Loading Content...

Amylovatics Instagram Photos and Videos

Loading...


amylovatics Agata Anahi @amylovatics mentions
Followers: 816
Following: 608
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Stronger than before. Thank you photographer @thamana_dev11 my baby. #womenempowerment #strongwoman ...
Media Removed
Stronger than before. Thank you photographer @thamana_dev11 my baby. #womenempowerment #strongwoman #life Stronger than before. Thank you photographer @thamana_dev11 my baby. #womenempowerment #strongwoman #life
Loading...
3 years in politeknik... fuhh what a long journey kalau nak cerita dari awal sampai akhir memang ...
Media Removed
3 years in politeknik... fuhh what a long journey kalau nak cerita dari awal sampai akhir memang jadi novel la. First dapat poli ni rasa cam why poli why tak university dah la jauh pastu lain negeri. Homesick jangan cakap la siap menyesal kenapa tak pilih form 6 dulu sebab dekat dengan rumah. ... 3 years in politeknik... fuhh what a long journey kalau nak cerita dari awal sampai akhir memang jadi novel la. First dapat poli ni rasa cam why poli why tak university dah la jauh pastu lain negeri. Homesick jangan cakap la siap menyesal kenapa tak pilih form 6 dulu sebab dekat dengan rumah. Tapi tu dulu lepas je dah duduk asrama kenal dengan insan-insan yang tak putus bagi semangat (you know who you are), susah senang sama-sama aku dapat juga habis diploma. Walaupun ayah takda untuk saksikan aku naik pentas tapi aku tahu dia bangga dengan aku. Ini untuk ayah. Terima kasih semua. #pis #spreadthelove #positivevibes #diploma #konvopis #strongereveryday
Read more
Umi made a surprise showed up to my convocation today. Umi cakap takut aku nangis atas pentas sebab ...
Media Removed
Umi made a surprise showed up to my convocation today. Umi cakap takut aku nangis atas pentas sebab tu dia datang. #truelove #motherlove #convocation #pis Umi made a surprise showed up to my convocation today. Umi cakap takut aku nangis atas pentas sebab tu dia datang. #truelove #motherlove #convocation #pis
Makan nasi minyak orang
Media Removed
Makan nasi minyak orang Makan nasi minyak orang
Forever my tango gang. May in future we travel to more awesome places together. #shortvacay #mygeng ...
Media Removed
Forever my tango gang. May in future we travel to more awesome places together. #shortvacay #mygeng #notyourgang #positivevibes Forever my tango gang. May in future we travel to more awesome places together. #shortvacay #mygeng #notyourgang #positivevibes
 #nightout #shortvacay #penang #nature #light
Media Removed
#nightout #shortvacay #penang #nature #light #nightout #shortvacay #penang #nature #light
Loading...
“Siapa makan cili dia rasa pedas” and congrats to @altimet for persembahan terbaik. #amboi #amboi ...
Media Removed
“Siapa makan cili dia rasa pedas” and congrats to @altimet for persembahan terbaik. #amboi #amboi #amboi “Siapa makan cili dia rasa pedas” and congrats to @altimet for persembahan terbaik. #amboi #amboi #amboi
Hasil setelah beberapa kali attempt untuk tegakkan phone. #ladies #positivevibes
Media Removed
Hasil setelah beberapa kali attempt untuk tegakkan phone. #ladies #positivevibes Hasil setelah beberapa kali attempt untuk tegakkan phone. #ladies #positivevibes
Loading...
Surround yourself with people who love and appreciate you. #positivevibes #singlelife #ladies ...
Media Removed
Surround yourself with people who love and appreciate you. #positivevibes #singlelife #ladies #iloveyou Surround yourself with people who love and appreciate you. #positivevibes #singlelife #ladies #iloveyou
Get rid of toxic people. I smile even though i know i am not ok deep inside. #smile #positivevibes ...
Media Removed
Get rid of toxic people. I smile even though i know i am not ok deep inside. #smile #positivevibes #begreat #instagram #ootd #throwback #begood Get rid of toxic people. I smile even though i know i am not ok deep inside. #smile #positivevibes #begreat #instagram #ootd #throwback #begood
5 Hibiscus 2013 #bringbackmemories #throwback
Media Removed
5 Hibiscus 2013 #bringbackmemories #throwback 5 Hibiscus 2013 #bringbackmemories #throwback
Naurah Hanea’s birthday celebration. #familyphotography #birthdaygirl #pink #white
Media Removed
Naurah Hanea’s birthday celebration. #familyphotography #birthdaygirl #pink #white Naurah Hanea’s birthday celebration. #familyphotography #birthdaygirl #pink #white
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...