Aizat_hassan Instagram Photos and Videos

Loading...


aizat_hassan Aizat Hassan Official @aizat_hassan mentions
Followers: 19,140
Following: 1,100
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Even better if u stay 🧘🏻‍♂️. #Helena #MCR #MyChemicalRomance #AHcover #Guitar #sing #Acoustic ...
Media Removed
Even better if u stay 🧘🏻‍♂️. #Helena #MCR #MyChemicalRomance #AHcover #Guitar #sing #Acoustic #Malesinger #Voice #singing #melody #love #goodnight #special #ForYou #singer #throwback Even better if u stay 🧘🏻‍♂️. #Helena #MCR #MyChemicalRomance #AHcover #Guitar #sing #Acoustic #Malesinger #Voice #singing #melody #love #goodnight #special #ForYou #singer #throwback
Loading...
Freshcut 2019 <span class="emoji emoji1f646"></span>🏻‍♂️. Nahh Selfie untuk Dinda <span class="emoji emoji1f60a"></span> . #PujaanHatiDinda <span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f495"></span>
Media Removed
Freshcut 2019 🏻‍♂️. Nahh Selfie untuk Dinda . #PujaanHatiDinda Freshcut 2019 🙆🏻‍♂️. Nahh Selfie untuk Dinda 😊 . #PujaanHatiDinda 🌸💕
Okay . Esok 30 Dec kita jumpa di Karnival Seribu Seri dekat Dataran Pantai Morib awritee!! Jumpa korang dekat sana 🏻‍♂️😎 Okay . Esok 30 Dec kita jumpa di Karnival Seribu Seri dekat Dataran Pantai Morib awritee!! Jumpa korang dekat sana 😁🙆🏻‍♂️😎
Day well spent bersama dengan mereka yang berjiwa besar <span class="emoji emoji1f343"></span>🤗
Media Removed
Day well spent bersama dengan mereka yang berjiwa besar 🤗 Day well spent bersama dengan mereka yang berjiwa besar 🍃🤗
Working on Sunday Morning 🏻‍♂️ Working on Sunday Morning 🙆🏻‍♂️
Kita cuba apa yang mampu ye <span class="emoji emoji1f60a"></span> , sementara masih “panas” buat Dinda Dinda yang merequestnya <span class="emoji emoji1f61d"></span>. #Dinda ...
Media Removed
Kita cuba apa yang mampu ye , sementara masih “panas” buat Dinda Dinda yang merequestnya . #Dinda by @kugiranmasdo #guitar #accoustic #song #voice #sing #vocal #singer #dreamer #malesinger #love #beautiful Kita cuba apa yang mampu ye 😊 , sementara masih “panas” buat Dinda Dinda yang merequestnya 😝. #Dinda by @kugiranmasdo #guitar #accoustic #song #voice #sing #vocal #singer #dreamer #malesinger #love #beautiful
Loading...
Just one of my fav song since highschool #KarenaKuSayangKamu by dygta . Who else love this song ? Comment sikit #1MinutesCoverByAH #CoverbyAH #love #song #sad #beautiful #voice #sing #singing #vocal #guitar #accoustic #malesinger #singer #dreamer Just one of my fav song since highschool #KarenaKuSayangKamu by dygta . Who else love this song ? Comment sikit 👀😝 #1MinutesCoverByAH #CoverbyAH #love #song #sad #beautiful #voice #sing #singing #vocal #guitar #accoustic #malesinger #singer #dreamer
Im not good enough to play the whole song , just the chorus part that i can play . Dont judge me i did try . Hope okay lah kot kan 🤤 . #canttakemyeyesoffyou #guitar #song #oldlovesong #accoutic #music #sing #vocal #malesinger #love #lovesong Im not good enough to play the whole song , just the chorus part that i can play 😅 . Dont judge me i did try 😝😅 . Hope okay lah kot kan 🤤 . #canttakemyeyesoffyou #guitar #song #oldlovesong #accoutic #music #sing #vocal #malesinger #love #lovesong
Loading...
Dah lama postponed . So here it is a sad beautiful love song by @oneavenuebandofficial #KisahAntaraKita . Did try my best to deliver, lagu ni payah sebenarnya oh well hope korang enjoy 🤤🏼 . #1MinutedCoverByAH #CoverbyAH #song #love #sad #beautiful #guitar #Accoustic #vocal #sing #chorus ... Dah lama postponed . So here it is a sad beautiful love song by @oneavenuebandofficial #KisahAntaraKita . Did try my best to deliver, lagu ni payah sebenarnya oh well hope korang enjoy 🤤👍🏼 . #1MinutedCoverByAH #CoverbyAH #song #love #sad #beautiful #guitar #Accoustic #vocal #sing #chorus #malesinger #singer #music
Read more
#AbangNyanyi , bila rasa lagu ni macam deep naw naw so kita cuba cuba jelaa #Rampas by @akimahmad @akim_themajistret #1MinutesCoverByAH #AHCover #guitar #accoustic #soul #voice #cover #music #singing #sing #beautiful #talent #malesing #thevoice #AbangNyanyi 😝 , bila rasa lagu ni macam deep naw naw so kita cuba cuba jelaa 😊😁 #Rampas by @akimahmad @akim_themajistret #1MinutesCoverByAH #AHCover #guitar #accoustic #soul #voice #cover #music #singing #sing #beautiful #talent #malesing #thevoice
What a night . Thanks @sterkproduction for the invitation <span class="emoji emoji1f64f"></span>🏼<span class="emoji emoji1f60a"></span>
Media Removed
What a night . Thanks @sterkproduction for the invitation 🏼 What a night . Thanks @sterkproduction for the invitation 🙏🏼😊
Im giving you a lullaby for tonight, i felt down for certain things that happen currently . #UntukKamu is a such a warm and beautiful song . Hope korang suka lah eh 🏼🤤 . #1MinutesCoverByAH #CoverByAH #music #accoustic #guitar #vocal #calm #love #beautiful #voice #singing #singer #dreamer ... Im giving you a lullaby for tonight, i felt down for certain things that happen currently . #UntukKamu is a such a warm and beautiful song . Hope korang suka lah eh 🙏🏼🤤💕 . #1MinutesCoverByAH #CoverByAH #music #accoustic #guitar #vocal #calm #love #beautiful #voice #singing #singer #dreamer #song #foryou
Read more
Loading...
There’s Part 1 & Part 2 !! 🕺🏻🏻 Do Watch Both !! The Cast ; @carolinabinur @dayangareeda @amreenshukry Special Appearance ; @fiza.hamad #feeling #mathindustan There’s Part 1 & Part 2 !! 🕺🏻💃🏻
Do Watch Both !! The Cast ; @carolinabinur @dayangareeda @amreenshukry
Special Appearance ; @fiza.hamad 🌹 #feeling #mathindustan
There’s Part 1 & Part 2 !! 🕺🏻🏻 Do Watch Both !! The Cast ; @carolinabinur @dayangareeda @amreenshukry Special Appearance ; @fiza.hamad #feeling #mathindustan There’s Part 1 & Part 2 !! 🕺🏻💃🏻
Do Watch Both !! The Cast ; @carolinabinur @dayangareeda @amreenshukry
Special Appearance ; @fiza.hamad 🌹 #feeling #mathindustan
Silent still remain . #mathindustan #feelingggg #kalhonahoo Silent still remain . #mathindustan #feelingggg #kalhonahoo
Loading...
Supplise belated birthday for sister @fiza.hamad @carolinabinur @dayangareeda @amreenshukry 🎂 🎊🎉🎈🎈Supplise belated birthday for sister @fiza.hamad @carolinabinur @dayangareeda @amreenshukry
My #1 ever vlog. Short trip with kengkawan ke sg Lubuk Manggis di Hulu Langat . Jarang jarang jumpa , Mana yang ada free luangkan masa 🤗 . @izzatamirs @jeppppppp @riduanaires @shahwalikmal . Feel free to watch the full Vid on my youtube channel , link at bio 🤗 My #1 ever vlog. Short trip with kengkawan ke sg Lubuk Manggis di Hulu Langat . Jarang jarang jumpa , Mana yang ada free luangkan masa 🤗😁 . @izzatamirs @jeppppppp @riduanaires @shahwalikmal .

Feel free to watch the full Vid on my youtube channel , link at bio 🤗😁😁😝
The circle of life . If you lucky enough , you’ll be shine . More Brighter than a star or “Like A diamond ...
Media Removed
The circle of life . If you lucky enough , you’ll be shine . More Brighter than a star or “Like A diamond in the sky” 🏻‍♂️ . I stand down for awhile . Will come back strong than ever . 🤙🏼🤙🏼 The circle of life . If you lucky enough , you’ll be shine . More Brighter than a star or “Like A diamond in the sky” 🙅🏻‍♂️ . I stand down for awhile . Will come back strong than ever . 🤙🏼🤙🏼
Loading...
“ Things always gonna be different . You must choose how to work on it , To stand on it , and ofcourse ...
Media Removed
“ Things always gonna be different . You must choose how to work on it , To stand on it , and ofcourse overcome the negativity that comes . “ Especially, as a muslim . Harus faham more about it . jika someone itu converting and bertaubat dan bertatu itu tidak semestinya melambangkan kejahatan ... “ Things always gonna be different . You must choose how to work on it ,
To stand on it , and ofcourse overcome the negativity that comes . “

Especially, as a muslim . Harus faham more about it . jika someone itu converting and bertaubat dan bertatu itu tidak semestinya melambangkan kejahatan pada mereka 🤗 . #StayCalm #LiveInPeace #SpreadLoveNoHate #SayangiMalaysiaku

@diferent_my @diferent_my @diferent_my
Read more
“Kita Kalah sama sama , kita tak menang pun sama sama “ @jeppppppp <span class="emoji emoji1f60f"></span><span class="emoji emoji1f440"></span>
Media Removed
“Kita Kalah sama sama , kita tak menang pun sama sama “ @jeppppppp “Kita Kalah sama sama , kita tak menang pun sama sama “
@jeppppppp 😏👀
Its been a ..... masih pancit <span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f61d"></span>
Media Removed
Its been a ..... masih pancit Its been a ..... masih pancit 😂😝
Yeah , i know. Hidup ada turun ada naik . Tapi kalau dah naik susah nak turun tu faham jelaa . <span class="emoji emoji1f602"></span>🧐
Media Removed
Yeah , i know. Hidup ada turun ada naik . Tapi kalau dah naik susah nak turun tu faham jelaa . 🧐 Yeah , i know.
Hidup ada turun ada naik . Tapi kalau dah naik susah nak turun tu faham jelaa . 😂🧐
Oups i did it again . More will come . Nak tgk full cover boleh go to my youtube channel . Link at bio 🤗 . #Katakan by @harrisbaba #AHcover #Malaysia #CoverSong Oups i did it again . More will come . Nak tgk full cover boleh go to my youtube channel . Link at bio 🤗😊 . #Katakan by @harrisbaba #AHcover #Malaysia #CoverSong
#BeautifulInWhite by @shanefilanofficial . As requested and also khas untuk kawan kawan yang kahwin hari ni . Semoga diberkati perkahwinan hampa hampa semua naa 🤗 . #AHCover #1MinutesCoverByAH #BeautifulInWhite by @shanefilanofficial . As requested and also khas untuk kawan kawan yang kahwin hari ni . Semoga diberkati perkahwinan hampa hampa semua naa 🤗 . #AHCover #1MinutesCoverByAH
Kita bukan “depressed “ tau . HAHA Just lagu cover baru je . Im really sorry for those yang request ...
Media Removed
Kita bukan “depressed “ tau . HAHA Just lagu cover baru je . Im really sorry for those yang request lagu before . Lama pulak kan but lets do this . Put the song in the comment dan nanti saya akan pilih alright ? 🤗 . #AHCover #AMinutesCoverbyAH Kita bukan “depressed “ tau . HAHA Just lagu cover baru je . Im really sorry for those yang request lagu before . Lama pulak kan but lets do this . Put the song in the comment dan nanti saya akan pilih alright ? 🤗😁 . #AHCover #AMinutesCoverbyAH
Bukan program masakan tau . Tapi Tvhome shopping @lakumallofficial . #SetiapMasaBernilai #Hosting ...
Media Removed
Bukan program masakan tau . Tapi Tvhome shopping @lakumallofficial . #SetiapMasaBernilai #Hosting #TvHomeShopping #Lakumall Bukan program masakan tau . Tapi Tvhome shopping @lakumallofficial . #SetiapMasaBernilai #Hosting #TvHomeShopping #Lakumall
Bukan nak cakap apa lah kan , malam ni jangan terlepas eps penting ni . Haha kita menyelit jugak tau dlm ni hehehe ‘Satu hari nanti kau akan faham setiap apa yang aku lakukan’. Sejuta Rasa Buat Adelia. Episod 12. 10 malam, ini hanya di Astro Ria 104 & Astro Ria HD 123. @daiyantrisha @aliffaziz91 ... Bukan nak cakap apa lah kan , malam ni jangan terlepas eps penting ni . Haha 😁 kita menyelit jugak tau dlm ni hehehe 😝 ‘Satu hari nanti kau akan faham setiap apa yang aku lakukan’. Sejuta Rasa Buat Adelia. Episod 12. 10 malam, ini hanya di Astro Ria 104 & Astro Ria HD 123.

@daiyantrisha @aliffaziz91 @adm.lee @elvinamohamad @shukritahir @ikmalamry @sabrina_ali_dad_khan @fikhreebakar @jaspersupayah @vicha_barbie @shahkimin @zalifsidek @esmadaniel @kartinaziz @sheilahassan @anamazizani @farisfitrii @ashraffmighni @nikzamfirdaus @amreenshukry @akmalrahmann

#SejutaRasaBuatAdelia #MyDearestChef #UlamKasihSambalCinta #MIGDrama #MIGProduction @metrowealth @migdrama #MegaDrama #WorldCup #Trending #Viral #BesarKepala #DuniaSinema
Read more
Ye, cik manis Adelia Naura ler sebelah ni , bukan @daiyantrisha tau <span class="emoji emoji1f61c"></span>. So korang jangan lupa tgk episod ...
Media Removed
Ye, cik manis Adelia Naura ler sebelah ni , bukan @daiyantrisha tau . So korang jangan lupa tgk episod Malam ni okay ? Aizat watak apa ? Em adalah nanti muncul hehe . #SejutaRasaBuatAdelia #AstroRia #10mlm Ye, cik manis Adelia Naura ler sebelah ni , bukan @daiyantrisha tau 😜. So korang jangan lupa tgk episod Malam ni okay ? Aizat watak apa ? Em adalah nanti muncul hehe 😁 . #SejutaRasaBuatAdelia
#AstroRia #10mlm
Ye saya tahu saya manis orangnya <span class="emoji emoji263a"></span>️. Tapi yang sebelah lagi manis plus plus kan @belladally ? Cehh ...
Media Removed
Ye saya tahu saya manis orangnya ️. Tapi yang sebelah lagi manis plus plus kan @belladally ? Cehh . #mediaprimaopenhouse Ye saya tahu saya manis orangnya ☺️. Tapi yang sebelah lagi manis plus plus kan @belladally ? Cehh 😏😜 . #mediaprimaopenhouse
On the move “bombin” your heart 😎 @jajarddd <span class="emoji emoji1f4f7"></span> @srijuju
Media Removed
On the move “bombin” your heart 😎 @jajarddd @srijuju On the move “bombin” your heart 😎
@jajarddd 📷 @srijuju
“When brotherhood comes first “ Selamat Pengantin Baru <span class="emoji emoji1f339"></span> #Akim&Hawa @akimmasrol @susilasufian ...
Media Removed
“When brotherhood comes first “ Selamat Pengantin Baru #Akim&Hawa @akimmasrol @susilasufian #HappyEverAfter “When brotherhood comes first “
Selamat Pengantin Baru 🌹
#Akim&Hawa @akimmasrol @susilasufian #HappyEverAfter
. Lelaki lelaki untuk dijual, mana tau bakal menantu pakmak hangpa . <span class="emoji emoji1f601"></span>
Media Removed
. Lelaki lelaki untuk dijual, mana tau bakal menantu pakmak hangpa . . Lelaki lelaki untuk dijual, mana tau bakal menantu pakmak hangpa . 😁
Selagi masih berkira kira , jika kira kiranya betul . Kira dapat lah apa yang kita kira kira kannya ...
Media Removed
Selagi masih berkira kira , jika kira kiranya betul . Kira dapat lah apa yang kita kira kira kannya . 😎 Selagi masih berkira kira , jika kira kiranya betul . Kira dapat lah apa yang kita kira kira kannya . 😎
Oh !? Ada sale ? Taknak lah . Ada OPEN HOUSE ? Ha mana mana mana !! <span class="emoji emoji1f61c"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f61d"></span> . #moodrayaonxon
Media Removed
Oh !? Ada sale ? Taknak lah . Ada OPEN HOUSE ? Ha mana mana mana !! . #moodrayaonxon Oh !? Ada sale ? Taknak lah . Ada OPEN HOUSE ? Ha mana mana mana !! 😜😂😝 . #moodrayaonxon
Okay malam ni episode terakhir sudah . Thanks a lot pada yg mengikuti dari episode 1st sampai ke akhir 🏼️ korang mmg awesome . Hehe semoga sedikit sebanyak terhibur dan juga dpt terima mesej yg baik dari apa dipertontonkan 'Terima kasih di atas pinjaman bernilai yang kau berikan padaku’. ... Okay malam ni episode terakhir sudah . Thanks a lot pada yg mengikuti dari episode 1st sampai ke akhir 🙏🏼☺️ korang mmg awesome . Hehe semoga sedikit sebanyak terhibur dan juga dpt terima mesej yg baik dari apa dipertontonkan ☺️😊 'Terima kasih di atas pinjaman bernilai yang kau berikan padaku’. Makmum Yang Paling Aku Cinta, Jam 9.00pm EPISOD AKHIR MALAM INI.   #hyppsensasi
.
.
.

@belladally @nazrief_nazri @cintaaa4_ @fahmyreza @shakillakhoriri @sharifahshahora @amreensyukry @realfimiedon @lisdawati15 @aizat_hassan @farisfitrii @hyppsensasi  #mypac   #unifiTV #makmumyangpalingakucinta #hyppsensasi116  #migdrama #Metrowealth  #lakumall #setiapmasabernilai
Read more
Le abe abe kus 😎.
Media Removed
Le abe abe kus 😎. Le abe abe kus 😎.
Alright lagi 2 episode je . Jadi jangan lupa tgk pleaseeee .. sedih dah nak habis dah ending pun mcm sendu jugak nih . Jadi jangan lupa tau ! 🤗 'Jika kita sayang seseorang, kita kena Redha dengan ketentuan Illahi’ Makmum Yang Paling Aku Cinta, Episod 29. Jam 9.00pm setiap hari Rabu-Khamis  #hyppsensasi . . . @belladally @nazrief_nazri ... Alright lagi 2 episode je . Jadi jangan lupa tgk pleaseeee .. sedih dah nak habis dah 😭 ending pun mcm sendu jugak nih . Jadi jangan lupa tau ! 🤗 'Jika kita sayang seseorang, kita kena Redha dengan ketentuan Illahi’ Makmum Yang Paling Aku Cinta, Episod 29. Jam 9.00pm setiap hari Rabu-Khamis  #hyppsensasi
.
.
.

@belladally @nazrief_nazri @cintaaa4_ @fahmyreza @shakillakhoriri @sharifahshahora @amreensyukry @realfimiedon @lisdawati15 @aizat_hassan @farisfitrii @hyppsensasi  #mypac   #unifiTV #makmumyangpalingakucinta #hyppsensasi116  #migdrama #Metrowealth  #lakumall #setiapmasabernilai
Read more
Wait hold on . Ive got another one . Lagu ni kinda “berdiri bulu roma” gitu . Sudi sudi lah dengar suara tak seberapa ni ye . #BukanYangTerbaik by @adzrinamrddin_ . Sorry kalau sumbang yea 🏼 #1MinutesCoverByAH #CoverByAH Wait hold on . Ive got another one . Lagu ni kinda “berdiri bulu roma” gitu . Sudi sudi lah dengar suara tak seberapa ni ye . #BukanYangTerbaik by @adzrinamrddin_ . Sorry kalau sumbang yea 🙏🏼☺️😅😁 #1MinutesCoverByAH #CoverByAH
Its been awhile ️ . Lagu yang dah lama di requested haha so here it is #BuktiByVirgoun for you @eaqah.hudgens . Did try ma best hope youll like it . #1MinutesCoverByAH #CoverByAH #RasaHati #Comingsoon #YusZainalRasaHati Its been awhile ☺️ . Lagu yang dah lama di requested haha so here it is #BuktiByVirgoun for you @eaqah.hudgens . Did try ma best hope youll like it . #1MinutesCoverByAH #CoverByAH #RasaHati #Comingsoon #YusZainalRasaHati
Another sequel of #Sha&Shah tapi kenapa jadi #ShaVsShah ?? Haa kena tgk lah kan baru tahu betul tak!? Andai jodoh ini tidak berpanjangan, izinkan aku terus menjadi sahabatmu. Sha VS Shah, 4 Syawal, 10 pagi, hanya di Astro Ria. @kamaladli @samtilla @carolinabinur @aizat_hassan @nazeerasardi ... Another sequel of #Sha&Shah tapi kenapa jadi #ShaVsShah 👀👀 ?? Haa kena tgk lah kan baru tahu betul tak!? Andai jodoh ini tidak berpanjangan, izinkan aku terus menjadi sahabatmu.
Sha VS Shah, 4 Syawal, 10 pagi, hanya di Astro Ria. @kamaladli @samtilla @carolinabinur @aizat_hassan @nazeerasardi
#ShaVSShah #MIGProductions @Metrowealth @migdrama #BakalDihidangkan #HariRaya2018
Read more
3 Day of Syawal <span class="emoji emoji1f64f"></span>🏼<span class="emoji emoji263a"></span>️ #SalamAidilFitri #SHRAMZB #HARIRAYA
Media Removed
3 Day of Syawal 🏼️ #SalamAidilFitri #SHRAMZB #HARIRAYA 3 Day of Syawal 🙏🏼☺️ #SalamAidilFitri #SHRAMZB #HARIRAYA
2nd Day of raya was kinda lit <span class="emoji emoji1f525"></span> sampai hilang baju <span class="emoji emoji1f601"></span> #2ndDayofRaya #SHRMZB #aidilfitri2018
Media Removed
2nd Day of raya was kinda lit sampai hilang baju #2ndDayofRaya #SHRMZB #aidilfitri2018 2nd Day of raya was kinda lit 🔥 sampai hilang baju 😁 #2ndDayofRaya #SHRMZB #aidilfitri2018
<span class="emoji emoji1f4a5"></span>S E L A M A T H A R I R A Y A A I D I L F I T R I <span class="emoji emoji1f4a5"></span> #ootd #hariraya #aidilfitri #1stSyawal2018 #bajumelayu #rosegold
Media Removed
S E L A M A T H A R I R A Y A A I D I L F I T R I #ootd #hariraya #aidilfitri #1stSyawal2018 #bajumelayu #rosegold 💥S E L A M A T H A R I R A Y A A I D I L F I T R I 💥 #ootd #hariraya #aidilfitri #1stSyawal2018 #bajumelayu #rosegold
Lagi 3 episod je lagiii ! Jangan lupa saksikan ye! 'Hanya kemaafan dapat menutup kesalahan’. Jam 9.00pm setiap hari Rabu-Khamis  #hyppsensasi . . . @belladally @nazrief_nazri @cintaaa4_ @fahmyreza @shakillakhoriri @sharifahshahora @amreensyukry @realfimiedon @lisdawati15 ... Lagi 3 episod je lagiii ! Jangan lupa saksikan ye! ☺️😊 'Hanya kemaafan dapat menutup kesalahan’. Jam 9.00pm setiap hari Rabu-Khamis  #hyppsensasi
.
.
.
@belladally @nazrief_nazri @cintaaa4_ @fahmyreza @shakillakhoriri @sharifahshahora @amreensyukry @realfimiedon @lisdawati15 @hyppsensasi  #mypac   #unifiTV #makmumyangpalingakucinta #hyppsensasi116  #migdrama #Metrowealth  #lakumall #setiapmasabernilai
Read more
‘Takdir yang tertulis itu pasti , walau saling membenci’. Ana Love Ente bermula 7 Jun 2018, eksklusif di Hypp Flicks+ Saluran 431, hanya di UnifiTV. . . . @fahadiman @shakillakhoriri @aizat_hassan @carolinabinur @islandar_ng #unifiTV #analoveente #malaysiabaru #mangkindrama ... ‘Takdir yang tertulis itu pasti , walau saling membenci’. Ana Love Ente bermula 7 Jun 2018, eksklusif di Hypp Flicks+ Saluran 431, hanya di UnifiTV. .
.
.
@fahadiman @shakillakhoriri @aizat_hassan @carolinabinur @islandar_ng
#unifiTV #analoveente #malaysiabaru #mangkindrama #Metrowealth #lakumall #setiapmasabernilai
Read more
 #CAMPAKBELAKANG THANK YOU EVERYONE <span class="emoji emoji1f34e"></span> LATE UPDATE SEINDAH RAMADHAN BERSAMA SELEBRITI 2018 . . Terima ...
Media Removed
#CAMPAKBELAKANG THANK YOU EVERYONE LATE UPDATE SEINDAH RAMADHAN BERSAMA SELEBRITI 2018 . . Terima Kasih Kepada Artis-Artis,Fans Dan Pihak Penaja Yang Telah Menjayakan Program Iftar Kali Ini O2 JUNE 2018 Anjuran : Gabungan Fansclub Lokasi : @cafe.drm3 Petaling Jaya Emcee : ... #CAMPAKBELAKANG THANK YOU EVERYONE 🍎 LATE UPDATE SEINDAH RAMADHAN BERSAMA SELEBRITI 2018
.
.
Terima Kasih Kepada Artis-Artis,Fans Dan Pihak Penaja Yang Telah Menjayakan Program Iftar Kali Ini
O2 JUNE 2018
Anjuran : Gabungan Fansclub
Lokasi : @cafe.drm3 Petaling Jaya
Emcee : @faizul_anje
.
.
Artis : @farezridzwan @nafizmuaz @aizat_hassan @shahhazvee @wannsahmad_official @official_farahezel @dayangareeda @fatinafeefa @imansuhana @carolinabinur
.
.
Photo : @zonan.evolution
Deco & Ballons : @belonklepet
Flowers : @aleeyafloristandgifts
Frame & Banner : @walldeco_modern_stylish
Kek : @ailinlin79
Goodies : @the_goodies_house (Pop Corn& Gula-Gula Kapas)
@superbestpowermalaysia (Kopi)
Hamper & Perfume : Admin Fansclub
.
.
#Seindahramadhanbersamaselebriti2018
Read more
Assalamualaikum semorang <span class="emoji emoji1f60a"></span> . Macam mana progress berpuasa <span class="emoji emoji1f440"></span> ada baik kaa ? Ke K . O ? <span class="emoji emoji1f601"></span> okay disini nak ...
Media Removed
Assalamualaikum semorang . Macam mana progress berpuasa ada baik kaa ? Ke K . O ? okay disini nak invite anda anda , saudara saudari yang sudi berbuka puasa dan juga meriahkan lagi #MAJLISIFTARWITHAIZATHASSAN #aizatarmy @aizat_army . Pada #2June2018 . Tempat nanti boleh tanya dgn admin ... Assalamualaikum semorang 😊 . Macam mana progress berpuasa 👀 ada baik kaa ? Ke K . O ? 😁 okay disini nak invite anda anda , saudara saudari yang sudi berbuka puasa dan juga meriahkan lagi #MAJLISIFTARWITHAIZATHASSAN #aizatarmy @aizat_army . Pada #2June2018 . Tempat nanti boleh tanya dgn admin je 🤭🤗 . Tema baju ? Tu kat atas tu 🙈 BajuRaya okehh!! So cepat cepat ws admin sebab tempat terhad 😲😲 . Hehe dan yang paling best sekali ada lagi artis lain yang akan ada bersama @farezridzwan @syazwanzulkifly @wannsahmad_official dan ramai lagi !?? 😏 so jangan lupa alright !? #SaveTheDate 😎🤓 Selamat berpuasa
Read more
Tell me , was it worthy....
Media Removed
Tell me , was it worthy.... Tell me , was it worthy....
Debaran kian terasa, rahsia mula terbongkar #MakmumYangPalingAkuCinta . Jam 9.00 malam setiap hari Rabu-Khamis #hyppsensasi . . . @belladally @nazrief_nazri @lananodinmckienzie @sharifahshahora @aizat_hassan @miorhashimmanap @shakillakhoriri @daniaazmi @hilal.azman ... Debaran kian terasa, rahsia mula terbongkar #MakmumYangPalingAkuCinta 💕
.
Jam 9.00 malam setiap hari Rabu-Khamis #hyppsensasi
.
.
.
@belladally @nazrief_nazri @lananodinmckienzie @sharifahshahora @aizat_hassan @miorhashimmanap @shakillakhoriri @daniaazmi @hilal.azman @nikzamfirdaus @realfimiedon @sasqiadahuri @haeriyantohassan @noniswara @hyppsensasi #mypac #unifiTV #makmumyangpalingakucinta #hyppsensasi116 #migdrama #Metrowealth #lakumall #setiapmasabernilai #ramadhan #puasa
Read more
Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al - Mubarak & Juga Menunaikan Ibadah Puasa kepada semua umat ...
Media Removed
Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al - Mubarak & Juga Menunaikan Ibadah Puasa kepada semua umat islam . Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al - Mubarak & Juga Menunaikan Ibadah Puasa kepada semua umat islam 😊 .

Loading...