Loading Content...

Drenica prishtina albanian

Loading...


Unique profiles
2
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Dubrovnik, Croatia
Average media age
780.9 days
to ratio
7
Plisi i bardhë edhe Flamuri 🇦🇱 Janë të vjetër sa është guri 🇦🇱 Është një komb e një atdhe 🇦🇱 Është ...
Media Removed
Plisi i bardhë edhe Flamuri 🇦🇱 Janë të vjetër sa është guri 🇦🇱 Është një komb e një atdhe 🇦🇱 Është një gjuhë e është një fe 🇦🇱 Është thesar i lashtësisë 🇦🇱 Përmbi troje t’ Ilirisë 🇦🇱 Është i shenjtë dhe i lavdëruar 🇦🇱 Nëpër shekuj i nderuar 🇦🇱 Plisi është lashtësia e jonë 🇦🇱 Gjuha e jonë , ... Plisi i bardhë edhe Flamuri 🇦🇱
Janë të vjetër sa është guri 🇦🇱
Është një komb e një atdhe 🇦🇱
Është një gjuhë e është një fe 🇦🇱
Është thesar i lashtësisë 🇦🇱
Përmbi troje t’ Ilirisë 🇦🇱
Është i shenjtë dhe i lavdëruar 🇦🇱
Nëpër shekuj i nderuar 🇦🇱
Plisi është lashtësia e jonë 🇦🇱
Gjuha e jonë , historia e jonë 🇦🇱
Është simbol që i tregon botës 🇦🇱
Jem të parët e Evropës 🇦🇱
Mos t’ nënshtrohemi robërive 🇦🇱
Ta ruajmë plisin si dritë të syve 🇦🇱
Moj Kosovë , ti qofsh bekua 🇦🇱
Zoti t’ ka privilegjua 🇦🇱
Plis të bardhë të ka dhurua 🇦🇱
Bukuri t’ ka begatua 🇦🇱
Plisi i bardhë simbol shqiptarë 🇦🇱
Është i pastër , është thesar 🇦🇱
E mbajmë n’ kokë – n’ tokat arbërore 🇦🇱
Është i shenjtë – kala madhështore 🇦🇱
Plisi i bardhë i krenarisë 🇦🇱
Është simbol i shqiptarisë 🇦🇱
Shqiptarët trima heroik 🇦🇱
Mburren me këtë plis antik 🇦🇱
N’ tokë Dardane ku s’ njihej tuta 🇦🇱
E ka mbajt mbretëreshë Teuta 🇦🇱
Ishte gruaja e parë n’ këtë tokë 🇦🇱
E lavdishme me plis në kokë 🇦🇱
Disa vjet sundoj këtë tokë 🇦🇱
Mbreti Bardhyl me plis në kokë 🇦🇱
Këtu sundoj vite me radhë 🇦🇱
Mbreti Pirro me plis të bardhë 🇦🇱
Po kështu me plis të bardhë 🇦🇱
Këtu sundoi vite me radhë 🇦🇱
Trim mbi trima – Skënderbeu 🇦🇱
Që i duel Zot këtij atdheu 🇦🇱
Me plis t’ bardhë n’ këto troje luftojë 🇦🇱
Isa Boletini , Adem Jashari 🇦🇱
Nëpër shekuj , stinë e mot 🇦🇱
Plisi i bardhë sikur na thotë 🇦🇱
”Këtu jam , nuk luaj nga vendi 🇦🇱
Do t’ qëndroj si e do rendi 🇦🇱
N’ dashi Zoti t’ ju nderojë 🇦🇱
Ju më mbroni , që t’ ju mbrojë !” 🇦🇱
Plisi i bardhë i shqiptarisë 🇦🇱
Gjatë shekujve të historisë 🇦🇱
Kush e do lirinë dhe nurin 🇦🇱
Nderon plisin dhe flamurin 🇦🇱
Kush e do diellin e dheun 🇦🇱
Nderon kombin e atdheun 🇦🇱
Gjilan, më 14.10.2015 . Demir Krasniqi 🇦🇱 @lidhjashqiptare @lidhjashqiptare @lidhjashqiptare #lidhjashqiptare #albanian #albania #kosova #shqiperia #shqiptar #prishtina #tirana #tetova #gjilan #ulqin #gjirokastër #saranda #dardania #illyrian #shkupi #shkoder #vlore #elbasan #tropoja #gjakova #peja #drenica #mitrovica #mirdita #presheva #kumanova
Read more
Loading...
SHQIPËRIA IMË 🇦🇱🇦🇱 #LidhjaShqiptare #albania #albanian #kosova #kosovo #illyrian #shqiptar ...
Media Removed
SHQIPËRIA IMË 🇦🇱🇦🇱 #LidhjaShqiptare #albania #albanian #kosova #kosovo #illyrian #shqiptar #shkup #prishtina #durres #tirana #peja #gjakova #kuqezi #prizeren #shkodra #jeminje #vlora #mitrovica #tetova #drenica #kumanova #presheva #gjirokastër #saranda #ferizaj #shqiperia ... SHQIPËRIA IMË 🇦🇱🇦🇱 #LidhjaShqiptare #albania #albanian #kosova #kosovo #illyrian #shqiptar #shkup #prishtina #durres #tirana #peja #gjakova #kuqezi #prizeren #shkodra #jeminje #vlora #mitrovica #tetova #drenica #kumanova #presheva #gjirokastër #saranda #ferizaj #shqiperia #shqiperi #balkan
Read more
Shqipëri të qofsha falë, të kam nënë e më ke djalë 🇦🇱 #LidhjaShqiptare #albania #albanian #kosova ...
Media Removed
Shqipëri të qofsha falë, të kam nënë e më ke djalë 🇦🇱 #LidhjaShqiptare #albania #albanian #kosova #kosovo #illyrian #shqiptar #shkup #prishtina #durres #tirana #peja #gjakova #kuqezi #prizeren #shkodra #jeminje #vlora #mitrovica #tetova #drenica #kumanova #presheva #gjirokastër ... Shqipëri të qofsha falë, të kam nënë e më ke djalë 🇦🇱 #LidhjaShqiptare #albania #albanian #kosova #kosovo #illyrian #shqiptar #shkup #prishtina #durres #tirana #peja #gjakova #kuqezi #prizeren #shkodra #jeminje #vlora #mitrovica #tetova #drenica #kumanova #presheva #gjirokastër #saranda #ferizaj #shqiperia #shqiperi #balkan
Read more
Pica Xhaka dhe Shaqiri <span class="emoji emoji1f355"></span>🇦🇱 @bella.napoli.golem #LidhjaShqiptare #albania #albanian #kosova ...
Media Removed
Pica Xhaka dhe Shaqiri 🇦🇱 @bella.napoli.golem #LidhjaShqiptare #albania #albanian #kosova #kosovo #illyrian #shqiptar #shkup #prishtina #durres #tirana #peja #gjakova #kuqezi #prizeren #shkodra #jeminje #mitrovica #tetova #drenica #kumanova #presheva #shqiperia #shqiperi ... Pica Xhaka dhe Shaqiri 🍕🇦🇱 @bella.napoli.golem #LidhjaShqiptare #albania #albanian #kosova #kosovo #illyrian #shqiptar #shkup #prishtina #durres #tirana #peja #gjakova #kuqezi #prizeren #shkodra #jeminje #mitrovica #tetova #drenica #kumanova #presheva #shqiperia #shqiperi #dibra #lezhe #gjilan #ulqin #tropoja
Read more
SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!🇦🇱 #LidhjaShqiptare #albania #albanian #kosova #kosovo ...
Media Removed
SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!🇦🇱 #LidhjaShqiptare #albania #albanian #kosova #kosovo #illyrian #shqiptar #shkup #prishtina #durres #tirana #peja #gjakova #kuqezi #prizeren #shkodra #jeminje #vlora #mitrovica #tetova #drenica #kumanova #presheva #gjirokastër #saranda ... SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!🇦🇱 #LidhjaShqiptare #albania #albanian #kosova #kosovo #illyrian #shqiptar #shkup #prishtina #durres #tirana #peja #gjakova #kuqezi #prizeren #shkodra #jeminje #vlora #mitrovica #tetova #drenica #kumanova #presheva #gjirokastër #saranda #ferizaj #shqiperia #shqiperi #balkan
Read more
 #dubrovnik #croatia #balkan #shqiptaria #albanian #tirana #kosova #prishtina #drenica #montenegro ...
Media Removed
#dubrovnik #croatia #balkan #shqiptaria #albanian #tirana #kosova #prishtina #drenica #montenegro #potgorica #budva #dubrovnik #croatia #balkan #shqiptaria #albanian #tirana #kosova #prishtina #drenica #montenegro #potgorica #budva
Loading...
ABC-ja e kombit Shqipëtarë, Heroi kombëtar Gjergj Kastriot ka lindur më 6 maj të vitit 1405, në një ...
Media Removed
ABC-ja e kombit Shqipëtarë, Heroi kombëtar Gjergj Kastriot ka lindur më 6 maj të vitit 1405, në një familje fisnike të Dibrës, siç ishte ajo e Gjon Kastriotit 🇦🇱🇦🇱 Sot është 613 vjetori i lindjes te Heroit Kombëtar Mbretit tonë, Mbreti I krejt SHQIPTARIS 🇦🇱 Kryeheroi Gjergj Kastrioti Skenderbeu ... ABC-ja e kombit Shqipëtarë, Heroi kombëtar Gjergj Kastriot ka lindur më 6 maj të vitit 1405, në një familje fisnike të Dibrës, siç ishte ajo e Gjon Kastriotit 🇦🇱🇦🇱 Sot është 613 vjetori i lindjes te Heroit Kombëtar Mbretit tonë, Mbreti I krejt SHQIPTARIS 🇦🇱 Kryeheroi Gjergj Kastrioti Skenderbeu simbolizon luftën për Liri, është vetë Liria është jeta e kunderta e vdekjes. Edhe 1000 vjetë të kalojn, ai përsëri do jet në zemrat tona. Lavdi i qoftë krye heroit SHQIPTAR i pa vdekshim! Krenaria e çdo shpirti SHQIPTAR 🇦🇱 Ti që e ngriti emrin e SHQIPTARËVE në të gjithë botën, je gjithmonë i gjallë në gjdo zemër SHQIPTARE! Rroft Kombi SHQIPTAR 🇦🇱 Rrnoft Populli SHQIPTAR në një SHQIPËRI të pandarë 🇦🇱 Rroftë Shqipëria Etnike 🇦🇱 Respekt maksimal për të gjithë Heroit e Kombit tonë që u sakrifikuan për Lirinë e Drejtësinë e Kombit SHQIPTAR 🇦🇱 Rroft ILIRIA dhe DARDANIA SACRA e SHEJT 🇦🇱🇦🇱 Rroft SHQIPËRIA dhe historia jonë PELLAZGO–ILIRE dhe të gjithë dëshmorët që ranë për VATAN 🇦🇱 Jena një nga shtetet me të vjetra në këtë planet dhe askush smund të na hup FARËN 🇦🇱 Në jetë të jetëve rrofte SHQIPËRIA dhe ata që e duan ate ashtu si e krijoj ZOTI 🇦🇱 Shpirti i Arbrit nuk vdes kurrë 🇦🇱 Zoti e Bekoftë SHQIPËRINË dhe SHQIPTARËT!!! Gjergj Kastrioti Skënderbeu, Lavdi të qoft ty ndër shekuj të shekujve 🇦🇱🇦🇱🇦🇱 #LidhjaShqiptare #albania #albanian #kosova #kosovo #illyrian #shqiptar #shkup #prishtina #durres #tirana #peja #gjakova #kuqezi #prizeren #shkodra #jeminje #mitrovica #tetova #drenica #kumanova #presheva #shqiperia #shqiperi #dibra #lezhe #gjilan #ulqin #gjergjkastrioti
Read more
Gentjana Gjergji - Zemer Shqiptare 🇦🇱 #LidhjaShqiptare #albania #albanian #kosova #kosovo #illyrian #shqiptar #shkup #prishtina #durres #tirana #peja #gjakova #kuqezi #prizeren #shkodra #jeminje #mitrovica #tetova #drenica #kumanova #presheva #shqiperia #shqiperi #dibra ... Gentjana Gjergji - Zemer Shqiptare 🇦🇱 #LidhjaShqiptare #albania #albanian #kosova #kosovo #illyrian #shqiptar #shkup #prishtina #durres #tirana #peja #gjakova #kuqezi #prizeren #shkodra #jeminje #mitrovica #tetova #drenica #kumanova #presheva #shqiperia #shqiperi #dibra #lezhe #gjilan #ulqin #ferizaj #gjergjkastrioti
Read more
Loading...
Loading...