Hammersengedin Instagram Photos and Videos

Loading...


hammersengedin Hammerseng-Edin @hammersengedin mentions
Followers: 40,409
Following: 419
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Etter en lang ferie med egentrening og oppkjøringsprogram er det mange spillere som forventer at håndballteknikken skal være den samme som den var før ferien. Det gir ofte en skrell for håndballselvtilliten. Det er helt ulogisk at du er i samme tekniske form nå som etter en sesong hvor du ... Etter en lang ferie med egentrening og oppkjøringsprogram er det mange spillere som forventer at håndballteknikken skal være den samme som den var før ferien. Det gir ofte en skrell for håndballselvtilliten. Det er helt ulogisk at du er i samme tekniske form nå som etter en sesong hvor du har trent med ball hver dag og spilt kamper jevnlig. Nå har du kanskje bedre fysisk form, men på grunn av oppholdet fra hall/kamper/samarbeid med lagkompisene dine i sommer vil det ta noen treninger før du kjenner at du er 100% tilbake. Gi deg selv denne tiden. Sett deg enkle og få mål i starten, og evaluer deg selv kun etter det. Deretter tar du neste steg. Og så neste. Slik bygger du mestring, og du øker bevisstheten omkring ditt eget fokus.
Eks uke 1: pasninger. Bevissthet rundt balanse i fotsettingen, overblikk før ballmottak osv.
Uke 2 er du kanskje klar for å fokusere og evaluere deg selv på skudd: avstand til forsvaret, justering ift treffpunkt osv.
Du trenger selvsagt ikke én uke pr fokusoppgave, men det å fokusere på en oppgave av gangen gjør at du blir mer bevisst i treningen din. Hvis du går på trening etter sommerferien og «dømmer» deg selv i alle ledd: forsvarsdueller, pasninger, fotarbeid, skudduttelling, finter ++ kan det virke enormt overveldende. Det samme gjelder etter andre lange avbrekk som f.eks skader. Bestem deg for hva som er viktig for deg akkurat nå, og involver gjerne treneren din, eller din sparringspartner på trening slik at du mottar tilbakemeldinger på akkurat det du fokuserer på nå. Trenere som ikke «deler ut» fokusoppgaver, eller som er uvitende om spilleres fokus, begynner ofte å evaluere alt de ser og pirke på så mye at spilleren opplever det som ekstremt overveldende. Det kan oppleves som å skulle ta tak i «alt». Lykke til i sesongoppkjøringen. Vil du vite mer om vårt prosjekt om mental trening i idretten så skru på fearlessmind.academy mandag 18.30. Da sender vi live. @teamfearlessmind
#fearlessmind #fearlessmindacademy #talentetsindrekamp #mentaltrening #fokus #ad
Read more
Loading...
Mio stemte for blå vogn og navnet Leo. Han fikk det som han ville. Veldig fornøyd med begge deler<span class="emoji emoji1f499"></span> ...
Media Removed
Mio stemte for blå vogn og navnet Leo. Han fikk det som han ville. Veldig fornøyd med begge deler #bugaboo #bugaboofox #ad Mio stemte for blå vogn og navnet Leo. Han fikk det som han ville.
Veldig fornøyd med begge deler💙
#bugaboo #bugaboofox #ad
Gjennom hele min idrettskarriere har jeg vært avhengig av et sylskarpt syn. For meg åpnet en helt ...
Media Removed
Gjennom hele min idrettskarriere har jeg vært avhengig av et sylskarpt syn. For meg åpnet en helt ny verden seg da jeg som ung utøver fikk briller/linser for for første gang. Plutselig så jeg rent faktisk hva som sto på resultattavlen i hallene. Da jeg fikk barn ble øyehelse enda viktigere. ... Gjennom hele min idrettskarriere har jeg vært avhengig av et sylskarpt syn. For meg åpnet en helt ny verden seg da jeg som ung utøver fikk briller/linser for for første gang. Plutselig så jeg rent faktisk hva som sto på resultattavlen i hallene.
Da jeg fikk barn ble øyehelse enda viktigere. Mio har begynt på skolen og vi ønsker selvfølgelig at han skal ha så gode forutsetninger som mulig for god læring. Det er greit å sikre seg at han faktisk ser det som står på tavlen. Vi sjekket synet hans før skolestart.
Jeg er stolt av og ikke minst gla for å være på lag med @specsaversnorge, i min nye rolle som ambassadør for dem. Sammen skal vi nemlig jobbe med å øke kunnskapsnivået om øyehelse og forhindre unødig tap av syn.
Når sjekket du synet sist?
#specsaversnorge #ambassadør #reklame
Read more
For 10 år siden tok hun OL gull. I dag er hun tobarnsmor med en enorm innsikt som hun gir videre til sønnene ...
Media Removed
For 10 år siden tok hun OL gull. I dag er hun tobarnsmor med en enorm innsikt som hun gir videre til sønnene våre. OL I Beijing: kvartfinale. Gro møtte massiv kritikk etter en kamp journalistene mente ikke holdt til OL gull. Hun klarte seg gjennom intervjuene, men i det øyeblikket hun rundet ... For 10 år siden tok hun OL gull. I dag er hun tobarnsmor med en enorm innsikt som hun gir videre til sønnene våre.
OL I Beijing: kvartfinale. Gro møtte massiv kritikk etter en kamp journalistene mente ikke holdt til OL gull. Hun klarte seg gjennom intervjuene, men i det øyeblikket hun rundet hjørnet etter siste intervju brast hun i gråt. Selvfølgelig var det mer enn kritikk for den ene kampen som skapte stresset. Egne forventninger, hennes egen opplevelse av enkelte andres forventinger til henne, skadeproblematikk, hennes enormt sterke ønske om å nå det felles målet.
Senere skrev hun i dagboken sin at dette var en smertefull opplevelse - og at hun ble i tvil selv også. Hadde de rett? Hadde hun kanskje ikke det som skulle til? Hun syklet den kvelden. Alene. Med høy musikk på øret. Musikk som gav henne motivasjon. Senere skrev hun sine personlige 10 bud som skulle gjelde fra det sekundet og resten av mesterskapet. Aldri skulle hun tillate at andre fikk henne til å tvile på den måten igjen. Aldri skulle hun stille krav til seg selv om å være feilfri. Veien til toppen er full av feil. Det krever mot å prøve igjen. Og mot bygges i de sårbare øyeblikkene.
Kampen etter: semifinale. Gro får avgjøre kampen i siste sekund. Hun gikk fra helvete til himmels med kun timers mellomrom.
Finalen ble vunnet. Gullet plassert rundt halsen. Og i alt dette er det stort sett det de hjemme får med seg: Gullet rundt halsen.
I dag er Leo 1 uke. Mio har blitt skolegutt.
Gro lærer guttene våre at alt som kommer går over. Smerte og suksess. Fra håndballen er det en av de sterkeste lærdommene: Følelser er intense i begge ender av skalaen. Og det er okei å føle, for da kan vi også erfare at vi mestrer å stå i det. Etter at det er over har vi lært og blitt enda sterkere enn det vi var fra før.
Når du jakter en drøm vil du få mange muligheter til å tvile på deg selv. Vær den som snur det. Finn frem til styrken inni deg. For den er der- og venter på å bli brukt.
Read more
Tusen takk for alle hilsener & <span class="emoji emoji1f339"></span>. Bruker tida med vårt nye familiemedlem og fersk storebror. LEO ...
Media Removed
Tusen takk for alle hilsener & . Bruker tida med vårt nye familiemedlem og fersk storebror. LEO ️ 14.08.2018🏼 #family Tusen takk for alle hilsener & 🌹. Bruker tida med vårt nye familiemedlem og fersk storebror.

LEO ♥️ 14.08.2018👶🏼 #family
WoW @isabelle.ringnes & @tenktechnettverket 🏼 •Wishing Others Well• #wow #wishingotherswell #tenktechcamp #inspired #heiarop WoW @isabelle.ringnes & @tenktechnettverket 🙌🏼 •Wishing Others Well• #wow #wishingotherswell #tenktechcamp #inspired #heiarop
Loading...
Denne sommeren er det verdt å være litt ekstra takknemlige for<span class="emoji emoji2600"></span>️<span class="emoji emoji1f49b"></span>! Vi er klare for å snart få hilse ...
Media Removed
Denne sommeren er det verdt å være litt ekstra takknemlige for! Vi er klare for å snart få hilse på lillebror. Med gode venner har vi diskutert dette med å komme i fare for å framstå som om man er FOR gla eller FOR happy, for det går da ikke an å ha det så jæ.. bra hele tiden. Det kan provosere, ... Denne sommeren er det verdt å være litt ekstra takknemlige for☀️💛!
Vi er klare for å snart få hilse på lillebror.
Med gode venner har vi diskutert dette med å komme i fare for å framstå som om man er FOR gla eller FOR happy, for det går da ikke an å ha det så jæ.. bra hele tiden. Det kan provosere, irritere og ikke minst framprovosere et enormt behov hos enkelte mennesker til å formidle at det er umulig å ha det sånn. Ingen har det sånn. Det er fake! Umulig. Fortsatt forelska? Nei, bare vent! Det går ikke i lengden. Lykkelig som høygravid i denne varmen. Nei nei nei, det går ikke. Du lyver. FAKE🤮 Jeg ble nettopp fortalt at jeg skulle slutte å lyve om at jeg har kost meg med sykkelturer i sommer. Ingen gravide synes det er noe særlig, måtte jeg da være enig med henne i! Kvinnen nærmest ropte til meg.
Vi er ikke like glade hele tiden. Dager og perioder kan være krevende og vanskelige. Vi gråter. Vi ler. Vi opplever opp og nedturer. Tvil, håp og optimisme i bølger gjennom livet. Like fullt, vi velger å være takknemlige for den gaven det er å ha evnen til å glede seg over de små og store tingene i livet. Kjærligheten, familien, morsrollen, sol på en sommerdag, en liten på vei. En god latter eller en is på stranda med tærne i saltvannet. Det betyr ikke at vi ønsker å framstå som perfekte at vi nå legger ut et bilde. Det skal ikke være kleint å si at man har det bra. Det betyr ikke at man har det hele tiden. Men mest sannsynlig at det kjennes rett å gjøre det akkurat nå. For meg er det nok at Anja setter på favorittsangen min høyt i bilen her nå. Det er en sånn dag. Gåsehud og masse takknemlighet for livet og for livet i magen.
Jeg ligger og svetter som en gal på natten, litt kramper i beina i blant, mini flytter på seg, kynnere som holder meg våken. Myggstikk på hele den svette rumpa. Nattesøvnen er ikke prima for å si det slik. Men er det verdt det? Hell yeah. Og for en gave at jeg kan få oppleve dette miraklet med ei som jeg elsker.
Ingen vet hva som venter en i livet eller hvor lenge man får være her. Da er det gull å ha evne til å være gla her og nå. (Takk for at dere minner oss på det i blant @gurotvedten & @havardtvedten)
#sommer #takknemlig #akkuratnå
Read more
Stavernfestivalen fikk fram glisa i år også<span class="emoji emoji1f44c"></span>🏼
Media Removed
Stavernfestivalen fikk fram glisa i år også🏼 Stavernfestivalen fikk fram glisa i år også👌🏼
Loading...
•The Attitude Of Gratitude•
Media Removed
•The Attitude Of Gratitude• •The Attitude Of Gratitude•
Surprise party for @theamork19<span class="emoji emoji1f389"></span> God tur til DK<span class="emoji emoji1f64c"></span>🏼 #nostalgi #oldcrew
Media Removed
Surprise party for @theamork19 God tur til DK🏼 #nostalgi #oldcrew Surprise party for @theamork19🎉 God tur til DK🙌🏼
#nostalgi #oldcrew
«My job is to ensure that all Norwegians feel valuable just the way they are»<span class="emoji emoji1f308"></span> (Closing remarks ...
Media Removed
«My job is to ensure that all Norwegians feel valuable just the way they are» (Closing remarks by Prime Minister Erna Solberg at the High-level side event of the LGBTI Core Group, United Nations, 21 September 2016. I går fikk Anja og jeg ta del i Pride Mottakelse i Parkveien hvor både Erna ... «My job is to ensure that all Norwegians feel valuable just the way they are»🌈
(Closing remarks by Prime Minister Erna Solberg at the High-level side event of the LGBTI Core Group, United Nations, 21 September 2016.

I går fikk Anja og jeg ta del i Pride Mottakelse i Parkveien hvor både Erna Solberg og @lindahelleland berørte og inspirerte gjennom å formidle budskapet om at Norge ønsker å være et foregangsland ift å arbeide for like rettigheter for lesbiske, homofile, bifile, transpersoner og interkjønn (LHBTI). Ble gla og rørt.
Familie er temaet for årets Pride. Anja bidro med et innlegg i Pride Park på Youngstorget etter mottakelsen og gjorde meg stolt @fri.oa @oslopride ❤️🧡💛💚💜
LOVE MAKES A FAMILY (enveiaga.no)
#lovemakesafamily #enveiågå #oslopride #proud
Read more
b•o•y•s #summerison
Media Removed
b•o•y•s #summerison b•o•y•s
#summerison
Loading...
Vi finner vår indre ro på ulike måter. Noen av oss mediterer...andre går løs på bokseputa. Det går selvfølgelig an å gjøre begge deler i @teamfearlessmind I øyeblikket er Gro mest på 🥊 #indrero #preglife #week34 #treningsglede #savnavduellspill #fådetut #mentaltrening Vi finner vår indre ro på ulike måter. Noen av oss mediterer...andre går løs på bokseputa😆. Det går selvfølgelig an å gjøre begge deler i @teamfearlessmind
I øyeblikket er Gro mest på 🥊 🙊 #indrero #preglife #week34 #treningsglede #savnavduellspill #fådetut #mentaltrening
•A NUMBER OF COUTRIES STILL PUNISH SAMESEX RELATIONSHIPS WITH LIFE IN PRISONMENT OR EVEN DEATH• OSLO ...
Media Removed
•A NUMBER OF COUTRIES STILL PUNISH SAMESEX RELATIONSHIPS WITH LIFE IN PRISONMENT OR EVEN DEATH• OSLO PRIDE️🧡 PRIDE HOUSE Youngstorget: onsdag 27 juni 18.00-19.30 Rollen som ikke biologisk forelder. Innlegg av Anja og debatt. Pride? Viktig? Det er kriminelt å være homofil ... •A NUMBER OF COUTRIES STILL PUNISH SAMESEX RELATIONSHIPS WITH LIFE IN PRISONMENT OR EVEN DEATH•

OSLO PRIDE❤️🧡💛💚💙
PRIDE HOUSE Youngstorget: onsdag 27 juni 18.00-19.30 Rollen som ikke biologisk forelder. Innlegg av Anja og debatt.
Pride🌈? Viktig?
Det er kriminelt å være homofil i 72 land.
#pride
Read more
I fjor på denne tida lå jeg her og kokte på Mesternes Mester-innspilling i Portugal. Er sinnsykt ...
Media Removed
I fjor på denne tida lå jeg her og kokte på Mesternes Mester-innspilling i Portugal. Er sinnsykt gla for at jeg turte å dra. Det var vanvittig gøy og ikke minst mental trening på høyt nivå. Lærte masse om meg selv, ble kjent med flotte folk. Fikk dele nok et eventyr med @blancomaleri & fikk minner ... I fjor på denne tida lå jeg her og kokte på Mesternes Mester-innspilling i Portugal. Er sinnsykt gla for at jeg turte å dra. Det var vanvittig gøy og ikke minst mental trening på høyt nivå. Lærte masse om meg selv, ble kjent med flotte folk. Fikk dele nok et eventyr med @blancomaleri & fikk minner for livet. Denne sommeren er fokuset et helt annet sted og det er helt ærlig litt deilig å kunne koble helt av. Trene kun etter lyst og eget behov. Et eneste mål de gangene jeg trener: glede, velvære og selvpleie.
Setter pris på begge de ulike dimensjonene. Både det å utfordre meg selv, pushe grenser, jobbe mot mål og det å kunne ta helt fri fra alle disse tingene i blant og bare være. Sette pris på de små helt enkle tingene som jeg ikke rekker å registrere i perioder hvor tempoet blir for høyt. Ikke minst får jeg tid til å ta innover meg hvor takknemlig jeg er for livet.
Read more
Loading...
Det blir en lang sommerpause fra «Anja & Gro - helt uten baller»foredraget. Det er en liten en som ...
Media Removed
Det blir en lang sommerpause fra «Anja & Gro - helt uten baller»foredraget. Det er en liten en som skal klekkes ut i sommer. Vi har satt opp noen til høsten/vinteren rett og slett fordi responsen har vært så god og fordi vi har det sinnsykt gøy når vi jobber sammen. Ikke minst vil vi bruke stemmene ... Det blir en lang sommerpause fra «Anja & Gro - helt uten baller»foredraget. Det er en liten en som skal klekkes ut i sommer. Vi har satt opp noen til høsten/vinteren rett og slett fordi responsen har vært så god og fordi vi har det sinnsykt gøy når vi jobber sammen. Ikke minst vil vi bruke stemmene våre i samfunnsdebatten.
Det hele skal henge sammen så vi starter pent med noen få.
• 30.oktober 2018 i Ski
• 7.november 2018 i Drammen
• 18.november 2018 i Sandnes
• 3.desember 2018 i Jessheim
• 16.januar 2019 i Klepp
Billetter til de fire første kan kjøpes via @atikkonorway
Vi holder øye med dere alle helter uten baller😉
#anjaoggroheltutenballer
Read more
«SKAL JEG GI MEG NÅ, ELLER PEISE PÅ LITT TIL?» Hva gjør idrettsutøvere som må pensjoneres midt i livet? ...
Media Removed
«SKAL JEG GI MEG NÅ, ELLER PEISE PÅ LITT TIL?» Hva gjør idrettsutøvere som må pensjoneres midt i livet? • Intervju om temaet i @stellamagasinet Foto: Anne Valeur #idalorentzen #grohammersengedin #karriere #idrett «SKAL JEG GI MEG NÅ, ELLER PEISE PÅ LITT TIL?» Hva gjør idrettsutøvere som må pensjoneres midt i livet? • Intervju om temaet i @stellamagasinet
Foto: Anne Valeur
#idalorentzen #grohammersengedin #karriere #idrett
J&L<span class="emoji emoji2665"></span>️ For en helg. For et eventyr. For en hyllest til kjærligheten. Takk for at vi fikk ta del <span class="emoji emoji1f308"></span> #minbestevenn ...
Media Removed
J&L️ For en helg. For et eventyr. For en hyllest til kjærligheten. Takk for at vi fikk ta del #minbestevenn #bryllup #jennyoglisa J&L♥️ For en helg. For et eventyr. For en hyllest til kjærligheten.
Takk for at vi fikk ta del 🌈
#minbestevenn #bryllup #jennyoglisa
Loading...
To sider av samme sak.. Forsøker å lære både meg selv og de unge menneskene jeg har omkring meg at det ...
Media Removed
To sider av samme sak.. Forsøker å lære både meg selv og de unge menneskene jeg har omkring meg at det ofte er lurt å kikke med et kritisk blikk når man ser på Instabilder, Facebook, blar i glossy magasiner eller ser på TV-serier. På gode dager lar jeg meg inspirere av alt jeg ser, på mindre gode ... To sider av samme sak.. Forsøker å lære både meg selv og de unge menneskene jeg har omkring meg at det ofte er lurt å kikke med et kritisk blikk når man ser på Instabilder, Facebook, blar i glossy magasiner eller ser på TV-serier. På gode dager lar jeg meg inspirere av alt jeg ser, på mindre gode dager kan det tendere til å handle mer om sammenligning og jaget etter «det perfekte». Irritasjon over kroppsfokuset kan også forekomme. Jeg foretrekker personlig å følge mennesker som både byr på inspirasjon, positive vibes og på samme tid evner å være mennesker som tør å vise seg sårbare og framstå naturlige. Det gode er at jeg selv velger hvem jeg vil følge. I øyeblikket er jeg gravid og nyter det i stor grad. Er takknemlig og stolt over at jeg både kan og orker å være aktiv fortsatt. Jeg får det definitivt bedre av å bruke kroppen min og hodet mitt i den fasen jeg er inne i. Anja tok dette bildet av meg på trening i dag. Oj, tenkte jeg, det var jo slett ikke verst det bildet der. En god vinkel og en god dag.
Så kan jeg jo velge å legge ut dette å være gla, stolt og fornøyd over både dagens økt og bildet. Være takknemlig for svangerskapet og for at kroppen min både kan og orker. Det kan inspirere en annen og gi meg en kortvarig god følelse. Det kan også helt sikkert irritere eller skape grunnlag for sammenligning. Jeg velger å legge ved en video som viser en annen side av svangerskapet mitt. Har ikke tråkket over. Det er dårlig blodsirkulasjon i kroppen min for tiden og det hoper seg opp med både åreknuter og misfarging. Frister ikke veldig å gå i shorts for tiden. Ikke så kult, men like fullt en del av svangerskapet det også. En del som jeg må akseptere og ta med på kjøpet. Benytter anledningen til å takke @funkygine som i øyeblikket inspirerer meg på sin Instagramprofil. Både med trening og gjennom å være menneskelig med strekkmerker og ærlige tanker omkring svangerskapets gleder og utfordringer. #jegvelgerselvhvemjegfølger #bevisst #fasade #fleresider #ekte #inspirasjon
Read more
Good times<span class="emoji emoji2600"></span>️ Vi gleder oss, Fredrikstad<span class="emoji emoji2714"></span>️ #anjaoggroheltutenballer #30weekstoday
Media Removed
Good times️ Vi gleder oss, Fredrikstad️ #anjaoggroheltutenballer #30weekstoday Good times☀️
Vi gleder oss, Fredrikstad✔️ #anjaoggroheltutenballer #30weekstoday
Har lyst til å rope ut til hele verden at jeg er så vanvittig stolt av venninnen min/vår Isabel Blanco ...
Media Removed
Har lyst til å rope ut til hele verden at jeg er så vanvittig stolt av venninnen min/vår Isabel Blanco som nå lever drømmen sin som fulltids kunstner🥂. Hun skal bruke de neste årene på å utsmykke et nytt hotell i Kristiansand som åpner om en drøy uke. Dette er helt sinnsykt @blancomaleri! Vi ... Har lyst til å rope ut til hele verden at jeg er så vanvittig stolt av venninnen min/vår Isabel Blanco som nå lever drømmen sin som fulltids kunstner🥂✨. Hun skal bruke de neste årene på å utsmykke et nytt hotell i Kristiansand som åpner om en drøy uke. Dette er helt sinnsykt @blancomaleri!
Vi er så glade på dine vegne.
For et år.. Godt vi ikke skal ut i en ny Mesternes Mester innspilling denne sommeren. Gratulerer med ny jobb🎨 #isabelblanco #artist #blancomaleri #heltutenballer
Read more
Sinnsykt stolt av dere to<span class="emoji emoji1f388"></span>❣️<span class="emoji emoji1f388"></span>❣️! Gratulerer med dagen🇳🇴 @wilmermestring @teamfearlessmind ...
Media Removed
Sinnsykt stolt av dere to❣️❣️! Gratulerer med dagen🇳🇴 @wilmermestring @teamfearlessmind #bøkeskogen #larvik #konferansierer #anjaogwilmer #nasjonaldag #norge Sinnsykt stolt av dere to🎈❣️🎈❣️! Gratulerer med dagen🇳🇴 @wilmermestring @teamfearlessmind #bøkeskogen #larvik #konferansierer #anjaogwilmer #nasjonaldag #norge
Sommer på vei & mini vokser<span class="emoji emoji1f331"></span>
Media Removed
Sommer på vei & mini vokser Sommer på vei & mini vokser🌱
• AND ONE DAY SHE DISCOVERED THAT SHE WAS FIERCE, AND STRONG, AND FULL OF FIRE, AND THAT NOT ...
Media Removed
• AND ONE DAY SHE DISCOVERED THAT SHE WAS FIERCE, AND STRONG, AND FULL OF FIRE, AND THAT NOT EVEN SHE COULD HOLD HERSELF BACK BECAUSE HER PASSION BURNED BRIGHTER THAN HER FEARS.
AND ONE DAY SHE
DISCOVERED THAT
SHE WAS FIERCE,
AND STRONG,
AND FULL OF FIRE,
AND THAT NOT EVEN
SHE COULD HOLD
HERSELF BACK
BECAUSE HER
PASSION BURNED
BRIGHTER THAN
HER FEARS.
En ekstra fridag med henne & han lille<span class="emoji emoji1f64f"></span>🏼
Media Removed
En ekstra fridag med henne & han lille🏼 En ekstra fridag med henne & han lille🙏🏼
Identitetskrise uten ballen i handa🤾🏽‍♀️? Kan alltids holde bøtter isteden. Hvem er jeg? Tør ...
Media Removed
Identitetskrise uten ballen i handa🤾🏽‍♀️? Kan alltids holde bøtter isteden. Hvem er jeg? Tør jeg være meg selv? Er jeg god nok? PASSER JEG INN? Vi skal snakke hull i hodet på deg på Ibsenhuset i Skien onsdag 2 mai klokka 19.00 Anja gir deg noen mentale verktøy til å bruke i hverdagen din. ... Identitetskrise uten ballen i handa🤾🏽‍♀️? Kan alltids holde bøtter isteden.
Hvem er jeg? Tør jeg være meg selv? Er jeg god nok?
PASSER JEG INN?

Vi skal snakke hull i hodet på deg på Ibsenhuset i Skien onsdag 2 mai klokka 19.00
Anja gir deg noen mentale verktøy til å bruke i hverdagen din. Jeg utfordrer i forhold til forventinger til roller & kjønnsroller. Sist men ikke minst tar vi et oppgjør med perfeksjonsjaget i samfunnet og vårt eget forhold til det.
Billetter kan kjøpes på atikko.no
Bildet er fra fantastiske @nrklindmo som er en vanvittig fin inspirasjon for oss uten baller👑
#anjaoggroheltutenballer #atikkonorway #identitet #mentaltrening #roller #fasade #vågemot #rollemodell #lindmo
Read more
Spurte Gro om jeg kunne legge ut bilde av henne fra vår romantiske date på øya. Hun sa ja. #anjaoggroheltutenballer ...
Media Removed
Spurte Gro om jeg kunne legge ut bilde av henne fra vår romantiske date på øya. Hun sa ja. #anjaoggroheltutenballer @atikkonorway Spurte Gro om jeg kunne legge ut bilde av henne fra vår romantiske date på øya. Hun sa ja.
#anjaoggroheltutenballer @atikkonorway
Ekstremt viktig å ha evne til å glede seg over egne bragder #mål #veientilmålet #sukCess Ekstremt viktig å ha evne til å glede seg over egne bragder🎉 #mål #veientilmålet #sukCess
Takk til alle dere som får henne til å smile slik i dag <span class="emoji emoji1f499"></span> 10.april 1980 kom Gro til verden og valgte å ...
Media Removed
Takk til alle dere som får henne til å smile slik i dag 10.april 1980 kom Gro til verden og valgte å bringe glede og kjærlighet til andre verdensborgere. Gratulerer med dagen til verdens beste mamma og kone. Og til dere som følger oss: Kom gjerne med en utfordring til henne. Hva som helst. Gjerne ... Takk til alle dere som får henne til å smile slik i dag 💙 10.april 1980 kom Gro til verden og valgte å bringe glede og kjærlighet til andre verdensborgere. Gratulerer med dagen til verdens beste mamma og kone. Og til dere som følger oss: Kom gjerne med en utfordring til henne. Hva som helst. Gjerne pardans. Så lenge dere husker å skrive i kommentarfeltet at det er viktig for laget at hun gjør dette, er det nemlig stor sjans for at jeg får knipset noen grensesprengende øyeblikk. (Det funker også med: «tror ikke du våger det her», eller «du er mest sannsynlig ikke sterk nok, men... « )
PS. Dette blir muligens tatt opp under «Anja og Gro helt uten baller»foredraget.
På forhånd: tusen hjertelig takk!
Anja
#gratulerermeddagen #hverdagslykke #stooooortsmil
#muligenslittstortkonkurranseinnstinkt
Read more
Noen steder varer jula helt til påske Noen steder varer jula helt til påske🐥
Vår fantastiske venn og kollega Marius @mariussoerlie har bursdag i dag. Benytter anledningen ...
Media Removed
Vår fantastiske venn og kollega Marius @mariussoerlie har bursdag i dag. Benytter anledningen til å legge ut dette med et lite hint om at han er single- og med et stort hint om at dagen hans blir komplett hvis han mottar noen tørrvitser. I tillegg kan vi alle kan la oss inspirere av hans livsfilosofi: Marius ... Vår fantastiske venn og kollega Marius @mariussoerlie har bursdag i dag. Benytter anledningen til å legge ut dette med et lite hint om at han er single- og med et stort hint om at dagen hans blir komplett hvis han mottar noen tørrvitser. I tillegg kan vi alle kan la oss inspirere av hans livsfilosofi:

Marius sier hva han drømmer om- og gjør noe med det.
Marius dedikerer hverdagen sin til at barn og unge skal få en sterkere selvtillit og trygghet

Sjekk ut @wilmermestring for å lese mer om prosjektet.
Helt til slutt: husk å fortelle de du er glad i at de er verdifulle. Det gjør Marius hver dag. Så Marius: Du er verdifull.
Du tar sangtimer, lærer deg å sjonglere, danse, turne, har vitsebattles, studerer psykologi, møter barn og voksne- hver eneste dag fordi du tror på at det gjør verden bedre. Du gjør det på din måte. Og du inspirerer oss til å bidra på vår måte. Gratulerer med dagen gode venn. Vi er glad i deg. (Hvorfor sendte vi ikke bare dette i en SMS privat til M? Fordi han er single og fortjener litt oppmerksomhet. Ber derfor alle som har en tørrvits på lager sende til @mariussoerlie som en bursdagshilsen fra alle oss til en som virkelig fortjener det.)
Read more
Vi har fått lov til å være gjester hos fantastiske @nrklindmo sammen med blant annet Jo Nesbø og Sykepleie ...
Media Removed
Vi har fått lov til å være gjester hos fantastiske @nrklindmo sammen med blant annet Jo Nesbø og Sykepleie på hjul. For en programleder og kvinne hun er. Wow! NRK i kveld 21.45 Vi har fått lov til å være gjester hos fantastiske @nrklindmo sammen med blant annet Jo Nesbø og Sykepleie på hjul. For en programleder og kvinne hun er. Wow! NRK i kveld 21.45
Skulle så gjerne ønske at jeg kunne takke hver eneste en som sender hyggelige hilsener personlig❣️ ...
Media Removed
Skulle så gjerne ønske at jeg kunne takke hver eneste en som sender hyggelige hilsener personlig❣️ Selv om jeg gjør et hederlig forsøk så tror jeg at jeg kommer til kort i dag. Så jeg takker en ekstra gang til her! Og takk til dere magiske folka som jeg fikk dele opplevelsen med og som sørget for ... Skulle så gjerne ønske at jeg kunne takke hver eneste en som sender hyggelige hilsener personlig❣️ Selv om jeg gjør et hederlig forsøk så tror jeg at jeg kommer til kort i dag. Så jeg takker en ekstra gang til her!
Og takk til dere magiske folka som jeg fikk dele opplevelsen med og som sørget for at den ble så sinnsykt god.
I know, det er en pokal for å vinne et tv-program, så det er ingen grunn til at dette skal gå til hodet på meg😆. Det gjør det heller ikke.
Når jeg får spm om det var ekstra stas siden ingen jente hadde vunnet enda, så er det faktisk sånn at jeg blir nødt til å svare ja. Hvorfor det? Fordi jeg dagen før finalen gikk på tv sto på en scene på kvinnedagen og snakket om hvordan NRK’s nye TV-serie «Heimebane» gir meg gåsehud og fyller meg med masse rare følelser fordi jeg synes det er så rått og kult å se Ane Dahle Torp i rollen som trener for et fotballag i toppserien. For et herrelag. Hovedtrener til og med. Det har jeg aldri sett før og jeg blir så gla inni meg av synet at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Vi trenger å se det for å tro på at det er mulig. Jeg trenger det og helt sikkert en del andre også.
Blikkene til disse to herlige jentene idet de kom stormende mot meg få sekunder etter finalen var avgjort fortalte meg at det betyr noe at en jente kunne vinne. Jeg så det i øynene deres.
Jeg har sett det i godt voksne kvinners øyne i dag også. Vanskelig å forklare, men det er en slags felles stolthets-greie. Vi kan.
Takk for meg Mesternes Mester & takk for at jeg fikk oppleve et eventyr med helt fantastiske folk👊🏼
Read more
Fine folk<span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span>! Takk for enormt mange fine hilsener! Stolt, ydmyk og takknemlig! #mesternesmester
Media Removed
Fine folk! Takk for enormt mange fine hilsener! Stolt, ydmyk og takknemlig! #mesternesmester Fine folk🎉🎉🎉! Takk for enormt mange fine hilsener! Stolt, ydmyk og takknemlig! #mesternesmester

Loading...