Loading...


Unique profiles
15
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Malaysia, Dungun, Terengganu, Malaysia, Scootz
Average media age
910.3 days
to ratio
4.6
Assalam sume...okeh xnak bebel panjang2..korang bole custom kemeja ngan kitorg..iaitu korang ...
Media Removed
Assalam sume...okeh xnak bebel panjang2..korang bole custom kemeja ngan kitorg..iaitu korang bole pilih nk custom cuff n collar yg korang nak. Hah..skang dh bole pakai shirt ala-ala tuxedo gi keje..n korang dh bole dh nk pakai kemeja yg pakai cufflink gi keje..gi kelas pn bole..gi dating ... Assalam sume...okeh xnak bebel panjang2..korang bole custom kemeja ngan kitorg..iaitu korang bole pilih nk custom cuff n collar yg korang nak. Hah..skang dh bole pakai shirt ala-ala tuxedo gi keje..n korang dh bole dh nk pakai kemeja yg pakai cufflink gi keje..gi kelas pn bole..gi dating apetah lagi gi jumpa bakal mertua..😂😂 .

Name : Custom Kemeja Gold Edition
Status : Pre Order
ETA : 2 weeks
Type : Womb Cotton
Colour : Kemeja colour code
Printing Method : Embroidery
Size : S, M, L, XL and XXL
Price : RM129
Postage : RM10

Whatsapp us at 0193612201 or 0162158579 untuk order. Sesimple as that. Tup tap tup tap order bayar then trus smpai di depan pintu rumah atau pejabat anda.

#sayajual #sayajualkemeja #customkemeja #menshirt #kucinghitam #menswear #lokalah #lokalbrand #sapotlokal #tempatan
Read more
Loading...
Hai uols ! . Akak ada dpt customer yg was-was nak beli sb katanya kami pre order. Takut kami tipu ...
Media Removed
Hai uols ! . Akak ada dpt customer yg was-was nak beli sb katanya kami pre order. Takut kami tipu duit ambil barang tak sampai. Awakkkk.. awak order pun belum lg tau.. tp awak dah cakap gtu mcm mana kami nk yakinkan awakkk.. . Ni antara cust yg beri respon utk parcel mereka yang dah dpt. Kalau ... Hai uols !
.
Akak ada dpt customer yg was-was nak beli sb katanya kami pre order. Takut kami tipu duit ambil barang tak sampai. 😅 Awakkkk.. awak order pun belum lg tau.. tp awak dah cakap gtu mcm mana kami nk yakinkan awakkk..
.
Ni antara cust yg beri respon utk parcel mereka yang dah dpt. Kalau tak cukup lg awak boleh click je #deehairafeedback semua feedback cust kami ada kt situ. Tak pernah lg kami tipu ambil duit semata. Kalau ada kecacatan atau baju rosak berpunca dr pihak kami, kami akan tanggung atau pulangkan duit semula tau..
.
Haa, jd jgn was was okay ! Sape yg nak custom made size sndr tu cepat2 whatsapp akak. Kita bole deal segera mungkin.
.
Jangan lupa juga grab harga combo sb lg berbaloi !!
.
🌷HARGA COMBO🌷
3 HELAI RM100
3 HELAI RM100
3 HELAI RM100
.
Deehaira,
📲011-39854565
.
#sayajual #sayajualblouse #bazarpaknil #bazaarpaknil #blousemurah #blouse
Read more
Happy Voting gais! Kakak dah p ngundi oi, panjang je celup ink. Almaklumlah first time <span class="emoji emoji1f602"></span> Korang dh ...
Media Removed
Happy Voting gais! Kakak dah p ngundi oi, panjang je celup ink. Almaklumlah first time Korang dh ngundi ke belom? ke tak cukup umur lagi Yang nak order custom Totebag/Pouch Bag bole wasep ye. Nanti Kakak reply. Now nak cari makan sat..lapaq oi!! Happy Voting gais! Kakak dah p ngundi oi, panjang je celup ink. Almaklumlah first time 😂 Korang dh ngundi ke belom? ke tak cukup umur lagi 🙊

Yang nak order custom Totebag/Pouch Bag bole wasep ye. Nanti Kakak reply. Now nak cari makan sat..lapaq oi!!
Good morning gais! Buatpe tu? Dah sarapan ke? yg pegi sekolah, selamat bersekolah! yg ada class, ...
Media Removed
Good morning gais! Buatpe tu? Dah sarapan ke? yg pegi sekolah, selamat bersekolah! yg ada class, harap x ponteng class sebab sedap kroooh krooh! yg bekerja, happy monday bluessss!! . Okay untuk yg nak custom totebag/pouch bag boleh contact Kakak ye 019-5079435 atau click je link dkt bio ... Good morning gais! Buatpe tu? Dah sarapan ke? yg pegi sekolah, selamat bersekolah! yg ada class, harap x ponteng class sebab sedap kroooh krooh! yg bekerja, happy monday bluessss!! .
Okay untuk yg nak custom totebag/pouch bag boleh contact Kakak ye 019-5079435 atau click je link dkt bio tu haaa 😘
.
Promosi sempena TEACHERS DAY masih lagi berjalan sehingga 16 May nih. Tak kira apa² jenis design yg korang request, cuma RM25! RM25! RM25! SAHAJA tauuuu.. so rugi tak grab promo nih. Promo khas Kakak buat sempena nak korang hargai cikgu² korang dgn hadiahkan dyorg Totebag! Bole cikgu² isi buku² dyorg yg berat tu 😝
Read more
Dah lama tak upload gmbr... Sorry la sekarang tengah sibuk nak naikkan business.. Jadi mana kawan2 yang tengok video ni. Jangan lupe follow @ramahmesrafleks @ramahmesrafleks @ramahmesrafleks Nak pape barang kasi roger.. Insyallah kita bole supply.. Harga mesti cun... #takminatpunroger ... Dah lama tak upload gmbr...
Sorry la sekarang tengah sibuk nak naikkan business.. Jadi mana kawan2 yang tengok video ni.
Jangan lupe follow
@ramahmesrafleks
@ramahmesrafleks
@ramahmesrafleks
Nak pape barang kasi roger..
Insyallah kita bole supply..
Harga mesti cun...
#takminatpunroger #kamiberniaga #bannermurah #buntingmurah #custom #kotak #businesscard #baju #TnG #apepunbole #janjiberniaga
Read more
Pasang dah siap dah..angle nak shoot gambar pulak tak ada...ruang sempit..jadi lah bole buat kenang ...
Media Removed
Pasang dah siap dah..angle nak shoot gambar pulak tak ada...ruang sempit..jadi lah bole buat kenang kenangan #jurukrafstudio #customshop #custom #furniture #customfurniture #customdoors #slidingdoors #barndoor #industrialdesign #interiordesign #homedecor #homeideas ... Pasang dah siap dah..angle nak shoot gambar pulak tak ada...ruang sempit..jadi lah bole buat kenang kenangan

#jurukrafstudio #customshop #custom #furniture #customfurniture #customdoors #slidingdoors #barndoor #industrialdesign #interiordesign #homedecor #homeideas #woodworking #metalwork #pinewood #pallet #shahalam #shahalamresident #shahalamcity #setiaalam
Read more
Loading...
Adik , Angah & Along......bole guna kat roti jugak ke? Heheh. Kami adalah pengilang & pembekal ...
Media Removed
Adik , Angah & Along......bole guna kat roti jugak ke? Heheh. Kami adalah pengilang & pembekal aneka roti premium & custom kepada restoran, cafe, foodtruck, kiosk, kantin & individu. Pertanyaan & tempahan ....wassap je kami di 013.391.3439 013.391.3439 013.391.3439 #muslimbaker ... Adik , Angah & Along......bole guna kat roti jugak ke? Heheh.

Kami adalah pengilang & pembekal aneka roti premium & custom kepada restoran, cafe, foodtruck, kiosk, kantin & individu. Pertanyaan & tempahan ....wassap je kami di
013.391.3439
013.391.3439
013.391.3439

#muslimbaker #malaysianbaker #hartamas #halalmalaysia #kajang #bandarbukitmahkota #bandarseriputra #bandarbarubangi #alskitchenstudio #albakers #myfoodstgram #klfoodtruck #thegaragekl #malaysianfoodtruck #foodgasm #foodporn #cyberjaya #putrajaya #klcc #shahalam #bangsar #petalingjaya #damansara #klia #klia2 #foodphotos #instafoodies1
Read more
Pouch bag. Custom bole letak nama RM45 incl pos. Wassap 0139869541
Media Removed
Pouch bag. Custom bole letak nama RM45 incl pos. Wassap 0139869541 Pouch bag.
Custom bole letak nama
RM45 incl pos.
Wassap 0139869541
Loading...
Bismillahirrahmanirrahim Attention to mommies gorgeous di luar sana... yer awak..awaklahh!! Nak ...
Media Removed
Bismillahirrahmanirrahim Attention to mommies gorgeous di luar sana... yer awak..awaklahh!! Nak bergaya dengan jubah trendy terkini? Kami ada Koleksi Jubah Menyusu Terbaru! AMANEE JUBAH ~ Turqoise Lace Series Material : Roberto Cavalli Satin & Prada Lace Color : Midnight ... Bismillahirrahmanirrahim

Attention to mommies gorgeous di luar sana... yer awak..awaklahh!!
Nak bergaya dengan jubah trendy terkini?
Kami ada Koleksi Jubah Menyusu Terbaru!

AMANEE JUBAH ~ Turqoise Lace Series

Material : Roberto Cavalli Satin & Prada Lace
Color : Midnight Blue, Magenta, Nude Beige, Plum Red ******************************************************
Apa ISTIMEWA nya Amanee jubah ni???
****************************************************** ☑ Material Roberto Cavalli Satin yang amat selesa, sejuk, tak jarang dan tak panas.
☑ NURSING FRIENDLY - 1 hidden zip di tengah memudahkan ibu menyusukan bayi dengan mudah, cepat dan selesa. Breatfeeding become easy.. ANYTIME & ANYWHERE
☑ WUDHU' FRIENDLY - Hidden zip di kedua-dua lengan
☑ 3D Prada lace yang berkualiti tinggi sangat cantik di bahagian lengan..sangattt cantik..serius xtipu. Custom made lagi..kelass :)
☑ SANGAT MUDAH DIGOSOK!
☑ Cutting A cut/princess cut yang "flowy" ☑ Jubah yang tidak melekap, longgar dan menepati syariah.
☑ Jubah yang ringkas tetapi elegant sesuai untuk pelbagai acara... nak pi keje boleh, pi dinner boleh, pi kenduri semua boleh.. silap2 bole bawa tido..hihi
☑ Sesuai untuk IBU MENGANDUNG juga..confirm xketat di bahagian perut!
☑ "Solat Ready"
☑ Size S, M, L, XL, XXL
☑ Normal Price: RM169 FREE POSTAGE

PROMOTION PRICE ~???!!
Jeng..Jeng..Jeng...
Sempena opening promotion Asysaf Collections, kami beri harga special

HANYA RM129 (Free Postage lagi)

For limited time only!!! Fuhh.. Rugi tak grab!

Quickly..cepat2 pilih color & SMS/Whatapps kami. 013-8994489
Read more
untuk custom made workshirt (men)..bole pilih collar nak cane.pilih then kami jahit khas utk anda. #menswear ...
Media Removed
untuk custom made workshirt (men)..bole pilih collar nak cane.pilih then kami jahit khas utk anda. #menswear #customkemeja #preorder #fesyenlelaki #bolepilihcollar #kucinghitam #bajukerja #kemejalelaki #lokalbrand #lokalah #tempatan #eijicollection #sayajual untuk custom made workshirt (men)..bole pilih collar nak cane.pilih then kami jahit khas utk anda.

#menswear #customkemeja #preorder #fesyenlelaki #bolepilihcollar #kucinghitam #bajukerja #kemejalelaki #lokalbrand #lokalah #tempatan #eijicollection #sayajual
Walaupun masih dalam construction, aku menjenguk kedai baru sifu @ikan_darat sambil menambah ...
Media Removed
Walaupun masih dalam construction, aku menjenguk kedai baru sifu @ikan_darat sambil menambah ilmu utk projek2 tahun 2018 dan seterusnya. Semoga kerjasama dan ukhwah dpt diteruskan. Kpd mereka yg nak build custom fishing rod, dgn rendah hatinya sy menjemput utk support #CustomRodStudio ... Walaupun masih dalam construction, aku menjenguk kedai baru sifu @ikan_darat sambil menambah ilmu utk projek2 tahun 2018 dan seterusnya. Semoga kerjasama dan ukhwah dpt diteruskan. Kpd mereka yg nak build custom fishing rod, dgn rendah hatinya sy menjemput utk support #CustomRodStudio because here, the magic is hancrafted with thoughts.

Nak mcm mana, ckp aje... bole bikin!

#HomeGrown
#CustomRodBuilding
#CustomizedRodBlanks
#GengKulim
Read more
Sleep like a King <span class="emoji emoji1f451"></span> Selesa ja dia tido kat situ <span class="emoji emoji1f60a"></span> Tq X-Boss <span class="emoji emoji1f609"></span> Pada mommies soon to be if nk nest yg ...
Media Removed
Sleep like a King Selesa ja dia tido kat situ Tq X-Boss Pada mommies soon to be if nk nest yg cantik ² and custom made bole follow Baby Nest by: @kekabuby.fz #AmmarArif #like4like #support #baby #loveubebeh Sleep like a King 👑
Selesa ja dia tido kat situ 😊

Tq X-Boss 😉

Pada mommies soon to be if nk nest yg cantik ² and custom made bole follow Baby Nest by: @kekabuby.fz
#AmmarArif #like4like
#support #baby #loveubebeh
Loading...
[FEEDBACK] Thank you dik sudi custom Totebag dgn kite <span class="emoji emoji1f44d"></span> . Yang nak custom Totebag tu, boleh wasep ...
Media Removed
[FEEDBACK] Thank you dik sudi custom Totebag dgn kite . Yang nak custom Totebag tu, boleh wasep Kakak lagi. Kakak tak close order even for Hari Raya okayyy. . Yang nak order Raya pun okay cun, kutip duit Rata banyak² dulu nanti bole order Totebag banyak² dkt Kakak okay Jangan lupe, lagi ... [FEEDBACK]
Thank you dik sudi custom Totebag dgn kite 👍
.
Yang nak custom Totebag tu, boleh wasep Kakak lagi. Kakak tak close order even for Hari Raya okayyy.
.
Yang nak order Raya pun okay cun, kutip duit Rata banyak² dulu nanti bole order Totebag banyak² dkt Kakak okay 😜 Jangan lupe, lagi banyak korang order lg banyak diskaun Kakak kasi 😘
.
Click link dkt bio untuk direct wasep Kakak okay 💕
Read more
Yg blm beruntung, tenang! Kita rencana nya pengen sering2 nih adain #giveaway. Pengennya bagi2 ...
Media Removed
Yg blm beruntung, tenang! Kita rencana nya pengen sering2 nih adain #giveaway. Pengennya bagi2 #happiness nya buat banyak org, jd Next bakal ada giveaway lagi buat 10 orang beruntung lho! stay tune terus yah sama post2 kita. Giveaway ini seru2an aja yah kk, yg belum rejekinya gausa galau ... Yg blm beruntung, tenang! Kita rencana nya pengen sering2 nih adain #giveaway. Pengennya bagi2 #happiness nya buat banyak org, jd Next bakal ada giveaway lagi buat 10 orang beruntung lho! stay tune terus yah sama post2 kita. Giveaway ini seru2an aja yah kk, yg belum rejekinya gausa galau mungkin nanti dapetnya :)
__

Untuk @atriasartika selamat dapet hadiah utama (notes+pin akrilik+postcard+sticker)
Mohon dm nama alamat hp dr akun tsb ya.
__

Untuk @khaairrani & @aisamialf
Selamat yaa kalian dpt FREE custom ilustration lucuk (bole request quotes jg 😊)
Kirim aja gambar yg mau dibuatin ilustrasi nya via dm yaa + email masing2.

Love, @mussboloproject
Read more
Assalam sume...okeh xnak bebel panjang2..korang bole custom kemeja ngan kitorg..iaitu korang ...
Media Removed
Assalam sume...okeh xnak bebel panjang2..korang bole custom kemeja ngan kitorg..iaitu korang bole pilih nk custom cuff n collar yg korang nak. Hah..skang dh bole pakai shirt ala-ala tuxedo gi keje..n korang dh bole dh nk pakai kemeja yg pakai cufflink gi keje..gi kelas pn bole..gi dating ... Assalam sume...okeh xnak bebel panjang2..korang bole custom kemeja ngan kitorg..iaitu korang bole pilih nk custom cuff n collar yg korang nak. Hah..skang dh bole pakai shirt ala-ala tuxedo gi keje..n korang dh bole dh nk pakai kemeja yg pakai cufflink gi keje..gi kelas pn bole..gi dating apetah lagi gi jumpa bakal mertua..😂😂 .

Name : Custom Kemeja Gold Edition
Status : Pre Order
ETA : 2 weeks
Type : Womb Cotton
Colour : Kemeja colour code
Printing Method : Embroidery
Size : S, M, L, XL and XXL
Price : RM129
Postage : RM10

Whatsapp us at 0193612201 or 0162158579 untuk order. Sesimple as that. Tup tap tup tap order bayar then trus smpai di depan pintu rumah atau pejabat anda.

#sayajual #sayajualkemeja #customkemeja #menshirt #kucinghitam #menswear #lokalah #lokalbrand #sapotlokal #tempatan
Read more
Loading...
😎 okeyhhh...kali ni abg payung latest projek abg kat korang semua...100 % hasil kerjatangan kami ZnZ CUSTOM...artwork doodle tu wa lukis sendiri...ni pun blom siap sepenuhnya lg ni...saje nak test drive dulu arini...ronda bazaar Ramadhan jab...enjoy dengan MORGAN ZnZ CUSTOM. Sesapa ... 😎 okeyhhh...kali ni abg payung latest projek abg kat korang semua...100 % hasil kerjatangan kami ZnZ CUSTOM...artwork doodle tu wa lukis sendiri...ni pun blom siap sepenuhnya lg ni...saje nak test drive dulu arini...ronda bazaar Ramadhan jab...enjoy dengan MORGAN ZnZ CUSTOM.
Sesapa yg memang bebetul berminat dgn CUSTOM punya hal, sesapa nak tempah, nak custom apa2 bole cite ngan wa...
▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫
#zulhandyblack #ceritaartismalaysia #custom #duniapermotoran #malaysia #motor #matmoto #morgan #jenterasado #motosikal #madeinmalaysia #buatanmalaysia #produkmalaysia #produktempatan #motocycle #biker #bikermalaysia #brotherhoodmalaysia #keretamahalakubuatsendiriabiscerita #pencintakapcai_ #on❌on #jenterapadu
Read more
😎 okeyhhh...kali ni abg payung latest projek abg kat korang semua...100 % hasil kerjatangan kami ZnZ CUSTOM...artwork doodle tu wa lukis sendiri...ni pun blom siap sepenuhnya lg ni...saje nak test drive dulu arini...ronda bazaar Ramadhan jab...enjoy dengan MORGAN ZnZ CUSTOM. Sesapa ... 😎 okeyhhh...kali ni abg payung latest projek abg kat korang semua...100 % hasil kerjatangan kami ZnZ CUSTOM...artwork doodle tu wa lukis sendiri...ni pun blom siap sepenuhnya lg ni...saje nak test drive dulu arini...ronda bazaar Ramadhan jab...enjoy dengan MORGAN ZnZ CUSTOM.
Sesapa yg memang bebetul berminat dgn CUSTOM punya hal, sesapa nak tempah, nak custom apa2 bole cite ngan wa...
▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫
#zulhandyblack #ceritaartismalaysia #custom #duniapermotoran #malaysia #motor #matmoto #morgan #jenterasado #motosikal #madeinmalaysia #buatanmalaysia #produkmalaysia #produktempatan #motocycle #biker #bikermalaysia #brotherhoodmalaysia #keretamahalakubuatsendiriabiscerita #pencintakapcai_ #on❌on #jenterapadu
Read more
😎 okeyhhh...kali ni abg payung latest projek abg kat korang semua...100 % hasil kerjatangan kami ZnZ CUSTOM...artwork doodle tu wa lukis sendiri...ni pun blom siap sepenuhnya lg ni...saje nak test drive dulu arini...ronda bazaar Ramadhan jab...enjoy dengan MORGAN ZnZ CUSTOM. Sesapa ... 😎 okeyhhh...kali ni abg payung latest projek abg kat korang semua...100 % hasil kerjatangan kami ZnZ CUSTOM...artwork doodle tu wa lukis sendiri...ni pun blom siap sepenuhnya lg ni...saje nak test drive dulu arini...ronda bazaar Ramadhan jab...enjoy dengan MORGAN ZnZ CUSTOM.
Sesapa yg memang bebetul berminat dgn CUSTOM punya hal, sesapa nak tempah, nak custom apa2 bole cite ngan wa...
▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫
#zulhandyblack #ceritaartismalaysia #custom #duniapermotoran #malaysia #motor #matmoto #morgan #jenterasado #motosikal #madeinmalaysia #buatanmalaysia #produkmalaysia #produktempatan #motocycle #biker #bikermalaysia #brotherhoodmalaysia #keretamahalakubuatsendiriabiscerita #pencintakapcai_ #on❌on #jenterapadu #modifikasi #modifikasimotor #artwork
Read more
Loading...
Syukur Alhamdulillah... Allah permudahkan segalanya...segalanya atas izin Allah jua... RUCKUS scoot. by ZnZ CUSTOM. 😎 okeyhhh...ni pun abg payung lagi satu projek abg kat korang semua...100 % hasil kerjatangan kami ZnZ CUSTOM...artwork ... 😁
Syukur Alhamdulillah... Allah permudahkan segalanya...segalanya atas izin Allah jua...
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
RUCKUS scoot.
by
ZnZ CUSTOM.
▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫
😎 okeyhhh...ni pun abg payung lagi satu projek abg kat korang semua...100 % hasil kerjatangan kami ZnZ CUSTOM...artwork blom lukis lagi kat moto ni...ni pun blom siap sepenuhnya lg ni...saje nak test ride dulu arini...ronda bazaar Ramadhan jab...enjoy dengan RUCKUS scoot by ZnZ CUSTOM.
Sesapa yg memang bebetul berminat dgn CUSTOM punya hal, sesapa nak tempah, nak custom apa2 bole cite ngan wa...
▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫
#zulhandyblack #ruckus #custom #duniapermotoran #malaysia #motor #matmoto #jenterasado #motosikal #madeinmalaysia #scooter #scootermalaysia #skuter #buatanmalaysia #produkmalaysia #produktempatan #motocycle #biker #bikermalaysia #brotherhoodmalaysia #keretamahalakubuatsendiriabiscerita #pencintakapcai_ #on❌on #jenterapadu #kapcaijahat #v8 #sukanduaroda #modifikasi #modifikasimotor #modifiye
Read more
PRELOVED Mermaid Dress -Condition tiptop, pernah pakai sekali saja masa dinner company (pkai ...
Media Removed
PRELOVED Mermaid Dress -Condition tiptop, pernah pakai sekali saja masa dinner company (pkai 6jam saja lps tu xmuat, last pakai bln 10 hari tu) - Bole pakai utk dinner/majlis btunang/majlis yg bertema - Custom made ! So mmg xdk jual dkt kedai mana2 ! - Muat size XS/S sahaja !! Maaf km badan ... PRELOVED Mermaid Dress -Condition tiptop, pernah pakai sekali saja masa dinner company (pkai 6jam saja lps tu xmuat, last pakai bln 10 hari tu😭)
- Bole pakai utk dinner/majlis btunang/majlis yg bertema
- Custom made ! So mmg xdk jual dkt kedai mana2 ! - Muat size XS/S sahaja !! Maaf km badan size kecik tp skg dh membesauuuu😭 org pendek sesuai pakai sbb km xtinggi mana pn..
-Material dress satin silk + layah kain organza (sumpah xjarang, kain sejuk !!!)
- Tailor yg bt ni mmg betui2 kemas jahitan dia (cuma ada kesan pen sikit dkt depan bju, tp org xperasan sbb mlm dinner tkena pen)
-COD area kulim, klau luar kulim sy pos tp ada caj postage - Harga bole nego so starting RM150, pandai sembang km bole bg murah lg (harga upah+kain+beading almost rm250++) :::::::details bole tgk dkt gambar, nak tya bole WHATSAPP 0174289864 sy ye 😄

#preloveitem
#barupakaisekalisaja
#dressmurah
#dresscantik
Read more
Ada yg minat nak buat Casing? Bole pilih design yang ada @ custom design sendri pun bole.. www.wasap.my/60125335797/casingfon Hampir ...
Media Removed
Ada yg minat nak buat Casing? Bole pilih design yang ada @ custom design sendri pun bole.. www.wasap.my/60125335797/casingfon Hampir semua model ada!!! Apple|Samsung|Sony|HTC|Xiaomi|Huawei|lenovo|Asus|Vivo|LG|Oppo|Nexus| Motorola|Nokia|BlackBerry #casebombstore Ada yg minat nak buat Casing?
Bole pilih design yang ada @ custom design sendri pun bole.. www.wasap.my/60125335797/casingfon

Hampir semua model ada!!!
Apple|Samsung|Sony|HTC|Xiaomi|Huawei|lenovo|Asus|Vivo|LG|Oppo|Nexus| Motorola|Nokia|BlackBerry

#casebombstore
PRELOVED Mermaid Dress -Condition tiptop, pernah pakai sekali saja masa dinner company (pkai ...
Media Removed
PRELOVED Mermaid Dress -Condition tiptop, pernah pakai sekali saja masa dinner company (pkai 6jam saja lps tu xmuat, last pakai bln 10 hari tu) - Bole pakai utk dinner/majlis btunang/majlis yg bertema - Custom made ! So mmg xdk jual dkt kedai mana2 ! - Muat size XS/S sahaja !! Maaf km badan ... PRELOVED Mermaid Dress -Condition tiptop, pernah pakai sekali saja masa dinner company (pkai 6jam saja lps tu xmuat, last pakai bln 10 hari tu😭)
- Bole pakai utk dinner/majlis btunang/majlis yg bertema
- Custom made ! So mmg xdk jual dkt kedai mana2 ! - Muat size XS/S sahaja !! Maaf km badan size kecik tp skg dh membesauuuu😭 org pendek sesuai pakai sbb km xtinggi mana pn..
-Material dress satin silk + layah kain organza (sumpah xjarang, kain sejuk !!!)
- Tailor yg bt ni mmg betui2 kemas jahitan dia (cuma ada kesan pen sikit dkt depan bju, tp org xperasan sbb mlm dinner tkena pen)
-COD area kulim, klau luar kulim sy pos tp ada caj postage - Harga bole nego so starting RM150, pandai sembang km bole bg murah lg (harga upah+kain+beading almost rm250++) :::::::details bole tgk dkt gambar, nak tya bole WHATSAPP 0174289864 sy ye 😄

#preloveitem
#barupakaisekalisaja
#dressmurah
#dresscantik
Read more
Previous order from our customer. Design flower crown nih selalu customer request kite lukis, ...
Media Removed
Previous order from our customer. Design flower crown nih selalu customer request kite lukis, maybe sebab design yg simple, tak heavy plus bole letak nama sendiri dekat situ. Bagi hadiah birthday utk BFF pun okay kan? . Korang nak custom Totebag bole wasep Kakak. Now kita ada sale, murah ... Previous order from our customer. Design flower crown nih selalu customer request kite lukis, maybe sebab design yg simple, tak heavy plus bole letak nama sendiri dekat situ. Bagi hadiah birthday utk BFF pun okay kan? .
Korang nak custom Totebag bole wasep Kakak. Now kita ada sale, murah murah je gais 😉
.
Click link dkt bio utk direct wasep Kakak okay 😘
Read more
Good Morning! Promo RM25 for any design of Totebag are still available for Teachers Day. Takde idea ...
Media Removed
Good Morning! Promo RM25 for any design of Totebag are still available for Teachers Day. Takde idea nak kasi apa utk Teacher kesayangan korang? Bagilah Totebag!!! Bole custom ikut design yg korang nak. Semuanya RM25 SAHAJA! Valid until this 16th May je tau. Cepat grab promo nih! Wasep ... Good Morning! Promo RM25 for any design of Totebag are still available for Teachers Day. Takde idea nak kasi apa utk Teacher kesayangan korang? Bagilah Totebag!!! Bole custom ikut design yg korang nak. Semuanya RM25 SAHAJA!

Valid until this 16th May je tau. Cepat grab promo nih!
Wasep 019-5079435 atau click je link dkt bio tu gais 💋
Read more
Assalam sume...okeh xnak bebel panjang2..korang bole custom kemeja ngan kitorg..iaitu korang ...
Media Removed
Assalam sume...okeh xnak bebel panjang2..korang bole custom kemeja ngan kitorg..iaitu korang bole pilih nk custom cuff n collar yg korang nak. Hah..skang dh bole pakai shirt ala-ala tuxedo gi keje..n korang dh bole dh nk pakai kemeja yg pakai cufflink gi keje..gi kelas pn bole..gi dating ... Assalam sume...okeh xnak bebel panjang2..korang bole custom kemeja ngan kitorg..iaitu korang bole pilih nk custom cuff n collar yg korang nak. Hah..skang dh bole pakai shirt ala-ala tuxedo gi keje..n korang dh bole dh nk pakai kemeja yg pakai cufflink gi keje..gi kelas pn bole..gi dating apetah lagi gi jumpa bakal mertua..😂😂 .

Name : Custom Kemeja Gold Edition
Status : Pre Order
ETA : 2 weeks
Type : Womb Cotton
Colour : Kemeja colour code
Printing Method : Embroidery
Size : S, M, L, XL and XXL
Price : RM129
Postage : RM10

Whatsapp us at 0193612201 or 0162158579 untuk order. Sesimple as that. Tup tap tup tap order bayar then trus smpai di depan pintu rumah atau pejabat anda.

#sayajual #sayajualkemeja #customkemeja #menshirt #kucinghitam #menswear #lokalah #lokalbrand #sapotlokal #tempatan
Read more
Assalam sume...okeh xnak bebel panjang2..korang bole custom kemeja ngan kitorg..iaitu korang ...
Media Removed
Assalam sume...okeh xnak bebel panjang2..korang bole custom kemeja ngan kitorg..iaitu korang bole pilih nk custom cuff n collar yg korang nak. Hah..skang dh bole pakai shirt ala-ala tuxedo gi keje..n korang dh bole dh nk pakai kemeja yg pakai cufflink gi keje..gi kelas pn bole..gi dating ... Assalam sume...okeh xnak bebel panjang2..korang bole custom kemeja ngan kitorg..iaitu korang bole pilih nk custom cuff n collar yg korang nak. Hah..skang dh bole pakai shirt ala-ala tuxedo gi keje..n korang dh bole dh nk pakai kemeja yg pakai cufflink gi keje..gi kelas pn bole..gi dating apetah lagi gi jumpa bakal mertua..😂😂 .

Name : Custom Kemeja Gold Edition
Status : Pre Order
ETA : 2 weeks
Type : Womb Cotton
Colour : Kemeja colour code
Printing Method : Embroidery
Size : S, M, L, XL and XXL
Price : RM129
Postage : RM10

Whatsapp us at 0193612201 or 0162158579 untuk order. Sesimple as that. Tup tap tup tap order bayar then trus smpai di depan pintu rumah atau pejabat anda.

#sayajual #sayajualkemeja #customkemeja #menshirt #kucinghitam #menswear #lokalah #lokalbrand #sapotlokal #tempatan
Read more
Assalam sume...okeh xnak bebel panjang2..korang bole custom kemeja ngan kitorg..iaitu korang ...
Media Removed
Assalam sume...okeh xnak bebel panjang2..korang bole custom kemeja ngan kitorg..iaitu korang bole pilih nk custom cuff n collar yg korang nak. Hah..skang dh bole pakai shirt ala-ala tuxedo gi keje..n korang dh bole dh nk pakai kemeja yg pakai cufflink gi keje..gi kelas pn bole..gi dating ... Assalam sume...okeh xnak bebel panjang2..korang bole custom kemeja ngan kitorg..iaitu korang bole pilih nk custom cuff n collar yg korang nak. Hah..skang dh bole pakai shirt ala-ala tuxedo gi keje..n korang dh bole dh nk pakai kemeja yg pakai cufflink gi keje..gi kelas pn bole..gi dating apetah lagi gi jumpa bakal mertua..😂😂 .

Name : Custom Kemeja Gold Edition
Status : Pre Order
ETA : 2 weeks
Type : Womb Cotton
Colour : Kemeja colour code
Printing Method : Embroidery
Size : S, M, L, XL and XXL
Price : RM129
Postage : RM10

Whatsapp us at 0193612201 or 0162158579 untuk order. Sesimple as that. Tup tap tup tap order bayar then trus smpai di depan pintu rumah atau pejabat anda.

#sayajual #sayajualkemeja #customkemeja #menshirt #kucinghitam #menswear #lokalah #lokalbrand #sapotlokal #tempatan
Read more
Nak bagi hadiah umroh, haji, birthday, hantaran dan sebagainya ? Bole bagi telekung untuk org ...
Media Removed
Nak bagi hadiah umroh, haji, birthday, hantaran dan sebagainya ? Bole bagi telekung untuk org terkasih, dapat pahala kan Telekung Royal Blossom Ciri ciri Telekung Kadzafashion: Limited edition Custom made Design Eksklusif Extra Labuh (atas 130cm,bawah 125cm) Kain ... Nak bagi hadiah umroh, haji, birthday, hantaran dan sebagainya ?

Bole bagi telekung untuk org terkasih, dapat pahala kan 😊

Telekung Royal Blossom

Ciri ciri Telekung Kadzafashion:
✔Limited edition
✔Custom made ✔Design Eksklusif
✔Extra Labuh (atas 130cm,bawah 125cm)
✔Kain berkualiti tinggi
✔Tidak panas dan selesa dipakai
✔Shariah compliant
✔Mudah dibawa ✔Inner dagu dan dahi lebih kemas

Whatsapp : http://kadzafashion.wasap.my
Order online : https://www.kadzafashion.com

Limited Stock

Be EXCLUSIVE with

#prayerset
#mukena
#mukenakatun
#telekungkadza
#telekungcotton
#mukenapremium
#mukenarayon
#telekunglace
#mukenakatunrayon
#mukenakatunsilk
#jualtelekungcotton
#telekungsk
#ramadhan
#mukenatravelling
#fashionmuslimah
#mukenalipat
#hantaran
#ctdk
#babyctdk
#telekungtravel
#jualtelekung
#jualmukena
#KadzaFashion
#kadzabyindrianna
Read more
Loading...