Aieny_luluu Instagram Photos and Videos

Loading...


aieny_luluu Malaypretty (dm ,Tag ,Suggest) @aieny_luluu mentions
Followers: 425,993
Following: 1,346
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Loading...
Tag kawan korang Tag kawan korang 😂
Qt Follow her @nabilasofia_ @nabilasofia_ @nabilasofia_ . .
Media Removed
Qt Follow her @nabilasofia_ @nabilasofia_ @nabilasofia_ . . Qt
Follow her @nabilasofia_
@nabilasofia_
@nabilasofia_ .
.
Abam nak share , bisnes JApps ni komisen RM200 1 SALE tau <span class="emoji emoji1f4b8"></span> Rugi tau kalau sapa tak join . Awak nak lepaskan ...
Media Removed
Abam nak share , bisnes JApps ni komisen RM200 1 SALE tau Rugi tau kalau sapa tak join . Awak nak lepaskan peluang buat duit mudah ni macam tu je ke So , sayang la awak 🙃 Peluang dah ada depan mata , kalau nak berubah kita kena ambil tindakan mulai sekarang ️ Alhamdulillah syukur Bisnes santai² ... Abam nak share , bisnes JApps ni komisen RM200 1 SALE tau 💸
Rugi tau kalau sapa tak join . Awak nak lepaskan peluang buat duit mudah ni macam tu je ke ❓ So , sayang la awak 🙃 Peluang dah ada depan mata , kalau nak berubah kita kena ambil tindakan mulai sekarang ❤️ Alhamdulillah syukur 🙏 Bisnes santai² sahaja 👄 Macam kami , dapat 4 angka dalam seminggu je
Follow @arely_muaz
@arely_muaz
@arely_muaz
@arely_muaz Rezeki kita Allah dah beri , cuma kita perlu jemput rezeki kita 😇
Dengan satu tindakan dan usaha , Insya Allah , ada hasilnya nanti..
Cepat wassap muaz 01129283860📲
Read more
SAMBIL BARING PUN DUIT MASUK MACAM AIR? Follow @pinklady_dr.payudara @pinklady_dr.payudara EH ...
Media Removed
SAMBIL BARING PUN DUIT MASUK MACAM AIR? Follow @pinklady_dr.payudara @pinklady_dr.payudara EH SIAPA CAKAP KERJA TAK HALAL JE MCM TU MARI JOIN DROPSHIP TEAM KAMI UTK INCOME 1K SEBULAN TANPA PERLU BERGERAK Whtsapp 011-11818201 #Pinklady #dropshipwanted #pinkladyhq #pinkladyori SAMBIL BARING PUN DUIT MASUK MACAM AIR?
Follow @pinklady_dr.payudara
@pinklady_dr.payudara

EH SIAPA CAKAP KERJA TAK HALAL JE MCM TU

MARI JOIN DROPSHIP TEAM KAMI UTK INCOME 1K SEBULAN TANPA PERLU BERGERAK

Whtsapp 👉 011-11818201

#Pinklady #dropshipwanted #pinkladyhq #pinkladyori
Loading...
Berapa ramai yg sudi like gambar adik comel ni?
Media Removed
Berapa ramai yg sudi like gambar adik comel ni? Berapa ramai yg sudi like gambar adik comel ni?
Loading...
"BELI 1 iPhone, FREE 1 iPhone X" ada dekat @zoux_gadget ! <span class="emoji emoji1f60d"></span> Dia pun buat iPhone giveaway contest. ...
Media Removed
"BELI 1 iPhone, FREE 1 iPhone X" ada dekat @zoux_gadget ! Dia pun buat iPhone giveaway contest. Follow cepat, mana tahu rezeki korang menang iPhone free Owner dia @iskandarzoux tau. Btw @zoux_gadget ada harga lelong, beli cepat sebelum habis stock "BELI 1 iPhone, FREE 1 iPhone X" ada dekat @zoux_gadget ! 😍
Dia pun buat iPhone giveaway contest. Follow cepat, mana tahu rezeki korang menang iPhone free 🎉 Owner dia @iskandarzoux tau.
Btw @zoux_gadget ada harga lelong, beli cepat sebelum habis stock ❤
Gebu 1badan macam ni best kan ?? Kalau korang teringin nak putih melepak macam salji seawal 3hari.. ...
Media Removed
Gebu 1badan macam ni best kan ?? Kalau korang teringin nak putih melepak macam salji seawal 3hari.. !! Kalau teringin pegi serbu IG shop @Jawwhite_eggcrystalskin Tak pon!!! Direct WS jerrrrr kat no 0183998206 Gebu 1badan macam ni best kan ?? Kalau korang teringin nak putih melepak macam salji seawal 3hari.. !! Kalau teringin pegi serbu IG shop @Jawwhite_eggcrystalskin
Tak pon!!! Direct WS jerrrrr kat no 0183998206
Salam jumaat semua @ridzuanchoka
Media Removed
Salam jumaat semua @ridzuanchoka Salam jumaat semua @ridzuanchoka
Dihatiku ada kamu<span class="emoji emoji1f495"></span>
Media Removed
Dihatiku ada kamu Dihatiku ada kamu💕
Loading...
Comel Follow her @nabilasofia_ @nabilasofia_ @nabilasofia_
Media Removed
Comel Follow her @nabilasofia_ @nabilasofia_ @nabilasofia_ Comel

Follow her @nabilasofia_
@nabilasofia_
@nabilasofia_
Follow @sabirahleau @sabirahleau @sabirahleau . . Tiba-tiba, dapat call mengejut dari mak ...
Media Removed
Follow @sabirahleau @sabirahleau @sabirahleau . . Tiba-tiba, dapat call mengejut dari mak mentua? Setengah jam lagi, nak sampai rumah? Tapi, apa pun tak masak lagi? Dilarang risau. SAMBAL MEROYAN BY SAPIZA kan adoooo?? Penyelamat dunia, bila ada spotcheck tetiba cenggini ... Follow @sabirahleau
@sabirahleau
@sabirahleau .
.
Tiba-tiba, dapat call mengejut dari mak mentua? Setengah jam lagi, nak sampai rumah? Tapi, apa pun tak masak lagi?😱😱😱 🚫🚫🚫 Dilarang risau. SAMBAL MEROYAN BY SAPIZA kan adoooo?? Penyelamat dunia, bila ada spotcheck tetiba cenggini😘😘😘 1 - Panaskan je ❤SAMBAL PETAI MEROYAN❤. 2 - Rasa nak UPGRADE jadi ❤GULAI LEMAK UDANG PETAI❤ pulak ! Dan lagi ni ! Zapppp ! 3 - Eh ! Goreng terung tambah ❤SAMBAL PETAI MEROYAN❤ pun HEAVEN ni. 4 - Last, selit tempoyak sikit. Fuhhh ! TERANGKAT !! Mentua datang, makan sampai berpinggan-pinggan habis. Menantu yang bijak, menantu yang sentiasa ada stok, ❤SAMBAL MEROYAN BY SAPIZA❤ di dapur..😘😘😘 💰💰 SAMBAL PETAI BILIS - RM23
300gram. Pos Rm7.. ☎☎ www.wasap.my/60196969376.. #sambalmeroyanbysapiza #sambalmeroyan #sambalpetai #penyelamatdunia #masakansedap #semudahABC #sedap #malaysianfoods
Read more
Loading...
@kutuiphonebyms_official tengah cari anak kutu yang nak ganti player yang tarik diri last minit. ...
Media Removed
@kutuiphonebyms_official tengah cari anak kutu yang nak ganti player yang tarik diri last minit. Harga bulanan diberi dengan harga diskaun ! Perlu start bayar bermula bulan ini, selewat-lewatnya 5hb September . Sape yang berminat, boleh dapatkan details dekat ig @kutuiphonebyms_official ... @kutuiphonebyms_official tengah cari anak kutu yang nak ganti player yang tarik diri last minit. Harga bulanan diberi dengan harga diskaun ! Perlu start bayar bermula bulan ini, selewat-lewatnya 5hb September 💗. Sape yang berminat, boleh dapatkan details dekat ig @kutuiphonebyms_official dengan tekan link di bio. CONFIRMED TRUSTED MAK KUTU owner dia @aida_mrsmich53, student vet di UMK
Read more
Loading...
Nak cari serum yang berkesan ? nak lawa ? meh sini saya share sikit apa yang saya pakai!😎 WAWA SERUM ...
Media Removed
Nak cari serum yang berkesan ? nak lawa ? meh sini saya share sikit apa yang saya pakai!😎 WAWA SERUM SKIN BOOSTER & INTENSE WHITENING SERUM . Hanya 1 malam sahaja, jerawat baru tumbuh akan kecut & hilang! . Selain tu, WAWA SERUM: . 🏼 Membantu kulit muka menjadi lebih sekata 🏼 Membantu ... Nak cari serum yang berkesan ? nak lawa ? meh sini saya share sikit apa yang saya pakai!😎 WAWA SERUM SKIN BOOSTER & INTENSE WHITENING SERUM
.

Hanya 1 malam sahaja, jerawat baru tumbuh akan kecut & hilang! 😱
.
Selain tu, WAWA SERUM:
. 👍🏼 Membantu kulit muka menjadi lebih sekata
👍🏼 Membantu melembapkan kulit muka
👍🏼 Anti-aging
👍🏼 Memperbaiki sel-sel kulit mati
👍🏼 Membantu mencerahkan kulit wajah (sesuai untuk masalah sunburn)
👍🏼 Memudarkan jeragat & parut
👍🏼 Sesuai untuk semua jenis kulit muka.
yang paling penting lelaki pun boleh pakai tau !! tak percaya ? cepat2 la follow @cosmestiq_lee

Jom follow :
@cosmestiq_lee
@cosmestiq_lee
@cosmestiq_lee
@cosmestiq_lee
@cosmestiq_lee
@cosmestiq_lee
Read more
NAK RAMAIKAN FOLLOWERS KORANG? . Ni korang boleh order kat @grambooster.my supplier followers ...
Media Removed
NAK RAMAIKAN FOLLOWERS KORANG? . Ni korang boleh order kat @grambooster.my supplier followers segera TERBAIK Hampir NON-DROP Harga MURAH Gilerrr sempena Merdeka 🇲🇾 . Cepat2 jom order sebelum admin naikkan hargaaaa. Seriously murah giler skrg . Followers naik sepantas 1 jam ... NAK RAMAIKAN FOLLOWERS KORANG?
.
Ni korang boleh order kat @grambooster.my supplier followers segera TERBAIK❗ Hampir NON-DROP😱 Harga MURAH Gilerrr sempena Merdeka 🇲🇾 .
Cepat2 jom order sebelum admin naikkan hargaaaa. Seriously murah giler skrg🔥
.
Followers naik sepantas 1 jam je.. Memang best❗
.
Jom order kat
@grambooster.my
@grambooster.my
@grambooster.my
.
#followerssegera #servisfollowers #trustedsellerfollower #tambahfollowers #sayajual #igshopmalaysia
Read more
@kutuiphonebyms_official tengah cari anak kutu yang nak ganti player yang tarik diri last minit. ...
Media Removed
@kutuiphonebyms_official tengah cari anak kutu yang nak ganti player yang tarik diri last minit. Harga bulanan diberi dengan harga diskaun ! Perlu start bayar bermula bulan ini, selewat-lewatnya 5hb September . Sape yang berminat, boleh dapatkan details dekat ig @kutuiphonebyms_official ... @kutuiphonebyms_official tengah cari anak kutu yang nak ganti player yang tarik diri last minit. Harga bulanan diberi dengan harga diskaun ! Perlu start bayar bermula bulan ini, selewat-lewatnya 5hb September 💗. Sape yang berminat, boleh dapatkan details dekat ig @kutuiphonebyms_official dengan tekan link di bio. CONFIRMED TRUSTED MAK KUTU owner dia @aida_mrsmich53, student vet di UMK
Read more
NAK RAMAIKAN FOLLOWERS KORANG? . Ni korang boleh order kat @grambooster.my supplier followers ...
Media Removed
NAK RAMAIKAN FOLLOWERS KORANG? . Ni korang boleh order kat @grambooster.my supplier followers segera TERBAIK Hampir NON-DROP Harga MURAH Gilerrr sempena Merdeka 🇲🇾 . Cepat2 jom order sebelum admin naikkan hargaaaa. Seriously murah giler skrg . Followers naik sepantas 1 jam ... NAK RAMAIKAN FOLLOWERS KORANG?
.
Ni korang boleh order kat @grambooster.my supplier followers segera TERBAIK❗ Hampir NON-DROP😱 Harga MURAH Gilerrr sempena Merdeka 🇲🇾 .
Cepat2 jom order sebelum admin naikkan hargaaaa. Seriously murah giler skrg🔥
.
Followers naik sepantas 1 jam je.. Memang best❗
.
Jom order kat
@grambooster.my
@grambooster.my
@grambooster.my
.
#followerssegera #servisfollowers #trustedsellerfollower #tambahfollowers #sayajual #igshopmalaysia
Read more
@sabirahleau @sabirahleau @sabirahleau @sabirahleau. . Sambal Meroyan By Sapiza.. Mempersembahkan anak sulung kami, SAMBAL PETAI BILIS MEROYAN !! (Boleh pos okay) Untuk isteri, wajib adakan stok ini dalam peti. Sekali sekala, di kala kelam kelibut, panaskan aje terus ... @sabirahleau
@sabirahleau
@sabirahleau
@sabirahleau.
.

Sambal Meroyan By Sapiza.. 📢📢Mempersembahkan anak sulung kami, SAMBAL PETAI BILIS MEROYAN !! (Boleh pos okay) ❤💑Untuk isteri, wajib adakan stok ini dalam peti. Sekali sekala, di kala kelam kelibut, panaskan aje terus boleh ngappp.. ❤💑Suami yang kasihi isteri, kasihan tengok isteri penat, sediakan stok ini. Isteri penat, encik Suami yang penyayang, boleh settle kalau lapo tiba-tiba. 🚩🚩Sekali makan pastinya ANGAU - Pedas, Petai mata Buntang & Besar, Bilis Sabah Mari & Pastinya secukup rasa, hingga tak sedar seperiuk nasi habis. 🍚🍚Sesuai dimakan dengan nasi, roti, mee, maggi etc.. nak buat paste nasik goreng @ upgrade jadi masakan lain pun boleh. Melawat @sabirahleau punya ig.. ☎☎Eh ! Segan nak cerita panjang kat sini, boleh terus whatsapp 0196969376..😘😘😘 💰💰Hanya rm23 untuk 300g. Rm 23 ajurrr.. Pos Rm7.. #sambalmeroyanbysapiza #sambalmeroyan #sambalpetaibilis #pedasgiler
Read more
Korang yang sebok scroll2 tu boleh berhenti sat.Meh tengok video tutorial yang akak share ni untuk collection yang best ni by @roshadirna.co untuk Instant Noura. Suke? Tak payah panjang cerita meh follow dorang. Follow: @roshadirna.co Follow: @roshadirna.co Follow: @roshadirna.co Korang yang sebok scroll2 tu boleh berhenti sat.Meh tengok video tutorial yang akak share ni untuk collection yang best ni by @roshadirna.co untuk Instant Noura.

Suke? Tak payah panjang cerita meh follow dorang.

Follow: @roshadirna.co
Follow: @roshadirna.co
Follow: @roshadirna.co
Follow @anissakura08 @anissakura08 @anissakura08 @anissakura08 . . <span class="emoji emoji1f4cc"></span>KANDUNGAN MUIRA POP Muira ...
Media Removed
Follow @anissakura08 @anissakura08 @anissakura08 @anissakura08 . . KANDUNGAN MUIRA POP Muira Puama, Saw Palmetto Berry, Biji Pumkin, Resveratrol, Vitamin K2, Isomaltulosa, Strawberry Extract FUNGSI MUIRA PUAMA Muira puama sememangnya diketahui oleh sesetengah masyarakat ... Follow @anissakura08
@anissakura08
@anissakura08
@anissakura08 .
. 📌KANDUNGAN MUIRA POP
Muira Puama, Saw Palmetto Berry, Biji Pumkin, Resveratrol, Vitamin K2, Isomaltulosa, Strawberry Extract 📌FUNGSI MUIRA PUAMA
Muira puama sememangnya diketahui oleh sesetengah masyarakat amerika selatan sebagai "Viagra Amazon" dan pada hakikatnya, ramai orang yang menganggapnya Yohimbe baru tetapi dengan kesan sampingan yang jauh lebih sedikit.
Kesihatan Seksual
Sistem saraf pusat
Memori .
.
📌FUNGSI SAW PALMETTO BERRY
Penjagaan rambut
Merawat Impotensi
Meningkatkan Libido
Masalah buah pinggang
Menghalang Kanser Prostat
Meningkatkan Massa Otot
Meningkatkan Kekebalan .
.
📌FUNGSI PUMKIN SEED
Jantung Magnesium Sihat
Zink untuk Sokongan Imun
Lemak Omega-3 yang berasaskan tumbuhan
Kesihatan Prostat
Kesan Anti-Diabetik
Faedah untuk Wanita Postmenopausal
Kesihatan Hati dan Hati
Tryptophan untuk tidur yang tenang
Faedah Anti-Radang .
.
📌FUNGSI RESVERATROL
Tekanan Darah Rendah
Kesan Positif pada Lemak Darah
Melindungi Otak
Meningkatkan Kepekaan Insulin
Kemudahan Kesan Bersama
Sekat Sel Kanser .
.
📌FUNGSI EXTRACT STRAWBERRY
Penjagaan Mata
Meningkatkan Kekebalan
Merawat artritis dan gout
Menghalang Kanser
Meningkatkan Fungsi Otak
Mengurangkan Tekanan Darah Tinggi
Memperbaiki Fungsi Hati
Menggalakkan Berat Badan
Mencegah Kecacatan Lahir

20 KEBAIKAN MUIRA POP .👉🏻 Merangsang seks.
👉🏻 Meningkatkan kesuburan dan pengeluaran sperma yang sihat.
👉🏻 Meningkatkan badan lebih kuat dan bertenaga.
👉🏻 Mengawal diabetes.
👉🏻 Menguatkan hati.
👉🏻 Mengawal tekanan darah.
👉🏻 Menyeimbangkan hormon.
👉🏻 Meningkatkan buah pinggang.
👉🏻 Mencegah penyakit kardiovaskular.
👉🏻 Mengaktifkan kadar metabolisme
👉🏻 Mencegah paru-paru menjadi lemah.
👉🏻 Menguatkan dinding arteri.
👉🏻 Menstabilkan hormon.
👉🏻 Meningkatkan peredaran darah.
👉🏻 Melambatkan kekurangan hormon testosteron.
👉🏻 Mengawal kolesterol
👉🏻 Menghilangkan rasa mati rasa.
👉🏻 Membantu keletihan dan tekanan.
👉🏻 Meningkatkan imuniti.
👉🏻 Mengawal atau mengurangkan penyakit
Read more
Hi awak umur berapa? Kenapa dah mula nampak kedutan dekat bawah mata tuuuu? Hahh pernah tak dengar ...
Media Removed
Hi awak umur berapa? Kenapa dah mula nampak kedutan dekat bawah mata tuuuu? Hahh pernah tak dengar kes macam ni? Itu laa akibatnya kalau dari muda tak nak jaga muka. Tapi kan, sy ada benda best yang boleh buat kulit muka awak nampak lebih muda uollsss. . Nak tau ke apa? Ok, ada satu set ni die ... Hi awak umur berapa? Kenapa dah mula nampak kedutan dekat bawah mata tuuuu? Hahh pernah tak dengar kes macam ni? Itu laa akibatnya kalau dari muda tak nak jaga muka. Tapi kan, sy ada benda best yang boleh buat kulit muka awak nampak lebih muda uollsss.
.
Nak tau ke apa? Ok, ada satu set ni die ada cleanser & face spray. Yang spray tuuu hadoiii bestnyee boleh mengaktifkan collagen kulit kita. Lepas sembur kat muka, rasa tengang tau. Bukan tuuu je, kulit muka dah tak kusam, tak mengelupas. Lepas ni mesti kengkawan korg semua pulak jelous dengan korg tau. Korg konsisten pakai insyallah hasil nya boleh nampak dlm 7hari. Tak percaya? Try la!
.
Ouh lagi satu, jgn risau product ni bukan timbang kilo, tak ada bahan terlarang, yg ada hanyalah utk bagi muka korg cantik berseri-seri dgn kulit halus dan tanpa kedekutan halus di muka di mata di pipi. .
Korg g tgk product ni dkt ⤵️⤵️⤵️
@moxiebeauty.official @moxiebeauty.official @moxiebeauty.official @moxiebeauty.official
.
.
#Mistyque2in1 #Mistyque #MistyquePurifyingCleanser #MistyqueSkinActivator #MoxieLab #MoxieBeauty #MoxieBeautyOfficial #MoxieAngels
Read more
NAK RAMAIKAN FOLLOWERS? . Ni korang boleh order kat @grambooster.my supplier followers segera ...
Media Removed
NAK RAMAIKAN FOLLOWERS? . Ni korang boleh order kat @grambooster.my supplier followers segera TERBAiK Hampir NON-DROP Harga MURAH Gilerrr sempena Merdeka 🇲🇾 . Cepat jom order sebelum admin naikkan hargaaaa. Seriously murah giler skrg . Followers naik sepantas 1 jam je.. Memang ... NAK RAMAIKAN FOLLOWERS? .
Ni korang boleh order kat @grambooster.my supplier followers segera TERBAiK❗ Hampir NON-DROP😱 Harga MURAH Gilerrr sempena Merdeka 🇲🇾 .
Cepat jom order sebelum admin naikkan hargaaaa. Seriously murah giler skrg🔥
.
Followers naik sepantas 1 jam je.. Memang best❗
.
Jom order kat
@grambooster.my
@grambooster.my
.
#followerssegera #servisfollowers #trustedsellerfollower #tambahfollowers #sayajual #igshopmalaysia
Read more
NAK RAMAIKAN FOLLOWERS? . Ni korang boleh order kat @grambooster.my supplier followers segera ...
Media Removed
NAK RAMAIKAN FOLLOWERS? . Ni korang boleh order kat @grambooster.my supplier followers segera TERBAiK Hampir NON-DROP Harga MURAH Gilerrr sempena Merdeka 🇲🇾 . Cepat jom order sebelum admin naikkan hargaaaa. Seriously murah giler skrg . Followers naik sepantas 1 jam je.. Memang ... NAK RAMAIKAN FOLLOWERS? .
Ni korang boleh order kat @grambooster.my supplier followers segera TERBAiK❗ Hampir NON-DROP😱 Harga MURAH Gilerrr sempena Merdeka 🇲🇾 .
Cepat jom order sebelum admin naikkan hargaaaa. Seriously murah giler skrg🔥
.
Followers naik sepantas 1 jam je.. Memang best❗
.
Jom order kat
@grambooster.my
@grambooster.my
.
#followerssegera #servisfollowers #trustedsellerfollower #tambahfollowers #sayajual #igshopmalaysia
Read more
@kutuiphonebyms_official tengah cari anak kutu yang nak ganti player yang tarik diri last minit. ...
Media Removed
@kutuiphonebyms_official tengah cari anak kutu yang nak ganti player yang tarik diri last minit. Harga bulanan diberi dengan harga diskaun ! Perlu start bayar bermula bulan ini, selewat-lewatnya 5hb September . Sape yang berminat, boleh dapatkan details dekat ig @kutuiphonebyms_official ... @kutuiphonebyms_official tengah cari anak kutu yang nak ganti player yang tarik diri last minit. Harga bulanan diberi dengan harga diskaun ! Perlu start bayar bermula bulan ini, selewat-lewatnya 5hb September 💗. Sape yang berminat, boleh dapatkan details dekat ig @kutuiphonebyms_official dengan tekan link di bio. CONFIRMED TRUSTED MAK KUTU owner dia @aida_mrsmich53, student vet di UMK
Read more
Hanya sekadar untuk bertanya,adakah aca ni adik beradik agraban? Hanya sekadar untuk bertanya,adakah aca ni adik beradik agraban?😂😂😂
Pretty Selamat hari raya semua <span class="emoji emoji1f60a"></span>
Media Removed
Pretty Selamat hari raya semua Pretty
Selamat hari raya semua 😊
"BELI 1 iPhone, FREE 1 iPhone" ada dekat @zoux_gadget ! <span class="emoji emoji1f60d"></span> Dia pun buat iPhone giveaway contest. ...
Media Removed
"BELI 1 iPhone, FREE 1 iPhone" ada dekat @zoux_gadget ! Dia pun buat iPhone giveaway contest. Follow cepat, mana tahu rezeki korang menang iPhone free Owner dia @iskandarzoux tau. Btw @zoux_gadget ada harga lelong, beli cepat sebelum habis stock "BELI 1 iPhone, FREE 1 iPhone" ada dekat @zoux_gadget ! 😍
Dia pun buat iPhone giveaway contest. Follow cepat, mana tahu rezeki korang menang iPhone free 🎉 Owner dia @iskandarzoux tau.
Btw @zoux_gadget ada harga lelong, beli cepat sebelum habis stock ❤
Salam aidil adha buat semua. Jom follow @motivasi_fiqsam untuk kata-kata motivasi harian. @motivasi_fiqsam @motivasi_fiqsam @motivasi_fiqsam
Media Removed
Salam aidil adha buat semua. Jom follow @motivasi_fiqsam untuk kata-kata motivasi harian. @motivasi_fiqsam @motivasi_fiqsam @motivasi_fiqsam Salam aidil adha buat semua.
Jom follow @motivasi_fiqsam untuk
kata-kata motivasi harian.

@motivasi_fiqsam
@motivasi_fiqsam
@motivasi_fiqsam
<span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji1f525"></span> . <span class="emoji emoji1f4f1"></span> NAK PAKAI IPHONE? @taukephone ada jual. <span class="emoji emoji1f4b0"></span> NAK IPHONE MURAH? @taukephone ada jual. . OK, ...
Media Removed
. NAK PAKAI IPHONE? @taukephone ada jual. NAK IPHONE MURAH? @taukephone ada jual. . OK, NAK BELI, TAPI.......... . TAKDA MASA? @taukephone ada free delivery. DUDUK JAUH? @taukephone bagi free postage. 🤔 RAGU-RAGU LAGI? @taukephone ada kedai. Jemput datang ya. . @taukephone ... 🔥🔥🔥
.
📱 NAK PAKAI IPHONE? @taukephone ada jual.
💰 NAK IPHONE MURAH? @taukephone ada jual.
.
OK, NAK BELI, TAPI..........
.
⌛ TAKDA MASA? @taukephone ada free delivery.
🏡 DUDUK JAUH? @taukephone bagi free postage.
🤔 RAGU-RAGU LAGI? @taukephone ada kedai. Jemput datang ya.
.
@taukephone ADA SEMUA PENYELESAIAN. RAMAI YANG DAH BELI. RAMAI YANG PUAS HATI. 🤗
.
SERVICE INSYAALLAH TERBAIK 👌🏼. ORDER HARINI, HARINI JUGAK COD / POST. FREE GIFT BANYAK PULAK TU. 🎁🎁🎁
.
YANG PENTING HARGA MURAH GILA. CUBA COMPARE DENGAN IGSHOP LAIN 😎 . SURVEY DULUUU GUYSS.
.
VISIT IGSHOP KITA @taukephone ATAU WHATSAPP JE 0122630310 😘😘
Read more
Hai awak! Kite nk tanya ni, pernah tak korg teringin nk kulit cantik tak ada kedutan tapi malas nak ...
Media Removed
Hai awak! Kite nk tanya ni, pernah tak korg teringin nk kulit cantik tak ada kedutan tapi malas nak g spa la, malas nk beli itu ini utk muka? Haa ni nk bgtau kite ada satu benda best yg korg tak yah banyak effort pun still boleh dpt kulit mcm baby tak ada kedekutan, halus, tak kusam. . Nak tau ke apaa??? ... Hai awak! Kite nk tanya ni, pernah tak korg teringin nk kulit cantik tak ada kedutan tapi malas nak g spa la, malas nk beli itu ini utk muka? Haa ni nk bgtau kite ada satu benda best yg korg tak yah banyak effort pun still boleh dpt kulit mcm baby tak ada kedekutan, halus, tak kusam.
.
Nak tau ke apaa??? Ok, ada satu product ni, dalam satu set ada cleanser dgn face spray. Face spray ni best betul, boleh mengaktifkan collagen kulit kita. Spray-spray je boleh kurangkan kedutan muka. Waktu muda ni la kena jaga supaya kulit kita bila dh tua pun mcm org muda haa gitu. Bukan tu je, kulit pun rasa lembut je. Lepas ni tak yah la korg g spa dh. Nooo tak perlu dah! Korg konsisten pakai insyallah hasil nya boleh nampak dlm 7hari. Tak percaya? Try la!
.
Ouh lagi satu, jgn risau product ni bukan timbang kilo, tak ada bahan terlarang, yg ada hanyalah utk bagi muka korg cantik berseri-seri dgn kulit halus dan tanpa kedekutan halus di muka di mata di pipi. .
Korg g tgk product ni dkt ⤵️⤵️⤵️
@moxiebeauty.official @moxiebeauty.official @moxiebeauty.official @moxiebeauty.official
.
.
#Mistyque2in1 #Mistyque #MistyquePurifyingCleanser #MistyqueSkinActivator #MoxieLab #MoxieBeauty #MoxieBeautyOfficial #MoxieAngels #MoxieBeautyTestimony #MoxieAngelsTestimony #MistyqueTestimony
Read more
Gila betul @raws_gadgett ni kalau nak jual murah tu agak2 la tergugat iman tengok diorang jual iphone gila2 murah dan bnyak freegift . dah la 100% original and tambah pulak sekarang @raws_gadgett tengah buat GIVEAWAY FREE GADGET kpd followers dia setiap minggu memang rasa nak beli 10 ... Gila betul @raws_gadgett ni kalau nak jual murah tu agak2 la 😭 tergugat iman tengok diorang jual iphone gila2 murah dan bnyak freegift . dah la 100% original and tambah pulak sekarang @raws_gadgett tengah buat GIVEAWAY FREE GADGET kpd followers dia setiap minggu 😱 memang rasa nak beli 10 terus je iphone dekat diorang ni , memang dh check dan sangat2 trusted , haihhh esok jugak nak beli dekat @raws_gadgett
Read more
Cepat2 ws 0174855717
Media Removed
Cepat2 ws 0174855717 Cepat2 ws 0174855717
Comelnya
Media Removed
Comelnya Comelnya
Comel sangat <span class="emoji emoji203c"></span>️<span class="emoji emoji1f60d"></span>
Media Removed
Comel sangat Comel sangat ‼️😍

Loading...