Loading Content...

Betul tak dik

Loading...


Unique profiles
13
Most used tags
Total likes
0
Top locations
POLITEKNIK SANDAKAN SABAH, Izzat Izmir
Average media age
640.9 days
to ratio
. MAKIN SOLID & AWET MUDA . ======================== . Sape kate dah beranak pinak tak boleh ...
Media Removed
. MAKIN SOLID & AWET MUDA . ======================== . Sape kate dah beranak pinak tak boleh nak melawa, tak bole nak kurus macam zaman anak dara. See... ibu-ibu makin slim cutting makin perrgghhh... . Bukan senang bila badan memboolat. Bangun pagi je mula la tumit ni sakit. Bila ... .
MAKIN SOLID & AWET MUDA
.
========================
.
Sape kate dah beranak pinak tak boleh nak melawa, tak bole nak kurus macam zaman anak dara. See... ibu-ibu makin slim ⤵⤵⤵cutting makin perrgghhh...
.
Bukan senang bila badan memboolat. Bangun pagi je mula la tumit ni sakit. Bila solat siksanya nak rukuk dan sujud, sakit semua sendi. Allah!nak berjalan pun mengah. Buat kerja lebih sikit mula nak lesu. Risauu sangat kalau penyakit lain pulak datang.😭
.
Duit ni banyak da terbang. Usaha tak payah kira dari mahal ke murah. Kesan?non hadooo dik
.
Alhamdulillah lepas akak konsisten Richglow, berat badan mula turun, kulit makin bersih. Yang penting sakit sendi, sakit tumit, letih lesu semua dah takde. Akak happy sangat dik sebab tu akak nak berkongsi
.
Akak bukan nak kata apa,
cuma kite je rasa ape yang jadi dekat badan kita. Orang nak cakap ape tu akak tak peduli. Akak pilih mencegah dari merawat. Siapa nak sayang diri kita kalau bukan diri kita sendiri betul tak?
.
Whatsapp Admin 019-7390700
.
#TestimoniRichglow #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang
Read more
Loading...
Satu dua tiga dan empat Cuba berkali masih tak dapat Lupakan sakit segan dan penat Nanti di puncak ...
Media Removed
Satu dua tiga dan empat Cuba berkali masih tak dapat Lupakan sakit segan dan penat Nanti di puncak pasti terubat Empat tiga dua dan satu Puncak yang betul aku di situ Ada dah dekat ramai yang berbatu Cuba lagi dik ku tunggu Satu dua tiga dan empat
Cuba berkali masih tak dapat
Lupakan sakit segan dan penat
Nanti di puncak pasti terubat

Empat tiga dua dan satu
Puncak yang betul aku di situ
Ada dah dekat ramai yang berbatu
Cuba lagi dik ku tunggu
Orang Tanya Ada Pengalaman Apa Sebelum Join CWA Ni. Bila Abg Cakap Jual Spenda & Bra Depa Gelak<span class="emoji emoji1f612"></span> Nk ...
Media Removed
Orang Tanya Ada Pengalaman Apa Sebelum Join CWA Ni. Bila Abg Cakap Jual Spenda & Bra Depa Gelak Nk Tunjuk Gambaq Takdak La Plak.. Ni Haaa Kebetulan FB Dok Up Pasal Memory. Asal Barang Jadi Duit Dik Oiiiii.. Spenda & Bra Pun Boleh Jual Selagi Benda Tu Halal.. Nak Cakap Pasal Malu?? Segan?? Tak ... Orang Tanya Ada Pengalaman Apa Sebelum Join CWA Ni. Bila Abg Cakap Jual Spenda & Bra Depa Gelak😒
Nk Tunjuk Gambaq Takdak La Plak.. Ni Haaa Kebetulan FB Dok Up Pasal Memory.
Asal Barang Jadi Duit Dik Oiiiii..
Spenda & Bra Pun Boleh Jual Selagi Benda Tu Halal.. Nak Cakap Pasal Malu?? Segan??
Tak Payah La.. Abg Bukan Budak Pandai Pun..
Abg Gunakan Kelebihan Bercakap Yang Allah Bagi Walaupun Ada Masalah Pertuturan☺️
Kalau Alasan Sebagai Pendahuluan Sebelum Tindakan Alamatnya Tak Kemana La🤦🏻‍♂️
So Nak Berjaya Kena Ada Tindakan..
Nak Berjaya Dalam Bisnes Is About Passion.
Biar Lambat Asalkan Masih Dalam Landasan Yang Betul. Macam Marathon La..
Jangan Ingat Buat Bisnes Harini Bulan Depan dah Kaya Rabak🤣😆 Nak Rabak Pi Join LGBT La😝
Lambat Ujian, Cepat Pun Ujian.. Yang Penting Keep Moving Forward😁
.
Have A Productive Monday🤩🤩
Ijazah Terbaik Dari Jalanan
.
#izzatizmir
Read more
Okay tiba part karangan panjang aku.. hahaha Hi nisah, first time aku masuk bilik.. eh mna yg lain ...
Media Removed
Okay tiba part karangan panjang aku.. hahaha Hi nisah, first time aku masuk bilik.. eh mna yg lain ni takkan aku tido sorang? pastu tiba2 ada org masuk.. okayy mlm ni tak tido sorang.. mula2 dia amik katil hujung yg dekat pintu.. aku mcm asal laa jauh situ dia duduk takmau kawan kee.. pastu ... Okay tiba part karangan panjang aku.. hahaha
Hi nisah, first time aku masuk bilik.. eh mna yg lain ni takkan aku tido sorang? 😂 pastu tiba2 ada org masuk.. okayy mlm ni tak tido sorang.. mula2 dia amik katil hujung yg dekat pintu.. aku mcm asal laa jauh situ dia duduk 😭 takmau kawan kee.. pastu waktu lama2 tu abang.. 'pegi la tegur dik' and aku 'kauu la gi tegur aku malu' hahaha pastu aku pun tegur la dia salam semua.. and mak nisah ckp 'maaf la kalau kasaq naa kami ni mmg kasaq' aku dlm hati yaAllah makcik, saya lagi kasar 😭😭.. lepastu nisah ni la yg kemana2 ada dia.. dia jalan dgn aku gi dewan ada orentasi.. pastu kita sama group kat mana2 program pun kecuali mentor je tak sama.. and ingt lagi waktu orentasi tu aku nmpk dia keluar dewan dulu dlm hati aku mesti dia tinggal aku.. tiba2 aku tgk dia tgh tunggu and cari aku.. masa tu dlm hati aku yaAllah ada rupanya kawan mcm ni.. aku pakai kasut dia tunggu.. weh sah aku ingt lagi muka hang waktu kau tunggu aku (termasuk muka kau waktu kita bangun lmbt time orentasi tu 😉).. aku tk pernah lupa.. kau tukar katil kau dlm bilik semua sebab aku mintak kau teman.. gi toilet mlm2 kau teman wehhh benci gila kat kau ❤️😭😭😭 walaupun kadang aku cerita kat kau, kau tk pandai nk nasihat sgt tapi aku fhm.. bnyk gila nk ckp weh sbnrnya.. dulu aku selalu doa minta Allah masukkan aku kat tempat belajar yang mampu berikan aku teman yg akan bawak aku dekat dgn Allah.. Allah makbulkan doa aku sah.. Allah jumpakan aku dgn kau, kak hazimah, rafi and ramaiii lagi yg bnyk bagi aku pengajaran.. Allah tu baik sgt.. walaupun aku pernah ada terasa dgn kau sikit tapi aku selalu fikir kau mesti lagi bnyk terasa hati dgn aku.. aku tk pernah putus doa untuk kau sah.. setiap kali aku sebersalah dgn kau tuje aku mampu.. rafi selalu mintak aku ckp dgn kau minta maaf dgn kau bila aku silap.. dia tahu kau kawan yg terbaik untuk aku.. tapi kalau aku minta maaf mesti nnti aku nangis.. kau pun mesti awkward nnti.. terima kasih jaga aku, nasihat aku tegur mana ygtk betul ajak alu gi surau waktu aku malas.. thank you tauuu kau org yg aku akan cerita kat anak2 aku kalau anak2 aku ada problem pasal... please swipe gmbr untuk sambungan ➡️➡️
Read more
 #Repost @bb7.biz (@get_repost) ・・・ Syawal kini telah tiba <span class="emoji emoji1f604"></span> TAPI kami akan buat hampa semua menangis ...
Media Removed
#Repost @bb7.biz (@get_repost) ・・・ Syawal kini telah tiba TAPI kami akan buat hampa semua menangis Menangis la sebab tak percaya dengan harga promosi kali ni Harga PROMOSI KALI NI BETUL2 KAWWWW@bb7.biz akan bertubi2 buat pelanggan tak menyesal selama hari ini dan esok ... #Repost @bb7.biz (@get_repost)
・・・
Syawal kini telah tiba 😄 TAPI kami akan buat hampa semua menangis 😭😭😭 Menangis la sebab tak percaya dengan harga promosi kali ni 😱😱😱 Harga PROMOSI KALI NI BETUL2 KAWWWW🔥🔥🔥🔥🔥@bb7.biz akan bertubi2 buat pelanggan tak menyesal selama hari ini dan esok . Ulang sekali lagi . Promosi hanya hari ni sampai besok je dgn harga yg meletopsss🔥 Wahhhhhhh 😱😱😱😱 BETUL KE promosi kali harga GILA2? Of course la akak2 abang2 . Tak tipu punya . Ini REALITI BUKAN FANTASI . Promosi PALING TAK PERCAYA harga air isotonik BB7 hanyalah RM 50 😱. Bukan sebotol dik . Bukan 2 botol kak . Tapiiiiiiiiii 1 carton . Wow 😱😱 tak percaya kan ? Harga asal rm 75 . Ini serius punya promosi , Baru namanya raya. Tungguuuuu ✋ bukan minuman isotonik bb7 sahaja yg ada promosi...SET COMBO PUN ADAAA 😱 macam nak nangis je kan ? Set ComBo kita bagi price meletop dengan hanya satu CARTON AIR MINUMAN BB7 + FOUNDATION BB7 + REVIVING HEAD TO TOE SPRAY harga dia hanyalah RM 150 shj weyhhh .😱😱 Dengan 3 barang macam tu boleh dapat harga yg berbaloi dan paling murahhhhhh . Macam mana nak dapatkan barang semurah dan berkualiti ni ? Jangan risau , penghantaran COD utk hari ni dan esok area SG.PETANI DAN ALOR SETAR . Jom2 cepat apa tunggu lagi . DM kami terus atau whatsapp terus untuk order. Panggil satu family termasuk tokwan mai serbu @bb7.biz . Ingat RAYA , INGAT BB7 .

#bb7 #baddrolbakhtiar #ligasuper2018 #pulunkedahpulun #kedahan #kedahseratarata #kedahdarulaman #thailand #sahabat #instafamous #terapiinstagram #ajimaura #bolasepak #football #fifa2018 #champion
Read more
Alhamdulillah untuk Julai. We are ready for August! <span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji1f525"></span> Nak lompat bintang rasa bila ada protege ...
Media Removed
Alhamdulillah untuk Julai. We are ready for August! Nak lompat bintang rasa bila ada protege yang betul-betul follow rapat. Follow rapat sampai dapat buat sales cecah 5 angka sebulan. Dalam bisnez dia kategori bintang baru. Mula bisnez dengan modal ciput je. Tak pernah say no bila ... Alhamdulillah untuk Julai.

We are ready for August! 🔥🔥🔥 Nak lompat bintang rasa bila ada protege yang betul-betul follow rapat. Follow rapat sampai dapat buat sales cecah 5 angka sebulan.
Dalam bisnez dia kategori bintang baru. Mula bisnez dengan modal ciput je. Tak pernah say no bila suggest buat sesuatu. Tak ada satu gerak kerja pun yang dia tak tiru. Hasilnya, alhamdulillah boleh cecah 5 angka sales personal! Kalau campur by group sales, berapa dah situ?

Psttttt. Dik, tengah bulan august ni jangan terperanjat tengok bonus 4 angka gemok ye.

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#Weapon35
Read more
Loading...
Alhamdulillah untuk Julai. We are ready for August! <span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji1f525"></span> Nak lompat bintang rasa bila ada protege ...
Media Removed
Alhamdulillah untuk Julai. We are ready for August! Nak lompat bintang rasa bila ada protege yang betul-betul follow rapat. Follow rapat sampai dapat buat sales cecah 5 angka sebulan. Dalam bisnez dia kategori bintang baru. Mula bisnez dengan modal ciput je. Tak pernah say no bila ... Alhamdulillah untuk Julai.

We are ready for August! 🔥🔥🔥 Nak lompat bintang rasa bila ada protege yang betul-betul follow rapat. Follow rapat sampai dapat buat sales cecah 5 angka sebulan.
Dalam bisnez dia kategori bintang baru. Mula bisnez dengan modal ciput je. Tak pernah say no bila suggest buat sesuatu. Tak ada satu gerak kerja pun yang dia tak tiru. Hasilnya, alhamdulillah boleh cecah 5 angka sales personal! Kalau campur by group sales, berapa dah situ?

Psttttt. Dik, tengah bulan august ni jangan terperanjat tengok bonus 4 angka gemok ye.

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#Weapon35
Read more
Satu dua tiga dan empat Cuba berkali masih tak dapat Lupakan sakit segan dan penat Nanti di puncak ...
Media Removed
Satu dua tiga dan empat Cuba berkali masih tak dapat Lupakan sakit segan dan penat Nanti di puncak pasti terubat Empat tiga dua dan satu Puncaknya betul aku di situ Ada dah dekat, ramai yang berbatu Cuba lagi dik ku tunggu. Nah! Bukan senang hendak menang Apatah lagi jadi juara Nah! ... Satu dua tiga dan empat
Cuba berkali masih tak dapat
Lupakan sakit segan dan penat
Nanti di puncak pasti terubat

Empat tiga dua dan satu
Puncaknya betul aku di situ
Ada dah dekat, ramai yang berbatu
Cuba lagi dik ku tunggu.

Nah! Bukan senang hendak menang
Apatah lagi jadi juara
Nah! Bukan senang nak jadi bintang
Apatah lagi jadi lagenda.

Kamu cuba berkali-kali
Masih tak menjadi-jadi
Tapi kamu jgn patah hati
Tiap kali gagal kamu cuba lagi
Kamu cuba lagi, kamu cuba lagi
Hanya yang lemah kan lari
Jadi sejati dan cuba lagi.

Tolong dengar dik, jangan bodoh sombong.
Lima ribu tahun atau lima saat
Kalau kita mahu kita dapat.
Banyak laki, berapa jati
Banyak janji, berapa ditepati
Cuma dara sunti minta puji, anak jantan minta uji
Lepas cakap besar tanam pokok
Pasti belum boleh berteduh besok
Dan kalau tak berbuah doa sehari lagi
Tuah akan sampai dengan Taming Sari sekali.
Read more
Loading...
TIADA YANG MUSTAHIL DALAM DUNIA INI Ni semua penangan serbuk mutiara dan vitamin C dalam TWC<span class="emoji emoji1f60d"></span> ...
Media Removed
TIADA YANG MUSTAHIL DALAM DUNIA INI Ni semua penangan serbuk mutiara dan vitamin C dalam TWC serious berbeza!. . Consume tak sampai sekotak pun boleh nampak perubahan. Nampak tak gambar dekat atas tu? Kalau tak nampak, hmm pergi kedai buat spek lepastu scroll balik insta akak. . Besttt ... TIADA YANG MUSTAHIL DALAM DUNIA INI

Ni semua penangan serbuk mutiara dan vitamin C dalam TWC😍 serious berbeza!.
.

Consume tak sampai sekotak pun boleh nampak perubahan. Nampak tak gambar dekat atas tu? Kalau tak nampak, hmm pergi kedai buat spek lepastu scroll balik insta akak😅.
.
Besttt kan kalau dapat kulit cantik, gebu je.
.
Memang Impian semua orang untuk memiliki kulit cerah cantik tanpa cela. Haaaa retiss pun berhabis ribuan ringgit untuk tampil cantik tauu. Dorang bukan cantik sejak kecik pun hehe. Tapi diorang ada usaha and nekad nak cantik.

Bukanlah macam sesetengah orang, kalau dah cuba sekotak tak menjadi macam mana? Kalau dari awal awak dah fikir negative, hmm takpelah dik. Takde usaha namanya tu. Macam nak ambil exam lah. Kita nak score semua A, tapi kalau dari awal dah fikir kalau gagal macam mana. Memang harapanlah nak straight A's.

Mindset tu penting🙄.
.
Malas akak nak bebel. Akak nak sebarkan tips kecantikan dekat mereka yang nekad nak berubah je. Lai lai siapa yang suka positive thing, yang betul betul nak kulit cantik, boleh whatsapp akak😊
.
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
Read more
 #copyandpaste Kahwin ni dik macam ni .. ada masa bahagia dan senyum sampai ke telinga <span class="emoji emoji2764"></span> Ada masa ...
Media Removed
#copyandpaste Kahwin ni dik macam ni .. ada masa bahagia dan senyum sampai ke telinga Ada masa bergaduh sampai rumah macam nak runtuh 😬 Ada masa ribut datang dengan goncangan pelakon tambahan Ada masa mak mertua datang bertandang dan tinggalkan sedikit kesan Ada masa mak sendiri ... #copyandpaste
Kahwin ni dik macam ni .. ada masa bahagia dan senyum sampai ke telinga ❤

Ada masa bergaduh sampai rumah macam nak runtuh 😬

Ada masa ribut datang dengan goncangan pelakon tambahan 😢

Ada masa mak mertua datang bertandang dan tinggalkan sedikit kesan 😢

Ada masa mak sendiri beri sedikit pandangan dan menantu pun tersenget hati sambil memendam 😖

Ada ketika ipar duai mulut macam celaka 😏

Ada masa rasa nak lari tinggalkan anak tinggalkan pasangan 😅

Ada masa macam menyesal tapi tak boleh nak patah balik ke belakang 😱

Ada masa rasa macam beruntungnya kahwin dengan pasangan 🌺

Ada masa rasa apasal lah macam ni kehidupan
Ada masa duit tak cukup nak makan jauh sekali nak berjalan2 💰

Ada masa bila tengok anak rasa berbaloi hutang perkahwinan 💸

Ada masa rasa romantik macam dalam dunia perfileman 😍

Ada masa basah lenjun dua orang sebab naik motor dalam hujan . Berhenti kat traffic light nampak ada couple acah2 romantik dalam kereta padahal tak jadi kahwin in the future 😜

Masa tuh kahwin dik . Banyak suka dan banyak jugak duka ✔❌ orang bertahan bukan sebab harta tapi tanggungjawab to each other. Sebab sayang anak dan mahu anak ada ibubapa . Sebab dah janji pada diri akan bersama dalam suka dan duka .
Dalam filem cinta tu 2 jam aje. Dia tak tunjuk anak berak pukul 3 pagi. Dia tak tunjuk anak melalak tak henti2 . Dia tak tunjuk korek tabung sebab nak beli nasi. Dia pun tak tunjuk waktu gaji selesai dalam masa sehari .

Realiti tak sama dengan fantasi 👦👧 Kepada yang dah berkahwin , doalah perkahwinan kalian sampai ke jannah .
Kepada yang belum berkahwin , ada masanya jodoh tiada itu adalah rahmah .

Kepada yang nak sangat kahwin , mohonlah kepada Allah .

Kepada yang tengah dalam proses penceraian , moga Allah yang memegang hati manusia menunjukkan jalan yang betul dan benar .

#11032016
#iloveyouhusband
#iloveyoumyson
#ilovemysmallfamily
Read more
. MAKIN SOLID & AWET MUDA . ======================== . Sape kate dah beranak pinak tak boleh ...
Media Removed
. MAKIN SOLID & AWET MUDA . ======================== . Sape kate dah beranak pinak tak boleh nak melawa, tak bole nak kurus macam zaman anak dara. See... ibu-ibu makin slim cutting makin perrgghhh... . Bukan senang bila badan memboolat. Bangun pagi je mula la tumit ni sakit. Bila ... .
MAKIN SOLID & AWET MUDA
.
========================
.
Sape kate dah beranak pinak tak boleh nak melawa, tak bole nak kurus macam zaman anak dara. See... ibu-ibu makin slim ⤵⤵⤵cutting makin perrgghhh...
.
Bukan senang bila badan memboolat. Bangun pagi je mula la tumit ni sakit. Bila solat siksanya nak rukuk dan sujud, sakit semua sendi. Allah!nak berjalan pun mengah. Buat kerja lebih sikit mula nak lesu. Risauu sangat kalau penyakit lain pulak datang.😭
.
Duit ni banyak da terbang. Usaha tak payah kira dari mahal ke murah. Kesan?non hadooo dik
.
Alhamdulillah lepas akak konsisten Richglow, berat badan mula turun, kulit makin bersih. Yang penting sakit sendi, sakit tumit, letih lesu semua dah takde. Akak happy sangat dik sebab tu akak nak berkongsi
.
Akak bukan nak kata apa,
cuma kite je rasa ape yang jadi dekat badan kita. Orang nak cakap ape tu akak tak peduli. Akak pilih mencegah dari merawat. Siapa nak sayang diri kita kalau bukan diri kita sendiri betul tak?
.
Whatsapp Admin 019-7390700
.
#TestimoniRichglow #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang
Read more
Ada nak tak bawal chiffon voile nih? Kalau ada pemakai bawal benang hijau atau sbu mesti tau material ...
Media Removed
Ada nak tak bawal chiffon voile nih? Kalau ada pemakai bawal benang hijau atau sbu mesti tau material dia camna kan?? . OK NIH ADA HARGA BORONG OFFER DARI RM6.50 SHJ!!!! . letak jenama sendiri dan jual rm15 sehelai adoii meletop dik untung sgt Warna tgh banyak nih rugi tak grab . . PROMOSI ... Ada nak tak bawal chiffon voile nih? Kalau ada pemakai bawal benang hijau atau sbu mesti tau material dia camna kan??
.
OK NIH ADA HARGA BORONG OFFER DARI RM6.50 SHJ!!!!
.
letak jenama sendiri dan jual rm15 sehelai adoii meletop dik untung sgt
Warna tgh banyak nih rugi tak grab
. .
PROMOSI BORONG HARGA TERMURAH !!! LELONG2 KASI HABIS JER ❗❗❗❗ Material tip top. Memang tengah hot lah skrg. Masuk jer stoj abis..masuk abis
Harga sah bagi pembelian online jer
.
HARGA TERUS DARI KILANG!! BERMINAT NAK JUAL TUDUNG???
TAPI X TAHU NAK BORONG DARI MANA?
.
RAHSIA BORONG TUDUNG TERUS DARI KILANG. .
YA BETUL ..LUBUK BORONG TUDUNG TERMURAH DI MALAYSIA..
❌ Bukan dari orang tengah..
❌ Bukan dari orang kedua.
❌ Bukan juga dari orang ketiga.. 👉Terus kepada pengilang yg termurah... Ramai peniaga peniaga dah berjaya dapatkan harga terus dari kilang
.
ANDA BILA LAGI???
.
ANDA JUGA BOLEH MEMBORONG JIKA ANDA TAHU DI MANA TEMPAT YANG BETUL
.
Anda boleh dapatkan banyak lagi design tudung terkini dengan harga murah ❗️❗️❗️
.
⚠️X PERLU BELI BANYAK BANYAK MINIMA 10PCS JE ANDA DH BOLEH BELI .
KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN TUDUNG BORONG INI ?? 📌 Design terbaru dan terkini di pasaran online
📌 harganya sangat sangat murah
BERMINAT??? PM KAMI SEKARANG!!! Jom cepat dapatkan
Harga promosi dari kami.
.
BERMINAT WHATAPPS KLIK JER LINK KAT BAWAH 👇👇👇
.
www.wasap.my/60139245324
www. wasap.my/60199728517 .
.
[STOK BARU MASUK LAGI!! LAGI BANYAK PILIHAN LAGI MURAH!!]
HARGA DARI RM9!!! .
Lagi banyak stok baru dimasukkan di kedai kami. walk in untuk pembelian sehelai.
Senang leh cuci mata tudung trending murah ada
.
Meh jejalan terus ke kedai kami di
Assyaima collection
Sebelah klinik 1 malaysia
Taman amalina lestari raub
Pahang

Assyaima collection
No 25 sg 1/1 taman sri gombak
Batu caves .
Belian online whatpps
www.wasap.my/60139245324

kuantan Pahang (18 lorong IM 15/21, indera mahkota kuantan pahang
.
#pemborongtudungmurah
#pemborongshawl
#tudungmurah
#shawlmurah
#tudungbawalmurah
#tudungsarung
#tudungsarungmurah
#shawlkeknismurah
#shawlheavychiffon
#bawalmurah
Read more
Loading...
3 HARI JE MAK DAH TEGUR Boleh imagine tak, awak dah lama sunbur. Muka pun dah kelam macam gua kelam. ...
Media Removed
3 HARI JE MAK DAH TEGUR Boleh imagine tak, awak dah lama sunbur. Muka pun dah kelam macam gua kelam. Nampak tak nampak je waktu malam. Sekali lepas berTWC, mak tegur sunburn hilang. Tona kulit pun makin cerah. Tak ke best macam tu? . Besttt kan kalau dapat kulit cantik, gebu je. . Memang ... 3 HARI JE MAK DAH TEGUR

Boleh imagine tak, awak dah lama sunbur. Muka pun dah kelam macam gua kelam. Nampak tak nampak je waktu malam. Sekali lepas berTWC, mak tegur sunburn hilang.

Tona kulit pun makin cerah. Tak ke best macam tu?
.
Besttt kan kalau dapat kulit cantik, gebu je.
.
Memang Impian semua orang untuk memiliki kulit cerah cantik tanpa cela. Haaaa retiss pun berhabis ribuan ringgit untuk tampil cantik tauu. Dorang bukan cantik sejak kecik pun hehe. Tapi diorang ada usaha and nekad nak cantik.

Bukanlah macam sesetengah orang, kalau dah cuba sekotak tak menjadi macam mana? Kalau dari awal awak dah fikir negative, hmm takpelah dik. Takde usaha namanya tu. Macam nak ambil exam lah. Kita nak score semua A, tapi kalau dari awal dah fikir kalau gagal macam mana. Memang harapanlah nak straight A's.

Mindset tu penting🙄.
.
Malas akak nak bebel. Akak nak sebarkan tips kecantikan dekat mereka yang nekad nak berubah je. Lai lai siapa yang suka positive thing, yang betul betul nak kulit cantik, boleh whatsapp akak😊
.
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
Read more
“Gagal Akademik, Masih Ada Masa Depan” dalam @whitv3 today! <span class="emoji emoji1f618"></span> Bagi I, gagal dalam pelajaran tak ...
Media Removed
“Gagal Akademik, Masih Ada Masa Depan” dalam @whitv3 today! Bagi I, gagal dalam pelajaran tak bermakna you gagal dalam hidup. Yang penting kena usaha dik. Jangan bagi alasan. Belajar taknak, usaha pun taknak. Tu baru betul gagal dik. • MUA: @abb.ariffin Stylist: @eraasmira @nurashknabdghani Wardrobe: ... “Gagal Akademik, Masih Ada Masa Depan” dalam @whitv3 today! 😘
Bagi I, gagal dalam pelajaran tak bermakna you gagal dalam hidup. Yang penting kena usaha dik. Jangan bagi alasan. Belajar taknak, usaha pun taknak. Tu baru betul gagal dik.

MUA: @abb.ariffin
Stylist: @eraasmira @nurashknabdghani
Wardrobe: @modvier
Read more
. MAKIN SOLID & AWET MUDA . ======================== . Sape kate dah beranak pinak tak boleh ...
Media Removed
. MAKIN SOLID & AWET MUDA . ======================== . Sape kate dah beranak pinak tak boleh nak melawa, tak bole nak kurus macam zaman anak dara. See... ibu beranak 3 makin hari makin slim cutting makin perrgghhh... . Bukan senang bila badan memboolat. Bangun pagi je mula la tumit ... .
MAKIN SOLID & AWET MUDA
.
========================
.
Sape kate dah beranak pinak tak boleh nak melawa, tak bole nak kurus macam zaman anak dara. See... ibu beranak 3 makin hari makin slim ⤵⤵⤵cutting makin perrgghhh...
.
Bukan senang bila badan memboolat. Bangun pagi je mula la tumit ni sakit. Bila solat siksanya nak rukuk dan sujud, sakit semua sendi. Allah!nak berjalan pun mengah. Buat kerja lebih sikit mula nak lesu. Risauu sangat kalau penyakit lain pulak datang.😭
.
Duit ni banyak da terbang. Usaha tak payah kira dari mahal ke murah. Kesan?non hadooo dik
.
Alhamdulillah lepas akak konsisten Richglow, berat badan mula turun, kulit makin bersih. Yang penting sakit sendi, sakit tumit, letih lesu semua dah takde. Akak happy sangat dik sebab tu akak nak berkongsi
.
Akak bukan nak kata apa,
cuma kite je rasa ape yang jadi dekat badan kita. Orang nak cakap ape tu akak tak peduli. Akak pilih mencegah dari merawat. Siapa nak sayang diri kita kalau bukan diri kita sendiri betul tak?
.
Whatsapp Admin 019-7390700
.
#TestimoniRichglow #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang
Read more
Loading...
. MAKIN SOLID & AWET MUDA . ======================== . Sape kate dah beranak pinak tak boleh ...
Media Removed
. MAKIN SOLID & AWET MUDA . ======================== . Sape kate dah beranak pinak tak boleh nak melawa, tak bole nak kurus macam zaman anak dara. See. cutting makin perrgghhh... . Bukan senang bila badan memboolat. Bangun pagi je mula la tumit ni sakit. Bila solat siksanya nak ... .
MAKIN SOLID & AWET MUDA
.
========================
.
Sape kate dah beranak pinak tak boleh nak melawa, tak bole nak kurus macam zaman anak dara. See. ⤵⤵⤵cutting makin perrgghhh...
.
Bukan senang bila badan memboolat. Bangun pagi je mula la tumit ni sakit. Bila solat siksanya nak rukuk dan sujud, sakit semua sendi. Allah!nak berjalan pun mengah. Buat kerja lebih sikit mula nak lesu. Risauu sangat kalau penyakit lain pulak datang.😭
.
Duit ni banyak da terbang. Usaha tak payah kira dari mahal ke murah. Kesan?non hadooo dik
.
Alhamdulillah lepas akak konsisten Richglow, berat badan mula turun, kulit makin bersih. Yang penting sakit sendi, sakit tumit, letih lesu semua dah takde. Akak happy sangat dik sebab tu akak nak berkongsi
.
Akak bukan nak kata apa,
cuma kite je rasa ape yang jadi dekat badan kita. Orang nak cakap ape tu akak tak peduli. Akak pilih mencegah dari merawat. Siapa nak sayang diri kita kalau bukan diri kita sendiri betul tak?
.
Whatsapp Admin 019-7390700
.
#TestimoniRichglow #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang
Read more
. MAKIN SOLID & AWET MUDA . ======================== . Sape kate dah beranak pinak tak boleh ...
Media Removed
. MAKIN SOLID & AWET MUDA . ======================== . Sape kate dah beranak pinak tak boleh nak melawa, tak bole nak kurus macam zaman anak dara. See... ibu beranak 3 makin hari makin slim cutting makin perrgghhh... . Bukan senang bila badan memboolat. Bangun pagi je mula la tumit ... .
MAKIN SOLID & AWET MUDA
.
========================
.
Sape kate dah beranak pinak tak boleh nak melawa, tak bole nak kurus macam zaman anak dara. See... ibu beranak 3 makin hari makin slim ⤵⤵⤵cutting makin perrgghhh...
.
Bukan senang bila badan memboolat. Bangun pagi je mula la tumit ni sakit. Bila solat siksanya nak rukuk dan sujud, sakit semua sendi. Allah!nak berjalan pun mengah. Buat kerja lebih sikit mula nak lesu. Risauu sangat kalau penyakit lain pulak datang.😭
.
Duit ni banyak da terbang. Usaha tak payah kira dari mahal ke murah. Kesan?non hadooo dik
.
Alhamdulillah lepas akak konsisten Richglow, berat badan mula turun, kulit makin bersih. Yang penting sakit sendi, sakit tumit, letih lesu semua dah takde. Akak happy sangat dik sebab tu akak nak berkongsi. .
Akak bukan nak kata apa,
cuma kite je rasa ape yang jadi dekat badan kita. Orang nak cakap ape tu akak tak peduli. Akak pilih mencegah dari merawat. Siapa nak sayang diri kita kalau bukan diri kita sendiri betul tak?
.
Whatsapp Admin 019-7390700
.
#TestimoniRichglow #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang
Read more
. MAKIN SOLID & AWET MUDA . ======================== . Sape kate dah beranak pinak tak boleh ...
Media Removed
. MAKIN SOLID & AWET MUDA . ======================== . Sape kate dah beranak pinak tak boleh nak melawa, tak bole nak kurus macam zaman anak dara. See... ibu beranak 3 makin hari makin slim cutting makin perrgghhh... . Bukan senang bila badan memboolat. Bangun pagi je mula la tumit ... .
MAKIN SOLID & AWET MUDA
.
========================
.
Sape kate dah beranak pinak tak boleh nak melawa, tak bole nak kurus macam zaman anak dara. See... ibu beranak 3 makin hari makin slim ⤵⤵⤵cutting makin perrgghhh...
.
Bukan senang bila badan memboolat. Bangun pagi je mula la tumit ni sakit. Bila solat siksanya nak rukuk dan sujud, sakit semua sendi. Allah!nak berjalan pun mengah. Buat kerja lebih sikit mula nak lesu. Risauu sangat kalau penyakit lain pulak datang.😭
.
Duit ni banyak da terbang. Usaha tak payah kira dari mahal ke murah. Kesan?non hadooo dik
.
Alhamdulillah lepas akak konsisten Richglow, berat badan mula turun, kulit makin bersih. Yang penting sakit sendi, sakit tumit, letih lesu semua dah takde. Akak happy sangat dik sebab tu akak nak berkongsi. .
Akak bukan nak kata apa,
cuma kite je rasa ape yang jadi dekat badan kita. Orang nak cakap ape tu akak tak peduli. Akak pilih mencegah dari merawat. Siapa nak sayang diri kita kalau bukan diri kita sendiri betul tak?
.
Whatsapp Admin 019-7390700
.
#TestimoniRichglow #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang
Read more
Loading...
NAK KURUS TAPI SUSAH NAK KAWAL SELERA MAKAN ???? . ===================================== Fakta ...
Media Removed
NAK KURUS TAPI SUSAH NAK KAWAL SELERA MAKAN ???? . ===================================== Fakta : Separuh rakyat Malaysia obes. KENAPA? Sebab terlampau banyak makanan kita yang berminyak , berlemak tapi sedap & ramai yang tak dapat kawal selera makan. ===================================== Bila ... NAK KURUS TAPI SUSAH NAK KAWAL SELERA MAKAN ???? .
=====================================
Fakta : Separuh rakyat Malaysia obes. KENAPA? Sebab terlampau banyak makanan kita yang berminyak , berlemak tapi sedap & ramai yang tak dapat kawal selera makan. =====================================
Bila dah besar atau terlampau gemuk nak turun balik mesti susah betul tak? Dan mulalah datang segala penyakit bila kita tak jaga makan kerana metabolism rendah.
.
Tapi Jangan risau! GSCC SEDIA MEMBANTU!
Beratus-ratus testimoni yang telah berjaya turun kan berat badan seawal 3 HARI!!
.
Whatsapp Kakak & Kakak akan ajar semuanya!
Jom kita jaga kesihatan bermula sekarang!
Jangan lengahkan sampai dah tak Boleh nak control nanti dik! 💋
=====================================
click link wassap on bio utk fast respond atau DM je sis ok 😍

#ginaslimcococandy
#ubatkurus
#kawalseleramakan
Read more
Sorry bang, takde bajet la nak carum takaful ni... . Sebab saya dah beli S9+ ni bang, installment ...
Media Removed
Sorry bang, takde bajet la nak carum takaful ni... . Sebab saya dah beli S9+ ni bang, installment Rm300 lebih sebulan campur dgn data lagi... . Takaful abang tu, nanti dah ready, saya roger... . Maksud ready tu macam mana dik? Dari segi dah betul-2 nak pakai baru nak ambil atau tunggu ... Sorry bang, takde bajet la nak carum takaful ni...
.
Sebab saya dah beli S9+ ni bang, installment Rm300 lebih sebulan campur dgn data lagi...
.
Takaful abang tu, nanti dah ready, saya roger...
.
Maksud ready tu macam mana dik? Dari segi dah betul-2 nak pakai baru nak ambil atau tunggu duit ada lebih?
.
Percayalah, duit takkan pernah cukup walau kau tunngu lagi 10-20 tahun pun...
.
Dan ujian musibah pun, tak bagi signal bila nak singgah...
.
Pokoknya, awk sendiri yang kene adjust kewangan tu...
Read more
Loading...