Unique profiles
22
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Calla Boutique, Tanjung Malim
Average media age
505.3 days
to ratio
32.3
Khimar Munawwarah dan Jubah Seluar Safwa direka khas untuk keperluan Haji dan Umrah. Kenapa ...
Media Removed
Khimar Munawwarah dan Jubah Seluar Safwa direka khas untuk keperluan Haji dan Umrah. Kenapa Jubah Seluar Safwa ni sesuai untuk bawa menunaikan Umrah dan Haji? Pertama ialah material Fursan yang sedap dan selesa dipakai seharian di cuaca padang pasir untuk beribadah. Poket baju berzip ... Khimar Munawwarah dan Jubah Seluar Safwa direka khas untuk keperluan Haji dan Umrah.

Kenapa Jubah Seluar Safwa ni sesuai untuk bawa menunaikan Umrah dan Haji?

Pertama ialah material Fursan yang sedap dan selesa dipakai seharian di cuaca padang pasir untuk beribadah. Poket baju berzip agar keselamatan barang berharga lebih terpelihara.

Kedua, feature pada hujung seluar yang bergetah di bahagian belakang menjadikan ianya senang grip pada betis semasa kita nak mengambil wudu' jadi tak perlulah nak menggulung hujung seluar bagai atau kepit di paha sehingga boleh terselak aurat kita semasa mengambil wudu'. Ini masalah biasa bila berwudu' di tandas awam masjid di Malaysia mahupun di Tanah Suci.

Seluar ini juga sesuai dijadikan sesuai yang dipakai di dalam jubah-jubah semasa berada di Tanah Suci.

Bawa tidur juga selesa.

Tag kawan-kawan yang sedang mencari koleksi Haji saat akhir. Mana tahu ini boleh membantu persiapan mereka menjadi lebih sempurna.

Kami suka!

#MCCUmrahHaji
#MCCRayaHajiSpecial
Read more
Bila dah petang ni tunggu masa nak balik keja la kan? Tu hat senyum simpul tu. Husna elegance ...
Media Removed
Bila dah petang ni tunggu masa nak balik keja la kan? Tu hat senyum simpul tu. Husna elegance ni RM99 aje sekarang. Boleh buat melaram raya haji ni! Whatsapp tim kak nur +6011 1002 4812 untuk details Husna Kurung Husna | RM99 | free postage #husna #blousemuslimah #nursingblouse ... Bila dah petang ni tunggu masa nak balik keja la kan?

Tu hat senyum simpul tu.

Husna elegance ni RM99 aje sekarang. Boleh buat melaram raya haji ni!

Whatsapp tim kak nur +6011 1002 4812 untuk details Husna 😁

Kurung Husna | RM99 | free postage

#husna #blousemuslimah #nursingblouse #jubahmoden #kurungsyarie
#jubah #jubah #redrose #
Read more
METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI ...
Media Removed
METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE 3 FOR ... METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
METAL CLUTCH BAG NI RM109 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI ...
Media Removed
METAL CLUTCH BAG NI RM109 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE 3 ... METAL CLUTCH BAG NI RM109 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-rm109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI ...
Media Removed
METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE 3 FOR ... METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL ...
Media Removed
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE 3 FOR RM120 ALL HANDBAGS RM99 . SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! . OR ... HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Raya haji kan so sis pakai jubah je nanti. Boleh ootd flip2 sambil tengok orang lapah lembu. Pastu ...
Media Removed
Raya haji kan so sis pakai jubah je nanti. Boleh ootd flip2 sambil tengok orang lapah lembu. Pastu makan sup daging dengan selesanya sebab pakai jubah leh mamam lebih sket Dapatkan #JameedaJubah mmg limited edition dh habis takde restock! #jubahsouq #jubahsouqrayahaji2018 Raya haji kan so sis pakai jubah je nanti. Boleh ootd flip2 sambil tengok orang lapah lembu. Pastu makan sup daging dengan selesanya sebab pakai jubah leh mamam lebih sket 😂 Dapatkan #JameedaJubah mmg limited edition dh habis takde restock! #jubahsouq #jubahsouqrayahaji2018
• JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION • RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss WA ...
Media Removed
• JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION • RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss WA 013 250 5013 . . Material fabrik - Exclusive Moss Crepe (selesa, tak jarang, tak panas & tak melekap di badan). Mempunyai 4 variasi warna (Lemon, Black, Plum & Peach). Poket di kiri ... • JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION •

RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss
WA 013 250 5013
.
. ✔ Material fabrik - Exclusive Moss Crepe (selesa, tak jarang, tak panas & tak melekap di badan).
✔ Mempunyai 4 variasi warna (Lemon, Black, Plum & Peach).
✔ Poket di kiri & kanan.
✔ Loose cutting ( umbrella cut ).
✔ Nursing friendly - hidden ZIP 12 inci di hadapan.
✔ Wudhu' friendly - hidden ZIP 8 inci di kedua² belah lengan. .
.
📌📌WASSAP SEGERA 📲013 250 5013
.
.
#zahraijadress #jubah #dress #nursingfriendly #mesramenyusu #bffriendly #breastfeedingfriendly #ootd #bajupengapit #pengapit #bridesmates #dulangGirls #wedding2018
Read more
• JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION • RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss WA ...
Media Removed
• JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION • RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss WA 013 250 5013 . . Material fabrik - Exclusive Moss Crepe (selesa, tak jarang, tak panas & tak melekap di badan). Mempunyai 4 variasi warna (Lemon, Black, Plum & Peach). Poket di kiri ... • JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION •

RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss
WA 013 250 5013
.
. ✔ Material fabrik - Exclusive Moss Crepe (selesa, tak jarang, tak panas & tak melekap di badan).
✔ Mempunyai 4 variasi warna (Lemon, Black, Plum & Peach).
✔ Poket di kiri & kanan.
✔ Loose cutting ( umbrella cut ).
✔ Nursing friendly - hidden ZIP 12 inci di hadapan.
✔ Wudhu' friendly - hidden ZIP 8 inci di kedua² belah lengan. .
.
📌📌WASSAP SEGERA 📲013 250 5013
.
.
#zahraijadress #jubah #dress #nursingfriendly #mesramenyusu #bffriendly #breastfeedingfriendly #ootd #bajupengapit #pengapit #bridesmates #dulangGirls #wedding2018
Read more
• JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION • RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss WA ...
Media Removed
• JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION • RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss WA 013 250 5013 . . Material fabrik - Exclusive Moss Crepe (selesa, tak jarang, tak panas & tak melekap di badan). Mempunyai 4 variasi warna (Lemon, Black, Plum & Peach). Poket di kiri ... • JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION •

RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss
WA 013 250 5013
.
. ✔ Material fabrik - Exclusive Moss Crepe (selesa, tak jarang, tak panas & tak melekap di badan).
✔ Mempunyai 4 variasi warna (Lemon, Black, Plum & Peach).
✔ Poket di kiri & kanan.
✔ Loose cutting ( umbrella cut ).
✔ Nursing friendly - hidden ZIP 12 inci di hadapan.
✔ Wudhu' friendly - hidden ZIP 8 inci di kedua² belah lengan. .
.
📌📌WASSAP SEGERA 📲013 250 5013
.
.
#zahraijadress #jubah #dress #nursingfriendly #mesramenyusu #bffriendly #breastfeedingfriendly #ootd #bajupengapit #pengapit #bridesmates #dulangGirls #wedding2018
Read more
• JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION • RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss WA ...
Media Removed
• JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION • RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss WA 013 250 5013 . . Material fabrik - Exclusive Moss Crepe (selesa, tak jarang, tak panas & tak melekap di badan). Mempunyai 4 variasi warna (Lemon, Black, Plum & Peach). Poket di kiri ... • JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION •

RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss
WA 013 250 5013
.
. ✔ Material fabrik - Exclusive Moss Crepe (selesa, tak jarang, tak panas & tak melekap di badan).
✔ Mempunyai 4 variasi warna (Lemon, Black, Plum & Peach).
✔ Poket di kiri & kanan.
✔ Loose cutting ( umbrella cut ).
✔ Nursing friendly - hidden ZIP 12 inci di hadapan.
✔ Wudhu' friendly - hidden ZIP 8 inci di kedua² belah lengan. .
.
📌📌WASSAP SEGERA 📲013 250 5013
.
.
#zahraijadress #jubah #dress #nursingfriendly #mesramenyusu #bffriendly #breastfeedingfriendly #ootd #bajupengapit #pengapit #bridesmates #dulangGirls #wedding2018
Read more
Makan apa tu awak? Husna elegance ni RM99 aje sekarang. Boleh buat melaram raya haji ni! Whatsapp ...
Media Removed
Makan apa tu awak? Husna elegance ni RM99 aje sekarang. Boleh buat melaram raya haji ni! Whatsapp tim kak nur +6011 1002 4812 untuk details Husna #tyara #blousemuslimah #nursingblouse #jubahmoden #kurungsyarie #jubah #jubah #redrose # Makan apa tu awak?

Husna elegance ni RM99 aje sekarang. Boleh buat melaram raya haji ni!

Whatsapp tim kak nur +6011 1002 4812 untuk details Husna 😁

#tyara #blousemuslimah #nursingblouse #jubahmoden #kurungsyarie
#jubah #jubah #redrose #
Assalamualaikum.. NOW OPEN! Selamat datang ke Sentosa Collections @ Kampung Wireless Miri. Macam2 ...
Media Removed
Assalamualaikum.. NOW OPEN! Selamat datang ke Sentosa Collections @ Kampung Wireless Miri. Macam2 ada: Jubah Kurta Tudung Instant pelbagai Shawl Blouse Dress budak Rompers Baju Kurung Rompers Baju melayu Seluar budak Kopiah budak Tshirt haji Seluar Haji Blouse ... Assalamualaikum.. NOW OPEN!

Selamat datang ke Sentosa Collections @ Kampung Wireless Miri.

Macam2 ada:
Jubah
Kurta
Tudung Instant
pelbagai Shawl
Blouse
Dress budak
Rompers Baju Kurung
Rompers Baju melayu
Seluar budak
Kopiah budak
Tshirt haji
Seluar Haji
Blouse Umrah
Sejadah
FLEUR
FRESHCARE
Arabic Gum
Minyak Attar
Perfume Al- Rehab Original saudi
dan banyak lagi.. Untuk mendapatkan harga SPECIAL boleh datang ke kedai kami di Sentosa Jalan Permaisuri, Kampung Wireless.. orang2 Miri, Bintulu dan Brunei dijemput datang beramai2.. bagi yg berada di daerah dan negeri lain, kami boleh pos, mengikut barang dan harga pos.

#sentosacollections
#butikmiri
#miricommunity
#mirishop
#jubahmurah
#shawlmurah
#sarawakshawl
#fluer
#freshcare
#arabicgum
#rompers
#alrehab
#kampungwireless
#miri
#brunei
#bintulu
Read more
Jubah yang sesuai dipakai ketika berihram. Saiz 38 hingga 56 (XS-6XL). Tidak panas, tidak mudah ...
Media Removed
Jubah yang sesuai dipakai ketika berihram. Saiz 38 hingga 56 (XS-6XL). Tidak panas, tidak mudah berkedut & selesa dipakai. . Kami juga ada menyediakan barangan lain seperti baju lapis, baju T dan inner pants untuk muslimah. . #pakaianmuslimah #jubah #ihram #innerpants #innershirt ... Jubah yang sesuai dipakai ketika berihram. Saiz 38 hingga 56 (XS-6XL). Tidak panas, tidak mudah berkedut & selesa dipakai.
.
Kami juga ada menyediakan barangan lain seperti baju lapis, baju T dan inner pants untuk muslimah.
.
#pakaianmuslimah #jubah #ihram #innerpants #innershirt #haji #umrah #callaboutique #brunei #brunei_ig #bruneishop #bruneisales #iklanbrunei #airportmall
Read more
Zinnirah sebuah kisah wanita syurga <span class="emoji emoji1f49e"></span> Zinnirah, seorang wanita biasa, yang mungkin tidak dikenali, ...
Media Removed
Zinnirah sebuah kisah wanita syurga Zinnirah, seorang wanita biasa, yang mungkin tidak dikenali, yang tidak punya harta tetapi mendapat pujian daripada Allah. Para malaikat mendoakan kesejahteraannya. Mata kasarnya buta tapi mata hatinya celik, disinari dengan cahaya keimanan ... Zinnirah sebuah kisah wanita syurga 💞

Zinnirah, seorang wanita biasa, yang mungkin tidak dikenali, yang tidak punya harta tetapi mendapat pujian daripada Allah. Para malaikat mendoakan kesejahteraannya. Mata kasarnya buta tapi mata hatinya celik, disinari dengan cahaya keimanan serta keyakinan kepada Allah.Begitulah kisah serikandi Zinnirah 💞
.
Mencari Zinnirah ??? Dan tercari-cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan jubah atau baju kurung di pagi Syawal yang bakal menjelma?
.
.
Alhamdulillah Shawl Instant soft awning cotton berdagu zynnirah seindah nama bidadari syurga. Bakal mengindahkan lagi wanita muslimah yang dicintai Allah dengan design dari material chiffon yang lembut , sejuk dan tidak jarang serta flowly. Zynnirah sangat sesuai dipakai dengan semua warna baju dan jubah dengan 6 pilihan warna pastel yang menawan kalbu masya Allah. .
.
Shawl Instant Zynnirah direka khas dengan design ready to solat soft awning cotton berdagu sudah pastinya membuatkan kita mudah untuk solat di mana saja tanpa perlu memakai telekung solat 😊👍🏻
.
.
Hanya sarung saja dua kali dah boleh dipakai harian , ke tempat kerja , solat , umrah haji atau dipakai khas di hari bahagia atau di pagi Syawal 🌹
.
.
Dengan 6 warna dan 2 saiz iaitu free saiz utk pemakai saiz xl dan xxl serta didatangkan dengan saiz xxxl bagi pemakai super labuh.
.
.
Limited edition dengan jahitan ekslusif bersama metal tag IH Inspirasihana yang cantik menawan .
.
.
Dapatkan sekarang dengan free postage sempena promosi Ramdahan #inspirasihanaraya2018 😍
.
.
Wasaap terus ke 016-2620844 / 0162620449 skrg utk mendapatkan harga promosi dan book warna pilihan anda sblm stok habis 😍
.
.
Gps Butik Inspirasihana Ipoh
dibuka setiap hari dari Isnin hingga Sabtu bermula jam 9 pagi hingga 6 ptg 😊
.
.
updated produk di www.inspirasihana.com .
.
fb butik inspirasihana
.
.
instagram butik Inspirasihana
.
.
instagram kataloginspirasihana .
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara 🌹
.
.
#shawlinstantzynnirah #instantshawllabuh #inspirasihana #inspirasihanaraya2018 #shawllabuh #tudunglabuh #readytosolat #zynnirah #mencarizinnirah
Read more
Zinnirah sebuah kisah wanita syurga Zinnirah, seorang wanita biasa, yang mungkin tidak dikenali, yang tidak punya harta tetapi mendapat pujian daripada Allah. Para malaikat mendoakan kesejahteraannya. Mata kasarnya buta tapi mata hatinya celik, disinari dengan cahaya keimanan ... Zinnirah sebuah kisah wanita syurga 💞

Zinnirah, seorang wanita biasa, yang mungkin tidak dikenali, yang tidak punya harta tetapi mendapat pujian daripada Allah. Para malaikat mendoakan kesejahteraannya. Mata kasarnya buta tapi mata hatinya celik, disinari dengan cahaya keimanan serta keyakinan kepada Allah.Begitulah kisah serikandi Zinnirah 💞
.
Mencari Zinnirah ??? Dan tercari-cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan jubah atau baju kurung di pagi Syawal yang bakal menjelma?
.
.
Alhamdulillah Shawl Instant soft awning cotton berdagu zynnirah seindah nama bidadari syurga. Bakal mengindahkan lagi wanita muslimah yang dicintai Allah dengan design dari material chiffon yang lembut , sejuk dan tidak jarang serta flowly. Zynnirah sangat sesuai dipakai dengan semua warna baju dan jubah dengan 6 pilihan warna pastel yang menawan kalbu masya Allah. .
.
Shawl Instant Zynnirah direka khas dengan design ready to solat soft awning cotton berdagu sudah pastinya membuatkan kita mudah untuk solat di mana saja tanpa perlu memakai telekung solat 😊👍🏻
.
.
Hanya sarung saja dua kali dah boleh dipakai harian , ke tempat kerja , solat , umrah haji atau dipakai khas di hari bahagia atau di pagi Syawal 🌹
.
.
Dengan 6 warna dan 2 saiz iaitu free saiz utk pemakai saiz xl dan xxl serta didatangkan dengan saiz xxxl bagi pemakai super labuh.
.
.
Limited edition dengan jahitan ekslusif bersama metal tag IH Inspirasihana yang cantik menawan .
.
.
Dapatkan sekarang dengan free postage sempena promosi Ramdahan #inspirasihanaraya2018 😍
.
.
Wasaap terus ke 016-2620844 / 0162620449 skrg utk mendapatkan harga promosi dan book warna pilihan anda sblm stok habis 😍
.
.
Gps Butik Inspirasihana Ipoh
dibuka setiap hari dari Isnin hingga Sabtu bermula jam 9 pagi hingga 6 ptg 😊
.
.
updated produk di www.inspirasihana.com .
.
fb butik inspirasihana
.
.
instagram butik Inspirasihana
.
.
instagram kataloginspirasihana .
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara 🌹
.
.
#shawlinstantzynnirah #instantshawllabuh #inspirasihana #inspirasihanaraya2018 #shawllabuh #tudunglabuh #readytosolat #zynnirah #mencarizinnirah
Read more
Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan ...
Media Removed
Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan jubah atau baju kurung di pagi Syawal yang bakal menjelma? . . Alhamdulillah Shawl Instant soft awning cotton berdagu zynnirah seindah nama bidadari syurga. Bakal mengindahkan lagi ... Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan jubah atau baju kurung di pagi Syawal yang bakal menjelma?
.
.
Alhamdulillah Shawl Instant soft awning cotton berdagu zynnirah seindah nama bidadari syurga. Bakal mengindahkan lagi wanita muslimah yang dicintai Allah dengan design dari material chiffon yang lembut , sejuk dan tidak jarang serta flowly. Zynnirah sangat sesuai dipakai dengan semua warna baju dan jubah dengan 6 pilihan warna pastel yang menawan kalbu masya Allah. .
.
Shawl Instant Zynnirah direka khas dengan design ready to solat soft awning cotton berdagu sudah pastinya membuatkan kita mudah untuk solat di mana saja tanpa perlu memakai telekung solat 😊👍🏻
.
.
Hanya sarung saja dua kali dah boleh dipakai harian , ke tempat kerja , solat , umrah haji atau dipakai khas di hari bahagia atau di pagi Syawal 🌹
.
.
Dengan 6 warna dan 2 saiz iaitu free saiz utk pemakai saiz xl dan xxl serta didatangkan dengan saiz xxxl bagi pemakai super labuh.
.
.
Limited edition dengan jahitan ekslusif bersama metal tag IH Inspirasihana yang cantik menawan .
.
.
Dapatkan sekarang dengan free postage sempena promosi Ramdahan #inspirasihanaraya2018 😍
.
.
Wasaap terus ke 016-2620844 / 0162620449 skrg utk mendapatkan harga promosi dan book warna pilihan anda sblm stok habis 😍
.
.
Gps Butik Inspirasihana Ipoh
dibuka setiap hari dari Isnin hingga Sabtu bermula jam 9 pagi hingga 6 ptg 😊
.
.
updated produk di www.inspirasihana.com .
.
fb butik inspirasihana
.
.
instagram butik Inspirasihana
.
.
instagram kataloginspirasihana .
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara 🌹
.
#shawlinstantzynnirah #instantshawllabuh #inspirasihana #inspirasihanaraya2018 #shawllabuh #tudunglabuh #readytosolat #zynnirah #mencarizinnirah
Read more
Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan ...
Media Removed
Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan jubah atau baju kurung di pagi Syawal yang bakal menjelma? . . Alhamdulillah Shawl Instant soft awning cotton berdagu Zynirah seindah nama bidadari syurga. Bakal mengindahkan lagi wanita ... Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan jubah atau baju kurung di pagi Syawal yang bakal menjelma?
.
.
Alhamdulillah Shawl Instant soft awning cotton berdagu Zynirah seindah nama bidadari syurga. Bakal mengindahkan lagi wanita muslimah yang dicintai Allah dengan design dari material chiffon yang lembut , sejuk dan tidak jarang serta flowly. Zynirah sangat sesuai dipakai dengan semua warna baju dan jubah dengan 6 pilihan warna pastel yang menawan kalbu masya Allah. .
.
Shawl Instant Zynirah direka khas dengan design ready to solat soft awning cotton berdagu sudah pastinya membuatkan kita mudah untuk solat di mana saja tanpa perlu memakai telekung solat 😊👍🏻
.
.
Hanya sarung saja dua kali dah boleh dipakai harian , ke tempat kerja , solat , umrah haji atau dipakai khas di hari bahagia atau di pagi Syawal 🌹
.
.
Dengan 6 warna dan 2 saiz iaitu free saiz utk pemakai saiz xl dan xxl serta didatangkan dengan saiz xxxl bagi pemakai super labuh.
.
.
Limited edition dengan jahitan ekslusif bersama metal tag IH Inspirasihana yang cantik menawan .
.
.
Dapatkan harga promosi 10% sekarang dengan free postage untuk pre order sehingga 15 April 2018 sebelum stok habis 😍
.
.
WhatsApp terus ke 017-4792404 skrg utk mendapatkan harga promosi dan book warna pilihan anda sblm stok habis 😍
.
.
updated produk di www.inspirasihana.com .
.
FB: • Butik Inspirasihana •Az Zahra
.
.
IG: • @butikinspirasihana • @my_zurina
#kataloginspirasihana .
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara 🌹
.
.
#sayajualtudung #dsinspirasihana #inspirasihana #inspirasihanalovers #shawlzynirah #rayacollections2018
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa..bersemut rasa ...pilih jangan tak pilih..🤗 . JUBAH MAIRAA BRAND @nuraishahgallery Harga ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa..bersemut rasa😅
...pilih jangan tak pilih..🤗
.
JUBAH MAIRAA
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM150 SHJ😱
🦋 Material Jubah: Chiffon
.
berminat nak oder..jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE .
Ha...tepokkkkkk👏👏👏🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
Aku juga ingan cantik menjadi tetamu ilahi ... terdetik di hati seorang ibu yg telah mendapat panggilan ...
Media Removed
Aku juga ingan cantik menjadi tetamu ilahi ... terdetik di hati seorang ibu yg telah mendapat panggilan menjadi daifulrahman . . @harumialhaj memberi pengalam yg lain .. sis semua yg ingin menuju cinta hakiki . Koleksi mawaddah al wafa yg sangat selesa & cantik ini khas untuk jemaah haji ... Aku juga ingan cantik menjadi tetamu ilahi ... terdetik di hati seorang ibu yg telah mendapat panggilan menjadi daifulrahman .
.
@harumialhaj memberi pengalam yg lain .. sis semua yg ingin menuju cinta hakiki .
Koleksi mawaddah al wafa yg sangat selesa & cantik ini khas untuk jemaah haji dan umrah agar nampak sopan dan selesa dalam melakukan ibadah .. . .
🚨[ATTN] SPECIAL PRICE UNTUK MUSIM HAJI
Set haji dan umrah utk tetamu Allah. Selesa untuk buat ibadah.
.
DATE: *26 June – 22 Aug 2018*

DESIGN:
1) Bidadari (Khimar + Baju Seluar) :
Normal Price: RM 298/exclude postage.
Material : Double cotton
*Special Price : RM250/exclude postage* .
2) Khimar : Normal price : RM99/exclude postage.
Material : Chiffon
*Special Price : RM89/exclude postage* .
3) Set Blouse (Baju + Seluar): Normal Price : RM199/exclude.
*Special Price : RM180/exclude postage*

4) Mawaddah Al Wafa
Normal Price: RM268
Material: Moss crepe
*Special Price: RM228/exclude postage* .
5) Mawaddah (Mini Telekung)
Normal Price: RM99
*Special Price: RM89/exclude postage*

6) Al Wafa (Jubah)
Normal Price: RM169
*Special Price: RM150/exclude postage*
Read more
JUBAH KHAULAH NI RM79 JE DR NP RM179??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA ...
Media Removed
JUBAH KHAULAH NI RM79 JE DR NP RM179??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE 3 FOR ... JUBAH KHAULAH NI RM79 JE DR NP RM179??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
JUBAH KHALID AL WALID NI RM79 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI ...
Media Removed
JUBAH KHALID AL WALID NI RM79 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE ... JUBAH KHALID AL WALID NI RM79 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa.pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke mana2 tau..🤗 . JUBAH ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa.pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke mana2 tau..🤗
.
JUBAH LACEY ZELIA
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM150 SHJ😱
🦋 Material Jubah: Como Crepe+Lace
.
berminat nak oder..jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE 🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
Assalamualaikum.. NOW OPEN! Selamat datang ke Sentosa Collections @ Kampung Wireless Miri. Macam2 ...
Media Removed
Assalamualaikum.. NOW OPEN! Selamat datang ke Sentosa Collections @ Kampung Wireless Miri. Macam2 ada: Jubah Kurta Tudung Instant pelbagai Shawl Blouse Dress budak Rompers Baju Kurung Rompers Baju melayu Seluar budak Kopiah budak Tshirt haji Seluar Haji Blouse ... Assalamualaikum.. NOW OPEN!

Selamat datang ke Sentosa Collections @ Kampung Wireless Miri.

Macam2 ada:
Jubah
Kurta
Tudung Instant
pelbagai Shawl
Blouse
Dress budak
Rompers Baju Kurung
Rompers Baju melayu
Seluar budak
Kopiah budak
Tshirt haji
Seluar Haji
Blouse Umrah
Sejadah
FLEUR
FRESHCARE
Arabic Gum
Minyak Attar
Perfume Al- Rehab Original saudi
dan banyak lagi.. Untuk mendapatkan harga SPECIAL boleh datang ke kedai kami di Sentosa Jalan Permaisuri, Kampung Wireless.. orang2 Miri, Bintulu dan Brunei dijemput datang beramai2.. bagi yg berada di daerah dan negeri lain, kami boleh pos, mengikut barang dan harga pos.

#sentosacollections
#butikmiri
#miricommunity
#mirishop
#jubahmurah
#shawlmurah
#sarawakshawl
#fluer
#freshcare
#arabicgum
#rompers
#alrehab
#kampungwireless
#miri
#brunei
#bintulu
Read more
Assalamualaikum.. NOW OPEN! Selamat datang ke Sentosa Collections @ Kampung Wireless Miri. Macam2 ...
Media Removed
Assalamualaikum.. NOW OPEN! Selamat datang ke Sentosa Collections @ Kampung Wireless Miri. Macam2 ada: Jubah Kurta Tudung Instant pelbagai Shawl Blouse Dress budak Rompers Baju Kurung Rompers Baju melayu Seluar budak Kopiah budak Tshirt haji Seluar Haji Blouse ... Assalamualaikum.. NOW OPEN!

Selamat datang ke Sentosa Collections @ Kampung Wireless Miri.

Macam2 ada:
Jubah
Kurta
Tudung Instant
pelbagai Shawl
Blouse
Dress budak
Rompers Baju Kurung
Rompers Baju melayu
Seluar budak
Kopiah budak
Tshirt haji
Seluar Haji
Blouse Umrah
Sejadah
FLEUR
FRESHCARE
Arabic Gum
Minyak Attar
Perfume Al- Rehab Original saudi
dan banyak lagi.. Untuk mendapatkan harga SPECIAL boleh datang ke kedai kami di Sentosa Jalan Permaisuri, Kampung Wireless.. orang2 Miri, Bintulu dan Brunei dijemput datang beramai2.. bagi yg berada di daerah dan negeri lain, kami boleh pos, mengikut barang dan harga pos.

#sentosacollections
#butikmiri
#miricommunity
#mirishop
#jubahmurah
#shawlmurah
#sarawakshawl
#fluer
#freshcare
#arabicgum
#rompers
#alrehab
#kampungwireless
#miri
#brunei
#bintulu
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa.pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke mana2 tau..🤗 . JUBAH ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa.pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke mana2 tau..🤗
.
JUBAH LACEY ZELIA
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM150 SHJ😱
🦋 Material Jubah: Como Crepe+Lace
.
berminat nak oder..jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE 🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
• JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION • RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss WA ...
Media Removed
• JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION • RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss WA 013 250 5013 . . Material fabrik - Exclusive Moss Crepe (selesa, tak jarang, tak panas & tak melekap di badan). Mempunyai 4 variasi warna (Lemon, Black, Plum & Peach). Poket di kiri ... • JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION •

RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss
WA 013 250 5013
.
. ✔ Material fabrik - Exclusive Moss Crepe (selesa, tak jarang, tak panas & tak melekap di badan).
✔ Mempunyai 4 variasi warna (Lemon, Black, Plum & Peach).
✔ Poket di kiri & kanan.
✔ Loose cutting ( umbrella cut ).
✔ Nursing friendly - hidden ZIP 12 inci di hadapan.
✔ Wudhu' friendly - hidden ZIP 8 inci di kedua² belah lengan. .
.
📌📌WASSAP SEGERA 📲013 250 5013
.
.
#zahraijadress #jubah #dress #nursingfriendly #mesramenyusu #bffriendly #breastfeedingfriendly #ootd #bajupengapit #pengapit #bridesmates #dulangGirls #wedding2018
Read more
Assalamualaikum.. NOW OPEN! Selamat datang ke Sentosa Collections @ Kampung Wireless Miri. Macam2 ...
Media Removed
Assalamualaikum.. NOW OPEN! Selamat datang ke Sentosa Collections @ Kampung Wireless Miri. Macam2 ada: Jubah Kurta Tudung Instant pelbagai Shawl Blouse Dress budak Rompers Baju Kurung Rompers Baju melayu Seluar budak Kopiah budak Tshirt haji Seluar Haji Blouse ... Assalamualaikum.. NOW OPEN!

Selamat datang ke Sentosa Collections @ Kampung Wireless Miri.

Macam2 ada:
Jubah
Kurta
Tudung Instant
pelbagai Shawl
Blouse
Dress budak
Rompers Baju Kurung
Rompers Baju melayu
Seluar budak
Kopiah budak
Tshirt haji
Seluar Haji
Blouse Umrah
Sejadah
FLEUR
FRESHCARE
Arabic Gum
Minyak Attar
Perfume Al- Rehab Original saudi
dan banyak lagi.. Untuk mendapatkan harga SPECIAL boleh datang ke kedai kami di Sentosa Jalan Permaisuri, Kampung Wireless.. orang2 Miri, Bintulu dan Brunei dijemput datang beramai2.. bagi yg berada di daerah dan negeri lain, kami boleh pos, mengikut barang dan harga pos.

#sentosacollections
#butikmiri
#miricommunity
#mirishop
#jubahmurah
#shawlmurah
#sarawakshawl
#fluer
#freshcare
#arabicgum
#rompers
#alrehab
#kampungwireless
#miri
#brunei
#bintulu
Read more
METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA & MERDEKA SALE NI. ...
Media Removed
METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA & MERDEKA SALE NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI & MERDEKA SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 ... METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA & MERDEKA SALE NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI & MERDEKA SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
KURUNG IQLIMA NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA ...
Media Removed
KURUNG IQLIMA NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE 3 FOR ... KURUNG IQLIMA NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI ...
Media Removed
METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE 3 FOR ... METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI ...
Media Removed
METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE 3 FOR ... METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI ...
Media Removed
METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE 3 FOR ... METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI ...
Media Removed
METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE 3 FOR ... METAL CLUTCH BAG NI RM99 JE DR NP RM199??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Nile Blue ada size L je. Tinggal 2 helai lagi. Cepat dapatkan koleksi jubah HR dengan harga RM100 ...
Media Removed
Nile Blue ada size L je. Tinggal 2 helai lagi. Cepat dapatkan koleksi jubah HR dengan harga RM100 utk 3 helai 🤭 siapa cepat dia dapat. Nak raya haji ni pakai Jubah HR pon bergaya tau. Dah lah selesa, nak pergi korban lembu di pagi raya pon snang je. Sbb material kainnya sangat selesa bila dh sarung. ... Nile Blue ada size L je. Tinggal 2 helai lagi. Cepat dapatkan koleksi jubah HR dengan harga RM100 utk 3 helai 🤭 siapa cepat dia dapat. Nak raya haji ni pakai Jubah HR pon bergaya tau. Dah lah selesa, nak pergi korban lembu di pagi raya pon snang je. Sbb material kainnya sangat selesa bila dh sarung. Auch rugi tau. Cepat ws 014-5353433
Read more
• JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION • RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss WA ...
Media Removed
• JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION • RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss WA 013 250 5013 . . Material fabrik - Exclusive Moss Crepe (selesa, tak jarang, tak panas & tak melekap di badan). Mempunyai 4 variasi warna (Lemon, Black, Plum & Peach). Poket di kiri ... • JUBAH ANTASYA • KOLEKSI RAYA HAJI 2018 • READY STOCK • LIMITED EDITION •

RM110 + POS RM7sm/ Rm11ss
WA 013 250 5013
.
. ✔ Material fabrik - Exclusive Moss Crepe (selesa, tak jarang, tak panas & tak melekap di badan).
✔ Mempunyai 4 variasi warna (Lemon, Black, Plum & Peach).
✔ Poket di kiri & kanan.
✔ Loose cutting ( umbrella cut ).
✔ Nursing friendly - hidden ZIP 12 inci di hadapan.
✔ Wudhu' friendly - hidden ZIP 8 inci di kedua² belah lengan. .
.
📌📌WASSAP SEGERA 📲013 250 5013
.
.
#zahraijadress #jubah #dress #nursingfriendly #mesramenyusu #bffriendly #breastfeedingfriendly #ootd #bajupengapit #pengapit #bridesmates #dulangGirls #wedding2018
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa..bersemut rasa ...pilih jangan tak pilih..🤗 . JUBAH MAIRAA BRAND @nuraishahgallery Harga ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa..bersemut rasa😅
...pilih jangan tak pilih..🤗
.
JUBAH MAIRAA
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM150 SHJ😱
🦋 Material Jubah: Chiffon
.
berminat nak oder..jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE .
Ha...tepokkkkkk👏👏👏🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan ...
Media Removed
Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan jubah atau baju kurung di pagi Syawal yang bakal menjelma? . . Alhamdulillah Shawl Instant soft awning cotton berdagu zynnirah seindah nama bidadari syurga. Bakal mengindahkan lagi ... Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan jubah atau baju kurung di pagi Syawal yang bakal menjelma?
.
.
Alhamdulillah Shawl Instant soft awning cotton berdagu zynnirah seindah nama bidadari syurga. Bakal mengindahkan lagi wanita muslimah yang dicintai Allah dengan design dari material chiffon yang lembut , sejuk dan tidak jarang serta flowly. Zynnirah sangat sesuai dipakai dengan semua warna baju dan jubah dengan 6 pilihan warna pastel yang menawan kalbu masya Allah. .
.
Shawl Instant Zynnirah direka khas dengan design ready to solat soft awning cotton berdagu sudah pastinya membuatkan kita mudah untuk solat di mana saja tanpa perlu memakai telekung solat 😊👍🏻
.
.
Hanya sarung saja dua kali dah boleh dipakai harian , ke tempat kerja , solat , umrah haji atau dipakai khas di hari bahagia atau di pagi Syawal 🌹
.
.
Dengan 6 warna dan 2 saiz iaitu free saiz utk pemakai saiz xl dan xxl serta didatangkan dengan saiz xxxl bagi pemakai super labuh.
.
.
Limited edition dengan jahitan ekslusif bersama metal tag IH Inspirasihana yang cantik menawan .
.
.
Dapatkan sekarang dengan free postage sempena promosi Ramdahan #inspirasihanaraya2018 😍
.
.
Wasaap terus ke 016-2620844 / 0162620449 skrg utk mendapatkan harga promosi dan book warna pilihan anda sblm stok habis 😍
.
.
Gps Butik Inspirasihana Ipoh
dibuka setiap hari dari Isnin hingga Sabtu bermula jam 9 pagi hingga 6 ptg 😊
.
.
updated produk di www.inspirasihana.com .
.
fb butik inspirasihana
.
.
instagram butik Inspirasihana
.
.
instagram kataloginspirasihana .
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara 🌹
.
.
#shawlinstantzynnirah #instantshawllabuh #inspirasihana #inspirasihanaraya2018 #shawllabuh #tudunglabuh #readytosolat #zynnirah #mencarizinnirah
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa..bersemut rasa ...pilih jangan tak pilih..🤗 . JUBAH MAIRAA BRAND @nuraishahgallery Harga ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa..bersemut rasa😅
...pilih jangan tak pilih..🤗
.
JUBAH MAIRAA
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM150 SHJ😱
🦋 Material Jubah: Chiffon
.
berminat nak oder..jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE .
Ha...tepokkkkkk👏👏👏🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
Sekarang ni musim haji dah kan. Ada kaum keluarga yg dpt rezki menunaikan haji tahun ni? Why not kita ...
Media Removed
Sekarang ni musim haji dah kan. Ada kaum keluarga yg dpt rezki menunaikan haji tahun ni? Why not kita hadiahkan Zulaikha Set ni pd yg tersayang? . . Zulaikha ni hanya rm199 shj per set. Dah siap jubah dan tudung labuh. Dan exclusive pulak tu. Boleh pilih warna putih atau hitam. Mmg gojes ... Sekarang ni musim haji dah kan. Ada kaum keluarga yg dpt rezki menunaikan haji tahun ni? Why not kita hadiahkan Zulaikha Set ni pd yg tersayang? 😍😍😍
.
.
Zulaikha ni hanya rm199 shj per set. Dah siap jubah dan tudung labuh. Dan exclusive pulak tu. Boleh pilih warna putih atau hitam. Mmg gojes tauu. Kami produce tak byk. Hanya utk kesayangan2 kami jer. 😊😊 So kalau nak.. kena cepat yer. Nanti sold out. 😊😊😊
.
.
#alphzandralovers #alphzandraexclusive #kualaterengganu #terengganu #kualaterengganuvendor #multibrandsconceptstore #vendorconceptboutique #vendorbutik #vendorterengganu #pantaitimur #aidiladha2018 #jubahumrah #jubahhaji #tudungumrah #tudunghaji
Read more
 #Repost @jubahsouq (@get_repost) ・・・ Walau apapun tetap mulakan langkah anda dengan bismillah ...
Media Removed
#Repost @jubahsouq (@get_repost) ・・・ Walau apapun tetap mulakan langkah anda dengan bismillah 🏻 Lagi satu design jubah for Raya Haji yang akan release anytime je ni. So turn on post notification kalau xnak terlepas pandang ya. Cuba bagi nama baju ni mana tau di hari Jumaat ni beboss tergerak ... #Repost @jubahsouq (@get_repost)
・・・
Walau apapun tetap mulakan langkah anda dengan bismillah 🙏🏻 Lagi satu design jubah for Raya Haji yang akan release anytime je ni. So turn on post notification kalau xnak terlepas pandang ya. Cuba bagi nama baju ni mana tau di hari Jumaat ni beboss tergerak hati nak bg JUBAH FREE untuk nama yang terpilih 😱 #jubahsouqrayahaji2018
Read more
Salam Jumaat.. Korang dh pilih baju mane berkenan untuk raya haji ni... Sape tertunggu2 jubah dari ...
Media Removed
Salam Jumaat.. Korang dh pilih baju mane berkenan untuk raya haji ni... Sape tertunggu2 jubah dari @jubahsouq ni salah satu koleksi jubah baru tau . #Repost @jubahsouq (@get_repost) ・・・ Tadi video ni gambar warna yang sama #JameedaJubah for #jubahsouqrayahaji2018 Salam Jumaat.. Korang dh pilih baju mane berkenan untuk raya haji ni... Sape tertunggu2 jubah dari @jubahsouq ni salah satu koleksi jubah baru tau 😍☺
.
#Repost @jubahsouq (@get_repost)
・・・
Tadi video ni gambar warna yang sama #JameedaJubah for #jubahsouqrayahaji2018
Cantik kan Zulaikha Hijab kami ni. Berdagu, labuh dan soft awning. <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span> . . Kami reka Zulaikha ...
Media Removed
Cantik kan Zulaikha Hijab kami ni. Berdagu, labuh dan soft awning. . . Kami reka Zulaikha ni khas utk kesayangan kami menunaikan haji/umrah. Bimbang taku yg putih tu jarang? Jgn bimbang.. tudung putih kami ada lining tau. Zulaikha hijab kami dtg satu set dgn jubahnya. Hanya rm199 ... Cantik kan Zulaikha Hijab kami ni. Berdagu, labuh dan soft awning. 😍😍😍
.
.
Kami reka Zulaikha ni khas utk kesayangan kami menunaikan haji/umrah. Bimbang taku yg putih tu jarang? Jgn bimbang.. tudung putih kami ada lining tau. Zulaikha hijab kami dtg satu set dgn jubahnya. Hanya rm199 per set. Untungg tuu. Peminat pakaian kami tahu harga tudung kami shj pun biasanya rm149. Kan dah jimat berganda2 kalau combine dgn jubah. Jom dptkan di Alphzandra tau. 😊😊😊 .
.
#alphzandralovers #alphzandraexclusive #kualaterengganu #terengganu #kualaterengganuvendor #multibrandsconceptstore #vendorconceptboutique #vendorbutik #vendorterengganu #pantaitimur #umrah #haji #tudungumrah #tudunghaji
Read more
Selamat malam awak. Jangan lupa basuh kaki sebelum tidur! Husna elegance ni RM99 aje sekarang. ...
Media Removed
Selamat malam awak. Jangan lupa basuh kaki sebelum tidur! Husna elegance ni RM99 aje sekarang. Boleh buat melaram raya haji ni! Whatsapp tim kak nur +6011 1002 4812 untuk details Husna #tyara #blousemuslimah #nursingblouse #jubahmoden #kurungsyarie #jubah #jubah #redrose ... Selamat malam awak.
Jangan lupa basuh kaki sebelum tidur!

Husna elegance ni RM99 aje sekarang. Boleh buat melaram raya haji ni!

Whatsapp tim kak nur +6011 1002 4812 untuk details Husna 😁

#tyara #blousemuslimah #nursingblouse #jubahmoden #kurungsyarie
#jubah #jubah #redrose #
Read more
Mak aji baru tahu penerbangangan pertama jemaah haji pada14/7 . Jadi mak aji dengan besar hati ni ...
Media Removed
Mak aji baru tahu penerbangangan pertama jemaah haji pada14/7 . Jadi mak aji dengan besar hati ni nk bagi promo . @harumialhaj nk bg special proce untuk set bidadari . 🏻 seluar 🏻 mini jubah 🏻khimar . Semua set ni hanya ada dengan rm 250 sahaja .. jom tunaikan haji dengan selesa dan sopan ... Mak aji baru tahu penerbangangan pertama jemaah haji pada14/7 . Jadi mak aji dengan besar hati ni nk bagi promo .
@harumialhaj nk bg special proce untuk set bidadari .
👌🏻 seluar 👌🏻 mini jubah 👌🏻khimar .
Semua set ni hanya ada dengan rm 250 sahaja .. jom tunaikan haji dengan selesa dan sopan .
.
Follow @harumialhaj @harumialhaj atau wassap je 011-36494370 untuk order wasaap . .
Jgn lupa sharekan pada saudara mara uoll
Read more
Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan ...
Media Removed
Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan jubah atau baju kurung di pagi Syawal yang bakal menjelma? . . Alhamdulillah Shawl Instant soft awning cotton berdagu zynnirah seindah nama bidadari syurga. Bakal mengindahkan lagi ... Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan jubah atau baju kurung di pagi Syawal yang bakal menjelma?
.
.
Alhamdulillah Shawl Instant soft awning cotton berdagu zynnirah seindah nama bidadari syurga. Bakal mengindahkan lagi wanita muslimah yang dicintai Allah dengan design dari material chiffon yang lembut , sejuk dan tidak jarang serta flowly. Zynnirah sangat sesuai dipakai dengan semua warna baju dan jubah dengan 6 pilihan warna pastel yang menawan kalbu masya Allah. .
.
Shawl Instant Zynnirah direka khas dengan design ready to solat soft awning cotton berdagu sudah pastinya membuatkan kita mudah untuk solat di mana saja tanpa perlu memakai telekung solat 😊👍🏻
.
.
Hanya sarung saja dua kali dah boleh dipakai harian , ke tempat kerja , solat , umrah haji atau dipakai khas di hari bahagia atau di pagi Syawal 🌹
.
.
Dengan 6 warna dan 2 saiz iaitu free saiz utk pemakai saiz xl dan xxl serta didatangkan dengan saiz xxxl bagi pemakai super labuh.
.
.
Limited edition dengan jahitan ekslusif bersama metal tag IH Inspirasihana yang cantik menawan .
.
.
Dapatkan sekarang dengan free postage sempena promosi Ramdahan #inspirasihanaraya2018 😍
.
.
Wasaap terus ke 016-2620844 / 0162620449 skrg utk mendapatkan harga promosi dan book warna pilihan anda sblm stok habis 😍
.
.
Gps Butik Inspirasihana Ipoh
dibuka setiap hari dari Isnin hingga Sabtu bermula jam 9 pagi hingga 6 ptg 😊
.
.
updated produk di www.inspirasihana.com .
.
fb butik inspirasihana
.
.
instagram butik Inspirasihana
.
.
instagram kataloginspirasihana .
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara 🌹
.
.
#shawlinstantzynnirah #instantshawllabuh #inspirasihana #inspirasihanaraya2018 #shawllabuh #tudunglabuh #readytosolat #zynnirah #mencarizinnirah
Read more
Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan ...
Media Removed
Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan jubah atau baju kurung di pagi Syawal yang bakal menjelma? . . Alhamdulillah Shawl Instant soft awning cotton berdagu zynnirah seindah nama bidadari syurga. Bakal mengindahkan lagi ... Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan jubah atau baju kurung di pagi Syawal yang bakal menjelma?
.
.
Alhamdulillah Shawl Instant soft awning cotton berdagu zynnirah seindah nama bidadari syurga. Bakal mengindahkan lagi wanita muslimah yang dicintai Allah dengan design dari material chiffon yang lembut , sejuk dan tidak jarang serta flowly. Zynnirah sangat sesuai dipakai dengan semua warna baju dan jubah dengan 6 pilihan warna pastel yang menawan kalbu masya Allah. .
.
Shawl Instant Zynnirah direka khas dengan design ready to solat soft awning cotton berdagu sudah pastinya membuatkan kita mudah untuk solat di mana saja tanpa perlu memakai telekung solat 😊👍🏻
.
.
Hanya sarung saja dua kali dah boleh dipakai harian , ke tempat kerja , solat , umrah haji atau dipakai khas di hari bahagia atau di pagi Syawal 🌹
.
.
Dengan 6 warna dan 2 saiz iaitu free saiz utk pemakai saiz xl dan xxl serta didatangkan dengan saiz xxxl bagi pemakai super labuh.
.
.
Limited edition dengan jahitan ekslusif bersama metal tag IH Inspirasihana yang cantik menawan .
.
.
Dapatkan sekarang dengan free postage sempena promosi Ramdahan #inspirasihanaraya2018 😍
.
.
Wasaap terus ke 016-2620844 / 0162620449 skrg utk mendapatkan harga promosi dan book warna pilihan anda sblm stok habis 😍
.
.
Gps Butik Inspirasihana Ipoh
dibuka setiap hari dari Isnin hingga Sabtu bermula jam 9 pagi hingga 6 ptg 😊
.
.
updated produk di www.inspirasihana.com .
.
fb butik inspirasihana
.
.
instagram butik Inspirasihana
.
.
instagram kataloginspirasihana .
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara 🌹
.
.
#shawlinstantzynnirah #instantshawllabuh #inspirasihana #inspirasihanaraya2018 #shawllabuh #tudunglabuh #readytosolat #zynnirah #mencarizinnirah
Read more
Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan ...
Media Removed
Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan jubah atau baju kurung di pagi Syawal yang bakal menjelma? . . Alhamdulillah Shawl Instant soft awning cotton berdagu zynnirah seindah nama bidadari syurga. Bakal mengindahkan lagi ... Mencari- cari shawl instant labuh soft awning ready to solat yang cantik untuk dipasangkan dengan jubah atau baju kurung di pagi Syawal yang bakal menjelma?
.
.
Alhamdulillah Shawl Instant soft awning cotton berdagu zynnirah seindah nama bidadari syurga. Bakal mengindahkan lagi wanita muslimah yang dicintai Allah dengan design dari material chiffon yang lembut , sejuk dan tidak jarang serta flowly. Zynnirah sangat sesuai dipakai dengan semua warna baju dan jubah dengan 6 pilihan warna pastel yang menawan kalbu masya Allah. .
.
Shawl Instant Zynnirah direka khas dengan design ready to solat soft awning cotton berdagu sudah pastinya membuatkan kita mudah untuk solat di mana saja tanpa perlu memakai telekung solat 😊👍🏻
.
.
Hanya sarung saja dua kali dah boleh dipakai harian , ke tempat kerja , solat , umrah haji atau dipakai khas di hari bahagia atau di pagi Syawal 🌹
.
.
Dengan 6 warna dan 2 saiz iaitu free saiz utk pemakai saiz xl dan xxl serta didatangkan dengan saiz xxxl bagi pemakai super labuh.
.
.
Limited edition dengan jahitan ekslusif bersama metal tag IH Inspirasihana yang cantik menawan .
.
.
Dapatkan sekarang dengan free postage sempena promosi Ramdahan #inspirasihanaraya2018 😍
.
.
Wasaap terus ke 016-2620844 / 0162620449 skrg utk mendapatkan harga promosi dan book warna pilihan anda sblm stok habis 😍
.
.
Gps Butik Inspirasihana Ipoh
dibuka setiap hari dari Isnin hingga Sabtu bermula jam 9 pagi hingga 6 ptg 😊
.
.
updated produk di www.inspirasihana.com .
.
fb butik inspirasihana
.
.
instagram butik Inspirasihana
.
.
instagram kataloginspirasihana .
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara 🌹
.
.
#shawlinstantzynnirah #instantshawllabuh #inspirasihana #inspirasihanaraya2018 #shawllabuh #tudunglabuh #readytosolat #zynnirah #mencarizinnirah
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa.pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke mana2 tau..🤗 . JUBAH ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa.pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke mana2 tau..🤗
.
JUBAH LACEY ZELIA
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM150 SHJ😱
🦋 Material Jubah: Como Crepe+Lace
.
berminat nak oder..jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE 🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa mcm wanita solehah...pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa mcm wanita solehah...pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke mana2 tau..🤗
.
JUBAH LACEY ZELIA
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM150 SHJ😱
🦋 Material Jubah: Como Crepe+Lace
.
berminat nak oder..jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE .
Ha...tepokkkkkk👏👏👏🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
Musim Haji ni ramai yg nak Belikan mak , Mak Cik, sedara mara kan.. InsyaAllah murah rezeki uolls ...
Media Removed
Musim Haji ni ramai yg nak Belikan mak , Mak Cik, sedara mara kan.. InsyaAllah murah rezeki uolls tau belikan utk org tunaikan haji... Moga Urusan uolls dipermudahkan... . Ni la set yg jadi best seller sebab mudah utk Urusan mase buat Haji nanti... Material pon xpayah gosok, xpayah nk pikir2 ... Musim Haji ni ramai yg nak Belikan mak , Mak Cik, sedara mara kan.. InsyaAllah murah rezeki uolls tau belikan utk org tunaikan haji... Moga Urusan uolls dipermudahkan...
.
Ni la set yg jadi best seller sebab mudah utk Urusan mase buat Haji nanti... Material pon xpayah gosok, xpayah nk pikir2 cari Iron pulak mase nk buat Haji... follow @harumialhaj .
@harumialhaj
@harumialhaj
Ramai dh Puas hati dgn koleksi Jubah mawaddah al wafa... skrg sepanjang musim Haji ni, Mak aji nk bagi special promo 1 set jubah dan mini telekung tau... rm228 shj..
.
Boleh tgk semua warna di Website tau www.hijabsbyhanami.com.my
Read more
Jubah dgn seluar bagi muslimah. Juga terdapat pelbagai barangan keperluan untuk haji & umrah. ...
Media Removed
Jubah dgn seluar bagi muslimah. Juga terdapat pelbagai barangan keperluan untuk haji & umrah. Sila berkunjung ke butik kami - menyediakan kelengkapan haji & umrah biskita! . #callaboutique #jubah #seluar #brunei #brunei_ig #iklanbisnesbrunei #iklanbrunei #bruneishop #bruneisales ... Jubah dgn seluar bagi muslimah. Juga terdapat pelbagai barangan keperluan untuk haji & umrah. Sila berkunjung ke butik kami - menyediakan kelengkapan haji & umrah biskita!
.
#callaboutique #jubah #seluar #brunei #brunei_ig #iklanbisnesbrunei #iklanbrunei #bruneishop #bruneisales #pakaian #muslimah #haji #umrah
Read more
Spotted our #sucilovers wearing our #SUCICLUTCH Tq sis, come and shop again and again with us ya. ...
Media Removed
Spotted our #sucilovers wearing our #SUCICLUTCH Tq sis, come and shop again and again with us ya. Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik2 Exclusive #SUCICLUTCH metal Handbag yg boleh matching dg jubah saree #MEDINAMASTANI ni. Murah2 sekarang SALE HANYA RM99-RM109 SAHAJA. YAAAA, SEMPENA ... Spotted our #sucilovers wearing our #SUCICLUTCH Tq sis, come and shop again and again with us ya. Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik2 Exclusive #SUCICLUTCH metal Handbag yg boleh matching dg jubah saree #MEDINAMASTANI ni.
Murah2 sekarang SALE HANYA RM99-RM109 SAHAJA. YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik2 Exclusive #SUCICLUTCH metal Handbag yg boleh matching dg ...
Media Removed
Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik2 Exclusive #SUCICLUTCH metal Handbag yg boleh matching dg jubah saree #MEDINAMASTANI ni. Murah2 sekarang SALE HANYA RM99-RM109 SAHAJA. YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 ... Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik2 Exclusive #SUCICLUTCH metal Handbag yg boleh matching dg jubah saree #MEDINAMASTANI ni.
Murah2 sekarang SALE HANYA RM99-RM109 SAHAJA. YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik sis ni pakai #MEDINAMASTANI pink. Lawaa sangat. Tq sis. Nanti ...
Media Removed
Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik sis ni pakai #MEDINAMASTANI pink. Lawaa sangat. Tq sis. Nanti shopping lg ya.. . Jubah Saree Exclusive #Medinamastani ni RM309 JE DR NP RM319??? BIAR BETUL, Dah murah, murah lg.. YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE ... Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik sis ni pakai #MEDINAMASTANI pink. Lawaa sangat. Tq sis. Nanti shopping lg ya..😘😍
.
Jubah Saree Exclusive #Medinamastani ni RM309 JE DR NP RM319??? BIAR BETUL, Dah murah, murah lg.. YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
JUBAH ATIKAH NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI ...
Media Removed
JUBAH ATIKAH NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE ... JUBAH ATIKAH NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
JUBAH MUHAMMAD NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI ...
Media Removed
JUBAH MUHAMMAD NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE ... JUBAH MUHAMMAD NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik2 Exclusive #SUCICLUTCH metal Handbag yg boleh matching dg ...
Media Removed
Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik2 Exclusive #SUCICLUTCH metal Handbag yg boleh matching dg jubah saree #MEDINAMASTANI ni. Murah2 sekarang SALE HANYA RM99-RM109 SAHAJA. YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 ... Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik2 Exclusive #SUCICLUTCH metal Handbag yg boleh matching dg jubah saree #MEDINAMASTANI ni.
Murah2 sekarang SALE HANYA RM99-RM109 SAHAJA. YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik2 Exclusive #SUCICLUTCH metal Handbag yg boleh matching dg ...
Media Removed
Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik2 Exclusive #SUCICLUTCH metal Handbag yg boleh matching dg jubah saree #MEDINAMASTANI ni. Murah2 sekarang SALE HANYA RM99-RM109 SAHAJA. YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 ... Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik2 Exclusive #SUCICLUTCH metal Handbag yg boleh matching dg jubah saree #MEDINAMASTANI ni.
Murah2 sekarang SALE HANYA RM99-RM109 SAHAJA. YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Siapa dah aim #RapunzelJubahByImaan sebagai koleksi Raya Haji Imaan Lovers? Cepat komen <span class="emoji emoji2764"></span>️ banyak ...
Media Removed
Siapa dah aim #RapunzelJubahByImaan sebagai koleksi Raya Haji Imaan Lovers? Cepat komen ️ banyak banyak! — Kena shop Rapunzel Jubah ni cepat cepat tau, sebab stock sangat limited! Nanti tak sempat pula nak melaram masa raya haji.. Memandangkan butik dah tutup di malam hari, boleh jerr ... Siapa dah aim #RapunzelJubahByImaan sebagai koleksi Raya Haji Imaan Lovers? Cepat komen ❤️ banyak banyak!

Kena shop Rapunzel Jubah ni cepat cepat tau, sebab stock sangat limited! Nanti tak sempat pula nak melaram masa raya haji.. Memandangkan butik dah tutup di malam hari, boleh jerr log on to www.imaanboutique.com dan dapatkan Rapunzel Jubah ni untuk digayakan pada raya haji nanti 😍
Read more
Kenapa Jubah Seluar Safwa ni sesuai untuk bawa menunaikan Umrah dan Haji? Pertama ialah material ...
Media Removed
Kenapa Jubah Seluar Safwa ni sesuai untuk bawa menunaikan Umrah dan Haji? Pertama ialah material Fursan yang sedap dan selesa dipakai seharian di cuaca padang pasir untuk beribadah. Poket baju berzip agar keselamatan barang berharga lebih terpelihara. Kedua, feature pada hujung ... Kenapa Jubah Seluar Safwa ni sesuai untuk bawa menunaikan Umrah dan Haji?

Pertama ialah material Fursan yang sedap dan selesa dipakai seharian di cuaca padang pasir untuk beribadah. Poket baju berzip agar keselamatan barang berharga lebih terpelihara.

Kedua, feature pada hujung seluar yang bergetah di bahagian belakang menjadikan ianya senang grip pada betis semasa kita nak mengambil wudu' jadi tak perlulah nak menggulung hujung seluar bagai atau kepit di paha sehingga boleh terselak aurat kita semasa mengambil wudu'. Ini masalah biasa bila berwudu' di tandas awam masjid di Malaysia mahupun di Tanah Suci.

Seluar ini juga sesuai dijadikan sesuai yang dipakai di dalam jubah-jubah semasa berada di Tanah Suci.

Bawa tidur juga selesa.

Tag kawan-kawan yang sedang mencari koleksi Haji saat akhir. Mana tahu ini boleh membantu persiapan mereka menjadi lebih sempurna.

Kami suka!

#MCCUmrahHaji
#MCCRayaHajiSpecial
Read more
Mashaallah cantik sis ni pakai #MEDINAMASTANI in Royal blue. This exclusive Jubah saree is now ...
Media Removed
Mashaallah cantik sis ni pakai #MEDINAMASTANI in Royal blue. This exclusive Jubah saree is now RM309 FREE POSTAGE (np RM319). Promo until 31 Aug 2018. LIMITED PCS LEFT (S - XXL). SIAPA CEPAT DIA DAPAT. . WOWW! WOWWWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH ... Mashaallah cantik sis ni pakai #MEDINAMASTANI in Royal blue. This exclusive Jubah saree is now RM309 FREE POSTAGE (np RM319). Promo until 31 Aug 2018. LIMITED PCS LEFT (S - XXL). SIAPA CEPAT DIA DAPAT.
.
WOWW! WOWWWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik2 Exclusive #SUCICLUTCH metal Handbag yg boleh matching dg ...
Media Removed
Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik2 Exclusive #SUCICLUTCH metal Handbag yg boleh matching dg jubah saree #MEDINAMASTANI ni. Murah2 sekarang SALE HANYA RM99-RM109 SAHAJA. YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 ... Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik2 Exclusive #SUCICLUTCH metal Handbag yg boleh matching dg jubah saree #MEDINAMASTANI ni.
Murah2 sekarang SALE HANYA RM99-RM109 SAHAJA. YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
JUBAH ATIKAH NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI ...
Media Removed
JUBAH ATIKAH NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE ... JUBAH ATIKAH NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
JUBAH COUPLE NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC, RM158 FOR 2 PCS??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA ...
Media Removed
JUBAH COUPLE NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC, RM158 FOR 2 PCS??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - ... JUBAH COUPLE NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC, RM158 FOR 2 PCS??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
JUBAH MALIKA NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI ...
Media Removed
JUBAH MALIKA NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE ... JUBAH MALIKA NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
JUBAH COUPLE AISYAH & MUHAMMAD NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC & RM158 FOR 2 PCS, JE DR NP RM189 EACH??? WAHH ...
Media Removed
JUBAH COUPLE AISYAH & MUHAMMAD NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC & RM158 FOR 2 PCS, JE DR NP RM189 EACH??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL ... JUBAH COUPLE AISYAH & MUHAMMAD NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC & RM158 FOR 2 PCS, JE DR NP RM189 EACH??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Salam Aidil Adha. Siapa suka #MEDINAMASTANI hijau emerald macam sis Fara ni.Lawaa sangat. Tq sis. ...
Media Removed
Salam Aidil Adha. Siapa suka #MEDINAMASTANI hijau emerald macam sis Fara ni.Lawaa sangat. Tq sis. Nanti shopping lg ya.. . Jubah Saree Exclusive #Medinamastani ni RM309 JE DR NP RM319??? BIAR BETUL, Dah murah, murah lg.. YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! ... Salam Aidil Adha. Siapa suka #MEDINAMASTANI hijau emerald macam sis Fara ni.Lawaa sangat. Tq sis. Nanti shopping lg ya..😘😍
.
Jubah Saree Exclusive #Medinamastani ni RM309 JE DR NP RM319??? BIAR BETUL, Dah murah, murah lg.. YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Salam Aidil Adha. Tengok tu, pakai #MEDINAMASTANI bukan manusia je sayang, haiwan pun sayang. ...
Media Removed
Salam Aidil Adha. Tengok tu, pakai #MEDINAMASTANI bukan manusia je sayang, haiwan pun sayang. Kucing2 pun nak enter frame sis ni bergambar. Lawaa sangat. Tq sis. Nanti shopping lg ya.. . Jubah Saree Exclusive #Medinamastani ni RM309 JE DR NP RM319??? BIAR BETUL, Dah murah, murah lg.. ... Salam Aidil Adha. Tengok tu, pakai #MEDINAMASTANI bukan manusia je sayang, haiwan pun sayang. Kucing2 pun nak enter frame sis ni bergambar. Lawaa sangat. Tq sis. Nanti shopping lg ya..😘😍
.
Jubah Saree Exclusive #Medinamastani ni RM309 JE DR NP RM319??? BIAR BETUL, Dah murah, murah lg.. YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik puan ni pakai #MEDINAMASTANI kuning. Lawaa sangat. Tq sis. ...
Media Removed
Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik puan ni pakai #MEDINAMASTANI kuning. Lawaa sangat. Tq sis. Nanti shopping lg ya.. . Jubah Saree Exclusive #Medinamastani ni RM309 JE DR NP RM319??? BIAR BETUL, Dah murah, murah lg.. YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH ... Salam Aidil Adha. MashaAllah cantik puan ni pakai #MEDINAMASTANI kuning. Lawaa sangat. Tq sis. Nanti shopping lg ya..😘😍
.
Jubah Saree Exclusive #Medinamastani ni RM309 JE DR NP RM319??? BIAR BETUL, Dah murah, murah lg.. YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Kaos Haji/Umroh Longdress Kaos Haji/Umroh singlet Panjang sampai mata kaki untuk perempuan Menyerupai ...
Media Removed
Kaos Haji/Umroh Longdress Kaos Haji/Umroh singlet Panjang sampai mata kaki untuk perempuan Menyerupai jubah/gamis untuk dalaman jubah/gamis ihrom perempuan Bahan kaos Terdapat dua saku resleting Tersedia ukuran: STOCK KOSONG Rp 35.000 #kaoshaji #longdress #jubah #bajumuslim Kaos Haji/Umroh Longdress
Kaos Haji/Umroh singlet
Panjang sampai mata kaki untuk perempuan
Menyerupai jubah/gamis untuk dalaman jubah/gamis ihrom perempuan
Bahan kaos
Terdapat dua saku resleting

Tersedia ukuran: STOCK KOSONG
Rp 35.000

#kaoshaji #longdress #jubah #bajumuslim
JUBAH AISYAH NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI ...
Media Removed
JUBAH AISYAH NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE ... JUBAH AISYAH NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Cheritera Raya haji" asal raya buat perangaiii Terima kasih @dqapasboutique hari raya puasa hadiahkan baju now raya haji special discount jubah pada bonda permaisuri semoga murah rezeki...so uolls shopping baju kurung jubah boleh tempahan juga..0166602094 #plazamasalamshahalam ... Cheritera Raya haji" asal raya buat perangaiii
Terima kasih @dqapasboutique hari raya puasa hadiahkan baju now raya haji special discount jubah pada bonda permaisuri semoga murah rezeki...so uolls shopping baju kurung jubah boleh tempahan juga..📞0166602094 #plazamasalamshahalam #istanakasihsayang #rezekiallah #thankyouallah💕 #nampakkk #okbaiii
Read more
Mashaallah cantik Bonda Boss pakai #MEDINAMASTANI in Classic Emerald. This exclusive Jubah saree ...
Media Removed
Mashaallah cantik Bonda Boss pakai #MEDINAMASTANI in Classic Emerald. This exclusive Jubah saree is now RM309 FREE POSTAGE (np RM319). Promo until 31 Aug 2018. LIMITED PCS LEFT (S - XXL). SIAPA CEPAT DIA DAPAT. . WOWW! WOWWWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ... Mashaallah cantik Bonda Boss pakai #MEDINAMASTANI in Classic Emerald. This exclusive Jubah saree is now RM309 FREE POSTAGE (np RM319). Promo until 31 Aug 2018. LIMITED PCS LEFT (S - XXL). SIAPA CEPAT DIA DAPAT.
.
WOWW! WOWWWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Lawanya sisters ni pakai #MEDINAMASTANI in Royal Blue. This exclusive Jubah saree is now RM309 ...
Media Removed
Lawanya sisters ni pakai #MEDINAMASTANI in Royal Blue. This exclusive Jubah saree is now RM309 FREE POSTAGE (np RM319). Promo until 31 Aug 2018. LIMITED PCS LEFT (S - XXL). SIAPA CEPAT DIA DAPAT. . WOWW! WOWWWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 ... Lawanya sisters ni pakai #MEDINAMASTANI in Royal Blue. This exclusive Jubah saree is now RM309 FREE POSTAGE (np RM319). Promo until 31 Aug 2018. LIMITED PCS LEFT (S - XXL). SIAPA CEPAT DIA DAPAT.
.
WOWW! WOWWWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa mcm wanita solehah...pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa mcm wanita solehah...pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke mana2 tau..🤗
.
JUBAH LACEY ZELIA
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM150 SHJ😱
🦋 Material Jubah: Como Crepe+Lace
.
berminat nak oder..jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE .
Ha...tepokkkkkk👏👏👏🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Ada yg nak pakai jubah untuk raya haji nanti? yg ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Ada yg nak pakai jubah untuk raya haji nanti? yg nak satu set dgn tudung? Ni ha, jubah lacey kashmeera manis elok jer sepasang dengan tudung...sesuai sgt dipadankan bila pergi kenduri,santai2 atau ke ofis...tak crowded sgt pun...cantik ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Ada yg nak pakai jubah untuk raya haji nanti? yg nak satu set dgn tudung? Ni ha, jubah lacey kashmeera manis elok jer sepasang dengan tudung...sesuai sgt dipadankan bila pergi kenduri,santai2 atau ke ofis...tak crowded sgt pun...cantik dan sopan sbg muslimah..🤗 Jom la grab harga dh murah sgt ni mana nak dpt jubah satu set dgn tudung sekali...kat butik @nuraishahgallery ada😊
.
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM189 SHJ😱
🍭 5 WARNA
(Grey ,Pink ,soft purple ,baby blue, soft yellow )
🦋 Material Premium Chiffon Full lining
( selesa yakmat )
.
berminat nak oder..Jgn malu jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE .
Ha...tepokkkkkk👏👏👏🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa mcm wanita solehah...pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa mcm wanita solehah...pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke mana2 tau..🤗
.
JUBAH LACEY ZELIA
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM150 SHJ😱
🦋 Material Jubah: Como Crepe+Lace
.
berminat nak oder..jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE .
Ha...tepokkkkkk👏👏👏🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa mcm wanita solehah...pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa mcm wanita solehah...pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke mana2 tau..🤗
.
JUBAH LACEY ZELIA
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM150 SHJ😱
🦋 Material Jubah: Como Crepe+Lace
.
berminat nak oder..jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE .
Ha...tepokkkkkk👏👏👏🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa mcm wanita solehah...pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa mcm wanita solehah...pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke mana2 tau..🤗
.
JUBAH LACEY ZELIA
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM150 SHJ😱
🦋 Material Jubah: Como Crepe+Lace
.
berminat nak oder..jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE .
Ha...tepokkkkkk👏👏👏🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Ada yg nak pakai jubah untuk raya haji nanti? yg ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Ada yg nak pakai jubah untuk raya haji nanti? yg nak satu set dgn tudung? Ni ha, jubah lacey kashmeera manis elok jer sepasang dengan tudung...sesuai sgt dipadankan bila pergi kenduri,santai2 atau ke ofis...tak crowded sgt pun...cantik ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Ada yg nak pakai jubah untuk raya haji nanti? yg nak satu set dgn tudung? Ni ha, jubah lacey kashmeera manis elok jer sepasang dengan tudung...sesuai sgt dipadankan bila pergi kenduri,santai2 atau ke ofis...tak crowded sgt pun...cantik dan sopan sbg muslimah..🤗 Jom la grab harga dh murah sgt ni mana nak dpt jubah satu set dgn tudung sekali...kat butik @nuraishahgallery ada😊
.
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM189 SHJ😱
🍭 5 WARNA
(Grey ,Pink ,soft purple ,baby blue, soft yellow )
🦋 Material Premium Chiffon Full lining
( selesa yakmat )
.
berminat nak oder..Jgn malu jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE .
Ha...tepokkkkkk👏👏👏🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Ada yg nak pakai jubah untuk raya haji nanti? yg ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Ada yg nak pakai jubah untuk raya haji nanti? yg nak satu set dgn tudung? Ni ha, jubah lacey kashmeera manis elok jer sepasang dengan tudung...sesuai sgt dipadankan bila pergi kenduri,santai2 atau ke ofis...tak crowded sgt pun...cantik ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Ada yg nak pakai jubah untuk raya haji nanti? yg nak satu set dgn tudung? Ni ha, jubah lacey kashmeera manis elok jer sepasang dengan tudung...sesuai sgt dipadankan bila pergi kenduri,santai2 atau ke ofis...tak crowded sgt pun...cantik dan sopan sbg muslimah..🤗 Jom la grab harga dh murah sgt ni mana nak dpt jubah satu set dgn tudung sekali...kat butik @nuraishahgallery ada😊
.
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM189 SHJ😱
🍭 5 WARNA
(Grey ,Pink ,soft purple ,baby blue, soft yellow )
🦋 Material Premium Chiffon Full lining
( selesa yakmat )
.
berminat nak oder..Jgn malu jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE .
Ha...tepokkkkkk👏👏👏🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
••• Ramai yang mengecam kak Min sblm ni sbb xkluarkan jubah for raya kan <span class="emoji emoji1f602"></span> Maka dengan itu kak Min ...
Media Removed
••• Ramai yang mengecam kak Min sblm ni sbb xkluarkan jubah for raya kan Maka dengan itu kak Min persembahkan jubah for Raya Haji hokey. Cantik letops and limited edizione katanyaaaa! Cepat bagi NAMA jubah ni k.... . #jubahsouq #jubahsouqrayahaji2018 •••
Ramai yang mengecam kak Min sblm ni sbb xkluarkan jubah for raya kan 😂 Maka dengan itu kak Min persembahkan jubah for Raya Haji hokey. Cantik letops and limited edizione katanyaaaa! Cepat bagi NAMA jubah ni k.... .
#jubahsouq #jubahsouqrayahaji2018
JUBAH MALIKA NI RM79 JE DR NP RM189??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA ...
Media Removed
JUBAH MALIKA NI RM79 JE DR NP RM189??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE 3 FOR RM120 ALL ... JUBAH MALIKA NI RM79 JE DR NP RM189??? BIAR BETUL! YAAAA, SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa.pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke mana2 tau..🤗 . JUBAH ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa.pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke mana2 tau..🤗
.
JUBAH LACEY ZELIA
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM150 SHJ😱
🦋 Material Jubah: Como Crepe+Lace
.
berminat nak oder..jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE 🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa.pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke mana2 tau..🤗 . JUBAH ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa.pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke mana2 tau..🤗
.
JUBAH LACEY ZELIA
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM150 SHJ😱
🦋 Material Jubah: Como Crepe+Lace
.
berminat nak oder..jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE 🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa mcm wanita solehah...pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Awk pilih warna yang mana untuk pakai raya haji nanti???? mesti tak tahu nak beli yg mana sbb semua warna mengancam kan..manis pun manis mcm gula, lawa pun lawa mcm wanita solehah...pilih jangan tak pilih..jubah menawan sesuai dipakai ke mana2 tau..🤗
.
JUBAH LACEY ZELIA
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM150 SHJ😱
🦋 Material Jubah: Como Crepe+Lace
.
berminat nak oder..jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE .
Ha...tepokkkkkk👏👏👏🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
Ramai yang mengecam kak Min sblm ni sbb xkluarkan jubah for raya kan <span class="emoji emoji1f602"></span> Maka dengan itu kak Min persembahkan ...
Media Removed
Ramai yang mengecam kak Min sblm ni sbb xkluarkan jubah for raya kan Maka dengan itu kak Min persembahkan jubah for Raya Haji hokey. Cantik letops and limited edizione katanyaaaa! Cepat bagi NAMA jubah ni k.... #jubahsouq #jubahsouqrayahaji2018 Ramai yang mengecam kak Min sblm ni sbb xkluarkan jubah for raya kan 😂 Maka dengan itu kak Min persembahkan jubah for Raya Haji hokey. Cantik letops and limited edizione katanyaaaa! Cepat bagi NAMA jubah ni k.... #jubahsouq #jubahsouqrayahaji2018
Lawanya sisters ni pakai #MEDINAMASTANI in Royal Blue. This exclusive Jubah saree is now RM309 FREE POSTAGE (np RM319). Promo until 31 Aug 2018. LIMITED PCS LEFT (S - XXL). SIAPA CEPAT DIA DAPAT. . WOWW! WOWWWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 ... Lawanya sisters ni pakai #MEDINAMASTANI in Royal Blue. This exclusive Jubah saree is now RM309 FREE POSTAGE (np RM319). Promo until 31 Aug 2018. LIMITED PCS LEFT (S - XXL). SIAPA CEPAT DIA DAPAT.
.
WOWW! WOWWWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Andddd the winner is @syafieqazaky_ <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span>tahniah dear kerana memenangi Tuhfah Jubah untuk raya ...
Media Removed
Andddd the winner is @syafieqazaky_ tahniah dear kerana memenangi Tuhfah Jubah untuk raya haji ni. Yg belum rezeki boleh cuba untuk next contest pula ya! yg belum beli pula cepat sbb kita nk close postage!!! Andddd the winner is @syafieqazaky_ 😍😍😍tahniah dear kerana memenangi Tuhfah Jubah untuk raya haji ni. Yg belum rezeki boleh cuba untuk next contest pula ya! 😘yg belum beli pula cepat sbb kita nk close postage!!!
Yay its weekend! And yepp, it is about time to shop for Raya Haji, isnt it? We at Popposhh are giving ...
Media Removed
Yay its weekend! And yepp, it is about time to shop for Raya Haji, isnt it? We at Popposhh are giving you 10% discount for every purchase of Demure shawls! Add some color to your jubah piece and embrace your inner fashionista with this dual tone instant shawl! Not sure how to style it? Play our ... Yay its weekend! And yepp, it is about time to shop for Raya Haji, isnt it? We at Popposhh are giving you 10% discount for every purchase of Demure shawls! Add some color to your jubah piece and embrace your inner fashionista with this dual tone instant shawl!
Not sure how to style it? Play our recent upload tutorial video and watch how easy & hassle free our shawl is!
To shop, click http://popposhh.tictail.com
To secure your desired item : PM our team on Facebook.
For more updates, follow our IG: popposhh

#popposhh #singapore #malaysia #instantshawls #shawls #pinfree #dual #hijab #hijabster #hijabista #modest #tictail #facebook #readytowear #pretty #color #eid #eidadha #promo #murah #hijabstyle #hijabfashion #hijabi #tudung #shopmycloset #ecommerce #onlinestore #stylista #muslimahstyle #sale
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Ada yg nak pakai jubah untuk raya haji nanti? yg ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Ada yg nak pakai jubah untuk raya haji nanti? yg nak satu set dgn tudung? Ni ha, jubah lacey kashmeera manis elok jer sepasang dengan tudung...sesuai sgt dipadankan bila pergi kenduri,santai2 atau ke ofis...tak crowded sgt pun...cantik ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Ada yg nak pakai jubah untuk raya haji nanti? yg nak satu set dgn tudung? Ni ha, jubah lacey kashmeera manis elok jer sepasang dengan tudung...sesuai sgt dipadankan bila pergi kenduri,santai2 atau ke ofis...tak crowded sgt pun...cantik dan sopan sbg muslimah..🤗 Jom la grab harga dh murah sgt ni mana nak dpt jubah satu set dgn tudung sekali...kat butik @nuraishahgallery ada😊
.
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM189 SHJ😱
🍭 5 WARNA
(Grey ,Pink ,soft purple ,baby blue, soft yellow )
🦋 Material Premium Chiffon Full lining
( selesa yakmat )
.
berminat nak oder..Jgn malu jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE .
Ha...tepokkkkkk👏👏👏🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Ada yg nak pakai jubah untuk raya haji nanti? yg ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI . Ada yg nak pakai jubah untuk raya haji nanti? yg nak satu set dgn tudung? Ni ha, jubah lacey kashmeera manis elok jer sepasang dengan tudung...sesuai sgt dipadankan bila pergi kenduri,santai2 atau ke ofis...tak crowded sgt pun...cantik ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
.
Ada yg nak pakai jubah untuk raya haji nanti? yg nak satu set dgn tudung? Ni ha, jubah lacey kashmeera manis elok jer sepasang dengan tudung...sesuai sgt dipadankan bila pergi kenduri,santai2 atau ke ofis...tak crowded sgt pun...cantik dan sopan sbg muslimah..🤗 Jom la grab harga dh murah sgt ni mana nak dpt jubah satu set dgn tudung sekali...kat butik @nuraishahgallery ada😊
.
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM189 SHJ😱
🍭 5 WARNA
(Grey ,Pink ,soft purple ,baby blue, soft yellow )
🦋 Material Premium Chiffon Full lining
( selesa yakmat )
.
berminat nak oder..Jgn malu jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE .
Ha...tepokkkkkk👏👏👏🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI <span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> BELI SATU PERCUMA 3<span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span> . Ada yg nak pakai jubah untuk ...
Media Removed
Assalamualaikum... . SALE DATANG LAGI BELI SATU PERCUMA 3 . Ada yg nak pakai jubah untuk raya haji nanti? Ni ha, jubah simple manis elok jer...sesuai sgt dipadankan bila pergi masjid atau surau,santai2 atau ke ofis...tak crowded sgt pun...cantik dan sopan sbg muslimah..🤗 ... Assalamualaikum...
.
SALE DATANG LAGI 👏👏🎉🎉
BELI SATU PERCUMA 3😱😱
.
Ada yg nak pakai jubah untuk raya haji nanti? Ni ha, jubah simple manis elok jer...sesuai sgt dipadankan bila pergi masjid atau surau,santai2 atau ke ofis...tak crowded sgt pun...cantik dan sopan sbg muslimah..🤗 Jom la grab harga dh murah sgt ni mana nak dpt beli jubah PERCUMA jubah lagi satu,FREE tudung dan FREE Stoking..mmg nanges kalau tak grab skrg!..
.
👗 BRAND @nuraishahgallery
💸Harga Sale RM199 SHJ UTK 2PSG JUBAH😱
🍭 2 WARNA ( HITAM & PUTIH
🦋 Material
.
berminat nak oder..Jgn malu jgn segan whatsaap kak lynn laju2 ya...❤️
.
🦋FREE FREE FREE FREE SERVICE CHARGE 🦋
.
📲 ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
📲ps_lynnlynda.mer 019 429 3638
.
Kak Lynn nk bg awak sale juga untuk POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Untuk belian 1 item kak lynn bg postage 👇
.
📮RM5 Semenanjung
📮RM10 Sabah & Sarawak
.
📮 FREE FREE FREE POSTAGE ! Untuk belian lebih dari 1 Item..Kak lynn bg awk free POSTAGE🤗🤗
.
@ps_lynnlynda.mer
Read more
ADMIN nak tanya "HARI RAYA HAJI" ni, korang semua dapatkan baju jubah, kurta semua dimana? . Admin ...
Media Removed
ADMIN nak tanya "HARI RAYA HAJI" ni, korang semua dapatkan baju jubah, kurta semua dimana? . Admin nak recommend untuk korang dekat MECK, dia ada fresh -RAYA HAJI COLLECTION 2018- Cc: @meck_my . Sekarang ada SALE, Cuba tengok sekarang di @meck_my Ada brand Lalaki & Elrah Exclusive . #Lalaki #kurta #jubah #elrah #hypebeast #meck #meckhaus #rayahajicollection2018 #malaysia #jomdakwah ADMIN nak tanya "HARI RAYA HAJI" ni, korang semua dapatkan baju jubah, kurta semua dimana?
.
Admin nak recommend untuk korang dekat MECK, dia ada fresh -RAYA HAJI COLLECTION 2018-
Cc: @meck_my
.
Sekarang ada SALE, Cuba tengok sekarang di @meck_my
Ada brand Lalaki & Elrah Exclusive
.
#Lalaki #kurta #jubah #elrah #hypebeast #meck #meckhaus #rayahajicollection2018 #malaysia #jomdakwah
Jubah wudhu sesuai untuk jemaah muslimah. Sila berkunjung ke butik kami - menyediakan kelengkapan ...
Media Removed
Jubah wudhu sesuai untuk jemaah muslimah. Sila berkunjung ke butik kami - menyediakan kelengkapan haji & umrah biskita! . #callaboutique #jubah #wudhufriendly #brunei #brunei_ig #iklanbisnesbrunei #iklanbrunei #bruneishop #bruneisales #pakaian #muslimah #haji #umrah Jubah wudhu sesuai untuk jemaah muslimah. Sila berkunjung ke butik kami - menyediakan kelengkapan haji & umrah biskita!
.
#callaboutique #jubah #wudhufriendly #brunei #brunei_ig #iklanbisnesbrunei #iklanbrunei #bruneishop #bruneisales #pakaian #muslimah #haji #umrah
Nak Cari Kelengkapan Haji & Umrah macam model ni pakai?, Nampak cantik dan selesa kan?:) InshaAllah ...
Media Removed
Nak Cari Kelengkapan Haji & Umrah macam model ni pakai?, Nampak cantik dan selesa kan?:) InshaAllah kunjungi butik kami untuk dapatkan pelbagai pilihan jubah seluar, jubah, mini telekung, tudung dan lain-lain kelengkapan Boleh juga dibeli melalui online, whatsapp 019-3993 786 untuk ... Nak Cari Kelengkapan Haji & Umrah macam model ni pakai?, Nampak cantik dan selesa kan?:) InshaAllah kunjungi butik kami untuk dapatkan pelbagai pilihan jubah seluar, jubah, mini telekung, tudung dan lain-lain kelengkapan

Boleh juga dibeli melalui online, whatsapp 019-3993 786 untuk details:) #alcatalythestrand #alcatalypusatsehentikengkapanhajiumrah #kelengkapanhajiumrah #haji #umrah #onestopcentrehajjumrah #keperluanhaji #baranghaji #travelhaji #travelumrah
Read more
JUBAH SAYYIDAH NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI ...
Media Removed
JUBAH SAYYIDAH NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE ... JUBAH SAYYIDAH NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
JUBAH FATEH NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI ...
Media Removed
JUBAH FATEH NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW! . HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE! ALL MUST GO! ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI) ALL KURUNG RM99 ALL BABY JUBAH RM69 ALL SHAWL 3/4 FOR RM100 ALL KURTA RM79 - RM99 ALL BLOUSE ... JUBAH FATEH NI HANYA RM79 JE FOR 1 PC??? WAHH BIAR BETUL! YAAAA,SEMPENA AIDIL ADHA NI. WOWW!
.
HARI RAYA HAJI SALE!! SBYH CLEARANCE SALE!
ALL MUST GO!
ALL JUBAH RM79 (EXCLUDE MEDINA MASTANI)
ALL KURUNG RM99
ALL BABY JUBAH RM69
ALL SHAWL 3/4 FOR RM100
ALL KURTA RM79 - RM99
ALL BLOUSE 3 FOR RM120
ALL HANDBAGS RM99-RM109
.
SERBU BUTIK SBYH AT DATARAN WANGSA MELAWATI NOW NOW NOW! .
OR WHATSAPP 0176368605 NOW!
.
PREMIUM QUALITY AT SUPER LOW PRICE!
.
#HARIRAYAHAJISALE #MERDEKASALE #SBYHCLEARANCESALE #SBYH #JUBAHMURAH #HANDBAGMURAH #KURTAMURAH #JUBAHKANAKKANAKMIRAH #JUBAHBABYMURAH
Read more
Assalamualaikum.. NOW OPEN! Selamat datang ke Sentosa Collections @ Kampung Wireless Miri. Macam2 ...
Media Removed
Assalamualaikum.. NOW OPEN! Selamat datang ke Sentosa Collections @ Kampung Wireless Miri. Macam2 ada: Jubah Kurta Tudung Instant pelbagai Shawl Blouse Dress budak Rompers Baju Kurung Rompers Baju melayu Seluar budak Kopiah budak Tshirt haji Seluar Haji Blouse ... Assalamualaikum.. NOW OPEN!

Selamat datang ke Sentosa Collections @ Kampung Wireless Miri.

Macam2 ada:
Jubah
Kurta
Tudung Instant
pelbagai Shawl
Blouse
Dress budak
Rompers Baju Kurung
Rompers Baju melayu
Seluar budak
Kopiah budak
Tshirt haji
Seluar Haji
Blouse Umrah
Sejadah
FLEUR
FRESHCARE
Arabic Gum
Minyak Attar
Perfume Al- Rehab Original saudi
dan banyak lagi.. Untuk mendapatkan harga SPECIAL boleh datang ke kedai kami di Sentosa Jalan Permaisuri, Kampung Wireless.. orang2 Miri, Bintulu dan Brunei dijemput datang beramai2.. bagi yg berada di daerah dan negeri lain, kami boleh pos, mengikut barang dan harga pos.

#sentosacollections
#butikmiri
#miricommunity
#mirishop
#jubahmurah
#shawlmurah
#sarawakshawl
#fluer
#freshcare
#arabicgum
#rompers
#alrehab
#kampungwireless
#miri
#brunei
#bintulu
Read more
Loading...
Load More