Emilielilja Instagram Photos and Videos

Loading...


emilielilja LILJA @emilielilja mentions
Followers: 39,468
Following: 1,001
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Det kommer nok som en overraskelse for alle andre end mine tætte venner, at jeg har været ryger. Storryger. Dårlig, men ikke desto mindre en højt elsket vane fra mit gamle clubberliv og modelverdenen. Jeg har heller aldrig haft en ordentlig pause fra alkohol, siden jeg startede i mine ... Det kommer nok som en overraskelse for alle andre end mine tætte venner, at jeg har været ryger.
Storryger.
Dårlig, men ikke desto mindre en højt elsket vane fra mit gamle clubberliv og modelverdenen.
Jeg har heller aldrig haft en ordentlig pause fra alkohol, siden jeg startede i mine tidlige teenageår med at få smagen for vodka og jägerbombs - endnu en højt elsket og dårlig vane.
Derfor har denne uge været ekstra hård og jeg har mildest talt haft det fucking elendigt.
Kold tyrker fra cigaretter og alkohol og med træning 5 gange om ugen i selskab med 4 drenge på +80 kg er ikke noget man bare lige gør.
Min krop har endevendt sig af abstinenser og psyket mit humør så meget, at jeg besluttede sidste tirsdag at blive indendøre, ikke svare på mails og ikke tage min telefon .. udelukkende fordi jeg var et så ubehageligt menneske for omverdenen.
Sindssygt hvad smøger kan gøre ved dig.
Resten af denne video af første uge i helvede kan du se på youtube - link i bio.
#liljafårtæsk
#timmysboksehold
@timmy_kimose
@sportinghealthclub
Read more
Loading...
Work out outfit all day every day @newline.halo
Media Removed
Work out outfit all day every day @newline.halo Work out outfit all day every day @newline.halo
De har det LÅGSUS nu, for altid og for evigt #kawakjaer
Media Removed
De har det LÅGSUS nu, for altid og for evigt #kawakjaer De har det LÅGSUS nu, for altid og for evigt #kawakjaer
En ægte bryllupsven <span class="emoji emoji1f49b"></span> #kawakjaer
Media Removed
En ægte bryllupsven #kawakjaer En ægte bryllupsven 💛 #kawakjaer
OK klar på at fejre to talenter <span class="emoji emoji1f49b"></span> @nichokawamura @trinekjaer_ #kawakjaer
Media Removed
OK klar på at fejre to talenter @nichokawamura @trinekjaer_ #kawakjaer OK klar på at fejre to talenter 💛 @nichokawamura @trinekjaer_
#kawakjaer
| Ambassadør | I dag har virkelig været en af de gode - første afsnit af min podcast med @girltalkdk ...
Media Removed
| Ambassadør | I dag har virkelig været en af de gode - første afsnit af min podcast med @girltalkdk blev optaget live under Ungdommens Folkemøde, med min fantastiske ven @stephaniapotalivo som første gæst og med emnet “ensomhed” i fokus. Følg @girltalkdk hvis du er nysgerrig på hvornår ... | Ambassadør |
I dag har virkelig været en af de gode - første afsnit af min podcast med @girltalkdk blev optaget live under Ungdommens Folkemøde, med min fantastiske ven @stephaniapotalivo som første gæst og med emnet “ensomhed” i fokus.
Følg @girltalkdk hvis du er nysgerrig på hvornår podcasten er ude og tak til alle jer, der kiggede forbi! 💖
Read more
Loading...
Last one <span class="emoji emoji1f648"></span><span class="emoji emoji1f3c6"></span> @newline.halo
Media Removed
Last one @newline.halo Last one 🙈🏆 @newline.halo
Min træner kan tage mange glæder fra mig mens jeg er i stram snor de næste 3 måneder.... Shopping er ...
Media Removed
Min træner kan tage mange glæder fra mig mens jeg er i stram snor de næste 3 måneder.... Shopping er ikke en af dem! Min træner kan tage mange glæder fra mig mens jeg er i stram snor de næste 3 måneder.... Shopping er ikke en af dem! 💸
Loading...
Proud of this one! @newline.halo kampagnen er endelig ude ft. yours truly 🏻 Proud of this one! 🏆
@newline.halo kampagnen er endelig ude ft. yours truly 👋🏻
| Ambassadør | Kender du til ensomhed? I mit første projekt med @girltalkdk har jeg valgt at starte ...
Media Removed
| Ambassadør | Kender du til ensomhed? I mit første projekt med @girltalkdk har jeg valgt at starte en podcast. Ikke at en podcast er noget nyt for det danske folkefærd - men måske det er noget nyt for den yngre generation. Derfor er denne podcast for dig, der er nysgerrig på at høre, hvordan ... | Ambassadør |
Kender du til ensomhed?
I mit første projekt med @girltalkdk har jeg valgt at starte en podcast.
Ikke at en podcast er noget nyt for det danske folkefærd - men måske det er noget nyt for den yngre generation.
Derfor er denne podcast for dig, der er nysgerrig på at høre, hvordan vi tapper ind og vender månedlige temaer, dilemmaer og problemstillinger - og jeg vil hver måned stå i spidsen for en gæst-eller et panel, som vil hjælpe mig med et tema, og dele ud af deres egne erfaringer i livet.
Første afsnit optages live på fredag i @girltalkdk standen under Ungdommens Folkemøde i Valbyparken og min første gæst, som jeg er meget beæret over vil deltage, er min dejlige venne @stephaniapotalivo.
Vi skal sammen tale om emnet “ENSOMHED”.
Så har du spørgsmål til os, så skriv mig eller @girltalkdk i en besked på insta story, (vi læser det højt anonymt i podcasten) eller kom forbi og sig hej på fredag, mens vi sidder og besvarer spørgsmålene LIVE hos GIRLTALK.
Jeg glæder mig helt vildt og jeg håber vi ses på fredag! ✨
Read more
HALO WOMEN ‘18 OUT THIS WEEK <span class="emoji emoji2728"></span>
Media Removed
HALO WOMEN ‘18 OUT THIS WEEK HALO WOMEN ‘18 OUT THIS WEEK ✨
| Ambassadør | Vi kan ikke redde hele verden, selvom der er så mange gode organisationer med fantastiske ...
Media Removed
| Ambassadør | Vi kan ikke redde hele verden, selvom der er så mange gode organisationer med fantastiske budskaber og formål at støtte op omkring. Men vi kan jo starte et sted og håbe på, at gøre en forskel der. Jeg har længe haft en lyst til at give hele mit hjerte og hjerne til én organisation ... | Ambassadør |
Vi kan ikke redde hele verden, selvom der er så mange gode organisationer med fantastiske budskaber og formål at støtte op omkring.
Men vi kan jo starte et sted og håbe på, at gøre en forskel der.
Jeg har længe haft en lyst til at give hele mit hjerte og hjerne til én organisation - og så er det jo lige det der med at vælge hvilken en.
Random faldt jeg over @girltalkdk på Instagram - en non-profit organisation som støtter og hjælper unge piger mellem 12-24 år... og det gav mening for mig.
Jeg kontaktede dem selv, tog et par møder for at få et bedre indblik i organisationen, deres budskab og formål - og det skabte endnu større passion og motivation i mig for, at det her skulle være den organisation, som jeg ville dedikere mig og min stemme på sociale medier til.
Derfor kan jeg fra dags dato meget stolt annoncere, at jeg er hovedambassadør for GIRLTALK og jeg glæder mig til at se, om jeg kan gøre en forskel.
Vi har allerede et rigtig godt projekt i pipelinen, som jeg glæder mig til at dele med jer i den kommende uge.
Read more
Loading...
// Reklame // @olehenriksen og jeg fortsætter affæren og i denne video viser jeg jer, hvorfor. De to nye tiltag til min aftenrutine - Glow Cycle Retin Alt Power Serum & Goodnight Glow Retin Alt Sleeping Creme, indeholder nemlig Bakuchiol. Bakuchiol er en plante ekstrakt og derfor et naturligt ... // Reklame //
@olehenriksen og jeg fortsætter affæren og i denne video viser jeg jer, hvorfor.
De to nye tiltag til min aftenrutine - Glow Cycle Retin Alt Power Serum & Goodnight Glow Retin Alt Sleeping Creme, indeholder nemlig Bakuchiol.
Bakuchiol er en plante ekstrakt og derfor et naturligt ingrediens, som har samme effekt som Retinol (anti aging, mindsker rynker og fine linjer, hjælper på acne-og pigmentfejl), bortset fra de mulige bivirkninger Retinol kan skabe, såsom irritation i huden og rødme.
Desuden, som I også kan høre i videoen, er jeg ekstra vild med den Glow som Power Serum giver, hvis du smider den på under din daglige makeup!
#ByeRetinol
Read more
Jo jo, det er vel lidt prollet at tage et billede med sin nye mercer - men jeg er jo fra Ballerup så det ...
Media Removed
Jo jo, det er vel lidt prollet at tage et billede med sin nye mercer - men jeg er jo fra Ballerup så det passer vel meget godt. Mød min 30 års gave, fra mig til mig. Ingen spons, bare kærlighed ved første køretur da jeg lavede kampagnen for den i foråret 🖤 Jo jo, det er vel lidt prollet at tage et billede med sin nye mercer - men jeg er jo fra Ballerup så det passer vel meget godt.
Mød min 30 års gave, fra mig til mig.
Ingen spons, bare kærlighed ved første køretur da jeg lavede kampagnen for den i foråret 🖤
Loading...
| Reklame | Jeg har ikke ord for, hvad denne rejse har betydet og givet mig.. men det er helt sikkert ...
Media Removed
| Reklame | Jeg har ikke ord for, hvad denne rejse har betydet og givet mig.. men det er helt sikkert oplevelser, jeg aldrig nogensinde vil glemme Tak til @flynorwegian for at lade mig undersøge, udforske og opleve Marokko på den måde jeg personligt altid har drømt om. Prøv lige at overvej, ... | Reklame |
Jeg har ikke ord for, hvad denne rejse har betydet og givet mig.. men det er helt sikkert oplevelser, jeg aldrig nogensinde vil glemme ✨
Tak til @flynorwegian for at lade mig undersøge, udforske og opleve Marokko på den måde jeg personligt altid har drømt om. Prøv lige at overvej, at alt dette ligger kun 4 timer fra København. Ret vildt alligevel, ikke?

Hvis du nu er nysgerrig på de steder og oplevelser jeg har været igennem, kan du se dem hvis du følger hashtagget #liljatakesmorocco eller #liljaxnorwegian - men her kommer også en lille liste (i rækkefølge) hvad og hvor vi var i de 8 dage. Jeg håber at kunne overtale @flynorwegian til at knytte en lille rejseguide når kampagnen lanceres 🤞🏻❤️
Tak til @delstedproductions og @s.weper for at dokumentere den her rejse! ✨
Nu skal jeg hjem og kramme livet ud af Torben
🐶❤️
M A R R A K E C H
✨Hotel @jardinsmedinamarrakech
✨Hot Air Ballon Ride
✨Hotel @kasbah_bab_ourika i Atlas bjergene
✨Hiking i Atlas bjergene med guide
✨Besøg hos de lokale i Atlas bjergene
A G A D I R
✨Hotel @hptaghazoutbay
✨Surf & Yoga @solhouset_bay
✨Quad bike Agadir
M A R R A K E C H
✨@scarabeocamp
@flynorwegian
#liljatakesmorocco
#liljaxnorwegian
#scarabeocamp
#dustyluxury
Read more
<span class="emoji emoji1f60d"></span> @scarabeocamp #liljatakesmorocco #dustyluxury #scarabeocamp
Media Removed
@scarabeocamp #liljatakesmorocco #dustyluxury #scarabeocamp 😍
@scarabeocamp
#liljatakesmorocco
#dustyluxury
#scarabeocamp
| Reklame | I virkeligheden burde hver morgen starte med fart på 🌪 @flynorwegian #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian
Media Removed
| Reklame | I virkeligheden burde hver morgen starte med fart på 🌪 @flynorwegian #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian | Reklame |
I virkeligheden burde hver morgen starte med fart på 🌪
@flynorwegian
#liljatakesmorocco
#liljaxnorwegian
Loading...
| Reklame | Jeg elsker udfordringer og jeg hader at være dårlig til sport - så det her, det SKAL jeg ...
Media Removed
| Reklame | Jeg elsker udfordringer og jeg hader at være dårlig til sport - så det her, det SKAL jeg bare lære. Om jeg så skal få blå mærker, røde øjne, ømme muskler og det halve hav op i næsen og i munden hver gang jeg smadrer ned i bølgerne. Tænker ikke det her kan komme som en overraskelse, at jeg ... | Reklame |
Jeg elsker udfordringer og jeg hader at være dårlig til sport - så det her, det SKAL jeg bare lære. Om jeg så skal få blå mærker, røde øjne, ømme muskler og det halve hav op i næsen og i munden hver gang jeg smadrer ned i bølgerne.
Tænker ikke det her kan komme som en overraskelse, at jeg synes surfing skal være en vanvittig høj prioritering på din tur til Marokko 🏄🏼‍♀️🏆💛✨
@flynorwegian
#liljatakesmorocco
#liljaxnorwegian
@solhouset_bay
Read more
| Reklame | Godmorgen fra hængekøjen! @flynorwegian #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian @solhouset_bay
Media Removed
| Reklame | Godmorgen fra hængekøjen! @flynorwegian #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian @solhouset_bay | Reklame |
Godmorgen fra hængekøjen!
@flynorwegian
#liljatakesmorocco
#liljaxnorwegian
@solhouset_bay
| Reklame | Happy life, happy wife ! <span class="emoji emoji1f3c6"></span><span class="emoji emoji1f49b"></span> @flynorwegian #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian @solhouset_bay
Media Removed
| Reklame | Happy life, happy wife ! @flynorwegian #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian @solhouset_bay | Reklame |
Happy life, happy wife ! 🏆💛
@flynorwegian
#liljatakesmorocco
#liljaxnorwegian
@solhouset_bay
| Reklame | Et styks utrolig stiv og meget koncentreret korpus. Fuck det er længe siden jeg har dyrket ...
Media Removed
| Reklame | Et styks utrolig stiv og meget koncentreret korpus. Fuck det er længe siden jeg har dyrket yoga og det minder kroppen dig virkelig om, på en meget ubehagelig måde. Note to self: Det skal du sgu lige gå lidt i gang med igen. @flynorwegian #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian @solhouset_bay | Reklame |
Et styks utrolig stiv og meget koncentreret korpus. Fuck det er længe siden jeg har dyrket yoga og det minder kroppen dig virkelig om, på en meget ubehagelig måde.
Note to self:
Det skal du sgu lige gå lidt i gang med igen.
@flynorwegian
#liljatakesmorocco
#liljaxnorwegian
@solhouset_bay
| Reklame | Helt færdig. Helt elendig. Helt ligeglad. Helt lykkelig. Surfing er the shit!! ...
Media Removed
| Reklame | Helt færdig. Helt elendig. Helt ligeglad. Helt lykkelig. Surfing er the shit!! @flynorwegian #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian @solhouset_bay | Reklame |
Helt færdig.
Helt elendig.
Helt ligeglad.
Helt lykkelig.
Surfing er the shit!! 🏆
@flynorwegian
#liljatakesmorocco
#liljaxnorwegian
@solhouset_bay
| Reklame | Hello beautiful <span class="emoji emoji2728"></span><span class="emoji emoji1f334"></span> @flynorwegian #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian
Media Removed
| Reklame | Hello beautiful @flynorwegian #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian | Reklame |
Hello beautiful ✨🌴
@flynorwegian
#liljatakesmorocco
#liljaxnorwegian
 #liljatakesmorocco
Media Removed
#liljatakesmorocco #liljatakesmorocco
| Reklame | Tak til Atlas bjergene for 2 fantastiske dage med oplevelser ! - Næste stop: Agadir <span class="emoji emoji2728"></span> @flynorwegian #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian
Media Removed
| Reklame | Tak til Atlas bjergene for 2 fantastiske dage med oplevelser ! - Næste stop: Agadir @flynorwegian #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian | Reklame |
Tak til Atlas bjergene for 2 fantastiske dage med oplevelser ! - Næste stop: Agadir ✨
@flynorwegian
#liljatakesmorocco
#liljaxnorwegian
| Reklame | Jeg havde personligt to mål med Marrakesh: at blive skrubbet på ryggen (sådan på grænsen ...
Media Removed
| Reklame | Jeg havde personligt to mål med Marrakesh: at blive skrubbet på ryggen (sådan på grænsen til det ubehagelige) med en tør børste, af en gammel kone i et badekar midt i en bjerglandsby - eller besøge nogle af de lokale i Atlas-bjergene for at få et indblik i deres hverdag, så min tur ... | Reklame |
Jeg havde personligt to mål med Marrakesh: at blive skrubbet på ryggen (sådan på grænsen til det ubehagelige) med en tør børste, af en gammel kone i et badekar midt i en bjerglandsby - eller besøge nogle af de lokale i Atlas-bjergene for at få et indblik i deres hverdag, så min tur fik lidt kontrast.
Sidstnævnte skete her til aften da vi besøgte en af de lokale og budt på mad, te og housetour.
Jeg ved ikke, om dette er noget der kan ske på jeres tur til Atlas bjergene, men hvis I får chancen - gør det. 🏆
@flynorwegian
#liljatakesmorocco
#liljaxnorwegian
Read more
| Reklame | Niver lige mig selv i armen så jeg er sikker på at det her faktisk sker <span class="emoji emoji1f64f"></span>🏻 Overvej lige, ...
Media Removed
| Reklame | Niver lige mig selv i armen så jeg er sikker på at det her faktisk sker 🏻 Overvej lige, at disse bjerge ligger ca. 4 timer fra København ️ Endnu en anbefalelsesværdig oplevelse til din bucket list! ✍🏻 @flynorwegian #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian | Reklame |
Niver lige mig selv i armen så jeg er sikker på at det her faktisk sker 🙏🏻
Overvej lige, at disse bjerge ligger ca. 4 timer fra København ❤️
Endnu en anbefalelsesværdig oplevelse til din bucket list! ✍🏻
@flynorwegian
#liljatakesmorocco
#liljaxnorwegian
| Reklame | En af de bedre søndage <span class="emoji emoji2728"></span> @flynorwegian #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian
Media Removed
| Reklame | En af de bedre søndage @flynorwegian #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian | Reklame |
En af de bedre søndage ✨
@flynorwegian
#liljatakesmorocco
#liljaxnorwegian
Strolling <span class="emoji emoji1f6b6"></span>‍♀️ #liljatakesmorocco
Media Removed
Strolling ‍♀️ #liljatakesmorocco Strolling 🚶‍♀️ #liljatakesmorocco
Alt er pænt. Som i ALT. #liljatakesmorocco
Media Removed
Alt er pænt. Som i ALT. #liljatakesmorocco Alt er pænt. Som i ALT.
#liljatakesmorocco
| Reklame | Lige som du gik og troede, at det ikke kunne blive mere magisk <span class="emoji emoji1f4ab"></span> #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian @kasbah_bab_ourika
Media Removed
| Reklame | Lige som du gik og troede, at det ikke kunne blive mere magisk #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian @kasbah_bab_ourika | Reklame |
Lige som du gik og troede, at det ikke kunne blive mere magisk 💫
#liljatakesmorocco
#liljaxnorwegian
@kasbah_bab_ourika
Det ku være man skulle fortsætte looket hjemme i Danm... nårh nej. 🙄
Media Removed
Det ku være man skulle fortsætte looket hjemme i Danm... nårh nej. 🙄 Det ku være man skulle fortsætte looket hjemme i Danm... nårh nej. 🙄
Morning <span class="emoji emoji1f60d"></span> #liljatakesmorocco
Media Removed
Morning #liljatakesmorocco Morning 😍
#liljatakesmorocco
| Reklame | Lidt fjollet, men jeg fik helt våde øjne efter denne oplevelse... jeg aner egentlig ...
Media Removed
| Reklame | Lidt fjollet, men jeg fik helt våde øjne efter denne oplevelse... jeg aner egentlig ikke hvorfor. Måske fordi jeg har højdeskræk og det her var noget af det smukkeste og mest grænseoverskridende på samme tid for mit hjerte bankede så sygt hurtig mens ballonen steg til vejrs. ... | Reklame |
Lidt fjollet, men jeg fik helt våde øjne efter denne oplevelse... jeg aner egentlig ikke hvorfor.
Måske fordi jeg har højdeskræk og det her var noget af det smukkeste og mest grænseoverskridende på samme tid for mit hjerte bankede så sygt hurtig mens ballonen steg til vejrs.
Måske fordi jeg bare, lige i det her øjeblik, føler mig fucking heldig i livet på alle leder og kanter.
Du SKAL have denne oplevelse på din bucketlist. Det kan der absolut ikke herske tvivl om.
Bedste anbefaling herfra 🌎💙🙏🏻
Tusind tusind tak @flynorwegian ❤️
#liljatakesmorocco
#liljaxnorwegian
Read more
| Reklame | På en skala fra 1-10, hvor vildt et sus i maven giver det her billede dig? <span class="emoji emoji1f633"></span> @flynorwegian #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian
Media Removed
| Reklame | På en skala fra 1-10, hvor vildt et sus i maven giver det her billede dig? @flynorwegian #liljatakesmorocco #liljaxnorwegian | Reklame |
På en skala fra 1-10, hvor vildt et sus i maven giver det her billede dig? 😳
@flynorwegian
#liljatakesmorocco
#liljaxnorwegian
Køler lige ned ovenpå mit rejselivs mest vanvittige oplevelse 🌎 #liljatakesmorocco
Media Removed
Køler lige ned ovenpå mit rejselivs mest vanvittige oplevelse 🌎 #liljatakesmorocco Køler lige ned ovenpå mit rejselivs mest vanvittige oplevelse 🌎 #liljatakesmorocco
 #liljatakesmorocco 🇲🇦<span class="emoji emoji1f4a8"></span>
Media Removed
#liljatakesmorocco 🇲🇦 #liljatakesmorocco 🇲🇦💨
| Reklame | Første dag i Marrakech. Vi bor på Les Jardins de la Medina, hvilket er helt igennem fantastisk ...
Media Removed
| Reklame | Første dag i Marrakech. Vi bor på Les Jardins de la Medina, hvilket er helt igennem fantastisk og ligger som en lille jungle bag en kæmpe mur, 15 minutter til fods fra det lokale marked. Vi endte ud i lidt af hvert i vores jagt på noget lokalt og væk fra turismen (check min story), ... | Reklame |
Første dag i Marrakech.
Vi bor på Les Jardins de la Medina, hvilket er helt igennem fantastisk og ligger som en lille jungle bag en kæmpe mur, 15 minutter til fods fra det lokale marked.
Vi endte ud i lidt af hvert i vores jagt på noget lokalt og væk fra turismen (check min story), da et marked jo er indbegrebet af turisme - meeen ikke desto mindre synes jeg, at man falder lidt for charmen og at det er et besøg værd - jeg lever mig alligevel helt ind i den marokkanske vibe og kan ikke lade være med at slæbe et par skåle med hjem.
Vil dog anbefale at gå lidt videre ind til centrum og rundt - turen er lidt lang (vi gik ca 3 timer), men du føler du kommer lidt mere ind i lokalområderne og oplever viben der.
Note to self: Lad være med at tage så meget tøj på en anden gang. Der er 100 grader varmt hernede.
@flynorwegian
#liljatakesmorocco
@jardinsmedinamarrakech
#liljaxnorwegian
#lesjardindelamedina
Read more
| Reklame | Elsk hjertet og køb armbåndet næste gang du går forbi en @clubmatas eller klik på linket ...
Media Removed
| Reklame | Elsk hjertet og køb armbåndet næste gang du går forbi en @clubmatas eller klik på linket i min bio 🏻 Tak for din støtte | Reklame |
Elsk hjertet og køb armbåndet næste gang du går forbi en @clubmatas eller klik på linket i min bio 👆🏻
Tak for din støtte 🏆❤️
| Reklame | Sjældent har jeg følt mig så priviligeret og glædet mig så meget til et job, som dette. De ...
Media Removed
| Reklame | Sjældent har jeg følt mig så priviligeret og glædet mig så meget til et job, som dette. De næste 8 dage skal jeg lave @flynorwegian nye kampagne om Marokko, hvor jeg skal opleve og dokumentere en masse fantastiske oplevelser, som Marrakech og Agadir kan tilbyde. Jeg har selv ... | Reklame |
Sjældent har jeg følt mig så priviligeret og glædet mig så meget til et job, som dette.
De næste 8 dage skal jeg lave @flynorwegian nye kampagne om Marokko, hvor jeg skal opleve og dokumentere en masse fantastiske oplevelser, som Marrakech og Agadir kan tilbyde.
Jeg har selv været med til at sammensætte programmet for turen, så jeg kan næsten garantere at det bliver virkelig sejt, inspirerende og flot at følge med i den næste uges tid ❤️
#LiljatakesMorocco
#LiljaxNorwegian
Read more
Countdown til træningslejr: 12 dage! @timmy_kimose Countdown til træningslejr: 12 dage!
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
@timmy_kimose
| Denne post indeholder gave fra 66North | Beklager mit kæmpe ø-spam. Men her er virkelig virkelig ...
Media Removed
| Denne post indeholder gave fra 66North | Beklager mit kæmpe ø-spam. Men her er virkelig virkelig virkelig flot. Har sjældent set Torben ha’ det så fedt over livet og det gør mig helt lykkelig indeni. Man laver ikke rigtig så meget andet end at gå rundt om øen, sejle og sidde på det lokale ... | Denne post indeholder gave fra 66North |
Beklager mit kæmpe ø-spam. Men her er virkelig virkelig virkelig flot.
Har sjældent set Torben ha’ det så fedt over livet og det gør mig helt lykkelig indeni.
Man laver ikke rigtig så meget andet end at gå rundt om øen, sejle og sidde på det lokale værtshus... Helt igennem perfekt kontrast til ens normale hverdag. 💫
Elsker også endelig at vejret er til at kunne teste og godkende på højeste niveau (🌟🌟🌟🌟🌟) den nye @66north kollektion som jeg har haft på på de seneste billeder. Jeg fryser altid af helveds til, men den her 100 % uldtrøje og min beige regn/vind jakke har seriøst bevist sit værd. 🌦🌊🌩
👇🏻
Næste uges projekt: Marokko og kampagne for Norwegian og dét skal I glæde jer til at følge med i, det blir helt overdrevet 💥
God søndag!
Read more
Torbens yndlings leg er når hans mor hopper som en frø. På en kæmpe græsplæne. I timevis. #FerieTorben #Dagenstorben Torbens yndlings leg er når hans mor hopper som en frø.
På en kæmpe græsplæne.
I timevis.
#FerieTorben
#Dagenstorben
Når du er morgengrim i vanvittig smukke omgivelser <span class="emoji emoji1f4ab"></span>
Media Removed
Når du er morgengrim i vanvittig smukke omgivelser Når du er morgengrim i vanvittig smukke omgivelser 💫
| I samarbejde med @Aussiehair | Festivalsæsonen er ovre og hvor har det været sjovt! <span class="emoji emoji1f3c6"></span> Roskilde, ...
Media Removed
| I samarbejde med @Aussiehair | Festivalsæsonen er ovre og hvor har det været sjovt! Roskilde, Musik I Lejet og Way Out West var til sammen den perfekte festivalpakke for mig! Nu er det til gengæld tid til at komme tilbage. Motivationen til den sunde livsstil og sine hverdagsrutiner ... | I samarbejde med @Aussiehair |
Festivalsæsonen er ovre og hvor har det været sjovt! 🏆
Roskilde, Musik I Lejet og Way Out West var til sammen den perfekte festivalpakke for mig!
Nu er det til gengæld tid til at komme tilbage.
Motivationen til den sunde livsstil og sine hverdagsrutiner kommer lige så stille snigende – og så kan jeg faktisk virkelig godt lide, at det regner lidt igen.
Det tillader en, at pleje sig selv og sin krop indendørs – så jeg detoxer med meget lange bade og 3MinuteMiracle fra @aussiehair i håret, ansigtsmasker og afslapning i bedste stil foran tv-skærmen.
#musictoyourhair
#aussiehair
Read more
Det her er muligvis det sødeste du kommer til at se inden du går i seng... Godnat <span class="emoji emoji1f495"></span> og tak til alle jer ...
Media Removed
Det her er muligvis det sødeste du kommer til at se inden du går i seng... Godnat og tak til alle jer der har skrevet og støttet op om boksekampen, jeg er mere motiveret end nogensinde på grund af jer Det her er muligvis det sødeste du kommer til at se inden du går i seng... Godnat 💕 og tak til alle jer der har skrevet og støttet op om boksekampen, jeg er mere motiveret end nogensinde på grund af jer 🏆
Det her sker. Jeg kan ikke trække det tilbage nu. Angstprovokerende? Mega. Men fuck hvor jeg glæder mig. Ses til september @timmy_kimose #Liljafårtæsk Det her sker.
Jeg kan ikke trække det tilbage nu.
Angstprovokerende? Mega. Men fuck hvor jeg glæder mig.
Ses til september @timmy_kimose
#Liljafårtæsk

Loading...