Loading Content...

Fabulousheejab Instagram Photos and Videos

Loading...


fabulousheejab OOTD / FLATLAY CONTEST ๐Ÿ† @fabulousheejab mentions
Followers: 129,679
Following: 737
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Yang sentiasa di hati . Salam maghrib semuaย <span class="emoji emoji2764"></span>๏ธ<span class="emoji emoji1f60a"></span> - #SANTAPANmindaFhb #FHBquotes
Media Removed
Yang sentiasa di hati . Salam maghrib semuaย ๏ธ - #SANTAPANmindaFhb #FHBquotes Yang sentiasa di hati . Salam maghrib semuaย โค๏ธ๐Ÿ˜Š
-
#SANTAPANmindaFhb
#FHBquotes
Loading...
Effortlessly fabulous in mini kebaya EMYLร‹ENย <span class="emoji emoji2728"></span> . Selamat petang fabulousisters , jangan lupa ...
Media Removed
Effortlessly fabulous in mini kebaya EMYLร‹ENย  . Selamat petang fabulousisters , jangan lupa grab emyleen harini & esok sebab tengah ada promo RM99 je dari RM169. JIMAT RM70 kalau beli sekarang , dapat free set kerongsang tu sekali. Sesuai nak pakai pergi keje , kelas & apa-apa majlisย  . Cepat ... Effortlessly fabulous in mini kebaya EMYLร‹ENย โœจ
.
Selamat petang fabulousisters , jangan lupa grab emyleen harini & esok sebab tengah ada promo RM99 je dari RM169. JIMAT RM70 kalau beli sekarang , dapat free set kerongsang tu sekali. Sesuai nak pakai pergi keje , kelas & apa-apa majlisย ๐Ÿ’•๐ŸŒท
.
Cepat whatsapp admin sekarang untuk order atau terus beli dengan pantas di website www.fabulousheejab.com!
Read more
Bila anak dara dah pandai merajuk tak dapat baju baru , mommy pun dengan pantas buat keputusan nak ...
Media Removed
Bila anak dara dah pandai merajuk tak dapat baju baru , mommy pun dengan pantas buat keputusan nak shopping dekat @fabulousheejab. Sebab apa? Mesti lah sebab murah !ย  . Baju kurung dewasa RM99 je , baju kanak-kanak beli 2 helai RM99 . Saving banyak gilerr ! Serius tak rasa langsung duit ... Bila anak dara dah pandai merajuk tak dapat baju baru , mommy pun dengan pantas buat keputusan nak shopping dekat @fabulousheejab. Sebab apa? Mesti lah sebab murah !ย ๐Ÿ˜๐ŸŽ‰๐Ÿ˜๐ŸŽ‰
.
Baju kurung dewasa RM99 je , baju kanak-kanak beli 2 helai RM99 . Saving banyak gilerr ! Serius tak rasa langsung duit terbang . Tau-tau je dah shopping 2-3 helai baju baru hihiย ๐Ÿ’ธ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’•
.
MINI-ME SALE ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŽŠ
RM 99 DEALS ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ฅ
TARIKH : 8-10 SEPTEMBER
WWW.FABULOUSHEEJAB.COM
WHATSAPP +60132271168 [ 10am-7pm ]
Read more
Bila dengar ada sale, weehoo! <span class="emoji emoji1f483"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f483"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f483"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f389"></span> - Happynya tengok mom & doter melaram sedondon dengan narissa ...
Media Removed
Bila dengar ada sale, weehoo! ๐Ÿป๐Ÿป๐Ÿป - Happynya tengok mom & doter melaram sedondon dengan narissa kurung . Cantik! takkan nak tengok je? Jom lah join sekali - NARISSA kurung tengah ada sale , beli dua helai cuma RM99 ! Boleh campur design dengan kurung yang lain tapi cuma untuk design ... Bila dengar ada sale, weehoo! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐ŸŽ‰
-
Happynya tengok mom & doter melaram sedondon dengan narissa kurung . Cantik! ๐Ÿ˜ takkan nak tengok je? Jom lah join sekali ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
-
NARISSA kurung tengah ada sale , beli dua helai cuma RM99 ! Boleh campur design dengan kurung yang lain tapi cuma untuk design kanak-kanak ye. Sebab dewasa dah sold out ๐Ÿ˜ฅ
-
Klik link di bio sekarang atau terus whatsapp ke nombor +60132271168 untuk order ๐Ÿ“ฒ
Read more
Trust babe @anne_farhana to always take such beautiful, light filled photos. Loving her bright ...
Media Removed
Trust babe @anne_farhana to always take such beautiful, light filled photos. Loving her bright & cheerful ensemble featuring Emyleen kebaya! Thank you darling fabulousisterย ๐Ÿ“ธ . Emyleen now only RM99 per piece from RM169 because we're having MINI-ME SALE until 12am tomorrow! Grab ... Trust babe @anne_farhana to always take such beautiful, light filled photos. Loving her bright & cheerful ensemble featuring Emyleen kebaya! Thank you darling fabulousisterย ๐Ÿ’›๐Ÿ“ธ
.
Emyleen now only RM99 per piece from RM169 because we're having MINI-ME SALE until 12am tomorrow! Grab yours now & save RM70 for today's & tomorrow purchaseย ๐ŸŽ‰
.
NOTE : Free 2 crystal brooches for every purchase.
Read more
Assalamualaikum & pagi fabulousisters Dah sarapan ke belum tu? Since cuti panjang ni kan, ramai cikmin nampak yang pergi penang hujung minggu ni Tiba-tiba rasa nak throwback video food hunting dekat penang haritu . So pada sesiapa yang bercuti dekat penang sekarang ni, wajib try ... Assalamualaikum & pagi fabulousisters ๐Ÿ˜ Dah sarapan ke belum tu? Since cuti panjang ni kan, ramai cikmin nampak yang pergi penang hujung minggu ni ๐Ÿ™Š Tiba-tiba rasa nak throwback video food hunting dekat penang haritu ๐Ÿ˜‹
.
So pada sesiapa yang bercuti dekat penang sekarang ni, wajib try tau sarapan dekat sini . Memang LOVE sangat roti canai dia ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿคคโค๏ธ
.
Have a nice weekend girls! ๐ŸŽ‰
Read more
Loading...
MINI-ME SALE <span class="emoji emoji1f469"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f467"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f38a"></span> RM 99 DEALS <span class="emoji emoji1f44d"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f4a5"></span> TARIKH : 8-10 SEPTEMBER WWW.FABULOUSHEEJAB.COM WHATSAPP ...
Media Removed
MINI-ME SALE ๐Ÿป๐Ÿป RM 99 DEALS ๐Ÿป TARIKH : 8-10 SEPTEMBER WWW.FABULOUSHEEJAB.COM WHATSAPP +60132271168 [ 10am-7pm ] _ EMYLรˆร‰N Kebaya Modern . SIZE : XS , S , M , L . MATERIAL : Mattรฉ Satin . EMBELLISHMENTS : FREE 2 signature crystal colourful brooches . DETAILS : Pointy kebaya ... MINI-ME SALE ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŽŠ
RM 99 DEALS ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ฅ
TARIKH : 8-10 SEPTEMBER
WWW.FABULOUSHEEJAB.COM
WHATSAPP +60132271168 [ 10am-7pm ]
_
๐ŸŒท EMYLรˆร‰N Kebaya Modern๐ŸŒท
.
SIZE : XS , S , M , L
.
MATERIAL : Mattรฉ Satin
.
EMBELLISHMENTS : FREE 2 signature crystal colourful brooches
.
DETAILS : Pointy kebaya top , 6-panels long skirt , Nursing Zipper ( Nursing-friendly ) , hook at the side of skirt
.
_
RM 99 only for 1 set โ—๏ธ
Click link in bio now !
WWW.FABULOUSHEEJAB.COM
Read more
MINI-ME SALE <span class="emoji emoji1f469"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f467"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f38a"></span> RM 99 DEALS <span class="emoji emoji1f44d"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f4a5"></span> TARIKH : 8-10 SEPTEMBER WWW.FABULOUSHEEJAB.COM WHATSAPP ...
Media Removed
MINI-ME SALE ๐Ÿป๐Ÿป RM 99 DEALS ๐Ÿป TARIKH : 8-10 SEPTEMBER WWW.FABULOUSHEEJAB.COM WHATSAPP +60132271168 [ 10am-7pm ] _ โšœ๏ธ KHAYLA Kurung Kedah โšœ๏ธ . SIZE : XS , S , M , L , XL ( limited ) . MATERIAL : Premium Polyester . DETAILS : Front Zipper ( Nursing-friendly ) , shoulder pads , wide ... MINI-ME SALE ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŽŠ
RM 99 DEALS ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ฅ
TARIKH : 8-10 SEPTEMBER
WWW.FABULOUSHEEJAB.COM
WHATSAPP +60132271168 [ 10am-7pm ]
_
โšœ๏ธ KHAYLA Kurung Kedah โšœ๏ธ
.
SIZE : XS , S , M , L , XL ( limited )
.
MATERIAL : Premium Polyester
.
DETAILS : Front Zipper ( Nursing-friendly ) , shoulder pads , wide opening sleeves
.
_
RM 99 only for 1 set โ—๏ธ
Click link in bio now !
WWW.FABULOUSHEEJAB.COM
Read more
Loading...
MINI-ME SALE <span class="emoji emoji1f469"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f467"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f38a"></span> RM 99 DEALS <span class="emoji emoji1f44d"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f4a5"></span> TARIKH : 8-10 SEPTEMBER WWW.FABULOUSHEEJAB.COM WHATSAPP ...
Media Removed
MINI-ME SALE ๐Ÿป๐Ÿป RM 99 DEALS ๐Ÿป TARIKH : 8-10 SEPTEMBER WWW.FABULOUSHEEJAB.COM WHATSAPP +60132271168 [ 10am-7pm ] _ BUY 2 for RM 99 Means jatuh RM49.50 sen untuk sehelai baju ni kalau beli dua-dua ๐Ÿป Beli 1 NARรŒSSA & 1 KHAYLA , get 2 beautiful designs _ Click link in bio now ! WWW.FABULOUSHEEJAB.COM MINI-ME SALE ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŽŠ
RM 99 DEALS ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ฅ
TARIKH : 8-10 SEPTEMBER
WWW.FABULOUSHEEJAB.COM
WHATSAPP +60132271168 [ 10am-7pm ]
_
BUY 2 for RM 99 ๐Ÿ’ฅ
Means jatuh RM49.50 sen untuk sehelai baju ni kalau beli dua-dua ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Beli 1 NARรŒSSA & 1 KHAYLA , get 2 beautiful designs ๐Ÿ˜
_
Click link in bio now !
WWW.FABULOUSHEEJAB.COM
Makin meningkat usia , makin rindu dengan bebelan emakย <span class="emoji emoji2764"></span>๏ธย Salam maghrib fabulousistersย <span class="emoji emoji1f60a"></span> _ #SANTAPANmindaFhb #FHBquotes
Media Removed
Makin meningkat usia , makin rindu dengan bebelan emakย ๏ธย Salam maghrib fabulousistersย  _ #SANTAPANmindaFhb #FHBquotes Makin meningkat usia , makin rindu dengan bebelan emakย โค๏ธย Salam maghrib fabulousistersย ๐Ÿ˜Š
_
#SANTAPANmindaFhb
#FHBquotes
Petang fabulousisters <span class="emoji emoji2728"></span> Kalau uolls bijak bestari, apa nama desert dalam video ni? Klik play & tengok ...
Media Removed
Petang fabulousisters Kalau uolls bijak bestari, apa nama desert dalam video ni? Klik play & tengok sampai habis tau kalau tau dekat mana ada jual desert sedap ni please tag their ig dekat komen pleaseeee ๐Ÿคค๐Ÿป . Oh btw dah grab ke belum item MINI-ME SALE kalini? Serendah RM99 je tau . Grab ... Petang fabulousisters โœจ Kalau uolls bijak bestari, apa nama desert dalam video ni? Klik play & tengok sampai habis tau ๐Ÿ˜‹ kalau tau dekat mana ada jual desert sedap ni please tag their ig dekat komen pleaseeee ๐Ÿคค๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ’ž
.
Oh btw dah grab ke belum item MINI-ME SALE kalini? Serendah RM99 je tau . Grab yours now ๐Ÿ˜˜
.
Read more
Too cute to handle ! Comel betul adik @little_imans pakai KHAYLA kurung kedah corak tribal love ...
Media Removed
Too cute to handle ! Comel betul adik @little_imans pakai KHAYLA kurung kedah corak tribal love pink ni . Cutting nampak sangat selesa, material kain tak panas & cutting kurung kedah yang bersahaja ni memudahkan anak-anak untuk buat apa-apa aktiviti ๐Ÿค—๐Ÿป . COMBO SALE : KHAYLA + NARISAA ... Too cute to handle ! Comel betul adik @little_imans pakai KHAYLA kurung kedah corak tribal love pink ni ๐Ÿ˜๐Ÿ’ž
.
Cutting nampak sangat selesa, material kain tak panas & cutting kurung kedah yang bersahaja ni memudahkan anak-anak untuk buat apa-apa aktiviti ๐Ÿค—๐Ÿ‘๐Ÿป
.
COMBO SALE : KHAYLA + NARISAA RM99 only ! ( NP : RM159 / pcs )
.
Click link on bio to order or whatsapp us at +60132271168
Read more
Loading...
MINI-ME SALE <span class="emoji emoji1f469"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f467"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f38a"></span> RM 99 DEALS <span class="emoji emoji1f44d"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f4a5"></span> TARIKH : 8-10 SEPTEMBER WWW.FABULOUSHEEJAB.COM WHATSAPP ...
Media Removed
MINI-ME SALE ๐Ÿป๐Ÿป RM 99 DEALS ๐Ÿป TARIKH : 8-10 SEPTEMBER WWW.FABULOUSHEEJAB.COM WHATSAPP +60132271168 [ 10am-7pm ] . Beli 2 baju kids ni cuma RM99 , maksudnya jatuh RM49.50 sen untuk sehelai baju ni kalau beli dua-dua. Fuhh murah !ย ย Jom mommies shopping baju kurung anak dekat ... MINI-ME SALE ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŽŠ
RM 99 DEALS ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ฅ
TARIKH : 8-10 SEPTEMBER
WWW.FABULOUSHEEJAB.COM
WHATSAPP +60132271168 [ 10am-7pm ]
.
Beli 2 baju kids ni cuma RM99 , maksudnya jatuh RM49.50 sen untuk sehelai baju ni kalau beli dua-dua. Fuhh murah !ย ๐Ÿ˜ย Jom mommies shopping baju kurung anak dekat website sekarang. Kalau tak harga sepasang je dah lebih seratusย ๐Ÿ˜‰
.
KOMBO SET Narissa kurung + Khayla kurung RM99 sahaja ! Klik cepat link di bio untuk pembelian pantas !ย ๐Ÿ‘
.
Read more
MINI-ME SALE ๐Ÿป๐Ÿป RM 99 DEALS ๐Ÿป TARIKH : 8-10 SEPTEMBER WWW.FABULOUSHEEJAB.COM WHATSAPP +60132271168 [ 10am-7pm ] . Yayy , EMYLร‹EN kebaya ni cuma RM99 je untuk HARINI , ESOK & LUSA ! Siap dapat FREEGIFT set brooch kristal macam model pakai tu. Serius seronok shopping murah-murah ... MINI-ME SALE ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŽŠ
RM 99 DEALS ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ฅ
TARIKH : 8-10 SEPTEMBER
WWW.FABULOUSHEEJAB.COM
WHATSAPP +60132271168 [ 10am-7pm ]
.
Yayy , EMYLร‹EN kebaya ni cuma RM99 je untuk HARINI , ESOK & LUSA ! Siap dapat FREEGIFT set brooch kristal macam model pakai tu. Serius seronok shopping murah-murah + dapat freegifts ni !ย ๐Ÿ˜๐ŸŽย So fabulousisters jangan tangguh lama-lama nak beli, sebab stock limited!
.
Cepat whatsapp admin sekarang untuk order atau terus beli dengan pantas di website www.fabulousheejab.com!
Read more
Assalamualaikum & pagi fabulousisters ! Selamat berhujung minggu dan luangkan masa bersama yang ...
Media Removed
Assalamualaikum & pagi fabulousisters ! Selamat berhujung minggu dan luangkan masa bersama yang tersayangย ย Buat yang terlepas pandang , MINI-ME SALE dah pun bermula pada pukul 12 tengah malam tadi tauย  . Baju KHAYLA kurung kedah ni jatuh ke RM99 sahaja dari RM199 sehingga hari isnin ... Assalamualaikum & pagi fabulousisters ! Selamat berhujung minggu dan luangkan masa bersama yang tersayangย ๐Ÿ˜˜ย Buat yang terlepas pandang , MINI-ME SALE dah pun bermula pada pukul 12 tengah malam tadi tauย ๐ŸŽ‰
.
Baju KHAYLA kurung kedah ni jatuh ke RM99 sahaja dari RM199 sehingga hari isnin ni. Pembelian boleh dibuat di whatsapp & website. Sambil-sambil tengah rehat dekat rumah tu, boleh lah shopping sambil goyang kaki. Semua dihujung jariย ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ™†
.
Layari laman web www.fabulousheejab.com untuk pembelian pantas selama 24jamย โšก๏ธ
Read more
Loading...
MINI-ME SALE <span class="emoji emoji1f469"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f467"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f38a"></span> RM 99 DEALS <span class="emoji emoji1f44d"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f4a5"></span> TARIKH : 8-10 SEPTEMBER WWW.FABULOUSHEEJAB.COM WHATSAPP ...
Media Removed
MINI-ME SALE ๐Ÿป๐Ÿป RM 99 DEALS ๐Ÿป TARIKH : 8-10 SEPTEMBER WWW.FABULOUSHEEJAB.COM WHATSAPP +60132271168 [ 10am-7pm ] _ Less than 2 hours yayyy ๐Ÿป Fabulous Mummies , 1 for you , 2 for mini you ! Fabulousisters , 1 for you , 2 for your lilโ€™ sister ! RM 99 for 2 sets baju kurung of kids RM ... MINI-ME SALE ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŽŠ
RM 99 DEALS ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ฅ
TARIKH : 8-10 SEPTEMBER
WWW.FABULOUSHEEJAB.COM
WHATSAPP +60132271168 [ 10am-7pm ]
_
Less than 2 hours yayyy ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Fabulous Mummies , 1 for you , 2 for mini you ! ๐Ÿ˜
Fabulousisters , 1 for you , 2 for your lilโ€™ sister ! ๐Ÿ˜
RM 99 for 2 sets baju kurung of kids
RM 99 for 1 set EMYLรˆร‰N / KHAYLA adults
_
Pukul 12 malam tepat kita dating depan website yawww ๐Ÿ˜˜ Dah tak banyak tu ๐Ÿ˜‹
Siap dapat FREE GIFT tauuu whieee ๐ŸŽ
_
WWW.FABULOUSHEEJAB.COM
Read more
MINI-ME SALE <span class="emoji emoji1f469"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f467"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f38a"></span> RM 99 DEALS <span class="emoji emoji1f44d"></span>๐Ÿป<span class="emoji emoji1f4a5"></span> TARIKH : 8-10 SEPTEMBER WWW.FABULOUSHEEJAB.COM WHATSAPP ...
Media Removed
MINI-ME SALE ๐Ÿป๐Ÿป RM 99 DEALS ๐Ÿป TARIKH : 8-10 SEPTEMBER WWW.FABULOUSHEEJAB.COM WHATSAPP +60132271168 [ 10am-7pm ] _ We heard you fabulousisters !!! Flash 3-days sale for Mini fabulousisters in-the-making ๐Ÿป RM 99 for 2 sets baju kurung of kids RM 99 for 1 set EMYLรˆร‰N / KHAYLA ... MINI-ME SALE ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŽŠ
RM 99 DEALS ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ฅ
TARIKH : 8-10 SEPTEMBER
WWW.FABULOUSHEEJAB.COM
WHATSAPP +60132271168 [ 10am-7pm ]
_
We heard you fabulousisters !!!๐Ÿ˜๐Ÿ’‹
Flash 3-days sale for Mini fabulousisters in-the-making ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐Ÿ˜˜
RM 99 for 2 sets baju kurung of kids
RM 99 for 1 set EMYLรˆร‰N / KHAYLA adults
_
Check your sizes & full catalogue at @fabulousheejab.catalogue & get ready to steal yours a.s.a.p at sharp 12 AM today at WWW.FABULOUSHEEJAB.COM ๐Ÿ’ช๐Ÿป
_
Sizes & stocks are limited , so fabulousisters kalau tak nak terlepas & melepas ๐Ÿ˜‚ standby pukul 12 malam ni di website ๐Ÿ˜˜
_
Read more
Tidak penting berapa lama kita hidup, yang penting bagaimana keadaan kita semasa hidup. Salam ...
Media Removed
Tidak penting berapa lama kita hidup, yang penting bagaimana keadaan kita semasa hidup. Salam maghrib semua _ #SANTAPANmindaFhb #FHBquotes Tidak penting berapa lama kita hidup, yang penting bagaimana keadaan kita semasa hidup. Salam maghrib semua ๐Ÿ’•
_
#SANTAPANmindaFhb
#FHBquotes
Loading...
๐Ÿ•Œ๐Ÿ“ฟ - AL-QURAN TAK DISENTUH, ZIKIR TAK BASAH DI LIDAH, SEJADAH SELALU TERLIPAT LALU MASIH MENANYA, MENGAPA ...
Media Removed
๐Ÿ•Œ๐Ÿ“ฟ - AL-QURAN TAK DISENTUH, ZIKIR TAK BASAH DI LIDAH, SEJADAH SELALU TERLIPAT LALU MASIH MENANYA, MENGAPA HATI TIDAK TENANG? _ Jawapannya ada dalam diri kita . Salam maghrib fabulousistersย  ๐Ÿ•Œ๐Ÿ“ฟ
-
AL-QURAN TAK DISENTUH,
ZIKIR TAK BASAH DI LIDAH,
SEJADAH SELALU TERLIPAT
LALU MASIH MENANYA,
MENGAPA HATI TIDAK TENANG?
_
Jawapannya ada dalam diri kita . Salam maghrib fabulousistersย ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’š
Itโ€™s cake oโ€™clock <span class="emoji emoji23f0"></span>๐Ÿคค - Selamat petang & salam asar fabulousisters . Petang macam ni kalau dapat ...
Media Removed
Itโ€™s cake oโ€™clock ๐Ÿคค - Selamat petang & salam asar fabulousisters . Petang macam ni kalau dapat sepotong kek & ais coklat mesti sedapkan - Yang otw nak balik rumah dari ofis tu, hati-hati memandu Itโ€™s cake oโ€™clock โฐ๐Ÿคค
-
Selamat petang & salam asar fabulousisters . Petang macam ni kalau dapat sepotong kek & ais coklat mesti sedapkan ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ’•
-
Yang otw nak balik rumah dari ofis tu, hati-hati memandu ๐Ÿš—
Still looking for a comfortable and glam outfit? For those looking for a simple way to rock your day ...
Media Removed
Still looking for a comfortable and glam outfit? For those looking for a simple way to rock your day on any event , our Aร›RORA PEPLUM is the answer!ย  . Featuring two combination of exclusive material : Premium Chevron Polycrepe + Exclusive Shimmering Jacquard Brocade . This outfit will ... Still looking for a comfortable and glam outfit? For those looking for a simple way to rock your day on any event , our Aร›RORA PEPLUM is the answer!ย ๐Ÿ’ซ
.
Featuring two combination of exclusive material : Premium Chevron Polycrepe + Exclusive Shimmering Jacquard Brocade . This outfit will make you feeling excited all day longย ๐Ÿ˜
.
Shop now link on bioย ๐Ÿ‘
Read more
Spotted Gorgeous fabulousister in RANIA KURUNG ! <span class="emoji emoji2728"></span> Thank youuuu darling @ayu_zaharuddin for tagging ...
Media Removed
Spotted Gorgeous fabulousister in RANIA KURUNG ! Thank youuuu darling @ayu_zaharuddin for tagging us your ootd ๐Ÿ“ธ Looking drop dead gorgeous as always!ย  . Siapa yang dapat grab RANIA KURUNG waktu merdeka sale minggu lepas? Jom la share ootd dengan cikmin . Mesti lawa fabulousisters ... Spotted Gorgeous fabulousister in RANIA KURUNG ! โœจ Thank youuuu darling @ayu_zaharuddin for tagging us your ootd ๐Ÿ“ธ Looking drop dead gorgeous as always!ย ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Siapa yang dapat grab RANIA KURUNG waktu merdeka sale minggu lepas? Jom la share ootd dengan cikmin . Mesti lawa fabulousisters melaram dengan rania kan!ย ๐Ÿ˜๐ŸŒน
.
PS : RANIA kurung sold out.
Read more
It's wellness WEDNESDAY. Take care of yourself, stay refreshed, and stress less. Good morning ...
Media Removed
It's wellness WEDNESDAY. Take care of yourself, stay refreshed, and stress less. Good morning fabulousisters. Happy working !ย  - Featured EMYLร‹EN mini kebaya in Tender green PRICE : RM169 / PCS - SHOP NOW AT WWW.FABULOUSHEEJAB.COM or WHATSAPP US AT +60132271168. It's wellness WEDNESDAY. Take care of yourself, stay refreshed, and stress less. Good morning fabulousisters. Happy working !ย ๐Ÿ’š
-
Featured EMYLร‹EN mini kebaya in Tender green
PRICE : RM169 / PCS
-
SHOP NOW AT WWW.FABULOUSHEEJAB.COM or
WHATSAPP US AT +60132271168.
JANGAN BERHENTI BERDOA. - Salam maghrib semua , assalamualaikumย <span class="emoji emoji2764"></span>๏ธ - #SANTAPANmindafhb #FHBquotes
Media Removed
JANGAN BERHENTI BERDOA. - Salam maghrib semua , assalamualaikumย ๏ธ - #SANTAPANmindafhb #FHBquotes JANGAN BERHENTI BERDOA.
-
Salam maghrib semua , assalamualaikumย โค๏ธ
-
#SANTAPANmindafhb
#FHBquotes
POSTAGE SETIAP HARI SELASA - JUMAAT ! <span class="emoji emoji2764"></span>๏ธ - Fabulousisters yang nak join postage boleh buat pembelian ...
Media Removed
POSTAGE SETIAP HARI SELASA - JUMAAT ! ๏ธ - Fabulousisters yang nak join postage boleh buat pembelian & pembayaran sebelum pukul 3 setiap hari & order akan dipos pada hari yang sama. - Tempoh penghantaran 2-3 hari bekerja untuk kawasan semenanjung & 3-5 hari bekerja untuk kawasan sabah ... POSTAGE SETIAP HARI SELASA - JUMAAT ! โค๏ธ
-
Fabulousisters yang nak join postage boleh buat pembelian & pembayaran sebelum pukul 3 setiap hari & order akan dipos pada hari yang sama.
-
Tempoh penghantaran 2-3 hari bekerja untuk kawasan semenanjung & 3-5 hari bekerja untuk kawasan sabah sarawak ๐Ÿ“ฆ
-
Alhamdulillah postage untuk harini dah pun selesai, fabulousisters yang dah grab item ONLINE MERDEKA LELONG SALE semalam, tunggu barang uolls sampai depan pintu okayy ๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐ŸŽ๐Ÿ’‹
.
Read more
Stay young & fabulous with Aร›RORAย <span class="emoji emoji2728"></span> _ Fabulousisters , ada tak yang berjaya grab AURORA peplum ...
Media Removed
Stay young & fabulous with Aร›RORAย  _ Fabulousisters , ada tak yang berjaya grab AURORA peplum warna justice blue masa merdeka sale haritu? Happy takkk sebab dapat grab Aร›RORA YAYY TAHNIAH FABULOUSISTERSย  Ootd nanti jangan lupa share dengan cikmin okayย  - AURORA BROCADE PEPLUM ... Stay young & fabulous with Aร›RORAย โœจ
_
Fabulousisters , ada tak yang berjaya grab AURORA peplum warna justice blue masa merdeka sale haritu? Happy takkk sebab dapat grab Aร›RORA ๐Ÿ˜˜YAYY TAHNIAH FABULOUSISTERSย ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Ootd nanti jangan lupa share dengan cikmin okayย ๐Ÿ˜
-
AURORA BROCADE PEPLUM | RM329
SIZE : XS , S , M , L , XL
WWW.FABULOUSHEEJAB.COM
Read more
Alhamdulillah syukur , thank you kepada semua fabulousisters & personal shopper yang terlibat ...
Media Removed
Alhamdulillah syukur , thank you kepada semua fabulousisters & personal shopper yang terlibat dalam MERDEKA LELONG SALE minggu lepas ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿป . Dan tak lupa juga pada fabulousisters yang dah grab peluang MERDEKA LELONG SALE secara online di website semalam yang berlangsung selama 24 ... Alhamdulillah syukur , thank you kepada semua fabulousisters & personal shopper yang terlibat dalam MERDEKA LELONG SALE minggu lepas ๐ŸŽ‰๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜
.
Dan tak lupa juga pada fabulousisters yang dah grab peluang MERDEKA LELONG SALE secara online di website semalam yang berlangsung selama 24 jam๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Dengan ini secara rasminya , MERDEKA LELONG SALE telah pun tamat dan harga telah pun kembali kepada asal โค๏ธ
.
Kami dari pihak @fabulousheejab mohon maaf jika ada kekurangan sepanjang sale berlangsung ๐Ÿ™๐Ÿป
.
InnshaAllah semua parcel untuk order online akan di pos petang ni. Sebarang maklumat tambahan online sales kami akan update ye ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Read more
Assalamualaikum and good morning fabulousisters. Happy working ๐Ÿค—<span class="emoji emoji1f338"></span> . Alhamdulillah syukur, ...
Media Removed
Assalamualaikum and good morning fabulousisters. Happy working ๐Ÿค— . Alhamdulillah syukur, MERDEKA LELONG SALE yang berlangsung di butik & website telah pun berjalan dengan lancar ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ thank you so much diatas support yang luar biasa dari #fabulousisters semua ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ . InnshaAllah ... Assalamualaikum and good morning fabulousisters. Happy working ๐Ÿค—๐ŸŒธ
.
Alhamdulillah syukur, MERDEKA LELONG SALE yang berlangsung di butik & website telah pun berjalan dengan lancar ๐ŸŽ‰๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐ŸŽ‰ thank you so much diatas support yang luar biasa dari #fabulousisters semua โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
InnshaAllah harini semua parcel untuk pembelian di website akan dipos pada harini . Thank you for shopping with us! ๐Ÿ’‹
.
Read more
EMYLรˆร‰N Kebaya Modern ๐Ÿ–ค PERCUMA 2 KERONGSANG bling bling terserlah tu <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f381"></span> Click link in bio now ...
Media Removed
EMYLรˆร‰N Kebaya Modern ๐Ÿ–ค PERCUMA 2 KERONGSANG bling bling terserlah tu Click link in bio now fabulousisters ๐Ÿป๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ›’ EMYLรˆร‰N Kebaya Modern ๐Ÿ–ค
PERCUMA 2 KERONGSANG bling bling terserlah tu ๐Ÿ˜๐ŸŽ
Click link in bio now fabulousisters ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’จ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ›’
Yesss siapa dah beli tu boleh mirror selfiรฉ cam Kak Farah & fefeeling cam anak dara #whynot <span class="emoji emoji1f61c"></span>Ada saiz ...
Media Removed
Yesss siapa dah beli tu boleh mirror selfiรฉ cam Kak Farah & fefeeling cam anak dara #whynot Ada saiz dari XS-XL ( terhad ) _ Nak pinggang secekak camni tak payah susah2 diet tau , pakai je Aร›RORA yang ada cutting slim persis supermodel Warna Justice Blue ni onz sangat kan ๐Ÿฆ‹ _ Yesss siapa dah beli tu boleh mirror selfiรฉ cam Kak Farah & fefeeling cam anak dara #whynot ๐Ÿ˜œAda saiz dari XS-XL ( terhad )
_
Nak pinggang secekak camni tak payah susah2 diet tau , pakai je Aร›RORA yang ada cutting slim persis supermodel ๐Ÿ˜
Warna Justice Blue ni onz sangat kan ๐Ÿฆ‹
_
Aร›RORA Peplum Brocade in Justice Blue is #nursingfriendly attire <span class="emoji emoji1f499"></span>
Media Removed
Aร›RORA Peplum Brocade in Justice Blue is #nursingfriendly attire Aร›RORA Peplum Brocade in Justice Blue is #nursingfriendly attire ๐Ÿ’™
LAST DAY OF MERDEKA LELONG SALE !ย  JEMPUT DATANG BERAMAI-RAMAI KE SHOWROOM KAMI HARINI DI BUTIK @ohmybaby_malaysiaย ๏ธ . HARGA SERENDAH RM25 - RM89 UNTUK HARINI JEEE , LEPAS TU TAK DAPAT DAHH HARGA MACAM NIย ๏ธ . Yang tak boleh datang please pesan awal-awal pada personal shoppers ... LAST DAY OF MERDEKA LELONG SALE !ย ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ JEMPUT DATANG BERAMAI-RAMAI KE SHOWROOM KAMI HARINI DI BUTIK @ohmybaby_malaysiaย โค๏ธ
.
HARGA SERENDAH RM25 - RM89 UNTUK HARINI JEEE , LEPAS TU TAK DAPAT DAHH HARGA MACAM NIย โ˜บ๏ธ
.
Yang tak boleh datang please pesan awal-awal pada personal shoppers ini , ada SERVICE CHARGE ye sayangs atas effort mereka ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘‡๐Ÿป
-
1) @Alizaahmad74
2) @Ayuuyuu
3) @icyaisyah
.
.
Read more
LAST DAY OF MERDEKA LELONG SALE ! <span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> JEMPUT DATANG BERAMAI-RAMAI KE SHOWROOM KAMI HARINI DI BUTIK ...
Media Removed
LAST DAY OF MERDEKA LELONG SALE ! JEMPUT DATANG BERAMAI-RAMAI KE SHOWROOM KAMI HARINI DI BUTIK @ohmybaby_malaysia ๏ธ . Harini je peluang fabulousisters untuk grab item serendah RM25-RM89 tau . Macam mini NARISSA kurung lace ni jadi RM40 je sepasang . Yang dewasa dah sold out masa hari ... LAST DAY OF MERDEKA LELONG SALE ! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ JEMPUT DATANG BERAMAI-RAMAI KE SHOWROOM KAMI HARINI DI BUTIK @ohmybaby_malaysia โค๏ธ
.
Harini je peluang fabulousisters untuk grab item serendah RM25-RM89 tau . Macam mini NARISSA kurung lace ni jadi RM40 je sepasang . Yang dewasa dah sold out masa hari pertama sale lagi . Yang kanak-kanak pun dah tinggal sipi jeย ๐Ÿ˜ฑ
.
Tolong grab harini mommies , comel sangat tengok anak dara kecik uolls pakai NARISSA ni. Dah la murah !ย ๐Ÿ˜
.
{ STOCK UPDATE 2/9 }
MINI NARISSA KURUNG
Silver Pink - XS , M
Forget-Me-Not Blue - XS , S
Twilight Blue - XS , S
Maroon Tango - XS ,S , M
.
SIZING CHART : @fabulousheejab.catalogue
Read more
Mommies & daddies , jangan lupa singgah butik @ohmybaby_malaysia tau , sebab harini dengan esok ...
Media Removed
Mommies & daddies , jangan lupa singgah butik @ohmybaby_malaysia tau , sebab harini dengan esok ada MERDEKA LELONG SALE ! Baju kurung kedah KHAYLA ni RM40 je ( NP : RM159 )ย ๏ธ . MERDEKA LELONG SALE ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ BAJU SERENDAH RM 25 ๐Ÿ›’ TARIKH : 31 OGOS - 2 SEPTEMBER 2018 HARI : JUMAAT - AHAD [ 3 HARI ... Mommies & daddies , jangan lupa singgah butik @ohmybaby_malaysia tau , sebab harini dengan esok ada MERDEKA LELONG SALE ! Baju kurung kedah KHAYLA ni RM40 je ( NP : RM159 )ย ๐Ÿ˜๐ŸŽ‰โค๏ธ
.
MERDEKA LELONG SALE ๐ŸŽ‰๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
BAJU SERENDAH RM 25 ๐ŸŽˆ๐Ÿ›’
TARIKH : 31 OGOS - 2 SEPTEMBER 2018
HARI : JUMAAT - AHAD [ 3 HARI SAHAJA ]
-
TEMPAT : BUTIK @ohmybaby_Malaysia
WAZE : [ OH MY BABY SHAH ALAM ]
MASA : 11 PAGI - 6 PETANG
Read more
LIVE UPDATE MERDEKA LELONG SALE DAY 2 <span class="emoji emoji1f389"></span>๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ<span class="emoji emoji1f389"></span> - THANK YOU FABULOUSISTERS FOR COMING . HAPPY SHOPPING ...
Media Removed
LIVE UPDATE MERDEKA LELONG SALE DAY 2 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - THANK YOU FABULOUSISTERS FOR COMING . HAPPY SHOPPING ! ๐Ÿ›๐Ÿป - MERDEKA LELONG SALE NOW HAPPENING AT OUR MINI SHOWROOM @ohmybaby_malaysia - MERDEKA LELONG SALE ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ BAJU SERENDAH RM 25 ๐Ÿ›’ TARIKH : 31 OGOS - 2 SEPTEMBER 2018 HARI : JUMAAT - AHAD ... LIVE UPDATE MERDEKA LELONG SALE DAY 2 ๐ŸŽ‰๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐ŸŽ‰
-
THANK YOU FABULOUSISTERS FOR COMING . HAPPY SHOPPING ! ๐Ÿ›๐Ÿ’ช๐Ÿป
-
MERDEKA LELONG SALE NOW HAPPENING AT OUR MINI SHOWROOM @ohmybaby_malaysia ๐Ÿก
-
MERDEKA LELONG SALE ๐ŸŽ‰๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
BAJU SERENDAH RM 25 ๐ŸŽˆ๐Ÿ›’
TARIKH : 31 OGOS - 2 SEPTEMBER 2018
HARI : JUMAAT - AHAD [ 3 HARI SAHAJA ]
-
TEMPAT : BUTIK @ohmybaby_Malaysia
WAZE : [ OH MY BABY SHAH ALAM ]
MASA : 11 PAGI - 6 PETANG
Read more
MERDEKA LELONG SALE ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ BAJU SERENDAH RM 25 ๐Ÿ›’ TARIKH : 31 OGOS - 2 SEPTEMBER 2018 HARI : JUMAAT - AHAD [ 3 HARI SAHAJA ] TEMPAT : BUTIK @ohmybaby_Malaysia Seksyen 7 Shah Alam [ WAZE : OH MY BABY SHAH ALAM ] MASA : 11 PAGI - 6 PETANG _ Fabulousisterssss LUSA plssss terpacak depan butik @ohmybaby_malaysia ... MERDEKA LELONG SALE ๐ŸŽ‰๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
BAJU SERENDAH RM 25 ๐ŸŽˆ๐Ÿ›’
TARIKH : 31 OGOS - 2 SEPTEMBER 2018
HARI : JUMAAT - AHAD [ 3 HARI SAHAJA ]
TEMPAT : BUTIK @ohmybaby_Malaysia Seksyen 7 Shah Alam [ WAZE : OH MY BABY SHAH ALAM ]
MASA : 11 PAGI - 6 PETANG
_
Fabulousisterssss LUSA plssss terpacak depan butik @ohmybaby_malaysia seawal pukul 11 pagi untuk grab baju-baju saiz uolsssss ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‹
Diingatkan saiz adalah TERHAD & konsep siapa cepat dia dapat ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
_
MINOR DEFECT/BAJU SAMPLE MODEL/DISPLAY for non-fussy fabulousisters macam Cikmin yang big fan @fabulousheejab memang tak sabar-sabar la tunggu Jumaat niiiii ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
_
Browse previous posts untuk AIM item-item yang korang nak sambar bermula Jumaat ini ๐Ÿ™Œ๐Ÿป MURAH NAUZUBILLAH ๐Ÿ˜‚
Jangan lambat datang plsss , nanti melepas barang-barang baek ๐Ÿ‘๐Ÿป
_
Set awal-awal WAZE : OH MY BABY SHAH ALAM , dekat Seksyen 7 Shah Alam , Ground Floor tak payah naik-naik tangga dah ๐Ÿค— Dah pilih-pilih boleh terus bayar kat kaunter & melaraammmm ๐Ÿ˜˜
Jumpa uolsss , canโ€™t waitttt !!!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹โค
Read more
MERDEKA LELONG SALE ! SERENDAH RM25 HINGGA RM89 SAHAJA ! SAVE THE DATES #FABULOUSISTERS ย YAYYYYY ...
Media Removed
MERDEKA LELONG SALE ! SERENDAH RM25 HINGGA RM89 SAHAJA ! SAVE THE DATES #FABULOUSISTERS ย YAYYYYY !!ย  . Fuhh , bukan biasa-biasa sale lelong kalini , harga JATUH GAUNG orang cakap niย ย Yang tak nak grab memang rugi besar sebab konfirm habis licin nanti . Yang jauh boleh cari personal ... MERDEKA LELONG SALE ! SERENDAH RM25 HINGGA RM89 SAHAJA ! SAVE THE DATES #FABULOUSISTERS ย YAYYYYY !!ย ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Fuhh , bukan biasa-biasa sale lelong kalini , harga JATUH GAUNG orang cakap niย ๐Ÿ˜‚ย Yang tak nak grab memang rugi besar sebab konfirm habis licin nanti . Yang jauh boleh cari personal shopper yang dipercayai sebab sale kalini hanya untuk WALK-IN sahajaย ๐Ÿ˜˜
.
Setiap pembelian dapat FREEGIFT pulak tu . Rasa-rasa?? BEST GILA KANNNNNN ! ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ’ž
.
Ada beberapa defect yang tak ketara untuk setiap item , jadi sangat penting untuk #fabulousisters cek dulu sebelum buat pembayaran. Sebarang pertukaran selepas pembelian adalah tidak dibenarkanย ๐Ÿ™…
.
2 HARI LAGI , jemput singgah ke mini showroom kami di butik @ohmybaby_malaysia dari pukul 11 pagi hingga 6 petang . Hari jumaat , sabtu & ahad iniย ๐Ÿ’ƒ .
Read more
2 HARI LAGI sebelum MERDEKA LELONG SALE START !ย <span class="emoji emoji1f389"></span>ย Fabulousisters dah ready ke belum? WAJIB DATANG ...
Media Removed
2 HARI LAGI sebelum MERDEKA LELONG SALE START !ย ย Fabulousisters dah ready ke belum? WAJIB DATANG sebab semua item serendah RM25 hingga RM100 JER !ย  . Termasuk DARLEENA brocade kurung yang super fabulous ni. Cuma RM80 dari RM319 . GILA - GILA MARKDOWN DAH niii , kalau tak grab memang rugi ... 2 HARI LAGI sebelum MERDEKA LELONG SALE START !ย ๐ŸŽ‰ย Fabulousisters dah ready ke belum? WAJIB DATANG sebab semua item serendah RM25 hingga RM100 JER !ย ๐Ÿ‘
.
Termasuk DARLEENA brocade kurung yang super fabulous ni. Cuma RM80 dari RM319 . GILA - GILA MARKDOWN DAH niii , kalau tak grab memang rugi besarrrย ๐Ÿ˜œโ˜๏ธ
.
Diingatkan yang hanya akan berlangsung selama 3 HARI & untuk pembelian WALK-IN ke butik sahaja. Sebab ada beberapa defect kecil untuk setiap item. Bagi yang jauh boleh kirim dengan personal shooper yang dipercayaiย โค๏ธ
.
P/S : Tak available untuk pembelian secara online ( website & whatsapp )ย โœ–๏ธ . STOK TERHAD.
.
Read more
MERDEKA LELONG SALE <span class="emoji emoji1f389"></span>๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ BAJU SERENDAH RM 25 <span class="emoji emoji1f388"></span>๐Ÿ›’ TARIKH : 31 OGOS - 2 SEPTEMBER 2018 HARI : JUMAAT ...
Media Removed
MERDEKA LELONG SALE ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ BAJU SERENDAH RM 25 ๐Ÿ›’ TARIKH : 31 OGOS - 2 SEPTEMBER 2018 HARI : JUMAAT - AHAD [ 3 HARI SAHAJA ] TEMPAT : BUTIK @ohmybaby_Malaysia Seksyen 7 Shah Alam [ WAZE : OH MY BABY SHAH ALAM ] MASA : 11 PAGI - 6 PETANG . Assalamualaikum fabulousisters kesayangan semua , dengan ... MERDEKA LELONG SALE ๐ŸŽ‰๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
BAJU SERENDAH RM 25 ๐ŸŽˆ๐Ÿ›’
TARIKH : 31 OGOS - 2 SEPTEMBER 2018
HARI : JUMAAT - AHAD [ 3 HARI SAHAJA ]
TEMPAT : BUTIK @ohmybaby_Malaysia Seksyen 7 Shah Alam [ WAZE : OH MY BABY SHAH ALAM ]
MASA : 11 PAGI - 6 PETANG
.
Assalamualaikum fabulousisters kesayangan semua , dengan ini kami ingin mengumumkan Super-Good-News to all of you : MERDEKA LELONG SALE secara besar-besaran & meriah akan berlangsung ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Please save above important information darlings ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ˜˜ Sebarkan berita paling gempak ni kepada yang tersayang , ramai-ramai shopping baju minor defects lelong warehouse clearance serendah RM 25 sahaja โ—โ—โ—๐Ÿ˜ฑ
.
Jom ramai-ramai memeriahkan booth Fabulous Heejab bermula hari Jumaat Hari Merdeka , ada FREE GIFTS untuk yang terawal/bertuah ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Kami tidak sabar jumpa fabulousisters ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Kenapa fabulousisters wajib datang ke Merdeka Lelong Sale Fabulous Heejab weekend ini?
.
โžก Setiap pembelian akan menerima FREE GIFT
โžก Semua koleksi As-Is Item RAYA 2018 serendah RM99
โžก Semua koleksi As-Is Item FAVELOOK serendah RM25
โžก Semua koleksi As-Is Item KIDS serendah RM45
.
Untuk maklumat lebih lanjut, sila follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป https://www.instagram.com/fabulousheejab/
https://www.instagram.com/fabulousheejab/
https://www.instagram.com/fabulousheejab/
https://www.instagram.com/fabulousheejab/
https://www.instagram.com/fabulousheejab/
.
SILA LIKE DAN JANGAN LUPA SHARE FABULOUSISTERS๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
Read more
Dazzlingย <span class="emoji emoji2728"></span>ย Featured beautiful @bella.mahathir in EMYLร‹EN mini kebaya . She's donning tender ...
Media Removed
Dazzlingย ย Featured beautiful @bella.mahathir in EMYLร‹EN mini kebaya . She's donning tender green color in XS sizeย ย Secure your order now at www.fabulousheejab.com ( click link on bio )ย  . ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ MERDEKA SALE : RM119 โ€ข NORMAL PRICE : RM169 . HOW TO BUY : OFFICIAL WEBSITE 24-HOURS www.fabulousheejab.com . WHATSAPP ... Dazzlingย โœจย Featured beautiful @bella.mahathir in EMYLร‹EN mini kebaya . She's donning tender green color in XS sizeย ๐Ÿ’š๐Ÿ’ย Secure your order now at www.fabulousheejab.com ( click link on bio )ย ๐Ÿ‘†
.
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ MERDEKA SALE : RM119 ๐ŸŽ‰
โ€ข NORMAL PRICE : RM169
.
HOW TO BUY :
โœ…OFFICIAL WEBSITE 24-HOURS
www.fabulousheejab.com
.
โœ…WHATSAPP : โ€ช+60132271168โ€ฌ
Reply within 11 AM - 7 PM
Read more
Assalamualaikum & selamat pagi fabulousistersย <span class="emoji emoji1f60d"></span>ย Ramai dah tak sabar nak shopping hari jumaat ...
Media Removed
Assalamualaikum & selamat pagi fabulousistersย ย Ramai dah tak sabar nak shopping hari jumaat nanti sebab ada MERDEKA LELONG SALE dekat showroom kami di @ohmybaby_malaysiaย ย Item serendah RM25 - RM100 je tau !ย  . Tapi sebelum tu fabulousisters jangan lupa dapatkan AURORA BROCADE ... Assalamualaikum & selamat pagi fabulousistersย ๐Ÿ˜ย Ramai dah tak sabar nak shopping hari jumaat nanti sebab ada MERDEKA LELONG SALE dekat showroom kami di @ohmybaby_malaysiaย ๐ŸŽ‰ย Item serendah RM25 - RM100 je tau !ย ๐ŸŽˆ
.
Tapi sebelum tu fabulousisters jangan lupa dapatkan AURORA BROCADE PEPLUM ni dengan harga RM150 ! JIMAT RM179 dari harga asal dan dapat PERCUMA sepasang set kerongsang + kotakย ๐ŸŽ
.
Cara pembelian boleh dibeli secara online di whatsapp +60132271168 atau boleh terus klik link website kami www.fabulousheejab.com di bioย ๐Ÿ˜˜
.
Read more
Ma shaa Allah , our loyal fabulousister @anne_farhana never fails to impress us with her gorgeous ...
Media Removed
Ma shaa Allah , our loyal fabulousister @anne_farhana never fails to impress us with her gorgeous #FABULOUSHEEJABOOTD in EMYLรˆร‰N Kebaya Modern Wardrobe fabulousister kita ni dah penuh dah dengan baju-baju Fabulous Heejab~!!!! Love sangatttt , tq Anne _ Ada yang belum beli lagi ... Ma shaa Allah , our loyal fabulousister @anne_farhana never fails to impress us with her gorgeous #FABULOUSHEEJABOOTD in EMYLรˆร‰N Kebaya Modern ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Wardrobe fabulousister kita ni dah penuh dah dengan baju-baju Fabulous Heejab~!!!! Love sangatttt , tq Anne ๐Ÿ˜˜
_
Ada yang belum beli lagi ? Now go secure yours as fast as you can because the sizes are running out lowwww ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
_
RM 119 only & youโ€™ll get the prettiest brooches like our fabulousister wearing on EMYLรˆร‰N, perfect kan ๐Ÿ˜
The cutting enhancing your silhouette darlingssss , macam baju tempah but itโ€™s not , itโ€™s RTW by @fabulousheejab ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
_
Shop now at
WWW.FABULOUSHEEJAB.COM ๐Ÿ›’๐ŸŽ๐ŸŽ‰
Read more
MERDEKA LELONG SALE <span class="emoji emoji1f389"></span>๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ BAJU SERENDAH RM 25 <span class="emoji emoji1f388"></span>๐Ÿ›’ TARIKH : 31 OGOS - 2 SEPTEMBER 2018 HARI : JUMAAT ...
Media Removed
MERDEKA LELONG SALE ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ BAJU SERENDAH RM 25 ๐Ÿ›’ TARIKH : 31 OGOS - 2 SEPTEMBER 2018 HARI : JUMAAT - AHAD [ 3 HARI SAHAJA ] TEMPAT : BUTIK @ohmybaby_Malaysia Seksyen 7 Shah Alam [ WAZE : OH MY BABY SHAH ALAM ] MASA : 11 PAGI - 6 PETANG _ Fabulousisterssss sekali lagi Cikmin nak ingatkan fabulousisters ... MERDEKA LELONG SALE ๐ŸŽ‰๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
BAJU SERENDAH RM 25 ๐ŸŽˆ๐Ÿ›’
TARIKH : 31 OGOS - 2 SEPTEMBER 2018
HARI : JUMAAT - AHAD [ 3 HARI SAHAJA ]
TEMPAT : BUTIK @ohmybaby_Malaysia Seksyen 7 Shah Alam [ WAZE : OH MY BABY SHAH ALAM ]
MASA : 11 PAGI - 6 PETANG
_
Fabulousisterssss sekali lagi Cikmin nak ingatkan fabulousisters semua bahawasanya amat rugi besar kalau fabulousisters terlepas LELONG MAHA MURAH ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜† Make sure jangan terlepas plssss
_
Ramai-ramai turun Shah Alam untuk grab baju-baju serendah RM 25 jerrrr ๐Ÿคค
_
AS-IS items semua BAWAH RM 100 & RM 45 for 1 set pun adaaaa , FREE GIFT untuk yang TERAWAL/BERTUAH adaaaa & macam-macam lagi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
_
Sebarkan berita gembira ini , please save gaji uols untuk baju-baju jenama busana Muslimah : Fabulous Heejab yang diyakini sejak 2012 yayyyy ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ†
_
Read more
You can never be overdressed or overeducated with EMYLร‹ENย <span class="emoji emoji1f493"></span> . Salam maghrib fabulousisters ...
Media Removed
You can never be overdressed or overeducated with EMYLร‹ENย  . Salam maghrib fabulousisters , featuring EMYLร‹EN in Silver cloud . Now only left for XS size for RM119 / piece. Grab yours now at www.fabulousheejab.com ( 24 HOURS daily )ย  . You can never be overdressed or overeducated with EMYLร‹ENย ๐Ÿ’“
.
Salam maghrib fabulousisters , featuring EMYLร‹EN in Silver cloud . Now only left for XS size for RM119 / piece. Grab yours now at www.fabulousheejab.com ( 24 HOURS daily )ย ๐Ÿ’ป .
Petang #fabulousisters! Any cempedak goreng lover here? <span class="emoji emoji1f64b"></span>๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Cuaca sejuk pulak petang ni dekat ...
Media Removed
Petang #fabulousisters! Any cempedak goreng lover here? ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Cuaca sejuk pulak petang ni dekat shah alam . Tempat korang pun sama ke? Kalau dapat makan cempedak goreng panas-panas ni mesti sedap kan! ๐Ÿคค Petang #fabulousisters! Any cempedak goreng lover here? ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Cuaca sejuk pulak petang ni dekat shah alam . Tempat korang pun sama ke? Kalau dapat makan cempedak goreng panas-panas ni mesti sedap kan! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ’ž๐Ÿคค
"There's something about black. You feel hidden away in it!" _ So trueeee !ย <span class="emoji emoji1f446"></span>Warna hitam boleh ...
Media Removed
"There's something about black. You feel hidden away in it!" _ So trueeee !ย Warna hitam boleh bantu kita nampak lebih langsing & tinggi dalam masa yang sama ย Siapa dekat sini warna favourite dia hitam?ย ย  #WAJIB dapatkan AURORA peplum ni tau sebab dia sangat perfect untuk dijadikan ... "There's something about black. You feel hidden away in it!"
_
So trueeee !ย ๐Ÿ‘†Warna hitam boleh bantu kita nampak lebih langsing & tinggi dalam masa yang sama โœจ ย Siapa dekat sini warna favourite dia hitam?ย ๐Ÿ™‹ย  #WAJIB dapatkan AURORA peplum ni tau sebab dia sangat perfect untuk dijadikan sebagai salah satu koleksi terbaik fabulousistersย โค๏ธ
-
MERDEKA SALE ๐ŸŽ‰๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
FLAT PRICE RM 150 +
FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฆ +
FREE 2 KERONGSANG ๐ŸŽ
-
ORDER now at WWW.FABULOUSHEEJAB.COM atau WHATSAPP KE NOMBOR +60132271168
Read more
WOW WOW WOW ! SEMUANYA PERCUMA BILA BELI AURORA BROCADE KURUNG DENGAN HARGA RM150ย <span class="emoji emoji203c"></span>๏ธ<span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span> . HARGA ...
Media Removed
WOW WOW WOW ! SEMUANYA PERCUMA BILA BELI AURORA BROCADE KURUNG DENGAN HARGA RM150ย ๏ธ . HARGA MUKTAMAD RM150 untuk sepasang kurung aurora yang dibuat dari material kain yang berkualiti . Harga asal cecah RM329 , tapi sekarang cuma separuh harga & #fabulousisters dapat baju yang sama ... WOW WOW WOW ! SEMUANYA PERCUMA BILA BELI AURORA BROCADE KURUNG DENGAN HARGA RM150ย โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ‘
.
HARGA MUKTAMAD RM150 untuk sepasang kurung aurora yang dibuat dari material kain yang berkualiti . Harga asal cecah RM329 , tapi sekarang cuma separuh harga & #fabulousisters dapat baju yang sama macam dalam gambar!ย ๐Ÿ‘
.
Semua saiz masih ada dari saiz kecil XS hingga XL ! Klik link di bio atau terus whatsapp kami di nombor +60132271168 untuk order secara online . Bagi yang tinggal berdekatan showroom kami di butik @ohmybaby_malaysia seksyen 7 shah alam , boleh dapatkan aurora kami disana. Jemput datang!ย โค๏ธ๐Ÿ’ƒ
.
#MERDEKALELONGSALE
#MERDEKASALE
#NURSINGFRIENDLY
Read more
Assalamualaikum & good morning #fabulousisters Today is never too late to start a new FABULOUS week . Embrace it! . Grab your EMYLร‹EN KEBAYA now for only RM119 at www.fabulousheejab.com or stay tuned this FRIDAY for MERDEKA LELONG SALE ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๏ธ . P/S : Merdeka Lelong Sale will be held ... Assalamualaikum & good morning #fabulousisters ๐ŸŒธ Today is never too late to start a new FABULOUS week . Embrace it! ๐ŸŒˆโœจ
.
Grab your EMYLร‹EN KEBAYA now for only RM119 at www.fabulousheejab.com or stay tuned this FRIDAY for MERDEKA LELONG SALE ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐ŸŽ‰โ™ฅ๏ธ
.
P/S : Merdeka Lelong Sale will be held at @ohmybaby_malaysia on this 31st August until 2 Sept. All item as low as RM25. Please STAY TUNED! ๐Ÿ’‹
.
Read more
Semarakkan semangat kebangsaan dengan memakai kebaya tradisional ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ _ RM 119 dilengkapi dengan ...
Media Removed
Semarakkan semangat kebangsaan dengan memakai kebaya tradisional ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ _ RM 119 dilengkapi dengan 2 kerongsang warna-warni _ WWW.FABULOUSHEEJAB.COM ๐Ÿ›’ Semarakkan semangat kebangsaan dengan memakai kebaya tradisional ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
_
RM 119 dilengkapi dengan 2 kerongsang warna-warni
_
WWW.FABULOUSHEEJAB.COM ๐Ÿ›’
Shooh shooh away Monday Blues darlings by having your Aร›RORA in Justice Blue hues ๐Ÿฆ‹ _ Shop now at ...
Media Removed
Shooh shooh away Monday Blues darlings by having your Aร›RORA in Justice Blue hues ๐Ÿฆ‹ _ Shop now at WWW.FABULOUSHEEJAB.COM & get FREE POSTAGE DEAL + FREE 2 EXCLUSIVE BROOCHES Shooh shooh away Monday Blues darlings by having your Aร›RORA in Justice Blue hues ๐Ÿฆ‹
_
Shop now at WWW.FABULOUSHEEJAB.COM & get
FREE POSTAGE DEAL +
FREE 2 EXCLUSIVE BROOCHES ๐ŸŽ

Loading...