Anipsepet Instagram Photos and Videos

Loading...


anipsepet MHD HNFF HRN @anipsepet mentions
Followers: 1,320
Following: 706
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Hai Baby <span class="emoji emoji2764"></span>. . Kalau Allah betul-betul pinjamkan awak dekat ibu dan ayah, awak dah umur 5 bulan hari ...
Media Removed
Hai Baby . . Kalau Allah betul-betul pinjamkan awak dekat ibu dan ayah, awak dah umur 5 bulan hari ni. Tapi ibu dan ayah kena lepaskan awak setahun yang lepas, pada hari yang sama macam hari ni. Jadi awak umur setahun lah hari ni. Ibu dan ayah tak dapat nak bayang rupa awak, tapi ibu dengan ... Hai Baby ❤.
.
Kalau Allah betul-betul pinjamkan awak dekat ibu dan ayah, awak dah umur 5 bulan hari ni. Tapi ibu dan ayah kena lepaskan awak setahun yang lepas, pada hari yang sama macam hari ni. Jadi awak umur setahun lah hari ni. 🎈 Ibu dan ayah tak dapat nak bayang rupa awak, tapi ibu dengan ayah yakin awak sempurna sifat. Allah dengar doa-doa kami sebelum Allah hantar awak kt rahim ibu, kami minta anak yang boleh doakan kami ke Syurga Allah. Allah makbul doa tu, kan awak kat sana tunggu ibu dengan ayah. Hari-hari doa utk kami.
.
Baby, hadir awak banyak banyak merubah hidup ibu dan ayah. Makin kuat kasih dan sayang kami. Makin teguh sabar kami. Makin kerap kami ingatkan Allah. Tahu tak, ibu awak kelakar. Masa dia tahu kami kena lepaskan awak, dia menangis sebab berat rasa itu. Tapi pada masa sama dia takut sebab first time ibu awak nak masuk wad, tidur hospital dan kena operation. Ayah pula menangis sebab ayah pikir kalau Allah ambil ibu jugak mcm Allah ambik kamu macam mana? .
.
Tapi Allah Maha Penyayang, semuanya selamat. Mulai hari itu, ibu awak makin beremosi bila berkenaan anak. Ayah kesian ibu awak, tapi ayah kena bajet cool (well itu kepakaran ayah 😛), selalu juga ibu awak fikir ayah tak kisah pasal baby. Dia pun tahu ayah awak hati tisu, tgk wayang pun dia gelak sbb beremosi (dia cool ja scene sedih. Ibu awak kan bro-bro sikit. Haha), jd bagaimana dia boleh fikir yang ayah tak kisah kan? Tapi takpa la, bagus juga dia tgk ayah tak kisah sbb kalau dua-dua tak kuat, siapa nak tenangkan siapa kan?
.
Ayah tak boleh bayang perasaan ibu. Tapi ayah tau berat perasaan tu. Tapi ibu makin kuat, ibu tak pernah berputus asa. Tapi ayah yakin, Allah tengah tetapkan sesuatu yang lebih baik cuma belum tiba masa. Baby doa lah supaya Allah bukakan pintu rezki yang satu ini. Baby support doa-doa ibu dan ayah okay?
.
#Repost @asshilaz
• • •
01 April 2017.
“SELAMAT ULANG TAHUN ANAK”

Hati gembira bila dapat tahu kamu ada dlm rahim ibu. Tapi Allah lebih syg kamu, anak. Doktor kata ni kes ectopic. Pukul 2 ptg doktor sahkan, pukul 8 malam ibu masuk OT. Ibu ayah redha dan tak pernah salahkan takdir sbb kami tau kamu tunggu kami kat sana. ❤️ Kpd yg selalu bertanya kami, bil
Read more
Loading...
She taught me everything in life. Except how to not miss her when she's gone. . Yang berubah hanya Tak lagi kumilikmu Kau masih bisa melihatku Kau harus percaya Kutetap teman baikmu. :') . #AnipOkayJe #AnipTakOkayPunSebenarnya #ForeverAnakMak She taught me everything in life.
Except how to not miss her when she's gone.
.
Yang berubah hanya
Tak lagi kumilikmu
Kau masih bisa melihatku
Kau harus percaya
Kutetap teman baikmu. :')
.
#AnipOkayJe #AnipTakOkayPunSebenarnya #ForeverAnakMak
When there is love, There is life. A.N.D You are both. 🖤 #MHHAZ #KawanSampaiKawen #KawenSampaiBilabila #DoneBodekBini
Media Removed
When there is love, There is life. A.N.D You are both. 🖤 #MHHAZ #KawanSampaiKawen #KawenSampaiBilabila #DoneBodekBini When there is love,
There is life.

A.N.D

You are both. 🖤

#MHHAZ
#KawanSampaiKawen
#KawenSampaiBilabila
#DoneBodekBini
Happy anniversary my love. Sayang saya dekat awak sebanyak muffin top saya, melimpah ruah! <span class="emoji emoji1f602"></span> 10kg ...
Media Removed
Happy anniversary my love. Sayang saya dekat awak sebanyak muffin top saya, melimpah ruah! 10kg in a year shows how happy I am. 365 days have passed. To the infinity days we gooooo🕺 #MHHAZ #KawanSampaiKawen #AnipBungaBunga Happy anniversary my love.
Sayang saya dekat awak sebanyak muffin top saya, melimpah ruah! 😂

10kg in a year shows how happy I am.
365 days have passed. To the infinity days we gooooo🕺💃 #MHHAZ
#KawanSampaiKawen
#AnipBungaBunga
Prelude dinner to someone here in Penang. <span class="emoji emoji2764"></span> #MHHAZ #KawanSampaiKawen #KawenSampaiBilaBila ...
Media Removed
Prelude dinner to someone here in Penang. #MHHAZ #KawanSampaiKawen #KawenSampaiBilaBila #AnipMakanMakan #AnipBilaNakDiet #AnipShilaSamaSamaMenggemuk #AnipShilaKononNakKurus Prelude dinner to someone here in Penang. ❤
#MHHAZ #KawanSampaiKawen #KawenSampaiBilaBila #AnipMakanMakan #AnipBilaNakDiet #AnipShilaSamaSamaMenggemuk #AnipShilaKononNakKurus
Tik tok tik tok 🤩 Kira hari nak cuti sekolah. <span class="emoji emoji1f648"></span> #MHHAZ #IMY #PenangSelangor
Media Removed
Tik tok tik tok 🤩 Kira hari nak cuti sekolah. #MHHAZ #IMY #PenangSelangor Tik tok tik tok 🤩

Kira hari nak cuti sekolah. 🙈

#MHHAZ
#IMY
#PenangSelangor
Loading...
Homemade Western Talam. 1. Spicy Aglio Olio with Crab Meat 2. Chicken Chop 3. Grilled Lamb 4. ...
Media Removed
Homemade Western Talam. 1. Spicy Aglio Olio with Crab Meat 2. Chicken Chop 3. Grilled Lamb 4. Mash Potatoes 5. Salad 6. Mix vege 7. Cheesy Wedges Why you go outside if you can cook better? #AnipMakanMakan #AnipBilaNakDiet #MHHAZ #KawanSampaiKawen Homemade Western Talam.
1. Spicy Aglio Olio with Crab Meat
2. Chicken Chop
3. Grilled Lamb
4. Mash Potatoes
5. Salad
6. Mix vege
7. Cheesy Wedges

Why you go outside if you can cook better?
#AnipMakanMakan
#AnipBilaNakDiet
#MHHAZ
#KawanSampaiKawen
Short but meaningful. I need this the most to face hectic days ahead. Take care boo. You will always ...
Media Removed
Short but meaningful. I need this the most to face hectic days ahead. Take care boo. You will always be love. Xx. #MHHAZ #KawanSampaiKawen #KawenSampaiBilaBila #WindewwwIstewiiiii #anipbungabunga Short but meaningful.
I need this the most to face hectic days ahead.
Take care boo. You will always be love. Xx.

#MHHAZ
#KawanSampaiKawen
#KawenSampaiBilaBila
#WindewwwIstewiiiii
#anipbungabunga
Loading...
Officially 9 months. You are now the reason I wake up stronger every morning. Happy Eidul Adha ...
Media Removed
Officially 9 months. You are now the reason I wake up stronger every morning. Happy Eidul Adha from Mr. and Mrs. Haniff. #MHHAZ #KawanSampaiKawen #KawenSampaiBilaBila #TeamRayaKodiang #KodiangKonerang Officially 9 months.
You are now the reason I wake up stronger every morning.
Happy Eidul Adha from Mr. and Mrs. Haniff.

#MHHAZ
#KawanSampaiKawen
#KawenSampaiBilaBila
#TeamRayaKodiang
#KodiangKonerang
C o m p l e t e M e <span class="emoji emoji1f388"></span> #MyQueens #AnakMak #SuamiIsteri #MHHAZ #Love #Throwback
Media Removed
C o m p l e t e M e #MyQueens #AnakMak #SuamiIsteri #MHHAZ #Love #Throwback C o m p l e t e M e 🎈

#MyQueens
#AnakMak
#SuamiIsteri
#MHHAZ
#Love
#Throwback
Lack of Vitamin U. <span class="emoji emoji1f609"></span> #MHHAZ #AnipBungaBunga #KawanSampaiKawen #KawenSampaiBilaBila #PenangSelangor ...
Media Removed
Lack of Vitamin U. #MHHAZ #AnipBungaBunga #KawanSampaiKawen #KawenSampaiBilaBila #PenangSelangor #windewwwistewiiiii #vsco Lack of Vitamin U. 😉

#MHHAZ
#AnipBungaBunga
#KawanSampaiKawen
#KawenSampaiBilaBila
#PenangSelangor
#windewwwistewiiiii
#vsco
One of the perks marrying her. Teachers' day and her birthday come together. So, jimat pocket ...
Media Removed
One of the perks marrying her. Teachers' day and her birthday come together. So, jimat pocket I. . Happy birthday cikgu paling cenge di alam semesta. I promise I'll forever be budak-gemuk-yang-annoying-dan-paling-malas-dalam-kelas. . . I love you baby, beyond infinity. One of the perks marrying her.
Teachers' day and her birthday come together.
So, jimat pocket I.
.
Happy birthday cikgu paling cenge di alam semesta.
I promise I'll forever be budak-gemuk-yang-annoying-dan-paling-malas-dalam-kelas. 🎈.
.
I love you baby, beyond infinity.
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...