Amylia.nastasha.aziz Instagram Photos and Videos

amylia.nastasha.aziz amylia.nastasha.aziz @amylia.nastasha.aziz mentions
Followers: 15,290
Following: 1,181
Total Comments: 0
Total Likes: 0

 #mitec #babyexpo #tce #expo #baby #keperluananak #babyborn #babyboy #ilovemyfamily #kualalumpur ...
Media Removed
#mitec #babyexpo #tce #expo #baby #keperluananak #babyborn #babyboy #ilovemyfamily #kualalumpur #flyjr #kakakqq #mrpilotmrcabincrew #attertashastory #mitec #babyexpo #tce #expo #baby
#keperluananak #babyborn #babyboy
#ilovemyfamily #kualalumpur #flyjr #kakakqq
#mrpilotmrcabincrew #attertashastory
 #bertiga 1st time baby keluar <span class="emoji emoji2705"></span>makan kenduri <span class="emoji emoji2705"></span>Jalan ikea <span class="emoji emoji2705"></span>Jalan mytown . . #qualitytime ...
Media Removed
#bertiga 1st time baby keluar makan kenduri Jalan ikea Jalan mytown . . #qualitytime with #kids #windowshopping #habispantang #bertiga
1st time baby keluar
✅makan kenduri
✅Jalan ikea
✅Jalan mytown
.
.
#qualitytime with #kids
#windowshopping
#habispantang
 #Syukur #Alhamdullilah #selesai sudah Utk hari ini Dengan @natalismothercare . I’m free .. ...
Media Removed
#Syukur #Alhamdullilah #selesai sudah Utk hari ini Dengan @natalismothercare . I’m free .. dr 44 hari pantang Tapi tasha Pantang 100 hari laaaaa.. . . Sesi #penutuppantang #serimuka . Layanan superb dr org2 yg sgt pengalaman. Best sgt buat totok muka & mask 1 badan.. Lembut ... #Syukur #Alhamdullilah
#selesai sudah Utk hari ini
Dengan @natalismothercare .
I’m free .. dr 44 hari pantang
Tapi tasha Pantang 100 hari laaaaa..
.
.
Sesi #penutuppantang
#serimuka .
Layanan superb dr org2 yg sgt pengalaman.
Best sgt buat totok muka & mask 1 badan..
Lembut gila kulit lps tu.. .
.
Memang best giler ,
Puas hati sgt2 ..
Dgn service Natalis.
Bukan nk puji.
A to Z . Keja tip top.
Layanan baik.
En Suami pun tak berhenti memuji
Muka berseri2 😍
.
.
#janganjeles #pantang #habis #merdeka
Read more
Syukur Alhamdullilah / ReZeki dari Allah . . Founder GLAMOROUS BY TASHA . . Stokis PRODUCT ...
Media Removed
Syukur Alhamdullilah / ReZeki dari Allah . . Founder GLAMOROUS BY TASHA . . Stokis PRODUCT DBELLA . . Pengedar PRODUCT NATALIS . . . Owner of TASHA HOUSE RENTAL . . . Direct Whatsapp 🏼🏼🏼🏼 . . www.wasap.my/601115283381 www.wasap.my/601115283381 . Follow Insta ... Syukur Alhamdullilah / ReZeki dari Allah .
.
Founder GLAMOROUS BY TASHA
.
.
Stokis PRODUCT DBELLA
.
.
Pengedar PRODUCT NATALIS .
.
.
Owner of TASHA HOUSE RENTAL .
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
.
.
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
Follow Insta @putihgebudbella.stokis
Follow Insta @putihgebudbella.stokis .
.
Follow Insta @natalisherbs.malaysia
Follow Insta @natalisherbs.malaysia
Read more
My New Acc Insta New Bisnes . . Tasha Pengedar SAH product NATALIS . . Tasha salah 1 Pengedar ...
Media Removed
My New Acc Insta New Bisnes . . Tasha Pengedar SAH product NATALIS . . Tasha salah 1 Pengedar SAH NATALIS , NATALISHERBS . . 🏼TASHA PENGEDAR SAH PRODUCT NATALIS🏼️ . . Direct Whatsapp 🏼🏼🏼🏼 www.wasap.my/601115283381 www.wasap.my/601115283381 www.wasap.my/601115283381 . . Direct ... My New Acc Insta
New Bisnes .
.
Tasha Pengedar SAH product NATALIS
.
.
Tasha salah 1 Pengedar SAH NATALIS , NATALISHERBS .
.
❤️👇🏼TASHA PENGEDAR SAH PRODUCT NATALIS👇🏼❤️
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @natalisherbs.malaysia
Follow Insta @natalisherbs.malaysia
Follow Insta @natalisherbs.malaysia .
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#kitahappykalaucusthappy #natalisherbs #positivefeedback #bukanedit #bukanpropa #janganmengata #terimakasihcustomer #siladudukjanganlari #nur2 #takbaik #syukurselalu #produkkesihatan #natalisscrub #natalissusukambing #jusnatalis #doayangbaikbaik #jgndengki #kejujuran #rezekimasing2 #positivefeedback #natalismothercare #natalisherbs #likeforlikes #natalicious #syukurselalu #alhamdulillah #herba #tiadabahanpengawet #terimakasihAllah #assalamualaikum
Read more
 #Repost @natalismothercare ・・・ #natalisquote #natalismothercare #natalis #everydayquote ...
Media Removed
#Repost @natalismothercare ・・・ #natalisquote #natalismothercare #natalis #everydayquote #quotesdaily #inspirationalquotes #katayangbaikbaik #doayangbaikbaik #quotesaboutlife #bahagiabukanbidaan #positivevibes #positivethinking #dailyquotes #instagram #instafamous ... #Repost @natalismothercare
・・・
#natalisquote #natalismothercare #natalis #everydayquote #quotesdaily #inspirationalquotes #katayangbaikbaik #doayangbaikbaik #quotesaboutlife #bahagiabukanbidaan #positivevibes #positivethinking #dailyquotes #instagram #instafamous #viral #pakejpantang #confinement
Read more
1st #movie utk #flyjr #tengokwayang #hantukaklimah #movietime #dalampantang #goodboy ...
Media Removed
1st #movie utk #flyjr #tengokwayang #hantukaklimah #movietime #dalampantang #goodboy #tgv 1st #movie utk #flyjr
#tengokwayang
#hantukaklimah
#movietime
#dalampantang
#goodboy
#tgv
Sah sah x suka . . #Repost @mingguanwanita ・・・ Hah, hakak la tu! Uols suka ke kena tinggal suami ...
Media Removed
Sah sah x suka . . #Repost @mingguanwanita ・・・ Hah, hakak la tu! Uols suka ke kena tinggal suami lama-lama? #mingguanwanita #kuasawanitadisini Sah sah x suka .
.
#Repost @mingguanwanita
・・・
Hah, hakak la tu! Uols suka ke kena tinggal suami lama-lama?
#mingguanwanita
#kuasawanitadisini
Bocor pocket mama lagi <span class="emoji emoji1f622"></span><span class="emoji emoji1f622"></span>. Mama Kau ni x keja tau!!
Media Removed
Bocor pocket mama lagi . Mama Kau ni x keja tau!! Bocor pocket mama lagi 😢😢. Mama Kau ni x keja tau!!
Sila lihat tangan sy ... Tgk jari jemari sya .. 🤘🏼🤘🏼 . . Janji #rock . . #nunarava #nuna #nunacarseat #happykiddo
Media Removed
Sila lihat tangan sy ... Tgk jari jemari sya .. 🤘🏼🤘🏼 . . Janji #rock . . #nunarava #nuna #nunacarseat #happykiddo Sila lihat tangan sy ...
Tgk jari jemari sya .. 🤘🏼🤘🏼
.
.
Janji #rock
.
.
#nunarava #nuna #nunacarseat
#happykiddo
 #Repost @natalismothercare ・・・ 1. MENDAPAT KEBEBASAN Bila isteri berada jauh di kampung, ...
Media Removed
#Repost @natalismothercare ・・・ 1. MENDAPAT KEBEBASAN Bila isteri berada jauh di kampung, maka di sinilah bermulanya langkah suami yang rasa dirinya bebas. Ini adalah peluang yang pertama, kerana bila berjauhan, macam-macam boleh jadi. Siap ada yang bawa balik rumah! Nauzubillah. ... #Repost @natalismothercare
・・・
1. MENDAPAT KEBEBASAN
Bila isteri berada jauh di kampung, maka di sinilah bermulanya langkah suami yang rasa dirinya bebas. Ini adalah peluang yang pertama, kerana bila berjauhan, macam-macam boleh jadi. Siap ada yang bawa balik rumah! Nauzubillah. Sudah tentu bila ada anak kecil, anak itu juga akan di ‘eksport‘ juga ke kampung. Lain kali, biar pantang di rumah sendiri.Biar dia tolong isteri, sengkang mata sama-sama.
2. HASUTAN KAWAN-KAWAN
Mulalah ada yang mengajak, “Eh, relakslah bro. Bini kau bukan ada kat rumah. Kat kampung kan? Masa ni la kita enjoyyyy. Jom pi massage?”
3. TIADA PANTAUAN DARI PIHAK BERWAJIB
Apa tidaknya, isteri jauh di kampung. Maka terlepaslah dia dari kena audit telefon bimbit. Malahan pukul berapa suami balik juga tiada siapa peduli.
4. SUAMI ‘BAJET‘ SINGLE
Bila jalan berseorangan, tampak seperti lelaki bujang trang-tang-tang pula. Bila berpakaian kemas sejurus balik pejabat, tentu ada mata-mata yang menyinggah.
5. TIDAK HARGAI PENGORBANAN ISTERI
Kalaulah suami tahu betapa sakitnya isteri melahirkan anak, tentu dia tidak sanggup curang. Lain kali, cuba bawa suami masuk dalam labour room. Biar dia tengok dengan mata kepala dia sendiri. Sekarang ini, sudah banyak hospital yang membenarkan suami masuk dalam labour room untuk temankan isteri. Mesra suami katanya
6. PANTANG LAMA SANGAT, SAMPAI 100 HARI
Yang 44 hari pun tak boleh tahan, inikan lagi yang 100 hari. Wahai suami, 100 hari tu bukannya untuk isteri. Itu untuk kamu juga. Bagi isteri peluang untuk ‘recover‘ sepenuhnya. Bukannya isteri tak mahu ‘bagi‘, cuma bawa bersabar boleh tak?
Read more
Tasha salah 1 Pengedar SAH NATALIS , NATALISHERBS . . <span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼TASHA PENGEDAR SAH PRODUCT NATALIS<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼<span class="emoji emoji2764"></span>️ . . Direct ...
Media Removed
Tasha salah 1 Pengedar SAH NATALIS , NATALISHERBS . . 🏼TASHA PENGEDAR SAH PRODUCT NATALIS🏼️ . . Direct Whatsapp 🏼🏼🏼🏼 www.wasap.my/601115283381 www.wasap.my/601115283381 www.wasap.my/601115283381 . . Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct ... Tasha salah 1 Pengedar SAH NATALIS , NATALISHERBS .
.
❤️👇🏼TASHA PENGEDAR SAH PRODUCT NATALIS👇🏼❤️
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#kitahappykalaucusthappy #natalisherbs #positivefeedback #bukanedit #bukanpropa #janganmengata #terimakasihcustomer #siladudukjanganlari #nur2 #takbaik #syukurselalu #produkkesihatan #natalisscrub #natalissusukambing #jusnatalis #doayangbaikbaik #jgndengki #kejujuran #rezekimasing2 #positivefeedback #natalismothercare #natalisherbs #likeforlikes #natalicious #syukurselalu #alhamdulillah #herba #tiadabahanpengawet #terimakasihAllah #assalamualaikum
Read more
 #UiTM #politeknik #uitmpermatangpauh #politeknikseberangperai #bandarperda #seberangjaya #pulaupinang ...
Media Removed
#UiTM #politeknik #uitmpermatangpauh #politeknikseberangperai #bandarperda #seberangjaya #pulaupinang #depauhgarden #mydinpenang #bukitmertajam #penang #house #landedhouse #rental #homestay #room for #rent #kolejkomuniti . . Bilik Sewa Sharing @ Non Sharing (HOMESTAY ... #UiTM #politeknik #uitmpermatangpauh
#politeknikseberangperai
#bandarperda #seberangjaya
#pulaupinang #depauhgarden #mydinpenang
#bukitmertajam #penang #house #landedhouse
#rental #homestay #room for #rent #kolejkomuniti .
.
Bilik Sewa Sharing @ Non Sharing
(HOMESTAY / RUMAH SEWA / BILIK SEWA )
.
.
Bilik Sewa Muslim Perempuan SAHAJA
Atau Family Muslim .
Rumah Sewa ter letak di Tmn Pauh , Permatang Pauh , Penang
.
.
Kelengkapan : Sewa termasuk kelengkapan dapur , meja makan , katil , tilam , kipas angin , almari baju , penyidai baju , meja study , iron + iron board , tv , dvd & lain lain lagi.
Parking berbumbung for 2 cars 🚗
Akan di pasang WiFi jika Penyewa lbh dr 6 org (if penyewa student sahaja) .
Rumah ini terletak di kawasan sangat strategik ,
Banyak kemudahan asas seperti bank , mall , supermarket , kedai makan , masjid , sekolah kebangsaan , sekolah menengah & sebagai nyer.
.
.
2min to Masjid Jalan Bharu
2min to Masjid Tmn Pauh
5-8 min to Penang Bridge
5min to Mydin
3min to Politeknik
5min to UiTM Permatang Pauh
5min to Bandar Perda
10min to Bandar Sunway Sbrg Jaya
15min to Tesco Seberang Jaya
8min to Hospital Seberang Jaya
10min to Bukit Mertajam
10min to Autocity Juru
13min to Highway Juru
10min to Pasific Prai
15min to Perindustrian Prai
12min to Chai Leng Park
25min to Ferry ⛴ Pulau Pinang .
.
.
Sila hubungi sy , for more detail
Direct Whatsapp / Whatsapp ONLY
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
Read more
 #stress baru maiiii plak . Stress tgk #janganbencicintaku pun x abis , pastu tambah plak stress ...
Media Removed
#stress baru maiiii plak . Stress tgk #janganbencicintaku pun x abis , pastu tambah plak stress #cintabukankristal . . . Byk btl skrg ni cerita2 suami curang kn.. . . Makan hati aku ni sebagai penonton.. beremosi jgk lh.. sampai ckp sorang2 depan TV Dh lh dlm pantang. Pantang sendiri ... #stress baru maiiii plak
.
Stress tgk #janganbencicintaku pun x abis , pastu tambah plak stress #cintabukankristal . .
.
Byk btl skrg ni cerita2 suami curang kn.. .
.
Makan hati aku ni sebagai penonton.. beremosi jgk lh.. sampai ckp sorang2 depan TV 😫😫
Dh lh dlm pantang. Pantang sendiri x ada laki kt sebelah.. aishhhh Sabar ja lah .. .
Sbb #adiputra aku gigih tgk jgk cerita ni😝
.
#dunia #akhirzaman #curang #sanasini
#dosa #pahala #halal #haram #letak #tepi
Read more
<span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼<span class="emoji emoji2764"></span>️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu ...
Media Removed
🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA🏼️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta . . HOW TO MAKAN Makan pagi Selepas makan & Makan malam Sebelum tido Tp Selepas makan jugak yer ... ❤️👇🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA👇🏼❤️ .
.
.
sebotol ade 30 biji
makan sebiji pagi dan sebiji malam
pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient
Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta
.
.
HOW TO MAKAN 💊
Makan pagi
Selepas makan
&
Makan malam
Sebelum tido
Tp Selepas makan jugak yer 😁
.
.
HOW TO APPLY
Basah sikit muka, sapu serbuk pil tu 1 muka, biar 30 minit, then cuci air biasa je..xyah sabun
.
.
PANTANG LARANG .
✅ Minum air kosong sebanyak mungkin
❎ Kurangkan Kafien if boleh
✅ Makan apa saja Janji HALAL 😁
.
.
❤️👇🏼TASHA STOKIS SAH DBELLA👇🏼❤️
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#supplements #putihgebu #dbella #cantik #izubiela #Viral #DbellaPremiumCollagen #PilPutihGebuDbella #JutawanProduct #pilputih #Flawless #pilputihgebu
#selebriti #jomcantikputihgebu #hapuskanjerawat #hapuskanparut #jeragat #Beautyispain #beautyisourchoice #200%berkesan #VIRAL #feedbackizubiela #sayajual #bazaarpaknil #lakukeras
Read more
 #Repost @natalismothercare ・・・ 1. BENARKAH IBU MENYUSU PERLU MENGAMBIL KALORI TAMBAHAN DALAM ...
Media Removed
#Repost @natalismothercare ・・・ 1. BENARKAH IBU MENYUSU PERLU MENGAMBIL KALORI TAMBAHAN DALAM DIET SEHARIAN? Ya. Pakar mengatakan ibu menyusu perlu mengambil tambahan kira-kira 500 kalori kerana badan memerlukannya untuk menghasilkan susu. Tetapi, ia tidak bermaksud anda perlu ... #Repost @natalismothercare
・・・
1. BENARKAH IBU MENYUSU PERLU MENGAMBIL KALORI TAMBAHAN DALAM DIET SEHARIAN?
Ya. Pakar mengatakan ibu menyusu perlu mengambil tambahan kira-kira 500 kalori kerana badan memerlukannya untuk menghasilkan susu. Tetapi, ia tidak bermaksud anda perlu ‘makan untuk dua orang’. Sebenarnya, 500 kalori ini tidaklah banyak. Ia hanyalah seperti sepinggan hidangan tambahan seperti waffle bersama sos coklat atau nasi goreng dan telur dadar. Untuk memastikan kalori bertahan lebih lama, anda disyorkan mengambil makanan seperti buah-buahan kering dan bijirin daripada sumber asli. Kalori lebihan seperti ini lebih mudah dibakar semula semasa menyusukan bayi.
2. APA MAKANAN IBU MENYUSU YANG PALING BAGUS?
Makanan ibu menyusu perlu mengandungi sumber tinggi protein, kalsium dan zat besi. Jangan lupa banyakkan makan buah-buahan dan sayur-sayuran segar, whole grain dan bijirin. Selain itu, anda boleh mengambil buah-buahan kering sebagai snek dan juga kekacang yang berkhasiat seperti almond, pistachio, atau badam.
3. APA PULA ‘PANTANG’ MAKANAN IBU MENYUSU?
Sebenarnya ibu menyusu boleh makan apa sahaja yang diinginkan tetapi pastikan diambil dalam kuantiti sederhana. Pastikan juga makanan ibu menyusu tidak akan menyebabkan perut bayi meragam kerana ia sangat sensitif. Jika bayi meragam, anda juga yang akan susah hati kan? Sesetengah jenis jamu atau ubatan herba perlulah mendapat konsultasi doktor terlebih dahulu sebelum anda mengamalkannya. Pastikan juga produk yang anda ambil sewaktu berpantang telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.
4. BOLEHKAN IBU MENYUSU MENGAMBIL SUPLEMEN?
Pakar nutrisi menggalakkan ibu menyusu mengambil suplemen zat besi, folik, kalsium, vitamin A, vitamin B12 dan vitamin C sebagai vitamin tambahan untuk badan. Bagaimanapun, rujuk dengan doktor sebelum mengambil suplemen.
5. ADAKAH PERLU MINUM AIR YANG BANYAK AGAR LEBIH BANYAK SUSU DAPAT DIHASILKAN?
Susu terhasil bukan berdasarkan banyak mana cairan dalam badan anda. Sebaliknya, ia bergantung kepada permintaan bayi anda. Lebih kerap anda menyusu, lebih banyak susu akan dihasilkan secara semulajadi. Eloklah jika anda dapat minum segelas air sebelum menyusu.
Read more
🤣🤣🤣 #Repost @aeril_zafrel ・・・ betul ke tak??korang rasa?? @w4w4_zainal 🤣🤣🤣
#Repost @aeril_zafrel
・・・
betul ke tak??korang rasa??
@w4w4_zainal
 #speechless Dapat gift <span class="emoji emoji1f381"></span> dari #natalis , + penutup pantang. I’m so lucky,. . Thanks @natalismothercare ...
Media Removed
#speechless Dapat gift dari #natalis , + penutup pantang. I’m so lucky,. . Thanks @natalismothercare . . Utk ibu2 yg hamil di luar sana.. Tasha Mmg rekemen korang ambik natalis. . . Terjaga rapi Dr semua sudut. Makan.. n cpt btl Tasha Kurus #speechless
Dapat gift 🎁 dari #natalis , + penutup pantang.
I’m so lucky,. .
Thanks @natalismothercare .
.
Utk ibu2 yg hamil di luar sana..
Tasha Mmg rekemen korang ambik natalis. .
.
Terjaga rapi Dr semua sudut.
Makan.. n cpt btl Tasha Kurus
Dari Pengguna, terus jd pengedar . . . #rezeki #hari ini , Terkejut Tasha , Dpt #goodies #special ...
Media Removed
Dari Pengguna, terus jd pengedar . . . #rezeki #hari ini , Terkejut Tasha , Dpt #goodies #special #penuh #kasihsayang , #terimakasih #natalis for this #gift . #Syukur #alhamdulillah , siap dpt #package #free #foc #penutup #pantang #soon , superb #happy . Tq so much NATALIS . . Semoga ... Dari Pengguna, terus jd pengedar .
.
.
#rezeki #hari ini ,
Terkejut Tasha ,
Dpt #goodies #special #penuh #kasihsayang , #terimakasih #natalis for this #gift . #Syukur #alhamdulillah , siap dpt #package #free #foc #penutup #pantang #soon , superb #happy . Tq so much NATALIS 😘😘
.
.
Semoga Natalis terus n terus di murah kan rezeki.
TQ for everything.
Natalis superb terbaik.
.
.
#natalismothercare #natalisconfinementcare #bukanartis #makcikbawang #pakejmurah #viral #confinement #lady #pakejpantang #spreadthelove
Read more
Rezeki #flyjr lg.. Thanks my dear #bff @norlizasamsudin , Sbb x dpt dtg #kl , dia gigih nk bank in ...
Media Removed
Rezeki #flyjr lg.. Thanks my dear #bff @norlizasamsudin , Sbb x dpt dtg #kl , dia gigih nk bank in duit jgk kt #flyjr, Mcm lh Fly Nanti x balik penang .. . Fly Lps abis pantang nk makan nasi kandar hokay 🤣🤣🤣. By the way Tq so much aunty liza .. Rezeki #flyjr lg..
Thanks my dear #bff @norlizasamsudin , Sbb x dpt dtg #kl , dia gigih nk bank in duit jgk kt #flyjr, Mcm lh Fly Nanti x balik penang .. 😜. Fly Lps abis pantang nk makan nasi kandar hokay 🤣🤣🤣. By the way Tq so much aunty liza .. 😘😘
 #life so #complicated #macammacamada #perangai #tak #reti #bersyukur , x ber Terima kasih. ...
Media Removed
#life so #complicated #macammacamada #perangai #tak #reti #bersyukur , x ber Terima kasih. Suka #cari masalah . #generaltalk , jangan ada yg terasa on be half plak. opssss #goodnight #life so #complicated
#macammacamada
#perangai #tak #reti #bersyukur , x ber Terima kasih. Suka #cari masalah .
#generaltalk , jangan ada yg terasa on be half plak. 😪 opssss #goodnight
 #Repost @redzuanmanaf ・・・ Girls. Hati-hati dengan orang jantan (suami/pasangan) zaman ...
Media Removed
#Repost @redzuanmanaf ・・・ Girls. Hati-hati dengan orang jantan (suami/pasangan) zaman sekarang. Jangan ingat hangpa cantik, badan solid, servis tiptop hangpa takkan ditinggalkan ya sayang. Kalau dah namanya jantan, kalau dah punai mencanak pantang tengok perempuan jalang. ... #Repost @redzuanmanaf
・・・
Girls.

Hati-hati dengan orang jantan (suami/pasangan) zaman sekarang.
Jangan ingat hangpa cantik, badan solid, servis tiptop hangpa takkan ditinggalkan ya sayang. Kalau dah namanya jantan, kalau dah punai mencanak pantang tengok perempuan jalang. Bersedialah untuk merasa sakitnya bersuamikan jantan miang. Jantan lani memang tak cukup sorang. Yang kahwin muda/awal tu, jangan duk bangga sangat canang kebahagiaan di laman sesawang. Kena hati-hati kalau tak nak sakit di tikam belakang. Kena selalu jaga-jaga kalau tak nak spesis “babi menyondol” caras orang yang hangpa sayang. Kena selalu berdoa pada Tuhan untuk jaga kerukunan rumahtangga dan paksu tahu/sedar hidup berpasangan tidaklah senang.
Pada semua wanita/isteri yang ditinggalkan pasangan, takziah paksu ucapkan dan terus kuat untuk teruskan kehidupan yang mendatang. Perempuan yang kuat bukan untuk jantan curang keparat.....ingat kata-kata paksu ni ya sayang!!! 😘💪 #pesanseoranglelaki #beware #takenote #girl #boy #husband #wife #love #heart #broken #sad #story
Read more
Ramai yg inbox Tasha. Tasha pasal package #stayin NATALIS Ok ka tdk.. . Meh sini nk share dgn ...
Media Removed
Ramai yg inbox Tasha. Tasha pasal package #stayin NATALIS Ok ka tdk.. . Meh sini nk share dgn korang. . Secara jujur. . Honestly superb ok. Layanan yg superb terbaik. . Awal pagi around 6am CL dh bgn , siap mandi herba utk kita. Then dia basuh baju baby. Basuh baju kita. Kemudian ... Ramai yg inbox Tasha.
Tasha pasal package #stayin NATALIS
Ok ka tdk..
.
Meh sini nk share dgn korang.
.
Secara jujur.
.
Honestly superb ok.
Layanan yg superb terbaik.
.
Awal pagi around 6am
CL dh bgn , siap mandi herba utk kita. Then dia basuh baju baby. Basuh baju kita. Kemudian dia siap kan bfast. Sambil dia panas kan sauna utk kita.
Bila dh masuk sauna, dia akn jemur baby jika ada kuning kt matahari, if x ada lh. Dia akn mandi kn baby . Then massage baby, tuam baby.
Selesai baby. Dia akn kemas bilik Kita , kemas katil , vacuum bilik . Sapu . Buka tingkap . Kutip sampah semua n buang kt luar.Lps kita dh sauna 10-20 minit. Sementara nk kering peluh utk mandi. Then CL akn sedia kn tempat utk kita mengurut n menungku. Selepas selesai , sauna , mandi herba , mengurut, menungku, dia akn pakai kn kita stoking. N kemas balik tempat Tu. Tugas CL blm selesai , kemudian dia akn masak utk kita. Lewat2 by 12tghr , air , nasi , 1 lauk , 1 jenis sayur & 1 jenis buah. Sama ada kita trn bawah atau dia hantar ke bilik. Ikut condition kita. Larat ka tdk nk trn naik tangga. Sementara kita tgh mkn. Dia akn jaga kn baby. Jika baby x tido. Dh selesai mkn. Dia kemas kn dapur. Salin pampers baby. Then waktu dia rehat
Next duty around 4pm plak. Dia akn masak air mandi herba utk kita. Hidup kn semula sauna. Kutip baju baby n baju kita yg dh kering terus di lipat.
And simpan dlm almari. Then masuk sauna, mandi herba , start menungku & pasang barut dgn sapu kapur & limau utk Kempis kn perut. Then Lps tu mkn mlm plak. Around 630-730pm. Kita dh mkn. Jujur Tasha ckp keja dia Mmg tip top
Tk payah di suruh. CL tau apa yg dia nk buat. Keja pun kemas. Teliti. Bkn nk puji lbh2 , tp hakikat. Superb.
Utk korang kt luar yg nk ambik Natalis , book lh awal2.
Tasha book dr bulan January kot. Tu pun senyap2 tanpa pengetahuan en suami. Sbb en suami kata membazir. Tasha diam2 byr duit booking.
Bkn apa. As perempuan isteri , ibu pada ank2. N jika berkemampuan. Kita byr utk kesihatan n penjaga rapi n kemudahan kita jgk. Bkn utk org lain. For lelaki yg x memahami apa itu pantang. 😬 bkn nk kutuk my husband . Tp ada setengah laki anggap mudah n pantang benda yg remeh. Tubuh kita ni nk pakai lama.
Read more
Raya cara org Pantang.. Sedap nyer CL santi masak Rendang Daging org Padang . . . #makan #sedap ...
Media Removed
Raya cara org Pantang.. Sedap nyer CL santi masak Rendang Daging org Padang . . . #makan #sedap walaupun #berpantang . . Pict last Tu , sj selit #pictureoftheday #flyjr pakai #bajumelayu Abg dia @altafiskandar_ , 15thn lps nyer baju Raya.. #recycle #baju #siblings Raya cara org Pantang..
Sedap nyer CL santi masak
Rendang Daging org Padang .
.
.
#makan #sedap walaupun #berpantang
.
.
Pict last Tu , sj selit #pictureoftheday
#flyjr pakai #bajumelayu Abg dia @altafiskandar_ ,
15thn lps nyer baju Raya.. 😁 #recycle #baju #siblings
 #selamathariraya #aidiladha 1st raya with #flyjr #syukur #alhamdulillah #raya with #kid
Media Removed
#selamathariraya #aidiladha 1st raya with #flyjr #syukur #alhamdulillah #raya with #kid #selamathariraya #aidiladha
1st raya with #flyjr
#syukur #alhamdulillah
#raya with #kid
Thanks to my Jiran. Baru buka sampul. Nk simpan dlm tabung Fly . . Rezeki Duit Raya #flyjr Terima ...
Media Removed
Thanks to my Jiran. Baru buka sampul. Nk simpan dlm tabung Fly . . Rezeki Duit Raya #flyjr Terima kAsih #kakzie & #husband Jiran sebelah rumah #jirantetangga Thanks to my Jiran.
Baru buka sampul.
Nk simpan dlm tabung Fly
.
.
Rezeki Duit Raya #flyjr
Terima kAsih #kakzie & #husband
Jiran sebelah rumah
#jirantetangga
 #assalamualaikum #assalam #bismillahirrahmanirrahim #goodmorning #selamatpagi #happytuesday ...
Media Removed
#assalamualaikum #assalam #bismillahirrahmanirrahim #goodmorning #selamatpagi #happytuesday #familyday #mood #pantang lagi 😴😴 #assalamualaikum #assalam #bismillahirrahmanirrahim #goodmorning #selamatpagi #happytuesday #familyday #mood #pantang lagi 😴😴
#5_Khasiat #Susu_Kambing_Natalis Untuk Isteri & Ibu. Terus Nak Minum! . . ==== . . Sebelum itu, kami ingin menyatakan.. setiap susu ada kelebihan masing-masing. . . Oleh kerana susu lembu lebih banyak diminum dan dijadikan produk komersil, ramai yang tidak menyedari akan manfaat ... #5_Khasiat #Susu_Kambing_Natalis Untuk Isteri & Ibu. Terus Nak Minum!
.
.
==== .
.
Sebelum itu, kami ingin menyatakan.. setiap susu ada kelebihan masing-masing. .
.
Oleh kerana susu lembu lebih banyak diminum dan dijadikan produk komersil, ramai yang tidak menyedari akan manfaat susu kambing. .
Tambahan pula, kajian menunjukkan susu kambing sesuai diminum oleh kanak-kanak kerana keunikan keperluan nutrisi kanak-kanak semasa tahap perkembangan mereka. .
Susu Kambing sangat sangat awesome untuk orang dewasa, lagi-lagi untuk kaum wanita..
.
.
========
.
.
Berikut adalah 5 kebaikan Susu Kambing Natalis untuk kesihatan wanita: ☑ Meningkatkan sistem imunisasi badan dan membantu sistem penghadaman ☑ Membantu membersihkan anggota dalaman dan peranakan semasa bersalin, serta mempercepatkan pemulihan anggota anggota dalaman ibu selepas bersalin ☑ Memperbanyakkan penghasilan susu ibu (Milk Booster) ☑ Meningkatkan daya ingatan dan metabolisma badan ☑ Mencantikkan kulit dan meningkatkan rasa kasih sayang serta kegembiraan suami isteri .
.
.
❤️👇🏼TASHA PENGEDAR SAH NATALIS👇🏼❤️
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#AmyliaNAStashaStory
.
.
#natalis #natalisherbs #positivefeedback #janganmengata #terimakasih #customer #syukurselalu #produkkesihatan #natalisscrub #natalissusukambing #jusnatalis #doayangbaikbaik #natalismothercare #natalis #likeforlike #natalicious #syukurselalu #alhamdulillah #herba #wanita #assalamualaikum #supplement #lakukeras #bazaarpaknil #sayajual
Read more
CL Aunty Santi ni ... saja ja nk buli #flyJr 🤣🤣🤣 . #natalis #natalismothercare #natalisconfinementcare ...
Media Removed
CL Aunty Santi ni ... saja ja nk buli #flyJr 🤣🤣🤣 . #natalis #natalismothercare #natalisconfinementcare #pakejpantang #eksklusif #berpantang #bersalin #pantangcarasihat #syukur #alhamdullilah #berbaloi #puashati #stayin #atoz #jagabaikbaik #makansedap CL Aunty Santi ni ... saja ja nk buli #flyJr 🤣🤣🤣
.
#natalis #natalismothercare #natalisconfinementcare #pakejpantang #eksklusif #berpantang #bersalin #pantangcarasihat #syukur #alhamdullilah #berbaloi #puashati #stayin #atoz #jagabaikbaik #makansedap
Dari Pengguna Natalis Sehingga mengambil keputusan Utk menjadi pengedar sah utk product NATALIS ...
Media Removed
Dari Pengguna Natalis Sehingga mengambil keputusan Utk menjadi pengedar sah utk product NATALIS Syukur alhamdulillah rezeki dr allah , @glamorous_by_t perkembangkan sayap perniagaanonline , selain product dbella . . . 🏼TASHA DROPSHIP SAH NATALIS🏼️ . . Direct Whatsapp ... Dari Pengguna Natalis
Sehingga mengambil keputusan
Utk menjadi pengedar sah utk product NATALIS
Syukur alhamdulillah rezeki dr allah ,
@glamorous_by_t
perkembangkan sayap perniagaanonline ,
selain product dbella .
.
.
❤️👇🏼TASHA DROPSHIP SAH NATALIS👇🏼❤️
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#kitahappykalaucusthappy #natalisherbs #positivefeedback #bukanedit #bukanpropa #janganmengata #terimakasihcustomer #siladudukjanganlari #nur2 #takbaik #syukurselalu #produkkesihatan #natalisscrub #natalissusukambing #jusnatalis #doayangbaikbaik #jgndengki #kejujuran #rezekimasing2 #positivefeedback #natalismothercare #natalisherbs #likeforlikes #natalicious #syukurselalu #alhamdulillah #herba #tiadabahanpengawet #terimakasihAllah #assalamualaikum
Read more
 #assalamualaikum #assalam #bismillahirrahmanirrahim #goodmorning #selamatpagi #happysaturday ...
Media Removed
#assalamualaikum #assalam #bismillahirrahmanirrahim #goodmorning #selamatpagi #happysaturday #familyday #mood #pantang lagi 😴😴 #assalamualaikum #assalam #bismillahirrahmanirrahim #goodmorning #selamatpagi #happysaturday #familyday #mood #pantang lagi 😴😴
Natalis Scrub for face and body! Dengan adanya ekstrak bunga ros dan kami juga letak Essential ...
Media Removed
Natalis Scrub for face and body! Dengan adanya ekstrak bunga ros dan kami juga letak Essential oil tau! Uishh bau diaaaa pehhhh wangi Nak kulit lembut macam kulit baby? . . . . 🏼TASHA DROPSHIP SAH NATALIS🏼️ . . Direct Whatsapp 🏼🏼🏼🏼 www.wasap.my/601115283381 www.wasap.my/601115283381 www.wasap.my/601115283381 . . Direct ... Natalis Scrub for face and body!
Dengan adanya ekstrak bunga ros dan kami juga letak Essential oil tau!
Uishh bau diaaaa pehhhh wangi😋😋 Nak kulit lembut macam kulit baby? .
.
.
.
❤️👇🏼TASHA DROPSHIP SAH NATALIS👇🏼❤️
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#kitahappykalaucusthappy #natalisherbs #positivefeedback #bukanedit #bukanpropa #janganmengata #terimakasihcustomer #siladudukjanganlari #nur2 #takbaik #syukurselalu #produkkesihatan #natalisscrub #natalissusukambing #jusnatalis #doayangbaikbaik #jgndengki #kejujuran #rezekimasing2 #positivefeedback #natalismothercare #natalisherbs #likeforlikes #natalicious #syukurselalu #alhamdulillah #herba #tiadabahanpengawet #terimakasihAllah #assalamualaikum
Read more
• Merawat serta memulihkan anggota dalaman wanita anda, bagaikan kembali dara • Mengecutkan, ...
Media Removed
• Merawat serta memulihkan anggota dalaman wanita anda, bagaikan kembali dara • Mengecutkan, menguatkan serta menyahkan angin, lendir, bau dan toksik yang mengganggu kesihatan rahim anda • Menyerlahkan kembali aura dara, serta seri wajah anda secara semulajadi • Melangsingkan ... • Merawat serta memulihkan anggota dalaman wanita anda, bagaikan kembali dara
• Mengecutkan, menguatkan serta menyahkan angin, lendir, bau dan toksik yang mengganggu kesihatan rahim anda
• Menyerlahkan kembali aura dara, serta seri wajah anda secara semulajadi
• Melangsingkan badan serta menganjalkan dan memuluskan kulit anda secara semulajadi
• Merangsangkan gelora kewanitaan anda agar lebih menghangatkan lagi keintiman hubungan kelamin anda. .
.
❤️👇🏼TASHA DROPSHIP SAH NATALIS👇🏼❤️
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
Read more
Bersyukur lh.. Kerana aku bkn jenis meminta2.. Semua I do my own.. Cari duit sendiri.. Berusaha ...
Media Removed
Bersyukur lh.. Kerana aku bkn jenis meminta2.. Semua I do my own.. Cari duit sendiri.. Berusaha sendiri apa yg aku nak utk diri aku sendiri.. berdiri atas kaki sendiri.. As long kami bahagia.. Hidup nk cr keberkatan hidup.. Bkn nk bergantung hidup.. Bersyukur lh.. Kerana aku bkn jenis meminta2..
Semua I do my own..
Cari duit sendiri..
Berusaha sendiri apa yg aku nak utk diri aku sendiri.. berdiri atas kaki sendiri..
As long kami bahagia..
Hidup nk cr keberkatan hidup..
Bkn nk bergantung hidup..
<span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼<span class="emoji emoji2764"></span>️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu ...
Media Removed
🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA🏼️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta . . HOW TO MAKAN Makan pagi Selepas makan & Makan malam Sebelum tido Tp Selepas makan jugak yer ... ❤️👇🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA👇🏼❤️ .
.
.
sebotol ade 30 biji
makan sebiji pagi dan sebiji malam
pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient
Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta
.
.
HOW TO MAKAN 💊
Makan pagi
Selepas makan
&
Makan malam
Sebelum tido
Tp Selepas makan jugak yer 😁
.
.
HOW TO APPLY
Basah sikit muka, sapu serbuk pil tu 1 muka, biar 30 minit, then cuci air biasa je..xyah sabun
.
.
PANTANG LARANG .
✅ Minum air kosong sebanyak mungkin
❎ Kurangkan Kafien if boleh
✅ Makan apa saja Janji HALAL 😁
.
.
❤️👇🏼TASHA STOKIS SAH DBELLA👇🏼❤️
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#supplements #putihgebu #dbella #cantik #izubiela #Viral #DbellaPremiumCollagen #PilPutihGebuDbella #JutawanProduct #pilputih #Flawless #pilputihgebu
#selebriti #jomcantikputihgebu #hapuskanjerawat #hapuskanparut #jeragat #Beautyispain #beautyisourchoice #200%berkesan #VIRAL #feedbackizubiela #sayajual #bazaarpaknil #lakukeras
Read more
<span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼<span class="emoji emoji2764"></span>️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu ...
Media Removed
🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA🏼️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta . . HOW TO MAKAN Makan pagi Selepas makan & Makan malam Sebelum tido Tp Selepas makan jugak yer ... ❤️👇🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA👇🏼❤️ .
.
.
sebotol ade 30 biji
makan sebiji pagi dan sebiji malam
pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient
Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta
.
.
HOW TO MAKAN 💊
Makan pagi
Selepas makan
&
Makan malam
Sebelum tido
Tp Selepas makan jugak yer 😁
.
.
HOW TO APPLY
Basah sikit muka, sapu serbuk pil tu 1 muka, biar 30 minit, then cuci air biasa je..xyah sabun
.
.
PANTANG LARANG .
✅ Minum air kosong sebanyak mungkin
❎ Kurangkan Kafien if boleh
✅ Makan apa saja Janji HALAL 😁
.
.
❤️👇🏼TASHA STOKIS SAH DBELLA👇🏼❤️
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#supplements #putihgebu #dbella #cantik #izubiela #Viral #DbellaPremiumCollagen #PilPutihGebuDbella #JutawanProduct #pilputih #Flawless #pilputihgebu
#selebriti #jomcantikputihgebu #hapuskanjerawat #hapuskanparut #jeragat #Beautyispain #beautyisourchoice #200%berkesan #VIRAL #feedbackizubiela #sayajual #bazaarpaknil #lakukeras
Read more
<span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼<span class="emoji emoji2764"></span>️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu ...
Media Removed
🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA🏼️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta . . HOW TO MAKAN Makan pagi Selepas makan & Makan malam Sebelum tido Tp Selepas makan jugak yer ... ❤️👇🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA👇🏼❤️ .
.
.
sebotol ade 30 biji
makan sebiji pagi dan sebiji malam
pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient
Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta
.
.
HOW TO MAKAN 💊
Makan pagi
Selepas makan
&
Makan malam
Sebelum tido
Tp Selepas makan jugak yer 😁
.
.
HOW TO APPLY
Basah sikit muka, sapu serbuk pil tu 1 muka, biar 30 minit, then cuci air biasa je..xyah sabun
.
.
PANTANG LARANG .
✅ Minum air kosong sebanyak mungkin
❎ Kurangkan Kafien if boleh
✅ Makan apa saja Janji HALAL 😁
.
.
❤️👇🏼TASHA STOKIS SAH DBELLA👇🏼❤️
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#supplements #putihgebu #dbella #cantik #izubiela #Viral #DbellaPremiumCollagen #PilPutihGebuDbella #JutawanProduct #pilputih #Flawless #pilputihgebu
#selebriti #jomcantikputihgebu #hapuskanjerawat #hapuskanparut #jeragat #Beautyispain #beautyisourchoice #200%berkesan #VIRAL #feedbackizubiela #sayajual #bazaarpaknil #lakukeras
Read more
 #speechless #kelu #sokind #baikhati . . Thanks @little.belly @little.belly @little.belly ...
Media Removed
#speechless #kelu #sokind #baikhati . . Thanks @little.belly @little.belly @little.belly . . #murah #rezeki Semoga awk di murah kan rezeki & Dipermudahkan segala urusan awk . Amin . . #garlic #bawangputih #sedap #ragup #sekali makan #nak lagi #speechless #kelu
#sokind #baikhati .
.
Thanks @little.belly
@little.belly @little.belly .
.
#murah #rezeki
Semoga awk di murah kan rezeki & Dipermudahkan segala urusan awk .
Amin .
.
#garlic #bawangputih #sedap #ragup
#sekali makan #nak lagi
 #myteam #myfamily #attertashastory @amylia.nastasha.aziz @altafiskandar_ @qaseh_nur_qistina ...
Media Removed
#myteam #myfamily #attertashastory @amylia.nastasha.aziz @altafiskandar_ @qaseh_nur_qistina #flyjr #myteam #myfamily
#attertashastory
@amylia.nastasha.aziz @altafiskandar_
@qaseh_nur_qistina
#flyjr
 #quoteoftheday #quote
Media Removed
#quoteoftheday #quote #quoteoftheday #quote
<span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼<span class="emoji emoji2764"></span>️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu ...
Media Removed
🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA🏼️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta . . HOW TO MAKAN Makan pagi Selepas makan & Makan malam Sebelum tido Tp Selepas makan jugak yer ... ❤️👇🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA👇🏼❤️ .
.
.
sebotol ade 30 biji
makan sebiji pagi dan sebiji malam
pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient
Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta
.
.
HOW TO MAKAN 💊
Makan pagi
Selepas makan
&
Makan malam
Sebelum tido
Tp Selepas makan jugak yer 😁
.
.
HOW TO APPLY
Basah sikit muka, sapu serbuk pil tu 1 muka, biar 30 minit, then cuci air biasa je..xyah sabun
.
.
PANTANG LARANG .
✅ Minum air kosong sebanyak mungkin
❎ Kurangkan Kafien if boleh
✅ Makan apa saja Janji HALAL 😁
.
.
❤️👇🏼TASHA STOKIS SAH DBELLA👇🏼❤️
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#supplements #putihgebu #dbella #cantik #izubiela #Viral #DbellaPremiumCollagen #PilPutihGebuDbella #JutawanProduct #pilputih #Flawless #pilputihgebu
#selebriti #jomcantikputihgebu #hapuskanjerawat #hapuskanparut #jeragat #Beautyispain #beautyisourchoice #200%berkesan #VIRAL #feedbackizubiela #sayajual #bazaarpaknil #lakukeras
Read more
🤣🤣🤣🤣 . . Kaum bapak ni.. kalau ank berak. Terus serah kt mak. Mak ni jgk yg x pernah rasa jijik dgn taik Anak . Walaupun pakai tudung or baju mahal. Kena taik Anak pun redha n senyum ja .. Bila tgk video ni. Mmg kelakar . Rasa mcm aku pun ada jgk dgn en suami .. . . #Repost @aliffsyukriterlajaklaris ・・・ tengok ... 🤣🤣🤣🤣
.
.
Kaum bapak ni.. kalau ank berak. Terus serah kt mak. Mak ni jgk yg x pernah rasa jijik dgn taik Anak . Walaupun pakai tudung or baju mahal. Kena taik Anak pun redha n senyum ja .. Bila tgk video ni. Mmg kelakar . Rasa mcm aku pun ada jgk dgn en suami 😝😝 .. .
.
#Repost @aliffsyukriterlajaklaris
・・・
tengok part last...siapa pernah krna mcm sy??😱😱😱 komen di bawah.. nanti sy balas.. @yusoffalqardawi @shahidadherbs
.
.
kalau korang nak tngok mcm mana taik yusof ni dibersihkan jom tngok dinyoutube saya.. update hari hari ala2 paprazi... blh tngok youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr soo korang boleh belajar cara masa yg betul..
#jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris
Read more
Jenis tido kena silang kaki 🤔🤔 . . Papa <span class="emoji emoji1f474"></span> kesian nk bendung ank sendiri . . #flyjr #attertashajr
Media Removed
Jenis tido kena silang kaki 🤔🤔 . . Papa kesian nk bendung ank sendiri . . #flyjr #attertashajr Jenis tido kena silang kaki 🤔🤔
.
.
Papa 👴 kesian nk bendung ank sendiri .
.
#flyjr #attertashajr
<span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼<span class="emoji emoji2764"></span>️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu ...
Media Removed
🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA🏼️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta . . HOW TO MAKAN Makan pagi Selepas makan & Makan malam Sebelum tido Tp Selepas makan jugak yer ... ❤️👇🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA👇🏼❤️ .
.
.
sebotol ade 30 biji
makan sebiji pagi dan sebiji malam
pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient
Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta
.
.
HOW TO MAKAN 💊
Makan pagi
Selepas makan
&
Makan malam
Sebelum tido
Tp Selepas makan jugak yer 😁
.
.
HOW TO APPLY
Basah sikit muka, sapu serbuk pil tu 1 muka, biar 30 minit, then cuci air biasa je..xyah sabun
.
.
PANTANG LARANG .
✅ Minum air kosong sebanyak mungkin
❎ Kurangkan Kafien if boleh
✅ Makan apa saja Janji HALAL 😁
.
.
❤️👇🏼TASHA STOKIS SAH DBELLA👇🏼❤️
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#supplements #putihgebu #dbella #cantik #izubiela #Viral #DbellaPremiumCollagen #PilPutihGebuDbella #JutawanProduct #pilputih #Flawless #pilputihgebu
#selebriti #jomcantikputihgebu #hapuskanjerawat #hapuskanparut #jeragat #Beautyispain #beautyisourchoice #200%berkesan #VIRAL #feedbackizubiela #sayajual #bazaarpaknil #lakukeras
Read more
<span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼<span class="emoji emoji2764"></span>️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu ...
Media Removed
🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA🏼️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta . . HOW TO MAKAN Makan pagi Selepas makan & Makan malam Sebelum tido Tp Selepas makan jugak yer ... ❤️👇🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA👇🏼❤️ .
.
.
sebotol ade 30 biji
makan sebiji pagi dan sebiji malam
pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient
Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta
.
.
HOW TO MAKAN 💊
Makan pagi
Selepas makan
&
Makan malam
Sebelum tido
Tp Selepas makan jugak yer 😁
.
.
HOW TO APPLY
Basah sikit muka, sapu serbuk pil tu 1 muka, biar 30 minit, then cuci air biasa je..xyah sabun
.
.
PANTANG LARANG .
✅ Minum air kosong sebanyak mungkin
❎ Kurangkan Kafien if boleh
✅ Makan apa saja Janji HALAL 😁
.
.
❤️👇🏼TASHA STOKIS SAH DBELLA👇🏼❤️
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#supplements #putihgebu #dbella #cantik #izubiela #Viral #DbellaPremiumCollagen #PilPutihGebuDbella #JutawanProduct #pilputih #Flawless #pilputihgebu
#selebriti #jomcantikputihgebu #hapuskanjerawat #hapuskanparut #jeragat #Beautyispain #beautyisourchoice #200%berkesan #VIRAL #feedbackizubiela #sayajual #bazaarpaknil #lakukeras
Read more
<span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼<span class="emoji emoji2764"></span>️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu ...
Media Removed
🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA🏼️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta . . HOW TO MAKAN Makan pagi Selepas makan & Makan malam Sebelum tido Tp Selepas makan jugak yer ... ❤️👇🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA👇🏼❤️ .
.
.
sebotol ade 30 biji
makan sebiji pagi dan sebiji malam
pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient
Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta
.
.
HOW TO MAKAN 💊
Makan pagi
Selepas makan
&
Makan malam
Sebelum tido
Tp Selepas makan jugak yer 😁
.
.
HOW TO APPLY
Basah sikit muka, sapu serbuk pil tu 1 muka, biar 30 minit, then cuci air biasa je..xyah sabun
.
.
PANTANG LARANG .
✅ Minum air kosong sebanyak mungkin
❎ Kurangkan Kafien if boleh
✅ Makan apa saja Janji HALAL 😁
.
.
❤️👇🏼TASHA STOKIS SAH DBELLA👇🏼❤️
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#supplements #putihgebu #dbella #cantik #izubiela #Viral #DbellaPremiumCollagen #PilPutihGebuDbella #JutawanProduct #pilputih #Flawless #pilputihgebu
#selebriti #jomcantikputihgebu #hapuskanjerawat #hapuskanparut #jeragat #Beautyispain #beautyisourchoice #200%berkesan #VIRAL #feedbackizubiela #sayajual #bazaarpaknil #lakukeras
Read more
<span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼<span class="emoji emoji2764"></span>️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu ...
Media Removed
🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA🏼️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta . . HOW TO MAKAN Makan pagi Selepas makan & Makan malam Sebelum tido Tp Selepas makan jugak yer ... ❤️👇🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA👇🏼❤️ .
.
.
sebotol ade 30 biji
makan sebiji pagi dan sebiji malam
pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient
Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta
.
.
HOW TO MAKAN 💊
Makan pagi
Selepas makan
&
Makan malam
Sebelum tido
Tp Selepas makan jugak yer 😁
.
.
HOW TO APPLY
Basah sikit muka, sapu serbuk pil tu 1 muka, biar 30 minit, then cuci air biasa je..xyah sabun
.
.
PANTANG LARANG .
✅ Minum air kosong sebanyak mungkin
❎ Kurangkan Kafien if boleh
✅ Makan apa saja Janji HALAL 😁
.
.
❤️👇🏼TASHA STOKIS SAH DBELLA👇🏼❤️
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#supplements #putihgebu #dbella #cantik #izubiela #Viral #DbellaPremiumCollagen #PilPutihGebuDbella #JutawanProduct #pilputih #Flawless #pilputihgebu
#selebriti #jomcantikputihgebu #hapuskanjerawat #hapuskanparut #jeragat #Beautyispain #beautyisourchoice #200%berkesan #VIRAL #feedbackizubiela #sayajual #bazaarpaknil #lakukeras
Read more
<span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼<span class="emoji emoji2764"></span>️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu ...
Media Removed
🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA🏼️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta . . HOW TO MAKAN Makan pagi Selepas makan & Makan malam Sebelum tido Tp Selepas makan jugak yer ... ❤️👇🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA👇🏼❤️ .
.
.
sebotol ade 30 biji
makan sebiji pagi dan sebiji malam
pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient
Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta
.
.
HOW TO MAKAN 💊
Makan pagi
Selepas makan
&
Makan malam
Sebelum tido
Tp Selepas makan jugak yer 😁
.
.
HOW TO APPLY
Basah sikit muka, sapu serbuk pil tu 1 muka, biar 30 minit, then cuci air biasa je..xyah sabun
.
.
PANTANG LARANG .
✅ Minum air kosong sebanyak mungkin
❎ Kurangkan Kafien if boleh
✅ Makan apa saja Janji HALAL 😁
.
.
❤️👇🏼TASHA STOKIS SAH DBELLA👇🏼❤️
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#supplements #putihgebu #dbella #cantik #izubiela #Viral #DbellaPremiumCollagen #PilPutihGebuDbella #JutawanProduct #pilputih #Flawless #pilputihgebu
#selebriti #jomcantikputihgebu #hapuskanjerawat #hapuskanparut #jeragat #Beautyispain #beautyisourchoice #200%berkesan #VIRAL #feedbackizubiela #sayajual #bazaarpaknil #lakukeras
Read more
<span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼<span class="emoji emoji2764"></span>️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu ...
Media Removed
🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA🏼️ . . . sebotol ade 30 biji makan sebiji pagi dan sebiji malam pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta . . HOW TO MAKAN Makan pagi Selepas makan & Makan malam Sebelum tido Tp Selepas makan jugak yer ... ❤️👇🏼PIL PUTIH GEBU DBELLA👇🏼❤️ .
.
.
sebotol ade 30 biji
makan sebiji pagi dan sebiji malam
pastu time free boleh buat mask muka.. Ingredient
Serbuk Mutiara Asli High Gred + Gluta
.
.
HOW TO MAKAN 💊
Makan pagi
Selepas makan
&
Makan malam
Sebelum tido
Tp Selepas makan jugak yer 😁
.
.
HOW TO APPLY
Basah sikit muka, sapu serbuk pil tu 1 muka, biar 30 minit, then cuci air biasa je..xyah sabun
.
.
PANTANG LARANG .
✅ Minum air kosong sebanyak mungkin
❎ Kurangkan Kafien if boleh
✅ Makan apa saja Janji HALAL 😁
.
.
❤️👇🏼TASHA STOKIS SAH DBELLA👇🏼❤️
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#supplements #putihgebu #dbella #cantik #izubiela #Viral #DbellaPremiumCollagen #PilPutihGebuDbella #JutawanProduct #pilputih #Flawless #pilputihgebu
#selebriti #jomcantikputihgebu #hapuskanjerawat #hapuskanparut #jeragat #Beautyispain #beautyisourchoice #200%berkesan #VIRAL #feedbackizubiela #sayajual #bazaarpaknil #lakukeras
Read more