Faizalfbi76 Instagram Photos and Videos

Loading...


faizalfbi76 Faizal Ismail @faizalfbi76 mentions
Followers: 235,781
Following: 443
Total Comments: 0
Total Likes: 0

#eFBI at TAPAK Urban Street Ampang! . Nak rasa keenakan #DagingItamManisFBI #AyamItamManisFBI #dagingdendenglentokfbi . Meh sini.. kami tungguuuu! . . #eFBI #FBI #FaizalIsmail #FrozenFoodMalaysia #FrozenFood #Makananmelayu #Makanansegera #Sedapnya #ViralMalaysia ... #eFBI at TAPAK Urban Street Ampang! .
Nak rasa keenakan #DagingItamManisFBI #AyamItamManisFBI #dagingdendenglentokfbi .
Meh sini.. kami tungguuuu! .
.

#eFBI #FBI #FaizalIsmail
#FrozenFoodMalaysia #FrozenFood #Makananmelayu #Makanansegera #Sedapnya #ViralMalaysia #Viral #Kakimakan
.
Read more
Loading...
from @dbilique - TAPAK APA? . TAPAK Sulaiman? TAPAK tangan ? TAPAK rumah? TAPAK kaki? . . Bukan ...
Media Removed
from @dbilique - TAPAK APA? . TAPAK Sulaiman? TAPAK tangan ? TAPAK rumah? TAPAK kaki? . . Bukan semua di atas , jawapannya TAPAK AMPANG ! . . Warga Kota jom menapak di TAPAK bermula 6pm. Your one and only chance to chill with @therealfafau @faizalfbi76 @haelhusaini . . Saksikan ... from @dbilique - TAPAK APA? .
TAPAK Sulaiman?
TAPAK tangan ?
TAPAK rumah?
TAPAK kaki? .
.
Bukan semua di atas , jawapannya
TAPAK AMPANG ! .
.
Warga Kota jom menapak di TAPAK bermula 6pm. Your one and only chance to chill with @therealfafau @faizalfbi76 @haelhusaini .
.
Saksikan @dbilique secara LIVE di FACEBOOK FAIZAL ISMAIL dan website @dbilique www.dbilique.com . .
.
See you , see you 😊.
.
Biz Buddy Partners :
@maritaskinsolutionhq
@spabekamarrayan

Booth partner
@adaniaofficial
Venue Partners :
@tapak.ft

Digital partner:
@hangat.com

#dbiliquekeluarbilik
#dbilique
#Roadtour2018
Read more
Bila ayah jamming lagu JAMPI, baby Qalisya pun nak nyanyi sama.. tapi tak sabar nak masuk part ha ha ha.. 😬🤣 . Jumpa malam ni #DBiliqueKeluarBilik di TAPAK URBAN DINIG STREET AMPANG.. Live bersama HAEL HUSAINI. . #dbilique #digitalchannel #liveshow #roadtour Bila ayah jamming lagu JAMPI, baby Qalisya pun nak nyanyi sama.. tapi tak sabar nak masuk part ha ha ha.. 😬🤣🙏
.
Jumpa malam ni #DBiliqueKeluarBilik di TAPAK URBAN DINIG STREET AMPANG.. Live bersama HAEL HUSAINI.
.
#dbilique #digitalchannel #liveshow #roadtour
Sebuah #Throwback bila @upiak_isil_official datang ke konti #DBilique (semasa itu FBILIVE) . Sambil dijamu makan #DagingItamManisFBI . Lamak Bana katanya? Betul ka hehe.. lama tak jumpa @upiak_isil_official tak rindu ka daging 😬😎 . Utk order dan pertanyaan : . bit.ly/eFBIorder bit.ly/eFBIorder bit.ly/eFBIorder ... Sebuah #Throwback bila @upiak_isil_official datang ke konti #DBilique (semasa itu FBILIVE)
.
Sambil dijamu makan #DagingItamManisFBI
.
Lamak Bana katanya? Betul ka hehe.. lama tak jumpa @upiak_isil_official tak rindu ka daging 😬😎
.
Utk order dan pertanyaan :
.
bit.ly/eFBIorder
bit.ly/eFBIorder
bit.ly/eFBIorder (Boleh klik terus di bio IG ini)
.
Atau hotline kami : 0192311636
.

#DagingItamManisFBI #DagingDendengLentokFBI
#AyamItamManisFBI
#eFBI #FBI #FaizalIsmail
#FrozenFoodMalaysia #FrozenFood #Makananmelayu #Makanansegera #Sedapnya #ViralMalaysia #Viral #Kakimakan
.
Read more
Wah, sekali dia kasik Jejaka KASHMIR posing dengan produk kita lah! Haaa tepok!!<span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span> @adeqe174 ...
Media Removed
Wah, sekali dia kasik Jejaka KASHMIR posing dengan produk kita lah! Haaa tepok!! @adeqe174 . . (Apapun, produk kami bukan sambal hitam ye, ia daging masak hitam hehehe) . Merata2 dah customer kami bawak produk eFBI keluar travel sebab SIAP DIMASAK, cuma RENDAM pek dalam air panas ... Wah, sekali dia kasik Jejaka KASHMIR posing dengan produk kita lah! Haaa tepok!!👏👏👏 @adeqe174 .
.
(Apapun, produk kami bukan sambal hitam ye, ia daging masak hitam hehehe)
.
Merata2 dah customer kami bawak produk eFBI keluar travel sebab SIAP DIMASAK, cuma RENDAM pek dalam air panas dan makan! .
Nak travel dgn produk kami?
.
Order di sini : (boleh klik di bio IG ini)
.
bit.ly/eFBIorder
bit.ly/eFBIorder
bit.ly/eFBIorder
.
Atau contact hotline kami di 0192311636
.
Boleh check senarai ejen terdekat anda utk cod di :
.
bit.ly/ejenFBI
.
Kini produk eFBI diiktiraf HALAL حلال Malaysia!
.
#DagingItamManisFBI #DagingDendengLentokFBI
#AyamItamManisFBI
#eFBI #FBI #FaizalIsmail
#FrozenFoodMalaysia #FrozenFood #Makananmelayu #Makanansegera #Sedapnya #ViralMalaysia #Viral #Kakimakan
Read more
MALAM ESOK 9pm! . from @dbilique - D U E T . . Min rasa nak tengok @therealfafau berduet dengan ...
Media Removed
MALAM ESOK 9pm! . from @dbilique - D U E T . . Min rasa nak tengok @therealfafau berduet dengan @haelhusaini lah. Eh lupa pulak! Abam @faizalfbi76 tidak terkecuali eeehhh! Jangan lari! . . You all request lagu apa nak mereka nyanyi. Tapi @haelhusaini , #ArtisMasukBilik kena pakai ... MALAM ESOK 9pm!
.

from @dbilique - D U E T
.
.
Min rasa nak tengok @therealfafau berduet dengan @haelhusaini lah. Eh lupa pulak! Abam @faizalfbi76 tidak terkecuali eeehhh! Jangan lari!
.
.
You all request lagu apa nak mereka nyanyi. Tapi @haelhusaini , #ArtisMasukBilik kena pakai kain pelekat la la la tau. So jangan lupa tu! 🤩
.
.
Saksikan @dbilique secara live di FACEBOOK FAIZAL ISMAIL dan website @dbilique www.dbilique.com . .
.
Biz Buddy Partners :
@maritaskinsolutionhq
@spabekamarrayyan
@adaniaofficial .
.
Venue Partners :
@tapak.ft
.
.
Digital partner:
@hangat.com
.
#dbiliquekeluarbilik
#dbilique
#Roadtour2018
Read more
Loading...
Likewise @cherylsamad thank you! Im flattered 😬😎<span class="emoji emoji1f603"></span> . Apapun CHERYL hanya menjawab SOALAN wartawan ...
Media Removed
Likewise @cherylsamad thank you! Im flattered 😬😎 . Apapun CHERYL hanya menjawab SOALAN wartawan tentang pengacaraan, bukan bermakna kami betul2 nak kembali ke pentas AJL. . 7 tahun bersama memang satu kenangan terbaik dlm bidang pengacaraan saya. SATU perkataan menggambarkan ... Likewise @cherylsamad thank you! Im flattered 😬😎😃
.
Apapun CHERYL hanya menjawab SOALAN wartawan tentang pengacaraan, bukan bermakna kami betul2 nak kembali ke pentas AJL.
.
7 tahun bersama memang satu kenangan terbaik dlm bidang pengacaraan saya. SATU perkataan menggambarkan CHERYL dan bekerja dgn beliau adalah - PROFESSIONALISM
.
Bakat baru sentiasa kami sokong dan raikan. Hidup AJL!
.

Thank you @myhmrap
Regrann from @myhmrap - Setuju kata @cherylsamad Gandingan dengan @faizalfbi76 sangat menjadi dan terbaik! Klik di bio atau Swipe di IG Stories untuk cerita penuh.
Read more
Lagu Maal Hijrah paling diingati dulu dan sekarang. . #SalamMaalHijrah1440 #AwalMuharram Lagu Maal Hijrah paling diingati dulu dan sekarang.
.
#SalamMaalHijrah1440 #AwalMuharram
Loading...
TERIMA KASIH kerana beri sambutan hebat utk promosi September! . Daging& Ayam Itam Manis IN STOCK ...
Media Removed
TERIMA KASIH kerana beri sambutan hebat utk promosi September! . Daging& Ayam Itam Manis IN STOCK NOW! (swipe pics utk harga) . Daging Dendeng Lentok OUT OF STOCK! . Check senarai EJEN kami seluruh Malaysia utk COD SAMPAI KE RUMAH! (Boleh klik di bio IG ini) . bit.ly/EjenFBI bit.ly/EjenFBI bit.ly/EjenFBI . (Produk ... TERIMA KASIH kerana beri sambutan hebat utk promosi September!
.
Daging& Ayam Itam Manis IN STOCK NOW! 👏👏 (swipe pics utk harga)
.
Daging Dendeng Lentok OUT OF STOCK! 🙏 🙏🙏
.
Check senarai EJEN kami seluruh Malaysia utk COD SAMPAI KE RUMAH! (Boleh klik di bio IG ini)
.
bit.ly/EjenFBI
bit.ly/EjenFBI
bit.ly/EjenFBI
.
(Produk eFBI dah siap dimasak, cuma panaskan je 😋)
.
Kini produk kami diiktiraf HALAL حلال Malaysia!
.
Nak info lagi? Contact je hotline kami 0192311636
.

#eFBI #FBI #FaizalIsmail
#FrozenFoodMalaysia #FrozenFood #FBI #Makananmelayu #Makanansegera #Sedapnya #ViralMalaysia #Viral #Kakimakan
Read more
Selesai Tour #DBiliqueKeluarBilik week one! - Tapah - Bagan Ajam - Ipoh . Terima kasih yang sudi ...
Media Removed
Selesai Tour #DBiliqueKeluarBilik week one! - Tapah - Bagan Ajam - Ipoh . Terima kasih yang sudi datang untuk berkenalan dengan jenama digital yang masih baharu ni. . Lokasi UTARA . Minggu ni jumpa kami di : . SENTRAL . Rabu 8pm : Tapak Urban Dining Ampang . SELATAN : . Jumaat ... Selesai Tour #DBiliqueKeluarBilik week one!
- Tapah - Bagan Ajam - Ipoh
.
Terima kasih yang sudi datang untuk berkenalan dengan jenama digital yang masih baharu ni.
.
Lokasi UTARA ✅ .
Minggu ni jumpa kami di :
.
SENTRAL
.
Rabu 8pm :
Tapak Urban Dining Ampang
.
SELATAN :
.
Jumaat 4pm - Plaza Angsana JB
.
Sabtu 4pm - Dataran Tg Mas MUAR
.
Ahad 4pm - Pantai Kelebanng MELAKA
.
#DBilique #roadtour #digitalchannel #liveshow #bilafafaufbibergabung #meetandgreet
Read more
Thank you org Penang semalam di RnR Bagan Ajam! Hampa sempoiiii.!. . Petang ni kita jumpa org IPOH ...
Media Removed
Thank you org Penang semalam di RnR Bagan Ajam! Hampa sempoiiii.!. . Petang ni kita jumpa org IPOH pulak.. Bulatan Sultan Azlan Shah, Meru. Bermula 4pm okay! . #dbiliquekeluarbilik #dbilique #roadtour #bilafafaufbibergabung #digitalchannel #liveshow Thank you org Penang semalam di RnR Bagan Ajam! Hampa sempoiiii.!.
.
Petang ni kita jumpa org IPOH pulak.. Bulatan Sultan Azlan Shah, Meru. Bermula 4pm okay!
.
#dbiliquekeluarbilik #dbilique #roadtour #bilafafaufbibergabung #digitalchannel #liveshow
Terima kasih BAGAN AJAM! . Yang mai, yang sporting, yang nyanyi sama2.. Hampa best weiii.. . ESOK kita jumpa di Bulatan Sultan Azlan Shah, MERU Perak. . Buskers yang buat show ngan kami.. hampa terbaek weii @2ndmixband_official - nanti jumpak lagi naaaa! 🤗🤗 . #dbilique #digitalchannel ... Terima kasih BAGAN AJAM!
.
Yang mai, yang sporting, yang nyanyi sama2.. Hampa best weiii..
.
ESOK kita jumpa di Bulatan Sultan Azlan Shah, MERU Perak.
.
Buskers yang buat show ngan kami.. hampa terbaek weii @2ndmixband_official - nanti jumpak lagi naaaa! 🤗🤗
.
#dbilique #digitalchannel #liveshow #bilafafaufbibergabung
Read more
Loading...
Team @dbilique ‘isi tank’ di rumah mak ayah saya sebelum ke next location : RnR BAGAN AJAM Butterworth. . Lepas makan.. mengantuk la pulakkk 😴😴😴.. huhuhu . Tapi tak boleh.. kami kena jumpa hampa semua.. tunggu kat RnR Bagan Ajam bermula 4 petang naaaa! . #DBiliqueKeluarBilik #Roadtour ... Team @dbilique ‘isi tank’ di rumah mak ayah saya sebelum ke next location : RnR BAGAN AJAM Butterworth.
.
Lepas makan.. mengantuk la pulakkk 😴😴😴.. huhuhu
.
Tapi tak boleh.. kami kena jumpa hampa semua.. tunggu kat RnR Bagan Ajam bermula 4 petang naaaa!
.
#DBiliqueKeluarBilik #Roadtour #DigitalTour #digitalchannel #liveshow
Read more
Orang TAPAH dan TELUK INTAN... Ni dia Ejen eFBI di sana. Korang boleh contact HANA utk COD kalau nak ...
Media Removed
Orang TAPAH dan TELUK INTAN... Ni dia Ejen eFBI di sana. Korang boleh contact HANA utk COD kalau nak rasa Daging Itam Manis, Dendeng Lentok dan Ayam Itam Manis. . 0133370042 0133370042 0133370042 . Atau follow IG beliau @_alhanazaimi_ . Cepat, dia baru top up stock 😬😀😎 . #DagingItamManisFBI ... Orang TAPAH dan TELUK INTAN... Ni dia Ejen eFBI di sana. Korang boleh contact HANA utk COD kalau nak rasa Daging Itam Manis, Dendeng Lentok dan Ayam Itam Manis.
.
0133370042
0133370042
0133370042
.
Atau follow IG beliau @_alhanazaimi_
.
Cepat, dia baru top up stock 😬😀😎
.
#DagingItamManisFBI #DagingDendengLentokFBI
#AyamItamManisFBI
#eFBI #FBI #FaizalIsmail
#FrozenFoodMalaysia #FrozenFood #Makananmelayu #Makanansegera #Sedapnya #ViralMalaysia #Viral #Kakimakan
Read more
#Repost @dbilique ・・・ FIRST LOCATION . Ada yang lambai, Ada yang hon, Ada yang jerit, Nasib baik tak de yang maki. Thank you semuaaaaa . See you next : 7/9 RNR Tapah @3pm 8/9 RNR Bagan Ajam, Butterworth @4pm 9/9 Bulatan Sultan Azlan Shah, Ipoh @4pm . . Tonton @dbilique secara ... #Repost @dbilique ・・・
FIRST LOCATION ✅
.
Ada yang lambai,
Ada yang hon,
Ada yang jerit,
Nasib baik tak de yang maki.
Thank you semuaaaaa .
See you next :
7/9 RNR Tapah @3pm ✅
8/9 RNR Bagan Ajam, Butterworth @4pm
9/9 Bulatan Sultan Azlan Shah, Ipoh @4pm
.
.
Tonton @dbilique secara live di FACEBOOK FAIZAL ISMAIL dan website @dbilique www.dbilique.com . .
.
Biz Buddies Partners :
@maritaskinsolutionhq

Booth partners:
@adaniaofficial
@efbifoodproduct_hq
Venue Partners :
@plus_malaysia
@merurayapark
Hotel Partners:
@casuarinameru

#dbiliquekeluarbilik
#dbilique
#Roadtour2018
Read more
Loading...
eFBI ikut DBiliqueKeluarBilik! . Jumpa kami di lokasi2 ini : . JUMAAT (hari ni) RnR TAPAH 4pm SABTU (esok) RnR Bagan Ajam 4pm AHAD Bulatan Meru Jaya IPOH 4pm . . #DBilique #DigitalTour #RoadTour #eFBI #faizalismail eFBI ikut DBiliqueKeluarBilik!
.
Jumpa kami di lokasi2 ini :
.
JUMAAT (hari ni) RnR TAPAH 4pm
SABTU (esok) RnR Bagan Ajam 4pm
AHAD Bulatan Meru Jaya IPOH 4pm
.
.
#DBilique #DigitalTour #RoadTour #eFBI #faizalismail
Ada orang nak further studies kat UK dan nak bekal produk @efbifoodproduct_hq . . So malam ni saya bekalkan kpd OMMA yg hebat ni dgn harapan dia dapat makan dgn boyfriend mata BIRU dia kat sana 😀. . Good LUCK to you @farahlee_ as you move onto the next stage in your life. Without a doubt, you ... Ada orang nak further studies kat UK dan nak bekal produk @efbifoodproduct_hq .
.
So malam ni saya bekalkan kpd OMMA yg hebat ni dgn harapan dia dapat makan dgn boyfriend mata BIRU dia kat sana 😃😀.
.
Good LUCK to you @farahlee_ as you move onto the next stage in your life. Without a doubt, you will continue to have SUCCESS in all areas!
.
P/S : ibu Farah tau benor pasal saya ngan family.. peminat tegar katanya.. haha thanks Auntie!
.
#inspiration
Read more
Ini Ejen @efbifood.kualalumpur Mr DAUD! . Dia boleh COD sampai ke rumah sekitar KL dan dia baru ...
Media Removed
Ini Ejen @efbifood.kualalumpur Mr DAUD! . Dia boleh COD sampai ke rumah sekitar KL dan dia baru top up stock! . Boleh DM Daud untuk order sekitar KL . @efbifood.kualalumpur @efbifood.kualalumpur @efbifood.kualalumpur . Atau contact 0195677515 . #DagingItamManisFBI #DagingDendengLentokFBI #AyamItamManisFBI #eFBI ... Ini Ejen @efbifood.kualalumpur Mr DAUD!
.
Dia boleh COD sampai ke rumah sekitar KL dan dia baru top up stock!
.
Boleh DM Daud untuk order sekitar KL
.
@efbifood.kualalumpur
@efbifood.kualalumpur
@efbifood.kualalumpur .
Atau contact 0195677515
.
#DagingItamManisFBI #DagingDendengLentokFBI
#AyamItamManisFBI
#eFBI #FBI #FaizalIsmail
#FrozenFoodMalaysia #FrozenFood #Makananmelayu #Makanansegera #Sedapnya #ViralMalaysia #Viral #Kakimakan
Read more
Loading...
Our 1st Digital Tour . . . #DBILIQUEKELUARBILIK at @lepakings Gombak. . . Terima kasih @fashasandha , bukan senang nak tgk Fasha nanyi wei! . View full version di www.dbilique.com . semua yang terlibat, penaja, yang datang makan dan support. . Kekurangan kami cuba tampung, ... Our 1st Digital Tour .
.
.
#DBILIQUEKELUARBILIK at @lepakings Gombak. .
.
Terima kasih @fashasandha , bukan senang nak tgk Fasha nanyi wei! 😃😁
.
View full version di www.dbilique.com
.
semua yang terlibat, penaja, yang datang makan dan support.
.
Kekurangan kami cuba tampung, yang terlebih kami cuba sama ratakan 😁🙏🙏
.
Jumpa seterusnya :
.
Jumaat 7/9 : RnR Tapah
Sabtu 8/9 : RnR Bagan Ajam
Ahad 9/9 : Bulatan Sultan Azlan Shah, Meru Ipoh .
Tiga2 hari bermula 4 petang
.
#dbilique #digitalchannel #liveshow #digitaltour #roadtour
Read more
DBILIQUE TRUCK is Lepaking! . Yeah.. Digital Tour @dbilique starts today! Our first venue is at Lepaking Gombak.. korg datang sini ramai2 start 8pm.. sambil makan2 dan LIVE! bersama @fashasandha . . P/S sorry tak leh lama.. nak layan awek yang tegur ni kejap ye.. be right back 😬 . #dbiliquekeluarbilik ... DBILIQUE TRUCK is Lepaking!
.
Yeah.. Digital Tour @dbilique starts today! Our first venue is at Lepaking Gombak.. korg datang sini ramai2 start 8pm.. sambil makan2 dan LIVE! bersama @fashasandha .
.
P/S sorry tak leh lama.. nak layan awek yang tegur ni kejap ye.. be right back 😍😬🙏
.
#dbiliquekeluarbilik #digitaltour
#digitalchannel #liveshow #bilafafaufbibergabung
Read more
 #Repost @dbilique ・・・ Thank you to all our Biz Buddy Partners! Malam ini ggaaissss jangan lupa ...
Media Removed
#Repost @dbilique ・・・ Thank you to all our Biz Buddy Partners! Malam ini ggaaissss jangan lupa tonton @dbilique secara live di FACEBOOK PAGE FAIZAL ISMAIL dan website @dbilique www.dbilique.com bermula 8 malam! bermula 8 malam! bermula 8 malam! . Biz Buddy Partners Central Region ... #Repost @dbilique ・・・
Thank you to all our Biz Buddy Partners!

Malam ini ggaaissss jangan lupa tonton @dbilique secara live di FACEBOOK PAGE FAIZAL ISMAIL dan website @dbilique www.dbilique.com
bermula 8 malam!
bermula 8 malam!
bermula 8 malam!
.
Biz Buddy Partners Central Region :
@maritaskinsolutionhq
@adaniaofficial
@spabekamarrayyan
.
Venue Partners : @lepakings
Digital partner: @hangat.com
.
#dbiliquekeluarbilik
#dbilique
#Roadtour2018
Read more
Meeting & Planning for eFBI FOOD! . Terima kasih Ustaz @elyasharun . Saya guna khidmat konsultansi ...
Media Removed
Meeting & Planning for eFBI FOOD! . Terima kasih Ustaz @elyasharun . Saya guna khidmat konsultansi beliau sehingga kilang @efbifoodproduct_hq dapat sijil HALAL. Beliau sgt membantu! Anda yg buat bisnes target Halal sila contact beliau. Recommended! . Dan banyak plan utk marketing ... Meeting & Planning for eFBI FOOD!
.
Terima kasih Ustaz @elyasharun . Saya guna khidmat konsultansi beliau sehingga kilang @efbifoodproduct_hq dapat sijil HALAL. Beliau sgt membantu! Anda yg buat bisnes target Halal sila contact beliau. Recommended!
.
Dan banyak plan utk marketing saya dah hand over kepada @shairunizamsapian . Thank you for joining #eFBI .
.
Dalam dunia bisnes, kalau nak buat sorang2 memang tak terkejar dan momentum akan jadi slow. Kena ada team. .
. “There is no such thing as a self-made man. You will reach your goals only with the help of others.” ― George Shinn
Read more
Harga Runtuh SEPTEMBER! . (Produk eFBI dah siap dimasak, cuma panaskan je <span class="emoji emoji1f60b"></span>) . Kini produk kami ...
Media Removed
Harga Runtuh SEPTEMBER! . (Produk eFBI dah siap dimasak, cuma panaskan je ) . Kini produk kami diiktiraf حلال Malaysia! . Ramai yang tanya ‘camne nak order ek?’ . Senang je.. contact EJEN2 kami berdekatan anda, biar diorg HANTAR terus ke rumah korang.. ada la cajnya sikit hehe.. . Check ... Harga Runtuh SEPTEMBER!
.
(Produk eFBI dah siap dimasak, cuma panaskan je 😋)
.
Kini produk kami diiktiraf حلال Malaysia!
.
Ramai yang tanya ‘camne nak order ek?’ .
Senang je.. contact EJEN2 kami berdekatan anda, biar diorg HANTAR terus ke rumah korang.. ada la cajnya sikit hehe..
.
Check senarai ejen kami seluruh Malaysia di sini :
.
bit.ly/EjenFBI
bit.ly/EjenFBI
bit.ly/EjenFBI (boleh klik terus di BIO ig ini)
.
Nak info lagi? Contact je hotline kami 0192311636
.
#DagingItamManisFBI
#DagingDendengLentokFBI
#AyamItamManisFBI
#eFBI #FBI #FaizalIsmail
#FrozenFoodMalaysia #FrozenFood #FBI #Makananmelayu #Makanansegera #Sedapnya #ViralMalaysia #Viral #Kakimakan
Read more
Tengah packing untuk #DBiliqueKeluarBilik 😬 . Apa lagi barang yang kena bawak ek?? 🤔🤔😎 . Digital Tour pertama kami menggunakan DBilique Truck sepanjang SEPTEMBER, seluruh SEMENANJUNG... . Untuk info lokasi dan masa jom follow @dbilique @dbilique @dbilique . . #DBilique ... Tengah packing untuk #DBiliqueKeluarBilik 😬
.
Apa lagi barang yang kena bawak ek?? 🤔🤔😎
.

Digital Tour pertama kami menggunakan DBilique Truck sepanjang SEPTEMBER, seluruh SEMENANJUNG...
.
Untuk info lokasi dan masa jom follow
@dbilique
@dbilique
@dbilique .
.
#DBilique #DigitalTour #Digitalchannel #DigitalLiveshow
.
Read more
. . Roti Canai + Daging Itam Manis FBI = perfect breakfast! <span class="emoji emoji1f60b"></span><span class="emoji emoji1f60b"></span> . . Hanya PANASKAN, dah SIAP dimasak! . Produk ...
Media Removed
. . Roti Canai + Daging Itam Manis FBI = perfect breakfast! . . Hanya PANASKAN, dah SIAP dimasak! . Produk eFBI kini berstatus حلال MALAYSIA! . sepanjang SEPTEMBER.. kami kasi HARGA RUNTUH TERGOLEK untuk ketiga2 produk kami (Swipe, swipe foto) . Contact ejen berdekatan ... .
.
Roti Canai + Daging Itam Manis FBI = perfect breakfast! 😋😋 .
.
Hanya PANASKAN, dah SIAP dimasak!
.
Produk eFBI kini berstatus حلال MALAYSIA!👏👏👏👍💪
.
sepanjang SEPTEMBER.. kami kasi HARGA RUNTUH TERGOLEK untuk ketiga2 produk kami (Swipe, swipe foto)
.
Contact ejen berdekatan anda SELURUH MALAYSIA utk COD sampai ke rumah!
Check senarai ejen di sini : (boleh terus klik di bio IG)
.
bit.ly/EjenFBI
bit.ly/EjenFBI
bit.ly/EjenFBI
.
Atau hubungi HOTLINE kami utk info : 0192311636
.
#DagingItamManisFBI
#AyamItamManisFBI
#DagingDendengLentokFBI
#eFBI #FBI #FaizalIsmail
#FrozenFoodMalaysia #FrozenFood #FBI #Makananmelayu #Makanansegera #Sedapnya #ViralMalaysia #Viral #Kakimakan
Read more
BRO AXE ada MESEJ! . Yg tunggu BRO AXE muncul dalam ROCK KAPAK DBILIQUE... Sila dengar pesanan Bro Axe skrg! . #nantikan #BroAxe #RockKapak #Dbilique BRO AXE ada MESEJ!
.
Yg tunggu BRO AXE muncul dalam ROCK KAPAK DBILIQUE... Sila dengar pesanan Bro Axe skrg!
.
#nantikan #BroAxe #RockKapak #Dbilique
 #Repost @dbilique with @get_repost ・・・ You all rasa @fashasandha pakai baju kelawar ke tidak ...
Media Removed
#Repost @dbilique with @get_repost ・・・ You all rasa @fashasandha pakai baju kelawar ke tidak Rabu ini? Kan segmen #ArtisMasukBilik kena pakai baju kelawar @ kain pelekat. Berkicap ke nanti ek? Eh hello! #DbiliqueDigitalTruck sejuk tau! Penat kami hangkut dan rekacipta truck tu ... #Repost @dbilique with @get_repost
・・・
You all rasa @fashasandha pakai baju kelawar ke tidak Rabu ini? Kan segmen #ArtisMasukBilik kena pakai baju kelawar @ kain pelekat.

Berkicap ke nanti ek? Eh hello! #DbiliqueDigitalTruck sejuk tau! Penat kami hangkut dan rekacipta truck tu tau 🤣
Tak percaya? Ha tengok sendiri depan mata Rabu ini ya! See ya!

Thank you to our Biz Buddies Central Region for making this possible! 💪😍 @maritaskinsolutionhq
@spabekamarrayyan
#DBiliqueKeluarBilik #DBilique #roadtour
Read more
Menjamu DATO SITI dgn produk eFBI. . Terima kasih @ctdk sudi jamah dan komen. . Kini produk kami diiktiraf حلال Malaysia! . Dapatkan produk Frozen - Ready to Eat kami dengan HARGA RUNTUH SEPTEMBER. Contact Ejen2 berdekatan anda utk COD sampai ke rumah. Check senarai ejen di sini ... Menjamu DATO SITI dgn produk eFBI. 😉😍😋😋
.
Terima kasih @ctdk sudi jamah dan komen.
.
Kini produk kami diiktiraf حلال Malaysia!
.
Dapatkan produk Frozen - Ready to Eat kami dengan HARGA RUNTUH SEPTEMBER.
Contact Ejen2 berdekatan anda utk COD sampai ke rumah. Check senarai ejen di sini : (boleh klik terus di bio IG ini)
.
bit.ly/EjenFBI
bit.ly/EjenFBI
bit.ly/EjenFBI
.
Atau hubungi Hotline kami utk info : 0192311636
.
#DagingItamManisFBI
#DagingDendengLentokFBI
#AyamItamManisFBI
#eFBI #FBI #FaizalIsmail
#FrozenFoodMalaysia #FrozenFood #Makananmelayu #Makanansegera #Sedapnya #ViralMalaysia #Viral #Kakimakan
Read more
#Repost @dbilique with @get_repost ・・・ Mulai 5 September ini, @therealfafau dan @faizalfbi76 akan LIVE DILUAR BILIK Semenanjung Malaysia ! . . Pelbagai aktiviti dan artis akan menghiburkan korang semua. . . LIKE & SHARE RAMAI-RAMAI OK . . Kami pun bawak kawan-kawan Biz Buddy @maritaskinsolutionhq ... #Repost @dbilique with @get_repost
・・・
Mulai 5 September ini, @therealfafau dan @faizalfbi76 akan LIVE DILUAR BILIK Semenanjung Malaysia ! .
.
Pelbagai aktiviti dan artis akan menghiburkan korang semua.😍
.
.
LIKE & SHARE RAMAI-RAMAI OK 🎉🎉 .
.
Kami pun bawak kawan-kawan Biz Buddy
@maritaskinsolutionhq
@mylustre_my
@halagelmy
@pknsrealestateofficial
@adaniaofficial
@spabekamarrayyan
#DBiliqueKeluarBilik
#DBilique
#roadtour
Read more
Qalisya’s 1st Selfies 🤣 . Mula2 tgk youtube kids, Lepas tu tinggalkan phone kat dia kejap. . Tgk2 ...
Media Removed
Qalisya’s 1st Selfies 🤣 . Mula2 tgk youtube kids, Lepas tu tinggalkan phone kat dia kejap. . Tgk2 tiga pics ni ada dlm gallery. . Yg no 3 tu nampak mcm betul2 feel nak selfie. . Baru setahun hang dah pandai. . #anakzamangajet #qalisya #fbifamily Qalisya’s 1st Selfies 🤣
.
Mula2 tgk youtube kids,
Lepas tu tinggalkan phone kat dia kejap.
.
Tgk2 tiga pics ni ada dlm gallery.
.
Yg no 3 tu nampak mcm betul2 feel nak selfie.
.
Baru setahun hang dah pandai.
.
#anakzamangajet
#qalisya
#fbifamily
DROP TOWER @maps_perak . . Tak sempat menjerit dah jatuh! Huhu.. . Saspen giler masa tengah naik.. sebab menanti momen nak jatuh ke bawah. Lagipun saya mmg gayat! . ADA BERAN?? Mana yang cabar aku hari tu.. @ajo_mamu @ezadlazim Balik awai kaaaa?? . (Longer video at IGTV) . #faizalismail ... DROP TOWER @maps_perak .
.
Tak sempat menjerit dah jatuh! Huhu..
.
Saspen giler masa tengah naik.. sebab menanti momen nak jatuh ke bawah. Lagipun saya mmg gayat!
.
ADA BERAN?? Mana yang cabar aku hari tu.. @ajo_mamu @ezadlazim Balik awai kaaaa??
.
(Longer video at IGTV)
.
#faizalismail #fbibeatsfear #maps #ipoh #themepark #rides
Read more
MERIAH! . Konsert Malaysiaku Merdeka Bersama Boboiboy @maps_perak . 31 Ogos 2018 . @ajo_mamu @abumamu @ezadlazim @syamel_official @pejaofperakofficial . #terimakasih #konsert #meriah #fbibekerja MERIAH!
.
Konsert Malaysiaku Merdeka Bersama Boboiboy @maps_perak .
31 Ogos 2018
.
@ajo_mamu @abumamu @ezadlazim @syamel_official @pejaofperakofficial .
#terimakasih #konsert #meriah #fbibekerja
Bila FAIZAL bertemu FAIZAL😎 . YAB Ahmad Faizal Dato Azumu . Menteri Besar paling sporting ...
Media Removed
Bila FAIZAL bertemu FAIZAL😎 . YAB Ahmad Faizal Dato Azumu . Menteri Besar paling sporting pernah saya jumpa. Beruntung orang Perak. Terima kasih @pejaofperakofficial . . #MenteriBesar #Perak #faizalismail #fbi #maps #ipoh Bila FAIZAL bertemu FAIZAL😎
.
YAB Ahmad Faizal Dato Azumu
.

Menteri Besar paling sporting pernah saya jumpa. Beruntung orang Perak.
Terima kasih @pejaofperakofficial .
.

#MenteriBesar #Perak #faizalismail #fbi #maps #ipoh
eFBI Food Product kini HALAL! . @efbifoodproduct_hq . Syukur Alhamdulillah. Dua tahun pertama ...
Media Removed
eFBI Food Product kini HALAL! . @efbifoodproduct_hq . Syukur Alhamdulillah. Dua tahun pertama saya dan isteri memulakan perniagaan daging hitam secara kecil dengan menggunakan apa yang ada di dapur rumah sendiri. Promosi 100% secara online dan deliver sendiri atau pos kepada customer. . Selepas ... eFBI Food Product kini HALAL!
.
@efbifoodproduct_hq .
Syukur Alhamdulillah. Dua tahun pertama saya dan isteri memulakan perniagaan daging hitam secara kecil dengan menggunakan apa yang ada di dapur rumah sendiri. Promosi 100% secara online dan deliver sendiri atau pos kepada customer.
.
Selepas mendapat khidmat nasihat beberapa pihak, kami nekad menyewa dan membuka PREMIS pengeluaran dengan tujuan utama memastikan produk kami berstatus HALAL. Premis yang kecil je.. lot kedai kat Rawang.
.
Ia bukan satu proses yang mudah, tetapi tidak mustahil. TIADA jalan singkat kerana saya perlu melalui proses yang betul, mengisi borang secara online, kumpul dokumen, serah borang ‘by hand’ dan bertemu sendiri dengan pihak2 berkenaan.
.
Saya ingin menyampaikan penghargaan saya kepada beberapa pihak yang membantu dan menyokong ke arah merealisasikan proses ini. Apapun perjalanan masih jauh dan BARU bermula. .
Alhamdulillah, terima kasih.
.
@jabatanagamaislamselangor
@maraselangor @mardimalaysia @smecorpmalaysia @mymdec @ehalalcom
@elyasharun
.
#eFBI #FBI #FaizalIsmail
#FrozenFoodMalaysia #FrozenFood #FBI #Makananmelayu #Makanansegera #Sedapnya #ViralMalaysia #Viral #Kakimakan
Read more
Sudah bermula! Konsert Malaysiaku Merdeka Bersama Boboiboy #MapsPerak
Media Removed
Sudah bermula! Konsert Malaysiaku Merdeka Bersama Boboiboy #MapsPerak Sudah bermula! Konsert Malaysiaku Merdeka Bersama Boboiboy #MapsPerak
 #Repost @efbifoodproduct_hq with @get_repost ・・・ Follow IG <span class="emoji emoji1f447"></span><span class="emoji emoji1f447"></span><span class="emoji emoji1f447"></span>🏼 . @efbifoodproduct_hq ...
Media Removed
#Repost @efbifoodproduct_hq with @get_repost ・・・ Follow IG 🏼 . @efbifoodproduct_hq @efbifoodproduct_hq @efbifoodproduct_hq . . . Untuk info lanjut, testimoni dan promosi produk2 ‘Ready to Eat’ kami. . #eFBI #FBI #FaizalIsmail #FrozenFoodMalaysia #FrozenFood ... #Repost @efbifoodproduct_hq with @get_repost
・・・
Follow IG 👇👇👇🏼
.
@efbifoodproduct_hq
@efbifoodproduct_hq
@efbifoodproduct_hq .
.
.
Untuk info lanjut, testimoni dan promosi produk2 ‘Ready to Eat’ kami.
.
#eFBI #FBI #FaizalIsmail
#FrozenFoodMalaysia #FrozenFood #FBI #Makananmelayu #Makanansegera #Sedapnya #ViralMalaysia #Viral #Kakimakan
Read more
Masuk MAPS hanya RM30!! . #MalaysiakuMerdekaBersamaBoBoiBoy . Ya... HARI INI sahaja bayar RM30 utk masuk dari pagi sampai tengah malam. . Paling best ada Konsert dan cabutan bertuah! . Jumpa korang jap gi yeee @maps_perak . . #FBIInIpoh #FBIfamily #FBIbekerja #MAPS #IPOH ... Masuk MAPS hanya RM30!!
.
#MalaysiakuMerdekaBersamaBoBoiBoy
.
Ya... HARI INI sahaja bayar RM30 utk masuk dari pagi sampai tengah malam. .
Paling best ada Konsert dan cabutan bertuah! .
Jumpa korang jap gi yeee 😉😉
@maps_perak . .

#FBIInIpoh #FBIfamily #FBIbekerja #MAPS #IPOH #PERAK
Read more
Selamat Hari Kebangsaan MALAYSIA! . Esok kita jumpa kat MAPS IPOH utk Konsert Malaysiaku! . Tiket esok 31 Ogos hanya RM30!! dari pagi sampai tengah malam.. dtg tauuuu, kami tunggu!! @maps_perak . #FBIInIpoh #FBIfamily #FBIbekerja #MAPS #IPOH #PERAK Selamat Hari Kebangsaan MALAYSIA! .
Esok kita jumpa kat MAPS IPOH utk Konsert Malaysiaku!
.
Tiket esok 31 Ogos hanya RM30!! dari pagi sampai tengah malam.. dtg tauuuu, kami tunggu!! @maps_perak .
#FBIInIpoh #FBIfamily #FBIbekerja #MAPS #IPOH #PERAK
DBILIQUE DIGITAL TRUCK dah nak siap! . Dengan truck ni kami akan round satu SEMENANJUNG sepanjang ...
Media Removed
DBILIQUE DIGITAL TRUCK dah nak siap! . Dengan truck ni kami akan round satu SEMENANJUNG sepanjang September ini. . Swipe swipe utk info lokasi dan tarikh.. jumpa korang nanti yeee. . #dbiliquekeluarbilik #roadtour #meetandgreet #digitalchannel #digitalliveshow DBILIQUE DIGITAL TRUCK dah nak siap!
.
Dengan truck ni kami akan round satu SEMENANJUNG sepanjang September ini.
.
Swipe swipe utk info lokasi dan tarikh.. jumpa korang nanti yeee.
.
#dbiliquekeluarbilik #roadtour #meetandgreet #digitalchannel #digitalliveshow
Apabila semua terdiam dan meninggalkan aku untuk ‘fill in the blank’ (fuuuh... bukan senang sebab kita pun touching sama weiii) . Video by @therealfafau . . Thank you so much @fynnjamal for coming to @dbilique semalam. Padat dengan segala perasaan.. . Semoga terus diberikan ... Apabila semua terdiam dan meninggalkan aku untuk ‘fill in the blank’ (fuuuh... bukan senang sebab kita pun touching sama weiii) 😅😢
.
Video by @therealfafau .
.
Thank you so much @fynnjamal for coming to @dbilique semalam. Padat dengan segala perasaan..
.

Semoga terus diberikan kekuatan kepada keluarga ini. .
Yang terlepas, jom ke :
.
Page facebook ‘Faizal Ismail FBI’
or

Youtube channel : DBilique TV

or

www.dbilique.com .
.
Oh ya jersey saya pakai tu @starace.apparels thank you mmg terbaek!
.
#dbilique #artismasukbilik #digitalchannel #digitalliveshow
#bilafafaufbibergabung
Read more
Jom SKODENG Kilang eFBI FOOD! . Inilah MINI kilang yang menghasilkan produk frozen ‘READY TO EAT’ yang korang makan tu lah.. Daging Itam Manis, Dendeng Lentok dan Ayam Itam Manis 😬 . Beroperasi sejak November 2017.. Alhamdulillah kami ucapkan terima kasih atas sokongan anda tak ... Jom SKODENG Kilang eFBI FOOD!
.
Inilah MINI kilang yang menghasilkan produk frozen ‘READY TO EAT’ yang korang makan tu lah.. Daging Itam Manis, Dendeng Lentok dan Ayam Itam Manis 😋😋😬
.
Beroperasi sejak November 2017.. Alhamdulillah kami ucapkan terima kasih atas sokongan anda tak lupa buat EJEN2 #eFBI seluruh Malaysia.. .
Kami masih beroperasi dalam skala kecil tapi kami ‘on the way’ untuk jadi BESAR! InshaAllah.. doakan..
.
Ada BERITA BAIK akan dikongsikan tak lama lagi.. tungguuuu!!
.
#eFBI #FBI #FaizalIsmail
#FrozenFoodMalaysia #FrozenFood #FBI #Makananmelayu #Makanansegera #Sedapnya #ViralMalaysia #Viral #Kakimakan
Read more
In The Making! . Inilah DIGITAL TRUCK yang akan kami bawa utk tour #DBiliqueKeluarBilik sepanjang ...
Media Removed
In The Making! . Inilah DIGITAL TRUCK yang akan kami bawa utk tour #DBiliqueKeluarBilik sepanjang September ni! Sape nak tumpang? 😬😀🤭 . Get ready... kami akan park truck ni di tempat korang dan kita ada aktiviti menarik utk semua! Tungguuuu... . #DBilique #RoadTour #Jelajah #MeetandGreet ... In The Making!
.
Inilah DIGITAL TRUCK yang akan kami bawa utk tour #DBiliqueKeluarBilik sepanjang September ni! Sape nak tumpang? 😬😉😀🤭
.
Get ready... kami akan park truck ni di tempat korang dan kita ada aktiviti menarik utk semua! Tungguuuu...
.
#DBilique #RoadTour #Jelajah #MeetandGreet #DigitalChannel #DigitalLiveShow
Read more
#DBiliqueKeluarBilique 😬😎 . Sepanjang SEPTEMBER ini seluruh team DBilique akan menjelajah ke seluruh SEMENANJUNG; Utara, Selatan, Pantai Timur & Sentral. . So.. korang tunggu ye.. kami akan sampai dengan DIGITAL TRUCK kami ke tempat anda! . Hmmmm... Mana port baek utk Truck kami ... #DBiliqueKeluarBilique 😬😎
.
Sepanjang SEPTEMBER ini seluruh team DBilique akan menjelajah ke seluruh SEMENANJUNG; Utara, Selatan, Pantai Timur & Sentral.
.
So.. korang tunggu ye.. kami akan sampai dengan DIGITAL TRUCK kami ke tempat anda!
.
Hmmmm... Mana port baek utk Truck kami parking dan jumpa korang ramai2 ek?
.
#dbilique #roadtour #malaysia #jalanjalan #digitalchannel #digitalliveshow #meetandgreet
Read more
Ketupat sotong! . Menu tradisi rare di Terengganu.. semalam makang kali kedua. Saya pulak memang kalau pegi mana2 akan try makanan rare yang ada kat tempat tu. . . Ketupat sotong, mmg sedap! Sotong dalam kuah lemak dan disumbat pulut kat dalam. . Dah makan umai sarawak, linut, ambuyat, ... Ketupat sotong!
.
Menu tradisi rare di Terengganu.. semalam makang kali kedua. Saya pulak memang kalau pegi mana2 akan try makanan rare yang ada kat tempat tu. .
.
Ketupat sotong, mmg sedap! Sotong dalam kuah lemak dan disumbat pulut kat dalam. .
Dah makan umai sarawak, linut, ambuyat, burasak...hmmm ada lagi makanan rare yg lain kat tempat korang?
.
#fbimakan #kakimakan #foodhunter #foodlover #authentic #rare
Read more
Menerima kunjungan MARA Selangor di premis pengeluaran produk #eFBI @efbifoodproduct_hq yang ...
Media Removed
Menerima kunjungan MARA Selangor di premis pengeluaran produk #eFBI @efbifoodproduct_hq yang menghasilkan Daging Itam Manis, Dendeng Lentok dan Ayam Itam Manis secara “frozen, ready to eat.” . Terima kasih Tuan Pengarah Megat Zakaria sendiri sudi bersama. . Sebelum ini kami pernah ... Menerima kunjungan MARA Selangor di premis pengeluaran produk #eFBI @efbifoodproduct_hq yang menghasilkan Daging Itam Manis, Dendeng Lentok dan Ayam Itam Manis secara “frozen, ready to eat.”
.
Terima kasih Tuan Pengarah Megat Zakaria sendiri sudi bersama.
.
Sebelum ini kami pernah memohon geran untuk konsultansi pensijilan Halal daripada MARA Selangor dan ada BERITA BAIK akan diumumkan tak lama lagi.
.
Terima kasih atas kerjasama semua.
.
#eFBI #Frozen #ReadytoEat # #FrozenFoodMalaysia #FrozenFood #FBI #Makananmelayu #Makanansegera #Sedapnya #ViralMalaysia #Viral #Kakimakan
Read more
Selesai sessi perkongsian bersama Usahawan2 Terengganu anjuran Yayasan Pembangunan Usahawan ...
Media Removed
Selesai sessi perkongsian bersama Usahawan2 Terengganu anjuran Yayasan Pembangunan Usahawan Terengganu (YPU) . Serba sedikit tentang pengalaman dalam bisnes yang saya ceburi dan bagaimana digital marketing boleh membantu. Semoga bermanfaat dan dapat menjalankan bisnes “Gaya ... Selesai sessi perkongsian bersama Usahawan2 Terengganu anjuran Yayasan Pembangunan Usahawan Terengganu (YPU)
.
Serba sedikit tentang pengalaman dalam bisnes yang saya ceburi dan bagaimana digital marketing boleh membantu. Semoga bermanfaat dan dapat menjalankan bisnes “Gaya Selebriti”
.
#fbigivestalk #sharing #digitalmarketing #business #efbi #dbilique
Read more
Selamat sampai ke Kuala Terengganu disambut oleh big boss @noorarfa En Hafiz, Puan Isma dan bro ...
Media Removed
Selamat sampai ke Kuala Terengganu disambut oleh big boss @noorarfa En Hafiz, Puan Isma dan bro Ibrahim.. bawak gi makang2.. sedak!! . Jumpa esok utk program bersama Yayasan Usahawan Terengganu.. swipe sebelah kalau mung nak mari joing! . #fbigivestalk #YPU #DBilique #terengganu ... Selamat sampai ke Kuala Terengganu disambut oleh big boss @noorarfa En Hafiz, Puan Isma dan bro Ibrahim.. bawak gi makang2.. sedak!! .
Jumpa esok utk program bersama Yayasan Usahawan Terengganu.. swipe sebelah kalau mung nak mari joing! 😃
.
#fbigivestalk #YPU #DBilique #terengganu #noorarfa
Read more
 #Repost @dbilique with @get_repost ・・・ SALAM WARGA TERENGGANU! . . Jom sertai serba sedikit ...
Media Removed
#Repost @dbilique with @get_repost ・・・ SALAM WARGA TERENGGANU! . . Jom sertai serba sedikit perkongsian bersama @tini_ariffin dan @faizalfbi76 Pengasas bersama @dbilique . . Dengar khabar antara perkongsian menarik ialah Bisnes Gaya Selebriti dari FBI sendiri . . . Kami ... #Repost @dbilique with @get_repost
・・・
SALAM WARGA TERENGGANU! .
.
Jom sertai serba sedikit perkongsian bersama @tini_ariffin dan @faizalfbi76
Pengasas bersama @dbilique .
.
Dengar khabar antara perkongsian menarik ialah Bisnes Gaya Selebriti dari
FBI sendiri . .
.
Kami dah tak sabar nak jumpa usahawan Terengganu. Jumpa besok yea 😊
.
.
27hb OGOS 2018 .
DEWAN KONVENSYEN YPU KUALA TERENGGANU
Bermula 9 pagi
.
.
#seminar #sharing #marketing #dbilique #kualaterengganu
Read more
#SalamAidiladha #SalamJumaat #12Zulhijjah #haritasyrik #bilaayahdankhalishbertakbir #SalamAidiladha #SalamJumaat #12Zulhijjah #haritasyrik #bilaayahdankhalishbertakbir
#Repost @maps_perak with @get_repost ・・・ Don't miss our Malaysiaku Merdeka With @boboiboy concert on the 31st August 2017 at #MAPSPerak! We will have lots of performances by top local artists on that day. The concert will be hosted by the one and only @faizalfbi76! What are you waiting ... #Repost @maps_perak with @get_repost
・・・
Don't miss our Malaysiaku Merdeka With @boboiboy concert on the 31st August 2017 at #MAPSPerak! We will have lots of performances by top local artists on that day. The concert will be hosted by the one and only @faizalfbi76!

What are you waiting for? Make your plans now. See you there!

Happy 61st Merdeka day, Malaysia! #MalaysiakuMerdeka
*Tickets for 31st August 2018 available through walk in only
**Terms & conditions appply
Read more

Loading...