Hizamili Instagram Photos and Videos

hizamili H I Z A M I L I @hizamili mentions
Followers: 27,276
Following: 778
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Agak agak ada tak buku yang menceritakan tentang awak sebagai jodoh saya? Haha! 🤪
Media Removed
Agak agak ada tak buku yang menceritakan tentang awak sebagai jodoh saya? Haha! 🤪 Agak agak ada tak buku yang menceritakan tentang awak sebagai jodoh saya? Haha! 🤪
Lorong kehidupan. 😇
Media Removed
Lorong kehidupan. 😇 Lorong kehidupan. 😇
Dekat tapi jauh, jauh tapi dekat. 🤓
Media Removed
Dekat tapi jauh, jauh tapi dekat. 🤓 Dekat tapi jauh, jauh tapi dekat. 🤓
Singgah Singapura. 🇸🇬 . #singapore #singapore🇸🇬 #singapura #singaporean #garden #gardenbythebay ...
Media Removed
Singgah Singapura. 🇸🇬 . #singapore #singapore🇸🇬 #singapura #singaporean #garden #gardenbythebay #supertree #supertreegrove #supertreegroves Singgah Singapura. 🇸🇬
.
#singapore #singapore🇸🇬 #singapura #singaporean #garden #gardenbythebay #supertree #supertreegrove #supertreegroves
Dengan komitmen serendah RM2,000 sebulan, kita boleh menikmati kehidupan ala resort di Sky Meridien, ...
Media Removed
Dengan komitmen serendah RM2,000 sebulan, kita boleh menikmati kehidupan ala resort di Sky Meridien, Sentul! Terdapat lebih daripada 32 kemudahan ala resort disediakan di Sky Meridien ni. Haaa... Dah lah dekat gila dengan KLCC! 5 kilometer je. Lepas tu hanya 300 meter dari LRT Stesen ... Dengan komitmen serendah RM2,000 sebulan, kita boleh menikmati kehidupan ala resort di Sky Meridien, Sentul! Terdapat lebih daripada 32 kemudahan ala resort disediakan di Sky Meridien ni. Haaa... Dah lah dekat gila dengan KLCC! 5 kilometer je. Lepas tu hanya 300 meter dari LRT Stesen Sentul Timur. Tak ke mudah jadinya? 😱
.
Jadi apa tunggu lagi? Try usyar show room dia kat Skyworld Property Gallery Sentul sekarang! 😇
.
#skymeridien #skymeridiensentul
Read more
Baca. 🤓
Media Removed
Baca. 🤓 Baca. 🤓
Time is free, but it’s priceless. <span class="emoji emoji231a"></span>️ . @icewatch_my #icewatch #icewatchmalaysia #icewatchmy ...
Media Removed
Time is free, but it’s priceless. ️ . @icewatch_my #icewatch #icewatchmalaysia #icewatchmy #myicewatch Time is free, but it’s priceless. ⌚️
.
@icewatch_my #icewatch #icewatchmalaysia #icewatchmy #myicewatch
Buku cerita. <span class="emoji emoji1f4d6"></span>
Media Removed
Buku cerita. Buku cerita. 📖
Sky Meridien @ Sentul adalah merupakan satu projek hartanah serba moden yang berhasrat untuk menyediakan ...
Media Removed
Sky Meridien @ Sentul adalah merupakan satu projek hartanah serba moden yang berhasrat untuk menyediakan kehidupan mewah ala resort dan segala kemudahan kota di lokasi yang paling strategik. . Dengar dengar Sky Meridien sedang mengadakan pelancaran besar-besaran hari ini! Wow! ... Sky Meridien @ Sentul adalah merupakan satu projek hartanah serba moden yang berhasrat untuk menyediakan kehidupan mewah ala resort dan segala kemudahan kota di lokasi yang paling strategik.
.
Dengar dengar Sky Meridien sedang mengadakan pelancaran besar-besaran hari ini! Wow! Apa tunggu lagi? Jom kita serbu Sky Meridien sekarang!
.
Tarikh: 2 September 2018 (Ahad)
Masa: 11.00 pagi - 8.30 malam
Tempat: Sky Meridien @ Skyworld Property Gallery Sentul
.
#skymeridien #skymeridiensentul
Read more
Bucu. 🤓
Media Removed
Bucu. 🤓 Bucu. 🤓
Keping keping sisik. 🧐
Media Removed
Keping keping sisik. 🧐 Keping keping sisik. 🧐
Kat mana tu? Kat Melaka je. 😎
Media Removed
Kat mana tu? Kat Melaka je. 😎 Kat mana tu? Kat Melaka je. 😎
Perpeluhan. <span class="emoji emoji1f4a6"></span> . #selfie #selfies #selfieday #selfiegram #selfielove #selfienation #getbetter ...
Media Removed
Perpeluhan. . #selfie #selfies #selfieday #selfiegram #selfielove #selfienation #getbetter #everydayigetbetter #potd #photooftheday #malaysia #malaysian Perpeluhan. 💦
.
#selfie #selfies #selfieday #selfiegram #selfielove #selfienation #getbetter #everydayigetbetter #potd #photooftheday #malaysia #malaysian
Ni nak buka mata ke nak tutup mata ni? <span class="emoji emoji1f605"></span>
Media Removed
Ni nak buka mata ke nak tutup mata ni? Ni nak buka mata ke nak tutup mata ni? 😅
Masing masing makan dah tak ingat dunia! Tapi ingat bekalan churros selama setahun! Haaa... Juara ...
Media Removed
Masing masing makan dah tak ingat dunia! Tapi ingat bekalan churros selama setahun! Haaa... Juara bagi National Churros Eating Championship 2018 anjuran @streetchurrosmy ni akan menerima bekalan churros selama setahun! Serius? Serius lah! . #streetchurros #streetchurrosmy ... Masing masing makan dah tak ingat dunia! Tapi ingat bekalan churros selama setahun! Haaa... Juara bagi National Churros Eating Championship 2018 anjuran @streetchurrosmy ni akan menerima bekalan churros selama setahun! Serius? Serius lah! 😱
.
#streetchurros #streetchurrosmy #streetchurrosmalaysia #mystreetchurros #jomchurros #ilovestreetchurros #churroseatingchampionship #churroseatingcompetition #ncec2018
Read more
Wahhh... Tahniah kepada kumpulan Kaki Makan!Juara pusingan pertama bagi National Churros Eating ...
Media Removed
Wahhh... Tahniah kepada kumpulan Kaki Makan!Juara pusingan pertama bagi National Churros Eating Championship 2018 anjuran @streetchurrosmy yang dah diadakan kat Berjaya Times Square pada hujung minggu lepas. . Untuk pengetahuan kau orang, kumpulan Kaki Makan ni berjaya menghabiskan ... Wahhh... Tahniah kepada kumpulan Kaki Makan!Juara pusingan pertama bagi National Churros Eating Championship 2018 anjuran @streetchurrosmy yang dah diadakan kat Berjaya Times Square pada hujung minggu lepas.
.
Untuk pengetahuan kau orang, kumpulan Kaki Makan ni berjaya menghabiskan 22 batang churros dalam masa 10 minit. Gila! Hebat kan? Ni mulut yang makan ke kaki yang makan ni? Haha! Tahniah sekali lagi!
.
Nantikan pusingan seterusnya kat outlet-outlet Street Churros berdekatan!
.
#streetchurros #streetchurrosmy #streetchurrosmalaysia #mystreetchurros #jomchurros #ilovestreetchurros #churroseatingchampionship #churroseatingcompetition #ncec2018
Read more
“Insert coffee to begin” . Tu dia bila tak dapat kopi seharian! Sekali hirup terus rasa macam dunia ...
Media Removed
“Insert coffee to begin” . Tu dia bila tak dapat kopi seharian! Sekali hirup terus rasa macam dunia ni berhenti berputar kejap. Haaa... Tengok lah muka tu! Rasa nak sepak dua tiga kali kan? Haha! 🤪 . Untung ada @oldtownwhitecoffee! . @eiz_fyzal @ysri_shmsddin @nisa_kay . #mypauseface ... “Insert coffee to begin”
.
Tu dia bila tak dapat kopi seharian! Sekali hirup terus rasa macam dunia ni berhenti berputar kejap. Haaa... Tengok lah muka tu! Rasa nak sepak dua tiga kali kan? Haha! 🤪
.
Untung ada @oldtownwhitecoffee! 😍
.
@eiz_fyzal @ysri_shmsddin @nisa_kay
.
#mypauseface #anythingispauseable #OLDTOWNWhiteCoffee
Read more
Esok jom kita beramai-ramai ke Berjaya Times Square! Haaa... Ada apa pulak ni? Sebenarnya esok ...
Media Removed
Esok jom kita beramai-ramai ke Berjaya Times Square! Haaa... Ada apa pulak ni? Sebenarnya esok kita ada perlawanan pertama untuk pusingan awal bagi National Churros Eating Championship 2018 anjuran @streetchurrosmy. Korang nak tahu hadiah dia apa? Hadiah dia adalah bekalan churros ... Esok jom kita beramai-ramai ke Berjaya Times Square! Haaa... Ada apa pulak ni? Sebenarnya esok kita ada perlawanan pertama untuk pusingan awal bagi National Churros Eating Championship 2018 anjuran @streetchurrosmy. Korang nak tahu hadiah dia apa? Hadiah dia adalah bekalan churros selama setahun! Setahun? SETAHUN! 😱
.
Tarikh: 18 Ogos 2018 (Sabtu)
Masa: 3 petang
Tempat: Street Churros, Berjaya Times Square
.
Jumpa esok kat Berjaya Times Square! 🤗
.
#streetchurros #streetchurrosmy #jomchurros #nationalchurroseatingchampionship2018
Read more
T-Rex je pun... <span class="emoji emoji1f481"></span>🏻‍♂️
Media Removed
T-Rex je pun... 🏻‍♂️ T-Rex je pun... 💁🏻‍♂️
Warna. 😇
Media Removed
Warna. 😇 Warna. 😇
Kalau Kuantan ada Kula Cakes, tapi kalau saya ada awak! 🤪
Media Removed
Kalau Kuantan ada Kula Cakes, tapi kalau saya ada awak! 🤪 Kalau Kuantan ada Kula Cakes,
tapi kalau saya ada awak! 🤪
Layarlah kembali padaku... <span class="emoji emoji26f5"></span>️
Media Removed
Layarlah kembali padaku... Layarlah kembali padaku... ⛵️
Good morning! 🤗 . #selfie #selfies #selfieday #selfiegram #selfielove #selfienation #selftimer ...
Media Removed
Good morning! 🤗 . #selfie #selfies #selfieday #selfiegram #selfielove #selfienation #selftimer #getbetter #everydayigetbetter #potd #photooftheday #malaysia #malaysian Good morning! 🤗
.
#selfie #selfies #selfieday #selfiegram #selfielove #selfienation #selftimer #getbetter #everydayigetbetter #potd #photooftheday #malaysia #malaysian
On tak on pelamin diy @neyrashazeyra ni? <span class="emoji emoji2764"></span>️
Media Removed
On tak on pelamin diy @neyrashazeyra ni? On tak on pelamin diy @neyrashazeyra ni? ❤️
Wahai bola sakti, tunjukkan padaku siapakah pemilik hati ini. Boleh? Haha! 🤪
Media Removed
Wahai bola sakti, tunjukkan padaku siapakah pemilik hati ini. Boleh? Haha! 🤪 Wahai bola sakti, tunjukkan padaku siapakah pemilik hati ini. Boleh? Haha! 🤪
Selamat Pengantin Baru @neyrashazeyra dan pasangan! Tahniah! #keyra118
Media Removed
Selamat Pengantin Baru @neyrashazeyra dan pasangan! Tahniah! #keyra118 Selamat Pengantin Baru @neyrashazeyra dan pasangan! Tahniah! #keyra118
Menghirup udara pagi di tepi pantai. <span class="emoji emoji1f60c"></span>
Media Removed
Menghirup udara pagi di tepi pantai. Menghirup udara pagi di tepi pantai. 😌
Tahu tahu je dah ada kat Kuantan. 🤪 #icewatch #icewatchmalaysia #icewatchmy #myicewatch
Media Removed
Tahu tahu je dah ada kat Kuantan. 🤪 #icewatch #icewatchmalaysia #icewatchmy #myicewatch Tahu tahu je dah ada kat Kuantan. 🤪 #icewatch #icewatchmalaysia #icewatchmy #myicewatch
‪Mengantuk lah pulak. 😴‬
Media Removed
‪Mengantuk lah pulak. 😴‬ ‪Mengantuk lah pulak. 😴‬
Sekian berpeluh untuk hari ini. 🤣
Media Removed
Sekian berpeluh untuk hari ini. 🤣 Sekian berpeluh untuk hari ini. 🤣
Tengkiyu! <span class="emoji emoji1f646"></span>🏻‍♂️
Media Removed
Tengkiyu! 🏻‍♂️ Tengkiyu! 🙆🏻‍♂️
Kerusi sebelah ni untuk siapa? 🤷🏻‍♂️
Media Removed
Kerusi sebelah ni untuk siapa? 🤷🏻‍♂️ Kerusi sebelah ni untuk siapa? 🤷🏻‍♂️
Walaupun awak tak memahami sepatah haram perkataan kat belakang tu, cukup lah awak memahami hati ...
Media Removed
Walaupun awak tak memahami sepatah haram perkataan kat belakang tu, cukup lah awak memahami hati saya. 🤪 Walaupun awak tak memahami sepatah haram perkataan kat belakang tu, cukup lah awak memahami hati saya. 🤪
Happiness is a choice. Choose coffee! 🤣
Media Removed
Happiness is a choice. Choose coffee! 🤣 Happiness is a choice. Choose coffee! 🤣
Bila dah tiba hari Jumaat tapi kau masih tak tahu nak buat apa hujung minggu ni. 🤣
Media Removed
Bila dah tiba hari Jumaat tapi kau masih tak tahu nak buat apa hujung minggu ni. 🤣 Bila dah tiba hari Jumaat tapi kau masih tak tahu nak buat apa hujung minggu ni. 🤣
Minum petang lebih bergaya dengan jam @icewatch_my di tangan! Haha! 🤣 #icewatch #icewatchmalaysia
Media Removed
Minum petang lebih bergaya dengan jam @icewatch_my di tangan! Haha! 🤣 #icewatch #icewatchmalaysia Minum petang lebih bergaya dengan jam @icewatch_my di tangan! Haha! 🤣 #icewatch #icewatchmalaysia
Kegagalan itu proses pembelajaran. Mengajar kita untuk merendah diri. Juga mengajar kita untuk ...
Media Removed
Kegagalan itu proses pembelajaran. Mengajar kita untuk merendah diri. Juga mengajar kita untuk berusaha lebih keras. Jadi kalau dah dapat 7G tu, tak reti reti nak muhasabah diri lagi ke? Ada pulak nak salahkan cikgu cikgu tu? Takkan sampai 7 orang cikgu kau tak reti mengajar sampai kau bebal ... Kegagalan itu proses pembelajaran. Mengajar kita untuk merendah diri. Juga mengajar kita untuk berusaha lebih keras. Jadi kalau dah dapat 7G tu, tak reti reti nak muhasabah diri lagi ke? Ada pulak nak salahkan cikgu cikgu tu? Takkan sampai 7 orang cikgu kau tak reti mengajar sampai kau bebal sangat macam tu? Nak kena pijak ke? Haha! Emosi tak aku? 🤣
Read more
Maju mundur maju mundur kurus kurus! Ulang 99 kali untuk kesan maksimum. Maju mundur maju mundur kurus kurus! Ulang 99 kali untuk kesan maksimum.
Bermimpilah dalam hidup! Bukannya hidup dalam mimpi. 😴
Media Removed
Bermimpilah dalam hidup! Bukannya hidup dalam mimpi. 😴 Bermimpilah dalam hidup! Bukannya hidup dalam mimpi. 😴
Apalah erti pagi setiap hari tanpa sehirup dua pahitnya kopi. <span class="emoji emoji2764"></span>️ #icewatch #icewatchmalaysia
Media Removed
Apalah erti pagi setiap hari tanpa sehirup dua pahitnya kopi. ️ #icewatch #icewatchmalaysia Apalah erti pagi setiap hari tanpa sehirup dua pahitnya kopi. ❤️ #icewatch #icewatchmalaysia
Waktu yang telah berlalu tidak akan terulang lagi. <span class="emoji emoji23f3"></span> #icewatch #icewatchmalaysia
Media Removed
Waktu yang telah berlalu tidak akan terulang lagi. #icewatch #icewatchmalaysia Waktu yang telah berlalu tidak akan terulang lagi. ⏳ #icewatch #icewatchmalaysia
Rasa macam nak beli jam baru pulak. Tapi brand apa ek? Hmmm... Nak tengok jam @icewatch_my lah! Agak ...
Media Removed
Rasa macam nak beli jam baru pulak. Tapi brand apa ek? Hmmm... Nak tengok jam @icewatch_my lah! Agak agak sesuai tak warna merah membara semangat waja kuning berdaulat payung negara ni dengan aku? 🤔 #icewatch #icewatchmalaysia Rasa macam nak beli jam baru pulak. Tapi brand apa ek? Hmmm... Nak tengok jam @icewatch_my lah! Agak agak sesuai tak warna merah membara semangat waja kuning berdaulat payung negara ni dengan aku? 🤔 #icewatch #icewatchmalaysia
Melawat Melaka bererti melawat Malaysia! 😎 #icewatch #icewatchmalaysia
Media Removed
Melawat Melaka bererti melawat Malaysia! 😎 #icewatch #icewatchmalaysia Melawat Melaka bererti melawat Malaysia! 😎 #icewatch #icewatchmalaysia
Nak cari ulam ulaman untuk makan malam nanti. 🤪
Media Removed
Nak cari ulam ulaman untuk makan malam nanti. 🤪 Nak cari ulam ulaman untuk makan malam nanti. 🤪
Effortless! Celine Dion ni manusia ke alien ni? Suara tetap hebat macam dulu! . Celine Dion - It’s All Coming Back To Me Now . #celinedion #celinedionlive #celinedionlive2018 #celinedionliveinmanila #celinedionlive2018manila #itsallcomingbacktomenow #manila #celinedionmanila ... Effortless! Celine Dion ni manusia ke alien ni? Suara tetap hebat macam dulu! 😍
.
Celine Dion - It’s All Coming Back To Me Now
.
#celinedion #celinedionlive #celinedionlive2018 #celinedionliveinmanila #celinedionlive2018manila #itsallcomingbacktomenow #manila #celinedionmanila #celinedionphilippines
Read more
Mana ni kata nak workout sekali?
Media Removed
Mana ni kata nak workout sekali? Mana ni kata nak workout sekali?
Alamak! Tiba tiba aku teringin nak Korea pulak. Agak agak kalau aku jalan jalan sekitar Jeju tu boleh ...
Media Removed
Alamak! Tiba tiba aku teringin nak Korea pulak. Agak agak kalau aku jalan jalan sekitar Jeju tu boleh terserempak tak dengan ahli kumpulan BTS? Kalau tak tersempak dengan ahli kumpulan BTS, ahli kumpulan BLACKPINK pun jadi lah! Haha! Lepas tu boleh bergambar dengan dorang sambil acah acah ... Alamak! Tiba tiba aku teringin nak Korea pulak. Agak agak kalau aku jalan jalan sekitar Jeju tu boleh terserempak tak dengan ahli kumpulan BTS? Kalau tak tersempak dengan ahli kumpulan BTS, ahli kumpulan BLACKPINK pun jadi lah! Haha! Lepas tu boleh bergambar dengan dorang sambil acah acah candid melintas jalan kat Jeju tu. Boleh?
.
Dah sampai Jeju tu, kena lah singgah Hallasan Mountain, Hallim Park, Manjang Caves dan Jusangjeolli Cliffs. Pehhh... Harap harap aku dapat bawa ibu dan ayah aku terbang ke Jeju ni. Maklum je lah ibu dan ayah aku ni tak pernah travel ke luar negara. Mana tahu rezeki ibu dan ayah aku menang contest ni kan?
.
Ehhh... Contest apa ni? Jeng jeng jeng... Korang sebenarnya ada peluang menang tiket pergi balik untuk 4 orang ke Jeju! Pehhhh... Nasib baik tiket pergi balik. Kalau tiket pergi je, aku risau tak balik balik dah. Haha!
.
Jadi macam mana join contest AirAsia X ni?
.
1. Upload gambar menarik korang bersama keluarga. Ibu bapa diutamakan! 😘
2. Bagitahu lah korang nak explore bahagian mana masa kat Jeju nanti bersama keluarga korang dan kenapa korang pilih bahagian tu. 😍
3. Sertakan sekali hashtag #AirAsiaXJejuContest. Jangan lupa! 🤓
4. Gambar bersama caption yang paling menarik akan dipilih sebagai pemenang! Mintak mintak aku lah pemenang tu. 🤣
.
Mudah kan? Silap silap korang lah pemenang hadiah utama tiket pergi balik daripada AirAsia untuk 4 orang ke Jeju! Kalau korang menang, simpan 1 tiket untuk aku okay? Haha! Eh apa tunggu lagi? Cepat upload sekarang sebab contest ni tamat pada 15 Julai 2018! 😱
Read more
“Love comes to those who believe it.” <span class="emoji emoji2764"></span>️
Media Removed
“Love comes to those who believe it.” “Love comes to those who believe it.” ❤️
Suratan atau kebetulan yang menemukan kita kat sini? 🤣
Media Removed
Suratan atau kebetulan yang menemukan kita kat sini? 🤣 Suratan atau kebetulan yang menemukan kita kat sini? 🤣
Mengopi tak sudah. <span class="emoji emoji2615"></span>️
Media Removed
Mengopi tak sudah. Mengopi tak sudah. ☕️