Loading Content...

Djsonic Instagram Photos and Videos

Loading...


djsonic Awang Sonic Hussien @djsonic mentions
Followers: 81,384
Following: 1,635
Total Comments: 0
Total Likes: 0

#Repost @malaysiaonenews • • • • • #onenews Pemain bass band popular Indonesia, Seventeen, merupakan antara korban kejadian tsunami yang melanda Selat Sunda semalam. Menerusi rakaman video yang disiarkan di MetroTV, ketika kejadian, band Seventeen sedang melakukan persembahan ... #Repost @malaysiaonenews
• • • • •
#onenews Pemain bass band popular Indonesia, Seventeen, merupakan antara korban kejadian tsunami yang melanda Selat Sunda semalam.
Menerusi rakaman video yang disiarkan di MetroTV, ketika kejadian, band Seventeen sedang melakukan persembahan di Tanjung Lesung Beach Resort.

Manakala tiga lagi anggota kumpulan itu iaitu Andi, Herman dan Ujang, juga dilaporkan masih hilang.

Menerusi satu entri di Instagram vokalis SEVENTEEN, Iffan mengesahkan M Awal Purbani atau Bani, maut dalam tragedi itu, dan turut maut adalah pengurus band itu, Oki Wijaya.

Sementara isteri Ifan, Dylan Sahara, juga masih belum ditemui.

Iffan dalam catatan entri Instagramnya merayu agar peminat dan orang ramai mendoakan keselamatan isterinya serta ahli kumpulannya.
Read more
Loading...
 #kembaraSonicGentinghighland @djsonic @snowchah @ainun_alias
Media Removed
#kembaraSonicGentinghighland @djsonic @snowchah @ainun_alias #kembaraSonicGentinghighland
@djsonic @snowchah @ainun_alias
Inilah kehidupan.. Hempas datang lagi.. Hempas datang lagi.. Cantik! Ehhh.. Apa kaitan? Agaknya ...
Media Removed
Inilah kehidupan.. Hempas datang lagi.. Hempas datang lagi.. Cantik! Ehhh.. Apa kaitan? Agaknya beli tak?? Lihat sampai last tau.. Ada video! #adidas Inilah kehidupan.. Hempas datang lagi.. Hempas datang lagi.. Cantik! Ehhh.. Apa kaitan? Agaknya beli tak??
Lihat sampai last tau.. Ada video!
#adidas
Mula mula plan makan di nu sentral jer.. Tiba tiba di culik oleh @snowchah & @ainun_alias ke Genting ...
Media Removed
Mula mula plan makan di nu sentral jer.. Tiba tiba di culik oleh @snowchah & @ainun_alias ke Genting highland. U Rasa.. Mana tak risau.. Baju Yg di pakai mcm tak sesuai.. Nahh.. Ambik kau.. Sekali tukar 3 baju terus. Di GPO pakai baju lain.. Naik cable car baju lain.. Di atas baju lain! Dah rasa ... Mula mula plan makan di nu sentral jer.. Tiba tiba di culik oleh @snowchah & @ainun_alias ke Genting highland. U Rasa.. Mana tak risau.. Baju Yg di pakai mcm tak sesuai.. Nahh.. Ambik kau.. Sekali tukar 3 baju terus. Di GPO pakai baju lain.. Naik cable car baju lain.. Di atas baju lain! Dah rasa konsert dah.. Hahaha..
#bajupakaiterusbeli #terustukar #itutabiatsaya #sapadahkenalmerekafaham #cubathenteruspakai
.
.
Beg by @cottonon
Read more
BISMILAHIRAHMANIRAHIM. Dgn lafaz bismillah dan rasa syukur pada RezekiNya.. Saya ingin umumkan ...
Media Removed
BISMILAHIRAHMANIRAHIM. Dgn lafaz bismillah dan rasa syukur pada RezekiNya.. Saya ingin umumkan di sini bahawasanya saya telah di pilih utk menjadi DUTA applikasi terbaru @mius.my ! Banyak aktiviti serta perkongsian akan sy share kan bersama anda! 2019 pasti menjadi tahun yg terbaik ... BISMILAHIRAHMANIRAHIM.
Dgn lafaz bismillah dan rasa syukur pada RezekiNya.. Saya ingin umumkan di sini bahawasanya saya telah di pilih utk menjadi DUTA applikasi terbaru @mius.my ! Banyak aktiviti serta perkongsian akan sy share kan bersama anda! 2019 pasti menjadi tahun yg terbaik buat kita! Aamin!
Follow terus @mius.my
tau. ALHAMDULILLAH!

@mius.my
• • • • •
Introducing our first official ambassador @djsonic !

A man of many talents, he is a TV host, professional emcee and the premier Radio DJ of NASIONALfm’s night segment.
#radiomalaysia #instadaily #influencermalaysia
Read more
alahaii...sempat lagi nie ...bila si @amarbaharin cabar sy cakap laju dan try sy jual product nie . . tq @aamyrarosli sempat lagi rakam erk... #juzfit alahaii...sempat lagi nie ...bila si @amarbaharin cabar sy cakap laju dan try sy jual product nie . .
tq @aamyrarosli sempat lagi rakam erk...
#juzfit
Loading...
Us at @juzfitofficial launching by @aamyrarosli! @amarbaharin @snowchah @ainun_alias @lempengmilo
Media Removed
Us at @juzfitofficial launching by @aamyrarosli! @amarbaharin @snowchah @ainun_alias @lempengmilo Us at @juzfitofficial launching by @aamyrarosli!
@amarbaharin @snowchah @ainun_alias @lempengmilo
Sy kira kuruslah.. Berdiri sebelah mereka.. Nampak berisi. Kbye! Tahniah @aamyrarosli & @amarbaharin
Media Removed
Sy kira kuruslah.. Berdiri sebelah mereka.. Nampak berisi. Kbye! Tahniah @aamyrarosli & @amarbaharin Sy kira kuruslah.. Berdiri sebelah mereka.. Nampak berisi. Kbye!
Tahniah @aamyrarosli
& @amarbaharin
Loading...
TAHNIAH. @aamyrarosli & @amarbaharin #juzfit @juzfitofficial
Media Removed
TAHNIAH. @aamyrarosli & @amarbaharin #juzfit @juzfitofficial TAHNIAH.
@aamyrarosli & @amarbaharin
#juzfit @juzfitofficial
 #juzfitselfie Konsept dari mata turun ke hati! Sekali cuba pasti jatuh hati
Media Removed
#juzfitselfie Konsept dari mata turun ke hati! Sekali cuba pasti jatuh hati #juzfitselfie
Konsept dari mata turun ke hati! Sekali cuba pasti jatuh hati
Tahniah @aamyrarosli utk hari bersejarah ini. PELANCARAN #juzfit #fibershot #daretobefit Rezeki itu luas. Jalan itu sentiasa ada. Good luck sahabat.. Kurus, sihat dan cantik bersama Amyra Rosli. Beliau bukan Duta.. Tapi ini product beliau sendiri. GOOD job! Tahniah @aamyrarosli utk hari bersejarah ini. PELANCARAN #juzfit #fibershot #daretobefit
Rezeki itu luas. Jalan itu sentiasa ada. Good luck sahabat..
Kurus, sihat dan cantik bersama Amyra Rosli.
Beliau bukan Duta.. Tapi ini product beliau sendiri. GOOD job!
Tengok Video nie plus dgr suara sendiri...Dengan nama ALLAH, depan Quran, Pintu syurga...rasa nak Kahwin!!!! Doakan sy kahwin di penghujung tahun ini k. kalau sy kahwin, Skrip emcee sy sediakan sendiri . .ehh.. . tengok video nie..masa Fazura melangkah keluar, semua diam tau..masa ... Tengok Video nie plus dgr suara sendiri...Dengan nama ALLAH, depan Quran, Pintu syurga...rasa nak Kahwin!!!!
Doakan sy kahwin di penghujung tahun ini k. kalau sy kahwin, Skrip emcee sy sediakan sendiri . .ehh..
.
tengok video nie..masa Fazura melangkah keluar, semua diam tau..masa nie degupan jantung sy kuat bergetar. serius. suasana itu lain macam. moment ini yg akan sy ingat sampai hujung hayat saya!
Read more
Loading...
#sukmaperak2018 . . Dengarkan Nasionalfm malam ini utk laporan majlis Perasmian SUKAN malaysia Perak 2018. bersama pelapor: @odeypetra @krollwira @wanshamwan . . Sukan terbaik hanya di RTM. #sukmaperak2018 .
.
Dengarkan Nasionalfm malam ini utk laporan majlis Perasmian SUKAN malaysia Perak 2018.
bersama pelapor:
@odeypetra
@krollwira
@wanshamwan .
.
Sukan terbaik hanya di RTM.
GOOD LUCK SARAWAK Agik idup agik ngelaban SARWAKIAN. #Sukma2018 #sukmaperak2018 . . best aieeeee..... syuk kmk jumpa org sarawak.. EMAS EMAS EMAS sarawak... GOOD LUCK SARAWAK
Agik idup agik ngelaban

SARWAKIAN.
#Sukma2018 #sukmaperak2018 .
.
best aieeeee..... syuk kmk jumpa org sarawak..
EMAS EMAS EMAS sarawak...
 #sukmaperak2018 ok tak style Sukan saya? gitew.. lepas nie nak ke sukan lawan pedang! #sukmaperak2018 ...
Media Removed
#sukmaperak2018 ok tak style Sukan saya? gitew.. lepas nie nak ke sukan lawan pedang! #sukmaperak2018 #Sukma2018 #sukmaperak2018
ok tak style Sukan saya?
gitew..
lepas nie nak ke sukan lawan pedang!
#sukmaperak2018 #Sukma2018
Loading...
BELAJAR dgn yg pakar. Hiburan mmg makanan saya. Tapi bukan Sukan. jadi, why not kita belajar dgn ...
Media Removed
BELAJAR dgn yg pakar. Hiburan mmg makanan saya. Tapi bukan Sukan. jadi, why not kita belajar dgn pakar sukan kebanggaan RTM nie . Duduk satu opis. Jadi masa nya utk sy dapat ilmu dari mereka Dengarkan laporan Harian #sukmaperak2018 #Sukma2018 bersama @odeypetra @krollwira @wanshamwan ... BELAJAR dgn yg pakar. Hiburan mmg makanan saya. Tapi bukan Sukan. jadi, why not kita belajar dgn pakar sukan kebanggaan RTM nie . Duduk satu opis. Jadi masa nya utk sy dapat ilmu dari mereka
Dengarkan laporan Harian #sukmaperak2018 #Sukma2018
bersama @odeypetra @krollwira @wanshamwan . Laporan sukan mereka antara yg terbaik di Malaysia. intonasi, susun ayat dan semangat itu ada dalam setiap laporan mereka. itu yg buat sy nak ikut kali ini. bobo cuba buat yg terbaik tau!! bobo dimana?? bobo di SUKMA PERAK 2018..
@nasionalfm
.
.
Makan makan tadi terjumpa abg haji @paksu_shamsul_ghaughau yg sekarang jelajah naik motor besar. lama tak jumpa abg shamsul. happy bebenar tdi...ada masa kita jumpa ya abg!
Read more
DIVA musim Baharu JANGAN LUPA TAU.. SAKSIKAN .. . #DIVArtm Host : @djsonic & @nadhir_nordin Producer : @nhusnaofficial . . saksikan setiap sabtu jam 1205pm di @tv1_rtm @rtm_malaysia @rtmradio DIVA musim Baharu
JANGAN LUPA TAU..
SAKSIKAN ..
.

#DIVArtm
Host : @djsonic & @nadhir_nordin
Producer : @nhusnaofficial .
.
saksikan setiap sabtu jam 1205pm di @tv1_rtm @rtm_malaysia @rtmradio
@nasrulikhwan_07 Tahniah. Antara 6 peserta yg layak ke peringkat kebangsaan #bintangkecil2018 .Vocal power gilaa...nie antara pelapis artis sekarang. tunggu 5 tahun lagi. ingat nama budak nie..Nasrul ikhwan tau. good luck dik! @klfm97.2 @nasionalfm @rtmradio . . saksikan ... @nasrulikhwan_07 Tahniah. Antara 6 peserta yg layak ke peringkat kebangsaan #bintangkecil2018 .Vocal power gilaa...nie antara pelapis artis sekarang. tunggu 5 tahun lagi. ingat nama budak nie..Nasrul ikhwan tau.
good luck dik!
@klfm97.2
@nasionalfm
@rtmradio .
.
saksikan nanti #backstage Buzz bintang kecil 2018.
#bajusayaseterangalam
#makeupsayaonPOINT
LOVE it sooo much.
#debaranbintangkecil2018
Read more
Loading...
Selamat bercuti semua. Hargai masa itu. tidak semua org dapat rasai nikmat itu. gunakan ia sepenuhnya. Terima kasih tadi dgr @nasionalfm ! jgn merungut sebaliknya nikmati ia sepenuh hati. sebab kita bernasib baik dapat teruskan hari kita bersama org yang tersayang! cheewah... Selamat bercuti semua. Hargai masa itu. tidak semua org dapat rasai nikmat itu. gunakan ia sepenuhnya.
Terima kasih tadi dgr @nasionalfm !
jgn merungut sebaliknya nikmati ia sepenuh hati. sebab kita bernasib baik dapat teruskan hari kita bersama org yang tersayang! cheewah...
nyanyian @khaibahar94 jodohku antara lagu yg mendapat permintaan paling tinggi ptg ini . Terima kasih layan tau @nasionalfm ! sy dah selesai kerja! masa utk Tidur ...ehh nyanyian @khaibahar94 jodohku antara lagu yg mendapat permintaan paling tinggi ptg ini . Terima kasih layan tau @nasionalfm !

sy dah selesai kerja! masa utk Tidur ...ehh
Now Now Now.. korang nak dengar lagu apa? . . Jom layan lagu-lagu dan info menarik di #NasionalPetang sekarang bersama @djsonic . Sila komen nama, lokasi dan 1 lagu pilihan anda! . Dengar #nasionalfm di saluran #MyTV701 | muat turun aplikasi #RTMMobile | live streaming di myklik.rtm.gov.my ... Now Now Now..
korang nak dengar lagu apa?
.
.
Jom layan lagu-lagu dan info menarik di #NasionalPetang sekarang bersama @djsonic
.
Sila komen nama, lokasi dan 1 lagu pilihan anda!
.
Dengar #nasionalfm di saluran #MyTV701 | muat turun aplikasi #RTMMobile | live streaming di myklik.rtm.gov.my | saluran #Astro869
Read more
KHAI BAHAR nie mmg gilalah ..Vocal superpower..peminat dia sokong dia sgt awesome! Sebab tue DS @ctdk pilih dia utk berduet lagu. tak caya tengok video nie... #jodohku #aspirasimerdeka #khaibahar #RAKAAT #HARAKAT KHAI BAHAR nie mmg gilalah ..Vocal superpower..peminat dia sokong dia sgt awesome! Sebab tue DS @ctdk pilih dia utk berduet lagu. tak caya tengok video nie...
#jodohku #aspirasimerdeka #khaibahar #RAKAAT #HARAKAT
Harakat dan rakaat yg bergabung pada hari ini.hehe.. mereka semua nie mmg terbaik. keluarga hebat @khaibahar94 yg datang tadi. nie baru sikit...ada lagi yg lain. TERIMA KASIH kepada semua yg Tag gambar kat sonic. non stop sejak siang tadi..mmg terbaiklah semuaaaaa nie. Next time jumpa ... Harakat dan rakaat yg bergabung pada hari ini.hehe..
mereka semua nie mmg terbaik. keluarga hebat @khaibahar94 yg datang tadi. nie baru sikit...ada lagi yg lain. TERIMA KASIH kepada semua yg Tag gambar kat sonic. non stop sejak siang tadi..mmg terbaiklah semuaaaaa nie.
Next time jumpa lagi tau...
terima kasih..nanti tag kawan yg ada dalam video nie..tq tq tq.
#HARAKAT #RAKAAT
#jodohku #aspirasimerdeka #sayangimalaysiaku #iloveradiortm
Read more
peminat khai bahar? jommmm siang nanti! siapa pergi .. roger yaaaa... . . #repost @nasionalfm Aspirasi Merdeka RTM 2018 🔆 8 September 2018 (Sabtu) 🔆 8:00 pagi - 1:00 tengah hari 🔆 Muzium Negara Kuala Lumpur 🔆 Bakal menghimpunkan para pelajar cilik terpilih sekitar sekolah Lembah ... peminat khai bahar? jommmm
siang nanti!
siapa pergi ..
roger yaaaa...
.
.

#repost @nasionalfm
Aspirasi Merdeka RTM 2018
🔆 8 September 2018 (Sabtu) 🔆 8:00 pagi - 1:00 tengah hari 🔆 Muzium Negara Kuala Lumpur 🔆 Bakal menghimpunkan para pelajar cilik terpilih sekitar sekolah Lembah Klang untuk menyelusuri warisan keramat kemerdekaan negara 🔆
.
⚜Menampilkan artis-artis popular @khaibahar94 @sufiansuhaimi_ @aqeeshaleeya @ruya_gbband dan persembahan istimewa tarian tradisional oleh SK (P) Methodist 1 Brickfields dan SMK Cochrane Perkasa.
Penampilan istimewa
Adik @fattahanas_official
.
🎙Pengacara sensasi @djsonic dan @khai_nasionalfm serta penampilan istimewa dj-dj hebat @radioklasik @nasionalfm @traxxfmofficial @aifm.malaysia @asyikfm @minnalfm_malaysia dan @klfm97.2
.
💫 Aspirasi Merdeka RTM 2018 ~ Dengan kerjasama Jabatan Muzium Malaysia @jmm_2017 ✨ Jabatan Pendidikan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur ✨ Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan @fama.malaysia @fama_moa
.
💐 Penghargaan kepada @sasbadi_online @tgvcinemas @popularmalaysia @kumpulanmediakarangkraf @sunwaylagoonmalaysia dan @fnnmagnolia
.
💃🏻 Pengurusan ~ @harlizarazali @sayanoora
.
🕺🏻Penyelaras ~ Zaidi Abu Seman
.
🧘🏻‍♂Penerbit ~ @iamadammukhriz
.
🧘🏻‍♀ Penolong Penerbit ~ @linda.hashim7 @gadessdomo @ayoi_yuhanies dan Azmira
.
🤗 Jemput datang 🤗
.
#aspirasimerdeka
#sayangimalaysiaku
#i❤radiortm
#33stesen1suara
Read more
@yayarosly malam ini taja tengok wayang free bersama 164 org . Tempah satu Hall. filem munafik2. Dahlah free, siap bagi 20 lucky draw dan 3 gold bar kepada penonton yg bertuah. ini sebagai tanda Terima kasih yaya & @mediherbahq di atas sokongan semua yg menggunakan product keluaran mediherba! lupaa..pop ... @yayarosly malam ini taja tengok wayang free bersama 164 org . Tempah satu Hall. filem munafik2. Dahlah free, siap bagi 20 lucky draw dan 3 gold bar kepada penonton yg bertuah. ini sebagai tanda Terima kasih yaya & @mediherbahq di atas sokongan semua yg menggunakan product keluaran mediherba!
lupaa..pop corn & air pun bagi free!
Sy tukang cakap sebelum 164 org itu masuk panggung!
#munafik2
.
.
Pagi ini jgn lupa jumpa SONIC DI MUZIUM KL tau..ada apa jap lagi sy share!
Read more
semalaman nangga gambar kasut LV. geram ati nyaaa..yahh..org pertama shopping di @louisvuitton hari tok.Dapat gik ya kasut limited edition yaaa...dah lah kacak..sanggup mesan dgn kmk nolong meli..kelak ngepos nyaa..kelak bank in duit lah. yahh..kotan maok ehh..di permudahkan...sik ... semalaman nangga gambar kasut LV. geram ati nyaaa..yahh..org pertama shopping di @louisvuitton hari tok.Dapat gik ya kasut limited edition yaaa...dah lah kacak..sanggup mesan dgn kmk nolong meli..kelak ngepos nyaa..kelak bank in duit lah. yahh..kotan maok ehh..di permudahkan...sik sabar nangga kasut yaaaaaa...tapi yalahh..kenak kasut yaaa rega giaaa [email protected] @qasz797 !
nang nelan air liur bila di padah rega kasut ya...hahaha..
.
.
cc @sherry_alhadad @chopiecakap
Read more
Good job @yayarosly & team! mmg hebat ok. buat event di wayang tapi setting mcm hotel! Yaya & team nie mmg terbaiklah.. Dapat kumpulkan 160 pemenang tonton #munafik2 . . siap bagi Gold bar lagi dan 20 hadiah kepada penonton. good job @kerenggahq Good job @yayarosly & team!
mmg hebat ok. buat event di wayang tapi setting mcm hotel! Yaya & team nie mmg terbaiklah..
Dapat kumpulkan 160 pemenang tonton #munafik2
.
.
siap bagi Gold bar lagi dan 20 hadiah kepada penonton.

good job @kerenggahq
saksikan nanti #backstageBuzzz #debaranbintangkecil2018 #bintangkecil #bintangkecil2018 . . antara persembahan yg mengagumkan malam tadi from @haelhusaini ! #HAJAT power gila!!!!! IGS : @haelhusaini saksikan nanti #backstageBuzzz #debaranbintangkecil2018 #bintangkecil #bintangkecil2018 .
.
antara persembahan yg mengagumkan malam tadi from @haelhusaini ! #HAJAT power gila!!!!!
IGS : @haelhusaini
Alhamdulillah. 2 jiwa telah bersatu! @sherry_alhadad ! video by @mmrjmk . saksi di tempat kejadian @qasz797 #doakanyangbaikbaik #kamilahjuarabintangkecil #bintangkecil2018 #bintangkecil Alhamdulillah. 2 jiwa telah bersatu!
@sherry_alhadad !
video by @mmrjmk . saksi di tempat kejadian @qasz797
#doakanyangbaikbaik
#kamilahjuarabintangkecil
#bintangkecil2018
#bintangkecil
kenapalah budak nie tak datang audition Bintang kecill??? #busking #depansogo siapa tau IG dia or kenal tag dia plis kenapalah budak nie tak datang audition Bintang kecill???
#busking #depansogo
siapa tau IG dia or kenal tag dia plis
Terima kasih semua. Team imperia Asia, kak liza, @tajulofficial dan semua atas ruang dan peluang. Tq soo much! next event jumpa lagi!! jgn lupa dapatkan #jefferjuice di pasaran berhampiran anda.. JEFFER JUICE JEFFER JUICE JEFFER JUICE JEFFER JUICE Sebut paling pantas ..sepantas ... Terima kasih semua.
Team imperia Asia, kak liza, @tajulofficial dan semua atas ruang dan peluang. Tq soo much! next event jumpa lagi!!
jgn lupa dapatkan #jefferjuice di pasaran berhampiran anda..
JEFFER JUICE
JEFFER JUICE
JEFFER JUICE
JEFFER JUICE
Sebut paling pantas ..sepantas anda boleh buat..
JEFFER JUICE
JEFFER JUICE
JEFFER JUICE
JEFFEE JUICE
Read more
Video nie sy edit tau. guna Huawei jer ..dalam masa 15 minit jer.. #tiberpromote yg utamanya Im back utk Bintang Kecil. good luck utk semua. 5 artis 5 host. semuanya berlangsung pada 6 september 2018! . . . Jom bersama-sama kami memeriahkan Debaran #BintangKecil2018 Zon Semenanjung, ... Video nie sy edit tau. guna Huawei jer ..dalam masa 15 minit jer.. #tiberpromote
yg utamanya Im back utk Bintang Kecil. good luck utk semua.
5 artis 5 host. semuanya berlangsung pada 6 september 2018!
.
.
. 🌟 Jom bersama-sama kami memeriahkan Debaran #BintangKecil2018 Zon Semenanjung, pukul 8.30 malam, 6 SEPTEMBER 2018 (KHAMIS) di Town Park, MyTOWN Shopping Centre, Kuala Lumpur
.
🌟 Menampilkan artis-artis popular @haelhusaini @ismailizzani_ @indahruhaila @haqiemrusli98_ @wanyhasrita bersama pengacara @diany_la_dolce @syafienaswip @nazriefahmie @sweetqismina dan @djsonic
.
🌟 Terima kasih kepada @mytownkl @hiburantvrtm
.
🌟 Pengurusan #KLfm972 - @norainbakir @shahenry14
.
🌟 Penerbit - @leezklfm @mimiemy
.
🌟 Penolong Penerbit - @azura.aghani @e.j_effajamellove @azmiseven @qasehquenadeeya #JoeAlBuhari @zimamazlan @manjalara87 @caaldidi
.
🌟 Semua dijemput hadir
Read more
Jangan Lupa k . ada #gengsonic tak sini.. sambil makan nanti..sambil tue tonton tau!! SIAPA BERANI REPOST VIDEO NIE..mmg anda lah kawan sehidup semati saya.. #repostchallenge . . Rakaman Program: #DIVArtm Host : @djsonic Artis : @arilpilus & @kautsar_matsin Producer : ... Jangan Lupa k .
ada #gengsonic tak sini..
sambil makan nanti..sambil tue tonton tau!!
SIAPA BERANI REPOST VIDEO NIE..mmg anda lah kawan sehidup semati saya..
#repostchallenge
.
.

Rakaman Program:
#DIVArtm
Host : @djsonic
Artis : @arilpilus & @kautsar_matsin
Producer : @nhusnaofficial
MUA : @mubw
Outfitt : @mango Malaysia
.
.
saksikan hari ini 1 sept 2018 jam 1205pm di @tv1_rtm @rtm_malaysia @rtmradio
Read more
im back utk bersama BINTANG KECIL. nantikan.. #debaranbintangkecilzonsemenanjung #bintangkecil2018 #6september2018 #mytown im back utk bersama BINTANG KECIL.
nantikan..
#debaranbintangkecilzonsemenanjung
#bintangkecil2018
#6september2018
#mytown
ESOK... jumpa di sana.. Sonic dan @tajulofficial ! #jefferjuice . . siapa free datang k! Dapat cium wangi sonic esok..ehh..tibber... yess..dapat kita bergambar di 1 september 2018. info ada kat atas tau. Yg menari tue bukan sy atau tajul..itu saka kami yg nak anda datang esok. ... ESOK...
jumpa di sana..
Sonic dan @tajulofficial !
#jefferjuice
.
.
siapa free datang k! Dapat cium wangi sonic esok..ehh..tibber...
yess..dapat kita bergambar di 1 september 2018.
info ada kat atas tau. Yg menari tue bukan sy atau tajul..itu saka kami yg nak anda datang esok. see uools esok k!!
Read more
MERDEKA MERDEKA MERDEKA. . . Macam lari ganti ganti pulak..pass pass bagai nie..hahaha.. [email protected] ini videonya! . . Next sy nak buat SUKAN..ok tak kalau sy next year try buat Laporan SUKAN pulak!! sifu @odeypetra @wanshamwan @nazriefahmie @azlanmubin ok takk??? tolong ... MERDEKA MERDEKA MERDEKA.
.
.
Macam lari ganti ganti pulak..pass pass bagai nie..hahaha..
[email protected] ini videonya!
.
.
Next sy nak buat SUKAN..ok tak kalau sy next year try buat Laporan SUKAN pulak!!
sifu @odeypetra @wanshamwan @nazriefahmie @azlanmubin ok takk???
tolong ajar...plizzz..
contoh ayat : Sepakkan bola itu amat berbahaya seperti halilintar memecah bumi?..ok tak????
atau...GOAL GOAL GOAL..alunan bola ke gawang ibarat sembilu..sgt tajam ..umpama pisau pemotong daging..sukar di tepis..kalau terkena tangan penjaga goal..pasti lukaaaa...yesssss..itu perumpaan utk jaringan pertama tadi..syabas malaysiaaaaa...bola terhempas di jaring gawang yg bernilai rm5ribu from itali...( sy masuk info harga jaring gawang )..
ok tak skrip mcm nie wahai sifu sifu ku???
ok tak kawan kawan kalau ulasan sukan mcm nie... @ashilaashura83
@heymuazkoolfm @haizahanafi @fizawati.zainal @zazreena @diany_la_dolce @dyan_asdianahma @amelin_idrus @nor.asmah @qasehquenadeeya @caaldidi @odeypetra @azura.aghani @adzlinaibrahim @nurulasiahbidin @khai_nasionalfm @mimiemy @leezklfm @zimamazlan @snowchah @ainun_alias @lempengmilo @zhazana dan lain lain
Read more
ooo..begini rupanya org dgr kita bercakap di radio... . . . hahahaha ...bila tengok video nie, mmg tepat gambaran saya. ibu mertua duduk depan, sebelah driver, pakai tudung, baju merah..dan di belakang ada keluarga lain. ..yessss..!! kuat firasat saya...hahaha.. Tq sahabat sy ... ooo..begini rupanya org dgr kita bercakap di radio...
.
.
.

hahahaha ...bila tengok video nie, mmg tepat gambaran saya. ibu mertua duduk depan, sebelah driver, pakai tudung, baju merah..dan di belakang ada keluarga lain. ..yessss..!! kuat firasat saya...hahaha..
Tq sahabat sy yg paling handsome di dunia [email protected]_isa ! tiap kali dia dgr sy..mesti dia buat video mcm nie...isss..malu dgr suara sendiri.
happy merdeka farish.
@nasionalfm .
.
korang nak dgr lagu apa ? taip jer k...
Read more
kalau Saya tiada. Anak Sarawak.satu hari nanti..moment ini antara yg paling saya ingat. jujur..anda berdiri di tengah tengah ribuan manusia..bercakap pasal malaysia..meraikannya..ya ALLAH..MEREMANG saya..ini saat yg sangat manis dalam karier sy. porte sy adalah lebih ke hiburan, ... kalau Saya tiada. Anak Sarawak.satu hari nanti..moment ini antara yg paling saya ingat. jujur..anda berdiri di tengah tengah ribuan manusia..bercakap pasal malaysia..meraikannya..ya ALLAH..MEREMANG saya..ini saat yg sangat manis dalam karier sy. porte sy adalah lebih ke hiburan, tapi tahun ini 2016 ( 2 tahun lepas ) sy dan @odeypetra di angkat utk bersama sama meriahkan Sambutan ini. wow. ini mmg luar biasa. insan insan ini akan sy ingat. peluang dan ruang. Tqvm kak @animusa73 @razliza_abdrazak @najwafarahana & team. cukup sekali. sebab yg Satu inilah buat ia sgt istimewa.
.
.
Selamat hari kebangsaan MALAYSIA.
#sayangimalaysiaku
Read more
FULL HOUSE @munafik2movie ___________ YA ALLAH YA TUHANKU...AMPUNILAH SEGALA DOSAKU! KAU BERKATILAH PERJUANGAN HAMBAMU DALAM MENEGAKKAN ISLAM... . . Moment video ini di ambik..airmata sy jatuh tanpa henti . sungguh hebat rencah MUNAFIK2. YA ALLAH... Karya ini ... FULL HOUSE @munafik2movie
___________

YA ALLAH YA TUHANKU...AMPUNILAH SEGALA DOSAKU! KAU BERKATILAH PERJUANGAN HAMBAMU DALAM MENEGAKKAN ISLAM...
😭😭😭😭😭😭😭😭😭
.
.

Moment video ini di ambik..airmata sy jatuh tanpa henti . sungguh hebat rencah MUNAFIK2. YA ALLAH...
Karya ini luar daripada jangkaan saya. yesss...kita dah pun bersiap sedia utk terkejut, tutup mata..berteriak..yesss..berjaya buat jantung kita jatuh. .sampai teman tak dikenali duduk sebelah tanpa ada rasa malu berteriak luar kawal..yess..itu biasa. segalanya di garap sgt elok. setiap kali pelakonnya melontarkan KATA KATA..ya ALLAH...MEREMANG..mana datangnya skrip luar biasa itu! setiap kata itu akan buat anda terkesan. ya ALLAH..jauhnya sy daripadamu YA ALLAH SWT..😭😭
.
.
jgn cakap pasal lakonan..standing ovation!! mmg terbaik.
.
.
SAAT ini buat satu panggung nangis. Satu PANGGUNG. kisah ibu bapa. kisah menegakkan islam. Ya ALLAH..😭😭😭😭😭😭😭
silap kalau kita kata jangan bawa tisu! ketika kemuncak cerita..anda akan meremang..jujur..airmata itu pulak datang. maha hebat garapan cerita ini wahai pengarahhhhh!!!!! kalau Filem PULANG sy lebur, BISIK PADA LANGIT SY Banjir..MUNAFIK 2.. ya ALLAH..Teresak2 sy.. kisah AGAMA , IBU, BAPA, SAHABAT..UMAT ISLAM...bersatu! .
.

YA ALLAH...
hanya KAWAN yg kenal sy faham kenapa sy buat review ini. BERMAKNA FILEM INI MMG TERBAIK!!!
.
.
KEPADA PENGARAH / PELAKON @syamsulyusoffilm @syamsulyusoffilm @syamsulyusoffilm @syamsulyusoffilm terima kasih utk filem ini. YA ALLAH..bertapa kerdilnya saya di bumi ALLAH ini. Ampuni segala dosa dosa saya. Ya ALLAH..kau lindungi kedua ibubapa adik beradik saya..
😭😭😭😭😭😭😭
.
.
to @maya_karin @fizzfairuzofficial , abg @nasirbilankhan171960 @cahayaasmawi mawi @fauzinawawi_new dan semua pelakon! standing ovation. airmata sy cukup mengatakan filem ini sampai ke dalam jiwa saya. Terima kasih.
.
.
@skop_productions_official good job. the best in town!
.
.
berapa bintang?? Tak per..sy bagi titisan airmata yg keluar sepanjang tonton filem ini. itu dah cukup sy terkesan pada filem ini!
#munafik2 #islamituagamaku🕋
Read more
This is for Industry. ready for this. @syamsulyusoffilm im here for ur karya. Tayangan jam 9mlm di Nu sentral. Hampir Fullhouse. Teruja utk jadi antara rakyat malaysia terawal tonton filem luar biasa nie.. jom #munafik2 . Dup dap dup dap...... This is for Industry.
ready for this.
@syamsulyusoffilm im here for ur karya. Tayangan jam 9mlm di Nu sentral. Hampir Fullhouse. Teruja utk jadi antara rakyat malaysia terawal tonton filem luar biasa nie..
jom #munafik2 .
Dup dap dup dap......
Rakaman Program: #DIVArtm Host : @djsonic Artis : @arilpilus & @kautsar_matsin Producer : @nhusnaofficial MUA : @mubw Outfitt : @mango Malaysia . . saksikan Sabtu ini 1 sept 2018 jam 1205pm di @tv1_rtm @rtm_malaysia @rtmradio Rakaman Program:
#DIVArtm
Host : @djsonic
Artis : @arilpilus & @kautsar_matsin
Producer : @nhusnaofficial
MUA : @mubw
Outfitt : @mango Malaysia
.
.
saksikan Sabtu ini 1 sept 2018 jam 1205pm di @tv1_rtm @rtm_malaysia @rtmradio
Hidup mesti happy! siapa stress lihat video nie..inshallah anda akan gelak sama...hahahaha.. Ready for shooting . lama benar tak taip perkataan " shooting " nie. hahaah.. #DIVA #aspirasihiburanmasakini Hidup mesti happy! siapa stress lihat video nie..inshallah anda akan gelak sama...hahahaha.. Ready for shooting . lama benar tak taip perkataan " shooting " nie. hahaah..
#DIVA #aspirasihiburanmasakini
hahahahahhahahaah..kbye. good nite semuaaa... . . hahahaahhahahahahahahaha hahahahahhahahahaha hahahaha Mak dia pun....meminta sgt! hahahahahahaha... hahahahahhahahaah..kbye.
good nite semuaaa...
.
.
hahahaahhahahahahahahaha
hahahahahhahahahaha
hahahaha
Mak dia pun....meminta sgt! hahahahahahaha...
nama dia Ilham jaya tau. lahir tahun 1999. hi kat dia pliz... #yakinitupasti #speakerpecah @ashilaashura83 @heymuazkoolfm @haizahanafi @fizawati.zainal @zazreena @diany_la_dolce @dyan_asdianahma @amelin_idrus @nor.asmah @qasehquenadeeya @caaldidi @odeypetra @azura.aghani ... nama dia Ilham jaya tau. lahir tahun 1999.
hi kat dia pliz...
#yakinitupasti
#speakerpecah
@ashilaashura83
@heymuazkoolfm @haizahanafi @fizawati.zainal @zazreena @diany_la_dolce @dyan_asdianahma @amelin_idrus @nor.asmah @qasehquenadeeya @caaldidi @odeypetra @azura.aghani @adzlinaibrahim @nurulasiahbidin @khai_nasionalfm @mimiemy @leezklfm @zimamazlan @snowchah @ainun_alias @lempengmilo @zhazana dan lain lain
Read more
bod*@ ...gelak sorang saya...hahahahaha hahahahahahahahaahh...hahahaha.. . . @ashilaashura83 @heymuazkoolfm @haizahanafi @fizawati.zainal @diany_la_dolce @dyan_asdianahma @amelin_idrus @nor.asmah @qasehquenadeeya @caaldidi @odeypetra @azura.aghani @adzlinaibrahim ... bod*@ ...gelak sorang saya...hahahahaha
hahahahahahahahaahh...hahahaha..
.
.
@ashilaashura83
@heymuazkoolfm @haizahanafi @fizawati.zainal @diany_la_dolce @dyan_asdianahma @amelin_idrus @nor.asmah @qasehquenadeeya @caaldidi @odeypetra @azura.aghani @adzlinaibrahim @nurulasiahbidin @khai_nasionalfm @mimiemy @leezklfm @zimamazlan @snowchah @ainun_alias @lempengmilo @zhazana dan lain lain
Read more
sampai now org bercakap pasal budak RARE ini. yesss..dialah @sissyimann ! clap clap clap... dia dah jadi fenomena. Semua cakap pasal dia. jgn undur terus ke depan k. . bila sy tengok balik video bilamana sy interview dia..rasa sebak , sebab perjalanan dia dalam industri bukan mudah. ... sampai now org bercakap pasal budak RARE ini. yesss..dialah @sissyimann !
clap clap clap...
dia dah jadi fenomena. Semua cakap pasal dia. jgn undur terus ke depan k. .
bila sy tengok balik video bilamana sy interview dia..rasa sebak , sebab perjalanan dia dalam industri bukan mudah. bukan mudah. now, Ramai dah kenal. Alhamdulillah. .
.
.
Saya Jumpa budak nie pada 11 April 2014. program Teh tarik Satu KLfm. show pertama bersama sy. Masa itu sy dah kata Wow. .2018..bertambah wow saya! good luck @sissyimann ! u are not alone tau..ada jer kami nieee....
ayahanda @alifflayla ...jaga sissy ya! good luck ayah & ibu!
@cyntahatisissyimannofficial terus ke depan. sokong sampai bila bila
.
.
nota kaki : satu dah kita kesan, sorang lagi yg kita baru perasan [email protected] ! dua dua sy pernah interview. DUA 'S' dah muncul..ehh..TIGA 'S' Sissy, Sonic, Sarah..tibberr.. #suratanataukebetulan
Read more
baru sy percaya..makan pun kena ada bakat. ..sy nie..nak makan kobis pun entah..setahun boleh lah di kira..kalau makan burger sanggup keluarkan daun daun dalam burger tue tau.. kalau pilih makanan..mmg permandangan makanan sy adalah warna tanah ( karilah, rendang lah..bla bla..tapi ... baru sy percaya..makan pun kena ada bakat. ..sy nie..nak makan kobis pun entah..setahun boleh lah di kira..kalau makan burger sanggup keluarkan daun daun dalam burger tue tau.. kalau pilih makanan..mmg permandangan makanan sy adalah warna tanah ( karilah, rendang lah..bla bla..tapi bukan daun daun )..mmg jarang lah ada sayur..tapi bila lihat dia nie makan...ini anugerah agaknya..
beberapa kali sy telan air liur!!hahaha..mcm mana rasanya erkk???
Read more
Bila angin lintang datang mengejut . Kbye. Bila angin lintang datang mengejut . Kbye.
This Movie mmg Awesome gilaaa! entah mcm mana sy boleh terbeli tiket. gara gara lihat ramai yg bersusun beli tiket. agaknya dalam wayang, sy sorang kot melayu..hehehe..bila keluar semua mcm tengok semacam..hehehe.. tapi Story filem nie mmg best. Kisah sorang anak yg sgt suka menari..tapi ... This Movie mmg Awesome gilaaa! entah mcm mana sy boleh terbeli tiket. gara gara lihat ramai yg bersusun beli tiket. agaknya dalam wayang, sy sorang kot melayu..hehehe..bila keluar semua mcm tengok semacam..hehehe..
tapi Story filem nie mmg best. Kisah sorang anak yg sgt suka menari..tapi mak Langsung tak benarkan. Mmg nangis lah..biasalah filem hindi ker tamil ker..mesti akan buat org nangis. Anak Dia bertekad..utk menjadi penari terbaik di India. .paling sedih part last..sebab anak dia kemalangan..apa berlaku?? Tonton sendiri tau filem nie..
LAKSHMI . lakshmi nie nama anak dia..kisah seorang penari. Best gilaaaaa...selamat menonton. kalau nak tonton biasanya ada di Nu sentral. tontonlah filem nie. Lagi lagi siapa penari..kena lihat . anda akan rasa nak menari sama...
#lakshmimovie
#lakshmi
Read more
kita try.... sebab jualan tiket..selalu habis... tak tau apa apa nie..beli jer tiket..sebab ramai yg beratur tadi.. #lakshmi kita try....
sebab jualan tiket..selalu habis...
tak tau apa apa nie..beli jer tiket..sebab ramai yg beratur tadi..
#lakshmi

Loading...