D2magasin Instagram Photos and Videos

Loading...


d2magasin D2 / Dagens Næringsliv @d2magasin mentions
Followers: 17,546
Following: 611
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Ane Graff @anegraff har alltid vært fascinert av vitenskapelige illustrasjoner og hvordan naturen ...
Media Removed
Ane Graff @anegraff har alltid vært fascinert av vitenskapelige illustrasjoner og hvordan naturen er blitt beskrevet. Som kunstner bringer hun vitenskapsteorien inn i kunsten og forsøker å forstå naturen rundt seg. På universitetet i Oslo har Graff den seneste tiden hatt gjesteforskerstatus ... Ane Graff @anegraff har alltid vært fascinert av vitenskapelige illustrasjoner og hvordan naturen er blitt beskrevet. Som kunstner bringer hun vitenskapsteorien inn i kunsten og forsøker å forstå naturen rundt seg.
På universitetet i Oslo har Graff den seneste tiden hatt gjesteforskerstatus og tatt kurs i mikrobiologi. Resultatet av bakteriedyrkingen blir muligens med til kunstbiennalen i Venezia neste år.
Les og se hele saken på D2.no(Lenke i bio).
Tekst: Martine Hoff Jensen @martinehoffjensen. Foto: Kunstverk av Ane Graff, Mikroskopbilde 3.
#d2magasin #anegraff #kunst #labiennalearte2019
Read more
Loading...
Hun strøk på moteskolen – men Rihanna og Björk omfavner hennes tyllkreasjoner. Molly Goddard lar ...
Media Removed
Hun strøk på moteskolen – men Rihanna og Björk omfavner hennes tyllkreasjoner. Molly Goddard lar fingrene gli over kjolen Harriet, som allerede er blitt båret musikkstjerner som Solange Knowles og Kelsey Lu. Tekst: Karima Furuseth @ka_rimma. Foto: Ingrid Pop @ingridpop_ #d2magasin ... Hun strøk på moteskolen – men Rihanna og Björk omfavner hennes tyllkreasjoner. Molly Goddard lar fingrene gli over kjolen Harriet, som allerede er blitt båret musikkstjerner som Solange Knowles og Kelsey Lu.
Tekst: Karima Furuseth @ka_rimma. Foto: Ingrid Pop @ingridpop_
#d2magasin #mollygoddard #fashion #mote #LFW
Read more
SURDEIGSSKOLEN – del 5. – Når du spirer korn, får du frem masse sødme og masse næring, sier baker Martin ...
Media Removed
SURDEIGSSKOLEN – del 5. – Når du spirer korn, får du frem masse sødme og masse næring, sier baker Martin Fjeld med en skål full av spiret svedjerug, den gamle norske kornsorten som ble vekket til live igjen av bonde Johan Swärd etter et funn av ti korn i en gammel Finnskog-badstue på 1970-tallet. ... SURDEIGSSKOLEN – del 5. – Når du spirer korn, får du frem masse sødme og masse næring, sier baker Martin Fjeld med en skål full av spiret svedjerug, den gamle norske kornsorten som ble vekket til live igjen av bonde Johan Swärd etter et funn av ti korn i en gammel Finnskog-badstue på 1970-tallet.
Følg serien Surdeigskolen med oppskrift og video - trinn for trinn på D2.no. (Lenke i bio).
Tekst: Sarah Hambro. Foto: Sigurd Fandango
#d2magasin #illebrod #surdeig #sourdough #oslo #oslonorway #illebrodbakeri
Read more
Mitt kjøretøy: Datsun 280 Z. Datsun Z er motorisert midtpunkt i den vilt populære japanske kulttegneserien ...
Media Removed
Mitt kjøretøy: Datsun 280 Z. Datsun Z er motorisert midtpunkt i den vilt populære japanske kulttegneserien Wangan Midnight i Manga-sjangeren. Dennis Smedsrud (22) fra Lier i Buskerud har hatt flere andre grunner for å bygge opp et pent eksemplar av tidenes japanske sportsbil-hit. Les ... Mitt kjøretøy: Datsun 280 Z.
Datsun Z er motorisert midtpunkt i den vilt populære japanske kulttegneserien Wangan Midnight i Manga-sjangeren. Dennis Smedsrud (22) fra Lier i Buskerud har hatt flere andre grunner for å bygge opp et pent eksemplar av tidenes japanske sportsbil-hit.
Les spalten Mitt Kjøretøy på D2.no (Lenke i bio). Tekst: Karl-Eirik Haug @karleirikhaug Foto: Sune Eriksen @fotografsuneeriksen
#d2magasin #mittkjøretøy #datsun280z #japanesecars #280z #datsun
Read more
Selv beskriver hun sin egen klesstil som merkelig, finurlig og ganske svart. Garderoben flommer ...
Media Removed
Selv beskriver hun sin egen klesstil som merkelig, finurlig og ganske svart. Garderoben flommer over av second hand-designerplagg, plissé-detaljer og stoffer som slenger rundt kroppen, slik at hun kan droppe bh-en. – Jeg liker kontraster, at ting er quirky. Og jeg har en goofy side som ... Selv beskriver hun sin egen klesstil som merkelig, finurlig og ganske svart. Garderoben flommer over av second hand-designerplagg, plissé-detaljer og stoffer som slenger rundt kroppen, slik at hun kan droppe bh-en.
– Jeg liker kontraster, at ting er quirky. Og jeg har en goofy side som utelukkende kommer til syne gjennom skoene mine, tror jeg.
Les spalten Min Stil på D2.no (Lenke i bio).
Tekst: Caroline Krager @carolinekrager. Foto: Kristine Jakobsen @kristinejakobsen
#d2magasin #minstil #stil
Read more
Med Julep ønsket produsenten å gå bort fra den tradisjonelle måten å tegne en sofa på, der en treseter ...
Media Removed
Med Julep ønsket produsenten å gå bort fra den tradisjonelle måten å tegne en sofa på, der en treseter gjerne bygger videre på en toseter. Alle modeller har derfor sin egen form. Ifølge den svenske arkitekten og designeren Jonas Wagell er sofakolleksjonenen tydelig inspirert av ekspressive ... Med Julep ønsket produsenten å gå bort fra den tradisjonelle måten å tegne en sofa på, der en treseter gjerne bygger videre på en toseter. Alle modeller har derfor sin egen form. Ifølge den svenske arkitekten og designeren Jonas Wagell er sofakolleksjonenen tydelig inspirert av ekspressive loungemøbler fra midten av forrige århundre. Julep er Wagells andre samarbeid med Tacchini; sofakolleksjonen Roma ble lansert i 2017.
Les saken i D2 og på D2.no (Lenke i bio).
Tekst: Line Blikstad.
#d2magasin #jonaswagell #tacchini #sofa #interiordecor #interiør #møbler
Read more
Loading...
Hylleblomstlikøren løfter cocktailen The Elder med sin sødme. The Elder er navnet på bartender ...
Media Removed
Hylleblomstlikøren løfter cocktailen The Elder med sin sødme. The Elder er navnet på bartender Pontus Mårtenssons signaturdrink. Den har stått på menyen helt siden han tiltrådte stillingen og laget sitt første barkart for Eik i januar 2015. The Elder er ikke oppkalt etter det kjente ... Hylleblomstlikøren løfter cocktailen The Elder med sin sødme.
The Elder er navnet på bartender Pontus Mårtenssons signaturdrink. Den har stått på menyen helt siden han tiltrådte stillingen og laget sitt første barkart for Eik i januar 2015. The Elder er ikke oppkalt etter det kjente Kiss-albumet fra 1981, men etter «elderberry», som er engelsk for hyllebær. Han ble inspirert til å lage drinken på barbesøk/studietur til New York, der han ble kjent med hylleblomstlikøren St¬Germain.
Les oppskrift og saken i D2 og D2.no(Lenke i bio).
Tekst: Erik Valebrokk @erikvalebrokk Foto: Marius Viken @marijuic3
#d2magasin #oslo #oslonorway #cocktailbar #eikbar
Read more
Flere kjendiser er talsmenn som feks Father John Misty. I Norge sier en rekke studenter at de bruker ...
Media Removed
Flere kjendiser er talsmenn som feks Father John Misty. I Norge sier en rekke studenter at de bruker dette. Med drahjelp fra Silicon Valley har mikrodosering av LSD blitt fremstilt som vidundermiddel for økt produktivitet og behandling av depresjoner. Nå venter både skeptikere og entusiaster ... Flere kjendiser er talsmenn som feks Father John Misty. I Norge sier en rekke studenter at de bruker dette.
Med drahjelp fra Silicon Valley har mikrodosering av LSD blitt fremstilt som vidundermiddel for økt produktivitet og behandling av depresjoner. Nå venter både skeptikere og entusiaster på forskning som kan dokumentere effekten.
Les hele saken i D2 eller på D2.no (Lenke i bio).
Tekst: Eirik Traavik @eirikbt. Illustrasjon: Magnus Voll Mathisen @mvm_magnus.

#d2magasin #mvm_magnus #microdosing
Read more
Loading...
– Denne boken satt veldig langt inne, forteller Steffen Kverneland (55). «En frivillig død» er ...
Media Removed
– Denne boken satt veldig langt inne, forteller Steffen Kverneland (55). «En frivillig død» er boken han har pønsket på i årevis. – Jeg har gått og ruget på denne boken siden tidlig på 2000-tallet. Manuset er eldgammelt, forteller han. Tekst: Ola Vikås @utvalg. Foto: Ivar Kvaal @ivarkvaal. #d2magasin ... – Denne boken satt veldig langt inne, forteller Steffen Kverneland (55).
«En frivillig død» er boken han har pønsket på i årevis. – Jeg har gått og ruget på denne boken siden tidlig på 2000-tallet. Manuset er eldgammelt, forteller han.
Tekst: Ola Vikås @utvalg. Foto: Ivar Kvaal @ivarkvaal.

#d2magasin #steffenkverneland #tegneserie #bokhøsten2018
Read more
Trass i heroinbruk, hjertestans og mistillit til musikkbransjen, nå utgir 1990-tallslegenden ...
Media Removed
Trass i heroinbruk, hjertestans og mistillit til musikkbransjen, nå utgir 1990-tallslegenden «And Nothing Hurt» – albumet som visstnok skal være hans siste. Les og se saken på D2.no (Lenke i bio). Tekst Karima Furuseth @ka_rimma. Foto: Ingrid Pop @ingridpop_ #d2magasin #jasonpierce ... Trass i heroinbruk, hjertestans og mistillit til musikkbransjen, nå utgir 1990-tallslegenden «And Nothing Hurt» – albumet som visstnok skal være hans siste.
Les og se saken på D2.no (Lenke i bio).
Tekst Karima Furuseth @ka_rimma. Foto: Ingrid Pop @ingridpop_
#d2magasin #jasonpierce @officialspzd
Read more
- Forming er et steg som mange sliter med, som hendene må lære. Det er ikke så lett å bli fortalt eller ...
Media Removed
- Forming er et steg som mange sliter med, som hendene må lære. Det er ikke så lett å bli fortalt eller lese hva man skal gjøre, man må gjøre det mange nok ganger til at hendene forstår det intuitivt, sier Martin Fjeld, gründeren i håndverksbakeriet Ille Brød. Følg serien Surdeigskolen med ... - Forming er et steg som mange sliter med, som hendene må lære. Det er ikke så lett å bli fortalt eller lese hva man skal gjøre, man må gjøre det mange nok ganger til at hendene forstår det intuitivt, sier Martin Fjeld, gründeren i håndverksbakeriet Ille Brød.
Følg serien Surdeigskolen med oppskrift og video - trinn for trinn på D2.no.
Tekst: Sarah Hambro. Foto: Sigurd Fandango
-
#d2magasin #illebrød #surdeig #surdeigsbrød #sourdough #oslonorway #oslo #oslonorway
Read more
Det begynte, som det ofte gjør, med en Finn-annonse. Søreide bedehus utenfor Bergen skulle selges. ...
Media Removed
Det begynte, som det ofte gjør, med en Finn-annonse. Søreide bedehus utenfor Bergen skulle selges. I Oslo satt Vårt Land-fotograf Erlend Berge (34) og bladde seg gjennom bildene i annonsen.⠀ Jeg ble grepet av estetikken i bedehuset – fargevalgene, teppene, bildene på veggen, alt var ... Det begynte, som det ofte gjør, med en Finn-annonse. Søreide bedehus utenfor Bergen skulle selges. I Oslo satt Vårt Land-fotograf Erlend Berge (34) og bladde seg gjennom bildene i annonsen.⠀
Jeg ble grepet av estetikken i bedehuset – fargevalgene, teppene, bildene på veggen, alt var veldig fascinerende. Jeg hadde aldri tenkt på bedehus som spesielt spennende rent estetisk, forteller Berge, som selv har mange barndomsminner fra bedehuset i bygda Heia i Ryfylke. ⠀
Fotograf Erlend Berge dokumenterer norske bedehus i fotoboken «Sjå, eg kjem snart»⠀
Les og se saken på D2.no (Lenke i bio). Tekst: Ola Vikås @utvalg. Foto: Erlend Berge @bedehusland⠀
-⠀
#d2magasin #foto #photobook #norway #fotobok #erlendberge #photography ⠀
Read more
Loading...
På denne rasteplassen kan du nyte utsikten mens du sitter på do. Uten at noen kan se inn.⠀ – Vi var ...
Media Removed
På denne rasteplassen kan du nyte utsikten mens du sitter på do. Uten at noen kan se inn.⠀ – Vi var blant annet inspirert av utsikten fra en usjenert plassert norsk utedo, der du kan sitte med døren på vidt gap, sier Caroline Støvring, som sammen med partner Cecilie Wille i Morfeus arkitekter ... På denne rasteplassen kan du nyte utsikten mens du sitter på do. Uten at noen kan se inn.⠀
– Vi var blant annet inspirert av utsikten fra en usjenert plassert norsk utedo, der du kan sitte med døren på vidt gap, sier Caroline Støvring, som sammen med partner Cecilie Wille i Morfeus arkitekter står bak rasteplassen Bukkekjerka på Andøya i Nordland.⠀
Les og se saken på D2.no (Lenke i bio).⠀
Tekst: Kjetil S. Grønnestad. Foto: Morfeus ⠀ ⠀
#d2magasin #arkitektur #morfeusarkitekter #andøya #norge #bukkekjerka #rasteplass #norway #nasjonalturistveg⠀
Read more
Mitt kjøretøy: Lambretta LI150 S2 I fjor mekket Audun Notevarp Sandvold (47) en video for musikeren ...
Media Removed
Mitt kjøretøy: Lambretta LI150 S2 I fjor mekket Audun Notevarp Sandvold (47) en video for musikeren Alan Walker som hittil har snaut 400 millioner avspillinger på Youtube. Den visuelle artisten og dj-en ser en sammenheng mellom musikk og scooteren han kjører. Italienske Lambretta ble ... Mitt kjøretøy: Lambretta LI150 S2
I fjor mekket Audun Notevarp Sandvold (47) en video for musikeren Alan Walker som hittil har snaut 400 millioner avspillinger på Youtube. Den visuelle artisten og dj-en ser en sammenheng mellom musikk og scooteren han kjører. Italienske Lambretta ble bygget i Milano inntil 1971 og er fortsatt kultobjekt i musikkbevisste miljøer, som i Restless Scooter Club Oslo, der Notevarp spiller plater på hyppige treff.
Les spalten Mitt Kjøretøy på D2.no (Lenke i bio). Tekst: Karl-Eirik Haug @karleirikhaug Foto: Sune Eriksen @fotografsuneeriksen

#d2magasin #mittkjøretøy #lambretta #italianscooter
Read more
Cairelli-kronografene er blitt blant Zeniths mest verdifulle samlerobjekter. Reklamebyrådirektøren ...
Media Removed
Cairelli-kronografene er blitt blant Zeniths mest verdifulle samlerobjekter. Reklamebyrådirektøren snuste opp favorittklokken på Kanariøyene. – Jeg foretrekker klassisk klokkedesign og merker med en tradisjon for egne urverk, som har drevet med sitt uavhengig av mote og konjunkturer. Les ... Cairelli-kronografene er blitt blant Zeniths mest verdifulle samlerobjekter. Reklamebyrådirektøren snuste opp favorittklokken på Kanariøyene.
– Jeg foretrekker klassisk klokkedesign og merker med en tradisjon for egne urverk, som har drevet med sitt uavhengig av mote og konjunkturer.
Les saken på D2.no (Lenke i bio).
Tekst: Ola Vikås @utvalg Foto: Sigurd Fandango.

#d2magasin #klokketro #kronograf #chronograph #cairelli #klokker #zenithwatches
Read more
Loading...
Utenfor Galleri F 15 på Jeløya ved Moss fanger kunstneren Anish Kapoor himmelen og de praktfulle ...
Media Removed
Utenfor Galleri F 15 på Jeløya ved Moss fanger kunstneren Anish Kapoor himmelen og de praktfulle naturomgivelsene – og menneskene som beveger seg i dem – i sitt gigantiske himmelspeil. Les og se saken i D2 eller D2.no (Lenke i bio). Tekst: Kåre Bulie Foto: Nils Vik #d2magasin #gallerif15 ... Utenfor Galleri F 15 på Jeløya ved Moss fanger kunstneren Anish Kapoor himmelen og de praktfulle naturomgivelsene – og menneskene som beveger seg i dem – i sitt gigantiske himmelspeil.
Les og se saken i D2 eller D2.no (Lenke i bio).
Tekst: Kåre Bulie Foto: Nils Vik

#d2magasin #gallerif15 #anishkapoor #kunst
Read more
– Når jeg kverner heggebærene, er det som om jeg kan kjenne lukten av farmor samtidig. Det skjer et ...
Media Removed
– Når jeg kverner heggebærene, er det som om jeg kan kjenne lukten av farmor samtidig. Det skjer et eller annet i hjernen, sier bonde Jon Fredrik Skauge på Fannremsgården. Les sak og oppskrifter i D2 eller på D2.no (Lenke i bio). Tekst: Liz Buer @lizbuer Foto: David B. Torch @davidbtorch. #d2magasin ... – Når jeg kverner heggebærene, er det som om jeg kan kjenne lukten av farmor samtidig. Det skjer et eller annet i hjernen, sier bonde Jon Fredrik Skauge på Fannremsgården.
Les sak og oppskrifter i D2 eller på D2.no (Lenke i bio).
Tekst: Liz Buer @lizbuer Foto: David B. Torch @davidbtorch.

#d2magasin #saft #sylting #fannremsgarden #heggebær
Read more
En ny generasjon fotomodeller gjør seg gjeldende, med nye former og flere farger enn noensinne. For ...
Media Removed
En ny generasjon fotomodeller gjør seg gjeldende, med nye former og flere farger enn noensinne. For i 2018 er det mangfold som er den aller største motetrenden. Kjønnsflytende uttrykk gjør seg gjeldende både på catwalken og i reklamen. Les og se saken i D2 eller på D2.no (Lenke i bio). Tekst: ... En ny generasjon fotomodeller gjør seg gjeldende, med nye former og flere farger enn noensinne.
For i 2018 er det mangfold som er den aller største motetrenden. Kjønnsflytende uttrykk gjør seg gjeldende både på catwalken og i reklamen.
Les og se saken i D2 eller på D2.no (Lenke i bio).
Tekst: Ida Eritsland @idaeritsland Foto: Jimmy Linus @jimmylinus

#d2magasin #diversity #models #mangfold #equality
Read more
Loading...
San Francisco er blant verdens beste steder for hydrofoil-kiting.⠀ I Silicon Valley er ekstremsporten ...
Media Removed
San Francisco er blant verdens beste steder for hydrofoil-kiting.⠀ I Silicon Valley er ekstremsporten blitt en livsstil.⠀ Hastigheter opp mot 60 kilometer i timen hever adrenalinnivået til nye høyder, det samme gjelder risikonivået. Den som treffer vannflaten i slik fart, ser stjerner ... San Francisco er blant verdens beste steder for hydrofoil-kiting.⠀
I Silicon Valley er ekstremsporten blitt en livsstil.⠀
Hastigheter opp mot 60 kilometer i timen hever adrenalinnivået til nye høyder, det samme gjelder risikonivået. Den som treffer vannflaten i slik fart, ser stjerner – om i det hele tatt noe.⠀
Les og se saken i D2 eller på D2.no (Lenke i bio).⠀

Tekst: Martine Hoff Jensen @martiinehoffjensen Foto: Ivar Kvaal @ivarkvaal.⠀

#d2magasin #foilkiting #bayarea #stfrancisyachtclub #kiting #adventure #kitesurfing #watersports⠀


Read more
Nye barer deler sin vri på klassiske drinker. Daiquiri no. 19. – Jeg har en stor kjærlighet for Daiquirien, ...
Media Removed
Nye barer deler sin vri på klassiske drinker. Daiquiri no. 19. – Jeg har en stor kjærlighet for Daiquirien, sier barsjef Xuseen Simon-Miskell på Andre til høyre på Youngstorget i Oslo, med tydelig amerikansk aksent. Han understreker at hans Daiquiri ikke er den «ekle, søte, frosne Daiquirien» ... Nye barer deler sin vri på klassiske drinker. Daiquiri no. 19. – Jeg har en stor kjærlighet for Daiquirien, sier barsjef Xuseen Simon-Miskell på Andre til høyre på Youngstorget i Oslo, med tydelig amerikansk aksent. Han understreker at hans Daiquiri ikke er den «ekle, søte, frosne Daiquirien» som kommer med artig, fargesprakende drinkpynt, imitert frukt og flamingo på lystbåtdekk.
Les oppskriften på en klassisk drink med vri på D2.no (Lenke i bio). Tekst: Kaja Kirsebom @lillelenin Foto: Sigurd Fandango

#d2magasin #oslo #oslonorway #andretilhøyre #cocktailbar
Read more
Ferrari 308 GTS QV Sverre Christensen (53), leder for sikkerhet og kvalitet i Bane Nor, har siden ...
Media Removed
Ferrari 308 GTS QV Sverre Christensen (53), leder for sikkerhet og kvalitet i Bane Nor, har siden 17-årsalderen valgt sine sportsbiler med omhu. Du får mye lyd på den riktige måten, også i lave hastigheter. Og ved 7500 til 8000 omdreininger synger den helt spesielt. I ny Ferrari innbiller ... Ferrari 308 GTS QV
Sverre Christensen (53), leder for sikkerhet og kvalitet i Bane Nor, har siden 17-årsalderen valgt sine sportsbiler med omhu.
Du får mye lyd på den riktige måten, også i lave hastigheter. Og ved 7500 til 8000 omdreininger synger den helt spesielt. I ny Ferrari innbiller jeg meg at du ikke får samme fartsfølelse før du er langt forbi å miste førerkortet.
Tekst: Karl-Eirik Haug @karleirikhaug Foto: Sune Eriksen @fotografsuneeriksen
Les spalten Mitt Kjøretøy på D2.no (Lenke i bio). #d2magasin #mittkjøretøy #ferrari #ferrari308 #italiancars #classicdriver
Read more
Cloaked House. – Kunden ville opprinnelig pusse opp, men etter at jeg hadde sett eiendommen foreslo ...
Media Removed
Cloaked House. – Kunden ville opprinnelig pusse opp, men etter at jeg hadde sett eiendommen foreslo jeg at de bygget nytt, sier arkitekt Ernesto Pereira. Resultatet ble et hus der ytterveggene, unntatt én endevegg, består av glass. Innvendig er det kun gjestetoalettet som har vegger, ... Cloaked House. – Kunden ville opprinnelig pusse opp, men etter at jeg hadde sett eiendommen foreslo jeg at de bygget nytt, sier arkitekt Ernesto Pereira. Resultatet ble et hus der ytterveggene, unntatt én endevegg, består av glass. Innvendig er det kun gjestetoalettet som har vegger, beboernes eget toalett og bad har glass ut mot verden.
Les og se saken på D2.no (Lenke i bio).
Tekst: Kjetil S. Grønnestad. Foto: Joao Morgado
#d2magasin #arkitektur #joaomorgadophotography #ernestopereira #duoro #portugal #glasshouse
Read more
Bror August sin visning i Torshovparken #oslorunway #broraugust Bror August sin visning i Torshovparken
#oslorunway #broraugust
Nye barer deler sin vri på klassiske drinker. Cocktailbaren Nedre Nygård i Bergen lager drinken ...
Media Removed
Nye barer deler sin vri på klassiske drinker. Cocktailbaren Nedre Nygård i Bergen lager drinken Knickerbocker som nevnes for første gang i «The Bartenders Guide» av Jerry Thomas fra 1862. Les oppskriften på en klassisk drink med vri på D2.no (Lenke i bio). Tekst: Kaja Kirsebom @lillelenin ... Nye barer deler sin vri på klassiske drinker. Cocktailbaren Nedre Nygård i Bergen lager
drinken Knickerbocker som nevnes for første gang i «The Bartenders Guide» av Jerry Thomas fra 1862.
Les oppskriften på en klassisk drink med vri på D2.no (Lenke i bio). Tekst: Kaja Kirsebom @lillelenin Foto: Chris-André Aadland @chrisaadland
#d2magasin #bergen #bergennorway #cocktailbar #nedrenygård
Read more
I over 20 år har han vært blant Norges beste rappere, breakere og graffitimalere. Til høsten spiller ...
Media Removed
I over 20 år har han vært blant Norges beste rappere, breakere og graffitimalere. Til høsten spiller han sin første hovedrolle som skuespiller. Bli med til Hollywood, hvor André Eriksen fikk et nytt liv. Tekst: Øyvind Holen Foto: Kyrre Skjelby Kristoffersen @kyrresk #d2magasin #warlocks ... I over 20 år har han vært blant Norges beste rappere, breakere og graffitimalere. Til høsten spiller han sin første hovedrolle som skuespiller. Bli med til Hollywood, hvor André Eriksen fikk et nytt liv.
Tekst: Øyvind Holen Foto: Kyrre Skjelby Kristoffersen @kyrresk
#d2magasin #warlocks #andreeriksen #graffiti
Read more
Vinner: HAiK w/ #oslorunway #bikbokawards #oslo Vinner: HAiK w/
#oslorunway #bikbokawards #oslo
Eau de Cologne. På 1700-tallet gikk en hemmelig parfymeoppskrift i arv. Nå har flere yngre parfymører ...
Media Removed
Eau de Cologne. På 1700-tallet gikk en hemmelig parfymeoppskrift i arv. Nå har flere yngre parfymører fått øynene opp for den gamle slageren. Les og se saken i D2 eller på D2.no (Lenke i bio). Tekst og illustrasjon: Bjørn Brochmann @bjornbrochmann #d2magasin #eaudecologne #parfyme Eau de Cologne.
På 1700-tallet gikk en hemmelig parfymeoppskrift i arv.
Nå har flere yngre parfymører fått øynene opp for den gamle slageren.
Les og se saken i D2 eller på D2.no (Lenke i bio).
Tekst og illustrasjon: Bjørn Brochmann @bjornbrochmann
#d2magasin #eaudecologne #parfyme
Stor jubel da fjorårets Bik-bok award-vinner Michael Olestad viste 27 antrekk på Bankplassen under Oslo Runway. #d2magasin #oslorunway #oslo #oslonorway #michaelolestad Stor jubel da fjorårets Bik-bok award-vinner Michael Olestad viste 27 antrekk på Bankplassen under Oslo Runway.
#d2magasin #oslorunway #oslo #oslonorway #michaelolestad
Oslo Runway, dag 1. Det store norske motehåpet Anne Karine Thorbjørnsen viste sin vår/sommerkolleksjon 2019 idag. #d2magasin #oslorunway #oslo #oslonorway #annekarinethorbjørnsen Oslo Runway, dag 1.
Det store norske motehåpet Anne Karine Thorbjørnsen
viste sin vår/sommerkolleksjon 2019 idag.

#d2magasin #oslorunway #oslo #oslonorway #annekarinethorbjørnsen
Min stil: Arkitektstudent Rikke Sandbugt (26) bygger opp antrekkene sine lag for lag. – Jeg er ...
Media Removed
Min stil: Arkitektstudent Rikke Sandbugt (26) bygger opp antrekkene sine lag for lag. – Jeg er generelt opptatt av komposisjon, enten det gjelder plassering av diverse brukskunst eller sammensetning av klesplagg. Jeg elsker å sette sammen ting på nye måter. Blomstermønstre får gjerne ... Min stil: Arkitektstudent Rikke Sandbugt (26) bygger opp antrekkene sine lag for lag.
– Jeg er generelt opptatt av komposisjon, enten det gjelder plassering av diverse
brukskunst eller sammensetning av klesplagg. Jeg elsker å sette sammen ting på nye måter.
Blomstermønstre får gjerne selskap av både ruter og striper.
Farge på farge og lag på lag får alltid tommel opp fra Sandbugt.

Les spalten Min Stil på D2.no (Lenke i bio). Tekst: Caroline Krager @carolinekrager. Foto: Kristine Jakobsen @kristinejakobsen

#d2magasin #minstil #mote #stil
Read more
Arkitekt Tommie Wilhelmsen gikk for en alternativ variant av det klassiske sørlandske skråtaket. ...
Media Removed
Arkitekt Tommie Wilhelmsen gikk for en alternativ variant av det klassiske sørlandske skråtaket. ⠀ – Vi måtte bevege oss med landskapet, sier arkitekt Wilhelmsen. Utearealene, med sine traseer i terrenget, er blitt en del av interiøret. Skillene er visket ut. Rundt hytta har arkitekten ... Arkitekt Tommie Wilhelmsen gikk for en alternativ variant av det klassiske sørlandske skråtaket. ⠀
– Vi måtte bevege oss med landskapet, sier arkitekt Wilhelmsen. Utearealene, med sine traseer i terrenget, er blitt en del av interiøret. Skillene er visket ut. Rundt hytta har arkitekten tegnet inn flere ulike sitteplasser, blant annet en utesofa i en uthevet firkantform på baksiden, mot skogen. ⠀

Tekst: Martine Hoff Jensen @martinehhoffjensen. Foto: Markus Johannsson / BITMAP⠀

Se bygget på D2.no. (Lenke i bio).⠀

#d2magasin #hytter #arkitektur #tommiewilhelmsen #norway
Read more
Martin Fjeld fra Ille Brød lærer deg hvordan du lager vellykkede surdeigsbrød. – Det første brødet ...
Media Removed
Martin Fjeld fra Ille Brød lærer deg hvordan du lager vellykkede surdeigsbrød. – Det første brødet som gjorde meg hektet, var det jeg tok ut av min egen ovn. Det trollbandt meg at det gikk an å gjøre det hjemme. Les første del i vår serie om surdeig og se video med oppskriften på D2.no. (Lenke ... Martin Fjeld fra Ille Brød lærer deg hvordan du lager vellykkede surdeigsbrød.
– Det første brødet som gjorde meg hektet, var det jeg tok ut av min egen ovn. Det trollbandt meg at det gikk an å gjøre det hjemme.

Les første del i vår serie om surdeig og se video med oppskriften på D2.no. (Lenke i bio). Tekst: Sarah Hambro Foto: Sigurd Fandango

#d2magasin #illebrød #surdeig #baking #oslo #oslonorway #sourdough
Read more
Kombinasjonen av sitron og ingefær er fantastisk. – Det som trigget hjernen min til å komponere ...
Media Removed
Kombinasjonen av sitron og ingefær er fantastisk. – Det som trigget hjernen min til å komponere Cucumber Fusion, var at jeg drakk en Gin Tonic med agurk for mange år siden, forteller Erkan Yelkenci, som driver den populære ginbaren Chair på Grünerløkka i Oslo. Les oppskriften på D2.no. ... Kombinasjonen av sitron og ingefær er fantastisk. – Det som trigget hjernen min til å komponere Cucumber Fusion, var at jeg drakk en Gin Tonic med agurk for mange år siden, forteller Erkan Yelkenci, som driver den populære ginbaren Chair på Grünerløkka i Oslo.

Les oppskriften på D2.no. Lenke i bio. Tekst: Erik Valebrokk @erikvalebrokk Foto: Marius Viken @mariuic3

#d2magasin #signaturdrink #gintonic #cucumberfusion #chairoslo #oslo #oslonorway
Read more
"The Ingebrigtsens"- 1500 meter brødre. Idag løper alle tre for medalje i samme løp under EM i friidrett ...
Media Removed
"The Ingebrigtsens"- 1500 meter brødre. Idag løper alle tre for medalje i samme løp under EM i friidrett i Berlin. Lykke til! Foto: Ivar Kvaal @ivarkvaal #d2magasin #EM #berlin2018 #friidrett #athletics #theingebrigtsens #1500m #friidrettsem2018 #running "The Ingebrigtsens"- 1500 meter brødre. Idag løper alle tre for medalje i samme løp under EM i friidrett i Berlin. Lykke til!

Foto: Ivar Kvaal @ivarkvaal

#d2magasin #EM #berlin2018 #friidrett #athletics #theingebrigtsens #1500m #friidrettsem2018 #running
I fjor løp Sondre Nordstad Moen sitt livs maraton, ⠀ som beste europeer noensinne. ⠀ Siden gikk ...
Media Removed
I fjor løp Sondre Nordstad Moen sitt livs maraton, ⠀ som beste europeer noensinne. ⠀ Siden gikk det meste galt, og han skrinla ⠀ planene om maraton i helgens friidretts-EM. ⠀ Så ombestemte han seg.⠀ ⠀ Bli med til de italienske alper og møt mannen. ⠀ Les saken på D2.no. (Lenke i bio).⠀ ⠀ ⠀ Tekst: ... I fjor løp Sondre Nordstad Moen sitt livs maraton, ⠀
som beste europeer noensinne. ⠀
Siden gikk det meste galt, og han skrinla ⠀
planene om maraton i helgens friidretts-EM. ⠀
Så ombestemte han seg.⠀

Bli med til de italienske alper og møt mannen. ⠀
Les saken på D2.no. (Lenke i bio).⠀


Tekst: John-Arne Gundersen Foto: Jimmy Linus @jimmylinus ⠀

#d2magasin #maraton #friidrett #sondrenorstadmoen #friidrettsvm2018 #marathon #halfmarathon #halfmarathontraining #athlete⠀
Read more
– Jeg er svart, jeg er homo, jeg er ikke rik og jeg er ikke tynn. For Edward Enninful @edward_enninful, ...
Media Removed
– Jeg er svart, jeg er homo, jeg er ikke rik og jeg er ikke tynn. For Edward Enninful @edward_enninful, den første mannlige sjefredaktøren i britiske Vogue @britishvogue, handler mote om etnisitet, kjønn, religion, seksualitet og klasse. Tekst: Alice Thomson/ The Times. Foto: Tom Jackson/ ... – Jeg er svart, jeg er homo, jeg er ikke rik og jeg er ikke tynn. For Edward Enninful @edward_enninful, den første mannlige sjefredaktøren i britiske Vogue @britishvogue, handler mote om etnisitet, kjønn, religion, seksualitet og klasse.
Tekst: Alice Thomson/ The Times. Foto: Tom Jackson/ The Times.
Les intervjuet på D2.no.
#d2magasin #britishvogue #edwardenninful #vogue
Read more
Eivind Hellstrøm. Mitt kjøretøy: Mercedes AMG «Geländewagen» G63. Hva slags kjørestil har ...
Media Removed
Eivind Hellstrøm. Mitt kjøretøy: Mercedes AMG «Geländewagen» G63. Hva slags kjørestil har du? Tja, jeg ser på meg selv som en jævlig god sjåfør, og på alle andre som idioter. Da går det som regel bra. Hvilket kjøretips er ditt beste? Jo, kjørelæreren ga meg dette rådet: Du skal alltid holde ... Eivind Hellstrøm.
Mitt kjøretøy: Mercedes AMG «Geländewagen» G63.
Hva slags kjørestil har du? Tja, jeg ser på meg selv som en jævlig god sjåfør, og på alle andre som idioter. Da går det som regel bra. Hvilket kjøretips er ditt beste? Jo, kjørelæreren ga meg dette rådet: Du skal alltid holde bilen i bevegelse. Når du nærmer deg et kryss, senker du farten, tenker fremover, men du stopper aldri. Tekst: Karl-Eirik Haug @karleirikhhaug Foto: Sune Eriksen @fotografsuneeriksen.
@d2magasin #mittkjøretøy #amg #hellstrøm #gelandewagen #mercedes
Read more
Den dansk-islandske kunstneren Olafur Eliasson med base i Berlin kan se sitt første bygg stige ...
Media Removed
Den dansk-islandske kunstneren Olafur Eliasson med base i Berlin kan se sitt første bygg stige opp av vannet i Vejle havn på danske Syd-Jylland. I tett samarbeid med den tyske arkitektkollegaen Sebastian Behmann har han skapt Fjordenhus, et 28 meter høyt bygg bestående av fire overlappende ... Den dansk-islandske kunstneren Olafur Eliasson med base i Berlin kan se sitt første bygg stige opp av vannet i Vejle havn på danske Syd-Jylland. I tett samarbeid med den tyske arkitektkollegaen Sebastian Behmann har han skapt Fjordenhus, et 28 meter høyt bygg bestående av fire overlappende sylindere. – Jeg jobbet med bygget på samme måte som jeg jobber med kunstverkene mine. For meg må et godt kunstverk innby til dialog. Det skulle også dette bygget gjøre, sier Eliasson.⠀
Det er mange teglverk på Syd-Jylland, og siden bygget skulle være bærekraftig, ble det lagt vekt på å bruke lokale byggematerialer. Unntaket er gulvet av italiensk pietra piasentina-stein. Hver murstein, både på innvendige og utvendige vegger, måtte tilpasses betongmurens krumninger – så byggingen har pågått helt siden 2013.⠀
– Det er en dyr bygning, men ikke noe palass. Det er bygget av stål, murstein, betong og glass og holdt innenfor budsjettet. Vi hadde god tid, idé- og designfasen gikk fra 2009 til 2013, og kunne planlegge bygget ned til minste detalj før byggestart. Derfor møtte vi ingen overraskelser underveis, sier Eliasson.⠀
Tekst: Kjetil S. Grønnestad Foto: Anders Sune Berg.⠀
@d2magasin #arkitektur #vejle @studiootherspaces #fjordenhus⠀
Read more
Miss Basil er muligens hovedstadens grønneste cocktail. Torggata Botaniske er Norges grønneste ...
Media Removed
Miss Basil er muligens hovedstadens grønneste cocktail. Torggata Botaniske er Norges grønneste cocktailbar, der klatreplanter vokser tilsynelatende vilt og krydderurter under hydroponiske forhold – i vann, uten jord. – Det er nok litt bedre luft her enn i mer «klassiske» barer, sier ... Miss Basil er muligens hovedstadens grønneste cocktail. Torggata Botaniske er Norges grønneste cocktailbar, der klatreplanter vokser tilsynelatende vilt og krydderurter under hydroponiske forhold – i vann, uten jord. – Det er nok litt bedre luft her enn i mer «klassiske» barer, sier Stian Vaagland. Miss Basil er et lett alternativ til tyngre cocktails.
– Vi har prøvd å komme bort fra den, laget forskjellige varianter, justert og holdt på, men vi kommer alltid tilbake til originalen. Det blir mye sånn: «Jo, den var jo god, men har dere ikke den med all basilikumen?» Og da kan vi ikke fjerne den heller.Drinken er Veronica Vollunds videreutvikling av den moderne klassikeren Basil Smash; forskjellen ligger i at originalen ikke har eggehvite, og gjerne soda. Er cocktailen perfekt, er smaken av basilikum avgjort til stede, men ikke dominerende – det er viktig at den ikke overdøver ginsmaken.Stian Vaagland er klar på at de fleste drinkene på menykartet, som skiftes ut relativt hyppig, er myntet på jenter.– Det er mye enklere å få gutter inn på en bar med masse jenter enn å få jenter inn på en typisk guttebar, sier han.
Lese hele oppskriften hos D2.no.
Tekst: Erik Valebrokk @erikvalebrokk. Foto: Marius Viken @marijuic3.
@d2magasin @torggatabotaniske #drinks #basil
Read more
Følger du Hans-Peter Lindstrøm (45) i sosiale medier, får du inntrykk av en aldri hvilende jetsetter ...
Media Removed
Følger du Hans-Peter Lindstrøm (45) i sosiale medier, får du inntrykk av en aldri hvilende jetsetter som velter seg i publikums jubel og en endeløs strøm av lokal IPA: «See you in San Francisco tonight!!», «GRACIAS MEXICO CITY!!!!», «Thank you Reykjavík!», «Looking forward to the awesome ... Følger du Hans-Peter Lindstrøm (45) i sosiale medier, får du inntrykk av en aldri hvilende jetsetter som velter seg i publikums jubel og en endeløs strøm av lokal IPA: «See you in San Francisco tonight!!», «GRACIAS MEXICO CITY!!!!», «Thank you Reykjavík!», «Looking forward to the awesome Irish New England IPA they will be serving me before playing Melodic in Dublin tomorrow!!!!!!!!⠀
På den ene siden har du den verdensturnerende klubbhelten. På den andre siden har du en elektronisk lydkunstner som ser 50-årsdagen nærme seg, og som drømmer om å fremføre musikken sin på andre arenaer enn svette klubber og hektiske festivaler. ⠀
Denne høsten står i Lindstrøms tegn. En opptreden på Øyafestivalen er nærmest blitt obligatorisk, og siste helgen i august fremfører han bestillingsverket til Henie Onstad Kunstsenters 50-årsjubileum i en trippelkonsert. Alle billettene til konserten med artisten kunstsenteret omtaler som «kongen av space disco og en av de mest sentrale aktørene på den norske elektroniske musikkscenen gjennom 20 år», er for lengst revet vekk.⠀
Tekst: Øyvind Holen, @oyvindholen. Foto Kristine Wathne,@kristinewathne. ⠀
#lindstrøm #øyafestivalen #henieonstad #øya2018 ⠀
Read more
I 1983 fikk Henningsvær, som ligger på spissen av Austvågøya i Lofoten, broforbindelse. Siden ...
Media Removed
I 1983 fikk Henningsvær, som ligger på spissen av Austvågøya i Lofoten, broforbindelse. Siden er det flere enn torskefiskere som har kommet til det gamle fiskeværet. Det vesle fiskeværet på sørspissen av Austvågøy, som en gang var mest kjent for torskefiske, er i dag ett av verdens åtte ... I 1983 fikk Henningsvær, som ligger på spissen av Austvågøya i Lofoten, broforbindelse. Siden er det flere enn torskefiskere som har kommet til det gamle fiskeværet. Det vesle fiskeværet på sørspissen av Austvågøy, som en gang var mest kjent for torskefiske, er i dag ett av verdens åtte beste reisemål for et «midnattsoleventyr», ifølge National Geographic. Men det er ikke bare midnattssolen som trekker ved Henningsvær. Tettstedet, med i underkant av 500 fastboende, har på en eller annen måte klart å klemme inn en sjelden tetthet av gründervirksomheter og aktivitetstilbud, uten at øya er blitt forandret til det ugjenkjennelige: Riksantikvar Jørn Holme kaller Henningsvær «Norges best bevarte fiskevær». Les saken i ukas D2 (lenke i bio).
Tekst: Simen V. Gonsholt. Foto: David B. Torch. @davidbtorch
#d2magasin #henningsvær #lofoten #sommer2018
Read more
Les i D2 i morgen! Han har besteget Kilimanjaro i shorts, løpt maraton barbent midtvinters, isbadet ...
Media Removed
Les i D2 i morgen! Han har besteget Kilimanjaro i shorts, løpt maraton barbent midtvinters, isbadet i nesten to timer. På få år har "Ismannen" Wim Hof oppnådd global kultstatus. @sigurdfandango #iceman #isbad #isbading Les i D2 i morgen! Han har besteget Kilimanjaro i shorts, løpt maraton barbent midtvinters, isbadet i nesten to timer. På få år har "Ismannen" Wim Hof oppnådd global kultstatus.
📷 @sigurdfandango
#iceman #isbad #isbading
På countryfestivalen på Vinstra får gjestene leve ut sin indre Amerikaner. Les om de norske cowboyene ...
Media Removed
På countryfestivalen på Vinstra får gjestene leve ut sin indre Amerikaner. Les om de norske cowboyene i ukens D2. Tekst: Ola Vikås. Foto: Didrik Linnerud Arnesen. På countryfestivalen på Vinstra får gjestene leve ut sin indre Amerikaner. Les om de norske cowboyene i ukens D2.

Tekst: Ola Vikås. Foto: Didrik Linnerud Arnesen.
Husk D2 i dag, på D2.no eller i butikk! 📸 @agnete_brun #båtliv #trudeviken #kombucha #smalltownsupersound ...
Media Removed
Husk D2 i dag, på D2.no eller i butikk! 📸 @agnete_brun #båtliv #trudeviken #kombucha #smalltownsupersound #himkok Husk D2 i dag, på D2.no eller i butikk!
📸 @agnete_brun
#båtliv #trudeviken #kombucha #smalltownsupersound #himkok
Gratulerer med dagen, kronprins Haakon. 🤙🏼 Surf’s up! 📸 @sigurdfandango #surf #bursdag #kronprinshaakon
Media Removed
Gratulerer med dagen, kronprins Haakon. 🤙🏼 Surf’s up! 📸 @sigurdfandango #surf #bursdag #kronprinshaakon Gratulerer med dagen, kronprins Haakon. 🤙🏼 Surf’s up! 📸 @sigurdfandango
#surf #bursdag #kronprinshaakon
I skjærgården utenfor Stockholm har de svenske arkitektene i Tham & Videgård tegnet en hytte med ...
Media Removed
I skjærgården utenfor Stockholm har de svenske arkitektene i Tham & Videgård tegnet en hytte med tak formet som et telt. Alt for å gli inn i naturen. Link i bio – eller kjøp D2 fredag! 📸 Åke E:son Lindman #arkitektur #interiordesign #architecture #design #architecturephotography #krokholmen ... I skjærgården utenfor Stockholm har de svenske arkitektene i Tham & Videgård tegnet en hytte med tak formet som et telt. Alt for å gli inn i naturen.
Link i bio – eller kjøp D2 fredag!
📸 Åke E:son Lindman
#arkitektur #interiordesign #architecture #design #architecturephotography #krokholmen #telt #thamvidegård
Read more
Chambord har begeistret både 1500-tallets ambassadører og 2000-tallets turister. Bli med D2 ...
Media Removed
Chambord har begeistret både 1500-tallets ambassadører og 2000-tallets turister. Bli med D2 til slottene i Loiredalen. Link i bio – eller kjøp D2 fredag! 📸 @9lsvik #loire #loiredalen #slott #chambord #chenonceau #d2magasin Chambord har begeistret både 1500-tallets ambassadører og 2000-tallets turister. Bli med D2 til slottene i Loiredalen. Link i bio – eller kjøp D2 fredag!
📸 @9lsvik
#loire #loiredalen #slott #chambord #chenonceau #d2magasin
Med litt eksta omtanke blir isbitene en attraksjon i seg selv. Barsjef Johannes Lindh fra Torggata ...
Media Removed
Med litt eksta omtanke blir isbitene en attraksjon i seg selv. Barsjef Johannes Lindh fra Torggata Botaniske viser hvordan. 📸 @jimmylinus #isbiter #gin #sommerdrink #torggatabotaniske #d2magasin Med litt eksta omtanke blir isbitene en attraksjon i seg selv. Barsjef Johannes Lindh fra Torggata Botaniske viser hvordan. 📸 @jimmylinus
#isbiter #gin #sommerdrink #torggatabotaniske #d2magasin
Varmt ute? Sjekk oppskriftene på de beste kalde kaffedrikkene på D2.no! 📸 @davidbtorch <span class="emoji emoji270f"></span> Sarah ...
Media Removed
Varmt ute? Sjekk oppskriftene på de beste kalde kaffedrikkene på D2.no! 📸 @davidbtorch Sarah Hambro #kaffe #kaldbryggetkaffe #iskaffe #roryrosenberg #d2magasin Varmt ute? Sjekk oppskriftene på de beste kalde kaffedrikkene på D2.no!
📸 @davidbtorch ✏ Sarah Hambro
#kaffe #kaldbryggetkaffe #iskaffe #roryrosenberg #d2magasin
Inger McCabe Elliott flyktet fra Oslo som syvåring. Hun var krigsfotograf i Asia og drev tekstilfirma ...
Media Removed
Inger McCabe Elliott flyktet fra Oslo som syvåring. Hun var krigsfotograf i Asia og drev tekstilfirma i New York med Jackie Onassis på kundelisten. Les om hennes eventyrlige liv på d2.no! 📸 @kyrresk ️ Benedicte Ramm #ingermccabeelliott #fotograf #tekstildesigner #d2magasin Inger McCabe Elliott flyktet fra Oslo som syvåring. Hun var krigsfotograf i Asia og drev tekstilfirma i New York med Jackie Onassis på kundelisten. Les om hennes eventyrlige liv på d2.no!
📸 @kyrresk ✏️ Benedicte Ramm
#ingermccabeelliott #fotograf #tekstildesigner #d2magasin

Loading...