Loading Content...
Loading...


Unique profiles
77
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Nothing Is Impossible, Deso Pendo Sawalan, Furby & Sugar
Average media age
749 days
to ratio
6.7
Dah sebulan dah #Wanitaku release di Youtube <span class="emoji emoji2764"></span>️ Ada yang masih tengok dan layan #MVWanitaku tak? ...
Media Removed
Dah sebulan dah #Wanitaku release di Youtube ️ Ada yang masih tengok dan layan #MVWanitaku tak? Terima kasih tau tau sebab support 🏻 #Wanitaku Dah ada di semua music platform ya korang layan nanti tagg saya okay Dah sebulan dah #Wanitaku release di Youtube ❤️ Ada yang masih tengok dan layan #MVWanitaku tak? Terima kasih tau tau sebab support 🙏🏻 #Wanitaku Dah ada di semua music platform ya korang layan nanti tagg saya okay 😘
Loading...
| KUrung Anggun dah ada di Butik Bangi Sentral untuk sapa-sapa yang test sendiri <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span> boleh maiii ...
Media Removed
| KUrung Anggun dah ada di Butik Bangi Sentral untuk sapa-sapa yang test sendiri boleh maiii naaaa.... | KUrung Anggun dah ada di Butik Bangi Sentral untuk sapa-sapa yang test sendiri 😍😍😍 boleh maiii naaaa.... ♥️
RESTOCKKK . RM10 . DAH ADA DI BUTIK TAUUU...JEMPUT MAI...
Media Removed
RESTOCKKK . RM10 . DAH ADA DI BUTIK TAUUU...JEMPUT MAI... RESTOCKKK
.
RM10
.
DAH ADA DI BUTIK TAUUU...JEMPUT MAI...
Alamak formal nya cakap.. Finally episode akhir #JourneyOfWater2018 dah ada di YouTube channel wani! Jom tengok sekarang sebab last episode ni Wani melawat ke banyak tempat2 menarik & paling best bila diberi peluang untuk masuk ke tempat yang bukan semua orang boleh lawat Big thanks ... Alamak formal nya cakap.. 😂😂 Finally episode akhir #JourneyOfWater2018 dah ada di YouTube channel wani! Jom tengok sekarang sebab last episode ni Wani melawat ke banyak tempat2 menarik & paling best bila diberi peluang untuk masuk ke tempat yang bukan semua orang boleh lawat ❤ Big thanks to @wwfmy for the great opportunity given and of course this must be one of the best experience I've ever had to learn more about nature 💧🌈 Journey Of Water has finally ended 🏁🏆 .

#suriarecords #akusukakamu @wkayriesquad
Read more
Bergaya dengan koleksi #kemenangansyawal dari @creacionbysitinurhaliza dah ada di butik & #shawl ...
Media Removed
Bergaya dengan koleksi #kemenangansyawal dari @creacionbysitinurhaliza dah ada di butik & #shawl cantik terbaru dari @galeriariani #ootd #creacionbysitinurhaliza #ariani #rayacollection #love #ctdk #DSCT #DatoSeriSitiNurhaliza #DatoSitiNurhaliza #SitiNurhaliza #kakirepostCTDKbyctnurfarahaliza ... Bergaya dengan koleksi #kemenangansyawal dari @creacionbysitinurhaliza dah ada di butik & #shawl cantik terbaru dari @galeriariani #ootd #creacionbysitinurhaliza #ariani #rayacollection #love #ctdk #DSCT #DatoSeriSitiNurhaliza #DatoSitiNurhaliza #SitiNurhaliza #kakirepostCTDKbyctnurfarahaliza #CTDKlovers #SitiZoners #celebrity #malaysiansweetheart #Dafbama2018_SitiNurhaliza #Dafbama2018 #instacelebrity #REPOST @ctdk
Read more
Bergaya dengan koleksi #kemenangansyawal dari @creacionbysitinurhaliza dah ada di butik & shawl ...
Media Removed
Bergaya dengan koleksi #kemenangansyawal dari @creacionbysitinurhaliza dah ada di butik & shawl cantik terbaru dari @galeriariani Bergaya dengan koleksi #kemenangansyawal dari @creacionbysitinurhaliza dah ada di butik & shawl cantik terbaru dari @galeriariani
Loading...
Abang kawasan dah ada di @Vendville Nong Chik Johor Bahru. Yasssssss! Baju raya baru je sampai kekakakkkk! ...
Media Removed
Abang kawasan dah ada di @Vendville Nong Chik Johor Bahru. Yasssssss! Baju raya baru je sampai kekakakkkk! Meh datang sini chap chusssssssssss - Kekakak Johor dan Singapura meh hempas dekat VVJB! Ya Allah tak zabarnyaaaaaaa Abang kawasan dah ada di @Vendville Nong Chik Johor Bahru. Yasssssss! Baju raya baru je sampai kekakakkkk! Meh datang sini chap chusssssssssss
-
Kekakak Johor dan Singapura meh hempas dekat VVJB! Ya Allah tak zabarnyaaaaaaa 😍
Pisang tanduk chips, Kopi badang, Nasi Lemak Kukis, wownies, kacipotan dah Ada di tempanis hub,. ...
Media Removed
Pisang tanduk chips, Kopi badang, Nasi Lemak Kukis, wownies, kacipotan dah Ada di tempanis hub,. Jom sape blom rasa Lagi meh singgah,. Cepatttt!! @petitchef_cakes @kopibadang #acongsweetchild Pisang tanduk chips, Kopi badang, Nasi Lemak Kukis, wownies, kacipotan dah Ada di tempanis hub,. Jom sape blom rasa Lagi meh singgah,. Cepatttt!! @petitchef_cakes @kopibadang #acongsweetchild
Loading...
S Z A N D R A K I D S 🤩 RM169.00 . DAH ADA DI BUTIK<span class="emoji emoji1f388"></span> Payment Dan postage isnin <span class="emoji emoji2198"></span>️+60193192733 #leeyanarahman ...
Media Removed
S Z A N D R A K I D S 🤩 RM169.00 . DAH ADA DI BUTIK Payment Dan postage isnin ️+60193192733 #leeyanarahman #leeyanaraya2018 #psletopsleeyanarahman S Z A N D R A K I D S 🤩
RM169.00
.
DAH ADA DI BUTIK🎈
Payment Dan postage isnin ↘️+60193192733 #leeyanarahman #leeyanaraya2018 #psletopsleeyanarahman
S Z A N D R A K I D S 🤩 RM169.00 . DAH ADA DI BUTIK<span class="emoji emoji1f388"></span> Payment Dan postage isnin <span class="emoji emoji2198"></span>️+60193192733 #leeyanarahman ...
Media Removed
S Z A N D R A K I D S 🤩 RM169.00 . DAH ADA DI BUTIK Payment Dan postage isnin ️+60193192733 #leeyanarahman #leeyanaraya2018 #psletopsleeyanarahman S Z A N D R A K I D S 🤩
RM169.00
.
DAH ADA DI BUTIK🎈
Payment Dan postage isnin ↘️+60193192733 #leeyanarahman #leeyanaraya2018 #psletopsleeyanarahman
S Z A N D R A K I D S 🤩 RM169.00 . DAH ADA DI BUTIK<span class="emoji emoji1f388"></span> Payment Dan postage isnin <span class="emoji emoji2198"></span>️+60193192733 #leeyanarahman ...
Media Removed
S Z A N D R A K I D S 🤩 RM169.00 . DAH ADA DI BUTIK Payment Dan postage isnin ️+60193192733 #leeyanarahman #leeyanaraya2018 #psletopsleeyanarahman S Z A N D R A K I D S 🤩
RM169.00
.
DAH ADA DI BUTIK🎈
Payment Dan postage isnin ↘️+60193192733 #leeyanarahman #leeyanaraya2018 #psletopsleeyanarahman
Dan tak.. Seharusnya aku ~ Eh bukan nak nyanyi. Nak bagitahu video #JourneyOfWater Wani bersama ...
Media Removed
Dan tak.. Seharusnya aku ~ Eh bukan nak nyanyi. Nak bagitahu video #JourneyOfWater Wani bersama team @wwfmy dah ada di YouTube channel 'WaniKayrieTV' tau Boleh tengok 1st episode sekarang! . #suriarecords #akusukakamu @wkayriesquad Dan tak.. Seharusnya aku ~ Eh bukan nak nyanyi. Nak bagitahu video #JourneyOfWater Wani bersama team @wwfmy dah ada di YouTube channel 'WaniKayrieTV' tau 😘🔥 Boleh tengok 1st episode sekarang! 🐡💧 .

#suriarecords #akusukakamu @wkayriesquad
Loading...
 #BelumTermiliki dah ada di YouTube @ArteffectsMedia Terima kasih dan selamat mendengar.
Media Removed
#BelumTermiliki dah ada di YouTube @ArteffectsMedia Terima kasih dan selamat mendengar. #BelumTermiliki dah ada di YouTube @ArteffectsMedia
Terima kasih dan selamat mendengar.
Hai semua. Koleksi bawal Sulam Zara dah ada di website kami. Terus ke www.rajabawal.com untuk pembelian ...
Media Removed
Hai semua. Koleksi bawal Sulam Zara dah ada di website kami. Terus ke www.rajabawal.com untuk pembelian . arau whatsapp kami www.wasap.my/60148052799 Hai semua. Koleksi bawal Sulam Zara dah ada di website kami. Terus ke www.rajabawal.com untuk pembelian . arau whatsapp kami www.wasap.my/60148052799
DYXY set baru dah ada di butik <span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> RM145 only..mai grab lekaih... . Online Purchase whatsapp ...
Media Removed
DYXY set baru dah ada di butik RM145 only..mai grab lekaih... . Online Purchase whatsapp 0134355280 . OPERATION HOUR Tuesday-Saturday: 10.30am-7pm Sunday:8.30am-5.30pm . CLOSED : Monday Taman Ciku,Bukit Mertajam.Penang . Walk in Boutique 🏻‍♀️ Location : Sederet ... DYXY set baru dah ada di butik 🎉🎉🎉
RM145 only..mai grab lekaih...
.
Online Purchase whatsapp 📱 0134355280
.
💕OPERATION HOUR💕
Tuesday-Saturday: 10.30am-7pm
Sunday:8.30am-5.30pm .
🚫CLOSED : Monday
💈 Taman Ciku,Bukit Mertajam.Penang
.
Walk in Boutique 🚶🏻‍♀️
Location : Sederet Celcom centre & bersebelahan Avon,Taman Ciku..Berdekatan dengan JPN & PBA,Bukit Mertajam..
:
#vendorboutique #vendorpenang #bukitmertajam #maderaboutique #sayajualonline #penangites #jpn #pba #penang #permatangpauh #uitmpp #politeknikseberangperai #vendorutara #vendorboutiqueconcept #perda #pulaupinang #maderabigcup #coffeebigcup #dyxypenang
Read more
Loading...
Sebelum ni nak mkn kena pegi Pekan Sg Besi, now dah ada di Nadi@15, Putrajaya.. <span class="emoji emoji1f60b"></span><span class="emoji emoji1f44d"></span>🏻 #PicOfTheDay ...
Media Removed
Sebelum ni nak mkn kena pegi Pekan Sg Besi, now dah ada di [email protected], Putrajaya.. 🏻 #PicOfTheDay #Potrait #Instagram #Hashtag #MeeKolok #3Layer #SarawakFood #DayangSarawakCorner #Nadi15 #Putrajaya #WPPutrajaya #KualaLumpur #Malaysia #06042018 Sebelum ni nak mkn kena pegi Pekan Sg Besi, now dah ada di [email protected], Putrajaya.. 😋👍🏻
#PicOfTheDay #Potrait #Instagram #Hashtag #MeeKolok #3Layer #SarawakFood #DayangSarawakCorner #Nadi15 #Putrajaya #WPPutrajaya #KualaLumpur #Malaysia #06042018
Heyyy guys, check them out! Their latest project, 'Tik Tok' <span class="emoji emoji1f60a"></span><span class="emoji emoji1f44d"></span> Dah ada di Channel Youtube sekarang. ...
Media Removed
Heyyy guys, check them out! Their latest project, 'Tik Tok' Dah ada di Channel Youtube sekarang. So you guys boleh search and tgk. Jgn lupa SUBSCRIBE, LIKE & SHARE ye. Hehehe. Let's spread the love guys! Thank you #tiktok #newproject #positiverecordings #wonderfultonight #popmusic ... Heyyy guys, check them out! Their latest project, 'Tik Tok' 😊👍 Dah ada di Channel Youtube sekarang. So you guys boleh search and tgk. Jgn lupa SUBSCRIBE, LIKE & SHARE ye. Hehehe. Let's spread the love guys! Thank you 😘💕
#tiktok #newproject #positiverecordings #wonderfultonight #popmusic
#Repost @positiverecordings (@get_repost)
・・・
Latest project by us....Chck us out yaa..., layannn... #tiktok #music #wonderfultonight #malaysia #malaysianmusic #popmusic #viral
Read more
Mendakilah ketika kamu lelah menjalani hidup, puncak dan segenap pemandangannya akan menghapus ...
Media Removed
Mendakilah ketika kamu lelah menjalani hidup, puncak dan segenap pemandangannya akan menghapus beban yang saat itu kamu pikul. Inpo lebih detainya japri aja biar akrab. No hp nya dah ada di flayer ya gaes. #caribarengan #opentrip #lawu #merbabu #merapi #prau #semeru #rinjani #raung ... Mendakilah ketika kamu lelah menjalani hidup, puncak dan segenap pemandangannya akan menghapus beban yang saat itu kamu pikul.

Inpo lebih detainya japri aja biar akrab. No hp nya dah ada di flayer ya gaes.
#caribarengan #opentrip #lawu #merbabu #merapi #prau #semeru #rinjani #raung #papandayan #triplawu #tripmerbabu #tripmerapi #tripprau #tripsemeru #triprinjani #trippapandayan #tripraung #pendakiindonesia #pendakicantik #traveller #travellercantik #backpackerindonesia #backpakeren #wonderfulindonesia #beautyfulindonesia #pesonaindonesia #mytripmyadventure
Read more
Loading...
Sambal Hitam Pahang by Sambal People dah ada di The Curve ya! Cepat dapatkan sekarang! #sambalhitampahang #sambalhitam
Media Removed
Sambal Hitam Pahang by Sambal People dah ada di The Curve ya! Cepat dapatkan sekarang! #sambalhitampahang #sambalhitam Sambal Hitam Pahang by Sambal People dah ada di The Curve ya! Cepat dapatkan sekarang! #sambalhitampahang
#sambalhitam
 #helenamilky dah ada di kedai kami ya! Boleh walk in purchase sekarang! <span class="emoji emoji1f495"></span>
Media Removed
#helenamilky dah ada di kedai kami ya! Boleh walk in purchase sekarang! #helenamilky dah ada di kedai kami ya! Boleh walk in purchase sekarang! 💕
Yayy Aveeno dah ada di Malaysia! Aveeno Baby<span class="emoji emojiae"></span> Soothing Relief Moisturizing Cream RM 41. 42 (141ML) ...
Media Removed
Yayy Aveeno dah ada di Malaysia! Aveeno Baby Soothing Relief Moisturizing Cream RM 41. 42 (141ML) ini mengandungi Triple Oat Complex dan emolien yang kaya untuk melegakan kulit yang kering dan sensitif . Krim ini yang terbukti secara klinikal dapat memberikan kelembapan selama 24 ... Yayy Aveeno dah ada di Malaysia! Aveeno Baby® Soothing Relief Moisturizing Cream RM 41. 42 (141ML) ini mengandungi Triple Oat Complex dan emolien yang kaya untuk melegakan kulit yang kering dan sensitif
.
Krim ini yang terbukti secara klinikal dapat memberikan kelembapan selama 24 jam dan melegakan kulit yang kering dan sensitif. Rumusan ini cepat menyerap dan lembut untuk bayi dan kanak-kanak dengan kulit yang sensitif
.
Ia juga formulasi hipoalergenik dan bebas daripada pewangi. Dapatkan di @watsonsmy @guardianmalaysia atau @caring_pharmacy
.
#aveenomalaysia #aveenobabymalaysia #aveeno #rubydotmy #malaysialifestyleblogger
Read more
••• Pilih mana satu berkenan di hati. #JameedaJubah atau #AliciaKurung . Sis dah ada di butik ...
Media Removed
••• Pilih mana satu berkenan di hati. #JameedaJubah atau #AliciaKurung . Sis dah ada di butik Jubahsouq Melawati Mall @jubahsouq_mm ok! . . Whatsapp +6012-6643545 . . #jubahsouq #jubahsouqrayahaji2018 •••
Pilih mana satu berkenan di hati. #JameedaJubah atau #AliciaKurung .

Sis dah ada di butik Jubahsouq
Melawati Mall @jubahsouq_mm ok!
.
.
Whatsapp 📲+6012-6643545
.
.
#jubahsouq #jubahsouqrayahaji2018
••• Jameeda Jubah dah ada di butik! Serious mmg limited edition so better grab tau! Whatsapp untuk ...
Media Removed
••• Jameeda Jubah dah ada di butik! Serious mmg limited edition so better grab tau! Whatsapp untuk oder ‭+6012-6643545 Details boleh refer di @cataloguejubahsouq #jubahsouq #jubahsouqrayahaji2018 •••
Jameeda Jubah dah ada di butik! Serious mmg limited edition so better grab tau! Whatsapp untuk oder ‭📲+6012-6643545
Details boleh refer di @cataloguejubahsouq 👌
#jubahsouq #jubahsouqrayahaji2018
Tutoriyel nyatox pake catokan cina sapek go ala kenneh dah ada di IG TV! Rambut manjah hanya dalam ...
Media Removed
Tutoriyel nyatox pake catokan cina sapek go ala kenneh dah ada di IG TV! Rambut manjah hanya dalam waktu 6 menit wow emezing! tengok lah sabantar~ Tutoriyel nyatox pake catokan cina sapek go ala kenneh dah ada di IG TV! Rambut manjah hanya dalam waktu 6 menit wow emezing! ✨tengok lah sabantar~
. Hi guys, ini lho roti john yg kekinian itu dah ada di BSD. Rotinya panjang sampe 40cm!! Ayo mumpung ...
Media Removed
. Hi guys, ini lho roti john yg kekinian itu dah ada di BSD. Rotinya panjang sampe 40cm!! Ayo mumpung lagi promo beli 1 gratis 1, jangan sampai kehabisan. Info : IG @roti.elji WA 08562948666 Lokasi : Foodcourt #makanbang, jl anggrek loka no 2, serpong, BSD . Follow: @roti.elji . . . #rotijohn ... .
Hi guys, ini lho roti john yg kekinian itu dah ada di BSD. Rotinya panjang sampe 40cm!! Ayo mumpung lagi promo beli 1 gratis 1, jangan sampai kehabisan.

Info :
IG @roti.elji
WA 08562948666

Lokasi : Foodcourt #makanbang, jl anggrek loka no 2, serpong, BSD
.
Follow: @roti.elji
.
.
.
#rotijohn #rotibakar #rotielji #indomie #kuliner #bsd #bsdcity #tangerang #kulinertangerang #kulinerbsd #food #tangerangselatan #wisatakuliner #jakartafood #infotangerang #infobsd #jktfood #jakartaculinary #jakartafoodies #promo #buy1get1 #gratis #gratisan #tangsel #seputartangsel
.
Read more
Alang-alang dah ada di kawasan sekitar semalam, singgah berhari raya di rumah Kak Sharina @luvlyriena, ...
Media Removed
Alang-alang dah ada di kawasan sekitar semalam, singgah berhari raya di rumah Kak Sharina @luvlyriena, terima kasih kak, penat-penat pun sanggup memasak untuk menjamu kami. Alang-alang dah ada di kawasan sekitar semalam, singgah berhari raya di rumah Kak Sharina @luvlyriena, terima kasih kak, penat-penat pun sanggup memasak untuk menjamu kami.
“Jose, sekarang aku dah nampak tujuan nak berkahwin, tapi jodoh takde lagi macam mana?” Alamak. ...
Media Removed
“Jose, sekarang aku dah nampak tujuan nak berkahwin, tapi jodoh takde lagi macam mana?” Alamak. Jodoh ehh. Tu pun aku nak cakap pun tak boleh. Okay mcm ni, jodoh letak tepi dulu kejap. Kita sambung post lain. Kita cerita tentang persediaan diri sendiri dulu. Tanya diri kita dulu mcm mana ... “Jose, sekarang aku dah nampak tujuan nak berkahwin, tapi jodoh takde lagi macam mana?” Alamak. Jodoh ehh. Tu pun aku nak cakap pun tak boleh. Okay mcm ni, jodoh letak tepi dulu kejap. Kita sambung post lain.
Kita cerita tentang persediaan diri sendiri dulu. Tanya diri kita dulu mcm mana nak jadi suami yang baik. Ingat kaum Adam. Suami itu seorang khalifah dalam keluarga nya. Pemimpin kepada isterinya. Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Takutlah kepada Allah, di dalam memimpin isteri-isterimu, kerana sesungguhnya mereka adalah amanah yang ada disampingmu, barangsiapa tidak memerintahkan agar isterinya mengerjakan solat, dan mengerjakan agama kepadanya, maka ia telah berkianat kepada Allah dan Rasul-Nya.

Aku dulu pun pendosa. solat terabur. Tiang agama pun senget2. Cam ma nak ado bini? (Minang sikit) so point die betul kan diri dulu. Lupa kan kisah lama. Move on dengan cara baru. Kita insaf dan ubah sikap kita, attitude kita, jaga solat( sangat penting). Pasni nak jadi suami orang ni. Once kita dah start betul kan diri, InsyaAllah akan dikurniakan jodoh yang baik. Kalau ni dah ngam, kita focus pulak pasal duit.
Haa ni bab critical sikit. Soal duit. Kahwin nak, duit takdo! Haa lotih lah camni. Sahabat yang takde jodoh lagi tu start simpan duit dulu. Ajar diri commit saving. Coz trust me after kahwin, memang banyak pakai duit. Nak build up keluarga memang kena ada saving. Kita tak tau apa nak jadi in future sok. Belajar simpan 1/3 dari gaji. So cepat sikit duit terkumpul, then soon the same amount of money gonna be our fixed expenses( sewa rumah, makan minum, bil2). Kita tolak tepi yang family bantu. Rezeki masing2 kita sama2 syukuri. Jgn jealous2 ye.
Once dah ada duit, jodoh lalu dah boleh masuk minang. Takyah tunggu2 dah. “Hai, rasa mcm suka awak, boleh merisik tak?” Haaa kan cantik cenggitu. Gentlemen. Share ngan sahabat2 yang still lost kat luar tu. emo foverover alone lah apa lah. Suh dorang ikut ni dulu. InsyaAllah dipermudahkan. Okay nanti sambung bab calon k. Gerak lu pape roger.
Read more
 #Bilasismenaip 🤝<span class="emoji emoji263a"></span>️<span class="emoji emoji2764"></span>️ . . Bismillahirrahmanirrahim.. <span class="emoji emoji1f339"></span> . . Topik yang aiza nak utarakan ...
Media Removed
#Bilasismenaip 🤝️ . . Bismillahirrahmanirrahim.. . . Topik yang aiza nak utarakan kali nie adalah “Don’t be Unethical Insurance Agent / Takaful Consultant” .. ️ . . Lately, aiza dapat aduan daripada dua tiga orang client aiza, bila aiza tag mereka dekat igstory, instagram ... #Bilasismenaip 🤝☺️❤️
.
.
Bismillahirrahmanirrahim.. 🌹
.
.
Topik yang aiza nak utarakan kali nie adalah “Don’t be Unethical Insurance Agent / Takaful Consultant” .. ☺️
.
.
Lately, aiza dapat aduan daripada dua tiga orang client aiza, bila aiza tag mereka dekat igstory, instagram ataupun facebook, akan ada Perunding Takaful daripada lain ( bukan Prudential ) yang pm Client2 aiza dgn offer pakej2 mereka.. 😌
Aiza bersyukur sbb Client2 aiza nie baik2 , mereka bagitahu aiza..
Sungguh tak beretika langsung..
Offer pakej lain tidak ada masalah, tapi offer benda yang sama dgn suruh stop Pelan sedia ada itu sangatlah tidak beretika dan pentingkan diri sendiri..
.
.
Semua orang kena tahu, makin lama suatu polisi itu, makin bagus sbb “Waiting Period” dah lepas, tempoh boleh dicabar atau disiasat pun tengah “ongoing”..
Tidak ke kalau suruh STOP pelan sedia ada dn mulakan semula itu akan memudaratkan pelanggan??
Just in case , client dah ada setahun, tiba2 stop, baru ambik Pelan baru dgn awak sebulan lepas tu sakit, apa awak nak buat?? ☺️
.
.
Kembali kepada niat sebenar iaitu ingin orang sekeliling kita dilindungi, jangan terlampau fikir poket sendiri tanpa fikirkan kesan buruk pada orang lain.. ☺️
.
.
Percayalah pada rezeki masing2, ramai lagi rakyat Malaysia diluar sana yang masih belum ada apa2 Pelan Perlindungan, it’s much better you convince them to have their own Protection Plan.. ❤️
.
.
Alhamdulillah, di Prudential aiza tidak di ajar untuk pm client2 company lain dan juga tidak diajar untuk memburukkan company lain demi melariskan produk kami.. ☺️
I’m proud to be one of Prudential Agent in Malaysia..💕
InshaAllah, selagi ada rezeki di sini, akan diteruskan perjuangan ini.. ❤️
.
.
Panjang sis bebel kan, Yang baik itu dari Allah, Yang buruk itu daripada diri saya sendiri.. 🤗
.
.
Much Love,
#aizaamiraprubsn
#prudentialbsntakaful
#prudential #meaningfulcareer ❤️
#alhamdulillah
Read more
Bukan kekayaan yg ku cari.. Bukan harta yg ku cari... Bukan nikmat dunia yg berlebihan yg ku cari.. Bukan ...
Media Removed
Bukan kekayaan yg ku cari.. Bukan harta yg ku cari... Bukan nikmat dunia yg berlebihan yg ku cari.. Bukan pangkat dan darjat yg ku cari... Tetapi... Apa yg linda cari keredhaan allah swt... Kebahagian di dunia dah akhirat... Keampunan drp allah dah keberkhatan hidup... Setiap dugaan ... Bukan kekayaan yg ku cari..
Bukan harta yg ku cari...
Bukan nikmat dunia yg berlebihan yg ku cari..
Bukan pangkat dan darjat yg ku cari... Tetapi... Apa yg linda cari keredhaan allah swt... Kebahagian di dunia dah akhirat... Keampunan drp allah dah keberkhatan hidup... Setiap dugaan yg dtg hanya dugaan yg allah sedang menguji keimanan seseorg umat yg di sayangi.. mampu kah kita bersabar dan trus bersabar??? Insyaallah... selagi ada iman di dada dugaan itu laa yg membuatkan kita lebih dekat pada allah dan yakin cinta kita hanya pd allah swt.. Terasa sunyi hidup ini sejak mak sakit di icu.. masa ni laa dugaan dtg bertimpa2...hilang semua yg selama ini ada di sisi..hanya tinggal anak2 dah keluarga terdekat .. hidup jg sepi dah rasa sebak dan sedih namun aku harus trus kuat demi mak... Mak,,, linda akan jaga mak lepas ni dgn lebih sempurna Mak.. ckup laa dgn dugaan sebelum ni yg dtg Insyaallah linda akan trus kuat demi mak... love u mak💋🌹 #prayforciknon
Read more
55 ribu aja segini lur.. iya nih promo ayam terbang anglo 55K masih diperpanjang sampe akhir januari.. ...
Media Removed
55 ribu aja segini lur.. iya nih promo ayam terbang anglo 55K masih diperpanjang sampe akhir januari.. dan ini tanpa syarat yg ribet2.. yg penting makan di tempat.. . gak cuma hotplate nya aja yg spesial di @waroung_anglo.. tapi masih banyaak menu lainnya yg wenaaak semuanyaa.. pokoknya ... 55 ribu aja segini lur.. iya nih promo ayam terbang anglo 55K masih diperpanjang sampe akhir januari.. dan ini tanpa syarat yg ribet2.. yg penting makan di tempat.. .
gak cuma hotplate nya aja yg spesial di @waroung_anglo.. tapi masih banyaak menu lainnya yg wenaaak semuanyaa.. 😍😍😍
pokoknya yg di jogja klo mau cari chinese food dengan rasa kualitas resto hotel mewah tapi dengan harga terjangkau ya di @waroung_anglo ini.
mulai dari hotplate aneka gurame udang cumi ayam mi goreng nasi goreng semuanya enaaakk.... dan rasanya authentic chinese banget.. harganya gak mahal2 kayak gini nih :
-nasgor 18 ribu aja..
-aneka olahan brokoli mulai 18 ribu
-aneka olahan Tofu mulai 23rb
-aneka jenis hotplate mulai 28rb
-aneka olahan ayam,udang,cumi mulai 24 ribu
.

makanan lainnya juga skrg dah .
turun harga range dari 18-40ribu aja..
.
buat yang belum tau dimana @waroung_anglo berada, lokasinya ada di jalan nologaten no.77. tepatnya ada di depan makam nologaten persis area sktr utara ambarukmo plaza.. atau kalau dari OB (outlet biru) lurus aja keselatan sktr 700m nanti posisinya ada di sebelah kiri jalan.
kalau bingung bisa search di google map atau waze dengan keyword : "warung anglo" .
instagram : @waroung_anglo
.
.
TAG TEMAN KALIAN YUKS!
.
.
#kulineryogya
Read more
ZARA TERJATUH CINTA DGN KEBAYA NI & ZARA NAK BAGI LIPSTICK<span class="emoji emoji1f484"></span>FREE . Sbb dah terjatuh hati dengan koleksi2 ...
Media Removed
ZARA TERJATUH CINTA DGN KEBAYA NI & ZARA NAK BAGI LIPSTICKFREE . Sbb dah terjatuh hati dengan koleksi2 @rumahkebayabangsar; Zara INSPIRASI kan kebaya Zara sendiri. Zara sukakan something simple & casual dan terdesign pulak koleksi sendiri dgn Kak Syus (@syuscouture) . Alhamdulillah ... ZARA TERJATUH CINTA DGN KEBAYA NI & ZARA NAK BAGI LIPSTICK💄FREE .
Sbb dah terjatuh hati dengan koleksi2 @rumahkebayabangsar; Zara INSPIRASI kan kebaya Zara sendiri. Zara sukakan something simple & casual dan terdesign pulak koleksi sendiri dgn Kak Syus (@syuscouture)
.
Alhamdulillah skrg dah ada satu koleksi Kebaya-X ni. Kebaya ni takde nama lg. So, Zara nak
minta korang semua tolong Zara bagi nama untuk koleksi ni boleh? Kepada pemberi nama yg terpilih akan dapat satu koleksi #KebayaxZara secara percuma tauuu!
.
Senang je caranya ~
💋 Like dan tag 3 orang rakan anda di post terkini di @rumahkebayabangsar
💋 Repost post ini berserta gambar dan caption
💋 Nyatakan nama yang ingin anda beri untuk #KebayaxZara dan mengapa
💋 Pemenang akan dipilih oleh Zara malam nanti
.
Pastikan account korang public okay!
.
Kalo uolls nak tgk Kebaya ni face-to-face, skrg ni ada promo di @moodrepublik YES PWTC. Kalo uolls beli bole dpt FREE lipstick 💄 . Jumpa di BOOTH 4128 ❤
.
.
@zarazyaloverz
Read more
Sebenarnya, setiap perkara yang kita lalui dalam hidup, Allah banyak kali dah menjawabnya di dalam ...
Media Removed
Sebenarnya, setiap perkara yang kita lalui dalam hidup, Allah banyak kali dah menjawabnya di dalam al-Quran. Cuma kita perasan atau tak je . Contohnya, mungkin kita pernah marah dengan tekanan dunia, contoh seperti kerja dan belajar, sampai sebut, . "Aku bencilah dengan belajar ... Sebenarnya, setiap perkara yang kita lalui dalam hidup, Allah banyak kali dah menjawabnya di dalam al-Quran. Cuma kita perasan atau tak je
.

Contohnya, mungkin kita pernah marah dengan tekanan dunia, contoh seperti kerja dan belajar, sampai sebut,
.
"Aku bencilah dengan belajar ni. Aku tak suka la kerja ni. Kenapa ada je yang tak kena? Kenapa aku je yang kena?"
.

Allah dah jawab, .
.
“Dan boleh jadi kamu membenci sesuatu tetapi ia baik bagimu, dan boleh jadi kamu menyukai sesuatu tetapi ia buruk bagiMu; Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui.” (Surah Al-Baqarah 2:216)
.

Dan mungkin kita rasa terbeban dengan tekanan hidup, dengan kos sara hidup yang tinggi, pengajian yang mahal, belajar yang susah.. Di tambah pula terbeban dengan maksiat dan dosa sendiri yang banyakkk sangat..
.
sampai kita mengeluh dan marah,
.
"Arghh.. Serabutnya hidup ni! Semua orang tak faham aku!"
.

Tapi ketahuilah, Allah dah menjawab, “Ketahuilah hanya dengan mengingati Allah, hati akan menjadi tenang tenteram.” (Surah Ar-Ra’ad 13:28)
.

Dan ada baaaanyak lagi #PujukanDariAllah di dalam al-Quran. Serius, banyak. Sama ada kita jumpa, atau tak saja. Nak tahu apa lagi pujukan-pujukan dari Allah untuk kita?
.

Awak tempah dulu buku Pujukan Dari Tuhan ini, nanti bila dah dapat, baca setiap pujukan2 dari Allah ini. Saya, @shukery_azizan pilih 30 ayat pujukan Allah daripada 30 juzuk al-Quran untuk kita. Setiap 1 juzuk, saya pilih 1 pujukan dari Allah
.

Buat preorder dengan cara follow @dakwah_hati dan
.
📲WHATSAPP 017 9920 782 SEGERA
📲WHATSAPP 017 9920 782 SEGERA
📲WHATSAPP 017 9920 782 SEGERA
.

Semua pujukan utuk siapa?
.

Untuk kita sendiri. Untuk merawat hati kita yang dah makin jauh dengan al-Quran. Untuk sembuhkan hati kita yang penuh dengan sarang dosa. Dan lebih dari itu, untuk kuatkan lagi cinta pada Allah, Maha Pencinta diri kita.
.
Moga buku ini menjadi sebab kita kembali kepada al-Quran..
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #PujukanDariTuhan #KeranaAkuSayang #SuratPutusCinta #TaubatYangTertangguh HQ : @isbirofficial
Read more
Tak sangka ada Rumah MacDonald's ada di HUKM. Dah lama ada, tapi harini nad baru tau. Rumah MacDonald's ...
Media Removed
Tak sangka ada Rumah MacDonald's ada di HUKM. Dah lama ada, tapi harini nad baru tau. Rumah MacDonald's ni khas untuk waris yang anaknya mendapatkan rawatan di HUKM. Ada yang dah tau pasal ni, atau baru tau?? Bagus ada RMHC ni, untuk keluarga yang tak mampu nak ulang alik balik rumah atau nak ... Tak sangka ada Rumah MacDonald's ada di HUKM. Dah lama ada, tapi harini nad baru tau. Rumah MacDonald's ni khas untuk waris yang anaknya mendapatkan rawatan di HUKM. Ada yang dah tau pasal ni, atau baru tau?? Bagus ada RMHC ni, untuk keluarga yang tak mampu nak ulang alik balik rumah atau nak temankan anaknya dapatkan rawatan. Swipe ke kanan, nad ada kongsikan video pesakit dan waris yang pernah menginap di Rumah Macdonalds.

Rumah Macdonalds, bakal dibuka di HUSM pada March 2019. Korang pun boleh bantu untuk bina RMHC ni dengan menderma di tabung yang disediakan di setiap tempat Macdonalds.

Berita bagus nad war-warkan. Nasib baik nad datang ke event Ronald Mcdonald House (RMHC) Charity Golf Championship 2018 tadi.

#RMHCcharity #KBBA9 #RMHC #RMHHUSM #RMHCMalaysia
#Mcdonald #McdonaldCharity #ceriterasigadisbiru #miszrockersdotcom
#kelabbloggerbenashaari
Read more
“Rambut kau dah panjang.” Ryu menegur seraya mengambil langkah satu tapak ke hadapan. “Sebab ...
Media Removed
“Rambut kau dah panjang.” Ryu menegur seraya mengambil langkah satu tapak ke hadapan. “Sebab tak ada orang untuk potong.” Maya menjawab. Langkah juga dibawa ke hadapan setapak. “Tubuh kau dah makin kurus.” Kali ini, dia pula yang mengomen. “Sebab tak ada orang untuk jaga makan minum.” ... “Rambut kau dah panjang.” Ryu menegur seraya mengambil langkah satu tapak ke hadapan.
“Sebab tak ada orang untuk potong.” Maya menjawab. Langkah juga dibawa ke hadapan setapak.
“Tubuh kau dah makin kurus.” Kali ini, dia pula yang mengomen.
“Sebab tak ada orang untuk jaga makan minum.” Ryu membalas. Satu tapak lagi ke depan.
Maya ambil tindakan serupa. Wajah semakin berkerunyut, tetapi dia bersuara lagi.
“Dahi kau ada parut.”
Ryu lebarkan senyuman. Kelat dan beremosi. Dia telan liur sebelum membalas.
“Sebab tak ada orang yang rawat aku elok-elok.”
Setapak lagi dia ke hadapan, bersama kata-kata…
“Mata kau menangis.”
Merujuk kepada mata berkaca-kaca Maya.
“Sebab tak ada orang pujuk aku.”
Kini, Ryu dan Maya sampai ke tengah-tengah. Berdiri betul-betul depan satu sama lain. Membungkam. Terpaku dalam renungan masing-masing. Membiarkan desah nafas saling menyentuh muka. Merelakan emosi dalam hati bertebaran untuk tatapan.
Di celah-celah semua itu, Ryu berbisik dengan suara yang paling lembut dia boleh keluarkan.
“Orang tu dah sampai, Maya. Dah ada depan mata kau sekarang. Jadi…”
Dia angkat tangan. Terketar-ketar jarinya menyentuh pipi Maya, lalu dengan lembut dia menyeka air mata yang sudah menodai pipi itu.
“Tolong. Tolong jangan menangis lagi.”
Sebaik melontar pesanan itu, Maya melompat kepadanya dan merangkulnya. Sejenak Ryu terkaku, sebelum lambat-lambat meletak tangan ke pinggang Maya. Ditarik lebih erat ke dalam pelukan.
“Ryu…Ryu…”
“Shhhh….jangan menangis lagi.” Dia memujuk gadis yang semakin galak merembes tangisan. Padahal di birai matanya sendiri, ada titik-titik air jernih. Menitis-nitis, bersama emosi yang terselit dalam setiap satu.
.
.
#SaraAisha #writer #amwriting #writersoninstagram #novelis #karyaseni #IAmNotAMonster #INAM #triads #kongsigelap #novelbestseller #RyuMaya #IshikawaRyu #Maya
Read more
Ada yang tanya di komen - dah ada kat butik ke? Jawapannya dah ada. Ramai dah dapatkan koleksi ni ...
Media Removed
Ada yang tanya di komen - dah ada kat butik ke? Jawapannya dah ada. Ramai dah dapatkan koleksi ni di butik. Best seller di butik dan online berbeza. Kalau di Bangi warna purple ni paling ramai grab sejak hari pertama kami release. Kurung extra labuh berhias lace ni memang kena ada sepasang ... Ada yang tanya di komen - dah ada kat butik ke?

Jawapannya dah ada. Ramai dah dapatkan koleksi ni di butik. Best seller di butik dan online berbeza. Kalau di Bangi warna purple ni paling ramai grab sejak hari pertama kami release.

Kurung extra labuh berhias lace ni memang kena ada sepasang dalam almari. Rasa nak selalu pakai sebab perasaannya macam wanita Melayu terakhir 😆. Saiz ada 10 dari XXS sampai 5XL.

Kalau nak order boleh terus ke website kami ya atau jemput singgah ke butik-butik MCC hari ini ya.

Butik kami di Bangi Sentral, Seksyen 7 Shah Alam dan Dataran Austin Kuala Terengganu. Tiap-tiap hari buka termasuk hari Isnin. Dalam setahun kurang dari 2 minggu butik tutup. Sentiasa buka untuk kesenangan Cikpuan semua bershopping.

Raya Haji ni kami tutup 2 hari tau. Rabu dan Khamis.

Kami suka!

#MCCWeddingsAndOccasions
#plussizemalaysia
Read more
Dulu taunya perawat itu yang "ngbantu dokter" tugasnya "nyuntikin" pasien. Setelah kuliah 4th ...
Media Removed
Dulu taunya perawat itu yang "ngbantu dokter" tugasnya "nyuntikin" pasien. Setelah kuliah 4th yang bisa dibilang nyemplung ke jurusan ini. Nyatanya gak kaya itu.. Perawat itu ada banyak banget bidangnya.. Ada perawat jiwa, perawat anak, perawat ibu hamil, perawat lansia, perawat HD, ... Dulu taunya perawat itu yang "ngbantu dokter" tugasnya "nyuntikin" pasien. Setelah kuliah 4th yang bisa dibilang nyemplung ke jurusan ini. Nyatanya gak kaya itu.. Perawat itu ada banyak banget bidangnya.. Ada perawat jiwa, perawat anak, perawat ibu hamil, perawat lansia, perawat HD, perawat luka dan masih banyak lagi... Salah satunya yg ada di atas itu perawat kamar oprasi. Ngapain aja tugasnya perawat? Dari yang nerima pasien kita cekcekin persiapan hasil lab radio dll, trs ada yg namanya perawat sirkuler yg monitor jalannya oprasi dr pasien belum di bius sampe sadar kembali kita tuh yg buat askepnya bantu2 perawat satunya apa yg dibutuhkan.
Satu lagi perawat instrumen. Ya bener bgt!!! Kaya yang di atas itu perawat instrumen. Ngapain? Nyiapin alat oprasi. Misalnya oprasi hernia kita tuh yg ngambil alatnya, terus nyiapin kebutuhannya apaan aja. Sampe si instrumen ini juga yg turun dan ikut oprasi. Dr yg nyusun alat steril oprasinya di meja mayo, dan kolab dgn operatornya (dokter)... Menurut ku seru di kamar oprasi kita bakal liat langsung organ kita yg biasanya gue cuma liat fotonya doang paling mentok yg asli tp di formalinin gimana dah tuh. Kan kurang nendang yak. 😁 masyaallah bgt deh seneng beruntung bisa ikut oprasi dan masuk di stase peminatan oprasi ini. Yg amazing buat gue itu allah ngasih kepinteran seseorg buat sesama untuk saling menolong. Ya kasusnya kaya gini kepikiran aja gitu gue pas oprasi pertama kalinya... org di oprasi, di bius, di belek tuh orgnyannya, dibenerin organnya, trs di balikin sadar lagi, dan sembuh... Masyaallah bgt deh :") Jd inget omongan dosen gue bu ita "coba kamu belajar sambil melihat betapa Maha besarnya Allah itu"
Satu hal lagi yang tidak kalah penting, selama di kamar oprasi ini banyak bgt aktivitas yang menuntut untuk gerak, Gak ketinggalan juga kedatangan tamu tiap bulannya. Nah kebetulan bgt kalau sedang datang bulan selalu pakai Softex Daun Sirih. Soalnya Softex Daun Sirih menggunakan bahan dasar terbaik yang setia #jagainkamu supaya tetap #bersihsehatbebasworry sepanjang hari.

Yuk share juga cerita kamu @ssrhal @nurlailatunnimah @saripurboyekti #womenhealthypedia
Read more
Assalamualaikum dan salam sejahtera... siapa berminat nak tau cerita camne adik tingkatan 4 dah ...
Media Removed
Assalamualaikum dan salam sejahtera... siapa berminat nak tau cerita camne adik tingkatan 4 dah ada income sendiri bleh join group Sembang Biz EthTrade *Ethtrade.org* cerita hari ini jumaat 17/2/2017 Seorang pelajar merupakan ahli ethtrade down line saya join bulan 12/2016 Yg pelik ... Assalamualaikum dan salam sejahtera... siapa berminat nak tau cerita camne adik tingkatan 4 dah ada income sendiri bleh join group Sembang Biz EthTrade *Ethtrade.org*
cerita hari ini jumaat 17/2/2017
Seorang pelajar merupakan ahli ethtrade down line saya join bulan 12/2016
Yg pelik dah 3 kali topup,saya tanya untuk apa join ethtrade dan buat toup 3 kali.
Dan mungkin akan buat topup bulan2.
Jawapan nya,
account 1, rm50 untuk ibu dan ayah
account 2.rm50 untuk baba/mama(atok/nenek)
account 3 rm50 untuk masa depan saya

Ibu/ayah/atok/nenek planing nak hantar umrah pakej swasta

Adik2 kakak2 minggu ni saya daftar kan rm50

Saya tanya mana dapat duit sedangkan awak sekolah
Jawapan nya..saya simpan rm3 sehari.kalau sebulan ada 30 hari
Saya dah boleh topup sekurang kurang2 nya usd10
Saya yakin jadi sebab hal bitcoin ada dlm buku tingkatan 4. *register free*
ethtrade.org/@639285
ethtrade.biz/@639285
ethtrade.io/@639285

Join *ethtrade* konsep yg mudah. Sit & Relax. Sambil tido pun.. duit masuk
😊👌🏼 Apabila kita Join *ethtrade* dengan modal minima usd10..kita boleh "anggap" dapat *1 kebun dan 1 pokok.* Pokok ini dibiar saja hidup dan matang selama *60 hari. Cukup tempoh 60 hari.. masa itulah kita tuai hasil *BERGANDA2*. Nak dapat hasil yang *BANYAK* ada 2 cara.
1. Tanam pokok banyak2 *(TOPUP)*
2. Jemput org lain tanam pokok di kebun kita *(MENAJA)* Buat salah satu @ kedua2 cara di atas, lama kelamaan *kebun* tadi jadi *ladang.* Pada masa itu anda akan jadi *MANAGER* ladang.. Jalan ke sana sini.. shopping2.. sambil buat sedekah dan buat ibadat dengan tenang.. #untuk pencerahan boleh ws sya 0199078443
Read more
. Hi guys, ini lho roti john yg kekinian itu dah ada di BSD. Rotinya panjang sampe 40cm!! Ayo mumpung ...
Media Removed
. Hi guys, ini lho roti john yg kekinian itu dah ada di BSD. Rotinya panjang sampe 40cm!! Ayo mumpung lagi promo beli 1 gratis 1, jangan sampai kehabisan. Info : IG @roti.elji WA 08562948666 Lokasi : Foodcourt #makanbang, jl anggrek loka no 2, serpong, BSD . Follow: @roti.elji . . . #rotijohn ... .
Hi guys, ini lho roti john yg kekinian itu dah ada di BSD. Rotinya panjang sampe 40cm!! Ayo mumpung lagi promo beli 1 gratis 1, jangan sampai kehabisan.

Info :
IG @roti.elji
WA 08562948666

Lokasi : Foodcourt #makanbang, jl anggrek loka no 2, serpong, BSD
.
Follow: @roti.elji
.
.
.
#rotijohn #rotibakar #rotielji #indomie #kuliner #bsd #bsdcity #tangerang #kulinertangerang #kulinerbsd #food #tangerangselatan #wisatakuliner #jakartafood #infotangerang #infobsd #jktfood #jakartaculinary #jakartafoodies #promo #buy1get1 #gratis #gratisan #tangsel #seputartangsel
.
Read more
Ini adalah situasi SEBENAR yang berlaku dan baru sahaja dihadapi oleh salah seorang rakan fotografer ...
Media Removed
Ini adalah situasi SEBENAR yang berlaku dan baru sahaja dihadapi oleh salah seorang rakan fotografer dan keizinan telah diperolehi dari empunya badan untuk di upload sebagai PENGAJARAN kepada yang sedang bertunang di luar sana dan menantikan hari perkahwinan kalian menjelang tiba; lagi ... Ini adalah situasi SEBENAR yang berlaku dan baru sahaja dihadapi oleh salah seorang rakan fotografer dan keizinan telah diperolehi dari empunya badan untuk di upload sebagai PENGAJARAN kepada yang sedang bertunang di luar sana dan menantikan hari perkahwinan kalian menjelang tiba;

lagi beberapa bulan nak berkahwin tiba-tiba dapat satu SMS/Whats app dari client berbunyik "tuan, saya nak cancelkan booking khidmat photography ni, tunang saya dah putuskan pertunangan ni sebab dia dah ada orang lain." hah????!! lagi dua tiga bulan nak kahwin tiba-tiba cik tunang nak putuskan tali pertunangan??!! like seriously??!! 😱😱😱
Jemputan semua dah diedarkan kut!!
Dewan dah siap tempah,
Photographer dah hire yang paling mahal dan best,
Katering pulak yang paling sedap di alam semesta takkan nak cancel macam tu jer???!!! Sekiranya berlaku situasi seperti di atas 👆👆👆 , JANGANLAH anda momokkan mereka dengan ayat-ayat seperti: "sabar ya ada hikmah semua itu berlaku" / "abaikan je anda berhak mendapat yang lebih baik" atau "biarkan dia dengan perampas itu"
😂😂😂👆 YA, betul memang ada hikmah semua tu berlaku TAPI yang lebih utama ialah: 👇👇👇👇 "Jika seseorang telah mengikat suatu pertunangan mengikut Hukum Syarak, sama ada secara lisan atau secara bertulis, dan sama ada secara bersendirian atau melalui seorang perantaraan, dan kemudiannya enggan berkahwin dengan pihak yang satu lagi itu tanpa apa-apa sebab yang sah manakala pihak yang satu lagi bersetuju berkahwin dengannya, maka pihak yang mungkir adalah bertanggungan memulangkan pemberian-pemberian pertunangan, jika ada, atau nilainya dan membayar apa-apa wang yang telah dibelanjakan dengan suci hati oleh atau untuk pihak yang satu lagi untuk membuat persediaan bagi perkahwinan itu, dan yang demikian BOLEH DITUNTUT MELALUI TINDAKAN DALAM MAHKAMAH." 👆 👆👆👆 Dah di jelaskan dalam Seksyen 15 Enakmen Undang-Undang Keluarga Islam Negeri Pahang Tahun 2005. 👆👆👆👆
👉👉👉 Ini adalah contoh yang digunapakai memandangkan penulis adalah merupakan pengamal undang-undang di negeri Pahang dan makcik pakcik bawang boleh rujuk Enakmen yang sama mengikut negeri masing-masing.👈👈
Read more
Macam biasa, saya buat kerja di office, bila nak sesuatu info atau perlu sampaikan arahan pada staff ...
Media Removed
Macam biasa, saya buat kerja di office, bila nak sesuatu info atau perlu sampaikan arahan pada staff , saya akan Whatsapp atau call mereka. LAST WEEK, ada satu masa tu saya Whatsapp tak berbalas, lama jugak tunggu, call pun tak berangkat. Duk pikir dah kenapa? MASALAH BETUL. . . Dalam sejam ... Macam biasa, saya buat kerja di office, bila nak sesuatu info atau perlu sampaikan arahan pada staff , saya akan Whatsapp atau call mereka. LAST WEEK, ada satu masa tu saya Whatsapp tak berbalas, lama jugak tunggu, call pun tak berangkat. Duk pikir dah kenapa? MASALAH BETUL. .
.
Dalam sejam ke 2 jam barulah staff saya tu balas, maaf lambat reply, hari ni butik ramai customer, full house. Saya dah agak , sebab saya pun ada tengok cctv. Terus saya ucap syukur, Alhamdulillah. .
.
Jadi saya nak share apa yang saya dapati, DALAM DUNIA BISNES ini, ada dua jenis masalah yang akan timbul: .
.
1) MASALAH YANG KITA TAK NAK. .
2) MASALAH YANG KITA NAK. .
.
Eh ada ke MASALAH tapi kita nak pelik kan bunyinya? Dalam bisnes memang ada, mungkin ada yang tidak sedari. .
Contoh masalah yang kita nak adalah, stock sentiasa tak cukup, cepat je habis, masalahlah. Tapi masalah ni kita nak, sebab bermakna jualan kita laku. Contoh lagi, Whatsapp masuk banyak, sampai handphone hang terus rosak. Haha Masalah kan , tapi kalau ada masalah macam ni takpe, tukar je phone baru yang lebih canggih, terus buat sistem ke, supaya dapat reply semua Whatsapp dengan teratur. .
.
Masalah yang kita tak nak adalah, contoh stock berlambak, tak tau nak buat apa? Ada staff tak tau nak bagi kerja apa? Staff ada di office tapi staff pun boring takde kerja. Ha yang ni memang antara masalah yang kita tak nak. Pening kepala. .
.
Jadi sebagai usahawan berjaya, perlu kenal pasti masalah2 ini. Saya dulu ada seorang kenalan yang juga buat bisnes. Dia asyik conplain yang customer dia, tak reti baca caption, sakit hati dah tulis caption panjang tak baca. Nak kene terangkan semula, memang conplain dan mengeluh je acap kali jumpa pun. Saya kata, sepatutnya happy sebab ada customer tanya, ini kan masalah yang kita nak, patutnya perbetulkanlah caption ke, improve cara posting ke, upgrade cara layanan ke... Kan lebih susah dan berMASALAH kalau takde langsung customer yang tanya. .
.
Harap anda yang membaca dapat sesuatu. Jadi sekarang jika ada masalah jangan panik, jangan mengeluh, boleh jadi masalah tu, masalah yang baik. .
.
#wallahualam #ZahiraShare #Semogabermanfaat #TopikBisnes
Read more
bismillah~nk share dgn followers alha,3 thn sebelum, mcmana startnye alha dgb business.korg ...
Media Removed
bismillah~nk share dgn followers alha,3 thn sebelum, mcmana startnye alha dgb business.korg slide satu2 gamba tu ye 🏻 tak hebat mana pun diri ni,masih berjuta org2 yg lbh berjaya dr alha,gmba 1st yg nmpk selipar tu adalah 1st langkah nk mula serius brniaga..50box kcik lens..untung 1 ... bismillah~nk share dgn followers alha,3 thn sebelum, mcmana startnye alha dgb business.korg slide satu2 gamba tu ye 😍👉🏻 tak hebat mana pun diri ni,masih berjuta org2 yg lbh berjaya dr alha,gmba 1st yg nmpk selipar tu adalah 1st langkah nk mula serius brniaga..50box kcik lens..untung 1 box rm25..klu jual habis alha dpt rm1250.alha igt lagi owner lens ni ckp “mula2 50kotak..nnti beribu kotak”..dlm hati xmungkin lahh..slide gmba no.2-time tu alha handle postage sendiri sblm g makeup..beratur kat pjbt pos..nk send kt customer..dr berkat 50kotak ni alha dah ada brand sendiri @alhaalfalenses_hq beratus ribu box dah terjual dr dlu smpi now..masin mulut beliau..dr alha bleh buat n tulis slip postlaju sendiri,smpi xleh handle dah..time tu alha mintak bantuan keluarga..kakak,adik n abg ipar..kami dduk di kedai kecik tu.handle lens.start dr situ duit start terkumpul..nasib ada kakak yg bijak manage duit i,klu tk enjoy jela kejenye.dr situ alha active buat kelas m.up ajar student m.up pki product “org lain”..manjang sold out product2 tu kat pasaran..ini bkn berangn:.tapi betul..g sephora,org tu smpi pelik..”why ye code blusher n foundation ni rmai org carik..code lain xjln ”rungut promoter sephora tu..dlm hati ohh ni mesi sbb i share ngn student2 i~ chinggg!! ok..lpas2 muka alha trtampar bila some1 ckp “smpi bila nak promote prdct org?try la buat product sendiri!”..ok start from that.alha dgr je org kata ada kilng bgus alha pegi dlm n luar negara..tapi utk dptkn standard yg brkualiti tggi n kilang bertaraf gmp,,alha proceed ke luar negara..sbb stock dah xleh main “geli2” mmg kene serius..dr 1st order nilai nak buat 1 item rm20k,,smpi now nak byrb1 items jadi 2j cost nye..ok xleh citer pjg..korg slide no3‼️ tu 1st kedai alha di @alhaalfacosmeticsjakelmall , lpstu alha bukak @alhaalfacosmeticsbangisentral then @alhaalfacosmeticsioicitymall tahun ni ada 2 benda besar lagi akan jadi, akan ada station MRT domination, ALHA ALFA STATION iaitu di PASAR SENI..mcm2 aktiviti,poster product video dll..dan!! tahun ni kan ada Alha alfa Manufacturing insha allah~ sykur,3 tahun tanpa pinjaman mana2 pihak,hnya bantuan keluarga doa mak ayah,shabat n korg semua yg support product alha.🙏🙇
Read more
Hmm..onz tak onzz ? Cantik kan cutting boot cut pants ni..Blouse sebelah pon dah ada di website ..Canss ...
Media Removed
Hmm..onz tak onzz ? Cantik kan cutting boot cut pants ni..Blouse sebelah pon dah ada di website ..Canss sgt keyh 😀🏻 Hmm..onz tak onzz ? Cantik kan cutting boot cut pants ni..Blouse sebelah pon dah ada di website ..Canss sgt keyh 😀👍🏻
Manis je Cik Mawar dan Cik Atika berkurung Ella. Cikpuan suka kiri ke kanan? <span class="emoji emoji2764"></span><span class="emoji emoji2764"></span><span class="emoji emoji2764"></span> Kirung Ella dah ada ...
Media Removed
Manis je Cik Mawar dan Cik Atika berkurung Ella. Cikpuan suka kiri ke kanan? Kirung Ella dah ada di Butik Bangi dan Online. Shop today while stock last. Kami suka! #MCCClassyRaya #MCCRayaHajiSpecial #MCC2018 Manis je Cik Mawar dan Cik Atika berkurung Ella. Cikpuan suka kiri ke kanan? ❤❤❤ Kirung Ella dah ada di Butik Bangi dan Online. Shop today while stock last.

Kami suka!

#MCCClassyRaya
#MCCRayaHajiSpecial
#MCC2018
[MINAZ BLOOMING ADHA 2018] Ayaana Cynara Kurung, kurung cutting loose untuk sesiapa yang gemar ...
Media Removed
[MINAZ BLOOMING ADHA 2018] Ayaana Cynara Kurung, kurung cutting loose untuk sesiapa yang gemar berpakaian loose dan juga sesuai untuk mummy to be! Yayy!! . Dah ada di butik dan website, cepat-cepat dapatkan okay! ️ . FEAT: Ayaana Cynara Kurung (Tiffany Green) RM339 . #minazbloomingadha2018 ... [MINAZ BLOOMING ADHA 2018]
Ayaana Cynara Kurung, kurung cutting loose untuk sesiapa yang gemar berpakaian loose dan juga sesuai untuk mummy to be! Yayy!! 😍
.
Dah ada di butik dan website, cepat-cepat dapatkan okay! ❤️
.
FEAT: Ayaana Cynara Kurung (Tiffany Green) RM339
.
#minazbloomingadha2018 #ayaanacynaraminaz
Read more
. Hi guys, ini lho roti john yg kekinian itu dah ada di BSD. Rotinya panjang sampe 40cm!! Ayo datang ...
Media Removed
. Hi guys, ini lho roti john yg kekinian itu dah ada di BSD. Rotinya panjang sampe 40cm!! Ayo datang ke Roti Elji jangan sampai kehabisan. . Info : IG @roti.elji WA 08562948666 Lokasi : Foodcourt #makanbang, jl anggrek loka no 2, serpong, BSD .. Follow: @roti.elji . . . #rotijohn ... .
Hi guys, ini lho roti john yg kekinian itu dah ada di BSD. Rotinya panjang sampe 40cm!! Ayo datang ke Roti Elji 😃 jangan sampai kehabisan.
.
Info :
IG @roti.elji
WA 08562948666

Lokasi : Foodcourt #makanbang, jl anggrek loka no 2, serpong, BSD
..
Follow: @roti.elji
.
.
.
#rotijohn #rotibakar #rotielji #indomie #kuliner #bsd #bsdcity #tangerang #kulinertangerang #kulinerbsd #food #tangerangselatan #wisatakuliner #jakartafood #infotangerang #infobsd #jktfood #jakartaculinary #jakartafoodies #promo #buy1get1 #gratis #gratisan #tangsel #seputartangsel
.
Read more
Holla holla! MASH UP Wani dengan @syafiqfarhain dah ada di Astro Go! Muat turun Astro Go dan tengok mash up video ni free je! . #BigStage #DominasiBBNU #TeamWaniKayrie #TikTokMalaysia #vivoMY #vivoMalaysia @wkayriesquad Holla holla! MASH UP Wani dengan @syafiqfarhain dah ada di Astro Go! 💃🌸 Muat turun Astro Go dan tengok mash up video ni free je! .

#BigStage #DominasiBBNU
#TeamWaniKayrie #TikTokMalaysia
#vivoMY #vivoMalaysia @wkayriesquad
Hadiah untuk Lucky Draw dah ada di ShowRoom Hartamas Jom shopping dengan nilai RM150 dan anda ...
Media Removed
Hadiah untuk Lucky Draw dah ada di ShowRoom Hartamas Jom shopping dengan nilai RM150 dan anda bakal menang Perfume set Bernilai RM500! Online order www.wasap.my/60123847435 ShowRoom LBRS 42-3 Jalan 27/70A Desa Sri Hartamas 50480 Kuala Lumpur Waze LBRS Hartamas #ingatfesyeningatLBRS ... Hadiah untuk Lucky Draw dah ada di ShowRoom Hartamas

Jom shopping dengan nilai RM150 dan anda bakal menang Perfume set Bernilai RM500! 😍 😍 😍

Online order www.wasap.my/60123847435

ShowRoom LBRS 42-3 Jalan 27/70A Desa Sri Hartamas 50480 Kuala Lumpur
Waze LBRS Hartamas

#ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #metalflower #beading #trustedseller #milkybeads #shawlbeaded #manikcantik #manikmurah #chunkybead #tukangmanik #kerjatangan
Read more
Attop futsal baru dah ada di EFS Ipoh dan EFS Shah Alam. Haaaa tepukkkk!
Media Removed
Attop futsal baru dah ada di EFS Ipoh dan EFS Shah Alam. Haaaa tepukkkk! Attop futsal baru dah ada di EFS Ipoh dan EFS Shah Alam. Haaaa tepukkkk!
HELLO KEMAMAN!! <span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span> Hai semua Aizat a.k.a Cikgu Nana dah ada di Kemaman ni. Hai sikit orang Terengganu!! ...
Media Removed
HELLO KEMAMAN!! Hai semua Aizat a.k.a Cikgu Nana dah ada di Kemaman ni. Hai sikit orang Terengganu!! Mlm ni nak makan kat mana ya?? Btw, saya dijemput utk bersama dgn Lokal Kahwin Fest esok bertempat di Dewan Sri Amar, Kemaman. Jom dtg beramai-ramai memeriahkan event esok. Boleh selfie2 ... HELLO KEMAMAN!! 😱😱😱😱
Hai semua Aizat a.k.a Cikgu Nana dah ada di Kemaman ni. Hai sikit orang Terengganu!! Mlm ni nak makan kat mana ya?? Btw, saya dijemput utk bersama dgn Lokal Kahwin Fest esok bertempat di Dewan Sri Amar, Kemaman. Jom dtg beramai-ramai memeriahkan event esok. Boleh selfie2 dgn saya jugak!! See you guys there esok!!! #lokalkahwinfest #terengganu #kemaman #event #pengantin #malaywedding #malayweddingguide
Read more
Ini admin nak bagi tahu yg #lawakkeder2018 dah ada di astro first. Siapa yg tak dpt dtg di istana budaya ...
Media Removed
Ini admin nak bagi tahu yg #lawakkeder2018 dah ada di astro first. Siapa yg tak dpt dtg di istana budaya hari tu korg bolehlah beli cerita lawak ke der sekarang @ajakshiro @shahrol_shiro Ini admin nak bagi tahu yg #lawakkeder2018 dah ada di astro first. Siapa yg tak dpt dtg di istana budaya hari tu korg bolehlah beli cerita lawak ke der sekarang 😊😁 @ajakshiro @shahrol_shiro
. PREORDER <span class="emoji emoji1f483"></span><span class="emoji emoji1f483"></span> . Semua ni ada di WWW.KLOZZET.MY..cantek kan <span class="emoji emoji1f618"></span><span class="emoji emoji1f618"></span>. Dari semalam.dah ada di website ...
Media Removed
. PREORDER . Semua ni ada di WWW.KLOZZET.MY..cantek kan . Dari semalam.dah ada di website dan ada yang dah #preorder online ni sebelum sempat kak zett update ig. Jom cepat ke www.klozzet.my .
PREORDER 💃💃
.
Semua ni ada di WWW.KLOZZET.MY..cantek kan 😘😘. Dari semalam.dah ada di website dan ada yang dah #preorder online ni sebelum sempat kak zett update ig. Jom cepat ke www.klozzet.my
Udah 4 tahun yang lalu dan masih berasa buat kita, sempet mau ngebatalin nonton karena kondisi istri yg baru 27 hari lahiran anak ke-2 pdhl tiket dah ditangan dari jauh" hari. untung Paman Pito bilang sayang om kapan lagi? akhirnya nekat dan hasilnya ugh crazy' bisa liat idola yg kayaknya ... Udah 4 tahun yang lalu dan masih berasa buat kita, sempet mau ngebatalin nonton karena kondisi istri yg baru 27 hari lahiran anak ke-2 pdhl tiket dah ditangan dari jauh" hari. untung Paman Pito bilang sayang om kapan lagi? akhirnya nekat dan hasilnya ugh crazy' bisa liat idola yg kayaknya gak mungkin konser di Indonesia skrg dah ada di depan panggung sambil bawain lagu yg ada di playlist utama otak lo. Oktober nanti si Paman mau dateng lagi. mudah"an sehat yaa Paman sampe hari H "alma matters buat alma" 🙈 #mozarmy #morrisey #tbt
Read more
NEW printed tops <span class="emoji emoji1f33f"></span> Uols nak warna kanan ke kiri? Will available at website kejap lg .Now dah ada ...
Media Removed
NEW printed tops Uols nak warna kanan ke kiri? Will available at website kejap lg .Now dah ada di butik ____ FREE SHIPPING at website with promo code MERDEKA61 RM10 OFF for every 2nd item at boutique & whatsapp order NEW printed tops 🌿
Uols nak warna kanan ke kiri?
Will available at website kejap lg .Now dah ada di butik
____
✅FREE SHIPPING at website with promo code MERDEKA61
✅RM10 OFF for every 2nd item at boutique & whatsapp order
Alhamdulillah testimoni Kurung Noura daripada Cik Hafizah Hassan dari Cyberjaya. Kurung Noura ...
Media Removed
Alhamdulillah testimoni Kurung Noura daripada Cik Hafizah Hassan dari Cyberjaya. Kurung Noura ni material tip top selesa sedap pakai. Ini warna ke-4. Nak tengok 3 warna lagi tengok entry sebelum ni ya . Kurung Noura ni dah ada di semua butik dan online. Kami suka! #MCCWorkwear2018 #MCCWeddingsAndOccasions Alhamdulillah testimoni Kurung Noura daripada Cik Hafizah Hassan dari Cyberjaya.

Kurung Noura ni material tip top selesa sedap pakai. Ini warna ke-4. Nak tengok 3 warna lagi tengok entry sebelum ni ya 😍. Kurung Noura ni dah ada di semua butik dan online. Kami suka!

#MCCWorkwear2018
#MCCWeddingsAndOccasions
002 - Di antara nikmat dunia Satu lagi 'sejenis' kasih sayang dari mak & abah Dah bagitau abam on ...
Media Removed
002 - Di antara nikmat dunia Satu lagi 'sejenis' kasih sayang dari mak & abah Dah bagitau abam on diet tp kalo dah ada di depan mata, telan jer la kan Wahai diet 'kau' terpaksa ku lupakan sementara #love #thankful #breakfast #delicious #tasty #yummy #ketupatpalas #rendangayam #cuqbadak ... 002 - Di antara nikmat dunia
Satu lagi 'sejenis' kasih sayang dari mak & abah
Dah bagitau abam on diet tp kalo dah ada di depan mata, telan jer la kan
Wahai diet 'kau' terpaksa ku lupakan sementara

#love #thankful #breakfast #delicious #tasty #yummy #ketupatpalas #rendangayam #cuqbadak #duriankampung #awesome #bestoftheday #food #instafood #photooftheday #delish #delicious #eating #foodpic #picoftheday
Read more
Dah ada di Youtube kami alhamdulillah! <span class="emoji emoji1f60d"></span> @salamayn @azeem.razali
Media Removed
Dah ada di Youtube kami alhamdulillah! @salamayn @azeem.razali Dah ada di Youtube kami alhamdulillah! 😍 @salamayn @azeem.razali
3A’s fav. masak hari2 pun takpe. makan selagi boleh makan 🤭 . • recipe dah ada di @cookedbyili 😬
Media Removed
3A’s fav. masak hari2 pun takpe. makan selagi boleh makan 🤭 . • recipe dah ada di @cookedbyili 😬 3A’s fav. masak hari2 pun takpe. makan selagi boleh makan 🤭 .

recipe dah ada di @cookedbyili 😬
#Repost @tomokofficial • • • • • hadam lirik ni baik-baik..ada ke orang macam ni lagi skarang? . sebuah karya dari @akimahmad @zimisofazr dan @gjie6ixthsense dan lirik dari @black.hanifah dan saya . single kedua dari @alongzaimi pemenang tempat ketiga mentor milenia . harap ... #Repost @tomokofficial
• • • • •
hadam lirik ni baik-baik..ada ke orang macam ni lagi skarang?
.
sebuah karya dari @akimahmad @zimisofazr dan @gjie6ixthsense dan lirik dari @black.hanifah dan saya
.
single kedua dari @alongzaimi pemenang tempat ketiga mentor milenia
.
harap dapat sokongan dari semua..lagu dah ada di semua platform digital..request kat radio juga k
.
kat youtube pun dah ada..nanti dengar full song eh? thank you guys..support our lokal! #popsiclerecords #LUPA
Read more
hadam lirik ni baik-baik..ada ke orang macam ni lagi skarang? . sebuah karya dari @akimahmad @zimisofazr dan @gjie6ixthsense dan lirik dari @black.hanifah dan saya . single kedua dari @alongzaimi pemenang tempat ketiga mentor milenia . harap dapat sokongan dari semua..lagu ... hadam lirik ni baik-baik..ada ke orang macam ni lagi skarang?
.
sebuah karya dari @akimahmad @zimisofazr dan @gjie6ixthsense dan lirik dari @black.hanifah dan saya
.
single kedua dari @alongzaimi pemenang tempat ketiga mentor milenia
.
harap dapat sokongan dari semua..lagu dah ada di semua platform digital..request kat radio juga k
.
kat youtube pun dah ada..nanti dengar full song eh? thank you guys..support our lokal! #popsiclerecords #LUPA
Read more
Hai awakkk selamat pagi , Bianca lacey dah ada di butik tau . Uolls nak cari baju raya yang cantik ...
Media Removed
Hai awakkk selamat pagi , Bianca lacey dah ada di butik tau . Uolls nak cari baju raya yang cantik , gojes ? Tapi tak tahu nak cari dekat mana ? Jom try Bianca lacey di butik kami . Mesti nampak cantik , bling-2 di pagi raya tau Uolls boleh dapatkan di Butik Naurra Soffeya . Berminat ? Boleh pm ... Hai awakkk selamat pagi , Bianca lacey dah ada di butik tau .
Uolls nak cari baju raya yang cantik , gojes ? Tapi tak tahu nak cari dekat mana ?
Jom try Bianca lacey di butik kami . Mesti nampak cantik , bling-2 di pagi raya tau 😍😉 Uolls boleh dapatkan di Butik Naurra Soffeya .
Berminat ? Boleh pm sis 🤗
Sesiapa yang duduk area JB , kita pun ada buat delivery ke sana tau .. Wssap no: 017-7550683
Read more
Morning guys! Jom kita dgr lagu 'Sulit' nyanyian @amanazizofficial, cover by team @projectxproduction_ dlm erakustik version 😇 Full video dah ada di Youtube. Korang dah boleh search sekarang P/S : Thank you @era.je #sulit #amanaziz #sulitamanaziz #Projectx #PROJECTxProduction ... Morning guys! 🌈 Jom kita dgr lagu 'Sulit' nyanyian @amanazizofficial, cover by team @projectxproduction_ dlm erakustik version 😇👍 Full video dah ada di Youtube. Korang dah boleh search sekarang 😘
P/S : Thank you @era.je 😊😊💕
#sulit #amanaziz #sulitamanaziz #Projectx #PROJECTxProduction #erakustik #era #musician #malaysiancover #lmatalenthouse
#Repost @amanazizofficial (@get_repost)
・・・
Jom dgr #sulitamanaziz erakustik version @era.je 😍😘 full cover ada di youtube @projectxproduction_
@paanjebs
@nureenqistina_
@zul_fadzham94
#amanaziz #sulitamanaziz
Read more
<span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> FULL SET #KunyitPower <span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> Alhamdulillah, saat saat ditunggu, kini full set #KunyitPower Dah ...
Media Removed
FULL SET #KunyitPower Alhamdulillah, saat saat ditunggu, kini full set #KunyitPower Dah ada di pasaran Selama tiga tahun kita bertungus lumus untuk lengkapkan set penjagaan dan pemulihan kulit ni, dalam tiga tahun juga kita Terima banyak testimony dari pengguna, hingga kan ... 🎉🎉 FULL SET #KunyitPower 🎉🎉 Alhamdulillah, saat saat ditunggu, kini full set #KunyitPower Dah ada di pasaran 🙏

Selama tiga tahun kita bertungus lumus untuk lengkapkan set penjagaan dan pemulihan kulit ni, dalam tiga tahun juga kita Terima banyak testimony dari pengguna, hingga kan yang satu ketika yang mencemuh produk kita, terus jadi pengguna setiap 🙏❤️🙏 Thank You Semua Kerana Memberi Peluang Kepada #KunyitPower ❤️❤️❤️ Yang berminat boleh je wassap kami atau Dapatkan di Agen #GengKunyit 😂😂😂 💛💙💛 FACEMASK PERTAMA MALAYSIA BERASASKAN DARI KUNYIT 💛💙💛 HQ
http://www.wasap.my/60123861199/pmramarama

Dapatkan #facemask #RAMARAMA anda Hari Ini! #Jomkuning bersama @ramaramaremedies 👊 #KunyitPower 👊 100% #natural 🌿🌿🌿 #facemask #kunyitasam #pimple #jerawat #flawless #avaavanja #kunyit #maskerkunyit
Read more
Dah ada di Butik ya #nedasisters cepat2 serbu butik kami, banyak dah dipinang orang. Material kain ...
Media Removed
Dah ada di Butik ya #nedasisters cepat2 serbu butik kami, banyak dah dipinang orang. Material kain sangat puas hati. Cuma sarungkan sahaja, betulkan sedikit dah siapp. . #neda #nedahijab #nedakuantan #nedasisters #nedaruby Dah ada di Butik ya #nedasisters cepat2 serbu butik kami, banyak dah dipinang orang. Material kain sangat puas hati. Cuma sarungkan sahaja, betulkan sedikit dah siapp.
.
#neda #nedahijab #nedakuantan #nedasisters #nedaruby
Psttt...Raya dah dekat lah. Bila nak mula shopping?? <span class="emoji emoji1f60b"></span><span class="emoji emoji1f61c"></span><span class="emoji emoji1f618"></span> . Hanya yang terbaik untuk anda kami ...
Media Removed
Psttt...Raya dah dekat lah. Bila nak mula shopping?? . Hanya yang terbaik untuk anda kami sajikan sempena Lebaran tahun ini. Siapa cakap Ariani dah kurang pilihan bagi koleksi-koleksi tudung sarung?? Haaa...Salah tu. 🤓🏻 . Ariani masih lagi menawarkannya di pasaran. Bukan itu ... Psttt...Raya dah dekat lah. Bila nak mula shopping?? 😋😜😘
.
Hanya yang terbaik untuk anda kami sajikan sempena Lebaran tahun ini. Siapa cakap Ariani dah kurang pilihan bagi koleksi-koleksi tudung sarung?? Haaa...Salah tu. 🤓☝🏻
.
Ariani masih lagi menawarkannya di pasaran. Bukan itu sahaja, sekarang tudung instant dengan kemasan hard awning pun ada juga. Contohnya seperti yang admin kongsikan ini lah. Tiara Stella, cantik-cantik warna pilihannya. Yang ni dah ada di Galeri Ariani tau?? Jadi, bertindaklah segera~ 💃🏻✨ #galeriariani
Read more
PERNIAGAAN TERBARU DARI K0REA Bakal mengegarkan pasaran di Malaysia & dunia, skrg dah ada di ...
Media Removed
PERNIAGAAN TERBARU DARI K0REA Bakal mengegarkan pasaran di Malaysia & dunia, skrg dah ada di 7 negara maju spt USA, Japan, Singapore dsbnya. Pendaftaran ahli percuma... Akan dilancarkan awal Sept 2016... Daftar dulu klik link di bawah.... Tunggu admin aktifkan.... Jangan buat ... PERNIAGAAN TERBARU DARI K0REA

Bakal mengegarkan pasaran di Malaysia & dunia, skrg dah ada di 7 negara maju spt USA, Japan, Singapore dsbnya.

Pendaftaran ahli percuma...
Akan dilancarkan awal Sept 2016...
Daftar dulu klik link di bawah....
Tunggu admin aktifkan....
Jangan buat sekarang bayaran....
Selepas pelancaran baru buat pembelian produk- ada ratusan prdk berkualiti
Tiada Paksaan utk belian produk...
Min 10k PV (lebih kurang rm150) secara terkumpul pon boleh..
Anda dah layak dapat bonus setahun...
Makin banyak buat belian makin besar layak dapat bonus...
Pertama seumpamanya di dunia...
Tiada maintain bulanan utk layak bonus.... Untuk pendaftaran sila klik link dibawah.. 👇👇 www.atomybuilder.com/mawarbiz ☝link anda

PM sy utk info & pertanyaan lanjut :
Whatsapp
0182482740 saya lepas daftar utk cara2 upgrade.. * *PASTIKAN JANGAN BUAT APA-APA BAYARAN MASA UPGRADE KERANA KEAHLIAN ATOMY ADALAH 100% PERCUMA.....!!!!*
Read more
assalamualaikum semua selamat pagi...jangan lupa dapatkan card eksklusif dari chatime ya . card ...
Media Removed
assalamualaikum semua selamat pagi...jangan lupa dapatkan card eksklusif dari chatime ya . card ini dah ada di semua outlet chatime seluruh malaysia #inibarulahchatime #chatimemalaysia #chatime assalamualaikum semua selamat pagi...jangan lupa dapatkan card eksklusif dari chatime ya
.
card ini dah ada di semua outlet chatime seluruh malaysia #inibarulahchatime #chatimemalaysia #chatime
Lupa, kau terlupa aku memberi segalanya ~ dah beri semua last-last kena game..... • jangan lupa layan lagu terbaru ciptaan Hang Nadim, Laq dan gjie lirik oleh @black.hanifah dan @tomokofficial di youtube #popsiclerecords dan semua platform digital lagu @alongzaimi #LUPA , jangan ... Lupa, kau terlupa aku memberi segalanya ~ dah beri semua last-last kena game..... 🙊 •
jangan lupa layan lagu terbaru ciptaan Hang Nadim, Laq dan gjie lirik oleh @black.hanifah dan @tomokofficial di youtube #popsiclerecords dan semua platform digital lagu @alongzaimi #LUPA , jangan LUPA!

Repost @tomokofficial

hadam lirik ni baik-baik..ada ke orang macam ni lagi skarang?
.
sebuah karya dari @akimahmad @zimisofazr dan @gjie6ixthsense dan lirik dari @black.hanifah dan saya
.
single kedua dari @alongzaimi pemenang tempat ketiga mentor milenia
.
harap dapat sokongan dari semua..lagu dah ada di semua platform digital..request kat radio juga k
.
kat youtube pun dah ada..nanti dengar full song eh? thank you guys..support our lokal! #popsiclerecords #LUPA
Read more
Dah ada di Butik ya #nedasisters cepat2 serbu butik kami, banyak dah dipinang orang. Material kain ...
Media Removed
Dah ada di Butik ya #nedasisters cepat2 serbu butik kami, banyak dah dipinang orang. Material kain sangat puas hati. Cuma sarungkan sahaja, betulkan sedikit dah siapp. . #neda #nedahijab #nedakuantan #nedasisters #nedaruby Dah ada di Butik ya #nedasisters cepat2 serbu butik kami, banyak dah dipinang orang. Material kain sangat puas hati. Cuma sarungkan sahaja, betulkan sedikit dah siapp.
.
#neda #nedahijab #nedakuantan #nedasisters #nedaruby
Dah ada di youtube juak weh <span class="emoji emoji1f609"></span>😬 #Repost @zizanrazak869 ・・・ Jangan lupa support! Official lyric ...
Media Removed
Dah ada di youtube juak weh 😬 #Repost @zizanrazak869 ・・・ Jangan lupa support! Official lyric video untuk lagu @zizanrazak - Kau Takkan Tahu dah keluar di www.youtube.com/rocketfuelnetwork jam 8 malam ni. Zizan pun tak sabar nam tengok. #zizanrazak #kautakkantahu Dah ada di youtube juak weh 😉😬
#Repost @zizanrazak869
・・・
Jangan lupa support! Official lyric video untuk lagu @zizanrazak - Kau Takkan Tahu dah keluar di www.youtube.com/rocketfuelnetwork jam 8 malam ni. Zizan pun tak sabar nam tengok. #zizanrazak #kautakkantahu
Aku baru kenal ci Tintin itu pertama kali ya tahun lalu pas bulan puasa apa sebelum puasa nyari2 resep ...
Media Removed
Aku baru kenal ci Tintin itu pertama kali ya tahun lalu pas bulan puasa apa sebelum puasa nyari2 resep kue kering trus ketemu dech sama ci Tintin ini. Tapi bukan ketemu tatap muka gitu tapi ketemu di IG. Saat itu banyak banget seliweran resep sagu keju lumer resep dari ci tintin akhirnya aku ... Aku baru kenal ci Tintin itu pertama kali ya tahun lalu pas bulan puasa apa sebelum puasa nyari2 resep kue kering trus ketemu dech sama ci Tintin ini. Tapi bukan ketemu tatap muka gitu tapi ketemu di IG. Saat itu banyak banget seliweran resep sagu keju lumer resep dari ci tintin akhirnya aku coba buat dan mang enak. Dan aku follow instagramnya. Dari situ aku coba2 resep dari dia, sampe kue - cake lebaran tuh aku buat dari dia smua, yaitu moist coklat chiffon cake, english fruit cake, condensate milk cake. Dah bnyk dech yg ku coba, donat flufy nya juga enak dah 2 kali aku bikin.

Aku akuin sih aku agak telat mengikutin ci tintin ini. Aku pun baru memfollow cookpadnya baru minggu2 ini.... hehe kemana aja ya. 😆. Trus ci tintin ngeluarin buku ini... ya jelas dong tertarik banget.. walau resep2nya dah ada di instagram, cookpad, walau gak semuanya ada, yg ku perhatiin. Kalo di hp itukan baca resep kadang hpnya rebutan sama anak. Kalo dah punya bukunya aman dech bisa ngerecook, baca resep dengan puas.

Kembali ke postingan foto ku ini ... yg jelas cookiesnya rasa kacang ya hehe.. sesuai dengan judulnya. Enak.. renyah... coklatnya ku pake yg rasa strawberry biar pinky. Hehe.. gak pske taburan gula halus lagi karena menurutku dah manis. 😊

@tintinrayner @tintin_goodbakeware @tintinraynerbook #tintinraynergiveaway5
Read more
@Regrann from @imanfajaya - Sapa yg nak ini ... ROGER AI DI 0129052495 JEBAT (DIADAPTASI DARI ...
Media Removed
@Regrann from @imanfajaya - Sapa yg nak ini ... ROGER AI DI 0129052495 JEBAT (DIADAPTASI DARI FILEM) Penulis : E-man Sufi Sinopsis Cinta. Itu yang dirasakan Mastura kepada suaminya, Jebat. Lelaki yang dingin namun seksi dengan parut di dahi. Hidup bersama Jebat, semuanya indah. ... @Regrann from @imanfajaya - Sapa yg nak ini ... ROGER AI DI 0129052495

JEBAT (DIADAPTASI DARI FILEM)

Penulis : E-man Sufi
Sinopsis Cinta. Itu yang dirasakan Mastura kepada suaminya, Jebat. Lelaki yang dingin namun seksi dengan parut di dahi. Hidup bersama Jebat, semuanya indah. Mastura bahagia. “Asal ada abang, Mas tak makan pun tak apa...” - Mastura

Dia ingin melakar bahagia dengan membina momen-momen indah bersama Jebat. “Terima kasih sebab kau sudi jadikan aku suami kau... Aku ni apalah yang ada, kan? Kadang-kadang aku rasa risau kalau aku tak dapat bahagiakan kau, Mas... Tapi aku janji aku akan berusaha jadi suami yang paling baik walaupun aku tak ada harta nak mandikan kau dengan kemewahan.” – Jebat “Tak mahu cakap macam tu lagilah... Abang dah ada di samping Mas pun dah cukup membahagiakan... Abang tak perlu jadi kaya raya untuk buat Mas bahagia.” - Mastura

Jebat dan Mastura menghabiskan masa bersama di luar negara sempena hadiah berbulan madu mereka tetapi baru beberapa hari mereka berada di sana, beberapa kejadian yang tidak disangka telah berlaku dan membuatkan Jebat mula risau dan yakin ada sesuatu yang tidak kena. “Tak mau bagi harta, lu bayar dengan nyawa!” Demi melindungi Mastura, Jebat terpaksa menipu dan membuat helah untuk segera pulang ke Malaysia atas alasan kecemasan keluarga. Jebat mendapat tahu ada seseorang ingin membunuhnya tetapi mengapa? Jebat buntu. Dia sudah cuci tangan dari dunia gelap tetapi mengapa masih ada yang mencari?
Tanpa mengetahui apa yang berlaku, Mastura turut terjebak. Hidup sudah seperti pelarian. Ke mana saja mereka pergi, tidak aman! Apa yang berlaku? Siapa sebenarnya Jebat? Mastura perlu mencari kebenaran.
Mungkinkah kisah cinta Mastura dan Jebat akan berakhir dengan kebahagiaan atau terputus di tengah jalan setelah Mastura mengetahui semuanya?
#JEBATMASTURA
#DRAMAADAPTASI
#ADAPTASIDARIFILEM - #regrann
Read more
Hi dah lunch ke tu? Ada sesiapa dah mencuba resepi bulgogi versi JMT ni tak? Full video dah ada di igtv ...
Media Removed
Hi dah lunch ke tu? Ada sesiapa dah mencuba resepi bulgogi versi JMT ni tak? Full video dah ada di igtv tau! Sesiapa belum mencuba, jangan lupa cuba. Senang sangat tau! #whatjmtiscooking Hi dah lunch ke tu? Ada sesiapa dah mencuba resepi bulgogi versi JMT ni tak? Full video dah ada di igtv tau! Sesiapa belum mencuba, jangan lupa cuba. Senang sangat tau!

#whatjmtiscooking
Again. Sebab ramai yang tanya ramai yang DM dan ramai yang mesej abang non stop. Biar abang terangkan ...
Media Removed
Again. Sebab ramai yang tanya ramai yang DM dan ramai yang mesej abang non stop. Biar abang terangkan semula. Chill haha. . Okay, abang dah beli mesin sublimation, mesin ni BOLEH PRINT WHATEVER YOU WANT you name it lah gambar gajah ke gambar ketiak ke gambar floral cinta berahi dan dulu teknologi ... Again. Sebab ramai yang tanya ramai yang DM dan ramai yang mesej abang non stop. Biar abang terangkan semula. Chill haha.
.
Okay, abang dah beli mesin sublimation, mesin ni BOLEH PRINT WHATEVER YOU WANT you name it lah gambar gajah ke gambar ketiak ke gambar floral cinta berahi dan dulu teknologi ni takde tapi sekarang dah ada di Malaysia gitu.
.
Awak adalah brand baru dan nak print tudung atau baju? No hal sebab ape, sebab ape yang awak tengok ada dekat @furbyandsugar semua tu kita boleh buat. Nak print dekat lengan je ke, belakang baju je ke eh terpulang aja sih.
.
Paling best bila abang buat free consultation on how to develop your brand in term of quantity, return of investment, campaign, packaging dan sebagainya.
.
Untuk workmanship abang boleh cakap yang abang punya padu teruk, awak boleh datang kedai dan tengok kualiti jahitan dan kekemasan kami.
.
But please, nak jumpa kene set appointment okay jangan main serang datang butik. Nak datang beli baju takpe tapi kalau terus nak consult dengan abang, you have to mesej me first. Ada slot waktu dan kalau yang dah promise to come tu, please respect my time okay? Jangan 5 mins sebelum nak jumpa kau cakap kau tak boleh nak datang, please have common sense okay everyone.
.
Sekarang kau slide gambar abang dan imagine now you have no boundary untuk buat design for your own brand. Dan paling best bila kita juga offer design untuk dijual, you just have to tell us your idea bestnyew!
.
#poweredbywolfbrown #wolfbrown #wolfbrownmy #wolfbrowngroup #furbyandsugar
Read more
"mau makan apa ni?" "sembarang" "manut" "sak kena ne" "geneeee raaa" "geneee ta" "syhantai ...
Media Removed
"mau makan apa ni?" "sembarang" "manut" "sak kena ne" "geneeee raaa" "geneee ta" "syhantai bos" "habis ini mau kemana?" "hari ini mau dirumah aja?" "pantaiii yok, pantaiii pleasee" "keluar yookk, dolann... " "LPK heh di garap sek" Haii kaliann, yg awalnya ndak saling kenal ... "mau makan apa ni?"
"sembarang"
"manut"
"sak kena ne"
"geneeee raaa"
"geneee ta"
"syhantai bos"
"habis ini mau kemana?" "hari ini mau dirumah aja?"
"pantaiii yok, pantaiii pleasee"
"keluar yookk, dolann... "
"LPK heh di garap sek"
Haii kaliann, yg awalnya ndak saling kenal ndak saling tauu, tiba-tiba disuruh tinggal serumah... tauu segala bentukannya dr mulai bangun tidur sampe mau tidur lagi.
Makasiiihh buat 42hari iniii yaaaaa, kalian ngerubah mindset ku, kalian ternyata bedaaa sama first impression yg ku pikir. SEDIIIHHH IK HHAHAHA😂
Selamat lanjutin kehidupan kalian, makasih dah ada di story hidupku *cieelah*, maaff kalo masak suka keasinan, maaff jugaa kalo kasih deadline laporan suka mepeettt, maafff yaaa kalo aku banyak punyaa salah, kalian pun kalo punya salah dah tak maafin o 😜
Singkatnyaaa, aku bersyukur dikasih kesempatan bisa kenal sama kalian, sayang kalian lah pokoknyaaa 😘💙 Jangaann lupaa pesen BU RW yaaaaa 😊
Luvvv youuuu guys 😚😚
*maaf panjang, curahan hati 42hari*
#KKNLYFE
Read more
Yellow Light Treatment yang bertindak seperti magic. Setiap kali Manggis sunburned, ni la treatment yang manggis buat. Ehhh tapi kalau tak sunburned pun buat jugak. Sape suruh dia best. Haha. 🤪 . Btw good news for Johorean & Singaporean, @drchongclinic dah ada di Johor! Utk @errakasnirdia, ... Yellow Light Treatment yang bertindak seperti magic. Setiap kali Manggis sunburned, ni la treatment yang manggis buat. Ehhh tapi kalau tak sunburned pun buat jugak. Sape suruh dia best. Haha. 🤪
.
Btw good news for Johorean & Singaporean, @drchongclinic dah ada di Johor! Utk @errakasnirdia, awak dah tak perlu travel jauh2 dah semata2 nak g clinic. Weee 👏🏻
.
#drchongclinic #yellowlight
Read more
Dah ada di yutub,, jamme ngejam sama om @andredinuth & om @begundalbass https://youtu.be/MVwhM041BEo (jamme dinuth adit) slamat nontonn |video by @yosepheka |mixedby eko sulistyo | drumby jamaika |guitarby andre dinuth | bass by aditya pratama | rec studio riverside studio @teukudalin ... Dah ada di yutub,, jamme ngejam sama om @andredinuth & om @begundalbass https://youtu.be/MVwhM041BEo (jamme dinuth adit) slamat nontonn |video by @yosepheka |mixedby eko sulistyo | drumby jamaika |guitarby andre dinuth | bass by aditya pratama | rec studio riverside studio @teukudalin || lengkapnya di yutub ya om tantee ,, dgrnya pake 🎧,, ajibb
Read more
Adra Herbal Tea: . Tea Daun Durian Belanda dari @adraastokisbangi ni dah ada di @rackzone Banyak manfaat Daun Durian Belanda ni, dapat mencegah kanser, menurunkan tekanan darah, mengubati sakit urat dan kencing manis. Boleh digunakan tanpa was-was, dijamin halal dan ada kelulusan ... Adra Herbal Tea:
.
Tea Daun Durian Belanda dari @adraastokisbangi ni dah ada di @rackzone

Banyak manfaat Daun Durian Belanda ni, dapat mencegah kanser, menurunkan tekanan darah, mengubati sakit urat dan kencing manis.

Boleh digunakan tanpa was-was, dijamin halal dan ada kelulusan KKM.

1 kotak ada 25 sachet , harga promosi pengenalan RM65 sahaja.

Boleh beli secara online & walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
🌸 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. 🌸 Belakang Tabung Haji Bangi
🌸 Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
☎️ Whatapps +60123582180
_________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #adraherbalteabangi #vendorbandarbarubangi #butikbangi #vendorbutikbangi
#tehdurianbelanda
Read more
Esklusif Rayon Satin <span class="emoji emoji1f60d"></span> Dah ada di kedai. Kriteria -lembut <span class="emoji emoji2764"></span><span class="emoji emoji2764"></span><span class="emoji emoji2764"></span><span class="emoji emoji2764"></span> -gebu<span class="emoji emoji2764"></span><span class="emoji emoji2764"></span><span class="emoji emoji2764"></span> -sejuk<span class="emoji emoji2764"></span><span class="emoji emoji2764"></span><span class="emoji emoji2764"></span><span class="emoji emoji2764"></span> -kena ...
Media Removed
Esklusif Rayon Satin Dah ada di kedai. Kriteria -lembut -gebu -sejuk -kena angin beralun-alun gitu Sesuai untuk suasana di hari raya yang hangat dan meriah. Tgk la warna2 tu mengancam kan. Jamin hari raya bertambah ceria. Jom2 dapatkan rayon satin. 😎😎😎 #takzims ... Esklusif Rayon Satin 😍
Dah ada di kedai.

Kriteria
-lembut ❤❤❤❤
-gebu❤❤❤
-sejuk❤❤❤❤
-kena angin beralun-alun gitu ❤❤❤❤❤ Sesuai untuk suasana di hari raya yang hangat dan meriah. Tgk la warna2 tu mengancam kan. Jamin hari raya bertambah ceria. Jom2 dapatkan rayon satin. 😎😎😎 #takzims #lifestyle #fashion #bajukurung #indahnyasilaturrahim
Read more
Bagi yang tertanya tanya macam mana rupa Eloise Shawl, ni lah dia! Dah ada di kesemua branch dan website ...
Media Removed
Bagi yang tertanya tanya macam mana rupa Eloise Shawl, ni lah dia! Dah ada di kesemua branch dan website pada harga promo 3 helai RM100 (NP RM69/pc). Grab cepat sementara masih ada stok!. #cattleyacouture Bagi yang tertanya tanya macam mana rupa Eloise Shawl, ni lah dia! Dah ada di kesemua branch dan website pada harga promo 3 helai RM100 (NP RM69/pc). Grab cepat sementara masih ada stok!.
#cattleyacouture
@amrhsn_ adalah artis terakhir yang aku bekerjasama bagi menghasilkan lagu & MV “Bicaramu”..mula ...
Media Removed
@amrhsn_ adalah artis terakhir yang aku bekerjasama bagi menghasilkan lagu & MV “Bicaramu”..mula discover mamat ni sbb tularnya video recoil vape sambil nyanyi lagu Akad,cuba DM di ig n mula berurusan..terus cari komposer & production utk single pertama Amir Hasan,now Bicaramu dah ... @amrhsn_ adalah artis terakhir yang aku bekerjasama bagi menghasilkan lagu & MV “Bicaramu”..mula discover mamat ni sbb tularnya video recoil vape sambil nyanyi lagu Akad,cuba DM di ig n mula berurusan..terus cari komposer & production utk single pertama Amir Hasan,now Bicaramu dah ada di semua digital platform & pls usha MV “Bicaramu” di Youtube channel sbb to sweet..aku tau mamat ni akan berjaya 1hari nanti..semoga sukses bradah,love u bro🤘🏻👊🏼
#amirhasan #bicaramuamirhasan #warnermusicmalaysia
Read more
Royal Shisha Sekarang Dah Ada Di Bangi Syek15..Jom Lepak Shisha Semalam Di Restoran AlFariz.. ...
Media Removed
Royal Shisha Sekarang Dah Ada Di Bangi Syek15..Jom Lepak Shisha Semalam Di Restoran AlFariz.. Trime Kasih Support Branch Baru Kami Di Bangi 😎 #ShishaSemalam #ShishaBoekkk #ServisBoekkk #RoyalShisha #RoyalFlavour #MeriahFlavour #BestOfSemalam #AwekSemalam #JerebuMalam #BikinJerebu ... Royal Shisha Sekarang Dah Ada Di Bangi Syek15..Jom Lepak Shisha Semalam Di Restoran AlFariz.. Trime Kasih Support Branch Baru Kami Di Bangi 😎👍 #ShishaSemalam #ShishaBoekkk #ServisBoekkk #RoyalShisha #RoyalFlavour #MeriahFlavour #BestOfSemalam #AwekSemalam #JerebuMalam #BikinJerebu #JerebuMalam #AppleMint #InstaShisha #InstaHookah #ShishaMalaysia #HookahMalaysia #KakiShisha #ShishaVisit #RestoranAlFariz #Bangi
Read more
Hai guys. Happy weekend. Dah breakfast ke belum? Lirik video single Emoji nyanyian AYA SOFIA featuring ...
Media Removed
Hai guys. Happy weekend. Dah breakfast ke belum? Lirik video single Emoji nyanyian AYA SOFIA featuring WARIS dah ada di Youtube tau. Jom layan... support & like & share ya. SUBSCRIBE jangan lupa. @warisn9 @lagendawaris @dr.irma_entertainment @irmashida @_ayasofia Hai guys. Happy weekend. Dah breakfast ke belum? Lirik video single Emoji nyanyian AYA SOFIA featuring WARIS dah ada di Youtube tau. Jom layan... support & like & share ya. SUBSCRIBE jangan lupa.
@warisn9 @lagendawaris @dr.irma_entertainment @irmashida @_ayasofia
Yayyy!! Alhamdulillah sekarang @sesy.ootd , @sesy.dolly dan @bysyazwanieyazip dah ada di butik ...
Media Removed
Yayyy!! Alhamdulillah sekarang @sesy.ootd , @sesy.dolly dan @bysyazwanieyazip dah ada di butik @mirasan_house di Johor. Jom shopping! Banyak lagi barang yg murah2 dan berpatutan di butik @mirasan_house . Jemput datang okayyy! 🤗Yayyy!! Alhamdulillah sekarang @sesy.ootd , @sesy.dolly dan @bysyazwanieyazip dah ada di butik @mirasan_house di Johor. Jom shopping! Banyak lagi barang yg murah2 dan berpatutan di butik @mirasan_house . Jemput datang okayyy! 🤗♥️
… Lahai awak!! Kiut sangat la design baju ni. Sedondon plak dengan Mommy doter. Lovely sangat kan ...
Media Removed
… Lahai awak!! Kiut sangat la design baju ni. Sedondon plak dengan Mommy doter. Lovely sangat kan DAISY KURUNG ni? . Awak tau ke baju ni dah ready stock? Dah ada di butik tau! . Grab yours now! Grab cecepat sebelum SOLD OUT. Nanti melepas . RM199 (DEWASA) . RM119 (KIDS) . +6012-6643545 +6012-6643545 +6012-6643545 . #officialpsjubahsouq #jubahsouqlovers
Lahai awak!! Kiut sangat la design baju ni. Sedondon plak dengan Mommy doter. Lovely sangat kan DAISY KURUNG ni?
.
Awak tau ke baju ni dah ready stock? Dah ada di butik tau! .
Grab yours now! Grab cecepat sebelum SOLD OUT. Nanti melepas 😝😝😝😝
.
RM199 (DEWASA)
.
RM119 (KIDS)
.
📲+6012-6643545
📲+6012-6643545
📲+6012-6643545
.

#officialpsjubahsouq
#jubahsouqlovers
MASIH TERCARI CARI FOUNDATION YANG BAGUS<span class="emoji emoji2049"></span>️<span class="emoji emoji1f498"></span> TAHAN LAMA DAN TAK BERCAPUK<span class="emoji emoji2049"></span>️ . Lah kenapa nak susah ...
Media Removed
MASIH TERCARI CARI FOUNDATION YANG BAGUS TAHAN LAMA DAN TAK BERCAPUK️ . Lah kenapa nak susah susah cari lagi, benda dah ada di depan mata dah . Pretty caked foundation pasti menepati semua ciri yang uols cari dalam foundation! . Betul cuba belum tau! Dah cuba mesti nak pakai lagi ... MASIH TERCARI CARI FOUNDATION YANG BAGUS⁉️💘 TAHAN LAMA DAN TAK BERCAPUK⁉️
.
Lah kenapa nak susah susah cari lagi, benda dah ada di depan mata dah👀
.
Pretty caked foundation pasti menepati semua ciri yang uols cari dalam foundation! .
Betul cuba belum tau! Dah cuba mesti nak pakai lagi hiks🙊
.
Available in 2 shades
👧CUSTARD (fair to medium)
👧🏽CARAMEL(dark)
----------------------------------------------------
HOW TO ORDER?
.
WHATSAPP US👇
.
📱0136300523
----------------------------------------------------
BERMINAT NAK JOIN TEAM KAMI UNTUK JADI AGENT ATAU DISRTICT AGENT(STOKIS)? WHATSAPP👇
📱0136300523 /or simply click the link on bio
.
COD 👇
#CODPCPETALINGJAYA
#CODPCKELANAJAYA
.
#PCroadtoflawlessskin
#prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika
#sukamekap
#spf50
#kosmetikviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#fattzura
#foundation
#30ml
#foundationjimat
#prettycakedskincare
#ctdk
#comelpipimerah
Read more
Roti sedapppp RM 1.50 & RM 2.50... Dah ada di kedai DhiyaAlfatih, Simpang 3 baru kg Gulau.... . Sedap ...
Media Removed
Roti sedapppp RM 1.50 & RM 2.50... Dah ada di kedai DhiyaAlfatih, Simpang 3 baru kg Gulau.... . Sedap di makan begitu sahaja... Sedap juga dicicah dgn kuah kari . Dapatkan segera di kedai DhiyaAlfatih... Roti sedapppp RM 1.50 & RM 2.50...
Dah ada di kedai DhiyaAlfatih, Simpang 3 baru kg Gulau....
.
Sedap di makan begitu sahaja... Sedap juga dicicah dgn kuah kari .
Dapatkan segera di kedai DhiyaAlfatih...
🐐 Nasi Beriani Kambing dah ada di restoran kami! Habis murah dah ni sekali dengan air teh o ais @ sirap<span class="emoji emoji1f60b"></span>
Media Removed
🐐 Nasi Beriani Kambing dah ada di restoran kami! Habis murah dah ni sekali dengan air teh o ais @ sirap 🐐
Nasi Beriani Kambing dah ada di restoran kami! Habis murah dah ni sekali dengan air teh o ais @ sirap😋
Adra Herbal Tea: . Tea Daun Durian Belanda dari @adraastokisbangi ni dah ada di @rackzone Banyak ...
Media Removed
Adra Herbal Tea: . Tea Daun Durian Belanda dari @adraastokisbangi ni dah ada di @rackzone Banyak manfaat Daun Durian Belanda ni, dapat mencegah kanser, menurunkan tekanan darah, mengubati sakit urat dan kencing manis. Boleh digunakan tanpa was-was, dijamin halal dan ada kelulusan ... Adra Herbal Tea:
.
Tea Daun Durian Belanda dari @adraastokisbangi ni dah ada di @rackzone

Banyak manfaat Daun Durian Belanda ni, dapat mencegah kanser, menurunkan tekanan darah, mengubati sakit urat dan kencing manis.

Boleh digunakan tanpa was-was, dijamin halal dan ada kelulusan KKM.

1 kotak ada 25 sachet , harga promosi pengenalan RM65 sahaja.

Boleh beli secara online & walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
🌸 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. 🌸 Belakang Tabung Haji Bangi
🌸 Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
☎️ Whatapps +60123582180
_________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #adraherbalteabangi #vendorbandarbarubangi #butikbangi #vendorbutikbangi
#tehdurianbelanda
Read more
Dah ada di Butik ya #nedasisters cepat2 serbu butik kami, banyak dah dipinang orang. Material kain ...
Media Removed
Dah ada di Butik ya #nedasisters cepat2 serbu butik kami, banyak dah dipinang orang. Material kain sangat puas hati. Cuma sarungkan sahaja, betulkan sedikit dah siapp. . #neda #nedahijab #nedakuantan #nedasisters #nedaruby Dah ada di Butik ya #nedasisters cepat2 serbu butik kami, banyak dah dipinang orang. Material kain sangat puas hati. Cuma sarungkan sahaja, betulkan sedikit dah siapp.
.
#neda #nedahijab #nedakuantan #nedasisters #nedaruby
Adra Herbal Tea: . Tea Daun Durian Belanda dari @adraastokisbangi ni dah ada di @rackzone Banyak manfaat Daun Durian Belanda ni, dapat mencegah kanser, menurunkan tekanan darah, mengubati sakit urat dan kencing manis. Boleh digunakan tanpa was-was, dijamin halal dan ada kelulusan ... Adra Herbal Tea:
.
Tea Daun Durian Belanda dari @adraastokisbangi ni dah ada di @rackzone

Banyak manfaat Daun Durian Belanda ni, dapat mencegah kanser, menurunkan tekanan darah, mengubati sakit urat dan kencing manis.

Boleh digunakan tanpa was-was, dijamin halal dan ada kelulusan KKM.

1 kotak ada 25 sachet , harga promosi pengenalan RM65 sahaja.

Boleh beli secara online & walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
🌸 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. 🌸 Belakang Tabung Haji Bangi
🌸 Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
☎️ Whatapps +60123582180
_________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #adraherbalteabangi #vendorbandarbarubangi #butikbangi #vendorbutikbangi
Read more
Adra Herbal Tea: . Tea Daun Durian Belanda dari @adraastokisbangi ni dah ada di @rackzone Banyak ...
Media Removed
Adra Herbal Tea: . Tea Daun Durian Belanda dari @adraastokisbangi ni dah ada di @rackzone Banyak manfaat Daun Durian Belanda ni, dapat mencegah kanser, menurunkan tekanan darah, mengubati sakit urat dan kencing manis. Boleh digunakan tanpa was-was, dijamin halal dan ada kelulusan ... Adra Herbal Tea:
.
Tea Daun Durian Belanda dari @adraastokisbangi ni dah ada di @rackzone

Banyak manfaat Daun Durian Belanda ni, dapat mencegah kanser, menurunkan tekanan darah, mengubati sakit urat dan kencing manis.

Boleh digunakan tanpa was-was, dijamin halal dan ada kelulusan KKM.

1 kotak ada 25 sachet , harga promosi pengenalan RM65 sahaja.

Boleh beli secara online & walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
🌸 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. 🌸 Belakang Tabung Haji Bangi
🌸 Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
☎️ Whatapps +60123582180
_________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #adraherbalteabangi #vendorbandarbarubangi #butikbangi #vendorbutikbangi
Read more
Panassssssss <span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji1f525"></span> Melipir dulu ke pelopor minuman durian Indonesia nih, ada King Durian @kingdurian_jkt ...
Media Removed
Panassssssss Melipir dulu ke pelopor minuman durian Indonesia nih, ada King Durian @kingdurian_jkt @kingdurian_jkt dan dah ada di Jakarta Ini durian smoothies pakai durian asli, terus dikasi fla durian, terus ditambah ice cream durian, dan atasnya dikasi durian utuh Ini enakkkkkkkk! ... Panassssssss 🔥🔥 Melipir dulu ke pelopor minuman durian Indonesia nih, ada King Durian @kingdurian_jkt @kingdurian_jkt dan dah ada di Jakarta 😍 Ini durian smoothies pakai durian asli, terus dikasi fla durian, terus ditambah ice cream durian, dan atasnya dikasi durian utuh 👌 Ini enakkkkkkkk! Ga bohong! Ga abal-abal. Ada 2 size, King (besar) dan Queen (medium). Pecinta durian mana suaranya? 💦💦.
.
💰 Rp 30.000 - King durian
💰 Rp 25.000 - Queen durian
📌 @kingdurian_jkt
Mall cipinang indah lt.LG depan carefour
⏰ 10.00 - 21.00
Go-Food ✅
Grab Food ✅
Shared By: @profesor kuliner #jktfoodbang
Read more
Adra Herbal Tea: . Tea Daun Durian Belanda dari @adraastokisbangi ni dah ada di @rackzone Banyak manfaat Daun Durian Belanda ni, dapat mencegah kanser, menurunkan tekanan darah, mengubati sakit urat dan kencing manis. Boleh digunakan tanpa was-was, dijamin halal dan ada kelulusan ... Adra Herbal Tea:
.
Tea Daun Durian Belanda dari @adraastokisbangi ni dah ada di @rackzone

Banyak manfaat Daun Durian Belanda ni, dapat mencegah kanser, menurunkan tekanan darah, mengubati sakit urat dan kencing manis.

Boleh digunakan tanpa was-was, dijamin halal dan ada kelulusan KKM.

1 kotak ada 25 sachet , harga promosi pengenalan RM65 sahaja.

Boleh beli secara online & walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
🌸 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. 🌸 Belakang Tabung Haji Bangi
🌸 Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
☎️ Whatapps +60123582180
_________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #adraherbalteabangi #vendorbandarbarubangi #butikbangi #vendorbutikbangi
Read more
Adra Herbal Tea: . Tea Daun Durian Belanda dari @adraastokisbangi ni dah ada di @rackzone Banyak manfaat Daun Durian Belanda ni, dapat mencegah kanser, menurunkan tekanan darah, mengubati sakit urat dan kencing manis. Boleh digunakan tanpa was-was, dijamin halal dan ada kelulusan ... Adra Herbal Tea:
.
Tea Daun Durian Belanda dari @adraastokisbangi ni dah ada di @rackzone

Banyak manfaat Daun Durian Belanda ni, dapat mencegah kanser, menurunkan tekanan darah, mengubati sakit urat dan kencing manis.

Boleh digunakan tanpa was-was, dijamin halal dan ada kelulusan KKM.

1 kotak ada 25 sachet , harga promosi pengenalan RM65 sahaja.

Boleh beli secara online & walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
🌸 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. 🌸 Belakang Tabung Haji Bangi
🌸 Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
☎️ Whatapps +60123582180
_________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #adraherbalteabangi #vendorbandarbarubangi #butikbangi #vendorbutikbangi
Read more
Adra Herbal Tea: . Tea Daun Durian Belanda ni dari @adraastokisbangi dah ada di @rackzone Banyak ...
Media Removed
Adra Herbal Tea: . Tea Daun Durian Belanda ni dari @adraastokisbangi dah ada di @rackzone Banyak manfaat Daun Durian Belanda ni, dapat mencegah kanser, menurunkan tekanan darah, mengubati sakit urat dan kencing manis. Boleh digunakan tanpa was-was, dijamin halal dan ada kelulusan ... Adra Herbal Tea:
.
Tea Daun Durian Belanda ni dari @adraastokisbangi dah ada di @rackzone

Banyak manfaat Daun Durian Belanda ni, dapat mencegah kanser, menurunkan tekanan darah, mengubati sakit urat dan kencing manis.

Boleh digunakan tanpa was-was, dijamin halal dan ada kelulusan KKM.

1 kotak ada 25 sachet , harga promosi pengenalan RM65 sahaja.

Boleh beli secara online & walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
🌸 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. 🌸 Belakang Tabung Haji Bangi
🌸 Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
☎️ Whatapps +60123582180
_________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #adraherbalteabangi #vendorbandarbarubangi #butikbangi #vendorbutikbangi
Read more
Inget ga yg kapanhari aku sempet review @gyubomb ? Itu tuh japanese rice bowl yg enak bgt! 🤤 Karena ...
Media Removed
Inget ga yg kapanhari aku sempet review @gyubomb ? Itu tuh japanese rice bowl yg enak bgt! 🤤 Karena kangen bgt sama tastenya, aku pesen lagi nih. Mereka ada 3 macem, Yaki Gyu Bom (original), Onsen Tamago (yg pake egg ada difoto ini), trus sama Cheese Yaki Gyu Bomb (pake melted cheese swipe fotonya). ... Inget ga yg kapanhari aku sempet review @gyubomb ? Itu tuh japanese rice bowl yg enak bgt! 🤤
Karena kangen bgt sama tastenya, aku pesen lagi nih. Mereka ada 3 macem, Yaki Gyu Bom (original), Onsen Tamago (yg pake egg ada difoto ini), trus sama Cheese Yaki Gyu Bomb (pake melted cheese swipe fotonya). Enak banget karena mereka menggunakan us beef, us corn, fresh sauteed onion, japanese rice, nori, dan ada sambal matah ala jepang nya! Blom tau kan sambal ala jepang yg unik ini? Kudu coba deh!
Kabar gembiranya skr mereka dah ada di gofood, jadi km bisa lsg pesen, tinggal cari nama Gyubomb, pesen menu fave km and langsung deh dianter, lsg bisa nikmatin cuman dlm beberapa menit! Yuhuu 🤤
📍Gyubomb @gyubomb
📍order via Gofood search Gyubomb
📞 wa : 087868895588
#FoodMaxSby #FoodMaxGyuBomb #gyubomb
Read more
Alhamdulillah. Stok I'M NOT A MONSTER dah ada di tangan Cik SA. Terima kasih @karyaseni yang sudi ...
Media Removed
Alhamdulillah. Stok I'M NOT A MONSTER dah ada di tangan Cik SA. Terima kasih @karyaseni yang sudi hantar ke rumah. Bos @datomuzri minta staf yang balik mengundi ke Kelantan hari tu, hantar kepada Cik SA. Terharu jap. ️ . Untuk info, INAM masih lagi sedang dicetak baru. Stok sebelum ... Alhamdulillah. Stok I'M NOT A MONSTER dah ada di tangan Cik SA. Terima kasih @karyaseni yang sudi hantar ke rumah. Bos @datomuzri minta staf yang balik mengundi ke Kelantan hari tu, hantar kepada Cik SA. Terharu jap. ☺️☺️☺️
.
Untuk info, INAM masih lagi sedang dicetak baru. Stok sebelum ni habis licin di PBAKL. Jadi, ini sahaja yang staf KS dapat ambil dari kilang. Ada 100 buah sahaja. Kalau yang ini habis, kena tunggu hingga Julai, baru Cik SA boleh dapat stok baru.
.
Jadi...jom order cepat-cepat! First come, first serve basis. Sape yang order dulu (dan buat payment), dia yang dapat dulu.
.
Harga: RM37 (sm) / RM40 (ss). Termasuk postage.
.
Jangan DM, ya. Tapi whatsapp ke: 019-4653581
.
Lagi senang, klik link kat bio Cik SA. Boleh direct whatsapp. Itu nombor @oolatbooku
.
Terima kasih! ☺️☺️😘😘
.
#SaraAisha #iamnotamonster #INAM #novel #actionromance #actionthriller #kongsigelap #RyuMaya #pbakl2018
Read more
, Masih belum tengok? ruginyaaaa... nasib baiklah dah ada di HyppFlicks+ , starhub dan mIoTV video ...
Media Removed
, Masih belum tengok? ruginyaaaa... nasib baiklah dah ada di HyppFlicks+ , starhub dan mIoTV video on demand. bolehlah tengok.. #horror #Asia~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #Repost @migonline with @repostapp.
・・・
Dia terus menghantui, Dia takkan tenang tanpa 'dia' di sisi, Kau sangka ... , Masih belum tengok? ruginyaaaa... nasib baiklah dah ada di HyppFlicks+ , starhub dan mIoTV video on demand. bolehlah tengok.. 😖👻 #horror #Asia~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #Repost @migonline with @repostapp.
・・・
Dia terus menghantui,
Dia takkan tenang tanpa 'dia' di sisi,
Kau sangka ia tiada penghuni,
Tapi hati2,
Ada yang memerhati...
@noradanish @faizalhusseinofficial @dunia_sinema @hyppworld #gudangkubur #mangkinprestij #seram #malaysia #lokalah #katasapot
Read more
Dah ada di Butik ya #nedasisters cepat2 serbu butik kami, banyak dah dipinang orang. Material kain ...
Media Removed
Dah ada di Butik ya #nedasisters cepat2 serbu butik kami, banyak dah dipinang orang. Material kain sangat puas hati. Cuma sarungkan sahaja, betulkan sedikit dah siapp. . #neda #nedahijab #nedakuantan #nedasisters #nedaruby Dah ada di Butik ya #nedasisters cepat2 serbu butik kami, banyak dah dipinang orang. Material kain sangat puas hati. Cuma sarungkan sahaja, betulkan sedikit dah siapp.
.
#neda #nedahijab #nedakuantan #nedasisters #nedaruby
Alhamdulillah kita udah cobain yang lagu heitzzzz beutzz, #rotijohn yang pertama ada di Bogor ...
Media Removed
Alhamdulillah kita udah cobain yang lagu heitzzzz beutzz, #rotijohn yang pertama ada di Bogor ianya adalah @rotijohnbogor. Roti John ini belakangan rame banget diomongin, nah yang pertama dan terlaris di Bogor itu namanya @rotijohnbogor outletnya ada dua yaitu di Sindangbarang ... Alhamdulillah kita udah cobain yang lagu heitzzzz beutzz, #rotijohn yang pertama ada di Bogor ianya adalah @rotijohnbogor.

Roti John ini belakangan rame banget diomongin, nah yang pertama dan terlaris di Bogor itu namanya @rotijohnbogor outletnya ada dua yaitu di Sindangbarang dan di Malabar, karena penasaran banget jadi deh kita cobain dan berikut adalah ceritanya.

Ngeliat cara bikinnya aja menarik dari mulai roti disimpan di pan, lalu dikasih telur, terus dikasih stuffing daging cincang, sayuran dan keju, terus dikasih mayo dan saos lalu di atasnya dikasih Mozarella lagi terus dibakar sampai meleleh, wah pertunjukan yang menarik.

Lebih menarik lagi pas makannya. Gigitan pertama rotinya terasa lembut secara tekstur mungkin karena roti yang dipakai kualitas premium, terus ketika sudah menembus ke bagian isiannya terasa banget tuh obrolan antara saos, mayo, keju, daging cincang, sosis dan telur dadar rame banget mengisi rongga mulut, meleleh meleleh rasanya, pokoknya mouthwatering banget dah, karena penuh cita rasa.

Yang kami coba kemarin itu varian Roti John Panjang (Rp 34k) + tambahan topping Mozarella (Rp 12k). Cobain dah, lokasinya di Jalan Andi Hakim Nasution, deretan Nasi Timbel M11. Saran kami sih jangan terlalu kesorean soalnya rame banget nanti kehabisan.

Kalo kalian mager, pesen aja lewat Go Food mumpung @rotijohnbogor lagi ada promo kalo bayar pake Go Pay.

Yang udah pernah coba dan pengen franchise ada kesempatan yang terbatas lho, langsung whatsapp ya ke 08118801140.

#kuliner #bogor #kulinerbogor #visitbogor #makan #makanan #halal #makanhalalbogor #instafood #foodporn #food #photography #snapseed #foodshare #foodgasm #foodies #HL2 #rotijohnbogor #wisatakulinerbogor #bogoreatery #cemalcemilbogor
Read more
Loading...
Load More
Loading...