Cik_namie Instagram Photos and Videos

cik_namie (♡SendukFC♡Ku Mie♡) @ mentions
Followers: 588
Following: 597
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Malam ni...tak sabauuu....noorul..nama sama plakkk..ahakss😙😙😙 @Regrann from @michaelang38 - Isnin Sudah dtg! Apa lagi Mlm ni sampai Jumaat 10pm kat Astro Ria n RiaHD #dramamaid Jom Tgk ramai2 n komen ok! @aydajebat @zul_ariffin @tashashilla @ninanadira_ @hefnysahad @ninajuren ... Malam ni...tak sabauuu....noorul..nama sama plakkk..ahakss😅😅😅😅😙😙😙 @Regrann from @michaelang38 - Isnin Sudah dtg! Apa lagi Mlm ni sampai Jumaat 10pm kat Astro Ria n RiaHD #dramamaid Jom Tgk ramai2 n komen ok! @aydajebat @zul_ariffin @tashashilla @ninanadira_ @hefnysahad @ninajuren @redzarez @makwanlatah @natashaelyzza Eizlan yusof #Regrann
Read more
Give me some space..u have your own!
Media Removed
Give me some space..u have your own! Give me some space..u have your own!
“Success is falling nine times and getting up ten.” – Jon Bon Jovi Nite semua....cakap baik2...fikir ...
Media Removed
“Success is falling nine times and getting up ten.” – Jon Bon Jovi Nite semua....cakap baik2...fikir benda baik...okayyy..😙😙 Assalammualaikummm... “Success is falling nine times and getting up ten.” – Jon Bon Jovi

Nite semua....cakap baik2...fikir benda baik...okayyy..😙😙 Assalammualaikummm...
♡ Shine bright like a diamond...you’re beautiful like diamonds in the sky♡ Tak sabau nak jumpa awak nanti...nak amik selfie same2 bole x @bellagochi????plishhh....keep rise n shine okay Bella..semoga dimudahkan segala nya buat awak... Psssttt sy mencik Ku Lin....tp sy suke ... ♡ Shine bright like a diamond...you’re beautiful like diamonds in the sky♡

Tak sabau nak jumpa awak nanti...nak amik selfie same2 bole x @bellagochi????plishhh😉😉😉😉😉....keep rise n shine okay Bella..semoga dimudahkan segala nya buat awak... Psssttt sy mencik Ku Lin....tp sy suke awokkk sgt2....😙😙😙 #KamisygBella
#TengkuAmalin
#HatiPerempuan
#SendukFCTeam

Cc: @senduk.fc
Read more
Payung Emas - Part2/2 "Kita tak salah suami kita yang salahhh" Sape tengok telefilem ni semalam..lawak habiss... lakonan @ajakshiro dan @zarazya mang serasi n bestt sangatt... Kak Mie nak bagi 10*++...hehe... #SendukFCPromo #payungemas #DramaSenduk #takadasenduktakbolehmasak #telefilemadaptasi Sinopsis ... Payung Emas - Part2/2
"Kita tak salah suami kita yang salahhh"😏😏😏😏 Sape tengok telefilem ni semalam..lawak habiss... lakonan @ajakshiro dan @zarazya mang serasi n bestt sangatt... Kak Mie nak bagi 10*++...hehe... #SendukFCPromo
#payungemas
#DramaSenduk
#takadasenduktakbolehmasak
#telefilemadaptasi

Sinopsis Isteriku Bukan Tukang Masak
Kerana tidak pandai memasak, pasangan baru berkahwin Safirah & Zharif seringkali bergaduh sehingga Zharif membawa diri ke restoran bekas kekasihnya Hanna. Dapatkah hubungan mereka bertahan disebabkan isu tersebut?
Read more
Payung Emas???-part 1/2 Sape tengok telefilem ni semalam..lawak habiss... lakonan @ajakshiro dan @zarazya mang serasi n bestt sangatt... Kak Mie nak bagi 10*++...hehe... #SendukFCPromo #payungemas #DramaSenduk #takadasenduktakbolehmasak #telefilemadaptasi Sinopsis ... Payung Emas???😂😂😂-part 1/2

Sape tengok telefilem ni semalam..lawak habiss... lakonan @ajakshiro dan @zarazya mang serasi n bestt sangatt... Kak Mie nak bagi 10*++...hehe... #SendukFCPromo
#payungemas
#DramaSenduk
#takadasenduktakbolehmasak
#telefilemadaptasi

Sinopsis Isteriku Bukan Tukang Masak
Kerana tidak pandai memasak, pasangan baru berkahwin Safirah & Zharif seringkali bergaduh sehingga Zharif membawa diri ke restoran bekas kekasihnya Hanna. Dapatkah hubungan mereka bertahan disebabkan isu tersebut?
Read more
Hate me?I wasn't born to please you<span class="emoji emoji1f60f"></span>
Media Removed
Hate me?I wasn't born to please you Hate me?I wasn't born to please you😏
Selamat hari bapa buat abahku...tapi abah xde ig...heheh..sat g adik kol naaa<span class="emoji emoji1f605"></span><span class="emoji emoji1f605"></span><span class="emoji emoji1f605"></span><span class="emoji emoji1f605"></span><span class="emoji emoji1f605"></span><span class="emoji emoji1f605"></span><span class="emoji emoji1f605"></span> @Regrann ...
Media Removed
Selamat hari bapa buat abahku...tapi abah xde ig...heheh..sat g adik kol naaa @Regrann from @senduk.fc - Selamat Hari Bapa @Regrann from @hafreezhype_fc - Happy Father's Day to all Abah, Daddy, Papa, Abi, Dada, Dad, Bapak, Appa, Pa & Ayah! We ️ you! #Regrann #Regrann Selamat hari bapa buat abahku...tapi abah xde ig...heheh..sat g adik kol naaa😅😅😅😅😅😅😅 @Regrann from @senduk.fc - Selamat Hari Bapa ❤❤❤❤❤ @Regrann from @hafreezhype_fc - Happy Father's Day to all Abah, Daddy, Papa, Abi, Dada, Dad, Bapak, Appa, Pa & Ayah! We ❤️ you! #Regrann #Regrann
@Regrann from @senduk.fc - @Regrann from #fynnjamal - ibrahim ayat 40 ya tuhanku, jadikanlah ...
Media Removed
@Regrann from @senduk.fc - @Regrann from #fynnjamal - ibrahim ayat 40 ya tuhanku, jadikanlah aku dan anak-cucuku orang2 yang tetap dalam mendirikan solat. ya tuhan kami, perkenankanlah doa kami. #jomrandomkindness hari ini adalah untuk kita semak habis2 diri kita. buat audit. ... @Regrann from @senduk.fc - @Regrann from #fynnjamal - ibrahim ayat 40

ya tuhanku,
jadikanlah aku dan anak-cucuku orang2 yang tetap dalam mendirikan solat.

ya tuhan kami,
perkenankanlah doa kami.

#jomrandomkindness hari ini adalah untuk kita semak habis2 diri kita. buat audit. atau assessment. dan tak perlu suruh orang lain. cukup tanya dalam hati. dan biar suara jiwa kita menjawabnya.

ramadhan kali ini--
bagaimana solat kita?

di bulan yang tidak wujud bisikan syaitaan, tidak ada penghasut jahat. yang tinggal cuma kita. bagaimana diri kita?

adakah masih sama?
masih berdolak-dalik?
masih buat2 lupa?
masih konon2 tak perasan sudah tamat waktunya?

ramadhan sebenarnya adalah bulan yang tuhan anugerahkan kepada kita untuk membuktikan PADA KITA yang sebenarnya kejahatan dan kebaikan itu adalah atas pilihan KITA.

hasut hanya tinggal hasut kalau akal kita cukup waras untuk menolaknya.

kalau kawan baik kita ajak pergi terjun lombong--
kita tak bodoh untuk menurut sahaja, kan?

jagalah yang lima. niatkan sebagai perisai. minta dijadikan penguat. segala yang sesuai-- doalah ia penegah diri KITA yang jahat.

cuba cuba cuba.
kalau tak lengkap 5,
4 pun tak apa.
atau 3.
tapi cuba.

islam adalah agama yang mengira peratus cuba. ikhlas dalam mencari. gigih dalam hendak dijumpai.

barangkali 5 seorang yang ria' dengan 5 nya itu jauh lebih hina dari 1 seorang yang menangis hinanya diri dia kerana masih lemah tak mencuba sedaya-upaya.

percayalah.
selagi ada kesal dalam kelalaian--
selagi itu kita masih ada harapan.

yang risaunya--
bila hati sudah tidak ada rasa apa dalam membiarkan apa yang haknya.
maka jaga 5 kita.

kalau tak pernah langsung, buat 1 dulu. jaga 1 sampai kalau tak buat jadi tak selesa.
mana tau lama2 cukup 5 malah berlebih2 nantinya.

kalau 1 pun tak mampu, baca doa di atas. minta mak ayah tolong baca. kalau malu, tampal belakang pintu sebelum keluar rumah. kalau sekadar terbaca sekali-sekala pun xpe. kita takkan tahu siapa yang tuhan tentukan mendapat hidayah.

apa pun jua,
mulakan dengan HENDAK.
segala apa dalam dunia,
kalau sudah memang kita tak hendak--
tetap takkan jadi apa.

jom jaga 5.
pada yg dah memang jaga,
tingkatkan dgn fasih makna setiap te
Read more
@Regrann from @senduk.fc - Selamat malam semua...sebelum tido marilah kita beringat sesama kita.. ...
Media Removed
@Regrann from @senduk.fc - Selamat malam semua...sebelum tido marilah kita beringat sesama kita.. Say NO to FITNAH!!... bkn saja boleh merosakkan hidup seseorang yang lain....tetapi blh menjadi punca kita tak dapat menjejakkan kaki ke syurga...bercakap baik sesama kita...saling ... @Regrann from @senduk.fc - Selamat malam semua...sebelum tido marilah kita beringat sesama kita.. Say NO to FITNAH!!... bkn saja boleh merosakkan hidup seseorang yang lain....tetapi blh menjadi punca kita tak dapat menjejakkan kaki ke syurga...bercakap baik sesama kita...saling menyayangi..ingt Lidah itu lebih tajam dr mata pedang...jaga lah lidah supaya tidak melukai insan yg lain..InshaAllah kita semua diberkati...Assalammualaikum😊😊 #SendukFcTeam
#werenotlookingforfame
#werelookingforfriends
#SayNOtoFitnahCampaignbySFC
#ThinkBeforeTalk #Regrann
Read more
Nak.....mcm sedap kokak kaki tu<span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span>
Media Removed
Nak.....mcm sedap kokak kaki tu Nak.....mcm sedap kokak kaki tu😂😂😂😂😂
Sale keje tunggu #SFC update k..kak mie keje..hehe @Regrann from @diylan96 - Ok jangan lupa eh jap g . gigih i record . . #SendukFC #selebritimengaji #nasilemakkopio #Regrann Sale keje tunggu #SFC update k..kak mie keje..hehe

@Regrann from @diylan96 - Ok jangan lupa eh jap g 😂😂😂 . gigih i record . .
#SendukFC
#selebritimengaji
#nasilemakkopio #Regrann