Fattahaminz Instagram Photos and Videos

Loading...


fattahaminz Fattah Amin @fattahaminz mentions
Followers: 1,024,898
Following: 661
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Semoga dengan tahun baru ini kita dapat meningkatkan lagi ibadah dan ketaqwaan kita kepadaNya ...
Media Removed
Semoga dengan tahun baru ini kita dapat meningkatkan lagi ibadah dan ketaqwaan kita kepadaNya amin. #tahunbaruislam #doayangbaikbaik Semoga dengan tahun baru ini kita dapat meningkatkan lagi ibadah dan ketaqwaan kita kepadaNya amin. #tahunbaruislam #doayangbaikbaik
Loading...
“When you feel like quitting think about why you started.” – author unknown- #crossfit #crossfittraining “When you feel like quitting think about why you started.” – author unknown- #crossfit #crossfittraining
 #Repost @stalkerscafe_ ・・・ Yeaahhh! New upcoming program. ZUMBA! <span class="emoji emoji1f46f"></span><span class="emoji emoji1f46f"></span> . Buat julung kalinya ...
Media Removed
#Repost @stalkerscafe_ ・・・ Yeaahhh! New upcoming program. ZUMBA! . Buat julung kalinya Stalkers E'space mengadakan Zumba Program buat semua WANITA di luar sana. STAY HEALTHY BE ACTIVE! Ada yang berminat? Jomm daftar segera. Kami juga buka untuk Membership Zumba Program. . Ada ... #Repost @stalkerscafe_
・・・
Yeaahhh! New upcoming program. ZUMBA! 👯👯
.
Buat julung kalinya Stalkers E'space mengadakan Zumba Program buat semua WANITA di luar sana. STAY HEALTHY BE ACTIVE! Ada yang berminat? Jomm daftar segera. Kami juga buka untuk Membership Zumba Program.
.
Ada keistimewaan ke jadi members ni? Ofcozz ada 😉 Anda akan dapat special free gift upon registration, 10% discount in 1 single receipt dine in Stalkers Cafe, free detox water during zumba session dan jugaaa birthday celebration for members on the month. Yeayy! Suka takk? (Tertakluk pada terma n syarat)
.
Tapiiii tempat sangat terhad. Kami buka untuk 35 orang terawal pada 12 September ni. Nak join 1 session dulu pun boleh, no worries. 😉 Jomm daftar di num (klik num di bio)
.
011 1435 3735
011 1435 3735
011 1435 3735
.
See u there, ladies! 😘
.
#stalkerscafe #stalkercafebyfattahamin #zumba #stalkersespace #cafe #kotadamansara #petalingjaya
Read more
Congratulations on your 3rd Anniversary @lofficielmalaysia ! #MY3LOFF @toyotamy @dior
Media Removed
Congratulations on your 3rd Anniversary @lofficielmalaysia ! #MY3LOFF @toyotamy @dior Congratulations on your 3rd Anniversary @lofficielmalaysia ! #MY3LOFF @toyotamy @dior
Satu penghormatan dapat bekerjasama kembali dengan Abang @osmanali_nuansa . It’s been awhile ...
Media Removed
Satu penghormatan dapat bekerjasama kembali dengan Abang @osmanali_nuansa . It’s been awhile after #alienplanetcinta and now #isteriuntukdisewa .Doakan perjalanan shooting kami berjalan lancar. repost : @isteriuntukdisewa #noahryzal Satu penghormatan dapat bekerjasama kembali dengan Abang @osmanali_nuansa . It’s been awhile after #alienplanetcinta and now #isteriuntukdisewa .Doakan perjalanan shooting kami berjalan lancar. 😊 repost : @isteriuntukdisewa #noahryzal
Safe flight @missfazura Safe flight @missfazura 😘
Loading...
... I’m speechless 😶 What an effort #lovewarriors Berbaloi tidur hospital malam tadi, bangun2 pagi ni kami dah dapat hadiah birthday in advance dari korang...Thank You. @missfazura . . . #Repost @chateau_de_fattzura ・・・ September is special to us, Love Warriors, ... 😱😱😱😱... I’m speechless 😶 What an effort #lovewarriors ❤️❤️ ❤️ 👏👏👏 Berbaloi tidur hospital malam tadi, bangun2 pagi ni kami dah dapat hadiah birthday in advance dari korang...Thank You. 😊😊😊😊 @missfazura 😘
. . .
#Repost @chateau_de_fattzura
・・・
September is special to us, Love Warriors, and will always be, because it is FATTZURA BIRTHDAY MONTH!

Inconjuction with that, WE present to you another Love Warriors special project for our King @fattahaminz & Queen @missfazura, that hold a special place in our hearts
.
💙💗💙💗💙💗💙💗💙💗💙💗💙💗💙
.
Love Warrior Special Project:
SEPTEMBER , FATTZURA BIRTHDAY MONTH

Venue: Outdoor LED screen [email protected] , Pavilion, Jln Bukit Bintang
Date: 1 & 2 September 2018 (Sat & Sun)
Time: 7.00am (1 Sept) - 2.00am (2 Sept)
7.00am (2 Sept) - 2.00am (3 Sept) (38 hours)

Mastermind: @chateau_de_fattzura
Video/graphic: @kasteel_van_fattzura
Powered by: Love Warriors

Video sources credit: Glam Lelaki Apr 2018 (@aizataidid), Intrend Jan 2017 (@xeliciousxass) - Thank you! & Fattzura Instagram
.
💗💙💗💙💗💙💗💙💗💙💗💙💗💙💗
.
spread the love! 😘

#happybirthdayfattzura #fattzura #septembertoremember
#fromlovewarriorstolovewarriors #sokongtanpasyarat #fattasticfazbulous #fattzura #lovewarriors
Read more
Selamat Menyambut Hari Kebangsaan ke-61! 🇲🇾<span class="emoji emoji2764"></span> #SayangiMalaysiaku
Media Removed
Selamat Menyambut Hari Kebangsaan ke-61! 🇲🇾 #SayangiMalaysiaku Selamat Menyambut Hari Kebangsaan ke-61! 🇲🇾❤ #SayangiMalaysiaku
Loading...
 #Repost @stalkerscafe_ ・・・ MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! <span class="emoji emoji1f38a"></span> . Hanya di @stalkerscafe_ , nikmati ...
Media Removed
#Repost @stalkerscafe_ ・・・ MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! . Hanya di @stalkerscafe_ , nikmati minuman BARU daripada kami sempena Hari Kemerdekaan Malaysia, minuman special iaitu #YogurtSayangiDiri dan #FruitMalaysiaku. Juga boleh dapatkan KOLEKSI CAWAN ini secara PERCUMA dengan ... #Repost @stalkerscafe_
・・・
MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! 🎊
.
Hanya di @stalkerscafe_ , nikmati minuman BARU daripada kami sempena Hari Kemerdekaan Malaysia, minuman special iaitu #YogurtSayangiDiri dan #FruitMalaysiaku. Juga boleh dapatkan KOLEKSI CAWAN ini secara PERCUMA dengan order #YogurtSayangiDiri dan #FruitMalaysiaku sepanjang hari ini 31 Ogos. Cecepat grab, limited edition tau. 😉
.
#happymerdekaday #merdeka #limitededition #stalkerscafe #stalkercafebyfattahamin #cafe #kotadamansara #petalingjaya
Read more
Tinggal 4 hari lagi untuk join contest #FattzuraHantarMcd! Make sure order banyak-banyak ok! Nanti lagi tinggi peluang untuk kita jumpa dekat depan pintu rumah anda. Saya pun dah tak sabar nak hantar Mcd bulan September ni! See you soon!! #WeDeliverMcd @mcdonaldsmalaysia Tinggal 4 hari lagi untuk join contest #FattzuraHantarMcd! Make sure order banyak-banyak ok! Nanti lagi tinggi peluang untuk kita jumpa dekat depan pintu rumah anda. Saya pun dah tak sabar nak hantar Mcd bulan September ni! See you soon!! 😉 #WeDeliverMcd @mcdonaldsmalaysia
Its a wrap for King Koil shoot!! Crazy faces everyone 🤪 #kingkoilmalaysia #fattahaminxkingkoil
Media Removed
Its a wrap for King Koil shoot!! Crazy faces everyone 🤪 #kingkoilmalaysia #fattahaminxkingkoil Its a wrap for King Koil shoot!! Crazy faces everyone 🤪 #kingkoilmalaysia #fattahaminxkingkoil
Abang cameraman ni pun..lenguh tangan saya nak shoot minum coffee ni...susah betul shot ni 🤪 #fattahaminxkingkoil #kingkoilmalaysia Abang cameraman ni pun..lenguh tangan saya nak shoot minum coffee ni...susah betul shot ni 🤪 #fattahaminxkingkoil #kingkoilmalaysia
Loading...
Checking out my wife from afar be like..
Media Removed
Checking out my wife from afar be like.. Checking out my wife from afar be like..
Meet & Greet #kingkoilmalaysia #fattahaminxkingkoil @courtsmsia
Media Removed
Meet & Greet #kingkoilmalaysia #fattahaminxkingkoil @courtsmsia Meet & Greet #kingkoilmalaysia #fattahaminxkingkoil @courtsmsia
Loading...
Those who follow the crowd usually get lost in it. Find your own lane. 😎
Media Removed
Those who follow the crowd usually get lost in it. Find your own lane. 😎 Those who follow the crowd usually get lost in it. Find your own lane. 😎
Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua. Semoga setiap pengorbanan dan amal baik kita diterima ...
Media Removed
Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua. Semoga setiap pengorbanan dan amal baik kita diterima oleh Allah serta diampunkan segala dosa. Bagi yang pulang ke kampung halaman, hati2 bila memandu . #eidadhamubarak #iduladha1439h #rayakorban Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua. Semoga setiap pengorbanan dan amal baik kita diterima oleh Allah serta diampunkan segala dosa. Bagi yang pulang ke kampung halaman, hati2 bila memandu 😊 .
#eidadhamubarak
#iduladha1439h
#rayakorban
Lapar ke tu? 🤤 McDelivery kan 24/7 sekarang. Order je dari mobile apps atau website. Kalau ada rezeki, Abang sendiri yang akan hantarkan untuk korang! Submit order sekarang tau! 😎 #FattzuraHantarMcD #WeDeliverMcd @mcdonaldsmalaysia Lapar ke tu? 🤤 McDelivery kan 24/7 sekarang. Order je dari mobile apps atau website. Kalau ada rezeki, Abang sendiri yang akan hantarkan untuk korang! Submit order sekarang tau! 😎 #FattzuraHantarMcD #WeDeliverMcd @mcdonaldsmalaysia
Loading...
Meet & Greet #kingkoilmalaysia #fattahaminxkingkoil @courtsmsia
Media Removed
Meet & Greet #kingkoilmalaysia #fattahaminxkingkoil @courtsmsia Meet & Greet #kingkoilmalaysia
#fattahaminxkingkoil @courtsmsia
This is what happened when u asked your trainer to record a simple video for your reference. Aduhh mengejar naFAZ pulak @aidiamin hahaha.. @missfazura #crossfittraining This is what happened when u asked your trainer to record a simple video for your reference. Aduhh mengejar naFAZ pulak @aidiamin 😂 hahaha.. @missfazura #crossfittraining
Hey guys, korang dah tau kan saya dan Fazura ada mission khas untuk deliver McD bulan September nanti? ...
Media Removed
Hey guys, korang dah tau kan saya dan Fazura ada mission khas untuk deliver McD bulan September nanti? So, tunggu apa lagi tu? Order lah McD, abang hantar dengan penuh kasih sayang sampai depan pintu rumah nanti! #FattzuraHantarMcD  #WeDeliverMcd @mcdonaldsmalaysia Hey guys, korang dah tau kan saya dan Fazura ada mission khas untuk deliver McD bulan September nanti? So, tunggu apa lagi tu? Order lah McD, abang hantar dengan penuh kasih sayang sampai depan pintu rumah nanti! #FattzuraHantarMcD  #WeDeliverMcd @mcdonaldsmalaysia
Spread the good news! I will make a special appearance at Courts, Setapak on 19 August 2018. Stand ...
Media Removed
Spread the good news! I will make a special appearance at Courts, Setapak on 19 August 2018. Stand a chance to win the exclusive Prince Collection free gift. Terms and conditions apply. Event : Meet & Greet with Fattah Amin Venue : Courts, Setapak Date : 19 Aug 2018, Sunday Time : 1pm to ... Spread the good news! I will make a special appearance at Courts, Setapak on 19 August 2018.
Stand a chance to win the exclusive Prince Collection free gift. Terms and conditions apply.
Event : Meet & Greet with Fattah Amin
Venue : Courts, Setapak
Date : 19 Aug 2018, Sunday
Time : 1pm to 3pm
What are you waiting for? Mark down your calendars now and we can't wait to see you there!
Visit Courts Facebook for more information.
#kingkoilmalaysia #fattahaminxkingkoil
Read more
Exam mood. 🤓
Media Removed
Exam mood. 🤓 Exam mood. 🤓
Photoshoot with @star2dotcom Photoshoot with @star2dotcom
#Repost @missfazura ・・・ E U P H O R I A by @fazbulouscom ️// @weareprojectroom @c_h_o_t @alex_gun @facekraft // #KLFWRTW2018 . #Repost @missfazura
・・・
E U P H O R I A 🔥 by @fazbulouscom ⚡️// @weareprojectroom @c_h_o_t @alex_gun @facekraft // #KLFWRTW2018
.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#Repost @missfazura ・・・ E U P H O R I A by @fazbulouscom ️// @weareprojectroom @c_h_o_t @alex_gun @facekraft // #KLFWRTW2018 . #Repost @missfazura
・・・
E U P H O R I A 🔥 by @fazbulouscom ⚡️// @weareprojectroom @c_h_o_t @alex_gun @facekraft // #KLFWRTW2018
.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#Euphoria #klfw2018 @missfazura @fazbulouscom #Euphoria #klfw2018 @missfazura @fazbulouscom
 #onehundredpercentfattastic by @fazbulouscom @missfazura 📸 @shafiqshahar
Media Removed
#onehundredpercentfattastic by @fazbulouscom @missfazura 📸 @shafiqshahar #onehundredpercentfattastic by @fazbulouscom @missfazura 📸 @shafiqshahar
Walking that..
Media Removed
Walking that.. Walking that..
Euphorically. 📸 @niezamzaini
Media Removed
Euphorically. 📸 @niezamzaini Euphorically. 📸 @niezamzaini
Korang 5 hari je lagi tinggal! Order and submit sekarang! Kalau korang bertuah saya sendiri akan hantar Mcdonalds terus ke pintu rumah. Jangan tunggu lagi, pilih menu Mcd kegemaran and saya akan hantarkan 😎 #FattzuraHantarMcD #WeDeliverMcd @mcdonaldsmalaysia Korang 5 hari je lagi tinggal! Order and submit sekarang! Kalau korang bertuah saya sendiri akan hantar Mcdonalds terus ke pintu rumah. Jangan tunggu lagi, pilih menu Mcd kegemaran and saya akan hantarkan 😎 #FattzuraHantarMcD #WeDeliverMcd @mcdonaldsmalaysia
Go hard or go home! 🏋🏻‍♂️ #crossfittraining #befattastic Go hard or go home! 🏋🏻‍♂️ #crossfittraining #befattastic
Happy 53rd National Day, Singapore 🇸🇬! Here's humbly wishing all Singaporeans a year of success, ...
Media Removed
Happy 53rd National Day, Singapore 🇸🇬! Here's humbly wishing all Singaporeans a year of success, peace & harmony #SG53 #singaporenationalday Happy 53rd National Day, Singapore 🇸🇬! Here's humbly wishing all Singaporeans a year of success, peace & harmony ❤ #SG53 #singaporenationalday
hai semua!! So hari tu, @alvinchong123 cabar saya untuk sahut #CabaranKontrolMacho. Dan ramai yang menyokong dan tag saya dalam komen untuk sahut cabaran tu, so sekarang saya SAHUT CABARAN KONTROL MACHO dengan @shukriyahaya. . . So ada rules untuk cabaran ini, kena kontrol macho sambil ... hai semua!! So hari tu, @alvinchong123 cabar saya untuk sahut #CabaranKontrolMacho. Dan ramai yang menyokong dan tag saya dalam komen untuk sahut cabaran tu, so sekarang saya SAHUT CABARAN KONTROL MACHO dengan @shukriyahaya. .
.
So ada rules untuk cabaran ini, kena kontrol macho sambil makan MAGGI Pedas Giler, tak boleh minum air, tak boleh tunjuk expressi & tak boleh buat bising. Ramai jugak yang komen yang Pedas Giler ni memang PEDAASSSSS GILERRR WEI! Tapi takpe…saya ‘cuba try’ untuk kontrol macho. Jadi korang semua kena tengok video ni sampai habis untuk tahu siapa yang menang. .
.
Saya tak jadi nak cabar my lovely wife @missfazura sebab dia tak tahan pedas hehe..😜 so saya nak cabar @aizatamdan @sakirinaca90, dan @melramlan untuk sahut cabaran ni. Haaa…tengok dorang berani ke tak. And to ALL my fans out there, I cabar you guys to sahut cabaran ni jugak. Jangan lupa tag saya & hashtag #cabarankontrolmacho #maggipedasgiler #pedasgiler
Read more
#focusonyourgoals #focusonyourgoals
"NAH! SAYA BAGI TESTIMONI" . . Anda dh guna...? Kalau dah cuba komen macam mana lepas guna? . Kalau belum better cuba, sangat bagus untuk rambut. . . Saya sangat rekemen anda guna Shampoo Strawberry & Moisturizer dari @maydan.official ni. Bukan sekadar khas untuk rambut gugur sahaja, ... "NAH! SAYA BAGI TESTIMONI"
.
.
Anda dh guna...? Kalau dah cuba komen macam mana lepas guna?
.
Kalau belum better cuba, sangat bagus untuk rambut.
. .
Saya sangat rekemen anda guna Shampoo Strawberry & Moisturizer dari @maydan.official ni. Bukan sekadar khas untuk rambut gugur sahaja, Tapi untuk berbau juga tau..
.
.
💯% natural, nak guna hari-hari pun tiada masalah. Paling best sekali guna je rambut senang nak diurus, bau semerbak wangi.
.
.
Insyaallah dah boleh tersenyum dengan hati yang tenang lepas ni. Kalau anda belum cuba “WAJIB” cuba..
.
.
Ni dah masuk 9 bulan dah saya guna shampoo @maydan.official ni. Rambut saya makin senang nak diurus dan paling best sekali sentiasa wangi.
.
.
ANDA AKAN RASAI SENDIRI UNTUK SEKALI PENGUNAAN. 5X LEBIH PEKAT & TAHAN LEBIH DARI 24 JAM.. .
.
WAH 😱 BETUL KE NI..
.
.
Yes betul, Cuba lah dulu 😊
.
.
OK SAYA NAK ORDER SEKARANG PLEASE.. .
.
OK Boleh, Terus komen “DM” dibawah. Nanti team sale maydan akan reply anda.
.
.
#maydanofficial
#dandanmenjadi
#fattahamin
#lazada
#shopee
#lazadamalaysia
#rambutgugur
#haircare
Read more
 #CrossFitGeng <span class="emoji emoji1f4aa"></span>
Media Removed
#CrossFitGeng #CrossFitGeng 💪
Hands down to @ruffedge for an outstanding performance. We truly enjoyed the show! Special thanks to my bros @zainhamid & @syed_hussein for the tixs. Welcome back guys and all the best for everything. #ruffedge2018 #ruffedge20thanniversary Hands down to @ruffedge for an outstanding performance. We truly enjoyed the show! Special thanks to my bros @zainhamid & @syed_hussein for the tixs. Welcome back guys and all the best for everything. #ruffedge2018 #ruffedge20thanniversary
Kami team @ajdeparfum dalam perjalanan ke Kemaman untuk event @femes.fest dan event @vscofest ...
Media Removed
Kami team @ajdeparfum dalam perjalanan ke Kemaman untuk event @femes.fest dan event @vscofest di Kuantan. Doakan perjalanan kami dan tunggu kedatangan kami di sana. Kami team @ajdeparfum dalam perjalanan ke Kemaman untuk event @femes.fest dan event @vscofest di Kuantan. Doakan perjalanan kami dan tunggu kedatangan kami di sana. 😊
RISAU & BIMBANG HARI-HARI RAMBUT GUGUR DAN MAKIN JARANG? . . Dah try macam-macam produk tapi ...
Media Removed
RISAU & BIMBANG HARI-HARI RAMBUT GUGUR DAN MAKIN JARANG? . . Dah try macam-macam produk tapi tak elok juga..? Banyak dah duit habis, tapi masih tetap sama? Takut nk cuba lain? . . "Ni masuk bulan ketiga saya guna Maydan. Alhamdulillah saya kagum dengan keberkesanan produk ni. Longkang ... RISAU & BIMBANG HARI-HARI RAMBUT GUGUR DAN MAKIN JARANG?
.
.
Dah try macam-macam produk tapi tak elok juga..? Banyak dah duit habis, tapi masih tetap sama?
Takut nk cuba lain? .
.
"Ni masuk bulan ketiga saya guna Maydan. Alhamdulillah saya kagum dengan keberkesanan produk ni. Longkang di rambut saya sudah pun ditutup dengan rambut baru. Gugurr rambut pun dah kurang. Ni paling best sekali, Suami pun dah tegur rambut makin tumbuh di kawasan longkang tu. Terima kasih kerana menyelamatkan saya!" (Testimony)
.
.
"Siapa kata wanita je boleh pakai shampoo ni, Saya sendiri pun guna shampoo dan moisturizer dari Maydan ni.. Boleh dikatakan bangun dari tido selang 1 hari saya mesti guna shampoo & moisturizer ni khas untuk penjagaan rambut saya supaya lagi cantik dan kemas." Fattah Amin-
.
BAGAIMANA?
.
.
Tahukah anda.. Punca kenapa rambut gugur adalah kerana.. Akar rambut tak mendapat mineral dan vitamin secukupnya.. Inilah set lengkap rawatan rambut Maydan dicipta untuk keperluan rambut.. .
.
Bagi memastikan produk kami berkualiti dan selamat digunakan, kami telah DIIKTIRAF HALAL DARI JAKIM DAN BERDAFTAR DENGAN KKM..
.
.
SHAMPOO- (KKM : NOT170802753K)
MOISTURIZER- (KKM : NOT170802754K)
.
.
Di Malaysia hanya ada 3 sahaja brand shampoo yang diiktiraf Halal Jakim.. dan salah satunya adalah Shampoo & Hair Moisturizer Maydan…
.
.
Dengan bahan seperti Guagam, Coconut Oil, Tea tree oil dan strawberry.. Mampu settlekan masalah berikut:
.
.
KELEBIHAN SET RAWATAN RAMBUT SHAMPOO/MOISTURIZER
=====
.
✅ Bebas kelemumur & gatal-gatal
✅ Tiada lagi rambut gugur
✅ Serta merta menjadi lembut
✅ Tiada lagi berbau hapak
✅ Jaminan lebih 24jam kekal wangi
✅ Tiada lagi rambut kusut & bercabang
.
.
RASAI SENDIRI UNTUK SEKALI PENGUNAAN. 5X LEBIH PEKAT DARI YANG ADA DIPASARAN. .
.
WAH 😱 BETUL KE NI..
.
.
Yes betul, Tak percaya boleh cuba sendiri..
.
.
OK SAYA NAK ORDER SEKARANG PLEASE.. .
.
OK Boleh, Terus komen “DM” dibawah. Nanti team sale maydan akan reply anda.
.
.
#maydanofficial
#dandanmenjadi
#fattahamin
#lazada
#shopee
#lazadamalaysia
#rambutgugur
#haircare
Read more
Far8 by Altelia Amani Clearance Sale . Happening from 26th July to 21st August, enjoy great bargains ...
Media Removed
Far8 by Altelia Amani Clearance Sale . Happening from 26th July to 21st August, enjoy great bargains from as low as RM65 when you shop @far8byalteliaamani in store at Altelia Amani, Shah Alam and any @starvilion outlet. What's more? You can save more money and get additional discounts ... Far8 by Altelia Amani Clearance Sale
.
Happening from 26th July to 21st August, enjoy great bargains from as low as RM65 when you shop @far8byalteliaamani in store at Altelia Amani, Shah Alam and any @starvilion outlet. What's more? You can save more money and get additional discounts when you buy more! So don't miss it, come over to shop for Aidil Adha today! #fattahaminxfar8 #far8byalteliaamani
Read more
Congratulations to the winners of Maybank Debit Fly Away with Celebrity Campaign!! 3 days trip ...
Media Removed
Congratulations to the winners of Maybank Debit Fly Away with Celebrity Campaign!! 3 days trip on the recent 27th-29th July! We had real fun together at Universal Studio Singapore...️🇸🇬 #Fattzuraxmaybank Congratulations to the winners of Maybank Debit Fly Away with Celebrity Campaign!! 3 days trip on the recent 27th-29th July! We
had real fun together at Universal Studio Singapore...✈️🇸🇬🎡🎢🏰🎠
#Fattzuraxmaybank
 #Repost @stalkerscafe_ ・・・ Jum try menu ni untuk lunch korang<span class="emoji emoji1f374"></span><span class="emoji emoji1f60b"></span> . #stalkerscafe #stalkercafebyfattahamin ...
Media Removed
#Repost @stalkerscafe_ ・・・ Jum try menu ni untuk lunch korang . #stalkerscafe #stalkercafebyfattahamin #cafe #kotadamansara #petalingjaya #Repost @stalkerscafe_
・・・
Jum try menu ni untuk lunch korang🍴😋
.
#stalkerscafe #stalkercafebyfattahamin #cafe #kotadamansara #petalingjaya
Congratulations to the winners of Maybank Debit Fly Away with Celebrity Campaign!! 3 days trip ...
Media Removed
Congratulations to the winners of Maybank Debit Fly Away with Celebrity Campaign!! 3 days trip on the recent 27th-29th July! We had real fun together at Universal Studio Singapore...️🇸🇬 #Fattzuraxmaybank @mymaybank Congratulations to the winners of Maybank Debit Fly Away with Celebrity Campaign!! 3 days trip on the recent 27th-29th July! We had real fun together at Universal Studio Singapore...✈️🇸🇬🎡🎢🏰🎠
#Fattzuraxmaybank @mymaybank
Jom kita main teka-teka, nak tak?? Antara 3 bauan di sebelah tu, cuba korang teka saya suka pakai ...
Media Removed
Jom kita main teka-teka, nak tak?? Antara 3 bauan di sebelah tu, cuba korang teka saya suka pakai @ajcarfragrance bau yang mana?? . . Korang yang tak tahu kat mana nak beli tu, boleh beli di stesyen minyak terpilih dan kedai cuci kereta yang berdekatan dengan tempat korang. . . Follow ... Jom kita main teka-teka, nak tak??
Antara 3 bauan di sebelah tu, cuba korang teka saya suka pakai @ajcarfragrance bau yang mana?? .
.
Korang yang tak tahu kat mana nak beli tu, boleh beli di stesyen minyak terpilih dan kedai cuci kereta yang berdekatan dengan tempat korang. .
.
Follow dan DM @ajcarfragrance || @ajdeparfum utk maklumat lanjut. Whatsapp 017-2927725
/011-33030357
.
#ajdeparfumbyfattahamin #ajcarfragrance #ajdeparfum
Read more
Good News !!!!! <span class="emoji emoji1f4a1"></span><span class="emoji emoji1f4a1"></span><span class="emoji emoji1f4a1"></span><span class="emoji emoji1f4a1"></span> . * SOMETHING BIG IS COMING * <span class="emoji emoji1f631"></span> . Setelah berdiam untuk seketika!! Kini sudah ...
Media Removed
Good News !!!!! . * SOMETHING BIG IS COMING * . Setelah berdiam untuk seketika!! Kini sudah tiba masanya untuk “ MRP INTERNATIONAL SDN BHD “ muncul dengan IMEJ yang baru, SEMANGAT yang kental. Lebih padat dan lebih agresif. 🏼🏼 . So nantikan, apa kemunculannya !! STAY TUNED FOR ... Good News !!!!! 💡💡💡💡
.
* SOMETHING BIG IS COMING * 😱
.
Setelah berdiam untuk seketika!! Kini sudah tiba masanya untuk “ MRP INTERNATIONAL SDN BHD “ muncul dengan IMEJ yang baru, SEMANGAT yang kental. Lebih padat dan lebih agresif. 💪🏼💪🏼
.
So nantikan, apa kemunculannya !! STAY TUNED FOR SOMETHING NEW AND AWESOME !! LETS DO IT !!
.
* ... SOMETHING BIG IS COMING ...* .
Jangan lupa klik follow
.
---> @mrpbyfattahamin_hq
---> @mrpbyfattahamin_hq .
---> @mrpbyfattahamin_hq .
.
#comingsoon #bigthingshappen #kuruscarasihat #lossweightwithfattahamin #detoxmalaysia #healthy #healhtyfood #fitness #diet #kurusdansihat #jomcantik #kurusselamat #fitnessmalaysia #nakcantik #detoxtips #cleanse
Read more
Baru jumpa video slow motion ni..before u guys sleep just nak share scene throwback Telefilm #wanitaterindah yg almost buat kepala sy bocor! 🤣 Goodnight! Baru jumpa video slow motion ni..before u guys sleep just nak share scene throwback Telefilm #wanitaterindah yg almost buat kepala sy bocor! 🤣 Goodnight!
If you’re smart enough... tell me what was she saying to me? <span class="emoji emoji1f609"></span>
Media Removed
If you’re smart enough... tell me what was she saying to me? If you’re smart enough... tell me what was she saying to me? 😉
"NAK BAJU PERCUMA..? STOK LIMITED!! . BELI 2 SET SHAMPOO ATAU MANA2 GABUNGAN PRODUK ASALKAN DUA ...
Media Removed
"NAK BAJU PERCUMA..? STOK LIMITED!! . BELI 2 SET SHAMPOO ATAU MANA2 GABUNGAN PRODUK ASALKAN DUA SET DAN DAPATKAN FREE BAJU SEKARANG.. . Bermula hari ini dengan rasminya Founder Maydan iaitu @mayamarriot & @danasayang nak bagi free T-Shirt.. . . RUGI TAU TAK GRAB SEKARANG.. . . SERIUS ... "NAK BAJU PERCUMA..? STOK LIMITED!! .
BELI 2 SET SHAMPOO ATAU MANA2 GABUNGAN PRODUK ASALKAN DUA SET DAN DAPATKAN FREE BAJU SEKARANG..
.
Bermula hari ini dengan rasminya Founder Maydan iaitu @mayamarriot & @danasayang nak bagi free T-Shirt..
.
.
RUGI TAU TAK GRAB SEKARANG.. .
.
SERIUS NI! SAYA NAK AJAK KAWAN SAYA BELI 2 SET NI SEKARANG, BOLEH DAPAT BAJU FREE..?
.
.
Ya Betul.. Tapi kena cepat tau, Stok baju sangat-sangat limited.. Sapa cepat die dapat...
.
.
OK..“MACAM MANA NAK BELI?”
.
.
Anda boleh Komen “DM" dibawah sekarang. Nanti Geng @maydan.official Reply, Lambat nanti baju habis..
.
.
#maydanofficial
#dandanmenjadi
#fattahamin
#lazada
#shopee
#lazadamalaysia
#rambutgugur
#haircare
Read more

Loading...