Loading Content...

#tmpfighter150919 hashtag

Loading...


RASA MACAM NAK STOP JE PAKAI WD ! Uisshh apa kes lak nihh. Dalam seminggu dua guna, badan rasa letih ...
Media Removed
1 0
RASA MACAM NAK STOP JE PAKAI WD ! Uisshh apa kes lak nihh. Dalam seminggu dua guna, badan rasa letih letih, jerawat naik, rasa macam nak stop je pakai WD ni. Tapii Dah masuk minggu ketiga, kesan jerawat dah mula hilang. Muka pun rasa bersih, tegang je. Paling #BEST husben puji kulit makin halus gebuu cam kulit baby. πŸ™ˆ Sukaaanyaa rasa nak lompat mintanggg. Memang BERBALOI laa pakaii. Nampak je kecik krim ni. Rupanyaa besttt gila. ‡‡‡ Wsap Zie sekarangπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²0196933629 πŸ“²0196933629 #TMPFighter150919 #DealerAdleesyaBeautySarawak #calitcalitcantik #CalitCalitCantikSatuBadan #CalitNadiJer #KrimAjaib #KrimSusukModen #KrimKalisUsia #krimawetmuda #KulitKering #KulitKusam #KulitBerminyak #Jeragat #Jerawat #parutberlubang #PoriPoriBesar #Eyebag #Wdec #WDTA #WD #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvanced
LEPAS PAKAI 1 BOTOL MUKA TERUS CLEAN!<span class="emoji emoji1f631"></span> "Muka cikgu ni sebelum banyak parut sebab jangkitan Kuman ...
Media Removed
2 0
LEPAS PAKAI 1 BOTOL MUKA TERUS CLEAN!😱 "Muka cikgu ni sebelum banyak parut sebab jangkitan Kuman dalam darah.Kulit muka jadi Tompok tompok hitam. Lepas pakai 1 botol muka dia terus clean Wowww sangat. (repeat botol yang ke 2) Suami Ayda pown puji. Balik cod terus bagi tau ayda lain sangat muka cikgu tu dengan sebelum ni. Cantikkkkk "πŸ˜… Maigowdd korang teka berapa umur cikgu ni.Mesti ada yang makan hati yang melihatnya. Nak apa yang cikgu tu guna.Jom wsap Zie sekarang.πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²0196933629 πŸ“²0196933629 #TMPFighter150919 #DealerAdleesyaBeautySarawak #calitcalitcantik #CalitCalitCantikSatuBadan #CalitNadiJer #KrimAjaib #KrimSusukModen #KrimKalisUsia #krimawetmuda #KulitKering #KulitKusam #KulitBerminyak #Jeragat #Jerawat #parutberlubang #PoriPoriBesar #Eyebag #Wdec #WDTA #WD #womendesireeessentialcream #womenDesiree #womendesireetripleadvanced
MALAM MALAM PUN ORANG CARI KRIM WDTA Tingg!! Tanjat cikmas. Tengah borak borak dengan makcik ...
Media Removed
1 0
MALAM MALAM PUN ORANG CARI KRIM WDTA Tingg!! Tanjat cikmas. Tengah borak borak dengan makcik pokcik datang ghumah malam tadi. Masuk wasap adik maniss titew sorang nih nak krim susuk moden ala ala minyak senyonyong. Hikhik . Beri salam terus nak grab 2 unit wdta teruih. Fuhhh! Lain maciam penangan wdta kali nih. Ramai yang fanass montot post cikmas lalu lalang hari hari. Huhuhu . Mana taknya dengan testimoni hot meletops. Dengan stok wdta bakal licin tinggal habuk sebulan lebih tuuuu! . Anda rasa cikmas ada masa untuk sakit kepalaπŸ˜–. . Serammm weyy. Takut ngamuk ajer awak awakk tu yang kesurupan tak calit wdta sehari tuu. Jangan jadi zombie serang cikmas taww πŸ™ˆ . Sebelum korang mengesott, baik simpan stok wdta awal hokayy. #masturamelakadealer #TeamMokyamPower #TMPFighter150919
MALAM MALAM PUN ORANG CARI KRIM WDTA Tingg!! Tanjat cikmas. Tengah borak borak dengan makcik ...
Media Removed
1 0
MALAM MALAM PUN ORANG CARI KRIM WDTA Tingg!! Tanjat cikmas. Tengah borak borak dengan makcik pokcik datang ghumah malam tadi. Masuk wasap adik maniss titew sorang nih nak krim susuk moden ala ala minyak senyonyong. Hikhik . Beri salam terus nak grab 2 unit wdta teruih. Fuhhh! Lain maciam penangan wdta kali nih. Ramai yang fanass montot post cikmas lalu lalang hari hari. Huhuhu . Mana taknya dengan testimoni hot meletops. Dengan stok wdta bakal licin tinggal habuk sebulan lebih tuuuu! . Anda rasa cikmas ada masa untuk sakit kepalaπŸ˜–. . Serammm weyy. Takut ngamuk ajer awak awakk tu yang kesurupan tak calit wdta sehari tuu. Jangan jadi zombie serang cikmas taww πŸ™ˆ . Sebelum korang mengesott, baik simpan stok wdta awal hokayy. #masturamelakadealer #TeamMokyamPower #TMPFighter150919
LEPAS PAKAI 1 BOTOL MUKA TERUS CLEAN!<span class="emoji emoji1f631"></span> "Muka cikgu ni sebelum banyak parut sebab jangkitan Kuman ...
Media Removed
2 0
LEPAS PAKAI 1 BOTOL MUKA TERUS CLEAN!😱 "Muka cikgu ni sebelum banyak parut sebab jangkitan Kuman dalam darah.Kulit muka jadi Tompok tompok hitam. Lepas pakai 1 botol muka dia terus clean Wowww sangat. (repeat botol yang ke 2) Suami Ayda pown puji. Balik cod terus bagi tau ayda lain sangat muka cikgu tu dengan sebelum ni. Cantikkkkk "πŸ˜… Maigowdd korang teka berapa umur cikgu ni.Mesti ada yang makan hati yang melihatnya. Nak apa yang cikgu tu guna.Jom wsap Zie sekarang.πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²0196933629 πŸ“²0196933629 #TMPFighter150919 #DealerAdleesyaBeautySarawak #calitcalitcantik #CalitCalitCantikSatuBadan #CalitNadiJer #KrimAjaib #KrimSusukModen #KrimKalisUsia #krimawetmuda #KulitKering #KulitKusam #KulitBerminyak #Jeragat #Jerawat #parutberlubang #PoriPoriBesar #Eyebag #Wdec #WDTA #WD #womendesireeessentialcream #womenDesiree #womendesireetripleadvanced
MENDERU MASUK ORDER WDTA KRIM SUSUK AWET MUDA Pelik dengar kan krim ape calit jadi cantik. Calit ...
Media Removed
2 0
MENDERU MASUK ORDER WDTA KRIM SUSUK AWET MUDA Pelik dengar kan krim ape calit jadi cantik. Calit awet muda. Calit hilang jeragat. . Tapi inilah kenyataan. Calit hilang jerawat. Calit hilang eyebag. Calit kulit cerah. Nama pun krim guna teknologi nano. Calit hujung jari sikit yakmat. Tapi efek dia kevavoom. . Testimoni yang duk lalu lalang hari hari tu suma benar lagi original. Mana mungkin video leh edit. . Jangan kata takat calit jer, amik bau wdta pun boleh hilang stress. Bau lavender yang harum menenangkan jiwa haa gittew. . Stok wdta ader ke belum? . Haa ape lagi tunggu? Hajomm la kiter pakat gamai gamai simpan stok wdta sebelum jadi suster ngesot tarik bucu peti ais. Makin hitung hari makin seramm plak pikior stok wdta kat HQ dah susut πŸ˜– Sapa lagi mau meh wasap cikmas lelaju k http://masturamelakadealer.wasap.my #masturamelakadealer #TeamMokyamPower #wdsusukmoden #wdsakamoden #TMPFighter150919
RASA MACAM NAK STOP JE PAKAI WD ! Uisshh apa kes lak nihh. Dalam seminggu dua guna, badan rasa letih ...
Media Removed
1 0
RASA MACAM NAK STOP JE PAKAI WD ! Uisshh apa kes lak nihh. Dalam seminggu dua guna, badan rasa letih letih, jerawat naik, rasa macam nak stop je pakai WD ni. Tapii Dah masuk minggu ketiga, kesan jerawat dah mula hilang. Muka pun rasa bersih, tegang je. Paling #BEST husben puji kulit makin halus gebuu cam kulit baby. πŸ™ˆ Sukaaanyaa rasa nak lompat mintanggg. Memang BERBALOI laa pakaii. Nampak je kecik krim ni. Rupanyaa besttt gila. ‡‡‡ Wsap Zie sekarangπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²0196933629 πŸ“²0196933629 #TMPFighter150919 #DealerAdleesyaBeautySarawak #calitcalitcantik #CalitCalitCantikSatuBadan #CalitNadiJer #KrimAjaib #KrimSusukModen #KrimKalisUsia #krimawetmuda #KulitKering #KulitKusam #KulitBerminyak #Jeragat #Jerawat #parutberlubang #PoriPoriBesar #Eyebag #Wdec #WDTA #WD #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvanced
Loading...