Beli hadiah utk

Loading...


Unique profiles
67
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Istana Budaya, Seremban (City), Atiya Hijab
Average media age
731.3 days
to ratio
7.3
CANTIK DALAM 3 SAAT️ Tak tipu tauuu ️ . 🏻 NERVOUS nak bagi gift ape utk wanita yg korang paling sayang ?? 🏻 CONFUSED nak beli hadiah utk mama ?? 🏻 EXCITED nak bagi gift utk bestfriend ?? . . Now DYXY ade offer terbaik utk semua girls kt luar sana tu.. beruntung sangat sapa yg beli nihhh ... CANTIK DALAM 3 SAAT‼️
Tak tipu tauuu ❤️
.
🙋🏻 NERVOUS nak bagi gift ape utk wanita yg korang paling sayang ??
🙋🏻 CONFUSED nak beli hadiah utk mama ??
🙋🏻 EXCITED nak bagi gift utk bestfriend ??
.
.
Now DYXY ade offer terbaik utk semua girls kt luar sana tu.. beruntung sangat sapa yg beli nihhh sebab discount bukan skit2 tau offer die bole pengsan wooo 🤗 XCAYAA ??
.
.
DYXY SET kombinasi set popular dan sangat berbaloi utk korang semua try ..... TERMENUNG APE TU ???? .
.
❤ ORDER NOW ❤
Whatsapp ( 0189053903 ) laju2 sekaranggg
Whatsapp ( 0189053903 ) laju2 sekaranggg
Whatsapp ( 0189053903 ) laju2 sekaranggg
Whatsapp ( 0189053903 ) laju2
#bccream #by #dyxy #malaysia #femes #famous #usahawan #jutawan #komestik #komestikmurah #murah #solek #barangsolek #makeup #makeupmurah #aimantino #rozitachewan #kingcoco #america #trustedsellers #berkesan #produkberkesan #cantik #beautiful #sayajual
Read more
Loading...
LOKALAH comback!! <span class="emoji emoji1f4e3"></span><span class="emoji emoji1f4e3"></span> . PROMO baju design terbaru daripada @lokalah Kualiti kain yang setanding ...
Media Removed
LOKALAH comback!! . PROMO baju design terbaru daripada @lokalah Kualiti kain yang setanding butik luar negara. Harga serendah RM 35 SAHAJA!! . Setiap pembelian juga kana dapat 3 HADIAH PERCUMA! Sticker 2 keping, kalender 2018 TERHAD dan keychain cun melecun. . Material: ... LOKALAH comback!! 📣📣
.
PROMO baju design terbaru daripada @lokalah
Kualiti kain yang setanding butik luar negara.
Harga serendah RM 35 SAHAJA!! 😘😘
.
Setiap pembelian juga kana dapat 3 HADIAH PERCUMA!
Sticker 2 keping, kalender 2018 TERHAD dan keychain cun melecun.
.
Material: 100% cotton
Saiz available: XS - XXL
Pre-order price: RM 35 / pcs
Readystock price: RM 40 / pcs
FREE Postage tau!! 🤤🤤
.
.
Apa tunggu lagi, cepat follow @lokalah @lokalah untuk order. Tak perlu berhabis ratusan ringgit untuk beli jenama Supr*me tu kalau korang boleh dapat kualiti yang sama macam Supr*me dengan hanya membeli lokal brand berjenama @lokalah ni tau!
.
Utk order, cepat2 wasap: 0173673630 (joe)
.
.
#lokalah #lokalbrand #lokaljer #lokalclothing #lokalmalaysia #malaysiabrand #malaysiaclothing #malaysianbranded #lokalahcomeback #lokalah2k18 #lokalahmy #mylokal #lokalt #baju #ootd #tshirt
Read more
LOKALAH comback!! <span class="emoji emoji1f4e3"></span><span class="emoji emoji1f4e3"></span> . PROMO baju design terbaru daripada @lokalah @lokalah @lokalah Kualiti ...
Media Removed
LOKALAH comback!! . PROMO baju design terbaru daripada @lokalah @lokalah @lokalah Kualiti kain yang setanding Supr*me!! Harga serendah RM 35 SAHAJA!! . Setiap pembelian juga kana dapat 3 HADIAH PERCUMA! Sticker 2 keping, kalender 2018 TERHAD dan keychain cun melecun. . Material: ... LOKALAH comback!! 📣📣
.
PROMO baju design terbaru daripada @lokalah @lokalah @lokalah
Kualiti kain yang setanding Supr*me!!
Harga serendah RM 35 SAHAJA!! 😘😘
.
Setiap pembelian juga kana dapat 3 HADIAH PERCUMA!
Sticker 2 keping, kalender 2018 TERHAD dan keychain cun melecun.
.
Material: Greyhound
Saiz available: XS - XXL
Pre-order price: RM 35 / pcs
Readystock price: RM 40 / pcs
FREE Postage tau!! 🤤🤤
.
.
Apa tunggu lagi, cepat follow @lokalah @lokalah untuk order. Tak perlu berhabis ratusan ringgit untuk beli jenama Supr*me tu kalau korang boleh dapat kualiti yang sama macam Supr*me dengan hanya membeli lokal brand berjenama @lokalah ni tau!
.
Utk order, cepat2 wasap: 0173673630 (joe)
.
.
#lokalah #lokalbrand #lokaljer #lokalclothing #lokalmalaysia #malaysiabrand #malaysiaclothing #malaysianbranded #lokalahcomeback #lokalah2k18 #lokalahmy #mylokal #lokalt #baju #ootd #tshirts
Read more
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil ...
Media Removed
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu ... Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati !

Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu laaa

Hakak tak tipu dik. Tipu dosaaa. Klu nak cepat2 wasap Kak Kema kat sini : www.wasap.my/60175632486

#pencilcase #kawaii #kawaiipencilcase #hadiah #hadiahbajet
Read more
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil ...
Media Removed
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu ... Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati !

Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu laaa

Hakak tak tipu dik. Tipu dosaaa. Klu nak cepat2 wasap Kak Kema kat sini : www.wasap.my/60175632486

#pencilcase #kawaii #kawaiipencilcase #hadiah #hadiahbajet
Read more
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil ...
Media Removed
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu ... Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati !

Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu laaa

Hakak tak tipu dik. Tipu dosaaa. Klu nak cepat2 wasap Kak Kema kat sini : www.wasap.my/60175632486

#pencilcase #kawaii #kawaiipencilcase #hadiah #hadiahbajet
Read more
Loading...
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil ...
Media Removed
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu ... Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati !

Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu laaa

Hakak tak tipu dik. Tipu dosaaa. Klu nak cepat2 wasap Kak Kema kat sini : www.wasap.my/60175632486

#pencilcase #kawaii #kawaiipencilcase #hadiah #hadiahbajet
Read more
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil ...
Media Removed
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu ... Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati !

Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu laaa

Hakak tak tipu dik. Tipu dosaaa. Klu nak cepat2 wasap Kak Kema kat sini : www.wasap.my/60175632486

#pencilcase #kawaii #kawaiipencilcase #hadiah #hadiahbajet
Read more
Loading...
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil ...
Media Removed
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu ... Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati !

Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu laaa

Hakak tak tipu dik. Tipu dosaaa. Klu nak cepat2 wasap Kak Kema kat sini : www.wasap.my/60175632486

#pencilcase #kawaii #kawaiipencilcase #hadiah #hadiahbajet
Read more
Selamat malam Senin, Jjangers <span class="emoji emoji1f648"></span> Sebelum kita mulai minggu yg baru, KoreanUpdates punya hadiah ...
Media Removed
Selamat malam Senin, Jjangers Sebelum kita mulai minggu yg baru, KoreanUpdates punya hadiah kecil utk Carat yg belum punya tiket #IDEALCUTinJKT! Pengen bgt nonton SEVENTEEN tanggal 16 besok tp ga bisa beli tiketnya? Ikutan giveaway KU yuk! Caranya? 1. Follow @koreanupdates 2. ... Selamat malam Senin, Jjangers 🙈

Sebelum kita mulai minggu yg baru, KoreanUpdates punya hadiah kecil utk Carat yg belum punya tiket #IDEALCUTinJKT! Pengen bgt nonton SEVENTEEN tanggal 16 besok tp ga bisa beli tiketnya? Ikutan giveaway KU yuk!

Caranya?
1. Follow @koreanupdates
2. Repost post ini & setelah itu tinggalin pantun original buatan kamu di bagian comment di bawah post ini (cukup 1x comment ya jangan Spam). Pantunnya hrs bener2 nunjukkin kamu pgn banget nonton konser SEVENTEEN besok, ya. Dan harus menarik! (Jangan malah sedih 😭)
3. Jangan lupa sertakan hashtag #SVTJKTxKU di setiap caption repost kalian (bukan di comment ya, tapi di repost yg kalian upload di Instagram kalian masing2)

Deadline masih Jumat, 14 Sept 2018 jam 20.00 WIB, jadi jangan buru-buru & kasih kita pantun terbaik kalian!

Makan bulgogi pakai ketupat
Sampai ketemu lagi, di hari Jumat❤️
#KoreanUpdates

P.S. Kalo kalian ga melakukan salah satu dari ketiga syarat di atas, kalian akan otomatis gugur dari kandidat pemenang.
Read more
Alhamdulillah harini reward top stokist @seribeautyofficial @ailyqairy shopping total rm20k ...
Media Removed
Alhamdulillah harini reward top stokist @seribeautyofficial @ailyqairy shopping total rm20k atas usaha gigih beliau. Tapi apa yg belle suka pasal aily ni, walaupun kita bagi dia hadiah 20k tapi separuh je dia reward diri sendiri, separuh lgi dia beli utk anak2 didik @ailyqairyofficial ... Alhamdulillah harini reward top stokist @seribeautyofficial @ailyqairy shopping total rm20k atas usaha gigih beliau. Tapi apa yg belle suka pasal aily ni, walaupun kita bagi dia hadiah 20k tapi separuh je dia reward diri sendiri, separuh lgi dia beli utk anak2 didik @ailyqairyofficial 👍🏻 Alhamdulillah! Semoga terus maju jaya! So proud!
Read more
Bujan sahaja penuh ngan resipi tempatan yang sesuai utk pesakit HD tetapi juga dipenuhi pelbagai tips kesihatan buat pesakit dan juga mereka yang menjaga pesakit "A cooking guide for your kidneys" adalah buku masak abg brian yang ketujuh dan harapan abg brian adalah semoga buku ini dapat ... Bujan sahaja penuh ngan resipi tempatan yang sesuai utk pesakit HD tetapi juga dipenuhi pelbagai tips kesihatan buat pesakit dan juga mereka yang menjaga pesakit
"A cooking guide for your kidneys" adalah buku masak abg brian yang ketujuh dan harapan abg brian adalah semoga buku ini dapat membantu rakyat malaysia dengan masalah buah pinggang. Bukunya adalah dwibahasa supaya dapat dimanfaatkan semua.
Sesuai utk mereka yang melalui hemodialysis ..kongsi dan taglah mereka yang anda rasa perlukan buku ini
Anda bole dapatkan buku resipi ini di kedai buku berdekatan atau boleh juga beli menerusi whatsapp +60 11-2886 6209 - ada diskaun, hadiah percuma dan juga penghantaran ke depan rumah kalo beli menerusi whatsapp
#kesihatan #101kesihatan #nkfmalaysia #cookingforyourkidneys #hemodialysis @nkfmy
Read more
Loading...
LOKALAH comback!! <span class="emoji emoji1f4e3"></span><span class="emoji emoji1f4e3"></span> . PROMO baju design terbaru daripada @lokalah @lokalah @lokalah Kualiti ...
Media Removed
LOKALAH comback!! . PROMO baju design terbaru daripada @lokalah @lokalah @lokalah Kualiti kain yang setanding Supr*me!! Harga serendah RM 35 SAHAJA!! . Setiap pembelian juga kana dapat 3 HADIAH PERCUMA! Sticker 2 keping, kalender 2018 TERHAD dan keychain cun melecun. . Material: ... LOKALAH comback!! 📣📣
.
PROMO baju design terbaru daripada @lokalah @lokalah @lokalah
Kualiti kain yang setanding Supr*me!!
Harga serendah RM 35 SAHAJA!! 😘😘
.
Setiap pembelian juga kana dapat 3 HADIAH PERCUMA!
Sticker 2 keping, kalender 2018 TERHAD dan keychain cun melecun.
.
Material: Greyhound
Saiz available: XS - XXL
Pre-order price: RM 35 / pcs
Readystock price: RM 40 / pcs
FREE Postage tau!! 🤤🤤
.
.
Apa tunggu lagi, cepat follow @lokalah @lokalah untuk order. Tak perlu berhabis ratusan ringgit untuk beli jenama Supr*me tu kalau korang boleh dapat kualiti yang sama macam Supr*me dengan hanya membeli lokal brand berjenama @lokalah ni tau!
.
Utk order, cepat2 wasap: 0173673630 (joe)
.
.
#lokalah #lokalbrand #lokaljer #lokalclothing #lokalmalaysia #malaysiabrand #malaysiaclothing #malaysianbranded #lokalahcomeback #lokalah2k18 #lokalahmy #mylokal #lokalt #baju #ootd #tshirt
Read more
Emas oh emas....boleh dijadikan apa shj...sebagai hadiah kpd isteri, suami, emak...bapak pun ...
Media Removed
Emas oh emas....boleh dijadikan apa shj...sebagai hadiah kpd isteri, suami, emak...bapak pun boleh...apatah lagi utk djdikn hantaran bertunang atau kahwin....mari mari mari...u beli emas, u dpt simpan sendiri...sgt tidak rugi...beli sekarang...10 tahun akan datang semakin tinggi ... Emas oh emas....boleh dijadikan apa shj...sebagai hadiah kpd isteri, suami, emak...bapak pun boleh...apatah lagi utk djdikn hantaran bertunang atau kahwin....mari mari mari...u beli emas, u dpt simpan sendiri...sgt tidak rugi...beli sekarang...10 tahun akan datang semakin tinggi nilai nya...sangattt tidak rugi...apa lgi..jom pm sy 016 8737002 @ ke www.lubukemasmurah.com/Hamnorgold77 utk dptkn harga terkini di powergold.biz
Read more
Awal ikut Comfort Zone IDEA utk memeriahkan eventnya. Sambil moto sambil ngebayangin klo menang ...
Media Removed
Awal ikut Comfort Zone IDEA utk memeriahkan eventnya. Sambil moto sambil ngebayangin klo menang dpt kursinya udh Alhamdulillah plus seneng bgt. Next, dihub pihak IDEA klo jadi pemenang event comfort zone (blm dikasih tau menang yg hadiah periode ato utama) tp udh 90% bayangin si kursi. Gak ... Awal ikut Comfort Zone IDEA utk memeriahkan eventnya. Sambil moto sambil ngebayangin klo menang dpt kursinya udh Alhamdulillah plus seneng bgt.

Next, dihub pihak IDEA klo jadi pemenang event comfort zone (blm dikasih tau menang yg hadiah periode ato utama) tp udh 90% bayangin si kursi.

Gak lama dikontak lagi dgn no yg beda, bilang selamat jadi pemenang utama, gak percaya krn takut salah kirim pesan.

Alhasil beli majalah IDEA langsung & surprise bgt 😀 jadi pemenang utama Comfort Zone. Kebetulan bgt pas buat kejutan & hadiah ulang tahun aq hari ini.
Terima kasih banyak @highpoint_office & @ideaonline semoga sukses selalu & memberikan inspirasi utk semuanya

#iderumah #inspirasirumah #inspirasirumah #inspirasiteras #inspirasirumahidaman #terasrumah #rumahku #baitijannati #rumahshabby #rumahvintage #rumahkuistanaku #interiorblogger #interiorforall #dekorasikamar #dekorasiruangtamu #ruangkeluarga #ruangtamu #interiorrumah #interiorjakarta
Read more
Loading...
Mudahnya Order dari K-Colly Hq!! 🛒 <span class="emoji emoji2728"></span> bila order kolagen Collysweet17 dari Hq anda berpeluang memenangi ...
Media Removed
Mudahnya Order dari K-Colly Hq!! 🛒 bila order kolagen Collysweet17 dari Hq anda berpeluang memenangi Wang tunai yg lumayan! Ikut step mudah ini utk order. • • BELI DAN MENANG WANG TUNAI KESELURUHAN BERNILAI RM8,000!!! Hadiah Utama : RM5,000 Hadiah Kedua : RM3,000 Hadiah ketiga : ... Mudahnya Order dari K-Colly Hq!! 🛒 ✨ bila order kolagen Collysweet17 dari Hq anda berpeluang memenangi Wang tunai yg lumayan! Ikut step mudah ini utk order.


BELI DAN MENANG WANG TUNAI KESELURUHAN BERNILAI RM8,000!!! Hadiah Utama : RM5,000
Hadiah Kedua : RM3,000
Hadiah ketiga : RM1,000

Jangan lepaskan peluang untuk anda memenangi cabutan bertuah berupa WANG TUNAI !!! Cepat Like & share. Yang like Dan share juga berpeluang memenangi hadiah wang tunai bernilai RM1,000 !!! Wow!!! NEELOFA pun percaya dan mengamalkan "K-COLLY"

NEELOFA minum K-COLLY, K-COLLY pilihan ramai.. K-Colly Korean Collagen
Supplement pilihan ramai ,

Sekarang ada mcm2 promosi dan freegift . Rugi tak grab skrg. ☎️WHATSAPP "LUCKY K-COLLY" KE 019-9668883
☎️WHATSAPP "LUCKY K-COLLY" KE 019-9668383

www.wasap.my/+60199668883
www.wasap.my/+60199668383.



#kcolly #luckycolly #collysweet17 #kolagen #koreancollagen #luckydraw #belidanmenang #buyandwin #skinhealth #skincareroutine #tagforlike #shareforshare #ajl32 #kcollycorp #farzuanrichglobal
Read more
Sapa yg sedang bercadang utk ke Jepun? Nahhh... Baca dulu.. Apa itu "Suica"? 'The Suica' adalah ...
Media Removed
Sapa yg sedang bercadang utk ke Jepun? Nahhh... Baca dulu.. Apa itu "Suica"? 'The Suica' adalah kad E-money prabayar untuk bergerak dan Belanja. Tidak perlu lagi membeli tiket dari mesin penjual layan diri. Hanya sentuh Suica anda ke pintu masuk tiket dan tambang ditolak secara automatik ... Sapa yg sedang bercadang utk ke Jepun? Nahhh... Baca dulu.. Apa itu "Suica"? 'The Suica' adalah kad E-money prabayar untuk bergerak dan Belanja. Tidak perlu lagi membeli tiket dari mesin penjual layan diri. Hanya sentuh Suica anda ke pintu masuk tiket dan tambang ditolak secara automatik dari Suica anda. Suica boleh digunakan bukan sahaja untuk JR EAST Trains, tetapi juga Subway dan bas. Suica juga boleh digunakan untuk membayar barangan dengan e-wang. Beli minuman ringan dan kopi dari mesin layan diri dan kereta api. Malah beli akhbar din stesen kios tanpa mengetuk duit syiling.

Untuk perjalanan di Jepun, Suica membuat perjalanan yang lebih menyenangkan.

Khas untuk MATTA FAIR 2018 .sila kunjungi dibawah ini untuk lebih discount Dan hadiah misteri.
1.Kopetro
2.holiday tours
3.pearl holidays
4.mayflowers

Note..sila tunjukan promo untuk hadiah mesteri .

#tounchngo #japan #kembaraKBBA9 #kbba9
Read more
Naaaaaaaa kau! Inner DUCHESS Inner Ketagih!! <span class="emoji emoji1f602"></span> Available suda ah di butik . Duchess exclusive ...
Media Removed
Naaaaaaaa kau! Inner DUCHESS Inner Ketagih!! Available suda ah di butik . Duchess exclusive by CPG RM17 sehelai . Wajib beli sebab xpekakkan telingam sbb dibuat dr material lycra no 1 yg plg mahal dipasaran, sgt lembut dan terletak bila pakai xakan naik keatas dan tinggal sejemput ... Naaaaaaaa kau! Inner DUCHESS Inner Ketagih!! 😂 Available suda ah di butik
.
Duchess exclusive by CPG
RM17 sehelai
.
Wajib beli sebab
🌹xpekakkan telingam sbb dibuat dr material lycra no 1 yg plg mahal dipasaran, sgt lembut dan terletak bila pakai
🌹xakan naik keatas dan tinggal sejemput je atas kepala sbb inner Duchess ada ukuran khass dan xsama dgn normal inner
🌹xsakitkan telinga sbb inner ni dijahit 3 inci di atas kepala dan xakan menekan bahagian telinga anda
🌹xpanas dan xberpeluh sbb inner Duchess full cover xde lubang2 dan material sgt ringan utk memudahkn pengaliran udara
🌹kaler2 yg sgt gojes sbb Lady M sdr yg turun padang dr pemilihan kaler ke production
🌹nampak mewah dgn kemasan logo besi crown Duchess berwarna rosegold.. dari jauh pon org tau u ols pakai inner exclusive bukan inner pasar malam
🌹didatangkan dlm packaging yg exclusive, sesuailah utk u ols yg exclusive... siap tq card dan sampul sesuai dijadikan hadiah dan koleksi peribadi
🌹hrga yg sgt berpatutan, hnya RM17 tapi dapat inner siap metal tag, size yg lebih panjang, packaging exclusive tuu
🌹pilihan Mua2 tersohor dan founder2 hebat.. semua super woman yg famous kat fb kebanyakan mmg suka Duchess sbb Duchess mewah sesuai dgn diri mereka yg exclusive
🌹xrugi beli Duchess inner sbb bukan product yg viral seketika tapi inner adalah keperluan dan inner yg baik mampu membantu anda menggayakn tudung tanpa risau lagi!! Beli harini 10 tahun lagi pon boleh pakai.. xkan ketinggalan zaman tau!
.
#kkonlineshop #kotakinabalu #sabah #innersnowcap #innerviral #innerbycpg #kkcitybazaar #innersilang #innerviral #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #tudungcantik
Read more
Loading...
Aishhh rasa mcm lama plak x update.. byk benda kelam kabut seminggu dua nih.. dgn tdo x cukop, batuk ...
Media Removed
Aishhh rasa mcm lama plak x update.. byk benda kelam kabut seminggu dua nih.. dgn tdo x cukop, batuk selsema.. semlm my fav uncle telah pergi mengadap penciptaNya.. so ni baru ada masa nak belek fon.. baru teringat aritu ada beli kat @4baby.my mak aiiii kita beli botol susu utk anak2 skali dia ... Aishhh rasa mcm lama plak x update.. byk benda kelam kabut seminggu dua nih.. dgn tdo x cukop, batuk selsema.. semlm my fav uncle telah pergi mengadap penciptaNya.. so ni baru ada masa nak belek fon.. baru teringat aritu ada beli kat @4baby.my mak aiiii kita beli botol susu utk anak2 skali dia bg hadiah memcm.. terima kasih ye.. semoga murah rezeki awak.. korg klau nk cari brg2 baby boleh usha ig dia yek.. pastu nk cite pasal air tamar.. ok memandangkan baby bfeed.. so kdg air susu x brp nak cukop sb baby Moleiq makkk aiii kuat susu.. td timbang baru sebln lebih dh berat 5.5kg.. kita xde maid so nk merebus kurma cina longan bagai mmg x smpt.. so td susu tamar nih smp.. kita masokkan sume dlm peti ais.. tp dlm masa yg sama nk jugak try minom room temp.. makkkk aiii ok sumpahhhhhh sedappp!!!! Nih bkn mak jek sukaaaa anak2 pon suka!!! Rasa x manis n sedap sgt.. harap membantu utk penambahan susu.. if yes!!! I akan order lg.. yg pasti sedap giler.. tq @originajus standby ye.. 2-3 hari nih.. barangkali akan order lagik.. but kali nih sya beli ok.. ❤️.. buat yg lain aku x buat ig review.. hentikan dm tanya harga.. aku hanya review apa yg aku guna saje.. service bagus pon aku belanja ok...tq @originajus belanja kita air kurma nih..
Read more
Warna rebutan ramai ni dah restock tau. Purple belacan/dusty purple/plum mcm2 nama org gelarkan ...
Media Removed
Warna rebutan ramai ni dah restock tau. Purple belacan/dusty purple/plum mcm2 nama org gelarkan ni. Warna paling org rebut. Sbb sweet je kaler dia & CONFIRM TAK JARANG OK. Cepat tau. Lambat memang habis. Utk order, WhatsApp sahaja 012-6784560. Nak cepat klik saja di profile ig atau klik ... Warna rebutan ramai ni dah restock tau. Purple belacan/dusty purple/plum mcm2 nama org gelarkan ni. Warna paling org rebut. Sbb sweet je kaler dia & CONFIRM TAK JARANG OK. Cepat tau. Lambat memang habis. Utk order, WhatsApp sahaja 012-6784560. Nak cepat klik saja di profile ig atau klik sini www.wasap.my/60126784560
.
.
🏵 Telekung Travel Cotton
🏵 Material cotton yg sejuk & tak jarang
🏵 Sesuai utk travel,pakai harian & hadiah
🏵 Disertakan dengan beg travel & free gift buku solat
🏵 Harga paling murah seantero alam
Beli 1 RM42
Beli 2 RM40/pc
Beli 3 RM39/pc .
.
.
.

#telekung #telekungtravel #telekungtravelcotton #telekungcottontravel #telekungtravelmurah #telekungtravelborong #telekungborong #telekungmurah #telekungsulam #telekungcotton #telekungcottoncandy #telekungpastel #telekungcottonpastel #telekungcottonmurah #telekunghantaran #hantarantelekung #telekungtravelarabesque #ukm #upm #usm #kuis #bangiavenue #bandarseriputra #bukitmahkota #legundiresidensi #bangivilla #anjungsuasana #putrahillresidency #banyanclose #skbangi
Read more
Dah beribu2 pasang terjual. Byk kali restock asyik habis, rupanya masih ramai menunggu sbb harga ...
Media Removed
Dah beribu2 pasang terjual. Byk kali restock asyik habis, rupanya masih ramai menunggu sbb harga kita best price ever katanya. Yeah! Bukan satin bukan parasut! Ni cotton. Terbaik!!! Ready stock tau! Esok pos! Cepat tau. Lambat memang habis. Utk order, WhatsApp sahaja 012-6784560. Nak ... Dah beribu2 pasang terjual. Byk kali restock asyik habis, rupanya masih ramai menunggu sbb harga kita best price ever katanya. Yeah! Bukan satin bukan parasut! Ni cotton. Terbaik!!! Ready stock tau! Esok pos! Cepat tau. Lambat memang habis. Utk order, WhatsApp sahaja 012-6784560. Nak cepat klik saja di profile ig atau klik sini www.wasap.my/60126784560
.
.
🏵 Telekung Travel Cotton
🏵 Material cotton yg sejuk & tak jarang
🏵 Sesuai utk travel,pakai harian & hadiah
🏵 Disertakan dengan beg travel & free gift buku solat
🏵 Harga paling murah seantero alam
Beli 1 RM42
Beli 2 RM40/pc
Beli 3 RM39/pc .
.
.
.

#telekung #telekungtravel #telekungtravelcotton #telekungcottontravel #telekungtravelmurah #telekungtravelborong #telekungborong #telekungmurah #telekungsulam #telekungcotton #telekungcottoncandy #telekungpastel #telekungcottonpastel #telekungcottonmurah #telekunghantaran #hantarantelekung #telekungtravelarabesque #ukm #upm #usm #kuis #bangiavenue #bandarseriputra #bukitmahkota #legundiresidensi #bangivilla #anjungsuasana #putrahillresidency #banyanclose #skbangi
Read more
[ APAAAAAA??? YEAR END SALE???? ] . Biar betul???? Dyameera nak buat announcement ni.<span class="emoji emoji1f4e2"></span><span class="emoji emoji1f4e2"></span><span class="emoji emoji1f4e2"></span> Sempena ...
Media Removed
[ APAAAAAA??? YEAR END SALE???? ] . Biar betul???? Dyameera nak buat announcement ni. Sempena hujung2 tahun ni, @dyameera nak buat Year End Sale (YES). Dyameera nak bagi harga clearance. EXCLUSIVE CLEARANCE. Siapa cepat dia dapat. Stock limited. . RM??? Murah jeeee. Harga x masuk ... [ APAAAAAA??? YEAR END SALE???? ]
.
Biar betul???? Dyameera nak buat announcement ni.📢📢📢 Sempena hujung2 tahun ni, @dyameera nak buat Year End Sale (YES). Dyameera nak bagi harga clearance. EXCLUSIVE CLEARANCE. Siapa cepat dia dapat. Stock limited. .
RM??? Murah jeeee. Harga x masuk akal. Kami ingat lg memori di mood republik tour terengganu sewaktu kami buat sales, ada yg buat expression muka terkezut & sambil sebut murah. Dia ingat mahal. nampak tu!!!! KUALITI DYAMEERA. Tgk, rasa & rupa dah tau kain yg mahal. Tp tu belum lg harga CLEARANCE. .
So, utk baju ni, saiz yg available cuma M & XXL jer. RM100 SA.HA.JA.
. --------------------------------------------
TUNGGU DULU, ADA LAGI!!
--------------------------------------------
.
Peraduan beli & menang Dyameera masih berlangsung. Tarikh akhir penyertaan 4 Disember 2016. Peluang masih terbuka kepada semua. Hadiah Utama PERCUTIAN KE BALI di resort bertaraf 🌟🌟🌟🌟🌟 utk 2 org + cash 💰 RM1000. Macam mana??? Lupa laaaaa
.
✔Beli minimum RM100 dalam single receipt sepanjang #moodrepubliktour or beli online or pre order
✔Post gambar uolls yg cantik menarik tertarik, kau memang the bomb berpakaian Dyameera di Instagram & tag @dyameera. Sebelum tu, kena la follow ig kami dulu ye.
✔Beri caption yg bisa mengusik jiwa & mencuit hati kami
✔Bila diumumkan sebagai pemenang, tunjukkan receipt sebagai bukti

So, apa tunggu lagi!!! cepat2 order. Whatsapp 0196541619 / 0196441619 or email: [email protected]

#dyameera
#dyastylista
#dyasales
#salesgilergiler
Read more
Bila dah complete siap.. . Baru sedap nak up Cantik pon csntik kalau dah full background dan tulis2.. ...
Media Removed
Bila dah complete siap.. . Baru sedap nak up Cantik pon csntik kalau dah full background dan tulis2.. Hiks.. . Tulis free je bossku... Xde charge.. Tp xleh panjang2.. Kalau nak panjang sila beli kertas kajang.. Buat karangan 300 patass amin.. Hak3.. . . Siap tempahan sis Safirah.. ... Bila dah complete siap.. .

Baru sedap nak up
Cantik pon csntik kalau dah full background dan tulis2.. Hiks.. .
Tulis free je bossku...
Xde charge.. Tp xleh panjang2.. Kalau nak panjang sila beli kertas kajang.. Buat karangan 300 patass amin.. Hak3..
. .
Siap tempahan sis Safirah.. Hadiah wedding utk bff.. #caricatureweddingpackagekka .
Tekan lah ht tu utk mencuci mata sample2 yg berkaitan... .
Nak oder?
Wasep selaluuu...
.
#KorakoraARTstudio
#wasepCK0199222076
#ingatHADIAHingatKORAKORAART
#since2007
#bestcaricatureonlineorder
#HEBAHKANSERATADUNIA
#hadiahharijadi
#hadiahhariguru
#hadiah
#hadiahuntukibu
tekan LINK utk tempahan Pantas http://korakoraart.wasap.my
Read more
LOKALAH comback!! <span class="emoji emoji1f4e3"></span><span class="emoji emoji1f4e3"></span> . PROMO baju design terbaru daripada @lokalah @lokalah @lokalah Kualiti ...
Media Removed
LOKALAH comback!! . PROMO baju design terbaru daripada @lokalah @lokalah @lokalah Kualiti kain yang setanding Supr*me!! Harga serendah RM 35 SAHAJA!! . Setiap pembelian juga kana dapat 3 HADIAH PERCUMA! Sticker 2 keping, kalender 2018 TERHAD dan keychain cun melecun. . Material: ... LOKALAH comback!! 📣📣
.
PROMO baju design terbaru daripada @lokalah @lokalah @lokalah
Kualiti kain yang setanding Supr*me!!
Harga serendah RM 35 SAHAJA!! 😘😘
.
Setiap pembelian juga kana dapat 3 HADIAH PERCUMA!
Sticker 2 keping, kalender 2018 TERHAD dan keychain cun melecun.
.
Material: Greyhound
Saiz available: XS - XXL
Pre-order price: RM 35 / pcs
Readystock price: RM 40 / pcs
FREE Postage tau!! 🤤🤤
.
.
Apa tunggu lagi, cepat follow @lokalah @lokalah untuk order. Tak perlu berhabis ratusan ringgit untuk beli jenama Supr*me tu kalau korang boleh dapat kualiti yang sama macam Supr*me dengan hanya membeli lokal brand berjenama @lokalah ni tau!
.
Utk order, cepat2 wasap: 0173673630 (joe)
.
.
#lokalah #lokalbrand #lokaljer #lokalclothing #lokalmalaysia #malaysiabrand #malaysiaclothing #malaysianbranded #lokalahcomeback #lokalah2k18 #lokalahmy #mylokal #lokalt #baju #ootd #tshirt
Read more
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil ...
Media Removed
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu ... Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati !

Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu laaa

Hakak tak tipu dik. Tipu dosaaa. Klu nak cepat2 wasap Kak Kema kat sini : www.wasap.my/60175632486

#pencilcase #kawaii #kawaiipencilcase #hadiah #hadiahbajet
Read more
[ SURPRISE KE ??? ] . Ofcourse la surprise kan...... beli minima RM<span class="emoji emoji1f4af"></span>je dah ada peluang bercuti ...
Media Removed
[ SURPRISE KE ??? ] . Ofcourse la surprise kan...... beli minima RMje dah ada peluang bercuti utk 2 org ke BALI 4 hari 3 malam + .Tu baru hadiah UTAMA. ada lg yg lain. Siapa nak bg kannnnnn. . Xpe2, @dyameera bg. Kali ni dyameera nak bg hadiah percutian kepada uolls. Senang je caranye. . ... [ SURPRISE KE ??? ]
.
Ofcourse la surprise kan...... beli minima RM💯je dah ada peluang bercuti utk 2 org 👫 ke BALI 4 hari 3 malam + 💰.Tu baru hadiah UTAMA. ada lg yg lain. Siapa nak bg kannnnnn. .
Xpe2, @dyameera bg. Kali ni dyameera nak bg hadiah percutian kepada uolls. Senang je caranye.
.
✔ beli apa2 sahaja yg dijual di booth dyameera sepanjang @moodrepubliktour or beli online minima RM100 dalam 1 receipt sepanjang tempoh peraduan. .
✔ pos gambar uolls yg cantik n manis tu sambil menggayakan koleksi dari #dyameera & tag @dyameera. Gambar yg paling KREATIF | CUN | BEST & caption yg mencuit hati | jiwa | raga akan dipilih sebagai pemenang. Haaaaaa gitu.
.
✔ time diumumkan sebagai pemenang, blh la tunjukkan resit shopping dyameera tadi sebagai bukti. .
Amacam? SENANG ke SENANG? Ingat tau minima RM💯 SA. HA. JA. Sebelum tu, kena la follow ig dyameera dulu ye.

#dyameera
#moodrepubliktour
#klyesfest2015
#dyastylista
#salesgilergiler
#dyameerawowzone
Read more
Happy mother's day mak! Rindu juga mau bercakaran manjaahhhh 🤗 ( maklum lah org kata kalau mak and ...
Media Removed
Happy mother's day mak! Rindu juga mau bercakaran manjaahhhh 🤗 ( maklum lah org kata kalau mak and anak muka sama memang suka bercakau ) Skrg nak bercakau jauhhhh beribu2 Batu I'll see you soon ! Btw hadiah dah beli, biji benih( tanaman utk garden dia @mamaziegarden , korg jgn macam2! Hahaha) ... Happy mother's day mak!
Rindu juga mau bercakaran manjaahhhh 🤗 ( maklum lah org kata kalau mak and anak muka sama memang suka bercakau )
Skrg nak bercakau jauhhhh beribu2 Batu 😢
I'll see you soon ! Btw hadiah dah beli, biji benih( tanaman utk garden dia @mamaziegarden , korg jgn macam2! Hahaha) dari sini Yang mak mintak kira hadiah la eh 😂 love you mak @mamazie68

P.s: siapa lagi yang suka bercakau dgn mak tapi sebenarnya sayang ?🙋
Pastu mak dia suka nak twinnies kaler tudung sama, baju style sama..grrr 😡
#happymothersday
Read more
BERITA TERGEMPAR! LED BILLBOARD NEAT & JOY PERTAMA DI MALAYSIA, TERNAMPAK DI TEPI HIGHWAY, MERU, IPOH! . . Inilah BRAND NEAT & JOY yang org Ipoh dok heboh2 tuh! KINI DI SILVERITAGE, IPOH. https://goo.gl/maps/D28G4gz1E4A2 . . Alhamdulillah! Excited nyerrr! Impian NEAT & JOY ... 💖 BERITA TERGEMPAR! LED BILLBOARD NEAT & JOY PERTAMA DI MALAYSIA, TERNAMPAK DI TEPI HIGHWAY, MERU, IPOH! 💖
.
.
Inilah BRAND NEAT & JOY yang org Ipoh dok heboh2 tuh! KINI DI SILVERITAGE, IPOH.
https://goo.gl/maps/D28G4gz1E4A2
.
.
Alhamdulillah! Excited nyerrr! Impian NEAT & JOY utk terpampang di BILLBOARD di tepi highway tercapai juga!
.
.
Terima kasih yg teramat sangat kepada pihak Perbadanan Kemajuan Negeri Perak PKNP terutamanya Puan Salmah, yg memberi peluang keemasan kpd NEAT & JOY utk beriklan di BILLBOARD LED yg gilang gemilang di Meru, Ipoh tuh!
.
.
Dari BULATAN MERU RAYA pun dah nampak clear gambar busana NEAT & JOY yg elegan & meletop kebabom tuh!
.
.
Mesti uols terasa nak beli & pakai busana NEAT & JOY masa tu jugak lepas tengok BILLBOARD tuh kan!
.
.
Kalau uols sempat ambil gambar uols bersebelahan BILLBOARD tu laaagi best! Tunjuk je gambar tu kat weouls, sure dpt DISKAUN HEBAT di butik NEAT & JOY @ SILVERITAGE, IPOH.. HARGA MURAH KAW-KAW weouls bagi tau! 😍
.
.
===================
So apa uols tunggu lagi!
.
.
💖 LIKE Page NEAT & JOY dan FOLLOW Instagram NEATANDJOY
http://www.instagram.com/neatandjoy
.
.
💖 TAG kengkawan dan adik beradik uols sekarang & SHARE post ini (ada HADIAH istimewa untuk SHARE TERBANYAK uols!)
.
.
💖 Datang ke BUTIK NEAT & JOY @ SILVERITAGE IPOH pada setiap hari (kecuali Isnin tutup), jam 11 pagi - 8 malam.
.
.
💖 Taip #nakdatangbutik supaya Team NEAT & JOY bagi HARGA MURAH KAW-KAW kat uols tu nanti okey!
.
.
⛔ AMARAN❗HANYA YG WHATSAPP #nakdatangbutik SAHAJA YG AKAN DPT DISKAUN HEBAT!
.
.
http://www.wasap.my/601110851425/nakdatangbutik
http://www.wasap.my/601110851425/nakdatangbutik
http://www.wasap.my/601110851425/nakdatangbutik
.
.
UNLEASH THE FASHIONISTA WITHIN YOU
.
.
#love #lovefashion #gorgeous #beautiful #pretty #girls #instalove #likes #like4like #follow4follow #follows #followus #followers #neatandjoy #neatandjoygorgeous #billboard #trendy #fashionista #stylegram #people #travel #traveling #instatravel #instago #light
Read more
:: 27/2. Seperti biasa setiap tarikh ini pasti ada kisah tersendiri. Tahun ni alhamdulillah tkda ...
Media Removed
:: 27/2. Seperti biasa setiap tarikh ini pasti ada kisah tersendiri. Tahun ni alhamdulillah tkda kekecewaan yang aku dapat. Sehari sebelum aku dah dapat hadiah dah. Hhahaah. Gembiranya dalam hati(sambil berlagu). Kisahnya begini. Minggu lepas ada seorang hamba Allah ni cakap dia ada ... :: 27/2. Seperti biasa setiap tarikh ini pasti ada kisah tersendiri. Tahun ni alhamdulillah tkda kekecewaan yang aku dapat. Sehari sebelum aku dah dapat hadiah dah. Hhahaah. Gembiranya dalam hati(sambil berlagu). Kisahnya begini. Minggu lepas ada seorang hamba Allah ni cakap dia ada nk beli buku pragmatik secara atas talian(bakunya bahasa). Hahahaha. Tapi dia tkda kt shah alam lagi. Aku dengan berbesar hati offer pos kt rumah aku. Aku pun kasi alamat. Dia cakap mmber dia urus kn jual beli dgan pembekal buku. Seperti yg dikatakan oleh beliau pembekal tersebut berada di Johor. Jadi buku tersebut akan dikirimkan padah hari ahad dan dijangka sampai hari isnin iaitu semalam(26/2). Pada hari kejadian, setelah penat semalaman sehingga ke siang mmbuat penulisan ilmiah sebagai projek akhir semester ingin beradu pada petang tersebut. Beliau kata poslaju akan dtg pada waktu ptg. Aku siap letak telefon sebelah telinga aku supaya dengar bila ada panggilan masuk. Pada jam 3.46ptg telefon aku berdering. Nombor tk dikenali. Pasti poslaju tersebut. Aku pun angkat panghilan tersebut dan menyatakan bahawa beliau telah tiba d hadapan tempat kediaman aku. Aku pun bergegas mengenakan pakaian dan pergi ke tmpt yg telah diberitahu. Setelah tiba. Mata aku liar mencari van oren putih(poslaju) di kawasan tersebut. Namun aku tk temui. Aku pun hairan. Tiba tiba datang seorang brader naik moto dtg dihadapan aku. Aku perati muka brader tu. dia pun tnya pada aku. Encik Amirul ya? Aku pun jawab ya saya. Ini kiriman utk awak. Yang aku terkejut bukan dalam bentuk buku yang bermain dalam fikiran aku selama ini. Yang aku tgok ialah sesuatu yang membuat aku blur(rujuk gamba di atas). Kepala aku dah tertanya tanya. Apa benda nie. Mana buku nya? Aku tk ambik pada awalnya. Aku terkejut tambah dengan mamai bgun tido. Aku tanya siapa kasi brader tu jwap dia pun tk tau. Dia tolong hantar kn je. Disebabkan sering tgok cerita mat salleh prnah hantar bnda bnda mcamtu aku cepat cepat selak belakang kad tersebut. Ia tertulis “happy birthday sayang, from love kesayangan kitak”. Setelah baca, aku tersenyum sendiri. Entah nk ckap mcam perasan aku masa tu. hahahahaha. Terima kasih kesayangan kamek😘
Read more
== @Rp. 18.250== . ORDER: WA 085697690060/ LINE: bayimama . Pembelian 2 pcs dapatkan 1 sachet ...
Media Removed
== @Rp. 18.250== . ORDER: WA 085697690060/ LINE: bayimama . Pembelian 2 pcs dapatkan 1 sachet kaldu jamur Exp Date AKHIR NOV 2018 (Barang ORIGINAL selalu baru, karena perputaran barang cepat) Berat netto 80gram ------------------ Pelopor Kaldu non MSG di Indonesia Harga ... == @Rp. 18.250==
.
ORDER: WA 085697690060/ LINE: bayimama
.
Pembelian 2 pcs dapatkan 1 sachet kaldu jamur

Exp Date AKHIR NOV 2018 (Barang ORIGINAL selalu baru, karena perputaran barang cepat)

Berat netto 80gram
------------------
Pelopor Kaldu non MSG di Indonesia
Harga ini untuk 1pcs
BELI BANYAK MAKIN MURAH...!!
__________

Per 2 Januari 2017 harga dari produsen mengalami kenaikan dikarenakan kenaikan harga bahan baku, packaging dll. Harap maklum. hati2 dgn yg murah. banyak barang palsu!!
-----------
1 kg muat 12 botol ----------- Tersedia dlm 2 pilihan rasa yaitu kaldu ayam dan kaldu sapi. * Sehat (alami, tanpa MSG)
* Memiliki sertifikat dari Depkes dan sertifikat halal MUI

Al-Sultan Kaldu Non MSG aman dikonsumsi untuk Balita, Anak Autis dan Ibu Hamil.

Komposisi:
- bawang bombay/onion flavor powder
- bawang putih/garlic flavor powder
- garam/salt
- lada putih/natural white pepper powder
- lada hitam/natural black pepper
- protein sayur/hydrolyzed vegetable protein powder
- dextrine powder
- lemak ayam/chicken fat (utk kaldu ayam) atau lemak sapi/beef fat (utk kaldu sapi)

Kemasan isi : 80gr

Saran Penyajian / Serving Suggestion :

Sup : Tambahkan 1 sdm bumbu kedalam 2 gelas air mendidih, campur dengan sayuran &amp;amp;amp;amp;amp;amp; bahan sup lainnya.
Masakan : Tambahkan 1sdt bumbu kedalam masakan
Bumbu Snack : Campurkan bumbu kaldu dengan bahan lain sesuai kebutuhan
#kaldu
#kaldualsultan
#alsultan
#kaldujamur
#kaldubayi
#kaldumpasi
#asiboostershop
#kaldusehat
#nonmsg
#bahayamsg
#love
#promofebruari
#gratis
#hadiah
#resepmasakan
#berbagiresep
#jualkaldubayi
Read more
Nak bgtau ni Y.E.S Datang Lagi!!! <span class="emoji emoji1f4e2"></span><span class="emoji emoji1f4e2"></span> Harga Runtuh Perfume De'Xandra!! <span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span> 1 Botol RM45 Sahaja!! ...
Media Removed
Nak bgtau ni Y.E.S Datang Lagi!!! Harga Runtuh Perfume De'Xandra!! 1 Botol RM45 Sahaja!! Harga asal RM65 Jom pakat-pakat beli banyak2, simpan stok kat rumah satu, dalam keta satu, dalam laci ofis tiga, dalam handbeg satu.. maklumlah perfume tak basi.. Beli lagi BANYAK dan berpeluang ... Nak bgtau ni Y.E.S Datang Lagi!!! 📢📢 Harga Runtuh Perfume De'Xandra!! 😱😱😱 1 Botol RM45 Sahaja!! 😱😱
Harga asal RM65

Jom pakat-pakat beli banyak2, simpan stok kat rumah satu, dalam keta satu, dalam laci ofis tiga, dalam handbeg satu.. maklumlah perfume tak basi.. Beli lagi BANYAK dan berpeluang memenangi LUCKY DRAW De'Xandra berupa hadiah IPhone 8 😱😱 Jangan lupa Scan Bar Code di belakang kotak utk melayakkan anda join Lucky Draw De'Xandra

jom kita berwangi-wangi hari ni 😊😘 IT'S SO EASY.. JUST 📲 WHATSAPP ME AT 016-6667590🚫STRICTLY NO CALL🚫

tidak termasuk postage ~.
Postage:
RM8 (sm) | RM11 (ss)
Read more
WANGIAN/ PERFUME SHIFA UTK LELAKI & WANITA. Untuk Solat, Kerja, Beriadah, Suami & Isteri, Perkahwinan, ...
Media Removed
WANGIAN/ PERFUME SHIFA UTK LELAKI & WANITA. Untuk Solat, Kerja, Beriadah, Suami & Isteri, Perkahwinan, Hadiah, Penyeri diri, Berketampiran Diri. PEK KOMBO TERDIRI DARIPADA BUNGA MEKAR SELASIH, QASIDAH, SEROJA ,BAIDURI, CENDRAWASIH DAN DELIMA. HARGA SM RM58, SS RM66 JIMAT! ... WANGIAN/ PERFUME SHIFA UTK LELAKI & WANITA.

Untuk Solat, Kerja, Beriadah, Suami & Isteri, Perkahwinan, Hadiah, Penyeri diri, Berketampiran Diri.

PEK KOMBO TERDIRI DARIPADA
BUNGA MEKAR SELASIH, QASIDAH, SEROJA ,BAIDURI, CENDRAWASIH DAN DELIMA. HARGA SM RM58, SS RM66
JIMAT! JIMAT! JIMAT!
4 btl(3ml) SM rm6 / SS rm 7
2 btl(4ml) SM rm20/ SS rm22

Di terapi dgn Doa2 pilihan Ayat2 Al Quran
Menaikkan Seri Wajah & Awet Muda
Lebih Berkarisma Berketerampilan
Pendinding Diri dn Penawar Sihir
Pelaris diri dn perniagaan
Memberi Kesegaran kpd tubuh badan
Anak-anak malas dan nakal
Kebahgiaan rumah tangga
Menghilangkan stress
Mengawal nafsu yg negatif
Lebih fokus dlm pekerjaan dn pelajaran
Menghilangkan Selsema dn Batuk
Boleh di gunakan sbg Pati mandi bunga

BELI 2 Pek, DARIPADA QASIDAH,SEROJA, SELASIH , BAIDURI, CENDRAWASIH DAN DELIMA FREE POS.
BELI 1 PEK KOMBO ,TAMBAH POS RM5,
KECUALI SABAH/SARAWAK TAMBAH RM6.

Call/sms: 0125834533/ 0136916848
Facebook: / mohd fauzy
Read more
Meh meh meh beli VS.. cukup murah cukup tahan lama dan penting berbaloi..!!! Boleh jadikan utk orang ...
Media Removed
Meh meh meh beli VS.. cukup murah cukup tahan lama dan penting berbaloi..!!! Boleh jadikan utk orang tersayang sebagai hadiah..!! Whatsapp sy utk order ya 0198973590 ataupun pm sy d facebook Chelsie ShopLine..! Meh meh meh beli VS.. cukup murah cukup tahan lama dan penting berbaloi..!!! Boleh jadikan utk orang tersayang sebagai hadiah..!! Whatsapp sy utk order ya 0198973590 ataupun pm sy d facebook Chelsie ShopLine..!
Pesta buku di ground floor IPC Damansara ada diskaun 20% u alls! "A cooking guide for your kidneys" ...
Media Removed
Pesta buku di ground floor IPC Damansara ada diskaun 20% u alls! "A cooking guide for your kidneys" adalah buku masak abg brian yang ketujuh dan harapan abg brian adalah semoga buku ini dapat membantu rakyat malaysia dengan masalah buah pinggang. Bukunya adalah dwibahasa supaya dapat dimanfaatkan ... Pesta buku di ground floor IPC Damansara ada diskaun 20% u alls! "A cooking guide for your kidneys" adalah buku masak abg brian yang ketujuh dan harapan abg brian adalah semoga buku ini dapat membantu rakyat malaysia dengan masalah buah pinggang. Bukunya adalah dwibahasa supaya dapat dimanfaatkan semua.
Sesuai utk mereka yang melalui hemodialysis ..kongsi dan taglah mereka yang anda rasa perlukan buku ini
Anda bole dapatkan buku resipi ini di kedai buku berdekatan atau boleh juga beli menerusi whatsapp +60 11-2886 6209 - ada diskaun, hadiah percuma dan juga penghantaran ke depan rumah kalo beli menerusi whatsapp
#kesihatan #101kesihatan #nkfmalaysia #cookingforyourkidneys #hemodialysis @nkfmy
Read more
<span class="emoji emoji1f496"></span> BERITA TERGEMPAR! LED BILLBOARD NEAT & JOY PERTAMA DI MALAYSIA, TERNAMPAK DI TEPI HIGHWAY, MERU, ...
Media Removed
BERITA TERGEMPAR! LED BILLBOARD NEAT & JOY PERTAMA DI MALAYSIA, TERNAMPAK DI TEPI HIGHWAY, MERU, IPOH! . . Inilah BRAND NEAT & JOY yang org Ipoh dok heboh2 tuh! KINI DI SILVERITAGE, IPOH. https://goo.gl/maps/D28G4gz1E4A2 . . Alhamdulillah! Excited nyerrr! Impian NEAT & JOY ... 💖 BERITA TERGEMPAR! LED BILLBOARD NEAT & JOY PERTAMA DI MALAYSIA, TERNAMPAK DI TEPI HIGHWAY, MERU, IPOH! 💖
.
.
Inilah BRAND NEAT & JOY yang org Ipoh dok heboh2 tuh! KINI DI SILVERITAGE, IPOH.
https://goo.gl/maps/D28G4gz1E4A2
.
.
Alhamdulillah! Excited nyerrr! Impian NEAT & JOY utk terpampang di BILLBOARD di tepi highway tercapai juga!
.
.
Terima kasih yg teramat sangat kepada pihak Perbadanan Kemajuan Negeri Perak PKNP terutamanya Puan Salmah, yg memberi peluang keemasan kpd NEAT & JOY utk beriklan di BILLBOARD LED yg gilang gemilang di Meru, Ipoh tuh!
.
.
Dari BULATAN MERU RAYA pun dah nampak clear gambar busana NEAT & JOY yg elegan & meletop kebabom tuh!
.
.
Mesti uols terasa nak beli & pakai busana NEAT & JOY masa tu jugak lepas tengok BILLBOARD tuh kan!
.
.
Kalau uols sempat ambil gambar uols bersebelahan BILLBOARD tu laaagi best! Tunjuk je gambar tu kat weouls, sure dpt DISKAUN HEBAT di butik NEAT & JOY @ SILVERITAGE, IPOH.. HARGA MURAH KAW-KAW weouls bagi tau! 😍
.
.
===================
So apa uols tunggu lagi!
.
.
💖 LIKE Page NEAT & JOY dan FOLLOW Instagram NEATANDJOY
http://www.instagram.com/neatandjoy
.
.
💖 TAG kengkawan dan adik beradik uols sekarang & SHARE post ini (ada HADIAH istimewa untuk SHARE TERBANYAK uols!)
.
.
💖 Datang ke BUTIK NEAT & JOY @ SILVERITAGE IPOH pada setiap hari (kecuali Isnin tutup), jam 11 pagi - 8 malam.
.
.
💖 Taip #nakdatangbutik supaya Team NEAT & JOY bagi HARGA MURAH KAW-KAW kat uols tu nanti okey!
.
.
⛔ AMARAN❗HANYA YG WHATSAPP #nakdatangbutik SAHAJA YG AKAN DPT DISKAUN HEBAT!
.
.
http://www.wasap.my/601110851425/nakdatangbutik
http://www.wasap.my/601110851425/nakdatangbutik
http://www.wasap.my/601110851425/nakdatangbutik
.
.
UNLEASH THE FASHIONISTA WITHIN YOU
.
.
#love #lovefashion #gorgeous #beautiful #pretty #girls #instalove #likes #like4like #follow4follow #follows #followus #followers #neatandjoy #neatandjoygorgeous #billboard #trendy #fashionista #stylegram #people #travel #traveling #instatravel #instago #light
Read more
Korang percaya tak, kali ni dah lebih 5 koleksi kita bawakan barang kemas HABIB JEWEL. . Saper pengumpul loket Diamond Limited Edition HABIB JEWEL ?.. inilah masanya untuk korang dapatkan 1 lagi koleksi Habib Diamond Swirl Pendant 18 biji + percuma rantai, + kotak ... Korang percaya tak, kali ni dah lebih 5 koleksi kita bawakan barang kemas HABIB JEWEL. 💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎
.
Saper pengumpul loket💎 Diamond 💎 Limited Edition HABIB JEWEL ?.. inilah masanya untuk korang dapatkan 1 lagi koleksi Habib Diamond Swirl Pendant 18 biji + percuma rantai, + kotak barang kemas & + pouch utk menyimpan barang kemas..
.
Harga sebenar RM769 tapi esok akan di jual dengan harga RM469!!!... diskaun 39% khas untuk penonton kesangan #TheWowShow !
.
Saper cepat dialah bertuah! Untunglah saper yang dapat hadiah ni.. .
Haaa ni nak cakap ni, sesaper yang nak merisik pasangan tu, sesuai sangat la hadiahkan loket berlian ni... asyik cincin jerr kan.. hikhik..
.
Malangnya esok stok terhad tau di #TheWowShow 😅😭. (Siapa cepat order dia punya) .
Apa lagi! Ini lah hadiah birthday yang paling sesuai untuk isteri, ibu dan mertua anda! 😍😘 .
Apa2 nak tanya boleh komen sini, esok Isnin (30/07/2018 ) yana jawab masa live di TV3 📺 jam ⏰ 1.00 tengahari tau!! . .
.
Berminat nak beli? Esok masa bersiaran Call terus num ini 📞☎️📞☎️1800-18-0808 📞☎️📞☎️sebelum habis stok ni!!! Atau order online di 📲💻 www.cjwowshop.com.my 📲💻
Jumpa esok 😘
#CJWowShop
#TheWowShow2018
#YanaLifeHack
#SensationalWow
#YanaHosting
@lilly.liyana @zaimzaini_
Read more
@moxdigital - Hi MOXers! Ayo beli film-film Premium di MOX sebanyak mungkin karena ada hadiah 3 ...
Media Removed
@moxdigital - Hi MOXers! Ayo beli film-film Premium di MOX sebanyak mungkin karena ada hadiah 3 smartphone untuk kamu 3 pembeli MOX Premium terbanyak selama periode promo Tunggu apalagi, hadiah tanpa diundi! . *S&K berlaku *klik link di bio @moxdigital utk info selengkapnya #MOXDigital ... @moxdigital - Hi MOXers! Ayo beli film-film Premium di MOX sebanyak mungkin karena ada hadiah 3 smartphone untuk kamu 3 pembeli MOX Premium terbanyak selama periode promo 😍 Tunggu apalagi, hadiah tanpa diundi!
.
*S&K berlaku
*klik link di bio @moxdigital utk info selengkapnya

#MOXDigital #MOXPremium #WatchAndWin #Smartphone #kuisgratis #kuis #lomba #kontes #infokuis #lfl #fff
Read more
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil ...
Media Removed
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu ... Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati !

Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu laaa

Hakak tak tipu dik. Tipu dosaaa. Klu nak cepat2 wasap Kak Kema kat sini : www.wasap.my/60175632486

#pencilcase #kawaii #kawaiipencilcase #hadiah #hadiahbajet
Read more
 #Repost @babies.on.project (@get_repost) ・・・saatnya beli baju kece buat anak.. Ataupun utk ...
Media Removed
#Repost @babies.on.project (@get_repost) ・・・saatnya beli baju kece buat anak.. Ataupun utk hadiah kerabat sanak saudara yg kekinian best quality dgn harga yg ok yuk follow dan belanja di @babies.on.project atau agennya @fathan.kids @almajid_26 @dessyfara @elzayunita178 @mela.fidia ... #Repost @babies.on.project (@get_repost)
・・・saatnya beli baju kece buat anak.. Ataupun utk hadiah kerabat sanak saudara yg kekinian best quality dgn harga yg ok yuk follow dan belanja di @babies.on.project
atau agennya @fathan.kids @almajid_26 @dessyfara @elzayunita178 @mela.fidia @srii_wachyoenii18 BOPkece #GiveAwayBOPMarch #TemanBOP

GIVE AWAY BOP

Yuukkkss ikutaan Momiess😘
.
.
FOR 30 WINNERS .🎉🎊
.
😻Follow IG @babies.on.project
.
.
😻Repost foto ini sambil ajak 5 orang Teman Momies buat belanja di BOP dan Agent BOP😍 Jangan lupa tag+mention @babies.on.project dan Agent BOP langganan Momies yaa.
.
.
😻Beri hashtag #BOPkece #GiveAwayBOPMarch #TemanBOP
.
.
😻Periode sampai akhir Maret 2018.
.
.
😻Free Hadiah 3 Product BOP (product usia 1-5 tahun) untuk setiap pemenang, akan dipilih 30 pemenang 😍😍 FREE ONGKIR juga yaa.
.
.
Yukksss repost sebanyak2nya dan ajak temen Momies sebanyak banyaknya🍁🍁🍁
Read more
Masih banyak lagi free gift (pouch beg) utk di hadiahkan kepada pembelian promosi sempena pre raya ini.... jom beli 2 hanya dengan rm50 dan dptkan hadiah pouch beg dari @sugaringhairremoval ️ cepat cepat pm tepi. #pembelianpromosi #duabotoluntukhargadiskaun #hadiah #freegiftmalaysia #feedbackcustomer #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #aptb ... Masih banyak lagi free gift (pouch beg) utk di hadiahkan kepada pembelian promosi sempena pre raya ini.... jom beli 2 hanya dengan rm50 dan dptkan hadiah pouch beg dari @sugaringhairremoval ♥️♥️♥️ cepat cepat pm tepi. #pembelianpromosi #duabotoluntukhargadiskaun #hadiah #freegiftmalaysia #feedbackcustomer #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #aptb #homemadewax #naturalwax #bikiniwax #brazillianwax #jualonline #bazarpaknil #jb #codjohor #igshop #igshopmalaysia #moodrepublic #minaz #andainyatakdir #vsco #lokalah #terlajaklaris 📱018-9094006
Read more
POSTER SUARA BODY <span class="emoji emoji1f64c"></span>🏻 . Yes! Lagi2 aku paling seneng dpt mainan edukasi buat Jill, kali ini bahasa ...
Media Removed
POSTER SUARA BODY 🏻 . Yes! Lagi2 aku paling seneng dpt mainan edukasi buat Jill, kali ini bahasa inggris - mandarin ya. Jadi mamanya juga harus belajar , mahklum bener2 ga bs mandarin kecuali duid hahaa.. . Jadi poster ini ada suaranya ya, untuk kita belajar part of bodies dan emosi dalam ... POSTER SUARA BODY 🙌🏻
.
Yes! Lagi2 aku paling seneng dpt mainan edukasi buat Jill, kali ini bahasa inggris - mandarin ya. Jadi mamanya juga harus belajar , mahklum bener2 ga bs mandarin kecuali duid hahaa..
.
Jadi poster ini ada suaranya ya, untuk kita belajar part of bodies dan emosi dalam bahasa inggris dan mandarin. Dan ada lagunya, biasa kalo diputer lagu anak2 bakal joged2 ya! Buat hiburan kalo mereka jenuh belajar.😆
.
Ada beberapa tombol diposter ya: ⬇️
STUDY - utk belajar dual languange
M/E - mengubah bahasa
TEST - bakal ada pertanyaan, utk kita tebak
REPEAT - Mengulang membaca
.
Bagus bgt ya kalo kalian punya ini, tinggal digantung trus setiap saat bs tiba2 tebakin ke anak. Kayak ak suka, tb2 ak tny jill head mana jill.. dia lari dan tunjuk. Lama kelamaan hafal yah! Dan anak2 pasti suka pencet2 gini😍😍
.
Nah kalo kalian mau beli silahkan pake kode "JILLGIFT" yah! bakal ada hadiah mainan aktivity buat follower Jill yah @nixnoxshop 😍❤️😆
.
#jilllearnandplay
Read more
Yeayy!! Selesai menghitung hasil polling 3 hari ini, terima kasih semua utk comment, tag, tips ...
Media Removed
Yeayy!! Selesai menghitung hasil polling 3 hari ini, terima kasih semua utk comment, tag, tips dan partisipasinya. . Sesuai urutan oil yg paling cepet habis no 1. Lavender 2. Thieves, 3, peppermint 4. Lemon 5. RC 6. Purification 7. Myrtle dan 8. Digize Dari jawaban moms semua diambil ... Yeayy!! Selesai menghitung hasil polling 3 hari ini, terima kasih semua utk comment, tag, tips dan partisipasinya. .

Sesuai urutan oil yg paling cepet habis no
1. Lavender 2. Thieves,
3, peppermint 4. Lemon
5. RC 6. Purification
7. Myrtle dan 8. Digize
Dari jawaban moms semua diambil 8 yg paling banyak ya☺️
.
Dan 3 moms yg beruntung utk dpt hadiah giveaway oil 5ml kali ini adalah Moms :
1. @rannyyovita (ginger)
2. @lmeyza (sacredmountain)
3. @mak_blash (lemon)
Selamat ya moms !! Mohon contact wa 081381238887 utk alamat pengiriman ya 🙏
.
Terima kasih semua partisipasinya. Buat moms yg bingung mau beli oil apa nah hasil polling ini bs jadi masukkan lho apa yg dipakai sehari2 di rumah😉
Sampai ketemu di giveaway berikutnya 💃
.

Momsloveoils

WA 081381238887
Line : momsloveoils

#youngliving #younglivingjakarta
#younglivingindonesia #femaledaily #ayahbunda #momsloveoils #mommiesdaily #yoga #mpasi #indonesiasehat #green #healthy #yoga #family #fdbeauty #indonesiamakansayur #younglivingoil #uploadkompakan #mpasi #ayomain #organik #nxreveryday #diffuser
Read more
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil ...
Media Removed
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu ... Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati !

Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu laaa

Hakak tak tipu dik. Tipu dosaaa. Klu nak cepat2 wasap Kak Kema kat sini : www.wasap.my/60175632486

#pencilcase #kawaii #kawaiipencilcase #hadiah #hadiahbajet
Read more
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil ...
Media Removed
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu ... Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati !

Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu laaa

Hakak tak tipu dik. Tipu dosaaa. Klu nak cepat2 wasap Kak Kema kat sini : www.wasap.my/60175632486

#pencilcase #kawaii #kawaiipencilcase #hadiah #hadiahbajet
Read more
Meet my new favorite guitar, nama dia Yuki. <span class="emoji emoji1f601"></span> . Yuki maksudnya dalam bahasa Jepun adalah "salji". ...
Media Removed
Meet my new favorite guitar, nama dia Yuki. . Yuki maksudnya dalam bahasa Jepun adalah "salji". Sebab bila petik gitar ni, rasa disayangi oleh insan yang merindu tatkala musim salju. . Yuki adalah hadiah birthday yg sgt bermakna tahun ni dari family DreEMers. Tq kesayangan hati Kapten ... Meet my new favorite guitar, nama dia Yuki. 😁
.
Yuki maksudnya dalam bahasa Jepun adalah "salji". Sebab bila petik gitar ni, rasa disayangi oleh insan yang merindu tatkala musim salju. 😁
.
Yuki adalah hadiah birthday yg sgt bermakna tahun ni dari family DreEMers. Tq kesayangan hati Kapten yg collect duit utk beli gitar yg istimewa ni utk ku. Doakan kapten dpt cari masa utk rakam lagu baru ye 😁😁😁
.
#encikmimpi #dreEMers #RinduDiJiwa #teamRDJ
Read more
Beli rak baru kerna kapasiti muatan buku sudah melimpah ruah.Dan sekarang aku akan lebih memilih ...
Media Removed
Beli rak baru kerna kapasiti muatan buku sudah melimpah ruah.Dan sekarang aku akan lebih memilih untuk membeli.Bilik kecil ini sudah tepu utk menerima kemasukan bahan bacaan terbaru. Buku tentang Seni-Budaya-Sejarah dan Katalog Pameran Galeri.Ini subjek buku-buku yang aku kumpul ... Beli rak baru kerna kapasiti muatan buku sudah melimpah ruah.Dan sekarang aku akan lebih memilih untuk membeli.Bilik kecil ini sudah tepu utk menerima kemasukan bahan bacaan terbaru.

Buku tentang Seni-Budaya-Sejarah dan Katalog Pameran Galeri.Ini subjek buku-buku yang aku kumpul dari dulu.Ada diantaranya adalah hadiah tarikh lahir,pemberian dari teman teman.Ataupun sambaran nafsu lahap waktu ada diskaun pada harga jualan.

Dan aku kekal percaya.
Jika aku beli makanan,makanan akan burai.
Jika aku beli perhiasan busana.
Sensa tyle datang dan pergi.

Tapi...
Ini adalah ilmu.
Dan ilmu akan tetap kekal.
Lama luputnya selepas aku abadi usai reput.
Read more
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil ...
Media Removed
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu ... Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati !

Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu laaa

Hakak tak tipu dik. Tipu dosaaa. Klu nak cepat2 wasap Kak Kema kat sini : www.wasap.my/60175632486

#pencilcase #kawaii #kawaiipencilcase #hadiah #hadiahbajet
Read more
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil ...
Media Removed
Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati ! Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu ... Silalah beli pencil case ini. Dah la comel, jahitan kemas. Dijamin puas hati !

Setiap corak pencil case tak banyak stok nya. Berapa byk stok yg ada utk setiap corak korang blh tengok kat gambar. Klu ada 4pcs corak yang sama kat gambar,maksudnya memang ada 4 pcs je stoknya. Klu satu.. Satu laaa

Hakak tak tipu dik. Tipu dosaaa. Klu nak cepat2 wasap Kak Kema kat sini : www.wasap.my/60175632486

#pencilcase #kawaii #kawaiipencilcase #hadiah #hadiahbajet
Read more
Jom #Beli Dan #Menang Hadiah Hadiah Bernilai Rm10,000.00 <span class="emoji emoji203c"></span><span class="emoji emoji1f631"></span> Macam Tak Percaya <span class="emoji emoji203c"></span> Beli 1 Produk Punn ...
Media Removed
Jom #Beli Dan #Menang Hadiah Hadiah Bernilai Rm10,000.00 Macam Tak Percaya Beli 1 Produk Punn Dapat Peluang ? Yaaa !! & JANGAN LEPASKAN PELUANG . Pelbagai Barangan Elektrik... Hadiah Mingguan Barangan Ayuraa Dan Wang Tunai Utk Dimenangi . Nak Tahu Caraa Lebih Lanjut ?? Jomm ... Jom #Beli Dan #Menang Hadiah Hadiah Bernilai Rm10,000.00 ‼😱 Macam Tak Percaya ‼
Beli 1 Produk Punn Dapat Peluang ?
Yaaa !! & JANGAN LEPASKAN PELUANG 📣
.
🎉🎉Pelbagai Barangan Elektrik...
Hadiah Mingguan Barangan Ayuraa Dan Wang Tunai Utk Dimenangi 🎉🎉
.
Nak Tahu Caraa Lebih Lanjut ??
Jomm WhatsApp Kami...
Klikk Sini Shj ‼
Cepat Sebelum Contest Tamat ..
.
✅ http://www.wasap.my/60197380029
.
#Contest #Video #Selfie #CabutanBertuah #Menang #Rm10000 #RewardRaya #Mudah #Follow #EmWallpaperHQ #AyuraaBeauteHQ #BeliDanMenang #EdayuMusthapa #TeamRina #EM01
Read more
A million dreams - Itu judul dari lagu di video ini. Lagu yg terus menerus terngiang di pikiran sy sejak nonton film the greatest showman bbrp bulan lalu. Sejak kecil sy punya banyak mimpi dimana satu2 mimpi sy menjadi kenyataan krn sy terus berusaha keras utk mengejar mimpi sy. Namun membuat ... A million dreams - Itu judul dari lagu di video ini. Lagu yg terus menerus terngiang di pikiran sy sejak nonton film the greatest showman bbrp bulan lalu. Sejak kecil sy punya banyak mimpi dimana satu2 mimpi sy menjadi kenyataan krn sy terus berusaha keras utk mengejar mimpi sy. Namun membuat buku masakan gak pernah ada dalam mimpi saya. Hihi 😆 Semuanya terjadi scr tiba2 dan kebetulan.. Tahun lalu ketika sy balik dr Aussie sy dpt tawaran utk sharing pengalaman dgn membuat buku masak menu rumahan yg tujuannya bs membantu mommies2 sibuk/ pemula yg baru belajar masak dan tentunya cocok jg utk semua yg hobi memasak.. Resep dan tips yg ada di buku ini merupakan hasil kerja keras sy uji coba di dapur sampai sy tulis detail semampu sy.. Semua sy pelajari scr otodidak..
Saat ini mimpi sy agar melalui buku ini akan banyak org yg terbantu.. Hadiah terbesar buat sy jika bs membantu byk org melalui buku ini.. Selalu belajar dan semangat untuk menggapai impian 🤩
“No one is born a great cook. One learns by doing.” — Julia Child

Bingung setiap hari masak apa utk keluarga tersayang? Ga punya banyak waktu utk memasak?
80 resep PRAKTIS menu rumahan yang telah teruji kelezatannya tercantum dlm buku ini (termasuk ada resep cemilan lho). Mulai dr masakan nasional maupun internasional yang cocok utk dewasa maupun anak2. Ga usah repot dan bingung lagi masak lauk apa untuk anak2 krn sebagian besar menunya KIDS-FRIENDLY 👧🏻👦🏻
Dimana resep2nya tdk menggunakan MSG krn menurut saya kesehatan keluarga adalah yg utama.
Buku ini pas banget utk kamu yang suka memasak & menyiapkan bekal untuk keluarga tersayang👩🏻‍🍳

EASY COOK FOR MOM
Ukuran: 18 x 24 cm
Tebal: 176 hal, full colour
Penerbit: @demediapustaka
Harga SPECIAL beli melalui saya Rp 130.000 (harga di toko2 buku Rp 143.000). Silahkan DM bagi yg mau order 📩
#easycookformom #bukumasak #gramedia #tokobuku #nomsg #halal #marimasak #masaksehat #menuenak #menupraktis #menusehat #masaksimple #masaksendiri #masaksederhana #menuanak #menumpasi #videomasak #cookingvideo #cemilan #makananenak #masakananak #mpasi #mpasianak #resepfavorit #resepmasakan #makanansehat #keluargasehat #resepyummy #resepyummyanak #1bukudenganberjutacinta
Read more
CANTIK DALAM 3 SAAT️ Tak tipu tauuu ️ . 🏻 NERVOUS nak bagi gift ape utk wanita yg korang paling sayang ?? 🏻 CONFUSED nak beli hadiah utk mama ?? 🏻 EXCITED nak bagi gift utk bestfriend ?? . . Now DYXY ade offer terbaik utk semua girls kt luar sana tu.. beruntung sangat sapa yg beli nihhh ... CANTIK DALAM 3 SAAT‼️
Tak tipu tauuu ❤️
.
🙋🏻 NERVOUS nak bagi gift ape utk wanita yg korang paling sayang ??
🙋🏻 CONFUSED nak beli hadiah utk mama ??
🙋🏻 EXCITED nak bagi gift utk bestfriend ??
.
.
Now DYXY ade offer terbaik utk semua girls kt luar sana tu.. beruntung sangat sapa yg beli nihhh sebab discount bukan skit2 tau offer die bole pengsan wooo 🤗 XCAYAA ??
.
.
DYXY SET kombinasi set popular dan sangat berbaloi utk korang semua try ..... TERMENUNG APE TU ???? .
.
❤ ORDER NOW ❤
Whatsapp ( 0189053903 ) laju2 sekaranggg
Whatsapp ( 0189053903 ) laju2 sekaranggg
Whatsapp ( 0189053903 ) laju2 sekaranggg
Whatsapp ( 0189053903 ) laju2
#bccream #by #dyxy #malaysia #femes #famous #usahawan #jutawan #komestik #komestikmurah #murah #solek #barangsolek #makeup #makeupmurah #aimantino #rozitachewan #kingcoco #america #trustedsellers #berkesan #produkberkesan #cantik #beautiful #sayajual
Read more
. "I LOVE ALL OF THEM! This is my third telekung from TCO!" <span class="emoji emoji2764"></span>️ . Alhamdulillah, glad that you loved ...
Media Removed
. "I LOVE ALL OF THEM! This is my third telekung from TCO!" ️ . Alhamdulillah, glad that you loved our collection.. Ramai yg beli telekung kami utk dipakai sendiri dan sebagai hadiah utk org tersayang.. . Set termasuk dengan kotak cantik, sesuai utk hadiah dan hantaran.. . Featuring ... .
"I LOVE ALL OF THEM! This is my third telekung from TCO!" ❤️
.
Alhamdulillah, glad that you loved our collection.. Ramai yg beli telekung kami utk dipakai sendiri dan sebagai hadiah utk org tersayang.. .
Set termasuk dengan kotak cantik, sesuai utk hadiah dan hantaran..
.
Featuring #TelekungBateeqa in Dusty Pink.. Available only at RM170..
.
Boleh Whatsapp 018-2129686 utk order ya 😊
.
#telekungcotton #telekunghantaran #telekung #telekungTCO
Read more
Assalamualaikum mommies & daddies..dah beli hadiah hari guru utk guru2 anak anda?.. Khas buat ...
Media Removed
Assalamualaikum mommies & daddies..dah beli hadiah hari guru utk guru2 anak anda?.. Khas buat warga Johor Bahru (daerah & negeri lain dah tak sempat pos rasanya ) Handmade potpourri air-freshener berharga RM5/pc (available warna merah & biru) Setiap pembelian percuma paperbag, ... Assalamualaikum mommies & daddies..dah beli hadiah hari guru utk guru2 anak anda?.. Khas buat warga Johor Bahru (daerah & negeri lain dah tak sempat pos rasanya 🙊🙊) Handmade potpourri air-freshener berharga RM5/pc (available warna merah & biru)

Setiap pembelian percuma paperbag, best wishes cards (random) & bling2 stickers. Jd anak2 blh decorate box tu ikut kreativiti masing2.

Pembelian 5pcs & ke atas free penghantaran. Kurang drpd 5pcs caj penghantaran RM2. Last open order Khamis 12hb Mei ya..tq.. #hadiahhariguru #hadiahhariguru2016 #selamathariguru #teachersdaygiftmalaysia #teachersday2016 #johorbahru #jbhappening
Read more
Dyameera in action!!! Antara memory dgn adik2 yg membantu sepanjang KL YES FEST 2015. thanks uolls. ...
Media Removed
Dyameera in action!!! Antara memory dgn adik2 yg membantu sepanjang KL YES FEST 2015. thanks uolls. Terima kasih sekali lg kepada pembeli di @dyameea. Semoga terus support kami. & tahniah kpd pemenang2 cabutan bertuah kami. Semua pun dah dpt hadiah cash. Peraduan beli & menang utk percutian ... Dyameera in action!!! Antara memory dgn adik2 yg membantu sepanjang KL YES FEST 2015. thanks uolls. Terima kasih sekali lg kepada pembeli di @dyameea. Semoga terus support kami. & tahniah kpd pemenang2 cabutan bertuah kami. Semua pun dah dpt hadiah cash. Peraduan beli & menang utk percutian masih terbuka.

#dyameera
#dyastylista
#dyabelidanmenang
Read more
Dress frozen Biru/pink Size:m/l Rm:38 ***saya jual baju frozen** # # #baju cantik # # #*** *** #jualmurah ...
Media Removed
Dress frozen Biru/pink Size:m/l Rm:38 ***saya jual baju frozen** # # #baju cantik # # #*** *** #jualmurah ***** # # #beli satu utk anak # # #* ***hadiah tahun baru***** ***** # # #baru. Ooi # # # #** # #model wati pakai size :l # # #**umur 8 tahun***** Dress frozen
Biru/pink
Size:m/l
Rm:38 ***saya jual baju frozen**
# # #baju cantik # # #***
*** #jualmurah *****
# # #beli satu utk anak # # #*
***hadiah tahun baru*****
***** # # #baru. Ooi # # # #**
# #model wati pakai size :l
# # #**umur 8 tahun*****
 #saudagarrumput pulang bersama hadiah utk #bungaembun <span class="emoji emoji2764"></span>️ tapi diaorg dah tido, so Bonda yg main ...
Media Removed
#saudagarrumput pulang bersama hadiah utk #bungaembun ️ tapi diaorg dah tido, so Bonda yg main dulu 🤪 Actually Bonda dah aim lama Enchantimals ni, sbb mmg cuteeee gila characters dia Tp ku tahan jebat, sbb baru je beli Shimmer & Shine pocket ari tu. Rupanya Papa depa pun tadi dok rambang ... #saudagarrumput pulang bersama hadiah utk #bungaembun ❤️ tapi diaorg dah tido, so Bonda yg main dulu 🤪 Actually Bonda dah aim lama Enchantimals ni, sbb mmg cuteeee gila characters dia 😍 Tp ku tahan jebat, sbb baru je beli Shimmer & Shine pocket ari tu. Rupanya Papa depa pun tadi dok rambang mata tak tau nak pilih yg mana, sbb semua comel! One of the reason why I keep fall in love with my husband, dia mcm Abah, dulu kecik2 Abah pi outstation kat KL mesti bawak balik toys yg best2! Sejenis lelaki yg pandai pilih toys utk anak perempuan 😘
.
Eeeee rasa nak pi gerak depa bangun tidoq skrg la! 🤣
Read more
Tahniah buat penerima achiver dr Team Cikna<span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span> Big claps to uolls sbb dh bukti kan yg korang mmg ...
Media Removed
Tahniah buat penerima achiver dr Team Cikna Big claps to uolls sbb dh bukti kan yg korang mmg fighters!!!! Beli hadiah guna duut sendiri itu biasa2 aja..tapi dpat hadiah free sbb pencapaian diri sendiri itu sangat luar biasa!!!! Utk april.. Jom fights more higher Achiever ... Tahniah buat penerima achiver dr Team Cikna👏👏👏👏👏👏 Big claps to uolls sbb dh bukti kan yg korang mmg fighters!!!! Beli hadiah guna duut sendiri itu biasa2 aja..tapi dpat hadiah free sbb pencapaian diri sendiri itu sangat luar biasa!!!! Utk april..
Jom fights more higher❗❗❗❗❗
Achiever yg di tawarkan
1) topup sales RM1000
2) topup sales by PSP
3) topup sales by SSP
4) tiket terbanyak cabutan Vouge Raya

Biz online | modal RM50
Program #2GAJIsebulan
#ProjekStg
#CATchampions
Read more
Setelah lebih 5tahun, tiba2 terserempak pula dengan kakak kesayangan yg pernah saya jumpa di Abu ...
Media Removed
Setelah lebih 5tahun, tiba2 terserempak pula dengan kakak kesayangan yg pernah saya jumpa di Abu Dhabi dulu. Dia dan keluarga memang melayan kedatangan saya dan team dengan cukup baik. Dengan masakkan Malaysia lagi. Yelah bila duduk jauh mesti rindu nasi lemak kan #tiba2flashback Sekarang ... Setelah lebih 5tahun, tiba2 terserempak pula dengan kakak kesayangan yg pernah saya jumpa di Abu Dhabi dulu. Dia dan keluarga memang melayan kedatangan saya dan team dengan cukup baik. Dengan masakkan Malaysia lagi. Yelah bila duduk jauh mesti rindu nasi lemak kan #tiba2flashback

Sekarang dia dah balik ke Malaysia selepas kehilangan suami tercinta hampir 2tahun..
.
Sempat juga saya beli parfume dari UAE 🇦🇪 untuk suami dan dpt hadiah utk diri sendiri. اَلْحَمْدُلِلّهِ ... jika anda yg suka parfume arab ni boleh la ke PKNS, dia akan menjual di sana sehingga 12/8/2018 ni.. boleh la pakai untuk raya haji dan boleh pakai semasa solat😍.. Cc: @garzah_2009 @nozamohamad
Read more
Maka bermula la sesi makan gulai aka bekwosss. Inilah sesi mencari hadiah untuk para para pengantin, ...
Media Removed
Maka bermula la sesi makan gulai aka bekwosss. Inilah sesi mencari hadiah untuk para para pengantin, nampak tak muka Rayqal dah bosan tu? Mommy blur tak tahu nak beli apa sampai Rayqal dah naik bosan! Korang ada cadangan tak? . . Iolls dah beli hadiah ready utk join je, thank you semua yang ... Maka bermula la sesi makan gulai aka bekwosss. Inilah sesi mencari hadiah untuk para para pengantin, nampak tak muka Rayqal dah bosan tu? Mommy blur tak tahu nak beli apa sampai Rayqal dah naik bosan! Korang ada cadangan tak? 😩
.
.
Iolls dah beli hadiah ready utk join je, thank you semua yang sudi invite kami sekeluarga. Kalau tak datang tu tak sempat bukan sengaja tau ❤️
.
.
Nota kaki : please abaikan tudung yang mintak kaki 😡
#SyahMimi #SyahJunior #1year8months
Read more
Hai chocolate lover <span class="emoji emoji1f64b"></span> Sape yg craving nk mkn coklat tp tk pndai buat? Bajet tkde nk beli hadiah birthday? ...
Media Removed
Hai chocolate lover Sape yg craving nk mkn coklat tp tk pndai buat? Bajet tkde nk beli hadiah birthday? Otak serabut fikir nk bg hadiah apa utk parent, bestfriend dan cikgu? Bf/gf, hubby /wifey merajuk tktau nk beli apa 😕 @wanieys_chocolate Ada penyelesaiannya Skali cuba pasti repeat ... Hai chocolate lover 🙋

Sape yg craving nk mkn coklat tp tk pndai buat? Bajet tkde nk beli hadiah birthday? Otak serabut fikir nk bg hadiah apa utk parent, bestfriend dan cikgu? Bf/gf, hubby /wifey merajuk tktau nk beli apa 😕 @wanieys_chocolate Ada penyelesaiannya 😍

Skali cuba pasti repeat lg sbb coklat dia 👉customized
👉murah
👉Byk design cute dn kreatif Sape yg nk cuci
mata or nk order coklat blh follow ig ni
@wanieys_chocolate
@wanieys_chocolate
@wanieys_chocolate
@wanieys_chocolate
Read more
Bersama CEO hds Pn Mei Ling, Pengarah Tn Hj Ahmad dan pemenang2 hadiah utk bln ini..Jd anda juga berpeluang ...
Media Removed
Bersama CEO hds Pn Mei Ling, Pengarah Tn Hj Ahmad dan pemenang2 hadiah utk bln ini..Jd anda juga berpeluang memenangi hadiah lumayan sehingga RM150,000 yg akn diberikan pd setiap bln..Ini bkn tipuuu..pelikk..masih ramai yg kata benda nie tipu..ini buktinya..klu tipu..tkde lah org yg ... Bersama CEO hds Pn Mei Ling, Pengarah Tn Hj Ahmad dan pemenang2 hadiah utk bln ini..Jd anda juga berpeluang memenangi hadiah lumayan sehingga RM150,000 yg akn diberikan pd setiap bln..Ini bkn tipuuu..pelikk..masih ramai yg kata benda nie tipu..ini buktinya..klu tipu..tkde lah org yg dpt hadiah..mmng lah kena beli brg dulu..bru boleh mng..klu tk beli brg mcm mana nk mng..Mmng itu peraturannya..drp situ brulah dipilih pemenang..Klu dh rezeki kita..insyaallah.. So..klu nk ada peluang menang..kenalah cuba..Yg pasti nya hadiah2 lumayan nie bkn tipu..Kita tgk siapa pula pemenang bln depan yerr..Selamat mencuba..😘
#prizegivingceremony
#peluangmenangihadiahsetiapbulan
#HDS #homedirectshopping
#bestproducts
Read more
Thanks for sharing this photo for feedback . Cepat sapa nak grab bantal emoji chomel sdp pelok ...
Media Removed
Thanks for sharing this photo for feedback . Cepat sapa nak grab bantal emoji chomel sdp pelok sesuai sgt letak dalam kereta, buat hadiah utk anak, adik, atau kwn2. Boleh jugak bg hadiah utk diri sendiri . Bantal besar lembut berkualiti + harga murah ada di @chiachiashop yer . Size ... Thanks for sharing this photo for feedback
.
Cepat sapa nak grab bantal emoji chomel sdp pelok sesuai sgt letak dalam kereta, buat hadiah utk anak, adik, atau kwn2. Boleh jugak bg hadiah utk diri sendiri 😅
.
Bantal besar lembut berkualiti + harga murah ada di @chiachiashop yer
.
Size +- 32cm
Macam2 emoji ada. Tinggal pilih sahaja.
Harganya???
RM25? Tak RM17 shj exc pos🔥
.
Nak jimat? Beli dua rm15 exc pos😘
.
Nak lagi super jimat???
Beli 3 dpt harga RM15 SIAP FREE POS tau jgn xpercaya 😱
.
Cepat tempah skrg sebelum stok habis licin 😋
.
Nak borong lebih 10? kita bincang tepi ya 😉
.
🚚SM+8, SS+12
.
DM of ws 013-4311848 fast
.
.
#emojipillowmalaysia #emojipillowmurah #bantalemoticonmurah #bantalemoji #hadiahcomel #sayajualbantalpeluk #giftdeliverymalaysia #hadiahbirthday #hadiahbayi #hadiahkahwin #sayajualbantal #sayajualbantalsmiley #bantalsmileymurah #sayajualbantalemoji #sayajualbantalemoticon
Read more
Mai sini nak kasi payung satu kali video yg Ceq buat utk butik @chentaqaseh1 baru-baru nih. Kalau nak beli hadiah untuk mak korang, adik beradik atau gofren korang, boleh la pi melawat ig derang nih @chentaqaseh1 . Untuk @chentaqaseh1, makasih bebanyak naa bagi Ceq job ni. Lain kali haloo2 ... Mai sini nak kasi payung satu kali video yg Ceq buat utk butik @chentaqaseh1 baru-baru nih. Kalau nak beli hadiah untuk mak korang, adik beradik atau gofren korang, boleh la pi melawat ig derang nih @chentaqaseh1 . Untuk @chentaqaseh1, makasih bebanyak naa bagi Ceq job ni. Lain kali haloo2 lah lagi 😜😜😜. Okeyh jom layan video nih dulu
Read more
. Cepat sapa nak grab bantal emoji chomel sdp pelok sesuai sgt letak dalam kereta, buat hadiah utk ...
Media Removed
. Cepat sapa nak grab bantal emoji chomel sdp pelok sesuai sgt letak dalam kereta, buat hadiah utk anak, adik, atau kwn2. Boleh jugak bg hadiah utk diri sendiri . Bantal besar lembut berkualiti + harga murah ada di @chiachiashop yer . Size +- 32cm Macam2 emoji ada. Tinggal pilih sahaja. Harganya??? RM25? ... .
Cepat sapa nak grab bantal emoji chomel sdp pelok sesuai sgt letak dalam kereta, buat hadiah utk anak, adik, atau kwn2. Boleh jugak bg hadiah utk diri sendiri 😅
.
Bantal besar lembut berkualiti + harga murah ada di @chiachiashop yer
.
Size +- 32cm
Macam2 emoji ada. Tinggal pilih sahaja.
Harganya???
RM25? Tak RM17 shj exc pos🔥
.
Nak jimat? Beli dua rm15/pcs exc pos😘
.
Nak lagi super jimat???
Beli 3 dpt harga RM15/pc SIAP FREE POS tau jgn xpercaya 😱
.
Cepat tempah skrg sebelum stok habis licin 😋
.
Nak borong lebih 10? kita bincang tepi ya 😉
.
🚚SM+8, SS+12
.
DM of ws 013-4311848 fast
.
.
#emojipillowmalaysia #emojipillowmurah #bantalemoticonmurah #bantalemoji #hadiahcomel #sayajualbantalpeluk #giftdeliverymalaysia #hadiahbirthday #hadiahbayi #hadiahkahwin #sayajualbantal #sayajualbantalsmiley #bantalsmileymurah #sayajualbantalemoji #sayajualbantalemoticon
Read more
Tadi coba live tapi koneksi internet terputus...ya udah deh uplod foto2 aja Ceritanya baru pulang ...
Media Removed
Tadi coba live tapi koneksi internet terputus...ya udah deh uplod foto2 aja Ceritanya baru pulang dr SPO ambil orderan donlen yg adalah adek sendiri Jadi gpp deh diunboxing orderannya Adek saya join Mei 2018 krn selalu tupo jd dpt dong hadiah utk member baru Bulan lalu dpt hadiah ... Tadi coba live tapi koneksi internet terputus...ya udah deh uplod foto2 aja

Ceritanya baru pulang dr SPO ambil orderan donlen yg adalah adek sendiri
Jadi gpp deh diunboxing orderannya 😄

Adek saya join Mei 2018 krn selalu tupo jd dpt dong hadiah utk member baru
Bulan lalu dpt hadiah produk sehrg 149k
Bulan ini dpt hadiah produk sehrg 199k
Diputuskan utk ambil produk Giordani Gold Liquid Eye Liner

Krn bulan lalu udah order 3 box nutrishake
Jadi bulan ini order 1 box nutrishake dan dapet gratis 1 box nutrishake + 1 botol madu hutan Tesso Nilo

Krn belanjanya bln lalu lebih dr 150 poin maka bulan ini berhak dpt diskon business class 50% (dipakeklah utk beli Possess The Secret edp 50% off) dan juga dapet 1pc Royal Navy Overnighter

Nutrishake, madu dan hadiah tasnya akan dikirim buat nyokap tercinta di Bangka

Asik ya belanja di Oriflame, lebih banyak hadiahnya daripada nominal belanjanya 😍
Read more
MEMANG BETUL ADA KONSEP NI,TAPI BUKAN KESEMUANYA DALAM INDUSTRI PERANGAI TAIK MCM TU.STATEMENT ...
Media Removed
MEMANG BETUL ADA KONSEP NI,TAPI BUKAN KESEMUANYA DALAM INDUSTRI PERANGAI TAIK MCM TU.STATEMENT NI BOLEH MEMBERI TANGGAPAN 100% SEMUA ORG TERLIBAT N PERANGAI NI, NO!ADA YG MASIH JUJUR.TERPULANG PADA MASING-MASING.KITE ADA HAK UNTUK MEMILIH ,NAK BUAT ATAU TAK,JALAN SHORTCUT ATAU HIGHWAY. ... MEMANG BETUL ADA KONSEP NI,TAPI BUKAN KESEMUANYA DALAM INDUSTRI PERANGAI TAIK MCM TU.STATEMENT NI BOLEH MEMBERI TANGGAPAN 100% SEMUA ORG TERLIBAT N PERANGAI NI, NO!ADA YG MASIH JUJUR.TERPULANG PADA MASING-MASING.KITE ADA HAK UNTUK MEMILIH ,NAK BUAT ATAU TAK,JALAN SHORTCUT ATAU HIGHWAY. BUSINESS,SKILL MASING2,”BUSINESS!!!! NAK BUSINESS LU MMG KENE ADA DUIT,BARU BOLEH BERGERAK,KENE TERIMA HAKIKAT,DUIT NO 1,TAKDE DUIT TAKYAH BUAT BUSINESS YG MCM NI..ORG ANTIBODEK MCM SAYA,TAKDE MASALAH NI,NAK AMEK ATAS BAKAT,TAKNAK SUDAH,NI BIASA MASALA BERLAKU ANTARA PRODUCER N TV STESEN,TAPI TAKDE LA 100% ,ADA JE YG MASIH JUJUR TAK PERLU BAGI HADIAH ,BEKERJA JUJUR N STAIL IKUT PADA LANDASAN,MASIH ADA DAN BANYAK!!! JANGAN MAIN TEMBAK!MEMBERI REZEKI,REZEKI ITU ADA DI MANA2 .. TAK SEMUA JAHANAM DALAM INDUSTRI.. SELAMA 14 TAHUN AKU TAK PERNAH BAGI HADIAH KAT MANA PRODUCER OR PRODUCTION STILL BOLEH BELI KERETE N RUMAH PAKAI NAMA AKU SENDIRI..TAPI SBLM 2014 LA,LEPAS 2014,ARTIS SUSAH NAK LEPAS NAMA WALAU GAJI 5 ANGKA NAK LOAN BRG 4 ANGKA SBB SLIP GAJI TAKDE,YG MASALAH TU BOLEH DIKETENGAHKAN, MASALAH KOATA UTK PINJAMAN ATAU PEMBELIAN UTK ARTIS,APAPUN TERIMA KASIH KEPADA INDUSTRI ..RILEKS.. BUAT KERJE CARI MAKAN SUDAH 🙄 JANGAN DUK MENGHENTAM!

TAK SEMUA PERANGAI BANGKAI

KO KENE FAHAM KONSEP BUSINESS

KADANG2 ORG2 NI DAH BG TAK TAU UCAP TERIMA KASIH,SBLM DAPAT PROJEK PUNYE MANIS, DAH DAPAT HILANG.. BAGI HADIAH UTK PRODUCER YG MEMBERI KITE KEPERCAYAAN, TIDAK SALAH KALAU NIAT BERTERIMA KASIH BUKAN BODEK,WALAUPUN SY TAK PERNAH BG APA2 😂

G TANYA HONGKONG THAILAND INDONESIA HOLLYWOOD,SIAP KENE BAGI BODY DULU ..MANA2 NEGARA LAIN ,KERAT JARI LA DIORG BERJAYA TANPA BUAT SEMUA NI.INI BUSINESS.UR CHOICE..MASA UTK CARI LUBANG DUIT BUKAN MASA UNTUK CARI SALAH

PA AKU KALAU DAPATKAN AKU JOB PUN AKU BAGI 20 percent ok ITU ETIKA ATAU ADAB
Read more
 #TanahAkhirku sudah sampai titik akhirnya... Ini ja gambar yg I sempat ambil di bilik saya sepanjang ...
Media Removed
#TanahAkhirku sudah sampai titik akhirnya... Ini ja gambar yg I sempat ambil di bilik saya sepanjang seminggu di bilik producer. Hati... berat sekarang. Beratus2 kilo... Sebab banyak hutang! Hutang budi. Hari ini juga, bila nak beli hadiah kecil... saya baru diberitahu ada seramai ... #TanahAkhirku sudah sampai titik akhirnya... Ini ja gambar yg I sempat ambil di bilik saya sepanjang seminggu di bilik producer. Hati... berat sekarang. Beratus2 kilo... Sebab banyak hutang! Hutang budi.
Hari ini juga, bila nak beli hadiah kecil... saya baru diberitahu ada seramai 140 anak2 kapal yg terlibat dlm perlayaran ni. Pementasaan kali ini tidak akan berjaya tanpa kerjasama, sokongan dan kasih sayang anda semua.
Hati I belum dpt move on lagi, sebab watak Yin Feng ini sebenarnya adalah saya. Saya buat ni bukan sebab duit tapi saya ada niat menceritakan kisah cinta antara kaum ni melalui teater. Namun, disebabkan saya orang baru lagi, x ada nama dan akhirnya gagal mendapat dana besar utk cover production cost yg awal dibudget kan. Jikalau bukan atas semangat nak terus berjuang antara 140 anak2 kapal ni, tidak mungkin pementasaan teater Merdeka ni dijayakan.
Saya berat hati sebab end of the show meant time to say good bye. Team HOD saya yg berbulan2 kami bersama, team ensemble & casts yg hampir dua bulan berlatihan, team IB yg bersama sepanjang pementasaan... Saya hutang budi dgn anda semua, TQ sebab sanggup bersama walaupun banyak dugaan dan rintangan. TQ sebab memilih utk bersama sampai akhirnya. Penglibatan anda semua sgt bermakna utk saya, akan saya ingat selama2 nya. Maaf kalau saya ada kesilapan. Harap kita boleh berkerjasama lagi.
#TanahAkhirku #dari #Aswara #ke #IstanaBudaya #sayangiMalaysiaku
Read more
[ FIRST TIME OFFER SEGILA INI ] BELI 1 PERCUMA LAGI 1 !! BAJU HOT SELLING KINI KAK ADMIN LET GO SERENDAH ...
Media Removed
[ FIRST TIME OFFER SEGILA INI ] BELI 1 PERCUMA LAGI 1 !! BAJU HOT SELLING KINI KAK ADMIN LET GO SERENDAH RM 89 !! FREE POSTAGE !! _ Fuhhhh... kalau la kak admin jadi abang2 sado, time2 camni la kak nak grab utk kesayangan... _ Sis2 grab utk pki kerja, buat pakai kenduri, hadiah utk adik/kakak ... [ FIRST TIME OFFER SEGILA INI ]
BELI 1 PERCUMA LAGI 1 !!
BAJU HOT SELLING KINI KAK ADMIN LET GO SERENDAH RM 89 !!
FREE POSTAGE !!
_

Fuhhhh... kalau la kak admin jadi abang2 sado, time2 camni la kak nak grab utk kesayangan...
_

Sis2 grab utk pki kerja, buat pakai kenduri, hadiah utk adik/kakak boleh utk ibu pun boleh😂
_

Peluang datang sekali tau.. kami takkan buat OFFER GILA2 punya HARGA RENDAH mcm ni..
_

Kalau uols trlepas jgn marah kami😄
_

Yang tak sabar boleh terus whatsapp.. Yang lain2 tunggu kami upload gambar naaa..❤
Read more
#IshqKaRangSafed . . . Viplav dtg ke toko mau beli saree/gaun pengantin sbg hadiah utk pernikahan dhaani. Ubek ini itu gk ada yg cocok, akhirnua Viplav tertarik saree yg ada di manekin/patung n beli. Stlh itu bl perhiasan... . Sampai di rmh viplav blg ke neneknya "aku tlh membeli gaun ... #IshqKaRangSafed .
.
.
Viplav dtg ke toko mau beli saree/gaun pengantin sbg hadiah utk pernikahan dhaani. Ubek ini itu gk ada yg cocok, akhirnua Viplav tertarik saree yg ada di manekin/patung n beli. Stlh itu bl perhiasan...
.
Sampai di rmh viplav blg ke neneknya "aku tlh membeli gaun pengantin sbg hadiah pernikahan utk dhaani...
.
Nenek liat viplav gk pk cincin. "Dimana cincinmu?" Nenek akhirnya faham kl viplav udh menjual cincinnya utk beli gaun pengantin dhaani...
.
Nenek berfikir "viplav mencintai dhaani. Apakah viplav menyadari perasaannya?" .
Naahh lhoo nenek yg bs ngebaca dulua😀😀
Read more
Victoria secret set 5in1. Promotion RM60 free pos sm. . 1 box ad 5 bau berbeza. 60ml each. Sesuai ...
Media Removed
Victoria secret set 5in1. Promotion RM60 free pos sm. . 1 box ad 5 bau berbeza. 60ml each. Sesuai sgt kalau nk bgi hadiah utk yg tersayang. Nk beli utk pakai sendiri pun boleh. Boleh tukar2. Beli 1 kotak share ramai2 pun boleh. Jimat. Share 5 org sorg dpt sebotol. Sorg bayar RM12 je. . Love ... Victoria secret set 5in1.
Promotion RM60 free pos sm.
.
1 box ad 5 bau berbeza. 60ml each. Sesuai sgt kalau nk bgi hadiah utk yg tersayang. Nk beli utk pakai sendiri pun boleh. Boleh tukar2. Beli 1 kotak share ramai2 pun boleh. Jimat. Share 5 org sorg dpt sebotol. Sorg bayar RM12 je😍.
.
Love addict
Coconut passion
Pure seduction
Love spell
Aqua kiss
.
Whatsapp 0174810976 atau klik je link at bio ok. Nk tny2 dlu pun boleh. Jgn risau sis x garang hehe.
.
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecret #victoriasecretbodylotion #victoriasecretbodymistmurah #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretori #victoriasecretperfume #victoriasecretbombshell #victoriasecretpureseduction #victoriasecretpink #victoriasecretset #victoriasecretgiftset #victoriasecretsetgift #victoriasecret5in1
Read more
Happy Birthday To Me!!! Terlambat beli hadiah utk diri sendiri, lambat tak pe asalkan ada kan?????
Media Removed
Happy Birthday To Me!!! Terlambat beli hadiah utk diri sendiri, lambat tak pe asalkan ada kan????? Happy Birthday To Me!!!
Terlambat beli hadiah utk diri sendiri, lambat tak pe asalkan ada kan?????
Baju set RM50 <span class="emoji emoji1f496"></span> boleh beli hadiah utk mak , diri sendiri atau mak mertua hehe <span class="emoji emoji1f496"></span> free size fit till L <span class="emoji emoji1f496"></span> ...
Media Removed
Baju set RM50 boleh beli hadiah utk mak , diri sendiri atau mak mertua hehe free size fit till L tekan link di bio utk order . . . #bajuset #bajusetmurah #palazomurah #blousemurah #sayajual Baju set RM50 💖 boleh beli hadiah utk mak , diri sendiri atau mak mertua hehe 💖 free size fit till L 💖 tekan link di bio utk order .
.
.
#bajuset #bajusetmurah #palazomurah #blousemurah #sayajual
Assalamualaikum: SELAMAT HARI IBU UTK SEMUA. Tiba2 baru terfikir nak beli hadiah utk ibu...RARAbyerrafazira ...
Media Removed
Assalamualaikum: SELAMAT HARI IBU UTK SEMUA. Tiba2 baru terfikir nak beli hadiah utk ibu...RARAbyerrafazira ada jawapannya. belum terlbt sebab hadiah utk ibu bila2 boleh kasi. hubungi 0133301240 Assalamualaikum: SELAMAT HARI IBU UTK SEMUA. Tiba2 baru terfikir nak beli hadiah utk ibu...RARAbyerrafazira ada jawapannya. belum terlbt sebab hadiah utk ibu bila2 boleh kasi. hubungi 0133301240
Assalamualaikum mommies & daddies..dah beli hadiah hari guru utk guru2 anak anda?.. Khas buat ...
Media Removed
Assalamualaikum mommies & daddies..dah beli hadiah hari guru utk guru2 anak anda?.. Khas buat warga Johor Bahru (daerah & negeri lain dah tak sempat pos rasanya ) Handmade potpourri air-freshener berharga RM8/pc (available warna merah & biru) Setiap pembelian percuma paperbag, ... Assalamualaikum mommies & daddies..dah beli hadiah hari guru utk guru2 anak anda?.. Khas buat warga Johor Bahru (daerah & negeri lain dah tak sempat pos rasanya 🙊🙊) Handmade potpourri air-freshener berharga RM8/pc (available warna merah & biru)

Setiap pembelian percuma paperbag, best wishes cards (random) & bling2 stickers. Jd anak2 blh decorate box tu ikut kreativiti masing2.

Pembelian 5pcs & ke atas free penghantaran. Kurang drpd 5pcs caj penghantaran RM2. Last open order Khamis 12hb Mei ya..tq.. #hadiahhariguru #hadiahhariguru2016 #selamathariguru #teachersdaygiftmalaysia #teachersday2016 #johorbahru #jbhappening
Read more
Hari ni di Sena Parc Homes. Jom beraya kat sini. Ada banyak aktiviti dan hadiah utk dimenangi. Nak ...
Media Removed
Hari ni di Sena Parc Homes. Jom beraya kat sini. Ada banyak aktiviti dan hadiah utk dimenangi. Nak beli rumah pun boleh! #senaparchomes #serembancity #working Hari ni di Sena Parc Homes. Jom beraya kat sini. Ada banyak aktiviti dan hadiah utk dimenangi. Nak beli rumah pun boleh!
#senaparchomes
#serembancity
#working
Wohooooooo ini dia rasa baru kami, yang kemarin tebak tebak. Benar banget yahhhh ini bukan rasa ...
Media Removed
Wohooooooo ini dia rasa baru kami, yang kemarin tebak tebak. Benar banget yahhhh ini bukan rasa mantan, atau rasa yang pernah ada... tapi ini rasa PANDAN yang bikin kamu tergila-gila karna wanginya itu loh.... trus bolunya lembut banget. Di buat dari pandan asli yang dijus dan di endap ... Wohooooooo ini dia rasa baru kami, yang kemarin tebak tebak. Benar banget yahhhh ini bukan rasa mantan, atau rasa yang pernah ada... tapi ini rasa PANDAN yang bikin kamu tergila-gila karna wanginya itu loh.... trus bolunya lembut banget.
Di buat dari pandan asli yang dijus dan di endap beberapa hari. .
.
.

Soal isian bolu kali ini Di isi dengan gula Merah ( gula aren /gula malaka / kalau dikampung mamak di bilang batak theng atau gula batak) yang di import dari kota sebelah.. jauh kali beli bahannya karena gula merahnya masih asli dan enak nga dicampur sama yang lain. .
.
.
Ide awal buat bolu ini gara2 kemarin ngidam makan putu bambu, tapi kesel pas makan gula merahnya dikit pelit haha. Nga puas gitu.... lalu terpikir knpa nga coba dijadiin bolu. Lalu mulai percobaan sambil searching dan ternyata lagi kekinian memang buat cake dengan isian gula merah. So pas banget momentnya haha... setelah ditest juga enak banget!!! Smlm aku bawa utk dimakan teman2 blm 10 menit udah habis 😋
.
.
.
Ok jadi namanya ini Pandan cotton Roll cake with gula malaka. 😎
Utk sementara kita open order dulu yah. Krn bahan pandan terbatas Hrs di endap 2 hari dan dapatnya juga dikit. Gula merah juga terbatas.... .
.
.
.

Yang mau order langsung WA 081396909015.
Blm tersedia digofood yah. 1 hari hanya terima 10 orderan bolu pandan. .
.
.
Yang penasaran ama rasanya dan pengen coba boleh donk comment mau di bawah + mention 3 teman mu... mana tau tiba2 si boss mau bagi2 hadiah 😂🤣😋😘
Read more
hai guys! nak beli licensed squishy? brand punimaru, popular and cafe de n, tapi kat mane? teringin nak jadi squishy collector tapi licensed squishy mahal . say no more! @sally__store ade jual macam-macam licensed squishy and yang paling penting ade discount and kami tawarkan free ... hai guys! nak beli licensed squishy? brand punimaru, popular and cafe de n, tapi kat mane?
teringin nak jadi squishy collector tapi licensed squishy mahal😩
.
say no more! @sally__store ade jual macam-macam licensed squishy and yang paling penting ade discount😱 and kami tawarkan free shipping. YES! free shipping untuk seluruh malaysia plus shipping hari-hari ade babe⛄ so apa tunggu lagi jom follow (tertakluk kepada terma dan syarat)
@sally__store
@sally__store
@sally__store
.
and for those yang tak pernah lagi ada squishy🙊 korang try la beli satu! benda ni terrrramatlah cute and boleh release stress tau
.
also sesuai utk bagi hadiah birthday ke, saje bagi kat kawan ke or yg paling best bagi kat diri sendiri🤪 nampak macam mainan budak bawah umur kan tapi cer korang try beli n bagi dkt sesape je. mesti diorg excited 😆
.
best nye licensed squishy ni contoh if awak beli squishy cake bau dia OMGGG memang bau cake 🎂 wangi sangat! and mostly squishy ni soooo soo slooow rising
.
#squishy #squishyshop #squishymalaysia #squishymurah
.
.
.
#ReviewMia
Read more
Walaupon panas tidak sampai ke petang Tp DIA hadiah kan pelangi indah selepas hujan datang.... aku bersyukur kerana tidak hilang semuanya.... aku bertuah kerana yg tggal pada diri ini adalah permata yg sebenar.... cinta yg tidak bole di ganti...cinta yg tak bole di beli dgn wang ringgit... Walau ... Walaupon panas tidak sampai ke petang
Tp DIA hadiah kan pelangi indah selepas hujan datang....
aku bersyukur kerana tidak hilang semuanya....
aku bertuah kerana yg tggal pada diri ini adalah permata yg sebenar....
cinta yg tidak bole di ganti...cinta yg tak bole di beli dgn wang ringgit...
Walau susah senang datang bersilih ganti..
Tapi kami bahagia begini....
Hikmah apakah yg DIA beri pada aku?
Hanya DIA yg tau.....🌹
.
.
.
#KASP
Watsap utk belian online atau utk belian terus pada 1SEPT nnti di Sharing Class #RitRuddōTerraClub
☎️☎️☎️
012 927 2294 (sue)
Read more
Siapa nak iphone free comment di bawah ni?? . . Mia nak bagitahu korang kena beli iphone Original ...
Media Removed
Siapa nak iphone free comment di bawah ni?? . . Mia nak bagitahu korang kena beli iphone Original dekat @towkay.gadget tak pasti jenis mcm mana tpi yg terbaru lahh uolsss tak main old fashion... yg best setiap pembelian dari @towkay.gadget kasi mcm2 hadiah free gift sebanyak 20 itemSECARA ... Siapa nak iphone free comment di bawah ni??
.
.
Mia nak bagitahu korang kena beli iphone Original dekat @towkay.gadget tak pasti jenis mcm mana tpi yg terbaru lahh uolsss tak main old fashion... yg best setiap pembelian dari @towkay.gadget kasi mcm2 hadiah free gift sebanyak 20 item🎁SECARA PERCUMA .. soo kalau nak beli kena follow ig @towkay.gadget @towkay.gadget cepat cepat sbb dia nak kasi iphone kalau follow ig dia skrg😍😍.Lagi satu @towkay.gadget jual Accessories serendah RM0.99 #seringgit dan Repairing service on the spot face to face tau😍💯.
.
Syarat-ii utk menang Iphone Free daripada @towkay.gadget .
.
1) Mesti follow @towkay.gadget
.
2) Like , Comment , Tag(kawan) & be Active Follower.
.
🎉 *Free up to 20 item Gifts* 🎁 🎉

1.Tempered Glass ✅ *FREE*
2.Silicon Case ✅ *FREE*
3.Fish EYE Lens ✅ *FREE*
4.iRing ✅ *FREE*
5.Monopod✅ *FREE*
6.Cable Protector✅ *FREE*
7.Touch ID✅ *FREE*
8.Sim adapter✅ *FREE*
9.Remax Cable✅ *FREE*
10.Game holder✅ *FREE*
11.JBL hands free ✅ *FREE*
12.Universal Stand Holder✅ *FREE*
13.Joystick✅ *FREE*
14.Water proof case✅ *FREE*
15.Grip Phone✅ *FREE*
16.Cable Grip✅ *FREE*
17.Adapter✅ *FREE*
18.Cable Lilit✅ *FREE*
19.Fidget spinner✅ *FREE*
20.LED light✅ *FREE*
.
.
.
#ReviewMia
Read more
Naaaaaaaa kau! Inner DUCHESS Inner Ketagih!! <span class="emoji emoji1f602"></span> Available suda ah di butik . Duchess exclusive ...
Media Removed
Naaaaaaaa kau! Inner DUCHESS Inner Ketagih!! Available suda ah di butik . Duchess exclusive by CPG RM17 sehelai . Wajib beli sebab xpekakkan telingam sbb dibuat dr material lycra no 1 yg plg mahal dipasaran, sgt lembut dan terletak bila pakai xakan naik keatas dan tinggal sejemput ... Naaaaaaaa kau! Inner DUCHESS Inner Ketagih!! 😂 Available suda ah di butik
.
Duchess exclusive by CPG
RM17 sehelai
.
Wajib beli sebab
🌹xpekakkan telingam sbb dibuat dr material lycra no 1 yg plg mahal dipasaran, sgt lembut dan terletak bila pakai
🌹xakan naik keatas dan tinggal sejemput je atas kepala sbb inner Duchess ada ukuran khass dan xsama dgn normal inner
🌹xsakitkan telinga sbb inner ni dijahit 3 inci di atas kepala dan xakan menekan bahagian telinga anda
🌹xpanas dan xberpeluh sbb inner Duchess full cover xde lubang2 dan material sgt ringan utk memudahkn pengaliran udara
🌹kaler2 yg sgt gojes sbb Lady M sdr yg turun padang dr pemilihan kaler ke production
🌹nampak mewah dgn kemasan logo besi crown Duchess berwarna rosegold.. dari jauh pon org tau u ols pakai inner exclusive bukan inner pasar malam
🌹didatangkan dlm packaging yg exclusive, sesuailah utk u ols yg exclusive... siap tq card dan sampul sesuai dijadikan hadiah dan koleksi peribadi
🌹hrga yg sgt berpatutan, hnya RM17 tapi dapat inner siap metal tag, size yg lebih panjang, packaging exclusive tuu
🌹pilihan Mua2 tersohor dan founder2 hebat.. semua super woman yg famous kat fb kebanyakan mmg suka Duchess sbb Duchess mewah sesuai dgn diri mereka yg exclusive
🌹xrugi beli Duchess inner sbb bukan product yg viral seketika tapi inner adalah keperluan dan inner yg baik mampu membantu anda menggayakn tudung tanpa risau lagi!! Beli harini 10 tahun lagi pon boleh pakai.. xkan ketinggalan zaman tau!
.
#kkonlineshop #kotakinabalu #sabah #innersnowcap #innerviral #innerbycpg #kkcitybazaar #innersilang #innerviral #jualtudungmurah #kedaitudungmurah #tudungcantik
Read more
Hai uolss K-Colly lovers<span class="emoji emoji1f618"></span><span class="emoji emoji2728"></span> This time utk join peraduan “Beli & Menang LUCKYCOLLY” uolss hanya ...
Media Removed
Hai uolss K-Colly lovers This time utk join peraduan “Beli & Menang LUCKYCOLLY” uolss hanya akan dapat KAD BERTUAH bila order kolagen Collysweet17 dari HQ K-Colly sahaja. Cepat order sekarang sebelum tarikh tutup.🤳🏻 • • BELI DAN MENANG WANG TUNAI KESELURUHAN BERNILAI RM8,000!!! ... Hai uolss K-Colly lovers😘✨
This time utk join peraduan “Beli & Menang LUCKYCOLLY” uolss hanya akan dapat KAD BERTUAH bila order kolagen Collysweet17 dari HQ K-Colly sahaja. Cepat order sekarang sebelum tarikh tutup.🤳🏻


BELI DAN MENANG WANG TUNAI KESELURUHAN BERNILAI RM8,000!!! Hadiah Utama : RM5,000
Hadiah Kedua : RM3,000
Hadiah ketiga : RM1,000

Jangan lepaskan peluang untuk anda memenangi cabutan bertuah berupa WANG TUNAI !!! Cepat Like & share. Yang like Dan share juga berpeluang memenangi hadiah wang tunai bernilai RM1,000 !!! Wow!!! NEELOFA pun percaya dan mengamalkan "K-COLLY"

NEELOFA minum K-COLLY, K-COLLY pilihan ramai.. K-Colly Korean Collagen
Supplement pilihan ramai ,

Sekarang ada mcm2 promosi dan freegift . Rugi tak grab skrg. ☎️WHATSAPP "LUCKY K-COLLY" KE 019-9668883
☎️WHATSAPP "LUCKY K-COLLY" KE 019-9668383

www.wasap.my/+60199668883
www.wasap.my/+60199668383.



#kcolly #luckycolly #collysweet17 #kolagen #koreancollagen #luckydraw #belidanmenang #buyandwin #skinhealth #skincareroutine #tagforlike #shareforshare #kcollycorp #farzuanrichglobal
Read more
GIVEAWAY TOTAL HADIAH 1JUTA++ (GESER>>>>) . Hai #pyuresquad, sesuai janji kemarin kita bakal ...
Media Removed
GIVEAWAY TOTAL HADIAH 1JUTA++ (GESER>>>>) . Hai #pyuresquad, sesuai janji kemarin kita bakal infoin gmn sih caranya utk ikutan giveaway kali ini. Bakalan byk hadiah dari para sponsor (total hadiah 1jt++) yg pastinya menarik bgt! Ini dia hadiahnya : 1. 2 buah premium knitwear dari ... GIVEAWAY TOTAL HADIAH 1JUTA++ (GESER>>>>)
.
Hai #pyuresquad, sesuai janji kemarin kita bakal infoin gmn sih caranya utk ikutan giveaway kali ini. Bakalan byk hadiah dari para sponsor (total hadiah 1jt++) yg pastinya menarik bgt! Ini dia hadiahnya 😆😆:
1. 2 buah premium knitwear dari @steddystore
2. 2 voucher gratis foto grup & potongan 10% dari @classicbasicstudio
3. 3 buah premium kaos anime dari @heykibo
4. 5 paket hadiah produk dari @pyure.id
.
.
Nah buruan ikutan giveawaynya dr tgl 4-6 Agustus bsk. Yuk disimak ya rulesnya 😉.
.
Rules:
1. Datang ke acara Hello Foodfest 6 @hellomarketsolo di Solo Paragon Mall tgl 4-6 Agustus'17.
2. Beli produk PYÜRE bisa coconut water(all variants) atau coconut pudding.
3. Posting foto kalian dgn produk PYÜRE (boleh foto berkelompok atau individu), tulis caption semenarik & seunyu mungkin ttg produk PYÜRE.
4. Like postingan ini, jgn lupa TAG & FOLLOW @pyure.id, @steddystore, @classicbasicstudio dan @heykibo. Gunakan hashtag #pyuregiveaway1.
5. Ajak & mention temanmu sebanyak"nya utk ikutan jg giveaway ini.
6. Pemenang diumumkan tgl 8 Agustus'17
7. Keputusan pemenang tdk dpt diganggu gugat 😊🙏🏻
.
.
Kita tunggu kedatangan & postingan kalian ya #pyuresquad! 😉💕 #pyuresolo
Read more
 #Repost @radiobudiluhur ・・・ Assalamualaikum.. Radio Budi Luhur Proudly Presents "HER" Hijab ...
Media Removed
#Repost @radiobudiluhur ・・・ Assalamualaikum.. Radio Budi Luhur Proudly Presents "HER" Hijab Enchanting Ramadhan. Kamis, 2 juli 2015 Jam 15.00 - 19.00 di Gedung Auditorium Universitas Budi Luhur. HTM Rp 30.000 (Mahasiswi UBL) Rp 35.000 (Umum) Include : Certificate & Potluck Rangkaian ... #Repost @radiobudiluhur
・・・
Assalamualaikum.. Radio Budi Luhur Proudly Presents "HER" Hijab Enchanting Ramadhan. Kamis, 2 juli 2015
Jam 15.00 - 19.00
di Gedung Auditorium Universitas Budi Luhur.
HTM Rp 30.000 (Mahasiswi UBL) Rp 35.000 (Umum)
Include : Certificate & Potluck

Rangkaian Acara : *Inspiring Talkshow with Selebgram & Fashion Hijab Bloggers "Iymel, Qonitah Al Jundiah, Shella Alaztha, Dwi Handayani" dgn Tema : With Hijab, Anything Is Possible *Hijab Tutorial - Mix and Match Hijab Style *OOTD Competition
& Fashion Show
5 Outfit OOTD Terbaik akan fashion Show
Hadiah OOTD Competition :
Juara 1
Juara 2
Juara Favorite
(Utk Syarat & Ketentuan lebih lanjut Hub Oxta : 081284028765) *Live Accoustic (BLUSTIC) *Tausyiah oleh Ustadzah Siti Saidah Silalahi SE, MSi *Bazar
Cp : Ugi : 085377241050. Louise : 089524234822 * #Gerakan99Hijab
Peserta membawa salah satu Hijab yg masih layak pakai untuk diberikan kepada Muslimah yg membutuhkan *Buka Puasa Bersama

Beli tiketnya sekarang juga!
Yunita (085716070130).
Putu (081238484729).
Atau email ke: [email protected] dgn subject: Pemesanan Tiket HER.

For More Info Follow Twitter & Instagram @RadioBudiLuhur

Yuk isi hari bulan penuh berkah ini dengan kegiatan positif dan bermanfaat :)
Read more
[NEW RAYA COLLECTION..!] - “KISS HELENA .. kita nak bg mcm2 free gift sape yg beli raya koleksi HANAMI ...
Media Removed
[NEW RAYA COLLECTION..!] - “KISS HELENA .. kita nak bg mcm2 free gift sape yg beli raya koleksi HANAMI , yg bestnya .. . PRE-RELEASE PRICE DR 17-20 MEI SHJ TAU...! "” . . Ape Yg bestnya Design KISS HELENA NI...? . MATERIAL HEAVY CHIFFON - . CUSTOM PRINTING . FREE SIZE . TAK PAYAH ... [NEW RAYA COLLECTION..!] - “KISS HELENA .. kita nak bg mcm2 free gift sape yg beli raya koleksi HANAMI , yg bestnya .. . PRE-RELEASE PRICE DR 17-20 MEI SHJ TAU...! "”
.
.
Ape Yg bestnya Design KISS HELENA NI...?
.
😍 MATERIAL HEAVY CHIFFON
-
.
😍 CUSTOM PRINTING .
😍 FREE SIZE .
😍 TAK PAYAH LILIT
.
.
😍 10 PILIHAN CORAK
- Rugi kalo Edisi ni uolls tak Grab sebab semua corak2 ni Mak Aji custom printing tau... mak aji sndiri pilih corak2 khas sesuai utk Edisi kali ni...
.
.
“ WAHHHH....! BESTNYA MAK AJI, KOMPEM SAYA NK PAKAI BUAT RAYA NNTI...”
.
NANTI SABAR.....! Mak Aji Nk bagi byk FREE GIFT Ttau utk korang Yg dptkan Design Edisi Paris ni... Hanya Uolls yg membuat pembelian kombo sahaja Akan dpt Free Gift limited edition ni...! Mak aji serius..!
.
========
FREE GIFT (PEMBELIAN 2 HELAI KE ATAS SHJ)
========
.
🎁 SAMPUL RAYA LIMITED EDITION .
🎁 ECO BAG LIMITED EDITION 🎁 PIN TUDUNG LIMITED EDITION .
🎁 KOTAK EXCLUSIVE LIMITED EDITION (BELI 1 HELAI PON DPT)
-
.
------------
LUCKY DRAW
------------
.
🎁 CABUTAN BERTUAH SETIAP HUJUNG BULAN
- Yeay utk setiap pembelian RM250 ke atas, uolls layak utk menyertai cabutan bertuah setiap bulan yg mane hadiahnya akan kami poskan serta merta... Ade kosmetik, ade serum, ade foundation dan sebagainya...
.
🎁 CABUTAN BERTUAH EXCLUSIVE RAYA RM5,000
- Cabutan raya ni mak aji akan pilih 20 org yg bertuah utk memenangi wang tunai terkumpul bernilai RM5,000 tau...Jadi 20 org akan berpeluang utk dpt hadiah terkumpul ini...
.
.
------------------------------
DETAIL HARGA KISS HELENA ------------------------------
.
NORMAL PRICE KISS HELENA : RM79
Pre-release (17 -20 Mei 2018) : RM69 .
.
KISS HELENA, akan dilancarkan serentak di ONLINE pada 17 MEI 2018, Butik hijabs by hanami Bangi sentral dan Hijabs by Hanami seksyen 7 Shah Alam pada 17 MEI 2018..
Read more
Tak suka telekung terangkat waktu solat, terbang2 tiup angin, tak suka satin tak suka parasut, ...
Media Removed
Tak suka telekung terangkat waktu solat, terbang2 tiup angin, tak suka satin tak suka parasut, tak suka tunggu turn lama kat surau utk solat?? Nah beli ni cepat! Ni cotton tau. Terbaik!!! Ready stock! Esok pos! Cepat tau. Lambat memang habis. Utk order, WhatsApp sahaja 012-6784560. Nak ... Tak suka telekung terangkat waktu solat, terbang2 tiup angin, tak suka satin tak suka parasut, tak suka tunggu turn lama kat surau utk solat?? Nah beli ni cepat! Ni cotton tau. Terbaik!!! Ready stock! Esok pos! Cepat tau. Lambat memang habis. Utk order, WhatsApp sahaja 012-6784560. Nak cepat klik saja di profile ig atau klik sini www.wasap.my/60126784560
.
.
🏵 Telekung Travel Cotton
🏵 Material cotton yg sejuk & tak jarang
🏵 Sesuai utk travel,pakai harian & hadiah
🏵 Disertakan dengan beg travel & free gift buku solat
🏵 Harga paling murah seantero alam
Beli 1 RM42
Beli 2 RM40/pc
Beli 3 RM39/pc .
.
.
.

#telekung #telekungtravel #telekungtravelcotton #telekungcottontravel #telekungtravelmurah #telekungtravelborong #telekungborong #telekungmurah #telekungsulam #telekungcotton #telekungcottoncandy #telekungpastel #telekungcottonpastel #telekungcottonmurah #telekunghantaran #hantarantelekung #telekungtravelarabesque #ukm #upm #usm #kuis #bangiavenue #bandarseriputra #bukitmahkota #legundiresidensi #bangivilla #anjungsuasana #putrahillresidency #banyanclose #skbangi
Read more
Alhamdulillah hari ini 19.06.’18 Aku udah kembali ke Jakarta Sedikit cerita mudik lebaran ...
Media Removed
Alhamdulillah hari ini 19.06.’18 Aku udah kembali ke Jakarta Sedikit cerita mudik lebaran aku & keluarga tahun ini Seperti biasa kita pulang ke kampung halaman Ayah di Bandung, disana untungnya kita bs tinggal di tempat neneknya Kanaka (Karena aku lebih pilih tinggal di rmh yg lengkap ... Alhamdulillah hari ini 19.06.’18
Aku udah kembali ke Jakarta

Sedikit cerita mudik lebaran aku & keluarga tahun ini

Seperti biasa kita pulang ke kampung halaman Ayah di Bandung, disana untungnya kita bs tinggal di tempat neneknya Kanaka (Karena aku lebih pilih tinggal di rmh yg lengkap dengan perabotan masak, utk bikin makanan Kanaka.. krn sampe sekarang utk kanaka diutamakan utk makanan tetap makanan khusus dia
Dibanding kan aku harus nginep di hotel dimusim rame begini)

Utk barang bawaan juga aku sortir bgt, Kanaka hanya bawa 1koper + 1tas ransel kecil (isi mainan dia, yg ternyata gak terlalu kepake krn banyak beli mainan kampung disana 😅) Utk kebutuhan diapers, tisyu kering & basah aku beli di minimarket setempat aja

Nahhh ini satu lg yg bener2 jd penolong bgt! Essential oil nya @oil_kita ini jg aku bawa2
Dan ini penolong bgt!
CAR DIFFUSER hadiah klo beli paket premium starterkit di @oil_kita yg isinya udah lengkap bgt ada 12oil andalan aku buat kebutuhan sehari-hari

Daaaan Selama perjalanan pulang (arus balik) smalem kanaka asliiiiii tiduuuurrr les les les pules!
Biasanya sih aku pakein lavender, cm kmaren aku cobain peace and calming
Dan bener ajaaaaaaa dlm hitungan skitar 2menit kemudian Kanaka lgsg lelapppppppp ❤️ Astagaaahhhhhh, jd essential oil favorite baru nihhhhh
Cobain deh Peace and Calming nya @oil_kita bagus bgt buat anak gak rewel (Pdhal Kanaka aktifnyaaa ampuuunnn ampuuunan)
Emang aromanya enak bgt sih, Ayah sm aku jg suka rebutan pake 😝

Btw bsk udah masuk ya??? Yg bsk masih libur angkat tangannya dong!?!
Read more
CEO BIRTHDAY PROMO hokeyyy free gift utk SETIAP PEMBELIAN akan dapat MN PERFECT CONCEALER WORTH ...
Media Removed
CEO BIRTHDAY PROMO hokeyyy free gift utk SETIAP PEMBELIAN akan dapat MN PERFECT CONCEALER WORTH RM 15 ye Tiada minimum pembelian.. asal beli dpt hadiah Asal beli dpt hadiah Asal beli dpt hadiah Best ke best? BIRTHDAY PROMO DARI HARI NI SAMPAI 25.03.2018 ATAU HADIAH HABISSSSS Place ... CEO BIRTHDAY PROMO

hokeyyy free gift utk SETIAP PEMBELIAN akan dapat MN PERFECT CONCEALER WORTH RM 15 ye

Tiada minimum pembelian.. asal beli dpt hadiah
Asal beli dpt hadiah
Asal beli dpt hadiah

Best ke best? 😍

BIRTHDAY PROMO DARI HARI NI SAMPAI 25.03.2018 ATAU HADIAH HABISSSSS

Place your order todayyyy

#birthdaypromo
#freegift
#mnperfectconcealer
Read more
<span class="emoji emoji1f33f"></span> DILEMA KAMI <span class="emoji emoji1f604"></span> <span class="emoji emoji1f33f"></span> Ye, dilema kami tiada siapa yg tahu..kecuali kami2 partners in Bint Helwa. Kalau ...
Media Removed
DILEMA KAMI Ye, dilema kami tiada siapa yg tahu..kecuali kami2 partners in Bint Helwa. Kalau sahabat2 tahu betapa cantiknya telekung2 ni depan2, anda mesti tak keruan mcm kami jugak. Setiap kali batch baru siap, kami sendiri macam nak berebut dgn customer . Sampai kena baca doa ... 🌿 DILEMA KAMI 😄 🌿

Ye, dilema kami tiada siapa yg tahu..kecuali kami2 partners in Bint Helwa.

Kalau sahabat2 tahu betapa cantiknya telekung2 ni depan2, anda mesti tak keruan mcm kami jugak. Setiap kali batch baru siap, kami sendiri macam nak berebut dgn customer 😃. Sampai kena baca doa tenangkan hati.

Corak atas tu ☝, masa sampai dulu mcm buat derkkk je. Tp semalam masa snap picture, makin dipandang aduhhhhhh makin cantiknya lahai. 😯 Lepas tu, lepas satu..satu terus beli corak ni. Ada tinggal 2 pasang lagi, perlukah admin grab jugak 😭

Pssttt : ada sorang customer tu, dia beli satu telekung kami utk bg hadiah kat member dia kahwin, tup tup bila sampai kat dia, dia sarung tgk, jatuh cinta tanpa sengaja pulakkkkkkkkkk 😅. Tak jadi bg kawan dia, bolehhhh??? Ishhh, macam2 hal dgn telekung Bint Helwa 😄

TENGAH SALE SEKRG CUMA rm135. 😇

#telekungbinthelwa
#telekungdailyBH
#telekungtravelpremiumBH
#telekunghadiah
#telekungbercorak
Read more
Tudung Raya Haji dah ada ke belum? Kalau belum, boleh beli koleksi baru Fleur de Lofa ni. Tinggal ...
Media Removed
Tudung Raya Haji dah ada ke belum? Kalau belum, boleh beli koleksi baru Fleur de Lofa ni. Tinggal 5 design tp semua cantik! Nak buat sebagai hadiah utk yg istimewa pun boleh Collection: Fleur de Lofa Type: Square Material: Satin Silk Price: RM 79 WM, RM 81 EM Offline: Walk-in butik ... Tudung Raya Haji dah ada ke belum? Kalau belum, boleh beli koleksi baru Fleur de Lofa ni. Tinggal 5 design tp semua cantik! Nak buat sebagai hadiah utk yg istimewa pun boleh 💖

Collection: Fleur de Lofa
Type: Square
Material: Satin Silk
Price: RM 79 WM, RM 81 EM

Offline: Walk-in butik @naelofarhijab_utara di Plaza Seri Tunku di Tingkat 2.
Online: Whatsapp +60174964795 (Wani)

#naelofarhijab_utara #fleurdelofa #floral #sayajualoriginal #fleurdelofabynh #floralscarf #naelofarkedah #nhauthorizedstockist #kedah #naelofarhijaboriginal #neelofa #satinsilkscarf #squarescarfmalaysia
Read more
Free postage hari ni utk 1-5pc No dm. Klik link wasap kt profile ig 0139105369 ya Bulan 9 naik harga. ...
Media Removed
Free postage hari ni utk 1-5pc No dm. Klik link wasap kt profile ig 0139105369 ya Bulan 9 naik harga. Mana yang nak beli tu molekla sekarang ni..Pembelian klik link wasap kt profile ig 0139105369 ya Nk nak sedondon 10,20,30 Harga sale beli 10pc tu berbaloi.. Rm300+25 poslaju /nationwide ... Free postage hari ni utk 1-5pc
No dm. Klik link wasap kt profile ig 0139105369 ya
Bulan 9 naik harga. Mana yang nak beli tu molekla sekarang ni..Pembelian klik link wasap kt profile ig 0139105369 ya
Nk nak sedondon 10,20,30
Harga sale beli 10pc tu berbaloi.. Rm300+25 poslaju /nationwide rm10 semenanjung, boleh campur2 design
Hai semua.. Meh nak cerita sikit pasal kain batik sarong SRI TERENGGANU ni.. Batik ni batik pastel.. Ye, memang banyak orang jual batik pastel kat pasaran.. Tapi sebab apa saya nak promote yang ni???
1. Keluaran Batik Tempatan, anak Malaysia iaitu Noor Arfa Batik, Asal Terengganu..
2. Batik Arfa ni senang nak cerita memang dia femes doh.. Berzamang laginye.. Jadi batik ni dia memang specialist doh..makanang dia lah.. Hehe he.. Kalau kita nk beli barang biasanya kita rujuk specialist la kan.. Kiranya dia dh ade identiti dia sendiri.. Kita nak beli pun x lah takut 2..
3.kualiti kain dia mmg dia jaga.. Kain batik sarong ni ada banyak jenis kualiti.. Jadi kita serah kat pakar.. Jangan bimbang, tak panas, tak kecut, x turun warna.. Kain sedap pakai..
4. Sebab ape kena beli? Sebab lawo mek, awang.. Nk hadiah kat yang tersayang lagi comel..
5. Harga pun xda kata mahal tp sesuai dengan kualiti..mampu milik nk beli.. Memang ade yang jual lagi muroh.. Tp kualiti saya tak tahu la macamana.. Tidak kata beli 4meter..kita beli 2meter cukup tu.. Boleh mix macam2 blouse yang ada tu.. Hihi
5. Kain didatangkan dengan 2meter.. Bukan ela ye.. Kalau nk 4meter kena beli 2pc.
6. 2 meter RM38+7.20POSTAGE SEMENANJUNG ,
Sarung batik lepas sri terengganu From Noor Arfa
Material : cotton
Size : 2 mtr (panjang) x 44 inch (lebar)
Rm38/pc
7. Harga 2018 📣 #batikcotton #cottonbatik #batikterengganu #bajukurung #bajukurungmalaysia #batikmalaysia #batikcantik #minikurungbatik #minikurungmalaysia #batikcottonmalaysia #batikslover #batikmurah #batiksekolah #cottonviscose #batikcottonspan #cottonspan #kainpasang #kainbatikpasang #batikpasang #kainpasangmalaysia #batikcantik #batiksedondon #sayajualbatik #batikpastelmalaysia #batikpastel #kainpastelmalaysia #kainbatikpasangpastel
Read more
Kumpul order 10 <span class="emoji emoji2764"></span>️ Sedih naik harga <span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f61e"></span>tp Pembelian jimat 10pc keatas Beli 1 mahal rm45 Beli 5 ...
Media Removed
Kumpul order 10 ️ Sedih naik harga tp Pembelian jimat 10pc keatas Beli 1 mahal rm45 Beli 5 mahal rm180 Beli 10 murah rm300 Rm30/pc utk 10pc keatas Harga ditetapkan dan dikawal oleh noor arfa No dm. Klik link wasap kt profile ig 0139105369 ya Nk nak sedondon 10,20,30 Harga sale ... Kumpul order 10 ❤️
Sedih naik harga 😭😞tp
Pembelian jimat 10pc keatas
Beli 1 mahal rm45
Beli 5 mahal rm180
Beli 10 murah rm300
Rm30/pc utk 10pc keatas
Harga ditetapkan dan dikawal oleh noor arfa
No dm. Klik link wasap kt profile ig 0139105369 ya
Nk nak sedondon 10,20,30
Harga sale beli 10pc tu berbaloi.. Rm300+25 poslaju /nationwide rm10 semenanjung, boleh campur2 design
Hai semua.. Meh nak cerita sikit pasal kain batik sarong SRI TERENGGANU ni.. Batik ni batik pastel.. Ye, memang banyak orang jual batik pastel kat pasaran.. Tapi sebab apa saya nak promote yang ni???
1. Keluaran Batik Tempatan, anak Malaysia iaitu Noor Arfa Batik, Asal Terengganu..
2. Batik Arfa ni senang nak cerita memang dia femes doh.. Berzamang laginye.. Jadi batik ni dia memang specialist doh..makanang dia lah.. Hehe he.. Kalau kita nk beli barang biasanya kita rujuk specialist la kan.. Kiranya dia dh ade identiti dia sendiri.. Kita nak beli pun x lah takut 2..
3.kualiti kain dia mmg dia jaga.. Kain batik sarong ni ada banyak jenis kualiti.. Jadi kita serah kat pakar.. Jangan bimbang, tak panas, tak kecut, x turun warna.. Kain sedap pakai..
4. Sebab ape kena beli? Sebab lawo mek, awang.. Nk hadiah kat yang tersayang lagi comel..
5. Harga pun xda kata mahal tp sesuai dengan kualiti..mampu milik nk beli.. Memang ade yang jual lagi muroh.. Tp kualiti saya tak tahu la macamana.. Tidak kata beli 4meter..kita beli 2meter cukup tu.. Boleh mix macam2 blouse yang ada tu.. Hihi
5. Kain didatangkan dengan 2meter.. Bukan ela ye.. Kalau nk 4meter kena beli 2pc.
6. 2 meter RM45+7.20POSTAGE SEMENANJUNG ,
Sarung batik lepas sri terengganu From Noor Arfa
Material : cotton
Size : 2 mtr (panjang) x 44 inch (lebar)
Rm45/pc
7. Harga 2018 📣 #batikcotton #cottonbatik #batikterengganu #bajukurung #bajukurungmalaysia #batikmalaysia #batikcantik #minikurungbatik #minikurungmalaysia #batikcottonmalaysia #batikslover #batikmurah #batiksekolah #cottonviscose #batikcottonspan #cottonspan #kainpasang #kainbatikpasang #batikpasang #kainpasangmalaysia #batikcantik #batiksedondon #sayajualbatik #batikpastelmalaysia #batikpastel #kainpastelmalaysia #kainbatikpasangpastel
Read more
Kumpul order 10 <span class="emoji emoji2764"></span>️ bleh campur Sedih naik harga <span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f61e"></span>tp Pembelian jimat 10pc keatas Beli 1 mahal ...
Media Removed
Kumpul order 10 ️ bleh campur Sedih naik harga tp Pembelian jimat 10pc keatas Beli 1 mahal rm45 Beli 5 mahal rm180 Beli 10 murah rm300 Rm30/pc utk 10pc keatas Harga ditetapkan dan dikawal oleh noor arfa No dm. Klik link wasap kt profile ig 0139105369 ya Nk nak sedondon 10,20,30 Harga ... Kumpul order 10 ❤️ bleh campur
Sedih naik harga 😭😞tp
Pembelian jimat 10pc keatas
Beli 1 mahal rm45
Beli 5 mahal rm180
Beli 10 murah rm300
Rm30/pc utk 10pc keatas
Harga ditetapkan dan dikawal oleh noor arfa
No dm. Klik link wasap kt profile ig 0139105369 ya
Nk nak sedondon 10,20,30
Harga sale beli 10pc tu berbaloi.. Rm300+25 poslaju /nationwide rm10 semenanjung, boleh campur2 design
Hai semua.. Meh nak cerita sikit pasal kain batik sarong SRI TERENGGANU ni.. Batik ni batik pastel.. Ye, memang banyak orang jual batik pastel kat pasaran.. Tapi sebab apa saya nak promote yang ni???
1. Keluaran Batik Tempatan, anak Malaysia iaitu Noor Arfa Batik, Asal Terengganu..
2. Batik Arfa ni senang nak cerita memang dia femes doh.. Berzamang laginye.. Jadi batik ni dia memang specialist doh..makanang dia lah.. Hehe he.. Kalau kita nk beli barang biasanya kita rujuk specialist la kan.. Kiranya dia dh ade identiti dia sendiri.. Kita nak beli pun x lah takut 2..
3.kualiti kain dia mmg dia jaga.. Kain batik sarong ni ada banyak jenis kualiti.. Jadi kita serah kat pakar.. Jangan bimbang, tak panas, tak kecut, x turun warna.. Kain sedap pakai..
4. Sebab ape kena beli? Sebab lawo mek, awang.. Nk hadiah kat yang tersayang lagi comel..
5. Harga pun xda kata mahal tp sesuai dengan kualiti..mampu milik nk beli.. Memang ade yang jual lagi muroh.. Tp kualiti saya tak tahu la macamana.. Tidak kata beli 4meter..kita beli 2meter cukup tu.. Boleh mix macam2 blouse yang ada tu.. Hihi
5. Kain didatangkan dengan 2meter.. Bukan ela ye.. Kalau nk 4meter kena beli 2pc.
6. 2 meter RM45+7.20POSTAGE SEMENANJUNG ,
Sarung batik lepas sri terengganu From Noor Arfa
Material : cotton
Size : 2 mtr (panjang) x 44 inch (lebar)
Rm45/pc
7. Harga 2018 📣 #batikcotton #cottonbatik #batikterengganu #bajukurung #bajukurungmalaysia #batikmalaysia #batikcantik #minikurungbatik #minikurungmalaysia #batikcottonmalaysia #batikslover #batikmurah #batiksekolah #cottonviscose #batikcottonspan #cottonspan #kainpasang #kainbatikpasang #batikpasang #kainpasangmalaysia #batikcantik #batiksedondon #sayajualbatik #batikpastelmalaysia #batikpastel #kainpastelmalaysia #kainbatikpasangpastel
Read more
Kumpul order 10 <span class="emoji emoji2764"></span>️ Sedih naik harga <span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f61e"></span>tp Pembelian jimat 10pc keatas Beli 1 mahal rm45 Beli 5 ...
Media Removed
Kumpul order 10 ️ Sedih naik harga tp Pembelian jimat 10pc keatas Beli 1 mahal rm45 Beli 5 mahal rm180 Beli 10 murah rm300 Rm30/pc utk 10pc keatas Harga ditetapkan dan dikawal oleh noor arfa No dm. Klik link wasap kt profile ig 0139105369 ya Nk nak sedondon 10,20,30 Harga sale ... Kumpul order 10 ❤️
Sedih naik harga 😭😞tp
Pembelian jimat 10pc keatas
Beli 1 mahal rm45
Beli 5 mahal rm180
Beli 10 murah rm300
Rm30/pc utk 10pc keatas
Harga ditetapkan dan dikawal oleh noor arfa
No dm. Klik link wasap kt profile ig 0139105369 ya
Nk nak sedondon 10,20,30
Harga sale beli 10pc tu berbaloi.. Rm300+25 poslaju /nationwide rm10 semenanjung, boleh campur2 design
Hai semua.. Meh nak cerita sikit pasal kain batik sarong SRI TERENGGANU ni.. Batik ni batik pastel.. Ye, memang banyak orang jual batik pastel kat pasaran.. Tapi sebab apa saya nak promote yang ni???
1. Keluaran Batik Tempatan, anak Malaysia iaitu Noor Arfa Batik, Asal Terengganu..
2. Batik Arfa ni senang nak cerita memang dia femes doh.. Berzamang laginye.. Jadi batik ni dia memang specialist doh..makanang dia lah.. Hehe he.. Kalau kita nk beli barang biasanya kita rujuk specialist la kan.. Kiranya dia dh ade identiti dia sendiri.. Kita nak beli pun x lah takut 2..
3.kualiti kain dia mmg dia jaga.. Kain batik sarong ni ada banyak jenis kualiti.. Jadi kita serah kat pakar.. Jangan bimbang, tak panas, tak kecut, x turun warna.. Kain sedap pakai..
4. Sebab ape kena beli? Sebab lawo mek, awang.. Nk hadiah kat yang tersayang lagi comel..
5. Harga pun xda kata mahal tp sesuai dengan kualiti..mampu milik nk beli.. Memang ade yang jual lagi muroh.. Tp kualiti saya tak tahu la macamana.. Tidak kata beli 4meter..kita beli 2meter cukup tu.. Boleh mix macam2 blouse yang ada tu.. Hihi
5. Kain didatangkan dengan 2meter.. Bukan ela ye.. Kalau nk 4meter kena beli 2pc.
6. 2 meter RM45+7.20POSTAGE SEMENANJUNG ,
Sarung batik lepas sri terengganu From Noor Arfa
Material : cotton
Size : 2 mtr (panjang) x 44 inch (lebar)
Rm45/pc
7. Harga 2018 📣 #batikcotton #cottonbatik #batikterengganu #bajukurung #bajukurungmalaysia #batikmalaysia #batikcantik #minikurungbatik #minikurungmalaysia #batikcottonmalaysia #batikslover #batikmurah #batiksekolah #cottonviscose #batikcottonspan #cottonspan #kainpasang #kainbatikpasang #batikpasang #kainpasangmalaysia #batikcantik #batiksedondon #sayajualbatik #batikpastelmalaysia #batikpastel #kainpastelmalaysia #kainbatikpasangpastel
Read more
Kumpul order 10 <span class="emoji emoji2764"></span>️ Sedih naik harga <span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f61e"></span>tp Pembelian jimat 10pc keatas Beli 1 mahal rm45 Beli 5 ...
Media Removed
Kumpul order 10 ️ Sedih naik harga tp Pembelian jimat 10pc keatas Beli 1 mahal rm45 Beli 5 mahal rm180 Beli 10 murah rm300 Rm30/pc utk 10pc keatas Harga ditetapkan dan dikawal oleh noor arfa No dm. Klik link wasap kt profile ig 0139105369 ya Nk nak sedondon 10,20,30 Harga sale ... Kumpul order 10 ❤️
Sedih naik harga 😭😞tp
Pembelian jimat 10pc keatas
Beli 1 mahal rm45
Beli 5 mahal rm180
Beli 10 murah rm300
Rm30/pc utk 10pc keatas
Harga ditetapkan dan dikawal oleh noor arfa
No dm. Klik link wasap kt profile ig 0139105369 ya
Nk nak sedondon 10,20,30
Harga sale beli 10pc tu berbaloi.. Rm300+25 poslaju /nationwide rm10 semenanjung, boleh campur2 design
Hai semua.. Meh nak cerita sikit pasal kain batik sarong SRI TERENGGANU ni.. Batik ni batik pastel.. Ye, memang banyak orang jual batik pastel kat pasaran.. Tapi sebab apa saya nak promote yang ni???
1. Keluaran Batik Tempatan, anak Malaysia iaitu Noor Arfa Batik, Asal Terengganu..
2. Batik Arfa ni senang nak cerita memang dia femes doh.. Berzamang laginye.. Jadi batik ni dia memang specialist doh..makanang dia lah.. Hehe he.. Kalau kita nk beli barang biasanya kita rujuk specialist la kan.. Kiranya dia dh ade identiti dia sendiri.. Kita nak beli pun x lah takut 2..
3.kualiti kain dia mmg dia jaga.. Kain batik sarong ni ada banyak jenis kualiti.. Jadi kita serah kat pakar.. Jangan bimbang, tak panas, tak kecut, x turun warna.. Kain sedap pakai..
4. Sebab ape kena beli? Sebab lawo mek, awang.. Nk hadiah kat yang tersayang lagi comel..
5. Harga pun xda kata mahal tp sesuai dengan kualiti..mampu milik nk beli.. Memang ade yang jual lagi muroh.. Tp kualiti saya tak tahu la macamana.. Tidak kata beli 4meter..kita beli 2meter cukup tu.. Boleh mix macam2 blouse yang ada tu.. Hihi
5. Kain didatangkan dengan 2meter.. Bukan ela ye.. Kalau nk 4meter kena beli 2pc.
6. 2 meter RM45+7.20POSTAGE SEMENANJUNG ,
Sarung batik lepas sri terengganu From Noor Arfa
Material : cotton
Size : 2 mtr (panjang) x 44 inch (lebar)
Rm45/pc
7. Harga 2018 📣 #batikcotton #cottonbatik #batikterengganu #bajukurung #bajukurungmalaysia #batikmalaysia #batikcantik #minikurungbatik #minikurungmalaysia #batikcottonmalaysia #batikslover #batikmurah #batiksekolah #cottonviscose #batikcottonspan #cottonspan #kainpasang #kainbatikpasang #batikpasang #kainpasangmalaysia #batikcantik #batiksedondon #sayajualbatik #batikpastelmalaysia #batikpastel #kainpastelmalaysia #kainbatikpasangpastel
Read more
Kalau ditanya buku apa yang paling mempengaruhi hidup saya, INI SALAH SATUNYA Malam Pertama di ...
Media Removed
Kalau ditanya buku apa yang paling mempengaruhi hidup saya, INI SALAH SATUNYA Malam Pertama di Alam Kubur . . Ini mungkin buku ketiga dengan judul yg sama yang saya beli. Buku pertama hadiah dari teman2 rohis pas masih SMA, saking sayangnya sampe nyelip entah kemana. Yang kedua saya ... Kalau ditanya buku apa yang paling mempengaruhi hidup saya, INI SALAH SATUNYA
Malam Pertama di Alam Kubur 🍃
.
.
Ini mungkin buku ketiga dengan judul yg sama yang saya beli. Buku pertama hadiah dari teman2 rohis pas masih SMA, saking sayangnya sampe nyelip entah kemana. Yang kedua saya beli sendiri pas kuliah, kali ini dipinjem tapi gak balik. Akhirnya pas IBF kapan gitu, Nemu buku ini dan beli lagi. Kali ini mohon maaf jadi koleksi pribadi aja, mending beli deh daripada pinjem utk buku satu ini
.
.
Kalau lagi futur, ngerasa cinta dunia, takut mati, hati terasa keras, saya super rekomendasikan buku ini deh. Diawali dengan kisah Rasulullah dan para sahabat menyambut kematian kemudian tragedi di alam kubur disertai terapi utk hati yang keras. Gak berlebihan kalau saya bilang buku ini super recommended. Tapi sayangnya saya gak tau deh ya skrg masih terbit apa ngga 😅
.
.

Karena mati itu pasti #rekomendasiamal
Read more
Pagi girls <span class="emoji emoji1f60a"></span> Murah murah murah Shawl creepe RM10 (X trmasuk postage) Macam2 warna ada Mai2 ...
Media Removed
Pagi girls Murah murah murah Shawl creepe RM10 (X trmasuk postage) Macam2 warna ada Mai2 cepat beli @dkabin_wardrobe ciap nak bagi hadiah ag taw Beli 1pcs pom dpt hadiah Cepat2 Wasap saya utk order : 019-9396427 #dkabinwardrobe #pursekoreamurah #sale #sayajual ... Pagi girls 😊

Murah murah murah
Shawl creepe

RM10
(X trmasuk postage)

Macam2 warna ada
Mai2 cepat beli
@dkabin_wardrobe ciap nak bagi hadiah ag taw 🎁
Beli 1pcs pom dpt hadiah
Cepat2

Wasap saya utk order
📱: 019-9396427
#dkabinwardrobe #pursekoreamurah #sale #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #murah #shawllace #shawlmurah #shawlcreepe #shawlcreepemurah #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #sayajualshawlcreepe #sayajualshawlkeknis #sayajualkain #sayajualbaggyshirt #kuantan #malaysia #bazarpaknill #meletop
Read more
Pagi girls <span class="emoji emoji1f60a"></span> Murah murah murah Shawl creepe RM10 (X trmasuk postage) Macam2 warna ada Mai2 ...
Media Removed
Pagi girls Murah murah murah Shawl creepe RM10 (X trmasuk postage) Macam2 warna ada Mai2 cepat beli @dkabin_wardrobe ciap nak bagi hadiah ag taw Beli 1pcs pom dpt hadiah Cepat2 Wasap saya utk order : 019-9396427 #dkabinwardrobe #pursekoreamurah #sale #sayajual ... Pagi girls 😊

Murah murah murah
Shawl creepe

RM10
(X trmasuk postage)

Macam2 warna ada
Mai2 cepat beli
@dkabin_wardrobe ciap nak bagi hadiah ag taw 🎁
Beli 1pcs pom dpt hadiah
Cepat2

Wasap saya utk order
📱: 019-9396427
#dkabinwardrobe #pursekoreamurah #sale #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #murah #shawllace #shawlmurah #shawlcreepe #shawlcreepemurah #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #sayajualshawlcreepe #sayajualshawlkeknis #sayajualkain #sayajualbaggyshirt #kuantan #malaysia #bazarpaknill #meletop
Read more
Pagi girls <span class="emoji emoji1f60a"></span> Murah murah murah Shawl creepe RM10 (X trmasuk postage) Macam2 warna ada Mai2 ...
Media Removed
Pagi girls Murah murah murah Shawl creepe RM10 (X trmasuk postage) Macam2 warna ada Mai2 cepat beli @dkabin_wardrobe ciap nak bagi hadiah ag taw Beli 1pcs pom dpt hadiah Cepat2 Wasap saya utk order : 019-9396427 #dkabinwardrobe #pursekoreamurah #sale #sayajual ... Pagi girls 😊

Murah murah murah
Shawl creepe

RM10
(X trmasuk postage)

Macam2 warna ada
Mai2 cepat beli
@dkabin_wardrobe ciap nak bagi hadiah ag taw 🎁
Beli 1pcs pom dpt hadiah
Cepat2

Wasap saya utk order
📱: 019-9396427
#dkabinwardrobe #pursekoreamurah #sale #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #murah #shawllace #shawlmurah #shawlcreepe #shawlcreepemurah #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #sayajualshawlcreepe #sayajualshawlkeknis #sayajualkain #sayajualbaggyshirt #kuantan #malaysia #bazarpaknill #meletop
Read more
Pagi girls <span class="emoji emoji1f60a"></span> Murah murah murah Shawl creepe RM10 (X trmasuk postage) Macam2 warna ada Mai2 ...
Media Removed
Pagi girls Murah murah murah Shawl creepe RM10 (X trmasuk postage) Macam2 warna ada Mai2 cepat beli @dkabin_wardrobe ciap nak bagi hadiah ag taw Beli 1pcs pom dpt hadiah Cepat2 Wasap saya utk order : 019-9396427 #dkabinwardrobe #pursekoreamurah #sale #sayajual ... Pagi girls 😊

Murah murah murah
Shawl creepe

RM10
(X trmasuk postage)

Macam2 warna ada
Mai2 cepat beli
@dkabin_wardrobe ciap nak bagi hadiah ag taw 🎁
Beli 1pcs pom dpt hadiah
Cepat2

Wasap saya utk order
📱: 019-9396427
#dkabinwardrobe #pursekoreamurah #sale #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #murah #shawllace #shawlmurah #shawlcreepe #shawlcreepemurah #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #sayajualshawlcreepe #sayajualshawlkeknis #sayajualkain #sayajualbaggyshirt #kuantan #malaysia #bazarpaknill #meletop
Read more
BERITA TERGEMPAR! LED BILLBOARD NEAT & JOY PERTAMA DI MALAYSIA, TERNAMPAK DI TEPI HIGHWAY, MERU, IPOH! . . Inilah BRAND NEAT & JOY yang org Ipoh dok heboh2 tuh! KINI DI SILVERITAGE, IPOH. https://goo.gl/maps/D28G4gz1E4A2 . . Alhamdulillah! Excited nyerrr! Impian NEAT & JOY ... 💖 BERITA TERGEMPAR! LED BILLBOARD NEAT & JOY PERTAMA DI MALAYSIA, TERNAMPAK DI TEPI HIGHWAY, MERU, IPOH! 💖
.
.
Inilah BRAND NEAT & JOY yang org Ipoh dok heboh2 tuh! KINI DI SILVERITAGE, IPOH.
https://goo.gl/maps/D28G4gz1E4A2
.
.
Alhamdulillah! Excited nyerrr! Impian NEAT & JOY utk terpampang di BILLBOARD di tepi highway tercapai juga!
.
.
Terima kasih yg teramat sangat kepada pihak Perbadanan Kemajuan Negeri Perak PKNP terutamanya Puan Salmah, yg memberi peluang keemasan kpd NEAT & JOY utk beriklan di BILLBOARD LED yg gilang gemilang di Meru, Ipoh tuh!
.
.
Dari BULATAN MERU RAYA pun dah nampak clear gambar busana NEAT & JOY yg elegan & meletop kebabom tuh!
.
.
Mesti uols terasa nak beli & pakai busana NEAT & JOY masa tu jugak lepas tengok BILLBOARD tuh kan!
.
.
Kalau uols sempat ambil gambar uols bersebelahan BILLBOARD tu laaagi best! Tunjuk je gambar tu kat weouls, sure dpt DISKAUN HEBAT di butik NEAT & JOY @ SILVERITAGE, IPOH.. HARGA MURAH KAW-KAW weouls bagi tau! 😍
.
.
===================
So apa uols tunggu lagi!
.
.
💖 LIKE Page NEAT & JOY dan FOLLOW Instagram NEATANDJOY
http://www.instagram.com/neatandjoy
.
.
💖 TAG kengkawan dan adik beradik uols sekarang & SHARE post ini (ada HADIAH istimewa untuk SHARE TERBANYAK uols!)
.
.
💖 Datang ke BUTIK NEAT & JOY @ SILVERITAGE IPOH pada setiap hari (kecuali Isnin tutup), jam 11 pagi - 8 malam.
.
.
💖 Taip #nakdatangbutik supaya Team NEAT & JOY bagi HARGA MURAH KAW-KAW kat uols tu nanti okey!
.
.
⛔ AMARAN❗HANYA YG WHATSAPP #nakdatangbutik SAHAJA YG AKAN DPT DISKAUN HEBAT!
.
.
http://www.wasap.my/601110851425/nakdatangbutik
http://www.wasap.my/601110851425/nakdatangbutik
http://www.wasap.my/601110851425/nakdatangbutik
.
.
UNLEASH THE FASHIONISTA WITHIN YOU
.
.
#love #lovefashion #gorgeous #beautiful #pretty #girls #instalove #likes #like4like #follow4follow #follows #followus #followers #neatandjoy #neatandjoygorgeous #billboard #trendy #fashionista #stylegram #people #travel #traveling #instatravel #instago #light
Read more
Loading...
Load More
Loading...