Atikahshazali Instagram Photos and Videos

Loading...


atikahshazali Atikah Shazali @atikahshazali mentions
Followers: 1,440
Following: 929
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Didi n friends buat konsert! Betul2 power vibe diorang ni. Walaupun Alesha Zahra tak mintak (sebab ...
Media Removed
Didi n friends buat konsert! Betul2 power vibe diorang ni. Walaupun Alesha Zahra tak mintak (sebab belum reti lagi) tapi ibu nak tengok sendiri lah power mana konsert ni nanti (ibu yang excited nak pergi kid's friendly cinema ekceli okay bye). But i know u'll like it. #konserthorahorey Didi n friends buat konsert! Betul2 power vibe diorang ni.

Walaupun Alesha Zahra tak mintak (sebab belum reti lagi) tapi ibu nak tengok sendiri lah power mana konsert ni nanti (ibu yang excited nak pergi kid's friendly cinema ekceli okay bye). But i know u'll like it. 😘

#konserthorahorey
Loading...
Lepas lunchbreak dapat call dari orang tak kenal mintak turun bawah ada barang sampai tapi aku tak ...
Media Removed
Lepas lunchbreak dapat call dari orang tak kenal mintak turun bawah ada barang sampai tapi aku tak beli barang pun. Dia insist untuk aku turun bawah jugak. . MANA ADA ORANG TAK HANTAR BARANG SAMPAI OFIS! PEBENDE NAK KENA TURUN BAWAH PLAK KAN! . Aku dah fikir scam dah. Haha. . tapi last-last ... Lepas lunchbreak dapat call dari orang tak kenal mintak turun bawah ada barang sampai tapi aku tak beli barang pun. Dia insist untuk aku turun bawah jugak.
.
MANA ADA ORANG TAK HANTAR BARANG SAMPAI OFIS! PEBENDE NAK KENA TURUN BAWAH PLAK KAN!
.
Aku dah fikir scam dah. Haha.
.
tapi last-last turun jugak la lepas tanya dia banyak kali hantar barang dari mana dan dia pun dah jawab banyak kali (kesian dia) sebab memang betul nama aku yang dia sebut (banyak kali) tu.
.
Turun je bawah, brader tu dah senyum2 bukak box belakang motor dia keluarkan bunga. Aku dah agak dah ni bukan orang lain punya kerja. Senyap-senyaap je dia plan eh padahal meja sebelah2 je boleh tak perasan dia buat semua ni. Entah bila pun tak tau.
.
Aku naik je atas apa lagi.. penyek aa tangan dia pebende buat benda2 camni time kerja pebende woi!
.
Apa pun, thanks sayang for the surprise. I am beyond happy! Siap beli kek tapi bukan flavor aku selalu makan sebab dia kata ni anniversary kita dua so dia beli yang dia nak makan. Anyhow, I love you Sayang! Happy 2nd anniversary. Moga kita jadi happy old people, tua sama-sama. 😙
Read more
Celebrated this love birds on my last day of 2017. I almost cried watching her in her beautiful wedding ...
Media Removed
Celebrated this love birds on my last day of 2017. I almost cried watching her in her beautiful wedding dress on her pelamin. Tengok post wedding video dia lagi laaaaah rasa nak teghiak. Dulu selalu tengok dan dengar dia cerita pasal dream wedding dia, dengan prince charming dia. Sekarang ... Celebrated this love birds on my last day of 2017. I almost cried watching her in her beautiful wedding dress on her pelamin. Tengok post wedding video dia lagi laaaaah rasa nak teghiak. Dulu selalu tengok dan dengar dia cerita pasal dream wedding dia, dengan prince charming dia. Sekarang nampak semuanya dah jadi kenyataan rasa macam aaaaaaaaa macam cerita cinderella. Dreams and wishes do come true. Tapi dalam realiti ni ofcourse datang dengan kepayahan dan dugaan yang berganda2 dari cerita cinderella sekali terduga je pastu terus kahwin dengan prince eh tak aci betul.

Congratulations to both of you. Finally, dapat tengok korang kahwin. Happy tak tau nak kata. May Allah bless your marriage and have a wonderful journey ahead. Farhan, you're in good hands. Kitorang kalau lelaki pun rasa nak kahwin dengan teyaa tapi tu lah.

Sayang teyaa! 😙
#MFKNFZ
Read more
Last weekend of 2017 Celebrated this couple on 30th December 2017. Manana Alesha. Tahniah Nana ...
Media Removed
Last weekend of 2017 Celebrated this couple on 30th December 2017. Manana Alesha. Tahniah Nana & Man! Moga makin murah rezeki, diberkati dan dipermudah perjalanan korang lepas kahwin ni. #manxnana Last weekend of 2017

Celebrated this couple on 30th December 2017. Manana Alesha. Tahniah Nana & Man! Moga makin murah rezeki, diberkati dan dipermudah perjalanan korang lepas kahwin ni. 😘
#manxnana
Pinterest worthy dah kek tity ni. Pasal rasa kek dia aku malas nak cakap banyak. Kalau tak sedap ...
Media Removed
Pinterest worthy dah kek tity ni. Pasal rasa kek dia aku malas nak cakap banyak. Kalau tak sedap aku tak order banyak kali dengan dia. Cake by @minty.dc . 📸 by @digianastudio Pinterest worthy dah kek tity ni.

Pasal rasa kek dia aku malas nak cakap banyak. Kalau tak sedap aku tak order banyak kali dengan dia.

Cake by @minty.dc .
📸 by @digianastudio
APPRECIATION POST Basi dah tapi tak kira nak buat jugak sebab diorang patut tau walaupun dah tau ...
Media Removed
APPRECIATION POST Basi dah tapi tak kira nak buat jugak sebab diorang patut tau walaupun dah tau tapi aku nak bagitau lagi secara official yang aku suka gila apa yang diorang deliver. Lebih baik dari apa aku nak. Lebih cantik dari apa yang aku imagine! Dari awal aku nak simple je simple je ... APPRECIATION POST

Basi dah tapi tak kira nak buat jugak sebab diorang patut tau walaupun dah tau tapi aku nak bagitau lagi secara official yang aku suka gila apa yang diorang deliver. Lebih baik dari apa aku nak. Lebih cantik dari apa yang aku imagine! Dari awal aku nak simple je simple je tapi kebabom jadi lawa teruk aku rasa nak kunyah semua bunga dan deco yang diorang letak atas meja tu!

You guys made my day. Walaupun sebenarnya birthday Alesha tapi ibu dia yang seronok lebih. Okay dah tu je. Sayang korang.

Deco by: @farasyaf & @minty.dc
Read more
Loading...
Tahun 2017 ni aku rasa tahun paling produktif (setakat ni) bagi aku. Besarkan budak yang atas ni ...
Media Removed
Tahun 2017 ni aku rasa tahun paling produktif (setakat ni) bagi aku. Besarkan budak yang atas ni boleh tahan mencabar jugak pergi dia. Kita tengok tahun depan macamana. Aku dah test2 nak up jadi professional tantrum handler dah ni. Photo by: @digianastudio Tahun 2017 ni aku rasa tahun paling produktif (setakat ni) bagi aku. Besarkan budak yang atas ni boleh tahan mencabar jugak pergi dia. Kita tengok tahun depan macamana. Aku dah test2 nak up jadi professional tantrum handler dah ni.

Photo by: @digianastudio
 #2017bestnine
Media Removed
#2017bestnine #2017bestnine
Loading...
My second family. Having them as family makes me realize that two is better than one; the food ofcourse. ...
Media Removed
My second family. Having them as family makes me realize that two is better than one; the food ofcourse. Muamuamuamuamuaaa dato vida My second family.

Having them as family makes me realize that two is better than one; the food ofcourse. 😉

Muamuamuamuamuaaa dato vida 😘
Air-dicincang-takkan-putus people. Walaupun kadang-kadang rasa nak cabut paip tu tampal simen. Thank ...
Media Removed
Air-dicincang-takkan-putus people. Walaupun kadang-kadang rasa nak cabut paip tu tampal simen. Thank you mama yang berhempas pulas untuk makanan buffet yang mama masak. Backbone majlis. Thank you baba for your never ending borak to people i have to literally 'halau' my friends ... Air-dicincang-takkan-putus people. Walaupun kadang-kadang rasa nak cabut paip tu tampal simen.

Thank you mama yang berhempas pulas untuk makanan buffet yang mama masak. Backbone majlis.

Thank you baba for your never ending borak to people i have to literally 'halau' my friends sebelum diorang kena bermalam dekat rumah.

Thank you adik-adik yang kesana-kemari akak tak boleh detect korang buat apa but thank you.

Thank you sayang for helping me in so many ways.

Muamuamuamuamuaaa dato vida 😘
Read more
Alesha Zahra's Majlis Aqiqah & Onederful Celebration. . Terima kasih kepada semua yang hadir ...
Media Removed
Alesha Zahra's Majlis Aqiqah & Onederful Celebration. . Terima kasih kepada semua yang hadir despite banyak betul wedding this weekend. . Apologies untuk kekurangan dalam majlis. Terlupa tepuk bahu ke, terkalih pandang masa nak tegur ke, dah lama sampai tapi tak perasan ke, tak borak ... Alesha Zahra's Majlis Aqiqah & Onederful Celebration.
.
Terima kasih kepada semua yang hadir despite banyak betul wedding this weekend.
.
Apologies untuk kekurangan dalam majlis. Terlupa tepuk bahu ke, terkalih pandang masa nak tegur ke, dah lama sampai tapi tak perasan ke, tak borak panjang ke. I am truly sorry. I hope everyone enjoyed the majlis as much as I do.

Thanks again! 😘

Cake by @minty.dc
Decoration by @art.byfs x @minty.dc
Creampuff by @fairylittlefingers
Photos by @digianastudio

#aleshazahratikamirul #aleshaturns1
Read more
Memang ngam-ngam la time musim kahwin, tunang, aqiqah anak, cukur jambul semua tiba-tiba ada pulak ...
Media Removed
Memang ngam-ngam la time musim kahwin, tunang, aqiqah anak, cukur jambul semua tiba-tiba ada pulak contest best ni. Dapat pulak kalau menang sepersalinan baju dari @dreemika_ & shawl dari @radiusite ni dah macam orang mengantuk disorongkan bantal. Dalam banyak-banyak butik muslimah, ... Memang ngam-ngam la time musim kahwin, tunang, aqiqah anak, cukur jambul semua tiba-tiba ada pulak contest best ni. Dapat pulak kalau menang sepersalinan baju dari @dreemika_ & shawl dari @radiusite ni dah macam orang mengantuk disorongkan bantal. Dalam banyak-banyak butik muslimah, butik diorang ni top list feberet. Dari material, cutting, design semua aku suka. Semua nampak kemas. Dulu aku gila baju fishtail dia semua design rasa nak beli.
.
Baju dreemika yang vogue saya pernah beli masa nak tunang dulu dan pakai masa konvo pun (paling vogue dalam almari aku okay) dah sampai tercabut-cabut dah bunganya (nak tunjuk betapa kerapnya pakai sebab baju ni orang selalu puji lawa so kena pakai selalu sebab muka selalu tak siap jadi kita larikan focus point orang dekat baju. Dan best sebenarnya dapat pujian kadang2. Haha)
.
Dah recycle berapa kali dah baju-baju dalam almari tu sampai nak upload gambar dekat social media pun segan sebab nanti orang gosip 'minah ni takde baju lain. Boring~'. Kita tak nak benda tu berlaku jadi harapannya dapatlah menang sepersalinan ni dengan harapan tak payah fikir dah nak pakai apa nak pergi beberapa kenduri dengan sepersalinan ni. Dan dapat la upload sekeping dua gambar baju baru. Haha. Amin siap2! 😄😙 #radiusiteshahalamreopening

#Repost @radiusite (@get_repost)
・・・
REPOST & WIN SEMPENA REOPENING BUTIK RADIUSITE SHAH ALAM 2 DEC INI DI SEKSYEN 7 SHAH ALAM!!!


Caranya senang sangat!
1) Like post ini (ig @radiusite tau)
2) Repost post ni dengan caption menarik!
3) Komen dekat bawah DONE!

Pemenang akan dipilih secara random, komen & caption yang menarik, mestilah tak private ig & akan dipilih sebelum Ahad malam ini 💞

Hadiah?
Pemenang pertama boleh pilih nak shawl apa, sepersalinan baju @dreemika_ & cash voucher! Bukan tu je, kita bagi lagi FREE GIFT yang lain! Wow seronoknyaa 😍

Maybe ada pemenang kedua, ketiga dan berikutnya? Siapa tahu nasib anda boleh pakai raya tahun depan kan 😊 Jom cepat join sekarang!!! #radiusiteshahalamreopening
Read more
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...