Loading...


Unique profiles
7
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Dewan Laman Bestari Au3, PULAPOL Kuala Lumpur
Average media age
1112.1 days
to ratio
2.1
@Regrann from @azzam_sham - jom dapatkan #pizzaislambyazzamsham hari ini di #KUD15 dan hari ini ...
Media Removed
@Regrann from @azzam_sham - jom dapatkan #pizzaislambyazzamsham hari ini di #KUD15 dan hari ini merupakan hari terakhir azzam d sini !!! mai mai mai #Repost @riduan_habib with @repostapp. ・・・ Thnks @azzam_sham pizza yg sdap..very2 good..sape nk rsa pizza buatan azzam..meh dtg @kud_2015 ... @Regrann from @azzam_sham - jom dapatkan #pizzaislambyazzamsham hari ini di #KUD15 dan hari ini merupakan hari terakhir azzam d sini !!! mai mai mai #Repost @riduan_habib with @repostapp.
・・・
Thnks @azzam_sham pizza yg sdap..very2 good..sape nk rsa pizza buatan azzam..meh dtg @kud_2015 #Regrann
Read more
Loading...
Influence dari #hantukaklimah !! Tag member korang yang tengah putus cinta ! Best with earphones on Produced by @m.azimramdan @m.azimramdan @azzam_sham #mogatabah #enjoy #azzamcover #azzamsham #azzambigfamily #azzamshamtroopers #srikandicintaku Influence dari #hantukaklimah 👻 !! Tag member korang yang tengah putus cinta 😭 ! Best with earphones on 🎧 Produced by @m.azimramdan 🎸 @m.azimramdan 🎹 @azzam_sham
#mogatabah #enjoy #azzamcover #azzamsham #azzambigfamily #azzamshamtroopers #srikandicintaku
Good Night All.. #AzzamSham #PizzaIslamByAzzamSham @Regrann from @azzam_sham - selamat ...
Media Removed
Good Night All.. #AzzamSham #PizzaIslamByAzzamSham @Regrann from @azzam_sham - selamat malam !!! #mvcintasejatiku #cintasejatiku #azzamsham #Regrann Good Night All..
#AzzamSham
#PizzaIslamByAzzamSham

@Regrann from @azzam_sham - selamat malam !!! #mvcintasejatiku #cintasejatiku #azzamsham #Regrann
Jangan mara ya klu ada salah haha first try #Repost @soffwany_yusoff with @get_repost ・・・ aku cinta️ #akakpolis #suriarecords #nafascinta @azzam_sham Jangan mara ya klu ada salah haha first try 😂 #Repost @soffwany_yusoff with @get_repost
・・・
aku cinta❤️ #akakpolis #suriarecords #nafascinta
@azzam_sham
Sebelum mereka popular, dari diaorg kecik aku sokong diaorg ni.. skang dah besaq dah masing2.. ...
Media Removed
Sebelum mereka popular, dari diaorg kecik aku sokong diaorg ni.. skang dah besaq dah masing2.. masing2 dah berjaya dalam bidang masing2.. the beesings tinggal kenangan.. comelkan diaorg masa ni... @azzam_sham , @didiastillah , @haqiemrusli98_ dan @don_fimie .. good luck dengan karier ... Sebelum mereka popular, dari diaorg kecik aku sokong diaorg ni.. skang dah besaq dah masing2.. masing2 dah berjaya dalam bidang masing2.. the beesings tinggal kenangan.. comelkan diaorg masa ni... @azzam_sham , @didiastillah , @haqiemrusli98_ dan @don_fimie .. good luck dengan karier masing2.. #love
#bbnu
#haqiemrusli
#fimiedon
#dirafthrowbackwithartis
Read more
 #Repost @karlnzr with @get_repost ・・・ Iftar bersama @azzam_sham dan anak-anak yatim Darul ...
Media Removed
#Repost @karlnzr with @get_repost ・・・ Iftar bersama @azzam_sham dan anak-anak yatim Darul Taqwa #iftar #anakyatim #darultaqwa #iger #instaevent #igermy #igermalaysia #wanhuzairildesign #wanhuzairilcollections #wanhuzairilmenwear #malaysiadesigner #internationaldesigner ... #Repost @karlnzr with @get_repost
・・・
Iftar bersama @azzam_sham dan anak-anak yatim Darul Taqwa #iftar #anakyatim #darultaqwa #iger #instaevent #igermy #igermalaysia #wanhuzairildesign #wanhuzairilcollections #wanhuzairilmenwear #malaysiadesigner #internationaldesigner #celebritydesigner
Read more
Loading...
Satu pentas dengan abang @azzam_sham dulu qd tengok abang azam nyanyi. #qd #aipm2017 #picc #
Media Removed
Satu pentas dengan abang @azzam_sham dulu qd tengok abang azam nyanyi. #qd #aipm2017 #picc # Satu pentas dengan abang @azzam_sham dulu qd tengok abang azam nyanyi. #qd #aipm2017 #picc #
Abang kte ni rindu plak nk niaga time hujan...huhu.. skrang nie da jarang hujan da kan? huhu #pizzaislambyazzamsham #AzzamSham @Regrann ...
Media Removed
Abang kte ni rindu plak nk niaga time hujan...huhu.. skrang nie da jarang hujan da kan? huhu #pizzaislambyazzamsham #AzzamSham @Regrann from @azzam_sham - rindu nak berniaga time hujan huhu #throwback #kud15 #azzamsham #pizzaislambyazzamsham #penattakhilanglagi #Regrann Abang kte ni rindu plak nk niaga time hujan...huhu..
skrang nie da jarang hujan da kan?
huhu
#pizzaislambyazzamsham
#AzzamSham

@Regrann from @azzam_sham - rindu nak berniaga time hujan huhu #throwback #kud15 #azzamsham #pizzaislambyazzamsham #penattakhilanglagi #Regrann
Loading...
Sepetang jom ! <span class="emoji emoji1f60d"></span> #Repost @azzamsham_troopers with @get_repost ・・・ Assalamualaikum, Selamat ...
Media Removed
Sepetang jom ! #Repost @azzamsham_troopers with @get_repost ・・・ Assalamualaikum, Selamat petang !!! Azzam Sham Troopers #azzamsham #azzambigfamily #azzamshamtroopers #azzamshamfc #throwback Sepetang jom ! 😍
#Repost @azzamsham_troopers with @get_repost
・・・
Assalamualaikum, Selamat petang !!! Azzam Sham Troopers #azzamsham #azzambigfamily #azzamshamtroopers #azzamshamfc #throwback
Kenal x sape ni ?? @azzam_sham
Media Removed
Kenal x sape ni ?? @azzam_sham Kenal x sape ni ??
@azzam_sham
🏻🏻 #Repost @mvm_production with @get_repost ・・・ Merdeka coming up this month! Nantikan #AnakMerdeka tidak lama lagi di youtube MVM Music! Stay tuned! . . . Featuring @yabang_khalifah_official @ezadlazim @syafiqfarhain @evon_song @iamsantesh @azzam_sham #merdeka #anakmerdeka ... 👏🏻👏🏻 #Repost @mvm_production with @get_repost
・・・
Merdeka coming up this month! Nantikan #AnakMerdeka tidak lama lagi di youtube MVM Music! Stay tuned!
. . .
Featuring @yabang_khalifah_official @ezadlazim @syafiqfarhain @evon_song @iamsantesh @azzam_sham #merdeka #anakmerdeka #newsong #mvmproduction #mvmmusic
Read more
Hye guys! Assalamualaikum..good news! We are back to serve uolss PIZZA ISLAM BY AZZAM SHAM.. Dont ...
Media Removed
Hye guys! Assalamualaikum..good news! We are back to serve uolss PIZZA ISLAM BY AZZAM SHAM.. Dont forget to grab it..x menyesal anda cuba malah anda akn menyesal kalau x cuba..😎😎 Dah rasa?bgtau kwn2,family,sepupu,sepapat semua noh.. Jng lupa #PizzaIslamByAzzamSham @Regrann ... Hye guys!
Assalamualaikum..good news!
We are back to serve uolss PIZZA ISLAM BY AZZAM SHAM..
Dont forget to grab it..x menyesal anda cuba malah anda akn menyesal kalau x cuba..😎😎
Dah rasa?bgtau kwn2,family,sepupu,sepapat semua noh..
Jng lupa #PizzaIslamByAzzamSham 😉

@Regrann from @azzam_sham - Pizza Islam kembali lagi !! 🎉🎉 Tmpt : berhadapan restoran shahi food , desa tasik , jalan 30/146
Waktu berniaga : 3 ptg - 7 ptg
Pelbagai perisa menarik ! • Spicy Chicken • Super Suprem • Sea Food • Cowboy • Hawaii • Hawaii Chicken 🧀🧀🧀🧀🧀🧀
🍕🍕🍕🍕🍕🍕
🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #Regrann
Read more
Loading...
happy birthday to my bro @azzam_sham ! semoga dimurahkan rezeki and may allah bless you always! here’s a snipet of “pelukis jalanan” by @flukystudios coming soon! happy birthday to my bro @azzam_sham ! semoga dimurahkan rezeki and may allah bless you always! here’s a snipet of “pelukis jalanan” by @flukystudios coming soon! 🍰
ASSALAM...Selamat Tengahari... Da Lunch? mkn ape je? Guyss!! 3&4 oct nie Gerai Pizza Islam ...
Media Removed
ASSALAM...Selamat Tengahari... Da Lunch? mkn ape je? Guyss!! 3&4 oct nie Gerai Pizza Islam akn ad kat Karnival Usahawan Cilik tau...Kat Putrajaya.. So,sape yg x dpt rasa aritu time kat KUD...bole la g serbu booth Pizza Islam nnt kat KUC..tau2.. jng lepaskan peluang tau... @Regrann ... ASSALAM...Selamat Tengahari...
Da Lunch?
mkn ape je?
Guyss!!
3&4 oct nie Gerai Pizza Islam akn ad kat Karnival Usahawan Cilik tau...Kat Putrajaya..
So,sape yg x dpt rasa aritu time kat KUD...bole la g serbu booth Pizza Islam nnt kat KUC..tau2..
jng lepaskan peluang tau...
@Regrann from @azzam_shamtroopers - Jumpa @azzam_sham di sana okay !!! #azzamsham #cintasejatiku #mvcintasejatiku #pizzaislam #Regrann
Read more
Guyyys!!!!Cepat tau datang ke #karnivalusahawancilik bole rasa #pizzaislambyazzamsham... jng ...
Media Removed
Guyyys!!!!Cepat tau datang ke #karnivalusahawancilik bole rasa #pizzaislambyazzamsham... jng lupa tau..azzam tunggu korang tu... #putrajaya #karnivalusahawancilik #pizzaislambyazzamsham @Regrann from @azzam_sham - cepat2 datang ke anjung floria presint 4 !! siapa ... Guyyys!!!!Cepat tau datang ke #karnivalusahawancilik
bole rasa #pizzaislambyazzamsham...
jng lupa tau..azzam tunggu korang tu...
#putrajaya
#karnivalusahawancilik
#pizzaislambyazzamsham
@Regrann from @azzam_sham - cepat2 datang ke anjung floria presint 4 !! siapa yang nak rasa #pizzaislambyazzamsham mai mai mai !! #jumpaandadisana #putrajaya #karnivalusahawancilik #Regrann
Read more
Loading...
Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha! @Regrann from @azzam_sham - selamat menyambut hari ...
Media Removed
Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha! @Regrann from @azzam_sham - selamat menyambut hari raya aidiladha !! esok ada sesiapa yg nak ikut azzam pegi korban lembu tak ? hehe 🐃🐄🐐🐪 #Regrann Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha!

@Regrann from @azzam_sham - selamat menyambut hari raya aidiladha !! esok ada sesiapa yg nak ikut azzam pegi korban lembu tak ? hehe 🐃🐄🐮🐐🐫🐪 #Regrann
Assalam..Guysss berita baik utk semua... haaa..hujung minggu nie hari sabtu Azzam akn perform kat SKPT2! Ada jual #pizzaislam sekali la... wow!bestnye... So,siapa yg nk rasa pizza islam bole la g nnt k.. Rindu Azzam perform gak? Bole tengok sekali nnt smbil beli pizza islam... 2 ... Assalam..Guysss berita baik utk semua...
haaa..hujung minggu nie hari sabtu Azzam akn perform kat SKPT2! Ada jual #pizzaislam sekali la...
wow!bestnye...
So,siapa yg nk rasa pizza islam bole la g nnt k..
Rindu Azzam perform gak?
Bole tengok sekali nnt smbil beli pizza islam...
2 in 1...
Nnt dah beli Amek gmba letak #pizzaislambyazzamsham okay?
#AzzamSham
#PizzaIslamByAzzamSham
@Regrann from @azzam_sham - haii assalammualaikum semua !! jom kita lepak hari sabtu ni ,, teman azzam kat SK Padang Tembak 2 sempena dengan "KARNIVAL AMAL SKPT 2" !! pelbagai aktiviti yang menarik diadakan !! Antaranya , RUMAH HANTU , BERMAIN BELON AIR & JUALAN AMAL !! ✌🏼️✌🏼
• •
• * Alamat • SK PADANG TEMBAK 2 , JALAN SULTAN YAHYA PETRA 54100 , KL

• * Tarikh • 3 OKTOBER 2015 • • JUMPA ANDA DISANA ! #Regrann
Read more
jng lupa tau guyysss..tomorrow is the day...jng lepaskan peluang utk jumpa azzam n rasa #PizzaIslam ...
Media Removed
jng lupa tau guyysss..tomorrow is the day...jng lepaskan peluang utk jumpa azzam n rasa #PizzaIslam tau.. #AzzamSham #PizzaIslamByAzzamSham @Regrann from @azzam_sham - salam jumaat !! jumpa azzam esok di SK Padang Tembak 2 okay dari jam 9.00 pagi azzam akn ada kat sana !! #azzamsham ... jng lupa tau guyysss..tomorrow is the day...jng lepaskan peluang utk jumpa azzam n rasa #PizzaIslam tau..
#AzzamSham
#PizzaIslamByAzzamSham

@Regrann from @azzam_sham - salam jumaat !! jumpa azzam esok di SK Padang Tembak 2 okay dari jam 9.00 pagi azzam akn ada kat sana !! #azzamsham #mvcintasejatiku #cintasejatiku #salamjumaat #Regrann
Read more
Loading...
Cepat-cepat!! sampai esok je tau... jom jumpa azzam n rasa pizza islam tau.. #AzzamSham #PizzaIslamByAzzamSham @Regrann ...
Media Removed
Cepat-cepat!! sampai esok je tau... jom jumpa azzam n rasa pizza islam tau.. #AzzamSham #PizzaIslamByAzzamSham @Regrann from @azzam_sham - haii semua !! pagi tdi kat sekolah , then sekarang pulak kat #karnivalusahawancilik #putrajaya .. siapa yang nak rasa pizza islam mai laa ... Cepat-cepat!!
sampai esok je tau...
jom jumpa azzam n rasa pizza islam tau..
#AzzamSham
#PizzaIslamByAzzamSham

@Regrann from @azzam_sham - haii semua !! pagi tdi kat sekolah , then sekarang pulak kat #karnivalusahawancilik #putrajaya .. siapa yang nak rasa pizza islam mai laa sini !! bole jumpa azzam sekali !! azzam jugak akan buat persembahan pada hari esok ( ahad ) jam 3 ptg hingga 5 ptg !!! #jumpaandadisana #azzamsham #Regrann
Read more
Happy independence day !! 🏻🏻 #Repost @mvm_production with @get_repost ・・・ Istimewa sempena merdeka yang ke 61 @azzam_sham nak bagi ucapan jugak dekat korang semua! Nantikan single terbaru Azzam tak lama je lagi okay🤗 . . . Dengar dan tonton lagu #AnakMerdeka di youtube MVM Music ... Happy independence day !! 👏🏻👏🏻🎉🎉 #Repost @mvm_production with @get_repost
・・・
Istimewa sempena merdeka yang ke 61 @azzam_sham nak bagi ucapan jugak dekat korang semua! Nantikan single terbaru Azzam tak lama je lagi okay🤗
. . .
Dengar dan tonton lagu #AnakMerdeka di youtube MVM Music dan semua muzik streaming @azzamsham_troopers #azzamsham #anakmerdeka #mvmmusic #mvmproduction #mvmmerdekawish
Read more
Hensem Abg kte @azzam_sham nie.. #pizzaislambyazzamsham #AzzamSham @Regrann from @azzam_sham ...
Media Removed
Hensem Abg kte @azzam_sham nie.. #pizzaislambyazzamsham #AzzamSham @Regrann from @azzam_sham - keja elok2 okay hari ni !! jangan stress2 !! #azzamsham #mvcintasejatiku #cintasejatiku #Regrann Hensem Abg kte @azzam_sham nie..
#pizzaislambyazzamsham
#AzzamSham

@Regrann from @azzam_sham - keja elok2 okay hari ni !! jangan stress2 😊😊 !! #azzamsham #mvcintasejatiku #cintasejatiku #Regrann
Jom tengok!! #Repost @mvm_production with @get_repost ・・・ Istimewa sempena bulan kemerdekaan ini, Tonton #AnakMerdeka hasil karya @harry_khalifah dan #roomnone di Youtube MVM Music hari ini jam 5.30 petang! Merdeka!! . . . Featuring @yabang_khalifah_official @ezadlazim @syafiqfarhain ... Jom tengok!! #Repost @mvm_production with @get_repost
・・・
Istimewa sempena bulan kemerdekaan ini, Tonton #AnakMerdeka hasil karya @harry_khalifah dan #roomnone di Youtube MVM Music hari ini jam 5.30 petang! Merdeka!!
. . .
Featuring @yabang_khalifah_official @ezadlazim @syafiqfarhain @evon_song @iamsantesh @azzam_sham #merdeka #anakmerdeka #newsong #mvmproduction #mvmmusic
Read more
Loading...