Cheese leleh ni

Loading...


Unique profiles
16
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Scream Cheese Baker MY, Gurun, Kedah, Dungun, Terengganu, Malaysia
Average media age
861.9 days
to ratio
28
Tq untuk order yang banyak ini. Walaupun kami taj tido namun kami happy bila customer cakap sedapnyaa ...
Media Removed
Tq untuk order yang banyak ini. Walaupun kami taj tido namun kami happy bila customer cakap sedapnyaa uiii. sis tak tipu ok . Cheese Leleh ni memang feveret okay! Dulu sis acah2 tak suka bila mak sis asyik buat je utk family2 gathering sbb #takutgemuk . Tapi bila pikir balik rugi sis hidup ... Tq untuk order yang banyak ini. Walaupun kami taj tido namun kami happy bila customer cakap sedapnyaa uiii. sis tak tipu ok
.
Cheese Leleh ni memang feveret okay! Dulu sis acah2 tak suka bila mak sis asyik buat je utk family2 gathering sbb #takutgemuk . Tapi bila pikir balik rugi sis hidup tak merasa makan ni. bila dah start makan sis boleh habiskan semua. Terukla camni. Kenapa mak suka buat kita camnii??? 😭
Read more
Loading...
Bila buat sesi #coaching dengan #pizza super duper #sedap dok depan mata. Ya Allah, godaan sungguh. ...
Media Removed
Bila buat sesi #coaching dengan #pizza super duper #sedap dok depan mata. Ya Allah, godaan sungguh. Banyak makan dari cakap . . Serius sedap. No wonder pizza usahawan ni mendapat permintaan tinggi di sini. Siap nak buka kedai ala-ala pizza hut lagi lepas ni. . Tahniah Pn Noraini. Begitu ... Bila buat sesi #coaching dengan #pizza super duper #sedap dok depan mata. Ya Allah, godaan sungguh. Banyak makan dari cakap 🙊🙈.
.
Serius sedap. No wonder pizza usahawan ni mendapat permintaan tinggi di sini. Siap nak buka kedai ala-ala pizza hut lagi lepas ni.
.
Tahniah Pn Noraini. Begitu juga pada puan Zaleha owner bisnes kek Cheese Leleh dan Cik Shikin, owner bisnes pembekal peralatan aiskrim dan produk aiskrim pulut.
.
Selamat maju jaya semua.💪👍.
.
#lokmanalharraz #niarichempire #mcbs #training #consultant #projectconsultant
Read more
Jaga-jaga cik salmah, belum habis leleh lagi ni wehh...dahsyattt!!! Mari cepat sebelum terlambat!! ...
Media Removed
Jaga-jaga cik salmah, belum habis leleh lagi ni wehh...dahsyattt!!! Mari cepat sebelum terlambat!! Do you want #instahorney? Come and taste our #horneycheesydog!!! Made by me and our handsome boy @elyasmahathir!!! #Rm6 je bohh!! Kalau takpun boleh rasa #trololoburger by @oberfred, ... Jaga-jaga cik salmah, belum habis leleh lagi ni wehh...dahsyattt!!! Mari cepat sebelum terlambat!! Do you want #instahorney? Come and taste our #horneycheesydog!!! Made by me and our handsome boy @elyasmahathir!!!
#Rm6 je bohh!! Kalau takpun boleh rasa #trololoburger by @oberfred, pasti ngam ho!! Makanan2 lain kat sini pun sedappp!! Jom pakat ramai2!! 5pm-11pm++
Monday - Saturday

#food #foodporn #instagram #instafood #cheese #cheesy #coney #coneydog #cony #corny #becausecornyistoohorney #becausecornyistoomainstream #becauseconeyistoomainstream #becauseconeyistoohorney #makanan #makananrm6 #sayajual #kamijual #andarasa #andabeli #g6foodbonding #g6foodbuddies #steamsixjunkies #steamsixfoodie
Read more
Smlm kek coklat, hari ni cheese kek leleh.. Trm kasih pd yg sudi tempah.. Ada yg teringin x? Klu teringin ...
Media Removed
Smlm kek coklat, hari ni cheese kek leleh.. Trm kasih pd yg sudi tempah.. Ada yg teringin x? Klu teringin leh wsapp 01124056711 #syjual #cheesekekleleh #mawarashafkitchens #mawaramni #bakingwithlove #drdapurmawar Smlm kek coklat, hari ni cheese kek leleh.. Trm kasih pd yg sudi tempah.. Ada yg teringin x? Klu teringin leh wsapp 01124056711

#syjual
#cheesekekleleh
#mawarashafkitchens
#mawaramni
#bakingwithlove
#drdapurmawar
barragazzshisha  Hi guys ! Jumpa korang dekat @molekcafe malam ni ! Siapa yang tak tau boleh bukak ...
Media Removed
barragazzshisha  Hi guys ! Jumpa korang dekat @molekcafe malam ni ! Siapa yang tak tau boleh bukak waze lepas tu search "molek cafe" tau tau sampai ! . . . Molek cafe ada banyak makanan dengan harga yang berpatutan dan sedap. Dekat molek cafe ada nasi lemak berlauk , sotong , kerang , ayam ... barragazzshisha  Hi guys ! Jumpa korang dekat @molekcafe malam ni ! Siapa yang tak tau boleh bukak waze lepas tu search "molek cafe" tau tau sampai ! 😘 .
.
.
Molek cafe ada banyak makanan dengan harga yang berpatutan dan sedap. Dekat molek cafe ada nasi lemak berlauk , sotong , kerang , ayam goreng dan sambal ikan bilis. Ikan bakar pun ada jugak dengan harga serendah rm10/100gram. Burger pun ada jugak , burger kat molek cafe sumpah sedap ! Cheese meleleh leleh ! Yang terakhir ada snack seperti cheesy wedges , cheesy fries , keropok lekor , cheesy nugget , nanchos untuk korang lepak lepak sambil tengok movie nanti , kat #molekcafe pun ada big screen ! .
.
.
Shisha tengah buat promotion sempena bulan ramadhan. Lepas habis solat tarawikh korang boleh lah singgah @molekcafe lepak chill chill sambil mulut berasap asap. Shisha sempena bulan puasa ni hanya RM 10 SAHAJA ! Siap yang tak pernah lepak tu boleh lah datang sini lepak , jangan lupa ajak kawan kawan and family korang lepak sini !
Read more
Ni, dok terliur ke? Open untuk tempahan raya haji dan cod rabu ni. Brownies cheese meleleh leleh, ...
Media Removed
Ni, dok terliur ke? Open untuk tempahan raya haji dan cod rabu ni. Brownies cheese meleleh leleh, memang x sama dengan org lain hihihi. Ni, dok terliur ke? Open untuk tempahan raya haji dan cod rabu ni.
Brownies cheese meleleh leleh, memang x sama dengan org lain hihihi.
Loading...
MILO CHEESE. BERRRDEPOTTTT TAU!!! . Haiii haiii. Korang tengah buat apa tu? Nahhh, Kapten belanja ...
Media Removed
MILO CHEESE. BERRRDEPOTTTT TAU!!! . Haiii haiii. Korang tengah buat apa tu? Nahhh, Kapten belanja satu gambar leleh ayaq liur harini. Hehehe. Dah try Milo Cheese belum? Nak try rasa? Jom singgah #kaptenpisang di Bazar Ramadan MITC malam ni. Sambil shopping sambil makan pisangcis. ... MILO CHEESE. BERRRDEPOTTTT TAU!!!
.

Haiii haiii. Korang tengah buat apa tu? Nahhh, Kapten belanja satu gambar leleh ayaq liur harini. Hehehe. Dah try Milo Cheese belum? Nak try rasa? Jom singgah #kaptenpisang di Bazar Ramadan MITC malam ni. Sambil shopping sambil makan pisangcis. Vavavavava layannnn 😜
Read more
Meleleh leleh premium coklat tew. Bersusun plak coklat strawberry atas kek. Dalam nya kek carrot. Kak ...
Media Removed
Meleleh leleh premium coklat tew. Bersusun plak coklat strawberry atas kek. Dalam nya kek carrot. Kak gee selimut kek ni dengan special cream cheese. sedap tak terkata! Makan sejuk2 plak tu. Nikmat sangat yang amat!!!! Kek cantik sedap macam ni rm100 sahaja!!! Harga asal rm120 ... Meleleh leleh premium coklat tew.
Bersusun plak coklat strawberry atas kek.
Dalam nya kek carrot.
Kak gee selimut kek ni dengan special cream cheese. 😋😋😋 sedap tak terkata!
Makan sejuk2 plak tu. Nikmat sangat yang amat!!!! Kek cantik sedap macam ni rm100 sahaja!!! Harga asal rm120 tau. Bln ni kak gee buat FAST SALE. DENGAN HARGA RM100 sahaja!!!
Saiz 8". Mana nak cari kan?! Di Velvet House la...wasap kak gee utk order ya. 012 976 4003.

Happy Birthday HASNAA!!!
TQ Dila dari JPM Putrajaya order dengan kak gee.
*Dila ni our regular customer. Mmg sign off dah. Hehe. Tq Dila! 😘

#kekpuchong #kekcarrot #kekcarrot #kekcarrot #kekpuchong #kekpuchong #keksaujanapuchong #keksaujanapuchong #keksaujanapuchong #velvethouse #velvethouse #kekharjadi #kekharijadi #kekharijadi #kekputrajaya #kekputrajaya #kekputrajaya #kekcyeberjaya #kekserikembangan #kekkinrara
Read more
Loading...
It's a wrap for tonight!! Terima kasih @meyrafaizal dan lain2 for the support!!! Harap2 datang ...
Media Removed
It's a wrap for tonight!! Terima kasih @meyrafaizal dan lain2 for the support!!! Harap2 datang lageyyy~~ thank you so much!! "Korang pernah tak rasa nak makan benda yang akan memuaskan nafsu serakah makan korang tapi tatau nak makan apa? HAAA! Benda ni confirm 200% akan puaskan perut korang ... It's a wrap for tonight!! Terima kasih @meyrafaizal dan lain2 for the support!!! Harap2 datang lageyyy~~ thank you so much!! "Korang pernah tak rasa nak makan benda yang akan memuaskan nafsu serakah makan korang tapi tatau nak makan apa? HAAA! Benda ni confirm 200% akan puaskan perut korang yg senantiasa memerlukannya 24/7!

Mana nak cari benda ni? Haaa mai sini kat
H-G-08 Dataran Glomac
Jalan SS6/16A Kelana Jaya

Sambil2 makan Corney Dog yang Cheesy extra sedap aaahh ni, korang boleh beli barang2 vape @g6wangsamaju
JOM WEHH APA LAGI TUNGGU RUGI WOIII TAK RASA DAN GET ADDICTED TO THIS #HorneyCheesyDog"

Jaga-jaga cik salmah, belum habis leleh lagi ni wehh...dahsyattt!!! Mari cepat sebelum terlambat!! Do you want #instahorney? Come and taste our #horneycheesydog!!! Made by me and our handsome boy @elyasmahathir!!!
#Rm6 je bohh!! Kalau takpun boleh rasa #trololoburger by @oberfred, pasti ngam ho!! Makanan2 lain kat sini pun sedappp!! Jom pakat ramai2!! 5pm-11pm++
Monday - Saturday

#food #foodporn #instagram #instafood #cheese #cheesy #coney #coneydog #cony #corny #becausecornyistoohorney #becausecornyistoomainstream #becauseconeyistoomainstream #becauseconeyistoohorney #makanan #makananrm6 #sayajual #kamijual #andarasa #andabeli #g6foodbonding #g6foodbuddies #steamsixjunkies #steamsixfoodie #RepostIt_app
Read more
 #Repost @susukalerkaler_pudingsedut with @repostapp ・・・ Waaaa...sedap nyer...<span class="emoji emoji1f60c"></span><span class="emoji emoji1f60c"></span>..huhu..puji ...
Media Removed
#Repost @susukalerkaler_pudingsedut with @repostapp ・・・ Waaaa...sedap nyer.....huhu..puji kek sendri...tp serius mmg sedap...sape2 pyg penah mkn kek leleh sy ni insyaAllah x nyesal beli..sbb kek die lembut je..tambah plak ngn krim meleleh ngn cheese die...perghhh mkn x igt ... #Repost @susukalerkaler_pudingsedut with @repostapp
・・・
Waaaa...sedap nyer...😌😌..huhu..puji kek sendri...tp serius mmg sedap...sape2 pyg penah mkn kek leleh sy ni insyaAllah x nyesal beli..sbb kek die lembut je..tambah plak ngn krim meleleh ngn cheese die...perghhh mkn x igt dunia skejap..smpi jilat sudu ngn bekas..hahaha...tu melampau..so sape2 yg nk cuba try test kek ni...blh singgah ttdi grove kajang.kt butik @bagaikanputeri_vendorbutik..kt sane ade beberape bekas lg yg tinggal...lmbt dtg abis..dtg tau..jgn x dtg..ajak geng2 lepak sane

#Repost @bagaikanputeri_vendorbutik with @repostapp
・・・
Pandan Kek Leleh punnn tersangat melelehhhhh by @aishahflowerliciouscottage pun baru je restok kt chiller kami ptg tadi!! So eskk cpt2 dtg ehhh
Read more
Kehangatan hari esok terasa walaupun tgh membakor cheese leleh atas Nachos ni. 😎 . . #GE14 #burgerak Kehangatan hari esok terasa walaupun tgh membakor cheese leleh atas Nachos ni. 😎
.
.
#GE14 #burgerak
Andai dengan melukakan saya itu membuatkan awak bahagia.. Teruskanlah.. Ada ni, tengah niaga.. ...
Media Removed
Andai dengan melukakan saya itu membuatkan awak bahagia.. Teruskanlah.. Ada ni, tengah niaga.. anggur celup cokelat ada, kek cheese leleh ada, pavlova yg mcm tadi siang pun ada, jagung manis ada, ice cream choki2 hok sedak pun ada.. Andai dengan melukakan saya itu membuatkan awak bahagia.. Teruskanlah.. Ada ni, tengah niaga.. anggur celup cokelat ada, kek cheese leleh ada, pavlova yg mcm tadi siang pun ada, jagung manis ada, ice cream choki2 hok sedak pun ada..
Loading...
KEK COKLAT CHEESE LELEH <span class="emoji emoji1f370"></span><span class="emoji emoji1f36b"></span>🧀 . Berminat?? Terus klik link ni ye <span class="emoji emoji1f447"></span>🏼<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼<span class="emoji emoji1f447"></span>🏼 www.wasap.my/60182738476 . Self ...
Media Removed
KEK COKLAT CHEESE LELEH 🧀 . Berminat?? Terus klik link ni ye 🏼🏼🏼🏼🏼 www.wasap.my/60182738476 . Self pickup SYABAS SELAYANG. Cod kawasan sekitar (malam shj) . #kek #keksedap #kekbajet #kekselayang #kekcoklat #choccake #codselayang #deliveryselayang #selayang #selayangheight ... KEK COKLAT CHEESE LELEH 🍰🍫🧀
.
Berminat?? Terus klik link ni ye 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/60182738476
.
Self pickup SYABAS SELAYANG.
Cod kawasan sekitar (malam shj)
.
#kek #keksedap #kekbajet #kekselayang #kekcoklat #choccake #codselayang #deliveryselayang #selayang #selayangheight #makan #makansedap #hantukek #makankek #chocmoistcake #choccheesecake #kekcoklatmoist #kekcoklatcheeseleleh
Read more
Alhamdulillah... cheese kek leleh ni tetap dirindui walaupon jarang buka order... terima kasih ...
Media Removed
Alhamdulillah... cheese kek leleh ni tetap dirindui walaupon jarang buka order... terima kasih sudi tempah... Saya jual #cheesekekleleh #kekcoklathantu #brownies #apampolkadot #creampuff Alhamdulillah... cheese kek leleh ni tetap dirindui walaupon jarang buka order... terima kasih sudi tempah... Saya jual
#cheesekekleleh
#kekcoklathantu
#brownies
#apampolkadot
#creampuff
Assalamualaikum...puding raja terlajak hot bnyk sngt stok hari ni deh...sape nok,boleh ws k.fidah...mkn ...
Media Removed
Assalamualaikum...puding raja terlajak hot bnyk sngt stok hari ni deh...sape nok,boleh ws k.fidah...mkn sampai puas gituew...boleh juga didapati di Kek Cinta Dungun...rm5/bekas jer uols. Puding buih gebu gebas dengan kuoh manis2 berkrim ala2 rasa aiskrim ade perisa keladi,strawberi ... Assalamualaikum...puding raja terlajak hot bnyk sngt stok hari ni deh...sape nok,boleh ws k.fidah...mkn sampai puas gituew...boleh juga didapati di Kek Cinta Dungun...rm5/bekas jer uols.

Puding buih gebu gebas dengan kuoh manis2 berkrim ala2 rasa aiskrim ade perisa keladi,strawberi ngn jagung jer hari ni...pun rm5/bekas jugok... Kek coklat moist dengn lava coklat yg melimpah2 ade 2 bijik je doh...rm15/bekas jer... Kek cheese leleh vanilla dengan topping trio ade extra sutir je doh...rm15/bekas... Mcm biase,minimum cod rm10 ke atas...caj cod rm1...cod area dungun...t.kasih😊😊😊
Read more
Loading...
 #Repost @susukalerkaler_pudingsedut with @repostapp ・・・ Tu dia...meleleh leleh ko cheese ...
Media Removed
#Repost @susukalerkaler_pudingsedut with @repostapp ・・・ Tu dia...meleleh leleh ko cheese die...ni mkn 1 sudu mn cukup..awak2 sume nak x? Nak mkn x? Nk rase x?...haaa...walk in je kt butik cafe @bagaikanputeri_vendorbutik tu...kt situ bkn je coklat kek leleh ni je yg ade tau..pandan ... #Repost @susukalerkaler_pudingsedut with @repostapp
・・・
Tu dia...meleleh leleh ko cheese die...ni mkn 1 sudu mn cukup..awak2 sume nak x? Nak mkn x? Nk rase x?...haaa...walk in je kt butik cafe @bagaikanputeri_vendorbutik tu...kt situ bkn je coklat kek leleh ni je yg ade tau..pandan kek leleh pn ade jugak..dtg tau...stok terhad..sape beli kek ni..die la yg rase sedap...😁😁😁 #Repost @bagaikanputeri_vendorbutik with @repostapp
・・・
Coklat Kek Leleh mmg melelehhhh sgt haaa by @aishahflowerliciouscottage ...baru je restok tadi ptg tau!!makanya meh esk dtg kafe kami dgn segera!!limited atok saje tau!!
Read more
Hellooo!! Cantello hello !! Dia cintaku, tetapi ku memandangnya dari jauh~~ Ciwahhhh !!! Ha nak ...
Media Removed
Hellooo!! Cantello hello !! Dia cintaku, tetapi ku memandangnya dari jauh~~ Ciwahhhh !!! Ha nak kabo ni. Bermula hari ini, kami akan launch hashtag #pcllovers (Premium Cheese Leleh Lovers) untuk customer kami & jugak bakal customer kami dari seluruh Malaysia! Apa yang specialnya ... Hellooo!! Cantello hello !! Dia cintaku, tetapi ku memandangnya dari jauh~~ Ciwahhhh !!! Ha nak kabo ni.
Bermula hari ini, kami akan launch hashtag #pcllovers (Premium Cheese Leleh Lovers) untuk customer kami & jugak bakal customer kami dari seluruh Malaysia!

Apa yang specialnya #pcllovers ni ?
Specialnya adalah :

Bila pembelian uolls melebihi 20boxes of mini pack / 5KGs -Uolls boleh redeem 1 box any of your flavour secara percuma !!!! Dan seterusnya selepas another 20 boxes/5KGs.
-uolls kena kumpul & asingkan 20boxes tu, tangkap gambar & hantar kat saya sebagai bukti pembelian.. Wowww ! Special tak special ?

Saya tahu siapa hardcore makan kek saya 😍

Pembelian #pcllovers bermula dari tarikh hari ini 18 August 2017 bersamaan hari Jumaat.
#pleaseshare
#premiumcheeseleleh
Read more
*KEK COKLAT CHEESE LELEH* <span class="emoji emoji1f370"></span><span class="emoji emoji1f36b"></span>🧀 . Peminat cheese 🧀 Peminat coklat <span class="emoji emoji1f36b"></span> Ini kek yg mesti anda cuba <span class="emoji emoji1f609"></span><span class="emoji emoji263a"></span> . Berminat?? ...
Media Removed
*KEK COKLAT CHEESE LELEH* 🧀 . Peminat cheese 🧀 Peminat coklat Ini kek yg mesti anda cuba . Berminat?? Terus klik link ni ye 🏼🏼🏼🏼🏼 www.wasap.my/60182738476 . Self pickup SYABAS SELAYANG. Cod kawasan sekitar (malam shj) . #selayang #selayangheight #kek #kekcoklat ... *KEK COKLAT CHEESE LELEH* 🍰🍫🧀
.
Peminat cheese 🧀
Peminat coklat 🍫
Ini kek yg mesti anda cuba 😉☺
.
Berminat?? Terus klik link ni ye 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/60182738476
.
Self pickup SYABAS SELAYANG.
Cod kawasan sekitar (malam shj)
.
#selayang #selayangheight #kek #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese #kekcoklatcheeseleleh #cheesecake #codselayang #deliveryselayang #hospitalselayang #bandarbaruselayang #selayangbaru #makan #makansedap #makankek #hantukek #kekbajet
Read more
Loading...
*KEK COKLAT CHEESE LELEH* <span class="emoji emoji1f370"></span><span class="emoji emoji1f36b"></span>🧀 . Peminat cheese 🧀 Peminat coklat <span class="emoji emoji1f36b"></span> Ini kek yg mesti anda cuba <span class="emoji emoji1f609"></span><span class="emoji emoji263a"></span> . Berminat?? ...
Media Removed
*KEK COKLAT CHEESE LELEH* 🧀 . Peminat cheese 🧀 Peminat coklat Ini kek yg mesti anda cuba . Berminat?? Terus klik link ni ye 🏼🏼🏼🏼🏼 www.wasap.my/60182738476 . Self pickup SYABAS SELAYANG. Cod kawasan sekitar (malam shj) . #selayangheight #selayangbaru #selayang ... *KEK COKLAT CHEESE LELEH* 🍰🍫🧀
.
Peminat cheese 🧀
Peminat coklat 🍫
Ini kek yg mesti anda cuba 😉☺
.
Berminat?? Terus klik link ni ye 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/60182738476
.
Self pickup SYABAS SELAYANG.
Cod kawasan sekitar (malam shj)
.
#selayangheight #selayangbaru #selayang #selayangmall #codselayang #deliveryselayang #deliverykek #keksedap #kekcoklatcheeseleleh #kekcoklatcheese #coklatkek #hantukek #hantukekcoklat #makan #makankek #selangor #kekbajet #cheesecake #choccake #choccheesecake #chocmoistcake #kekcoklatmoist
Read more
Assalamualaikum semua.. Please follow and support my Premium Cheese Leleh at @screamcheesebakermy ...
Media Removed
Assalamualaikum semua.. Please follow and support my Premium Cheese Leleh at @screamcheesebakermy .. Actually been in this field almost 2 tahun dah.. Tapi baru ni nak revealkan & alhamdullilah. Sambutan sangat panas & melecop lecop dari Perak & KL... Ada sesiapa yg nak try our Premium ... Assalamualaikum semua.. Please follow and support my Premium Cheese Leleh at @screamcheesebakermy .. Actually been in this field almost 2 tahun dah.. Tapi baru ni nak revealkan & alhamdullilah. Sambutan sangat panas & melecop lecop dari Perak & KL... Ada sesiapa yg nak try our Premium Cheese Leleh? Check out #feedbackscreamcheesebakermy @screamcheesebakermy ...
Read more
cheese leleh mango 8" yg atas 2 biji tu extra cheese leleh... semestinya semua ni extra cheddar ...
Media Removed
cheese leleh mango 8" yg atas 2 biji tu extra cheese leleh... semestinya semua ni extra cheddar terima kasih dik nina 2 biji, dan dik maisarah 1 biji #cheeselelehgurun #cheeselelehsungaipetani #kekgurun #kekbirthdaysd #kekbirthdaygurun #kekbirthdaysungaipetani #kekbedong ... cheese leleh mango 8"
yg atas 2 biji tu extra cheese leleh... semestinya semua ni extra cheddar 😁😁 terima kasih dik nina 2 biji, dan dik maisarah 1 biji 😘

#cheeselelehgurun
#cheeselelehsungaipetani #kekgurun #kekbirthdaysd #kekbirthdaygurun #kekbirthdaysungaipetani #kekbedong #keksungaipetani #gurunkedah #gurun #jeniang #yan #guarchempedak #bedong
Read more
Hmm. Malam ni nak throwback sikit perjalanan suka duka, pahit manis Scream Cheese Baker MY.. Bermacam2 ...
Media Removed
Hmm. Malam ni nak throwback sikit perjalanan suka duka, pahit manis Scream Cheese Baker MY.. Bermacam2 proses R&D & penukaran packaging.. (gambar mengikut turutan) Dari dulu topping hanya 1 jenis, dan semata2 ada 2 bahan je kat dalam topping tu.. Sampai sekarang, ada 2 jenis topping ... Hmm.
Malam ni nak throwback sikit perjalanan suka duka, pahit manis Scream Cheese Baker MY.. Bermacam2 proses R&D & penukaran packaging.. (gambar mengikut turutan)

Dari dulu topping hanya 1 jenis, dan semata2 ada 2 bahan je kat dalam topping tu.. Sampai sekarang, ada 2 jenis topping dalam bentuk cecair dan ada 5 bahan dalam topping tersebut.
Dari Cheese Leleh biasa..
Sehingga saya rasa diri tercabar dengan pesaing yang ada.
Saya upgrade kepada Premium Cheese Leleh.
Saya tukar hampir kesemua bahan yang biasa kepada bahan yang sedikit costy untuk hasil yang berbeza dengan yang lain.. Dari yang dulu buat untuk biasa2 je..
Tapi hari ini, Co-Chief pun kena lalui QC yang saya buat..
Sebab impian saya tinggi mencanak2.. Saya tak nak hampakan orang yang support saya.
Dulu,
Jualan tertinggi saya achieve 30 boxes.. Sekarang,
Jualan tertinggi saya adalah 36 boxes walaupun ia berharga RM20/box

Saya takkan berhenti mengucapkan terima kasih kepada yang sudi support saya.
Tak berhenti memberi kata semangat pada saya & tak berpaling langsung pd product yang kami keluarkan.. In sha Allah, selagi ada yg support, saya akan sentiasa hasilkan yang terbaik hanya untuk customer saya♥️
Read more
Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM ...
Media Removed
Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM 10.00 1) Fudgy Brownies 2) CreamPuff montok 10bj 3) CheeseTart montok 8bj (strawberry/blueberry) Budget Pack RM 12.00 1) Donut viral 4bj (nutella special creamcustard, snowy special ... Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM 10.00
1) Fudgy Brownies
2) CreamPuff montok 10bj
3) CheeseTart montok 8bj (strawberry/blueberry)

Budget Pack RM 12.00
1) Donut viral 4bj (nutella special creamcustard, snowy special creamcustrd, blueberry/rasberry creamcheese)
2) Fruit cheesetart 8bj
3) Chocolate nutella cheesetart 8bj
4) Red velvet Cheesetart 8bj
5) Choco Top cheesetart 8bj

Budget Combo Box Brownies
RM 35.00 8x8 4jenis
FudgyBrownies + CheeseBrownies + New2 Orenge Cheese Brownies + Red Velvet Brownies Cheese(new resepi)
.

Budget Combo Box Cake
RM45.00 8x8 4jenis
Red velvet + CarrotWalnut + Pandan Gula Melaka + ButterScotch
.

Promo2 Cake Cheese Leleh RM 10.00
#kayjsdelight
#sayajualkek #sayajualcake #sayajualdessert #kek #keksedap #cake #dessert #comboset #combobox #cistat #cheesetart #creampuff #brownies #fruitpastrycake
Read more
Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM ...
Media Removed
Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM 10.00 1) Fudgy Brownies 2) CreamPuff montok 10bj 3) CheeseTart montok 8bj (strawberry/blueberry) Budget Pack RM 12.00 1) Donut viral 4bj (nutella special creamcustard, snowy special ... Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM 10.00
1) Fudgy Brownies
2) CreamPuff montok 10bj
3) CheeseTart montok 8bj (strawberry/blueberry)

Budget Pack RM 12.00
1) Donut viral 4bj (nutella special creamcustard, snowy special creamcustrd, blueberry/rasberry creamcheese)
2) Fruit cheesetart 8bj
3) Chocolate nutella cheesetart 8bj
4) Red velvet Cheesetart 8bj
5) Choco Top cheesetart 8bj

Budget Combo Box Brownies
RM 35.00 8x8 4jenis
FudgyBrownies + CheeseBrownies + New2 Orenge Cheese Brownies + Red Velvet Brownies Cheese(new resepi)
.

Budget Combo Box Cake
RM45.00 8x8 4jenis
Red velvet + CarrotWalnut + Pandan Gula Melaka + ButterScotch
.

Promo2 Cake Cheese Leleh RM 10.00
#kayjsdelight
#sayajualkek #sayajualcake #sayajualdessert #kek #keksedap #cake #dessert #comboset #combobox #cistat #cheesetart #creampuff #brownies #fruitpastrycake
Read more
Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM ...
Media Removed
Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM 10.00 1) Fudgy Brownies 2) CreamPuff montok 10bj 3) CheeseTart montok 8bj (strawberry/blueberry) Budget Pack RM 12.00 1) Donut viral 4bj (nutella special creamcustard, snowy special ... Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM 10.00
1) Fudgy Brownies
2) CreamPuff montok 10bj
3) CheeseTart montok 8bj (strawberry/blueberry)

Budget Pack RM 12.00
1) Donut viral 4bj (nutella special creamcustard, snowy special creamcustrd, blueberry/rasberry creamcheese)
2) Fruit cheesetart 8bj
3) Chocolate nutella cheesetart 8bj
4) Red velvet Cheesetart 8bj
5) Choco Top cheesetart 8bj

Budget Combo Box Brownies
RM 35.00 8x8 4jenis
FudgyBrownies + CheeseBrownies + New2 Orenge Cheese Brownies + Red Velvet Brownies Cheese(new resepi)
.

Budget Combo Box Cake
RM45.00 8x8 4jenis
Red velvet + CarrotWalnut + Pandan Gula Melaka + ButterScotch
.

Promo2 Cake Cheese Leleh RM 10.00
#kayjsdelight
#sayajualkek #sayajualcake #sayajualdessert #kek #keksedap #cake #dessert #comboset #combobox #cistat #cheesetart #creampuff #brownies #fruitpastrycake
Read more
Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM ...
Media Removed
Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM 10.00 1) Fudgy Brownies 2) CreamPuff montok 10bj 3) CheeseTart montok 8bj (strawberry/blueberry) Budget Pack RM 12.00 1) Donut viral 4bj (nutella special creamcustard, snowy special ... Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM 10.00
1) Fudgy Brownies
2) CreamPuff montok 10bj
3) CheeseTart montok 8bj (strawberry/blueberry)

Budget Pack RM 12.00
1) Donut viral 4bj (nutella special creamcustard, snowy special creamcustrd, blueberry/rasberry creamcheese)
2) Fruit cheesetart 8bj
3) Chocolate nutella cheesetart 8bj
4) Red velvet Cheesetart 8bj
5) Choco Top cheesetart 8bj

Budget Combo Box Brownies
RM 35.00 8x8 4jenis
FudgyBrownies + CheeseBrownies + New2 Orenge Cheese Brownies + Red Velvet Brownies Cheese(new resepi)
.

Budget Combo Box Cake
RM45.00 8x8 4jenis
Red velvet + CarrotWalnut + Pandan Gula Melaka + ButterScotch
.

Promo2 Cake Cheese Leleh RM 10.00
#kayjsdelight
#sayajualkek #sayajualcake #sayajualdessert #kek #keksedap #cake #dessert #comboset #combobox #cistat #cheesetart #creampuff #brownies #fruitpastrycake
Read more
Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM ...
Media Removed
Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM 10.00 1) Fudgy Brownies 2) CreamPuff montok 10bj 3) CheeseTart montok 8bj (strawberry/blueberry) Budget Pack RM 12.00 1) Donut viral 4bj (nutella special creamcustard, snowy special ... Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM 10.00
1) Fudgy Brownies
2) CreamPuff montok 10bj
3) CheeseTart montok 8bj (strawberry/blueberry)

Budget Pack RM 12.00
1) Donut viral 4bj (nutella special creamcustard, snowy special creamcustrd, blueberry/rasberry creamcheese)
2) Fruit cheesetart 8bj
3) Chocolate nutella cheesetart 8bj
4) Red velvet Cheesetart 8bj
5) Choco Top cheesetart 8bj

Budget Combo Box Brownies
RM 35.00 8x8 4jenis
FudgyBrownies + CheeseBrownies + New2 Orenge Cheese Brownies + Red Velvet Brownies Cheese(new resepi)
.

Budget Combo Box Cake
RM45.00 8x8 4jenis
Red velvet + CarrotWalnut + Pandan Gula Melaka + ButterScotch
.

Promo2 Cake Cheese Leleh RM 10.00
#kayjsdelight
#sayajualkek #sayajualcake #sayajualdessert #kek #keksedap #cake #dessert #comboset #combobox #cistat #cheesetart #creampuff #brownies #fruitpastrycake
Read more
Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM ...
Media Removed
Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM 10.00 1) Fudgy Brownies 2) CreamPuff montok 10bj 3) CheeseTart montok 8bj (strawberry/blueberry) Budget Pack RM 12.00 1) Donut viral 4bj (nutella special creamcustard, snowy special ... Salam all... jumaat ni kay ada buat delivery.. jika ada yg nk selit order pm kay ye.. Budget pack RM 10.00
1) Fudgy Brownies
2) CreamPuff montok 10bj
3) CheeseTart montok 8bj (strawberry/blueberry)

Budget Pack RM 12.00
1) Donut viral 4bj (nutella special creamcustard, snowy special creamcustrd, blueberry/rasberry creamcheese)
2) Fruit cheesetart 8bj
3) Chocolate nutella cheesetart 8bj
4) Red velvet Cheesetart 8bj
5) Choco Top cheesetart 8bj

Budget Combo Box Brownies
RM 35.00 8x8 4jenis
FudgyBrownies + CheeseBrownies + New2 Orenge Cheese Brownies + Red Velvet Brownies Cheese(new resepi)
.

Budget Combo Box Cake
RM45.00 8x8 4jenis
Red velvet + CarrotWalnut + Pandan Gula Melaka + ButterScotch
.

Promo2 Cake Cheese Leleh RM 10.00
#kayjsdelight
#sayajualkek #sayajualcake #sayajualdessert #kek #keksedap #cake #dessert #comboset #combobox #cistat #cheesetart #creampuff #brownies #fruitpastrycake
Read more
TAHUKAH ANDA bila kita kasi sebakul mangga kat seseorang, itu tanda simbolik sesebuah persahabatan? ...
Media Removed
TAHUKAH ANDA bila kita kasi sebakul mangga kat seseorang, itu tanda simbolik sesebuah persahabatan? Sama jugak kalau hang belanja member hang sepinggan Manggo Cheese Cake leleh original @kulacakes di Burgerak ni. Sama lah! Friendship forever la gituhhhh. #mangocheesecake . For ... TAHUKAH ANDA bila kita kasi sebakul mangga kat seseorang, itu tanda simbolik sesebuah persahabatan?
Sama jugak kalau hang belanja member hang sepinggan Manggo Cheese Cake leleh original @kulacakes di Burgerak ni. Sama lah! Friendship forever la gituhhhh. #mangocheesecake
.
For take away order or reservation 🍽:
+6 016.302.4725
.
.
#burgerak #burgerakkuantan #kuantan #cafehipster #makankuantan #visitpahang2017 #kuantanfood #jjcmkuantan #walaupunpayangdatangmendugakamitetapburgerak #pahang
Read more
Loading...