Loading Content...

Blev en til der

Loading...


Unique profiles
92
Most used tags
Total likes
0
Top locations
P'yongyang-si, North Korea, Ledøje, Kobenhavn, Denmark, Dome of Visions
Average media age
730.7 days
to ratio
8.1
Nå ja, i starten af oktober måned var jeg forresten en uge i Nordkorea!!! Og det var uden sammenligning ...
Media Removed
Nå ja, i starten af oktober måned var jeg forresten en uge i Nordkorea!!! Og det var uden sammenligning mit livs mest spændende, mærkeligste, forvirrende og oplysende uge. Sammen med en rejseleder fra det nystartede danske rejsebureau @above_borders - der satte hele turen op for mig - ... Nå ja, i starten af oktober måned var jeg forresten en uge i Nordkorea!!! Og det var uden sammenligning mit livs mest spændende, mærkeligste, forvirrende og oplysende uge.
Sammen med en rejseleder fra det nystartede danske rejsebureau @above_borders - der satte hele turen op for mig - tog jeg turen til Beijing, med tog 6 timer videre til grænsebyen Dandong og dernæst endnu en 7 timers togtur ind til Pyongyang.
Vi var fra tidlig morgen til sen aften konstant ledsaget af to søde, kvindelige guider (ikke dem på billedet), der kørte et stramt opsat program uden plads til de store afvigelser.
-
Det blev på mange måder en hård tur - både fysisk og psykisk - da jeg i flere situationer røg meget, meget langt ude for min comfortzone og konstant endte med at stille spørgsmålstegn ved omgivelserne. Om hvad det egentlig var jeg oplevede og blev præsenteret for. Og hvad der egentlig var virkeligt, rigtigt og forkert. Tit og ofte spørgsmål jeg simpelthen ikke kunne stille guiderne, og derfor aldrig vil få svar på. Så det lille hoved kørte seriøst rundt - selv i et godt stykke tid efter, vi kom ud.
-
Men det hele var selvfølgelig med henblik på at skyde billeder til en ny udstilling. En udstilling der forhåbenligt bliver opsat på et eller andet tidspunkt i 2019 😎
Read more
Loading...
Today's article at @feminadk Thank to my Danish followers HVORFOR Hvorfor fik jeg aldrig den ...
Media Removed
Today's article at @feminadk Thank to my Danish followers HVORFOR Hvorfor fik jeg aldrig den grønne cykel mens mine 3 brødre fik den ene racecykel efter den anden? Hvorfor skulle jeg tage mig af opvasken og pligterne i huset mens mine brødre kunne lege? Hvorfor fik jeg at vide til ... Today's article at @feminadk
Thank to my Danish followers
HVORFOR

Hvorfor fik jeg aldrig den grønne cykel mens mine 3 brødre fik den ene racecykel efter den anden?

Hvorfor skulle jeg tage mig af opvasken og pligterne i huset mens mine brødre kunne lege?

Hvorfor fik jeg at vide til en middag, hvor de 30 vietnamesiske fædre, som kom til Aalborg i 1979 at jeg skulle rejse mig fra bordet og gå ind til kvinderne fordi politik ikke var for kønne små piger?

Hvorfor elsker jeg Pippi så inderligt?

Hvorfor var jeg tvunget til at sige farvel til min mor og skulle tage den sidste nudelsuppe med min storebror og far i Vung Tau, kysten hvor alle sydvietnamesiske bådflygtninge startede deres rejser?

Hvorfor placerede min far mig med en rød tøj på en klippesten i Indonesiens bountystrand og brugte mig som pejlemærke mens han svømmede fra morgen til aften for at hente de sidste folk fra det synkende skib ind?

Hvorfor er mit garderobe minimalt og jeg altid går i sort?

Hvorfor synes jeg, at det er spild af tid at stå i prøverum og prøve tøj?

Hvorfor synes jeg at vietnamesisk mad er vigtig for skandinaverne?

Hvorfor er begrebet friheden så intens for mig?

Hvorfor hader jeg familietamtam og parmiddage?

Hvorfor tror jeg ikke på den eneste ene og at der er nok kærlighed fra ens familie, venner og elsker?

Hvorfor tror jeg, at det er vigtigt med en lang barndom også for dem på 45 år.

Hvorfor føler jeg 2 minutters glæde er en evig lykke?

Jeg har ofte spurgt mig selv om hvorfor jeg ikke tog de psykologtimer fra 6 års alderen af.
Måske fordi der ikke var råd til det dengang, måske fordi det ikke er en ting vi kender til i min kultur og måske havde jeg ikke adgang til en psykolog.

I stedet blev det til en livslang liste, som jeg startede med at lave i 12 års alderen og når jeg har svære tider i mit liv gik jeg i gang med at lave den magiske liste.

Nogle af disse personlige tanker deler jeg i Femina denne måned. Det er hårdere at være hjemgående vietnamesisk husmor end restauratør og det er forrygende hot at være kvinde i dagens Danmark.

Tak Carsten Seidel for billedet.
#femina #magazine #portrait #femaletalk #vietnamesewoman #copenhagenliving #boatpeople
Read more
Meteor regn. Jeg blev yderst betaget, da dette syn mødte mig på stranden den anden dag. Jeg elsker ...
Media Removed
Meteor regn. Jeg blev yderst betaget, da dette syn mødte mig på stranden den anden dag. Jeg elsker billeder der illustrerer tidens tand på så åbenlys vis. Stenene som skabte en smule læ for det bagvedliggende sand og derved langsomt fik en hale, vidner jo om vindens utrættelige arbejde ... Meteor regn.

Jeg blev yderst betaget, da dette syn mødte mig på stranden den anden dag. Jeg elsker billeder der illustrerer tidens tand på så åbenlys vis. Stenene som skabte en smule læ for det bagvedliggende sand og derved langsomt fik en hale, vidner jo om vindens utrættelige arbejde med at forandre alt hvad den berører. Bare den får tid nok, så skal den nok få omformet.
Selv mine tanker fik vinden omformet. De gik fra at være forbundet til hverdagens travle strømme, de der konstant skifter retning, til blot at gynge i takt med havets brusen, med et tilhørende saligt smil til følge.
Måske repræsenterer billedet netop det vante tankemønster, som opstår og langsomt bliver kompulsivt, når man lever det moderne byliv. Bombardementet af usagte krav, der ofte kan stresse og bekymre en til ukendelighed. Det billede kommer så til en, når man går langs stranden og for en gangs skyld kan se klart. Men som sagt, så er det blot måske... God weekend derude. .
.
.

#tanker #symbolik #meteorregn #detserduikkeibyen #poet #storytelling #igersdenmark #blackandwhitephotography #bnw #tv_landscapes #tv_pointofview #detutilpassedebymenneske #texture #sten #naturelover #ulvshale #møn #mønbo #amberhunting
Read more
Skolegadekvarteret set nedefra– en bydel, der forsvandt. Del 4: I 1866 oprettedes endnu en ...
Media Removed
Skolegadekvarteret set nedefra– en bydel, der forsvandt. Del 4: I 1866 oprettedes endnu en social forsorgsinstitution i Skolegade under navnet ”Trøstens Bolig”. Denne institution blev oprettet af vinhandler J.P. Schünnemann og havde til formål, at huse ubemidlede enker og andre ... Skolegadekvarteret set nedefra– en bydel, der forsvandt.

Del 4:
I 1866 oprettedes endnu en social forsorgsinstitution i Skolegade under navnet ”Trøstens Bolig”. Denne institution blev oprettet af vinhandler J.P. Schünnemann og havde til formål, at huse ubemidlede enker og andre efterladte. I boligen var der i alt 9 lejligheder og blev yderligere udvidet med tilkøbet af baghuset i 1866, så der nu var plads til 12 kvinder. Trøstens bolig fungerede på denne måde som en sikker og tryg ramme for enlige kvinder, som måske ellers ville være endt på gaden. (Billede fra Aalborg Stadsarkiv)

#budolfinuogda #historieibilleder #historieaalborg #mitaalborg #aalborgstadsarkiv
Read more
Skolegadekvarteret set nedefra– en bydel, der forsvandt. Del 2: I Skolegade lå ligeledes fattiggården ...
Media Removed
Skolegadekvarteret set nedefra– en bydel, der forsvandt. Del 2: I Skolegade lå ligeledes fattiggården (se billede) med tilhørende fattigskole og blegehus, som havde eksisteret siden 1700-tallet. I 1793 blev fattiggården omdannet til en arbejderanstalt og beskæftigelsen af fattiglemmerne ... Skolegadekvarteret set nedefra– en bydel, der forsvandt.

Del 2:
I Skolegade lå ligeledes fattiggården (se billede) med tilhørende fattigskole og blegehus, som havde eksisteret siden 1700-tallet. I 1793 blev fattiggården omdannet til en arbejderanstalt og beskæftigelsen af fattiglemmerne medførte, at Skolegadekvarteret blev rammerne for en ny og voksende industri. I denne forbindelse oprettedes fattiggårdens Gulvtæppefabrik, som blev Aalborgs største arbejdsplads med 50-80 arbejdere. I midten af 1800-tallet blev fattiggården renoveret, hvilket indebar en ny sygehusafdeling, som blev brugt af byens tjenestefolk og andre dårligt stillede. Fattiggården eksisterede helt frem til 1930’erne, men forsvandt med ”Den Store Udluftning”. #budolfinuogda #aalborgstadsarkiv #aalborgmidtby #historieaalborg #mitaalborg #historieibilleder #fattiggården
Read more
Okay, jeg undskylder på forhånd dette juleopslag <span class="emoji emoji2b50"></span>️<span class="emoji emoji1f31f"></span><span class="emoji emoji2b50"></span>️ . Men der er faktisk kun lidt under tre ...
Media Removed
Okay, jeg undskylder på forhånd dette juleopslag ️ . Men der er faktisk kun lidt under tre måneder til vi går ind i december måned og jeg begynder så småt at tænke over, hvilke store juleprojekter jeg skal have lavet i løbet af denne jul. . Et af de lidt større projekter, jeg de sidste ... Okay, jeg undskylder på forhånd dette juleopslag ⭐️🌟⭐️
.
Men der er faktisk kun lidt under tre måneder til vi går ind i december måned og jeg begynder så småt at tænke over, hvilke store juleprojekter jeg skal have lavet i løbet af denne jul.
.

Et af de lidt større projekter, jeg de sidste 4 år har sat mig for at lave er, en 3D foldet julestjerne i forskellige farvekombinationer.❤️🧡💛💚💙💜
.

Forrige år valgte jeg mørkerød og sort, sidste år blev det til sort og guld men nu det store spørgsmål så, hvilke farver jeg skal vælge i år.
.

Har du nogle gode forslag modtages det meget gerne med kyshånd ⭐️💛🌟💛⭐️💛🌟
.
.
.
.
.
.
.
#helenasolskinjul2018 #paperart #origami #stars #julestjerne #paper #christmasstars #papirfoldning #christmastime #christmasdecor #christmasgifts #julen #klipogklister #grenediy #diy #doitbyyourself #origamiart #origamis #paperfolding #papiroflexia #creative #homedecorlovers #craftpaper #paperartistcollective #homedecor #decorate #christmas2018 #3d #3dprinting #mitaarhus
Read more
Loading...
Reklame for @cmoredanmark <3 "C More er en streamingstjeneste, der tilbyder de nyeste film, serier ...
Media Removed
Reklame for @cmoredanmark <3 "C More er en streamingstjeneste, der tilbyder de nyeste film, serier og børneprogrammer, som du frit kan vælge imellem præcis, hvornår du ønsker. Mie Anbefaler: "Der ligger et HAV af super gode serier derinde. Men én som er et MUST er helt klart Sweetbitter ... Reklame for @cmoredanmark <3 "C More er en streamingstjeneste, der tilbyder de nyeste film, serier og børneprogrammer, som du frit kan vælge imellem præcis, hvornår du ønsker.

Mie Anbefaler:
"Der ligger et HAV af super gode serier derinde. Men én som er et MUST er helt klart Sweetbitter - en rigtig pigeserie, som handler om 22 årige Tess, der på egen hård flytter til NY og får job på en fin restaurant. Sidst jeg blev så opslugt af en serie, kan jeg faktisk slet ikke huske hvornår var. Og så har hvert afsnit en længde (ca. 25. min.), som gør at man sagtens kan snuppe et par afsnit i træk. Alene pga. denne serie kan jeg opfordre alle vores kvindelige læsere til at prøve tjenesten. (der ligger 6 afsnit af sæson 1 klar i skrivende stund)." Se i indlægget hvordan du som testfamilien-læser lige nu helt eksklusivt får adgang til C More GRATIS i HELE 2 MÅNEDER.

http://testfamilien.dk/2018/07/13/test-af-c-more-og-2-maaneders-gratis-adgang-til-dig/ (link i profil)
#testfortestfamilien #cmore #sweetbitter #gratis #unik #adgang
Read more
For snart 3 måneder siden pådrog jeg mig en akut overbelastningsskade/akut betændelsestilstand i min tibialis posterior (en sene der løber på indersiden af fodleddet). 5 måneder med kroniske smerter, hævelse, inflammation og konstant “knitrende” fornemmelse ved friktion af foden ... For snart 3 måneder siden pådrog jeg mig en akut overbelastningsskade/akut betændelsestilstand i min tibialis posterior (en sene der løber på indersiden af fodleddet). 5 måneder med kroniske smerter, hævelse, inflammation og konstant “knitrende” fornemmelse ved friktion af foden og 5 måneder, hvor løb blev skaleret fra 50-60 km/ugentligt til ned på et minimum. Men nu er smilet er stort. Med et par kompetente mennesker i ryggen, er der nu hverken smerte eller betændelse at spotte og jeg kan løbe igen uden smerter (formen behøver vi ikke kommentere på). @aarhusosteopati har behandlet mig hver 3. uge og kunne konstatere, at skaden formentlig stammer fra en gammel fodboldskade, som smadrede mit forreste korsbånd og senere en håndboldskade, der ødelagde min menisk og bagerste korsbånd og sammen erklærede mig “bold”-invalid med 11% i invaliditet. Trods det blev jeg igen gjort løbeklar - tak! Derudover har @michael_guldbamse_jeppesen i 2 år lavet løbeprogrammer ud fra form, mål, skade og min hverdag og klarer det arbejde til ypperste - de har min bedste anbefalinger! 🙋🏼‍♀️🏃🏼‍♀️
Read more
Loading...
Endnu en dejlig weekend går imod enden <span class="emoji emoji2665"></span>️ Lørdag fik vi kiggede på både en skør fisk der havde et forhold ...
Media Removed
Endnu en dejlig weekend går imod enden ️ Lørdag fik vi kiggede på både en skør fisk der havde et forhold til en anemone og sjove papegøjer der gerne ville nusses og snakke lidt Den store gorilla blev også pillet lidt i næsen inden vi smuttede hjem 🦍 Det blev også til en tur i vuptiskoven hvor ... Endnu en dejlig weekend går imod enden ♥️ Lørdag fik vi kiggede på både en skør fisk der havde et forhold til en anemone og sjove papegøjer der gerne ville nusses og snakke lidt 😆🐠🐤 Den store gorilla blev også pillet lidt i næsen inden vi smuttede hjem 🦍😂 Det blev også til en tur i vuptiskoven hvor vi havde cosmo med 🐶 Og så sluttede vi af på skolen hvor vi kørte stærkt på løbehjul 😅 -Det var et kæmpe hit 😊 I dag har Sean været på besøg hos gode venner imens at mor lige skulle ordne lidt praktiske ting 🤹🏼‍♀️ -senere var vi i badeland med Anja og Anton. (Desværre må vi ikke tage billeder der ude) Sean gik omkuld da vi kom hjem ♥️ Ihh hvor jeg elsker den slags weekender ♥️ #hygge #viskaberminder #detbedstejegved #kvalitetstid #godeoplevelser #morogsøn #digogmig #osto #elskerdig #takforendejligweekendminskat #mitvidunder #jegkanikkefånokafdig #fantastiskpersonlighed #oplevelser #duerdetbedstejegved #skønweekend #duerdetvigtigsteiditliv #digogmigforaltid
Read more
Sidste omgang julehejs i dag <span class="emoji emoji2705"></span><span class="emoji emoji1f384"></span> Dagen bliver brugt med Jespers familie og der blev tid til en tur på ...
Media Removed
Sidste omgang julehejs i dag Dagen bliver brugt med Jespers familie og der blev tid til en tur på legepladsen i formiddags 🌳️ #udeleg #jul2018 #familietid Sidste omgang julehejs i dag ✅🎄 Dagen bliver brugt med Jespers familie og der blev tid til en tur på legepladsen i formiddags 🌳☀️ #udeleg #jul2018 #familietid
I dag for 16 år siden blev det den gang nyrenoverede Ceres Park for første gang udsolgt, da @brondbyif_official ...
Media Removed
I dag for 16 år siden blev det den gang nyrenoverede Ceres Park for første gang udsolgt, da @brondbyif_official kom på besøg til en kamp, der endte 2-2. Den 23.9 kommer BIF igen til Aarhus - og igen skal vi ha' udsolgt. Find din billet på AGF.dk ️ #ksdh #agf #sldk #agfbif I dag for 16 år siden blev det den gang nyrenoverede Ceres Park for første gang udsolgt, da @brondbyif_official kom på besøg til en kamp, der endte 2-2. Den 23.9 kommer BIF igen til Aarhus - og igen skal vi ha' udsolgt. Find din billet på AGF.dk ✔️👍⚽️ #ksdh #agf #sldk #agfbif
🌳Jomfruturen til SMUK festival er hermed overstået og hold op en oplevelse. Der blev hygget, danset, ...
Media Removed
🌳Jomfruturen til SMUK festival er hermed overstået og hold op en oplevelse. Der blev hygget, danset, skrålet, skålet og jeg er helt igennem høj på indtryk. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har sat mine fødder i Bøgeskoven🌳🌲 #smukfest #skanderborg #festival #bedsteselskab #music #dance #goodvibes #alllove #postmalone #fuckthatbitch #lol 🌳Jomfruturen til SMUK festival er hermed overstået og hold op en oplevelse. Der blev hygget, danset, skrålet, skålet og jeg er helt igennem høj på indtryk.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg har sat mine fødder i Bøgeskoven🌳🌲❤️🎶 #smukfest #skanderborg #festival #bedsteselskab #music #dance #goodvibes #alllove #postmalone #fuckthatbitch #lol
Loading...
Hjemme igen fra Fashion Week, i skønne København, og lader nu op til en ny uge. Det har været en fantastisk ...
Media Removed
Hjemme igen fra Fashion Week, i skønne København, og lader nu op til en ny uge. Det har været en fantastisk tur med masser af lækre indkøb, hos alle vores fantastiske leverandører, de er så dygtige hver og én, og vi er stolte og ydmyge over at være med Jeg havde denne gang min 13 årige datter, ... Hjemme igen fra Fashion Week, i skønne København, og lader nu op til en ny uge. Det har været en fantastisk tur med masser af lækre indkøb, hos alle vores fantastiske leverandører, de er så dygtige hver og én, og vi er stolte og ydmyge over at være med✨💘 Jeg havde denne gang min 13 årige datter, Alberte med, og det var simpelthen så hyggeligt. Vi var så heldige at være inviteret til Show både hos Stine Goya og Munthe, det var en kæmpe oplevelse begge shows-virkelig så smukke kollektioner, begge to. I kan virkelig godt glæde Jer👠💘 Foråret byder på masser af smukke farver - især den lysegule og helt sart lavendel er dominerende, print er der stadig en del af, men til min store glæde, er der sneget sig flere basic farver ind i de fleste kollektioner. Det har vi manglet, synes jeg💘

Det blev også til et par hyggelige middage, vi spiste en aften med de skønne piger fra Stilkompagniet, som vi har et rigtig godt forhold til - det er så fedt at kunne sparre og dele erfaringer og oplevelser med andre i branchen, for det er ikke altid en selvfølge❤️ Jeg håber at I har lyst til at kigge billederne, som jeg har delt med Jer. Det giver et lille sneak peak af det, som vi kan glæde os til

Skøn aften til Jer
Knus Trine
#ootd #inspiration #copenhagenfashionweek #ciff #butikblossom #lollyslaundry #madsnørgaard #baumundpferdgarten #munthe
Read more
I går holdt vi vores sjette fest på @smukfest Det blev en ufatteligt smuk aften! Vejrguderne var med os, publikum var med os og kærligheden var med os. Tak til alle der festede med os. Tak til vores seje venner @pattesutter @marcjohnsondk @darudevil og ikke mindst @lise_dandanell Og ... I går holdt vi vores sjette fest på @smukfest
Det blev en ufatteligt smuk aften!
Vejrguderne var med os, publikum var med os og kærligheden var med os.
Tak til alle der festede med os.
Tak til vores seje venner @pattesutter @marcjohnsondk
@darudevil og ikke mindst @lise_dandanell
Og @pellepeterjensen du er stadig den sejeste og bedste i verden❤️ Video: @madebymarble
Read more
DOG SITTING <span class="emoji emoji1f436"></span> Den sidste uges tid har jeg hængt ud med Miley på 6 måneder, som er mine venners hund. ...
Media Removed
DOG SITTING Den sidste uges tid har jeg hængt ud med Miley på 6 måneder, som er mine venners hund. De var på Roskilde Festival, så jeg fik æren af at passe hund og lejlighed. Det har været virkelig hyggeligt, og Miley er så sød og let at være sammen med. Hun kommer, når jeg kalder, hun elsker at putte, ... DOG SITTING 🐶 Den sidste uges tid har jeg hængt ud med Miley på 6 måneder, som er mine venners hund. De var på Roskilde Festival, så jeg fik æren af at passe hund og lejlighed. Det har været virkelig hyggeligt, og Miley er så sød og let at være sammen med. Hun kommer, når jeg kalder, hun elsker at putte, hun er god til at lege med andre hunde, og hun er dygtig til at sidde i kurven, mens jeg cykler rundt i hele København og siger hej til venner og veganere. Jeg er blevet lidt forelsket i den firebenede pige, og hun har mindet mig om, hvorfor jeg er veganer og kæmper for alle dyrenes ret til liv og frihed. 💪🏼❤️ Mileys mor var gadehund i Østeuropa, og hun blev hentet til Danmark for at få et godt og trygt liv for hende og hendes unger. Jeg var med til at kære hende hjem til mine venner den allerførste dag, de mødte hinanden. Hun var meget sky og skræmt. I dag er hun en helt anden og meget glad hund. Hendes liv ville have været væsentligt anderledes, hvis hun var endt som gadehund. Hvis du selv har plads til en hund eller et andet dyr i dit liv, så vær sød at adoptere en ven, der mangler et hjem i stedet for at støtte avl. Der er masser af dyr, der savner et kærligt hjem. 🐰🐶🐹 Nu er jeg på vej hjem til Aarhus. Jeg kommer godt nok til at savne verdens sødeste Miley. Tak for lån @enlouisevegan 😘 #adoptdontshop #adopteddog #vegan #vegansofig #veganer #vegansk #madmedmedfølelse
Read more
Loading...
I flere år inden mit rygestop, havde jeg flere gange lyst til at stoppe, da jeg var i tyverne. Men jeg ...
Media Removed
I flere år inden mit rygestop, havde jeg flere gange lyst til at stoppe, da jeg var i tyverne. Men jeg turde ikke bla. fordi jeg frygtede at tage mange kilo på. Den historie har jeg fået genfortalt utallige gange af mennesker jeg har mødt, privat som professionelt, at det er en stor grund til ... I flere år inden mit rygestop, havde jeg flere gange lyst til at stoppe, da jeg var i tyverne. Men jeg turde ikke bla. fordi jeg frygtede at tage mange kilo på.

Den historie har jeg fået genfortalt utallige gange af mennesker jeg har mødt, privat som professionelt, at det er en stor grund til de ikke stopper.

Gid der dengang var en der kunne fortælle mig det jeg ved i dag og ofte giver videre, nemlig at det jeg burde have frygtet mest, var chancen for at dø af det lort, fremfor at frygte de ekstra kilo, jeg MÅSKE kunne risikere at tage på.

I øvrigt tog jeg ikke et gram på dengang jeg stoppede, fordi jeg besluttede mig for ikke at erstatte en sutteklud med en anden og, at hvis jeg blev alt for rastløs i starten, så måtte jeg snøre løbeskoene og istedet løbe det af mig. Det lykkes og det var en simpel beslutning og en overbevisning der bakkede mig op i hele processen.

Opdateringen er på ingen måde en løftet pegefinger, men en beretning til dig der er ryger, men inderligt ønsker at slippe de kræftpinde.

Ps. Og nej dit stofskifte eksploderer ikke så meget at det betyder +10 kg ekstra på bagen, uden du foretager dig noget som helst. Det er en skrøne, der er højst tale om et par kilo eller tre i den kontekst, som du med lethed kan justere igen.
.
#ikkeryger #exryger #nejdubliverikkefedafatstoppe #smoking_kills
Read more
GRUNDPRINCIPPER: Det hele begyndte da jeg var i 30érne. Forbrændingen var begyndt at dale og ingen ...
Media Removed
GRUNDPRINCIPPER: Det hele begyndte da jeg var i 30érne. Forbrændingen var begyndt at dale og ingen af de kure jeg prøvede … virkede ordentlig. Som med så meget andet i mit liv lagde jeg en strategi. Satte et mål. Jeg skaffede godt med bøger om emnet, talte med eksperterne og formede derefter ... GRUNDPRINCIPPER:
Det hele begyndte da jeg var i 30érne. Forbrændingen var begyndt at dale og ingen af de kure jeg prøvede … virkede ordentlig.

Som med så meget andet i mit liv lagde jeg en strategi. Satte et mål.

Jeg skaffede godt med bøger om emnet, talte med eksperterne og formede derefter en kur der passede til mig.

Jeg skabte et kalendersystem, der gav mig et overblik.
Lavede en plan, jeg skulle overholde, men også en herlig plan, fordi den forudsagde udfaldet:
Jeg skrev min daværende vægt ind i kalenderen, 67 kilo, men også det forventede vægttab, et kilo pr. uge. På den måde kunne jeg på forhånd glæde mig over slutresultatet, nemlig 57 kilo.

Med kalenderen i hånden kunne jeg se, hvor slank jeg ville blive i løbet af kort tid. Jeg vidste, jeg ikke ville kunne overskue at tabe mig 10 kilo, men at jeg bare skulle tabe mig 1 kilo inden næste tirsdag – det var til at magte!!! Jeg førte ligeledes dagbog over alt hvad jeg spiste og om jeg spiste af sult (S) eller af lyst (L). I kalenderen begyndte hver uge med gode intentioner, nedskrevet, og de skulle overholdes. Det var som en kontrakt.
Efterhånden som ugerne skred frem blev antallet af intentioner øget, og nye vaner erstattede de gamle og uheldige.

Jeg kalder denne form for planlægning en selvopfyldende profeti. JEG har bestemt udfaldet på forhånd. JEG kan se og forestille mig resultatet.
Jeg VED det går i opfyldelse.

Kalenderstrategien endte med at blive en stor succes. Jeg tabte mig mere end de 10 kilo og siden har jeg brugt formlen et par gange.
NU er det tid igen. (Vi starter 1 maj). VÆRD AT VIDE:
Mine intentioner består hovedsagligt af ’bevægelse’/motion samt nye, gode madvaner der kan erstatte de gamle. Maden er simpel og kræver ikke stor forberedelse. Det skal være let.
Det er SUND fornuft.

Kuren er MINE erfaringer og den passer til mig, min kropstype og mit liv. Derfor kan jeg ikke love, at den virker for dig, men jeg ved fra dengang i 2001, at den var en stor succes mange mennesker.

I de kommende uger vil jeg tage hul på kuren igen. Jeg vil prøve mig lidt frem, for der er meget der ændrer sig, når man bliver ældre og i dag er jeg ikke i 30érne, men i 50érne.
#1maj #ladosfølgesad #tjekstory
Read more
 #nårordikkerækker -rul videre hvis du ikke vil høre pral pral og atter pral! Eller hvis du bare generelt ...
Media Removed
#nårordikkerækker -rul videre hvis du ikke vil høre pral pral og atter pral! Eller hvis du bare generelt har svært ved at glæde dig på andres vegne For jeg er SÅ stolt! Det liv jeg kæmpede årevis for at skabe og som pludselig kom som et lyn fra en klar himmel Ham jeg bar i 9 måneder, ham der ... #nårordikkerækker -rul videre hvis du ikke vil høre pral pral og atter pral! Eller hvis du bare generelt har svært ved at glæde dig på andres vegne😄
For jeg er SÅ stolt!👏
Det liv jeg kæmpede årevis for at skabe og som pludselig kom som et lyn fra en klar himmel⚡️💫
Ham jeg bar i 9 måneder, ham der fik mig til at kaste op dag ud og dag ind, ham der kostede mig 30 ekstra kilo men alligevel gjorde dem til mit livs stolteste form, ham der sparkede mig uden jeg blev vred, ham der fik mig til at græde men blot af glæde, ham der lige nu river mig i trøjen men kun får mig til at smile!
Jeg glædede mig til at føde ham, og aldrig har jeg følt så stærke smerter og samtidig været i mit livs lykkeligeste øjeblik.
Jeg ventede på søvnløse nætter, men fik en dreng der hver nat sover 8 timer, jeg ventede på baby gråd men får kun smil, jeg ventede på altid at være halv træt men jeg har aldrig haft mere energi.
livet er med mig og det elsker jeg det for

Mit livs citat må være: alt godt kommer til den som kæmper☀️❤️
#myboy #myeverything #myworld #takeitorleaveit 🌍
Read more
Loading...
Pligt sejer over Vanløse En tidlig søndag morgen d. 18/2-2018 da et lidt amputeret Hvidovre 1. damehold skulle møde Vanløse på deres hjemmebane, blev det lidt af en pligt sejr. Man kunne tydelig mærke på Hvidovre holdet at det var en tidlig kamp og der skulle halvanden periode til før at ... Pligt sejer over Vanløse
En tidlig søndag morgen d. 18/2-2018 da et lidt amputeret Hvidovre 1. damehold skulle møde Vanløse på deres hjemmebane, blev det lidt af en pligt sejr.
Man kunne tydelig mærke på Hvidovre holdet at det var en tidlig kamp og der skulle halvanden periode til før at de var vågnet helt op.
Efter 1. periode stod den nemlig kun 1-1 og vi skulle hele 14 min. ind i 2. periode før at Hvidovres damer tog fart, og fik scoret 3 mål i 2. periode.
3. periode var en del bedre, men stadig ikke helt et hold i top gear.
Hvidovre får givet Vanløse mulighed for at score på straffe, men heldigvis er Sanne Hofmann klar inde på målet, og der bliver ingen scoring.
3. periode bliver den mest målrige periode for Hvidovre damerne med hele 5 mål,
Hvilket giver dem en sejr på 3-9.
Det blev ikke til en smuk kamp den søndag formiddag, men til gengæld 3 dejlige point videre med i turneringen.
#hvidovreattackfc #123attack
Read more
“Projekt ‘Sund, rask og stærk krop<span class="emoji emoji1f4aa"></span>🏼’ Jeg vil vove at påstå at jeg var i mit livs bedste form inden ...
Media Removed
“Projekt ‘Sund, rask og stærk krop🏼’ Jeg vil vove at påstå at jeg var i mit livs bedste form inden jeg blev ramt af brystkræft, men efter fire inaktive måneder på sofaen er min krop blevet betydelig svagere. Jeg gik i gang med crossfit under den første del af kemobehandlingen, men blev sat til ... “Projekt ‘Sund, rask og stærk krop💪🏼’ Jeg vil vove at påstå at jeg var i mit livs bedste form inden jeg blev ramt af brystkræft, men efter fire inaktive måneder på sofaen er min krop blevet betydelig svagere. Jeg gik i gang med crossfit under den første del af kemobehandlingen, men blev sat til tælling, da en forkølelse fik mig sengelagt i tre uger. Crossfit er nu sat på pause nogle måneder, men heldigvis er der en masse gode tilbud til kræftramte, herunder forskningsprojektet “Krop og Kræft”, som tilbyder træning fire gange om ugen i seks uger til personer i kemobehandling. Jeg startede i tirsdags, og de tre første gange har været suværene. Det er benhårdt for en noget svækket krop, men samtidig giver det enormt meget energi, og ikke mindst blod på tanden til at fortsætte den aktive livsstil ved siden af. Jeg har stadig syv kemobehandlinger tilbage, og jeg ved at kroppen fortsat vil blive mere og mere medtaget, men jeg har et mål for øjet, og jeg vil kæmpe det bedste jeg kan i denne situation, for at få min sunde, raske og stærke krop tilbage. I dag har jeg dog holdt en velfortjent slapper på sofaen😉”
Tina, 32 år, brystkræft
Vi vilde med Tinas figtherånd 💪🏼❤️ Kender du ‘Krop & Kræft’? Det er et træningstilbud for kræftpatienter der er i kemobehandling. Kontakt din afdeling for at høre mere om tilbuddet ❤️
#ungkræft #brystkræft #fuckkræft #kræft #duerikkealene #figther #kræftensbekæmpelse #jegerilive #støtbrysterne #kropogkræft
Read more
Dejlig dag på landevejen; i formiddag fra Horsens til Odense til dagens første møde og bagefter ...
Media Removed
Dejlig dag på landevejen; i formiddag fra Horsens til Odense til dagens første møde og bagefter fra Odense til København til nummer 2 - og nu halvvejs hjemme Jeg kan godt lide at køre; jeg kan lide at sidde med en kop te og en lydbog (i øjeblikket skiftevis @jeanette_varberg “Fortidens slagmarker” ... Dejlig dag på landevejen; i formiddag fra Horsens til Odense til dagens første møde og bagefter fra Odense til København til nummer 2 - og nu halvvejs hjemme 😊 Jeg kan godt lide at køre; jeg kan lide at sidde med en kop te og en lydbog (i øjeblikket skiftevis @jeanette_varberg “Fortidens slagmarker” og Lisbeth Zornings “Fra vred til voksen”) eller noget musik (country, selvfølgelig) ❤️ Jeg kan lide, at det er mit helt eget uforstyrrede rum - og jeg har faktisk overhovedet ikke noget mod at tage sådan en tur over Storebælt. Derfor ærgrer det mig også helt vildt, at vi i @strupstrup for nylig blev fravalgt til en opgave med begrundelsen, at vi ikke havde kontor i Hovedstaden - “der er jo langt herover” ... Helt ærligt; jeg er i København flere gange om måneden, og det er mange andre jyder og fynboer også. Der er sågar nogen, der pendler på tæt på daglig basis ... Men det er som om, der er meget langt fra København til Hovedlandet 🙄 #strøtanker #ontheroad #provinsen #workwork #strupstrup #corporatecommunication #horsens #fredericia #odense #københavn #storebælt #storebæltsbroen #nyborg
Read more
Bum bum i dag blev det til 30 km incl 6*1000m der blev løbet på banen! Første del af turen blev løbet ...
Media Removed
Bum bum i dag blev det til 30 km incl 6*1000m der blev løbet på banen! Første del af turen blev løbet sammen med (@stillingmorten og @bechlars) super hyggeligt og dejlig selvskab , efter ca 11 km stod den så på mine intervaller på banen hvor det blev 6*1000m i 3.20 benene føles gode , kroppen føles ... Bum bum i dag blev det til 30 km incl 6*1000m der blev løbet på banen! Første del af turen blev løbet sammen med (@stillingmorten og @bechlars) super hyggeligt og dejlig selvskab , efter ca 11 km stod den så på mine intervaller på banen hvor det blev 6*1000m i 3.20 benene føles gode , kroppen føles god og ja hovedet er også med! Med nu kun 3 uger til jeg skal løbe Hamburg Marathon! Jeg glæder mig helt vildt til at give den MAX GAS i de Tyske gader! Med en tur i morgen på 14 km runder jeg dermed denne uge af med 140 km🏃‍♂️💨🔥💪 rigtig god dag til alle jer derude 👍😊👍#run #running #runway #runs #runnerslife #runner #runningman #runners #runningshoes #runchat #runaway #runhappy #runescape #runtoinspire #runnersofinstagram #runnerscommunity #runnerspace #runnersworld #happyrunner #keepsmiling #löpning #laufen #runnershigh #marathontraining #workout #workoutmotivation #training #neverquit #fit #workhard
Read more
I mørket kan du let falde. Det svære er, at holde udsigten permanent, samt følge de oldgamle skrifter ...
Media Removed
I mørket kan du let falde. Det svære er, at holde udsigten permanent, samt følge de oldgamle skrifter og lade dine veje fører dig tilbage til den højeste form. Tro kan flytte bjerge. Mange fortæller, at den højeste bevidsthed er to “become”. At troen er så dyb, at du ER. Der er mange eksempler ... I mørket kan du let falde. Det svære er, at holde udsigten permanent, samt følge de oldgamle skrifter og lade dine veje fører dig tilbage til den højeste form. Tro kan flytte bjerge. Mange fortæller, at den højeste bevidsthed er to “become”. At troen er så dyb, at du ER.

Der er mange eksempler på ubetinget tro.
Ved et foredrag i den 1000 år gamle kirke i Assisi, måtte den spirituelle lærer Wayne Dyer for første gang i 40 år stoppe op. Han gik i sort. Stod bare dér og savlede. Alle de tilhørende rejste sig og strakte armene frem i sympati. Wayne Dyer beskriver det som en overtagelse. Ved at studere og tro ubetinget på Sankt Francis´ gerninger, blev han til ham.

Ligesom Sankt Francis selv, som de sidste to år af sit liv havde modtaget stigmatiseringen:

I 1224 havde Frans trukket sig tilbage for at bede alene i 40 dage på bjerget La Verna i Appenninerne, og i denne periode synes byrden af Kristi lidelser at havde plaget Frans mere end vanligt. Da Frans kom ned fra bjerget, havde han modtaget stigmatiseringen – Kristi sårmærker på hænder, fødder og i siden. Disse sår forblev hos Frans indtil hans død to år senere.

Som Jesus sagde: “You have to learn to love what you fear”.
Sankt Francis måtte blandt andet elske og omfavne de spedalske, som var dem han frygtede. Og det gjorde han. Ubetinget.

Til min kærlighedsaften i Aarhus, var der en kvinde der sagde: “En af grundene til, at mange har svært ved at elske ubetinget, kan være det svære i at modtage. Når du modtager giver du slip og har ingen kontrol, men når du giver er det bevidst.” En interessant tanke. Hvordan modtager du ubetinget? Uden følelsen af gengivelse.

I øjeblikket lytter jeg til en Canadisk vismand, som taler om den direkte linje op til “hvor moder.”
Der hvor alle sjæle kommer fra.
The great source.
After the Big Bang.
Det Guddommelige.
Lyset.
Han taler om dét sted, hvor blomster og planter naturligt vender sig for at modtage deres livskraft. Det sted hvor vinden stammer fra og uden grund skubber havet frem og tilbage. Det sted, hvor alt er i overensstemmelse, og er som det skal være, blot fordi det er.

Måske er det det samme med dig?
LÆS RESTEN? - link i bio:)
Read more
Jeppe ‘Jay B’ Bisgaard var en fantastisk varm og en enorm sjov ord jonglør. Jeg har grint rigtig meget ...
Media Removed
Jeppe ‘Jay B’ Bisgaard var en fantastisk varm og en enorm sjov ord jonglør. Jeg har grint rigtig meget i hans selskab. Både Face to face, men ikke mindst når han fik en mikrofon i hånden. Når han indtog rollen som host, var det meget tit federe og mere underholdende, end det act han skulle præsentere. ... Jeppe ‘Jay B’ Bisgaard var en fantastisk varm og en enorm sjov ord jonglør. Jeg har grint rigtig meget i hans selskab. Både Face to face, men ikke mindst når han fik en mikrofon i hånden. Når han indtog rollen som host, var det meget tit federe og mere underholdende, end det act han skulle præsentere. Hold kæft en omgang ordgejl han kunne lire af! Legendariske rants, som jo nok var freestyles uden rim. Når man sad backstage med manden, kunne han holde hof og fortælle indlevende historier. Han var dragende og en god, positiv festabe at være i selskab med. Nu er jeg jo jyde og kom tit fra det mørke til hovedstaden med en vis afstandstagen til de mange smartenspielere og hurtigtsnakkende backstage bawlere som huserede op igennem 90erne. Mange gange var stemningen decideret nederen fordi folk havde så travlt med at være de sejeste i rummet. En jyde som mig kunne godt drukne i alt det selvfedme og egentlig føle mig tilovers i festens orkan. Lige der var Jeppe altid et lyspunkt for mig. Han kunne navigere og styre snakken mellem de vildeste alphahanner men samtidigt lade andre og mindre højtråbende folk som mig komme til orde. Han havde en varme og en ro der gjorde en godt tilpas. Man havde lyst til at dele og lyst til at lytte. Vi har krydset baner rigtig mange gange siden 1991 hvor han var meddommer til DM i Mix og hvor jeg blev nr 2. Det var et dommerpanel af legender, som var de største i dansk hip hop på det tidspunkt. Faktisk husker jeg, at de morede sig meget hele den aften. Jeppe var loose og crackede jokes. Det var noget som gjorde indtryk på en ung Static. Op igennem tiden har vi mest mødtes, som de fleste mødte Jeppe nemlig backstage, før eller efter en koncert. Og helt ærligt, jeg nød hver eneste af de korte stunder, jeg var så heldig at ha med dig Jeppe. Vi svingede og jeg mærkede din respekt for hvem jeg var som menneske og som kunstner. Ud af det blå kom du og gav mig ros for Static & Nat ill - Eradicate. Det var et lille højdepunkt i min karriere, som har haft en grobund af dine Mix klummer og knowledge fra din hånd og mund. Du har betydet utroligt meget og du vil blive inderligt savnet af alle mennesker du har været i berøring med. Tak for alt.
Read more
Foråret var så småt begyndt, da jeg pludselig ikke kunne mere. Jeg havde slæbt mig afsted, med mantraet ...
Media Removed
Foråret var så småt begyndt, da jeg pludselig ikke kunne mere. Jeg havde slæbt mig afsted, med mantraet “jeg skal bare lige nå det hér, og SÅ!...”. Min krop blev ved med at rage sygedomme til sig. Jeg havde kronisk bihulebetændelse og var træt! Hver morgen inden jeg skulle ud af døren, græd ... Foråret var så småt begyndt, da jeg pludselig ikke kunne mere.
Jeg havde slæbt mig afsted, med mantraet “jeg skal bare lige nå det hér, og SÅ!...”. Min krop blev ved med at rage sygedomme til sig. Jeg havde kronisk bihulebetændelse og var træt!
Hver morgen inden jeg skulle ud af døren, græd jeg. Men jeg lyttede ikke. Jeg ignorerede fuldstændig alle signaler.
Jeg begyndte hos en psykolog, med det formål at hun lige skulle fikse mig, så jeg igen kunne klare hverdagen. Den hverdag som jeg med kamp og tårer forsøgte at tilpasse mig. Jeg havde jo en høj uddannelse. Jeg havde jo et godt job. Min dejlige familie. Og skønne venner. Hvorfor kunne jeg ikke bare være glad?! “Du har jo stress, Susanne” forsøgte psykologen. Jeg ignorerede hende. Forsøgte ihvertfald. Lige indtil den dag i maj, hvor jeg brød sammen.
Jeg blev sygemeldt. Min plan var, at det maks skulle være i 3 uger. Jeg havde bare brug for lidt ro. Men så var det, at det stille og roligt gik op for mig, hvor dårligt jeg egentlig havde det. Hvor langt jeg havde presset mig selv, fordi jeg prøvede at passe ind i en hverdag der ikke var i overenstemmelse med, hvem jeg er.

Nu er jeg så her. 2017 er næsten fordi. Jeg er stadig sygemeldt og jeg har sagt mit job op. Jeg har lært at lytte til min krop og agere efter min mavefornemmelse. Jeg prøver at ændre på de tanker og mønstre som ikke er gode for mig. Det er en lang og svær proces, men jeg er stolt over, at jeg gør det, istedet for bare at lade stå til. Jeg ved at lyset kommer til at skinne meget mere, end det nogensinde har gjort før.
#ærlighed #stress #angst #givslip #ståstærkere #vejentilbage
Read more
I dag for præcis ét år siden blev billetsalget til min forestilling KUSSESUMPEN åbnet. Jeg var godt ...
Media Removed
I dag for præcis ét år siden blev billetsalget til min forestilling KUSSESUMPEN åbnet. Jeg var godt nok nervøs, for hvad nu hvis ingen gad at tage ind på se en forestilling, som tog udgangspunkt i @karendich’s og min blog og, hvad nu hvis folk syntes det var noget opreklameret femi-pis, jeg ... I dag for præcis ét år siden blev billetsalget til min forestilling KUSSESUMPEN åbnet. Jeg var godt nok nervøs, for hvad nu hvis ingen gad at tage ind på se en forestilling, som tog udgangspunkt i @karendich’s og min blog og, hvad nu hvis folk syntes det var noget opreklameret femi-pis, jeg havde fået stablet på benene... Bekymringerne var flere end jeg kunne overskue og jeg var undervejs nok også ved at afblæse hele mission Kussesumpen.

Bekymringerne blev dog ret hurtigt gjort til skamme, da vi efter relativ kort tid kunne melde total udsolgt. Og siden er det gået over stok og sten -anmelderroserne er haglet ned over Kussesumpen, @politiken har haft skrevet og skriver stadig engang imellem glædeligt om os.

Og i aften, præcis et år efter billetsalget blev frigivet til en på det tidspunkt total ukendt forestilling, har @kvinfo og @roskildefestival så spurgt om Kussesumpen har lyst til at spille en special-udgave til deres kæmpe arrangement i @vegacph, som jeg med ret så stor ære takkede ja tak til på resten af holdets vegne.

Den her rejse har været for sindssyg og jeg er meget, meget taknemlig. Og så bekræfter det mig endnu engang i, hvor vigtigt det er, at kæmpe for kvinders rettigheder, med hvad man nu har at kæmpe med. Jeg kæmper på teaterscenen og i blogformat, andre gør det på et hav af andre måder. Det væsentlige er, at vi stadig har en masse at kæmpe for, så kæmp det bedste I har lært, med hvad I har at kæmpe med. God kampdag derude! ✊🏼✊🏽✊🏾✊🏿♥️
Read more
Jeg var til mit første DM i weekenden og med det her løft sikrede jeg mig en af mine sølvmedaljer. Samtidig ...
Media Removed
Jeg var til mit første DM i weekenden og med det her løft sikrede jeg mig en af mine sølvmedaljer. Samtidig lavede jeg personlig rekord med 5 kg i træk og tokamp. I alt blev det til 3 x sølvmedaljer som jeg er vildt glad og stolt over. 🥈🥈🥈 Træk 687173 Stød 878790 Tokamp 160 kg Vildt fed ... Jeg var til mit første DM i weekenden og med det her løft sikrede jeg mig en af mine sølvmedaljer. Samtidig lavede jeg personlig rekord med 5 kg i træk og tokamp.
I alt blev det til 3 x sølvmedaljer som jeg er vildt glad og stolt over. 🥈🥈🥈
Træk 68⚪71⚪73⚪
Stød 87🔴87⚪90🔴
Tokamp 160 kg

Vildt fed oplevelse!
I snart 1 år har #coachthimm været manden der blandt andet har lavet mit træningsprogram, så jeg kunne blive til en stærkere og bedre vægtløfter. Det har også været en mental udfording det sidste år, når man kommer fra et liv med holdsport for nu handler resultaterne fra træning til stævner pludselig KUN af en selv.
En lille bonus er, at de mange tons jeg har løftet det seneste år har resulteret i et vægttab på 9 kg - og det er helt uden at sulte.
Spændende hvad der sker i løbet af det næste år 😁 Jeg er i hvert fald blevet bidt af den her sport 🏋
.
.
.
#dm2018 #rekoder #stærk #vægtløftning #weightlifting #frirum #deterokatværestærk #vægttabvarikkefokus #barehavedetgodt #nyemåli2018 #dm2019 ? #crossfitdannebrog #akjyden #mitaalborg
Read more
Fik lige en lille pakke i dag. <span class="emoji emoji1f60d"></span> Er tilbage i DK og det betyder at den skal have en KÆMPE skalle nede i ...
Media Removed
Fik lige en lille pakke i dag. Er tilbage i DK og det betyder at den skal have en KÆMPE skalle nede i fitness world fra nu af! Der har været alt for mange burgere og øl den sidste tid i London. Men det har sgu været det værd! Jeg endte med til sidst at have et godt stykke vej til træning, så det blev ikke ... Fik lige en lille pakke i dag. 😍 Er tilbage i DK og det betyder at den skal have en KÆMPE skalle nede i fitness world fra nu af! Der har været alt for mange burgere og øl den sidste tid i London. 😏 Men det har sgu været det værd! Jeg endte med til sidst at have et godt stykke vej til træning, så det blev ikke til så meget til sidst + at jeg ikke ville prioritere træningen over at lave andre ting i min sidste tid derovre! Men altså, nu skal den have gas og så skal der selvfølgelig lidt snacks til! 😜 #bodylab #træning #fitfamdk #fitnessworlddk #superfoods #proteinbar #protein #proteinsnacks #fitsnacks #fitfood #sundhed
Read more
Hold nu op for en eftermiddag - der blev Jakob og jeg godt nok taget med bukserne nede. Naboerne havde ...
Media Removed
Hold nu op for en eftermiddag - der blev Jakob og jeg godt nok taget med bukserne nede. Naboerne havde lokket os til hvad vi troede var helt almindelig eftermiddagskaffe - det viste sig så at være skjult kamera, som Brønderslev kommune havde arrangeret Hold nu op for en eftermiddag - der blev Jakob og jeg godt nok taget med bukserne nede. Naboerne havde lokket os til hvad vi troede var helt almindelig eftermiddagskaffe - det viste sig så at være skjult kamera, som Brønderslev kommune havde arrangeret

I 8 år har jeg hver eneste dag, trådt ud på fodboldbanen med smerter i anklerne. Smerter der til tider ...
Media Removed
I 8 år har jeg hver eneste dag, trådt ud på fodboldbanen med smerter i anklerne. Smerter der til tider gjorde jeg ikke kunne gå, komme ud af sengen om morgen og holdte mig søvnløs om natten. Smerter der tilsidst udviklede sig kronisk. D.21 november 2017 blev jeg erklæret fodboldinvalid med ... I 8 år har jeg hver eneste dag, trådt ud på fodboldbanen med smerter i anklerne. Smerter der til tider gjorde jeg ikke kunne gå, komme ud af sengen om morgen og holdte mig søvnløs om natten. Smerter der tilsidst udviklede sig kronisk.
D.21 november 2017 blev jeg erklæret fodboldinvalid med beskeden: du kommer aldrig til at spille igen.
En besked der væltede min verden. 💔

Efter 5 måneders behandling i ren smertehelvede. Med de mest støttende holdkammerater, en flok massører, fysioterateuter og det bedste træner team i ryggen, der ikke opgav håbet selvom mit eget var væk, står jeg nu her i dag, og har vundet over min titel som fodboldinvalid. Jeg har spillet min comeback kamp, og har for første gang i meeeeeeeeget lang tid, været smertefri. Også efter en kamp. 💪🏻 Det er umuligt at beskrive følelsen, men jeg er LYKKELIG! ⚽️😍🎉 #mindrøm #grevefodboldkvinder #vejentil3F
Read more
MIN DANSEBAGGRUND I 2012, 13 år gammel startede jeg til dans. Jeg startede til disco og allerede i min første sæson stillede jeg til konkurencer med min søster. Jeg har siden da stillet op til en masse turneringer med disco, og har fået flotte placeringer🏅 Jeg dansede disco tre sæsoner, ... MIN DANSEBAGGRUND💃
I 2012, 13 år gammel startede jeg til dans. Jeg startede til disco og allerede i min første sæson stillede jeg til konkurencer med min søster. Jeg har siden da stillet op til en masse turneringer med disco, og har fået flotte placeringer🏅 Jeg dansede disco tre sæsoner, men fik også interesse for andre stilarter såsom ballet, jazz og moderne. I 2015/2016 tog jeg på efterskole. Da jeg kom hjem fra efterskolen stoppede jeg til disco og begyndte at danse hiphop og showjazz. Jeg var del af et hiphop mega crew i 2016/2017 og vi blev udtaget til VM🎉 Jeg danser i år i en international voksen smallgroup sammen med 6 andre dygtige piger!🙏😚 Jeg har igennem mine 6 danse år lavet en masse shows f.eks. et Umpa lumpa show på Ore slot, undervist workshops, undervist og underviser stadig på flere forskellige danseskoler. Jeg har været på Danmarksturne to gange - En gang med en danseforestillinger og en gang med performanceforstillingen - HUSK. Været en del af flere danseforestillinger og teaterforestillinger, Danset for Alexander Brown til Danish club award, danset for ToyBox til Vi elsker 90’erne, lavet reklamer for Sprite, efterskoler osv.
I år afslutter jeg min danseuddannelse og jeg glæder mig til at se hvad dansen bringer mig i fremtiden!🙏💃🌸🌴🐒
Read more
I år holdte mig og Anders jul sammen for første gang, efter vi nu har været et par de sidste 7 jul. Ikke ...
Media Removed
I år holdte mig og Anders jul sammen for første gang, efter vi nu har været et par de sidste 7 jul. Ikke nok med det, var det os selv, i det nye hus der inviterede på juleaften. Vi blev 8 (10, med hundene) af de tætteste maden blev eksperimenteret og jeg var selv ret tilfreds, og det kunne da ses inde ... I år holdte mig og Anders jul sammen for første gang, efter vi nu har været et par de sidste 7 jul. Ikke nok med det, var det os selv, i det nye hus der inviterede på juleaften. Vi blev 8 (10, med hundene) af de tætteste 😍 maden blev eksperimenteret og jeg var selv ret tilfreds, og det kunne da ses inde på sofaen at de andre i hvert fald også var mætte 😅🤩 Vi fik sunget, én sang med forkert melodi, men ikke noget man ikke kan grine af som familie 😍 alt i alt vil jeg sige det blev en god aften, med lidt for meget ribsgele 😍😍😘 tusind tak til alle jer der var med til at gøre aftenen uforglemmelig og ikke mindst TAK FOR HJÆLPEN !! #takforallegaverne #intetmindreénd3bænke #andersskalsamledem #24december2017 #endnuengangTAK #2mandelgavertil8personer #jul #juleaften #and #flæskesteg #kalkun #risalamande #dervarrigeligt
Read more
"Clara du skal op nu!" Jeg vågnede, det var mor der råbte som hun plejede<span class="emoji emoji1f612"></span> "Jaja" svarede jeg. Idag ...
Media Removed
"Clara du skal op nu!" Jeg vågnede, det var mor der råbte som hun plejede "Jaja" svarede jeg. Idag skulle der komme en ny dreng i klassen. Jeg tænkte på ham som en person der snobbet, for vores lærer havde vist os billeder af ham😶 Han lignede en der var model😟 Jeg tog tøj på og gik nedenunder ... "Clara du skal op nu!"
Jeg vågnede, det var mor der råbte som hun plejede😒
"Jaja" svarede jeg.
Idag skulle der komme en ny dreng i klassen. Jeg tænkte på ham som en person der snobbet, for vores lærer havde vist os billeder af ham😶💕 Han lignede en der var model😟 Jeg tog tøj på og gik nedenunder for at spise lidt mad🍞 Jeg kiggede på klokken, og tænkte "SHIT, JEG SKAL VÆRE DER OM 2 MIN!" Jeg styrtede ud til min cykel, og skyndte mig hen til skolen🏫 Jeg kom heldigvis kun 5 min for sent. Da jeg kom ind i klassen stod den nye dreng og fortalte om sig selv. "Han var da faktisk ret lækker" tænkte jeg😻
Men skyndte mig at tænke på noget andet og satte mig på min plads. Han blev 15 om 2 dage🎉
Ham hed Silas. "Du skal sidde ved siden af Clara derover" sagde vores lærer og pegede på pladsen ved siden af mig👆🏻 Jeg rødmede😊 Det var SÅ pinligt😟 ALLE så jeg rødmede!😤 Er den god indtil videre?😋
Read more
Vores sølle Ed 🖤 jeg skrev igår vi begge overlevede løbeturen - det gjorde vi også. I dag haltede Eddie ...
Media Removed
Vores sølle Ed 🖤 jeg skrev igår vi begge overlevede løbeturen - det gjorde vi også. I dag haltede Eddie dog til morgen og jeg mistænkte det værste. Tog til dyrelægen og de fandt ud af det var hans tå/klo den var gal med og han skulle indlægges. Kloen er blevet bortopereret, da den var beskadiget ... Vores sølle Ed 🖤 jeg skrev igår vi begge overlevede løbeturen - det gjorde vi også. I dag haltede Eddie dog til morgen og jeg mistænkte det værste. Tog til dyrelægen og de fandt ud af det var hans tå/klo den var gal med og han skulle indlægges. Kloen er blevet bortopereret, da den var beskadiget helt ind til knoglen (hundens negleopbygning er anderledes end vores). Dog fortalte dyrlægen det var en gammel skade og jeg intet kunne have gjort, når Eddie ingen tegn har vist på noget smerte, før i dag og jeg handlede helt efter planen. Nu håber vi at undgå infektion, da det i værste fald vil resultere i en amputering af tåen 😫 der sad en Stor klump jord langt oppe imellem neglen, som udgjorde smerten og hævelsen i dag. som nok er fra at grave og lege med pinde i weekenden. Så som dyrlægen sagde, så var den løbetur held i uheld, fordi det blev opdaget! 🙏 jeg er ikke en dårlig hundeejer, men svært at vide der er noget, når han ikke viser tegn på det 😞❤️ vi starter eddies 2 års fødselsdag ud i morgen med at besøge dyrelægen igen 🐶 vi fik piratforbindning med hjem, som vi har skiftet til, da den første faldt af ☠️ #myprecious #eddielicious #doggo #myoneandonly #littleed 🖤
Read more
• Jeg har simpelthen været så stresset på det seneste, bare tanken om at min barsel skal slutte og ...
Media Removed
• Jeg har simpelthen været så stresset på det seneste, bare tanken om at min barsel skal slutte og jeg skal vende tilbage til min arbejde hvor arbejdstiderne svinger mellem 10-20.. tanken om, kun at se mine børn inden de kom i vuggestue, kunne jeg slet ikke rumme! Så ja jeg begyndte at søge nye ... • Jeg har simpelthen været så stresset på det seneste, bare tanken om at min barsel skal slutte og jeg skal vende tilbage til min arbejde hvor arbejdstiderne svinger mellem 10-20.. tanken om, kun at se mine børn inden de kom i vuggestue, kunne jeg slet ikke rumme! Så ja jeg begyndte at søge nye jobs! (Tidligt, ja) men hellere for tidligt end for sent! Og blev ret hurtigt indkaldt til 3 samtaler ... jeg tænkte at på baggrund af at jeg tidligst kan begynde i juni, ville jeg nok ikke få dem og rigtig nok skulle to at stederne bruge en her og nu og måtte derfor give mig afslag, det tredje sted indkaldte mig til en anden samtale med chefen af firmaet (det var i tirsdags), hvilket gik ganske fint men jeg var stadig overbevist om et afslag da de skulle bruge en til april og jeg som sagt først kan begynde juni.. til min store overraskelse fik jeg et opkald i da om at jobbet var mit og de glæder sig sådan til jeg kan begynde! JEG ER SÅ LETTET OG GLAD! Nu kan jeg slappe af og nyde det sidste af min barsel med lille Valentin inden den virkelige hverdag med et 8-16 job begynder!! Hold kæft jeg glæder mig!
Go weekend ❤️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#boligindretning #boliginspiration #babyspam #babylove #motherhood #interiør #interiordesign #nordiskehjem #nordichome #nordicdesign #kidsroom #mother #mamalife #børneværelse #kidsroom #kidsdecor #homedecor #danskdesign #elskerelskerelsker #familie #familietid #nytjob #nyeudfordringer
Read more
I dag har vi været på lidt sightseeing rundt på det sydlige Bali, otte timer blev det til i alt. Turen startede ud med at besøge en butik med batik, hvor vi kunne se hvordan de væver stoffet, og maler mønstrene direkte på stoffet. Ud på en lille kaffeplantage for at kigge efter vaniljestænger, ... I dag har vi været på lidt sightseeing rundt på det sydlige Bali, otte timer blev det til i alt. Turen startede ud med at besøge en butik med batik, hvor vi kunne se hvordan de væver stoffet, og maler mønstrene direkte på stoffet. Ud på en lille kaffeplantage for at kigge efter vaniljestænger, desværre uden held. Så gik turen mod en lokal sølv “fabrik” hvor vi også kunne se bearbejdningen af sølvet inden det færdige produkt. To templer så vi også, iført den traditionelle sarong, og ved det ene tempel badede nogle balinesere i det hellige vand. Frokost med udsigt over rismarkerne. Sommerfugle, vandfald og træudskæringer blev det også til i denne omgang. Denne tur lykkedes pga vores søde chauffør, som også var ham der kørte os frem og tilbage fra Pemuteran. Han henter endda også svigerforældrende når de skal til lufthavnen, og os to dage senere når vi skal til Kuta. #baliisbeautiful #sanur #temple #butterflies #ubud #langejanogsolvejpåtur
Read more
Det er ikke alderen, der trykker mig. Det er tiden … Den løber løbsk om hjørner med mig. Bedst som ...
Media Removed
Det er ikke alderen, der trykker mig. Det er tiden … Den løber løbsk om hjørner med mig. Bedst som jeg lige føler, at NU har jeg fået sat den lidt på hold. Så nupper den lige en uge mere og når jeg kigger tilbage, er jeg ikke i stand til helt på detaljeniveau at beskrive hvad det var, den blev brugt ... Det er ikke alderen, der trykker mig. Det er tiden …
Den løber løbsk om hjørner med mig. Bedst som jeg lige føler, at NU har jeg fået sat den lidt på hold. Så nupper den lige en uge mere og når jeg kigger tilbage, er jeg ikke i stand til helt på detaljeniveau at beskrive hvad det var, den blev brugt til.
Jeg føler lidt tiden stjæler tid fra mig. Tid jeg måske burde have brugt på noget andet.
Eller sat mere pris. Nydt mere.
Måske lever vi lidt for meget i en anden tid? Tænker: ’Det var tider!’ og mens tiden går, lever var mange af os i en tid, der allerede ER gået og derved tager tiden det tidløse ’nu’, uden vi helt opdager, hvad det egentlig var der skete.
’Nuet’ er det tætteste vi kommer på at stoppe tiden. Denne dvælen ved det vigtige der sker - MENS det sker - og ikke som en efterfølgende refleksion.
Dette sanselige, uopdyrkede areal vi står midt i, men som vi alt for sjældent værdsætter mens det er der …. ’Nu’tid.
#tidengår #såerdergåetendnuenuge #8uger #10kilo10uger #etsundtliv #etsundtsind
Read more
Nok kan der være der var en klog overlæge der sagde til mig i maj måned at mine fødder var et håbløst ...
Media Removed
Nok kan der være der var en klog overlæge der sagde til mig i maj måned at mine fødder var et håbløst projekt, og jeg stod og var indstillet til operation af begge mine fødder. Her står jeg idag og har gennemført min første duathlon på en tid der hedder 2:19:25, og INGEN operation blev til af mine ... Nok kan der være der var en klog overlæge der sagde til mig i maj måned at mine fødder var et håbløst projekt, og jeg stod og var indstillet til operation af begge mine fødder. Her står jeg idag og har gennemført min første duathlon på en tid der hedder 2:19:25, og INGEN operation blev til af mine fødder! Det føltes fantastisk. Det her er beviset på; hvor der er vilje er der vej! Takke være @aalborgsmerteogsportsklinik som har lavet de mest uundværlige såler til mine sko, har dette idag været muligt for mig. Jeg er SÅ GLAD.🙏 #tropåjerselv
Read more
En uges ferie er brugt i Odense og i den forbindelse har jeg, i en alder af 25, været med til at fælde ...
Media Removed
En uges ferie er brugt i Odense og i den forbindelse har jeg, i en alder af 25, været med til at fælde mit første juletræ bedre sent en aldrig en smuttur til København blev det også til. Der er nemlig kommet endnu et lille væsen til verden derover, som jeg glæder mig til at se vokse op 🏻 #odense ... En uges ferie er brugt i Odense og i den forbindelse har jeg, i en alder af 25, været med til at fælde mit første juletræ 🎄bedre sent en aldrig 😊 en smuttur til København blev det også til. Der er nemlig kommet endnu et lille væsen til verden derover, som jeg glæder mig til at se vokse op 😍👶🏻 #odense #nofilter #kærestebesøg #juletræsfældning #ferie #savnedevennerikbh #babyboy💙 @cecilievj
Read more
Veni, vidi, vici<span class="emoji emoji1f451"></span> Karrierens første sejr kom i hus til #Sandflugtsløbet. Halvmaraton i stiv ...
Media Removed
Veni, vidi, vici Karrierens første sejr kom i hus til #Sandflugtsløbet. Halvmaraton i stiv kuling med lækre 6km med direkte modvind langs Odsherreds Guldkyst gjorde at der skulle graves dybt. Det blev ikke til en PR, da løbet blev taktisk og der gik positionskamp i den fra 9km. Men fik ... Veni, vidi, vici👑

Karrierens første sejr kom i hus til #Sandflugtsløbet. Halvmaraton i stiv kuling med lækre 6km med direkte modvind langs Odsherreds Guldkyst gjorde at der skulle graves dybt.
Det blev ikke til en PR, da løbet blev taktisk og der gik positionskamp i den fra 9km. Men fik sat et ryk ind med 5km igen som holdte hjem🤘

Stærkt organiseret af #fkodsherredløberne og en fornøjelse at se de stærke resultater fra @carolinelindsted og @kathrinehoejgaard på en rigtig hård dag på kontoret.
📸 @picturesbytilde
#adidasrunners #fkodsherredløberne #takechargecopenhagen #myrunway #runnersofcopenhagen #giftedbyadidas #odsherred #instarunner
Read more
<span class="emoji emoji1f497"></span> HVORDAN HOLDER DU DIT FARVERIGE FEED<span class="emoji emoji2753"></span> ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ <span class="emoji emoji1f49c"></span><span class="emoji emoji1f499"></span><span class="emoji emoji1f49a"></span><span class="emoji emoji1f49b"></span>🧡<span class="emoji emoji2764"></span>️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Det spørgsmål får jeg ...
Media Removed
HVORDAN HOLDER DU DIT FARVERIGE FEED ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🧡️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Det spørgsmål får jeg rigtig tit, i dag vil jeg fortælle lidt om baggrunden for hvorfor jeg er så stringent med mit “regnbue” tema ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ For snart 2 år siden, tog jeg en beslutning om at jeg ville være mere tydelig ... 💗 HVORDAN HOLDER DU DIT FARVERIGE FEED❓
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💜💙💚💛🧡❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det spørgsmål får jeg rigtig tit, i dag vil jeg fortælle lidt om baggrunden for hvorfor jeg er så stringent med mit “regnbue” tema🌈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For snart 2 år siden, tog jeg en beslutning om at jeg ville være mere tydelig i min branding her på Instagram🤳🏼
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Da jeg er en designer, der er kendt for og ❤️ELSKER❤️ at arbejde med farverigt strik. Var jeg ikke i tvivl om at farver skulle være det centrale. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I den periode underviste jeg rigtig meget i at strikke med farver👩🏼‍🎨, og en af de ting mine kursister skulle arbejde rigtig meget med var en klassisk farvecirkel🎨. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og det var her at det blev klart for mig, mit feed skulle følge farvecirklen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❤️🧡💛💚💙💜
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💡Det har betydet en del for både antallet af projekter jeg har på pindene og måden jeg designer og laver kurser på. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😂Jeg har stort set et strikketøj kørende i alle farver, og når jeg laver et kursus, er det vigtigt at jeg kan promovere det lige gyldigt i hvilken del af farvecirklen jeg er på det givet tidspunkt, nogle gange er jeg løbet tør, og så er det godt jeg har lækkert garn på hylderne - så som dette smukke garn fra @gepardgarn . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😅For nogle er det helt uoverskueligt at have mere end et projekt på pindene, 😝for mig… er det bare sådan det altid har været - nu er det bare mere farverigt🌈. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Til at starte med havde jeg bare en 3-5 billeder i hver farve, nu er jeg oppe på en 9-12 stykker. Det synes jeg giver et bedere flow☯️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📸Billeder til mit feed tager jeg i grupper, jeg sætter en time til 2 af hver uge til at tage billeder. Jeg har små bokse med dims, i de forskellige farve og højtids temaer. 📸👩🏼‍🎨Foto bliver altså en kreativ leg og ikke bare et billede der skal tages👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❤️📸For at det bliver rigtig godt bruger jeg en app @planoly sådan at jeg på forhånd kan se om sammensætningen af billeder er som jeg vil have det🙌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❤️💚💛💜🧡💙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Alt i alt så er det både en sjov og kreativ leg for mig selv, men også for at tilfredsstille dit øje❤️😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#bykaae
Read more
I får lige en meget ærlig opdatering!! Jeg synes, at det er på sin plads nogle gange at dele tanker ...
Media Removed
I får lige en meget ærlig opdatering!! Jeg synes, at det er på sin plads nogle gange at dele tanker lidt ufiltreret, menneskeligt og intuitivt. Der er SÅ meget omkring kropsaccept og kropskærlighed på de sociale medier! HVILKET JO BARE ER SUPER MEGET PÅ SIN PLADS ️ (og ikke mindst nødvendigt) ... I får lige en meget ærlig opdatering!! Jeg synes, at det er på sin plads nogle gange at dele tanker lidt ufiltreret, menneskeligt og intuitivt. Der er SÅ meget omkring kropsaccept og kropskærlighed på de sociale medier! HVILKET JO BARE ER SUPER MEGET PÅ SIN PLADS ❤️ (og ikke mindst nødvendigt) Jeg gør det jo selv.. Samtidigt er der noget indeni mig der bliver provokeret af NOGET af det. Nogle gange provokerer det mig, at hvad der i mine øjne er fuldstændig slanke kvinder (som har en krop mange mennesker måske drømmer om), deler ud omkring det at de arbejder på, at man skal acceptere de deller man har på maven og opfordrer andre til at gøre det samme. Som udgangspunkt egentlig SÅ godt initiativ og opfordring. However .. jeg kommer til at tænke på, dem som måske følger med, som har et reelt overvægtsproblem (som lider under det, vel og mærke) og måske får det endnu sværere med dem selv efter at læse det opslag. JEG ER MED PÅ, AT MAN IKKE KAN TILFREDSSTILLE ALLE. Det heller ikke det jeg forventer af andre eller mig selv! Jeg kan TYDELIGT huske, hvordan det var at sidde som svært overvægtig iblandt slanke mennesker, som beklagede sig over deres kroppe. Deres grumme tanker omkring dem selv. ‘Hvordan ser de så på mig?’ tænkte jeg tit, og jeg blev endnu mere opgiven. Idag ved jeg også godt, at det handler om SELVBILLEDE. Ligemeget hvad man vejer. Men jeg vil bare lige minde om (også mig selv) HUSK hvor priviligeret man er, ved at ha’ en sund og rask krop! En som ikke er en hindring for en i det daglige. Det må vi ikke tage for givet. Heller ikke mig selv 🤷🏻‍♀️Jeg er bestemt ikke hellig, men hvis man har en krop der er sund og rask, fungerer som man ønsker det - så er man skide heldig! Kan man ha’ det skidt med sig selv, selvom man i princippet ‘burde’ være taknemmelig? ABSOLUTELY! Det har jeg også oplevet. Men måske netop fordi jeg har følt mig fængslet inde i min krop, meget fysisk begrænset, stigmatiseret og shamet pga. det, så sætter det lynhurtigt tingene i perspektiv. Vær lykkelig over, at du idag er sund og rask ❤️ Og det er jeg virkelig, selvom jeg også lige skal minde mig selv om det engang imellem. Kunne skrive meget mere .. men det var lige de umiddelbare 💭
Read more
I dag var en ganske særlig en af slagsen. Operation X vandt Tvprisen i kategorien bedste aktualitetsprogram ...
Media Removed
I dag var en ganske særlig en af slagsen. Operation X vandt Tvprisen i kategorien bedste aktualitetsprogram for vores program om kræftramte børn, der blev misbrugt til indsamlingsfup i millionklassen. Efterforskningen af Foreningen for Danske Kræftramte Børn, der stod bag indsamlingen, ... I dag var en ganske særlig en af slagsen. Operation X vandt Tvprisen i kategorien bedste aktualitetsprogram for vores program om kræftramte børn, der blev misbrugt til indsamlingsfup i millionklassen. Efterforskningen af Foreningen for Danske Kræftramte Børn, der stod bag indsamlingen, er stadig i fuld gang, der er rejst sigtelser i sagen og her til aften blev vi så honoreret for vores afsløring. Jeg er SÅ taknemmelig og glad for den holdindsats, som hele X redaktionen har ydet. Jeg er mega stolt! #tvprisen #tvprisen2018 #vinder #operationx #bedsteaktualitetsprogram
Read more
6. spillerunde er over os og dagens modstander er Esbjerg fB. Esbjerg, som nu er tilbage i det fineste ...
Media Removed
6. spillerunde er over os og dagens modstander er Esbjerg fB. Esbjerg, som nu er tilbage i det fineste selskab, efter et år i 1. division. Til dagens kamp har mange fans som sædvanligt fundet vej til Brøndby Stadion. To af dem er kæresteparret Isabella og Martin. Isabella som studerer til ... 6. spillerunde er over os og dagens modstander er Esbjerg fB. Esbjerg, som nu er tilbage i det fineste selskab, efter et år i 1. division.

Til dagens kamp har mange fans som sædvanligt fundet vej til Brøndby Stadion. To af dem er kæresteparret Isabella og Martin. Isabella som studerer til pædagog og Martin som arbejder i en telefonvirksomhed. Der går desuden ikke mange kampe på en sæson, hvor parret ikke er på stadion sammen.

Isabella: Jeg har spillet fodbold lige siden jeg var 8 år, interessen har altid været der for mig. Det er den klassiske historie med min far, der tog mig med på stadion da jeg var lille. Han blev ligeledes taget med på stadion af sin far.
-
Martin: Jeg husker tydeligt at jeg skulle se en kamp på Herfølges stadion mod Brøndby da jeg var lille. Jeg turde ikke indrømme at jeg var Brøndby-fan der, men det har altså ændret sig siden.
-
Isabella: Vi tager en sejr i dag! 3-1 og Kamil Wilczek scorer.
-
Martin: Jeg synes vi spiller lidt svingende i øjeblikket, jeg er glad hvis vi bare vinder kampen. 3-1 og Wilczek som leverer nogle af målene, det gør han jo hver gang😉

Vi håber Isabella og Martin får noget at juble over, sammen med alle de andre fans, når vi tager hul på opgøret mod Esbjerg om en halv time.
God kamp!💙💛⚽ #Brøndby
Read more
Den korte version: Submersible er navnet på Panerais dykkerure med drejekrans. Det ser godt ud. Det føles godt. PAM1389 koster 80.250,- og kan prøves i en af vores forretninger. Den lidt længere version: Panerai stod bag verdens første professionelle dykkerure, der blev udviklet til ... Den korte version: Submersible er navnet på Panerais dykkerure med drejekrans. Det ser godt ud. Det føles godt. PAM1389 koster 80.250,- og kan prøves i en af vores forretninger.

Den lidt længere version: Panerai stod bag verdens første professionelle dykkerure, der blev udviklet til det italienske militærs kampdykkere i 1930’erne. Panerai var i forvejen leverandør af måleinstrumenter til militæret, og i samarbejde med Rolex, blev produceret de nu legendariske Radiomir-ure med stærkt selvlysende markeringer på skiven. Senere udviklede Panerai Luminor-modellen med den markante kronebeskytter, der i dag er et af urverdenens mest genkendelige designs. Submersible-urene har desuden en drejekrans, så dykkeren kan holde rede på, hvor længe dykket har varet.

Panerai-ure var i mange år forbeholdt militæret og først fra 1993, blev urene i et begrænset antal tilgængelige for almindelige forbrugere. I Danmark er Klarlund valgt som eneforhandler.

Den viste model Panerai Luminor Submersible PAM 1389 er 47 mm som de helt oprindelige modeller, men uret er nu lavet i titanium, som er et lettere materiale. Titanium-kassen er mat børstet, så uret giver et lækkert indtryk af at være et solidt stykke værktøj. Et særkende ved PAM1389 er det sorte indlæg i drejekransen, som er lavet i stærk keramik, så det er modstandsdygtigt overfor ridser. Urværket P.9010 er produceret inhouse af Panerai og har praktiske 3 dages gangreserve. Adresser på vores forretninger er her: www.klarlund.dk/kontakt

@panerai #panerai #panerailuminorsubmersible #dive #diver #watches #watchlover #klarlund #klarlundcopenhagen
Read more
Valgfest på den røde plads til aften, hvor Putin vinder meget stort. Igen! Men er det så et diktatur? ...
Media Removed
Valgfest på den røde plads til aften, hvor Putin vinder meget stort. Igen! Men er det så et diktatur? Tidligere i dag sad jeg på en avis og radiostation med to journalister, og talte om pressefrihed og sindelagskontrol i Rusland. Avisen er reklamefinansieret, og har efter eget udsagn fuldstændig ... Valgfest på den røde plads til aften, hvor Putin vinder meget stort. Igen! Men er det så et diktatur? Tidligere i dag sad jeg på en avis og radiostation med to journalister, og talte om pressefrihed og sindelagskontrol i Rusland.
Avisen er reklamefinansieret, og har efter eget udsagn fuldstændig ret til deres egen holdning. Ingen af de to journalister stemte på Putin, og bekræftede mig i at vesten og pressen hænger fast i et koldkrigsnarrativ, hvor Rusland stadig er Soviet Unionen, og hvor dissidenter og kritikere bliver slået ihjel eller truet til stilhed. Af en eller anden grund går man ud fra, at hver gang nogen dør i Rusland, er det Putins skyld. Ligesom Stalin og Lenin kørte showet. Men dem jeg har talt med herovre, er fuldstændig uenige i den historie. De mener, at hvis man bliver slået ihjel som journalist, er det fordi man løfter tæppet omkring oligarkernes penge. (Politisk er oligarkerne meget svære at ramme, for hvis man bringer dem til fald, trækker man samtidig tæppet væk under hele økonomien) Pussy riot blev fængslet fordi de vanhelligede en kirke, ikke for deres politiske synspunkter. Og homosexualitet er fuldt ud tilladt, der er masser af homoklubber osv. De opfatter sexualitet som foranderlig, og sætter familieværdier højt, og har derfor en homo-propaganda-lov (hvordan fanden man så håndhæver den slags aner jeg ikke, og det lyder selvfølgelig ikke rart). Grunden til de bliver ved med at have en stærk mand i spidsen for landet, og er så ivrige efter at samles om ham, er fordi det er sådan de ALTID har gjort. Lige fra Tsar-tiden, gennem kommunismen og nu også i deres konservative demokrati. De har simpelthen brug for en samlingsfigur, i et land med 11 tidszoner. Vi kan ikke forvente de skaber et flerpartisystem og et demokrati som vores, 26 år efter kommunismens kollaps. Vi har udviklet vores demokrati over flere 100 år, for en population der udgør halvdelen af Moskvas beboere. Man er nød til at forstå hvordan folket opfatter og deltager i politik, med udgangspunkt i 60 års kommunisme og endnu længere tids feudalsamfund, før man skråsikkert kalder Rusland for et diktatur.
Read more
Jeg kender en dame, der er nogen-og-halvfems-år gammel. Det er hendes 74 årige søns hund, der ligner ...
Media Removed
Jeg kender en dame, der er nogen-og-halvfems-år gammel. Det er hendes 74 årige søns hund, der ligner en ræv på billedet. Jeg hjælper hende med de akrobatiske dele af at sætte en væv op, den kunstneriske del er hun skarp ekspert i, jeg får aldrig et ben til jorden. Mens jeg sidder inde i hendes ... Jeg kender en dame, der er nogen-og-halvfems-år gammel. Det er hendes 74 årige søns hund, der ligner en ræv på billedet. Jeg hjælper hende med de akrobatiske dele af at sætte en væv op, den kunstneriske del er hun skarp ekspert i, jeg får aldrig et ben til jorden. Mens jeg sidder inde i hendes væv og binder knuder der hvor hun har fortalt de skal være, sidder hun ved siden af og fortæller historier om 75 års kærligt ægteskab og om svømmeundervisning af afrikanske børn og om at møde sin mand på Furesø - hun i kajak, han i kano - og om frihedskamp under anden verdenskrig, børn der døde og børn der blev født og om meget gamle lammeskindssutsko, der bare altid er bedre end de nye man lige har fået. Og jeg smiler indeni og udenpå og tænker at man er heldig at man kan sidde inden i sådan en dames væv og binde knuder og lytte til historier, der gør en helt blød og varm indeni.
Read more
REKORDER FOR POKKER! <span class="emoji emoji1f4a5"></span> Så er det vidst tid til en mindre opdatering! Efter en uges tid med ferie, ...
Media Removed
REKORDER FOR POKKER! Så er det vidst tid til en mindre opdatering! Efter en uges tid med ferie, sommerhus, mindst tre kugler is om dage, stængerne på stranden og et par få full body-træninger er styrken ved at være tilbage. 😎 Tirsdag og onsdag var der maks test forud en ny styrkecyklus. ... REKORDER FOR POKKER! 💥
Så er det vidst tid til en mindre opdatering!
Efter en uges tid med ferie, sommerhus, mindst tre kugler is om dage, stængerne på stranden og et par få full body-træninger er styrken ved at være tilbage. 😎
Tirsdag og onsdag var der maks test forud en ny styrkecyklus.
Helt overraskende blev det til personlig rekord i både squat og dødløft 😱
162,5 kg back squat og 207,5 kg dødløft kom op og kan ses her - en fremgang på henholdsvis 5 kg og 10 kg 💪🏻 Bænkpressen blev ikke forbedret - men fremadrettet skal der fokuseres på en mere eksplosiv bevægbane, så skal den nok løftes 👍🏻
.
.
.
.
.
#fitfamdk #fitfam #fitspo #fitnesslifestyle #bench #videos #squat #fit #picoftheday #fitnessaddict #workout #deadlift #powerlifting #dreambig #instafit #dedication #ironaddict #protein #gymlife #carbs #flexibledieting #iifym #legday #personalbest #summer #strength #record #grindmode #workoutmotivation #motivation
Read more
De her sommeraftener er simpelthen SÅ dejlige <span class="emoji emoji1f3c3"></span>‍♀️<span class="emoji emoji1f4a6"></span> løb den første del af turen i et roligt tempo, ...
Media Removed
De her sommeraftener er simpelthen SÅ dejlige ‍♀️ løb den første del af turen i et roligt tempo, men så ringede mutti - og så blev det til en lang dejlig gåtur i stedet med "kvalitetstid" over telefonen ️ Resten af aftenen står på designated suvivor med Kasper 🏻 Har I set den? Vi er så meget ... De her sommeraftener er simpelthen SÅ dejlige 🏃‍♀️💦 løb den første del af turen i et roligt tempo, men så ringede mutti - og så blev det til en lang dejlig gåtur i stedet med "kvalitetstid" over telefonen ❤️ Resten af aftenen står på designated suvivor med Kasper 🙌🏻 Har I set den? Vi er så meget fan af den serie herhjemme, og har en smule svært ved at stoppe igen når først vi er fået igang, - lidt en ulempe, da det godt kan gå lidt udover søvnen (som i forvejen godt kan være lidt en mangelvare når man har et lille barn) 😅 Men altså den serie der er muligvis lidt søvn underskud værd 🤗😅 #addicted
Read more
En anden kulturel oplevelse i weekenden Pjattet med de film! Fridas ord bagefter: det er ligesom ...
Media Removed
En anden kulturel oplevelse i weekenden Pjattet med de film! Fridas ord bagefter: det er ligesom vores familie (Det var vist ikke så meget mors superkræfter, der blev hentydet til - men mere de mange gange de store blev bedt om at passe lillebror ) #johanneserjackjackopaddage En anden kulturel oplevelse i weekenden
Pjattet med de film! Fridas ord bagefter: det er ligesom vores familie 😂
(Det var vist ikke så meget mors superkræfter, der blev hentydet til - men mere de mange gange de store blev bedt om at passe lillebror 😝)
#johanneserjackjackopaddage
Jeg tænker, at jeg er ti år gammel, da min far en morgenstund under en sommerferie kom på, at han ville ...
Media Removed
Jeg tænker, at jeg er ti år gammel, da min far en morgenstund under en sommerferie kom på, at han ville lave en lille sportsquiz med min bror og jeg. Hvorfor denne quiz kan jeg ikke huske. Men jeg husker, at ét af spørgsmålene lød: Fra hvilket land kom gymnasten Nadia Comaneci, der scorede det ... Jeg tænker, at jeg er ti år gammel, da min far en morgenstund under en sommerferie kom på, at han ville lave en lille sportsquiz med min bror og jeg. Hvorfor denne quiz kan jeg ikke huske. Men jeg husker, at ét af spørgsmålene lød: Fra hvilket land kom gymnasten Nadia Comaneci, der scorede det første 10-tal i olympisk gymnastikhistorie? Min bror og jeg indledte nu en langsommelig svarproces. Danmark? Nej. Uganda? Undskyld. USA? Nej. Kina? Nej. Legoland? Nej, dumb ass. Rusland? Het! 34 andre lande fik afslag, inden min far skuffet måtte erkende, at hans to efternølere ikke kunne gætte, hvorfra gymnasten kom. Han måtte altså afsløre, at hun kom fra Rumænien; et fattigt, kommunistisk land med en ond og inkompetent diktator, der just sammen med sin endnu mere forhadte hustru var blevet henrettet under en blodig revolution i december 1989. Alt dette viste jeg sjovt nok, men at lille Nadia kom fra dette østeuropæiske land, anede jeg ikke. Men dette til trods så blev jeg, som børn kan blive, nærmeste autistisk fascineret af Nadia Comaneci, og jeg begyndte rent faktisk at skrive en bog om hende. Det blev til tre håndskrevne sider inklusiv lidt billeder. Det meste var plagiat fra en artikel om hende fra Søndags BT. Nærværende billedekavalkade bringer jeg i anledning af hendes fødselsdag i dag, og kavalkaden illustrerer, hvordan Nadia Comaneci (næsten) overlevede fem år som elitegymnast på internationalt plan i en koldkrigstid, hvor USA kæmpede imod USSR og øvrige satellitstater bag jerntæppet. Og Nadia Comaneci var en brik i dette ideologiske spil. Læg i særdeleshed mærke til billederne midt i serien. Her kan I se en Nadia, der ikke er i form, hvilket skyldes, at selveste Nicolae Ceausescu fyrede Bela Karoyli som hendes træner. Sådan gør man i totalitære stater. Og når atleten er en del af lidt blød udenrigspolitik, så gælder alle midler. Anno 1989 flygter Nadia Comaneci via Ungarn til Østrig. Efterfølgende søger hun asyl i USA. I dag er hun, hvad jeg da lige ved af, lykkelig. Det er godt for hende, og hermed færdiggør jeg endelig min biografi om gymnasten, der revolutionerede redskabsgymnastikken. #nadiacomaneci #gymnastics #ingenplagiat
Read more
Næste stop var Paihia og Bay of Island. Desværre blev vores båd tur ud mellem alle øerne aflyst så ...
Media Removed
Næste stop var Paihia og Bay of Island. Desværre blev vores båd tur ud mellem alle øerne aflyst så det blev til ture på stranden hvor vi heldigvis så en delfin og ture med udsigt. Vi tog også færgen til byen på den anden side af vandet, Russell. Og der blev tid til at fejre 7 måneder sammen Næste stop var Paihia og Bay of Island. Desværre blev vores båd tur ud mellem alle øerne aflyst så det blev til ture på stranden hvor vi heldigvis så en delfin og ture med udsigt. Vi tog også færgen til byen på den anden side af vandet, Russell. Og der blev tid til at fejre 7 måneder sammen ❤️
Rejs med mig tilbage i tiden et par minutter. Den blodige amerikanske borgerkrig er kun lige afsluttet. ...
Media Removed
Rejs med mig tilbage i tiden et par minutter. Den blodige amerikanske borgerkrig er kun lige afsluttet. Den nyudnævnte præsident i USA hedder Ulysses S. Grant, og i Rusland udødeliggør Leo Tolstoy sig selv, da han udgiver sit berømte værk ‘War and Peace’. Året er 1869. Samme år går min sidemand ... Rejs med mig tilbage i tiden et par minutter. Den blodige amerikanske borgerkrig er kun lige afsluttet. Den nyudnævnte præsident i USA hedder Ulysses S. Grant, og i Rusland udødeliggør Leo Tolstoy sig selv, da han udgiver sit berømte værk ‘War and Peace’. Året er 1869.
Samme år går min sidemand på selfiet - det innovative erhvervsikon C. F. Tietgen – i gang med en forretningsidé, som kommer til at ændre den måde verden ser på lille Danmark. Og ændre selve den måde, som verden hænger sammen på. Tietgen forudser, at ‘udviklingen i verden er afhængig af kommunikation’ og grundlægger Det Store Nordiske Telegraf-Selskab. I dag kendt som GN Store Nord eller GN Group. GN er det første selskab, der forbinder Kina med resten af verden via telegrafkabler – en omkalfatring af livet, der i dag ville svare til, at verdensdele blev forbundet til internettet. Ikke mange år efter er GN et ledende og globalt telegrafselskab, som opererer et network af mere end 15.000 kilometer kabelnetværk fra Nordeuropa over Sibiren til Asien. Tietgen var global og disruptiv, før ordene kom ind i den danske ordbog.
Read more
F O R E V E R • vil jeg elske dig<span class="emoji emoji2764"></span>️ Den store kom til verden med stor dramatik. Jeg var gået 14 dage over ...
Media Removed
F O R E V E R • vil jeg elske dig️ Den store kom til verden med stor dramatik. Jeg var gået 14 dage over tid og havde i tre dage fået en pille morgen, middag og aften der skulle sætte fødslen igang. Men intet skete. . Den 28. marts 2009 mødte Den stores far og jeg ind på OUH. Jeg havde åbnet mig en lille ... F O R E V E R • vil jeg elske dig❤️ Den store kom til verden med stor dramatik. Jeg var gået 14 dage over tid og havde i tre dage fået en pille morgen, middag og aften der skulle sætte fødslen igang. Men intet skete.
.
Den 28. marts 2009 mødte Den stores far og jeg ind på OUH. Jeg havde åbnet mig en lille cm og jordemoderen kunne lige præcis prikke hul på fosterhinden og sætte en elektrode på Den stores lille hoved. Handlingen skulle få vandet til at gå. Men der skete stadigvæk ingenting. Og der var slet ikke noget vand at ta’...
.
Godt hooked op på elektroder, CTG udstyr og ekstremt fancy hospitalsundertøj blev vi installeret på en stue, hvor vi tændte for radioen og begyndte at lytte til “Mads og monopolet”. Jeg husker ikke nogle af dilemmaerne, for ret hurtig blev døren til stuen slået op af jordemoren i følge med flere andre fagpersoner. Den stores hjerterytme var faldet voldsomt og lå nede omkring 50 vers normale 150 slag pr. min.
.
En sygeplejerske blev sendt afsted efter kunstigt fostervand, som de vil putte ind i mig, for at skåne Den store, når der kom flere veer. Jeg havde ikke mærket nogle veer, men de kunne se, at der havde været sammentrækninger og at han ikke kunne klare dem😳
.
Inden sygeplejersken nåede at komme retur med vandet, kom der en ve mere, og hjerterytmen faldt til under 30...
Det føltes som om at mit hjerte stoppede lige der! Og pludselig gik det hele super hurtigt. Den stores far blev skubbet til side, alle maskiner koblet af og i de længste 90 sek i mit liv, anede jeg ikke om Den store var i live eller ej inden i mig💔
.
Kl. 12.43 (8 min senere) kom en lille bitte rynken dreng med store brune øjne og helt sort hår til verden ved akut kejsersnit - og ændrede mig forevigt❤️✨
————————————————————————
#ogmedetvarjegmor #jegelskerhamåndssvagt #ubetingetkærlighed #tillykkemedde9årminskat #minstoredreng #jegelskerdigforever
Read more
TURDUS MERULA OG SANGEN DER PLUDSELIG FORSVANDT Vor ferie lakker mod enden, og allerede før det ...
Media Removed
TURDUS MERULA OG SANGEN DER PLUDSELIG FORSVANDT Vor ferie lakker mod enden, og allerede før det faktum blev en realitet, erfarede jeg, at der var mindre lyd ude – både om morgenen og om aftenen. Med lyd mener jeg fuglesang og mere specifikt solsortens sang. Jeg lagde også mærke til det sidste ... TURDUS MERULA OG SANGEN DER PLUDSELIG FORSVANDT

Vor ferie lakker mod enden, og allerede før det faktum blev en realitet, erfarede jeg, at der var mindre lyd ude – både om morgenen og om aftenen. Med lyd mener jeg fuglesang og mere specifikt solsortens sang. Jeg lagde også mærke til det sidste år, og siden da har tankerne om den forsvundne sang rumsteret i bøtten på mig.

Jeg mener også, at det var sidste år, at jeg læste en bog, hvori forfatteren beskrev et af de spæde varsler om efterårets komme som solsortens aftagende sang. Jeg husker ikke bog eller forfatter, men linjerne satte sig i mig. Jeg har det med at få drysset en smule melankoli over tilværelsen, når efteråret nærmer sig. Det er dog ikke på den depressive, men mere nostalgiske vis: De lyse timer bliver færre, udetid bliver til indetid, sommerminderne sætter sig – og jeg begynder at glæde mig til de mørkere dage, hvor klichéen om simregryder og stearinlys skal blive realiseres.

Jeg er også begyndt at tænke på julen, men det skal jeg nok holde for mig selv. Jeg ved, du synes, det er for tidligt. Men det er sundt at glæde sig.

Solsorten går under navnet Turdus merula på latin, og er et fornøjeligt navn at sige – derfor er overskriften navngivet, som den er.

Lyt efter solsorten – den synger på sidste vers, men straks er det forår påny, og så synger den igen.
Read more
Man må godt være STOLT og fejre sin succes <span class="emoji emoji2764"></span>️ OGSÅ på daglig plan, glem aldrig hvor god du er og hvor ...
Media Removed
Man må godt være STOLT og fejre sin succes ️ OGSÅ på daglig plan, glem aldrig hvor god du er og hvor meget du fortjener det bedste ️ Dagen i dag blev brugt sammen med to dejlige kvinder - og midt under vores snak, gik det for alvor op for mig jeg HAR ændret mig. Mine tanker, mine meninger, mine “krav” ... Man må godt være STOLT og fejre sin succes ❤️ OGSÅ på daglig plan, glem aldrig hvor god du er og hvor meget du fortjener det bedste ❤️ Dagen i dag blev brugt sammen med to dejlige kvinder - og midt under vores snak, gik det for alvor op for mig jeg HAR ændret mig. Mine tanker, mine meninger, mine “krav” til livet og hvad der betyder noget. Hvor vigtigt det er man kan sige PYT og man passer på sig selv og dem man holder af ❤️ MIN største SUCCES i dag - var jeg sagde NEJ TAK til Sunset mad, da de andre blev sulten. I stedet blev det til en Pepsi Max - som ikke fylder meget i mit liv, men som jeg nyder på det rigtige tidspunkt. Jeg er ved at være GOD til at sige NEJ TAK 👊🏻 Har du fejret din succes i dag? .
.
.
.
www.fitmom.dk #livetgåropogned #førogefter #healthyfood #weightloss #balance #weightlossmotivation #love #harmoni #sundhed #indrestyrke
Read more
En sød lille familie er netop gået fra 2 til 3 og derfor skulle lille Emma selvfølgelig også have et ...
Media Removed
En sød lille familie er netop gået fra 2 til 3 og derfor skulle lille Emma selvfølgelig også have et mindeværdigt billlede til hendes væg, så hun aldrig glemmer hendes dåbsdag. . Kender du også et par der snart skal have en lille baby i nær fremtid, det gør jeg nemlig.🏻 . Lidt af aftenens ... En sød lille familie er netop gået fra 2 til 3 og derfor skulle lille Emma selvfølgelig også have et mindeværdigt billlede til hendes væg, så hun aldrig glemmer hendes dåbsdag.
.

Kender du også et par der snart skal have en lille baby i nær fremtid, det gør jeg nemlig.👶🏻
.
Lidt af aftenens streger fra mit tegnebord. Jeg kalder det her mit 2. arbejde, men også en fritidsinteresse, som for snart 4 år siden blev en ekstra bibeskæftigelse ved siden af mit arbejde på Kvindemuseet. Et arbejde jeg der til tider kræver mere end 24 timer i døgnet, men også et arbejde som jeg ikke ville være foruden.
.
Håber I får en dejlig aften .
.
.
.
.
.
#helenasolskintegninger #drawings #drawingoftheday #navneplakat #dåbsplakat
#gæstebog #instaaart #pregnant #family #blackandwhite #worldofpencils #pencildrawing #preggo #blackandwhite #familyillustration #best_of_illustrations #familyportrait #familyposter #bride #artist_4_shoutout #best_of_illustrations #sketchbook #illustration #billedvæg #familygallery #photogallery #postcard #poster @pregnant_ig_lovers @babydk.dk #nårtoblivertiltre #når2blivertil3 #navngivning #mitaarhus
Read more
Vi har haft en vuggestue med pædagoger, der har omfavnet vores piger på den bedst tænkelige måde ...
Media Removed
Vi har haft en vuggestue med pædagoger, der har omfavnet vores piger på den bedst tænkelige måde - og på den samme måde. En vuggestue der ikke har gjort forskel, eller sammenlignet. En vuggestue der har krammet, forstået og anerkendt, både vores børn og os som forældre. Både da vi blev gift, ... Vi har haft en vuggestue med pædagoger, der har omfavnet vores piger på den bedst tænkelige måde - og på den samme måde. En vuggestue der ikke har gjort forskel, eller sammenlignet. En vuggestue der har krammet, forstået og anerkendt, både vores børn og os som forældre. Både da vi blev gift, da vi fik besked om at vi ventede tvillinger, da vi kom slæbende med to autostole da Silje kun var 17 måneder og også gerne ville op, da vi mistede pigernes farmor og de 800 andre situationer, hvor der var behov! Tak for grin og pladsen til at græde. Tak for jer i Højen 💛 #slutmedvuggestue
Read more
Yosemite Nationalpark 🏞 | Sidste stop på vores roadtrip blev i smukke Yosemite, hvor vi var så heldige ...
Media Removed
Yosemite Nationalpark 🏞 | Sidste stop på vores roadtrip blev i smukke Yosemite, hvor vi var så heldige at komme forbi lige dagen før det hele blev lukket af pga kritiske skovbrande i nærområdet. Selvom udsigten var rimelig tilrøget og der lugtede af bål i hele parken, så var det bare en wauw-oplevelse ... Yosemite Nationalpark 🏞 | Sidste stop på vores roadtrip blev i smukke Yosemite, hvor vi var så heldige at komme forbi lige dagen før det hele blev lukket af pga kritiske skovbrande i nærområdet. Selvom udsigten var rimelig tilrøget og der lugtede af bål i hele parken, så var det bare en wauw-oplevelse 😍 Det blev klatret, gået og svedt på de stejle spor til vi ikke orkede mere🌲 4 stater og over 5000 kilometer blev det til i alt. Tak for denne gang USA - lad os snart ses igen 🇺🇸 #yosemitenationalpark #vernanfalls #roadtrip #laststop #alexalexusa #hejhverdagsliv
Read more
Så blev det (næsten) jul. I Bureau by Storm mødtes vi alle tre til æbleskiver og hygge i går. Vores ...
Media Removed
Så blev det (næsten) jul. I Bureau by Storm mødtes vi alle tre til æbleskiver og hygge i går. Vores juleferie er lige om hjørnet. Men før det, vil vi lige tage et øjeblik og sige tusinde tak til dig her på Instagram. Tak for 2018. ⠀ ⠀ 2018 har budt på vidt forskellige, men alle spændende opgaver ... Så blev det (næsten) jul. I Bureau by Storm mødtes vi alle tre til æbleskiver og hygge i går. Vores juleferie er lige om hjørnet. Men før det, vil vi lige tage et øjeblik og sige tusinde tak til dig her på Instagram. Tak for 2018. ⠀ ⠀
2018 har budt på vidt forskellige, men alle spændende opgaver i bureauet. 2018 blev også året, hvor Bureau by Storm voksede, og både Michael og Christina blev en del af teamet. Det er så dejligt, at det lille bureau vokser sig større.⠀ ⠀
Tak for alle de spændende arbejdsopgaver, I har givet os i året, der gik – vi glæder os til mange flere i det nye år. ⠀

Glædelig jul fra os alle her i Bureau by Storm
Read more
SÅ!!! endte min uge her på MitAarhus og i morgen starter endnu en uge næsten identisk til denne fyldt ...
Media Removed
SÅ!!! endte min uge her på MitAarhus og i morgen starter endnu en uge næsten identisk til denne fyldt med tegninger, kunder, mad dejlige mennesker og ikke mindst festugen! Jeg håber i har hygget jer lige så meget som jeg har! Det har været fedt at lukke jer ind i mit liv en uges tid, som har været ... SÅ!!! endte min uge her på MitAarhus og i morgen starter endnu en uge næsten identisk til denne fyldt med tegninger, kunder, mad dejlige mennesker og ikke mindst festugen!

Jeg håber i har hygget jer lige så meget som jeg har!
Det har været fedt at lukke jer ind i mit liv en uges tid, som har været fyldt med tegnekundskaber, kreativitet, god mad og dejlige mennesker!
Jeg er overvældet af hvor fantastisk feedback jeg har fået i ugens løb i indbakken og kommentarerne! Det har virkelig været fedt! Tusind tak for det!
Jeg har forsøgt at presser grænserne lidt til hvad siden her kan bruges til, og hvordan man vinkle sit Aarhus! Det har været skønt at i har været så gode at have med indover meningsmålinger, spørgsmål osv for ikke at nævne dem der har hilst på mig ude i gadebilledet! Så fedt!
Jeg søgte i første omgang at have en uge herinde, for at vise mit liv og min by fra mit perspektiv og for at forhåbentlig kunne aflive nogle fordomme omkring tattoo branchen og tatovører samt den stereotype-kasse vi kan blive proppet i meget hurtigt somme tider! Min branche er ikke hvad den var for 50 år siden, men det er de færreste, der ved det. Jeg håber nogens indtryk er blevet rykket en smule, men vigtigst af alt håber jeg i har været underholdt, eller smilt undervejs ☺️ At jeg har skulle udtrykke mine meninger og vise mit Aarhus har for mig i denne uge mindet mig endnu mere om, hvor enormt glad jeg er for byen! Så tusind tak for muligheden og at jeg blev valgt til at være med! Det har kun gjort mig mere glad for vores by!

Jeg bruger selv story funktionen rigtig meget på mine andre sider, og i skal være meget velkommen til at tilføje mig på dem
PRIVAT
@danielpaarup
TATTOO
@danielpaarup_tattoo
Jeg har også en youtube kanal hvor jeg de sidste par år har dokumenteret en masse fra mine rejse rundt i verden. . Søger man Daniel Paarup på youtube
kommer min kanal frem som det første. Hop ind og tjek den ud hvis det lyder spændende! Er lige kommet hjem fra en måned i USA hvor jeg har lavet lidt video
Folkens!!! Tak!
Vi ses ude i Aarhus eller inde på mine andre sider ✌🏼 #mitaarhus #detvarhyggeligt
#håberdetvarokay #aarhus #aarhusfestug
Read more
- Over and out Efter trætte hænder, en øm og blå krop, en #shortcourse der tog kampgejsten fra mig ...
Media Removed
- Over and out Efter trætte hænder, en øm og blå krop, en #shortcourse der tog kampgejsten fra mig og en stædighed til #standardcourse der førte mig helt til stairway to heaven, inden armbåndet blev klippet! Træt, stolt og en vild oplevelse rigere #ocr #runner #ocrec2018 #keepfighting ... - Over and out
Efter trætte hænder, en øm og blå krop, en #shortcourse der tog kampgejsten fra mig og en stædighed til #standardcourse der førte mig helt til stairway to heaven, inden armbåndet blev klippet! Træt, stolt og en vild oplevelse rigere #ocr #runner #ocrec2018 #keepfighting #ocrjyde #dreambig #dowhatmakesyouhappy #happyface #worldoffusion #Denmark
Read more
Så der 5-strenget. Der var desværre ikke råd til en Celinder denne omgang så det blev en Squier!!! Wuuuh! Så der 5-strenget. Der var desværre ikke råd til en Celinder denne omgang så det blev en Squier!!! Wuuuh!
Udviklingslaboratorium. Thomas Mikkelsen, Klimasekretariatet, Aarhus Kommune har været en del af programkomiteen i Dome of Visions de seneste to år. Domen har været et sted, hvor man kunne arbejde med bæredygtig byudvikling, materialer, teknologier og samlet folk omkring den klimadagsorden, ... Udviklingslaboratorium. Thomas Mikkelsen, Klimasekretariatet, Aarhus Kommune har været en del af programkomiteen i Dome of Visions de seneste to år. Domen har været et sted, hvor man kunne arbejde med bæredygtig byudvikling, materialer, teknologier og samlet folk omkring den klimadagsorden, der er enormt vigtig. Der blev sået frø til et moderne og anderledes kulturhus, men kimen blev lagt til meget mere.

Den næste tid tager vi jer med på en samtalerejse.
Gennem små korte film møder I et udpluk af de mennesker, der har formet eller taget del i eksperimentet Dome of Visions. De deler refleksioner, der ser tilbage og ser fremad.

Se hele interviewet på facebook og www.domeofvisions.dk

Produceret af @media.art.rebellion // @madeleine00kate
#domeofvisions #grønomstilling #klima #klimadagsorden #byudvikling #bæredygtighed #gogreenwithaarhus #udvikling #laboratorium #kulturhus
Read more
Man taler om en stilhed før storm, men der er også en stilhed efter stormen. Og for dem, der lever ...
Media Removed
Man taler om en stilhed før storm, men der er også en stilhed efter stormen. Og for dem, der lever i et konstant kaos – kan der opstå en stilhed under stormen. Den larmende utilfredshed har fundet et nyt leje. Stilheden har forvandlet sig til en stilstand. En tilstand af ingenting, hvor ... Man taler om en stilhed før storm, men der er også en stilhed efter stormen.
Og for dem, der lever i et konstant kaos – kan der opstå en stilhed under stormen.
Den larmende utilfredshed har fundet et nyt leje.
Stilheden har forvandlet sig til en stilstand.
En tilstand af ingenting, hvor livet ligger som en tung dyne over din verden.
At føle sig tom, uden længsler, drænet for energi.
Som vasketøj der har hængt for længe i vinden.
Stift.
Glemt.
Slidt af vejret.

Bleget af solen - rusket, vredet - dingler man dér som hersker af ingenmandsland.
Styret af tilfældigheder.

Man kan vælge at blive i sin provins af tørrestativer og skjulte møder.
Stille sine sko på rækker i entreen og lande i den samme flugt drøm efter drøm.

Men man kan også pakke sine ting. Og åbne den dør.
Lade vasketøjet blive i sin kurv. Håndklæderne ligge i sine folder og alt det uredte, beskidte og iblødsatte – blive i sine spande.
Slippe frygten, slippe uroen og tænke … at alt det, der kommer nu – dét vil i sidste ende være tættere på det ildsted og de arme og den flod.
Og intet blev givet den dag, hvor det blev en tilvalgt størrelse; alt hvad man hungrer efter, savner og begærer – det kræver vilje og indsats og kamp.
Men vi lever i den kamp. Ånder frit og tænker stort.

Mennesker flytter sig, når det fyldte bægre flyder over og ’nok er nok’.
Når man har lært, det man skulle.
Nogle flytter sig aldrig, andre flytter sig straks og så er der dem der, længe, iagttager egen rolle på livets scene, før de tager tilløb og letter …
#10taler #teksteromlivet #tidtiltanker #livsvalg
Read more
I dag er en RIGTIG spændende dag, da det i dag lige er blevet offentliggjort, at vi investorer (herunder ...
Media Removed
I dag er en RIGTIG spændende dag, da det i dag lige er blevet offentliggjort, at vi investorer (herunder mine gode kammerater og partnere Tommy og Jesper) samt founders Jesper og Mikkel har solgt FIRTAL Group herunder Helsebixen til MATAS for et mindre trecifret millionbeløb i DKK. Det ... I dag er en RIGTIG spændende dag, da det i dag lige er blevet offentliggjort, at vi investorer (herunder mine gode kammerater og partnere Tommy og Jesper) samt founders Jesper og Mikkel har solgt FIRTAL Group herunder Helsebixen til MATAS for et mindre trecifret millionbeløb i DKK.
Det føles meget rigtigt, da der er et super match mellem FIRTAL Group og MATAS, samt mellem det vi kan i Firtal, og de spændende planer og den strategi som MATAS med Gregers i spidsen har.
På et personligt plan har det været ekstra sjovt, da jeg er lead investor dvs. største eksterne investor, samt da væksten og værditilvæksten siden investeringen blev foretaget i LØVENS HULE Sæson 1 har været meget markant, og endda så markant at der måske er tale om en rekord indenfor formatet hvad angår return on investment.
Ville da være lidt sjovt, hvis man kunne battle the big boys i Dragons’ Den;-) I alle fald er det en case, der viser hvad det at investere i venture kan; udover at det er spændende og inspirerende, så kan man altså få sin investering tilbage og det endda mange gange indenfor få år, hvis man ser rigtigt. Et stort tillykke til hele FIRTAL teamet og især til Jesper og Mikkel, nogle KANON gutter som jeg kommer til at savne til vores THORNICO ERFA møder, da de er top of class, indenfor det de laver, og jeg er sikker på at de kommer til at bibringe MATAS en masse værdi. Godt gået og alt det bedste til både Firtal og MATAS*
Christian

Læs mere i artiklen fra Berlingske Business her: https://www.business.dk/vaekst/matas-koeber-succes-fra-loevens-hule-for-130-millioner-kroner #linkibio
@jesperhvejsel @salling.mikkel @jesperbuch @tommyahlers @matasdk @firtalcom @thornico #firtalgroup #firtalweb #helsebixen #made4men #incover #opkøb #matas #løvenshule #investment #returnoninvestment
Read english version in comments below👇
Read more
JEG GJORDE DET - DYNEN fristede og jeg havde INGEN TRÆNINGS AFTALE - MEN jeg smuttede selv afsted ...
Media Removed
JEG GJORDE DET - DYNEN fristede og jeg havde INGEN TRÆNINGS AFTALE - MEN jeg smuttede selv afsted til spinning. FORDI jeg fortjener det, dagen starter bedre og det gør noget godt for min krop 🏻 OG så blev jeg mødt af smilende mennesker - som var glade for at se mig ️ I er en del der spørger til min ... JEG GJORDE DET - DYNEN fristede og jeg havde INGEN TRÆNINGS AFTALE - MEN jeg smuttede selv afsted til spinning. FORDI jeg fortjener det, dagen starter bedre og det gør noget godt for min krop 👊🏻 OG så blev jeg mødt af smilende mennesker - som var glade for at se mig ❤️ I er en del der spørger til min kostplan - OG af alt respekt for vedkommende der har lavet den, kan jeg ikke rigtig give den videre. Jeg vil opfordre til (hvis du har lyst) at få lavet en plan ved en diætist, personligtræner eller hvem der ellers har faglig viden til at kunne gøre det. For mit vedkommende virker det og jeg følger planen 300% 👊🏻 Du kan evt finde inspiration i det indlæg som er linket til under min profil - der er i hvertfald beskrevet hvordan jeg spiste sidst jeg tabte mig 💪 OG ellers deler jeg jo løbende billeder og inspiration, så DU kan følge med. MEN som udgangspunkt er ALT sukker skåret væk, drikker masser vand - og jeg spiser ca 6 gange om dagen 💪

Find ud af hvad der passer til dig, nogle er til en plan - andre er ikke. VIGTIGST er du lytter til DIG selv ❤️
.
.
.
.
www.fitmom.dk #livetgåropogned #førogefter #healthyfood #weightloss #harmoni #food #stress #lyttildigselv #kostplan #inspiration #motivation #spinning
Read more
2018 hvor blev du af?? 2018 har budt på mange op og nedture, men heldigvis flest opture! Året startede ...
Media Removed
2018 hvor blev du af?? 2018 har budt på mange op og nedture, men heldigvis flest opture! Året startede med en fantastisk ferie til Thailand sammen med verdens bedste svigerfamilie, da vi kom hjem gik Harboe og jeg igang med projekt baby, men det viste sig at vi behøvede lidt hjælp da jeg fik konstaterede ... 2018 hvor blev du af?? 2018 har budt på mange op og nedture, men heldigvis flest opture! Året startede med en fantastisk ferie til Thailand sammen med verdens bedste svigerfamilie, da vi kom hjem gik Harboe og jeg igang med projekt baby, men det viste sig at vi behøvede lidt hjælp da jeg fik konstaterede pco, men heldigvis så skulle det ikke tage lang tid før der var to smukke streger på den lille test💙🤰🏼kort tid efter skrev vi under på et lækkert hus,som gav os mulighed for at gøre netop det hus, til vores drømmehus! En proces der har været hård men også gjort Harboe og mit forhold endnu stærkere! Vi er nemlig snart i mål med vores drømme hjem, så vi kan give vores søn en fantastisk start på livet! 🏡❤️ Året bød også på en dejlig ferie sammen med min skønne familie i Tyrkiet ☀️ vi glæder os til år 2019 som byder på den største gave nemlig vores søn 💙og på at nyde tiden sammen med vores venner og familie, Vi kan slet ikke vente 👌🏻✨
Read more
Lone ville ønske, at hun kunne læse sin historie dengang hun blev ramt af kræft – hun ledte med lys ...
Media Removed
Lone ville ønske, at hun kunne læse sin historie dengang hun blev ramt af kræft – hun ledte med lys og lygte efter en historie, der kunne give hende håb. Derfor deler hun sin historie i dag – for at sprede håb ”Tilbage i september 2014 fik jeg inden for en uge konstateret kræft i bugspytkirtlen ... Lone ville ønske, at hun kunne læse sin historie dengang hun blev ramt af kræft – hun ledte med lys og lygte efter en historie, der kunne give hende håb. Derfor deler hun sin historie i dag – for at sprede håb 🍀❤ ”Tilbage i september 2014 fik jeg inden for en uge konstateret kræft i bugspytkirtlen med spredning til leveren. Jeg fik 3–6 måneder at leve i og blev erklæret terminal. Jeg var 57 år. Jeg fik tilbudt livsforlængende kemo. Men efter 46 kemobehandlinger af den skrappe slags, blev jeg erklæret kræftfri! Lægerne havde aldrig set noget lignende. Alle bivirkningerne – kvalme, opkast, snurren i fingre, synsforstyrrelser, madlede, stress, tanker – fik jeg hjælp til bl.a. via akupunktur. Ikke at det tog det hele, men jeg fik en tålelig tilværelse. Jeg gik aldrig ombord i ”sundhedsmad” som f.eks. rawfood eller vegetarmad, og tog gerne et glas vin på gode dage. Vi tog endda til Kreta tre gange i forløbet, selvom vi ikke kunne få forsikringer. Vi fik dog altid støtte fra hospitalet – det var jo sidste tur hver gang! Nu har jeg været kræftfri siden september 2017 – og det er faktisk svært at vænne sig til. Jeg bliver stadig scannet hver anden måned med tilhørende lægesamtale. Men jeg lever livet så godt jeg kan, og det er faktisk fint! ”Kræftaben” vil dog altid sidde på skulderen, og det får jeg hjælp til at håndtere gennem Kræftens Bekæmpelses psykolog. Jeg deler min historie, fordi der er håb for alle. Håbet er det vigtigste i et kræftforløb.” #bugspytkirtelkræft #håb #kræftfri #duerikkealene #kræftensbekæmpelse
Read more
Fandt den her på en cykeltur i weekenden. Og pludselig fik jeg flashback til min barndom. Som barn ...
Media Removed
Fandt den her på en cykeltur i weekenden. Og pludselig fik jeg flashback til min barndom. Som barn havde vi sommerhus i Gilleleje og hvert forår hoppede jeg op min mini cykel og satte kurs mod mine sæson legekammerater. Vi lavede alle mulige ting sammen men en af de mest drivende ting var at ... Fandt den her på en cykeltur i weekenden. Og pludselig fik jeg flashback til min barndom.
Som barn havde vi sommerhus i Gilleleje og hvert forår hoppede jeg op min mini cykel og satte kurs mod mine sæson legekammerater. Vi lavede alle mulige ting sammen men en af de mest drivende ting var at skaffe penge til kalorier. Om det var klar Cola nede fra Brugsen eller dild chips fra Irma dem med rigtig dild på, kan huske at hvis man åd en hel pose af dem så slog ens hjerte ekstra hurtigt. Det kunne også være vi kørte til grillen i bakkerne eller kiosken ved campingpladsen ved Nakkehoved fyr. Penge skulle der til og de kunne tjenes ved at slå græs for folk i sommerhus området, samle flasker eller køre til Gilleleje Golf Klub. Der fiskede vi golf bolde op fra den lille sø der var ude på banen. Spillere der skød bolde der i kunne bruge en dertilhørende rive for at fiske deres golfbold op, men med den nåede man kun et par meter ud, så længere ude i søen lå der mange golfbolde og så var det bare på med badebukserne og så ud i den grumsede sø efter lukkertid. Aftens fangst blev vasket og pudset og dagen efter cyklede vi ned til selv samme sted og lagde boldene op på et træbord og så fik forbipasserende golf spillere tilbudet om at købe billige bolde. Sommeren 1985 kom der uventet fint besøg, det var daværende Statsminister Poul Schlüter der var ude at spille golf. Jeg kan ikke huske hvor mange golf bolde han købte men vi fik en 50’er.
Read more
Godt nytår <span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f386"></span> 2018 har været lidt af en rutsjebane..min barsel sluttede og jeg startede op på nyt ...
Media Removed
Godt nytår 2018 har været lidt af en rutsjebane..min barsel sluttede og jeg startede op på nyt arbejde, som jeg dog valgte at sige op igen efter 4 dage(!) for at vende tilbage til mit gamle stilling ved LN 🤓 De sidste par måneder har været hårde både psykisk, med en hverdag der brat ændrede sig ... Godt nytår 🎉🎆 2018 har været lidt af en rutsjebane..min barsel sluttede og jeg startede op på nyt arbejde, som jeg dog valgte at sige op igen efter 4 dage(!) for at vende tilbage til mit gamle stilling ved LN 🤓 De sidste par måneder har været hårde både psykisk, med en hverdag der brat ændrede sig fra den ene dag til den anden..og fysisk med hele 2 operationer, hvoraf altså kun den ene var planlagt 🤷🏼‍♀️ Der var dog også tid til glæde..Lauge blev 1år (forstår ik at han snart fylder 2år)🇩🇰 Min skønne veninde blev gift og fik en baby ❤️ I morgen går vi ind i 2019 - og jeg håber på et bedre år for min lille famile @macsupa ❤️ #newyear #2018/2019 #godtnytår #happynewyear
Read more
Så blev krukken med Svenske Chokoladesnitter også fyldt op igen <span class="emoji emoji1f60b"></span><span class="emoji emoji1f385"></span>🏻🌲 - - Jeg har også fået lavet ...
Media Removed
Så blev krukken med Svenske Chokoladesnitter også fyldt op igen 🏻🌲 - - Jeg har også fået lavet Norske Klejner i dag, jeg laver altid en stor portion, som jeg gør helt færdig bortset fra at koge dem, i stedet fryser jeg dem, da jeg syntes en klejne er meget lækre friskkogt, det er ikke det samme, ... Så blev krukken med Svenske Chokoladesnitter også fyldt op igen 😋🎅🏻🌲 -
-

Jeg har også fået lavet Norske Klejner i dag, jeg laver altid en stor portion, som jeg gør helt færdig bortset fra at koge dem, i stedet fryser jeg dem, da jeg syntes en klejne er meget lækre friskkogt, det er ikke det samme, at få en klejne der er bagt for flere dage siden 😅 så jeg tager X antal op, et par timer før de skal bruges, de tør op på ca 30 min, så koger jeg dem, og servere dem friskkogte med citronglasur, uhmm det er jeg altså fan af 😍👏👏 -
-
- Nu skal jeg ikke bage mere, før vi er kommet hjem igen fra Berlin 🌲🌟💫 så skal jeg have lavet Honningkagerne færdige, det er også en af mine ynglings julekager 😍 de er lidt besværlige at lave, men det hele værd, så jeg laver dem trofast hvert år ❤️ -
-

I morgen står den på pakning, vi kører nemlig i morgen nat, jeg glæder mig såååå meget ❤️ vores årlige juletur til Berlin er altid helt fantastisk, der er så smukt og hele byen er så hyggelig med alle de fine julemarkeder overalt 🌟💫🎅🏻 og så er det bare super dejligt, vi er sammen alle 4 24/7 i 4 dage, vi hygger os rigtig meget sammen, får snakket en masse, spist masser lækker mad, julet, shoppet og grinet rigtig meget, der er altid enormt meget pjat når vi er sammen, så selvom det ikke altid er sjovt når man selv, er den der bliver lavet pjat med 😅 er det faktisk ret morsomt og man siger jo det er sundt at grine, så vi er virkelig sunde når vi er på ferie, der bliver ofte grinet så meget, at maven gør ondt 😂😂😍 Nogle rigtig skønne dage, som jeg ser meget frem til... 👏👏👏 Vores dejlige Svigersøn er så sød, at han bor i huset sammen med hundene mens vi er væk, han skal skrive projekt og det kan han lige så godt gøre her, der kommer en kammerat eller to og bor her sammen med ham, så kan de hygge sig sammen 😜 Det betyder rigtig meget at Mikkel kan være her, det er ikke så godt at have hundene med, det har vi haft flere gange, men det er så koldt for dem, og mange steder må de ikke komme med ind & så er der bare tusind mennesker overalt, som godt kan være lidt overvældende for en lille hund, så tusind tak for hjælpen Mikkel, 🙏❤️😘
Read more
2018 har været et helt vanvittigt år på SÅ mange punkter<span class="emoji emoji2728"></span> Året startede med 1 måned i Australien ...
Media Removed
2018 har været et helt vanvittigt år på SÅ mange punkter Året startede med 1 måned i Australien sammen med min skønne familie Det var en helt surrealistisk oplevelse på både Vestkysten, Østkysten og inde på midten, da vi oplevede Ayers Rock️ En måned fyldt med kænguruer, koalaer, skydive ... 2018 har været et helt vanvittigt år på SÅ mange punkter✨
Året startede med 1 måned i Australien sammen med min skønne familie🐨 Det var en helt surrealistisk oplevelse på både Vestkysten, Østkysten og inde på midten, da vi oplevede Ayers Rock☀️ En måned fyldt med kænguruer, koalaer, skydive og vilde oplevelser. Australien, vi ses igen en dag, det er helt sikkert✨ I foråret blev jeg færdiguddannet som Passenger Service Coordinator i SAS✈️ Og endnu engang besøgte jeg en af mine yndlingsbyer, New York, sammen med 3 dejlige mennesker🗽 Nogle fede dage fyldt med shopping, god mad, drinks og alt for mange skridt i benene🏃🏽‍♀️ Foråret og sommeren bød på ikke mindre end 4 ture til Mallorca👙☀️ Nogle fantastiske ferier, allesammen med mit livs kærlighed og flere forskellige medlemmer af familen Thorius💕 Sommerens største fest blev afholdt ved vandet, da min far blev 50 år. Og sikke en fest vi havde🇩🇰 Der var Distortion, der var Viberup Marked, og der var Grøn Koncert i Valby🎊 Jeg sagde mit job op i SAS, sagde farvel (og på gensyn) til mine fantastiske kollegaer, og startede på nyt arbejde hos Carlson Wagonlit✈️ Det nye job blev fejret med en tur til Chicago sammen med min helt vidunderlige svigerinde, A💜 Turen endte dog med at gå til Milano istedet, hvor den stod på pizzaer, bajere, drinks, shopping og en lur i en bus, der pludselig endte i Schweiz samt en tur hjem på flyets fineste pladser i cockpittet🚎✈️ Året har desuden stået på flyveture, busture og togture til Vestjylland og Århus for at besøge min familie og min BFF💕 Julen blev fejret i Vestjylland med min lille familie, præcis som jeg kunne ønske mig det🌲❤️ De sidste dage af 2018 bliver brugt med nogle af mine yndlingsmennesker og Nytåraften bliver ligeledes fyldt med glimmer og kærlighed💜 Lad os glemme nedturene, som året helt sikkert også har budt på, og hælde en allerhelvedes masse glimmer og glitter udover✨
🎆GODT NYTÅR TIL ALLE🎆 #happynewyear #godtnytår #rejser #kærlighed #højdepunkter #highlights #elsker #mereafdet #mine
Read more
🤡Jeg støtter Danske Hospitalsklovne, fordi de spreder glæde hos syge børn og deres familier i meget ...
Media Removed
🤡Jeg støtter Danske Hospitalsklovne, fordi de spreder glæde hos syge børn og deres familier i meget svære perioder. Da jeg blev spurgt om jeg ville være en del af denne kampagne, råbte jeg JA!, fordi jeg kan være med til at gøre en forskel. Der bliver indlagt ca 75.000 børn hvert år, og Hospitalsklovnene ... 🤡Jeg støtter Danske Hospitalsklovne, fordi de spreder glæde hos syge børn og deres familier i meget svære perioder. Da jeg blev spurgt om jeg ville være en del af denne kampagne, råbte jeg JA!, fordi jeg kan være med til at gøre en forskel. Der bliver indlagt ca 75.000 børn hvert år, og Hospitalsklovnene når ud til ca halvdelen. At blive indlagt på hospitalet kan selv for os voksne føles utrygt og skræmmende. Tit føler børnene sig alene, men Hospitalsklovnene hjælper med at forvandle hospitalsstuerne til et hjerterum fuld af leg og magi. Vil du også støtte denne sag? Så køb enten en rød næse eller doner med en SMS til 1919 med teksten “klovn 50” eller “klovn 100” og støt med 50 eller 100 kr. #reklame #spredglæde #danskehospitalsklovne #ejblottillyst #rødenæser #jegvilgøreenforskel
Read more
Det er 20 år siden i dag. Det var en fredag. Vejret var lige så varmt og fortryllende som i dag. Drengen ...
Media Removed
Det er 20 år siden i dag. Det var en fredag. Vejret var lige så varmt og fortryllende som i dag. Drengen var i blåt. Jeg var i jakkesæt. På vej til bestyrelsesmøde. Det kom jeg aldrig til. Vi cyklede ned til lægen. Drengen bag på. Inden dagpleje. Han kom aldrig i dagpleje igen. Sort Raleigh. Hvid ... Det er 20 år siden i dag. Det var en fredag. Vejret var lige så varmt og fortryllende som i dag. Drengen var i blåt. Jeg var i jakkesæt. På vej til bestyrelsesmøde. Det kom jeg aldrig til. Vi cyklede ned til lægen. Drengen bag på. Inden dagpleje. Han kom aldrig i dagpleje igen. Sort Raleigh. Hvid kanin-bamse i cykelkurv. Jeg kan stadig mærke bevægelsen. Og at noget var forkert. Barnet på 2 år var blevet lettere, ikke tungere, at sætte i cykelsædet. Der faldt hvide kirsebærblomster som snefnug på os på den korte solrige tur fra Birkegade til Sortedam Dosseringen. Foran lægen mødte vi en mor, der i dag har en blomsterbutik, hun var der med sin lille datter, der hed det samme som min farmor: Olga. De mærkeligste ting, man husker. Jeg måtte bære drengen. Træthed, tissetrang, vægttab, ekstrem tørst. Tapper. Både da og i alle årene efter. “Det er nok bare kriller i halsen”. Sagde lægen. Jeg insisterede på blodprøver. Travlhed. Surhed. Og så svaret: “aj hvor sindssygt, du har jo ret, han har jo diabetes, hvor vildt!”. Så flovhed. Lukket dør. Dreng og jeg alene i laboratorium. To-årig, der spurgte om han skulle dø. Postyr blandt personalet. Låne telefon. Fik fat i min mand. Han kom, på grøn cykel, langs søerne, smuk i hørjakkesæt, sol, kirsebærblomster, syrener, jeg så ham gennem vinduet... vidste intet ville blive det samme nogensinde. Han havde holdt sin store tale, da jeg ringede, folk kan stadig huske, at han gik midt i det, et fyldt auditorium. Nu. Hospitaler. Så endelig Glostrup. Så panik. Fem hvide kitler arbejdede bøjet hen over min lille dreng. Træd tilbage. Drop. Gipsarm for at holde slanger. Solen skinnede. Varmt. Han måtte ikke få is. Ingenting blev som før. Men det blev godt. På en anden måde. Jeg mistede meget den dag. Mit arbejde. Livet som jeg kendte det. Vores liv blev anderledes, men godt, anderledes. I mange år var det overlevelse. 8 blodprøver i døgnet. Mindst. 6 måltider. Insulin. Kontrol. Søvnløshed. Ængstelse. Alt gik godt. Men jeg vågnede op helt udmattet i morges. På 20 års dagen. Kroppen husker. Vi klarede det! Alt er godt nu! Og jeg sender varme tanker til alle dem, der våger over små syge børn lige nu! På denne fortryllende dag... 🙏🏼💙🙏🏼
Read more
Tirsdag d. 6/3 kom den Nationale Sundhedsprofil 2017 med nye tal om dankernes sundhed. De efterfølgende ...
Media Removed
Tirsdag d. 6/3 kom den Nationale Sundhedsprofil 2017 med nye tal om dankernes sundhed. De efterfølgende 48 timer blev en næsten none stop samtale med diverse medier om tallene for overvægt. Men det er ikke kun de nationale medier som har interesse. Jeg oplever en voldsomt stigende interesse ... Tirsdag d. 6/3 kom den Nationale Sundhedsprofil 2017 med nye tal om dankernes sundhed. De efterfølgende 48 timer blev en næsten none stop samtale med diverse medier om tallene for overvægt.
Men det er ikke kun de nationale medier som har interesse. Jeg oplever en voldsomt stigende interesse fra studerende på alle uddannelsesniveauer, der ønsker hjælp og svar til opgaver om emnet overvægt. Jeg ville så gerne kunne bidrage og hjælpe alle der ringer til mig, men døgnet har kun 24 timer, og derfor må jeg desværre også sige nej til nogen. Men jeg gør alt hvad jeg kan for at bridrage. I sidste uge havde jeg og min klient @christina.jensen94 besøg af to journaliststuderende, som var i praktik hos DR. Her blev der talt om udfordringen med danskernes stigende vægt. Dette har jeg udtalt mig om mange gange tidligere, og mit svar er stadig det samme. Det er en brændende platform, der berører os alle enten direkte eller indirekte. Som individ og samfund, skal vi tænke i nye metoder, hvis vi skal bremse denne stigende kurve, det gælder hele vejen rundt i vores samfund.
#fysiodanmarkhelsingør #vægttab #sundhed #sundlivsstil #fitfam #healthyfood #healthy #sund #obesity #nostigma #lifestyle #dr #weightloss #forebyggelse #instagood
Read more
Nævnte tidligere i min story at mit prep mod @ironrebelshow var det hårdeste.... Hvad menes der med det? 🧐 Jeg er en person, der er min egen største kritiker. Nok så mange gange kan man få ros, søde beskeder og komplimenter via de sociale medier eller i træningscentret.... Men ærligt... Så ... Nævnte tidligere i min story at mit prep mod @ironrebelshow var det hårdeste.... Hvad menes der med det? 🧐 Jeg er en person, der er min egen største kritiker. Nok så mange gange kan man få ros, søde beskeder og komplimenter via de sociale medier eller i træningscentret.... Men ærligt... Så det tit svært at finde en balance mellem at lade det fortrænge eller trænge helt ind.... Er af det stof, at intet nogensinde er godt nok. Jeg føler mig aldrig god nok, og dette er gældende i alle aspekter. Lige fra arbejde, til veninde, til søster eller i træningscentret. Mit eneste formål med at vælge et show som Iron Rebel, var at bevise overfor mig selv at jeg IKKE ligger på den lade side, for skuffelsen efter Danmarksmesterskaberne har vitterligt sat sine spor i mig. Husker tydeligt de sidste 5 uger inden dagen, frygtede sådan jeg blev ramt af de samme ting jeg gjorde op mod DM... Forstoppelse, stress, tanke mylder og alt der ikke må ske, da dette sætter sine spor på ens fysik. Normalt er jeg ikke en pylder person, tager de fleste ting i stiv arm og er ofte super positiv omkring diverse ting. Men hver evig eneste dag de sidste 3 uger, føltes som år.... Græd hver dag til træning, fordi jeg blev ved og ved og ved.... Det farlige er at i takt med man kommer bedre og bedre form, så kan ens led og kroppen generelt ikke klare sammen mængde belastning. Men dette betød intet for mig, jeg løftede det tungeste ugen op til... Pressede mig selv 110% og alt dette gav mig følelsen på dagen at jeg umuligt kunne have gjort andet. Og jeg tror dette er et af de vigtigste formål inden for denne livsstil, at man når det punkt hvor man faktisk ikke føler noget kunne være gjort anderledes og resten må være op til dem der har dømme kraften. Jeg var glad, lykkelig og stolt. Fordi jeg vidste at det som jeg kom med, ikke kunne være et sekund bedre. Udover jeg måske kunne have forsøgt at carbe mig selv hårdere op, men jeg havde den bedste følelse inden i. Og det har jeg stadig.... at se tilbage giver mig millioner af følelsesladede følelser, fordi det er er moment der beviser at jeg rejste mig i den mørkeste tid.... Og genvandt mig selv og mit drive, min passion og livskvalitet!
Read more
Aftensmaden blev en god samling af en masse rester piftet op med de lækreste produkter fra @detitalienskekoekken ...
Media Removed
Aftensmaden blev en god samling af en masse rester piftet op med de lækreste produkter fra @detitalienskekoekken I har nok lagt mærke til jeg bruger en hulens masse lækkerier derfra, og igår fik jeg fyldt lidt op igen med nogen af mine ynglings produkter derfra, samt nogen nye jeg ikke har ... Aftensmaden blev en god samling af en masse rester piftet op med de lækreste produkter fra @detitalienskekoekken 😍😍 I har nok lagt mærke til jeg bruger en hulens masse lækkerier derfra, og igår fik jeg fyldt lidt op igen med nogen af mine ynglings produkter derfra, samt nogen nye jeg ikke har smagt før😛😛 Jeg går sindsygt meget op i kvalitet når det kommer til mad. Aftensmaden her som egentlig er vanvittig simpel, er det uundværligt med produkter der virkelig kan sætte fut på smagene, og @detitalienskekoekken leverer den kvalitet og smag jeg virkelig elsker❤️ De forhandler en masse italienske specialiteter, som de nøje selv udvælger fra mindre familevirksomheder i Italien❤️ De har flere prisvindende og anerkendte ekstra jomfru olivenolier! Og en god olie er stærkt undervurderet og kan pifte en hvilken som helst "kedelig" ret op! Gode olier er et must i min madlavning, og den nye jeg fik med trøffel som jeg har vendt i salaten her er GUDDOMMELIG😛 Seriøst ELSKER trøffel, og denne olie smager hverken for lidt eller for meget af trøffel😛 Den hvide balsamico der også er ny for mig har jeg vendt i mine tomater med lidt groft flagesalt. Den er lidt mildere end sort balsamico og smager så godt! Og utrolig lækker til mange lette sommerretter😋Derudover har de en masse kolonialvarer såsom pasta, lasagneplader, risotto, pastasauce, tapenader, pesto m.m. Høj kvalitet er kendetegnet ved alle produkter, og jeg kan virkelig kun anbefale at anskaffe nogen af de her lækre ting - Utroligt hvor lidt ekstra kærlighed der skal til før en ret virkelig springer ud fra sin bedste side❤️ Mine favorit produkter er uden tvivl deres olier, specielt trøffelolien, den med rosmarin og citron. Deres vanvittige lækre trøffelsalsa som er god til SÅ meget lige fra fisk, pasta til salater og grøntsager😛 Deres røde pesto. Begge balsamico eddikerne, deres soltørrede tomater, deres økologiske pastasauce og de flåede tomater🍅 Uhmm.. Amen alt er bare så lækkert! Glæder mig til at smage deres pikant krydderi jeg også lige har fået og tomatsalsaen😍 Hvis du ligesom jeg går op i kvalitet og velsmag så hop ind på: www.detitalienskekoekken.dk 🙆 Rabatkoden: "iform" giver dig 15% på hele ordren🤗
Read more
Vi lever i en verden af utilfredshed. Intet er godt nok og er man ikke tilfreds med sig selv, er man ...
Media Removed
Vi lever i en verden af utilfredshed. Intet er godt nok og er man ikke tilfreds med sig selv, er man sjældent tilfreds med de andre. Hver dag næres en voksende utilfredshed. Klædeskabets overproppede orgie af ligegyldigheder. Dét man mangler synger fra stativet i en butik, der sælger selvværd ... Vi lever i en verden af utilfredshed. Intet er godt nok og er man ikke tilfreds med sig selv, er man sjældent tilfreds med de andre.
Hver dag næres en voksende utilfredshed.
Klædeskabets overproppede orgie af ligegyldigheder. Dét man mangler synger fra stativet i en butik, der sælger selvværd - pakket i silke.
Overboens larm af trippende fødder og klodser der rammer gulvet. Underboens mærkelige lugte af ukendte lande og fremmede sprog. Naboens hæk. Bilen der ikke fik flyttet sig hurtigt nok og derfor hænger man i en lysregulering af støj. Idiot.
Vægten der konstant bevæger sig forkert og ham/hende ved din side – også dette år – som året før og du føler … næh ved, der findes noget andet og muligvis lidt bedre længere nede af vejen.
Måske er utilfredsheden en grundlæggende betingelse for alle de liv, der i virkeligheden ikke har så meget at klage over?  Thi var overlevelse en hverdagsbetingelse ville alle de timer der opstod, uden endnu en kamp – være en tilfredsstillelse i sig selv.
Det vi fodrer vokser og derfor vil ’mere ha mere’, ‘andre bør mene det samme’ og intet bliver nogensinde helt godt nok.
Jeg øver mig i ’godt nok’. I mådehold og nøjsomhed. Det holder indimellem hårdt. For der var engang, hvor mit liv så helt anderledes ud. Dengang måtte jeg konkludere, at det ikke bidrog til den lykke jeg søgte og jeg tror af et ærligt hjerte, at den pris for lykke jeg dengang betalte, er en pris jeg aldrig helt kommer til at slippe af med.
Mit hjertes konstante uro. Min hjerne, der stadig føler den skal vride det optimale ud af alle situationer.
Og det er netop denne uro og dette hastværk der tager livet af lykken, roen og balancen i de fleste menneskeliv.
Vi ved det jo godt: lykken handler ikke om at ‘eje’. Ikke om magt.
Lykken handler om at ‘være’. At føle meningen - mærke kaldet.
At kæmpe for noget, der ikke kan måles i misundelse eller beundring, men simpelthen, inderst inde, opleve hvordan stoltheden over at have gjort en forskel sætter sit net af rødder i dit fundament.
Og det blev gjort i kærlighed og den kærlighed vil løbe tilbage til din sjæl. Som havet. Dit ocean af langstrakte dønninger og et uendeligt dyb. Det er det du er. Du ved det godt. Inderst inde.
Read more
Næsten lige så længe jeg kan huske tilbage er jeg blevet præsenteret for ideen om at piger/kvinder ...
Media Removed
Næsten lige så længe jeg kan huske tilbage er jeg blevet præsenteret for ideen om at piger/kvinder er hinandens konkurrenter. Gode veninder, ja, men der var ikke langt fra venskab til den sydende jalousi der lå lige under overfladen og boblede. Jeg så andre piger blive pillet kollektivt ... Næsten lige så længe jeg kan huske tilbage er jeg blevet præsenteret for ideen om at piger/kvinder er hinandens konkurrenter. Gode veninder, ja, men der var ikke langt fra venskab til den sydende jalousi der lå lige under overfladen og boblede. Jeg så andre piger blive pillet kollektivt ned hvis de fik for meget positiv energi eller opmærksomhed, især hvis den kom fra det modsatte køn, og har også selv stået i rollen som modtager i en ekstremt sårbar alder da en stor gruppe af mobbere (det var en gruppe ældre piger der startede det op) prøvede at knække mig fordi jeg skilte mig ud og tillod mig at være. Og hvorfor er det så at vi føler der kun er plads til at én kan shine af gangen? Og at man ved at støtte og tale hinanden op på den måde selv bliver mindre værd? Fordi det er OVERALT! “Dontcha wish your girlfriend was hot like me?” Læg mærke til det når du ser film, hører musik eller bare lyt på hvordan kvinder desværre ofte taler grimt om hinanden for at hive sig selv op. I min branche, musikbranchen, begyndte jeg at se et mønster som har været lidt af en øjenåbner. “Vi kan desværre ikke signe dig på vores pladeselskab fordi vi har nok kvinder” “Du blev desværre ikke booket til den festival fordi pladsen gik til x (som var kvinde men lavede noget musik i en helt anden boldgade) og alle de gange jeg har oplevet at blive bedømt på alt andet end min musik og talent men blevet omtalt fornedrende pga mit køn. Og aldrig nogensinde har jeg mødt en mand der er blevet mødt med de samme problemer pga han var en mand. Tværtimod ser jeg ofte hvordan mænd bakker hinanden op både i venskaber og i professionelle sammenhænge.Det SKAL vi lave larm over når vi bevidst bliver ekskluderet MEN vi skal også starte revolutionen indefra og svare igen ved at insistere på at bryde mønstret! No wonder det fucker med vores hoveder når vi bliver mødt med det billede, at vi ikke alle kan være awesome. Gu fanden kan vi da så! Vi skal bare turde stikke nakken ud, række ud og holde fast. Med det vil jeg sige #hejsøster og opfordre alle dejlige damer derude til at turde at stole på hinanden og gøre jer sårbare over for hinanden så vi kan bygge hinanden OP. Jeg er i hvert fald klar! HEJ SØSTER❤️
Read more
Den sidste dag på #smuk18 blev en regnfuld affære, men hvad betyder det egentlig, når man har Danmarks smukkeste publikum? ️ TAK til alle smuklinge, til alle medhjælpere, til alle artister. I skaber denne fremragende fest, og vi glæder os allerede til at gøre det sammen med jer igen i 2019 ... Den sidste dag på #smuk18 blev en regnfuld affære, men hvad betyder det egentlig, når man har Danmarks smukkeste publikum? ♥️♥️ TAK til alle smuklinge, til alle medhjælpere, til alle artister. I skaber denne fremragende fest, og vi glæder os allerede til at gøre det sammen med jer igen i 2019 - når vi alle igen har overskud på søvnkontoen 😉
Read more
Jeg revner af stolthed..... igen! I er måske nogen der kan huske et opslag jeg lavede for et år siden. ...
Media Removed
Jeg revner af stolthed..... igen! I er måske nogen der kan huske et opslag jeg lavede for et år siden. Min mand og min mors mand har stiftet @cookingforacausedk som hvert år afholder en velgørenhedsmiddag hvor det fulde, ikke overskud, men det fulde beløb, helt ubeskåret går til et velgørende ... Jeg revner af stolthed..... igen! I er måske nogen der kan huske et opslag jeg lavede for et år siden. Min mand og min mors mand har stiftet @cookingforacausedk som hvert år afholder en velgørenhedsmiddag hvor det fulde, ikke overskud, men det fulde beløb, helt ubeskåret går til et velgørende formål. Sidste år samlede de 71.250kr sammen og beløbet i år ender i samme ende af skalaen. I år går beløbet til Projekt UDENFOR som bringer varme måltider ud til hjemløse. Må man godt være stolt? Ja! Jeg er så stolt over at have en mand med hjertet så meget på det rette sted. En familie i det hele taget. De er fantastiske! I år huser de 64 spisende gæster i Masterchef studiet og de har fået landets dygtigste kokke til at stille op, med det ene formål, at hjælpe de mennesker der har brug for det. Alle, ALLE, stiller sin arbejdskraft til rådighed sådan at indtjeningen fra billetsalget til denne middag går ubeskåret til velgørenhed. Sidste år blev en kæmpe succes og baren er sat endnu højere i år. Det er derfor ikke underligt at deres arrangement i år blev udsolgt på bare tolv dage, stolt igen? Meget! Helt nede i maven. Og I vil med garanti kende nogle af de kokke de har fået med; blandt andet Thomas Castberg fra Masterchef og andre af landets dygtige (Michelin) kokke. Jeg ville blive helt utrolig glad hvis I vil støtte op om deres side herinde og gerne på facebook også hvor I iøvrigt kan vinde de sidste to billetter til denne aften med hele 11 serveringer og de mest velvalgte vine. De har stiftet Cooking for A Cause alene fordi de drives af at hjælpe andre, ved siden af deres fuldtidsarbejde vel og mærket ❤️ Tak fordi I læste med så langt. Et opslag fra en heldig kone. #cookingforacausedk #velgørenhed #sammenervistærke #næstekærlighed
Read more
1-0 til Nina <span class="emoji emoji1f4aa"></span> Størstedelen af mit liv har jeg kæmpet med en hårdhed, en indre dommer der har fortalt ...
Media Removed
1-0 til Nina Størstedelen af mit liv har jeg kæmpet med en hårdhed, en indre dommer der har fortalt jeg ikke er god nok med mindre jeg gjorde en masse. Er ret så usand overbevisning. Og en overbevisning der har ført ret mange negative konsekvenser med sig. Jeg er sikker på mange af jer kender ... 1-0 til Nina 💪 Størstedelen af mit liv har jeg kæmpet med en hårdhed, en indre dommer der har fortalt jeg ikke er god nok med mindre jeg gjorde en masse. Er ret så usand overbevisning. Og en overbevisning der har ført ret mange negative konsekvenser med sig. Jeg er sikker på mange af jer kender sådan en stemme ❤️ I forhold til træning har det tidligere resulteret i overtræning, og når jeg var træt blev jeg endnu hårdere. Idag var jeg træt. Tog en lur og ville gerne træne, men kroppen var træt. Istedet for at piske den igang mødte jeg mig og min krop hvor jeg er idag. Så jeg startede med noget langsom mobilitetsfis (tjek evt. de der stories der er i min profil). Så lavede jeg noget pilates agtig fis, noget i et roligt tempo. Så dansede jeg. Så fik jeg lyst til at træne med mine kettlebells og lavede snatches, pushpress, split squats, 1-bens baldeløft og tigerpushpress 💪 Fordi jeg havde lyst. Fordi jeg gav min krop lov til at følge med. Fordi jeg tog mig tid til mildhed, at møde mig selv hvor jeg var. Hvis jeg havde presset mig selv var der sket en af to ting, enten havde jeg gennemført en lorte træning jeg havde presset mig selv til eller også havde jeg givet op. Nogle gange er det godt givet ud lige at bruge ti minutter ekstra, og så få hele dig med. Træning behøver ikke være enten/eller, sort/hvid. Din træning kan også være et sted hvor du øver dig i mildhed og egenomsorg ❤️ P.S. Selvfølgelig har vi alle træninger der bare skal køres igennem sådan er det jo, men måske du kan bruge det til noget hvis du sidder lidt fast i nogle uhensigtsmæssige mønstre 😘 #ninafrahorsens #hverdagssund #psykomotorik #psykomotoriskpersonligtræner
Read more
• SATURDAY RUN • Der var lagt en super aktiv plan på denne smukke lørdag, løbe med Emma ned til svømmehallen, ...
Media Removed
• SATURDAY RUN • Der var lagt en super aktiv plan på denne smukke lørdag, løbe med Emma ned til svømmehallen, svømme med lillepigen og løbe retur, men idet vi når derned er politiet overalt og man kan høre brandbiler - alt var spærret og ingen måtte nærme sig pga en bil med gasflasker var i brand ... • SATURDAY RUN • Der var lagt en super aktiv plan på denne smukke lørdag, løbe med Emma ned til svømmehallen, svømme med lillepigen og løbe retur, men idet vi når derned er politiet overalt og man kan høre brandbiler - alt var spærret og ingen måtte nærme sig pga en bil med gasflasker var i brand imellem Greve center og svømmehal 😔 Så det blev ikke til en svømmetur, så løbebilen, Emma og mor kunne vende om og løbe til Waves hvor der blev hyggede lidt 😊 Så tur/retur blev til en løbetur på 5,7k - bagsiden er så bare at nu er mit knæ 🤬🤬 og det er BARE så typisk, så irriterende, så dårlig timet, ja på pænt jysk “mega træls” 😡 ________________________________________________________ #SaturdayRun #OffToSwimming #RunningMom #LørdagsTur #FitMommy #MotherAndDaugtherRun #SwimCancelled #LøbetTurRetur #LøbeMor #GirlsOnTheRun #Fitness #FitMor #KnæProblemerIgen #DownsideKneeProblem #IForm #KnæetErStåetAf #LøbForSatan
Read more
Ærlig, angst, sårbar. Jeg har som så mange andre, igennem det meste af mit liv følt mig forkert, ...
Media Removed
Ærlig, angst, sårbar. Jeg har som så mange andre, igennem det meste af mit liv følt mig forkert, følt at jeg ikke var god nok og at min krop skulle gemmes væk.. For man kan da ikke tillade sig at bære stramt eller sexet tøj hvis man har deller vel? ... Jeg altid har tænkt at min krop var unormal, grim ... Ærlig, angst, sårbar.
Jeg har som så mange andre, igennem det meste af mit liv følt mig forkert, følt at jeg ikke var god nok og at min krop skulle gemmes væk.. For man kan da ikke tillade sig at bære stramt eller sexet tøj hvis man har deller vel? ... Jeg altid har tænkt at min krop var unormal, grim og tyk, og igennem årene har jeg udsat den for så meget had og sulteture, overspisning.... Det gør mig SÅ ked af det at tænke på den unge pige med angst, som jeg var, som havde en helt normal og perfekt krop, gik rundt og hadede sig selv for den... For et halvt års tid siden, faldt jeg tilfældigt over @emiliemelgaardjacobsen og @sofielafille instagramprofiler, jeg blev dybt inspireret og tænkte NU måtte det være nok! Slut med alt den selvhad og igang med at dele kærlighed ud, også til mig selv og min krop! Siden da har mit syn på mig selv ændret sig en del.. Der er stadig lang vej endnu, jeg har stadig mange dage hvor jeg tager mig selv i at tænke, at jeg og min krop ikke er gode nok.. Men jeg øver mig hver dag i selvkærlighed og det her post er så GRÆNSEOVERSKRIDENDE!
Så her er jeg, skælvende men uden at holde mig tilbage, skøn, blød og helt perfekt 😌 🙈

TAK, fordi i spreder ringe i vandet, fordi i spreder kærlighed og inspirere os, TAK fordi i er jer ❤️ @emiliemelgaardjacobsen @sofielafille
#brydud #skruop #duheltperfekt #grænseoverskridende #liveternu #glæde #kærlighed #budskab #thisisme #hejsøster #girlpower #dansdetud #ærlig #sårbar #angst #me
Read more
Blev bedt om at gribe 10 vigtige ting til et impulsivt døgn i Aarhus. Men har jo kun brug for 9: Natbriller, ansigtsmist med hyaluron, blødt renseskum, SPF, engangs-ampul med serum til natten, diskret solpudder, cremet gloss, kaffeskrub til kroppen og håndcreme. Faktisk kan de sidste to ... Blev bedt om at gribe 10 vigtige ting til et impulsivt døgn i Aarhus. Men har jo kun brug for 9: Natbriller, ansigtsmist med hyaluron, blødt renseskum, SPF, engangs-ampul med serum til natten, diskret solpudder, cremet gloss, kaffeskrub til kroppen og håndcreme. Faktisk kan de sidste to nemt undværes, men jeg må teste, om Frank Body vitterlig gør det bedre end mit eget brugte kaffegrums. Håndcremen skyldes alene et crush på Byredo...af slagsen, der åbenbart får en til at glemme deodoranten.
Read more
Snuppede lige et billede med i dag <span class="emoji emoji1f605"></span><span class="emoji emoji1f4aa"></span> (Godt lys, god farve og nyt hår det kræver vidst en lille update ...
Media Removed
Snuppede lige et billede med i dag (Godt lys, god farve og nyt hår det kræver vidst en lille update her på siden ) Obs.. langt opslag MEN håber du har lyst til at læse med om nogle personlige tanker og refleksioner Der har ikke været så meget aktivitet her på siden, men det bunder i at jeg ikke ... Snuppede lige et billede med i dag 😅💪 (Godt lys, god farve og nyt hår det kræver vidst en lille update her på siden 😍)
Obs.. langt opslag MEN håber du har lyst til at læse med om nogle personlige tanker og refleksioner 🙈
Der har ikke været så meget aktivitet her på siden, men det bunder i at jeg ikke har følt der var så meget at dele🤔
Jeg har de sidste par måneder været igennem nogle ret store ændringer i min hverdag og har måtte tage nogle beslutninger som har krævet en del omtanke!!
Jeg har stoppet samarbejdet med min sponsor Nutramino og jeg er stoppet på det studie som jeg har gået på det sidste halve år.
Lige nu træner jeg ikke regelmæssigt - nogle uger 1 gang om ugen nogle uger intet.
Men jeg føler jeg er ved at være inde i en god fase med motivation igen ☺️🙌 Jeg har hørt på mange kommentarer fra forskellige folk omkring min træning, der ikke kan forstå hvordan det kan fylde så meget af ens liv til ligepludselig ikke at fylde særlig meget (hvilket det jo stadig gør da jeg arbejder med det og næsten er i centeret hver dag alligevel) - men sagen er den at jeg også havde en masse andre ting som jeg godt kunne lide at lave inden, som blev lagt til side i en periode af mit liv fordi der ikke var plads til det hele (hvis jeg skulle gøre det på et højt/seriøst plan)
Jeg har det rigtig godt med min krop også selvom jeg har mistet meget muskelmasse🙄 (det ryger desværre hurtigere end det tager at bygge det op)
Selvom jeg ikke selv træner meget - så hjælper jeg en masse seje klienter med at nå deres mål og presser dem igennem deres træning. 😈
Der er sket meget på kort tid, en ny hverdag og en ny start for mig i 2018! Jeg er selv super spændt på nogle af de ting jeg har sat mig for ☺️ Jeg håber i stadig har lyst til at følge med selvom der nok kommer en del andre ting på siden her også😁🙆🏾‍♀️ puuuh dejligt at kunne komme ud med det og tak fordi du læste med så langt 😅
#stairmaster #senerebentræning #detkørerfandme #workout #selfie #fitnessmotivation #happy #fitness #fitspo #fitfam #instafit #flex #myfw #bussen #århus
Read more
 #Repost @helloimjustareader ・・・ (Anmelder eksemplar fra @politikensforlag) - ”Små påsatte ...
Media Removed
#Repost @helloimjustareader ・・・ (Anmelder eksemplar fra @politikensforlag) - ”Små påsatte brande”, er en meget anmelderrost bog (bla har den vundet `årets bog 2017` af Amazon), derfor havde jeg meget høje forventninger til bogen. Og den levede næsten op til mine forventninger, ... #Repost @helloimjustareader ・・・
(Anmelder eksemplar fra @politikensforlag)
-
”Små påsatte brande”, er en meget anmelderrost bog (bla har den vundet `årets bog 2017` af Amazon), derfor havde jeg meget høje forventninger til bogen. Og den levede næsten op til mine forventninger, det var bare lige som om, der manglede det sidste.
-
I bogen følger vi to familier, (familien Richardson, der har boet i kvarteret i flere år, og familien Warren som lige er flyttet til kvarteret,) der begge bor i villakvarteret ”Shaker Heights”, hvor alt fremstår perfekt, og ingen bryder normerne.
Da venner af familien Richardson, forsøger at adoptere et barn af kinesisk-amerikanske-rødder, bliver kvarteret nødt til at vælge side, hemmeligheder kommer frem, og byens ry krakelerer.
-
Som jeg nævnte, levede bogen ikke helt op til mine forventninger, men den var stadig rigtig god. Jeg kunne rigtig godt lide selve ideen med bogen, og den måde den var bygget op på. Jeg plejer ikke at være særlig vild med 3. persons fortæller, men det fungerede rigtig godt i bogen. Jeg kunne særligt godt lide de kapitler, der omhandlede Mia`s fortid, og jeg ville elske at læse mere om det.
Det jeg mener med, at der lige mangler det sidste, er f.eks. at jeg følte at der gik rigtig lang tid, før at vi kom til selve plottet i bogen. Til tider kunne bogen også være lidt gammeldags, i fht. til sproget. Jeg følte heller ikke at bogen blev afsluttet ordentligt, der var bygget meget spænding op til afslutningen, der var bare nogle ting der ikke blev sagt, personer man gerne ville have hørt mere til, osv.
-
Bogen får af mig ⭐️⭐️⭐️⭐️/ 5 stjerner
Read more
Samtalen med Danmark er begyndt. Havde en storartet formiddag i Slagelse. Blev især bevæget af ...
Media Removed
Samtalen med Danmark er begyndt. Havde en storartet formiddag i Slagelse. Blev især bevæget af en kvinde, der fortalte mig, hvordan hun savner samtaler om livet og vores værdier. Med kollegaerne ender det oftest i faglige diskussioner og arbejde. Alt for lidt om det, der gør livet værd at ... Samtalen med Danmark er begyndt. Havde en storartet formiddag i Slagelse. Blev især bevæget af en kvinde, der fortalte mig, hvordan hun savner samtaler om livet og vores værdier. Med kollegaerne ender det oftest i faglige diskussioner og arbejde. Alt for lidt om det, der gør livet værd at leve. Sammen opfandt vi muligheden for at “gå til samtale” ligesom man går til sport eller spejder. #DANSK #dkpol
Read more
Status er, at jeg er velankommet til det varme og solrige Spanien, der allerede byder på fornuftige ...
Media Removed
Status er, at jeg er velankommet til det varme og solrige Spanien, der allerede byder på fornuftige temperaturer og ikke mindst smukke omgivelser. Jeg har glædet mig utrolig meget til denne tur, hvorfor jeg er ufattelig lettet over endelig være her og dermed også være fri for den danske kulde. ... Status er, at jeg er velankommet til det varme og solrige Spanien, der allerede byder på fornuftige temperaturer og ikke mindst smukke omgivelser. Jeg har glædet mig utrolig meget til denne tur, hvorfor jeg er ufattelig lettet over endelig være her og dermed også være fri for den danske kulde. Selvom jeg har set utrolig meget frem til turen og nærmest ikke har kunne vente med at komme afsted, så må jeg nok indrømme, at øjnene blev en smule blanke, da jeg i går sagde farvel til min søster, der kørte mig til lufthavnen med hendes kæreste. Min søster har altid betydet og vil altid betyde meget for mig, så jeg vidste godt, at jeg ville komme til at savne hende, men jeg blev nok alligevel lidt overrasket over, at jeg måtte knibe en tåre, da jeg sad alene i gaten og ventede på flyets afgang, hvilket nok var en kombination af savnet til både min søster og mine forældre. Det viser vel bare én ting; familien betyder ALT for mig!
Jeg glæder mig til dagene hernede og kan slet ikke vente med at udforske området på denne raket af en motorcykel, som jeg netop har lejet til bare samme🇪🇸 #lafamilia #spain #bareudogscoredamer #scorekværnen
____________________________
#m2sportslab #triathlon #training #ironman #ironman703 #swimbikerun #triathlete #fightforit #success #running #swimming
Read more
 #fredagskunst - lige præcis i disse dage er de første anemoner fremme. Det er senere end normalt. ...
Media Removed
#fredagskunst - lige præcis i disse dage er de første anemoner fremme. Det er senere end normalt. Jeg plukkede min første buket i går, den 12.april - jeg plejer at have dem på bordet den 5.april... Men alt er forsinket på grund af frosten i år! Billedet “De første anemoner” er malet i 1889 af Hans ... #fredagskunst - lige præcis i disse dage er de første anemoner fremme. Det er senere end normalt. Jeg plukkede min første buket i går, den 12.april - jeg plejer at have dem på bordet den 5.april... Men alt er forsinket på grund af frosten i år! Billedet “De første anemoner” er malet i 1889 af Hans Andersen Brendekilde (født 1857 i Brændekilde - død 1942). Jeg vil vædde på, at han også bed mærke i anemonernes blomstring - som han har malet på flere billeder - på grund af sin fødselsdag (den 7.april). Værket, der måler 125,7 × 158,7 cm, er i privat eje efter salg på Sothebys, hvor det blev værdisat til 200.000 dollar... Kunstneren hed oprindeligt kun Andersen til efternavn, men tog navneforandring til Brendekilde. Han var uddannet stenhuggersvend og blev modellerer. Senere blev han optaget på kunstakademiet. Her mødte han L.A. Ring, der også kom fra landsbymiljøet... Han er kendt for landskaber, landbymiljøer og senere også socialrealisme. Til foredrag plejer jeg at vise et maleri, der forestiller en landarbejder, som er faldet om på marken, som illustration på sult og hvor vi kommer fra (hårdt arbejde med jorden). I alt findes 36 af hans værker indkøbt til de danske museer, hvor vi kan se dem... PS. Læg mærke til lang nederdel.... Jeg er blevet så betaget af de lange nederdele fra diverse kunstværker, hvor kvinder før 1920 altid var iført lang - gerne sort - nederdel (med sidelommer), så jeg fik syet sådan en til min fødselsdag... #srt #brendekilde #museum #anemoner #exebition #danishart #art #artwork
Read more
Der er nok at glæde sig over sådan en fredag. Der er en måned til #cphmarathon og Victor er begyndt ...
Media Removed
Der er nok at glæde sig over sådan en fredag. Der er en måned til #cphmarathon og Victor er begyndt at #carboloade - der var #spaghetti med #kødsovs til middag. Og der blev spist op. Tobias (også fra #lgiløber ) fik #dengyldnehenrik fordi han er #cool og klar. Puk, Clara og Marie fik #mæpåenpokalen ... Der er nok at glæde sig over sådan en fredag. Der er en måned til #cphmarathon og Victor er begyndt at #carboloade - der var #spaghetti med #kødsovs til middag. Og der blev spist op. Tobias (også fra #lgiløber ) fik #dengyldnehenrik fordi han er #cool og klar. Puk, Clara og Marie fik #mæpåenpokalen (en nyskabelse) for deres moves til sang, mens Marius, Magnus, Sara og Katrine blev filmet til brug i #jyskebankboxen på onsdag. God weekend. #lgi1718 #mæpåen
Read more
[reklame] Det der halv marathon nærmer sig med små skridt, og jeg er en smule nervøs! På trods af ...
Media Removed
[reklame] Det der halv marathon nærmer sig med små skridt, og jeg er en smule nervøs! På trods af en masse træning og undervisning i sidste uge på @marbellafitnesscamp lykkedes det mig at løbe 4 dage; 7 km, 6 km og to dage med bakkeløb 🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Og lad mig bare sige, at det var pænt hårdt og ... [reklame]
Det der halv marathon nærmer sig med små skridt, og jeg er en smule nervøs! På trods af en masse træning og undervisning i sidste uge på @marbellafitnesscamp lykkedes det mig at løbe 4 dage; 7 km, 6 km og to dage med bakkeløb 🏃🏼‍♀️☀️💦🤷🏼‍♀️ Og lad mig bare sige, at det var pænt hårdt og varmt.. Nu har jeg knap 2 uger til at få løbet lidt mere inden det går løs d.16/9. Igår blev det til 10 km med Theo og løbevognen, og i dag 30 min intervalløb med 3% incline. Jeg har et mål om at nå 2 lange ture på 12-15 km inden. Mon nogle af jer kære følgere, skal løbe med til Cph Half? #runyourownstylecph #cphhalf #zalandostyle
Read more
<span class="emoji emoji2728"></span>Only you can change your lifestyle<span class="emoji emoji2728"></span> Jeg har i godt og vel snart 2 år forsøgt at ændre min livsstil ...
Media Removed
Only you can change your lifestyle Jeg har i godt og vel snart 2 år forsøgt at ændre min livsstil og det forhold jeg har haft til mad. Jeg kender af alle til de svære tider, hvor man falder i og hvor man tit tænker, så kan det hele også bare være totalt ligegyldigt. TRUST ME! Jeg har været der🤦🏼‍♀️ ... ✨Only you can change your lifestyle✨ Jeg har i godt og vel snart 2 år forsøgt at ændre min livsstil og det forhold jeg har haft til mad. Jeg kender af alle til de svære tider, hvor man falder i og hvor man tit tænker, så kan det hele også bare være totalt ligegyldigt. TRUST ME! Jeg har været der🤦🏼‍♀️ Jeg har også haft mange dage, hvor jeg ikke har villet tænke på min krop og hvad den VIRKELIG havde brug, og i stedet valgte jeg maden. Til gengæld dyrkede jeg en masse motion og derved fik jeg min gode samvittighed “dækket ind”. Og havde en ide om, jeg kunne tillade mig at spise mere af den grund. Jeg styrketrænede 6 gange om ugen dengang, og syntes selv jeg spiste fornuftigt og havde skåret ned på de sukkerholdige fødevarer. Men jeg tabte mig stadig ikke? Jeg kunne aldrig forstå min krop, og hvorfor den aldrig ville samarbejde med mig? Jeg blev glad af at træne, men jeg blev ikke glad på længere sigt, netop fordi jeg ingen resultater så. Jeg var studerende på gymnasiet og blev student, and you know the drill🤷🏼‍♀️ Så selvfølgelig tog jeg en masse kilo på. Men jeg stod stadig fast ved jeg kæmpede og gjorde det rigtigt. INDTIL jeg trådte på vægten efter studentertiden.. NETOP DER indså jeg, at jeg havde igennem rigtig lang tid givet mig selv skygklapper på og ikke så virkeligheden i øjnene!👀 Det jeg forsøger at fortælle jer, er man hurtigt kan give sig selv undskyldninger og begrundelser på tingene fungerer, selvom de måske ikke gør det. Jeg havde brug for hjælp, simpelthen fordi jeg SELV havde slidt min viljestyrke og motivation væk. Og for den sags skyld også min selvtillid, som er en af os menneskers vigtigste værdier at have, for at vi har det godt!👆🏼 For mit vedkommende kostede det mig en masse kilo og psyke, hvor jeg blev en mere ulykkelig og usikker pige. Jeg har i dag efter næsten 2 års samarbejde med min coach, @anderstrust, fundet ud af, HVAD min krop har brug for, HVORFOR den reagerer som den gør, og VIGTIGST AF ALT HVAD DER SKAL TIL!🏆✨
Read more
Vi har stadig vores sommerferie til gode, men den nærmer sig nu med hastige skridt. Vi smutter nemlig ...
Media Removed
Vi har stadig vores sommerferie til gode, men den nærmer sig nu med hastige skridt. Vi smutter nemlig til Toscana på lørdag #kørselvferie ️så frem kom kufferterne...inden morgenmaden fik jeg også ryddet grundigt ud på kontoret/gæsteværelset på 1.sal. 2 reoler blev fjernet og der blev ... Vi har stadig vores sommerferie til gode, men den nærmer sig nu med hastige skridt. Vi smutter nemlig til Toscana på lørdag #kørselvferie ☀️så frem kom kufferterne...inden morgenmaden fik jeg også ryddet grundigt ud på kontoret/gæsteværelset på 1.sal. 2 reoler blev fjernet og der blev smidt en del ud fra reolerne mv #følesgodt... men de "gammeldags" cd'er..tja de kom frem igen #yt #pyt #synesdehygger 😃
.
.
Finally our summervacation is near. Saturday we are driving to Italy ☺️
.
.
.
.
.
#diy #højseng #kontor #office #diyhome #gørdetselv #guestroom #gæsteværelse #kreativ #bolig #boligliv #boligmagasinet #diyboligmagasinet #hem #indretning #inredning #germaninteriorbloggers #atmine #home #interiorforall #vakrehjemoginterior #finahem #beckersmaling #interiorforall #interior4all #mynordicroom
Read more
The moment you lace up @heydayfootwear its #truelove Navy Tactical Trainers at heydayfootwear.com ...
Media Removed
The moment you lace up @heydayfootwear its #truelove Navy Tactical Trainers at heydayfootwear.com Repost By @maloupetersenofficial: NU blir det rosenrødt A true love story ️ Hvordan jeg mødte mark Vi havde efter længere tid fuldt hinanden på Instagram - mark deltog faktisk i en ... The moment you lace up @heydayfootwear its #truelove Navy Tactical Trainers at heydayfootwear.com
Repost By @maloupetersenofficial: NU blir det rosenrødt
A true love story ❤️
Hvordan jeg mødte mark

Vi havde efter længere tid fuldt hinanden på Instagram - mark deltog faktisk i en af mine give away og vandt for lang tid siden
Efterfølgende havde vi set hinanden træne i vb men aldrig snakket sammen
Vi begyndte at skrive lidt til hinanden
Uden der var noget i det .. En dag tænkte jeg hvorfor tager vi ik en træning? (Piger kan også godt tage initiativ til at spøger om nogle vil ses) 😂

Så det blev en træning i @angergym den 1 juni - Som gik ret vellykket, for siden den dag har vi ikke været fra hinanden 😍

Det er da hvad man kalder
Kærlighed ved første blik
Jeg elsker dig @skovo_fitness ❤️
#fitnesscople #truelove #lovestory #myman #mylove #myeverthing #bf #love #loveyou #always #smile #happy #life #lifestyle #like #thebestday #fitness #fit #fitma #heydayfootwear #miiego #bodybuilding #bodyfitness #dreamscametrue
Read more
I søndags kom jeg med i klub 30, og den her skønhed ved siden af mig samt min familie og venner, gjorde ...
Media Removed
I søndags kom jeg med i klub 30, og den her skønhed ved siden af mig samt min familie og venner, gjorde at det blev en fantastisk dag ! Tak for alle gaverne og tak til alle dem der mindede min om at jeg blev 30 🤣 #30årsfødselsdag I søndags kom jeg med i klub 30, og den her skønhed ved siden af mig samt min familie og venner, gjorde at det blev en fantastisk dag ! Tak for alle gaverne og tak til alle dem der mindede min om at jeg blev 30 🤣✌ #30årsfødselsdag
Spoken Word Festival Onsdag starter den 9. udgave af Spoken Word Festivalen - 10 dage med dagbogsfortællinger, ...
Media Removed
Spoken Word Festival Onsdag starter den 9. udgave af Spoken Word Festivalen - 10 dage med dagbogsfortællinger, intime koncerter, digtoplæsninger, forfatterinterviews, poetry slam, filosofisk samtale og ret meget mere. I år bindes det hele sammen af temaet "afsked (og nye begyndelser)." ... Spoken Word Festival

Onsdag starter den 9. udgave af Spoken Word Festivalen - 10 dage med dagbogsfortællinger, intime koncerter, digtoplæsninger, forfatterinterviews, poetry slam, filosofisk samtale og ret meget mere. I år bindes det hele sammen af temaet "afsked (og nye begyndelser)." Den allerførste anbefaling, der blev skrevet til This Is Odense, var af en afsindig dejlig koncert med Tom Kimmel på Studiestuen under Spoken Word Festivalen for 5 år siden, og siden da er festivalen kun vokset i omfang og kvalitet.
Festivalens mest prominente arrangementer ligger først i næste uge, men allerede i denne uge kan du for eksempel overvære "Kære dagbog" på den Fynske Opera lørdag kl. 19.30, et åben-scene-arrangement, der bryder intimsfæren og sender dig hjem med grin på ærmet, Sofar Stories på et endnu unavngivet sted og Musokes Odyssé - der befinder sig et sted mellem digte og musik - i Storms Pakhus.

Sted: Studenterhuset, Amfipladsen 6, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 16:00 til kl.:00
Arrangør: Spoken Word Festival
#studenterhusodense #odense #thisisodense #mitodense
Read more
I dag var jeg virkelig fristet til at skippe træningen, og istedet hoppe ind på sofaen med hygge-dynen ...
Media Removed
I dag var jeg virkelig fristet til at skippe træningen, og istedet hoppe ind på sofaen med hygge-dynen og bruge dagen på at se Batman-film Det har jo været hyggevejr hele dagen!!🌧 Heldigvis har jeg en omgangskreds der altid giver et motivationsboost, minder mig om hvor givende livsstilen ... I dag var jeg virkelig fristet til at skippe træningen, og istedet hoppe ind på sofaen med hygge-dynen og bruge dagen på at se Batman-film 😅
Det har jo været hyggevejr hele dagen!!🌧😅 Heldigvis har jeg en omgangskreds der altid giver et motivationsboost, minder mig om hvor givende livsstilen er, og ikke mindst altid sætter et smil på mine læber!🙌🏻 Så afsted kom jeg og det blev til en anstændig skulder træning!!
-
Omgiv dig selv med mennesker der trækker dig op, og husk at giv tilbage 10X når de har brug for dig 💪🏻💪🏻🏆
Read more
Sif blev i dag afleveret på pension da jeg flytter ind på Voxhall og Atlas hele weekenden :) Den står ...
Media Removed
Sif blev i dag afleveret på pension da jeg flytter ind på Voxhall og Atlas hele weekenden :) Den står på metal denne weekend og hvis der er noget Århus har produceret igennem årene så er der metal der både er velkendt i ind- og udland Her kan jeg lige i flæng nævne Horned Almighty, Exmorten, Illdosposed, ... Sif blev i dag afleveret på pension da jeg flytter ind på Voxhall og Atlas hele weekenden :)
Den står på metal denne weekend og hvis der er noget Århus har produceret igennem årene så er der metal der både er velkendt i ind- og udland
Her kan jeg lige i flæng nævne Horned Almighty, Exmorten, Illdosposed, Hatesphere og Koldborn m.fl.
Nyeste skud på stammen er Bæst og Møl.

Udover metal er Mimas, January Jaunt, Sky Architets og Lis er Stille nogle bands fra Århus jeg virkelig holder rigtig meget af.

Metal Royale er en festival der gerne vil fremme århusiansk metal og undergrunden hertil 😊
Jeg elsker at arbejde som frivillig til diverse koncerter m.m der er en vild ting at være med til at at for.

#mitårhus #royalmetalfest
Read more
Loading...
Load More
Loading...