Al_rumie Instagram Photos and Videos

al_rumie Al Rumie @al_rumie mentions
Followers: 6,155
Following: 4,211
Total Comments: 0
Total Likes: 0

. DEPA DAH MAI Team Adidas Langkawi selamat mendarat Harap hampa Semua OK naaa Belum apa2 ...
Media Removed
. DEPA DAH MAI Team Adidas Langkawi selamat mendarat Harap hampa Semua OK naaa Belum apa2 kami dah bonk teruk ni @shahrizan.saad. . 📸 by @rarissacollection #igupdate #liveupdate #picoftheday #travelgram #airport #klia2 #ootd #menshealth #alrumielensa #sooc #scklm #scklm2018 ... .
DEPA DAH MAI

Team Adidas Langkawi selamat mendarat

Harap hampa Semua OK naaa
Belum apa2 kami dah bonk teruk ni

@shahrizan.saad.
.
📸 by @rarissacollection
#igupdate #liveupdate #picoftheday #travelgram #airport #klia2 #ootd #menshealth #alrumielensa #sooc #scklm #scklm2018 #ikutcarakita #friends #style #arrival #instaseleb #like4like #menstyle #dapper #wow_men #igersmy #instarunners #jangancakapabangtakpayung #adidas #levis #adidasMY #bonkteruk #argentina #langkawirunners
Read more
. GOOD LUCK RUNNERS T - 1 Days 10th Edition Standard Chartered KL Marathon 2018 a National ...
Media Removed
. GOOD LUCK RUNNERS T - 1 Days 10th Edition Standard Chartered KL Marathon 2018 a National History in the Making It' Every Runners Dream to Run & be here . . a Massive Celeberations awaits you at the Finishing Line! 40,000 Runners! . . . KENAPA MESTI DUDUK DI RUMAH KALAU BOLEH ... .
GOOD LUCK RUNNERS

T - 1 Days

10th Edition Standard Chartered KL Marathon 2018

a National History in the Making

It' Every Runners Dream to Run & be here
.
.
a Massive Celeberations awaits you at the Finishing Line!

40,000 Runners!
.
.
.

KENAPA MESTI DUDUK DI RUMAH KALAU BOLEH DATANG KE DATARAN AHAD INI?
.
.
@scklmarathon
#alrumielensa #scklm2018 #scklm #photooftheday #cityscape #canoneos #photographer #justrunlah #instarunners #ikutcarakita #wow_men #my_ig_lah #travelgram #skyscraper #architecture #like4follow #igupdate #igersmalaya #conquerthecity #streetmagazine #beinspired #breathtaking #arielview #runnersofinstagram #johara #bestoftheday #instagram #streetmagazine
Read more
. RUN BECAUSE ITS BEAUTIFUL Every Running Journey is Beautiful But Team Rumie's Journey is ...
Media Removed
. RUN BECAUSE ITS BEAUTIFUL Every Running Journey is Beautiful But Team Rumie's Journey is My Favourite Enjoy the Journey Enjoy it with Your Love One Than Your Journey will be more Meaningful . . T - 1 DAY @scklmarathon 2018 Ready for Men Veteran Full Marathon & Women 10km Leisure ... .
RUN BECAUSE ITS BEAUTIFUL

Every Running Journey is Beautiful
But Team Rumie's Journey is My Favourite

Enjoy the Journey
Enjoy it with Your Love One
Than Your Journey will be more Meaningful
.
.
T - 1 DAY @scklmarathon 2018

Ready for Men Veteran Full Marathon & Women 10km Leisure Race
.
Good Luck and All the Best Runners
.
.
#teamrumie #alrumielensa #scklm2018 #scklm #lovebirds #family #runningcouple #adidasMY #adidasrunning #beatyesterday #runhappymy #runnersofinstagram #instarunners #igrunners #runformalaysia #instafit #jk1m #photooftheday #johara #l4l #whyirun #instafamous #athletesunfiltered #beatyesterday #ikutcarakita #beinspired #kualalumpur #runshots #healthylifestyle
Read more
. HAVE YOU EVER ASK YOURSELF? WHY YOU RUN? . (OK Kali ni tulis dalam BM) Dulu saya masuk Marathon ...
Media Removed
. HAVE YOU EVER ASK YOURSELF? WHY YOU RUN? . (OK Kali ni tulis dalam BM) Dulu saya masuk Marathon sbb 1st Coach Running saya @mohdsujairi cabar. Kemudian dpt galakkan dan info dari @gme2020 , saya register Twincity 2017 gamble je tanpa apa2 info & ilmu Dulu berangan ingat tiap2 bulan ... .
HAVE YOU EVER ASK YOURSELF?
WHY YOU RUN?
.
(OK Kali ni tulis dalam BM)

Dulu saya masuk Marathon sbb 1st Coach Running saya @mohdsujairi cabar. Kemudian dpt galakkan dan info dari @gme2020 , saya register Twincity 2017 gamble je tanpa apa2 info & ilmu

Dulu berangan ingat tiap2 bulan boleh masuk Full Marathon. Tapi mampu masuk 3 sahaja sebab kesibukan hidup & kerja. dan FM yg ke-2 & 3 semua dilanda kecederaan

Then I ask Myself, kenapa saya masuk FM kalau x enjoy & asyik injured? Lps Twincity'17 saya jadi semakin slow. Tiada PB bagai. Setahun x brp progress

Its all defeat the purpose. I run to get out the best of myself and enjoy the journey

And now 2018 its time to revamp. Saya dah tahu apa kekurangan selama ni. Tapi saya tiada plan utk mana2 Race FM lps ni, biar 100% baik injury ni. No rush. Tahun ni saya x masuk byk race kecuali di @scorexp Score Run & Runkawi HM July ni, kan Bro @shahrizan.saad sbgi Duta 😅

I'm just eying 1 Major Race in Thailand this December'18 for my next Major & Cuti2 Family

2019 lagi slow, Aira nak exam & nak simpan duit bwk Family pergi Umrah plak

Yg saya cakap nak jadi Ambassdor tu One Race in November at Vietnam x jadi atas sbb byk masalah teknikal. Saya tolak. Nak travel dari HCM jauh 4jam jalan darat, bwk anak2 susah. Dan makanan Halal susah kat sana & run dalam loop

So try muhasabah diri. Check & balance. Utk apa anda Run. Xkisah apa sebab, utk sihat, jual baju, makan, kurus, podium, jodoh, jalan2, cabar diri etc.
.
Yang penting kena Enjoy & Happy, bukan cari gaduh & tambah musuh sana sini, cari publisiti murahan
.
.
.
KERNA LARIAN HARUS DINIKMATI by @gme2010
.
.
T - 2 Days @scklmarathon 2018
.
.
#myjourney #alrumielensa #instarunners #marathoner #twincitymarathon #scklm #scklm2018 #chiangmaimarathon #igrunners #runnersofinstagram #instafit #beinspired #jk1m #adidasrunning #2xu #athletesunfiltered #beatyesterday #like4like #ikutcarakita #teamrumie #scorerun2018 #runnersworld #whyirun #justrunlah #bestoftheday #motivation #runningmalaysiamagazine
Read more
. LIFE IS SHORT & A GIFT Do more what makes you Happy Stop complaining & nagging The Art of being ...
Media Removed
. LIFE IS SHORT & A GIFT Do more what makes you Happy Stop complaining & nagging The Art of being Happy is lies on your own expectations. If you have a Bigger Dream & Goal, than you'll hardly be happy and satisfy and you will start to compare with other people. End up hurting peoples Only ... .
LIFE IS SHORT & A GIFT

Do more what makes you Happy
Stop complaining & nagging

The Art of being Happy is lies on your own expectations. If you have a Bigger Dream & Goal, than you'll hardly be happy and satisfy and you will start to compare with other people. End up hurting peoples

Only few passed this and still be humble

If you just be blessed and grateful what ever you have, happiness is always around your corner
.
.
.
.
Last Night done solo nikmat Interval Training
WU + Drill + Interval + CD at hilly routes. It was damn hard at first, but this is my 2nd time doing it here & it seems moderate now for me (biasa buat speed kat stadium je kan? serius boring gler flat je).
.
Nak simulate Sifu @jubaque & @awanrun with @kyserunkrew buat speed kat loop hilly LHDN, patut diorg semua power. Nak join asik x sempat je
cc @the_elchain
.
.
.

#yestergram #intervaltraining #alrumielensa #klsc #photooftheday #ladder #cityscape #ikutcarakita #stravarun #athletesunfiltered #beatyesterday #instarunners #igrunners #scklm2018 #scklm #like4like #canoneos #instagram #beinspired #marathontraining #adidasrunning #adidas #fitness #quotesoftheday #happy #style #teamrumie #worlderunners
Read more
. MY STANDARD CHARTERED KL MARATHON JOURNEY. . "The Grandeur Running Event in Malaysia" It's ...
Media Removed
. MY STANDARD CHARTERED KL MARATHON JOURNEY. . "The Grandeur Running Event in Malaysia" It's Every Runners Dream. Everyone want to be here. Not bcoz to run or breaking record It's a yearly festival & celebration for every Runners in Country to celebrate their Running Journey and ... .
MY STANDARD CHARTERED KL MARATHON JOURNEY.
.
"The Grandeur Running Event in Malaysia"

It's Every Runners Dream. Everyone want to be here. Not bcoz to run or breaking record

It's a yearly festival & celebration for every Runners in Country to celebrate their Running Journey and be together with their Comrade Runners, Friends & Family
.
.
Hence this is my 2nd Edition & My 4th Full Marathon in My 2nd year of humble Running Journey

I have mix feeling and excitement on this time around

I just recovered from my major setback & made up my decision to run in Full Marathon Veteren Category eventhough I've been provided with free slot under the Media Challenge Category

Btw, I'm one of their Official Media Team to cover the event right from the launching & post race story.
.
(nanti x sabar nak jumpa Champ @muhaizarmohamad kat VIP lounge lepas habis race nanti, itupun kalau sempat & x bonk teruk)

I realized that I'm not enough training, no running group, lacking of mileage and no proper preparation as previous race

But in the other hand, I'm so delighted with the condition of my both legs and level of fitness. Its stronger than before. Thanx to My improvised cross training & strenght regim for the last 1month

Coming to the Race without high expectation and target is more relax and less stress than the previous years.No pressure at all

I'm lacking this part all this while. Too much focus on the outcome. Coz the most important is to ENJOY YOUR RUN.
.
(Taggline padu sgt dari @gme2020).
.
& The most Important is I'm FREE INJURY

Nampak ramai dah mula demam2. Itu sign biasa reaction dari body anda yg dah fatique without proper recovery.
.
Nevertheless, I'm ready for this Sunday Showdown. Will follow my own pace, interval for Subuh Prayer and Run Strong until I Bonk .
.
.
Good Luck Runners
All d Best & Enjoy the Run
.
.
KENAPA MESTI DUDUK DI RUMAH KALAU BOLEH DATANG KE DATARAN AHAD INI?

@scklmarathon
#scklm2018 #scklm #myjourney #alrumielensa #teamrumie #instarunners #yesAR #throwback #photooftheday #canoneos #runnersofinstagram #justrunlah #steigensocks #like4follow #fitmalaysia #kualalumpur #travelgram #menshealth #blogger #whyirun #runnersworld #marathontraining
Read more
. BUCKLE-UP YOUR SEAT BELT GUYS T - 6 Days Coz for the next few days, Your Feed will be flooded ...
Media Removed
. BUCKLE-UP YOUR SEAT BELT GUYS T - 6 Days Coz for the next few days, Your Feed will be flooded with Standard Chartered KL Marathon 2018 Stories from everyone @scklmarathon. . "The Grandeur Running Event in Malaysia" Where every Runners in the Country wanna be there . . . #alrumielensa ... .
BUCKLE-UP YOUR SEAT BELT GUYS

T - 6 Days

Coz for the next few days,
Your Feed will be flooded with
Standard Chartered KL Marathon 2018 Stories from everyone
@scklmarathon.
.
"The Grandeur Running Event in Malaysia"

Where every Runners in the Country wanna be there
.
.
.
#alrumielensa #selfie #bnw #picoftheday #peoplescreative #bestoftheday #scklm2018 #strictlymobilegraphy #style #ikutcarakita #wow_men #frame_sempoi #beinspired #monday #follow4follow #l4l #rayban #malaysiamensstyle #wow_men #igers #johara #travelgram #tonekillers #instagram #dapper #scklm #justrunlah #physique #instafit #beardgang #red
Read more
. KEEP RUNNING, FIND YOURSELF.... . . . . My colleague in California bidding his farewell ...
Media Removed
. KEEP RUNNING, FIND YOURSELF.... . . . . My colleague in California bidding his farewell yesterday. . It's a bit touch when he quoted me... KEEP RUNNING at the end of his email Having the privillege of working with you has been the highlight of my time in this Project. Best of Luck ... .
KEEP RUNNING, FIND YOURSELF....
.
.
.
.
My colleague in California bidding his farewell yesterday.
.
It's a bit touch when he quoted me... KEEP RUNNING at the end of his email

Having the privillege of working with you has been the highlight of my time in this Project. Best of Luck in your new endeavor

Wish you have Instagram account Buddy & wish all team/co-worker can understand, appreciate and respect colleague's passion and hobby... just like Brett
.
.
.
📸 by @rarissacollection
#keeprunning #myjourney #photooftheday #alrumielensa #teamrumie #kualalumpur #deep #yestergram #adidasrunning #2xu #moment #streetmagazine #instafit #menshealth #beinspired #athletesunfiltered #runnersofinstagram #scklm2018 #igupdate #yestergram #fitmalaysia #igersmalaya #california #friends #whyirun #cityscape #wow_men #runnersworld #respect #fitover40
Read more
. BONK TERUK + BERTENET. = BONET (di Bonet Kereta) . . Bestlah pagi2 buta 5.00am ni membonk kan ...
Media Removed
. BONK TERUK + BERTENET. = BONET (di Bonet Kereta) . . Bestlah pagi2 buta 5.00am ni membonk kan diri di Bukit Tunku. . Ingat hari ni dah race day @scklmarathon 2018, kemain ramai Runners bertempiaran Rezeki jumpa Geng & Idola Bro @rashidi_ishak @vanidah_imran @hez_rin & Bro @saifudeenshah Good ... .
BONK TERUK + BERTENET.
= BONET (di Bonet Kereta)
.
.
Bestlah pagi2 buta 5.00am ni membonk kan diri di Bukit Tunku.
.
Ingat hari ni dah race day @scklmarathon 2018, kemain ramai Runners bertempiaran

Rezeki jumpa Geng & Idola Bro @rashidi_ishak @vanidah_imran @hez_rin & Bro @saifudeenshah

Good Luck Uols next week especially Virgin Full Marathoner. You Guys gonna do great

Kat LHDN jumpa Sifu @jubaque @awanrun & @daliylamerissya tgh lsd jugak pagi2 buta. Korg memang awesome

Lepas tu jumpa Bro @skalonsdale @reycarlosc run very fast

Keindahan diteruskan di Nasi Lemak Tanglin rekemen by @Hez_rin & Vee... adusss , memang Bonet teruk pagi ni

Have a pleasant weekens Uols

#photooftheday #teamrumie #alrumielensa #bonkteruk #kualalumpur # #longrun #runningcouple #lovebirds #adidasMY #adizero #2xu #instarunners #scklm2018 #scklm #marathontraining #like4follow #l4l #instafit #healthylifestyle #beinspired #morning #ikutcarakita #athletesunfiltered #yesAR #instaseleb #instafamous #awesome #jjcm #runnersofinstagram
Read more
. ADIDAS PURE BOOST DPR. (RUNNING SHOE REVIEW): Expect the Unexpected There is wise saying ...
Media Removed
. ADIDAS PURE BOOST DPR. (RUNNING SHOE REVIEW): Expect the Unexpected There is wise saying I have often thought much upon….. “Don’t Judge a Book by Its Cover” But in this segment, I improvised it into, “Don’t Judge a Shoe by its Look”. . it is a high performance city running shoe with ... .
ADIDAS PURE BOOST DPR.
(RUNNING SHOE REVIEW): Expect the Unexpected

There is wise saying I have often thought much upon….. “Don’t Judge a Book by Its Cover”

But in this segment, I improvised it into,
“Don’t Judge a Shoe by its Look”.
.
it is a high performance city running shoe with a very proven technology and responsive in it’s circle”.
It is the Adidas Pure Boost DPR
.
.
.
Feel free to read My latest Blog post here:.
.
https://alrumiejourney.wordpress.com/2018/03/31/adidas-pure-boost-dpr-running-shoe-review-expect-the-unexpected/
.
.
#alrumielensa #blogger #runningblogger #shoereview #shoeporn #adidasrunning #pureboostdpr #adidasboost #adidasMY #like4like #instarunners #runnersofinstagram #details #picoftheday #beinspired #ikutcarakita #igersmalaya #igreview #athletesunfiltered #whyirun #runfitted #runitfast #healthylifestyle #scklm2018 #justrunlah #igers #wow_men
Read more
FOLLOW YOUR DREAMS But don't too Obses with Your Dream There's a clear line between Passion, ...
Media Removed
FOLLOW YOUR DREAMS But don't too Obses with Your Dream There's a clear line between Passion, Obses and Moderation . Masa lepas University saya selalu berangan nak mempunyai kerjaya yg bagus, kereta yg hebat, rumah yg hebat, keluarga dan macam2 lagi. Jiwa muda dan naif, kewarasan ... FOLLOW YOUR DREAMS

But don't too Obses with Your Dream

There's a clear line between Passion, Obses and Moderation
.
Masa lepas University saya selalu berangan nak mempunyai kerjaya yg bagus, kereta yg hebat, rumah yg hebat, keluarga dan macam2 lagi. Jiwa muda dan naif, kewarasan kadang x selari dgn rasional

Budak muda mcm saya dulu maybe jika dak skrg mudah sentap, kuat merajuk, suka cari gaduh, meroyan di media sosial, serbarkan gosip dan fitnah dan macam2 lagi. Betul ke?

There's a Wise saying that Life begin at 40 dan saya telah melangkaui usia itu

Kematangan bukan boleh dibeli di Hypermarket atau online. You can only earned it with true experience

Alhamdulillah, di usia begini saya telah memiliki segala impian dan angan2 muda2 dulu walau x sempurna

Sebagai Single Working Father & Husband,saya sudah memilik Rumah Idaman, Isteri yg Cantik & Menerima kekurangan Saya, Anak2 yg Indah, Adik Beradik & Keluarga sentiasa disisi, kerjaya yg stabil dan oh!... kereta idaman (walaupun sipi2 dari impian asal, mlm ni tido dlm keta)

Berlari hanyalah passion dan minat yg saya buat utk kesihatan, tetapi dgn sepenuh jiwa & raga. Dgn berlari saya belajar tentang diri saya lebih mendalam.X berniat nak wakil Malaysia, podium bagai

Berlari pun bukan Mata Pencarian saya. Satu sen haram x dapat untung apa2

Ada Sahabat saya tanya kenapa kau asik berlari? bukan mendatangkan duit pun

Sedihnya saya dengar ungkapan "kawan" yg sedemikan. Kalau begitu byklah benda yg kita buat kat dunia ni kena mendatangkan duit. tengok tv kena datangkan duit, main wasap,giat dalam persatuan, pergi bercuti dan nak berak pun kena datangkan duit

Kalau manusia hidup berhambakan duit, duit tu x akan pernah cukup buat dia selama2nya

Biar kita kerja dan gaji sikit macamana pun, kalau ikhlas, berkat, bersih, tak menipu orang, tak ambik rasuah. InsyaAllah lebih dari cukup

Jangan lupa berzakat pendapatan dan sedekah, berputus tidak

Maaf saya tulis panjang, xpernah mcm ni

Satu pesan saya kalau siapa nak sgt capai DREAM ni.
.
"If you want to Change the World,
go Home and Love Your Family".
.
#myjourney #muhasabahdiri #thankyouallah #instafit #menshealth #beinspired #runnersofinstagram # #alrumielensa
Read more
. SEJARAH BAKAL TERCIPTA. . "Battle Best of the Best" Standard Chartered KL Marathon 2018 @scklmarathon ...
Media Removed
. SEJARAH BAKAL TERCIPTA. . "Battle Best of the Best" Standard Chartered KL Marathon 2018 @scklmarathon . . Pertembungan Epik Pelari-Pelari Marathon terbaik Negara masakini Anda pilih Siapa? Saya pilih Champion @muhaizarmohamad , yezzza!!. . Sila buat undian anda di ... .
SEJARAH BAKAL TERCIPTA.
.
"Battle Best of the Best"

Standard Chartered KL Marathon 2018
@scklmarathon .
.
Pertembungan Epik Pelari-Pelari Marathon terbaik Negara masakini

Anda pilih Siapa?

Saya pilih Champion @muhaizarmohamad , yezzza!!.
.
Sila buat undian anda di sini:

https://www.running-malaysia.com/2018/03/29/scklm2018-who-do-you-think-will-win/
.
.
.
Biar siapa pun yg akan menang, ia tetap akan menguntungkan perkembangan dan kualiti sukan negara dan Running Community di Malaysia khususnya

Jumpa anda di Starting Line nanti!
.
.
📸 no. 1 by @rarissacollection
📸 no. 2 by @runningmalaysiamagazine
.
.
#scklm #scklm2018 #throwback #champion #muhaizarmohamad #instarunners #marathontraining #beinspired #idol #imoveme #asicsrunning #scorerun2018 #alrumielensa #kualalumpur #runnersofinstagram #menshealth #fitmalaysia #like4follow #travelgram #ikutcarakita #johara #runnersofinstagram #runnersworld #runitfast #runnerscommunity #athletesunfiltered #beatyesterday #adidasMY #brooksrunningmy
Read more