Loading Content...

Bertudung dan sayajual

Loading...


Unique profiles
2
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Kampong Bunut Payong, Kelantan, Malaysia
Average media age
623.1 days
to ratio
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin ...
Media Removed
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah ... NEW COLLECTION!
.
Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah pilihan terbaik bagi semua wanita bertudung. Keselesaan yang akan anda rasai memang tiada tandingannya.
.
Whatsapp 0193561877 untuk pembelian. Or dm us. .

#sayajual #innerneck #innerbest #innertiffany #innerninja #anaktudung #bazarpaknil #alhumairafans #alhumairacontemporary #alhumairaps #alhumairainner
#agentalhumaira #damansaraperdana #seremban #senawang #ikea #curve #ttdi #tudunglabuh #tudunginstantcantik #bangi
Read more
Loading...
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin ...
Media Removed
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah ... NEW COLLECTION!
.
Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah pilihan terbaik bagi semua wanita bertudung. Keselesaan yang akan anda rasai memang tiada tandingannya.
.
Whatsapp 0193561877 untuk pembelian. Or dm us. .

#sayajual #innerneck #innerbest #innertiffany #innerninja #anaktudung #bazarpaknil #alhumairafans #alhumairacontemporary #alhumairaps #alhumairainner
#agentalhumaira #damansaraperdana #seremban #senawang #ikea #curve #ttdi #tudunglabuh #tudunginstantcantik #bangi
Read more
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin ...
Media Removed
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah ... NEW COLLECTION!
.
Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah pilihan terbaik bagi semua wanita bertudung. Keselesaan yang akan anda rasai memang tiada tandingannya.
.
Whatsapp 0193561877 untuk pembelian. Or dm us. .

#sayajual #innerneck #innerbest #innertiffany #innerninja #anaktudung #bazarpaknil #alhumairafans #alhumairacontemporary #alhumairaps #alhumairainner
#agentalhumaira #damansaraperdana #seremban #senawang #ikea #curve #ttdi #tudunglabuh #tudunginstantcantik #bangi
Read more
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin ...
Media Removed
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah ... NEW COLLECTION!
.
Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah pilihan terbaik bagi semua wanita bertudung. Keselesaan yang akan anda rasai memang tiada tandingannya.
.
Whatsapp 0193561877 untuk pembelian. Or dm us. .

#sayajual #innerneck #innerbest #innertiffany #innerninja #anaktudung #bazarpaknil #alhumairafans #alhumairacontemporary #alhumairaps #alhumairainner
#agentalhumaira #damansaraperdana #seremban #senawang #ikea #curve #ttdi #tudunglabuh #tudunginstantcantik #bangi
Read more
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin ...
Media Removed
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah ... NEW COLLECTION!
.
Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah pilihan terbaik bagi semua wanita bertudung. Keselesaan yang akan anda rasai memang tiada tandingannya.
.
#sayajual #innerneck #innerbest #innertiffany #innerninja #anaktudung #bazarpaknil #alhumairafans #alhumairacontemporary #alhumairaps #alhumairainner
#agentalhumaira #damansaraperdana #seremban #senawang #ikea #curve #ttdi #tudunglabuh #tudunginstantcantik #bangi
Read more
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin ...
Media Removed
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah ... NEW COLLECTION!
.
Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah pilihan terbaik bagi semua wanita bertudung. Keselesaan yang akan anda rasai memang tiada tandingannya.
.
Whatsapp 0193561877 untuk pembelian. Or dm us. .

#sayajual #innerneck #innerbest #innertiffany #innerninja #anaktudung #bazarpaknil #alhumairafans #alhumairacontemporary #alhumairaps #alhumairainner
#agentalhumaira #damansaraperdana #seremban #senawang #ikea #curve #ttdi #tudunglabuh #tudunginstantcantik #bangi
Read more
Loading...
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin ...
Media Removed
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah ... NEW COLLECTION!
.
Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah pilihan terbaik bagi semua wanita bertudung. Keselesaan yang akan anda rasai memang tiada tandingannya.
.
Whatsapp 0193561877 untuk pembelian. Or dm us. .

#sayajual #innerneck #innerbest #innertiffany #innerninja #anaktudung #bazarpaknil #alhumairafans #alhumairacontemporary #alhumairaps #alhumairainner
#agentalhumaira #damansaraperdana #seremban #senawang #ikea #curve #ttdi #tudunglabuh #tudunginstantcantik #bangi
Read more
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin ...
Media Removed
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah ... NEW COLLECTION!
.
Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah pilihan terbaik bagi semua wanita bertudung. Keselesaan yang akan anda rasai memang tiada tandingannya.
.
Whatsapp 0193561877 untuk pembelian. Or dm us. .

#sayajual #innerneck #innerbest #innertiffany #innerninja #anaktudung #bazarpaknil #alhumairafans #alhumairacontemporary #alhumairaps #alhumairainner
#agentalhumaira #damansaraperdana #seremban #senawang #ikea #curve #ttdi #tudunglabuh #tudunginstantcantik #bangi
Read more
Loading...
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin ...
Media Removed
NEW COLLECTION! . Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah ... NEW COLLECTION!
.
Kebanyakkan wanita bertudung lebih selesa memakai instant hijab bila ingin melakukan aktiviti harian. Kerana instant hijab begini sangat memudahkan kita untuk melakukan apa saja aktiviti dalam keadaan yang lebih selesa. Dan pastinya Rija Instant Hijab adalah pilihan terbaik bagi semua wanita bertudung. Keselesaan yang akan anda rasai memang tiada tandingannya.
.
Whatsapp 0193561877 untuk pembelian. Or dm us. .

#sayajual #innerneck #innerbest #innertiffany #innerninja #anaktudung #bazarpaknil #alhumairafans #alhumairacontemporary #alhumairaps #alhumairainner
#agentalhumaira #damansaraperdana #seremban #senawang #ikea #curve #ttdi #tudunglabuh #tudunginstantcantik #bangi
Read more
Regrann from @labourse_paris_shampoo - Makin ramai yg mengakui keberkesanan set argan ni..Hilangkan ...
Media Removed
Regrann from @labourse_paris_shampoo - Makin ramai yg mengakui keberkesanan set argan ni..Hilangkan gatal2 pd kulit kepala, rambut makin sihat..Selalu kalau customer dah start beli, lps tu mesti repeat.. . La Bourse Argan Exclusive Set.. . Shampoo 350ml --RM59 Conditioner 350ml ... Regrann from @labourse_paris_shampoo - Makin ramai yg mengakui keberkesanan set argan ni..Hilangkan gatal2 pd kulit kepala, rambut makin sihat..Selalu kalau customer dah start beli, lps tu mesti repeat..
.
La Bourse Argan Exclusive Set..
.
Shampoo 350ml --RM59
Conditioner 350ml --RM59
Serum 100ml --RM69
.
Satu set rm170 free pos sm

Tahukah anda rambut kita gugur sekurang2nya 10 helai sehari? LaBourse argan exclusive set merawat rambut dri akar hingga ke hujungnya menjadikan rambut sihat n kuat..
.
Formulasi dgn minyak argan, dpt mengatasi masalah:
- Rambut gugur
- Kelemumur dan kegatalan kulit kepala
- Rambut kering, rosak akibat pewarna dan bercabang
- Rambut kekal wangi dan sihat..
.
p/s: sesuai sgt utk wanita bertudung sbb walaupun kita dah berpanas seharian, buka tudung je In syaa Allah xde rse gatal2 kulit kepala n rambut wangiiii je..semua org tau minyak argan ni mmg power utk healing proses kan? :)
.
.
#labourse #laboursemalaysia #sayajual #shampoo #conditioner #serum #syampu #perapi #penjagaanrambut #hair #argan #arganoil #hijabista #hijab #labourseprofessional #labourseexclusive #labourseargan #bazar #bazarpaknil +6019-6834025 - #regrann
Read more
Makin ramai yg mengakui keberkesanan set argan ni..Hilangkan gatal2 pd kulit kepala, rambut makin ...
Media Removed
Makin ramai yg mengakui keberkesanan set argan ni..Hilangkan gatal2 pd kulit kepala, rambut makin sihat..Selalu kalau customer dah start beli, lps tu mesti repeat.. . La Bourse Argan Exclusive Set.. . Shampoo 350ml --RM59 Conditioner 350ml --RM59 Serum 100ml --RM69 . Satu set ... Makin ramai yg mengakui keberkesanan set argan ni..Hilangkan gatal2 pd kulit kepala, rambut makin sihat..Selalu kalau customer dah start beli, lps tu mesti repeat..
.
La Bourse Argan Exclusive Set..
.
Shampoo 350ml --RM59
Conditioner 350ml --RM59
Serum 100ml --RM69
.
Satu set rm170 free pos sm

Tahukah anda rambut kita gugur sekurang2nya 10 helai sehari? LaBourse argan exclusive set merawat rambut dri akar hingga ke hujungnya menjadikan rambut sihat n kuat..
.
Formulasi dgn minyak argan, dpt mengatasi masalah:
- Rambut gugur
- Kelemumur dan kegatalan kulit kepala
- Rambut kering, rosak akibat pewarna dan bercabang
- Rambut kekal wangi dan sihat..
.
p/s: sesuai sgt utk wanita bertudung sbb walaupun kita dah berpanas seharian, buka tudung je In syaa Allah xde rse gatal2 kulit kepala n rambut wangiiii je..semua org tau minyak argan ni mmg power utk healing proses kan? :)
.
.
#labourse #laboursemalaysia #sayajual #shampoo #conditioner #serum #syampu #perapi #penjagaanrambut #hair #argan #arganoil #hijabista #hijab #labourseprofessional #labourseexclusive #labourseargan #bazar #bazarpaknil +6019-6834025
Read more
Loading...