Elise lashes mua

Unique profiles
5
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Perdana Ballroom, Dewan Perdana Felda, Resorts World Kijal, Metropolitan Square
Average media age
475.6 days
to ratio
Salam uols.. Sentuhan Mua @zueratouch dan ELISE 6448 yg mabeles! The most favourite code ever. READY ...
Media Removed
Salam uols.. Sentuhan Mua @zueratouch dan ELISE 6448 yg mabeles! The most favourite code ever. READY STOCK*HARGA PROMOSI. Jgn lepaskan peluang utk memiliki Elise Lashes Original code paling wanted! Dapatkan di @elisedistributor_malaysia Boleh whatsapp k.iza 0193196268 utk ... Salam uols..
Sentuhan Mua @zueratouch dan ELISE 6448 yg mabeles!
The most favourite code ever.
READY STOCK*HARGA PROMOSI. Jgn lepaskan peluang utk memiliki Elise Lashes Original code paling wanted! Dapatkan di @elisedistributor_malaysia
Boleh whatsapp k.iza 0193196268 utk more info.

#eliseeyelashes
#elisepromosi
#eliseoriginal
#humanhairlashes
#thebesteyelashes
#favouritecode
Read more
Hai uols!<span class="emoji emoji1f49e"></span> Sis nak share satu lagi artwork cantik yg menggunakan Elise code meletop 8190.Tq to ...
Media Removed
Hai uols! Sis nak share satu lagi artwork cantik yg menggunakan Elise code meletop 8190.Tq to MUA @rulhaidasharuddin kerana memilih Elise lashes dari @elisedistributor_malaysia Haa.. nampak tak betapa mabeles effect code 8190 ni! Super love! Apalagi uols, meh order sementara ... Hai uols!💞
Sis nak share satu lagi artwork cantik yg menggunakan Elise code meletop 8190.Tq to MUA @rulhaidasharuddin kerana memilih Elise lashes dari @elisedistributor_malaysia Haa.. nampak tak betapa mabeles effect code 8190 ni! Super love! ❤❤❤❤
Apalagi uols, meh order sementara stock masih ada.Whatsapp k.iza 0193196268 skrg!😊 #eliseeyelashes
#eliseorigional
#elisepromosi
#eliseclassicseries
#elisetokyoseries
#elisepremium
#humanhairlashes
#thebesthairlashes
#favouritecode
#pilihanmua
Read more
Hai uols!<span class="emoji emoji1f495"></span> Code Elise Premium 2884 yg menawan.Mewah & elegan.Code double lashes yg memang favourite ...
Media Removed
Hai uols! Code Elise Premium 2884 yg menawan.Mewah & elegan.Code double lashes yg memang favourite MUA.Anda nak cuba?? READY STOCK.Whatsapp k.iza 0193196268 utk place order. #eliseeyelashes #eliseoriginal #humanhairlashes #elisepremium #thebesthairlashes #favouritecode ... Hai uols!💕
Code Elise Premium 2884 yg menawan.Mewah & elegan.Code double lashes yg memang favourite MUA.Anda nak cuba??
READY STOCK.Whatsapp k.iza 0193196268 utk place order.

#eliseeyelashes
#eliseoriginal
#humanhairlashes
#elisepremium
#thebesthairlashes
#favouritecode
#pilihanmua
Read more
Sperti biasa kakak loveeee sgt.. #Reposting @chikathedivas with @instarepost_app -- EK EYHHHHHH ...
Media Removed
Sperti biasa kakak loveeee sgt.. #Reposting @chikathedivas with @instarepost_app -- EK EYHHHHHH cik bunga lahhhh... @mya_matahari ..love naw naw ekkk...kulit macam bontot bayi dik...puas kak ketum bekarya... calit sikit2 je dah pomm... si COMBI.. meratap sambil tersedu dik kat abang ... Sperti biasa kakak loveeee sgt.. #Reposting @chikathedivas with @instarepost_app -- EK EYHHHHHH cik bunga lahhhh... @mya_matahari ..love naw naw ekkk...kulit macam bontot bayi dik...puas kak ketum bekarya... calit sikit2 je dah pomm... si COMBI.. meratap sambil tersedu dik kat abang BIDIN..mintak nak kulit mulus jugak ala2 cik bunga..ahahahah...tapi COMBI hanya mampu ber monolog dalaman je dik mengenangkan nasib yg mendatang...anak bulus tu plak dari @elisedistributor_malaysia 3D lashes dik kod 4472... yang penting harga sama macam harga anak bulu elise yg lain...tak lebih malahan de less lagi...cecepat gi...JUAL JE NAMA KAK KETUM...insyaallah dpt less..ok... eyeshadow jahat ala jahanam tu kakak pakai @nrcosmetics_my ..jahat kan warna dia...LETUPANNNN DIKK...sapa nak jawab...tq to @nuex_rosli ..pe pun KAK KETUM LOVE DIKK!!! tapi korang nampak tak biji mata pelesu tu... lawo kan...tu klu korang nak...PM @om_mycontactlens WARNA LAMUNE BROWN..korang klu pakai tu...mesti abg bidin jatuh cinta kat korang plak...ahahahaha.. #like #likeforlike #like4like #makeup #makeover #maccosmetics #narscosmetics #lauramerciermalaysia #shuueamuramalaysia #inglotmalaysia #makeupforever #makeupgeekcosmetics #mua #muakl #muamalaysia #makeupartist #makeupartistkualalumpur #makeupartistmalaysia #malayweddings #malaysia #noedit #nofilter #anybooking #call0166053282 #chikalauriellemendez
Read more
EK EYHHHHHH cik bunga lahhhh... @mya_matahari ..love naw naw ekkk...kulit macam bontot bayi dik...puas ...
Media Removed
EK EYHHHHHH cik bunga lahhhh... @mya_matahari ..love naw naw ekkk...kulit macam bontot bayi dik...puas kak ketum bekarya... calit sikit2 je dah pomm... si COMBI.. meratap sambil tersedu dik kat abang BIDIN..mintak nak kulit mulus jugak ala2 cik bunga..ahahahah...tapi COMBI hanya ... EK EYHHHHHH cik bunga lahhhh... @mya_matahari ..love naw naw ekkk...kulit macam bontot bayi dik...puas kak ketum bekarya... calit sikit2 je dah pomm... si COMBI.. meratap sambil tersedu dik kat abang BIDIN..mintak nak kulit mulus jugak ala2 cik bunga..ahahahah...tapi COMBI hanya mampu ber monolog dalaman je dik mengenangkan nasib yg mendatang...anak bulus tu plak dari @elisedistributor_malaysia 3D lashes dik kod 4472... yang penting harga sama macam harga anak bulu elise yg lain...tak lebih malahan de less lagi...cecepat gi...JUAL JE NAMA KAK KETUM...insyaallah dpt less..ok... eyeshadow jahat ala jahanam tu kakak pakai @nrcosmetics_my ..jahat kan warna dia...LETUPANNNN DIKK...sapa nak jawab...tq to @nuex_rosli ..pe pun KAK KETUM LOVE DIKK!!! tapi korang nampak tak biji mata pelesu tu... lawo kan...tu klu korang nak...PM @om_mycontactlens WARNA LAMUNE BROWN..korang klu pakai tu...mesti abg bidin jatuh cinta kat korang plak...ahahahaha.. #like #likeforlike #like4like #makeup #makeover #maccosmetics #narscosmetics #lauramerciermalaysia #shuueamuramalaysia #inglotmalaysia #makeupforever #makeupgeekcosmetics #mua #muakl #muamalaysia #makeupartist #makeupartistkualalumpur #makeupartistmalaysia #malayweddings #malaysia #noedit #nofilter #anybooking #call0166053282 #chikalauriellemendez
Read more
CIK BUNGAAA...owh cik bunga @mya_matahari ...sampai kemaman awak bawakkan kak ketum yekkk....hasil ...
Media Removed
CIK BUNGAAA...owh cik bunga @mya_matahari ...sampai kemaman awak bawakkan kak ketum yekkk....hasil makeup 1jam dik...alhamdulillah..makeup2 people have2...gituhhh...letupan takkk??? pom pom pom kebabommm..ahahahah...anak bulusss kat mata tu kak ketum pakai bulu mata dari ... CIK BUNGAAA...owh cik bunga @mya_matahari ...sampai kemaman awak bawakkan kak ketum yekkk....hasil makeup 1jam dik...alhamdulillah..makeup2 people have2...gituhhh...letupan takkk??? pom pom pom kebabommm..ahahahah...anak bulusss kat mata tu kak ketum pakai bulu mata dari @elisedistributor_malaysia kod 4472.. 3D lashes ok...yang penting harga sama je ngan harga bulu mata elise yg biasa....HAAAA HEBATKAN....!!!CECEPAT DPTKAN KAT @elisedistributor_malaysia @elisedistributor_malaysia ... #like #likeforlike #like4like #makeup #makeover #maccosmetics #narscosmetics #lauramerciermalaysia #shuueamuramalaysia #inglotmalaysia #makeupforever #makeupgeekcosmetics #mua #muakl #muamalaysia #makeupartist #makeupartistkualalumpur #makeupartistmalaysia #malayweddings #malaysia #noedit #nofilter #anybooking #call0166053282 #chikalauriellemendez
Read more
ALHAMDULILLAH...pepagi lagi kak ketum dah makeupkan customer ni...manesss naw ek...eyka makeup ...
Media Removed
ALHAMDULILLAH...pepagi lagi kak ketum dah makeupkan customer ni...manesss naw ek...eyka makeup and hairdo done by kak ketum...eyelashes tu dari @elisedistributor_malaysia code 827 single lashes yallss...ni antara kod baru di elise...nampak natural jewww...gituhhh.... LAWOKAN...ha..so ... ALHAMDULILLAH...pepagi lagi kak ketum dah makeupkan customer ni...manesss naw ek...eyka makeup and hairdo done by kak ketum...eyelashes tu dari @elisedistributor_malaysia code 827 single lashes yallss...ni antara kod baru di elise...nampak natural jewww...gituhhh.... LAWOKAN...ha..so korang kalau nak beli jgn lupa follow @elisedistributor_malaysia @elisedistributor_malaysia ok...kalau sapa yg nak kawin ke..cukur jambul ke..sunatkan anak ke..agak2 klu nak glamour..jgn lupa contact kak ketum ok....PASTI ANDA TAK MENYESALLL..gituhhhhh... #like #likeforlike #like4like #makeup #makeover #maccosmetics #narscosmetics #lauramerciermalaysia #shuueamuramalaysia #inglotmalaysia #makeupforever #makeupgeekcosmetics #mua #muakl #muamalaysia #makeupartist #makeupartistkualalumpur #makeupartistmalaysia #malayweddings #malaysia #noedit #nofilter #anybooking #call0166053282 #chikalauriellemendez
Read more
Salam 27 Syawal <span class="emoji emoji1f49e"></span> Effect code super natural Elise 6448 yg menawan.Memang favourite kerana sesuai ...
Media Removed
Salam 27 Syawal Effect code super natural Elise 6448 yg menawan.Memang favourite kerana sesuai utk semua jenis bentuk mata.Kalau tak caya bleh tya @fiqahafizi sbb MUA sorang ni memang gemarkan code ini.Tak payah nak pening2 dah cari lashes yg sesuai.Wajib ada dlm setiap bag makeup MUA.Apalagi ... Salam 27 Syawal 💞
Effect code super natural Elise 6448 yg menawan.Memang favourite kerana sesuai utk semua jenis bentuk mata.Kalau tak caya bleh tya @fiqahafizi sbb MUA sorang ni memang gemarkan code ini.Tak payah nak pening2 dah cari lashes yg sesuai.Wajib ada dlm setiap bag makeup MUA.Apalagi nak fikir tu...meh order!Whatsapp k.iza 0193196268 skrg.

#eliseeyelashes
#elisepromosi
#eliseoriginal
#eliseclassicseries
#elisetokyoseries
#humanhairlashes
#thebesthairlashes
#favouritecode
#pilihanmua
Read more
Effect Elise most favourite code 8190 memang cantik utk melatari mata pengantin anda.Kalau tak ...
Media Removed
Effect Elise most favourite code 8190 memang cantik utk melatari mata pengantin anda.Kalau tak caya bleh tanya MUA @afnizaputri sbb code 8190 ini memang pemes! Superlove! Hanya di @butikkelrinahof JOM ORDER! Whatsapp k.iza 0193196268 utk info #Repost @afnizaputri (@get_repost) ・・・ W ... Effect Elise most favourite code 8190 memang cantik utk melatari mata pengantin anda.Kalau tak caya bleh tanya MUA @afnizaputri sbb code 8190 ini memang pemes! Superlove!💗 Hanya di @butikkelrinahof JOM ORDER!
Whatsapp k.iza 0193196268 utk info
#Repost @afnizaputri (@get_repost)
・・・
W A N I ❤️ R E C E P T I O N 👰
Makeup sanding utk wani hr ni kt kg sendiri. Tq wani for having me. Smga bahagia smpi syurga. Maaf klu ade kurangnya. Lupe nk amik gmbr before td mmg berbeza benooooo wani ni lps kne Makeup. Utk makeup ni sis pki kn wani lashes from @butikkelrinahof code 8190 loveee kannn.. #makeupbyafnizaputri ❤️💋
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#mua #muamalaysia #muaselangor #muakl #muashahalam #mualembahklang #muaklang #muameru #muakapar #mua #muakualaselangor #muatanjongkarang #muasekinchan #muasungaibesar #muasabakbernam #muatelukintan #muaperak #muahutanmelintang #makeupmurah #makeupservice #wedding #weddingmakeup #sanding #makeupsanding #makeuptunang #makeupkonvo #makeupbridesmaid #makeupevent
Read more
Hai uols!<span class="emoji emoji1f49e"></span> Meh dgr citer @chikathedivas aka kak ketum<span class="emoji emoji1f601"></span> Btul sgt apa yg dikabokan tuh.. Elise ...
Media Removed
Hai uols! Meh dgr citer @chikathedivas aka kak ketum Btul sgt apa yg dikabokan tuh.. Elise 4472 yg memang tgh meletop skrg ni.Semua org cari.Sapa yg teringin tu cptlah buat order sblm kempunan.Whatsapp jer k.iza 0193196268.Habis citer. #Repost @chikathedivas (@get_repost) ・・・ EK ... Hai uols!💞
Meh dgr citer @chikathedivas aka kak ketum😁
Btul sgt apa yg dikabokan tuh..
Elise 4472 yg memang tgh meletop skrg ni.Semua org cari.Sapa yg teringin tu cptlah buat order sblm kempunan.Whatsapp jer k.iza 0193196268.Habis citer.😊
#Repost @chikathedivas (@get_repost)
・・・
EK EYHHHHHH cik bunga lahhhh... @mya_matahari ..love naw naw ekkk...kulit macam bontot bayi dik...puas kak ketum bekarya... calit sikit2 je dah pomm... si COMBI.. meratap sambil tersedu dik kat abang BIDIN..mintak nak kulit mulus jugak ala2 cik bunga..ahahahah...tapi COMBI hanya mampu ber monolog dalaman je dik mengenangkan nasib yg mendatang...anak bulus tu plak dari @elisedistributor_malaysia 3D lashes dik kod 4472... yang penting harga sama macam harga anak bulu elise yg lain...tak lebih malahan de less lagi...cecepat gi...JUAL JE NAMA KAK KETUM...insyaallah dpt less..ok... eyeshadow jahat ala jahanam tu kakak pakai @nrcosmetics_my ..jahat kan warna dia...LETUPANNNN DIKK...sapa nak jawab...tq to @nuex_rosli ..pe pun KAK KETUM LOVE DIKK!!! tapi korang nampak tak biji mata pelesu tu... lawo kan...tu klu korang nak...PM @om_mycontactlens WARNA LAMUNE BROWN..korang klu pakai tu...mesti abg bidin jatuh cinta kat korang plak...ahahahaha.. #like #likeforlike #like4like #makeup #makeover #maccosmetics #narscosmetics #lauramerciermalaysia #shuueamuramalaysia #inglotmalaysia #makeupforever #makeupgeekcosmetics #mua #muakl #muamalaysia #makeupartist #makeupartistkualalumpur #makeupartistmalaysia #malayweddings #malaysia #noedit #nofilter #anybooking #call0166053282 #chikalauriellemendez
Read more
Salam uols! <span class="emoji emoji1f49d"></span> Sis nak share kt semua artwork cantik by Mua pemes @nursyafinazutagha yg menggayakan ...
Media Removed
Salam uols! Sis nak share kt semua artwork cantik by Mua pemes @nursyafinazutagha yg menggayakan Elise code meletop 7154 + 6448 Wow!! Memang kebabom! Suka sgttt! Untuk nak dapatkan hasil yg meletop kenalah guna buluss yg meletop juga. Jom cuba buat mcm kreativiti finaz ni. Whatsapp ... Salam uols! 💝
Sis nak share kt semua artwork cantik by Mua pemes @nursyafinazutagha
yg menggayakan Elise code meletop 7154 + 6448
Wow!! Memang kebabom!💥
Suka sgttt!❤❤ Untuk nak dapatkan hasil yg meletop kenalah guna buluss yg meletop juga.😊 Jom cuba buat mcm kreativiti finaz ni.
Whatsapp k.iza 0193196268 utk place order.
#Repost @nursyafinazutagha (@get_repost)
・・・
Salam Aidiladha 😊

Lens by @thiaserra - kimo brown
Lashes - @elisedistributor_malaysia 7154 + 6448

Lipmatte - @amouracosmetics ( mariani )
Foundation , compact powder , eyebrow bg @okayamalaysia_hq .
Primer by @trulooks_malaysia
Shading , blusher & highlight by @lauriene_cosmetics_hq
Eyeshadow by @rougefyfy 25A
#makeuprayahaji #makeupbynsu #makeupclassbynsu #makeup #muamalaysia
Read more
Salam Sabtuday! Sis nak jamu mata uols dgn artwork cantik dari MUA @makeupbyteynathirah yg menggunakan ...
Media Removed
Salam Sabtuday! Sis nak jamu mata uols dgn artwork cantik dari MUA @makeupbyteynathirah yg menggunakan Elise most favourite code 8190 yg awesome! Effect yg menyerlahkan bentuk mata. Code wanted utk bridal.Jom order utk pengantin anda mggu ini.Whatsapp k.iza 0193196268 utk place order. #Repost ... Salam Sabtuday!
Sis nak jamu mata uols dgn artwork cantik dari MUA @makeupbyteynathirah yg menggunakan Elise most favourite code 8190 yg awesome! Effect yg menyerlahkan bentuk mata. Code wanted utk bridal.Jom order utk pengantin anda mggu ini.Whatsapp k.iza 0193196268 utk place order.
#Repost @makeupbyteynathirah (@get_repost)
・・・
Ada yang suka makeup macam ni tak?
Products used:
@okayamalaysia_hq
Foundation (medium)
Primer
Powder (medium)
Lipstick (capricorn)
Lashes by @elisedistributor_malaysia (code 8190)
Concealer utk kening @trulooks_malaysia
Blush by @manniqueenbeauty.hq (code coral beam)
Read more
Hai uols!<span class="emoji emoji270b"></span> Sis nak belanja pic bridal makeup yg gojes ni dari MUA @fiqahafizi yg menggunakan Elise ...
Media Removed
Hai uols! Sis nak belanja pic bridal makeup yg gojes ni dari MUA @fiqahafizi yg menggunakan Elise Premium 2884 yg ohsem! Elise double lashes yg memang cantik, tebal tapi tetap ringan dan lembut.Tak payah dah nak buat bertingkat2 sbb dah siap double layer.Yg penting effect tetap meletop! ... Hai uols!✋
Sis nak belanja pic bridal makeup yg gojes ni dari MUA @fiqahafizi yg menggunakan Elise Premium 2884 yg ohsem! Elise double lashes yg memang cantik, tebal tapi tetap ringan dan lembut.Tak payah dah nak buat bertingkat2 sbb dah siap double layer.Yg penting effect tetap meletop! Anda inginkan kelainan?? Boleh cuba Elise 2884.Ready Stock.Whatsapp k.iza 0193196268 utk order.

#eliseeyelashes
#eliseoriginal
#elisepremium
#humanhairlashes
#thebesthairlashes
#favouritecode
#pilihanmua
Read more
Salam 12 Syawal <span class="emoji emoji1f49f"></span> Lepas raya ni, start sibuklah MUA semua buat makeup wedding plak. Sis nak share ...
Media Removed
Salam 12 Syawal Lepas raya ni, start sibuklah MUA semua buat makeup wedding plak. Sis nak share makeup bridal by @cahayasakinah_mua yg menambah seri pengantinnya dgn gabungan 2 code meletop Elise 7154+6448 Nah!! Memang gojes. Memang sis setuju sgt dgn pendirian kakina tu.Keselesaan ... Salam 12 Syawal 💟
Lepas raya ni, start sibuklah MUA semua buat makeup wedding plak.
Sis nak share makeup bridal by @cahayasakinah_mua yg menambah seri pengantinnya dgn gabungan 2 code meletop Elise 7154+6448 Nah!! Memang gojes.
Memang sis setuju sgt dgn pendirian kakina tu.Keselesaan client perlu di ambil kira.Utk menjaga reputasi anda sebagai MUA juga.Biar kedua belah pihak puas hati.😊 Di @elisedistributor_malaysia kami hanya memberi yg terbaik utk anda!
JOM ORDER! Whatsapp k.iza 0193196268 utk order/info.
#Repost @cahayasakinah_mua (@get_repost)
・・・
Double Lashes favourite @elisedistributor_malaysia @butikkelrinahof kod 7154 + 6448.
.
Keselesaan bride pon kena titik berat juga taw. Kakina memang cerewet pilih lashes untuk pakai dekat client. Kakina tak suka yang keras kejung tu takot nanti nampak macam penyapu 😫. Walaupun yang keras tu murah tapi kakina lebih rela cari yang bebaloi & kualiti.Mahal sikit pon tak pe. Asalkan Client puas hati.
So saiyang-saiyang kena tahu reason why price kakina bebeza dari Mua-Mua lain.☺️
#JanganMengata.
#DemiSebatangLipstic
#KerjaKuat
Read more
Salam Ramadhan Al-Mubarak Zoom sket bg lebih jelas bila 2 code Elise dikombinasikan 6448+8190 Wahhh...Nampak ...
Media Removed
Salam Ramadhan Al-Mubarak Zoom sket bg lebih jelas bila 2 code Elise dikombinasikan 6448+8190 Wahhh...Nampak tak??? Mewah sungguh.Nampak tebal bila dah buat 2 layer tapi teksture Elise lashes yg ringan dan lembut tidak terasa kepadatannya! Anda boleh mengayakannya dgn selamba!Tq ... Salam Ramadhan Al-Mubarak
Zoom sket bg lebih jelas bila 2 code Elise dikombinasikan 6448+8190
Wahhh...Nampak tak??? Mewah sungguh.Nampak tebal bila dah buat 2 layer tapi teksture Elise lashes yg ringan dan lembut tidak terasa kepadatannya! Anda boleh mengayakannya dgn selamba!Tq to MUA @meeraffandymua utk artwork yg gojes ini.
JOM ORDER.
Whatsapp k.iza 0193196268 utk info/order.

#eliseeyelashes
#eliseoriginal
#elisepromosi
#eliseclassicseries
#humanhairlashes
#thebesthairlashes
#favouritecode
Read more
Salam Sabtuday uols <span class="emoji emoji1f49e"></span> Sis nak share dgn semua code Elise pilihan MUA @ijoy89 yg juga pengguna tegar ...
Media Removed
Salam Sabtuday uols Sis nak share dgn semua code Elise pilihan MUA @ijoy89 yg juga pengguna tegar Elise Lashes Elise 7154 pilihan ijoy utk melatari mata azura ni.Cunnnn! Memang bijak pilihan ijoy! Utk hakak2 yg nak dapatkan mata cantik macam ni blehlah cuba falsie Elise 7154 ini.Di ... Salam Sabtuday uols 💞
Sis nak share dgn semua code Elise pilihan MUA @ijoy89
yg juga pengguna tegar Elise Lashes
Elise 7154 pilihan ijoy utk melatari mata azura ni.Cunnnn! 😍😍😍
Memang bijak pilihan ijoy!
Utk hakak2 yg nak dapatkan mata cantik macam ni blehlah cuba falsie Elise 7154 ini.Di @butikkelrinahof
kami ada rangkaian pelbagai code favourite pilihan MUA.Dapatkan harga promosi istimewa yg kami tawarkan khas utk penggemar Elise Lashes.Whatsapp k.iza 0193196268 utk order.Cpt uols..selagi stock masih ada!!
#Repost @ijoy89 (@get_repost)
・・・
Love this look! Simple je makeup @azuracouture .. Eyeshadow pon 1 colour je😂 Less is more right?🤷🏻‍♂️🤣 Bulu mata elise kod #7154 dari @butikkelrinahof @elisedistributor_malaysia 😍
Read more
PROMO! PROMO! PROMO! Close-up effect Elise 8190 yg meletop! Code paling favourite diantara rangkaian ...
Media Removed
PROMO! PROMO! PROMO! Close-up effect Elise 8190 yg meletop! Code paling favourite diantara rangkaian pelbagai code pilihan MUA yg ada dlm simpanan @butikkelrinahof Jom hakak2 semua pakat ramai2 share order Elise Lashes sementara stock tgh byk dan murah ni! Bleh whatsapp k.iza 0193196268 ... PROMO! PROMO! PROMO!
Close-up effect Elise 8190 yg meletop! Code paling favourite diantara rangkaian pelbagai code pilihan MUA yg ada dlm simpanan @butikkelrinahof Jom hakak2 semua pakat ramai2 share order Elise Lashes sementara stock tgh byk dan murah ni! Bleh whatsapp k.iza 0193196268 utk info/order

#eliseeyelashes
#elisepromosi
#eliseoriginal
#elisemurah
#humanhairlashes
#thebesteyelashes
#favouritecode
#pilihanmua
#butikkelrinahof
Read more
code baru 3D TERBARU Elise #4472 ! dapatkan di Butik Kelrina <span class="emoji emoji1f495"></span> #Repost @elisedistributor_malaysia • ...
Media Removed
code baru 3D TERBARU Elise #4472 ! dapatkan di Butik Kelrina #Repost @elisedistributor_malaysia • • • Loveee !!! GorgeOus makeup by @chikathedivas wearing Elise Lashes #4472 frOm @elisedistributor_malaysia .Lihatlah effectnye guys ,,, Cantik giler u guys dah try ke belum ... code baru 3D TERBARU Elise #4472 ! dapatkan di Butik Kelrina 💕

#Repost @elisedistributor_malaysia
• • •
Loveee !!! 💓💓💓💓 GorgeOus makeup by @chikathedivas wearing Elise Lashes #4472 frOm @elisedistributor_malaysia .Lihatlah effectnye guys ,,, Cantik giler 😍

u guys dah try ke belum cOde baru nih? Kalau belum , meh Order . Cuba cOde baru ni pula. Kite tengOk kelainannye . Promotion masih On lagi awak² semuaaa ,,, 😘

Nak dapatkan harga prOmosi? meh wassap sis segeraaa,, .

0178876437(niza)
0178876437(niza)
0178876437(niza)

#Repost @chikathedivas (@get_repost)
・・・
bila sekali sekala kau pakai lipstick EMAK TIRI...nampak vassss!!! gegituhhh dak aya @mya_matahari makeup and hairdo done by kak ketum dik.... lens dari @om_mycontactlens ...anak bulus bulus 3D tu pulak dari @elisedistributor_malaysia ...ni kod baru ok... bleh cek kat IG dia orang ...YANG PENTING...walaupun 3D..harga teteppsss sama dik...tak overcurl...tak rompong2 bila pakai...KAKAK IS LOVEEEEE!!! 💋💋💋 tq allsss... #like #likeforlike #like4like #makeup #makeover #maccosmetics #narscosmetics #lauramerciermalaysia #shuueamuramalaysia #inglotmalaysia #makeupforever #makeupgeekcosmetics #mua #muakl #muamalaysia #makeupartist #makeupartistkualalumpur #makeupartistmalaysia #malayweddings #malaysia #noedit #nofilter #anybooking #call0166053282 #chikalauriellemendez
Read more
Cantikkknya! Elise code 7154 in action!<span class="emoji emoji1f601"></span> Tqvm @maisyamua utk artwork yg mabeles ini.Sis suka ...
Media Removed
Cantikkknya! Elise code 7154 in action! Tqvm @maisyamua utk artwork yg mabeles ini.Sis suka sgtt! Sis nak bgtau hakak2 semua masih blm terlambat utk memiliki Elise Lashes pelbagai code pilihan MUA ini di @elisedistributor_malaysia kerana harga masih dlm PROMOSI Jom order cpt2.Whatsapp ... Cantikkknya!
Elise code 7154 in action!😁
Tqvm @maisyamua utk artwork yg mabeles ini.Sis suka sgtt!😍💗
Sis nak bgtau hakak2 semua masih blm terlambat utk memiliki Elise Lashes pelbagai code pilihan MUA ini di @elisedistributor_malaysia
kerana harga masih dlm PROMOSI
Jom order cpt2.Whatsapp k.iza 0193196268 utk info.

#eliseeyelashes
#elisepromosi
#eliseoriginal
#humanhairlashes
#thebesthairlashes
#favouritecode
#pilihanmua
Read more
Selamat pagi uOls <span class="emoji emoji1f493"></span><span class="emoji emoji1f493"></span><span class="emoji emoji1f493"></span> Sharing beautiful artwOrk by @chikathedivas wearing New Elise Lashes #4472 ...
Media Removed
Selamat pagi uOls Sharing beautiful artwOrk by @chikathedivas wearing New Elise Lashes #4472 frOm @elisedistributor_malaysia Jommm dapatkan segeraaa sementara masih prOmosi lagi nih wassap 0178876437(niza) wassap 0178876437(niza) wassap 0178876437(niza) #Repost ... Selamat pagi uOls 💓💓💓 Sharing beautiful artwOrk by @chikathedivas wearing New Elise Lashes #4472 frOm @elisedistributor_malaysia

Jommm dapatkan segeraaa sementara masih prOmosi lagi nih 💋💋💋 wassap 0178876437(niza)
wassap 0178876437(niza)
wassap 0178876437(niza)

#Repost @chikathedivas (@get_repost)
・・・
MATA BERAPI DIK!!! malam tadi kakak cuba ye looks yg @ellymazlein_official request tuk #mentorotai esok...nebessss... nasib baik highlight @hudabeauty ade...tq to kak bee sebab hadiah kan tuk kak ketum bersempena dengan hari kelahiran kucing kak ketum....BERGUNA JUGA...heheheh...jadi apa lagi..berlenyau lah kak ketum kerjakan kat muka...kilat dia ibarat macam kilat sabung menyabung yang tertembak pak sohod tempohari... bebulu mata tu..NAMPAK TAK??? kemain 3D kau...yg penting walaupun 3D..tapi dia tak over curl and effect penuh ye..tak rompong2 macam gigi cik melah ..korang klu nak beli..bleh PM @elisedistributor_malaysia ..HARGA SAMA MACAM ELISE YG NORMAL OK!!...ahahaahaha...pe pun tq allss...nanti kak ketum LIVE LAGI KAT FB EYHHH....LOVE KORANG 💋💋 #like #likeforlike #like4like #makeup #makeover #maccosmetics #narscosmetics #lauramerciermalaysia #shuueamuramalaysia #inglotmalaysia #makeupforever #makeupgeekcosmetics #mua #muakl #muamalaysia #makeupartist #makeupartistkualalumpur #makeupartistmalaysia #malayweddings #malaysia #noedit #nofilter #anybooking #call0166053282 #chikalauriellemendez
Read more
Salam uols<span class="emoji emoji1f49e"></span> Nak share sket artwork by MUA @makeup_mayangsari yg gojes dan tambah seri bila mayang ...
Media Removed
Salam uols Nak share sket artwork by MUA @makeup_mayangsari yg gojes dan tambah seri bila mayang mengenakan Elise most favourite code 8190 yg pemes.Nahh..tgklah sendiri.Cantik giler.Utk dapatkan effect cantik dan kepuasan hati, hanya mereka yg tahu kehebatan brand ELISE ni sahaja ... Salam uols💞
Nak share sket artwork by MUA @makeup_mayangsari yg gojes dan tambah seri bila mayang mengenakan Elise most favourite code 8190 yg pemes.Nahh..tgklah sendiri.Cantik giler.Utk dapatkan effect cantik dan kepuasan hati, hanya mereka yg tahu kehebatan brand ELISE ni sahaja yg akan faham kehebatannya!
Tq mayang!😘 Pengguna tegar ELISE Lashes dari @elisedistributor_malaysia
Uols xyah tgk jer..meh order! 😁
Whatsapp k.iza 0193196268 skrg

#eliseeyelashes
#eliseorigional
#elisepromosi
#eliseclassicseries
#elisetokyoseries
#elisepremiumseries
#humanhairlashes
#thebesthairlashes
#favouritecode
#pilihanmua
Read more
Hai uols!<span class="emoji emoji270b"></span> Sis nak share petang ni penangan Elise 6448 yg melekat kat mata tu! Lahaiii..cantiknya!<span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span> Tukang ...
Media Removed
Hai uols! Sis nak share petang ni penangan Elise 6448 yg melekat kat mata tu! Lahaiii..cantiknya! Tukang makeupnya sapa lagi kalau bukan MUA pemes @fiqahafizi Tq dear kerana memang setia dgn rangakaian Elise Lashes.Nak tau kenapa? Sebab depa ni tau quality bulus Elise ni.Lembut,ringan ... Hai uols!✋
Sis nak share petang ni penangan Elise 6448 yg melekat kat mata tu!
Lahaiii..cantiknya!😍😍😍😍
Tukang makeupnya sapa lagi kalau bukan MUA pemes @fiqahafizi
Tq dear kerana memang setia dgn rangakaian Elise Lashes.Nak tau kenapa? Sebab depa ni tau quality bulus Elise ni.Lembut,ringan dan mudah dipakai.
Haa apa lagi uols..tgk jer ke? Blehlah whatsapp k.iza 0193196268 utk order.

#eliseeyelashes
#elisepromosi
#eliseoriginal
#elisemurah
#humanhairlashes
#favouritecode
#pilihanmua
Read more
Salam Jumaat yg penuh barokah. Lahaiii cantiknya mata diaaaa. Kalau uols nak tau itulah effect ...
Media Removed
Salam Jumaat yg penuh barokah. Lahaiii cantiknya mata diaaaa. Kalau uols nak tau itulah effect Elise 8190 code meletop paling favourite di antara rangkaian code Elise Eyelashes.Tq to @atiharun MUA pemes yg memang gemarkan code ini kerana tahu kehebatannya! Sapa yg blm pernah try rangkaian ... Salam Jumaat yg penuh barokah.
Lahaiii cantiknya mata diaaaa.
Kalau uols nak tau itulah effect Elise 8190 code meletop paling favourite di antara rangkaian code Elise Eyelashes.Tq to @atiharun MUA pemes yg memang gemarkan code ini kerana tahu kehebatannya!
Sapa yg blm pernah try rangkaian Elise lashes pelbagai code dari @elisedistributor_malaysia boleh whatsapp k.iza 0193196268 utk info/order.Semua code READY STOCK! Apalagi..Jom Order!

#eliseeyelashes
#elisepromosi
#eliseoriginal
#eliseclassicseries
#elisepremium
#elisetokyoseries
#humanhairlashes
#favouritecode
#pilihanmua
Read more
Salam Sabtuday Uols! <span class="emoji emoji1f49e"></span> Pagi ni sis nak tunjuk kt semua effect kombinasi 2 code Elise 6448 + 5194.Nahhh...cantik ...
Media Removed
Salam Sabtuday Uols! Pagi ni sis nak tunjuk kt semua effect kombinasi 2 code Elise 6448 + 5194.Nahhh...cantik tulll! Amazing artwork dari MUA pemes @atiharun Tqvm dear Pelbagai code favourite pilihan MUA ada di @elisedistributor_malaysia Harga masih dalam promosi.Jgn lepaskan ... Salam Sabtuday Uols! 💞
Pagi ni sis nak tunjuk kt semua effect kombinasi 2 code Elise 6448 + 5194.Nahhh...cantik tulll!😍😍😍
Amazing artwork dari MUA pemes @atiharun Tqvm dear 😘
Pelbagai code favourite pilihan MUA ada di @elisedistributor_malaysia
Harga masih dalam promosi.Jgn lepaskan peluang anda utk memiliki Elise Lashes Original.Whatsapp k.iza 0193196268 utk info/order.

#eliseeyelashes
#elisepromosi
#eliseoriginal
#humanhairlashes
#thebesthairlashes
#favouritecode
#pilihanmua
Read more
Salam Sabtuday uols.. MUA @ainna_ml pun gemarkan Elise 8190 yg cantik ni.Code ni memang favourite ...
Media Removed
Salam Sabtuday uols.. MUA @ainna_ml pun gemarkan Elise 8190 yg cantik ni.Code ni memang favourite dan pilihan MUA. Anda nak cuba?? Skrg di @butikkelrinahof kami menawarkan harga promosi istimewa khasnya utk customer Elise Lashes yg kami sayangi.Sapa2 yg teringin nak dapat mata cantik ... Salam Sabtuday uols.. MUA @ainna_ml pun gemarkan Elise 8190 yg cantik ni.Code ni memang favourite dan pilihan MUA. Anda nak cuba?? Skrg di @butikkelrinahof kami menawarkan harga promosi istimewa khasnya utk customer Elise Lashes yg kami sayangi.Sapa2 yg teringin nak dapat mata cantik mcm ni boleh whatsapp k.iza 0193196268 utk order/info.

#eliseeyelashes
#elisepromosi
#elisemurah
#eliseoriginal
#humanhaireyelashes
#thebesteyelashes
#favouritecode
#pilihanmua
#butikkelrinahof
Read more
Salam Ceria semua! <span class="emoji emoji1f49f"></span> Bila Elise code favourite 6448 dah melekat kat mata, camni ler rupanya.Cantik ...
Media Removed
Salam Ceria semua! Bila Elise code favourite 6448 dah melekat kat mata, camni ler rupanya.Cantik banget! Love the look!Tq to MUA @syahirahawang.makeup utk artwork yg cantik ini.Yg pentingnya..Elise dari @butikkelrinahof Tu yg sis nak bgtau sebenarnya.Jom uols, meh order Elise ... Salam Ceria semua! 💟
Bila Elise code favourite 6448 dah melekat kat mata, camni ler rupanya.Cantik banget! Love the look!😍😍Tq to MUA @syahirahawang.makeup utk artwork yg cantik ini.Yg pentingnya..Elise dari @butikkelrinahof Tu yg sis nak bgtau sebenarnya.😁Jom uols, meh order Elise Lashes yg tgh ada promo skrg ni.Pelbagai code favourite MUA semua READY STOCK.Bleh whatsapp k.iza 0193196268 utk info.

#eliseeyelashes
#elisepromosi
#eliseclassicseries
#eliseoriginal
#humanhairlashes
#favouritecode
#pilihanmua
#butikelrinahof
Read more
Hi guys <span class="emoji emoji1f493"></span><span class="emoji emoji1f493"></span><span class="emoji emoji1f493"></span> Meh tengOk effect Elise Lashes code #6448 ni .Lawa gilerrr <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span> #6448 memang feveret ...
Media Removed
Hi guys Meh tengOk effect Elise Lashes code #6448 ni .Lawa gilerrr #6448 memang feveret cOde Mua² dari dulu sampaiiii la sekarang Sesuai untuk semuaaa bentuk mata taw KOrang da dapatkan Elise lashes dgn harga istimewa ke belum? Promotion masih Onnn lagi nih . Nak Order,nak ... Hi guys 💓💓💓 Meh tengOk effect Elise Lashes code #6448 ni .Lawa gilerrr 😍😍😍
#6448 memang feveret cOde Mua² dari dulu sampaiiii la sekarang 😘
Sesuai untuk semuaaa bentuk mata taw 💋

KOrang da dapatkan Elise lashes dgn harga istimewa ke belum? Promotion masih Onnn lagi nih .
Nak Order,nak tOp up stOck,sekarang lah masenye . Cepat² while stOck last .

Nak effect mata cenggini? Meh Order cepat . Code² lain pOn ade stOck lagi.
Jommm dapatkan sekarang.
Wassap sis segeraaa .

0178876437(niza)
0178876437(niza)
0178876437(niza)

Promotion price ;
5pairs : Rm10/pair
10pairs : Rm9/pair
1box(50pairs) : Rm7/pair ***Minimum Order must be 5pairs***
***Can mix cOde*** #elise
#eliseeyelashes
#elisedistributormalaysia
#eliseOriginal
#elisehumanhair
#elisehandmade
#elisepromotion
#elisebOrong
Read more
Salam buat semua!<span class="emoji emoji1f49e"></span> Sis zoom bg lagi clear effect gojes Elise 8190 Tq to MUA @rulhaidasharuddin ...
Media Removed
Salam buat semua! Sis zoom bg lagi clear effect gojes Elise 8190 Tq to MUA @rulhaidasharuddin utk artwork yg memukau ini.Superlove Code yg paling laris di antara rangkaian Elise lashes.Jom uols order selagi stock masih ada.Whatsapp k.iza 0193196268 utk order. #eliseeyelashes ... Salam buat semua!💞
Sis zoom bg lagi clear effect gojes Elise 8190 Tq to MUA @rulhaidasharuddin utk artwork yg memukau ini.Superlove ❤❤❤
Code yg paling laris di antara rangkaian Elise lashes.Jom uols order selagi stock masih ada.Whatsapp k.iza 0193196268 utk order.

#eliseeyelashes
#elisepromosi
#eliseoriginal
#humanhairlashes
#thebesthairlashes
#favouritecode
#pilihanmua
Read more
Happy Weekend uols!<span class="emoji emoji1f49e"></span> Sis nak share kt semua meh tgk artwork mabeles dari MUA pemes @chikathedivas ...
Media Removed
Happy Weekend uols! Sis nak share kt semua meh tgk artwork mabeles dari MUA pemes @chikathedivas yg menggunakan Elise 827 yg ohsemmm! Takyah citer byklah...tgk jer sendiri. Mana nak dapat bulus code ni?? Elise Lashes dari @elisedistributor_malaysia di @butikkelrinahof More info? ... Happy Weekend uols!💞
Sis nak share kt semua meh tgk artwork mabeles dari MUA pemes @chikathedivas yg menggunakan Elise 827 yg ohsemmm! Takyah citer byklah...tgk jer sendiri.😁
Mana nak dapat bulus code ni??
Elise Lashes dari @elisedistributor_malaysia di @butikkelrinahof More info? Whatsapp jer k.iza 0193196268.
#Repost @chikathedivas (@get_repost)
・・・
ALHAMDULILLAH...pepagi lagi kak ketum dah makeupkan customer ni...manesss naw ek...eyka makeup and hairdo done by kak ketum...eyelashes tu dari @elisedistributor_malaysia code 827 single lashes yallss...ni antara kod baru di elise...nampak natural jewww...gituhhh.... LAWOKAN...ha..so korang kalau nak beli jgn lupa follow @elisedistributor_malaysia @elisedistributor_malaysia ok...kalau sapa yg nak kawin ke..cukur jambul ke..sunatkan anak ke..agak2 klu nak glamour..jgn lupa contact kak ketum ok....PASTI ANDA TAK MENYESALLL..gituhhhhh... #like #likeforlike #like4like #makeup #makeover #maccosmetics #narscosmetics #lauramerciermalaysia #shuueamuramalaysia #inglotmalaysia #makeupforever #makeupgeekcosmetics #mua #muakl #muamalaysia #makeupartist #makeupartistkualalumpur #makeupartistmalaysia #malayweddings #malaysia #noedit #nofilter #anybooking #call0166053282 #chikalauriellemendez
Read more
Junior prom makeup by Elise. @hairbyelisefedele #hairbyelisefedele #beautyloungewestwood ...
Media Removed
Junior prom makeup by Elise. @hairbyelisefedele #hairbyelisefedele #beautyloungewestwood #prommakeup #mua #lashes #mac #macpro #anastasiabeverlyhills #stillacosmetics #aveda #njmua #bergen Junior prom makeup by Elise. @hairbyelisefedele #hairbyelisefedele #beautyloungewestwood #prommakeup #mua #lashes #mac #macpro #anastasiabeverlyhills #stillacosmetics #aveda #njmua #bergen