Adelazman Instagram Photos and Videos

Loading...


Followers: 3,225
Following: 263
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Takboleh move on! <span class="emoji emoji1f349"></span> <span class="emoji emoji1f366"></span>
Media Removed
Takboleh move on! Takboleh move on! 🍉 🍦
Loading...
Pendek + teringin pakai culottes : nampak bertambah pendek.
Media Removed
Pendek + teringin pakai culottes : nampak bertambah pendek. Pendek + teringin pakai culottes : nampak bertambah pendek.
Goodnight <span class="emoji emoji1f339"></span>
Media Removed
Goodnight Goodnight 🌹
Forget your mistakes but remember what you learned from them.
Media Removed
Forget your mistakes but remember what you learned from them. Forget your mistakes but remember what you learned from them.
Alahai rambut menyesal potong <span class="emoji emoji1f62d"></span>
Media Removed
Alahai rambut menyesal potong Alahai rambut menyesal potong 😭
<span class="emoji emoji1f486"></span>🏼‍♀️
Media Removed
🏼‍♀️ 💆🏼‍♀️
Loading...
“You deserve to be happy. You deserve to live a life you are excited about. Don’t let others make you ...
Media Removed
“You deserve to be happy. You deserve to live a life you are excited about. Don’t let others make you forget that” “You deserve to be happy. You deserve to live a life you are excited about. Don’t let others make you forget that”
Loading...
 #HajahHamsah’sFamily<span class="emoji emoji2764"></span>️
Media Removed
#HajahHamsah’sFamily #HajahHamsah’sFamily❤️
Kejap kurus kejap mok kejap kurus kejap mok .
Media Removed
Kejap kurus kejap mok kejap kurus kejap mok . Kejap kurus kejap mok kejap kurus kejap mok .
3rd Syawal <span class="emoji emoji1f48b"></span>
Media Removed
3rd Syawal 3rd Syawal 💋
Second Eid Second Eid 🌹
Loading...
Selamat hari raya<span class="emoji emoji1f60a"></span> Maaf zahir dan batin <span class="emoji emoji1f64f"></span>🏻
Media Removed
Selamat hari raya Maaf zahir dan batin 🏻 Selamat hari raya😊 Maaf zahir dan batin 🙏🏻
NAK CANTIK BEFORE RAYA TAK??!! Dulu muka i breakout teruk ye dahi takpayah cakap lah. Even makeup ...
Media Removed
NAK CANTIK BEFORE RAYA TAK??!! Dulu muka i breakout teruk ye dahi takpayah cakap lah. Even makeup pon still nampak jugak, sekarang makeup dah nampak berkurang sikit. Dulu sampai kalau ex tengok muka mesti rasa nak mengamuk kat diri sendiri sebab dahi terlampau teruk Uguys should try HELLO ... NAK CANTIK BEFORE RAYA TAK??!! Dulu muka i breakout teruk ye dahi takpayah cakap lah. Even makeup pon still nampak jugak, sekarang makeup dah nampak berkurang sikit. Dulu sampai kalau ex tengok muka mesti rasa nak mengamuk kat diri sendiri sebab dahi terlampau teruk 😂 Uguys should try HELLO PEACH PLEASE dkt agent @zura.loveliee.banting @zura.loveliee.banting ni tauu! Siapa yang ada masalah 👉🏻 kulit kusam/pori terbuka/kulit berminyak/kulit tak bermaya/bekas jerawat& jeragat/lubang parut jerawat/whitehead blackhead/jerawat pasir&batu 👈🏻 . Sedap pon sedap dan laki/perempuan boleh cosume HPP ni tau 🤗👍🏻 Bukan takat HPP je ada, LIMESHOTS ada, OMC pon ada! For more detail or nak beli uguys boleh direct igshop @zura.loveliee.banting @zura.loveliee.banting @zura.loveliee.banting 🌹 #hellopeachplease #bazaarpaknil #viralmalaysia #letscantik #hpp #kosmetikmurahmalaysia
Read more
Jaga jaga pandang golf dihadapan
Media Removed
Jaga jaga pandang golf dihadapan Jaga jaga pandang golf dihadapan
Loading...
Kenduri tahlil kecil kecilan keluarga <span class="emoji emoji1f468"></span>‍<span class="emoji emoji1f469"></span>‍<span class="emoji emoji1f467"></span>‍<span class="emoji emoji1f467"></span> #HajahHamsahFamily
Media Removed
Kenduri tahlil kecil kecilan keluarga #HajahHamsahFamily Kenduri tahlil kecil kecilan keluarga 👨‍👩‍👧‍👧 #HajahHamsahFamily
You don’t have to learn how to control your thoughts; you just have to stop letting them control you ...
Media Removed
You don’t have to learn how to control your thoughts; you just have to stop letting them control you . You don’t have to learn how to control your thoughts; you just have to stop letting them control you .
Kata nak beli untuk vacay last nya nak buat hadiah. Thank you ucunya , love yaa <span class="emoji emoji1f618"></span><span class="emoji emoji1f618"></span><span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji2764"></span>️ #8april
Media Removed
Kata nak beli untuk vacay last nya nak buat hadiah. Thank you ucunya , love yaa ️ #8april Kata nak beli untuk vacay last nya nak buat hadiah. Thank you ucunya , love yaa 😘😘❤️❤️ #8april
Loading...
 #birthdaytreat
Media Removed
#birthdaytreat #birthdaytreat
Happy birthday dearself! Semoga diri sendiri lebih baik dari sebelum nya, lebih kuat dari sebelum nya , dimurahkan rezeki. Amin 🏻 Happy birthday dearself! 🎉 Semoga diri sendiri lebih baik dari sebelum nya, lebih kuat dari sebelum nya , dimurahkan rezeki. Amin 🙏🏻
Yumss <span class="emoji emoji1f374"></span> #birthdaytreat
Media Removed
Yumss #birthdaytreat Yumss 🍴 #birthdaytreat
Smile and let everyone know that today, youre a lot stronger than you were. Smile and let everyone know that today, youre a lot stronger than you were.
Smile and let the world wonder why . 😎
Media Removed
Smile and let the world wonder why . 😎 Smile and let the world wonder why . 😎
Lama tak jumpa katanya, okay kita vacay on hokey! <span class="emoji emoji1f63c"></span>
Media Removed
Lama tak jumpa katanya, okay kita vacay on hokey! Lama tak jumpa katanya, okay kita vacay on hokey! 😼
Morning .
Media Removed
Morning . Morning .
Dah tinggi dah sekarang. eh. #153cm
Media Removed
Dah tinggi dah sekarang. eh. #153cm Dah tinggi dah sekarang. eh. #153cm

Loading...