Loading Content...

#noracuba hashtag

Loading...


aauuuchhhhhh.....dapppp nyeeeerrr..... tungguuuuuuu.... #bukansenangnakjadisenang #noracuba
Media Removed
14 1
aauuuchhhhhh.....dapppp nyeeeerrr..... tungguuuuuuu.... #bukansenangnakjadisenang #noracuba
TERBARU..... BROWNIES by NGE Alhamdulillah sis cuba....tunggu Nora update bila dh deco2 yaaaa...much ...
Media Removed
13 0
TERBARU..... BROWNIES by NGE Alhamdulillah sis cuba....tunggu Nora update bila dh deco2 yaaaa...much ❤ #browniesnoragebu #giantpavlovanoragebu #walnutbutterscotchsaltedcaramel #cheesetartmanjernoragebu #tartnenasnoragebu #chocobarnoragebu #noracuba
 #CUBATEKA sayanggg2 smuaaaa...cerrr teka apakahhh yg trbaru ni.....wowwwwww menarikk u alls..... #noracuba
Media Removed
13 6
#CUBATEKA sayanggg2 smuaaaa...cerrr teka apakahhh yg trbaru ni.....wowwwwww menarikk u alls..... #noracuba
Alhamdulillah....permintaan ank yg dh lama order ....bru berkesempatan nk buat....dia punya ...
Media Removed
25 8
Alhamdulillah....permintaan ank yg dh lama order ....bru berkesempatan nk buat....dia punya suka smpi xmau potong....cm mn tuuuu....😆😆😆 #noracuba #kaklonghappy #choclatecakenoragebu
waaaaaa berr <span class="emoji emoji1f41c"></span><span class="emoji emoji1f41c"></span><span class="emoji emoji1f41c"></span><span class="emoji emoji1f41c"></span><span class="emoji emoji1f41c"></span> lagii laaaaaaa.......Horaaa Horayyyyyy......many2 thanks to bro @ben_dazri ...
Media Removed
6 0
waaaaaa berr 🐜🐜🐜🐜🐜 lagii laaaaaaa.......Horaaa Horayyyyyy......many2 thanks to bro @ben_dazri yg sudi order.....harap berpuas hati....Nora jual yaaaa.....slamat mnjamu seleraa..... #keksarangsemutnoragebu🐜🐜🐜 #nora0172491353 #noragebuterbaik #noracuba
Menu diet hari ini..paratha wrap..semoga istiqamah untuk diet..haha<span class="emoji emoji1f60b"></span> #noracuba #parathawrapbynora
Media Removed
9 0
Menu diet hari ini..paratha wrap..semoga istiqamah untuk diet..haha😋 #noracuba #parathawrapbynora
1/366 Sunyi. Sepi. Masing2 dah pulang ke sarang. Rasa rindu mula mencengkam <span class="emoji emoji1f63f"></span> Scroll gallery ...
Media Removed
10 6
1/366 Sunyi. Sepi. Masing2 dah pulang ke sarang. Rasa rindu mula mencengkam 😿 Scroll gallery ja lah. Moga hangpa baik2 belaka ❤️ . Baidewey, nora dah fikir masak2 walaupun nora malas masak. Nora rasa nora belum bersedia tukar nama baru. Muka kampung nama takleh bandar sangat nanti kena kecam 😪 Nanti bila nora dah ready nora akan announce nama baru 😌 Masih 💕 nora #tilljannah 😆 . Hepi nuyer! #noratilljannah #2019fullofmemories #2020moreblessings #noracuba #norasuka #noranjoii
365/365 Penutup 2019 🥰 Melawat klinik 🤣 #teamdanial #teambabebi #gengescort #noracuba #norasuka #noranjoii
Media Removed
7 1
365/365 Penutup 2019 🥰 Melawat klinik 🤣 #teamdanial #teambabebi #gengescort #noracuba #norasuka #noranjoii
55/366 Dah lama nora tak jawab exam. Debo rasa <span class="emoji emoji1f60c"></span> #noracuba #norahilangpunca #noratakenjoii
Media Removed
6 3
55/366 Dah lama nora tak jawab exam. Debo rasa 😌 #noracuba #norahilangpunca #noratakenjoii
129/366 Paling jauh setakat ni sejak PKP mula 18/3. Petrol last isi 17/3 full tank hari ni baru ...
Media Removed
3 0
129/366 Paling jauh setakat ni sejak PKP mula 18/3. Petrol last isi 17/3 full tank hari ni baru isi pulak. Hikmah PKP. Driving skill maintain lagi. Sekian nora melaporkan. #noracuba #norateraii
109/366 Boh p la gambaq selpi pakai face mask sekeping sempena musim korona ni ingat senang nak ...
Media Removed
9 2
109/366 Boh p la gambaq selpi pakai face mask sekeping sempena musim korona ni ingat senang nak buleh selpi camni rare kut berasa seygak sangat dah tara ni ponn. Ni kira pergerakan nora paling jauh setakat PKP ni tu pun ngat ngat lupa dah jalan nak p spita Sik pon tediaa nak habaq kata tak keluaq jauh lama mana dahh 😔 Ada la jugak pengalaman lalu roblok time PKP habuan nak cerita kat nakcucit nanti #catatanawaipagi #noracuba #noratakenjoii
70/366 I'm so happy so very happy I'm so lucky bukan nak berlaki Tuah ayam nampak di kaki Tuah ...
Media Removed
10 1
70/366 I'm so happy so very happy I'm so lucky bukan nak berlaki Tuah ayam nampak di kaki Tuah nora dapat puyuk nasi hihihu Esaimen las minit kerja las minit hadiah laki draw pun jenih las minit hahaha melampauu bangsa las minit ni Dengan kemenangan rice kuker ni nora opisiali melantik diri sendiri sebagai ajk periuk nasik walaupun ramai yang tak puaih hati 🤣 Lucky draw musim depan nanti kalau dapat beras baru nora masak nasik k ✌️ #luckydraw #layoqsikitt #noracuba #norasuka #noranjoii
55/366 Dah lama nora tak jawab exam. Debo rasa <span class="emoji emoji1f60c"></span> #noracuba #norahilangpunca #noratakenjoii
Media Removed
6 3
55/366 Dah lama nora tak jawab exam. Debo rasa 😌 #noracuba #norahilangpunca #noratakenjoii
1/366 Sunyi. Sepi. Masing2 dah pulang ke sarang. Rasa rindu mula mencengkam <span class="emoji emoji1f63f"></span> Scroll gallery ...
Media Removed
10 6
1/366 Sunyi. Sepi. Masing2 dah pulang ke sarang. Rasa rindu mula mencengkam 😿 Scroll gallery ja lah. Moga hangpa baik2 belaka ❤️ . Baidewey, nora dah fikir masak2 walaupun nora malas masak. Nora rasa nora belum bersedia tukar nama baru. Muka kampung nama takleh bandar sangat nanti kena kecam 😪 Nanti bila nora dah ready nora akan announce nama baru 😌 Masih 💕 nora #tilljannah 😆 . Hepi nuyer! #noratilljannah #2019fullofmemories #2020moreblessings #noracuba #norasuka #noranjoii
365/365 Penutup 2019 🥰 Melawat klinik 🤣 #teamdanial #teambabebi #gengescort #noracuba #norasuka #noranjoii
Media Removed
7 1
365/365 Penutup 2019 🥰 Melawat klinik 🤣 #teamdanial #teambabebi #gengescort #noracuba #norasuka #noranjoii
362/365 Nora ingat nak lapor diri. Padahal nora lupa hari ni cuti <span class="emoji emoji1f602"></span> Ok esok nora mai lagi <span class="emoji emoji1f60c"></span> #langkawi2019 #unplannedtrip #noracuba #melayan #norasuka #noranjoii
Media Removed
9 7
362/365 Nora ingat nak lapor diri. Padahal nora lupa hari ni cuti 😂 Ok esok nora mai lagi 😌 #langkawi2019 #unplannedtrip #noracuba #melayan #norasuka #noranjoii
359/365 Sebenaqnya nora warden wad kanak2. Tapi katil ni nora konpius kenapa ramai patients. Sebab ...
Media Removed
12 1
359/365 Sebenaqnya nora warden wad kanak2. Tapi katil ni nora konpius kenapa ramai patients. Sebab nora cantik, mungkin. 🙄 #disukairamaidigemarikanakkanak #hanyasegenggamtabah #penutup2019 #noracuba #noraosem #norasuka #noranjoii
356/365 Appuuu. Depa ni lepas subuh ka mai picit nombot 🙄 Nora dok berasa nora awai dah <span class="emoji emoji1f60c"></span> #noratanyajee #sabarnora #sabarwituwindah #noracuba #norasuka #noranjoii
Media Removed
2 0
356/365 Appuuu. Depa ni lepas subuh ka mai picit nombot 🙄 Nora dok berasa nora awai dah 😌 #noratanyajee #sabarnora #sabarwituwindah #noracuba #norasuka #noranjoii
343/365 Tahukah anda? Stereng lock baharu ni lebih ringan dan lebih mesra pengguna <span class="emoji emoji1f602"></span> #ejasbagijadi #habuangosokbelakang #bukanuntukdilepaskan #noracuba #norasuka #noranjoii
Media Removed
6 2
343/365 Tahukah anda? Stereng lock baharu ni lebih ringan dan lebih mesra pengguna 😂 #ejasbagijadi #habuangosokbelakang #bukanuntukdilepaskan #noracuba #norasuka #noranjoii
342/365 Kembar setahik <span class="emoji emoji1f602"></span> Bambebi dikbebi perangai kelaku sama ja. Nasib baik nora ni penyayang ...
Media Removed
7 2
342/365 Kembar setahik 😂 Bambebi dikbebi perangai kelaku sama ja. Nasib baik nora ni penyayang orangnya. Dahla disukai ramai, digemari kanak-kanak pulak tuu 💅 #doneriak #noracuba #norasuka #noranjoii
331/365 Mentally & physically well prepared <span class="emoji emoji1f60c"></span> #sabarituindah #tenangisgood #readyenough #selamatmereput #bolehmatikeraih #adjustsikitt #noracuba #norateraii #noratakpasti
Media Removed
2 0
331/365 Mentally & physically well prepared 😌 #sabarituindah #tenangisgood #readyenough #selamatmereput #bolehmatikeraih #adjustsikitt #noracuba #norateraii #noratakpasti
324/365 Sebelah chicky tu pun dah nampak supa ayam gajah dah <span class="emoji emoji1f414"></span>🤤 #chicky #ayamgajahsihat #teamayamgajah #sedondon #smallandsimplecelebration2019 #noranaklagi #noracuba #norasuka #noranjoii
Media Removed
5 1
324/365 Sebelah chicky tu pun dah nampak supa ayam gajah dah 🐔🤤 #chicky #ayamgajahsihat #teamayamgajah #sedondon #smallandsimplecelebration2019 #noranaklagi #noracuba #norasuka #noranjoii
320/365 Saja nak kabo nora kat melaka 🤗 #becamelaka #trishaw #bandahilir #melawatmelakaberertimelawatmalaysia #memoir #melakadihati #noracuba #norasuka #noranjoii
Media Removed
6 5
320/365 Saja nak kabo nora kat melaka 🤗 #becamelaka #trishaw #bandahilir #melawatmelakaberertimelawatmalaysia #memoir #melakadihati #noracuba #norasuka #noranjoii
315/365 Kalau nora bukan cikgu mungkin nora seorang pemandu kapai. Mari sini semua sekali. Nora ...
Media Removed
4 2
315/365 Kalau nora bukan cikgu mungkin nora seorang pemandu kapai. Mari sini semua sekali. Nora akan bawak kalian. Ke lautttt la kita 😆 #memorihomestayduakilometer #takbasilagi #bukankalengkaleng #norabawakkapai #norainaction #bringnoraback #noracuba #noranjoii
284/365 Sejenis terapi. Layan sunset kat luaq rumah. Terasa pantai macam memanggil2 dah ni. #shallwe? ...
Media Removed
2 1
284/365 Sejenis terapi. Layan sunset kat luaq rumah. Terasa pantai macam memanggil2 dah ni. #shallwe? #missingsomething #manajiwa #noracuba #norataknjoii
283/365 Mencari sesuatu. Bosan petang2 takdak reja nak buat. Hujan rintik tak jadi halangan ...
Media Removed
4 1
283/365 Mencari sesuatu. Bosan petang2 takdak reja nak buat. Hujan rintik tak jadi halangan nora melawat kawasan 😌 #lookforward #neverlookback #pastispast #moveforward #noracuba #noranjoii
279/365 Benda boleh try buat apa tengok saja <span class="emoji emoji1f62a"></span> #noracuba #freshavocado #foodhunting #noranjoii #norataknjoii #noratakpasti
Media Removed
3 8
279/365 Benda boleh try buat apa tengok saja 😪 #noracuba #freshavocado #foodhunting #noranjoii #norataknjoii #noratakpasti
273/365 Alhamdulillah. Batu 10 - Kampung Lalang, Baling. Tercapai impian nora ride motor ...
Media Removed
10 3
273/365 Alhamdulillah. Batu 10 - Kampung Lalang, Baling. Tercapai impian nora ride motor p sekolah. Wishlist macam tu pun ada gak 🤣 Dahla drama daripada nak keluaq sampai balik rumah. Nora boleh tambah hashtag la ni 🤭 #rs150 #bilanaktryrfs150 #kenahujanbasahjugak #bukanminahrempit #minahmotorbukanminahrempit #noracuba #norasuka #noranjoii
269/365 Nora kena marah sebab senyum masa kacau buboq asyura. Depa kata sebab nora senyum buboq ...
Media Removed
10 2
269/365 Nora kena marah sebab senyum masa kacau buboq asyura. Depa kata sebab nora senyum buboq jadi cair. Sampai hati depa. Padahai niat nora senyum nak bagi buboq manis. Salah faham la tuu 😔😪 #bukanmenantumakawak #noramudahterhibur #noraacahrajin #noracuba #norasuka #noranjoii
268/365 Duduk elok-elok. Pakai seat belt ni. Safety first <span class="emoji emoji1f44c"></span> #efekjerebu #noramudahterhibur #noracuba #norasuka #noranjoii
Media Removed
7 2
268/365 Duduk elok-elok. Pakai seat belt ni. Safety first 👌 #efekjerebu #noramudahterhibur #noracuba #norasuka #noranjoii
267/365 Blue sky. So blue and shy. Only appear when there are clouds to disappear. Jeniang ...
Media Removed
3 1
267/365 Blue sky. So blue and shy. Only appear when there are clouds to disappear. Jeniang I 24 September 2019 Alhamdulillah. Langit biru hari ni. Hikmah sapu debu jerebu barangkali 🤭 #adarindudalamhati #noracuba #norasuka #noranjoii
266/365 45. Ya tuan tuan tak salah baca pun. Tak susah pun sebenaqnya nak dapat berat yang kita ...
Media Removed
3 5
266/365 45. Ya tuan tuan tak salah baca pun. Tak susah pun sebenaqnya nak dapat berat yang kita idamkan tuan tuan. Macam nora, nora nak capai berat ideal idaman nora amalkan senaman ringan. Contohnya semalam nora sapu buang jerebu. Dengan senaman macam tu saja hasilnya macam yang tuan tuan boleh lihat pada bacaan mesin penimbang tu tuan tuan sekalian. Jadi tunggu apa lagi tuan tuan? #noradahringan #penimbangtakrosak #jerebu2019 #semuablurhabis #otakpunblur #norameraban #norasuka #noracuba #noranjoii
265/365 Malaysia ada baaaanyak musim. Musim tengkujuh musim panas musim buah dan lain-lain ...
Media Removed
9 9
265/365 Malaysia ada baaaanyak musim. Musim tengkujuh musim panas musim buah dan lain-lain musim. Yang latest ni musim jerebu 🤣 Hat ni negara jiran takmo claim balik ka 🤭 Sempena musim jerebu ni nora kesian tengok family dengan kengkawan yang mula pedih-pedih mata dan batuk-batuk. Mehla nora tolong sapu buang sikit jerebu tuu 🤣🤣 Rajin tu daklaa. Cuma nak tolong jaa. Semoga kembali sihat 👌 #macamcamerontak #jerebu2019 #jerebudalamhati #bilanakcuti #noranakcuti #noracuba #noranjoii
264/365 Want to sell. Cheap cheap only. Reason : want to buy hamster after this <span class="emoji emoji1f439"></span> Pm if interested ...
Media Removed
2 3
264/365 Want to sell. Cheap cheap only. Reason : want to buy hamster after this 🐹 Pm if interested 📱 #catforsale #bakakampung 🤣 #single #acahjaa #beranidiarebuttotonora #taklehjadi #norasuka #noracuba #noranjoii
262/365 Bawak beg nak p camping, camping cancel <span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span> . Balik tidoq lahh 😴 🏕️ #jerebu #kitatangguh #tanpajiwa #noracuba #norataknjoii
Media Removed
2 4
262/365 Bawak beg nak p camping, camping cancel 😂😂😂 . Balik tidoq lahh 😴 🏕️ #jerebu #kitatangguh #tanpajiwa #noracuba #norataknjoii
261/365 Fully utilise <span class="emoji emoji1f44d"></span> 5 bijik sekali jalan. Saudagar printer <span class="emoji emoji1f606"></span> #mesincetak #repair #sentimentalvalue #bukanuntukdilepaskan #noracuba #norasuka #noranjoii
Media Removed
1 6
261/365 Fully utilise 👍 5 bijik sekali jalan. Saudagar printer 😆 #mesincetak #repair #sentimentalvalue #bukanuntukdilepaskan #noracuba #norasuka #noranjoii
259/365 Alhamdulillah selesai. Macam biasa. Orang punya <span class="emoji emoji1f602"></span> #acahsikit #noracuba #noranjoii
Media Removed
6 7
259/365 Alhamdulillah selesai. Macam biasa. Orang punya 😂 #acahsikit #noracuba #noranjoii
245/365 Never take everything for granted. Appreciate what you have, before it turns into what ...
Media Removed
6 1
245/365 Never take everything for granted. Appreciate what you have, before it turns into what you had. Lesson learned. #random #norameraban #noracuba #noranjoii #norataknjoii
243/365 Malas nak kecoh. Cukupla gambaq ni jadi bukti bahawasanya bukan jenab dengan tipah ...
Media Removed
4 5
243/365 Malas nak kecoh. Cukupla gambaq ni jadi bukti bahawasanya bukan jenab dengan tipah ja yang boleh up. Nora pun boleh up gak aih. Tapi up tangan #bacaikrar ja lah 🤭 Orang bilang kreativiti tanpa sempadan. Benda boleh mudah buatpa bagi jadi susah 🤗 Tazkirah sempena hari merdeka. "Sayangi Malaysiaku. Malaysia bersih" #bolehupkiratakgemok #noratakgemok #bukanbiasebiase #noracuba #norateraii #noranjoii #semuanjoii
240/365 Untuk dijual. Bukan nora tapi #cendawantiram fresh. Segaq bugaq macam nora 🤭 Cendawan ...
Media Removed
11 7
240/365 Untuk dijual. Bukan nora tapi #cendawantiram fresh. Segaq bugaq macam nora 🤭 Cendawan dijamin tetap sedap walaupun tak pandai masak 😆 Pm nora. Kita deal bagi jadi. #cendawantiram #kulattiram #noramakannorajuai #noracuba #norasuka #noranjoii
238/365 Nala punya besaq #kulat #cendawantiram Sekeping dia saja penuh pinggan. Baka baikk ...
Media Removed
14 6
238/365 Nala punya besaq #kulat #cendawantiram Sekeping dia saja penuh pinggan. Baka baikk 🤭 #kulattiram #cendawantiram #gorengponsodap #promotsikit #noramakannorajuai #noracuba #noranjoii
195/365 Kesilapan besar dalam hidup kita apabila kita pikir kita masih ada banyak masa untuk ...
Media Removed
7 1
195/365 Kesilapan besar dalam hidup kita apabila kita pikir kita masih ada banyak masa untuk bertaubat 😐 Ok esok mula diet. #pastikanramlybarubeli #mintakramlypayung #noracuba #sakanora #mengamuklagii #noratakkesahh #yangpenting #noranjoii
191/365 The Top Rainbow Skywalk sudah. The Shore Sky Tower sudah. Hati awak je belum. Bukan ...
Media Removed
9 8
191/365 The Top Rainbow Skywalk sudah. The Shore Sky Tower sudah. Hati awak je belum. Bukan takut tapi gayat 👉👈 #noracuba #adjustsikitt #mohonkecam #bukanmenantumakawak
189/365 Kursuih habeh koi 5. Tak jadi plan nora nak food hunting. Habislah saka makan mengamok. Hurmm ...
Media Removed
2 5
189/365 Kursuih habeh koi 5. Tak jadi plan nora nak food hunting. Habislah saka makan mengamok. Hurmm 😌 #jjadi #menjadijadi #kursuihsangattt #foodhuntingsangattt #noracuba #noratakenjoy
187/365 Ni kali pertama nora naik kuda tak hidup <span class="emoji emoji1f40e"></span><span class="emoji emoji1f602"></span>🏇 Nampak tak muka teruja tewww #bukanmenantumakawak #noratakkisah #yangpenting ...
Media Removed
8 1
187/365 Ni kali pertama nora naik kuda tak hidup 🐎😂🏇 Nampak tak muka teruja tewww #bukanmenantumakawak #noratakkisah #yangpenting #noracuba #noranjoii
184/365 Awak pilih yang mana? Nuri ka nora <span class="emoji emoji1f648"></span><span class="emoji emoji1f64a"></span> #noracuba #tryhardsikit #calonmenantumakawak #mintakkecam #noratakkisah #noranjoii
Media Removed
6 6
184/365 Awak pilih yang mana? Nuri ka nora 🙈🙊 #noracuba #tryhardsikit #calonmenantumakawak #mintakkecam #noratakkisah #noranjoii
181/365 Nora teringin gak nak bela nuri ni. Kengkawan setuju dak nora bela ni 🤔 Ketik like kalo ...
Media Removed
6 6
181/365 Nora teringin gak nak bela nuri ni. Kengkawan setuju dak nora bela ni 🤔 Ketik like kalo setuju nanti nora bawak sekali. K tipu ja #bukansebarangnuri #malashashtag #noracuba
169/365 Slip gaji ayah tahun 2007. Ayah nora kerja motong dengan Felcra. Seingat nora ayah ...
Media Removed
4 1
169/365 Slip gaji ayah tahun 2007. Ayah nora kerja motong dengan Felcra. Seingat nora ayah motong di ladang Felcra daripada nora takdak lagi sampai sekitar 2010 kalau tak silap. Gaji orang motong ni tak menentu bergantung pada susu getah ngan sekerap. Bila musim kemarau susu getah tak banyak. Bila musim tengkujuh takleh motong. Gaji bersih ayah Mei 2007 RM322.90. Kebiasaannya memang dalam lingkungan tu lah gaji ayah tiap bulan. Kadang lebih sikit kadang kurang lagi. Dengan jumlah gaji yang ayah dengan mak terima tu lah kami 8 orang anak anak mak ayah dibesarkan. Dengan hasil motong tu lah makan pakai kami disediakan. Dengan hasil motong tu jugak mak ayah hantaq kami bagi mengaji ilmu dunia ilmu agama sebaiknya. Syukur kami punyai mak ayah yang ada kesedaran tinggi untuk bagi kami mengaji walaupun mak ayah tak pernah dapat pendidikan formal. Alhamdulillah, rezeki kami anak anak. Walau tak banyak tapi ada. Walau tak mewah tapi cukup. Nora tak pernah malu mengaku nora anak penoreh. Nora cuma nak mintak kawan kawan doakan nora dengan beradik nora supaya dimurahkan rezeki dikurniakan kesihatan fizikal mental yang baik agar kami boleh menabur bakti menyantuni kedua ibu bapa kami selama hayat kami bersama. Kami tau jasa dan perngorbanan mak ayah takkan mampu kami balas. Mohon ya. 😘💕 #sempenaharibapa #ucapanlewat #hariharipunharibapa #ayahnoraheronora #maknoraratuhatinora #noracuba #noramohon #terimakasihdoa
160/365 Anak menantu cucu wan Mohd Dahlan & maktok Sholehah 2019. Masih tak penuh korum <span class="emoji emoji1f60c"></span> Kuota ...
Media Removed
12 1
160/365 Anak menantu cucu wan Mohd Dahlan & maktok Sholehah 2019. Masih tak penuh korum 😌 Kuota menantu untuk diisi pun ada lagi 😂 #sempatiklanlagi #abangkakakadik #naknakannora #sayangsemua💕 #noracuba #norasuka #noranjoii
140/365 Benda boleh lewat buat apa awai. Sebenaqnya nora bukan tak mau mai awai. Bila awai nora ...
Media Removed
3 0
140/365 Benda boleh lewat buat apa awai. Sebenaqnya nora bukan tak mau mai awai. Bila awai nora terpaksa kena riak sebab nora tunggu pintu pejabat bukak. Tak pa lah, setahun sekali boleh la kot 😌 #noraawai #harinidalamsejarah #noracuba #noraenjoii #norainsaf #noraisback
128/365 Aku ingin seluruh dunia tahu Bahawa hari ini adalah hari ulang tahun kelahiran ibuku Semoga ...
Media Removed
16 3
128/365 Aku ingin seluruh dunia tahu Bahawa hari ini adalah hari ulang tahun kelahiran ibuku Semoga kebahagiaan dan kebaikan sentiasa mengiringimu duhai ibu Walau usia makin bertambah Tetap cantik ibu dimata kami anak-anakmu . Selamat ulang tahun kelahiran mak. Nora selalu mencintai mak setulus hati nora. Tulus, Norahimah, Anak mak yang cantik macam mak 😘 #bereh #noracuba #norasuka #noraenjoii
115/365 Gelap don't care. Selipar don't care. Asal boleh begambo <span class="emoji emoji1f485"></span> #pantaimurni2019 #norasuka #noracuba #noraenjoii
Media Removed
4 7
115/365 Gelap don't care. Selipar don't care. Asal boleh begambo 💅 #pantaimurni2019 #norasuka #noracuba #noraenjoii
112/365 Ubat #jentikjentik siap dibunjutkan. Sedia untuk disihir <span class="emoji emoji1f602"></span> #takdakpunca #noracuba #noraenjoii
Media Removed
3 2
112/365 Ubat #jentikjentik siap dibunjutkan. Sedia untuk disihir 😂 #takdakpunca #noracuba #noraenjoii
111/365 Benda boleh marhaban bukan meraban 🙄 Hat depan tu tekong <span class="emoji emoji1f606"></span> #teammarhaban #jorakampong #norameraban #norasuka #noracuba #noraenjoii
Media Removed
9 1
111/365 Benda boleh marhaban bukan meraban 🙄 Hat depan tu tekong 😆 #teammarhaban #jorakampong #norameraban #norasuka #noracuba #noraenjoii
107/365 Cuba kabo anak pokok apa ni Nora ajak main teka anak pokok pulak dahh <span class="emoji emoji1f606"></span> #noracuba #noranature #norasuka #noraenjoii
Media Removed
6 3
107/365 Cuba kabo anak pokok apa ni Nora ajak main teka anak pokok pulak dahh 😆 #noracuba #noranature #norasuka #noraenjoii
105/365 Benda boleh beli. Kenapa tanam? #nakjugakk #noracuba #norasuka #noratani #noraenjoii
Media Removed
5 5
105/365 Benda boleh beli. Kenapa tanam? #nakjugakk #noracuba #norasuka #noratani #noraenjoii
103/365 Meet my adorable niece. Nice to meet u Zalikha <span class="emoji emoji1f618"></span><span class="emoji emoji1f48b"></span> Acik nora ada lagu untuk Zalikha <span class="emoji emoji1f3b6"></span> #naknakanpupu #zalikhawashername #cutiepie #norasuka #noracuba #noraenjoii
Media Removed
5 1
103/365 Meet my adorable niece. Nice to meet u Zalikha 😘💋 Acik nora ada lagu untuk Zalikha 🎶 #naknakanpupu #zalikhawashername #cutiepie #norasuka #noracuba #noraenjoii
102/365 Ada orang pernah tanya kenapa nora beli mpv walhal nora masih bujang kawen pun tak lagi. . Apa? Ingat ...
Media Removed
3 3
102/365 Ada orang pernah tanya kenapa nora beli mpv walhal nora masih bujang kawen pun tak lagi. . Apa? Ingat orang bujang takdak family ka? Well kalau ikutkan hati nora nak beli kapcai ja lagi mudah nak gerak p manamana. . Tapi bila fikirkan balik nora rasa lebih baik nora beli mpv, senang nak angkut ramai ramai. . Contohnya macam dalam gambaq ni. Meran siap boleh baring letak kepala atas paha kak Emma lagi. Bahagia sangatt korang ehh 🙄 Jaki betoi nora rasa 😌 . Tapi apa pun at least takdak la drama ada orang kena tinggai lagi sebab tak cukup seat 😂 Sadis but u know who u are 😆 . Last time nora dah menang lori. Next time nora akan consider untuk beli van atau bas pulak. Doakan nora k 🤗 #noracuba #norasuka #noraenjoii
100/365 Demi secawan milo kami sanggup gocoh <span class="emoji emoji1f606"></span> Sib baik nora menang lori <span class="emoji emoji1f60c"></span> #milo #budakmilo #noracuba #norasuka #noraenjoii
Media Removed
6 4
100/365 Demi secawan milo kami sanggup gocoh 😆 Sib baik nora menang lori 😌 #milo #budakmilo #noracuba #norasuka #noraenjoii
98/365 Naknakan nora terujaa <span class="emoji emoji1f606"></span> Sekali dengan depa pun dah rupa macam upin ipin. Cuti sekolah ...
Media Removed
2 2
98/365 Naknakan nora terujaa 😆 Sekali dengan depa pun dah rupa macam upin ipin. Cuti sekolah baru ni. Esok repeat pulak 😂 #noracuba #norasuka #noraenjoii
79/365 Kemain lagi site visit siap pinjam tape kedai. Konon nak ukoq tiang simen. Projek cucuk ...
Media Removed
7 1
79/365 Kemain lagi site visit siap pinjam tape kedai. Konon nak ukoq tiang simen. Projek cucuk tanam tak jadi pa lagi. Nora nak tukaq buat projek betukang lah. Kak emma pun melayan jaa. Bahagia barangkali boleh bertukang 😂 #noraenjoii #noracuba #norasukaacah
75/365 Nora rindu nak masuk hutan naik gunung p pantai. Ada ka yang nak ajak nora 🤗 #noracuba #norateraii #norasuka
Media Removed
4 3
75/365 Nora rindu nak masuk hutan naik gunung p pantai. Ada ka yang nak ajak nora 🤗 #noracuba #norateraii #norasuka
72/365 Projek baru nora. Esok sambung pulak. #noracuba #noraenjoy #noraacahtani
Media Removed
4 9
72/365 Projek baru nora. Esok sambung pulak. #noracuba #noraenjoy #noraacahtani
71/365 Mainan baru nora. Nora ok ja main macam ni. Bagi la cangkul ka gergaji ka. Asalkan bukan ...
Media Removed
3 7
71/365 Mainan baru nora. Nora ok ja main macam ni. Bagi la cangkul ka gergaji ka. Asalkan bukan sudip senduk dah laa 😌 #bukangengdapo #noracuba #norasuka #noraenjoi
66/365 Tengah dok banyak ni. Nora rasa nak terai juai kabu pulak lah. Tak jadi lah nak bawak trak ...
Media Removed
7 1
66/365 Tengah dok banyak ni. Nora rasa nak terai juai kabu pulak lah. Tak jadi lah nak bawak trak bomba. #noracuba #noraosem
65/365 Nora dah penat jadi pengakap. Nora nak terai bawak trak bomba pulak. Gerak lu. Papa ...
Media Removed
10 1
65/365 Nora dah penat jadi pengakap. Nora nak terai bawak trak bomba pulak. Gerak lu. Papa rojer 🤙 #kakakbumba #noracuba #noraenjoi
61/365 Nora cuti 2 hari up post kat #medsos sebab penat menega ayam goreng crispy alaala kepsi. Penat ...
Media Removed
7 3
61/365 Nora cuti 2 hari up post kat #medsos sebab penat menega ayam goreng crispy alaala kepsi. Penat kut. Padahai goreng ayam ja pun 🙄 Nanti kenduri nora bagi katering ja lah. Ehh🤔 #noracuba #noraenjoii #noracarinamabaru
58/365 Di bawah langit lazuardi. Perghh caption nora hari ni dah macam tajuk novel dah. Apa ...
Media Removed
3 0
58/365 Di bawah langit lazuardi. Perghh caption nora hari ni dah macam tajuk novel dah. Apa boleh buat, nak jadi pelakon tak lepas sebab banyak main panas 🙄 Jadi penulis tajuk novel pun ok laa. Yang penting nora enjoiiii 🤗👌 #noraenjoi #noraosem #noracuba
54/365 Hati siti noranjoi tengah berbunga lavender sekarang 🤗 #noracuba #noralavender
Media Removed
4 0
54/365 Hati siti noranjoi tengah berbunga lavender sekarang 🤗 #noracuba #noralavender
51/365 Tambah pulakk. Gelap naik bot hari tu pun tak hilang lagi. Habis hitam la nora macamni. Ampuni ...
Media Removed
12 0
51/365 Tambah pulakk. Gelap naik bot hari tu pun tak hilang lagi. Habis hitam la nora macamni. Ampuni nora ya aulohh 🤲 #buatramai #noracuba
waaaaaa berr <span class="emoji emoji1f41c"></span><span class="emoji emoji1f41c"></span><span class="emoji emoji1f41c"></span><span class="emoji emoji1f41c"></span><span class="emoji emoji1f41c"></span> lagii laaaaaaa.......Horaaa Horayyyyyy......many2 thanks to bro @ben_dazri ...
Media Removed
6 0
waaaaaa berr 🐜🐜🐜🐜🐜 lagii laaaaaaa.......Horaaa Horayyyyyy......many2 thanks to bro @ben_dazri yg sudi order.....harap berpuas hati....Nora jual yaaaa.....slamat mnjamu seleraa..... #keksarangsemutnoragebu🐜🐜🐜 #nora0172491353 #noragebuterbaik #noracuba
Alhamdulillah....permintaan ank yg dh lama order ....bru berkesempatan nk buat....dia punya ...
Media Removed
25 8
Alhamdulillah....permintaan ank yg dh lama order ....bru berkesempatan nk buat....dia punya suka smpi xmau potong....cm mn tuuuu....😆😆😆 #noracuba #kaklonghappy #choclatecakenoragebu
 #CUBATEKA sayanggg2 smuaaaa...cerrr teka apakahhh yg trbaru ni.....wowwwwww menarikk u alls..... #noracuba
Media Removed
13 6
#CUBATEKA sayanggg2 smuaaaa...cerrr teka apakahhh yg trbaru ni.....wowwwwww menarikk u alls..... #noracuba
TERBARU..... BROWNIES by NGE Alhamdulillah sis cuba....tunggu Nora update bila dh deco2 yaaaa...much ...
Media Removed
13 0
TERBARU..... BROWNIES by NGE Alhamdulillah sis cuba....tunggu Nora update bila dh deco2 yaaaa...much ❤ #browniesnoragebu #giantpavlovanoragebu #walnutbutterscotchsaltedcaramel #cheesetartmanjernoragebu #tartnenasnoragebu #chocobarnoragebu #noracuba
aauuuchhhhhh.....dapppp nyeeeerrr..... tungguuuuuuu.... #bukansenangnakjadisenang #noracuba
Media Removed
14 1
aauuuchhhhhh.....dapppp nyeeeerrr..... tungguuuuuuu.... #bukansenangnakjadisenang #noracuba
Menu diet hari ini..paratha wrap..semoga istiqamah untuk diet..haha<span class="emoji emoji1f60b"></span> #noracuba #parathawrapbynora
Media Removed
9 0
Menu diet hari ini..paratha wrap..semoga istiqamah untuk diet..haha😋 #noracuba #parathawrapbynora
Loading...