Elcah Instagram Photos and Videos

Loading...


elcah Nuraien Adilla Hasha @elcah mentions
Followers: 327,527
Following: 983
Total Comments: 0
Total Likes: 0

This makeup i use @revlonmy foundation, boleh beli dkt Guardians/ Watson <span class="emoji emoji1f308"></span><span class="emoji emoji1f49b"></span>
Media Removed
This makeup i use @revlonmy foundation, boleh beli dkt Guardians/ Watson This makeup i use @revlonmy foundation, boleh beli dkt Guardians/ Watson 🌈💛
Loading...
@edast inner lace 💛💛💛 @edast inner lace 💛💛💛
Posing macam ni nak panggil ape <span class="emoji emoji1f61d"></span><span class="emoji emoji1f602"></span> From top @zara > bottom @levis > shoe @converse sling bag @marcjacobs
Media Removed
Posing macam ni nak panggil ape From top @zara > bottom @levis > shoe @converse sling bag @marcjacobs Posing macam ni nak panggil ape 😝😂
From top @zara > bottom @levis > shoe @converse
sling bag @marcjacobs
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ . . Baju @cosryofficial Photographer ...
Media Removed
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ . . Baju @cosryofficial Photographer @faizal.ih Studio @bitstudio.my Makeup by me السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
.
.
Baju @cosryofficial
Photographer @faizal.ih
Studio @bitstudio.my
Makeup by me 😽
Aku sendiri pun nak gelak tengok video ni Aku sendiri pun nak gelak tengok video ni 😂
Baby shark ka doo doo... (sapa pandai sambung) . . Kulit elcah putih satu badan ibarat ada spotlight ...
Media Removed
Baby shark ka doo doo... (sapa pandai sambung) . . Kulit elcah putih satu badan ibarat ada spotlight bila amik gambar hanya dengan @elcahco Baby shark ka doo doo... (sapa pandai sambung)
.
.
Kulit elcah putih satu badan ibarat ada spotlight bila amik gambar hanya dengan @elcahco 😽💛
Loading...
Hey! Baby do you love me <span class="emoji emoji1f61d"></span><span class="emoji emoji2764"></span>️
Media Removed
Hey! Baby do you love me Hey! Baby do you love me 😝❤️
Thank you @sasamalaysia (check my ig story) <span class="emoji emoji2728"></span> #makeupislife #internationalmakeupday #sasamalaysia
Media Removed
Thank you @sasamalaysia (check my ig story) #makeupislife #internationalmakeupday #sasamalaysia Thank you @sasamalaysia (check my ig story) ✨
#makeupislife #internationalmakeupday #sasamalaysia
Loading...
Rasa macam nak amik gambar wedding sekali lagi je. Boleh kan ayang? <span class="emoji emoji1f61d"></span>
Media Removed
Rasa macam nak amik gambar wedding sekali lagi je. Boleh kan ayang? Rasa macam nak amik gambar wedding sekali lagi je. Boleh kan ayang? 😝
What is your favourite color. Reply me <span class="emoji emoji1f631"></span> - Ada tak orang penang suka kasut kita? Ada banyak lagi ...
Media Removed
What is your favourite color. Reply me - Ada tak orang penang suka kasut kita? Ada banyak lagi kasut yang pasti korang macam nak nangis tatahu nak beli yang mana! Elcah pakai isabell @frkl21 - Seluar cantik @poplook What is your favourite color. Reply me 😱
-
Ada tak orang penang suka kasut kita? Ada banyak lagi kasut yang pasti korang macam nak nangis tatahu nak beli yang mana! Elcah pakai isabell @frkl21
-
Seluar cantik @poplook
Dap dap dap! Blend blend blend! Molly blue @minielcah <span class="emoji emoji1f433"></span>
Media Removed
Dap dap dap! Blend blend blend! Molly blue @minielcah Dap dap dap! Blend blend blend!
Molly blue @minielcah 🐳
A dream doesn't become reality through magic; it takes sweat, determination and hard work <span class="emoji emoji1f49b"></span> - @poplook ...
Media Removed
A dream doesn't become reality through magic; it takes sweat, determination and hard work - @poplook dress @frkl21 Charlotte Sofea A dream doesn't become reality through magic; it takes sweat, determination and hard work 💛
-
@poplook dress
@frkl21 Charlotte Sofea
Loading...
I rasa nak beli spotlight ni letak dekat rumah lah ( i tinggi sebab i pakai spice girl @frkl21 )<span class="emoji emoji1f61d"></span> ⠀ MERDEKA ...
Media Removed
I rasa nak beli spotlight ni letak dekat rumah lah ( i tinggi sebab i pakai spice girl @frkl21 ) ⠀ MERDEKA SALE ALL ITEM 20% DISCOUNT AND FREE POSTAGE KESELURUH MALAYSIA, SABAH & SARAWAK • • ⠀ Yang manaaaaa rasa tengah tunggu utk beli kasut idaman ini adalah masa yang sesuai. Dapatkan kasut ... I rasa nak beli spotlight ni letak dekat rumah lah ( i tinggi sebab i pakai spice girl @frkl21 )😝

MERDEKA SALE ALL ITEM 20% DISCOUNT AND FREE POSTAGE KESELURUH MALAYSIA, SABAH & SARAWAK • •

Yang manaaaaa rasa tengah tunggu utk beli kasut idaman ini adalah masa yang sesuai. Dapatkan kasut kesukaan kekakak seperti tarikh di bawah.

FRKL21 MERDEKA SALE
📌31st August & 1,2 September 2018
📍Dikesemua butik & online order

Yang mana mana nak beli onlineeee boleh whatsapp number number dibawah mengikut keselesaan kekakak okay.

Kota Damansara Branch
Operations Hour : 10AM - 10PM
Online Order : +60182473612

Nong Chik, Johor Bahru
Operations Hour : 10AM - 10PM
Online Order: +60169858069

Kota Tinggi, Johor
Operations Hour : 11AM - 9PM
Online Order: +60135551646

Please tag your bestfriend & family family on the comment below to enjoy this promotion! ❤

P/s : not applicable for Ameera, Spice Girls jr, Charlotte Sofea jr

#FRKL21MERDEKASALE
Read more
Anak tudung cantik @something_sweet_ika - - Kulit cantik setiap hari dengan @elcahco skincare. Merawat kulit bermasalah 2-7 hari perubahan. Anak tudung cantik @something_sweet_ika 😽
-
-
Kulit cantik setiap hari dengan @elcahco skincare. Merawat kulit bermasalah 2-7 hari perubahan.
Hawaaaaak, oh awaaaak. Ahad ni kita nak ajak awak dating nak tak? Dekat butik @frkl21 je sebab kita ...
Media Removed
Hawaaaaak, oh awaaaak. Ahad ni kita nak ajak awak dating nak tak? Dekat butik @frkl21 je sebab kita akan buat jualan murah sempena merdeka tau! Bila? 31/8 sampai 2/9 Hawaaaaak, oh awaaaak. Ahad ni kita nak ajak awak dating nak tak? Dekat butik @frkl21 je sebab kita akan buat jualan murah sempena merdeka tau! Bila? 31/8 sampai 2/9 🙊
Loading...
Skincare routine: basic care (cleanser 2in1 + whitening moisturiser) @elcahco. Eyebrows pencil ...
Media Removed
Skincare routine: basic care (cleanser 2in1 + whitening moisturiser) @elcahco. Eyebrows pencil (dark brown) @maccosmetics Skincare routine: basic care (cleanser 2in1 + whitening moisturiser) @elcahco. Eyebrows pencil (dark brown) @maccosmetics 🙊🙈
Ecah rasa semua orang ada muka dalam kesusahan hahahahahaha so here u go muka i ketika dalam kesusahan ...
Media Removed
Ecah rasa semua orang ada muka dalam kesusahan hahahahahaha so here u go muka i ketika dalam kesusahan - Siapa dekat sini geng kalau makan pedas, cuaca panas, and allergik to bulu kucing akan jadi macamni? But lucky me masa ecah kena allergik ni skincare elcah baru dpt dari kilang untuk ... Ecah rasa semua orang ada muka dalam kesusahan hahahahahaha so here u go muka i ketika dalam kesusahan 😂
-
Siapa dekat sini geng kalau makan pedas, cuaca panas, and allergik to bulu kucing akan jadi macamni? But lucky me masa ecah kena allergik ni skincare elcah baru dpt dari kilang untuk try out! Alhamdulillah dlm sebulan dah elok kulit semakin sihat.
-
Tapi paling best walaupun teruk mcmtu dia tak tinggalkan parut / bekas hitam dekat kulit. And everyday mmg elcah akn makan 1 sachet @elcahco supplement. So kalau korang salah satu yang tengah problem why not text me now untuk try @elcahco
-
Elcah bukan suka suka jual but i try dulu dkt muka elcah and menjadi atau tidak. Klu korang tak percaya takpe, sebab cantik tak tunggu korang tapi korang yang tunggu cantik. Try itu ini melabur sampai naik habis duit tiap bulan tapi still the same? Buatapa kan?
-
Tak rugi pun. Murah dan berhasil 👍🏻
Whatsapp je 0143631191 or follow @elcahco ada banyak lagi testimoni
Read more
Kalau saya jadi kayu, awak jadi apa? HAHAHAHAHA cepat komen ecah nak ss komen yang lawak <span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f61d"></span>
Media Removed
Kalau saya jadi kayu, awak jadi apa? HAHAHAHAHA cepat komen ecah nak ss komen yang lawak Kalau saya jadi kayu, awak jadi apa?
HAHAHAHAHA cepat komen ecah nak ss komen yang lawak 😂😝
Loading...
Jom lawan joget dengan elcah HAHAHAHAHA btw miss me? Because I miss all of you #tiktok #tiktokmalaysia #officiallymissingyou Jom lawan joget dengan elcah HAHAHAHAHA btw miss me? Because I miss all of you 🙈🙊 #tiktok #tiktokmalaysia #officiallymissingyou
Terima kasih dekat matahari untuk gambar ni <span class="emoji emoji1f61d"></span>😙 btw chuols g mana tu? Nak tanya hantu kak limah best ...
Media Removed
Terima kasih dekat matahari untuk gambar ni 😙 btw chuols g mana tu? Nak tanya hantu kak limah best tak? Terima kasih dekat matahari untuk gambar ni 😝😙 btw chuols g mana tu? Nak tanya hantu kak limah best tak?
Makeup name: tiru macam lofa (ada tahi lalat sikit) hahahahahaha <span class="emoji emoji1f61d"></span>😙<span class="emoji emoji1f49b"></span>
Media Removed
Makeup name: tiru macam lofa (ada tahi lalat sikit) hahahahahaha 😙 Makeup name: tiru macam lofa (ada tahi lalat sikit) hahahahahaha 😝😙💛
Me be like: SYADA KAU CAKAP DULU! . And till the end aku tak bercakap langsung pun. @syadaamzahh ...
Media Removed
Me be like: SYADA KAU CAKAP DULU! . And till the end aku tak bercakap langsung pun. @syadaamzahh macam tak kuazer lah melayan aku #syadel Me be like: SYADA KAU CAKAP DULU!
.
And till the end aku tak bercakap langsung pun. @syadaamzahh macam tak kuazer lah melayan aku 😂😂😂 #syadel
Skincare tutorial gitussss! Elcah pun sejenis pakai pencuci muka 2-3 jenis tapi kalau cleanser @elcahco ni ecah selalu guna waktu pakai makeup & waktu nak tidur (malam). Cleanser elcah ni ada effect healing process lelagi kalau jenis kulit senang naik redness / jerawat / allergik cepat ... Skincare tutorial gitussss! Elcah pun sejenis pakai pencuci muka 2-3 jenis tapi kalau cleanser @elcahco ni ecah selalu guna waktu pakai makeup & waktu nak tidur (malam). Cleanser elcah ni ada effect healing process lelagi kalau jenis kulit senang naik redness / jerawat / allergik cepat sangat helok tau dalam 3-7 hari je dah cantik kulit 👍🏻
-
Sekarang ada promo cash rebate RM20 + free shipping untuk pembelian 3 item (boleh campur item) jom kulit cantik sama sama dengan elcah 😙❤️
-
Order whatsapp je ecah 014 363 1191
Tak rugi cuba nanti ecah share testimoni kulit ecah pula dengan @elcahco
Read more
Macam vivy yusof tak <span class="emoji emoji1f61d"></span>🧡
Media Removed
Macam vivy yusof tak 🧡 Macam vivy yusof tak 😝🧡
NEW TUTORIAL ON YOUTUBE <span class="emoji emoji1f525"></span> - Rare kan nak tengok Elcah put on red lipstick then thick and winged eyeliner ...
Media Removed
NEW TUTORIAL ON YOUTUBE - Rare kan nak tengok Elcah put on red lipstick then thick and winged eyeliner Sekali sekali apa salahnya kan, inspired by Something Classic gituuuu. Give me some if korang suka Elcah make up macam ni - Full video macam biasa dekat YouTube: Elcah Hasha @MACCosmetics ... NEW TUTORIAL ON YOUTUBE 🔥
-
Rare kan nak tengok Elcah put on red lipstick then thick and winged eyeliner 🙈 Sekali sekali apa salahnya kan, inspired by Something Classic gituuuu. Give me some ❤ if korang suka Elcah make up macam ni 🙈
-
Full video macam biasa dekat YouTube: Elcah Hasha 😘 @MACCosmetics #MACCosmeticsMalaysia
Read more
Perenang malaysia: ninja turtle @haqimzohari
Media Removed
Perenang malaysia: ninja turtle @haqimzohari Perenang malaysia: ninja turtle @haqimzohari
OOTD raya haji berseorangan: Macam stewardess MAS tak hahahaha @iszadora.my <span class="emoji emoji1f33b"></span>
Media Removed
OOTD raya haji berseorangan: Macam stewardess MAS tak hahahaha @iszadora.my OOTD raya haji berseorangan:
Macam stewardess MAS tak hahahaha @iszadora.my 🌻
Selamat hari raya Aidil Adha <span class="emoji emoji1f33b"></span>
Media Removed
Selamat hari raya Aidil Adha Selamat hari raya Aidil Adha 🌻
Kalau i jadi bunga. U jadi apa? <span class="emoji emoji1f33b"></span> - - Heels sesimple tapi cantik dari @frkl21
Media Removed
Kalau i jadi bunga. U jadi apa? - - Heels sesimple tapi cantik dari @frkl21 Kalau i jadi bunga. U jadi apa? 🌻
-
-
Heels sesimple tapi cantik dari @frkl21
Sharing is caring - Alhamdulillah setakat ni kulit memang takde masalah melainkan kalau gomoi kucing terkena kulit muka itu biasa lah allergik bulu kucing. Hahahahaha tapi gewam juga! Tapi kalau nak kata masalah jerawat ke jeragat ke atau masalah sunburn tak hilang hilang? - Memang ... Sharing is caring 💛
-
Alhamdulillah setakat ni kulit memang takde masalah melainkan kalau gomoi kucing terkena kulit muka itu biasa lah allergik bulu kucing. Hahahahaha tapi gewam juga! Tapi kalau nak kata masalah jerawat ke jeragat ke atau masalah sunburn tak hilang hilang?
-
Memang tiada! Kalau nak kata muka kusam atau kulit allergik tersalah pakai produk dah try semua produk drugstore tapi kekdg elok kekdg tak? Tiada masalah lagi sebab ecah sendiri pun ada masalah allergik dulu tersalah pakai produk. Susah betul nak cari drugstore yg sesuai but after cuba @elcahco Alhamdulillah skrg tak pakai pape dkt kulit pun dia tak naik allergik / sensitif.
-
Paling penting korang kena banyak minum air putih. Kencing byk byk bukan je bagus untuk badan tapi ia juga akan menguruskan badan korang juga tau. @elcahco sebelum dijual elcah akan cuba semua produk 1-3 bulan baru jual yela kekdg 1-3 hari je helok bila pakai lelama jadi lain pula kan? And elcah juga cuba pakai dan tak pakai tgk bila stop ada side effect ke tidak? But Alhamdulillah semua ok 👍🏻
-
Barulah berani nak cuba dan kongsi dengan followers. 1 sahaja dalam perniagaan ni jangan kita buat utk kepuasan diri sendiri je tp buatlah utk membantu orang lain juga 😍 so kalau korang rasa ada tersalah pakai produk tak bebaik mmg ecah sarankan utk cuba dulu. Tak salah mencuba sebab elcah dah berjaya kulit halus!
-
P/s: mesti akan ada yang tanye tu pergi facial muka. Yes! Facial muka semua org mcm wajib buat atleast sebulan sekali untuk dia buang sel kulit mati / benda benda kotor dkt muka kita. Barulah kulit kita sihat ❤️ kalau korang ikut step elcah ni, elcah jamin 2-3 bulan je korang dah nampak kulit korang macam batu marble baru lepas di mop (berkilat) ✨
Read more
Sandals of the day, natasha edora @frkl21 🦄<span class="emoji emoji2728"></span> - Ramai tanya betul ke best brand ni? Dahlah local ...
Media Removed
Sandals of the day, natasha edora @frkl21 🦄 - Ramai tanya betul ke best brand ni? Dahlah local brand. Aku tak percaya! Babe, tak semua local brand akan letak kualiti barand seperti “local”. Brand ni sangat selesa dan harga semua bawah RM200 kali beli lah manik penuh satu kasut pun bawah ... Sandals of the day, natasha edora @frkl21 🦄✨
-
Ramai tanya betul ke best brand ni? Dahlah local brand. Aku tak percaya! Babe, tak semua local brand akan letak kualiti barand seperti “local”. Brand ni sangat selesa dan harga semua bawah RM200 kali beli lah manik penuh satu kasut pun bawah RM200 juga. Mana kau nak cari? Dahlah tak melecet. Ecah sangat sarankan yang tengah cari sandal lembut dan tak melecet buat pakai hari hari buat lasak amik sandal ni ok. Tak sampai RM150 pun
Read more
<span class="emoji emoji1f49a"></span> Kadang kadang bersendirian itu lebih baik dan tenang. Biar kita dan Allah swt sahaja yang tahu ...
Media Removed
Kadang kadang bersendirian itu lebih baik dan tenang. Biar kita dan Allah swt sahaja yang tahu apa yang kita lakukan yang penting jangan sesekali kita melakukan kemungkaranNya dan perkara yang dilarangNya. 💚
Kadang kadang bersendirian itu lebih baik dan tenang. Biar kita dan Allah swt sahaja yang tahu apa yang kita lakukan yang penting jangan sesekali kita melakukan kemungkaranNya dan perkara yang dilarangNya.
Kulit cantik setiap hari dengan @elcahco 🧡 Ramai macam tak percaya betul ke dia pakai produk tu? ...
Media Removed
Kulit cantik setiap hari dengan @elcahco 🧡 Ramai macam tak percaya betul ke dia pakai produk tu? Kalau kita menjual mesti kita guna dan pakai produk kita. Elcah ni sejenis bukan berduit jadi apa kita usahakan sentiasa akan lakukan untuk diri ecah dulu. - 1. Pakai dulu sesuai ke tidak 2. ... Kulit cantik setiap hari dengan @elcahco 🧡 Ramai macam tak percaya betul ke dia pakai produk tu? Kalau kita menjual mesti kita guna dan pakai produk kita. Elcah ni sejenis bukan berduit jadi apa kita usahakan sentiasa akan lakukan untuk diri ecah dulu.
-
1. Pakai dulu sesuai ke tidak
2. Dah sesuai produk tu dengan elcah. Elcah akan tunggu 1-2 bulan.
3. Pakai sampai jadi dan tunggu result apa akan kita dapat.
4. Dah puas hati. Baru salurkan modal untuk produk tu.
-
Begitulah hasilnya produk-produk elcah. Elcah tak akan jual kalau produk tu tak menjadi dan bagus. Dan prinsip ecah kalau produk luar yang bagus pun ecah sarankan untuk guna. Kita wanita biar cantik sama sama #spreadlovenothate kalau bukan sesama kita wanita untuk menolong untuk cantik dengan bijak. Siapa lagi? Betul tak? 💛
Read more
Inilah kawan kita buruk sama sama, cantik sama sama ann <span class="emoji emoji1f49b"></span>
Media Removed
Inilah kawan kita buruk sama sama, cantik sama sama ann Inilah kawan kita buruk sama sama, cantik sama sama ann 💛
<span class="emoji emoji1f49b"></span> Elcah ada buat promo cash rebate sehingga rm20 siapa yang beli @elcahco tau. Jom dapatkn kulit ...
Media Removed
Elcah ada buat promo cash rebate sehingga rm20 siapa yang beli @elcahco tau. Jom dapatkn kulit cantik sesama kalau taknak sudah! Nama kau dolah 🤣 - Sempena raya haji setiap pembelian produk skincare 1. Cleanser 2. Whitening moisturiser 3. Acne cream (dot dot) - Akan mendapat cash ... 💛
Elcah ada buat promo cash rebate sehingga rm20 siapa yang beli @elcahco tau. Jom dapatkn kulit cantik sesama kalau taknak sudah! Nama kau dolah 🤣
-
Sempena raya haji setiap pembelian produk skincare
1. Cleanser
2. Whitening moisturiser
3. Acne cream (dot dot)
-
Akan mendapat cash rebate terus! Boleh beli dengan ecah (HQ) atau boleh beli dengan mana mana #agentkakesah
Read more
Mood : sayang dah gemok sekali ni bye <span class="emoji emoji1f494"></span>
Media Removed
Mood : sayang dah gemok sekali ni bye Mood : sayang dah gemok sekali ni bye 💔
Mood: Asian Games 2018 🏻 Jom join Elcah menari ikut theme ni okay Boleh follow Elcah dekat tiktok, my ID: littlel #mounttaindance #lovepeacedance Mood: Asian Games 2018 🙌🏻
Jom join Elcah menari ikut theme ni okay 🙈Boleh follow Elcah dekat tiktok, my ID: littlel
#mounttaindance #lovepeacedance
Tolong ecah buat caption bunga bunga jap <span class="emoji emoji1f49b"></span>
Media Removed
Tolong ecah buat caption bunga bunga jap Tolong ecah buat caption bunga bunga jap 💛
Sometimes kulit elcah dia akan naik gatal-gatal merah sebab cuaca terlampau panas. So elcah mmg selalu ke @meclinicmalaysia untuk buat cooling session. Sekejap je dia roll-roll dkt muka korang terasa sejuk betul. Simple - Ada masalah kulit yang ibarat tak boleh nak berbincang boleh ... Sometimes kulit elcah dia akan naik gatal-gatal merah sebab cuaca terlampau panas. So elcah mmg selalu ke @meclinicmalaysia untuk buat cooling session. Sekejap je dia roll-roll dkt muka korang terasa sejuk betul. Simple 🌸
-
Ada masalah kulit yang ibarat tak boleh nak berbincang boleh contact @meclinicmalaysia lepastu guna @elcahco untuk backup kulit cantik ann hahahahahaha
Read more
Haritu ecah buat poll ramai suka shawl. So this time, ecah pakai shawl diamond @mecca.deena material ...
Media Removed
Haritu ecah buat poll ramai suka shawl. So this time, ecah pakai shawl diamond @mecca.deena material satin kot aku rasa tak berapa sure bab kain ni hahahaha but memang best and terletak Haritu ecah buat poll ramai suka shawl. So this time, ecah pakai shawl diamond @mecca.deena material satin kot aku rasa tak berapa sure bab kain ni hahahaha but memang best and terletak 😍❤️
Cantik juga <span class="emoji emoji2764"></span>️ thank youuuuu @_nas.art tak sangka dah sesendu kita masih ada yang beringat hahahahahaha ...
Media Removed
Cantik juga ️ thank youuuuu @_nas.art tak sangka dah sesendu kita masih ada yang beringat hahahahahaha ok semua jangan lupa banyakkan ber istghfar semoga dimurahkan rezeki. #SalamJumaat Cantik juga ❤️ thank youuuuu @_nas.art tak sangka dah sesendu kita masih ada yang beringat hahahahahaha 😝 ok semua jangan lupa banyakkan ber istghfar semoga dimurahkan rezeki. #SalamJumaat
Sedapnya @elcahco ni! Kalau elcah nak bagi RM500 siapa follow dan beli @elcahco ok tak? KOMEN NAK Sedapnya @elcahco ni! Kalau elcah nak bagi RM500 siapa follow dan beli @elcahco ok tak? KOMEN NAK 💛
Korean look are you ready <span class="emoji emoji1f61d"></span>🧡 thank you #dollywink
Media Removed
Korean look are you ready 🧡 thank you #dollywink Korean look are you ready 😝🧡 thank you #dollywink
Dari mata turun ke.... (haa sambung) 🤣🤣🤣 Rahsia kulit cantik dengan @elcahco je mmg takde lain ...
Media Removed
Dari mata turun ke.... (haa sambung) 🤣🤣🤣 Rahsia kulit cantik dengan @elcahco je mmg takde lain dah. Dari mata turun ke.... (haa sambung) 🤣🤣🤣
Rahsia kulit cantik dengan @elcahco je mmg takde lain dah.
Sempena raya haji ada sikit jualan murah @elcahco. Nak mengepos boleh nak cod barang pun boleh. ...
Media Removed
Sempena raya haji ada sikit jualan murah @elcahco. Nak mengepos boleh nak cod barang pun boleh. Whatsapp je 014 363 1191 Sempena raya haji ada sikit jualan murah @elcahco. Nak mengepos boleh nak cod barang pun boleh. Whatsapp je 014 363 1191 ❤️
Dari form 3 sampai 22tahun dah umur aku tapi masih tinggi aku lagi dari kau ek? Hahahahahahaha kbye ...
Media Removed
Dari form 3 sampai 22tahun dah umur aku tapi masih tinggi aku lagi dari kau ek? Hahahahahahaha kbye @ainishuhaidah Dari form 3 sampai 22tahun dah umur aku tapi masih tinggi aku lagi dari kau ek? Hahahahahahaha kbye @ainishuhaidah
Thank you @sasamalaysia for this all sheet of mask <span class="emoji emoji1f33b"></span>🧡 Girls! U can get this mask at SASA STORE #sasamalaysia ...
Media Removed
Thank you @sasamalaysia for this all sheet of mask 🧡 Girls! U can get this mask at SASA STORE #sasamalaysia #facemask Thank you @sasamalaysia for this all sheet of mask 🌻🧡 Girls! U can get this mask at SASA STORE #sasamalaysia #facemask
SIBLING OOTD dengan @akhbarhasha <span class="emoji emoji1f353"></span> . Harini elcah pakai baju cantik @nia_emiko. Selesa dan so ...
Media Removed
SIBLING OOTD dengan @akhbarhasha . Harini elcah pakai baju cantik @nia_emiko. Selesa dan so trendy! Nampaklah sikit ecah kurus pakai baju ni SIBLING OOTD dengan @akhbarhasha 🍓
.
Harini elcah pakai baju cantik @nia_emiko. Selesa dan so trendy! Nampaklah sikit ecah kurus pakai baju ni 😝
Siapa dekat sini peminat green tea macam Elcah <span class="emoji emoji1f49a"></span> Elcah nak bagi 5 ORANG YANG BERTUAH LIPTON GREEN ...
Media Removed
Siapa dekat sini peminat green tea macam Elcah Elcah nak bagi 5 ORANG YANG BERTUAH LIPTON GREEN TEA!!! — Sedap betul rasa green tea yang ni. So, lepasni boleh buat sendiri dekat rumah. And this is one of tips elcah untuk detox badan. Simple! — So korang boleh share kenapa korang suka minum ... Siapa dekat sini peminat green tea macam Elcah 💚
Elcah nak bagi 5 ORANG YANG BERTUAH LIPTON GREEN TEA!!!

Sedap betul rasa green tea yang ni. So, lepasni boleh buat sendiri dekat rumah. And this is one of tips elcah untuk detox badan. Simple!

So korang boleh share kenapa korang suka minum green tea tak? The best 5 elcah akan pilih. Giveaway ends 17 August 2018 #LiptonGreenTea
Read more
If dekat Malaysia, kalau surprise or terkejut kita cakap 'Allahu' or 'OMG' kan, ni Elcah nak share macam mana negara lain punya pula Apa lagi, cepat join I hehehe #100surpriseways #originalsound2018 If dekat Malaysia, kalau surprise or terkejut kita cakap 'Allahu' or 'OMG' kan, ni Elcah nak share macam mana negara lain punya pula 😂 Apa lagi, cepat join I hehehe #100surpriseways #originalsound2018

Loading...