Een waar weg

Loading...


Unique profiles
86
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Deventer, Overijssel, Amsterdam, Netherlands, Harpers House
Average media age
719.9 days
to ratio
49
Ik ga de confrontatie aan. Met het verleden, het heden en de toekomst. Ik wil mezelf confronteren ...
Media Removed
Ik ga de confrontatie aan. Met het verleden, het heden en de toekomst. Ik wil mezelf confronteren met fouten die ik heb gemaakt, slechte kanten die ik heb verzwegen netzo goed als mooie dingen waar ik me voor schaam. Dit is mijn 13e jaar op youtube, in die tijd heb ik veel vrienden gemaakt en ... Ik ga de confrontatie aan. Met het verleden, het heden en de toekomst. Ik wil mezelf confronteren met fouten die ik heb gemaakt, slechte kanten die ik heb verzwegen netzo goed als mooie dingen waar ik me voor schaam.
Dit is mijn 13e jaar op youtube, in die tijd heb ik veel vrienden gemaakt en verloren. Laatst heb ik me gefocust op een groepje vrienden die ik ben verloren; Banjotown. Deze makkers spreek ik in geen jaren meer, we volgden elkaar niet meer en negeerde elkaar op gatherings.
Daarom was het tijd om de confrontatie aan te gaan. Niet met een flauwe sketch of een stukje stand up, neen; met de billen bloot. Praten over je gevoel en kijken waar onze vriendschap en het yt kanaal kapot op ging. De 1e video van dit hele traject, waar ik verdomde trots op ben, staat online! Linkje ofcourse in bio.

Het voelt gewoon goed om een nieuwe weg in te slaan, een weg die ik nog niet eerder heb gezien in Youtube Nederland. Met een serieuze persoonlijke missie komische taboe brekende content maken, waar ik mezelf totáál prijs ga geven.

De 1e van 3 mini doc's over banjotown staat online, en binnekort gaan we alweer verder met de volgende! Kapot veel zin in! Samen met jullie weer open & eerlijk zijn, niet te serieus en niet te puberaal. Mannnnnnnn HET AVONTUUURR BEGINTTTT
Read more
Loading...
Het hele land is met Gers Pardoel meegegaan en achterop zijn bagagedrager gesprongen. Zijn hits ...
Media Removed
Het hele land is met Gers Pardoel meegegaan en achterop zijn bagagedrager gesprongen. Zijn hits zijn bekend bij het hele volk en iedereen kan ze meezingen. Gers zelf heeft intussen niet stil gezeten. In zijn studio in Tilburg produceert hij rusteloos nieuwe beats en schrijft hij teksten. ... Het hele land is met Gers Pardoel meegegaan en achterop zijn bagagedrager gesprongen. Zijn hits zijn bekend bij het hele volk en iedereen kan ze meezingen. Gers zelf heeft intussen niet stil gezeten. In zijn studio in Tilburg produceert hij rusteloos nieuwe beats en schrijft hij teksten. Intussen heeft de rapper een gezin met twee jonge kinderen, dat vereist discipline. Gers Pardoel is een workaholic van het goede soort. Iemand die altijd bezig is met zijn werk, maar zonder zijn omgeving te verwaarlozen. Zijn gezin is heilig voor hem.
Gers laat zich door niemand van de wijs brengen. Hij maakt muziek om een goed gevoel te krijgen en als anderen dat waarderen is hij geslaagd in zijn missie. Muziek is echt een uitlaatklep, niemand kan hem dan ook zomaar van een idee afbrengen. Er zijn weleens mensen die vinden dat hij meer moet rappen dan zingen. "Dat doe ik dan niet. Ik maak geen muziek volgens de regels. In mijn jeugd heb ik me ook nooit aan de regels gehouden en dat is nou juist waarom ik doe wat ik nu doe."
"Ik ben altijd bezig. Als ik niet hoef op te treden, zit ik in de studio. Vaak maak ik eerst een beat, waar ik dan een refrein bij schrijf. Later maak ik het dan af. Het meeste dat ik maak is niet eens voor mezelf, maar voor anderen. De liedjes voor mijzelf beginnen meestal met een schets, die ik later uitwerk in de studio. Als ik iets uiteindelijk niet goed vindt, gooi ik het weg. Je moet niet bang zijn om dingen weg te gooien." #beachland18 #festival #musicfestival #blankenberge #dehaan #wenduine #belgium #belgique #belgie #dekust #beach #beachparty #djs #electronicdancemusic #electronicdancemusicfestival #eatsleepraverepeat #beachland2018 #gerspardoel
Read more
Halverwege 2013 voelde ik pijn in mijn hart. Eind 2014 begon ik mijn hart te horen. Begin 2017 wist ...
Media Removed
Halverwege 2013 voelde ik pijn in mijn hart. Eind 2014 begon ik mijn hart te horen. Begin 2017 wist ik het zeker. En nu is mijn hart open en de weg voor mij ook. _ Leef met je hart, gebruik je hoofd. Jarenlang was het omgekeerde waar bij mij. Studie, carrière, promoties... waarom deed ik het eigenlijk? ... Halverwege 2013 voelde ik pijn in mijn hart. Eind 2014 begon ik mijn hart te horen. Begin 2017 wist ik het zeker. En nu is mijn hart open en de weg voor mij ook.
_
Leef met je hart, gebruik je hoofd. Jarenlang was het omgekeerde waar bij mij. Studie, carrière, promoties... waarom deed ik het eigenlijk?
_
En vooral wat wil ik nu echt?! Ik vind het een van de moeilijkste dingen om helder te krijgen: wat wil ik echt? Waar liggen mijn behoeften? Waar sta ik voor?
_
Ik ben in de gelukkige positie dat ik de tijd kan nemen. Nee. Ik heb die positie gecreëerd. En daardoor kan ik rust, helderheid en inzicht vergroten bij mijzelf.
_
Inzicht begint bij aandacht. Kalmte in je eigen mind opbouwen. En vanuit deze energie opmerken waar je hart door opent. Wat was dat in het verleden?
_
Voor mij is dat verbinding, bewustwording, aandacht. Logisch dus dat ik mensen train en coach op gebied van aandacht, focus, flow. En alle dingen die ik doe probeer ik met deze kwaliteiten te doen. Of ik doe ze niet.
_
Creëer kalmte en helderheid bij jezelf door een routine te ontwikkelen die je helpt groeien. Train. Lees. Oefen. En voor je het weet opent je hart zich voor je en is er inzicht.
Read more
Howick en Lili mogen toch in Nederland blijven. Een politicus van de regering heeft dat net bekendgemaakt. ...
Media Removed
Howick en Lili mogen toch in Nederland blijven. Een politicus van de regering heeft dat net bekendgemaakt. De broer en zus zouden eigenlijk vanmorgen naar Armenië gaan, maar ze liepen vannacht weg bij hun pleeggezin. Het is onduidelijk waar ze nu precies zijn. Politici zeiden gisteren ... Howick en Lili mogen toch in Nederland blijven. Een politicus van de regering heeft dat net bekendgemaakt. De broer en zus zouden eigenlijk vanmorgen naar Armenië gaan, maar ze liepen vannacht weg bij hun pleeggezin. Het is onduidelijk waar ze nu precies zijn. Politici zeiden gisteren nog dat Howick en Lili naar Armenië moeten omdat het een veilig land is. Maar de regering is nu toch van mening veranderd. #nieuws #jeugdjournaal #howickenlili #blijven #asiel
Read more
Ja het is echt waar.. The Avocado Show Boutique X Personal Body Plan 🥑⠀ ⠀ The Avocado Show heeft ...
Media Removed
Ja het is echt waar.. The Avocado Show Boutique X Personal Body Plan 🥑⠀ ⠀ The Avocado Show heeft wereldwijd grote naamsbekendheid vergaard. Onlangs openden zij hun tweede vestiging op de Willemsparkweg in Amsterdam Oud-Zuid. Niks staat ze nog in de weg om na Amsterdam ook de rest van de ... Ja het is echt waar.. The Avocado Show Boutique X Personal Body Plan 🥑⠀

The Avocado Show heeft wereldwijd grote naamsbekendheid vergaard. Onlangs openden zij hun tweede vestiging op de Willemsparkweg in Amsterdam Oud-Zuid. Niks staat ze nog in de weg om na Amsterdam ook de rest van de wereld te veroveren.⠀

Personal Body Plan deelnemers kunnen vanaf vandaag met 10% korting genieten van alle avocado creaties die er te krijgen zijn bij @theavocadoshow Boutique. Het principe werkt simpel: laat je PBP-app + ID zien bij het afrekenen om de 10% korting te krijgen.⠀

Vergeet niet om een mooie foto te maken en de hasthags #theavocadoshowboutique en #personalbodyplan te gebruiken.⠀

Adres: The Avocado Show Boutique⠀
Willemsparkweg 152-H⠀
1071 HS Amsterdam⠀

👨🏻‍🍳Met wie ga jij sowieso naar The Avocado Show Boutique? Tag je bestie in een reactie.⠀

#personalbodyplan #pbp #besteversievanjezelf
Read more
Altesaam 400 handsakke met 16 verskillende items is die afgelope 2 weke ingesamel vir Ons #handsakvolliefde ...
Media Removed
Altesaam 400 handsakke met 16 verskillende items is die afgelope 2 weke ingesamel vir Ons #handsakvolliefde Vrouemaandprojek! ‘n Konserwatiewe skatting van die waarde van die pragtige handsakke met verskillende items wat van parfuum en ‘n serp, tandepasta en ‘n tandeborsel, ‘n waslap ... Altesaam 400 handsakke met 16 verskillende items is die afgelope 2 weke ingesamel vir Ons #handsakvolliefde Vrouemaandprojek! ‘n Konserwatiewe skatting van die waarde van die pragtige handsakke met verskillende items wat van parfuum en ‘n serp, tandepasta en ‘n tandeborsel, ‘n waslap en seep, spuitgoed en roll on, lip ice en kougom en tot ‘n haarborsel, hand sanitizer en lyfroom insluit is ongeveer R350 elk, wat beteken dat verskillende vrouens, elkeen met haar eie storie en rede, binne 14 dae R140 000 se items ingesamel het! ‘n Tannie van 87 het so gou as wat sy gehoor het van die projek weggetrek en 3 snesiehouers per dag gebrei. Sy kon 24 van hulle betyds klaar maak. ‘n Ander vrou het vertel hoe die pak van haar 3 handsakke haar gehelp het om, na 2 jaar se wag en probeer, die hartseer en teleurstelling van ‘n miskraam, item vir item weg te pak…
Die eerste 100 handsakke is vanoggend tydens ‘n spesiale Vrouedag funksie by Booysens Beertjies vir die mammas en personeel van hierdie skool geskenk. Die kinders kon vir mamma help om ‘n handsak uit te kies. Een van die mammas wie so stukkie van haar seer met ons gedeel het, se 4 jarige seuntjie het sommer geweet sy mamma kort blomme en tussen al die ander sakke op die tafel, het hy die geblomde een vir haar uitgesoek.
Die boodskap, so saam met hierdie verrassing, was dat elke vrou ‘n “handsak vol wonderlike dinge” van die Here ontvang het. Dis ons werk om die items daarin te gaan ontdek en dan kreatief te gebruik om ons eie wêreld, maar ook die vaal wêreld om ons kleur en geur te gee! Jacques Jones van Monumentpark SUPERspar het vir ons 6 platters met heerlike soethappies geskenk en die Menlopret kleuters het gesorg dat elke Beertjie maatjie ook ‘n sakkie vol bederf kan huis toe vat.
Nog van die plekke waar die handsakke uitgedeel sal word, sluit in Pikanini Kleuterskool in Wolmer en die personeel van Ya Bana in Soshanguve, ‘n sopkombuis, informele nedersetting en 2 vroue wagte by ‘n laerskool in Pretoria-Oos. ‘n GROOTfm 90.5 dankie vir elke vrou wat in liefde ‘n stukkie van haarself vir ons gegee het!💛 #handsakvolliefde #handsak #charity #gee #grootfm #menlopret #lynnedejager #bellatydskrif #bederf
Read more
Loading...
Nog steeds stromen er de liefste berichtjes binnen over mijn eerste vlog op ons #YouTube-kanaal @MommyProof.TV waarin ik mijn medische route deel naar twee streepjes op de test! Voor mij was het héél spannend om zoiets prive’s zomaar online te delen, maar omdat ik zelf deze weg heel eenzaam ... Nog steeds stromen er de liefste berichtjes binnen over mijn eerste vlog op ons #YouTube-kanaal @MommyProof.TV waarin ik mijn medische route deel naar twee streepjes op de test! Voor mij was het héél spannend om zoiets prive’s zomaar online te delen, maar omdat ik zelf deze weg heel eenzaam vond, hoopte ik hiermee andere vrouwen te kunnen steunen én een beetje hoop te kunnen geven op een goede uitkomst. 🙏🏼✨ En ook het bewustzijn te creëren dat zwanger worden geen vanzelfsprekendheid is (dus denk daar aan als je iemand vraagt waar de baby blijft)!! 👶🏻💓 In mijn eerste échte #MommyVlog, neem ik jullie mee in de afgelopen weken van mijn #zwangerschap! 🤰🏻Van de mini #genderreveal brunch, naar onze #BABYMOON ☀️waar ik de eerste echte trapjes voel (zó bijzonder) én toon ik jullie mijn 10 #momtobe #musthaves. + twee superleuke give aways (deze wil je allebei hebben)!! Link in bio. Mocht je vragen hebben, zal ik deze altijd beantwoorden! 💓☀️👶🏻 #Newvideo #MommyProofTV #Itsagirl #pregnant #25weeks
Read more
Leren <span class="emoji emoji2728"></span> Een groot thema in mijn leven momenteel. We leren natuurlijk constant, alleen ben ik er ...
Media Removed
Leren Een groot thema in mijn leven momenteel. We leren natuurlijk constant, alleen ben ik er nu bewust mee bezig. We rushen zo vaak door het leven en vergeten stil te staan bij de dingen die we mee maken; zowel de leuke als niet leuke dingen. Alles kost ten slotte energie voor je lijf en mind. ... Leren ✨
Een groot thema in mijn leven momenteel. We leren natuurlijk constant, alleen ben ik er nu bewust mee bezig. We rushen zo vaak door het leven en vergeten stil te staan bij de dingen die we mee maken; zowel de leuke als niet leuke dingen. Alles kost ten slotte energie voor je lijf en mind. Van veel dingen die we doen krijgen we ook energie natuurlijk! Maar is dit bij jou in balans? Doe je wat je leuk vindt? Heb je mensen om je heen die je energie geven? Hoe sta je in het leven? Neem je voldoende rust? Het is belangrijk om hier zo nu en dan bij stil te staan en niet door te hollen. Twaalf % van de werkende Nederlanders kampt met emotionele uitputting, van de 8.3 miljoen werkende zijn dat er 996000!!! Dat is toch ongelooflijk hoog 😵 En dit zijn de cijfers die gemeld zijn, hoeveel mensen lopen er wel niet met klachten rond en blijven doorgaan terwijl ze op hun reserves lopen?! Ook ik weet er alles van, een aantal jaar geleden was ik ook op; als je zo doorgaat kom je in een burn-out terecht zei de huisarts toen. Burn-out heeft niet alleen te maken met je werkomstandigheden, maar voornamelijk hoe jij ermee omgaat. Waar de 1 druk ervaart, voelt de ander dat niet. Neem daarom zo nu en dan een stapje terug pas dan kun je overzicht creëren en kun je bewust zijn wat je zou willen veranderen 🙏 Een van de redenen waarom ik nu ook, naast mijn opleiding voor Stresscounselor, een opleiding tot Mindfulness Trainer volg ❤ Meer rust creëren en met aandacht leven om zo meer van het leven te mogen genieten ✨ (En nee ik zit nu niet de hele dag te mediteren zoals sommigen misschien denken als ze aan mindfulness denken 🤓) Mijn ultieme droom: anderen helpen om vanuit liefde en geluk te leven! Dat ik deel mag zijn van hun reis en hen verder op weg mag helpen naar waar zij graag heen willen om ultiem gelukkig te mogen zijn ❤ (Oké en nu weer gauw aan de studie zodat ik vanmiddag lekker van het zonnetje kan genieten 💛)
Read more
Loading...
<span class="emoji emoji1f195"></span> Ik bewandelde een pad dat een dood einde had zonder ik er vannaf wist. Op een bepaald moment kreeg ...
Media Removed
Ik bewandelde een pad dat een dood einde had zonder ik er vannaf wist. Op een bepaald moment kreeg ik signaal en zag ik een bord met daarop ‘DEAD END’! Toen kreeg ik de klap maar ik bleef er rondhangn, weken aan een stuk. Niet wetende wat te doen?! Ik raapte de moed bij elkaar en nu ben ik op ... 🆕
Ik bewandelde een pad dat een dood einde had zonder ik er vannaf wist.
Op een bepaald moment kreeg ik signaal en zag ik een bord met daarop ‘DEAD END’!
Toen kreeg ik de klap maar ik bleef er rondhangn, weken aan een stuk.
Niet wetende wat te doen?!
Ik raapte de moed bij elkaar en nu ben ik op de trug weg , opweg naar een kruispunt waar ik de keuze uiteindelijk zal krijgen om het juiste pad te kiezen.
Een weg die niet ten einde loopt maar zich enkel op bouwt en naar verdere wegen lijdt.
#opweg
Read more
Waar een Will is is een weg.
Media Removed
Waar een Will is is een weg. Waar een Will is is een weg.
. Op vrijdagavond 20 april organiseren Stacey en ik een hele bijzondere GRATIS Candlelight Kuzala ...
Media Removed
. Op vrijdagavond 20 april organiseren Stacey en ik een hele bijzondere GRATIS Candlelight Kuzala Yoga & Meditatie bij Trainmore in Amsterdam. Na verschillende Kuzala trainingen op de mooiste locaties in binnen- en buitenland, wordt dit wel een hele speciale 'Candlelight' Kuzala in ... .
Op vrijdagavond 20 april organiseren Stacey en ik een hele bijzondere GRATIS Candlelight Kuzala Yoga & Meditatie bij Trainmore in Amsterdam. Na verschillende Kuzala trainingen op de mooiste locaties in binnen- en buitenland, wordt dit wel een hele speciale 'Candlelight' Kuzala in hartje Amsterdam.
Wij doen dit voor een hele selecte groep mensen, dus stuur een mail naar [email protected], dan sta je op de lijst en is je deelname aan deze gratis training gegarandeerd! VOL=VOL

Met Kuzala yoga & meditatie gaat het om tijd voor jezelf en weg van je telefoon en verplichtingen. De yogamat is net zoals het leven; het is dynamisch en in beweging, het gaat om de balans en de Yin en Yang. Er worden tijdens Kuzala yoga daarom verschillende yoga stijlen gecombineerd, maar het is altijd mee te doen voor ieder niveau. Juist aan mensen die nog niet bekend zijn met yoga, hopen wij door hun deelname aan de lessen ook de voordelen van yoga te laten zien en voelen. Tijdens de meditatie nemen we je mee op reis, door je hele leven, naar een bewustwording van waar je nu staat in het leven. Volg je je passie nog, luister je nog naar je inner-child? Ben je nog op het juiste pad of is het tijd om een beetje bij te sturen? Wat er vervolgens gebeurt door de energie van de hele groep en de muziek tijdens Kuzala is zo bijzonder, dat het haast niet in woorden te beschrijven is.

Kuzala is Sanskriet en betekent: Geluk, gezondheid en balans. Dit zijn onze belangrijkste doelen om over te brengen met State of Mind Network.
Tijdens de reis door het prachtige India, waar wij een Yoga & meditatie lerarenopleiding gedaan, om opgeleid te worden door heuse Indiase guru’s, hebben we onze Kuzala yoga & meditatie nog completer kunnen maken.

Ik hoop je de 20e te zien 😊🙏🏼
.
.
Photographer @shantimedia
www.shantimedia.nl
Make-up by @dbmua.nl www.dbmua.nl
Silverwear by @officialbuddhatobuddha
Read more
Deel 7 Abygail is net thuis gekomen, Ze loopt stilletjes naar de woon kamer en doet net alsof ze er ...
Media Removed
Deel 7 Abygail is net thuis gekomen, Ze loopt stilletjes naar de woon kamer en doet net alsof ze er al een tijdje is. "Oh en waar bleef jij zo laat jonge dame" vraagt haar moeder boos. "Sorry ik wist niet hoelaat ik thuis moest zijn" Zegt Abygail zachtjes. "Voor het donker, ik had het je een berichtje ... Deel 7
Abygail is net thuis gekomen, Ze loopt stilletjes naar de woon kamer en doet net alsof ze er al een tijdje is. "Oh en waar bleef jij zo laat jonge dame" vraagt haar moeder boos. "Sorry ik wist niet hoelaat ik thuis moest zijn" Zegt Abygail zachtjes. "Voor het donker, ik had het je een berichtje gestuurd maar je hebt het vast niet gelezen, nou ga maar snel naar boven, ik kom zo wel eten brengen doe maar alvast je pyjama aan" Abygail loop naar boven en haar moeder brengt een boord nasi. Als haar moeder weg loop neemt Abygail twee hapjes van haar nasi en gooit het in de prullenbak ze heeft geen trek. Als ze in bed ligt kijkt ze nog even op haar mobiel en dan doet ze haar oogjes dicht. *TRINGG TRINGG* haar wekker gaat weer af. Omdat ze weet dat ze vandaag met samuel gaat afspreken is ze nu heel erg vrolijk. Ze is omgekleed en heeft haar haren geborsteld en tanden gepoetst. Omdat ze nu weet waar de school is gaat ze op de fiets. Als Abygail op is school is staat ze bij haar kluisjes, Samuel komt eraan gelopen "Heee" roept samuel, " oh haay, zin in vandaag?" Vraagt Abygail "ja sorry daar wou ik het net over hebben, ik kreeg net een berichtje dat ik van me baas moet repeteren met de boys" zegt samuel teleur gesteld, en samuel ziet gelijk als aan Abygail haar hoofd dat ze baald. "Oh dat geeft niet, zit je in een musical? Dan kan ik misschien wel even kijken!" Vraagt Abygail, "nee ik zit in een boyband lang verhaal, maar ik zing dus. Maar helaas kan je vandaag niet mee, je kan morgen wel mee dan mag je ook wel een vriendin mee nemen" Zegt samuel, "oh leuk dat is goed, alleen heb ik hier niet veel vrienden is het goed als ik iemand mee vraag uit Rotterdam me oude woon plaats?" Vraagt Abygail "ja is helemaal goed, morgen om 10:00 uur bij de trein station, dan pakken we de trein van 4 over 10" zegt samuel Abygail is weer vrolijk en geeft samuel en knuffel en loopt naar haar les.
______________________________________
Vinden jullie dat er iets verandert moet? Zeg dat graag want dit is me eerste verhaal en tips zijn altijd welkom❤️💋🍎
Read more
Loading...
Een nieuw jaar ligt voor je open! Tijd om weer eens te kijken waar je staat, welke doelen je dit jaar ...
Media Removed
Een nieuw jaar ligt voor je open! Tijd om weer eens te kijken waar je staat, welke doelen je dit jaar voor ogen hebt, waar wil je persoonlijke aandacht aan schenken?! met deze workshop maak je daar een heel goed begin mee, meld je aan..er zijn nog plaatsen vrij Zet je doelen neer voor 2018 ... Een nieuw jaar ligt voor je open!
Tijd om weer eens te kijken waar je staat, welke doelen je dit jaar voor ogen hebt, waar wil je persoonlijke aandacht aan schenken?! met deze workshop maak je daar een heel goed begin mee, meld je aan..er zijn nog plaatsen vrij☺

Zet je doelen neer voor 2018 d.m.v. Meditatie door Jolanda Kluijfhout van Praktijk Puur voor jou van mij en Moodboard maken met Anita Remijnse van Bon et Beau
2018! Een nieuw jaar ligt voor je, zet nu je goede voornemens om in gerichte doelen.
We gaan creatief aan de slag met knippen en plakken.

Door je wensen/verlangens te visualiseren, plaatjes te zoeken en te plakken, tekst er bij schrijven, geef je jouw doelen meer kracht om ze ook werkelijkheid te laten worden.

We maken zo een moodboard die je thuis op kunt hangen waardoor je steeds herinnert wordt aan jouw doelen.

We beginnen en sluiten af met Meditaties, waarin je op weg geholpen wordt, en plannen kunt maken om jouw doelen werkelijkheid te laten worden.

We gaan er een gezellige ochtend maken met koffie/thee en gezond lekkers er bij.

Graag vooraf aanmelden op [email protected]mail.com We hebben ruimte voor maximaal 10 personen. p.p. 17,50 je kunt pinnen!
Read more
<span class="emoji emoji1f622"></span> | “Ik moet weg.” | Ze stond voor ons. Het meisje dat er veel jonger uitzag dan haar leeftijd met haar ...
Media Removed
| “Ik moet weg.” | Ze stond voor ons. Het meisje dat er veel jonger uitzag dan haar leeftijd met haar bruine krullen en grote bruine puppyogen. Het meisje dat niets positiefs over zichzelf mocht zeggen omdat ze bang was anders arrogant te worden (😶). Het meisje met een lichaam als een blad ... 😢 | “Ik moet weg.” |
Ze stond voor ons. Het meisje dat er veel jonger uitzag dan haar leeftijd met haar bruine krullen en grote bruine puppyogen. Het meisje dat niets positiefs over zichzelf mocht zeggen omdat ze bang was anders arrogant te worden (😶). Het meisje met een lichaam als een blad papier verhuld onder een veel te wijde trui en een kindermaatje spijkerbroek dat vormeloos om haar benen viel.
Ze was weer afgevallen deze week en “weer” was al de derde week in rij en was zelfs voorbij de gevarenzone. “Dag, dag en zoek het maar uit (👋🏼).” Dat werd zo niet gezegd, maar betekende het wel. Het meisje met haar bruine krullen en puppyogen ging weg uit de groep. En de rest ging verder met het tweewekelijkse riedeltje: eetdagboeken keuren, samen koken en roddelen over mevrouw De Psycholoog, die we allemaal maar een beetje raar vonden ( #psychologenhè #bahbah 🙄🙄).
Jarenlang heb ik geloofd dat dit níet de juiste aanpak was en hoewel ik nu wel ben gaan zien dat het echt goede elementen bevatte, ben ik nog altijd van mening dat te veel focus lag op het wel of niet eten, wel of niet een “goed” gewicht en wel of niet sporten, braken of laxeren. Te veel focus op het oppervlakteprobleem, te weinig focus op waar het in essentie om gaat. Belonen en straffen (🎭), maar straffen werkt niet al voor kinderen, ook niet voor volwassenen. Dan ga je dingen stiekem doen (liters water drinken voor het wegen bijvoorbeeld) en geheimen wil je nu juist níet in de therapiekamer.
Als ik één ding belangrijk vind in mijn therapiekamer is wel het creëren van veiligheid en begrip, dat je het idee hebt alles te kunnen en mogen zeggen. Hetzelfde had ik destijds nodig, om echt met mezelf aan de slag te gaan. Anders zette ik gewoon mijn masker op (🙂). Een therapeut moet niet tegelijk een politieagent zijn, die het heeft over aankomen, meer eten en wat je wel en niet moet doen. Een therapeut moet samen met jou kunnen onderzoeken wat erachter zit, wat je probeert te voorkomen, welke betekenis schuilt achter je gedrag (🔎). Natuurlijk moet er aandacht zijn voor je gezondheid - absoluut - maar als psycholoog moet je geen dubbele rol hebben.
⬇️ CONTINUE IN COMMENTS ⬇️
Read more
DUS. Waar zal ik beginnen? Ga ik dit netjes verwoorden of zal ik nu gewoon LOS gaan over wat ik zojuist ...
Media Removed
DUS. Waar zal ik beginnen? Ga ik dit netjes verwoorden of zal ik nu gewoon LOS gaan over wat ik zojuist zag?!?! Fuck this shit, Im going straight ham on these b*tches. • Ten eerste voor mevrouw de kapster; YOU WISH that you looked like Miss Tina Turner. Even on your worst badhair day... Je hebt ... DUS. Waar zal ik beginnen? Ga ik dit netjes verwoorden of zal ik nu gewoon LOS gaan over wat ik zojuist zag?!?! Fuck this shit, Im going straight ham on these b*tches. • Ten eerste voor mevrouw de kapster; YOU WISH that you looked like Miss Tina Turner. Even on your worst badhair day... Je hebt het over NEGROÏDE HAAR?!?! Praat over een A2 type krul of een C4 krul, waaruit blijkt dat je verstand van zaken hebt ipv HOLLANDSE KRULLEN te benoemen als “negroïde haar” gewoon weg omdat je er geen raad mee weet. Do you need some classes? Stationsweg 27. • Ten 2de voor meneer de net niet presentator die uitgerangeerd is maar nog steeds een carrière bij RTL 7 probeert in stand te houden.... SHUT THE FUCK UP. Paaaaleassssseeeeeeee. Hoe durf je daar in je high society achtertuin met factor 50 op je neus te praten over “we willen er niet uit zien als een bosnegers”? En hoe durft dat paard wat er naast zit voor spek en bonus er om te lachen. En wie zijn die andere flapdrollen aan tafel?! Wie zijn jullie überhaupt? Wat doen jullie? Waar komen jullie opeens vandaan?! Does anyone knows this show?!???! Wanneer jullie je programma ECHT willen vullen, nodig dan op zn minst een VAKVROUW uit of nodig iemand uit die het met jullie kan hebben over moderne rasisme... jullie zijn een bijeengeraapt zooitje op mijn televisie. En better know, Im not done yet. @humbertotan heb je nog plek in @rtllatenight voor een interessant gesprek over RTL en hun fiasco’s wat betreft blackhair. Ik wil niet eens beginnen over Lelijke eendjes waarbij nog zo een net niet kapster het arme kind adviseerde haar haar af te moeten scheren voordat ze een haarwerk kon dragen. @liekevanlexmond do you remember ?!?!?! #itsagoddamnshame #rtl7 #rtllatenight #rtl https://m.facebook.com/rtv7network/posts/10155576421982883
Read more
Loading...
Vandaag staat er een blog online over thee van Nederlandse bodem! Wist jij dat er voorheen geen theeplant ...
Media Removed
Vandaag staat er een blog online over thee van Nederlandse bodem! Wist jij dat er voorheen geen theeplant in heel Europa te koop was? Het Nederlandse @tea_by_me heeft er niet alleen voor gezorgd dat je heerlijke thee uit eigen land kunt drinken, je kunt ook nog eens je eigen theeplant kweken ... Vandaag staat er een blog online over thee van Nederlandse bodem! Wist jij dat er voorheen geen theeplant in heel Europa te koop was? Het Nederlandse @tea_by_me heeft er niet alleen voor gezorgd dat je heerlijke thee uit eigen land kunt drinken, je kunt ook nog eens je eigen theeplant kweken en zelf thee maken! Meer over dit bijzondere bedrijf op het blog. De link vind je in mijn profiel en stories. Het is een blog gemaakt in samenwerking met @veilingplantion.
Voor Moederdag is er nu een bijzonder cadeautje van Tea by Me met: een theeplantje in een fijn cadeauzakje, een handige bewaarbus, plus een zakje Nederlandse thee.
Hier op tafel staan twee van die toffe Moederdag cadeautjes, die ik namens Plantion weg mag geven. Ze zijn helaas te kwetsbaar voor verzending, dus woon jij in Veenendaal (of omgeving) en wil jij wel zo’n origineel cadeautje ontvangen voor jezelf of om weg te geven? Reageer dan onder deze foto, noem even je woonplaats en volg @veilingplantion. Wie weet kom ik deze week bij jou aan de deur een pakketje afleveren! Meedoen kan tot donderdagavond, dan loot ik een winnaar. Fijne avond!
P.S. Op het blog lees je ook meer over het keramiek wat ik op Koningsdag vond. De kopjes en het vaasje. Ik werd er wild van. Bleek dat @ohmariemag er een column over schreef, waar ik keihard om moest schaterlachen! Zo typerend (ook voor mijn gedrag). Nogmaal: link in profiel. Voor als je dat gemist had ;-)
Read more
Heyy mensen! Sorry dat ik zolang niks heb gepost<span class="emoji emoji1f62d"></span> Maar ik heb het super druk gehad met school<span class="emoji emoji1f625"></span>, en ...
Media Removed
Heyy mensen! Sorry dat ik zolang niks heb gepost Maar ik heb het super druk gehad met school, en was het helemaal vergeten om verhaaltjes te posten. Maar ik ga nu proberen minstens 2 delen per dag te posten om het goed te maken met jullie Hier komt vast een deel ~ Nienke wou bijna weglopen ... Heyy mensen!
Sorry dat ik zolang niks heb gepost😭 Maar ik heb het super druk gehad met school😥, en was het helemaal vergeten om verhaaltjes te posten😔. Maar ik ga nu proberen minstens 2 delen per dag te posten om het goed te maken met jullie😘 Hier komt vast een deel😊
~
Nienke wou bijna weglopen toen ze een deur open hoorde gaan. Ze draaide zich om maar zag niemand. "Yamin...? Was jij dat...?", vroeg ze. Ze keek naar het bankje waar Yamin zat, maar Yamin was er niet. De lichten op de gang vielen uit en ze hoorde een harde klap. Nienke schreeuwde. Er kwam licht achter de deur vandaan. Maar er was geen geluid. Nienke liep langzaam naar de deur. De lichten knipperde. Nienke stak haar hand uit naar de deur. Ze deed de deur verder open en liep erdoorheen. "AHHH", ze gilde keihard dat ze zelf zowat doof werd, en weg was ze... Alle lichten gingen weer aan en Yamin zat gewoon weer op het bankje. Alsof er niks gebeurd was. Lynn en haar moeder kwamen door de deur lopen toen de operatie klaar was. Ze had een kale plek op haar achterhoofd en hield haar hand ervoor. "Lynn! Gaat het?", vroeg Yamin. "Wie... Wie ben jij?", vroeg Lynn. "Nienke had gevraagd of ik meekwam, ik ben Yamin", zei Yamin en keek met een glimlach naar Lynn. "Ooh, hoi Yamin", zei Lynn. "En jahoor, het gaat wel, dankje", zei Lynn en moest een beetje lachen. Lynn draaide zich om en haalde haar hand van haar hoofd af. "Zou hier ooit weer haar komen?", vroeg Lynn. "Ik weet het niet, maar ik denk het wel", zei Yamin. "Waar is Nienke eigenlijk?", vroeg Lynn. "Nienke! Lynn is er!", schreeuwde Yamin. Geen antwoord... "Nienke?!?!?", schreeuwde ze nog een keer. Weer geen antwoord. Yamin keek naar beneden en zag een boek liggen. 'Banned' stond erop.
Read more
Bollie het spijt me wat ik heb gedaan wat ik je heb aangedaan. Zoiets zal nooit meer gebeuren vanaf ...
Media Removed
Bollie het spijt me wat ik heb gedaan wat ik je heb aangedaan. Zoiets zal nooit meer gebeuren vanaf nu wordt het enkel rozengeur en maneschijn. Ik weet dat het vuur tussen ons bijna was gedoofd maar je hebt samen met me gevoeld dat het er nog is en het nog steeds kan herbloeien. Ik zal mijn best doen ... Bollie het spijt me wat ik heb gedaan wat ik je heb aangedaan. Zoiets zal nooit meer gebeuren vanaf nu wordt het enkel rozengeur en maneschijn. Ik weet dat het vuur tussen ons bijna was gedoofd maar je hebt samen met me gevoeld dat het er nog is en het nog steeds kan herbloeien. Ik zal mijn best doen om al jou dromen uit te laten komen, dat we later nergens spijt van moeten hebben en naast een zwembad hand in hand kunnen zittten. Kijkend naar onze kinderen en kleinkinderen ik zie het al zo voor me. Ik weet dat er vast nog mindere tijden komen als er iemand overleid of er gebeurt iets erg, maar weet dat ik er dan voor jou zal zijn. Dan zal ik delen in jou pijn en steun voor jou zal er niet aan ontbreken want je weet dat ik in je geloof. Jij bent de enige waar ik ooit wil mee trouwen en altijd bij mij houden, ik hou ongelooflijk hard van jou. Ik kan me die eerste ongelofelijke avond nog zo goed herinneren ik voelde me geweldig, dat ik zo een mooi meisje had en dat gevoel is nu alleen maar gegroeid. ik wil met jou de magie van mijn lippen voor derest van mijn leven met je delen de kriebels in je buik laten groeien bloeien tot een tros olifanten. We gaan samen nog veel mooie herinneringen bijmaken dat we om den duur ze moeten opschrijven omdat we ze vergeten. Jou wil ik voor derest van mijn leven in mijn armen als ik slaap. Ik wil nooit meer zonder jou. Ik wil nooit meer opreis zonder jou. Ik wil niet leven zonder jou. Jij bent mijn kompas jij laat zien waar ik heen moet. Zonder jou weet ik niet wat ik moet, dan ben ik verloren. Met jou aan mijn zij ben ik herboren een nieuwe man waar ik zelf van verschiet. Jij haalt het beste in mij naar boven. Wat ik je kan beloven is ik zal altijd van je houden en nooit zal ik je beliegen of bedriegen. Ik wil je niet kwijt want zonder jou ben ik de weg kwijt. I love you babe ❤❤❤❤💋💋💋💋😚😚😚😚😙😙😙😙😍😍😍😍😍
Read more
Loading...
Beste familie en vrienden, via deze weg wil ik jullie informeren over het overlijden van onze vader. ...
Media Removed
Beste familie en vrienden, via deze weg wil ik jullie informeren over het overlijden van onze vader. Er is gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren is op donderdag 24 augustus van 11.30 tot 12.30 uur in de Gereja Utusan Christus (GUK), Langsom 34 te Amsterdam. Aansluitend vindt de afscheidsdienst ... Beste familie en vrienden, via deze weg wil ik jullie informeren over het overlijden van onze vader. Er is gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren is op donderdag 24 augustus van 11.30 tot 12.30 uur in de Gereja Utusan Christus (GUK), Langsom 34 te Amsterdam. Aansluitend vindt de afscheidsdienst plaats van 12:30 – 14:00 in bovengenoemde kerk.

Na de afscheidsdienst begeleiden wij Adri naar zijn laatste rustplaats te Westgaarde,
Ookmeerweg 275 te Amsterdam waar om 15.00 uur de teraardebestelling plaats zal vinden.
Hierna ontvangen wij u graag in de bovengenoemde kerk waar gelegenheid is elkaar te ontmoeten en te condoleren onder een warme maaltijd.
Read more
ik oefen zelfliefde deze week. geen perfectionisme, geen filter, geen gemoet en gemaar. wel luisteren ...
Media Removed
ik oefen zelfliefde deze week. geen perfectionisme, geen filter, geen gemoet en gemaar. wel luisteren naar mijn lichaam, gezond koken, genieten van de zon, lezen, leven op het ritme van de inspiratie die opborrelt ook al is dat midden in de nacht. ik was vergeten hoe verdomd moeilijk het ... ik oefen zelfliefde deze week. geen perfectionisme, geen filter, geen gemoet en gemaar. wel luisteren naar mijn lichaam, gezond koken, genieten van de zon, lezen, leven op het ritme van de inspiratie die opborrelt ook al is dat midden in de nacht. ik was vergeten hoe verdomd moeilijk het is, leven zo dicht bij jezelf. zo ver weg van alles wat je kent. in een land waar je het alfabet niet kan lezen en je de crisis gewoon voelt en ziet. daar waar er overal afval ligt langs de weg. om dan uiteindelijk blij als een kind te zijn bij het vinden van een prachtige bus amandelmelk. ik denk dat het dat is, het leven. dat wankelen en weer balanceren. dat leren, bijleren en stilstaan. het bang zijn en dan weer liefde voelen. vandaag zat ik na bijna vier weken van pijn terug voorzichtig op mijn yogamat. celebrate every tiny victory. oo yes, I will. ~
wat vier jij vandaag?@elizawashere.be
Read more
TIM’s KOKOS VANILLE CheeseCAKE Een heerlijk romige cake met krokante korst. Zoet, #eiwitrijk ...
Media Removed
TIM’s KOKOS VANILLE CheeseCAKE Een heerlijk romige cake met krokante korst. Zoet, #eiwitrijk en tropisch waardoor je even weg kan #dromen naar een heerlijk onbewoond eiland 🏝 zonder werk, zonder stress, maar met een dik vet stuk van deze #cake 🤗 En wil je weten waarom dit Tim’s cake is, ... TIM’s KOKOS VANILLE CheeseCAKE
Een heerlijk romige cake met krokante korst. Zoet, #eiwitrijk en tropisch waardoor je even weg kan #dromen naar een heerlijk onbewoond eiland 🏝 zonder werk, zonder stress, maar met een dik vet stuk van deze #cake 🤗
En wil je weten waarom dit Tim’s cake is, dan moet je even naar de link in mijn biografie gaan 😊

Wat ga jij vandaag doen? Wij gaan zo eerst even sporten en daarna naar de open monumentendag in IJsselstein en nog even nieuwe planten kopen. En als iemand nog tips heeft voor het avondeten dan zijn die van harte welkom want ik heb echt geen #inspiratie 🤔 Of eigenlijk kan ik gewoon niet kiezen, weet ik nog niet zo goed waar ik zin in heb... Dus kom maar door met de ideetjes 😃
-
-
-
#bakkenmetzonderfratsen #genietenmetzonderfratsen #gezonddoenmetzonderfratsen #afvallenmetzonderfratsen #ontbijtenmetzonderfratsen #snackenmetzonderfratsen #zonderfratsen #lekker #simpel #verantwoord #bakken #kokos #kokosnoot #vanille #cheese #cheesecake #verantwoordgenieten #afvallen #lekkereten #eten #gezond #recepten #recept #nomnomnom
Read more
"Van onzeker en mijn lichaam verafschuwen naar trots op mezelf!" Femmevalerie coach @femmevalerie.sanne ...
Media Removed
"Van onzeker en mijn lichaam verafschuwen naar trots op mezelf!" Femmevalerie coach @femmevalerie.sanne over haar transformatie. -------------------------------------------------- "De afgelopen 10 jaar ben ik mager, slank, vol, slank en zwanger (lees + 20kg) geweest. Na twee ... "Van onzeker en mijn lichaam verafschuwen naar trots op mezelf!" Femmevalerie coach @femmevalerie.sanne over haar transformatie.
--------------------------------------------------
"De afgelopen 10 jaar ben ik mager, slank, vol, slank en zwanger (lees + 20kg) geweest. Na twee kinderen en een verbouwing van ons huis (alles eten, hard werken, weinig slapen) wilde ik het roer om.
--------------------------------------------------
Zo besloot ik twee jaar geleden dat ik aan mijn shape wilde werken. Ik was onzeker, verafschuwde mijn lichaam. En was niet wie ik wilde zijn. In het verleden ben ik ook op het randje van een eetstoornis beland. Daar heb ik hulp bij gezocht.
--------------------------------------------------
De afgelopen jaren heb ik in mezelf geïnvesteerd door op meerdere vlakken met een coach te werken. Ook (juist!) een coach kan zelf een coach gebruiken. --------------------------------------------------
Inmiddels ben ik trots op wat mijn lichaam allemaal kan. Ik geniet van het proces en kan weer naar mezelf in de spiegel kijken. Waar ik nu sta is veel verder dan ik had durven dromen. Een krachtig lichaam en een krachtige mindset. --------------------------------------------------
Inmiddels ben ik na een succesvolle periode mijn vetpercentage verlagen nu bezig met een lean bulk om meer spiermassa op te bouwen. --------------------------------------------------
Was het altijd makkelijk? Nee, zeker niet. Ik ben tegen allerlei dingen aangelopen. Zo is het een uitdaging om als gedreven ondernemer vijf keer trainen per week te combineren met een gezin. Maar waar een wil is, is een weg.
--------------------------------------------------
Mijn lichaam reageerde hevig op stress. Hierdoor heb ik geleerd dat je soms tegen jezelf aanloopt. En het een kwestie van accepteren is dat je niet over alles controle kan houden. --------------------------------------------------
Onthoudt één ding: niets is onmogelijk. Wees bereidt te doen wat nodig is. Zet op de lastige momenten door en je zal er uiteindelijk écht komen." --------------------------------------------------
#femmevalerie #femmevaleriecoaching #beforeandafter #powerwoman #practisewhatyoupreach #mominshape
Read more
Genadeloos jaartje. ⠀ ⠀ Als het gaat om het leven en de gezondheid van mijn naasten en mijzelf, ...
Media Removed
Genadeloos jaartje. ⠀ ⠀ Als het gaat om het leven en de gezondheid van mijn naasten en mijzelf, was dit allesbehalve een best jaartje. Sterker nog, ik heb zelden een jaar gehad waar zoveel mis ging als afgelopen jaar (persoonlijke ontmoeting met de wet van Murphy). ⠀ ⠀ Ondanks alle ellende ... Genadeloos jaartje. ⠀

Als het gaat om het leven en de gezondheid van mijn naasten en mijzelf, was dit allesbehalve een best jaartje. Sterker nog, ik heb zelden een jaar gehad waar zoveel mis ging als afgelopen jaar (persoonlijke ontmoeting met de wet van Murphy). ⠀

Ondanks alle ellende en leed moet ik ook eerlijk bekennen dat ik nog meer plezier heb in het leven en nog meer lach dan ik al deed voor alle ellende.⠀

Ik weet dat sommige mensen zich hiervoor zouden schamen in een rouwproces, want ja, rouwen is in sommige culturen, of voor sommige mensen iets wat somber zou moeten zijn. Als je lacht, grapjes kunt maken en oprecht van het leven kan genieten kort na het verlies van een dierbare, kan het zomaar betekenen dat je weinig om hem/haar hebt gegeven. Onzin natuurlijk, maar deze gedachten en opvattingen komen vaker voor dan mijn persoonlijke opvattingen. ⠀

Nog meer en bewuster genieten van het leven. Dat is toch wat de dood ons ook leert. ⠀

Ja, ik weet ook dat de meeste mensen hier max een week of 2 bewust van zijn en vervolgens het leven weer op de automatische piloot voortzetten. Terwijl het zo makkelijk anders kan.⠀

Iedere dag bezig zijn met zelfontwikkeling. Iedere fucking dag. Schrijf. Schrijf over jezelf, je ervaringen, emoties, de dingen waar je gelukkig van wordt, of waar je verdrietig van wordt. Ga lekker die confrontatie met jezelf aan en leer jezelf eens echt kennen. Je kunt best nog weleens een leuker persoon zijn dan je denkt.⠀

Moraal van het verhaal. Geen idee. Maar het voelt lekker om dit even weg te tikken.⠀

Nou, proost 🍸... Op het leven dan maar 😉
foto credits: @bvwdb
Read more
In de verte komt een gestalte aangelopen, maar ik ben de enige die hem opmerkt. Zou dit mijn redding ...
Media Removed
In de verte komt een gestalte aangelopen, maar ik ben de enige die hem opmerkt. Zou dit mijn redding zijn of toch mijn ondergang? De jongens om mij heen beginnen erg zenuwachtig te worden, dit zie je bijvoorbeeld aan hun gezichten, maar ook hun tikkende voetje laat dit zien. De arrogante, ... In de verte komt een gestalte aangelopen, maar ik ben de enige die hem opmerkt. Zou dit mijn redding zijn of toch mijn ondergang?
De jongens om mij heen beginnen erg zenuwachtig te worden, dit zie je bijvoorbeeld aan hun gezichten, maar ook hun tikkende voetje laat dit zien.
De arrogante, brengt zijn lichaam nu nog dichter naar mijn lichaam toe. Als hij mij aanraakt, is hij dood. Als ik dat durf. Hij pakt mij bij mijn kraag vast en houdt mij vast. Hij is toch niet dood, ik durf niets. De twee meelopers komen nu ook dichterbij en betasten mij overal, op zoek naar waardevolle spullen. De bruinharige meeloper is met zijn hand aangekomen in de zak waar mijn telefoon zit. F*ck. Die ben ik kwijt.
Dat dacht ik in ieder geval. Totdat een gevaarlijke stem hard de volgende woorden uitspreekt: "Alles teruggeven, loslaten en weg wezen. NU." De jongens kijken verschrikt om, en ik kijk met ze mee, alleen niet verschrikt maar verbaasd. Door het grote hoofd van de arrogante, kan ik niet zien wie het is. Maar blijkbaar is het iemand die of heel breed is of iemand die de jongens kennen. Ik denk zelf het eerste, want de kans dat je in zo'n grote stad iemand tegen het lijf loopt die je kent, is ontzettend klein. De meelopers kijken vragend naar hun grote voorbeeld. De arrogante jongen, die mij vast had gepakt, laat mij verschrikt los en scheurt zo snel mogelijk weg waarna de meelopers dezelfde weg volgen.

Waarom waren deze brede jongens zo bang en brachten ze er niets tegenin? Het antwoord volgt al binnen enkele seconden; Nick. Ik had het kunnen weten. Dit is wel heel toevallig, het lijkt wel alsof dit een boek is, en dan alles heel toevallig gebeurd. "Thanx Nick" hij glimlacht, mysterieus. Het maakt hem aantrekkelijk, maar zijn karakter haalt dat weer naar beneden, tot onder het zeeniveau, of misschien nog dieper. "Tuurlijk babe" ik zucht, gaat hij daar ooit mee ophouden? Maar ik moet even aardig doen, want hij heeft mij net wel gered, als hij er niet was geweest...., daar wil ik niet eens meer aan denken. "Maar babe, je snapt wel dat je nu bij mij in het krijt staat hé. Ik wil dat..."
Read more
In de VS ontvluchtte #terrethaemlitz het oerconservatieve Missouri, om in de jaren tachtig aansluiting ...
Media Removed
In de VS ontvluchtte #terrethaemlitz het oerconservatieve Missouri, om in de jaren tachtig aansluiting bij de queer- en transgendergemeenschappen van New York te vinden. In die tijd was house geen genre maar een politiek statement. Wie door de maatschappij in het gezicht werd gespuugd, ... In de VS ontvluchtte #terrethaemlitz het oerconservatieve Missouri, om in de jaren tachtig aansluiting bij de queer- en transgendergemeenschappen van New York te vinden. In die tijd was house geen genre maar een politiek statement. Wie door de maatschappij in het gezicht werd gespuugd, was welkom in clubs als Sally’s II en Club 59, waar Thaemlitz resident dj was. Toen de underground queer-scene onder druk van gentrificatie bezweek week Thaemlitz uit naar Tokyo.

‘Deproduction’, haar meest recente album, maakt muzikaal diepe indruk met door Thaemlitz gespeelde pianopartituren, gelardeerd met samples uit pornofilms en elektronische geluidseffecten. Op hol geslagen sinusgolven, een piano die intimiteit oproept: je voelt het licht in de kamer dimmen, terwijl een stem die herhaalt dat ‘‘these people are very anti-gay, excuse me, they are very pro-traditional family’’, langzaam uitfade. En dan, opeens, als een goed getimede XTC-pil, zink je weg in de warme gloed van de compositie, brengt Thaemlitz je met haar spel in extase, vergeet je waar de vijftig minuten lange track begon, koersen je gedachten richting horizon. Maar zo fabelachtig als haar spel is, zo schurend zijn de onderwerpen. Die ambivalentie verraadt een uniek talent dat zowel DJ Sprinkles als Thaemlitz al eerder etaleerde. Het werk is zo krachtig omdat het net zo urgent en geëngageerd, als esthetisch ingenieus is.

Check de site voor het volledige artikel 📸 Bart Nagel voor @thewiremagazine (1999)
Read more
Deel 10: "Wat is dat toch met jullie?" "Hoezo?" Vroeg Sanne met een frons op haar voorhoofd. "Nou ...
Media Removed
Deel 10: "Wat is dat toch met jullie?" "Hoezo?" Vroeg Sanne met een frons op haar voorhoofd. "Nou het is wel te merken dat jullie twee ruzie hebben. Waar gaat het over?" Sanne en Laura keken elkaar even aan en keken toen weer naar meneer van Laken. "Nou in ieder geval niks waar u zich zorgen om ... Deel 10:
"Wat is dat toch met jullie?" "Hoezo?" Vroeg Sanne met een frons op haar voorhoofd. "Nou het is wel te merken dat jullie twee ruzie hebben. Waar gaat het over?" Sanne en Laura keken elkaar even aan en keken toen weer naar meneer van Laken. "Nou in ieder geval niks waar u zich zorgen om hoeft te maken." Zei Sanne fel terwijl ze weg wilde lopen. "Sanne, als je nu door die deur stapt, ga ik je laten schorsen." Sanne draaide zich met een ruk om en keek hem boos aan. "Laura, wat is er aan de hand?" "Meneer, het is gewoon een onderlinge ruzie waar u zich niet mee moet bemoeien." Zei Laura.
Thomas: wat moest meneer van Laken van jullie?
Laura: pff idk... Hij ging allemaal vragen waar de ruzie over ging enzo..
Thomas: daar moet hij zich niet mee bemoeien..
Laura: ja dat zei ik ook al.. Sanne: laura? We moeten praten..
Laura: je weet wat ik heb gezegd.
Sanne: laura... Kappen nou. Ik vind dit helemaal niet leuk. Sorry..
Laura: waar moet je over praten?
Sanne: Thomas.
Read more
Joyce is gevormd door haar ervaringen. Als tiener moest ze haar droom opgeven. Geïnspireerd door ...
Media Removed
Joyce is gevormd door haar ervaringen. Als tiener moest ze haar droom opgeven. Geïnspireerd door haar vader koos ze een hele andere carrière. Het rommelige, verlegen meisje veranderde in een stoere, gestructureerde moeder. Een vrouw die haar mannetje wel staat. En dat is niet onbelangrijk ... Joyce is gevormd door haar ervaringen. Als tiener moest ze haar droom opgeven. Geïnspireerd door haar vader koos ze een hele andere carrière. Het rommelige, verlegen meisje veranderde in een stoere, gestructureerde moeder. Een vrouw die haar mannetje wel staat. En dat is niet onbelangrijk in de mannenwereld waar ze als fotograaf werkt en waar het om veel meer dan het perfecte plaatje gaat. “Deze tatoeage bevat alles wat belangrijk is in mijn leven: strijdkracht, bescherming, familie en de weg terug naar huis vinden.” Lees het complete verhaal van Joyce op de site. Wederom prachtig geschreven door @uitdrukkelijksilvia en fotografeerd door @imagingpeople
.
#linkinbio #portret #tattoostories #girlswithink #verhalen #perfecteplaatje #familie #strijdkracht #bescherming #tatoeage #defensie #fotograaf #mannenwereld #pumpsenplaatjes #tattoo
Read more
Kun je heimwee hebben naar een vakantie waar je ultiem zen was én waar de natuur magisch, fabelachtig ...
Media Removed
Kun je heimwee hebben naar een vakantie waar je ultiem zen was én waar de natuur magisch, fabelachtig en (damn) zó mooi was? JA, dat kan dus!!! Met mijn hoofd zit ik nog steeds in Panama en Costa Rica - en dat al een week. Eerlijk? Ik vind Nederland deze keer écht flink wennen (lees: koud, druk en ... Kun je heimwee hebben naar een vakantie waar je ultiem zen was én waar de natuur magisch, fabelachtig en (damn) zó mooi was? JA, dat kan dus!!! Met mijn hoofd zit ik nog steeds in Panama en Costa Rica - en dat al een week. Eerlijk? Ik vind Nederland deze keer écht flink wennen (lees: koud, druk en weg zen-gevoel). Dus, ik duik nog even in m’n fotoalbum 🌴🐒🥑☀️ #costarica #boquette #hangingbridges #wanderlust #travelphotography #travel #photography #centralamerica #rainforest #junglebook
Read more
Debb's....2012.. Ik wist niet hoe het allemaal zou gaan en toch heb ik het gedaan, van fulltime ...
Media Removed
Debb's....2012.. Ik wist niet hoe het allemaal zou gaan en toch heb ik het gedaan, van fulltime ergens werken naar alles opzeggen want ik zal en moest mijn salon krijgen. Daar ging ik dan op mijn roze fiets naar klanten en voor €10 knippen met mijn Albert Heijn tassen met spullen weer of geen ... Debb's....2012..
Ik wist niet hoe het allemaal zou gaan en toch heb ik het gedaan, van fulltime ergens werken naar alles opzeggen want ik zal en moest mijn salon krijgen.
Daar ging ik dan op mijn roze fiets naar klanten en voor €10 knippen met mijn Albert Heijn tassen met spullen weer of geen weer ik ging mijn passie achterna... 2012 in de woonkamer bij mijn moeder haar vriendinnen knippen want ze fixte wel "klanten"🤣
2014 Daarna een klein kamertje die ik over had...op naar Het Goed, een spiegel, plankje kreeg ik van mijn vader en een stoel... een oude klapstoel als "wachtruimte" het oude behang van de vorige bewoner zat we zelfs nog... mijn kleine man als sinds zijn 7e kende niet beter... als hij moest slapen dan ging mama werken..de klanten kwamen niet echt dus deed ik veel kennissen... knippen ging wel ok maar niet zoals ik wou..toen wou iemand verven, permanenten, extensions en weer verven ... OMG hoe ga ik dat doen? Daar gingen we dan naar de badkamer 🤣🤣🤣 ik schaamde me want soms waren ze helemaal nat maar elke keer kreeg ik maar te horen... je bent goed en daar gaat het om..
2016 vorig jaar zei mijn vader en partner we gaan de schuur verbouwen... en daar stond ik dan in mijn kleine "hok" toen zei ik tegen mezelf ik moet knallen, vond het zo spannend in mijn hokje 2x2 m2, liet alles vallen de eerste dag dat ik er stond, vond het zo vreemd dat ik alles bij de hand had en het is zwaar geloof me, komen ze? Agenda staat leeg HELP! Stel je voor ze komen niet en daarbij ...een kind, huis en niet te vergeten je man... en je fam en vrienden maar daar stond ik soms hele dagen niet eten omdat ik geen nee kan zeggen... kan je aub Deb? Ja tuurlijk kom maar en zo 1 jaar verder opeens werd ik genomineerd voor leukste zzper van Flevoland en hoogste waarderingscijfer van Lelystad... ik dacht wat is dit??? Hoezo? Hoe kan dit? Dit was de waardering voor wat ik deed, met liefde en veel plezier: JULLIE MOOIER MAKEN DAN JULLIE ALLEMAAL ZIJN! dan sta ik hier... in mijn salon... Het kan! Waar een wil is is een weg...ga je passie en dromen achterna! Va 1 nov kunnen jullie terecht aan de Ketelmeerstraat 136 voor jullie behandelingen 🎉🎉 estay tuned voor de big opening🎉🎉🎉
Read more
22/05/2018 Joee, ik had vandaag gymnasiumdag in het Archeon. Humberto Tan was er ook lmao, we zagen ...
Media Removed
22/05/2018 Joee, ik had vandaag gymnasiumdag in het Archeon. Humberto Tan was er ook lmao, we zagen hem langs komen terwijl we patat aan het eten waren op een steen. Maar ja, mijn taak was om bij een spel te staan met een vriendin waar ze vanaf een hoog punt pingpongballetjes moesten gooien ... 22/05/2018
Joee, ik had vandaag gymnasiumdag in het Archeon. Humberto Tan was er ook lmao, we zagen hem langs komen terwijl we patat aan het eten waren op een steen.
Maar ja, mijn taak was om bij een spel te staan met een vriendin waar ze vanaf een hoog punt pingpongballetjes moesten gooien in emmers met water. Het was nog best een oke spel, als je in gedachten houdt dat er ook een opdracht is om met twee rondlopende romeinen op de foto te gaan lmao.
En alles ging prima, het eerste en derde team deden het echt prima. Bij het tweede team zat een hele irritante brugger die ook nog balletjes ging afpakken en voor de emmers gingen staan enzo. Na drie rondes te hebben gehad gingen ze levend strategi doen, ik heb toen met anderen de puntentelling geregeld.
En daarna hebben we gladiatorengevecht bekeken, aangekondigd wie de winnaars waren joepiejiejee.
Ik ga dat echt nooit meer doen, heb vandaag echt veel te veel gegild. Like, de tweede ronde was het groepje de weg kwijt en opeens liepen ze langs. Dus ik roepen en roelen of ze paros waren (de naam van hun groep, een oude stad) en ze negeerden me vol tot ik gewoon keihard "hey!" gilde lmao.
Ik ben geen gillend typje :((((
Toch?
Oh en ik had stress want morgen toets inhalen yay.
Ik heb echt zin om mulan te kijken idk why.
Q. Gil jij in achtbanen?
A. Nee.
Read more
04/08/2018 Lmaaooo het is hier kwart voor vier ‘s nachts ik ben zo slecht bezig. We reden drie en ...
Media Removed
04/08/2018 Lmaaooo het is hier kwart voor vier ‘s nachts ik ben zo slecht bezig. We reden drie en een half uur met de bus naar een dorp waar we fucking vier uur hebben gezeten met gids zonder iets daadwerkelijks te doen. We hebben daar ijsjes gegeten en ik heb een waaier gekocht lmao. Daarna ... 04/08/2018
Lmaaooo het is hier kwart voor vier ‘s nachts ik ben zo slecht bezig.
We reden drie en een half uur met de bus naar een dorp waar we fucking vier uur hebben gezeten met gids zonder iets daadwerkelijks te doen. We hebben daar ijsjes gegeten en ik heb een waaier gekocht lmao. Daarna kwamen we aan bij een beroemde brug waarbij je met mensen hand in hand moest rennen (of huppelen?) en ik heb geen idee waarom ik lag te slapen toen ze uitlegde.
En net wilden we kfc bestellen, maar besloten dat uiteindelijk niet te doen. We kaartten een beetje en toen kwamen er nog drie mensen, waarvan eentje van een andere kamer was. En ze liep weg met twee kamerkaarten, eentje van de jongens dus. Maar de jongens durfden het niet te halen, dus ben ik gegaan met een vriendin.
Op de gang vloog een vleermuis en we hoorden een neukende vrouw ha we hebben geen geluid gemaakt. Uiteindelijk hadden we dus de kaart en gaven die terug, zodat de jongens hun eigen kamer in konden.
Toen gingen we nog kaarten en uiteindelijk lig ik in bed te appen en is het al over vieren god ik ben morgen echt dood maak me af.
Q. Wil jij drank/sigaretten/drugs proberen?
A. Nah aan alledrie geen behoefte.
Read more
<span class="emoji emoji1f1eb1f1f7"></span> R A C E N<span class="emoji emoji1f1eb1f1f7"></span>I N<span class="emoji emoji1f1eb1f1f7"></span>F R A N K R I J K<span class="emoji emoji1f1eb1f1f7"></span> ———————————————————————— Met @marcovisstick ben ik scooter racen ...
Media Removed
R A C E NI NF R A N K R I J K ———————————————————————— Met @marcovisstick ben ik scooter racen in #Frankrijk en daarvoor gebruik ik de #ThunderAerox Wij zijn naar #Salbris gereden waar het evenement #ScooterPowerWeekend plaatsvind en dat is vanaf de zaak 7,5 uur rijden met de #Thunderbus ... 🇫🇷 R A C E N🇫🇷I N🇫🇷F R A N K R I J K🇫🇷
————————————————————————
Met @marcovisstick ben ik scooter racen in #Frankrijk en daarvoor gebruik ik de #ThunderAerox 🚀 Wij zijn naar #Salbris gereden waar het evenement #ScooterPowerWeekend plaatsvind en dat is vanaf de zaak 7,5 uur rijden met de #Thunderbus 😱 Het evenement is 7 en 8 Juli dus we hebben er inmiddels 1 race dag op zitten.. en die was pittig 😶 Vrijdag was ik gewoon nog in Nederland aan het werk met @e_staa en @marvin_0252 tot 19:00. Na 7 uur gooide ik de zaak dicht en ging ik op locatie🚑 “Dit op locatie gaan zat helemaal niet in de planning” Want ik wilde eigenlijk vanaf 18:00 slapen omdat wij 01:00 “vrijdag nacht” naar Salbris zouden rijden. Inmiddels kennen jullie mij nu wel een beetje en is de volgende zit vanzelfsprekend voor jullie. ALLES LIEP ANDERS 😂 De planning overboord. Wat gebeurde er... Ik ging dus 19:00 op locatie wat al enorm uitliep😭 Eenmaal terug op de zaak ben ik mij gaan voorbereiden om weg te gaan. Uit eindelijk was ik 23:00 klaar met de zaak en voorbereiding en had ik dus niet geslapen voordat ik naar Frankrijk ging. Uit eindelijk kon ik weg vanaf huis en was ik 02:00 pas in #Roosendaal waar ik Marco zou meeten omdat hij daar woont en goed op de route naar Salbris zat. Wij zijn in 1 streep naar ons eindbestemming gereden en je kon mij zo opvegen. Ik was #KHAPOT 💔 Fijn we zijn er, en we gaan ons klaarmaken om te racen. Run 1 Marco: JOG heeft technische problemen en is niet meer rijdbaar. Run 2 Marco: Bicilinder hij moet inkomen. Run 3 Marco: Bicilinder lot of wheelspin 6.2 sec. Ik ging de Aerox klaarmaken en testen voor de #WheelieContest 🙏 Eerst werd ik afgekeurd bij de technische keuring omdat sommige dingen geborgd moesten zijn en dit hebben Marco’s Pa en ik toen snel opgelost. Ik mocht eindelijk de baan op en kon starten met testen. De Aerox reeeedd kuuuuttt✂️✂️ Dit is vandaag opgelost. Hij werd veel te snel te heet en verzoop. Ik verloor na 2 WheelieRuns de contest. Het ging fout met Carb tijdens de wheelie dus ik was klaar. Vandaag is het probleem opgelost en heeft de Aerox nog nooit zo goed gereden 😍 Marco en ik gaan er voor vandaag! 🔥🙋‍♀️❤️
Read more
Ik geloof niet in een dieet, maar in een leefstijl. In 2014 ervaarde ik zelf hoe het was om wel twee ...
Media Removed
Ik geloof niet in een dieet, maar in een leefstijl. In 2014 ervaarde ik zelf hoe het was om wel twee tot drie uur per dag te sporten, maar geen resultaten te behalen. Dat kwam voornamelijk door mijn voedingskeuze. Ik realiseerde me dat crash-diëten niet werkte, maar dat het ging om een structurele ... Ik geloof niet in een dieet, maar in een leefstijl. In 2014 ervaarde ik zelf hoe het was om wel twee tot drie uur per dag te sporten, maar geen resultaten te behalen. Dat kwam voornamelijk door mijn voedingskeuze. Ik realiseerde me dat crash-diëten niet werkte, maar dat het ging om een structurele verandering in mijn levensstijl, zodat ik keuzes kon maken die ik wél volhield, waar ik gelukkiger van werd met mezelf en dat geluk ook zou uitstralen.

Ik had, en nu nog steeds niet, geen zin om de hele dag alleen maar met voeding bezig te zijn. Om er een obsessie van te maken. Of om het gevoel te hebben dat ik mezelf alleen maar dingen aan het ontzeggen of verbieden ben. Goed nieuws: dat hoeft ook niet. Dat inzicht geeft enorm veel rust en maakt dat eten weer mijn vriend is, en geen vijand. En dat een geluksgevoel niet per se zit in een getal op de weegschaal.

Ik werk nu als lifestyle coach om mensen te helpen met hun zoektocht naar een gezonde en gelukkig leefstijl, en dat vind ik geweldig om te doen. Ik ben een echte life-changer! Ik maak bewuste keuzes, ben superfit en geniet van mijn leven. Inclusief dat wijntje of dat schaaltje bitterballen. En om jou te ondersteunen in jouw weg naar die gezonde en gelukkige levensstijl ben ik de Foodilove Members Club gestart.

Je hoeft het namelijk niet alleen te doen! Jij bent een ambitieuze vrouw die haar dromen wilt behalen maar ook gezond wilt leven, waarbij je je goed voelt over jezelf en dit ook naar buiten wilt uitstralen. Dus ben jij klaar om je healthy en happy lifestyle op te pakken?
#foodilovemembersclub #doittogether #foodilove
Read more
•G E H E I M• • •• Iets of informatie dat verborgen moet worden gehouden en niet mag worden door verteld ...
Media Removed
•G E H E I M• • •• Iets of informatie dat verborgen moet worden gehouden en niet mag worden door verteld en wat niet iedereen mag weten. •• Mensen hebben allemaal wel een g e h e i m. Wat is het belang van geheimen? Als je ervoor kiest iets bewust en actief achter te houden kan dat wel eens opbreken. ... •G E H E I M•

••
Iets of informatie dat verborgen moet worden gehouden en niet mag worden door verteld en wat niet iedereen mag weten.
••
Mensen hebben allemaal wel een g e h e i m. Wat is het belang van geheimen? Als je ervoor kiest iets bewust en actief achter te houden kan dat wel eens opbreken. Wanneer wegen de kosten niet meer op tegen de baten? En waarom hebben we überhaupt geheimen?
••
Sharing is Caring? Toch voelen mensen vaak een behoefte om hun geheimen met anderen te delen. Ze vormen ook een manier om onderscheid te maken tussen de mensen om hun heen. Wie staat verder weg en wie dichtbij? Aan wie vertel ik mijn geheim wel en aan wie niet? Wanneer mensen een geheim delen voelen ze zich meer met elkaar verbonden. Maar zodat je het geheim verteld verlies je de controle. Roddelen is namelijk een betrekkelijke veilige manier om verbondenheid op te bouwen. Je deelt een tweedehands geheim met iemand en het kost je niks als het uitkomst. Geheimen zijn ook een kwestie van perceptie......een geheim is evenveel waard als diegene waarvoor je het bewaard.
••
BIJVOEGELIJK NAAMWOORD & BIJWOORD: Geheim, Geheimzinnig, ••
••
Uit onderzoek is gebleken dat mensen altijd wel bepaalde dingen voor zichzelf houden. Waar de een zegt dat het niet nodig is, zal de ander een goede reden hebben om een geheim geheim te laten blijven. Het ene geheim is groter dan het andere, maar we hebben ze allemaal. Iedereen heeft recht op
e g o b o u n d e r i e s, je hoeft niet alles wat je denkt, droomt en voelt te delen.. De aard van een geheim kan heel divers zijn. Een geheim begint vaak met een keuze. ••#geheim #woord #woordkeuze #woordkunst #betekenis #nederlandsetaal
Read more
Mag ik jullie vooral nog even spammen met nog meer kiekjes van mijn droomvakantie in Namibië, ook ...
Media Removed
Mag ik jullie vooral nog even spammen met nog meer kiekjes van mijn droomvakantie in Namibië, ook al ben ik weer terug. Normaliter gaan we altijd na september op vakantie en bij terugkomst is het dan meteen PATS BOEM herfst (en zit ik direct in een enorme herfstdip, want regen, koud tot op het ... Mag ik jullie vooral nog even spammen met nog meer kiekjes van mijn droomvakantie in Namibië, ook al ben ik weer terug. Normaliter gaan we altijd na september op vakantie en bij terugkomst is het dan meteen PATS BOEM herfst (en zit ik direct in een enorme herfstdip, want regen, koud tot op het bot, grijs en grauw, doorweekt op de fiets, statisch haar, je kent het wel). Maar verrek: bij terugkomst afgelopen weekend ontdekte ik tropische temperaturen en zit ik nog volledig in de zomerse sferen. Kan ik m’n bruine kleurtje eindelijk eens bijhouden. Nu ben ik erg benieuwd waar jullie deze zomer naartoe gaan op vakantie, want na die van mij heb ik heel veel zin om jullie vakanties te volgen. Ik droom nog even weg bij dit moment waar ik onder een enorme palmboom even moest bijkomen dat ik zojuist oog in oog stond met een nijlpaard... #interiorjunkiedroomreis #namibie #afrika #honeymoon #latehoneymoon #palmboom #zon #zomer #vakantie #tropisch #zwembad
Read more
>>> SAM GOT SICK <<< Voor Sam was het allemaal wat heftig afgelopen dagen: eerst werd in Katwijk ...
Media Removed
>>> SAM GOT SICK <<< Voor Sam was het allemaal wat heftig afgelopen dagen: eerst werd in Katwijk alles ingepakt wat hem al erg onrustig maakte, de dag erna waren we aan het verhuizen en gisteren gingen we op weg naar Den Haag. Een rit van 40 minuten in een transport-box is al niks, en al helemaal ... >>> SAM GOT SICK <<<
Voor Sam was het allemaal wat heftig afgelopen dagen: eerst werd in Katwijk alles ingepakt wat hem al erg onrustig maakte, de dag erna waren we aan het verhuizen en gisteren gingen we op weg naar Den Haag. Een rit van 40 minuten in een transport-box is al niks, en al helemaal niet als je dan ook nog ziek wordt. Arme Sam moest daardoor tot overmaat van ramp bij aankomst in ons nieuwe huisje meteen onder de douche. Met z’n natte pakkie ging ie op nogal schichtige ontdekkingstocht door het deel van het huis waar ik hem nu even laat wennen. Inmiddels banjert hij al vrolijk rond in de slaapkamer, gang en het dakterrasje waar hij nu kan komen :) Morgen gaat de deur naar een ander stukje huis voor hem open. Benieuwd wat hij daarvan gaat vinden! Het is wat allemaal voor zo’n oud baasje. Hopelijk geniet hij binnenkort volop! ♡
#onzesammie #myboy #caturday #catlover #mylove #allwhite #happyface #sleepykitty #walra #dots #stayhome #catsofinstagram #ilovemycat #furryfriends #petsofinstagram
Read more
(Bijna) 7u en waar ben ik?! Ik wandel door NYC op weg naar het huisje en ik schreeuw: “OMG bijna 7u in ...
Media Removed
(Bijna) 7u en waar ben ik?! Ik wandel door NYC op weg naar het huisje en ik schreeuw: “OMG bijna 7u in Nederland, maak even een foto, dan kan ik alsnog een 7u foto plaatsen.. gewoon precies waar ik ben en wat ik doe, zoals ik altijd doe, gewoon omdat ik daar suuuuper veel zin in heb! Paar dagen losgelaten ... (Bijna) 7u en waar ben ik?! Ik wandel door NYC op weg naar het huisje en ik schreeuw: “OMG bijna 7u in Nederland, maak even een foto, dan kan ik alsnog een 7u foto plaatsen.. gewoon precies waar ik ben en wat ik doe, zoals ik altijd doe, gewoon omdat ik daar suuuuper veel zin in heb! Paar dagen losgelaten en ooh vind t zoo gezellig altijd” WHY not!! 🤗🤗💪🏻💪🏻 M’n vriend lachte me vierkant uit maar ik kreeg hem zo ver ff foto te maken 😂 klik en klaar! Goodmorning jullie!! Toch stiekem even jullie goedemorgen wensen want oooh ik mis m’n 7u knal-momenten! Maar die komen gauw... ik ga gauw slapen, jullie een suuuuper fijne maandag allemaal! Ik vandaag weer super veel gelopen, meest sportieve vakantie ooit 😂 Wel in combinatie met elke avond wijn & cocktails. Love it! Heb je fijne plannen deze maandag? Enne WAKKER?!? KICK SOME ASSSS 💚💚💚💚💚💚GO GO GO Nieuwe week, nieuwe kansen! Nu al zin in!! Maak er wat moois van! #deargoodmorning #maandag #monday #greenwichvillage #newyork #ochtend SWIPE naar links voor m’n ochtend dansje voor jullie 😆😆🐥🐥
Read more
Donderdagochtend mag ik kijken bij een huisje, in gouda. Ik sta tweede maar het is een groepsbezichtiging. ...
Media Removed
Donderdagochtend mag ik kijken bij een huisje, in gouda. Ik sta tweede maar het is een groepsbezichtiging. Als nummer 1 die dag er niet is heeft diegene sowieso pech of als nummer 1 nee zegt dan heb ik dus die keuze. Nu roep ik al heel lang dat ik nodig op mijzelf moet en wil. Dat ik behoefte heb ... Donderdagochtend mag ik kijken bij een huisje, in gouda. Ik sta tweede maar het is een groepsbezichtiging. Als nummer 1 die dag er niet is heeft diegene sowieso pech of als nummer 1 nee zegt dan heb ik dus die keuze.

Nu roep ik al heel lang dat ik nodig op mijzelf moet en wil. Dat ik behoefte heb aan mijn eigen plek, aan mijn eigen ruimte, gewoon aan mijn eigen huisje.
Maar nu het dan ineens zomaar zo zou kunnen zijn dat dit echt gaat gebeuren lopen er heel veel en vooral grote beren op de weg.
Angst, onzekerheid, negativiteit en allerlei redenen waarom ik het niet zou moeten doen.
Je weet Wel, weg bij mijn mama, financiële plaatje in je eentje rond komen, spinnen die je zelf weg moet halen, alleen in huis met onweer, 3 verdiepingen zonder lift......... Maar goed, donderdag mag ik kijken.. stap voor stap. Eerst maar eens kijken hoe het huisje voelt. Owja, en of ik donderdag nog leef want mijn lijf stuitert al dagen lang, net als mijn hoofd. Iets met spanning, keuzes, onzekerheid, beslissingen. Allerlei dingen waar ik zo goed in ben.

Maar he... wie weet kunnen jullie binnenkort een kopje thee komen drinken in MIJN huis 😅 of komen verfen 😎!
Read more
Joyce is gevormd door haar ervaringen. Als tiener moest ze haar droom opgeven. Geïnspireerd door ...
Media Removed
Joyce is gevormd door haar ervaringen. Als tiener moest ze haar droom opgeven. Geïnspireerd door haar vader koos ze een hele andere carrière. Het rommelige, verlegen meisje veranderde in een stoere, gestructureerde moeder. Een vrouw die haar mannetje wel staat. En dat is niet onbelangrijk ... Joyce is gevormd door haar ervaringen. Als tiener moest ze haar droom opgeven. Geïnspireerd door haar vader koos ze een hele andere carrière. Het rommelige, verlegen meisje veranderde in een stoere, gestructureerde moeder. Een vrouw die haar mannetje wel staat. En dat is niet onbelangrijk in de mannenwereld waar ze als fotograaf werkt en waar het om veel meer dan het perfecte plaatje gaat. “Deze tatoeage bevat alles wat belangrijk is in mijn leven: strijdkracht, bescherming, familie en de weg terug naar huis vinden.” Lees het complete verhaal van Joyce op de site. Wederom prachtig geschreven door @uitdrukkelijksilvia en fotografeerd door @imagingpeople
.
#linkinbio #portret #tattoostories #girlswithink #verhalen #perfecteplaatje #familie #strijdkracht #bescherming #tatoeage #defensie #fotograaf #mannenwereld #pumpsenplaatjes #tattoo
Read more
Oeps beetje lang niks gepost <span class="emoji emoji1f605"></span> maar hier is nog deel 3 van mijn verhaal met Nance! - Vrijdag 11 juli ...
Media Removed
Oeps beetje lang niks gepost maar hier is nog deel 3 van mijn verhaal met Nance! - Vrijdag 11 juli 2014 leek voor mij een normale dag. Totdat mijn moeder die middag gebeld werd. Het was de eigenaar van Nance. Mijn moeder liep weg tijdens het bellen. Toen ze terug kwam had ze tranen in der ogen. ... Oeps beetje lang niks gepost 😅 maar hier is nog deel 3 van mijn verhaal met Nance! -
Vrijdag 11 juli 2014 leek voor mij een normale dag. Totdat mijn moeder die middag gebeld werd. Het was de eigenaar van Nance. Mijn moeder liep weg tijdens het bellen. Toen ze terug kwam had ze tranen in der ogen. "Nance is verkocht." Huilen was het enige dat ik kon. Ik kon het niet beseffen, ik wilde het niet. "Wanneer gaat ze weg?" Was het enige dat ik uit kon brengen. "Ze is al weg, gisteravond is ze opgehaald en weggegaan." Dat was het moment dat ik een pijn voelde die ik nog nooit heb gevoeld, die de aankomende alleen maar zou blijven. Mijn hart was gebroken. Die hele dag heb ik gehuild.
De maandag daarna moest ik naar school. Ik wilde niet. Maar het moest. Natuurlijk werd er aan mij gevraagd wat ik had gedaan in het weekend. Ik moest weer huilen. Ik kon het niet. Zonder haar kon ik niet verder leven. Maar ik kon niet anders.
Die week ging ik naar de stal waar Nance stond. Daar werd me alles uitgelegd. -
Ik heb nu geen tijd meer, maar later vandaag zal ik de rest posten :)
Read more
To me! It's my birthday en omdat ik jarig ben en over de 100 followers heb (jeeej) leek het me leuk om ...
Media Removed
To me! It's my birthday en omdat ik jarig ben en over de 100 followers heb (jeeej) leek het me leuk om mee te doen aan #20factsaboutme so here we go! 1. Mijn naam is Mischa en kreeg de bijnaam Dune op mijn opleiding aan de modeacademie in Den Haag omdat ik deze naam voor mijn project gebruikte. ... To me! It's my birthday en omdat ik jarig ben en over de 100 followers heb (jeeej) leek het me leuk om mee te doen aan #20factsaboutme so here we go!

1. Mijn naam is Mischa en kreeg de bijnaam Dune op mijn opleiding aan de modeacademie in Den Haag omdat ik deze naam voor mijn project gebruikte.
2. Ik ben vandaag 22 jaren jong geworden en voel me totaal niet jarig door het vreselijke rotweer
3. Ik heb sinds maart mijn eerste eigen huisje in Rotterdam lekker helemaal voor mezelf.
4. Ik heb even een tussenjaar gehad na mijn opleiding mode-confectie & design en werk nu fulltime als receptioniste in het leukste hotel van de hele wereld!
5. Ik ben gek op mijn vriendengroep bestaande uit 7 mannen en 4 vrouwen waaronder ikzelf. We zijn al 10 jaar dikke maatjes en zijn ondertussen een familie geworden.
6. Ik ga voor het eerst in heel mijn leven niét op vakantie deze zomer
7. Ik ben gek op mijn kat Bibi (zie je ook wel aan mijn IG)
8. Verslaaafd aan sushi en pistachenootjes
9. Ik sport niet (slechttt) Ik heb geen hekel aan sport maar ben simpelweg te lui, omdat ik bijna alles kan eten zonder ook maar een grammetje aan te komen.
10. Ik hou heel erg van lekker eten en dan vooral met een wijntje erbij.
11. Hou van uitslapen maar ik hou er ook van om de tijd te nemen voor een stevig ontbijt (ochtend dilemma)
12. Ik heb veel te veel schoenen maar gooi niks weg! Nooit!
13. Ik wil nog heel graag een keer backpacken. En dan het liefst samen met mijn broer (waar ik een hele goede band mee heb sinds 2 jaar)
14. Ik vind het heerlijk om in mijn uppie op de bank te hangen s'avonds en voel me zelden alleen.
15. Ik heb een vis genaamd Henk (hopelijk niet lang meer) Het was een kerstcadeau van een vriend en vind het vreselijk om constant die bak te verschonen.
16. Had ik al gezegd dat ik gek ben op sushi?
17. Ik hou heel erg van films en naar de bioscoop gaan.
18. Ben een echte kaaskop en eet echt elke dag wel een stukje kaas.
19. Ik hou niet van selfies en op de foto gaan.
20. Sinds kort verslaafd aan IG door al jullie leuke inspirerende accounts.

Pfoe nog best lastig om 20 feitjes te bedenken. Enjoy! Fijne dag allemaal! 💋
Read more
Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor een geweldig 2017, het jaar waar nog nooit zoveel gefeest ...
Media Removed
Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor een geweldig 2017, het jaar waar nog nooit zoveel gefeest is en ik het zo naar m'n zin heb gehad. Een vast contract op werk,geweldige vrienden en m'n ouders en broertje niet te vergeten. Ik wil iedereen voor 2018 een geweldig en vooral een gezond jaar ... Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor een geweldig 2017, het jaar waar nog nooit zoveel gefeest is en ik het zo naar m'n zin heb gehad. Een vast contract op werk,geweldige vrienden en m'n ouders en broertje niet te vergeten. Ik wil iedereen voor 2018 een geweldig en vooral een gezond jaar wensen waar nog meer mooie dingen mogen gebeuren!
Thanks dat je deel heb uitgemaakt van 2017 en dat ik in 2018 nog heel veel plezier met al deze mensen mag beleven!
❤🙏
Read more
De weg van het leven . Ik was de weg even kwijt Even kwijt in mijn leven Dus ik vroeg Google Maps Me ...
Media Removed
De weg van het leven . Ik was de weg even kwijt Even kwijt in mijn leven Dus ik vroeg Google Maps Me wat richting te geven . Bits en bites stemden in En zo legden ze uit Het is eigenlijk simpel Alsmaar rechtuit . Je begint bij de basis Kan helemaal niets Groeit van kruipen naar lopen Naar ... De weg van het leven
.
Ik was de weg even kwijt
Even kwijt in mijn leven
Dus ik vroeg Google Maps
Me wat richting te geven
.
Bits en bites stemden in
En zo legden ze uit
Het is eigenlijk simpel
Alsmaar rechtuit
.
Je begint bij de basis
Kan helemaal niets
Groeit van kruipen naar lopen
Naar die eerste fiets
Maakt vrienden, volgt lessen
Besluit wat je wil doen
En dat is wat het is
Tot aan je pensioen
Rond vijfentwintig rechtdoor
Dan zal je hem vinden
De man van je leven
Die je altijd beminde
Dan ga je verloven
En trouw je gezwind
Want binnen wat jaren
Dan moet je een kind
Je spaart wat, je werkt wat
Dan krijg je een tweede
Het is wat voorspelbaar
Toch ben je tevreden
Je werkt naar promotie
Naar opslag, naar meer
Die droomreis van vroeger
Die komt wel een keer
Tot de dag van je dood
Dan rust je in vrede
Blij met het pad
Dat jij mocht betreden
.
In knikte, begreep het
En ben zo gaan dwalen
Door steegjes links af
Door gevaarlijke dalen
Tegen de richting
Of zonder een pad
Waar ik mijn instructies
Voor even vergat
.
Ik liep volgens Google
Dan wel helemaal verkeerd
Maar ik heb nooit zoveel
Over leven
Geleerd
.
#einde #jaecht #langstegedichtooit #dichtbij #gedicht #rijmpje #versje #hetmoet #omdathetzohoort #omdathetzomoet #omdathetzohoort #dwalen #socialmediapoëet #newyork #centralpark #tbt #poetry
Read more
Het avontuur is bijna voorbij, na 166 dagen ga ik terug naar Nederland. Ik heb plekken bezocht waar ...
Media Removed
Het avontuur is bijna voorbij, na 166 dagen ga ik terug naar Nederland. Ik heb plekken bezocht waar ik al jaren over dagdroomde en plaatsen gezien waarvan ik eerder niet wist dat ze bestonden. En telkens als ik dan dacht, het kan niet mooier worden, werd het schijnbaar onovertrefbare toch ... Het avontuur is bijna voorbij, na 166 dagen ga ik terug naar Nederland. Ik heb plekken bezocht waar ik al jaren over dagdroomde en plaatsen gezien waarvan ik eerder niet wist dat ze bestonden. En telkens als ik dan dacht, het kan niet mooier worden, werd het schijnbaar onovertrefbare toch overtroffen. Mijn hart is deels achtergebleven in Laos en Myanmar, de meest prachtige landen die ik ooit heb bezocht. Maar vooral bij de mensen die ik heb ontmoet. Sommigen van jullie zal ik nooit vergeten. Volkomen vreemdelingen vertrouwen geven en dingen met hen delen die niemand anders weet voelde minder gek dan het klinkt. Herinneringen maken met mensen waarvan je slechts de nationaliteit en naam weet, mocht je die niet al zijn vergeten door de overvloed aan ontmoetingen dag in dag uit, was keer op keer bijzonder. Ik heb elk van jullie gezichten onthouden en zal die voor mij blijven zien - want als je alleen reist is dat wat je dagen zo bijzonder maakt, de mensen om je heen. De mooiste momenten zijn te danken aan de personen met wie ik die momenten deelde. En daar wil ik iedereen voor bedanken. Je aanwezigheid was waardevol en betekende meer dan je destijds besefte.
De reis is voorbij gevlogen en leek tegelijkertijd eindeloos. Ik heb geleerd dat tijd een cadeau is. Wanneer ik andere reizigers vertelde dat ik (nog) geen vliegticket naar huis had, dat ik zou blijven reizen zolang het mogelijk was en ik zin had, ontving ik vaak een reactie die duidelijk maakte dat mijn situatie een privilege is. En dat was het. Niet weten wanneer je terugkeert naar huis is beangstigend maar bovenal bevrijdend. Per dag beslissen waar naartoe je de bus pakt zorgt ervoor dat je terechtkomt op plekken waarvan je nooit had kunnen dromen dat ze echt bestaan.
Nu heb ik een reis van meer dan 25 uur voor de boeg. Op dit moment zit ik nog aan het strand op Bali, en ik kan me nauwelijks voorstellen dat ik straks weer in Nederland ben, laat staan dat ik na 166 dagen mijn familie en vrienden ga zien.
Ja, fysiek zal ik overmorgen op Nederlandse bodem zijn. Ik denk echter dat het nog even zal duren totdat mijn gedachten ook thuiskomen - als die al de weg weten te vinden.
Read more
Het was wel even schrikken toen de wereld zoals die voor mij vertrouwd voelde, in één keer weg was. ...
Media Removed
Het was wel even schrikken toen de wereld zoals die voor mij vertrouwd voelde, in één keer weg was. Maar ik geloof erin dat alles op je pad komt met een reden. Het universum gaf me waarschijnlijk gewoon een schop onder m’n kont. Nu heb ik geen tijd meer om het achterna zitten van mijn doelen uit ... Het was wel even schrikken toen de wereld zoals die voor mij vertrouwd voelde, in één keer weg was. Maar ik geloof erin dat alles op je pad komt met een reden. Het universum gaf me waarschijnlijk gewoon een schop onder m’n kont. Nu heb ik geen tijd meer om het achterna zitten van mijn doelen uit te stellen. Dat heb ik al lang genoeg gedaan. Nu wil ik beter worden in alles waar ik interesse in heb. Daarmee geld verdienen. Een huis fixen. En een beetje voor m’n moeder kunnen zorgen. Dat is dan ook precies waar ik me in 2018 mee bezig ga houden. Het liefst terwijl ik omgeven ben door mensen met dezelfde gedachtegang als ik. Laten we elkaar omhoog helpen.
Read more
Als een blinde zelfs kan skiën... Vandaag zag ik voor het eerst een blinde skiër tijdens mijn vakantie ...
Media Removed
Als een blinde zelfs kan skiën... Vandaag zag ik voor het eerst een blinde skiër tijdens mijn vakantie in Italië. Via 'oortjes' kreeg hij instructies van zijn begeleider die 3 meter voor hem uit skiede. Wauw! Wat is er nodig geweest voor deze man om voor deze sport te kiezen? Hoeveel mensen ... Als een blinde zelfs kan skiën... Vandaag zag ik voor het eerst een blinde skiër tijdens mijn vakantie in Italië. Via 'oortjes' kreeg hij instructies van zijn begeleider die 3 meter voor hem uit skiede.
Wauw!
Wat is er nodig geweest voor deze man om voor deze sport te kiezen? Hoeveel mensen zullen gesuggereerd hebben dat het beter is iets anders te doen? Wat een drive moet hij hebben om te kiezen voor hetgeen hij ontzettend graag wil.

Zo is het ook met de keuzes die je maakt als ondernemer. Durven kiezen voor de dingen die jij graag wilt vraagt moed, want je kunt lang niet altijd voorspellen of jouw ideeën ook precies de uitwerking krijgen waarop je hoopt. Toch is er niets mooiers om stil te staan bij je verlangens. Met wie zou je dit jaar heel graag willen samenwerken? Welk project zou je heel graag willen doen? Welk product zou je graag op de markt brengen?
Zo heb ik zelf eind vorig jaar mijn eerste online programma "Succesvol Klanten Werven Online" ontwikkeld waar 15 ondernemers aan mee hebben gedaan. Alles 'waar mijn hart sneller van gaat kloppen' is hier in samengekomen. Daarom ga ik me het komende jaar nog meer op het maken en in de markt zetten van online programma's richten. Toen ik met PRminded begon 3,5 jaar geleden was het al een wens om hiermee aan de slag te gaan. Het kost echter tijd om je ideeën vorm te geven en blijkbaar was vorig jaar de tijd hier rijp voor.

Het mooie is dat ondernemen ontzettend veel mogelijkheden geeft tot persoonlijke groei en tot het iedere keer weer opnieuw aangaan van nieuwe uitdagingen. Durf jij jezelf af te vragen wat je dit graag heel graag zou willen realiseren?
Mijn dochter die naast me in de lift zat vandaag zei terecht dat deze blinde skier wel heel veel doorzettingsvermogen nodig heeft om te doen wat hij doet. En dat is juist zo mooi. Want als je je verlangens durft te volgen en doorzet, links of rechtsom, dan is de weg er naar toe alleen al de moeite waard. Het resultaat volgt dan vanzelf.
Wat staat er op jouw verlanglijstje dit jaar?
Read more
15/08/2018 Ik ben moe en op weg naar het hotel want we moeten over minder dan zes uur weer vliegen, ...
Media Removed
15/08/2018 Ik ben moe en op weg naar het hotel want we moeten over minder dan zes uur weer vliegen, maar dan ben ik eindelijk weer in Nederland manmanman. Ik mis mijn vrienden!!! Ik wil met de ene nog shoppen, en misschien schoolspullen kopen want ik zie allemaal snaps dat de schoolboeken *gasp* ... 15/08/2018
Ik ben moe en op weg naar het hotel want we moeten over minder dan zes uur weer vliegen, maar dan ben ik eindelijk weer in Nederland manmanman. Ik mis mijn vrienden!!! Ik wil met de ene nog shoppen, en misschien schoolspullen kopen want ik zie allemaal snaps dat de schoolboeken *gasp* zijn bezorgd, met de ander wil ik gewoon fricking veel praten en ws boeken kaften en met anderen wil ik gewoon afspreken want ik mis ze. Vandaag heb ik vet veel gezien, bergen uitzicht en zelfs dolfijnen!!! We zaten in een boot en zagen opeens springende vinnen ohmygod. Ik was niet dichtbij maar ik was wel happy genoeg want damn. En we hebben over marbella gelopen waar allemaal rijke mensen hun jachten hadden of met hun auto’s reden. Ik had een mango-kinderbueno ijsje. En er was een klein jochie die heel schattig was en ik stak een keer voor de lol mijn tong naar hem uit en toen negeerde hij me vol whoo.
Maar later die dag toen stak hij zijn tong uit en ik deed hem na, toen deed hij zijn tong anders en deed ik hem nog steeds na. Uiteindelijk lachte mijn broer me uit. Oh en hij deed het bij zijn moeder en die werd boos oops.
Q. Waar kijk je naar uit volgend school/college jaar?
A. Een beter mens worden hahahaha.....
Read more
Stop met klagen dat je niet bent waar je wilt zijn in het leven. Het kost jaren werk, energie en moeite ...
Media Removed
Stop met klagen dat je niet bent waar je wilt zijn in het leven. Het kost jaren werk, energie en moeite om de top te bereiken en er is geen kortere weg als je van plan bent om aan de top te blijven. Je moet je elke dag werken aan het vergroten van je kennis en het verkrijgen van de ervaring die je nodig ... Stop met klagen dat je niet bent waar je wilt zijn in het leven. Het kost jaren werk, energie en moeite om de top te bereiken en er is geen kortere weg als je van plan bent om aan de top te blijven. Je moet je elke dag werken aan het vergroten van je kennis en het verkrijgen van de ervaring die je nodig hebt om een hoger niveau te bereiken.⠀


Ik weet hoe het is om te denken dat je meer verdient en beter in je leven zou moeten staan, maar je moet stoppen jezelf met anderen te vergelijken en beginnen met jezelf. Je zult veel tijd in jezelf moeten investeren als je succesvol wilt zijn Elke dag heb je de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten, je netwerk op te bouwen, nieuwe dingen te leren en meer kennis en ervaring op te doen. Ga erop uit en begin een naam voor jezelf te maken en neem de tijd en moeite om de top te bereiken!⠀

Je hebt het in je!
Read more
Elk voordeel...... New York is onze favoriete vakantiebestemming. De afgelopen 6 jaren durf ...
Media Removed
Elk voordeel...... New York is onze favoriete vakantiebestemming. De afgelopen 6 jaren durf ik te rijden in Manhattan. Het gaat ook elk jaar beter🏾 Nu rijd ik als een echte New Yorker inclusief afsnijden en onnodig toeteren Voordeel van een auto huren is dat we veel meer mobieler zijn ... Elk voordeel......
New York is onze favoriete vakantiebestemming. De afgelopen 6 jaren durf ik te rijden in Manhattan. Het gaat ook elk jaar beter👍🏾 Nu rijd ik als een echte New Yorker inclusief afsnijden en onnodig toeteren😂
Voordeel van een auto huren is dat we veel meer mobieler zijn en dat we veel meer plekken zien. We gaan ook steeds meer buiten NY kijken🎉
Nadeel is dat je met dit soort parkeertarieven te maken krijgt😳 Gewoonlijk vind ik overal een plek langs de weg. Dat is veel goedkoper maar gisteren had ik geen keus en moest ik in deze garage parkeren. We stonden precies 56 minuten en moesten $50 (incl tax) betalen😭😭
Voordeel daarvan is wel dat je gaat waarderen waar je vandaan komt. Ik verheug me nu al op die €6 per uur in Amsterdam🎉🎉😂 #LeefEnLach #AlwaysLookAtTheBrightSideOfLife #NY #Manhattan #FamilyVacay
Read more
Nog maar 8 kaarten, laatste kans! Lieve mensen op veler veler verzoek doen we hem nog 1 laatste keer, ...
Media Removed
Nog maar 8 kaarten, laatste kans! Lieve mensen op veler veler verzoek doen we hem nog 1 laatste keer, de continulicht dag! Continulicht in de fotografie heeft een enorme opmars genomen de laatste jaren, maar er is zoveel te krijgen en met zulke verschillende prijzen... Wat werkt er nou ... Nog maar 8 kaarten, laatste kans! Lieve mensen op veler veler verzoek doen we hem nog 1 laatste keer, de continulicht dag!
Continulicht in de fotografie heeft een enorme opmars genomen de laatste jaren, maar er is zoveel te krijgen en met zulke verschillende prijzen...
Wat werkt er nou het beste voor jou?
Alles wat je maar wilt weten over continulicht gaan we je vertellen deze dag en we hebben al het toplicht aanwezig om mee te spelen!
Kijk deze dag zelf of het de investering voor je waard is!
We hebben de bekroonde beste visagiste van 2018 Nederland voor je om ons geweldige model op te maken (mooie verrassing!) waar je al het licht op kunt testen!
We gaan veel verschillende soorten licht uitproberen in settings en zo kunnen jullie thuis op je gemak nog even kijken wat het beste bij je past.
Dus neem je camera mee want je krijgt ruim de kans om zelf te fotograferen!!!
Ook hebben we wat speciale aanbiedingen en kun je eindelijk eens zelf meemaken wat bijvoorbeeld een Rotolight nou precies is!
Ook doen we een Q&A waar je alles aan mij mag vragen maar ook aan licht expert Björn.
We hebben maar 45 plekjes, weg is weg!
Het vindt plaats op 14 juli tussen 09.30 en 15.30 in de Allard Studio’s te Amsterdam in samenwerking met BBP light en zelfs een prima lunch is inbegrepen! Kosten 99 euro in btw.
Via onderstaande link kun je kaarten bestellen
Dit zal het enige zijn wat ik doe dit jaar op dit gebied!
Wie weet tot snel! #williamrutten #bbplight #continulicht
Read more
​Het is een tijd geleden dat ik wat online heb gezet. Ik had simpelweg niet de motivatie en de inspiratie ...
Media Removed
​Het is een tijd geleden dat ik wat online heb gezet. Ik had simpelweg niet de motivatie en de inspiratie om iets te schrijven.  Ik was en ik ben heel erg aan het zoeken naar wat voor mij werkt, waar ik gelukkig van word, wat ik nodig heb in mijn leven en waar ik mijn tijd en aandacht in wil steken. ... ​Het is een tijd geleden dat ik wat online heb gezet. Ik had simpelweg niet de motivatie en de inspiratie om iets te schrijven. 
Ik was en ik ben heel erg aan het zoeken naar wat voor mij werkt, waar ik gelukkig van word, wat ik nodig heb in mijn leven en waar ik mijn tijd en aandacht in wil steken. De vragen leken mij zo gemakkelijk maar antwoord geven gaat alles behalve makkelijk. Ik weet dat dit onder andere door mijn depressie komt, maar tegelijkertijd staat mijn depressie los van mij als persoon. 
Elke ochtend, middag en avond ben ik op zoek naar de antwoorden. Het ene moment heb ik het antwoord gevonden, terwijl het andere moment het antwoord mij niet meer boeit. Beide is oké!
Het gaat namelijk niet persé om de antwoorden. Het gaat om de weg naar de antwoorden. Het vallen en opstaan. Dat zijn de lessen die ik leer en waar ik van leer. 
Ik heb nog een lange weg te gaan en ik zal zoeken naar de antwoorden wat op dat moment goed voelt voor mij. Af en toe sta ik stil en kijk ik naar de weg die ik al heb afgelegd. Ik ben zeker tien keer gevallen, maar elf keer sta ik op.
Dus wees niet bang om te vallen, om fouten te maken. Wees bang om alles perfect te doen, want wat heb je dan nog om te leren? Maak fouten, blijf vallen en weet dat dat de lessen zijn die waardevol zijn.
Vandaag lig ik, maar morgen.. Morgen sta ik op. Doe je mee?
#quote #quoteoftheday #quotes #inspiration #vsco #vscocam #depression
Read more
Als ‘introvertje’ heb ik nog een hoop te leren. Ik heb een torenhoge stapel knettergekke overtuigingen ...
Media Removed
Als ‘introvertje’ heb ik nog een hoop te leren. Ik heb een torenhoge stapel knettergekke overtuigingen waar ik graag korte metten mee maak. Maar afgelopen week heb ik daar behoorlijk wat stappen in gezet (Waarvan déze zinnen zo neerpennen ook al een flinke overwinning is) Maar één van ... Als ‘introvertje’ heb ik nog een hoop te leren. Ik heb een torenhoge stapel knettergekke overtuigingen waar ik graag korte metten mee maak. Maar afgelopen week heb ik daar behoorlijk wat stappen in gezet 🙊 (Waarvan déze zinnen zo neerpennen ook al een flinke overwinning is)
Maar één van de dingen waar ik mee worstel, is het thema ‘NEE DAT WIL IK ZELF DOEN’💩 Hands up if you agree 🙋🏼‍♀️
Want het lijkt zo lekker stoer om alles zelf op te lossen. Om het in je eentje te fixen. Om vooral heel erg je eigen boontjes te doppen 🌝
Op één of andere manier vind ik het toffer wanneer iemand op zijn eigen krachten dingen weet te bereiken. Nee - dat zeg ik fout. Ik vind het toffer wanneer ík dingen op eigen krachten fix. Wanneer een ander mij vertelt dat hij hulp heeft ingeschakeld, dan kan ik dat juist alleen maar bewonderen ✨
Waarom ik dat zelf dan vaak juist niet doe? Dat weet ik nog niet precies. En dat is okey, want daar kom ik vanzelf wel achter 😌
Maar gelukkig leer ik keer op keer dus ook dat ik zo veel verder kom wanneer ik de hulp van anderen accepteer. Wanneer ik aangeef waar mijn pijn - zowel letterlijk als figuurlijk - zit. Wanneer ik open durf te zijn over shit die me kwelt en mijn sores deel. Hoe ik dat nu precies heb gedaan beschrijf ik later in een blog, want daarvoor is een caption te kort. Maar voor nu wil ik jou vooral heel erg aanmoedigen om te kijken naar jouw situatie en te onderzoeken op welk vlak jij (meer) open kunt zijn 🤲 Wat jíj misschien met jouw omgeving kunt delen.
Ik wil eigenlijk niet teveel verklappen over het effect, maar als ik een bescheiden conclusie mag trekken op basis van de meer dan 100 berichtjes die jullie me stuurden naar aanleiding van mijn blog en ‘buikfoto’s’ op mijn story’s: je gaat ZO veel terug krijgen.
Zo veel (h)erkenning, liefde, begrip. Al die beren die je op de weg ziet, die bestaan. Maar het zijn KNUFFELBEREN. Dat beloof ik je ♥️
Je hoeft niet altijd open te zijn, en zeker niet bij iedereen, en al helemaal niet altijd in het moment zelf. Kies deze week gewoon 1 ding dat je eigenlijk niet durft te delen, en doe het toch. Probeer het. Het lucht ZO OP 😌🙌🏼
Read more
Het boek ligt ongeveer een maandje in de winkel en deze vragen krijg ik het vaakst: Waar gaat het ...
Media Removed
Het boek ligt ongeveer een maandje in de winkel en deze vragen krijg ik het vaakst: Waar gaat het over? Over de schoonheid van minimalisme. Over veel meer dan enkel ontspullen. Het gaat over een groene aarde, koopziekte, vrijheid, prioriteiten, design, mode, technologie en dromen in ... Het boek ligt ongeveer een maandje in de winkel en deze vragen krijg ik het vaakst:

Waar gaat het over? Over de schoonheid van minimalisme. Over veel meer dan enkel ontspullen. Het gaat over een groene aarde, koopziekte, vrijheid, prioriteiten, design, mode, technologie en dromen in plaats van de volle agenda najagen.
Waar is het boek te koop? Ik dacht eerst dat dit een domme vraag was maar het blijkt dat veel boekhandels het boek niet verkopen. Hier kan ik (helaas) niets aan doen. Zelf koop ik ook liever een boek in de boekwinkel... Online is Weg Ermee sowieso verkrijgbaar. (Link in bio). Is het boek ook als e-book verkrijgbaar? Ja (maar papier in je handen is natuurlijk veel romantischer! En bovendien, in tegenstelling tot wat velen denken, vaak ook gewoon groener). 🌴
Read more
Vandaag precies een jaar geleden stond ik daar dan! JBC 2017! Nooit gedacht, nooit verwacht! Maar ...
Media Removed
Vandaag precies een jaar geleden stond ik daar dan! JBC 2017! Nooit gedacht, nooit verwacht! Maar soms moet je flink uit je comfort zone stappen om te kunnen groeien en dingen te overwinnen! Wat was het een bijzonder en fantastisch avontuur! Een weg waar ik erachter kwam dat mijn grenzen nog ... Vandaag precies een jaar geleden stond ik daar dan! JBC 2017! Nooit gedacht, nooit verwacht! Maar soms moet je flink uit je comfort zone stappen om te kunnen groeien en dingen te overwinnen! Wat was het een bijzonder en fantastisch avontuur! Een weg waar ik erachter kwam dat mijn grenzen nog veel verder lagen dan verwacht, een weg waar ik ontzettend mooie lieve mensen heb mogen ontmoeten, maar ook een weg waar ik mezelf nog beter heb leren kennen! Reis je was bijzonder, bijzonder mooi! Ik kijk terug met een lach en een traan! Wat was ik daar trots! Dankbaar dat ik dit avontuur mocht meemaken! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#jbc #bikini #bikinifitness #bikinicompetitor #fitness #fitnessgirl #journey #model #photography #photo #photoshoot #fitnessmodel #fitnessmotivation #tbt #competition #grow #thankful #memories #photographer #art #tattoo #lifestyle
Read more
Ik ben behoorlijk goed op weg met mijn bijwerkingen-bingo aan de hand van de bijsluiter van mijn ...
Media Removed
Ik ben behoorlijk goed op weg met mijn bijwerkingen-bingo aan de hand van de bijsluiter van mijn isotretinoïne Dat betekent dat ik nógal onderhevig ben aan gekke pijnen en ongemakken, waardoor ik me ineens echt een oud wijf voel 🏻 Spierpijn, pijnlijke botten en het energieniveau van ... Ik ben behoorlijk goed op weg met mijn bijwerkingen-bingo aan de hand van de bijsluiter van mijn isotretinoïne 💊
Dat betekent dat ik nógal onderhevig ben aan gekke pijnen en ongemakken, waardoor ik me ineens echt een oud wijf voel 👵🏻 Spierpijn, pijnlijke botten en het energieniveau van een zeekoe in winterslaap. Klinkt als een prima excuus om lekker op m’n luie, glutenvrije kadetten te blijven zitten fermenteren, wachtend tot alles weg trekt en ik me weer normaal voel. Maar dat is nou eenmaal niet helemaal à la Joie 😌
Precies. Dus maak ik er gewoon het beste van. Omdat ik altijd al vond dat ‘tot het gaatje gaan’ of ‘gruwelijke spierpijn’ geen goede graadmeters zijn voor progressie of het succes van je trainingen. Ik vind het vooral heel belangrijk dat je gewoon íets doet, en dat dat ‘iets’ je overwegend plezier brengt. Dat je in beweging blijft, maar wel op JOUW manier. Dat je die overtuiging van ‘kruipend de gym moeten verlaten’ lekker los laat. En snel een beetje 🚀
Want het is ZO belangrijk dat je gewoon doet wat goed voelt voor jóú. En daarom blijf ik lekker gymmen. Ook nu. Júíst nu. Omdat ik echt niet constant ‘all out’ ga. Ik doe het heel vaak vet rustig aan, en doe alleen de dingen waar ik zin in heb. Soms is dat alleen maar een beetje op de loopband hobbelen, andere keren doe ik meer krachttraining. Maar ik laat me altijd lijden door mijn gevoel. En gaat het niet? Dan huppel ik weer huiswaarts 🙋🏼‍♀️ Boek ik daar intense proggessie mee? Nee. Maar dat is ook niet mijn doel ✨ Nu ik je dit belangrijke bericht op het hart heb gedrukt, wil ik je er ook aan herinneren dat je je nog steeds kunt aanmelden bij Train More - mijn gym sinds for ever - die je beloont naar het aantal keer dat je je vrolijke snoet in de gym vertoont. €1 korting per keer, en wat je daar mee doet is helemaal aan jou 😌 Gebruik ‘joybouwmeester’ bij het inschrijven en de rest volgt vanzelf!🙌🏼 #samenwerking #trainmore #itsuptoyou #fitgirl #fitnessmotivation #happyhappyjoyjoy #fitspo #fitdutchies #girlsthatlift #workoutmotivation #dedicated #badassforlife #skintroubles #roaccutane #accutane #isotretinoin #isotretinoine
Read more
"Falen bestaat niet, tenzij je opgeeft." Dat staat op de zijkant van mijn lichaam getatoeëerd. ...
Media Removed
"Falen bestaat niet, tenzij je opgeeft." Dat staat op de zijkant van mijn lichaam getatoeëerd. Ook om mezelf er iedere keer opnieuw van te overtuigen dat falen echt niet erg is. Want wat is falen nou eigenlijk? 1.Iets wat de eerste keer niet lukt? Dat is toch niet erg? Want dan kan je met die ... "Falen bestaat niet, tenzij je opgeeft." Dat staat op de zijkant van mijn lichaam getatoeëerd. Ook om mezelf er iedere keer opnieuw van te overtuigen dat falen echt niet erg is. Want wat is falen nou eigenlijk?
1.Iets wat de eerste keer niet lukt? Dat is toch niet erg? Want dan kan je met die wetenschap het de tweede keer nogmaals proberen:)
2. Wat als het allemaal lijkt te lukken, maar uiteindelijk op niets uitkomt? Dan heb je altijd die ervaringen nog, toch?
3. Wat voor mij het meest pijnlijke en enge is, is wanneer je je alles hebt gegeven en het toch niet lukt... ook daar heb ik een weg in gevonden. Accepteren dat de weg waar je alles in hebt gegeven, gewoonweg niet de juiste weg voor jou was. Wil niet zeggen dat er iets mis is met jouw kunnen. Alleen het kiezen van de juiste weg is dan een nieuwe uitdagen. Falen daarin is niet erg, maar het stoppen en opgeven wel.
Alles is mogelijk, juist met falen! Hier kan je van leren, om bijvoorbeeld de juiste weg te vinden, om te zoeken in je eigen creativiteit en niet bang te zijn om vol onderuit te gaan. Juist om trots op jezelf te zijn dat je na het vallen weer bent opgestaan 💪

#failuredoesntexistunlessyougiveup #getup #falldown #learn #process #entrepreneurship #whateverittakes
Read more
LONG POST & MET DE BILLEN BLOOT. What did happen? 🤷🏼‍♀️ • De eerste video is medio januari gemaakt ...
Media Removed
LONG POST & MET DE BILLEN BLOOT. What did happen? 🤷🏼‍♀️ • De eerste video is medio januari gemaakt toen ik na 5 maanden helemaal hersteld was van mijn achillespees ontsteking. Het 5 maanden niet kunnen trainen heeft er bij mij enorm hard ingehakt en dat was overal in te zien. Ik at wat ik wou, ... LONG POST & MET DE BILLEN BLOOT. What did happen? 🤷🏼‍♀️

De eerste video is medio januari gemaakt toen ik na 5 maanden helemaal hersteld was van mijn achillespees ontsteking. Het 5 maanden niet kunnen trainen heeft er bij mij enorm hard ingehakt en dat was overal in te zien. Ik at wat ik wou, ik dronk hier en daar eens een glaasje alcohol (de mensen die me goed kennen weten dat ik normaal nooit drink🤓),geen massa over, kracht gone en buiten dat voelde ik me gewoonweg echt heel slecht wat dus ook duidelijk af te lezen is in dat verdrietige hoofd van me. Toch heb ik het roer omgegooid en ipv zielig te zijn heb ik mezelf bij elkaar geraapt en ben ik weer begonnen aan de lange weg richting een goede shape zoals een “atlete” dat hoort te hebben. Ik ben weer onder de vleugels terecht gekomen van mijn oude coach waar ik jarenlang begeleiding van heb ontvangen. Hij was eerlijk en zei dat ik een enorme lange weg moest afleggen om goed terug te willen komen. De tweede video is hoe ik er momenteel uit zie (of ja afgelopen vrijdag dan toch) na maanden hard werken, van in de begin maanden 1x PT per week na 3x per week PT. Een flinke investering maar het is het waard. Ik kan nu met een gerust hart op vakantie gaan en na mijn vakantie vol in me echte prep vliegen. GOD wat heb ik daar een zin in! 😎😎 @arno.fit ik wil je ontzettend bedanken voor je geloof & hulp van de afgelopen maanden. Niet alleen heb je me fysiek weten te veranderen, ook mijn mindset is sterker dan ooit. Ik ben je eeuwig dankbaar 😘 #coach #proud #transformation #transformationmonday #6months #ifbbbikini #ifbbpro #nationals #stacker2europe #teamarno #personaltrainer #booty #hams #shoulders #fitnessmotivation #fitdutchies
Read more
Ik vind dit heel kut om te doen. En juist daarom doe ik het. Gekke foto’s van mijn ballon-like-buik ...
Media Removed
Ik vind dit heel kut om te doen. En juist daarom doe ik het. Gekke foto’s van mijn ballon-like-buik of krokante gezicht op stories delen doe ik makkelijker: die foto’s zijn toch vet snel weer weg. Dat boeit me niet zo 🏼‍♀️ Maar dit wel. Dit is mijn chaos-gelaat in vol ornaat waar ik zo van baal. ... Ik vind dit heel kut om te doen. En juist daarom doe ik het. Gekke foto’s van mijn ballon-like-buik of krokante gezicht op stories delen doe ik makkelijker: die foto’s zijn toch vet snel weer weg. Dat boeit me niet zo 🙆🏼‍♀️
Maar dit wel. Dit is mijn chaos-gelaat in vol ornaat waar ik zo van baal. Daarom maak ik er normaal gesproken werk van om mijn plekjes weg te poetsen. Niet omdat ik nep wil zijn, ik verbouw verder niets aan mijn foto’s, maar omdat ik al sinds mijn tienertijd struggle met deze onzekerheid. Ik ben zo vaak afgewezen omdat mensen ‘míj wel leuk vonden, maar die bende op mijn bekkie niet’ 🌝
Ik weet dat ik het zelf het meest zie, en daarom vind ik het professioneler om mijn oneffenheden weg te werken. En dit is geen omslagpunt: ik zal dat namelijk blijven doen. Niet omdat dat nep is, maar omdat ik me er goed bij voel. Maar ik wil je hiermee wél laten zien hoe mijn huidsituatie nu is. Waarom ik baal, waarom ik onzeker ben, waarom ik ben gestart met een nieuwe kuur pillen. En ik weet, ik weet, ik weet dat het zelf het meeste zie, maar het doet ook gewoon heel veel pijn. Het gaat niet alleen om de looks, maar ook om de feels, you know💩
Waarom ik dit on-opgepoetste beeld hier nu toch plaats? Omdat ik hoop dat je er troost in vindt. Omdat ik hoop dat ík er troost in vind. Niet per sé nu, maar wel over een paar maanden. Ik hoop dat ik dan met plezier terug kan kijken en niet langer plekjes weg hoef te poetsen 😌
Wat ik heb heet volgens mijn dermatoloog Rosacea en na het proberen van allerlei pillen en zalfjes gaan we nu over naar iets wat vroeger ‘roaccutane’ heette. Ik waardeer jullie tips voor andere opties en alternatieve mogelijkgeheden enorm, maar ik bind me voor nu even aan dit traject. Ik weet als geen ander dat deze gezichtschaos het resultaat is van een stel darmen dat niet bijster gelukkig is, maar als je mijn blog hebt gelezen weet je dat daar gelijktijdig ook al aandacht aan wordt besteedt. Maar ik moet érgens beginnen en nu doe ik dat even op deze manier. Dus, dit is mijn hoofd, en er wordt aan gewerkt 😌 Thanks for understanding 💕🙏🏼 #rosacea #roaccutane #accutane #isotretinoin #isotretinoine #dermatoloog #huidzaken #hoofdzaken
Read more
Als coach is het heel makkelijk om kritisch te kijken naar de ontwikkeling van je atleten. Maar ben ...
Media Removed
Als coach is het heel makkelijk om kritisch te kijken naar de ontwikkeling van je atleten. Maar ben je net zo kritisch naar je eigen ontwikkeling als coach?⠀ ⠀ Als coach van wedstrijdatleten heb je een aantal punten waar je jezelf structureel op MOET toetsen.⠀ ⠀ 1. Boeken van progressie⠀ 2. ... Als coach is het heel makkelijk om kritisch te kijken naar de ontwikkeling van je atleten. Maar ben je net zo kritisch naar je eigen ontwikkeling als coach?⠀

Als coach van wedstrijdatleten heb je een aantal punten waar je jezelf structureel op MOET toetsen.⠀

1. Boeken van progressie⠀
2. Progressie boeken op een veilige en duurzame manier (is de atleet over het algemeen pijnvrij, of structureel geblesseerd?)⠀
3. Plezier toevoegen aan het hele traject, zodat je ook mentaal een duurzame aanpak hebt (heb je de atleet zien genieten van het traject, of voelde het hele traject meer als een struggle?)⠀
4. Presteren jouw atleten altijd op momenten dat ze het ook echt moeten laten zien (wedstrijden), of presteren ze structureel minder dan in trainingen?⠀

Dan heb je nog een aantal punten waar je jezelf als coach op kunt toetsen, maar ik beperk me nu even tot deze 4 punten.⠀

Op het moment dat je atleten structureel slechter presteren op wedstrijden dan in trainingen, continu geblesseerd zijn, of mentaal opgebrand zijn, kun je wel stellen dat je je werk als coach aanzienlijk kunt en moet verbeteren. ⠀

Besef wel dat dit nog niet eens echt een ramp is. Een betere coach worden is ook gewoon een lang traject en eigenlijk eindeloos. Het is pas zorgwekkend op het moment dat je niet meer bereid bent om jouw denkwijze en plan van aanpak te veranderen door een arrogante houding. ⠀

Ik ben zo blij en dankbaar dat ik iedere week nog leer van andere (powerlift)coaches. Neem bijvoorbeeld @pjotrhoek die echt een rekenwonder is en daardoor tactisch vrijwel altijd de beste keuzes kan maken op momenten dat het er echt omgaat. @pardeep_kailey die er vrijwel altijd voor zorgt dat atleten kunnen pieken op het juiste moment (om alleen even 1 ding op te noemen). @tymboo die een team heeft opgebouwd van atleten die zo aan het genieten zijn van de sport. @will_ppsc die zo leergierig is en blijft, terwijl hij inmiddels bekendstaat als de wandelende encyclopedie. ⠀

Laat je ego jouw ontwikkeling als coach niet in de weg staan. Zou zonde zijn.⠀

Fijn weekend 🙋🏽‍♂️⠀
Read more
THE END OF AN ERA Na – bijna – 5 prachtige jaren is het moment daar dat er een einde komt aan het AINZ-Tijdperk. ...
Media Removed
THE END OF AN ERA Na – bijna – 5 prachtige jaren is het moment daar dat er een einde komt aan het AINZ-Tijdperk. Maike en ik zijn in 2014 begonnen om onze dromen te gaan verwezenlijken. Beide wilden wij een prachtig en uniek concept starten in onze ‘hometown’ Zwolle. Een winkel waar de mooiste ... THE END OF AN ERA
Na – bijna – 5 prachtige jaren is het moment daar dat er een einde komt aan het AINZ-Tijdperk.
Maike en ik zijn in 2014 begonnen om onze dromen te gaan verwezenlijken. Beide wilden wij een prachtig en uniek concept starten in onze ‘hometown’ Zwolle. Een winkel waar de mooiste Nationale- en Internationele ‘Fashion Brands’ onder één dak verkrijgbaar zijn. Ik kan zeggen dat we met AINZ een onderscheidend concept hebben opgebouwd in Nederland - maar ook via onze Webshop en Social Media kanalen – ver buiten de landsgrenzen.
Tijdens deze 5-jarige ‘journey’ heb ik ontzettend veel geleerd over ondernemerschap, uniek durven te zijn en je nek uit te willen én durven steken. Maar het blijft lastig in deze tijden om te overleven in retail, daar ben ik heel eerlijk over. En dat maakt dat je verstandige keuzes moet gaan maken.
De keuzes die ik de afgelopen weken heb gemaakt zijn, dat ik het huurcontract heb opgezegd van het pand aan de Sassenstraat 16 en dit betekend niet alleen dat AINZ stopt met de fysieke winkel, maar ook met de Webshop. Het was een moeilijke beslissing, maar wel de juiste beslissing.
Het is moeilijk omdat je afscheidt neemt van een prachtig concept waar ik al mijn ziel en zaligheid in heb gestopt. Het is moeilijk omdat ik in de afgelopen 5 jaren ontzettend veel leuke klanten heb mogen aankleden en ze blij en stijlvol de winkel uit zag gaan. Het is moeilijk omdat er een begrip uit Zwolle gaat verdwijnen. Het is moeilijk omdat AINZ een heel groot gedeelte van mijn leven is. Maar aan al het moois komt op 8 september 2018 een eind.
Ik wil via deze weg jullie allemaal ontzettend bedanken voor alle support, de gezelligheid, de vriendschappen die er uit AINZ zijn ontstaan, maar met name wil ik jullie bedanken dat ik door jullie 5 jaar lang mijn droom heb kunnen verwezenlijken.
Ik hoop dat ik jullie allemaal nog persoonlijk kan bedanken in de komende 3 weken tijdens THE END OF AN ERA | AINZ-OUTLET
Openingstijden THE END OF AN ERA | AINZ OUTLET *Tot en met 8 september zijn we de donderdagen, vrijdagen en zaterdagen geopend.
Read more
Een bekende metafoor voor het leven is die van een weg. Men zegt vaak dat we ons bevinden op de weg van ...
Media Removed
Een bekende metafoor voor het leven is die van een weg. Men zegt vaak dat we ons bevinden op de weg van het leven. Daarop ingaand denk ik altijd: ‘maar als je een weg volgt, in hoeverre kunnen we dan nog spreken van een eigen keuze?’. Wij, de gewone mens, leggen geen wegen aan en kunnen dus ook niet ... Een bekende metafoor voor het leven is die van een weg. Men zegt vaak dat we ons bevinden op de weg van het leven. Daarop ingaand denk ik altijd: ‘maar als je een weg volgt, in hoeverre kunnen we dan nog spreken van een eigen keuze?’. Wij, de gewone mens, leggen geen wegen aan en kunnen dus ook niet echt zeggen dat we zelf controle hebben over de route die wij nemen. Of toch wel?
Ik weet het niet. Ik ben van oudsher iemand die dingen overdenkt, te diep op dingen ingaat en soms daarmee ook mijzelf verlam. Ik merk dat ik soms zo verwikkeld raak in het denken dat ik in plaats van actie ondernemen mijzelf soms terugtrek om het denken te ontlopen en dus ook de mensen die mij tot het denken zetten.
Inmiddels 29 jaar en best trots op waar ik nu sta merk ik dat de keuzes die ik eerst makkelijk en vrij kon maken steeds meer druk met zich meebrengen. Men zegt vaak: ‘oh, je bent nog jong’, maar de jaartjes beginnen te tellen. Ik ben relatief jong in de omgevingen waarin ik mij vaak bevind als professional, maar ik ben ook niet de jongste om nu nog een studie op te pakken en wellicht tijdens mijn studie er achter te komen dat die studie niks voor mij is. Mijn volgende keuze, mijn volgende (grote) stap is naar mijn idee vrij bepalend voor de richting die ik zal varen als professional, maar ook als mens.

Ga ik voor succes? Beseffend dat succes niet gratis komt en onderweg een prijs zal kosten zoals misschien minder aandacht voor thuis of ga ik me meer focussen op de persoonlijke relaties in mijn omgeving in plaats van de maatschappelijke?

Zoals eerder gezegd, ik weet het niet. Wat ik wel weet, is dat het niet weten een onderdeel is van mijn pad. Wat ik ook weet is dat mijzelf kwetsbaar opstellen en ‘echt’ zijn met mijzelf als de buitenwereld een streven is die ik ten alle tijden na wil komen. Juist omdat ik geloof dat we te vaak een masker ophouden en enkel onze successen willen delen. 
Dit is waar ik nu sta. Voor keuzes. De komende jaren zullen bepalen waar mijn weg naartoe gaat en ik zal proberen gaandeweg in ieder geval altijd mijzelf, mijn gezin/ familie, mijn religie en principes trouw te blijven, zodat ik gaande weg in ieder geval altijd in de juiste richting loop.
Read more
AANGENOMEN op CODARTS Hogeschool voor de Kunsten !!!!<span class="emoji emoji1f31f"></span> Na een jaar danseducatie op Fontys toch ...
Media Removed
AANGENOMEN op CODARTS Hogeschool voor de Kunsten !!!! Na een jaar danseducatie op Fontys toch gekozen voor een andere weg om mijn dansdromen waar te maken 🏼 #dolgelukkig AANGENOMEN op CODARTS Hogeschool voor de Kunsten !!!!🌟 Na een jaar danseducatie op Fontys toch gekozen voor een andere weg om mijn dansdromen waar te maken 💃🏼 #dolgelukkig
Waar ik ging, waart gij ook. Als ik thuis aan kwam rijden, kwam jij enthousiast miauwend aanlopen ...
Media Removed
Waar ik ging, waart gij ook. Als ik thuis aan kwam rijden, kwam jij enthousiast miauwend aanlopen van uit de bosjes naar mijn auto. Sprong dan op het dak, klaar om mij kopjes te geven als ik uitstapte. Als ik in de zetel ging zitten, sprong jij direct op mijn schoot om geaaid te worden. Als ik in ... Waar ik ging, waart gij ook. Als ik thuis aan kwam rijden, kwam jij enthousiast miauwend aanlopen van uit de bosjes naar mijn auto. Sprong dan op het dak, klaar om mij kopjes te geven als ik uitstapte. Als ik in de zetel ging zitten, sprong jij direct op mijn schoot om geaaid te worden. Als ik in bed lag met de deur dicht, duwde je die ‘s nachts steeds open zodat ge er lekker bij kon kruipen. Ge volgde mij zelfs als ik naar de markt wandelde of naar het park fietste. En dan waart ge ineens weg. En ge bleef weg, voor een hele maand. Zoveel verdriet dat ik toen had en óh zo blij dat ik was toen ze belde dat ze u gevonden hadden en dat ge ons direct ‘herkende’. Ik zou zo graag hebben dat er dadelijk iemand belt, dat het een misverstand is en ze u gevonden hebben. Maar dat kan niet meer. Ik mis u nu al zo hard, mijn lieve kleine Figgy.
Read more
Ooit wel eens gehad dat je klaar was met die schijven door het plafond te rammen, je een beest voelt ...
Media Removed
Ooit wel eens gehad dat je klaar was met die schijven door het plafond te rammen, je een beest voelt en als een kast weg loopt. Opeens denk je: Fuck. Waar is m’n mobieltje eigenlijk? En mijn sleutels? En je gewoon de helft van je shit hebt laten liggen 🌚 #sloddervos Niet langer dit probleem meer ... Ooit wel eens gehad dat je klaar was met die schijven door het plafond te rammen, je een beest voelt en als een kast weg loopt. Opeens denk je: Fuck. Waar is m’n mobieltje eigenlijk? En mijn sleutels? En je gewoon de helft van je shit hebt laten liggen 🌚 #sloddervos
Niet langer dit probleem meer door de Flipbelt: genoeg vakjes en zakjes om al je zooi in te doen en het staat nog leuk ook! ✨
-
Verkrijgbaar bij @flipbelt_benelux in verschillende maten en kleuren 🙂
Read more
Yes! <span class="emoji emoji1f389"></span> Er staat eindelijk weer en nieuw artikel op de blog. En als je de foodfoto’s bekijkt lijkt het ...
Media Removed
Yes! Er staat eindelijk weer en nieuw artikel op de blog. En als je de foodfoto’s bekijkt lijkt het net of ik heerlijk vakantie aan het houden ben, niets is minder waar De scheurkalender moet nog ‘even’ af voor mijn verlof Maar tussendoor moet er wel afgekoeld worden, in het water en met ... Yes! 🎉 Er staat eindelijk weer en nieuw artikel op de blog. En als je de foodfoto’s bekijkt lijkt het net of ik heerlijk vakantie aan het houden ben, niets is minder waar 🙈😉 De scheurkalender moet nog ‘even’ af voor mijn verlof 😅

Maar tussendoor moet er wel afgekoeld worden, in het water en met ijsjes. En ik ben ook nog even een weekendje weg geweest met mijn lief ❤️. Op de foto zie je me genieten van het (grand)dessert bij Restaurant @waterproef, het was heerlijk! En zo fijn om nog even met z’n tweetjes weg te zijn. Kunnen we de komende weken met zn drietjes thuis relaxen en ons voorbereiden op wat komen gaat.. 💕💙 #linkinbio voor alle foodfoto’s!
https://www.brendakookt.nl/2018/08/02/foodfotos-weekoverzicht-24/
Read more
Mijn favoriete broertjes<span class="emoji emoji2764"></span>️| Ik vertel er niet zoveel over op de blog, maar momenteel maak ik me best ...
Media Removed
Mijn favoriete broertjes️| Ik vertel er niet zoveel over op de blog, maar momenteel maak ik me best wel zorgen over deze twee. Elke keer weten we net waar we aan toe zijn en dan begint alles weer opnieuw. Wie het traject van Maxim heeft gevolgd weet vast waar ik het nu over heb. We hebben nog een ... Mijn favoriete broertjes❤️| Ik vertel er niet zoveel over op de blog, maar momenteel maak ik me best wel zorgen over deze twee. Elke keer weten we net waar we aan toe zijn en dan begint alles weer opnieuw. Wie het traject van Maxim heeft gevolgd weet vast waar ik het nu over heb. We hebben nog een lange weg te gaan, maar uiteindelijk komt het vast allemaal goed❤️
Read more
Blij ei <span class="emoji emoji1f64b"></span>🏼‍♀️. Alweer een week geleden dit, maar nog steeds zo knetter blij dat ik bij de gouden race ...
Media Removed
Blij ei 🏼‍♀️. Alweer een week geleden dit, maar nog steeds zo knetter blij dat ik bij de gouden race van @jorientermors was! Überhaupt als sportfan de olympische spelen meemaken maakt dat je je 24/7 een mazzel pik voelt. Zo speciaal om iedereen het beste uit zichzelf te zien halen, waanzinnig. ... Blij ei 🙋🏼‍♀️. Alweer een week geleden dit, maar nog steeds zo knetter blij dat ik bij de gouden race van @jorientermors was! Überhaupt als sportfan de olympische spelen meemaken maakt dat je je 24/7 een mazzel pik voelt.
Zo speciaal om iedereen het beste uit zichzelf te zien halen, waanzinnig. Dat geeft nog meer kracht, energie en ideeën om te doen waar je van houdt. Ook zij laten zien dat je altijd moet blijven dromen en daar mega hard voor moet werken. En ja daar moet je dan weleens dingen voor opgeven, grenzen stellen of een andere weg in slaan. Als dat betekent dat je boven jezelf kunt uitstijgen, dan is het dat meer dan waard. Ohja dit is @maaykegrootscholten van @schaatsen.nl, zij schrijft samen met haar collega’s onmeunig leuke artikelen en interviews over alles wat met schaatsen te maken heeft. Check die website. Dat was het voor vandaag 👋🏻. #okedoei #motivationwedsnesday #huh #elkedagmotivationday #positivevibesonly #blijei #luckygirl #gratisnaarpyeonchang #seriously #olympischespelen #pyeongchang2018 #throwback
Read more
Maak jij kans op een weekendje weg voor 2 personen naar de bron van Spa? Denk dan met ons mee en deel jouw ideale 8e smaak van Spa “Touch of”. Wij vertellen in ons artikel voor welke smaak wij hebben gekozen én waar die keuze vandaan komt. Benieuwd hoe je kans maakt? Check het artikel via de link ... Maak jij kans op een weekendje weg voor 2 personen naar de bron van Spa? 😍 Denk dan met ons mee en deel jouw ideale 8e smaak van Spa “Touch of”. Wij vertellen in ons artikel voor welke smaak wij hebben gekozen én waar die keuze vandaan komt. Benieuwd hoe je kans maakt? Check het artikel via de link in onze bio & stories! 📲
.
#kiesjesmaak #spanederland #fruit #drinks #fitdutchies #fitdutchie #potd #spon #blog #video
Read more
Radiostilte. Instagram stilte. Ik was echt even helemaal vergeten om foto’s te delen. Wat betekent ...
Media Removed
Radiostilte. Instagram stilte. Ik was echt even helemaal vergeten om foto’s te delen. Wat betekent dat ik er wel echt tussenuit was. Maar ook dat het dus hier heeeeel stil was. Gewoon al 2 weken geen update Ik zit gewoon met mijn hoofd nog in Italië, waar we regelmatig zelfgemaakte pizza’s ... Radiostilte. Instagram stilte. Ik was echt even helemaal vergeten om foto’s te delen. Wat betekent dat ik er wel echt tussenuit was. Maar ook dat het dus hier heeeeel stil was. Gewoon al 2 weken geen update 🙈 Ik zit gewoon met mijn hoofd nog in Italië, waar we regelmatig zelfgemaakte pizza’s de oven in schoven 🍕 Morgen ga ik ook hier weer wat doen hoor, maar voor nu droom ik nog een keertje weg naar onze vakantie 😍 #mindyourfeednl #foodthatmakesyouhappy #italia #estateitaliana #pizzatime #goodfood #good2beback
Read more
Marleen, kan ik afvallen zonder dat ik mezelf dingen hoef te verbieden of te ontzeggen? Echt wel ...
Media Removed
Marleen, kan ik afvallen zonder dat ik mezelf dingen hoef te verbieden of te ontzeggen? Echt wel Ik had gister een bruiloftsfeest en ben hiervoor uit eten geweest. Vroeger was ik helemaal in de stress, dan was ik doordeweeks zo goed bezig en dan zat er in het weekend geen rem op. Herkenbaar? ... Marleen, kan ik afvallen zonder dat ik mezelf dingen hoef te verbieden of te ontzeggen? Echt wel 😉Ik had gister een bruiloftsfeest en ben hiervoor uit eten geweest. Vroeger was ik helemaal in de stress, dan was ik doordeweeks zo goed bezig en dan zat er in het weekend geen rem op. Herkenbaar?
Ik zal je eens een geheimpje verklappen. Ik geloof niet in diëten. Ik geloof in een gezonde leefstijl die past bij jou en jouw leven, zodat je helemaal niets hoeft ‘vol te houden’. Wat als ik je vertel dat je nooit meer op dieet hoeft en je niet meer druk hoeft te maken als je naar een feestje of een borrel gaat? Of wat dacht je van een weekendje weg?
Ik geloof dat zo nu en dan een wijntje, heerlijk uit eten of een lekker stuk taart het leven nét even wat leuker maken. 🍰🧀🥖
En dat kan dus ook gewoon. Zolang jouw leefstijl in balans is. Zolang jij in balans bent. Want als je in balans bent, dan ben je op je allergelukkigst. En dat straal je dan ook uit. Waar of niet?!
.
Op een feestje zijn er altijd drankjes en is er eten in overvloed 😉 Heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken en gaat het elke keer mis?
.
Ik ontdekte het geheim van mijn ideale leefstijl. De leefstijl die écht bij mij past. Ik maak bewuste keuzes, ben superfit en geniet van mijn leven. Inclusief dat wijntje of dat schaaltje bitterballen. Of allebei tegelijk 🍸🍷
.
Wat, geloof je me niet?! Tijdens de Foodilove 30 dagen challenge laat ik je zien dat gezond eten superlekker én simpel kan zijn. Een gezonde leefstijl betekent namelijk niet dat je niks meer mag eten, integendeel! Het gaat om de juiste keuzes maken. Klinkt dat ingewikkeld? Dat is het zeker niet. .
Als ik het kan, kan jij het ook!🙏🏻🙌🏻
.
Dus, ga jij morgen samen met mij de uitdaging aan? Ik weet zeker dat jij ook lekkerder in je vel kan zitten, mét meer energie en zonder die vervelende ‘lekkere trek’. Ik weet ook dat je voor eens en voor altijd kunt afrekenen met overtollige kilo’s.
.
Laat mij je helpen met het bereiken van de gezonde en gelukkige versie van jezelf 💃🏻
.
Meedoen? Link in bio of https://www.foodilove.nl/foodilove-30-dagen-challenge/ #happyhealthylifestyle #foodilovenl
Read more
Godart! #Repost @filmhuisdespiegelheerlen Vivre sa Vie (regie Jean-Luc Godard): www.FilmhuisDeSpiegel.nl ...
Media Removed
Godart! #Repost @filmhuisdespiegelheerlen Vivre sa Vie (regie Jean-Luc Godard): www.FilmhuisDeSpiegel.nl < do 12 april om 20u #Heerlen. Godards muze Anna Karia laat in twaalf hoofdstukken zien hoe een would-be actrice afdaalt in de prostitutie. Keerpunt in Godards oeuvre won de ... Godart! #Repost @filmhuisdespiegelheerlen
Vivre sa Vie (regie Jean-Luc Godard): www.FilmhuisDeSpiegel.nl < do 12 april om 20u #Heerlen. Godards muze Anna Karia laat in twaalf hoofdstukken zien hoe een would-be actrice afdaalt in de prostitutie. Keerpunt in Godards oeuvre won de Special Jury Prize in Venetië.
Met Vivre sa Vie film en douze tableaux sloeg Godard een nieuwe weg in. Hij wilde de echte worstelingen in het leven van echte mensen documenteren en afstand nemen van de licht-romantische intriges waar de nouvelle vague bekend om was gaan staan.
Jean-Luc Godard castte zijn toenmalige vrouw Anna Karina als Nana, een winkelmeisje in een platenzaak dat actrice wil worden, maar in de prostitutie belandt, in de derde van hun zeven films die ze samen maakten. Vivre sa Vie is het hoogtepunt van hun samenwerking en een lofzang op de schoonheid van de actrice, met verwijzingen naar Louise Brooks, een beroemd actrice uit het tijdperk van de stille film, en naar Maria Falconetti uit Carl Dreyers The Passion of Jeanne d'Arc (1928). In een van de meest iconische scènes kijkt een betraande Nana in de bioscoop naar deze klassieker.
Vivre sa Vie is een van Godards meest dynamische films. Het tragische vrouwenportret zit vol energie. Haar neerwaartse spiraal volgen we in een reeks afzonderlijke tableaus vol dagdromen en dans.
Read more
Ik las van de week een artikel dat wij tegenwoordig alleen maar bezig zijn met overleven in plaats ...
Media Removed
Ik las van de week een artikel dat wij tegenwoordig alleen maar bezig zijn met overleven in plaats van echt leven. Wij gaan naar ons werk, want dat wordt van ons verwacht. Wij gaan naar vrienden, want zij willen ook aandacht. Wij maken tijd voor onze partners, want de liefde mag natuurlijk ... Ik las van de week een artikel dat wij tegenwoordig alleen maar bezig zijn met overleven in plaats van echt leven. Wij gaan naar ons werk, want dat wordt van ons verwacht. Wij gaan naar vrienden, want zij willen ook aandacht. Wij maken tijd voor onze partners, want de liefde mag natuurlijk niet vergeten worden. Oh ja en als wij nog tijd over hebben, nemen wij ook nog even wat tijd voor onszelf. Maar dat is alleen als er tijd over is, want wij komen op de laatste plek.

Maakt dit leven jou echt gelukkig?

Als dat zo is, dan ben ik blij voor je! Er zijn vele mensen die zo dapper als jou zouden willen zijn. Want als jij tevreden bent, dan leid jij namelijk het leven dat je wilt leiden.

Als dat niet zo is, vraag jezelf dan eens af waarom niet? Wat houdt je tegen? Waarom solliciteer je niet naar die ene baan die jij zo graag wilt? Waarom zeg jij niet die ene afspraak af om wat tijd voor jezelf te nemen? Waarom gaan jij en je partner niet een dagje weg in plaats van thuis op de bank terwijl de zon schijnt? Er zijn zoveel twijfels die je tegen kunnen houden, terwijl het eigenlijk alleen maar gaat om die ene vraag: wat maakt jou gelukkig?

Het gaat niet om het leven van anderen, het gaat om jouw leven. Jij hebt maar één leven en jij hebt maar één dag. Wees niet bezig met het leven van anderen, die zijn niet interessant. Kijk naar wat het leven jou te bieden heeft en welke stappen jij moet maken om gelukkig te worden. Zoek naar de mensen die je steunen en die achter je staan. Vind de liefde die je twijfels meeneemt. Maar vind vooral jezelf en datgene waar jij van houdt.

Laat je niet tegenhouden door je angsten of je twijfels, die zullen er altijd blijven. Laat je stimuleren door die ene reden om iets wel te doen, zodat jij achteraf kan zeggen “I dit it my way”

#quote #quotes #quoteoftheday #happiness #mindfullness #life
Read more
It doesn’t matter what, just do something. It’s as simple as that. Doe iedere dag iets om jouw doelen ...
Media Removed
It doesn’t matter what, just do something. It’s as simple as that. Doe iedere dag iets om jouw doelen te bereiken. Het gaat er niet om wat je doet, als je maar iets doet. Je weet namelijk van tevoren niet wat de beste manier is om jouw doel te bereiken. Maar je gaat er ook niet komen door te blijven ... It doesn’t matter what, just do something. It’s as simple as that. Doe iedere dag iets om jouw doelen te bereiken. Het gaat er niet om wat je doet, als je maar iets doet. Je weet namelijk van tevoren niet wat de beste manier is om jouw doel te bereiken. Maar je gaat er ook niet komen door te blijven zitten waar je zit, door na te blijven denken wat de beste manier zou zijn. Sla een weg in, welke het ook is. Loopt de weg dood of is het niet de weg naar je doel? Ga terug en probeer een andere route. Dan kom je er vanzelf achter wat wel de juiste weg is naar jouw doel. Want ja, ook het inslaan van een verkeerde weg is een stap dichter naar je doel. Als je die weg niet in was gegaan wist je namelijk nog steeds niet of het de goede weg was, of niet. En de kans op het inslaan van de goede weg is weer een stukje groter. Wat ga jij vandaag doen om een stapje dichterbij je doel te komen?
Read more
Home sweet Home na een super week wintersport in Fiss in Oostenrijk! Mocht je nog een kindvriendelijke ...
Media Removed
Home sweet Home na een super week wintersport in Fiss in Oostenrijk! Mocht je nog een kindvriendelijke skiplek zoeken dan is dit gebied echt een mega aanrader. Ze hebben een heel uitgebreid stuk waar kleine kids kunnen leren skiën, Bobbi had een Nederlandse skileraar, voor Fitz was er een ... Home sweet Home na een super week wintersport in Fiss in Oostenrijk! Mocht je nog een kindvriendelijke skiplek zoeken dan is dit gebied echt een mega aanrader. Ze hebben een heel uitgebreid stuk waar kleine kids kunnen leren skiën, Bobbi had een Nederlandse skileraar, voor Fitz was er een crèche en het skigebied zelf is lekker groot en afwisselend. Daarnaast kan je er apres-skiën (niet onbelangrijk) en is het een heel sfeervol dorp vol met mooie houten huizen en leuke restaurantjes. Aanrader dus!! Aangezien we weg waren met kerst hebben we vanavond kerstdiner met mijn ouders dus ga ik zo aan de kokkerel. Oh en de leuke broeken die Bobbi en Fitz dragen zijn van @one_day_parade daarover later meer op de blog. Hun vest en trui zijn van @houseofjamie lekker twinnen gaan ze vanavond dus aan de kerstdis! #kerst2018
Read more
Jennifer - Personal Fat Burning Plan @ Gym⠀ ⠀ Mijn voornaamste doel was weer fit worden. Ik zat ...
Media Removed
Jennifer - Personal Fat Burning Plan @ Gym⠀ ⠀ Mijn voornaamste doel was weer fit worden. Ik zat niet lekker meer in mijn vel, waardoor ik ook minder plezier had in het sporten.⠀ ⠀ De voorbije maanden waren een erg leuke periode samen met mijn fantastische (écht fantastische) Premium Coach ... Jennifer - Personal Fat Burning Plan @ Gym⠀

Mijn voornaamste doel was weer fit worden. Ik zat niet lekker meer in mijn vel, waardoor ik ook minder plezier had in het sporten.⠀

De voorbije maanden waren een erg leuke periode samen met mijn fantastische (écht fantastische) Premium Coach Eva! @evalunapoorthuis geeft praktische tips hoe ik mijn voeding beter kan doen en corrigeert mijn trainingstechniek. Zo sta ik ondertussen lekker zelfverzekerd tussen al het manvolk in de gym, ik weet welke oefening ik doen en waarom ik hem doe. ⠀

Wanneer ik de motivatie even kwijt ben, weet ze me steeds weer terug op het goede spoor te brengen. Na enkele maanden voel ik me nu veel beter in mijn vel, en zijn de trainingen in de gym mijn nieuwe hobby geworden waar ik ten volle van geniet. Ik kijk enorm uit om samen met mijn coach deze weg naar de fitste versie van mezelf verder te zetten.⠀

📲 Wil jij net als Jennifer ook de fitste versie van jezelf worden en zo’n resultaat behalen?⠀

Je kunt je Premium (v.a. 53,10 p.m.) of Original (v.a. 30,60 p.m.) Personal Body Plan abonnement samenstellen zoals jij dat wilt:⠀

PLAN⠀
∙ 9 type Personal Body Plans⠀
∙ 3 type trainingslocaties: gym/home/park⠀
∙ 293 PBP-Proofsportscholen waar je gratis of met flinke korting kunt trainen ⠀

COACHING⠀
→ Online 1-op-1 coaching: 131 gecertificeerde Personal Body Coaches die je proactief coachen⠀
→ Online Team Coaching: kies een vaste coachdag waarop je reactief gecoacht wordt door een team van Personal Body Coaches⠀

Klik op de link in bio voor meer informatie. ⠀
#personalbodyplan #pbp #debesteversievanjezelf
Read more
Lieve mensen op veler veler verzoek doen we hem nog 1 laatste keer, de continulicht dag! Continulicht ...
Media Removed
Lieve mensen op veler veler verzoek doen we hem nog 1 laatste keer, de continulicht dag! Continulicht in de fotografie heeft een enorme opmars genomen de laatste jaren, maar er is zoveel te krijgen en met zulke verschillende prijzen... Wat werkt er nou het beste voor jou? Alles wat je maar ... Lieve mensen op veler veler verzoek doen we hem nog 1 laatste keer, de continulicht dag!
Continulicht in de fotografie heeft een enorme opmars genomen de laatste jaren, maar er is zoveel te krijgen en met zulke verschillende prijzen...
Wat werkt er nou het beste voor jou?
Alles wat je maar wilt weten over continulicht gaan we je vertellen deze dag en we hebben al het toplicht aanwezig om mee te spelen!
Kijk deze dag zelf of het de investering voor je waard is!
We hebben de bekroonde beste visagiste van 2018 Nederland voor je om ons geweldige model op te maken (mooie verrassing!) waar je al het licht op kunt testen!
We gaan veel verschillende soorten licht uitproberen in settings en zo kunnen jullie thuis op je gemak nog even kijken wat het beste bij je past.
Dus neem je camera mee want je krijgt ruim de kans om zelf te fotograferen!!!
Ook hebben we wat speciale aanbiedingen en kun je eindelijk eens zelf meemaken wat bijvoorbeeld een Rotolight nou precies is!
Ook doen we een Q&A waar je alles aan mij mag vragen maar ook aan licht expert Björn.
We hebben maar 45 plekjes, weg is weg!
Het vindt plaats op 14 juli tussen 09.30 en 15.30 in de Allard Studio’s te Amsterdam in samenwerking met BBP light en zelfs een prima lunch is inbegrepen! Kosten 99 euro in btw.
Link in bio!! Dit zal het enige zijn wat ik doe dit jaar op dit gebied!
Wie weet tot snel! #williamrutten #bbplight #continulicht #rotolight
Read more
BIG NEWS 😬🙄 Ohh shit, het is echt. Dacht ik vorige week toen ik mijn broer mee kon nemen naar Engeland ...
Media Removed
BIG NEWS 😬🙄 Ohh shit, het is echt. Dacht ik vorige week toen ik mijn broer mee kon nemen naar Engeland om alles te laten zien. De eerste bestelling is eruit en nog maar twee weken en we lanceren in de supermarkt waar ik altijd van heb gedroomd. Het eerste design pizzadoos, lijkt op die van hun, ... BIG NEWS 😬🙄
Ohh shit, het is echt. Dacht ik vorige week toen ik mijn broer mee kon nemen naar Engeland om alles te laten zien.
De eerste bestelling is eruit en nog maar twee weken en we lanceren in de supermarkt waar ik altijd van heb gedroomd.

Het eerste design pizzadoos, lijkt op die van hun, de luxe uitstraling, zag ik daar. Al vanaf moment één heb ik de pizza’s zo ontworpen dat ze ready waren voor die markt. En na Albert Heijn wilde ik niets liever dan daar lanceren.
En toen stonden we daar vorig jaar, na eindeloos bellen en mailen. Op Valentijnsdag met een grote kaart werd het een match. Na talloze trips mag ik het vertellen. We starten in de UK bij Waitrose. Mijn nr1 stip op de horizon.
Ik sta er nooit bij stil wat we allemaal doen, want we doen het elke dag een beetje beter dus zie je de verschillen niet. Elke dag verzin ik wel iets dat er beter kan en zelden ben ik tevreden.
Maar vandaag ben ik trots en onwijs zenuwachtig. We gaan all in en er is geen weg meer terug. We moeten daar een merk bouwen, bloemkoolpizza laden.
We hebben een team vol enthousiasme en de juiste mindset. En ik ben er van overtuigd dat wij, met veel minder middelen dan alle grote partijen het gaan redden.

Wordt vervolgd 😘
Read more
Bosbaanswim 2018. De afstanden die je kon zwemmen varieerde van 500m tot 2km. Ik had bedacht dat ...
Media Removed
Bosbaanswim 2018. De afstanden die je kon zwemmen varieerde van 500m tot 2km. Ik had bedacht dat het een mooie training zou zijn om voor het 1st in m’n leven niet 1 maar 2 maal een ronde van 2km te zwemmen. Eenmaal in het water lukte het mij maar niet om mijn ontspanning te vinden. Voelde me erg duizelig ... Bosbaanswim 2018. De afstanden die je kon zwemmen varieerde van 500m tot 2km. Ik had bedacht dat het een mooie training zou zijn om voor het 1st in m’n leven niet 1 maar 2 maal een ronde van 2km te zwemmen. Eenmaal in het water lukte het mij maar niet om mijn ontspanning te vinden. Voelde me erg duizelig en was ook bang dat het zou gaan onweren. Gevolg; na 2,7 km ben ik uit het water gegaan. Zo balen😤! Maar het geeft wel aan waar ik aan moet werken; meer km’ers en techniek. De weg naar een IRONMAN is lang. Zo doe je tien stappen vooruit. Soms, zoals vandaag, een stapje terug. All part of the journey. They call it IRONMAN for a reason 😏. . #ironmanbarcelona #ironmanluxbourg #ironman703 #iron #triathlon #tri #triatlon #training #train #swim #swimming #swimmer #focus #work #workit #workout
Read more
Naast dat ik naar @burningman ben geweest zou ik helemaal vergeten dat ik ook nog gewoon een paar ...
Media Removed
Naast dat ik naar @burningman ben geweest zou ik helemaal vergeten dat ik ook nog gewoon een paar dagen San Francisco heb meegepakt! Wat een toffe stad is dit! Ik moet bekennen dat ik eerst een beetje moest wennen aan de vele zwervers maar toen de mist in de ochtend was weg getrokken, de zon ging ... Naast dat ik naar @burningman ben geweest zou ik helemaal vergeten dat ik ook nog gewoon een paar dagen San Francisco heb meegepakt! Wat een toffe stad is dit! Ik moet bekennen dat ik eerst een beetje moest wennen aan de vele zwervers maar toen de mist in de ochtend was weg getrokken, de zon ging schijnen bleken er echt zoveel leuke bruisende wijkjes te zijn! De wijk The Mission waar deze foto is gemaakt is een van mijn favorieten! #lovedit #sanfrancisco #citymomintheusa
Read more
Na de subtropische dagen is deze middag met verkoeling ook wel heerlijk! Nooit gedacht dat ik een ...
Media Removed
Na de subtropische dagen is deze middag met verkoeling ook wel heerlijk! Nooit gedacht dat ik een middag met regen zo fijn ging vinden. (Iets anders wanneer je op de camping staat, bijvoorbeeld in Frankrijk waar je nu dus weg drijft, succes aan alle vakantiegangers!) Mijn @bloomonnl bos ... Na de subtropische dagen is deze middag met verkoeling ook wel heerlijk! Nooit gedacht dat ik een middag met regen zo fijn ging vinden. (Iets anders wanneer je op de camping staat, bijvoorbeeld in Frankrijk waar je nu dus weg drijft, succes aan alle vakantiegangers!) Mijn @bloomonnl bos heb ik verdeeld in mooie vazen en nu kan ik van de bloemen genieten in elk vertrek, zelfs een blommeke in de slaapkamer. Ben je terug van vakantie en zit je er aan te denken een bloomon abonnement te nemen vul dan als actie-code #maaikeset in en krijg bij je eerste bestelling een vaas en schaar/theedoek cadeau. Fijne vakantie nog aan iedereen 😀
Read more
Vervolg van de vorige post............ Ik voelde dat de energie in de salon veranderd was, de glans ...
Media Removed
Vervolg van de vorige post............ Ik voelde dat de energie in de salon veranderd was, de glans was er vanaf, de schittering was weg. Alles voelde vooral heel dof, grauw en beklemmend. Ik had mijzelf 6 maanden de tijd gegeven, mocht ik dan nog altijd dat beklemmende gevoel hebben, dan ... Vervolg van de vorige post............ Ik voelde dat de energie in de salon veranderd was, de glans was er vanaf, de schittering was weg. Alles voelde vooral heel dof, grauw en beklemmend.
Ik had mijzelf 6 maanden de tijd gegeven, mocht ik dan nog altijd dat beklemmende gevoel hebben, dan zou ik weg gaan, weg van de bad memories, weg van de bad vibes.
Een paar weken geleden, eind februari heb ik de beslissing genomen, ik ga weg! De lucht was helder blauw en zo waren mijn gedachten.
Het sneeuwde en er lag een witte deken over Maastricht, alles was helder en mijn beslissing voelde zo bevrijdend, wat een geweldig gevoel! Ik had weer lucht en kon weer ademen.
Ik was toe aan een nieuw hoofdstuk. Ik was toe om alle negativiteit achter mij te laten.

Wekenlang heb ik staan trappelen van enthousiasme. En eindelijk mag ik het nu met jullie delen: wij gaan verhuizen!

Op 27 maart openen wij onze nieuwe parel aan de Rechtstraat 21a. Nog altijd in het prachtige Wijck dus. Een plek waar wij ons nu al thuis voelen, een pand wat wij nu al helemaal in ons hart gesloten hebben. En wij hopen jullie ook.
Alle liefs,
Ilham
Read more
Ben jij erbij? #repost @thesleepagency SLAAPWORKSHOP VOOR OUDERS <span class="emoji emoji2728"></span> Zaterdag 8 september geef ...
Media Removed
Ben jij erbij? #repost @thesleepagency SLAAPWORKSHOP VOOR OUDERS Zaterdag 8 september geef ik in samenwerking met @pretapregnant_com en #[email protected] twee gratis workshops dus schrijf je nu in! Op vrijdag 7 en zaterdag 8 september opent Stokke in de 9 straatjes in Amsterdam ... Ben jij erbij? #repost @thesleepagency SLAAPWORKSHOP VOOR OUDERS ✨ Zaterdag 8 september geef ik in samenwerking met @pretapregnant_com en #[email protected] twee gratis workshops dus schrijf je nu in! 🙌💤
Op vrijdag 7 en zaterdag 8 september opent Stokke in de 9 straatjes in Amsterdam een POP-UP Tripp Trapp gallery. Tijdens deze twee dagen kunnen er diverse workshops bijgewoond worden van oa model & fotograaf Kim Feenstra, artist Selwyn Senatori, Merel van The Green Happiness en Janine van Prêt-à-Pregnant. Ik geef op zaterdag 8 september om 11.00 en om 12.00 uur een workshop over slapen en baby’s en kinderen, daarin deel ik mijn tips & tricks en kunnen jullie álle vragen stellen over je eigen kindje.
Bij @k2im kan je een fantastisch familieportret laten maken, kunst met je kids maken doe je tijdens de workshop met @selwynsenatori, zo ga je met je kinderen lekker en verantwoord eten maken en een workout doen met @thegreenhappiness en zal Janine beide dagen 3 Tripp Trapp stoelen weg geven.
Wil je je eigen Tripp Trapp®️ laten graveren met de naam van je kindje neem het ruggensteuntje van je eigen stoel mee!
Schrijf je snel in want er zijn nog maar een paar plekjes!

Zaterdag 8 september 11.00 en 12.00 uur
Waar: POPUP9, Runstraat 25, Amsterdam - gratis toegang
Read more
GROEI & TRANSFORMATIE // Het is volle #maan vandaag. Volle maan betekent groei en #transformatie. ...
Media Removed
GROEI & TRANSFORMATIE // Het is volle #maan vandaag. Volle maan betekent groei en #transformatie. En voor mij betekent het dit keer ook: een gloednieuwe website: www.irinaverwer.com. Het werd er tijd voor - ik voelde al langer dat ik uit mijn vorige website gegroeid was. Dus heb ik de afgelopen ... GROEI & TRANSFORMATIE // Het is volle #maan vandaag. Volle maan betekent groei en #transformatie. En voor mij betekent het dit keer ook: een gloednieuwe website: www.irinaverwer.com.

Het werd er tijd voor - ik voelde al langer dat ik uit mijn vorige website gegroeid was. Dus heb ik de afgelopen periode met een super fijn team echt keihard aan iets nieuws gewerkt.
Wat een proces was dit... keer op keer de diepte in - wat klopt, wat niet, wat past wel, wat past niet, wat is nu voor mij authentiek en oprecht en wat mag er weg?

En nu is er iets wat echt helemaal bij me past. Wat klopt.
Een plek waar mijn #Mooncycle Coaching sessies tot hun recht komen. Waar mijn workshops en retreats allemaal op passen. Waar je meer te weten komt over de sessies voor rouw & verlies en burn-out die ik aanbied. Waar je alles over mijn ayurvedische #coaching sessies kunt lezen en waar je meer te weten kunt komen over de coaching sessies voor #yogadocenten.

De nieuwe website gaat in de komende tijd nog groeien - we maken kleine stapjes, precies zoals ik altijd in mijn workshops aanraad. Practicing what I preach dus - wat ik best een uitdaging vind, want ik houd nou eenmaal van snel en nu en groots.
De transformatie gaat dus nog gewoon door - maar voor nu: hier is 'ie. Mijn mooie, nieuwe, super duper coole website.

www.irinaverwer.com

Lieve Juniper Love design en Ruud Voerman - ik ben zo blij met jullie! Bedankt! .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#yogaeverydamday #yogalove #yogainspiration #yogaeverywhere #igyoga #yogalife #yogagram #yogadaily #yogateacher #practiceandalliscoming #yogapose #instayoga #yogaeveryday #dutchyogi #ayurveda #selfcare #holisticcoach
Read more
Hi! • ik dacht: misschien is het wel weer eens leuk om mezelf (opnieuw) voor te stellen aan de hand ...
Media Removed
Hi! • ik dacht: misschien is het wel weer eens leuk om mezelf (opnieuw) voor te stellen aan de hand van 5 feitjes! So here it goes: 1. Ik heb een grote passie voor interieur en styling (hadden jullie vast wel gemerkt 🤔), en ik heb inmiddels alweer zes jaar een eigen interieurblog (Van het kastje ... Hi! • ik dacht: misschien is het wel weer eens leuk om mezelf (opnieuw) voor te stellen aan de hand van 5 feitjes! So here it goes: 1. Ik heb een grote passie voor interieur en styling (hadden jullie vast wel gemerkt 🤔), en ik heb inmiddels alweer zes jaar een eigen interieurblog (Van het kastje naar de muur). Het idee voor deze blog is spontaan ontstaan, maar werd concreet doordat ik op de woonbeurs twee meiden samen een hoekje zag fotograferen en stylen. Een beetje schuiven, wat weghalen, iets anders erbij zetten.. Ik heb dat tafereel een tijdje staan bekijken en riep toen: 'dat wil ik ook doen!'. En dat doe ik nu gelukkig ook. 🤗 2. Ik ben ruim elf jaar samen met mijn vriend Rienk en we wonen in Zwolle. Hiervoor woonden we in een huurappartement met 1 raam, en nu (gelukkig) alweer bijna vijf jaar in dit koophuis waar ik elke dag nog blij mee ben. Onze lieve hond Beer maakt dit plaatje compleet. 🐾 3. Mijn gezondheid is iets waar ik de laatste jaren flink mee tob. Ik heb een conversiestoornis. Dit houdt, kort gezegd, in dat ik regelmatig uitval heb in mijn armen, benen en ook regelmatig flauwval. Daarnaast ben ik chronisch vermoeid, wat maakt dat ik niet alles kan doen wat ik zou willen. Desondanks probeer ik toch vooral (met aanpassingen hier en daar) de dingen te doen waar ik blij van wordt. De ene dag gaat dat beter dan de andere, maar het lukt mij steeds vaker om de goede weg te bewandelen. ♡ 4. Over wandelen gesproken; ik word het meest blij van het maken van een boswandeling. Ook al is het soms maar een klein rondje, ik voel mij altijd weer helemaal opgeladen als we met Beer een fijne wandeling gemaakt hebben. 🌳🌲🌿 5. Een paar jaar geleden vond ik de kleur roze he-le-maal niet mooi, en nu.. is dat wel anders 🙈 dat vind ik ook het leuke aan interieur: dat het met je mee kan veranderen en het uiteindelijk kan passen als een jas!
Zo, nu weten jullie een beetje wie ik ben! Ik stel voor dat we weer wat vaker ook de 'echte' persoon achter de feed laten zien. Because, trust me: you're lovely ♡.
Read more
Ik kreeg laats de vraag, waar ik het meest trots op was van wat ik in mijn leven heb bereikt. Ik kon geen ...
Media Removed
Ik kreeg laats de vraag, waar ik het meest trots op was van wat ik in mijn leven heb bereikt. Ik kon geen antwoord vinden.. Omdat ik aan teveel dingen dacht en tegelijkertijd alles naar beneden haalde met de vraag “Is dat nou echt iets om trots op te zijn?” Vandaag ben ik m’n belasting aan het regelen, ... Ik kreeg laats de vraag, waar ik het meest trots op was van wat ik in mijn leven heb bereikt. Ik kon geen antwoord vinden.. Omdat ik aan teveel dingen dacht en tegelijkertijd alles naar beneden haalde met de vraag “Is dat nou echt iets om trots op te zijn?” Vandaag ben ik m’n belasting aan het regelen, ook van 2016. Het jaar waarop ik alleen ben gaan reizen. En aangezien ik uitstelgedrag koningin #1 ben, duurde het niet zo lang voor ik alle foto’s ging bekijken. Ja. Dat is een van de dingen waar ik het meest trots op ben. En ik zal er voor de rest van mijn leven over praten en posten en alles. Want dat was amazing. Zoals deze foto. Ik was in Puerto Rico en hoe dan ook wilde ik minstens 1 waterval zien al was het van ver. Maar, ik ben een schijtluis. En alles was nog super eng. Online kon ik alleen super dure tours vinden die meer dan mijn hele verblijf kostten. Ik had geen telefoon waar ik mee kon bellen, dus lastig allemaal.. Alleen door de stad lopen was al eng genoeg zeg maar. Toen kwam mijn voorlaatste dag op het eiland en ik dacht, fuck this. Ik ga een waterval zien! Ik liep een kroegje in en vroeg aan de eigenaar of hij mij kon vertellen hoe ik bij ‘El Yunke’ kon komen, of het ook zonder tour kon. Hij raadde mij dat af, omdat het gevaarlijk kon zijn als je het niet kende, maar dat veel hotels last minute tours verkochten die een stuk goedkoper waren. Hij leende mij zijn telefoon, ik belde meerdere hotels en de enige die betaalbaar was voor mij moest ik per direct komen halen omdat er nog 1 plek over was. Opgehangen, een uber besteld en meteen er naartoe gegaan. Maar de uber kon me er niet voor de deur afzetten want ubers mochten niet bij hotels en vliegvelden komen omdat dat gebieden waren voor gewone taxi’s. Inmiddels had ik nog 2 minuten voor de receptie waar ik de tour moest betalen en reserveren ging sluiten. Ik werd een paar meter verder afgezet en aan de uber chauffeur gevraagd om op mij te wachten. Gerend voor mijn leven en net voor de dame weg wilde lopen kwam ik helemaal buiten adem aan. Ik kon allen zeggen: “Nee, wacht! Ik wil de waterval zien!” Ze draaide zich om, lachte en zei.. bent u mevrouw Gruber?
Deze foto is de dag erna gemaakt. #proud
Read more
[Deel 8] P.O.V Allison • 'Veel plezier,' roept mama me na als ik uit de auto ben gestapt. Ik glimlach ...
Media Removed
[Deel 8] P.O.V Allison • 'Veel plezier,' roept mama me na als ik uit de auto ben gestapt. Ik glimlach kort naar haar en loop richting het gebouw waar de praatgroep zich heeft gevestigd. Zuchtend duw ik de grote deuren naar binnen open en laat mijn ogen door de gang glijden. Er staat een balie met ... [Deel 8] P.O.V Allison • 'Veel plezier,' roept mama me na als ik uit de auto ben gestapt. Ik glimlach kort naar haar en loop richting het gebouw waar de praatgroep zich heeft gevestigd. Zuchtend duw ik de grote deuren naar binnen open en laat mijn ogen door de gang glijden. Er staat een balie met iemand er achter, een boekenkast en een paar stoelen. Nogal kaal ingericht allemaal. 'Kan ik u helpen?' De vrouw achter de balie kijkt me vriendelijk aan. 'Ja, ik kom voor de praatgroep,' zeg ik. 'Naam?' Vraagt ze. Ik noem mijn naam en kijk toe hoe ze wat intypt. 'Ja, ik zie het. Ze beginnen over 5 minuten,' legt ze uit. 'Door deze deur, dan naar rechts en dan de vijfde deur aan de linkerkant.' Ik glimlach naar haar als bedankje en draai me om, waarna ik haar instructies opvolg. De deur staat al open; een stuk of 10 mensen zijn er. Ze zitten in een kring. Ergens rechts van de ruimte staat een man met een meisje te praten. Ze huilt. Ik loop nogal nerveus naar binnen en laat me op een stoel naast een meisje van een jaar of 18 zakken. 'Hi,' begroet ik haar. Ze kijkt op van haar nagels. 'O, hoi,' groet ze terug. Haar donkerbruine ogen kijken me even aan, en dan gaat ze weer verder met waar ze mee bezig was. • P.O.V Matt • Als ik de kamer binnenstap zijn ze net begonnen. 'A,' zegt ze man die in het midden van de kring staat. 'Ga maar vlug zitten, we beginnen zo.' Ik knik kort naar hem en loop met mijn handen in mijn broekzakken naar een stoel, waar ik me op laat neervallen. Terwijl die man zit te praten, ik luister niet, kijk ik naar een meisje met lang, golvend bruin haar. Als ze opkijkt blijf ik haar aankijken. Ze lijkt me te herkennen; ze is het meisje dat die paniekaanval door me kreeg. Ik zie hoe haar borst sneller op en neer begint te gaan, en ze ademt met haar mond een stukje open. Met grote ogen knijpt ze haar handen in elkaar en bijt vervolgens haar tanden op elkaar. Verwonderd kijk ik haar aan; wat is er met haar aan de hand? Ze is toch zeker niet bang voor me? 'Alles goed?' Vraagt het meisje naast haar. Het meisje knikt en opent haar ogen, die ze dicht had geknepen. Ze staat op. 'Sorry, ik...' Een traan rolt over haar wang. Ze loopt weg. • Door?
Read more
" Ook al haat ik hem, ik wil wel weten waar hij winkelt want zijn kledingstijl is echt geweldig" We ...
Media Removed
" Ook al haat ik hem, ik wil wel weten waar hij winkelt want zijn kledingstijl is echt geweldig" We schieten in de lach. Ik kijk ze verbaasd aan als ze opeens stil vallen. Wat is er? Langzaam kijk ik omhoog, een zwarte skinny jeans, en daarboven een wit strak shirt, oh god die spieren, stop met ... " Ook al haat ik hem, ik wil wel weten waar hij winkelt want zijn kledingstijl is echt geweldig" We schieten in de lach. Ik kijk ze verbaasd aan als ze opeens stil vallen. Wat is er?

Langzaam kijk ik omhoog, een zwarte skinny jeans, en daarboven een wit strak shirt, oh god die spieren, stop met zwijmelen. Ik kijk hem aan en trek mn wenkbrauw omhoog. Ik had het kunnen weten, dit is een situatie die eindigt zoals een cliché in elk boek. "Hey babe" ik zucht en kijk even weg. " ten eerste ik ben je babe niet en ten tweede, wat moet je?" Dit had ik dus niet moeten zeggen, maar daar kwam ik enkele seconden later pas achter. "Jouw heerlijke lippen op mijn magnifieke lippen en jouw, denk ik prachtige, lichaam op en in de mijne" Auch. Wat moet ik hier op zeggen? Moet ik bijdehand doen? Of het gewoon laten? Alles wat ik zeg trekt hij toch wel op de een of andere verbazingwekkende manier uit zijn context. "Awhh wat jammer, dat gaat niet gebeuren." Nick kijkt me boos aan, ughh alles wat hij doet is freaking sexy, stom, stom, stom, waarom denk ik hier steeds aan? Al heel snel wordt mijn dure rust verstoord door zijn stem die mij nu al irriteert. "Dat zullen we nog wel zien babe, maar iedereen valt vroeg of laat voor mij." Hij kijkt mij grijnzend aan en hij verwacht waarschijnlijk dat ik daar mee in stem, maar het tegendeel is waar. "Dat klopt, maar het punt dat jij over het hoofd ziet is het feit dat ik niet iedereen ben. En nu zou ik graag mijn lunch willen eten. Dus doei Nick." Ik draai mij weer om naar mijn vriendinnen, als ik ze na één gesprek eigenlijk wel zo mag noemen. Ik hoop in ieder geval dat zij mijn vriendinnen zullen worden. Als ik net een hap heb genomen kijken Lotto en Lisa mij met grote ogen aan en na 1 seconde, of misschien wel minder, voel ik een hete adem in mn nek. Ik draai gefrustreerd mijn hoofd naar hem toe, wie denkt hij wel niet dat hij is? Terwijl ik mijn hoofd naar hem toe draai, voel ik zijn lippen teder maar dwingend tegen mijn wang. Ik verstijf even en geniet kort van het moment maar kom al snel tot mijn bewustzijn en duw hem weg. Hij pakt mij bij mn vest vast, aan de bovenkant en duwt mij zacht tegen de muur.
Read more
FlikkenStory-Marion POV: Ik loop naar Romeo. "Kom je mee? We hebben een melding." Ik loop naar de ...
Media Removed
FlikkenStory-Marion POV: Ik loop naar Romeo. "Kom je mee? We hebben een melding." Ik loop naar de auto en wacht op Romeo. Hij stapt in en we rijden weg. "Wat voor 'n melding was het eigenlijk?" Vraagt Romeo. "Een verwarde oude man loopt rond in het park, dus gaan we even een kijkje nemen." We komen ... FlikkenStory-Marion POV: Ik loop naar Romeo. "Kom je mee? We hebben een melding." Ik loop naar de auto en wacht op Romeo. Hij stapt in en we rijden weg. "Wat voor 'n melding was het eigenlijk?" Vraagt Romeo. "Een verwarde oude man loopt rond in het park, dus gaan we even een kijkje nemen." We komen aan bij het park en zien de man gelijk. We lopen naar hem toe. "Hallo meneer, wat is er aan de hand?" "Er, er was een man die mijn fiets in het water heeft gegooid." "Weet u waar de man heen is gegaan?" "Nee, ik probeerde mijn fiets te redden en toen ik omkeek was de man weg." "Waar is uw fiets in het water gevallen?" Hij wijst de plek aan. "Hier." Ik loop naar de auto en haal een soort stok achter uit de auto. Ik loop ermee naar de plek die de man aanwijst. Ik tast het hele stuk af, maar er is geen spoor van de fiets te bekennen.
Read more
Soms vind je van die aardse paradijsjes waar je nooit meer weg wil. De aguas naturales in de heuvels ...
Media Removed
Soms vind je van die aardse paradijsjes waar je nooit meer weg wil. De aguas naturales in de heuvels bij Santa Fe is zo’n paradijsje. Diep en idyllisch verscholen in een landschap vol eindeloze olijfvelden, waarbij niets erop wijst dat hier zich een klein sprookje bevindt, bestaande uit ... Soms vind je van die aardse paradijsjes waar je nooit meer weg wil. De aguas naturales in de heuvels bij Santa Fe is zo’n paradijsje. Diep en idyllisch verscholen in een landschap vol eindeloze olijfvelden, waarbij niets erop wijst dat hier zich een klein sprookje bevindt, bestaande uit een zestal warmwaterbronnen met watervallen van 25 graden. Op zijn allermooist in het vroegst van de ochtend, wanneer de zon zich nog niet heeft laten zien, de aarde nog koud is en de damp van het warme water een mystieke zweem over het landschap legt. Meteen vanuit bed naar warm bad. Je haar wassen in een waterval. De harde stralen als massage voor de rug. Dit is wat ik in het reizen zoek: ultieme vrijheid. Heel eventjes een worden met een plek. Een geheimpje vinden buiten de reisgidsen om.

Waar in Europa vind je nog zo’n ongerepte plek? Dat niet in handen is van deze of gene die zo’n locatie commercieel willen uitbuiten, maar privé grondgebied is van een of andere oude hippie die wil dat natuurliefhebbers kosteloos en vrij van zijn stuk land kunnen genieten. Een oord dat niet via normale wegen bereikbaar is, maar waar je gps-coördinaten voor nodig hebt en je via een wirwar aan onverharde paden je bestemming bereikt.
Vandaar waarschijnlijk dat deze plek verworden is tot vredig hippieoordje waar iedereen lekker doet wat hij wilt: of dat nou naaktpoedelen is, fikkies stoken, gitaarspelen of raven tot diep in de nacht. Een van die afgelegen plekken waar je je even kunt onttrekken aan de norm. Waar zelfs de honden aanvoelen dat anarchie hier de hoogtij viert, schaamteloos bedelend om eten en aandacht en het nog krijgen ook.
Sommige mensen lijken hier langere tijd te verblijven. Anderen blijven een paar dagen en vertrekken weer: in ons geval omdat na drieëneenhalve dag het eten en ons drinkwater op is en de bewoonde wereld weer lonkt. Maar we komen terug! #andalusia #spain #travelling #nature #hotsprings
Read more
Toen ik in oktober 2005 bij 3FM mocht werken was dat een droom die uit kwam. Vraag maar aan de bazen ...
Media Removed
Toen ik in oktober 2005 bij 3FM mocht werken was dat een droom die uit kwam. Vraag maar aan de bazen van m’n vorige werkplekken. Zelfs bij andere radiozenders wisten ze: die jongen hoort daar thuis. Inmiddels ben ik 13 onvergetelijke jaren verder. 8 jaar lang de avondshow MetMichiel, 7 jaar ... Toen ik in oktober 2005 bij 3FM mocht werken was dat een droom die uit kwam. Vraag maar aan de bazen van m’n vorige werkplekken. Zelfs bij andere radiozenders wisten ze: die jongen hoort daar thuis.

Inmiddels ben ik 13 onvergetelijke jaren verder. 8 jaar lang de avondshow MetMichiel, 7 jaar Ekstra Weekend, 5 jaar de late ochtend. Twee keer de trip van m’n leven in de Glazen Huizen Den Haag en Enschede, een week in de Poolcirkel, vier zonovergoten dagen op Pampus, een gebroken heup en meerdere vriendschappen voor het leven verder heeft 3FM me meer opgeleverd dan ik ooit kon bevroeden toen ik hier begon.

En nu is het tijd om verder te gaan. Op naar een nieuw avontuur waar ik binnenkort meer bekend over kan maken. Ik laat 3FM achter me in een spannende tijd, waarin de meest bevlogen radiomakers die ik ken klaarstaan om een ongetwijfeld zware maar wel gepassioneerde strijd aan te gaan in een weg naar boven.

Bedankt 3FM en ook zeker bedankt NTR voor alle kansen, ook in de verschillende tv-avonturen op Pinkpop, Noorderslag, Concert at Sea, Sziget, Exit, Dour, Glastonbury, Live Request en vooral natuurlijk de gastrol in het Sinterklaasjournaal :-) Op vrijdag 12 oktober maak ik mijn allerlaatste programma op deze prachtige zender. Dat is al verschrikkelijk snel, dus dat geeft me gelukkig weinig tijd om er lang over na te denken. Laat het maar gebeuren!

It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me
And I'm feeling good
Read more
 #RoamlerToRemember ik vind t nog steeds echt te gek om een roamler te zijn! Een van de leukste opdrachten ...
Media Removed
#RoamlerToRemember ik vind t nog steeds echt te gek om een roamler te zijn! Een van de leukste opdrachten dit jaar was de live voetbal check! Op wat een vage plekken ben ik daarvoor geweest ( lees een soort plattelandskroeg waar alleen maar mannen met baarden en heel veel bier zaten en daar zat ... #RoamlerToRemember ik vind t nog steeds echt te gek om een roamler te zijn! Een van de leukste opdrachten dit jaar was de live voetbal check! Op wat een vage plekken ben ik daarvoor geweest ( lees een soort plattelandskroeg waar alleen maar mannen met baarden en heel veel bier zaten en daar zat ik veel te overdressed tussen) , maar ook gewoon heerlijk een hele middag met mijn man naar verschillende kroegen geweest en nog verdienen ook! Met t geld wat ik hiermee verdien gaan we vaak weekendjes weg, en wat ook echt super leuk is; je mag coole apparaten testen! Op naar nog een nieuw te gek roamler jaar
Read more
**GEZONDERE PIZZA MET GROENTEBODEM** <span class="emoji emoji1f355"></span> Yes, je leest het goed: een pizza waar je ongegeneerd van ...
Media Removed
**GEZONDERE PIZZA MET GROENTEBODEM** Yes, je leest het goed: een pizza waar je ongegeneerd van kunt genieten, hoe fijn is dat?! 🤗 Deze pizza met een courgettebodem van @magionipizza, homemade courgette pesto, gegrilde asperges en burrata zet je in een handomdraai op tafel. En jongens, ... **GEZONDERE PIZZA MET GROENTEBODEM** 🍕 Yes, je leest het goed: een pizza waar je ongegeneerd van kunt genieten, hoe fijn is dat?! 🤗 Deze pizza met een courgettebodem van @magionipizza, homemade courgette pesto, gegrilde asperges en burrata zet je in een handomdraai op tafel. En jongens, wat is –ie lekker! 🤤 Hij smaakt écht naar pizza, maar bevat wel lekker een flinke dosis groente. Daar houden we van! Tag hieronder je pizza bestie met wie jij deze topper wilt maken. Het recept vind je hieronder. ↓↓↓ ———————————————
Men neme (voor 1 pizza):
- 1 handje pijnboompitten
- 5 el Bertolli extra vierge olijfolie
- 8-10 groene aspergetips
- 1 kwart courgette
- 25 g Parmezaanse kaas
- 2 plukken verse basilicum
- 1 knoflookteen
- 1 Magioni courgettebodem
- 1 halve bol burrata
———————————————
En zo doe je het:
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Verhit een koekenpan op het vuur en rooster de pijnboompitten hierin goudbruin. Zet daarna weg.
- Verhit 2 el olijfolie in dezelfde koekenpan en bak de groene aspergetips hier zo’n 3 minuten in. Breng op smaak met peper en zout.
- Vermaal ondertussen de courgette, de Parmezaanse kaas, 1 pluk basilicum, 2 el olijfolie, de knoflookteen, ¾ van de pijnboompitten en een flinke snuf peper en zout in een keukenmachine tot een pesto.
- Bestrijk de pizzabodem met de pesto, leg hier de aspergetips op en bak de pizza zo’n 8-10 minuten in de oven.
- Haal de pizza uit de oven, verdeel de burrata erover en maak de pizza af met de rest van de pijnboompitten, basilicum en olijfolie. Enjoy!
#samenwerking #pizza #italiaans #pesto #burrata #yum #homemade #gezond #healthy #recept #comfortfood
Read more
<span class="emoji emoji2764"></span>️9000<span class="emoji emoji2764"></span>️ Ik heb hier 7 jaar met zoveel liefde en plezier gewoond. Op mijn 18 is mijn leven in Gent begonnen ...
Media Removed
️9000️ Ik heb hier 7 jaar met zoveel liefde en plezier gewoond. Op mijn 18 is mijn leven in Gent begonnen toen ik hier ben komen studeren🤓 Ik leerde nieuwe mensen kennen. Ook vriendinnen voor het leven!! We zijn zelden nog in de overpoort te vinden, maar feesten des te meer Ondertussen ben ... ❤️9000❤️ Ik heb hier 7 jaar met zoveel liefde en plezier gewoond. Op mijn 18 is mijn leven in Gent begonnen toen ik hier ben komen studeren🤓 Ik leerde nieuwe mensen kennen. Ook vriendinnen voor het leven!! We zijn zelden nog in de overpoort te vinden, maar feesten des te meer😍🙈 Ondertussen ben ik bijna 30 jaar 😳 Van alle dromen die ik toen had ... is in feite niets van uitgekomen. Behalve die ene droom: ik zou in een huisje met een tuin wonen 💑 Al is het huis waar ik nu woon een grote haat-liefde verhouding geweest. Maar liefde won en het is tijd voor een nieuw hoofdstuk 😍 Weg uit het stad en tijd voor een boerendorp rond Gent🤷‍♀️ en ik heb er een hondje bij gekregen😂 Toch raar dat je op je 20e een beeld hebt van hoe je leven er op je 30e moet uitzien. Ik denk daar nu veel minder over na. Nu wil ik niet meer nadenken over hoe het moet zijn als ik 40 ben. Ik heb 10 leuke jaren gehad!! En tuurlijk blijf ik nog wel eens dromen. Maar niet alles hoeft volgens een plan te lopen. Zonder plan leven is misschien wel veel beter 🎉😉 •


#home #gent #9000 #love #newchapter #goodluck #huisjetuintje #me #party #partyqueen #alwaysparty #neverstopdreaming #dreaming #neverstopplaying #dress #weddingdress #partydress
Read more
WORKSHOP VOOR JOU EN JE KIDS! <3 We gaan as vrijdag iets heel leuks doen! En jij kan er gratis bij zijn! ...
Media Removed
WORKSHOP VOOR JOU EN JE KIDS! <3 We gaan as vrijdag iets heel leuks doen! En jij kan er gratis bij zijn! In samenwerking met @pretapregnant_com en #chairforlife @stokkebaby. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 september opent Stokke in hartje Amsterdam een tijdelijke Tripp Trapp gallery. Tijdens ... WORKSHOP VOOR JOU EN JE KIDS! <3
We gaan as vrijdag iets heel leuks doen! En jij kan er gratis bij zijn! In samenwerking met @pretapregnant_com en #chairforlife @stokkebaby.
Op vrijdag 7 en zaterdag 8 september opent Stokke in hartje Amsterdam een tijdelijke Tripp Trapp gallery. Tijdens deze twee dagen kunnen er diverse workshops bijgewoond worden van kunstenaar Selwyn Senatori, model & fotograaf Kim Feenstra, Susanne Willekes en Janine Breukhoven-Kho van lifestyle platform Prêt-à-Pregnant en hoe leuk naast al deze te gekke mensen mogen ook wij een workshop geven, helemaal in RYB style dus wees voorbereid op een te leuke workshop waarin je samen met je kids wat lekkers gaat maken en een toffe workout gaat doen!
Daarnaast gaat @K2im een portret van jouw gezin of familie schieten @selwynsenatori kunst gaan maken met je kinderen, @Susannewillekes alle tips en trics met je delen om je baby goed te laten slapen en zal Janine beide dagen 3 Tripp Trapp stoelen weg geven voor "the best quote of the day".
Verder kun je je Tripp Trapp®️ laten graveren met de naam van je kindje - dus neem het ruggesteuntje van je eigen stoel mee -, is er een leuke expo over de Tripp Trapp zelf en is er een professionele fotograaf die een mooi portret van het hele gezin kan maken.
Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Maar kom gerust langs, want wie weet is er op de dag zelf toch nog een plek vrijgekomen.
Tot gauw!

Vrijdag: 7 september 14:00 – 15:00 en 15:00 – 16:00
Waar: POPUP9, Runstraat 25, Amsterdam - gratis toegang

Link in de bio! Schrijf je in en kom gezellig langs !
Read more
Dit weekend nog eens naar de Formula 1 geweest in Spa Francorchamps. Een hoogdag voor autofanaten ...
Media Removed
Dit weekend nog eens naar de Formula 1 geweest in Spa Francorchamps. Een hoogdag voor autofanaten zoals mijn papa en ik. Eigenlijk niet, een serieuze teleurstelling eerder. En dan heb ik het niet over de prestaties van Stoffel Vandoorne, die gisteren laatst werd. Om te beginnen, is het vrij ... Dit weekend nog eens naar de Formula 1 geweest in Spa Francorchamps. Een hoogdag voor autofanaten zoals mijn papa en ik. Eigenlijk niet, een serieuze teleurstelling eerder. En dan heb ik het niet over de prestaties van Stoffel Vandoorne, die gisteren laatst werd. Om te beginnen, is het vrij saai en een paar uur wachten tot de race begint (geen andere races om het publiek warm te maken zoals vroeger wel het geval was).
Start 💥! Een hoop brokken in de eerste bocht waardoor de safety car uitkomt: Yes, hoogtepunt van de dag! Ik lieg niet als ik zeg dat ik de safety car spannender vind dan alle andere bolides op de weg. Betere looks, veel mooier geluid van een V8, minder downforce door iets minder spoilers en iets meer schuiven door de bochten als gevolg. Alleen maar beter, toch?
Wanneer de race hervat wordt, gebeurt er bijna niets meer. Iedereen rijdt verder in het treintje en volgende week in Monza een herhaling in grote lijnen. Ook bij de kwalificaties zie je dat de rondetijden erg ver uit mekaar liggen voor amper een rondetijd van gemiddeld 2 minuten (nat) of sneller bij droog weer. Vergelijkbare tijden als op een 200m vrije slag dus. Hier zie je het verschil tussen de verschillende wagens. En die verschillen zijn groot, veel te groot. Bij andere races zoals GT-series, Nascar, ea. zie je dat die verschillen veel kleiner zijn. Net zoals in het zwemmen, waar elke honderdste van een seconde telt.
Hoe jammer is het en hoe frustrerend moet het zijn om als getalenteerde rijder vanachter in het treintje van de hoogste klasse ter wereld te moeten rijden omdat je auto niet presteert. Stoffel heeft in andere klasses bewezen dat hij met gelijke wapens iedereen in zijn stof laat bijten.
Wij zijn met jou, Stoffel. We hopen mee dat je in de toekomst wel een goede auto krijgt waarmee je in de top kan meerijden. Maar nog meer hopen wij, zoals je ervoor al gedaan hebt, dat je Wereldkampioen wordt met gelijke wapens! 💪🔥🇧🇪 #sv2 #stoffelvandoorne @svandoorne #formula1 #makeformula1betteragain #TeamBelgium #spafrancorchamps #belgiumgp
Read more
Lieve klanten, Zoals velen van jullie weten veranderde vorig jaar september mijn vertrouwde ...
Media Removed
Lieve klanten, Zoals velen van jullie weten veranderde vorig jaar september mijn vertrouwde pand, waar ik woonde én jullie met veel liefde ontving, in een plek wat niet meer veilig voelde. In het pand waar ik al 4 jaar met heel veel liefde woonde en werkte was ingebroken. Na de inbraak voelde ... Lieve klanten,
Zoals velen van jullie weten veranderde vorig jaar september mijn vertrouwde pand, waar ik woonde én jullie met veel liefde ontving, in een plek wat niet meer veilig voelde.
In het pand waar ik al 4 jaar met heel veel liefde woonde en werkte was ingebroken.
Na de inbraak voelde mijn woning niet meer hetzelfde voor mij.
Ik voelde me er niet meer veilig. Ik wilde er niet meer zijn. Kort na de inbraak zijn wij dan ook verhuisd.
Maar de salon bleef op de Wilhelminasingel, ondanks de vele vragen van jullie of ik er wel wilde blijven.
Het was een plek waar ik zo hard voor gewerkt had, waar ik jarenlang lief en leef gedeeld had met jullie en met mijn team.
In eerste instantie wilde en kon ik het niet aan mezelf toegeven, ik wilde sterk zijn en vooral niet de inbraak zoveel invloed laten hebben op mijn leven.
Helaas merkte ik dat ik steeds vaker met moeite de sleutel in de deur stak. Ik kon de confrontatie niet meer aan, ik werd overvallen door paniekaanvallen en nam de beelden die op mijn netvlies stonden van de inbraak mee naar huis.
Ik was niet meer graag in de salon, de magie was weg, elke dag werd ik geconfronteerd met wat ik op de bewakingsbeelden had gezien, elke dag stond ik, waar hij ook had gestaan. Het voelde niet prettig en ik kreeg het benauwd zodra ik naar de salon "moest". Ik begreep dat ik getraumatiseerd was.
Ik kreeg hulp, niet alleen bij slachtofferhulp, maar ook van mijn geweldig team, de politie, familie, vrienden en vooral ook van jullie.
Alsof het zo moest zijn kreeg ik vorig jaar november, op mijn 10 jarig jubileum het verlossende telefoontje van de politie. De dader was gepakt. Halverwege december heb ik de rechtzaak persoonlijk bijgewoond, de verdachte in de ogen gekeken en hem verteld wat hij ons had aangedaan. Acht maanden cel werd zijn straf. Ik kon weer ademhalen…Wat een overwinning! Het recht had zege gevierd! Nu kon ik weer verder zoals vroeger...dacht ik. Ondertussen waren we al meer dan 3 maanden verder sinds de inbraak, maar ik voelde me nog altijd niet fijn in de salon. Ik voelde dat de energie in de salon veranderd was, de glans was er vanaf, de schittering was weg.
Lees hiernaast verder
Read more
Alopecia Areata Wie heeft wel is last van Alopecia areata? Ik Nero de Boer heb nu ruim 6 maanden ...
Media Removed
Alopecia Areata Wie heeft wel is last van Alopecia areata? Ik Nero de Boer heb nu ruim 6 maanden last daarvan en gaat heel hard kan ik je vertellen. Wat is #Alopecia areata? Zitten er kale plekjes tussen je haar? Daar is een naam voor: alopecia areata, dat ‘pleksgewijze kaalheid’ betekent. ... Alopecia Areata
Wie heeft wel is last van Alopecia areata?

Ik Nero de Boer heb nu ruim 6 maanden last daarvan en gaat heel hard kan ik je vertellen.

Wat is #Alopecia areata?
Zitten er kale plekjes tussen je haar? Daar is een naam voor: alopecia areata, dat ‘pleksgewijze kaalheid’ betekent. Het zijn meestal ronde of ovale plekjes waar geen haar meer zit. De huid ziet er verder gewoon uit: geen schilfers, niet rood, het jeukt niet.

Gaat het over?
Meestal wel. Het verloop is onvoorspelbaar: het kan zomaar weggaan, maar ook weer terugkomen.
Oorzaken van alopecia
Alopecia is een storing in het immuunsysteem. De haarwortels ontsteken; er groeien dan geen haren meer uit of alleen nog misvormde, broze haren. Je immuunsysteem valt als het ware je eigen haarwortels aan. Waarom dat gebeurt, is niet bekend. Het wordt vaak in verband gebracht met stress, maar ook dat is niet wetenschappelijk vastgesteld.

Oplossingen voor alopecia
Tegen alopecia worden allerlei verschillende middelen en therapieën ingezet, variërend van lotions en voedingssupplementen tot fotochemotherapie of het inspuiten van corticosteroïden. Al die middelen en therapieën hebben echter één ding gemeen: de effectiviteit ervan is – hoe graag we dat ook zouden willen – niet wetenschappelijk bewezen. Dit neemt overigens niet weg dat er mensen zijn die ervaren dat ze heel veel baat hebben gehad bij een bepaalde behandeling. Het ziekteverloop van alopecia is grillig; het haar kan altijd weer terugkomen. In tegenstelling tot andere haaraandoeningen blijven er namelijk wel haarwortels aanwezig. Hoe langer het wegblijft, hoe kleiner de kans op herstel.

Kleine kale plekjes kun je vaak goed camoufleren met de rest van je haar. Een handige, creatieve kapper weet daar wel raadt mee, maar echt niet als het in je baard zit en zo groot als de mijne😜. #barbershop #kapper #baard #barbier #nerobarbershop #barbershopermelo #harderwijk #harderwijkbarbershop #barberlove
#baardmannen
@baardborrel @baardmannen @schorembarbier @hairpomades @beardbalm @thebeardclub
Read more
Selfcare//<span class="emoji emoji1f33f"></span> op een heerlijk plekkie midden in de natuur, met een ezeltje in de tuin fijne gesprekken ...
Media Removed
Selfcare// op een heerlijk plekkie midden in de natuur, met een ezeltje in de tuin fijne gesprekken voerend met je liefste vriendin. Én een heel weekend niets moeten en alleen maar doen waar je zin in hebt is fijn. Goed om zo nu en dan even weg te zijn uit je natuurlijke habitat en op te laden. ... Selfcare//🌿 op een heerlijk plekkie midden in de natuur, met een ezeltje in de tuin fijne gesprekken voerend met je liefste vriendin. Én een heel weekend niets moeten en alleen maar doen waar je zin in hebt is fijn. Goed om zo nu en dan even weg te zijn uit je natuurlijke habitat en op te laden. Want man o man de afgelopen 2 weken voelen als 2 maanden. Druk, spannende dingen, big life events, dus tijd voor bezinning is o zo belangrijk. En wat is er nu fijner dan dat te doen in de natuur en bij een knapperend haardvuur? 📸: Mevrouw de Man #weekender #weekendjeweg #inbrabant #natuur #zen #flow #friends #relax #woodencabin #naturegirl #ikwerdwakkerdooreenezeltje #destadgaanweooknogin #misschienwelzelfseendansjedoen #olé
Read more
Ben jij erbij? Schrijf je snel in! #repost @thegreenhappiness WORKSHOP VOOR JOU EN JE KIDS! <3 We ...
Media Removed
Ben jij erbij? Schrijf je snel in! #repost @thegreenhappiness WORKSHOP VOOR JOU EN JE KIDS! <3 We gaan as vrijdag iets heel leuks doen! En jij kan er gratis bij zijn! In samenwerking met @pretapregnant_com en #chairforlife @stokkebaby. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 september opent Stokke ... Ben jij erbij? Schrijf je snel in! #repost @thegreenhappiness WORKSHOP VOOR JOU EN JE KIDS! <3
We gaan as vrijdag iets heel leuks doen! En jij kan er gratis bij zijn! In samenwerking met @pretapregnant_com en #chairforlife @stokkebaby.
Op vrijdag 7 en zaterdag 8 september opent Stokke in hartje Amsterdam een tijdelijke Tripp Trapp gallery. Tijdens deze twee dagen kunnen er diverse workshops bijgewoond worden van kunstenaar Selwyn Senatori, model & fotograaf Kim Feenstra, Susanne Willekes en Janine Breukhoven-Kho van lifestyle platform Prêt-à-Pregnant en hoe leuk naast al deze te gekke mensen mogen ook wij een workshop geven, helemaal in RYB style dus wees voorbereid op een te leuke workshop waarin je samen met je kids wat lekkers gaat maken en een toffe workout gaat doen!
Daarnaast gaat @K2im een portret van jouw gezin of familie schieten @selwynsenatori kunst gaan maken met je kinderen, @Susannewillekes alle tips en trics met je delen om je baby goed te laten slapen en zal Janine beide dagen 3 Tripp Trapp stoelen weg geven voor "the best quote of the day".
Verder kun je je Tripp Trapp®️ laten graveren met de naam van je kindje - dus neem het ruggesteuntje van je eigen stoel mee -, is er een leuke expo over de Tripp Trapp zelf en is er een professionele fotograaf die een mooi portret van het hele gezin kan maken.
Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Maar kom gerust langs, want wie weet is er op de dag zelf toch nog een plek vrijgekomen.
Tot gauw!

Vrijdag: 7 september 14:00 – 15:00 en 15:00 – 16:00
Waar: POPUP9, Runstraat 25, Amsterdam - gratis toegang

Link in de bio! Schrijf je in en kom gezellig langs !
Read more
Als kind wilde ik het liefst een boswachter worden. De voornaamste reden was dat ik dacht dat je dan ...
Media Removed
Als kind wilde ik het liefst een boswachter worden. De voornaamste reden was dat ik dacht dat je dan in het bos mocht wonen. Ver weg van alle mensen en prikkels. Ik voelde me toen veel meer op m'n gemak bij natuur & dieren dan bij mensen. Ik zag mijzelf al als een soort beschermend elfje al paddestoel ... Als kind wilde ik het liefst een boswachter worden. De voornaamste reden was dat ik dacht dat je dan in het bos mocht wonen. Ver weg van alle mensen en prikkels. Ik voelde me toen veel meer op m'n gemak bij natuur & dieren dan bij mensen. Ik zag mijzelf al als een soort beschermend elfje al paddestoel plukkend en hertjes aaiend rondzwerven. Ik had er uiteraard een mooi maar naïef beeld bij 😏 En omdat maken me beter afging dan leren heb ik toch voor een andere opleiding en carrière gekozen. Maar ik heb ook altijd een manier gevonden om de natuur in m'n leven en werk te kunnen verweven. En nu heb ik zelfs een manier gevonden om die kinderdroom toch een klein beetje waar te maken. Volgende week ga ik 2000 vierkante meter bos bekijken 😊 en als alles goed gaat is dat stukje natuur voor in ieder geval de komende 2 jaar in mijn "beheer". 💞🌳 mijnstukjenatuur.nl
Read more
Loading...
Load More
Loading...