Hausofhilton Instagram Photos and Videos

Loading...


hausofhilton Nimelesh Hilton @hausofhilton mentions
Followers: 12,667
Following: 312
Total Comments: 0
Total Likes: 0

And I quote @alexa_bliss_wwe_ - “Has anyone ever told u how rude u are?”. What life has taught me ...
Media Removed
And I quote @alexa_bliss_wwe_ - “Has anyone ever told u how rude u are?”. What life has taught me is to Stay Away from Negative People. They have a problem for every solution. And seriously people who are negative are either lonely, broken or bored. #Word And I quote @alexa_bliss_wwe_ - “Has anyone ever told u how rude u are?”.
What life has taught me is to Stay Away from Negative People.
They have a problem for every solution.
And seriously people who are negative are either lonely, broken or bored. #Word
Who’s your fav doctor?🤔
Media Removed
Who’s your fav doctor?🤔 Who’s your fav doctor?🤔
Travel Far. Make Friends. Make Memories. #solotraveler
Media Removed
Travel Far. Make Friends. Make Memories. #solotraveler Travel Far.
Make Friends.
Make Memories.
#solotraveler
Ke Paris sudah ke Roma sudah Ke hati awak saja aku yang belum Ku peluk sudah ku cium sudah Menikah ...
Media Removed
Ke Paris sudah ke Roma sudah Ke hati awak saja aku yang belum Ku peluk sudah ku cium sudah Menikah saja aku yang belum Ke Paris sudah ke Roma sudah
Ke hati awak saja aku yang belum
Ku peluk sudah ku cium sudah
Menikah saja aku yang belum 🙈
Jom naik atas pelamin <span class="emoji emoji1f497"></span>
Media Removed
Jom naik atas pelamin Jom naik atas pelamin 💗
Segui il tuo corso e lascia dir le genti! <span class="emoji emoji2b50"></span>️
Media Removed
Segui il tuo corso e lascia dir le genti! Segui il tuo corso e lascia dir le genti! ⭐️
Loading...
Everyday’s your birthday in @nandosmy <span class="emoji emoji1f414"></span> <span class="emoji emoji1f618"></span> Happy birthday @rdnwan_ <span class="emoji emoji1f388"></span> <span class="emoji emoji1f382"></span>
Media Removed
Everyday’s your birthday in @nandosmy Happy birthday @rdnwan_ Everyday’s your birthday in @nandosmy 🐔 😘
Happy birthday @rdnwan_ 🎈 🎂
Family <span class="emoji emoji1f46a"></span>
Media Removed
Family Family 👪
Loading...
“To any who may be struggling to see that light and find that hope, I say : Hold on. Keep trying. God ...
Media Removed
“To any who may be struggling to see that light and find that hope, I say : Hold on. Keep trying. God loves you. Things will improve.” - Jeffrey R Holland. “To any who may be struggling to see that light and find that hope, I say : Hold on. Keep trying. God loves you. Things will improve.” - Jeffrey R Holland.
WOW Guess Siapa datang gym kita hari ni.. Abam Keke @airasia Viral @khalishan.alias <span class="emoji emoji1f618"></span>
Media Removed
WOW Guess Siapa datang gym kita hari ni.. Abam Keke @airasia Viral @khalishan.alias WOW Guess Siapa datang gym kita hari ni.. Abam Keke @airasia Viral @khalishan.alias 😘
Thank you Siakap Keli for publishing my article <span class="emoji emoji1f618"></span> And TQ doakan I jadi Pakar hehe
Media Removed
Thank you Siakap Keli for publishing my article And TQ doakan I jadi Pakar hehe Thank you Siakap Keli for publishing my article 😘
And TQ doakan I jadi Pakar hehe
Slow n Steady.
Media Removed
Slow n Steady. Slow n Steady.
Loading...
Life is not about waiting for the storm to pass. It's about getting out there and dancing in the rain.
Media Removed
Life is not about waiting for the storm to pass. It's about getting out there and dancing in the rain. Life is not about waiting for the storm to pass. It's about getting out there and dancing in the rain.
Travel dari KL ke JB demi Ilmu. Walaupun letih, tapi bersyukur sebab diberi peluang. Amat bertuah ...
Media Removed
Travel dari KL ke JB demi Ilmu. Walaupun letih, tapi bersyukur sebab diberi peluang. Amat bertuah jugak sebab dapat bertemu dengan kawan kawan lama dan kawan kawan baru. TQ Travel dari KL ke JB demi Ilmu.
Walaupun letih, tapi bersyukur sebab diberi peluang.
Amat bertuah jugak sebab dapat bertemu dengan kawan kawan lama dan kawan kawan baru.

TQ 💗
Don’t give people so much power over you that their silence leaves you questioning your worth.
Media Removed
Don’t give people so much power over you that their silence leaves you questioning your worth. Don’t give people so much power over you that their silence leaves you questioning your worth.
Loading...
Настоящий друг — это тот, кто будет держать тебя за руку и чувствовать твое сердце. Габриэль Маркес
Media Removed
Настоящий друг — это тот, кто будет держать тебя за руку и чувствовать твое сердце. Габриэль Маркес Настоящий друг — это тот, кто будет держать тебя за руку и чувствовать твое сердце.
Габриэль Маркес
Sometimes you have to get knocked down lower than you have ever been to stand back up taller than you ...
Media Removed
Sometimes you have to get knocked down lower than you have ever been to stand back up taller than you ever were. @sashabankswwe Sometimes you have to get knocked down lower than you have ever been to stand back up taller than you ever were. @sashabankswwe
I’m happiest when I’m with good company <span class="emoji emoji1f497"></span> #BirthdayTreat
Media Removed
I’m happiest when I’m with good company #BirthdayTreat I’m happiest when I’m with good company 💗 #BirthdayTreat
Loading...
HKL has very good house officers! Good luck on your next posting <span class="emoji emoji1f60a"></span> #AbamMOComel #AdikHOBelanjaAir
Media Removed
HKL has very good house officers! Good luck on your next posting #AbamMOComel #AdikHOBelanjaAir HKL has very good house officers!
Good luck on your next posting 😊
#AbamMOComel #AdikHOBelanjaAir
Doubt Me. Hate Me. You’re the inspiration I need <span class="emoji emoji1f618"></span>
Media Removed
Doubt Me. Hate Me. You’re the inspiration I need Doubt Me. Hate Me.
You’re the inspiration I need 😘
Tak sangka si kecil ni dah 29 tahun 🙄
Media Removed
Tak sangka si kecil ni dah 29 tahun 🙄 Tak sangka si kecil ni dah 29 tahun 🙄
Thank u for taking your time off to celebrate my birthday. <span class="emoji emoji1f60a"></span>
Media Removed
Thank u for taking your time off to celebrate my birthday. Thank u for taking your time off to celebrate my birthday. 😊
Kat Instagram ni tak payah panggil i Doktor. Bukannya tempat kerja pun. Panggil je Nim. Yang ...
Media Removed
Kat Instagram ni tak payah panggil i Doktor. Bukannya tempat kerja pun. Panggil je Nim. Yang lagi muda dari i boleh panggil i Abam Nim. Kalau nak panggil Zauj pun boleh #MyPickUpLine Kat Instagram ni tak payah panggil i Doktor.
Bukannya tempat kerja pun.

Panggil je Nim.
Yang lagi muda dari i boleh panggil i Abam Nim.

Kalau nak panggil Zauj pun boleh 🙈🙈🙈 #MyPickUpLine
Jadikan ku sandaran cinta, Saat Hati Resah Bersandarlah dibahu ku <span class="emoji emoji1f648"></span> #BungaUntukBirthdayKita
Media Removed
Jadikan ku sandaran cinta, Saat Hati Resah Bersandarlah dibahu ku #BungaUntukBirthdayKita Jadikan ku sandaran cinta,
Saat Hati Resah
Bersandarlah dibahu ku 🙈

#BungaUntukBirthdayKita
It’s a ROWDY @rondarousey Birthday <span class="emoji emoji2665"></span>️ Thanks @cake_mode for the awesome cake . @wweshop #WWEShopShots
Media Removed
It’s a ROWDY @rondarousey Birthday ️ Thanks @cake_mode for the awesome cake . @wweshop #WWEShopShots It’s a ROWDY @rondarousey Birthday ♥️
Thanks @cake_mode for the awesome cake .
@wweshop #WWEShopShots
All this could be yours. #Throwback
Media Removed
All this could be yours. #Throwback All this could be yours. #Throwback
Puas hati uncle dpt jumpa Baby Noah. Semoga anak buah saya terus membesar jadi anak yang soleh, ...
Media Removed
Puas hati uncle dpt jumpa Baby Noah. Semoga anak buah saya terus membesar jadi anak yang soleh, yang terpuji, yang baik budi, yang mulia, yang berilmu , bijaksana , mendengar kata dan sentiasa mendoakan kedua ibu bapanya Puas hati uncle dpt jumpa Baby Noah.
Semoga anak buah saya terus membesar jadi anak yang soleh, yang terpuji, yang baik budi, yang mulia, yang berilmu , bijaksana , mendengar kata dan sentiasa mendoakan kedua ibu bapanya 😊
“Bangkok, Australia, Malaysia Sweden, Finland, Norway Be my home just for the day. Pack your ...
Media Removed
“Bangkok, Australia, Malaysia Sweden, Finland, Norway Be my home just for the day. Pack your bags and we can chase the sunset Bust the rear view and fire up the jets 'Cause it's you and me Baby, for life “ - @ladygaga “Bangkok, Australia, Malaysia
Sweden, Finland, Norway
Be my home just for the day.

Pack your bags and we can chase the sunset
Bust the rear view and fire up the jets
'Cause it's you and me
Baby, for life “ - @ladygaga
Vis Pour Voyager Et Voyage Pour Vivre <span class="emoji emoji1f30f"></span>
Media Removed
Vis Pour Voyager Et Voyage Pour Vivre Vis Pour Voyager Et Voyage Pour Vivre 🌏
KENYATAAN MEDIA : Disebabkan oleh Kes HFMD yang semakin meningkat, Semua orang disaran untuk mengamalkan Hand Hygiene . Tapi pasti kan main lagu @aydajebat sebelum tu ok. : @ajstylesp1 @wweshop #WWEShopShots KENYATAAN MEDIA : Disebabkan oleh Kes HFMD yang semakin meningkat, Semua orang disaran untuk mengamalkan Hand Hygiene .

Tapi pasti kan main lagu @aydajebat sebelum tu ok. 👕: @ajstylesp1 @wweshop
#WWEShopShots
"Kenapa u suka sangat melancong? Baik simpan duit itu untuk kahwin" Ini lah kenyataan standard ...
Media Removed
"Kenapa u suka sangat melancong? Baik simpan duit itu untuk kahwin" Ini lah kenyataan standard biasanya dengar bila kita pergi mana mana majlis perkahwinan. Sampai malas dah nak pergi kenduri kahwin. Dan biasanya orang orang yang keluarkan statement ni lah yang tak pernah melancong, ... "Kenapa u suka sangat melancong? Baik simpan duit itu untuk kahwin"

Ini lah kenyataan standard biasanya dengar bila kita pergi mana mana majlis perkahwinan. Sampai malas dah nak pergi kenduri kahwin.

Dan biasanya orang orang yang keluarkan statement ni lah yang tak pernah melancong, suka duduk kat rumah, sibuk dengan hal rumah tangga orang lain - a.k.a Mak cik - Mak Cik Bawang.

Secara jujurnya, "Travelling ni " telah mengubah diri saya. Dari kecil , memang saya tidak berkesempatan untuk melancong. Paling Dekat pun Penang- KL tu sahaja.

First Time keluar dari Malaysia adalah masa umur 18 tahun, itu pun nak sambung belajar di Rusia.

Masa di Rusia lah, sempat kumpulkan duit untuk melancong. Lagi lagi tiket penerbangan yang murah, memanglah kena ambil kesempatan. "Travelling" telah membuat saya hargai benda benda kecil dalam hidup. Bukan sahaja ia mempengaruhi hidup , malah kerjaya saya.

Benda benda kecil macam ni lah yang membuat kita menghargai negara kita sendiri. "Travelling" telah membuka minda saya. Sebelum saya mula melancong, saya adalah seorang yang amat pendiam. Boleh je tanya mana mana cikgu saya. Nak keluar ke kedai beli barang pun takut.

Tapi apabila saya mula melancong, saya dapat kepuasan dari sifat berdikari tersebut. Benda paling best untuk saya adalah apabila saya tengah memegang peta kawasan, dan cuba cari direction di tempat baru yang saya tak pernah pergi. Perasaan dan thrill yang saya dapat dari itu, memang priceless lah. "Travelling" telah menolong saya untuk senang bergaul dengan orang lain. Ciri ni amat penting, terutamaya apabila kita nak mula bekerja. Sebab sosial sosial skil ni tidak akan diajar di universiti.

Hentikan mindset yang orang kaya je travel. Google pasal "backpackers" dulu sebelum nak condemn orang lain.

In fact boleh je travel dengan kos murah kalau anda - a) travel solo, b) travel dengan kawan yang berjimat dan tau taktik taktik nak beli tiket dan penginapan yang murah.

Dan Yang Paling Penting,

Wahai Mak Cik - Mak Cik Bawang, "Travelling" telah mengajar saya kepentingan untuk mencintai diri saya dulu.

Bak kata pepatah, "If you can't love yourself, how the hell you gonna be able to love someone else".
Read more
Надеюсь что я найду девушку которую будет говорить эти слова « Нимелеш Мальчик Мой, Мужчина Всей ...
Media Removed
Надеюсь что я найду девушку которую будет говорить эти слова « Нимелеш Мальчик Мой, Мужчина Всей Моей Жизни » 🤪🤓 Надеюсь что я найду девушку которую будет говорить эти слова « Нимелеш Мальчик Мой, Мужчина Всей Моей Жизни » 🤪🙈🤓
Singapore 🇸🇬. So much memories in this beautiful country. Tears of joy. Tears of sadness. I met ...
Media Removed
Singapore 🇸🇬. So much memories in this beautiful country. Tears of joy. Tears of sadness. I met new friends here. It was also here I knew who my real friends are. Because of certain bad memories , I vowed not to return. But what they say are true. There’s always something good that comes ... Singapore 🇸🇬. So much memories in this beautiful country. Tears of joy. Tears of sadness.

I met new friends here. It was also here I knew who my real friends are.

Because of certain bad memories , I vowed not to return.

But what they say are true. There’s always something good that comes out of every experience.
Good times become good memories. Bad times become good lessons. You can never lose. You only grow from life.
Read more
“If you can't dream big, ridiculous dreams, what's the point in dreaming at all?” - @rondarousey ...
Media Removed
“If you can't dream big, ridiculous dreams, what's the point in dreaming at all?” - @rondarousey #WWEShopShots “If you can't dream big, ridiculous dreams, what's the point in dreaming at all?” - @rondarousey
#WWEShopShots
Ladies and Gentleman, My Queen @charlottewwe <span class="emoji emoji2665"></span>️
Media Removed
Ladies and Gentleman, My Queen @charlottewwe Ladies and Gentleman, My Queen @charlottewwe ♥️
Come here, girl. Drinks on me. Get your sexy on. I’ll let you whip me if I misbehave. It’s just that ...
Media Removed
Come here, girl. Drinks on me. Get your sexy on. I’ll let you whip me if I misbehave. It’s just that no one makes me feel this way. #Instalacur #SexyBack #Throwback Come here, girl. Drinks on me.
Get your sexy on.
I’ll let you whip me if I misbehave. It’s just that no one makes me feel this way. #Instalacur #SexyBack #Throwback
Не имей сто рублей, а имей сто друзей <span class="emoji emoji1f496"></span> Скучаю по России <span class="emoji emoji1f62d"></span>
Media Removed
Не имей сто рублей, а имей сто друзей Скучаю по России Не имей сто рублей, а имей сто друзей 💖
Скучаю по России 😭
Не живите каждый день как будто он последний. Живите каждый день как будто он первый <span class="emoji emoji1f497"></span>
Media Removed
Не живите каждый день как будто он последний. Живите каждый день как будто он первый Не живите каждый день как будто он последний.
Живите каждый день как будто он первый 💗
Nak menari Aaja Nachle dengan abam @dzewl <span class="emoji emoji1f49e"></span>
Media Removed
Nak menari Aaja Nachle dengan abam @dzewl Nak menari Aaja Nachle dengan abam @dzewl 💞
Back to School 😬 #MukaMcmBudakSekolah
Media Removed
Back to School 😬 #MukaMcmBudakSekolah Back to School 😬 #MukaMcmBudakSekolah
I miss Paris. Take me back @julie_nby <span class="emoji emoji1f62d"></span>
Media Removed
I miss Paris. Take me back @julie_nby I miss Paris. Take me back @julie_nby 😭
5 years ago today, I qualified as a doctor . There have been up and downs but I love every minute of it ...
Media Removed
5 years ago today, I qualified as a doctor . There have been up and downs but I love every minute of it , and I would not change it for the world. Chase for your dreams coz no one will do it for you. 5 years ago today, I qualified as a doctor . There have been up and downs but I love every minute of it , and I would not change it for the world. Chase for your dreams coz no one will do it for you.
Naughty boy until there’s a scar on the face 🙄
Media Removed
Naughty boy until there’s a scar on the face 🙄 Naughty boy until there’s a scar on the face 🙄
Maaf @neelofa . Tahun ini u tak akan dapat duit raya #DramaTerkini #AbamDoktorILoveYou Maaf @neelofa . Tahun ini u tak akan dapat duit raya 😱 #DramaTerkini #AbamDoktorILoveYou
We all wear masks , and the time comes when we cannot remove them without removing some of our own skin. ...
Media Removed
We all wear masks , and the time comes when we cannot remove them without removing some of our own skin. #carnevaledivenezia We all wear masks , and the time comes when we cannot remove them without removing some of our own skin. #carnevaledivenezia
Last year this time. It’s Britney Bxxch! #BritneyWorldTour
Media Removed
Last year this time. It’s Britney Bxxch! #BritneyWorldTour Last year this time. It’s Britney Bxxch! #BritneyWorldTour
An apple a day keeps the doctor away. But if I’m the Doctor? <span class="emoji emoji1f61c"></span>
Media Removed
An apple a day keeps the doctor away. But if I’m the Doctor? An apple a day keeps the doctor away. But if I’m the Doctor? 😜
Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Kementerian Kesihatan Malaysia <span class="emoji emoji1f49e"></span> Thank u :)
Media Removed
Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Kementerian Kesihatan Malaysia Thank u :) Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Kementerian Kesihatan Malaysia 💞 Thank u :)
No matter how educated, talented, rich or cool you believe you are , how you treat people ultimately ...
Media Removed
No matter how educated, talented, rich or cool you believe you are , how you treat people ultimately tells all. An apple a day keeps the doctor away. But if I’m the doctor ? Throw the apple and come hug me No matter how educated, talented, rich or cool you believe you are , how you treat people ultimately tells all.

An apple a day keeps the doctor away. But if I’m the doctor ? Throw the apple and come hug me 😜🙈
@markodea8 I’m on Total Bellas thank u @thenikkibella @markodea8 I’m on Total Bellas 😜 thank u @thenikkibella 😘

Loading...