Gorgeousbymikha Instagram Photos and Videos

Loading...


Followers: 1,481
Following: 2,795
Total Comments: 0
Total Likes: 0

 #cheerioscheeryourheart love <span class="emoji emoji1f493"></span><span class="emoji emoji1f493"></span>
Media Removed
#cheerioscheeryourheart love #cheerioscheeryourheart love 💓💓
Loading...
JANGAN RAGU-RAGU EPHYRALOVERS!!! . . Yes lambakan produk diluar sana cukup menakutkan. Kami ...
Media Removed
JANGAN RAGU-RAGU EPHYRALOVERS!!! . . Yes lambakan produk diluar sana cukup menakutkan. Kami sendiri sebagai pengguna memahami ketakutan tu semua kan. . . Alhamdulillah #ephyralovers! Ephyra Skincare Series disahkan KKM & memiliki NOT tersendiri. . . Kami sentiasa mengutamakan ... JANGAN RAGU-RAGU EPHYRALOVERS!!! .
.
Yes lambakan produk diluar sana cukup menakutkan. Kami sendiri sebagai pengguna memahami ketakutan tu semua kan. .
.
Alhamdulillah #ephyralovers! Ephyra Skincare Series disahkan KKM & memiliki NOT tersendiri. .
.
Kami sentiasa mengutamakan kesihatan dan keselamatan pelanggan supaya customer sentiasa dapat yang terbaik dari kami! .
.
.
Whatsapp 01112330939 ntuk info pembelian. .
.
#ephyralovers #ephyra #ephyrasuperhealthbrand #cantiksihatbertenaga
Read more
NAK TUKAR SERUM LAH LEPAS NI!! . . Bila guna #ephyraskinnano serum ni, memang rasa bezanya! Cepat ...
Media Removed
NAK TUKAR SERUM LAH LEPAS NI!! . . Bila guna #ephyraskinnano serum ni, memang rasa bezanya! Cepat meresap, tak melekit dan kulit jadi tegang serta merta! . . #ephyralovers #ephyra2u #ephyra #ephyraskincareseries . . Whatsapp 01112330939 NAK TUKAR SERUM LAH LEPAS NI!! .
.
Bila guna #ephyraskinnano serum ni, memang rasa bezanya! Cepat meresap, tak melekit dan kulit jadi tegang serta merta! .
.
#ephyralovers #ephyra2u #ephyra #ephyraskincareseries
.
.
Whatsapp 01112330939
SERIUS MMG JADI PON!! Mula2 pakai mcm tak yakin bleh hilang jerawat, tp pakai dlm 2 weeks dah nampak ...
Media Removed
SERIUS MMG JADI PON!! Mula2 pakai mcm tak yakin bleh hilang jerawat, tp pakai dlm 2 weeks dah nampak kesan!! . . Ini sharing pengguna kita sendiri utk #ephyraskinbar. Dia dah check sendiri - test confirm xde merkury. . Tq darling!! . Nnt kene pakai satu set semua skali dgn serum ... SERIUS MMG JADI PON!!
Mula2 pakai mcm tak yakin bleh hilang jerawat, tp pakai dlm 2 weeks dah nampak kesan!! .
.
Ini sharing pengguna kita sendiri utk #ephyraskinbar.
Dia dah check sendiri - test confirm xde merkury.
.
Tq darling!!😘😘😘
.
Nnt kene pakai satu set semua skali dgn serum & pelembap tau?!😉👌🏼
.
.
EPHYRA SKIN BAR
===========
.
Kesan positif selepas 7 hari :
1) kesan parut bekas jerawat hilang
2) jeragat di kawasan bawah mata turut pudar n hilang
3)kulit jadi lebih cerah & gebu
4)menghilangkan & mencegah jerawat
5) menghilangkan jeragat degil
6)menghilangkan bintik - bintik hitam
7)melembapkan kulit & naikkan seri wajah ( glowing ) ** Ephyra Skin Bar adalah sabun cuci muka dan badan **
** sekotak boleh tahan sebulan **
.
.
Whatsapp 011 12330939
.
.
.
EPHYRA - TRUSTED & HIGHLYRATED BY ALL 😘😍
.

#ephyra #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow
Read more
JERAWAT MACAM BATU! . . Alahai malunya sampai orang cakap muka penuh batu! <span class="emoji emoji1f631"></span> . . Tak nak lah macam ...
Media Removed
JERAWAT MACAM BATU! . . Alahai malunya sampai orang cakap muka penuh batu! . . Tak nak lah macam tu. Kenalah cepat-cepat ubat. Jerawat batu biasanya disusuli dengan nanah & bakteria. Kalau tak rawat betul, boleh jadi makin parah! . . Ephyra Skincare Series membantu merawat masalah ... JERAWAT MACAM BATU! .
.
Alahai malunya sampai orang cakap muka penuh batu! 😱
.
.
Tak nak lah macam tu. Kenalah cepat-cepat ubat. Jerawat batu biasanya disusuli dengan nanah & bakteria. Kalau tak rawat betul, boleh jadi makin parah! .
.
Ephyra Skincare Series membantu merawat masalah jerawat batu dari dalaman! .
.
Insya Allah memang muka boleh clear! 👍👍👍
.
.
#ephyra2u #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow #ephyrasuperhealthbrand .
.
Whatsapp 011-12330939
Read more
Tiga langkah mudah setiap hari! Kesan yang sangat menakjubkan! Whatsapp 011-12330939 #ephyraskincare ...
Media Removed
Tiga langkah mudah setiap hari! Kesan yang sangat menakjubkan! Whatsapp 011-12330939 #ephyraskincare #ephyra #ephyraskincareseries #skinbar #skinnano #skinsnow Tiga langkah mudah setiap hari! Kesan yang sangat menakjubkan!
Whatsapp 011-12330939

#ephyraskincare #ephyra #ephyraskincareseries #skinbar #skinnano #skinsnow
Loading...
TAK PAKAI BEAUTY APPS LAGI!!! . . Dulu segan-segan nak selfie gambar. Setiap kali selfie, mesti ...
Media Removed
TAK PAKAI BEAUTY APPS LAGI!!! . . Dulu segan-segan nak selfie gambar. Setiap kali selfie, mesti kena edit dgn beauty apps. Tapi sekarang tak payah lagi!!! . . Guna #ephyraskincareseries sebulan + minum ephyra kolagen, terus kulit cantik & glowing. . Sampai ada kawan tegur kata muda ... TAK PAKAI BEAUTY APPS LAGI!!! .
.
Dulu segan-segan nak selfie gambar. Setiap kali selfie, mesti kena edit dgn beauty apps. Tapi sekarang tak payah lagi!!! .
.
Guna #ephyraskincareseries sebulan + minum ephyra kolagen, terus kulit cantik & glowing. .
Sampai ada kawan tegur kata muda macam umur 20tahun. .
.
Terbaik & terhebat lah #ephyraskincareseries .
#ephyra #ephyra2u #ephyralovers .
.
Whatsapp 011-12330939
Read more
BAGAIMANA VITAMIN C BERTINDAK PADA KULIT? Vitamin C (Asid Askorbik) adalah bahan yg penting ...
Media Removed
BAGAIMANA VITAMIN C BERTINDAK PADA KULIT? Vitamin C (Asid Askorbik) adalah bahan yg penting dalam badan manusia. Ia bukan sekadar mencantikkan kulit secara dalaman malah mampu meremajakan kulit & menangkis radikal bebas yang boleh merosakkan kulit wajar. Kajian juga membuktikan ... BAGAIMANA VITAMIN C BERTINDAK PADA KULIT?

Vitamin C (Asid Askorbik) adalah bahan yg penting dalam badan manusia. Ia bukan sekadar mencantikkan kulit secara dalaman malah mampu meremajakan kulit & menangkis radikal bebas yang boleh merosakkan kulit wajar.

Kajian juga membuktikan dengan adanya Vitamin C untuk kulit wajah, garis-garis halus penuaan juga dapat dikurangkan.

Whatsapp 011-12330939

#ephyraskinnano #ephyraskincareseries #ephyra
Read more
Loading...
Selamat Tahun Baru untuk kesayangan Gorgeousbymikha <span class="emoji emoji1f48b"></span><span class="emoji emoji1f48b"></span> semoga tahun ni menjadi tahun yang bermakna ...
Media Removed
Selamat Tahun Baru untuk kesayangan Gorgeousbymikha semoga tahun ni menjadi tahun yang bermakna untuk kite semua untuk tahun baru ni kite nak bagi Free Soap Case dengan setiap pembelian Skin Bar #ephyra ni. Jom dapat kan sekarang sementara stok masih ada Selamat Tahun Baru untuk kesayangan Gorgeousbymikha 💋💋 semoga tahun ni menjadi tahun yang bermakna untuk kite semua 😄 untuk tahun baru ni kite nak bagi Free Soap Case dengan setiap pembelian Skin Bar #ephyra ni. Jom dapat kan sekarang sementara stok masih ada 😘😘
Syukur alhamdulillah restock lagi mlm ni, rezeki #jualankasiclear. TERPAKSA restock sbb da habis ...
Media Removed
Syukur alhamdulillah restock lagi mlm ni, rezeki #jualankasiclear. TERPAKSA restock sbb da habis licin kat umah. Utk makluman semua #ephyraskinnano dah ada stock yer. Tapi stock amat limited,siapa cepat die dapat! So cepat2 grab tau. Maaf ye lama tak update sebab stok kat rumah habis ... Syukur alhamdulillah restock lagi mlm ni, rezeki #jualankasiclear. TERPAKSA restock sbb da habis licin kat umah. Utk makluman semua #ephyraskinnano dah ada stock yer. Tapi stock amat limited,siapa cepat die dapat! So cepat2 grab tau.
Maaf ye lama tak update sebab stok kat rumah habis dah 😅😅 nah ni dah masuk stok..Jom Cepat2 Grab

FREE POSTAGE!! FREE POSTAGE!!!!! WHATSAPP 011-12330939
Read more
KENAPA PERLU PAKAI PELEMBAP MUKA? . . Pelembap muka @ moisturizer ni sangat penting tau. Biasanya ...
Media Removed
KENAPA PERLU PAKAI PELEMBAP MUKA? . . Pelembap muka @ moisturizer ni sangat penting tau. Biasanya kita ingat dah cuci muka, dah bersihlah muka kita. Salah tu! . . Kulit kita sentiasa diserang dengan mcm-mcm radikal bebas dan pencemaran. Jadi kulit memang cepat kering, merah-merah ... KENAPA PERLU PAKAI PELEMBAP MUKA? .
.
Pelembap muka @ moisturizer ni sangat penting tau. Biasanya kita ingat dah cuci muka, dah bersihlah muka kita. Salah tu! .
.
Kulit kita sentiasa diserang dengan mcm-mcm radikal bebas dan pencemaran. Jadi kulit memang cepat kering, merah-merah dan makin cepat lah garis halus / kedutan yang muncul sbb kulit yg rosak tu tak diganti baru! .
.
#ephyraskinsnow memberikan nafas baru kepada kulit anda. Mula-mula ia memberi kelembapan & kekalkan kelembapan tu sehingga 12 jam. Lepas tu, ia akan perbaharui sel kulit yg mati tu. Dan terakhir ia akan melindungi kulit dari segala macam masalah. 😍
.
.
Insya Allah dengan penggunaan berterusan, kesannya boleh dilihat seawal 9-14 hari tau 😊
.
.
Kulit jadi anjal, muda, cerah berseri tanpa sebarang cela 👍🏼
.
.
#ephyraskinsnow #ephyraskincareseries #ephyra #ephyrasuperhealthbrand #ephyralovers
.
.
Whatsapp 011-12330939
Read more
3 PRODUK MAGIC UTK KULIT PUTIH & GEBU <span class="emoji emoji1f449"></span>🏼MENCUCI > MERAWAT > MELINDUNGI <span class="emoji emoji1f339"></span><span class="emoji emoji1f339"></span><span class="emoji emoji1f339"></span><span class="emoji emoji1f339"></span><span class="emoji emoji1f339"></span><span class="emoji emoji1f339"></span><span class="emoji emoji1f339"></span><span class="emoji emoji1f339"></span> (+) MENCUCI WAJAH ...
Media Removed
3 PRODUK MAGIC UTK KULIT PUTIH & GEBU 🏼MENCUCI > MERAWAT > MELINDUNGI (+) MENCUCI WAJAH dgn Ephyra Skin Bar • Formulasi semulajadi Glutathione, Alpha Arbutin dan Kolagen • Bersihkan wajah, kecutkan jerawat, pudarkan parut & jeragat. Lembapkan & cerahkan kulit 🏼Harga : RM37 ... 3 PRODUK MAGIC UTK KULIT PUTIH & GEBU 👉🏼MENCUCI > MERAWAT > MELINDUNGI 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 (+) MENCUCI WAJAH dgn Ephyra Skin Bar
• Formulasi semulajadi Glutathione, Alpha Arbutin dan Kolagen • Bersihkan wajah, kecutkan jerawat, pudarkan parut & jeragat. Lembapkan & cerahkan kulit
👉🏼Harga : RM37 ( 50gram ) 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
. (+) MERAWAT kulit muka bermasalah dgn Ephyra Skin Nano
. Gabungan formulasi antioksida: Arbutin Semulajadi, Gluthathione, Vitamin C & E
• serum berteknologi Nano : senang meresap sehingga ke lapisan paling dalam kulit dan tidak berminyak mampu mencerah dan menaikkan seri wajah.
• Pudarkan parut degil, rawat kulit kusam & tona x sekata, hilangkan parut & bintik hitam 👉🏼Harga : RM66 ( 15ml ) 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
. (+) MELINDUNGI kulit muka dgn Ephyra Skin Snow
• Lembabkan & lindungi kulit sehingga 24 Jam
• Hindarkan kulit dari jragat & bintik hitam
👉🏼Harga : RM46 ( 10gram ) 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Whatsapp / PM : 011-12330939
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
. 🎉🎉 FREE POSTAGE UNTUK 1 SET EPHYRA SKINCARE

#ephyra #ephyraskincareseries #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow
Read more
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...