Cushion easy bb makeup

Loading...


Unique profiles
11
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Batam, Riau, Indonesia, Kelantan, Kuala Lumpur, Malaysia
Average media age
646 days
to ratio
5
<span class="emoji emoji25c0"></span>️ Swipe to watch the full video. You have uneven, dull skin tone. Still worrying about blotchy ...
Media Removed
️ Swipe to watch the full video. You have uneven, dull skin tone. Still worrying about blotchy skin after wearing makeup? Now you have Bright Clear Skin all day long and confidently with Dual Whitening care for skin provided by @laneigebn BB Cushion Whitening! . Since aku jenis pemalas ... ◀️ Swipe to watch the full video.
You have uneven, dull skin tone. Still worrying about blotchy skin after wearing makeup? Now you have Bright Clear Skin all day long and confidently with Dual Whitening care for skin provided by @laneigebn BB Cushion Whitening!
.
Since aku jenis pemalas pkai foundation so this BB Cushion makes my life easy pasal ia diapakai macam badak. Suka halai! As you can see BB Cushoin pakai before makeup then baru kamu bebadak. Badak ku pakai atu nda pulang mahal tu ah. Badak murah saja for daily makeup jantah mahal mahal. Kalau badak mahal ku frame ok ku gantung di leher. So far this BB Cushion seriously maintain makeup and yang paling penting it brigthen our skin and sentiasa nampak glowing 😍
.
For those yang kan mencuba boleh visit @laneigebn dulu. Kamu boleh cek skin type kamu jua disana just for free. All you need to do is kesana by walk in or make an appointment first. Bah malas ku banyak cakap. Yang penting nini sebalah rumah ku, belakang rumah nya jambatan ujung sekali yang pandai membawa perahu lagi tepakai. Ia kan meminta kediaku punya pakai nya menambang. Ku suruh sj ia ke Laneige tarus membali.
Read more
Loading...
BIOAQUA BB CREAM CUSHION PRICE : 50K BB Cushion ini dapat menyejukkan kulit dengan tekstur ...
Media Removed
BIOAQUA BB CREAM CUSHION PRICE : 50K BB Cushion ini dapat menyejukkan kulit dengan tekstur yang kenyal saat pengaplikasian dan menjaga makeup tetap cantik seharian tanpa kilap serta menutup noda dan memberikan efek kulit bersih dan cerah. Oil Control & Waterproof BB Cream Cushion ... BIOAQUA BB CREAM CUSHION

PRICE : 50K

BB Cushion ini dapat menyejukkan kulit dengan tekstur yang kenyal saat pengaplikasian dan menjaga makeup tetap cantik seharian tanpa kilap serta menutup noda dan memberikan efek kulit bersih dan cerah. Oil Control & Waterproof BB Cream Cushion merupakan cushion powder yang akan mengontrol kilap dan minyak berlebih pada kulit wajah anda, BB Cream Cushion sangat mudah digunakan dengan hasil makeup halus dan merata. Easy to Use Oleskan cream ini ke wajah Anda dan ratakan perlahan ke seluruh bagian wajah dan tunggu menit. Wajah tampak bersih dan cerah. Fit any Face Bioaqua Liquid Concealer Foundation BB Cream ini cocok juga untuk semua jenis kulit, bahkan untuk kulit sensitive sekalipun
Read more
Product super HOTTTTT BB Cushion ini dapat menyejukkan kulit dengan tekstur yang kenyal saat ...
Media Removed
Product super HOTTTTT BB Cushion ini dapat menyejukkan kulit dengan tekstur yang kenyal saat pengaplikasian dan menjaga makeup tetap cantik seharian tanpa kilap serta menutup noda dan memberikan efek kulit bersih dan cerah. Oil Control & Waterproof BB Cream Cushion merupakan ... Product super HOTTTTT

BB Cushion ini dapat menyejukkan kulit dengan tekstur yang kenyal saat pengaplikasian dan menjaga makeup tetap cantik seharian tanpa kilap serta menutup noda dan memberikan efek kulit bersih dan cerah.

Oil Control & Waterproof
BB Cream Cushion merupakan cushion powder yang akan mengontrol kilap dan minyak berlebih pada kulit wajah anda, BB Cream Cushion sangat mudah digunakan dengan hasil makeup halus dan merata.

Easy to Use
Oleskan cream ini ke wajah Anda dan ratakan perlahan ke seluruh bagian wajah dan tunggu menit. Wajah tampak bersih dan cerah.

Fit any Face
Bioaqua Liquid Concealer Foundation BB Cream ini cocok juga untuk semua jenis kulit, bahkan untuk kulit sensitive sekalipun.
#no1 natural
#no2 ivory
#no3 light

Order line : chappie888
Read more
Product jaman NOWWW BB Cushion ini dapat menyejukkan kulit dengan tekstur yang kenyal saat pengaplikasian ...
Media Removed
Product jaman NOWWW BB Cushion ini dapat menyejukkan kulit dengan tekstur yang kenyal saat pengaplikasian dan menjaga makeup tetap cantik seharian tanpa kilap serta menutup noda dan memberikan efek kulit bersih dan cerah. Oil Control & Waterproof BB Cream Cushion merupakan cushion ... Product jaman NOWWW

BB Cushion ini dapat menyejukkan kulit dengan tekstur yang kenyal saat pengaplikasian dan menjaga makeup tetap cantik seharian tanpa kilap serta menutup noda dan memberikan efek kulit bersih dan cerah.

Oil Control & Waterproof
BB Cream Cushion merupakan cushion powder yang akan mengontrol kilap dan minyak berlebih pada kulit wajah anda, BB Cream Cushion sangat mudah digunakan dengan hasil makeup halus dan merata.

Easy to Use
Oleskan cream ini ke wajah Anda dan ratakan perlahan ke seluruh bagian wajah dan tunggu menit. Wajah tampak bersih dan cerah.

Fit any Face
Bioaqua Liquid Concealer Foundation BB Cream ini cocok juga untuk semua jenis kulit, bahkan untuk kulit sensitive sekalipun.
Tersedia dalam 3pilihan warna:
1: rose
2: ivory
3: light

Order line:chappie888
Read more
BIOAQUA Liquid Concealer Foundation BB Cream IDR: 70k Tersedia varian (dari tingkat kecerahan ...
Media Removed
BIOAQUA Liquid Concealer Foundation BB Cream IDR: 70k Tersedia varian (dari tingkat kecerahan rendah ke tinggi): - Natural color / 01 KOSONG - White ivory / 02 - Light Skin / 03 Liquid Concealer Foundation BB Cream ini dapat menyejukkan kulit dengan tekstur yang kenyal saat pengaplikasian ... BIOAQUA Liquid Concealer Foundation BB Cream
IDR: 70k

Tersedia varian (dari tingkat kecerahan rendah ke tinggi):
- Natural color / 01 KOSONG
- White ivory / 02
- Light Skin / 03

Liquid Concealer Foundation BB Cream ini dapat menyejukkan kulit dengan tekstur yang kenyal saat pengaplikasian dan menjaga makeup tetap cantik seharian tanpa kilap serta menutup noda dan memberikan efek kulit bersih dan cerah.

Features
Oil Control & Waterproof
BB Cream Cushion merupakan cushion powder yang akan mengontrol kilap dan minyak berlebih pada kulit wajah anda, BB Cream Cushion sangat mudah digunakan dengan hasil makeup halus dan merata.

Easy to Use
Oleskan cream ini ke wajah Anda dan ratakan perlahan ke seluruh bagian wajah dan tunggu menit. Wajah tampak bersih dan cerah.

Fit any Face
Bioaqua Liquid Concealer Foundation BB Cream ini cocok juga untuk semua jenis kulit, bahkan untuk kulit sensitive sekalipun.

#cloverysstuff #bbcream #bbcreammurah #barangimport #perlengkapankosmetik #kosmetikmurah #bbcreammurah #murahbanget
Read more
80.000 ZUZU CUSHION BB CREAM Isi 15 gram ZUZU CUSHION BB CREAM ini dapat menyejukkan kulit dengan ...
Media Removed
80.000 ZUZU CUSHION BB CREAM Isi 15 gram ZUZU CUSHION BB CREAM ini dapat menyejukkan kulit dengan tekstur yang kenyal saat pengaplikasian dan menjaga makeup tetap cantik seharian tanpa kilap serta menutup noda dan memberikan efek kulit bersih dan cerah. BB Cream Cushion sangat mudah ... 80.000
ZUZU CUSHION BB CREAM Isi 15 gram ZUZU CUSHION BB CREAM ini dapat menyejukkan kulit dengan tekstur yang kenyal saat pengaplikasian dan menjaga makeup tetap cantik seharian tanpa kilap serta menutup noda dan memberikan efek kulit bersih dan cerah. BB Cream Cushion sangat mudah digunakan dengan hasil makeup halus dan merata. Easy to Use Oleskan cream ini ke wajah Anda dan ratakan perlahan ke seluruh bagian wajah. Wajah tampak bersih dan cerah.
Read more
Loading...
EASY AND FRESH NO MAKEUP MAKEUP LOOK See more️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 83/100 ️ If y’all wanna cop that “I just woke up like this” lewk but better, here’s my go-to no makeup makeup look. My tips to looking natural and not go overboard would be to apply a sheer BB cream or cushion just to even ... EASY AND FRESH NO MAKEUP MAKEUP LOOK✨ See more⤵️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
83/100 ▶️ If y’all wanna cop that “I just woke up like this” lewk but better, here’s my go-to no makeup makeup look. My tips to looking natural and not go overboard would be to apply a sheer BB cream or cushion just to even out the skin tone while using a tiny bit of concealer for any major blemishes, add a light layer of blush and a soft wash of brown to your eyelids.💖 Add a bit of highlighter for that fresh, dewy glow and top off with an MLBB (my lips but better) nude lippie. Ta da!✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀
Products used:
• @maybelline BB Cushion Matte Fresh in 03 Natural
• @bhcosmetics Nouveau Neutrals Shadow & Blush Palette
• @maybelline Brow Precise Fiber Volumizer in Soft Brown
• @clinique Lash Power Mascara
• @colourpopcosmetics Super Shock Cheek in Blow Me Out
• @everydayloveph Nude Lips Liquid Lipstick in #4 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀
Song: Death of a Bachelor - Panic! At The Disco (Remix)🎶
Read more
Tonight's #SOTN is the April Skin UV SPF50/PA+++ Sun Cushion and it's an awesome way of remembering ...
Media Removed
Tonight's #SOTN is the April Skin UV SPF50/PA+++ Sun Cushion and it's an awesome way of remembering to wear Sunscreen even when on the go🌞 It's set up like most standard BB or CC Cushions in a flip compact that contains the beauty puff applicator on top and a cushion of SPF50 sunscreen underneath ... Tonight's #SOTN is the April Skin UV SPF50/PA+++ Sun Cushion and it's an awesome way of remembering to wear Sunscreen even when on the go💕🌞💕
It's set up like most standard BB or CC Cushions in a flip compact that contains the beauty puff applicator on top and a cushion of SPF50 sunscreen underneath complete with a mirror for easy application. You simply dab the applicator onto the cushion slightly and apply the formula to your face. The formula itself is white in the cushion but applies transparent and absorbs quickly into skin. It has a very silky feel to it and seems to hydrate skin at the same time💦It's great for when you're wanting a fresh dewy complexion as it gives skin a pretty glow, but when going for a more natural & lightweight look the other day I preferred a slightly more matte complexion so I simply dusted my face with a little translucent powder & a bit of blush before running out the door and felt just as fab as if I applied a full face of makeup. I've stayed outdoors more often lately and since using this sunscreen cushion I can honestly say I haven't burnt once. It makes a great makeup base as well giving skin a very smooth and youthful appearance. Overall, I love the concept and now keep it in my purse at all times!💘👜💘Lots of love to @0.8l_usa & @aprilskin_korea for letting me review this summer must have!❤ 4 stars 🌟🌟🌟🌟⭐
#AprilSkin #SunCushion #08l #New #Sunscreen #Summer #Kbeauty #Beauty #Skincare #Antiaging #SkincareAddict #ABbloggers #GotitFree #RasianBeauty #KoreanSkincare #KoreanBeauty #Review #Outdoors #Sports #MustHave #Trending #Instabeauty #Instagood #Instalike #FBloggers #Lbloggers #BBloggers #BeautyBlogger #KbeautyBlogger
Read more
Loading...
Wanna achieve this look? <span class="emoji emoji1f484"></span><span class="emoji emoji1f606"></span> Just follow these simple steps : 1. Apply @laneigeid Pore Control ...
Media Removed
Wanna achieve this look? Just follow these simple steps : 1. Apply @laneigeid Pore Control BB cushion in shade 21 Natural all over face 2. Cover blemishes and dark circles using @narsissist Concealer in shade Vanilla 3. Apply @innisfreeofficial @innisfreeindonesia No sebum mineral ... Wanna achieve this look? 💄😆
Just follow these simple steps :
1. Apply @laneigeid Pore Control BB cushion in shade 21 Natural all over face
2. Cover blemishes and dark circles using @narsissist Concealer in shade Vanilla
3. Apply @innisfreeofficial @innisfreeindonesia No sebum mineral powder to keep oil at bay 💦
4. Draw eyebrows @etudehouseofficial @indonesia_etudehouse drawing eyebrows in shade 02 gray brown
5. Draw eyeliner @maybelline Hypersharp laser eyepencil
6. Apply eyeshadows @tartecosmetics tartelette in Bloom eyeshadow
7. Apply a coat of @lancomeofficial hypnose drama mascara excessive black
8. Apply blushers @canmaketokyo @canmakeid @canmake_official mat fleur cheeks in shade matte ochre
9. Last step put on some @nyxcosmetics @nyxcosmetics_indonesia soft matte lip tint in shade Copenhagen
.
Easy right???😆😆😆 Tell me what do you guys think of this look? 😋😋😋
.
.
.
#tbt #travel #skincare #art #pretty #smile #makeuptutorial #selfie #beautiful #motd #happy #cute #hair #girl #me #wanderlust #blogger #style #summer #indonesia #batam #love #follow #photooftheday #makeup #throwback #picoftheday #ootd #bestoftheday #fashion
Read more
long time no makeup tutorial, hehe I try to be consistent here ️ let’s start this new spirit featuring @mymatchskincare BB cushion so easy to apply & moist jeeee I tak pakai bedak pun gi kerja sebab nak natural glow, BB cushion ni ada collagen yang boleh anjalkan kulit & vit C! harga asal RM69 ... long time no makeup tutorial, hehe I try to be consistent here ❤️ let’s start this new spirit featuring @mymatchskincare BB cushion so easy to apply & moist jeeee I tak pakai bedak pun gi kerja sebab nak natural glow, BB cushion ni ada collagen yang boleh anjalkan kulit & vit C! harga asal RM69 boleh guna my code “LILYBRAHIM” untuk dapat diskaun berharga RM60 & free lipmatte code #jameela #mymatchskincare
Read more
Simple makeup. Blend well and smooth foundation ! #prettycakedfoundation Pic not edited! #nofilter . What's ...
Media Removed
Simple makeup. Blend well and smooth foundation ! #prettycakedfoundation Pic not edited! #nofilter . What's so good about this foundation??? PRETTYCAKED FOUNDATION . Is infused with CITRUS STEM CELLS that will help to brighten up your scars and boost the firmness of your skin! ... Simple makeup. Blend well and smooth foundation !
#prettycakedfoundation Pic not edited! #nofilter
.
What's so good about this foundation??? 🍰 PRETTYCAKED FOUNDATION 🍰 .
🍭 Is infused with CITRUS STEM CELLS that will help to brighten up your scars and boost the firmness of your skin! 🍊🍋🍓
(it's like wearing makeup while treating your skin!) .
🍭 It's very HIGH COVERAGE! Claims to cover all of your blemishes and scars. Can be used as a concealer as well! 💫 .
🍭 SUPER LIGHTWEIGHT! It's like you're wearing bb cushion but still able to make you look insanely flawless! Extremely easy to blend without much hassles! 😱 .
🍭 Has MATTE Finishing where you don't have to set your makeup with powder! (unless you have oily skin then it's recommended hehe) Such a time saver right??? 🙆‍♀️😍 .
🍭 Very LONG-WEARING. You can wear this foundation up to 8-12 hours! Undeniably a worry-free foundation where you don't need a lot of touch ups during the day!! 🙊🙆‍♀️ .
🍭 Contains SPF50 which will PROTECT your skin from the harmful UV rays! Sun-burned?? No more!! 🌞🙅‍♀️ .
🍭 It is PEACH scented. Such a mood booster everytime you wear this foundation! Smells super refreshing and will definitely make you fall in love! 😍🍑 .
.

RETAILS AT ONLY RM55 and now we offering you a #freepostage if u buy 2 bottles in single receipt! 💋
.

If you want to know more, kindly whatsapp me! 📲 0136300523 / simply click link on my bio
:
#redvelvetdrama #ammyrarosli #spf50 #30ml #prettycaked #prettycakedteamfizafizz #prettycakedfoundation #prettycaked4you #foundation #concealermurah #concealer #thebestfoundation #musttry #fattzura
Read more
Hello! Never let setbacks dull my day. I will continue to move forward & Sparkle My Way through Monday, ...
Media Removed
Hello! Never let setbacks dull my day. I will continue to move forward & Sparkle My Way through Monday, Tuesday, Wednesday and everyday... . . Adored this latest all-new limited edition collection, Laneige Sparkle My Way skus, packaging and concept behind this collection. Celebrates ... Hello! Never let setbacks dull my day. I will continue to move forward & Sparkle My Way through Monday, Tuesday, Wednesday and everyday...✨
.
.
Adored this latest all-new limited edition collection, Laneige Sparkle My Way skus, packaging and concept behind this collection. Celebrates women’s uniqueness & sparks confidence from within 💕
.
.
This new Fresh Calming Morning Mask is a rescue if you woke up with a bad skin day. A quick & easy leave on mask with air mouse texture that absorbs into skin in split second. The lychee extract & deep sea water soothe & hydrate your skin while prepping it for a better makeup fit 💋
.
.
Laneige Sparkle My Way x Kim GunJoo limited edition collection
.
.
✨ Water Bank Hydro Essence
✨ Fresh Calming Balancing Toner
✨ Fresh Calming Quick Morning Mask
✨ Stained Glasstick No 4 & 6
✨ BB Cushion Whitening .
.
#SparkleMyWay #LaneigeMY #kellybeauty #sunshinekelly
Read more
Loading...
Loading...