Loading Content...

Atiyahijab Instagram Photos and Videos

Loading...


atiyahijab ATIYA HIJAB @atiyahijab mentions
Followers: 15,449
Following: 3,480
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Ni pun available jugak di butik . Bestnya muka bila terkena percikan #LoveraGlowMist! Dah la wangi , kalau mengantuk terus jadi segar balik tauu! . Glow mist ni makin lama pakai boleh tengok hasilnya, kulit makin lembut, lembab dan kenyal! . Glow mist pula boleh jadi toner & makeup setting ... Ni pun available jugak di butik
.
Bestnya muka bila terkena percikan #LoveraGlowMist! Dah la wangi , kalau mengantuk terus jadi segar balik tauu! .
Glow mist ni makin lama pakai boleh tengok hasilnya, kulit makin lembut, lembab dan kenyal!
.
Glow mist pula boleh jadi toner & makeup setting spray tau so sangat berbaloi kalau beli Glow Mist ni! - Lisa .
=======
Freshen up your skin with Lovera Glow Mist. Not only it smell good but it also supplies ur skin with the best nutrient! .
As u use Glow Mist, u can notice that ur skin will be more hydrates, supple and softer! .
Not only that, Glow Mist can also be use as Toner & makeup setting spray! - Lisa
.
👉🏻 Order via whatsapp (details at BIO) or Walk-in at @atiyahijab Kompleks Karamunsing Kota Kinabalu, Sabah. .
.

#magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser #kkcity #shoppingroll #shoppingrollmy #vendorsabah #vendorkk #sabahanonlineshop #sabahigshop #sabahonlineshop #kkonlineshop #kkigshop #kedaitudungviralkk
Read more
Loading...
Frustrated with dry and dull skin? Let me show you how to get instant glowing skin. First u need to ...
Media Removed
Frustrated with dry and dull skin? Let me show you how to get instant glowing skin. First u need to plump up that skin by giving the moisture it crave. . Magic Jelly is the best solution for this because not only it revive dull and dry skin but it also give an instant freshness and livelyhood to ... Frustrated with dry and dull skin? Let me show you how to get instant glowing skin. First u need to plump up that skin by giving the moisture it crave. .
Magic Jelly is the best solution for this because not only it revive dull and dry skin but it also give an instant freshness and livelyhood to your skin which makes it more glowy and better texture. .
And then for finishing touch spray Lovera Glow Mist which will intensify the hydration and glowyness while supplying your skin with much needed vitamins to keep your skin healthy all day long.
.
Still waiting to order? Your skin isnt going any younger u know 😌
.
.
.
#magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser #kkcity #shoppingroll #shoppingrollmy #vendorsabah #vendorkk #sabahanonlineshop #sabahigshop #sabahonlineshop #kkonlineshop #kkigshop #kedaitudungviralkk
Read more
Available di butik . Repost By lovera.sabah: #MagicJellyLovera ni sis Lisa memang recommend sangat pakai dekat sis yang masih tercari-cari solution untuk hilangkan jerawat, parut, sunburn, kulit kusam, kulit kering. Lisa janji sis mesti sukaaa gila dengan result dia. . Sis tak ... Available di butik
.
Repost By lovera.sabah: #MagicJellyLovera ni sis Lisa memang recommend sangat pakai dekat sis yang masih tercari-cari solution untuk hilangkan jerawat, parut, sunburn, kulit kusam, kulit kering. Lisa janji sis mesti sukaaa gila dengan result dia.
.
Sis tak percaya ke lisa ke? Kalau tak percaya sis tengok sini @lovera.testimonials
.
WALK IN TO @atiyahijab Kompleks Karamunsing Kota Kinabalu Sabah . .
#naturalskincare #malaysia #kulitkusam #kulitputih #penghilangjerawat #pimples #ubatjerawat #skincare #skincareroutine #siscuba #kedaitudungviralkk
Read more
. Available suda di butik hokey!<span class="emoji emoji1f525"></span> . <span class="emoji emoji2764"></span>️KUWAIT<span class="emoji emoji2764"></span>️ . Material: washable satin silk Length: 1.8m Width: ...
Media Removed
. Available suda di butik hokey! . ️KUWAIT️ . Material: washable satin silk Length: 1.8m Width: 0.75m Finishing: Eyelash Hem NP: RM159 . . #sheilasancorner #adaramyshawl #kedaitudungviralkk #onlineshopping #kedaitudung .
Available suda di butik hokey!🔥
.
❤️KUWAIT❤️
.
Material: washable satin silk
Length: 1.8m
Width: 0.75m
Finishing: Eyelash Hem
NP: RM159
.
.
#sheilasancorner #adaramyshawl #kedaitudungviralkk #onlineshopping #kedaitudung
. Available suda di butik hokey!<span class="emoji emoji1f525"></span> . <span class="emoji emoji2764"></span>️BAHRAIN<span class="emoji emoji2764"></span>️ . Material: washable satin silk Length: ...
Media Removed
. Available suda di butik hokey! . ️BAHRAIN️ . Material: washable satin silk Length: 1.8m Width: 0.75m Finishing: Eyelash Hem NP: RM159 . . #sheilasancorner #adaramyshawl #kedaitudungviralkk #onlineshopping #kedaitudung .
Available suda di butik hokey!🔥
.
❤️BAHRAIN❤️
.
Material: washable satin silk
Length: 1.8m
Width: 0.75m
Finishing: Eyelash Hem
NP: RM159
.
.
#sheilasancorner #adaramyshawl #kedaitudungviralkk #onlineshopping #kedaitudung
. Available suda di butik hokey!<span class="emoji emoji1f525"></span> . <span class="emoji emoji2764"></span>️EGYPT<span class="emoji emoji2764"></span>️ . Material: washable satin silk Length: 1.8m Width: ...
Media Removed
. Available suda di butik hokey! . ️EGYPT️ . Material: washable satin silk Length: 1.8m Width: 0.75m Finishing: Eyelash Hem NP: RM159 . . #sheilasancorner #adaramyshawl #kedaitudungviralkk #onlineshopping #kedaitudung .
Available suda di butik hokey!🔥
.
❤️EGYPT❤️
.
Material: washable satin silk
Length: 1.8m
Width: 0.75m
Finishing: Eyelash Hem
NP: RM159
.
.
#sheilasancorner #adaramyshawl #kedaitudungviralkk #onlineshopping #kedaitudung
Loading...
Yang ditunggu-tunggu suda tiba. Inner neck NAMHA. Ada 2 jenis, tiada dagu & ada dagu . Yang laaaama ...
Media Removed
Yang ditunggu-tunggu suda tiba. Inner neck NAMHA. Ada 2 jenis, tiada dagu & ada dagu . Yang laaaama suda tunggu tu, leh la walk in bisuk yah. Hujung-hujung minggu paling ngam pi @atiyahijab . Jeton (kiri) : Inner neck Patimah (kanan) : Inner neck dagu . Harga lain-lain ye sistaaaa🏻 . #kotakinabalu ... Yang ditunggu-tunggu suda tiba. Inner neck NAMHA. Ada 2 jenis, tiada dagu & ada dagu
.
Yang laaaama suda tunggu tu, leh la walk in bisuk yah. Hujung-hujung minggu paling ngam pi @atiyahijab 😂😂😂
.
Jeton (kiri) : Inner neck
Patimah (kanan) : Inner neck dagu
.
Harga lain-lain ye sistaaaa✌🏻
.
#kotakinabalu #borongtudung #kkcity #tudungcantiksabah #innerneck #innerneckdagu #innerneckmurah #anaktudung #kkonlineshop #kedaitudungmurah #jualtudungmurah #kedaitudungviralkk
Read more
Meriah butik arini! Alhamdulillah . #kedaitudungviralkk #fringeshawl #kotakinabalu #tudungcantiksabah ...
Media Removed
Meriah butik arini! Alhamdulillah . #kedaitudungviralkk #fringeshawl #kotakinabalu #tudungcantiksabah #bawallamiz #sabah #tawau #kkonlineshop #onlineshopping Meriah butik arini! Alhamdulillah
.
#kedaitudungviralkk #fringeshawl #kotakinabalu #tudungcantiksabah #bawallamiz #sabah #tawau #kkonlineshop #onlineshopping
Loading...
Inner NAMHA set basic ni available suda di butik k . Inner neck dagu RM19 Inner neck RM17 . #innerneck ...
Media Removed
Inner NAMHA set basic ni available suda di butik k . Inner neck dagu RM19 Inner neck RM17 . #innerneck #innerneckdagu #innernamha #sabah #tudungcantiksabah #anaktudung #kedaitudungviralkk Inner NAMHA set basic ni available suda di butik k
.
Inner neck dagu RM19
Inner neck RM17
.
#innerneck #innerneckdagu #innernamha #sabah #tudungcantiksabah #anaktudung #kedaitudungviralkk
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai<span class="emoji emoji1f44b"></span>🏻 . Full ...
Media Removed
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai🏻 . Full Pleated Chiffon / Crush Shawl RM24 1.8m x 0.7m . #shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah ... Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai👋🏻
.
Full Pleated Chiffon / Crush Shawl
RM24
1.8m x 0.7m
.
#shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah #shawlchiffon #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai<span class="emoji emoji1f44b"></span>🏻 . Full ...
Media Removed
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai🏻 . Full Pleated Chiffon / Crush Shawl RM24 1.8m x 0.7m . #shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah ... Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai👋🏻
.
Full Pleated Chiffon / Crush Shawl
RM24
1.8m x 0.7m
.
#shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah #shawlchiffon #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai<span class="emoji emoji1f44b"></span>🏻 . Full ...
Media Removed
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai🏻 . Full Pleated Chiffon / Crush Shawl RM24 1.8m x 0.7m . #shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah ... Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai👋🏻
.
Full Pleated Chiffon / Crush Shawl
RM24
1.8m x 0.7m
.
#shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah #shawlchiffon #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Loading...
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai<span class="emoji emoji1f44b"></span>🏻 . Full ...
Media Removed
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai🏻 . Full Pleated Chiffon / Crush Shawl RM24 1.8m x 0.7m . #shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah ... Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai👋🏻
.
Full Pleated Chiffon / Crush Shawl
RM24
1.8m x 0.7m
.
#shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah #shawlchiffon #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai<span class="emoji emoji1f44b"></span>🏻 . Full ...
Media Removed
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai🏻 . Full Pleated Chiffon / Crush Shawl RM24 1.8m x 0.7m . #shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah ... Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai👋🏻
.
Full Pleated Chiffon / Crush Shawl
RM24
1.8m x 0.7m
.
#shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah #shawlchiffon #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai<span class="emoji emoji1f44b"></span>🏻 . Full ...
Media Removed
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai🏻 . Full Pleated Chiffon / Crush Shawl RM24 1.8m x 0.7m . #shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah ... Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai👋🏻
.
Full Pleated Chiffon / Crush Shawl
RM24
1.8m x 0.7m
.
#shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah #shawlchiffon #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Loading...
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai<span class="emoji emoji1f44b"></span>🏻 . Full ...
Media Removed
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai🏻 . Full Pleated Chiffon / Crush Shawl RM24 1.8m x 0.7m . #shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah ... Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai👋🏻
.
Full Pleated Chiffon / Crush Shawl
RM24
1.8m x 0.7m
.
#shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah #shawlchiffon #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai<span class="emoji emoji1f44b"></span>🏻 . Full ...
Media Removed
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai🏻 . Full Pleated Chiffon / Crush Shawl RM24 1.8m x 0.7m . #shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah ... Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai👋🏻
.
Full Pleated Chiffon / Crush Shawl
RM24
1.8m x 0.7m
.
#shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah #shawlchiffon #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai<span class="emoji emoji1f44b"></span>🏻 . Full ...
Media Removed
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai🏻 . Full Pleated Chiffon / Crush Shawl RM24 1.8m x 0.7m . #shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah ... Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai👋🏻
.
Full Pleated Chiffon / Crush Shawl
RM24
1.8m x 0.7m
.
#shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah #shawlchiffon #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Loading...
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai<span class="emoji emoji1f44b"></span>🏻 . Full ...
Media Removed
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai🏻 . Full Pleated Chiffon / Crush Shawl RM24 1.8m x 0.7m . #shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah ... Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai👋🏻
.
Full Pleated Chiffon / Crush Shawl
RM24
1.8m x 0.7m
.
#shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah #shawlchiffon #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai<span class="emoji emoji1f44b"></span>🏻 . Full ...
Media Removed
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai🏻 . Full Pleated Chiffon / Crush Shawl RM24 1.8m x 0.7m . #shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah ... Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai👋🏻
.
Full Pleated Chiffon / Crush Shawl
RM24
1.8m x 0.7m
.
#shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah #shawlchiffon #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai<span class="emoji emoji1f44b"></span>🏻 . Full ...
Media Removed
Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai🏻 . Full Pleated Chiffon / Crush Shawl RM24 1.8m x 0.7m . #shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah ... Shawl Crush Chiffon / Pleated Chiffon Shawl suda restock tadi petang. Kalau lambat memang babai👋🏻
.
Full Pleated Chiffon / Crush Shawl
RM24
1.8m x 0.7m
.
#shawlcrush #kkcitybazaar #kotakinabalu #kkonlineshop #sabah #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #kkcity #shawlmirafilzah #shawlchiffon #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Naaaaaa ni lagi Shawl viral sekarang. Shawl Cotton yang selesa abissss! Ba laju kamu. Warnanya ...
Media Removed
Naaaaaa ni lagi Shawl viral sekarang. Shawl Cotton yang selesa abissss! Ba laju kamu. Warnanya x banyak suda . Shawl cotton RM20 . #sabah #shawlcotton #kkonlineshop #kedaitudungviralkk #kedaitudungmurah #shawlplain Naaaaaa ni lagi Shawl viral sekarang. Shawl Cotton yang selesa abissss! Ba laju kamu. Warnanya x banyak suda 😅
.
Shawl cotton
RM20
.
#sabah #shawlcotton #kkonlineshop #kedaitudungviralkk #kedaitudungmurah #shawlplain
Ada yang lapar ka tengah2 malam ni??! Walaupun messy ja cara MF pakai shawl, maintain cantik ja kan . Crush ...
Media Removed
Ada yang lapar ka tengah2 malam ni??! Walaupun messy ja cara MF pakai shawl, maintain cantik ja kan . Crush Shawl macam MF pakai tu ada kami jual! RM24 ja . #kkonlineshop #kedaitudungviralkk #sabah #shawlcrush #shawl Ada yang lapar ka tengah2 malam ni??! Walaupun messy ja cara MF pakai shawl, maintain cantik ja kan
.
Crush Shawl macam MF pakai tu ada kami jual! RM24 ja
.
#kkonlineshop #kedaitudungviralkk #sabah #shawlcrush #shawl
#atiyareview . PRE-ORDER BATCH #2 TELAH DIBUKA ( TUTUP PADA 07 SEPTEMBER!) . ️ Beli di luar harga RM70+, dah lah kosong ja . Tapi skrg offer RM39 (include postage) + infographic bewarna lagi & tidak kosong mcm beli planner mahal2 di kedai . 2 FREEGIFT JUGA AKAN MENANTI ANDA 🤗 1) ... #atiyareview
.
PRE-ORDER BATCH #2 TELAH DIBUKA ( TUTUP PADA 07 SEPTEMBER!)
.
⁉️ Beli di luar harga RM70+, dah lah kosong ja 😭
.
📍Tapi skrg offer RM39 (include postage) + infographic bewarna lagi & tidak kosong mcm beli planner mahal2 di kedai 😍
.
📌 2 FREEGIFT JUGA AKAN MENANTI ANDA 🤗
1) 1 notebook ,
2) 1 todolist notepad
.
📌 12 design semua latest
😏 Design dalam buku pun cantik ya amat!! 😍
📍 COD area UCA 2 - KKCity - UiTM
😘 Boleh dm sis comel @Hazleenhazairi
😘 *Ciri-ciri Planner 2019 kami yg Yang Lain DARI yang LAIN*
1)Planner kami adalah planner versi Islamik dan juga kontemporari
2)Size standard A5 size
3)Setiap muka surat adalah FULL COLOUR
4)Kertas yg kami guna adalah 80gsm dan kertas ini berkualiti tinggi
5)Design dalaman planner kami sangat-sangat-sangatlah Catchy
6)Planner di wrap baik
7)Segala planning anda untuk 365 hari anda boleh lengkapkan secara ALL OUT 100% untuk planner 2018 kami ini
8)264 muka surat ya! tahun lepas 208ms sahaja
Siapa mau join order pm sis tepi ya
www.watsap.my/601119570358
Read more
Bawal lamiz baruuuuuu ja sampai!!<span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji1f525"></span> . Bidang 45 RM13 ja . #kkonlineshop #kotakinabalu #kedaitudungviralkk ...
Media Removed
Bawal lamiz baruuuuuu ja sampai!! . Bidang 45 RM13 ja . #kkonlineshop #kotakinabalu #kedaitudungviralkk #bawalcorak #bawalcotton #tudungbawal #sabah #bawalsatin #bawallamiz Bawal lamiz baruuuuuu ja sampai!!🔥🔥🔥
.
Bidang 45
RM13 ja
.
#kkonlineshop #kotakinabalu #kedaitudungviralkk #bawalcorak #bawalcotton #tudungbawal #sabah #bawalsatin #bawallamiz
Bawal lamiz baruuuuuu ja sampai!!<span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji1f525"></span> . Bidang 45 RM13 ja . #kkonlineshop #kotakinabalu #kedaitudungviralkk ...
Media Removed
Bawal lamiz baruuuuuu ja sampai!! . Bidang 45 RM13 ja . #kkonlineshop #kotakinabalu #kedaitudungviralkk #bawalcorak #bawalcotton #tudungbawal #sabah #bawalsatin #bawallamiz Bawal lamiz baruuuuuu ja sampai!!🔥🔥🔥
.
Bidang 45
RM13 ja
.
#kkonlineshop #kotakinabalu #kedaitudungviralkk #bawalcorak #bawalcotton #tudungbawal #sabah #bawalsatin #bawallamiz
Bawal cotton corak baruuuuuu ja sampai!!<span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji1f525"></span> . Bidang 45 RM13 ja . #kkonlineshop #kotakinabalu ...
Media Removed
Bawal cotton corak baruuuuuu ja sampai!! . Bidang 45 RM13 ja . #kkonlineshop #kotakinabalu #kedaitudungviralkk #bawalcorak #bawalcotton #tudungbawal #sabah Bawal cotton corak baruuuuuu ja sampai!!🔥🔥🔥
.
Bidang 45
RM13 ja
.
#kkonlineshop #kotakinabalu #kedaitudungviralkk #bawalcorak #bawalcotton #tudungbawal #sabah
. Available di butik #Repost @nawalherbalbeautyofficial with @get_repost ・・・ Assalamualaikum ...
Media Removed
. Available di butik #Repost @nawalherbalbeautyofficial with @get_repost ・・・ Assalamualaikum selamat pagi 🤗. Sedikit info tentang Kacip Fatimah Herbal Tea . SIS, BUKAN KE TEH KITA TAK BOLEH MINUM KE MASA DALAM PANTANG ? 🙄🤷‍♀️. ==== . . Ya betul sis, teh memang ibu berpantang tak ... .
Available di butik #Repost @nawalherbalbeautyofficial with @get_repost
・・・
Assalamualaikum selamat pagi 🤗. Sedikit info tentang Kacip Fatimah Herbal Tea .
SIS, BUKAN KE TEH KITA TAK BOLEH MINUM KE MASA DALAM PANTANG ? 🙄🤷‍♀️.
==== .
.
Ya betul sis, teh memang ibu berpantang tak boleh minum ya dalam tempoh berpantang.
.
Sebab teh ni dia berangin. Teh mampu membuatkan urat dalam badan ibu kembang dan merasa kesejukan . Selain tu serbuk teh tu, kalau tak ditapis dengan sepenuhnya, mampu membuatkan ibu alami susu tersumbat. Menyebabkan aliran keluar susu tak lancar. So 2 kejadian ini memang perlu dielakkan oleh setiap ibu yang baru bersalin.
.
Tapi berbeza dengan teh herba ya! Sebab teh herba nawal ni iaitu kacip fatimah herbal tea, ia menghangatkan badan, ia membuang angin, ia memberi tenaga dan banyak lagi kebaikan yang mampu ibu bersalin rasai dengan mengamalkannya setiap hari 😍.
.
Ini kerana ramuan herba dan akar kayu yg terkandung dalam teh herba ni ialah ramuan dari bidan kampung yang telah diamalkan dan terbukti bagus untuk kesihatan dalaman ibu lepas bersalin.
.
Bukan tu saja ya! Kacip fatimah herbal tea ini juga telah melalui proses LABTEST dimana ramuan teh herba ni telah diuji kandungannya dan terbukti selamat dan mempunyai pelbagai kandungan nutrien yang baik untuk kesihatan dalam wanita khususnya.
.
Cuma satu aje pesanan kami, apabila baby mommies ada masalah kuning / jaundis, mommies stop dulu minum teh herba ni ya. Biarkan baby sembuh sepenuhnya dulu dari kuning. Apabila baby dah sihat , mommies boleh kembali minum teh herba ni setiap hari 😀👌.
.
Jangan risau ya kalau teh herba ni mommies tak habiskan dalam tempoh 44 hari berpantang. Sebab ia boleh terus diminum walau dah habis berpantang. Juga baik untuk setiap wanita yang tak bersalin 👍.
.
Kacip fatimah herbal tea untuk awet muda dalaman anda...😍
.
Cara minum sangat mudah, hanya ambik 1 sachet dan rendamkannya dalam 1 cawan air panas selama 5 minit. Sis tak payah rebus sachet tu ya! So cepat dan mudah kan. Lps tu blh terus minum. Tapi kena makan dulu ya seeloknya lepas makan pagi. 1 sachet boleh ulang minum 3x. Hanya simpankan sachet yg telah diguna dalam fridge 👍
.
Harga: RM50.00
mengand
Read more
. #Repost @nawalherbalbeautyofficial with @get_repost ・・・ kalau pn nak beli loose pn blh ye. ...
Media Removed
. #Repost @nawalherbalbeautyofficial with @get_repost ・・・ kalau pn nak beli loose pn blh ye. cthnya pn nak beli param pilis shj so blh beli gel herbal (aka gel param pilis plus slimming) 😀. . tp kalau nak beli banyak so baik beli pakej sbb harga pakej ada LESS SGT BNYKready stock di @atiyahijab ... . #Repost @nawalherbalbeautyofficial with @get_repost
・・・
kalau pn nak beli loose pn blh ye. cthnya pn nak beli param pilis shj so blh beli gel herbal (aka gel param pilis plus slimming) 😀. .
tp kalau nak beli banyak so baik beli pakej sbb harga pakej ada LESS SGT BNYK😍💕👍ready stock di @atiyahijab .
dan pakej nur dah lama menjadi salah 1 hotselling nawal sebab ia pakej paling simple, ada 4 produk shj dan ada LESS rm16 ☺️👌. .
.
lets say pn nak tukar natural rose water kpd herbal massage blh jg. sebab herbal massage #herbalmassage wajib guna oleh ibu berpantang. penukaran nrw kpd herbal massage selalu jd pilihan mommies dan ia sangat berbaloi 💞☺️.
.
.
dgn pakej nur mommies boleh buat:-
.
🔹mandian herba dgn gel mandian azzahra
🔹param dan pilis dgn gel herbal
(param bagus utk kempiskan perut dan tegangkan perut yg buncit dan kendur)
🔹membersih miss v dan membantu mengeringkan luka jahitan bersalin dgn feminine wash manjakani
🔹melembapkan kulit dan menyerikan wajah 💕dgn natural rose water
.
.
#nawalherbalbeauty #nawal #setbersalin #setberpantang #setbersalintanmurah #setberpantangmurah #ibuhamil #ibubersalin #kuruslepasbersalin #ibuberpantang #sauna #tangas #bengkung #tungku #tilambaby #strollerbamurah #breastpump #setbersalinnawal #bangi #putrajaya #dengkil #kajang #urutibubersalin #keperluanibuberpantang #pakejnur #nawalherbalbeautysabah (via #appskottage.com #IGSaver @AppKottage)
Read more
Vendor kami @nawalsbh da restock Gel ni . "NAK MANDI HERBA? TAK PAYAH SUSAH SUSAH NAK REBUS DAUN ...
Media Removed
Vendor kami @nawalsbh da restock Gel ni . "NAK MANDI HERBA? TAK PAYAH SUSAH SUSAH NAK REBUS DAUN HERBA. GEL MANDIAN AZZAHRA...PICIT JER...." . . Mengapa Ibu Perlu Guna Gel Mandian Azzahra? . 1. menjimatkan masa ibu 2. menggalakkan ibu dapat membuat mandian herba hari hari tanpa ... Vendor kami @nawalsbh da restock Gel ni
.
"NAK MANDI HERBA? TAK PAYAH SUSAH SUSAH NAK REBUS DAUN HERBA. GEL MANDIAN AZZAHRA...PICIT JER...."
.
.
Mengapa Ibu Perlu Guna Gel Mandian Azzahra?
.
1. menjimatkan masa ibu
2. menggalakkan ibu dapat membuat mandian herba hari hari tanpa susah susah
3. ibu tak perlu rebus daun herba lagi
4. ibu tak perlu cari daun herba lagi
5. khasiat gel mandian azzahra ini sgt banyak termasuk dpt menghangatkan badan ibu, melancarkan aliran darah, membuang angin, mewangikan tubuh, memberi kesagaran, membantu tidur lebih lena
6. ada ibu guna sampai berpeluh leps mandi herba
7. gel mandian azzahra ini dibuat dari ekstrak 13 jenis herba eksklusif
8. boleh buat rendaman kaki
9. sesuai utk wanita tak berpantang juga. ibu mengandung dan husben jugak boleh pakai.
10. gel mandian azzahra ni pekat, kuat bau herba, sangat wangi
11. guna sekali sehari je dah cukup bagus.
.
==================
cara penggunaan gel ini ya
==================
.
1. Gunakan semasa mandi
2. Boleh guna sekali sehari je dah cukup bagus
3. Picit sedikit sahaja ke tapak tangan then gosokkan lama lama ke seluruh badan
4. Ambik masa lebih kurang 5 minit utk gosok supaya khasiat gel betul betul meresap ke dalam kulit
5. Bilas dengan air biasa
6. Tak perlu pakai sabun mandi atau shower gel lain dah lepas tu
7. Kalau sis ibu dalam pantang, sis kena mandi dengan air suam ya
8. Kalau sis ada beli Pati Minyak Serai Wangi, boleh titiskan pati minyak ini ke dalam air suam tersebut untuk tambahkan lagi khasiat mandian aromaterapi. .
Mudah kan ? Tak payah rebus daun herba dah...lovely sangat 😍
.
‼️DAPATKAN SEGERA KALAU ANDA DAH TAKDE MASA NAK REBUS DAUN DAUN HERBA‼️
.
RM60.00 shj @atiyahijab
.
.
#nawalherbalbeauty #gelmandianazzahra #testimoninawal #mandianherba #herbamandian #mandianibubersalin #setbersalin #setberpantang - #regrann #nawalherbalbeautykotakinabalu #atiyahijab (via #appskottage.com #IGSaver @AppKottage)
Read more
Box vendor kak tuk Annona @dhr_official . Ada promo tuk BFF set tu. Sampai ahad ni ja . #kkonlineshop ...
Media Removed
Box vendor kak tuk Annona @dhr_official . Ada promo tuk BFF set tu. Sampai ahad ni ja . #kkonlineshop #kotakinabalu #kedaitudungviralkk #annona Box vendor kak tuk Annona @dhr_official .
Ada promo tuk BFF set tu. Sampai ahad ni ja
.
#kkonlineshop #kotakinabalu #kedaitudungviralkk #annona
PROMOSI KOMBO MERDEKA Istimewa buat #VCS_lovers. KOMBO BARU dah ada! BFF's Skincare Set - 1 botol vitamin c serum 5ml - 1 botol vitamin c gentle cleanser - 1 kotak vitamin c moisturising cream - 1 botol vitamin c beauty mist. Harga ala-carte: RM162 Harga asal combo Bff: RM139 (jimat ... PROMOSI KOMBO MERDEKA🔥🔥 Istimewa buat #VCS_lovers. KOMBO BARU dah ada!
BFF's Skincare Set
- 1 botol vitamin c serum 5ml
- 1 botol vitamin c gentle cleanser
- 1 kotak vitamin c moisturising cream
- 1 botol vitamin c beauty mist.

Harga ala-carte: RM162
Harga asal combo Bff: RM139 (jimat RM23)
Harga PROMO MERDEKA: RM129 (jimat lagi RM10)

Ramai yang menanti kombo ni kan? Hehe

Promosi bermula harini sehingga Ahad (9/9/18). Terhad untuk 5000 set sahaja. Habis 5000 set, harga kembali kepada asal RM139.

Diulang, HARGA PROMO MERDEKA RM129 sahaja. *PROMOSI DILANJUTKAN* .
#kkonlineshop #kedaitudungviralkk #annona #serumannona
Read more
PROMOSI KOMBO MERDEKA<span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji1f525"></span> Istimewa buat #VCS_lovers. KOMBO BARU dah ada! BFF's Skincare Set - ...
Media Removed
PROMOSI KOMBO MERDEKA Istimewa buat #VCS_lovers. KOMBO BARU dah ada! BFF's Skincare Set - 1 botol vitamin c serum 5ml - 1 botol vitamin c gentle cleanser - 1 kotak vitamin c moisturising cream - 1 botol vitamin c beauty mist. Harga ala-carte: RM162 Harga asal combo Bff: RM139 (jimat ... PROMOSI KOMBO MERDEKA🔥🔥 Istimewa buat #VCS_lovers. KOMBO BARU dah ada!
BFF's Skincare Set
- 1 botol vitamin c serum 5ml
- 1 botol vitamin c gentle cleanser
- 1 kotak vitamin c moisturising cream
- 1 botol vitamin c beauty mist.

Harga ala-carte: RM162
Harga asal combo Bff: RM139 (jimat RM23)
Harga PROMO MERDEKA: RM129 (jimat lagi RM10)

Ramai yang menanti kombo ni kan? Hehe

Promosi bermula harini sehingga Ahad (9/9/18). Terhad untuk 5000 set sahaja. Habis 5000 set, harga kembali kepada asal RM139.

Diulang, HARGA PROMO MERDEKA RM129 sahaja. *PROMOSI DILANJUTKAN*
.
#kkonlineshop #kotakinabalu #kedaitudungviralkk
Read more
Keknis banyak kaler suda di butik. Mo borong pun boleh ja! . #kedaitudungviralkk
Media Removed
Keknis banyak kaler suda di butik. Mo borong pun boleh ja! . #kedaitudungviralkk Keknis banyak kaler suda di butik. Mo borong pun boleh ja!
.
#kedaitudungviralkk
Alahai. Bawal crochet pun ada<span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji1f525"></span> . RM20 ja . #kkonlineshop #tudungmurah #bawalcotton #sabah ...
Media Removed
Alahai. Bawal crochet pun ada . RM20 ja . #kkonlineshop #tudungmurah #bawalcotton #sabah #bawalcrochet #kedaitudungviralkk Alahai. Bawal crochet pun ada🔥🔥🔥
.
RM20 ja
.
#kkonlineshop #tudungmurah #bawalcotton #sabah #bawalcrochet #kedaitudungviralkk
Neeehhhh. Jadi diri sendiri k. Buat apa jadi orang lain?! #atiyashare #kedaitudungviralkk #quoteoftheday
Media Removed
Neeehhhh. Jadi diri sendiri k. Buat apa jadi orang lain?! #atiyashare #kedaitudungviralkk #quoteoftheday Neeehhhh. Jadi diri sendiri k. Buat apa jadi orang lain?!
#atiyashare #kedaitudungviralkk #quoteoftheday
Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Senang ja pakai ...
Media Removed
Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Senang ja pakai ni, cantik lagi tu. Ba apa lagi tunggu??! Tepookk🏻🏻 . RM10 . #cincintudung #tudungbawal #jualtudungmurah #bawalplain #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop #bawalkosong #bawalcorak ... Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Senang ja pakai ni, cantik lagi tu. Ba apa lagi tunggu??! Tepookk👏🏻👏🏻
.
RM10
.
#cincintudung #tudungbawal #jualtudungmurah #bawalplain #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop #bawalkosong #bawalcorak #kedaitudungmurah #ringbawal #ringtudungviral #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Senang ja pakai ...
Media Removed
Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Senang ja pakai ni, cantik lagi tu. Ba apa lagi tunggu??! Tepookk🏻🏻 . RM17 . #cincintudung #tudungbawal #jualtudungmurah #bawalplain #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop #bawalkosong #bawalcorak ... Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Senang ja pakai ni, cantik lagi tu. Ba apa lagi tunggu??! Tepookk👏🏻👏🏻
.
RM17
.
#cincintudung #tudungbawal #jualtudungmurah #bawalplain #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop #bawalkosong #bawalcorak #kedaitudungmurah #ringbawal #ringtudungviral #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Ni yang jenis klip ...
Media Removed
Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Ni yang jenis klip punya k. Senang ja pakai ni, cantik lagi tu. Ba apa lagi tunggu??! Tepookk🏻🏻 . RM17 . #cincintudung #tudungbawal #jualtudungmurah #bawalplain #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop ... Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Ni yang jenis klip punya k. Senang ja pakai ni, cantik lagi tu. Ba apa lagi tunggu??! Tepookk👏🏻👏🏻
.
RM17
.
#cincintudung #tudungbawal #jualtudungmurah #bawalplain #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop #bawalkosong #bawalcorak #kedaitudungmurah #ringbawal #ringtudungviral #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Ni yang jenis klip ...
Media Removed
Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Ni yang jenis klip punya k. Senang ja pakai ni, cantik lagi tu. Ba apa lagi tunggu??! Tepookk🏻🏻 . RM17 . #cincintudung #tudungbawal #jualtudungmurah #bawalplain #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop ... Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Ni yang jenis klip punya k. Senang ja pakai ni, cantik lagi tu. Ba apa lagi tunggu??! Tepookk👏🏻👏🏻
.
RM17
.
#cincintudung #tudungbawal #jualtudungmurah #bawalplain #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop #bawalkosong #bawalcorak #kedaitudungmurah #ringbawal #ringtudungviral #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Ni yang jenis klip ...
Media Removed
Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Ni yang jenis klip punya k. Senang ja pakai ni, cantik lagi tu. Ba apa lagi tunggu??! Tepookk🏻🏻 . RM20 . #cincintudung #tudungbawal #jualtudungmurah #bawalplain #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop ... Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Ni yang jenis klip punya k. Senang ja pakai ni, cantik lagi tu. Ba apa lagi tunggu??! Tepookk👏🏻👏🏻
.
RM20
.
#cincintudung #tudungbawal #jualtudungmurah #bawalplain #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop #bawalkosong #bawalcorak #kedaitudungmurah #ringbawal #ringtudungviral #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Ni yang jenis klip ...
Media Removed
Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Ni yang jenis klip punya k. Senang ja pakai ni, cantik lagi tu. Ba apa lagi tunggu??! Tepookk🏻🏻 . RM20 . #cincintudung #tudungbawal #jualtudungmurah #bawalplain #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop ... Naaaaaaa available suda di butik. Cincin tudung untuk penggemar tudung bawal. Ni yang jenis klip punya k. Senang ja pakai ni, cantik lagi tu. Ba apa lagi tunggu??! Tepookk👏🏻👏🏻
.
RM20
.
#cincintudung #tudungbawal #jualtudungmurah #bawalplain #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop #bawalkosong #bawalcorak #kedaitudungmurah #ringbawal #ringtudungviral #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Read more
Bawal Airis ni da topup stok. Tapi corak lain. Ni naaaaa <span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f338"></span> . RM27 Bidang45 . #bawalairis #bawalplain ...
Media Removed
Bawal Airis ni da topup stok. Tapi corak lain. Ni naaaaa . RM27 Bidang45 . #bawalairis #bawalplain #tudungbawal #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah Bawal Airis ni da topup stok. Tapi corak lain. Ni naaaaa 🌸🌸🌸
.
RM27
Bidang45
.
#bawalairis #bawalplain #tudungbawal #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Bawal Airis ni da topup stok. Tapi corak lain. Ni naaaaa <span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f338"></span> . RM27 Bidang45 . #bawalairis #bawalplain ...
Media Removed
Bawal Airis ni da topup stok. Tapi corak lain. Ni naaaaa . RM27 Bidang45 . #bawalairis #bawalplain #tudungbawal #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah Bawal Airis ni da topup stok. Tapi corak lain. Ni naaaaa 🌸🌸🌸
.
RM27
Bidang45
.
#bawalairis #bawalplain #tudungbawal #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Bawal Airis ni da topup stok. Tapi corak lain. Ni naaaaa. Ala2 hujan🌧 . RM25 Bidang45 . #bawalairis ...
Media Removed
Bawal Airis ni da topup stok. Tapi corak lain. Ni naaaaa. Ala2 hujan🌧 . RM25 Bidang45 . #bawalairis #bawalplain #tudungbawal #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah Bawal Airis ni da topup stok. Tapi corak lain. Ni naaaaa. Ala2 hujan🌧
.
RM25
Bidang45
.
#bawalairis #bawalplain #tudungbawal #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop #kedaitudungviralkk #tudungcantiksabah
Usaha tangga kejayaan! #atiyashare #kedaitudungviralkk #quoteoftheday
Media Removed
Usaha tangga kejayaan! #atiyashare #kedaitudungviralkk #quoteoftheday Usaha tangga kejayaan!
#atiyashare #kedaitudungviralkk #quoteoftheday
Inner Warda da restock banyak warna cantik-cantik ba haishhhh! Juling lagi mata kak🤣 . RM10 sehelai . #kedaitudungviralkk ...
Media Removed
Inner Warda da restock banyak warna cantik-cantik ba haishhhh! Juling lagi mata kak🤣 . RM10 sehelai . #kedaitudungviralkk #kotakinabalu #innerwarda #anaktudung #innersnowcapmurah #kkonlineshop #jualtudung #kedaitudungmurah Inner Warda da restock banyak warna cantik-cantik ba haishhhh! Juling lagi mata kak🤣
.
RM10 sehelai
.
#kedaitudungviralkk #kotakinabalu #innerwarda #anaktudung #innersnowcapmurah #kkonlineshop #jualtudung #kedaitudungmurah
. Wajib kamu rasa ni cookies ala2 famous amos @cookiebydapuratiliah. Sedapnya lahai! RM9 & RM13 ...
Media Removed
. Wajib kamu rasa ni cookies ala2 famous amos @cookiebydapuratiliah. Sedapnya lahai! RM9 & RM13 ja pun. Beli 6 FREE 1 . #kedaitudungviralkk #cookies #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop .
Wajib kamu rasa ni cookies ala2 famous amos @cookiebydapuratiliah. Sedapnya lahai! RM9 & RM13 ja pun. Beli 6 FREE 1
.
#kedaitudungviralkk #cookies #sabah #kotakinabalu #kkonlineshop
Alahai la @fattahanas_official. Kalau dapat customer begini, memang bikin geram. "Ada pelu x ada pelu x" 🤣🤣🤣 . #kedaitudungviralkk Alahai la @fattahanas_official. Kalau dapat customer begini, memang bikin geram. "Ada pelu x ada pelu x" 🤣🤣🤣
.
#kedaitudungviralkk
. Bawal Airis @nurameline ni laku keras oi! Baru sempat kak gambar2 semalam. Tunggu dorang restock ...
Media Removed
. Bawal Airis @nurameline ni laku keras oi! Baru sempat kak gambar2 semalam. Tunggu dorang restock sebab memang sikit lagi mo licin suda rail dorang . RM25 ja . #kedaitudungviralkk #bawalbatutabur #jualtudungmurah #kkonlineshop #sabah #kotakinabalu #tudungcantiksabah #kkonlineshop ... .
Bawal Airis @nurameline ni laku keras oi! Baru sempat kak gambar2 semalam. Tunggu dorang restock sebab memang sikit lagi mo licin suda rail dorang😂
.
RM25 ja
.
#kedaitudungviralkk #bawalbatutabur #jualtudungmurah #kkonlineshop #sabah #kotakinabalu #tudungcantiksabah #kkonlineshop #bawalmanik #bawalcotton
Read more

Loading...