Elsker kan mig dig

Loading...


Unique profiles
76
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Ledøje, Kobenhavn, Denmark, Papirøen, Alicante, Spain
Average media age
642.9 days
to ratio
24
Tiden går og pludselig står vi med hverdagens logistik og en række af opgaver der skal løses. Vi har ...
Media Removed
Tiden går og pludselig står vi med hverdagens logistik og en række af opgaver der skal løses. Vi har glemt hinanden og den gnist der gjorde nætterne hede … og dagene lyse, er erstattet af praktiske udmeldinger og en skjult irritation. Ofte har vi fokus på alt det der IKKE fungerer, når vores ... Tiden går og pludselig står vi med hverdagens logistik og en række af opgaver der skal løses. Vi har glemt hinanden og den gnist der gjorde nætterne hede … og dagene lyse, er erstattet af praktiske udmeldinger og en skjult irritation.

Ofte har vi fokus på alt det der IKKE fungerer, når vores fælles verden forandrer sig fra lyst til trivialiteter.

Det eneste vi kan se og mærke, er det vi har mistet, som ikke er inden for rækkevidde eller som vi gerne ville have skulle være anderledes. Men negative tanker giver dig sjældent de ressourcer du har brug for, når kærligheden skal vedligeholdes, plejes og vokse.

Hvis du kan erstatte dagens mørke eller ulykkelige tanker med konstruktive spørgsmål og svar, er det lettere at udvikle sig og flytte i en retning der er mere gunstig for dig og den du elsker.

Her er 15 tanker du kan tænke… spørgsmål du kan stille dig selv. Forhåbentlig kan de få sætninger føre dig lidt tilbage til begyndelsen, på alt det du står med lige nu. Minde dig om hvad der er vigtigt. Derfra er det lettere at arbejde henimod den ændring, der skal til for at kunne vokse … sammen. Ikke hver for sig.
1.

Mit forhold begyndte med en forelskelse. Kan min krop huske (mærke) denne kærlighed, når jeg tænker tilbage?

2.

Hvad husker jeg på med glæde, når jeg tænker tilbage på dengang?

3.

Hvorfor var min partner så vigtig for mig?

4.

Hvorfor er mit parforhold vigtigt for mig i dag?

5.

Når jeg ser os som en stærk og god alliance, hvilke billeder ser jeg så?

6.

Hvordan kan jeg skabe flere af den slags billeder fremadrettet?

7.

Hvad elsker jeg hos min partner?

8.

Hvilke små ting kan jeg bidrage med, som vil gøre min partner glad?

9.

Hvad kan jeg sige af gode ting som vil glæde min partner?

10.

Hvad kan jeg give min partner af ros og anerkendelse?

11.

Hvad kan jeg tage af initiativer som kan styrke mit forhold?

12.

Hvad elsker min partner hos mig?

13.

Hvad elsker jeg ved mig selv?

14.

Hvordan bliver jeg den bedste udgave af mig selv – sammen med min partner?

15.

Hvordan og hvornår vil jeg dele alt dette med den jeg elsker?
Read more
Loading...
Blød er jeg måske, men mit selvværd er højere nu, end når jeg kæmper mig ned i en vægt, som jeg har svært ...
Media Removed
Blød er jeg måske, men mit selvværd er højere nu, end når jeg kæmper mig ned i en vægt, som jeg har svært ved at holde i mere en 2 uger.. Kroppen er en smuk ting, som jeg lærer at elske ligegyldigt hvad! Jeg har efterhånden lært at et vidst slags udseende ikke kan skabe lykke, men nærmest bare endnu ... Blød er jeg måske, men mit selvværd er højere nu, end når jeg kæmper mig ned i en vægt, som jeg har svært ved at holde i mere en 2 uger.. Kroppen er en smuk ting, som jeg lærer at elske ligegyldigt hvad! Jeg har efterhånden lært at et vidst slags udseende ikke kan skabe lykke, men nærmest bare endnu mere stress.. Sådan er det i hvert fald hos mig!
Jeg elsker kroppe, og har aldrig gået op i sixpack og veins hos andre, ligegyldigt hvor trænet jeg selv var, og når det er sagt er der intet galt i det, og jeg kan sagtens se det tiltrækkende ved det, men det jeg tror på, er at det er det indre der tæller, og at det er det der gør os smukke og tiltrækkende som mennesker. Kroppen i sig selv er bare et hyldester, som vi er heldige nok til at kunne bo i, hvis det giver mening? Dine strækmærker, ar, rynker, farver (på/i øjne, hud, kønsdel, nipples, hår mm.), kropsbehåringer og resten af dig fortæller en unik historie, og det syntes jeg er noget at fejre!
Jeg har slet ikke noget imod at vise alle dele af mig frem (noget er måske bare ikke forbeholdt nettet, for mig personligt), fordi at jeg ikke syntes at kroppen er noget vi behøver være så blufærdige over! At nogle (fx) Instagram profiler vælger at vise alle dele af dem frem, på så naturlige måder.. Det hylder jeg med stor respekt! Jeg forstår udemærket godt, hvorfor mange er så blufærdige og har forståelse for de som nemt dømmer folk der viser hud, fordi at det er sådan vi er blevet oplært (for det meste). Jeg, som person, har bare en meget large tankegang og rummer alles behov og personligheder, så derfor har jeg nemt ved at dele så meget af mig selv både personligt og krops mæssigt. Jeg vælger ikke at dele mine bryster (som et eksempel) fordi jeg personligt ser mine som noget, jeg kun vil dele med en partner jeg er intim med, men jeg elsker at se, når andre inderligt gerne vil dele deres! Jeg syntes det er så sejt, og det giver en større sikkerhed i en selv, når man ser at andre også kan se sådan ud!
(Fortsætter i kommentar)
Read more
MORFAR <span class="emoji emoji2764"></span>️ Min aller kæreste Morfar, det gør så ondt at se dig ligge dér i den hospitalsseng. Det er ...
Media Removed
MORFAR ️ Min aller kæreste Morfar, det gør så ondt at se dig ligge dér i den hospitalsseng. Det er så uretfærdigt at du skal ligge der, for du fortjener det ikke. Det er så uretfærdigt at du i en alder af 81 år, rammes af kræft som bare ikke kan helbredes og som vi kan se gør dig mere og mere svag. Jeg ... MORFAR ❤️ Min aller kæreste Morfar, det gør så ondt at se dig ligge dér i den hospitalsseng. Det er så uretfærdigt at du skal ligge der, for du fortjener det ikke. Det er så uretfærdigt at du i en alder af 81 år, rammes af kræft som bare ikke kan helbredes og som vi kan se gør dig mere og mere svag. 😢 Jeg tænker på dig hvert sekund og håber sådan på, at du bliver frisk nok til at komme ud af den seng og hjem sammen med mormor. ❤️ Tak fordi du sammen med mormor har givet mig verdens bedste gave, ikke bare for nogle år siden, hvor jeg fik en bil, men endnu mere nu, hvor jeg kunne betale min SU-gæld af og få mig en ny computer til skolen ❤️ Morfar, jeg er med dig hele vejen og støtter dig og vil være der for dig!❤️ Jeg elsker dig, verdens bedste morfar ❤️
Read more
Min morgenmad består 4/7 morgener af havregryn (fordi jeg ELSKER havregryn) 3/7 morgener består ...
Media Removed
Min morgenmad består 4/7 morgener af havregryn (fordi jeg ELSKER havregryn) 3/7 morgener består det af noget andet, som for eksempel her brød med smør og ost, peanutbutter og banan, ofte æg til (+kaffe, meget vigtigt). Engang spiste jeg samme morgenmad, alle ugens dage, fordi det i min verden ... Min morgenmad består 4/7 morgener af havregryn (fordi jeg ELSKER havregryn) 3/7 morgener består det af noget andet, som for eksempel her brød med smør og ost, peanutbutter og banan, ofte æg til (+kaffe, meget vigtigt). Engang spiste jeg samme morgenmad, alle ugens dage, fordi det i min verden (dengang!) var sundt. Jeg mærkede aldrig efter hvad jeg virkelig havde lyst til. Hold kæft hvor var det kedeligt. Sundhed er for mig Idag at kunne vælge. At kunne tillade sig selv præcis det du har lyst til. Men hvad sker der når du slipper tanken om alle dine regler. Alle burde. Sund/usund. Mange tænker de strakt ville gå ned og vælte sig i alle de kanelsnegle, flødekager og chokoladecroissanter de kan komme i nærheden af. Måske vil det ske, måske vil du opleve en mere åbenthed og balance i din spisning. Men du kan jo starte med bare at forestille dig hvad du virkelig havde lyst til, hvis der ingen regler var 💭 #sundhed
Read more
<span class="emoji emoji2764"></span>️ Det her skrev jeg i mine noter fredag d. 30 marts kl. 15:14.. “Lige nu sidder jeg og nyder en klar ...
Media Removed
️ Det her skrev jeg i mine noter fredag d. 30 marts kl. 15:14.. “Lige nu sidder jeg og nyder en klar himmel, der sender solkys og kærlighed ned til mig. Det er den første dag i det nye år, hvor man kan være udendørs og samtidig nyde vejret. Det er i hvert fald realiteten for mit vedkommende. Solsorten ... ❤️ Det her skrev jeg i mine noter fredag d. 30 marts kl. 15:14..
“Lige nu sidder jeg og nyder en klar himmel, der sender solkys og kærlighed ned til mig. Det er den første dag i det nye år, hvor man kan være udendørs og samtidig nyde vejret. Det er i hvert fald realiteten for mit vedkommende. Solsorten kvidrer og børnene på legepladsen griner af deres lungers fulde kraft; den slags latter, som er mere ægte end virkeligheden selv. Leende børn kan kun gøre ting lysere. Jeg bliver sgu helt skruk.
Tiden måtte gerne stå stille. Lige her. Også selvom jeg sidder helt alene på en slags forhøjet rund dims, som jeg vælger at bruge til bænk. Jeg sad her i ti skønne minutter, før jeg måtte finde telefonen frem og skrive denne note. Der var noget jeg kom til at undre mig over, når folk gik forbi mig. I et splitsekund følte jeg, at de forbipasserende så mig som værende underlig eller ensom. Underlig fordi jeg sad alene. Men det var ikke faktummet at jeg var alene. Følelsen opstod fordi jeg ikke havde gang i noget. Ingen mobil i hånden. Intet musik i ørerne. Dernæst slog det mig, at jeg havde tolket det forkert. De forbipasserende kunne tydeligt se på mig, mit brede smil og lukkede øjne, som spejdede op mod himlen, at jeg nød hvert sekund i mit eget selskab, lige hvor jeg var. Uden telefon. Uden sociale medier. Uden musik. Uden stress. Bare mig, solen og de syngende fugle.” ❤️ Hvor er du nu? I toget? Går du tur? Er du sammen med nogen du elsker? Læg mobilen fra dig et øjeblik. Træk vejret og lev livet der hvor du er. Ikke i din digitale verden, men der hvor du planter fødderne hver gang du står. Man går glip af mere end man tror, når blikket kun vender nedad i en lille firkantet skærm. Tilstedeværelse, solskin og en positiv tilgang til en god hverdag. Ja tak. ❤️ God dag til dig min ven. 🌱 #liveternu
Read more
Tillykke med fødselsdagen<span class="emoji emoji1f497"></span> Tænker stadig meget på dig hver dag. Nogle gange ville jeg ønske man ...
Media Removed
Tillykke med fødselsdagen Tænker stadig meget på dig hver dag. Nogle gange ville jeg ønske man kunne spole tiden tilbage til, hvor du stadig var her hos os. Savner dig forsat hver dag og vil nok altid gøre det. Dit altid glade smil, dine trygge øjne og din underlige, men helt egen form for virkelig ... Tillykke med fødselsdagen💗 Tænker stadig meget på dig hver dag. Nogle gange ville jeg ønske man kunne spole tiden tilbage til, hvor du stadig var her hos os. Savner dig forsat hver dag og vil nok altid gøre det. Dit altid glade smil, dine trygge øjne og din underlige, men helt egen form for virkelig sjove humor, som altid får mig til at grine lidt for mig selv. Det jeg savner mest er nok din altid så store og ægte kærlighed for folk omkring dig, hvor du altid formåede at gøre hvert enkelt forhold eller venskab unikt og smukt på sin helt egen måde. Jeg forsøger stadig kun at se lyset og det smukke frem for det mørke. Jeg tænker kun på vores gode stunder, som der heldigvis var klart overtal af, frem for den sidste hårde del af din tid som jeg også ved du ville have ønsket, at jeg skulle. Det er dog stadig svært at leve uden dig. Specielt, når der er så mange oplevelser og nye spændende typer af mennesker osv. som man så gerne vil fortælle om. Så mange ting, som man plejede at nyde at snakke med dig om. Tror dog stadig du kigger med, som jeg efterhånden har fået mange underlige oplevelser og tegn på. Tror også du forsat viser vejen for dem du holder af og for dem, der holdte af dig!
Håber du får og har haft verdens bedste dag, hvor end du er. Forhåbenligt med en masse kram og folk, der holder af dig. Solopgangen her i Afrika var utrolig smuk imorges. Det kan ifølge mig kun symbolisere, at du og dit smukke sind stadig er her. Du vil altid være i mit hjerte - Elsker dig 💗💗💗
Read more
Loading...
Jeg var igår med til at fejre at denne skønne laban fyldte 3 år! 🇩🇰 Jeg husker det som var det igår, da dine forældre ringede og sagde at nu havde du endelig meldt din ankomst, og med det samme var jeg på vej til Næstved sygehus, hvor det smukkeste syn mødte mig. Lige siden den dag har du taget mit ... Jeg var igår med til at fejre at denne skønne laban fyldte 3 år! 😘🇩🇰 Jeg husker det som var det igår, da dine forældre ringede og sagde at nu havde du endelig meldt din ankomst, og med det samme var jeg på vej til Næstved sygehus, hvor det smukkeste syn mødte mig. Lige siden den dag har du taget mit hjerte med storm, og jeg kan ikke forstå du er blevet så stor 😱 Tænk et lille væsen kan fylde en med så meget glæde. Gudmor elsker dig ❤️
#Emmalie #3år #storpige #gudmorspige #taknemmelig #taktildinmorogfarfordig @emsesmam
Read more
Smilet går fra øre til øre. En stolt bror(to brødre faktisk). Det er en stor dag. Rigtig stor dag. ...
Media Removed
Smilet går fra øre til øre. En stolt bror(to brødre faktisk). Det er en stor dag. Rigtig stor dag. Tænk engang så sej du er, min lillesøster og en forgangkvinde. Du har besejret mistro, fornuft og endda logik.. men hvad fanden betyder det også i livet!! Du er modig, du er stolt, du er stædig, du ... Smilet går fra øre til øre. En stolt bror(to brødre faktisk). Det er en stor dag. Rigtig stor dag. Tænk engang så sej du er, min lillesøster og en forgangkvinde. Du har besejret mistro, fornuft og endda logik.. men hvad fanden betyder det også i livet!! Du er modig, du er stolt, du er stædig, du er dygtig, du er smuk og du er en fighter.
Hvad er en fighter : ..“en person der kæmper uanset hvor svært situationen eller modstanderen er".. Nogle behøver aldrig, mange må kæmpe i perioder, andre hele livet. Du er en inspiration for mig og jeg vil fighte ved din side, resten af mit liv. Noget er anderledes i dag, jeg kan ikke skydes ned og det skyldes min lillesøster.
I dag skal vi smile, grine og glæde os for du bliver Kandidat.
DU ER KANDIDAT❤️
Jeg er stolt og jeg elsker dig.
Read more
Loading...
I dag har jeg fået en vidunderlig, hjertevarm gave af min søster @krea_pernille, som ejer @bohoshop.dk<span class="emoji emoji1f44c"></span>🏼<span class="emoji emoji2728"></span> ...
Media Removed
I dag har jeg fået en vidunderlig, hjertevarm gave af min søster @krea_pernille, som ejer @bohoshop.dk🏼 Hun ejer også @livink.dk Vi er super gode til at forkæle hinanden, og da vi bor langt fra hinanden, er det altid mega hyggeligt at modtage en pakke, som man ved, der er lagt tanker og ... I dag har jeg fået en vidunderlig, hjertevarm gave af min søster @krea_pernille, som ejer @bohoshop.dk👌🏼✨ Hun ejer også @livink.dk 😍
Vi er super gode til at forkæle hinanden, og da vi bor langt fra hinanden, er det altid mega hyggeligt at modtage en pakke, som man ved, der er lagt tanker og masser af kærlighed i!🎁
Min søster & jeg er ikke vokset op sammen. Faktisk vidste jeg ikke, at hun eksisterede, før jeg en dag, som 15-årig fik en SMS fra @krea_pernille, som skrev, at hun var min søster😳🤯 Jeg tænkte : WHAT THE FUCK? Har mine forældre skjult det for mig hele mit liv? Hvem fanden er I egentligt? 😱
Jeg husker, midt i min hormonraserende krop og hjerne, at det var en mærkelig, anderledes tanke at forlige sig med. Jeg kunne ikke rigtig tage det seriøst, tror jeg.
Jeg havde drenge (læs: MIN MAND) i hovedet, og ikke så meget andet.
Men som 18-årig “vågnede” jeg ligesom op, og var blevet mere voksen, og kunne mærke, at jeg virkelig ville min søster, så vi kom for alvor i kontakt, og jeg kunne ikke forestille mig et liv uden hende, den dag i dag👭
Fra dag ét klikkede vi bare - Og vi er så ens på mange måder, at det ofte skræmmer os begge 😂♥️
Vi er begge selvstændige individer. Vi har begge et stort hjerte. Vi lever og ånder begge for at hjælpe andre mennesker. Vi har begge et vildt temperament (som hos os begge, er blevet bedre med årene😂) Vi er bare ens, trods to forskellige opdragelser og familier.
Jeg er så pisse stolt af hende! Hun har kæmpet sig igennem livet med knubs og skavanker, og fandeme, om ikke hun er selvstændig den dag i dag med TO mega voksende, fantastiske virksomheder. Det er så vildt og jeg ser op til hende hver evig eneste dag.
Som livet dog kan give os små, fantastiske overraskelser en gang imellem.
Jeg elsker dig, søs ♥️💋
#livink #bohoshop #stolt #kreapernille #iværksætter #dygtig #søster
Read more
Jeg forsøger at indføre så meget bevægelse som muligt til dagligt - jeg kender alt til hvor presset ...
Media Removed
Jeg forsøger at indføre så meget bevægelse som muligt til dagligt - jeg kender alt til hvor presset dagens program kan være OG ved at alt tæller. Derfor nyder jeg, at jeg pt har mulighed for at hente pigerne på gå ben eller cykel. I dag blev det fantastisk vejr nydt til og fra børnehave, pigerne ... Jeg forsøger at indføre så meget bevægelse som muligt til dagligt - jeg kender alt til hvor presset dagens program kan være OG ved at alt tæller. Derfor nyder jeg, at jeg pt har mulighed for at hente pigerne på gå ben eller cykel. I dag blev det fantastisk vejr nydt til og fra børnehave, pigerne elsker cykeltraileren og små 4 km sættes på min “konto” (hvem tæller 😉). Det giver mig energi og godt humør, at bevæge mig - OG nyder jeg har overskud til den del igen ❤️ Nu står den på bagning med pigerne i form af pizza og kanelsnegle 🙈

Pas på dig selv - nyd det bevægelse du har overskud til OG HUSK vi alle gør vores bedste. Nogle gange til et 12 tal - andre gange for at overleve ❤️ .
.
.
www.fitmom.dk @nordiccab #nordiccab #livetgåropogned #førogefter #healthyfood #weightloss #harmoni #mommy #stress #balance #kids #children
Read more
En af de ting som jeg mindst bryder mig om, er følelsen af at være udkørt. Jeg tror at det bunder i, at ...
Media Removed
En af de ting som jeg mindst bryder mig om, er følelsen af at være udkørt. Jeg tror at det bunder i, at jeg tidligere ofte var det. Og for at klare mig igennem endnu en arbejdsdag, fyldte jeg godt med kaffe, sukker og energidrikke på... og det føltes bare på ingen måder ret selvkærligt... At presse ... En af de ting som jeg mindst bryder mig om, er følelsen af at være udkørt. Jeg tror at det bunder i, at jeg tidligere ofte var det. Og for at klare mig igennem endnu en arbejdsdag, fyldte jeg godt med kaffe, sukker og energidrikke på... og det føltes bare på ingen måder ret selvkærligt...
At presse sig selv til det yderste, vil bare aldrig føles godt i længden. Og både kroppen og psyken betaler en høj pris...
⠀⠀⠀⠀⠀
Derfor er det virkelig et af de områder jeg værner om nu; min energi.
⠀⠀⠀⠀⠀
Og det er faktisk ret sjældent at jeg føler mig udkørt nu. Naturligvis bliver jeg træt engang imellem, det gør vi alle. Det er naturligt.
Men min energi er langt de fleste dage høj nok til, at jeg vågner frisk om morgenen, nyder min træning, glæder mig til at arbejde, har overskud til lange gåture, at være nærværende med min mand, lave sund mad og ikke falde i sukkerfælden hver eftermiddag eller aften (som tidligere...) og kun være i stand til at være zombie foran tv’et (Ikke at det er noget galt i at se tv engang imellem. Det er bare ærgerligt hvis det er det eneste vi kan overkomme *hver* aften...).
⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg deler hvordan jeg opretter en høj energi, på mail senere i dag, og hvordan du skønne sjæl, kan gøre det samme ♡
⠀⠀⠀⠀⠀
Tjek din indbakke senere i dag.
Er du ikke tilmeldt min mail-liste endnu, hvor jeg deler endnu mere end jeg deler her og på Facebook, er du hjertelig velkommen til at tilmelde dig helt gratis og uforpligtende.
Tilmeld dig på →KarolinaKærsner.dk ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➤ ➤ ➤ Link i profil @Karolina_Kaersner
⠀⠀⠀⠀⠀
Skøn dag til dig ♡
~ Karolina Kærsner
___________________________________
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg hjælper dig til at skabe en krop & et liv du elsker!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
K A R O L I N A K Æ R S N E R . D K
Read more
Forhold er ikke altid nemme , men hvorfor skulle de også være det ? Jeg værdsætter faktisk uenigeheder ...
Media Removed
Forhold er ikke altid nemme , men hvorfor skulle de også være det ? Jeg værdsætter faktisk uenigeheder , debatter , og diskutioner . Bare ikke altid med denne mand Kender ingen der argumenterer stærkere , og har holdninger og principper der er så stærke af en hver kan glemme at omvende ham . ... Forhold er ikke altid nemme , men hvorfor skulle de også være det ? Jeg værdsætter faktisk uenigeheder , debatter , og diskutioner . Bare ikke altid med denne mand 😂 Kender ingen der argumenterer stærkere , og har holdninger og principper der er så stærke af en hver kan glemme at omvende ham . (At det faktisk er lykkes mig , er en kæmpe sejr) 😜 Men når det er sagt, så er det samtidig det, jeg elsker og respekterer ved ham. Jeg tror alle synes deres partner, som er den de er aller tættest på, den som du spejler og deler livet på godt og ondt med, samtidig er den som kan være allermest irriterende . Men der er nogen øjeblikke blandt en, som er så stærke og betydningsfulde, at det overgår de små bagateller. Jeg spurgte igår Emil om han tror han ville kunne svare rigtig på 20 spørgsmål omkring mig uden at fejle . Den selvsikre type kigger bare op og afventer selvsikkert 🙄 MEN manden præsterede, at svare rigtig på samtlige spørgsmål. Der omhandlede alt fra hvad jeg prioterer højest i livet, passioner, til hvilket blad , sko mærke , osv er mit yndlings . Det gik faktisk op for mig, at jeg ikke kender et menneske der er mere opmærksom på hvem jeg er , hvad jeg står for , og mest af alt hvad der betyder noget for mig . At være tilstede ved samtale , være lyttende og nærværnede giver så meget mere til et forhold , end bare det at være sammen. Selvom jeg mener han kan sidde begravet i sin tlf , ikke hjælpe med at sætte i opvasken eller give børnene aften bad når det passer mig , så er han tilstede, selv når jeg ikke tror han er det . Jeg skal helt sikkert være bedre til at trække vejret og ikke stresse for alt står som et glansbillede og nogen gange bare lade det hele sejle , for i disse momenter finder man ud af at alt det omkring en er lige gyldigt , hvis bare man har hinanden , og små dumme hverdags diskutioner bliver minimeret og overflødige.

Ham her elsker jeg langt ind i sjælen for den han er , men også for den måde han kender hver en styrke og svaghed ved mig , altid sætter mig først , men også for at være den mest stædige , sort / hvid , jeg vil have ret type . Havde nok løbet om hjørner med dig hvis du var anderledes 😜
Read more
Loading...
Elsker dette quote<span class="emoji emoji2728"></span> Alting sker for en grund, selvom man ikke altid ser det. Jeg havde brug for en ...
Media Removed
Elsker dette quote Alting sker for en grund, selvom man ikke altid ser det. Jeg havde brug for en ny start, sendte det ud i universet, og min nye start landede i min indbakke dagen efter. Det er helt i orden hvis i ikke tror på law of attraktion, men jeg har fået så meget Bullshit af at tro på det, ... Elsker dette quote✨
Alting sker for en grund, selvom man ikke altid ser det. Jeg havde brug for en ny start, sendte det ud i universet, og min nye start landede i min indbakke dagen efter.
Det er helt i orden hvis i ikke tror på law of attraktion, men jeg har fået så meget Bullshit af at tro på det, og snakke om det, og jeg syntes personligt der skal være plads til alle, og for mig har det virket rigtig mange gange, og mit liv har ændret sig gevaldigt siden jeg begyndte at inkorporere det i mit liv, så hvorfor bruge så meget energi på at hate og skrive lange negative kommentarer om, hvorfor det ikke fungere? Det skader jo ikke dig, at jeg vælger at tro på det 🤷🏻‍♀️
Jeg vil lige fastslå at jeg ikke er sur over det, jeg forstår bare ikke hvorfor man som menneske, vil spilde sin tid på at sprede negativitet og have så lukket et sind, når det faktum at vi er i live på denne fantastiske planet, er bevis på at alt er muligt. Der er så mange ufattelige ting på denne klode, at vi umuligt kan vide hvordan alt fungere✨
Min lille tirsdag note til jer der læser med, er at prøve at åbne sindet lidt! Det kan ikke skade 🤷🏻‍♀️ *det gælder alt, ikke bare det jeg snakker om selvfølgelig*
Read more
Jeg har været ret fortvivlet på det sidste, fordi jeg stadig ikke har et sted at være med mine klienter ...
Media Removed
Jeg har været ret fortvivlet på det sidste, fordi jeg stadig ikke har et sted at være med mine klienter 😬 Jeg er ved at finde ud af det og stoler på at alt nok skal give mening ️Men jeg glæder mig og elsker at undervise ️ Idag fik jeg den dejligste besked fra en af mine tidligere deltagere på et af ... Jeg har været ret fortvivlet på det sidste, fordi jeg stadig ikke har et sted at være med mine klienter 😬 Jeg er ved at finde ud af det og stoler på at alt nok skal give mening ✌️Men jeg glæder mig og elsker at undervise ❤️ Idag fik jeg den dejligste besked fra en af mine tidligere deltagere på et af mine bevægeglæde hold ❤️ Bevægelse handler hverken om straf eller at skulle være den bedste. Du behøver faktisk ikke at performe når du bevæger dig... Bevægelse kan være en måde hvor du kan lære dig selv bedre at kende, få mere nydelse, sundhed og glæde ind i dit liv 🕺 Hun skrev: “Det fede ved bevægeglædeholdene hos Nina er blandt andet at få lov at reflektere over det, jeg mærker og føler, når jeg bruger min krop. Det er som om, jeg har givet min krop et sprog, eller at jeg har lært at tale med den, og vi er blevet et makkerpar istedet for modstandere. Nu hvor vi taler sammen og taler samme sprog, så forstår vi hinanden og har det meget bedre sammen min krop og jeg. Det er fanme fedt. I aften skal jeg til dans for første gang. Totalt grænseoverskridende og skørt, men min krop har faktisk vist sig at kunne danse uden at få ondt, og den siger, den ret godt kan godt lide det, og så er det sgu en hel del sjovere end at tælle kalorier på en stepmaskine. Bevægelse og træning har altid været skide surt for mig, men ikke en eneste gang har jeg haft lyst til at blive hjemme fra Ninas hold, fordi jeg ikke skulle leve op til noget eller nogen hos hende. Jeg skulle faktisk bare lytte til og mærke min krop. Den lektie har jeg nu lært at tage med mig i min egen træning. Jeg laver det min krop kan og har lyst til, fordi det gør mig glad og gør mig godt. Og jeg har aldrig bevæget mig så meget som nu. Det er sgu lidt pudsigt, og alt for mega fedt! Tak Nina." Der var ikke plads til hele hendes fine besked, så jeg har taget min blog i brug for første gang i meget lang tid 😃 Tjek linket i min bio hvis du har lyst til at læse mere om bevægeglæde ❤️ #ninafrahorsens #hverdagssund #bevægeglæde #psykomotorik
Read more
Hvor lækker kan man lige blive!<span class="emoji emoji1f60d"></span> Min aller dejligste, lækreste, sødeste, charmerende, bedste ...
Media Removed
Hvor lækker kan man lige blive! Min aller dejligste, lækreste, sødeste, charmerende, bedste sanger Thor jeg elsker dig virkelig højt, da jeg stod og i skulle give autograf til mig, havde så mange spørgsmål, men da jeg stod foran jer, der kom ingen ord, ingen ord, og det var så træls for jeg ... Hvor lækker kan man lige blive!😍 Min aller dejligste, lækreste, sødeste, charmerende, bedste sanger❤ Thor jeg elsker dig virkelig højt, da jeg stod og i skulle give autograf til mig, havde så mange spørgsmål, men da jeg stod foran jer, der kom ingen ord, ingen ord, og det var så træls for jeg havde set frem til at jeg skulle sige til dig at jeg elsker dig Thor, men kunne ikke min mund var tom for ord, jeg var mundlam næsten resten af dagen!❤ I betyder ufattelig meget, jeg lå flere timer efter jeg kom hjem og græd, og græd, græd, det går mig så meget på at jeg var mundlam, og i dag har jeg pisse ondt i halsen fordi jeg skreg så meget😍❤ Men det var virkelig en GAR dag, og igen tak for din tid Asta @xbyasta og det var virkelig over ekstremt dejligt at at se jer drenge! @anthonedwards @thorfarlov JEG ELSKER JER VIRKELIG!😘 Hvis i ser dette vil i så ikke please skrive jeres nummer til mig i direkt deler det ikke ud!!❤❤ Det vil betyde alt😘 Drenge jeg kom som citygirl og forlader som FUCKING citygirl❤ Knuzz fra jeres støreste fan Simone😭
Read more
Loading...
Fitness for dig? Efter endnu en fed weekend, med en masse skønne atleter og kulminationen på en ...
Media Removed
Fitness for dig? Efter endnu en fed weekend, med en masse skønne atleter og kulminationen på en masse måneders ekstremt hårdt arbejde, fik jeg endnu engang bevist for mig selv, at jeg elsker mit arbejde, og de mennesker jeg omgiver mig med. Jeg havde i år et hold af helt fantastiske mennesker ... Fitness for dig?

Efter endnu en fed weekend, med en masse skønne atleter og kulminationen på en masse måneders ekstremt hårdt arbejde, fik jeg endnu engang bevist for mig selv, at jeg elsker mit arbejde, og de mennesker jeg omgiver mig med. Jeg havde i år et hold af helt fantastiske mennesker med. Alle dem jeg havde med i år, havde da de startede ved mig, ikke meget ide om hvad et sådan stævne i virkeligheden indebærer, og fælles for dem alle var at de startede på et ret lavt niveau ved opstart -og de endte alle i helt overdrevet flot form. De indfriede allesammen mine forventninger, og meget mere til. Flere fik virkelig smag for det, andre kommer nok ikke til at gøre det igen, præcis derfor vi har et stævne som NC. Opslag senere:) Fitness - hvad er fitness for dig?
Fitness er så mange ting, og på så mange niveauer. Det kan være alt fra løb, til zumba, til let hygge styrketræning, til dyb og seriøs træning. Jeg elsker det, ligesom mange andre. Jeg har dyrket det, hvis jeg selv skal sige det meget seriøst, i mange mange år efterhånden. Jeg er en halvstor fyr, jeg har været noget større end nu, men er nu på et fint niveau, synes jeg selv. Jeg er nok noget større end de fleste, og også større end hvad nogle synes man skal være. Jeg har oplevet at blive råbt efter, kaldt grim, usund og ting der er meget værre. Og misforstå mig ikke, jeg har jo selv valgt at være så seriøs, og smiler egentlig bare af folk der har behov for at nedgøre andre, da jeg tænker de må have nogle problemer selv. Men der jeg vil hen med det jeg skriver er, at fitness er så meget. Hvorfor er min måde at gøre det på, mere forkert end personen der vælger at løbe en ironman, en sport jeg har dyb respekt for. Hvorfor kan man ikke bare have respekt for hinanden, ligesom jeg også har dyb respekt for kvinden på 150 kg, som gerne vil tabe sig, som jeg iøvrigt også hjælper en del med? Eller den tynde fyr, der bare gerne vil tage på. Jeg er en altid glad dreng, er mere fredelig end en 8 årig pigespejder, går altid pænt klædt og er godt opdraget hjemmefra. Opslaget skulle ikke handle om mig, men hav nu respekt for hinanden, og vær glade på hinandens vegne- uanset hvad for en vej i livet man har valgt.
Read more
Den her pige betyder så ubeskriveligt meget for mig! Jeg elsker din personlighed! Dit grin er så ...
Media Removed
Den her pige betyder så ubeskriveligt meget for mig! Jeg elsker din personlighed! Dit grin er så skønt, og så er du bare ubeskrivelig dejlig! Jeg kan sige alt til dig! Der er sådan ingen grænser ! Og kæft du er en dejlig veninde. Selv om vi har kendt hinanden i så kort tid, bliver vi tættere og tættere ... Den her pige betyder så ubeskriveligt meget for mig! Jeg elsker din personlighed! Dit grin er så skønt, og så er du bare ubeskrivelig dejlig!
Jeg kan sige alt til dig! Der er sådan ingen grænser ! Og kæft du er en dejlig veninde. Selv om vi har kendt hinanden i så kort tid, bliver vi tættere og tættere for hver dag der går!
Jeg er så fucking taknemmelig for at have dig i mit liv! Der går ikke en dag hvor jeg ikke snakker med dig ❤️ du har allerede hjulpet mig med så meget, og du ved jeg altid vil hjælpe dig!
Du er min pandekage! Jeg elsker dig så fucking højt! Det kan ikke beskrives! ❤️❤️❤️- vi ved jo alle hvem vi skal takke, det er jo hans skyld vi kender hinanden. Så tak! Du ved hvem du er ! Og er sikker på du læser det her 😘
Read more
Når jeg siger jeg er stolt af min mor, så mener jeg det helt ind i hjertet. Jeg har bla. kæmpestor respekt ...
Media Removed
Når jeg siger jeg er stolt af min mor, så mener jeg det helt ind i hjertet. Jeg har bla. kæmpestor respekt for mennesker der realiserer deres drømme og gør deres eventyr til virkelighed - og det formår min mor i høj grad. Hun ville gerne drive et b&b i Spanien - og det er hvad hun gør lige nu, på egen ... Når jeg siger jeg er stolt af min mor, så mener jeg det helt ind i hjertet. Jeg har bla. kæmpestor respekt for mennesker der realiserer deres drømme og gør deres eventyr til virkelighed - og det formår min mor i høj grad. Hun ville gerne drive et b&b i Spanien - og det er hvad hun gør lige nu, på egen hånd. Hun er en selvstændig, powerkvinde med ben i næsen og som kan ALT selv💪🏼 Hun har lært mig at kvinder skal tjene deres egne penge, at man må yde for at nyde, og at jeg skal skabe mig et selvstændigt ‘jeg’ og aldrig være afhængig af nogle, hverken økonomisk eller på anden vis. Min mor har indimellem lært mig tingene på den hårdere måde😂, og den dag idag kan jeg kun være hende evigt taknemmelig for at have vist mig livet uden filter - selvom nogle måske kan tro det er synd for mig. Jeg elsker dig, jeg elsker dit stærke, kraftfulde væsen og jeg elsker at du har gjort mig til den jeg er idag❤️ Glædelig mors dag - du er ‘the greatest of them all’ 👸🏼 @linsekessler100procent
Read more
Loading...
Jeg elsker det her billede fra Peru. I juli. Jeg husker mig selv på at jeg har brugt året (mest) godt. ...
Media Removed
Jeg elsker det her billede fra Peru. I juli. Jeg husker mig selv på at jeg har brugt året (mest) godt. Jeg synes også jeg har brugt det dumt. Som om jeg blev ved med at satse alt på samme spring, som så aldrig helt blev til noget. Der blev taget tilløb mange gange og da jeg var langt inde i springet og ... Jeg elsker det her billede fra Peru. I juli. Jeg husker mig selv på at jeg har brugt året (mest) godt. Jeg synes også jeg har brugt det dumt. Som om jeg blev ved med at satse alt på samme spring, som så aldrig helt blev til noget. Der blev taget tilløb mange gange og da jeg var langt inde i springet og hverken kunne eller ville stoppe, opdagede jeg at det ikke var et tandemspring. Som jeg troede. Men det må man jo gøre, springe, tro på ting, bruge energi der hvor man tror den kan noget specielt, og når det så viser sig at det intet kunne, så må man huske på alt det smukke der trods alt lykkedes. Også når man ender i luften alene og efterfølgende må tage faldet. Alene.
Jeg husker i stedet på alt det fantastiske jeg har oplevet i år, udsigten fra teltet den aften i Peru. USA turen med ungerne. Kilimanjaro. Og siger ret opgivende igen: Hej. jeg hedder Michelle Hviid, jeg er 46 år og single. Jeg føler mig brændemærket som forkert og læser citater a la “Brug energien på mennesker der ikke finder dig svær at elske”. Og det er paradokset, jeg føler mig elskelig. Mere end nogensinde. Det sker bare ikke. Så fylder jeg noget andet ind i livet. Yoga, løb, bøger. Det behøver ikke engang være “Der er intet galt med mig bøger”, det har jeg opdaget. Måske derfor jeg trods alt er så rolig og hel.
Read more
<span class="emoji emoji2764"></span>️ Savner du energi og overskud i hverdagen? Hvad gør dig egentligt glad og veltilpas? Rikke ...
Media Removed
️ Savner du energi og overskud i hverdagen? Hvad gør dig egentligt glad og veltilpas? Rikke hun gør sku mig glad 👭️ Jeg elsker at have veninder omkring mig som jeg kan dele alt med! Det er det vildeste oxytocin boost Og så elsker jeg at danse! Og rejse 🏝 . Hele marts og april kan ... ❤️
Savner du energi og overskud i hverdagen?
Hvad gør dig egentligt glad og veltilpas?
Rikke hun gør sku mig glad 😜👭❤️
Jeg elsker at have veninder omkring mig som jeg kan dele alt med!
Det er det vildeste oxytocin boost 😄😄
Og så elsker jeg at danse! 💃
Og rejse 🏝🙌😍
.
Hele marts og april kan du få en en gratis introsamtale med mig
20-30 min. over telefonen.
- Her afdækker vi sammen din drøm.
- Hvad der pt. stopper dig i at nå den.
- Og det første skridt til at komme igang.
☀️Alt du skal gøre er at skrive en privatbesked med navn, nummer og udfordring - så ringer jeg dig op☀️ .
Og så ønsker jeg dig en helt igennem vidunderlig dag!
Om du er helt flad eller total oppe at ringe - ja så er du helt perfekt som du er 😘

#ståstærktidigselv #energi #personligudvikling #duergodnok 🙌❤️ #søghjælp #tingtagertid #veninder - gæt hvad vi så i biffen?? 😜😆
Read more
Skat du må aldrig tvivle på os to! <span class="emoji emoji1f60d"></span> Du er det menneske der betyder mest for mig! <span class="emoji emoji1f60d"></span> Jeg er simpelthen ...
Media Removed
Skat du må aldrig tvivle på os to! Du er det menneske der betyder mest for mig! Jeg er simpelthen så glad for at vi begyndte at snakke sammen igen! Er 100 gane gladere når jeg er sammen med dig! Vi kan dog godt være uvenner i nogle timer, men heller ikke længere end det. Vi har seriøst de bedste ... Skat du må aldrig tvivle på os to! 😍 Du er det menneske der betyder mest for mig! 😍 Jeg er simpelthen så glad for at vi begyndte at snakke sammen igen! 😍 Er 100 gane gladere når jeg er sammen med dig! 😍Vi kan dog godt være uvenner i nogle timer, men heller ikke længere end det. 😍 Vi har seriøst de bedste stunder sammen, og vi må snart få nogle flere. 😍 Jeg elsker dig Emilie, du er seriøst min alting! 😍
Read more
Kære Charlie. Tak for de bedste 10 måneder i mit liv ❣️ De har været fyldt med lykke, glæde og til tider ...
Media Removed
Kære Charlie. Tak for de bedste 10 måneder i mit liv ❣️ De har været fyldt med lykke, glæde og til tider frustration. Jeg har lært at tilsidesætte mine egne behov, jeg har lært ikke at stresse over småting og vigtigst af alt, så har jeg lært hvad kærlighed virkelig er. Jeg havde aldrig i min vildeste ... Kære Charlie. Tak for de bedste 10 måneder i mit liv ❣️ De har været fyldt med lykke, glæde og til tider frustration. Jeg har lært at tilsidesætte mine egne behov, jeg har lært ikke at stresse over småting og vigtigst af alt, så har jeg lært hvad kærlighed virkelig er. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle blive en af dem, der postede billeder af min baby på Instagram. Men man har et standpunkt til man tager et nyt 😂 I dag klipper vi navlesnoren og en ny hverdag begynder. Du starter i vuggestue og jeg skal starte arbejde igen. Jeg kommer til at skynde mig hjem fra arbejde hver dag, så jeg jeg kan kysse på mine store bløde kinder, og weekenderne kommer til at få en helt ny betydning. Selvom det gør så ondt, at jeg skal tilbringe mere tid på arbejdet end sammen med dig, så skal vi nok klare den. Vi har så mange gode oplevelser sammen forude. Charlie min skat, jeg elsker dig 💙 Tøjet Charlie har på er fra @fredsworldbygreencotton og er modtaget som gave 🎁 #kaosibaggrunden #storedreng #vuggestuestart #bygreencotton #fredsworldbygreencotton #minstorekærlighed #savlekongen
Read more
I dag har jeg ikke bare mistet min mormor, men min aller bedste ven og evige støtte. Jeg kan ikke forstille ...
Media Removed
I dag har jeg ikke bare mistet min mormor, men min aller bedste ven og evige støtte. Jeg kan ikke forstille mig et liv uden dig, men jeg ved du må være et bedre sted nu. Tak for alt det du har givet mig. Alle dine ord, grin og kram. Jeg elsker dig for evigt I dag har jeg ikke bare mistet min mormor, men min aller bedste ven og evige støtte. Jeg kan ikke forstille mig et liv uden dig, men jeg ved du må være et bedre sted nu. Tak for alt det du har givet mig. Alle dine ord, grin og kram. Jeg elsker dig for evigt ❤️
Min sjove og smukke kæreste/bedsteveninde og jeg har været sammen i et år nu. Jeg elsker dig Banna, ...
Media Removed
Min sjove og smukke kæreste/bedsteveninde og jeg har været sammen i et år nu. Jeg elsker dig Banna, og er uendeligt taknemmelig for ALLE de minder vi har fået det sidste år (næsten halvandet år)️ Jeg har aldrig formået, at lave SÅ mange sjove og mærkelige ting med et menneske før, og det ville ... Min sjove og smukke kæreste/bedsteveninde og jeg har været sammen i et år nu. Jeg elsker dig Banna, og er uendeligt taknemmelig for ALLE de minder vi har fået det sidste år (næsten halvandet år)🍀✈️ Jeg har aldrig formået, at lave SÅ mange sjove og mærkelige ting med et menneske før, og det ville jeg aldrig være foruden ❤️- Kom hjem så vi kan fejre os, selvom vi er gode til at gøre det hver dag 🤭😂 Glæder mig til flere minder med dig, og specielt til at se, hvilke åndssvage ting vi finder på 🤪 Din Alex
Read more
Fuck jeg er så glad for at jeg så dig igen. Jeg har ikke set dig i 4 år efter du rejste og nu, nu ser jeg dig ...
Media Removed
Fuck jeg er så glad for at jeg så dig igen. Jeg har ikke set dig i 4 år efter du rejste og nu, nu ser jeg dig og er så glad for det. 4 år, wow. Jeg var bange for du ikke kunne genkende mig, men da jeg kom ind af døren og du så mig sagde du. I have miss you in 4 years. Jeg var så lykkelig. Jeg savner dig nu når du ... Fuck jeg er så glad for at jeg så dig igen. Jeg har ikke set dig i 4 år efter du rejste og nu, nu ser jeg dig og er så glad for det. 4 år, wow😱. Jeg var bange for du ikke kunne genkende mig, men da jeg kom ind af døren og du så mig sagde du. I have miss you in 4 years. Jeg var så lykkelig. Jeg savner dig nu når du er rejst til England igen, men jeg er glad for jeg kan komme til dig denne gang på din føz😀❤️❤️jeg elsker dig og jeg ved du ikke kan forstå dansk, men jeg ved du forstår når jeg siger i love you. Så... I love you Sofia my sister 😘😘❤️😿
Read more
V I L D • med jer. Det er lige hvad jeg er <span class="emoji emoji2764"></span>️ <span class="emoji emoji2764"></span>️ <span class="emoji emoji2764"></span>️ I sender dagligt SÅ meget kærlighed til mig og bakke mig ...
Media Removed
V I L D • med jer. Det er lige hvad jeg er ️ I sender dagligt SÅ meget kærlighed til mig og bakke mig op, når jeg er sårbar. For det er jeg uendelig taknemmelig🏼 . En af de ting som mange af jer skriver til mig er, at jeg har en virkelig behagelig stemme og at I derfor elsker at lytte til mine storys ... V I L D • med jer. Det er lige hvad jeg er ❤️ ❤️ ❤️ I sender dagligt SÅ meget kærlighed til mig og bakke mig op, når jeg er sårbar. For det er jeg uendelig taknemmelig🙏🏼
.
En af de ting som mange af jer skriver til mig er, at jeg har en virkelig behagelig stemme og at I derfor elsker at lytte til mine storys ☺️✨❤️ Det kommer VIRKELIG bag på mig 😳 Jeg havde i en årrække en kæreste der ofte fortalte mig, at min stemme ikke var til at holde ud at hører på...💔 Og det gjorde faktisk, at jeg til sidste troede på ham😔
.
Det har I healet🙏🏼 ved gentagende gange at minde mig om, at han ikke har ret... Jeg er jer SÅ taknemmelig🙏🏼 I har givet mig min stemme tilbage🙏🏼❤️ Og som tak har jeg faktisk lavet en lille kærlighedsgave til jer ☺️🎁
.
Kan I huske, at jeg ville vide hvilke egenskab I allerhelst ville være? Egenskaberne skulle jeg bruge i 1 ud af 2 selvværds boostende morgenvækninger som jeg har lavet til jer på min nye kanal på #wakiewakie 😃✨
Wakiewakie er en app du downloader gratis på din telefon! På app kam du så finde min kanal Frk.Cindie, der ligger under kategorien “Livsstil”. - Trykker du følg, kan du altid nemt finde mig igen og så kan jeg se at du har lyst til at lytte med 🙏🏼❤️
Nåh men der ligger altså nu to morgenvækninger klar, så du i stedet for den der trælse alarmlyd, nu kan vågne op til min kærlige stemme, der giver dig et morgenboost lige fra starten 😃❤️✨
.
Så vær så go’ skønne dig, en kærlighedgave fra mig til dig 🎁 Fordi du for mig er helt uundværlig 🙏🏼❤️✨
————————————————————————
#kærlighedsgave #morgenvækning #takfordig #kærlighed #selvværd #selvkærlighed #powerboost #alterlove #perfektuperfekt #elskdigselv #sundhedstarterindefra
Read more
(Næsten) i går skrev vi om vores workshop, hvor vi fik mulighed for at fortælle om, hvad det betyder ...
Media Removed
(Næsten) i går skrev vi om vores workshop, hvor vi fik mulighed for at fortælle om, hvad det betyder for os at tro på Jesus og at komme i KFS på gymnasiet 🗨✝ En af os sagde: "Jeg er kristen, fordi jeg tror der er mere mellem himmel og jord end hvad vi lige kan se og røre ved. At verdens kærlighed og ... (Næsten) i går skrev vi om vores workshop, hvor vi fik mulighed for at fortælle om, hvad det betyder for os at tro på Jesus og at komme i KFS på gymnasiet 🗨⛪✝ En af os sagde:
"Jeg er kristen, fordi jeg tror der er mere mellem himmel og jord end hvad vi lige kan se og røre ved. At verdens kærlighed og godhed må komme fra noget større end os selv. Jeg tror også, at Gud er kærlighed, og at kærlighed er meningen med livet og grunden til at stå op om morgenen dag efter dag." ❤❤❤ En anden af os sagde: "Kristendommen betyder rigtig meget for mig da det er "et sted" jeg altid har lov til at trække mig tilbage og være alene med min bedste ven som altid har tid til at give mig et lyt. Jeg ved han aldrig har for travlt til mig og altid værdsætter mit selskab. Samtidig er det også enormt fedt at få lov til at samles med mine venner, som jeg bl.a. gør i KFS'en, og snakke om Jesus eller hvad der nu ellers går og fylder i ens hverdag." 💒🙌💪 Og en tredje sagde:
"For mig er der en kæmpe værdi i det kristne fællesskab. Der er mennesker med det samme trosgrundlag og værdigrundlag som en selv - at man er skabt af en Gud og elsket af ham -, men som stadig kan diskutere de ting, man ikke er enige om. Samtidig er det mennesker man kan diskutere sine inderste trostanker med - om det er en nagende tvivl eller en brændende glæde. Det kristne fællesskab stikker dybere end nogen andre - der er plads til alt hvad man kommer med - stort som småt."
❤👨‍👩‍👧‍👦👌 At være i en relation til Jesus sætter fri. Her skal vi ikke præstere for at være elsket. Vi tror, at Jesus elsker dig og mig! Det var bare en mega fedt at få mulighed for at fortælle det til elever på vores gymnasium #takGud #digværeære
Read more
Gratis salat og bobler - det er en kombination jeg er vild med 🥗🥂Kæmpe #shoutout til de fantastiske ...
Media Removed
Gratis salat og bobler - det er en kombination jeg er vild med 🥗🥂Kæmpe #shoutout til de fantastiske #salatpushere ved @wedodk ️ de har knoklet som syge aber og skabt sen vildeste nye #salatbar ved Vandløse station - alt deres hårde slid og slæb, jord under neglene, snittet, skåret, bagt, ... Gratis salat og bobler - det er en kombination jeg er vild med 🥗🥂Kæmpe #shoutout til de fantastiske #salatpushere ved @wedodk ❤️ de har knoklet som syge aber og skabt sen vildeste nye #salatbar ved Vandløse station - alt deres hårde slid og slæb, jord under neglene, snittet, skåret, bagt, vasket, tørret, stegt, kogt og sylteri skal skuds fejres 🙌🏻🌟 de har skabt den vildeste butik, her kan du få din salat præcis som du vil, vejet af eller ej, bland selv eller vælg een af deres egne lækre varianter og det hele passer ALTID med een syndig romkugle til dessert 🎂 har du ikke smagt deres romkugler ? Skam dig ☝🏻 elsker du dig selv -så smager du den 😍😋 i morgen åbner de denne butik og kig forbi de smilende #salatpushere som byder på smagsprøver og et glas 🍸 til at skylle ned med - det høre sig jo til 😉 glæder mig helt vildt og vil lige afsløre at det faktisk er mig som har regnet alle kalorierne ud på salaterne - til dem som går op i det 😝 de kan altså også godt lide deres romkugler 😘 #jernbanealle #vanløse #sundmad
Read more
Forestil dig en morgen hvor du klapper i hænderne og kort, med ord, sætter en dagsorden for det kommende ...
Media Removed
Forestil dig en morgen hvor du klapper i hænderne og kort, med ord, sætter en dagsorden for det kommende døgn. Positive bekræftelser virker og det er svært, at undvære det nye ritual, når man først har oplevet effekten. Svært at være utilfreds, når man tænker positivt. Svært at føle smerte. De ... Forestil dig en morgen hvor du klapper i hænderne og kort, med ord, sætter en dagsorden for det kommende døgn. Positive bekræftelser virker og det er svært, at undvære det nye ritual, når man først har oplevet effekten.

Svært at være utilfreds, når man tænker positivt. Svært at føle smerte.

De ord du former med din mund og siger højt. De tanker du tænker… er som indre kontakter. Forbindelser fra din hjerne til din krop. De føder en følelse og du bliver den følelse.

Begynd din dag med positive bekræftelser og mærk hvordan du øjeblikkeligt oplever en stemning af noget, der var bedre end det du kom fra. Hold fast i den stemning og den energi der følger med.
Bekymringer bliver erstattet af troen på at alt vil falde på plads.

Uro med ro.

Tvivl med tro.

Bange anelser med håb.
10 bud på bekræftelser der kan løfte dig stærk gennem dagen:
1.Det bliver en fantastisk dag

2.Hvor er jeg heldig – jeg tækker vejret, lever og elsker

3.Alt er muligt, jeg ved det og jeg kan mærke det

4.Denne dag vil bringe en masse godt med sig

5.Jeg er elsket

6.Der er så meget at være taknemmelig over

7.Jeg mærker en styrke og en kraft vokse indeni mig

8.Der er så meget at glæde sig over

9.Jeg kan mærke hvordan energien breder sig i min krop

10.Denne dag er min og jeg ser frem til alt, hvad der skal ske
Tillad ikke, at de negative tanker, modløshed og smerte får lov til at bestemme over dine timer, dit energiniveau og din kærlighed.

Dette er mine bekræftelser – du kan formulere dine egene så de passe lige præcis til dig.

Husk … de må kun være rettet mod det bedste, det gode og det glade budskab… thi det er det, din hjerne vil huske og din krop vil mærke.

#kunstenatleve #positivebekræftelser #family #kvinde #kvindeliv #kærlighed #endagizoo
@mariafmunch
@tobiasthor
Read more
Noah du er mega sjov du er den lillebror jeg aldrig har fået , Nicole du er bare som du er og det er det ...
Media Removed
Noah du er mega sjov du er den lillebror jeg aldrig har fået , Nicole du er bare som du er og det er det jeg kan lide ved dig , liv og Laura i er det for mig når jeg er ligt ked af det eller bare ikke er glad i er der også når jeg er glad det er derfor jeg elsker jer , mor, far, Nike , Trine og panda jeg elsker jer ... Noah du er mega sjov du er den lillebror jeg aldrig har fået , Nicole du er bare som du er og det er det jeg kan lide ved dig , liv og Laura i er det for mig når jeg er ligt ked af det eller bare ikke er glad i er der også når jeg er glad det er derfor jeg elsker jer , mor, far, Nike , Trine og panda jeg elsker jer af hele mit hjerte og jeg kan ikke sige for mange gange at i betyder alt jeg kan ikke leve uden jer i er og har altid været der når jeg ikke har været så glad eller når jeg har bro for nogen at snakke med elsker jer over alt på jorden 💋💋💋😍😍 #elskerdem❤️ #elskerdemallesammen
Read more
3 måneder med ham her i dag<span class="emoji emoji1f60d"></span> Jeg siger det konstant, men jeg havde aldrig nogensinde i mit liv troet, ...
Media Removed
3 måneder med ham her i dag Jeg siger det konstant, men jeg havde aldrig nogensinde i mit liv troet, at jeg ville være så heldig at finde en som ham! To uger før jeg mødte ham, skulle jeg være flyttet til Aalborg, men der kom noget i vejen der tvang mig til at blive i Lemvig.. På daværende tidspunkt ... 3 måneder med ham her i dag😍
Jeg siger det konstant, men jeg havde aldrig nogensinde i mit liv troet, at jeg ville være så heldig at finde en som ham!
To uger før jeg mødte ham, skulle jeg være flyttet til Aalborg, men der kom noget i vejen der tvang mig til at blive i Lemvig.. På daværende tidspunkt var jeg så skuffet og sur, men der er en mening med alting, og verden ville have jeg skulle finde @kimsandbaek 😭❤️
På de 5 1/2 måneder vi har kendt hinanden, har vi været igennem rigtig stor glæde og rigtig stor smerte. Han har allerede bevist mig, at han står med mig for better or worse and in sickness and health (så vi kan basically godt blive gift nu, where’s my ring bitch?? Ej😂😂 Jokes selvfølgelig).
Kim.. du er hvem jeg vil stå med resten af mit liv, og jeg vil kæmpe for dig så længe jeg lever... 💛 aldrig har jeg været så sikker på noget i mit liv!! Tak fordi du lytter til mig, respektere mig, tror på mine drømme og støtter mig i alt ✨
Jeg elsker dig❤️
Read more
Den værste dag i mit liv! I dag måtte jeg sige farvel til min lille Luna pige, min tro følgesvend igennem ...
Media Removed
Den værste dag i mit liv! I dag måtte jeg sige farvel til min lille Luna pige, min tro følgesvend igennem ti år. Du betyder så meget for mig det kan ikke beskrives med ord! Jeg er så lykkelig over vi fik vores sidste Luna-Kean hugge tur igår, med de gode frikadeller fra slagteren, som du elsker Du ... Den værste dag i mit liv! I dag måtte jeg sige farvel til min lille Luna pige, min tro følgesvend igennem ti år. Du betyder så meget for mig det kan ikke beskrives med ord! Jeg er så lykkelig over vi fik vores sidste Luna-Kean hugge tur igår, med de gode frikadeller fra slagteren, som du elsker 😘Du har kæmpet alt hvad du kunne, men nu tog den lorte sygdom til kraft dig fra mig 😢 jeg er helt knust ved slet ikke hvad jeg skal gøre af mig selv, uden dig ved min side😥❤️! men ved du har fået fred og er et godt sted nu !❤️ Men hvor jeg dog savner dig !!❤️❤️vil aldrig glemme dig min pige!! ❤️ R.I.P min Luna Pige ❤️❤️ - billede er fra aften før hun gik bort 😥😥😥❤️❤️❤️ #amstaff #mydog #minhund #staffy #staff #luna #loveyou #missyou #rip
Read more
Du er den person der kan gøre mig det glad selvom at skændes tit det gør venner og jeg elsker dig lige ...
Media Removed
Du er den person der kan gøre mig det glad selvom at skændes tit det gør venner og jeg elsker dig lige meget. Skal du bare vide du vil altid have en Store Betydning i mit hjerte jeg elsker dig for hvem du er Camilla bare husk på Camilla er du vil altid være der eller en steg i mit hjerte elsker dig højt ... Du er den person der kan gøre mig det glad selvom at skændes tit det gør venner og jeg elsker dig lige meget. Skal du bare vide du vil altid have en Store Betydning i mit hjerte jeg elsker dig for hvem du er Camilla bare husk på Camilla er du vil altid være der eller en steg i mit hjerte elsker dig højt og skal du bare vide smukke 😍❤️✔️💋
Read more
@shay_is_not_on_fire / @michaelmicalromancex hi Shay/my Unitwin it's only been 2 days and 5 hours ...
Media Removed
@shay_is_not_on_fire / @michaelmicalromancex hi Shay/my Unitwin it's only been 2 days and 5 hours since I left you and I miss cuddling on your floor a lot, we'll of course I also do miss you but really I'm only your friend because of your cuddles (jkjk I actually like you, surprise) but anyways, ... @shay_is_not_on_fire / @michaelmicalromancex hi Shay/my Unitwin it's only been 2 days and 5 hours since I left you and I miss cuddling on your floor a lot, we'll of course I also do miss you but really I'm only your friend because of your cuddles (jkjk I actually like you, surprise) but anyways, I think I've known you for a bit over half a year too, even tho it feels like much longer. I know I can trust you with everything and you seem to try to help me with everything and we can just talk about the most random things and still have fun, I feel like everyone should have this kind of friend, you're really necessary to me and I think some people miss someone like you, you're special you know, you really are a great friend and I'm thankful for having you as my friend, can't wait to meet you again soon (before the 5sos concert) 🙈❤️
-
@ninaslay / @thetvdlove lauraaa/lauri/berry hih I feel like writing this in Danish because that feels better with you idk man, har ogs kendt dig i like halvandet år næsten og det jeg glad for, du er en af mine bedste venner (det ved du jo godt) og jeg elsker dig rigtig meget og er glad for vi lavet det der collab sammen i september sidste år, ellers havde vi ik kendt hindanden. jeg kan altid fortælle dog alt, og det kan du selfølgelig også med mig, og du vil altid hjælpe mig, som jeg er meget taknemlig for. det var levering vi ikke fik set hindanden her til jul, men i det mindste har vi allerede mødt hinanden 2 gange og vi skal nok også fonde ud af noget til sommer, som jeg glæder mig rigtig meget til allerede 💜
*i feel like this is gonna be longer than the one from last year*
Read more
Du er min lille stjerne og lyset i min hverdag. At du blev fundet, skræmt og gemt under en container ...
Media Removed
Du er min lille stjerne og lyset i min hverdag. At du blev fundet, skræmt og gemt under en container ved en mark i Rumænien vil altid skære i mit hjerte - især når jeg kan mærke de små træk i dig, formet af din fortid. Min lille skat, du er måske bare en hund for mange, men for mig er du min største kærlighed ... Du er min lille stjerne og lyset i min hverdag. At du blev fundet, skræmt og gemt under en container ved en mark i Rumænien vil altid skære i mit hjerte - især når jeg kan mærke de små træk i dig, formet af din fortid. Min lille skat, du er måske bare en hund for mange, men for mig er du min største kærlighed og ham jeg vil beskytte igennem livet. Du vil aldrig mangle kærlighed, omsorg eller noget som helst... Du vil aldrig blive efterladt igen. Vi to har fået et bånd man skal se, for at forstå. Folk siger vi skal bruge tid fra hinanden, at jeg skal lade dig være alene noglegange - Men jeg forstår din angst og ved hvad du har været igennem, så derfor er det os to igennem hele livet og derfor bruger vi alt den tid og tager et skridt af gangen på at lære dig de forskellige ting i livet. Du er så loyal allerede - og så dygtig. Du er min lille bølle og den eneste jeg kan tilgive for at have ødelagt mine chanel sko...💜 Lucky, min største kærlighed. Jeg håber vi kan motivere resten af verden til at tage en gadehund ind, fremfor at støtte det at avle. Mor vil altid kæmpe for små stjerner som dig, får en chance til livet, ligesom du fik hos os. Jeg elsker dig @luckylaursen
Read more
Aftensmaden blev en god samling af en masse rester piftet op med de lækreste produkter fra @detitalienskekoekken ...
Media Removed
Aftensmaden blev en god samling af en masse rester piftet op med de lækreste produkter fra @detitalienskekoekken I har nok lagt mærke til jeg bruger en hulens masse lækkerier derfra, og igår fik jeg fyldt lidt op igen med nogen af mine ynglings produkter derfra, samt nogen nye jeg ikke har ... Aftensmaden blev en god samling af en masse rester piftet op med de lækreste produkter fra @detitalienskekoekken 😍😍 I har nok lagt mærke til jeg bruger en hulens masse lækkerier derfra, og igår fik jeg fyldt lidt op igen med nogen af mine ynglings produkter derfra, samt nogen nye jeg ikke har smagt før😛😛 Jeg går sindsygt meget op i kvalitet når det kommer til mad. Aftensmaden her som egentlig er vanvittig simpel, er det uundværligt med produkter der virkelig kan sætte fut på smagene, og @detitalienskekoekken leverer den kvalitet og smag jeg virkelig elsker❤️ De forhandler en masse italienske specialiteter, som de nøje selv udvælger fra mindre familevirksomheder i Italien❤️ De har flere prisvindende og anerkendte ekstra jomfru olivenolier! Og en god olie er stærkt undervurderet og kan pifte en hvilken som helst "kedelig" ret op! Gode olier er et must i min madlavning, og den nye jeg fik med trøffel som jeg har vendt i salaten her er GUDDOMMELIG😛 Seriøst ELSKER trøffel, og denne olie smager hverken for lidt eller for meget af trøffel😛 Den hvide balsamico der også er ny for mig har jeg vendt i mine tomater med lidt groft flagesalt. Den er lidt mildere end sort balsamico og smager så godt! Og utrolig lækker til mange lette sommerretter😋Derudover har de en masse kolonialvarer såsom pasta, lasagneplader, risotto, pastasauce, tapenader, pesto m.m. Høj kvalitet er kendetegnet ved alle produkter, og jeg kan virkelig kun anbefale at anskaffe nogen af de her lækre ting - Utroligt hvor lidt ekstra kærlighed der skal til før en ret virkelig springer ud fra sin bedste side❤️ Mine favorit produkter er uden tvivl deres olier, specielt trøffelolien, den med rosmarin og citron. Deres vanvittige lækre trøffelsalsa som er god til SÅ meget lige fra fisk, pasta til salater og grøntsager😛 Deres røde pesto. Begge balsamico eddikerne, deres soltørrede tomater, deres økologiske pastasauce og de flåede tomater🍅 Uhmm.. Amen alt er bare så lækkert! Glæder mig til at smage deres pikant krydderi jeg også lige har fået og tomatsalsaen😍 Hvis du ligesom jeg går op i kvalitet og velsmag så hop ind på: www.detitalienskekoekken.dk 🙆 Rabatkoden: "iform" giver dig 15% på hele ordren🤗
Read more
<span class="emoji emoji2764"></span>️ #supermom <span class="emoji emoji2764"></span>️ selvom min mor aldrig er hjemme i Danmark, selvom hun er bedøvende ligeglad med #morsdag ...
Media Removed
️ #supermom ️ selvom min mor aldrig er hjemme i Danmark, selvom hun er bedøvende ligeglad med #morsdag og selvom hun ikke er den store bruger på Instagram, så chancerne for hun ser dette opslag er minimale, så fortjener hun alligevel et post af kærlighed min mor er den bedste mor fordi hun ... ❤️ #supermom ❤️ selvom min mor aldrig er hjemme i Danmark, selvom hun er bedøvende ligeglad med #morsdag og selvom hun ikke er den store bruger på Instagram, så chancerne for hun ser dette opslag er minimale, så fortjener hun alligevel et post af kærlighed 💕 min mor er den bedste mor fordi hun vitterlig altid gør det bedste hun kan, tænker altid på mig og mine brødre @specter555 og @claeswagnerlarsen og vil gå igennem ild og vand for os🔥💦 vores mor er en sand #jernkvinde med hendes #ironman, hun er en fighter og der er faktisk ikke det min mor ikke kan klare i denne verden 💪🏻 hun er benhård og stærk som en okse, hun er så smuk og lidt irriterende og bedrevidende, men det er jo kun fordi hun elsker een skal man huske ☝🏻 ligemeget hvor i verden du er, om du bestiger bjerge i Afrika eller tager en backpackertur i Sydamerika - så er du ALTID ved vores side 💕 jeg elsker dig højere end noget andet i denne verden - @wagnersussie tak for dig, ikke kun i dag - men hver dag 💋 ps. Du får ingen blomster da jeg ikke gider sende dem til Spanien, men kommer ned til dig lige om lidt💃🏻⭐️ #motherlove #love #thebest #alwayswithme
Read more
Han sa, var går vi när det ljusnar. Hun sagde, du kommer så stille igennem. Med en kraft jeg kender. ...
Media Removed
Han sa, var går vi när det ljusnar. Hun sagde, du kommer så stille igennem. Med en kraft jeg kender. Men som ikke er min. Han sa, när jag blunder ser jag din kraft. Men jag hitter inte orden, hur kan du inte se Hun sagde, at se. Starter altid ved roden af dig selv. Horisonten kun spejler. Hvad der ... Han sa, var går vi när det ljusnar.
Hun sagde, du kommer så stille igennem. Med en kraft jeg kender. Men som ikke er min.
Han sa, när jag blunder ser jag din kraft. Men jag hitter inte orden, hur kan du inte se
Hun sagde, at se. Starter altid ved roden af dig selv. Horisonten kun spejler. Hvad der for dig ikke længere er tydeligt. Tavse
Uendelige timer.
Han sa, horisonten har altid sökt mig när jag ser drömmarna möts mellem vatten och luft.
Du möter mig i sista timman. Tystar så jag hör dina andetag.
Hun sagde, du findes som længsel i min krop. Det grænseløse begær. Jeg kender ikke om vi er.
Elskende.
Han sa, vi finns mellan vatten och luft i den gränslösa horisonten. Som att ingenting är tydeligt. Drömmar.
.....................................
Den fine poet @dunklarum har spurgt, om jeg ville skrive et digt sammen med ham. Det kunne mine ord ikke sige nej til. For @dunklarum skriver for mig så inderlige ord og tænk, at kunne forene dem med mine. Jeg elsker de to sprog sammen. Og på en måde, er den menneskelige længsel trukket endnu tydeligere frem, da afstanden synes så tydelig i formen. Fine @dunklarum Tak for, du spurgte. Tak for den lille verden bagved her. Hvor ord flyder. Mange forstår vi ikke helt. Da må vi bede om en oversættelse. Andre gætter vi os til og hvem ved, om vi gætter helt rigtigt. Jeg kan kun anbefale jer, at se forbi @dunklarum Han er en fin lille poet, hvis sjæl skrives ud. I mening. Jeg føler mig evig heldig med, at jeg stille beriges med denne form for smukhed, der forstørre og forfiner minverden.
#minverdeniverdendigte #minmagiskeskriver #magiskskriver #digt #lyrik #poesi #ord #forening #duskrevtilmig #i #forening #hansa #hunsagde #ordflyder #duer
...............................
Stage er modtaget i gave af den smukkeste smukhed. Min Lou. @goldenghetto Den fineste strik er ligeledes modtaget i gave af min smukkeste søster @lenefriborg , der forkæler mig med de mest fantastiske uldstrik jeg i mit liv har set. Jeg føler mig mere heldig end heldig. Det fine keramik har jeg selv købt og betalt. #karma #karmavinder
Read more
Jeg kommer træt hjem fra arbejde og ser dette på spisebordet <span class="emoji emoji1f648"></span> Han forstår virkelig at gøre mig glad ...
Media Removed
Jeg kommer træt hjem fra arbejde og ser dette på spisebordet Han forstår virkelig at gøre mig glad ️ Tænk, det snart er et år siden til d. 8 maj, hvor vi blev enige om det skulle være os to Det er slet ikke til at fatte tiden løber så stærkt af sted Men en ting er sikkert, vores kærlighed er noget ... Jeg kommer træt hjem fra arbejde og ser dette på spisebordet 🙈 Han forstår virkelig at gøre mig glad ❤️ Tænk, det snart er et år siden til d. 8 maj, hvor vi blev enige om det skulle være os to👫 Det er slet ikke til at fatte tiden løber så stærkt af sted😳 Men en ting er sikkert, vores kærlighed er noget helt specielt. Ikke nok med han er ham jeg vil dele mit liv med, så er han også min bedste ven, som jeg kan gøre alt med og grine med. Jeg har aldrig elsket noget højere, end jeg elsker ham og han fortjener det bedste! Vi har begge før været et sted, hvor det ikke var meningen vi skulle være, og fandt stien til hinandens hjerte ved en tilfældighed💘 Det er tilfældighed, som binder os mennesker sammen, og ikke søgen efter kærligheden. Og jeg er så taknemlig for at være stødt ind i netop DIG @jesperpilgaard❤️ Jeg elsker dig af hele mit hjerte skat, og tusind tak for at overraske mig i dag🌹, selvom du hader valentine🙊❤️ Men hey, så må han jo virkelig elske mig højt 😅 #valentinesday #valentine #kærlighed #myman #boyfriend #lovehim #loveyou #thebest #altdenkærlighed #fitcouple #kærlighedovervinderalt
Read more
Jeg er altså en af dem, der bare elsker mandage ♡ Helt automatisk evaluerer jeg altid den foregående ...
Media Removed
Jeg er altså en af dem, der bare elsker mandage ♡ Helt automatisk evaluerer jeg altid den foregående uge; Hvad fungerede super godt, hvad gjorde mig glad, hvad føltes godt, hvad gjorde det let at nå mine mål? Og hvad fungerede knap så godt? - og det vigtigste: Hvad kan jeg lære af det? Hvad kan ... Jeg er altså en af dem, der bare elsker mandage ♡ Helt automatisk evaluerer jeg altid den foregående uge; Hvad fungerede super godt, hvad gjorde mig glad, hvad føltes godt, hvad gjorde det let at nå mine mål?
Og hvad fungerede knap så godt? - og det vigtigste: Hvad kan jeg lære af det? Hvad kan jeg justere denne uge, for at det vil fungere bedre?
For mig er det blevet så naturligt at gøre. Jeg tror aldrig at vi bliver færdige med at lære, udvikle os og justere dette smukke liv ♡
Hvad med dig smukke sjæl: Hvad kan du lære af din foregående uge?
Jeg ønsker dig den bedste start på ugen!
⠀⠀⠀⠀⠀
Skøn dag til dig ♡
~ Karolina
Read more
Min fantastiske mor vil ikke på Instagram, så her er et billede af hendes mindst imponerende datter, ...
Media Removed
Min fantastiske mor vil ikke på Instagram, så her er et billede af hendes mindst imponerende datter, der ikke var bleg for en lille selfie igår. Mor du har gået gennem helvede og sejret. Du er den mest kærlige, varme, begavede, kulturelle, smukke, sjove kvinde og ingen kan lave mad som dig. ... Min fantastiske mor vil ikke på Instagram, så her er et billede af hendes mindst imponerende datter, der ikke var bleg for en lille selfie igår. Mor du har gået gennem helvede og sejret. Du er den mest kærlige, varme, begavede, kulturelle, smukke, sjove kvinde og ingen kan lave mad som dig. Tak for altid at have insisteret på at jeg skulle være et godt menneske, og tage ansvar for mig selv og den verden jeg lever i. Jeg elsker dig og ved du elsker mig (og Andreas. Jeg ved du også elsker Andreas 😂).
Read more
Noget jeg altid gør for at få den bedst mulige uge, er at skabe overblik og organisere min tid. Når ...
Media Removed
Noget jeg altid gør for at få den bedst mulige uge, er at skabe overblik og organisere min tid. Når jeg fortæller om det, møder jeg to forskellige reaktioner: Dem der klapper i sine hænder og siger YES! Lister og skemaer! Love it! Bring it on! .. og dem der siger.. Det kan jeg ikke! Jeg har alt ... Noget jeg altid gør for at få den bedst mulige uge, er at skabe overblik og organisere min tid. Når jeg fortæller om det, møder jeg to forskellige reaktioner:
Dem der klapper i sine hænder og siger YES! Lister og skemaer! Love it! Bring it on!
.. og dem der siger..
Det kan jeg ikke! Jeg har alt for travlt til at kunne planlægge min tid! Og desuden så elsker jeg min frihed. Så det dur ikke for mig!
⠀⠀⠀⠀
At planlægge sin tid, giver bestemt ikke mindre frihed - tværtimod. Når vi ikke har overblik over vores tid, får stressen langt nemmere tag i os. Vi jonglerer med så mange ting oppe i hovedet, og selv når vi har fri eller prøver at slappe af, rumsterer der en indre dialog om alt det vi ‘burde’ gøre og alt det vi ikke har nået.
Og dét rimer bare ikke på frihed..
⠀⠀⠀⠀
Men det kan være skræmmende at skabe overblik, fordi vi bliver konfronteret - sort på hvidt - med det der måske ikke virker helt optimalt og trænger til at blive justeret.
⠀⠀⠀⠀
Jeg elsker hvordan at selv små ændringer kan skabe en stor forskel og langt større følelse af ro, glæde og frihed. Tilfredshed over de ting vi har nået, fordi der ikke er 25 nye punkter der ånder os i nakken.
⠀⠀⠀⠀
Det er et emne vi arbejder en på, på Finally Fit - Mind and Body forløbet. Det er nemlig super vigtigt, også når vi gerne vil skabe mere tid, overskud og LYST, til den sunde og selvkærlige livsstil.
⠀⠀⠀⠀
Så kære du - har du overblik over din uge?
Hvis du ikke har, kan du måske afsætte en halv time i dag til at få det. Skriv alt ned, gerne i din kalender - og vær ærlig overfor dig selv; måske får du øje på noget der egentlig godt kunne være planlagt bedre. Måske kan du nå at lave det om / skabe en løsning der føles bedre?
⠀⠀⠀⠀
Jeg har fuldt ud overblik over min uge; mine aftaler, arbejde, træning og praktiske gøremål. Også min fritid. Det gør at jeg er spændt på denne uge, har lyst til den, mod på det hele. Og er der noget der skal ændres undervejs - er det så ok. Vi skal jo stadig lytte til os selv ♡
⠀⠀⠀⠀⠀
Har du overblik over din uge, eller kunne du egentlig godt blive bedre til det?
⠀⠀⠀⠀⠀
Skøn dag til dig ♡
~ Karolina
Read more
| Mor <span class="emoji emoji2764"></span>️ Der er så mange ting jeg gerne vil takke dig for og sådan en dag som i dag er bare en god dag at gøre ...
Media Removed
| Mor ️ Der er så mange ting jeg gerne vil takke dig for og sådan en dag som i dag er bare en god dag at gøre det på Tak fordi du altid er der for mig. Tak fordi du støtter mig igennem livets svære bump. Tak fordi du fulgte mig på rette spor igen. Tak fordi du er lige præcis dig og TAK fordi du elsker mig. ... | Mor ❤️ Der er så mange ting jeg gerne vil takke dig for og sådan en dag som i dag er bare en god dag at gøre det på 💐 Tak fordi du altid er der for mig. Tak fordi du støtter mig igennem livets svære bump. Tak fordi du fulgte mig på rette spor igen. Tak fordi du er lige præcis dig og TAK fordi du elsker mig.
Der er nogle citater som jeg synes passer meget godt på vores forhold ❣️ 1 : Intet er helt væk før MOR ikke kan finde det. 🙄🙊2: Det bedste man som forældre kan give sine børn er , rødder og vinger ⭐️ 3:Der er kun 1 tinge der er bedre end at du er mor til mig og det er at du er BEDSTE til min søn 💙❤️ Af hjertet, bare TAK ❣️ @gitteingeborg
Read more
For præcis et år siden tog jeg afsted på mit livs første date, en date der bare skulle have været en ...
Media Removed
For præcis et år siden tog jeg afsted på mit livs første date, en date der bare skulle have været en sjov oplevelse til et tv program- men den her date, gik over alle forventninger. Trods en akavet stemning fordi vi havde kamera i nakken konstant, så var der kemi og jeg kunne mærke der var noget ... For præcis et år siden tog jeg afsted på mit livs første date, en date der bare skulle have været en sjov oplevelse til et tv program- men den her date, gik over alle forventninger. Trods en akavet stemning fordi vi havde kamera i nakken konstant, så var der kemi og jeg kunne mærke der var noget som tiltrak mig helt sindsygt.
Tiden er fløjet afsted og jeg kan næsten ikke følge med- men tiden har også uden at blinke været den mest fantastiske i hele mit liv, som jeg aldrig vil glemme. Vi gik fra at være nyforelskede og skulle lære hinanden at kende, til ligepludselig at skulle være forældre og alt hvad der høre med dertil- men jeg synes fandeme, at vi har gjort det til perfektion (mene hvad i vil) men, vi har haft os selv med hele vejen, respekteret hinanden, været åbne og ærlige, og taget en dag af gangen- og her stor vi så, et år efter vi mødte hinanden for allerførste gang, med en søn. Vi har skabt vores egen lille familie på rekord tid, og selvom folk siger man skal huske at nyde hinanden, ungdommen og tiden uden børn- så kunne jeg/vi ikke drømme om andet end det her perfekte liv.
Skat, tak for det bedste og vildeste år i mit liv! Du har ændret alt, til det mest perfekte. Jeg elsker dig og glæder mig til resten af livet med dig- med dig kan jeg kun være lykkelig og med dig er alt muligt! Tak for dig @mikkel_due95 ❤️❤️❤️
Read more
HEJ ALLESAMMEN!!! Jeg har en kæmpestor nyhed (i hvert fald for mig)... Sideløbende med fest-eventyret ...
Media Removed
HEJ ALLESAMMEN!!! Jeg har en kæmpestor nyhed (i hvert fald for mig)... Sideløbende med fest-eventyret og CBS har jeg haft et lille projekt kørende som jeg endelig er klar til at dele med jer – håber at I vil støtte op om det, for jeg er sgu stolt af det! Min lille nye baby hedder BARE EN T-SHIRT, ... HEJ ALLESAMMEN!!! Jeg har en kæmpestor nyhed (i hvert fald for mig)... Sideløbende med fest-eventyret og CBS har jeg haft et lille projekt kørende som jeg endelig er klar til at dele med jer – håber at I vil støtte op om det, for jeg er sgu stolt af det!
Min lille nye baby hedder BARE EN T-SHIRT, og er et rigtigt “fashion brand” som laver perfekte T-shirts til mænd i sort og hvid 😉
Det er super simpelt og det er netop det jeg elsker så meget ved det. Vi har brugt mange timer og ressourcer på at skabe den helt rigtige pasform og kvalitet der holder formen efter vask - og nu er den der!
Hvis du er ligesom mig tilbringer du størstedelen af livet i T-shirts, oftest i farverne sort og hvid, og gerne uden store print og logoer, så er det her lige noget for dig. Jeg elsker T-shirts, for de er røv-behagelige og kan så meget afhængigt af om man kører den tight eller oversized. Det skal jeg ikke belære jer om - I ved jo udmærket hvad en T-shirt bruges til 😊
Og piger, I kan også sagtens rocke dem - om ikke andet så om søndagen 😜
Så altså… nu er det fandeme slut med flygtige og ligegyldige T-shirts fra Z*** og H*M - det må I lige love mig!
Jeg ville blive så evigt glad hvis I smed et “Follow” til “bareentshirt” på Instagram (Like på FB er også dejligt) - og selvfølgelig en ordre på www.bareentshirt.dk
Ind og stack op til sommeren!
PS. De er sygt billige, så lad lige være med at bombe mig med rabat-requests 😂 ❤ Tak til den bedste fotograf: @elisabetheibye
Read more
Ham her fucking elsker jeg <span class="emoji emoji1f64f"></span>🏼 Uanset hvor uenige vi kan være, så er vi enige om en ting - at vi altid vil ...
Media Removed
Ham her fucking elsker jeg 🏼 Uanset hvor uenige vi kan være, så er vi enige om en ting - at vi altid vil elske hinanden ️ Tak fordi du vil bygge vores hjem og tak fordi du valgte mig, er dig evig taknemlig ️ #altforflødemenpyt Ham her fucking elsker jeg 🙏🏼 Uanset hvor uenige vi kan være, så er vi enige om en ting - at vi altid vil elske hinanden ❤️ Tak fordi du vil bygge vores hjem og tak fordi du valgte mig, er dig evig taknemlig ❤️ #altforflødemenpyt
Jeg sidder med min yndlings Astrid. Min veninde gennem 24 år. Vi snakker om mænd, skilsmisse, børn, ...
Media Removed
Jeg sidder med min yndlings Astrid. Min veninde gennem 24 år. Vi snakker om mænd, skilsmisse, børn, Instagram perfekte familier, hvor meget man føler sig bagud som forælder og hvor ensom man kan være. Og griner af det hele. For venner. Det er sgu et show nogle gange Jeg kan bl.a. nævne da jeg ... Jeg sidder med min yndlings Astrid. Min veninde gennem 24 år. Vi snakker om mænd, skilsmisse, børn, Instagram perfekte familier, hvor meget man føler sig bagud som forælder og hvor ensom man kan være. Og griner af det hele. For venner. Det er sgu et show nogle gange 😂 Jeg kan bl.a. nævne da jeg følte mig udmattet for nylig efter to ugers ferie med dejligt og evigt lydproducerende barn (og jo, jeg elsker ham meget højt), og lå og græd på et håndklæde mens vi havde en hyggelig familiedag på stranden 😭😂 Livet. Familieliv indebærer det hele. Alle de perfekte stunder hvor man kun oplever kærlighed, og de øjeblikke hvor du græder i det skjulte fordi du er træt. Og du er okay. Du er ikke forkert. Møz til dig kære forælder, stedforælder eller anden form for omsorgsperson 😘😘😘
Read more
Kan du mærke det? Hvordan energien ændrer sig, når solen skinner <span class="emoji emoji2600"></span>️ og det bliver lunere i luften ...
Media Removed
Kan du mærke det? Hvordan energien ændrer sig, når solen skinner ️ og det bliver lunere i luften 🤸‍♀️? Det er vidunderligt, ikke? Men hvad gør du så, når det regner - og det hele føles lidt mere trist og gråt? Der er to måder, hvor du kan få solen til at skinne inde dig - uanset vejret udenfor. ... Kan du mærke det?
Hvordan energien ændrer sig, når solen skinner ☀️ og det bliver lunere i luften 🌱🤸‍♀️? Det er vidunderligt, ikke?

Men hvad gør du så, når det regner - og det hele føles lidt mere trist og gråt?

Der er to måder, hvor du kan få solen til at skinne inde dig - uanset vejret udenfor.
1) Du kan gøre mere af det, du elsker at gøre.
For mig er det blandt andet at: • Nyde min morgenmad ☕️🥐🍳
• Kigge på fuglene på foderbrættet 🐦
• Være sammen med min familie om et projekt - som fx at flytte brændeskuret i vores have 🏡
• Gå en tur i skoven 🌳🌳💗
• Være sammen med skønne venner 👫👭👬
• Sende printkits afsted til skønne mennesker 📩
• Lave håndanalyser 🙌
• Lære mere om håndanalysen og hvordan jeg kan hjælpe mennesker med at få mere af de de elsker, og mindre af det, der dræner dem 🤓

2) Tænke over og sætte pris på alle de mange skønne mennesker, oplevelser og ting, du har i dit liv 🙏💚😘 Sådan helt ind i hjertet 💗

Og det mest fantastiske ved det?

Jo mere du gør 1 + 2, jo gladere bliver du og jo mere overskud får du - og jo mere taknemmelig bliver du 🤗🌱🤸‍♀️ Det er total win-win-win 😘

Hvad gør du for at skabe mere solskin inde i dig? #sunday #dowhatyoulove #familytime #sun #energy #happyheart #walk #nature #naturelover #outside #sunshine #sunshineinside ☀️
Read more
Inspiration <span class="emoji emoji2b50"></span> jeg er mor i hjertet. Elsker at tage mig af mennesker - alle mulige mennesker. For ALLE ...
Media Removed
Inspiration jeg er mor i hjertet. Elsker at tage mig af mennesker - alle mulige mennesker. For ALLE mennesker har brug for omsorg, et kærligt spark i røven eller nogen som ikke stiller nogen krav dem (for guderne ved hvor mange krav vi stiller til os selv - hele tiden!). Det er en evig balance-dans ... Inspiration ⭐ jeg er mor i hjertet. Elsker at tage mig af mennesker - alle mulige mennesker. For ALLE mennesker har brug for omsorg, et kærligt spark i røven eller nogen som ikke stiller nogen krav dem (for guderne ved hvor mange krav vi stiller til os selv - hele tiden!). Det er en evig balance-dans at være menneske... og nogen gange er dét at bede om en hjælpende hånd, det helt rigtig.
Jeg er selv blevet bedre! Men skal stadig tage mig sammen, og huske at dét at bede om hjælp, ikke er et svaghedstegn, men faktisk indikerer at man er moden nok til at passe på sig.
Jeg kommer bare ikke fra en baggrund med familie-fællesskab, eller et hjem hvor "barnets behov" blev prioriteret. Og når jeg føler mig aller mest sårbar, er det der jeg har sværest ved at sige: "Jeg har brug for en ekstra krammer og hjælp til det her!". Første reaktion er, at jeg lukker mig inde. Dernæst forsøger jeg at lukke op - så min Kerne (lille familie), kan få lov til at komme tæt på mig.

Her på det seneste, har jeg haft brug for, at implementere en ny styrke. En styrke til at kunne klare tingene på egen hånd være GRUNDIG og kærlig, uden at være bange for at fejle / ikke gøre det godt nok. Det føles rigtig rart og fint indeni 🌻
Men det er kun muligt, fordi jeg netop træner det med at spørge om hjælp, uden at føle mig som et offer. Hele tiden! For livet har vist mig, at jeg faktisk ikke bliver afvist. Det forsøger at hjælpe mig med at holde balancen i dette paradoksale voksenliv, hvor at bede om hjælp kan være det aller bedste at gøre - (træde frem og stille sig sårbar) - og derefter gøre dét der skal gøres på egen hånd (genetablere fornyet indre styrke). .
⭐Vis dig selv, at du har den!⭐
Og når du mærker at du ikke har styrken eller modet til at have den, så vis dig selv, at du har dig selv, og kan passe på dig selv, ved kærligt at bede om lidt hjælp ❤
Lige en kærlig reminder fra mig og min ømme opererede kæbehule.
P.s. Er alene med Astor hele weekend - og selvom frygten for smerte og manglende overskud til at kunne dække hans behov, lytte til den gravide krop og fragte det hele op og med at 3.sal flere gange dagligt, er der, mærker jeg også en anden ro omkring det 🌻🌞 I GOT THIS!❤
Read more
[Reklame - gaver fra @plusbog, @forlaget_alvilda og @byensforlag] I weekenden taggede @skrivepulten ...
Media Removed
[Reklame - gaver fra @plusbog, @forlaget_alvilda og @byensforlag] I weekenden taggede @skrivepulten mig i @Litfix' Book Tag, og selvfølgelig har jeg lyst til at lege med Vil @flyvmedmig, @annenikoline og @thebookranter mon også lege med? 🤗 1) Te eller kaffe? Te! Helst fra @pukkaherbsdk ... [Reklame - gaver fra @plusbog, @forlaget_alvilda og @byensforlag] I weekenden taggede @skrivepulten mig i @Litfix' Book Tag, og selvfølgelig har jeg lyst til at lege med 😘 Vil @flyvmedmig, @annenikoline og @thebookranter mon også lege med? 🤗

1) Te eller kaffe? Te! Helst fra @pukkaherbsdk og uden koffein.
2) Købe eller låne bøger? Begge dele. Jeg bruger biblioteket rigtig meget - især i øjeblikket hvor min hverdag foregår blandt alle bøgerne. Men jeg elsker også at eje mine bøger 😍
3) Bogmærker eller æselører? Altid bogmærker.
4) En bog du altid kan læse? "Freddy & Monstrene" af Dennis Jürgensen.
5) Hardback eller paperback? Paperback. De er bare lettere at læse i 📖
6) Den tykkeste bog, du har læst? Jeg tror, det er "Harry Potter og Fønixordenen" af J. K. Rowling.
7) Den tyndeste bog, du har læst? Helt klart en eller anden billedbog, men jeg aner ikke hvilken 😉
8) En bog alle elsker, undtagen dig? I øjeblikket har jeg det sådan med "En af os lyver" af Karen M. McManus. Jeg endte selv med at DNF'e den, selvom jeg stadig håber på at få læst den en dag.
9) Tove Ditlevsen eller Karen Blixen? Jeg er ret ligeglad med begge 😅
10) Den bog du har anbefalet flest gange? Udover totalt åbenlyse bøger er det nok "Maybe Someday" af Colleen Hoover ❤

{ #litfixbooktag #booktag #bookstagram #bogsnak #book #bøger #booklove }
Read more
<span class="emoji emoji267b"></span>️ 10 tips til en mere bæredygtig garderobe på bloggen nu <span class="emoji emoji267b"></span>️ “Køb tøj du elsker. For mig er dette det ...
Media Removed
️ 10 tips til en mere bæredygtig garderobe på bloggen nu ️ “Køb tøj du elsker. For mig er dette det vigtigste punkt – køb kun tøj som du virkelig elsker. Jeg ved godt at det er lettere sagt end gjort, men øvelse gør mester. Vær ærlig overfor dig selv og find ud af hvilke dele af din garderobe er ... ♻️ 10 tips til en mere bæredygtig garderobe på bloggen nu ♻️ “Køb tøj du elsker. For mig er dette det vigtigste punkt – køb kun tøj som du virkelig elsker. Jeg ved godt at det er lettere sagt end gjort, men øvelse gør mester. Vær ærlig overfor dig selv og find ud af hvilke dele af din garderobe er yndlings og hvorfor. Hvilke farver kan du lide? Hvilken pasform? Hvilke materialer? Hvilke mærker? Når du køber tøj du elsker, bruger du det mere, beholder du det længere, er du mere tilbøjelig til at passe bedre på det og reparere det. Og når du er færdig med det, er der en stor sandsynlighed for at du vil gøre en ekstra indsats for enten at sælge det, bytte det eller skaffe dig af med det på en god måde – det ender ikke bare i skraldespanden, I har jo haft en helt særlig kærlighedsaffære.” #yndlingsgarderobe #bæredygtigmode
Read more
Her kommer første afsnit af Klaras liv. Håber i kan lide det ;)) ”Mark stop det. Jeg har ikke lyst. ...
Media Removed
Her kommer første afsnit af Klaras liv. Håber i kan lide det ;)) ”Mark stop det. Jeg har ikke lyst. ” Alligevel skubber han mig ned i sengen. Jeg græder. ”Mark jeg vil ikke. Jeg er ikke klar. ” Han begynder at hive min nederdel ned. ”Vil du ikke godt være sød at stoppe? ” Jeg er begyndt at hulke. Han ... Her kommer første afsnit af Klaras liv. Håber i kan lide det ;))
”Mark stop det. Jeg har ikke lyst. ” Alligevel skubber han mig ned i sengen. Jeg græder. ”Mark jeg vil ikke. Jeg er ikke klar. ” Han begynder at hive min nederdel ned. ”Vil du ikke godt være sød at stoppe? ” Jeg er begyndt at hulke. Han ser mig ikke i øjnene. Kun på min krop. Kun på det tøj han er ved at flå af mig. ”Jeg vil det her Klara. Så det vil du også. ” Han begynder at finde et kondom frem. Igen og igen siger jeg, at jeg ikke har lyst, og at jeg ikke er klar. ”Du har ikke noget valg Klara. Hvis du vil have, at vi skal være kærester, så må du også gøre noget for mig. Du kan ikke altid bare tænke på dig selv. ” Tårerne bliver ved med at trille ned ad mine kinder. Jeg prøver at skubbe mig væk fra ham. ”Du ved godt at jeg elsker dig Mark. Jeg elsker dig mere end noget andet på denne jord. Men jeg har ikke lyst. Vil du ikke godt stoppe? Så er du sød. ”
Som sagt er i velkommne til at komme med feedback ;)) #KlarasLiv
Read more
Forvirret omkring hvilket kost der er den “rigtige”? 🥩🤷🏼‍♀️🥗Jeg kan godt forstå at det kan være ...
Media Removed
Forvirret omkring hvilket kost der er den “rigtige”? 🥩🤷🏼‍♀️🥗Jeg kan godt forstå at det kan være let at lade sig forvirre Lad mig give dig ét godt råd med på vejen - lyt med til enden på video 2 🏼 Og sig mig - kan du genkende denne “kost-forvirring” fra dig selv ⠀⠀⠀⠀⠀ Skøn dag til dig ~ Karolina ... Forvirret omkring hvilket kost der er den “rigtige”? 🥩🤷🏼‍♀️🥗Jeg kan godt forstå at det kan være let at lade sig forvirre 😅 Lad mig give dig ét godt råd med på vejen - lyt med til enden på video 2 👆🏼
Og sig mig - kan du genkende denne “kost-forvirring” fra dig selv ❓
⠀⠀⠀⠀⠀
Skøn dag til dig 💖
~ Karolina Kærsner
___________________________________
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg hjælper dig til at skabe en krop & et liv du elsker! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
K A R O L I N A K Æ R S N E R . D K
Read more
Jeg elsker virkelig mine træninger for tiden! Godt med energi og god plads i centeret, fordi jeg ...
Media Removed
Jeg elsker virkelig mine træninger for tiden! Godt med energi og god plads i centeret, fordi jeg har mulighed for at træne meget tidligere end jeg plejer = en glad thilde ️🤷‍♀️ Jeg har samlet tre gode råd udfra de trænings/kost relaterede spørgsmål som jeg tit får herinde, jeg håber at du ... Jeg elsker virkelig mine træninger for tiden! Godt med energi og god plads i centeret, fordi jeg har mulighed for at træne meget tidligere end jeg plejer = en glad thilde ❤️🤷‍♀️💪 Jeg har samlet tre gode råd udfra de trænings/kost relaterede spørgsmål som jeg tit får herinde, jeg håber at du kan bruge dem - skriv gerne flere på hvis du har lyst 🤞😍 Råd nummer 1 - for dig som gerne vil spise sundere, og undgå at falde i når du ikke er derhjemme: Forbered din mad til den næste dag. På den måde er du altid en dag forud, og så undgår du at stresse over at skulle lave mad på selve dagen, det er klaret. Det eneste du skal gøre er bare at tage maden med dig. Jeg laver altid min kylling i ovnen, så der er nok til en uge. Efterfølgende putter jeg den færdige kylling i poser, som er vejet op og smider i fryseren. Så er det lige til at tage ud, når jeg skal lave resten af min mad. Det syntes jeg er nemt, prøv dig frem og find en måde som virker for dig.
Råd nummer 2 - til dig som gerne vil træne, men tit dropper det fordi du er træt efter arbejde, skole mm: Træn om morgen inden du tager afsted. Jeg ved godt at du skal tidligt op, men det er “bare” en vanesag. På den måde har du fået trænet, så når du har fri - har du faktisk “fri”. Så kan du med god samvittighed tage hjem, eller hvad du nu har lyst til. For mig giver morgentræningerne mig også mere energi til resten af dagen, det er jo blot en bonus.
Råd nummer 3 - til dig som ikke gider at være på kostplan, men gerne vil tabe dig og generelt spise sundere: Hav altid masser af grønsager i dit køleskab, og i din fryser og undgå at have slik og andre “usunde” fødevare liggende, HVIS du føler at du ikke kan styre det. Hvis du ikke har det derhjemme, er det nemmere at undgå at falde i - for såre simpelt, det ligger ikke og frister dig. Snack i stedet gulerødder, peberfrugt osv, når du bliver slik og/eller “kede dig” sulten. Find de grønsager som du syntes smager godt, og hav dem altid liggende. Når du er ude - spiser frokost på arbejdet mm, så sørg altid for at grønsagerne fylder mest på din tallerken, derefter kød, brød, sovs mm.
Jeg håber at du kunne bruge mine råd, hav en dejlig aften ❤️
Read more
{lang men vigtig tekst <span class="emoji emoji270a"></span>🏻}. Jeg får mange “likes”, når jeg stiller mig halvnøgen op i et prøverum ...
Media Removed
{lang men vigtig tekst 🏻}. Jeg får mange “likes”, når jeg stiller mig halvnøgen op i et prøverum og viser min appelsinhud frem. Jeg får mange kommentarer, når jeg viser at mine mave også kan “folde” og viser at jeg derfor ikke er “perfekt”. Fordi hvad vil det sige “perfekt”? Men hvad nu hvis ... {lang men vigtig tekst ✊🏻}.
Jeg får mange “likes”, når jeg stiller mig halvnøgen op i et prøverum og viser min appelsinhud frem. Jeg får mange kommentarer, når jeg viser at mine mave også kan “folde” og viser at jeg derfor ikke er “perfekt”. Fordi hvad vil det sige “perfekt”? Men hvad nu hvis jeg bare står, uden at vise det “uperfekte” frem. Hvis jeg bare står som jeg er og fortæller at jeg er meget glad for mig selv. At jeg de aller fleste dage elsker den. Jeg har ofte fået af vide at jeg ikke tænker nok på de kvinder der vejer mere end mig, fordi jeg siger som jeg gør. “Tænk hvor svært det må være for kvinder der er større end dig!”. Ja, men det kan jeg simpelthen ikke gå rundt og tænke på hele tiden - beklager! Hvis du går rundt og mener at kropsaccept har noget med BMI og vægt at gøre, så snakker vi ikke samme sprog. Det handler ikke om tallet på vægten, det handler om følelserne inde i dig! Accept kommer indefra!! Der er kvinder der vejer mere og mindre end mig som har det svært med deres krop. Men der er fandme også kvinder der vejer både mindre og mere, som har det top dejlig i deres krop! Det skal simpelthen være okay at stille sig frem, uden filter og lange søforklaringer og sige: “det her er mig, uden nogle dikkedarer og jeg er skide skøn!”. Vi er født forskellige, vi vokser op i forskellige hjem! Hvis jeg kan acceptere at du ser anderledes ud end mig, så kan du måske også acceptere at vi ikke er skabt til at være ens? Lad os for søren hylde forskellighederne, istedet for at bekrige hinanden med dem ✊🏻 Du er skøn, jeg er skøn, din mor er skøn og din bedste veninde er skøn - jamen er det ikke fantastisk? HYLD DET ✨.
.
.
.
.
#duernok #duerværdatkæmpefor #carolinethorsfelt #dinkropdineregler
Read more
Hvad er en perfekt kæreste? En perfekt kæreste er en, der støtter dig i alle dine valg og beslutninger, ...
Media Removed
Hvad er en perfekt kæreste? En perfekt kæreste er en, der støtter dig i alle dine valg og beslutninger, og en som virkelig elsker dig for den du er. I hans øjne er du perfekt som du er, og intet behøves at laves om på. En perfekt kæreste tillader dig at være dig selv, og til tider mærkelig. Men hey, ... Hvad er en perfekt kæreste? En perfekt kæreste er en, der støtter dig i alle dine valg og beslutninger, og en som virkelig elsker dig for den du er. I hans øjne er du perfekt som du er, og intet behøves at laves om på. En perfekt kæreste tillader dig at være dig selv, og til tider mærkelig. Men hey, sådan er vi mennesker. Nogle tror bare perfektion er alt i denne verden. Om jeg forstår det? Nej, det gør jeg ikke. Perfektion er ikke nødvendigt for at have et godt liv, i hvert fald ikke, hvis man er sammen med den rigtige. INGEN er perfekte eller bedre end andre. Vi er alle mennesker, dog med forskellige personligheder. Men ved I hvad? Vores personlighed er det der gør, vi falder i god takt med et bestemt menneske. Jeg elsker denne mand ubeskrivelig højt, han er der når han kan mærke jeg har brug for det, og elsker mig virkelig for den jeg er inderst inde! Så tak min skat for at være dig, @jesperpilgaard ❤️ I mine øjne er der ingen som dig! #love #mylove #myman #kærlighed #weareallhuman #rigtigpoetisk #detskalderværepladstil #
Read more
Idag har været en af de gode dage, vi har nemlig fejret kærligheden, simpelthen fordi vi har været ...
Media Removed
Idag har været en af de gode dage, vi har nemlig fejret kærligheden, simpelthen fordi vi har været kærester i et heeeeelt år og Valias er 3 måneder 🤭 og ja, det betyder at for et år siden lavede vi vores lille guldklump- hvordan det foregik får i altså ikke lige afvide, men det gik vildt for sig ... Idag har været en af de gode dage, vi har nemlig fejret kærligheden, simpelthen fordi vi har været kærester i et heeeeelt år og Valias er 3 måneder 😍🤭 og ja, det betyder at for et år siden lavede vi vores lille guldklump- hvordan det foregik får i altså ikke lige afvide, men det gik vildt for sig 😏🤪😅 Når, men altså det her år har været ret vildt og nok det vildeste i mit liv indtil videre- fordi jeg har tilbragt det med manden i mit liv, manden som har gjort mig til verdens lykkeligste kvinde, manden som kan få mig til at grine som ingen andre, manden der kan drive mig til vanvid, manden der kan en helt masse jeg elsker- jeg elsker dig for lige præcis den du er! Tak for alt, tak for dig min skat ❤️ @mikkel_due95
Read more
Det er efterhånden faktisk gået op for mig at du ikke er her længere. At jeg ikke bare kan ringe til ...
Media Removed
Det er efterhånden faktisk gået op for mig at du ikke er her længere. At jeg ikke bare kan ringe til dig når jeg har lyst. Fortælle dig om mit liv, både de gode og dårlige ting, og derefter modtage råd lavet af guld fra dig Vi plejede at ringe sammen hver søndag, og for hver søndag der går, bliver ... Det er efterhånden faktisk gået op for mig at du ikke er her længere. At jeg ikke bare kan ringe til dig når jeg har lyst. Fortælle dig om mit liv, både de gode og dårlige ting, og derefter modtage råd lavet af guld fra dig
Vi plejede at ringe sammen hver søndag, og for hver søndag der går, bliver mit savn til dig større.
Du har altid fyldt og været en stor del af mit liv. Du var med til min fødsel og du var der lige siden. Vi har grint og grædt. Jeg har utallige gange smadret dig i 500, især i den periode du var syg, for det er en af de milioner af ting vi fik tiden til at gå med.

Jeg savner dig så meget, og jeg synes det er så pisse unfair, at jeg skal sidde her lg stortude uden du kan sige "lad vær med det pigebarn. Det eneste du får ud af det, er du bliver våd i ansigtet" - det var altid ment i sjov, og fik altid et smil på mine læber på trods af jeg var ked af det.

Jeg valgte det her billede fordi det er sådan jeg husker dig. Husker dig som altid smilede, og en person der elskede sin familie højere end livet selv. Du har givet mig så meget her i livet og jeg vil altid bære dig i mit hjerte
Sov sødt, i ro og fred sammen med farfar, mormor og morfar🌅
Jeg elsker dig farmor. Vi ses en dag❤

#missher #grandmommy #heaven #goodbye #my #lover
Read more
Kære farmor.... Så blev det din tid <span class="emoji emoji1f494"></span> Jeg kan ikke beskrive hvor knust mit hjerte er, at jeg aldrig ...
Media Removed
Kære farmor.... Så blev det din tid Jeg kan ikke beskrive hvor knust mit hjerte er, at jeg aldrig skal se dig igen, snakke med dig om alle mine problemer, vind og vejr eller snakke om gamle dage. Du var og ER mit yndlingsmenneske i verden, min klippe, min anden mor og min evige skulder at græde ... Kære farmor.... Så blev det din tid 💔
Jeg kan ikke beskrive hvor knust mit hjerte er, at jeg aldrig skal se dig igen, snakke med dig om alle mine problemer, vind og vejr eller snakke om gamle dage. Du var og ER mit yndlingsmenneske i verden, min klippe, min anden mor og min evige skulder at græde ud ved. Du har gennem årene lagt ører til alt mit vås, mine kærester sorger, alt kunne vi snakke om- din dør stod ALTID åben, dag og nat stod du klar hvis vi havde brug for dig. ALDRIG har du svigtet mig! Du var det smukkeste menneske i verden, indeni og udenpå. Du gjorde verden til et bedre sted, med dit evige gode humør og smilene tilgang til livet. Jeg elsker den måde du elskede dine tre piger, Søs, Sarah og jeg. Og jeg ELSKER at du elskede Laura så højt, ingen tvivl om at hun lyste dit liv op. Du elskede at være oldemor, på trods af du kun nåede at være oldemor i 9 mdr - så gjorde du også DET fantastisk. Laura fik dit navn (Gerda) jeg vil resten af mit liv, fortælle hende om dig, hvilket menneske du var og hvilket indtryk du gjorde på alle. Du var et enestående menneske, må du sidde på din lille sky og passe på alle os du har efterladt med knuste hjerter! 😭💔 TAK for alt farmor, og tak for alt du har givet mig og lært mig - jeg vil savne dig indtil den dag jeg ikke er her længere. Vi ses en skønne dag min engel 🌹 #gudtagerdebedsteførst #jegelskerdigforevigt
Read more
Jeg elsker at være mor, Valias mor og kan stadig bryde sammen af stolthed og ubeskrivelig kærlighed- ...
Media Removed
Jeg elsker at være mor, Valias mor og kan stadig bryde sammen af stolthed og ubeskrivelig kærlighed- at jeg har kunne leve uden ham er mig en gåde, det må aldrig ske igen. Selvom jeg synes det er lige til, så synes jeg også det er hamrende fucking sindsygt at jeg er nogens mor- jeg er mor og mit barn ... Jeg elsker at være mor, Valias mor og kan stadig bryde sammen af stolthed og ubeskrivelig kærlighed- at jeg har kunne leve uden ham er mig en gåde, det må aldrig ske igen.
Selvom jeg synes det er lige til, så synes jeg også det er hamrende fucking sindsygt at jeg er nogens mor- jeg er mor og mit barn er hamrende afhængigt af mig (og jeg af ham)!
Jeg håber at han kommer til at elske sin mor ligeså højt som hun elsker ham og jeg håber han vil elske sin mor, som jeg selv elsker min mor og som de fleste af os elsker vores mødre.
Mødre er ubeskrivelige og vores største kærlighed, faktisk kan vi ikke leve uden vores mor- vi har ihvertfald ikke lyst.
Jeg er Valias mor og det føles fantastisk og mærkeligt at sige 😍🤭 Først nu hvor jeg selv er mor er det virkelig gået op for mig, hvor meget jeg er afhængig af min mor og aldrig nogensinde vil leve uden hende- mor, jeg elsker dig og tak fordi du er verdens bedste mor, jeg vil prøve at gøre dig kunsten efter for Valias ❤️
Read more
Dagen er endelig kommet, hvor jeg kan afsløre noget super skønt OG give dig noget ganske særligt ...
Media Removed
Dagen er endelig kommet, hvor jeg kan afsløre noget super skønt OG give dig noget ganske særligt 🏼 Så mange af jer har skrevet og spurgt hvornår det næste Finally Fit - Mind and Body starter og hvornår I kan tilmelde jer. ⠀⠀⠀ Datoen for næste forløb, afslørende jeg i sidste uge: Årets ... Dagen er endelig kommet, hvor jeg kan afsløre noget super skønt OG give dig noget ganske særligt 😆💖🙌🏼
Så mange af jer har skrevet og spurgt hvornår det næste Finally Fit - Mind and Body starter og hvornår I kan tilmelde jer.
⠀⠀⠀
Datoen for næste forløb, afslørende jeg i sidste uge:
Årets sidste forløb starter d. 5. Oktober 2018
- og i dag kan jeg endelig meddele, at tilmelding nu er åben 😍💖
⠀⠀⠀
Det her skal du vide om forløbet:
• De sidste mange forløb har været totalt udsolgt, så hold dig til for at sikre din plads.
Først til mølle...
⠀⠀⠀⠀
• Jeg tilbyder kun et begrænset antal pladser, da jeg er der personligt for dig hele vejen.
...og store forløb med flere hundrede deltagere, bliver så upersonligt syntes jeg.
⠀⠀⠀⠀
• Det er ikke et quick-fix-vægttabs forløb (de holder ikke alligevel).
Det her er et dybdegående, effektivt forløb, hvor vi arbejder med hele dig - "body and mind".
⠀⠀⠀⠀
• Du har mig - Karolina - som din coach og mentor, hver dag i 6 måneder.
Du bliver altså ikke spidset af med en assistent du ikke kender, mens jeg sipper drinks ved poolkanten 😉🌴
⠀⠀⠀⠀
Jeg har mange forskellige slags kvinder på mit forløb - i alle aldre 💖 Forløbet er for:
- Dig som ønsker at slippe kampen med maden / kroppen / selvværdet.
- Dig som måske allerede kender til sund livsstil, men savner at det føles bedre.
- Dig som er træt af at have en krop, du ikke har det godt i.
- Dig som ønsker meget mere af dit liv!
⠀⠀⠀⠀
Jeg vil elske at byde dig velkommen på et af de mest gennemførte forløb du finder derude 🙌🏼😍
Et halvt år, hvor du har mig som din mentor og coach hele vejen, så du kan skabe en krop og et liv - du elsker! 💖
⠀⠀⠀⠀
➕ Early Bird rabat til dig! 🌸
Du får lige nu oven i hatten, en super flot Early Bird rabat 😱
Men den fortæller jeg mere om i den mail jeg netop har sendt ud - eller tjek min side FinallyFit.dk for mere info, priser og detaljer.
⠀⠀
Skøn dag til dig 💖
~ Karolina Kærsner
___________________________________
⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg hjælper dig til at skabe en krop & et liv du elsker! ⠀⠀⠀⠀
K A R O L I N A K Æ R S N E R . D K
Read more
Emilie, vi har kendt hinanden i lidt over 2 år nu. Og de 2 år, har seriøst været de bedste år i mit liv. ...
Media Removed
Emilie, vi har kendt hinanden i lidt over 2 år nu. Og de 2 år, har seriøst været de bedste år i mit liv. Jeg have aldrig troet jeg ville kunne være så glad som jeg er med dig! Du gør hele mit liv til en regnbue! jeg har det mega sjovt med dig, du er den bedste, vi kan være 100% ærlige og åbne overfor hinanden, ... Emilie, vi har kendt hinanden i lidt over 2 år nu. Og de 2 år, har seriøst været de bedste år i mit liv. 😍 Jeg have aldrig troet jeg ville kunne være så glad som jeg er med dig! 💖 Du gør hele mit liv til en regnbue! 💘 jeg har det mega sjovt med dig, du er den bedste, vi kan være 100% ærlige og åbne overfor hinanden, hvilket jeg elsker. 😘 Jeg elsker dig, og den måde du er som menneske, den måde du kan stråle sammen med mig selvom du er i skidt humør, den måde du kigger på mig når der er noget sjovt! 😂😍 Den måde vi kan høre en helt uskyldig samtale og alligevel misforstå hvert eneste ord! 😂 Jeg elsker dig seriøst højt! 😍
Read more
43 Kapitel!<span class="emoji emoji1f4ab"></span> || Dagen er kommet. Den dag jeg skal flyttes. Alle dem der har støttet mig på hospitalet ...
Media Removed
43 Kapitel! || Dagen er kommet. Den dag jeg skal flyttes. Alle dem der har støttet mig på hospitalet er her, for at sige farvel. Jeg kan kun se dem en gang om ugen fra nu af, når der er besøgs dag. Jeg sukker let og rejser mig fra sengen. Jeg er stærkere, min krop er klar. Mit sind og det indeni er langt ... 43 Kapitel!💫 || Dagen er kommet. Den dag jeg skal flyttes. Alle dem der har støttet mig på hospitalet er her, for at sige farvel. Jeg kan kun se dem en gang om ugen fra nu af, når der er besøgs dag. Jeg sukker let og rejser mig fra sengen. Jeg er stærkere, min krop er klar. Mit sind og det indeni er langt fra klar. Jeg er stadig smadret indeni og sikkert også lidt sindsyg. Jeg har poser under øjnene og finder min børste frem og børster mit hår, så det hænger løst. Klokken er 10 og de sørgelige rester af min morgenmad står på et lille bord. Jeg tager en dyb indånding og kigger på uret. Jeg skal derhen om en time. Jeg har en løs grå sweater på og et par tætsiddende leggins i sort. Jeg starter med at sige farvel til Elliot. Selvom jeg er sur på ham får han et kram.
" Men Elliot, det er slut imellem os.. Find dig en anden pige og vær glad" siger jeg stille of han bider sig i læben og nikker. Man kan se at han holder tårene inde men til sidst kan han ikke mere. Jeg giver ham er sidste kram og et lille smil. Jace får også et kram.
" Vi skal nok komme og besøge dig Ele.." Siger han og smiler lidt. Jeg nikker og smiler tilbage og trykker hans hånd. Min tante får også et stort kram.
" Pas nu på dig selv, skat. Jeg skal nok komme hver uge! Husk jeg elsker dig!" Siger hun og kysser mig på håret og sender mig et varmt smil.
" Tak Sophie, jeg elsker også dig" siger jeg stille. Jackson får et hurtigt kram og jeg takker ham. Den sidste er Kaitlyn. Hun står med tårne løbende ned af kinderne og giver mig et langt kram.
" Jeg elsker dig Ele, uanset hvad, det skal du vide. Og undskyld jeg var en idiot.." Siger hun med gråd i stemmen.
" Det er okay Kaittie.. Jeg elsker også dig" hvisker jeg og giver tårne frit løb. " Jeg har en ting til dig, så du ikke føler dig alene" hvisker hun og rækker mig en lille æske. Inden i er der en simpel sølv kæde med 2 vedhæng. Et hjerte af sølv og et lille E. Jeg smiler of tager den på. Jeg mimer et tak, da lægen kommer ind.
" Der er afgang nu" siger han udtryksløst.
Jeg sidder inde i en slags bus. De andre står udenfor og vinker. Jeg vinker tilbage og knuger halskæden i hånden. Motoren starter og inden længe er de ikke mere end små skygger. ||
Read more
🇩🇰 Jeg kan ikke beskrive med ord, hvilken utrolig oplevelse min pro debut har været. Omgivet af fantastiske ...
Media Removed
🇩🇰 Jeg kan ikke beskrive med ord, hvilken utrolig oplevelse min pro debut har været. Omgivet af fantastiske mennesker. Jeg gjorde min drøm til virkelighed og nu føler jeg endelig at jeg kan kalde mig en professionel i sporten. Føles utroligt Jeg har gjort mit absolut bedste, arbejdet ... 🇩🇰 Jeg kan ikke beskrive med ord, hvilken utrolig oplevelse min pro debut har været. Omgivet af fantastiske mennesker. Jeg gjorde min drøm til virkelighed og nu føler jeg endelig at jeg kan kalde mig en professionel i sporten. Føles utroligt 🙏

Jeg har gjort mit absolut bedste, arbejdet hårdere end nogensinde og jeg havde det sjovt backstage og på scenen som aldrig før 😁

Nu til hvad alle spørger om, placering. Jeg er jeg ikke engang skuffet over at sige en sidste plads, blandt højeste niveau i vores sport 🙈 Dommerne fortalte mig, at jeg har brug for mere masse generelt. Men kan knap nok klemme mig ned i klassen. Det er ikke noget vi ikke kan løse, fordi jeg aldrig vil stoppe med at træne eller forbedre min fysik. Dette er noget jeg har gjort hele mit liv og er stadig et igangværende projekt. Så må tiden bliver vi bedre, blot i en anden klasse. 😊
.
Jeg er tilfreds og føler mig meget stolt af at være her som den første danske mandlige IFBB Pro bodybuilder der pt konkurrere og jeg vil lade jer selv dømme min præsentation ovenfor.
Der er nogle mennesker, jeg vil takke for at gøre alt dette muligt;

For det første min kone @Leidyhernandezriis, mit alt, min vigtigste støtte og simpelthen bare en utrolig kvinde. Jeg elsker dig så meget og skylder dig så meget ❤️😃🙏
.
For det andet @ borjasanfelix min træningspartner hver eneste dag er der for mig, og støtter mig ikke kun i gymnastiksalen men med alt. En rigtig ven og utroligt menneske. Tak og tak til din dejlige kæreste @espeworkout, i har begge været så gode ved mig ❤️💪🙏
.
Min familie støtter mig ALTID i alt, hvad jeg gør. De er altid der for mig og sikre at jeg gør mit bedste. Jeg elsker jer alle ❤️❤️❤️🙏
.
Pellegrino Giuseppe / Team Sportvision Jeg kan ikke takke dig nok for alt din hjælp og støtte. ❤️🙏
.
@Onlyapproved gennem snart 2 år har vi arbejdet sammen og nu her for nyligt blevet større samarbejdspartnere og dette har været en KÆMPE hjælp for mig min fysik.🙏 @onlyapproved.jesper Du er simpelthen den bedste. Har troet på mig og mit potentiale og du har støttet mig så meget det er ikke til at beskrive med ord 🙏❤️
.
Stor tak til @tgflex & @emilio_martinez_romero 🙏

Tak til @cini.creations 🙏
Read more
i dag markerer, at det er et år siden, jeg ankom til danmark for at begynde min udveksling. for en uge ...
Media Removed
i dag markerer, at det er et år siden, jeg ankom til danmark for at begynde min udveksling. for en uge siden kom jeg tilbage til australien, og jeg er færdig med min udveksling. jeg kan ikke tro, at der allerede er gået et år, eller hvor hurtigt tiden er gået; det gik alt for hurtigt. elsker og savner ... i dag markerer, at det er et år siden, jeg ankom til danmark for at begynde min udveksling. for en uge siden kom jeg tilbage til australien, og jeg er færdig med min udveksling. jeg kan ikke tro, at der allerede er gået et år, eller hvor hurtigt tiden er gået; det gik alt for hurtigt. elsker og savner dig for evigt, danmark ❤️🇩🇰 (har prøvet at finde et billede, der kan rumme hele mit år, men jeg kan ikke finde et, fordi der ikke er billeder eller ord nok til at beskrive mit år, og hvor meget det har betydet for mig. det er ligegyldigt, hvor meget jeg har prøvet. i stedet poster jeg bare det her billede, for det har jeg ikke postet endnu)
Read more
I dag er det 1 år siden jeg oplevede en kærlighed som aldrig før! I dag er det nemlig 1 år siden jeg blev ...
Media Removed
I dag er det 1 år siden jeg oplevede en kærlighed som aldrig før! I dag er det nemlig 1 år siden jeg blev moster til verdens dejligeste lille pige️. Tillykke med fødselsdagen min skat! Jeg elsker dig højere end du nogen sinde kan forestille dig. Glæder mig til at se dig udvikle dig resten af livet, ... I dag er det 1 år siden jeg oplevede en kærlighed som aldrig før! I dag er det nemlig 1 år siden jeg blev moster til verdens dejligeste lille pige❤️. Tillykke med fødselsdagen min skat! Jeg elsker dig højere end du nogen sinde kan forestille dig. Glæder mig til at se dig udvikle dig resten af livet, glæder mig til at være din person, din fortrolige og din ballade-moster🤪 ❤️. Tillykke Skat!😘. #mosterogbella #elskerelskerelsker #minstorekærlighed #1årsfødselsdag #stadigmostersbaby
Read more
Dagens Buddha citat er for godt til ikke at dele🕉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Super indsigtsfulde ord om den kreative ...
Media Removed
Dagens Buddha citat er for godt til ikke at dele🕉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Super indsigtsfulde ord om den kreative proces Og med frygt for at dette måske er lidt for langt til Instagram. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🏼RÅT OVERSAT🏼 Du er hvad du tænker. Du bliver hvad du føler, tiltrækker du. Hvad du kan forestille ... Dagens Buddha citat er for godt til ikke at dele🕉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Super indsigtsfulde ord om den kreative proces 💡Og med frygt for at dette måske er lidt for langt til Instagram. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏼RÅT OVERSAT👇🏼
Du er hvad du tænker.
Du bliver hvad du føler, tiltrækker du.
Hvad du kan forestille dig, skaber du.🕉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💟For at jeg kan være både kreativ og på samme tid produktiv i mit arbejde med strikdesign. Må jeg være i positiv kontakt med mine følelser, og omgive mig med positive energier og positive kreative mennesker💟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🙇🏻‍♀️Når jeg har travlt og er stresset, bliver jeg mindre kreativ...og også mindre produktiv, jeg skubber folk væk og aflyser aftaler💔 Jeg bliver længere tid om at gøre en opgave end ellers... bliver i en negativ selvopfattelse, fordi intet går som planlagt. 🙇🏻‍♀️En sur og negativ spiral mod et dybt sort og på ingen måder kreativt hul⚫️ Som jeg kun kan ryste mig fri af, ved at give rum og skabe tid til fordybelse. Det begynder altid med at jeg mødes med kollegaer og veninder - de hjælper ALTID med at få hul på bylden…❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👪Ingen tvivl om at med en baby i huset, er livet som selvstændig blevet anderledes, jeg må være kreativ for at skabe tidslommer til fordybelse og finde nye arbejdsrutiner for at blive ved med at elske mit arbejde og skabe nye fede designs til dig.🤗 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🙌🏻Derfor arbejder jeg på at skabe mere fri-rum til leg og eksperimenter i mit arbejde👩🏼‍🎨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣En af måderne er at give god tid til en design opgave✔️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2️⃣En anden er at sige nej til alt for meget undervisning rund om i landet. Max 2 gange på en måned og kun 2 festivaller om året. Det bliver det sværeste... for jeg elsker at undervise og holde foredrag🙋🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3️⃣En tredje er at ses mere, ses med kollegaer og veninder med positive energier. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🕉Den blev lang, men ærlig - livet som kreativ og selvstændig mor kræver sin kvinde.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#bykaae #buddhacitat #livetsomselvstændig #kreativearbejdsprocesser
Read more
Spinat<span class="emoji emoji1f331"></span>, frisk dild, granatæble, blåbær, frisk abrikos, løg, forårsløg, tomater<span class="emoji emoji1f345"></span>, peberfrugt, ...
Media Removed
Spinat, frisk dild, granatæble, blåbær, frisk abrikos, løg, forårsløg, tomater, peberfrugt, revet gulerod🥕og squash, citron🍋, selleri, tangmandler fra @nordisktang , ærtemos, æg🥚, trøffelsalsa og hvid balsamico fra @detitalienskekoekken og et drys groft flagesalt er pænt lækkert ... Spinat🌱, frisk dild, granatæble, blåbær, frisk abrikos, løg, forårsløg, tomater🍅, peberfrugt, revet gulerod🥕og squash, citron🍋, selleri, tangmandler fra @nordisktang , ærtemos, æg🥚, trøffelsalsa og hvid balsamico fra @detitalienskekoekken og et drys groft flagesalt er pænt lækkert hvis jeg selv skal sige det😋😍 Nemt, lækkert og mættende på en god produktiv mandag! Træning, en masse arbejde, alt for mange praktiske gøremål og påbegyndelse af nedpakning af lejligheden.. Puh.. Jeg smider mig bare lige i sofaen😝 Og for satan hvor siger IG mig bare lidt for tiden.. Jeg er slet ikke inspireret til at lave opslag, og ærligt så er det faktisk rigtig lækkert at geare ned herinde. Misforstå mig ik.. Jeg elsker al den gode energi og inspiration vi smitter hinanden med!!🙌🏼 Men jeg synes edermame også det fylder meget, og der findes SÅ meget lort herinde. Ja undskyld.. Men Gud hvor er der meget der bare slet ikke siger mig noget. Meget der bare handler om "SE MIG HØR MIG" Jeg har de sidste uger virkelig krummet tæer over følgende jeg har opdaget åbenbart er fedt: At "købe" sig til følgere😹 At reposte en masse billeder fra 4 år siden og lade som om de er fra i dag af😹 At bruge de syge redigerings app der kan få dig til at ligne en Barbie dukke med en talje så smal som et græsstrå😹At det åbenbart er rigtig fint at vi skal være stolte af vores kroppe og dermed smide tøjet og vise vores nøgne kroppe fordi det er altså helt normalt😹 Det er simpelthen for meget nøgenhed i mine øjne😹At smide det ene slik billede op efter det andet, hvor skålen.. Vrøvl fadet kunne mætte en hel afrikansk landsby.. Ja sådan et billede høster jo altid 1000+ likes fordi så er man jo i balance og en masse likes er jo lækkert😹Og ja.. Der er mere! Men jeg stopper bare her😹Den gamle her kan vist godt mærke hun lige skal trække stikket lidt😹 IG er en fantastisk platform og tak for jer❤️ Men hold nu kæft hvor er der også meget lort, og ja jeg ved godt man selv kan bestemme hvem man vil følge - Og det frie valg er skønt, for vi er heldigvis så forskellige med forskellige interesser! Jeg vil ikke kaste med mudder! Slet ikke! For der skal være plads til alle!❤️ Jeg geare bare lidt ned lige nu❤️
Read more
Dét her er mig i mit es! Omgivet af den rå natur, med højt humør og en dag planlagt i skoven🌳🐿<span class="emoji emoji1f43e"></span> Jeg elsker ...
Media Removed
Dét her er mig i mit es! Omgivet af den rå natur, med højt humør og en dag planlagt i skoven🌳🐿 Jeg elsker friluftslivet. Jeg elsker at klatre, vandre, hike, jage, fiske, sejle osv. Jeg elsker at lave mad over bål og jeg elsker at sove i sovepose. Jeg elsker alt det uventet herude, og jeg knuselsker ... Dét her er mig i mit es! Omgivet af den rå natur, med højt humør og en dag planlagt i skoven🌳🐿🐾 Jeg elsker friluftslivet. Jeg elsker at klatre, vandre, hike, jage, fiske, sejle osv. Jeg elsker at lave mad over bål og jeg elsker at sove i sovepose. Jeg elsker alt det uventet herude, og jeg knuselsker den måde naturen gang på gang kan imponere mig med, hvor smuk den er! Jeg har længe gået og tænkt på, at jeg ville hive disse emner mere ind i mine sociale medier, dele jagtoplevelser, mad lavet over bål, rejser med rygsæk og små dagstips der måske kan få dig mere uden for! Derfor vil jeg spørge, om det kunne have interesse? Har du lyst til at følge med i mit frilufteventyr, hudløst ærligt og helt amatør?☺️🤞🏼🔥🌲⛺️🏔🎣🦌🍄⛈
Kommenter gerne her eller inde på bloggen, hvor du også kan læse mere! Link i bio. #kommedudenfor #naturtid #eventyrtid #outdoor #friluftlivs #jagt
Read more
Selvom jeg sidder og elsker dig fra mit inderste, skal jeg stadig stå til ansvar. Når jeg gerne vil ...
Media Removed
Selvom jeg sidder og elsker dig fra mit inderste, skal jeg stadig stå til ansvar. Når jeg gerne vil nå dine højder i en tættere relation, flyver jeg gerne mit hjerte i din retning. Jeg giver det bort i den tæthed, der forbinder os. Og hvad kan jeg mere gøre for at skabe et hjem hos dig? Føler mig ikke ... Selvom jeg sidder og elsker dig fra mit inderste, skal jeg stadig stå til ansvar. Når jeg gerne vil nå dine højder i en tættere relation, flyver jeg gerne mit hjerte i din retning. Jeg giver det bort i den tæthed, der forbinder os. Og hvad kan jeg mere gøre for at skabe et hjem hos dig? Føler mig ikke alene og vil kun os. Men du må vide, at jeg intet ejer. Jeg kan ikke tilbyde dig mine ord, for dem vil du glemme. Jeg kan ikke tilbyde dig min kærlighed, for den eksisterer allerede. Jeg kan ikke tilbyde dig gaver, for dem vil du lægge fra dig. Jeg kan ej tilbyde dig min tid, da den ikke eksisterer uden dig. Det eneste jeg kan give dig er mine handlinger. Dem brænder jeg fast i, vores evighed og spænder rundt om sjælen i et mageløst sekund, som kun du og jeg vil bestå i.

Mine handlinger er det eneste jeg ejer, de vil for altid være dig tro.
Read more
Ham her, han betyder ALT for mig ️ Han er der altid, selv på de sværeste dage, hvor jeg kan være sur og tvær.. Men alligevel elsker han mig, og muntrer mig op, for det kan han altid Kun ham kan få mig til at grine, føle mig elsket og vigtigst af alt altid få mig til at føle mig hjemme hos ham Der er ingen ... Ham her, han betyder ALT for mig ❤️ Han er der altid, selv på de sværeste dage, hvor jeg kan være sur og tvær.. Men alligevel elsker han mig, og muntrer mig op, for det kan han altid🙊 Kun ham kan få mig til at grine, føle mig elsket og vigtigst af alt altid få mig til at føle mig hjemme hos ham👫 Der er ingen tvivl om, han er den eneste rigtige for mig og at vi er gode for hinanden!💑 Han er verdens bedste og mest kærlige kæreste, og så ser han da også skide godt ud😍 Han går lige i hjertet på mig og er glad for det ham jeg hver dag vågner op sammen med!💘 JEG ELSKER DIG MIN SKAT @jesperpilgaard ❤️ #mylove #minskat #kærlighed #couple #couplegoals #fitcouple #love #thebest #myrock #minkæreste #myman #iloveyou #mybodybuilder
Read more
I dag er det min tur til at stå ved din side, stå ved din side og ordne alt det du mangler, behøver og elsker ...
Media Removed
I dag er det min tur til at stå ved din side, stå ved din side og ordne alt det du mangler, behøver og elsker - For i dag starter dagen på din bryllupsweekend og har ikke kunne vente til det endelig blev min tur til at give dig alt det igen som du har givet mig de sidste 10 + år Du er den der altid har været ... I dag er det min tur til at stå ved din side, stå ved din side og ordne alt det du mangler, behøver og elsker - For i dag starter dagen på din bryllupsweekend og har ikke kunne vente til det endelig blev min tur til at give dig alt det igen som du har givet mig de sidste 10 + år 💗 Du er den der altid har været der, den der altid har lyttet og den jeg altid har ringet til først, for Anne, du er bare en af de bedste mennesker jeg har omkring mig! Tak for alt du har givet mig, i de glade stunder, min sygdom, min mistede baby og mine 2 snart 3 dejlige drenge - og for alle dine kloge ord og hjælp! Jeg håber jeg kan give dig alle de følelser som du gav mig sidste år 💗 #Annesbryllupsweekend #AnneogJacob #nårvennerblivertilfamilie #sidderligeogtuderlidtitoget
Read more
Kære rikkemuzzen..du er bare noget af det dejligste! Du er den bedste veninde jeg nogensinde har ...
Media Removed
Kære rikkemuzzen..du er bare noget af det dejligste! Du er den bedste veninde jeg nogensinde har haft! Du er en fast støtte i mit liv...du er der altid når man har brug for det.. Når tårene triller eller latteren ruller er du der! Når jeg har brug for at skælde ud lytter du og får mig altid ud på den ... Kære rikkemuzzen..du er bare noget af det dejligste! Du er den bedste veninde jeg nogensinde har haft! Du er en fast støtte i mit liv...du er der altid når man har brug for det.. Når tårene triller eller latteren ruller er du der! Når jeg har brug for at skælde ud lytter du og får mig altid ud på den anden side som en hel person og med raseriet langt væk for sammen med dig kan man ikke forblive sur! Jeg er aldrig i tvivl om at du er der for mig og jeg håber at jeg kan give dig alt det du giver mig,tilbage igen. Jeg elsker når vi bare er os 2 og vi griner af de mest åndssvage ting.. Jeg elsker vores helt egne interne jokes som ingen andre fatter.. Og så elsker jeg bare at du er dig..!! Allermest elsker jeg at se dig smile og være glad... Jeg håber at du for verdens bedste fødselsdag med din familie og venner.. Jeg elsker dig rigtigt højt og det må du ikke glemme...13 år det er en stor dag så er du jo blevet teenager... Nå men inden beskeden bliver alt for lang som den allerede er så stopper jeg her.... Billederne slipper du ikke helt med så her er der nogle mange smukke billeder....Love u muzz og mange gange tillykke💕👭🎉🎈🛍🎊💘
Read more
Altså ja, min far er død. Og jeg er ikke helt ovenpå altid. Så her er et billede af min far og hans hund ...
Media Removed
Altså ja, min far er død. Og jeg er ikke helt ovenpå altid. Så her er et billede af min far og hans hund på hans kiste til hans begravelse. Jeg ved godt du ikke får noget ud af at se det her billede af min far.. Men det må være den del af min terapi, hvor jeg er selvisk og deler en post - for min egen skyld. ... Altså ja, min far er død. Og jeg er ikke helt ovenpå altid. Så her er et billede af min far og hans hund på hans kiste til hans begravelse.
Jeg ved godt du ikke får noget ud af at se det her billede af min far.. Men det må være den del af min terapi, hvor jeg er selvisk og deler en post - for min egen skyld. Bær over med mig... Jeg savner dig mere end ord kan beskrive far, og hader det valg du traf tilbage i sommers. Føler mig dum, for folk mister folk hele tiden, men alligevel føler jeg et kæmpe savn med en klump i maven, som føles som om ingen kan relatere til.
Og ja, nu ligger jeg igen og græder lidt for mig selv. Men det hul jeg har i mit hjerte nu, kan ingen andre fylde ud, og det gør ondt. Så beklager far, ved godt du ikke vil se mig ked af det, men nogengange gør det altså så ondt og gør mig så rundt på gulvet, at jeg ikke kan lade være.

Du skal vide at Troels gør det rigtig godt, og jeg elsker ham rigtig højt for at være som en far for mig.
Men for fanden far, der er jo ingen som dig.

Hvem skal nu fylde min telefonsvarer med beskeder? Hvordan skal jeg få din boller i karry? Hvem skal varme dynen foran pejsen når jeg fryser om aftnen? Hvem skal tage de mest håbløse diskussioner med mig, uden at blive træt af mig? - Far, hvem skal hjælpe mig med alt det du kun kunne?

Jeg prøver at holde styr på alt, og at leve mit liv som du gerne ville have det: uden sorg. Ved godt at du ikke tog dit eget liv, for at gøre os ondt... Men hold kæft hvor gør det altså vanvittigt ondt det her. Du fatter det slet ikke. Der er så mange gange jeg ville ønske jeg kunne ringe, skrive eller tage ud til dig. Og hvad jeg ikke ville give for at høre dig kalde mig mullepige bare en gang mere.
Der er intet at gøre nu. Sket er sket. Jeg føler mig ensom og alene nogen gange, selvom jeg har nogle gode mennesker omkring mig, men tror desværre aldrig det forsvinder. Du mangler i mit liv far, og jeg tror aldrig jeg stopper med at fælde tårer for dig.

Jeg savner og elsker dig, far ❤️ PS. Hvis du møder bedste i himmelen må du gerne fortælle hende at jeg elsker og savner hende også.

#farspigeforaltid
Read more
Da jeg var 16 år, introducerede min veninde Anne mig for den her fyr. Jeg kan huske, jeg synes hans ...
Media Removed
Da jeg var 16 år, introducerede min veninde Anne mig for den her fyr. Jeg kan huske, jeg synes hans hår var lidt underligt, men ellers var han da meget sød. Vi fik faktisk en aftale i hus, som jeg så valgte at aflyse eftersom jeg tog i byen og fik hjernerystelse. Ja, så smart var jeg. Men det forhindrede ... Da jeg var 16 år, introducerede min veninde Anne mig for den her fyr. Jeg kan huske, jeg synes hans hår var lidt underligt, men ellers var han da meget sød. Vi fik faktisk en aftale i hus, som jeg så valgte at aflyse eftersom jeg tog i byen og fik hjernerystelse. Ja, så smart var jeg. Men det forhindrede ham ikke i stadig at ville ses, selvom jeg havde sat mig selv i dårligt lys. Den her næsten-skaldede fyr skulle senere vise sig at berige mit liv. Nu står jeg her, 22 år gammel, og han hænger stadig ved. Hvor er jeg taknemlig for alt du har lært mig, for alt du har gjort, for alle de timer vi har grint og grædt, for alt du har givet mig og for at du er lige præcis dig. Hvor er jeg glad for, at vi sammen har kunne hjælpe og støtte hinanden og samtidig give hinanden plads og frihed til at udvikle os til de individer vi er. Jeg elsker dig @olikarse95 ❤️
Read more
Forestil dig at en dag du har ventet på, meget længe - endelig er ved vejs ende De fleste kender følelsen, hvis man skal til eksamen, har en vigtig fodbold kamp, skal til en jobsamtale eller at skulle gå op på en scene. Den følelse, er den man har i dette øjeblik. Spænding, nervøsitet og tanke ... Forestil dig at en dag du har ventet på, meget længe - endelig er ved vejs ende 🎯 De fleste kender følelsen, hvis man skal til eksamen, har en vigtig fodbold kamp, skal til en jobsamtale eller at skulle gå op på en scene. Den følelse, er den man har i dette øjeblik. Spænding, nervøsitet og tanke mylder. De færreste ved hvad det egentlig vil sige, at have afsat flere måneder til fordel for små mængder mad og meget intens træning. Alt sammen, fordi man har en målsætning om at ramme en destination. Destinationen er dog ikke præget eller har en formel, den formel skal DU sætte rammen for. Tænk alle de kræfter, alle de kampe, alle de fravalg og tilvalg. For at ligge din skæbne i andres vurdering. Det er en “tuf” rejse dette, men hold kæft hvor jeg elsker det lige så meget som jeg faktisk hader det. Hadet ligger i at jeg forevig vil presse mig selv maks, gøre mine ting indtil jeg vitterligt ikke kan mere. For mig handler det om, at jeg aldrig vil føle noget kunne være gjort anderledes. Min sult og lyst efter mere, er større end nogensinde. Og hvor dette skal føre hen, aner jeg ikke. Andet end at jeg elsker nuet og vil gøre det som det kræver, at ramme et niaevu der ikke er set før. 21 år gammel, rejsen er først lige begyndt.....!
Read more
Jeg kan personligt godt li de personlige profiler og vide bare lidt om personen bag, så her kommer ...
Media Removed
Jeg kan personligt godt li de personlige profiler og vide bare lidt om personen bag, så her kommer 10 ting du (måske) allerede vidste om mig 1️⃣ Jeg er fleks jobber grundet sygdom/handicap efter en virus i rygmarven 2️⃣ Jeg har 4 børn, to piger og to drenge, og snart får jeg mit første barnebarn 3️⃣ ... Jeg kan personligt godt li de personlige profiler og vide bare lidt om personen bag, så her kommer 10 ting du (måske) allerede vidste om mig 😘
1️⃣ Jeg er fleks jobber grundet sygdom/handicap efter en virus i rygmarven
2️⃣ Jeg har 4 børn, to piger og to drenge, og snart får jeg mit første barnebarn
3️⃣ Jeg er gift på 12. år og lige om lidt har vi været sammen i 16 år
4️⃣ Jeg HADER når folk lyver! Bum!
5️⃣ Jeg æææælsker at sy, og her finder jeg min ro, selv om det nogen gange kan være en udfordring pga kroppen
6️⃣ Jeg har altid haft en vægt som går op og ned (mega usundt), men tror efterhånden at jeg har forliget mig med min str XL
7️⃣ Jeg har tendens til stress og angst grundet min helbredsmæssige situation, hvilket gør at jeg nemt trækker mig tilbage
8️⃣ Jeg elsker at være hjemme og hviler ekstrem meget i mit eget selskab, hvilket harmonerer godt med punkt 7
9️⃣ Jeg er en sucker for tøse film!
1️⃣0️⃣ Jeg vil gå gennem ild og vand for de mennesker jeg holder af
1️⃣1️⃣ Jeg reagerer meget i følelser hvilket til tider kan være noget af en udfordring
1️⃣2️⃣ Jeg har svært ved at fatte mig i korthed!! Har du læst med så langt - respekt og dejlig aften til dig! 😉💗
Read more
Jeg græd mig selv i søvn igår, det er bestemt ikke første gang og helt sikkert heller ikke den sidste... ...
Media Removed
Jeg græd mig selv i søvn igår, det er bestemt ikke første gang og helt sikkert heller ikke den sidste... idag er det præcis 1 år siden, min mor blev taget fra mig. Når jeg tænker tilbage, på den sidste tid, vi havde sammen på Hospice. Står den printet på min nethinde som den bedste tid, jeg har haft... ... Jeg græd mig selv i søvn igår, det er bestemt ikke første gang og helt sikkert heller ikke den sidste... idag er det præcis 1 år siden, min mor blev taget fra mig. Når jeg tænker tilbage, på den sidste tid, vi havde sammen på Hospice. Står den printet på min nethinde som den bedste tid, jeg har haft... på trods af det har været det hårdeste jeg nogensinde har gået igennem... troede jeg, men så kom tiden efter, tiden uden uden min mor! Jeg ville gerne skrive, at det er blevet lettere. Men det ville kun være en halv sandhed. Sorgen er blevet mindre, ja. Men savnet er blevet større. Jeg tænker på hende hver dag. Jeg savner hende hver dag, og mere og mere, for hver dag der går uden hende. Jeg savner alt det vi havde sammen... noget jeg aldrig for igen! Jeg kan stadig ikke forstå at hun er død, og at jeg aldrig skal se min mor igen... jeg håber inderligt at hun er lykkelig, der hvor hun er, jeg håber hun ved at jeg kæmper for at hun ikke hele tiden skal se mig græde og bryde sammen. Hun ville ikke bryde sig om at se sin datter sådan - undskyld mor, undskyld, jeg savner dig bare så meget 😭😭
“jeg elsker dig min pige, og jeg er hos dig hele vejen” var en af de sidste ting hun hviskede - og jeg kunne ikke andet end holde hendes hånd og kysse hende på panden, imens tårerne trillede ned af kinderne på mig. Prøve at tale hende hen til det sted inden i hende, hvor hun kunne føle sig tryg. Et bedre sted hvor hun ville få fred... jeg håber du fandt det, mor ❤️ Jeg elsker dig mere end ord kan beskrive og jeg savner dig hver dag
Read more
At det var chokolade jeg var afhængig af engang, og ikke chips eller bland-selv-slik, var ikke tilfældigt ...
Media Removed
At det var chokolade jeg var afhængig af engang, og ikke chips eller bland-selv-slik, var ikke tilfældigt Det var det jeg bedst kunne lide, men der lå mere under... ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Der var et budskab til mig i chokoladen, som jeg var ret længe om at opfatte. Det fortæller jeg mere om i den næste ... At det var chokolade jeg var afhængig af engang, og ikke chips eller bland-selv-slik, var ikke tilfældigt 🍫 Det var det jeg bedst kunne lide, men der lå mere under...
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Der var et budskab til mig i chokoladen, som jeg var ret længe om at opfatte.
Det fortæller jeg mere om i den næste mail jeg sender ud, til jer skønne læsere på min mail-liste 💖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Indtil da, vil jeg sige, at der absolut intet er galt i at nyde chokolade, bland-selv-slik eller chips. Hvis man altså nyder det...
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg nød ikke min chokolade dengang. Det gør jeg nu. I mængder jeg også kan nyde - bagefter. Dengang, var det “alt eller intet”. Og de fleste dage, var det “alt”...
Det var på ingen måde nydelsesfuldt.
⠀⠀⠀⠀⠀
Har du noget mad, du bare ikke kan “styre”? 🍦🍫🍬🍰🍤🍕
⠀⠀⠀⠀⠀
Skøn dag til dig 💖
~ Karolina
⠀⠀⠀⠀⠀
PS:
Hvis du gerne vil være med på min mail-liste, er du hjertelig velkommen 💖 Her deler jeg guides, tips og inspiration, til hvordan du kan skabe en krop og et liv du elsker, på en selvkærlig og nydelsesfuld måde 🙏🏼
Tilmeld dig på KarolinaKærsner.dk
Klikbart link i profil @karolina_kaersner 💖
Read more
Hip hurra for verdens bedste far 🇩🇰<span class="emoji emoji2764"></span>️ I morgen fylder han 70, og lige nu fejrer vi ham med tre dages ...
Media Removed
Hip hurra for verdens bedste far 🇩🇰️ I morgen fylder han 70, og lige nu fejrer vi ham med tre dages fest i Nordjylland. Og det fortjener han. For min far er et stort forbillede for mig: Han har lært mig, at man skal yde før man kan nyde. Han har givet sin kærlighed til naturen videre til mig. Han ... Hip hurra for verdens bedste far 🇩🇰❤️
I morgen fylder han 70, og lige nu fejrer vi ham med tre dages fest i Nordjylland. Og det fortjener han.
For min far er et stort forbillede for mig:

Han har lært mig, at man skal yde før man kan nyde.

Han har givet sin kærlighed til naturen videre til mig.

Han har prioriteret familien fremfor alt og inspireret mig til at gøre det samme.
Han har lært mig, at en krone sparet er en krone tjent, og man skal knokle for at få succes.
Han har vist mig, at man skal tage ansvar for sit eget liv, hvis man vil ændre det. Det gjorde han, da han kvittede smøgerne efter 50 år som en levende skorsten. Og da han begyndte at motionere et par timer dagligt og smed 25 kilo.
Han er kærlig og gavmild, og han er der hver gang, jeg har brug for ham. Og det er tit.
Han har altid prioriteret oplevelser frem for materielle goder. Jeg gør præcis det samme i dag.
Jeg har bandet ham langt væk som ung, fordi han til tider var streng og stillede krav til opførsel og arbejdsmoral. Set i bakspejlet var det helt sikkert på sin plads med en skideballe til mig i ny og næ.
En god far hænger ikke på træerne. Jeg er lykkelig for, at jeg har min. Endda godt plantet i den jyske muld. Tillykke far - jeg elsker dig 💙
#far #verdensbedste #70 #hurra
Read more
Har du overvejet hvad du fortæller dig selv, når du ser dig selv i spejlet? Det vi gentager for os selv, er så powerfuldt! Det har det med, at manifestere sig ud i vores virkeligheden. ⠀⠀ Ser du, vores tanker styrer vores følelser, og vores følelser virker som “superlim”. Den følelse du ... Har du overvejet hvad du fortæller dig selv, når du ser dig selv i spejlet? 🌟
Det vi gentager for os selv, er så powerfuldt! Det har det med, at manifestere sig ud i vores virkeligheden.
⠀⠀
Ser du, vores tanker styrer vores følelser, og vores følelser virker som “superlim”. Den følelse du dyrker, vil altså være den du skaber mere af...
⠀⠀
Og ved du hvad det smukke er?
Vi styrer faktisk selv vores tanker (og dermed de følelser vi vil dyrke)! Også selvom at det nogle gange, kan føles som om at det er den modsatte vej rundt...
⠀⠀
Ligesom vores krops muskler kan trænes stærke, kan vores postiv-muskel også trænes stærk (og vores indre kritikker gøres svag!).
⠀⠀
Men husk... Du må endelig ikke dunke dig selv i hovedet for ikke at have lært det endnu. Jeg var tidligere selv ekspert i, at dyrke de negative tanker... om mig selv, livet, min krop, økonomi, mænd! Og det farvede min verden og frarøvede mig min lykke.
Jeg satte mig et mål for, at jeg ikke længere ville holde mig selv nede med indre kritik og med at gøre mig selv til et offer. Jeg tog min indre power tilbage - og det samme kan du gøre smukke sjæl 💖
⠀⠀
Det hele starter med bevidsthed.
Så hvad fortæller du dig selv, når du ser dig selv i spejlet? 🌟
⠀⠀⠀⠀
Skøn dag til dig 💖
~ Karolina
⠀⠀
PS:
Ved du godt at jeg deler meget mere på mail, end jeg gør her? Hvis ikke du allerede er med på min mail-liste, er du hjertelig velkommen. Du må endda få min mini e-bog helt gratis “Hvad er du i virkeligheden sulten efter?” som velkomstgave hvis du kunne tænke dig den.
⠀⠀
Du trykker bare på linket i min profil, trykker på “Gratis e-bog”, tilmelder dig og GODKENDER din tilmelding i den mail du modtager kort efter (tjek spam, promotions, junk m.m. hvis mailen ikke havner i din indbakke).
⠀⠀⠀⠀⠀
➤ ➤ ➤ LINK her: @Karolina_Kaersner
___________________________________
⠀⠀⠀⠀
Jeg hjælper dig til at skabe en krop & et liv du elsker!
⠀⠀⠀⠀
K A R O L I N A K Æ R S N E R . D K
Read more
Hvad sker der i mit liv? Faktisk en del og en meget vigtig personlig rejse. Jeg har endelig valgt mig ...
Media Removed
Hvad sker der i mit liv? Faktisk en del og en meget vigtig personlig rejse. Jeg har endelig valgt mig og at lytte til mig selv. Jeg har altid være modstander af at sætte livet på autopilot - MEN det er nok desværre det der sker for en del af os (specielt når der kommer børn). Vi glemmer hvad der gør ... Hvad sker der i mit liv? Faktisk en del og en meget vigtig personlig rejse. Jeg har endelig valgt mig og at lytte til mig selv. Jeg har altid være modstander af at sætte livet på autopilot - MEN det er nok desværre det der sker for en del af os (specielt når der kommer børn). Vi glemmer hvad der gør os glade, at man også kan lave noget efter klokken 19.00 og at livet ikke kun handler om børn. Jeg elsker mine børn og vil for alt i verden ikke undvære dem. MEN er helt sikker på de helst vil have en mor fyldt med energi og som lever livet ❤️ Som griner, pjatter og har overskud - hvilket er grunden til at jeg har valgt at ændre fokus i mit liv. Jeg VIL være glad, fylde mit liv med dejlige mennesker og fylde dagen med kærlighed. Jeg har haft tid til at tænke - OG jeg havde faktisk glemt hvor heldig jeg er ❤️ Nu skal livet leves og jeg vil tilføre de ting som giver værdi for mig ❤️ Jeg vil kigge fremad - kan ikke ændre på fortiden og selv vælge hvad der skal fylde min fremtid ❤️ Husk dig selv - dagen i dag kommer aldrig igen ❤️
.
. .
.
www.fitmom.dk #livetgåropogned #foodprep #healthyfood #weightloss #stress #balance #sweet #kid #kids #children #love #heldig #kærlighed
Read more
Stort savn!.. Støre end jeg lige selv havde troet det ville være..<span class="emoji emoji1f629"></span> min prinsesse n👭<span class="emoji emoji1f338"></span> glem nu aldrig ...
Media Removed
Stort savn!.. Støre end jeg lige selv havde troet det ville være.. min prinsesse n👭 glem nu aldrig jeg altid vil elske dig og ikke ønsker miste den venindeskab vi har sammen det er noget helt specielt som jeg aldrig har haft med nogen andre og aldrig kommer til og have med andre du er noget helt ... Stort savn!.. Støre end jeg lige selv havde troet det ville være..😩 min prinsesse n👭🌸 glem nu aldrig jeg altid vil elske dig og ikke ønsker miste den venindeskab vi har sammen det er noget helt specielt som jeg aldrig har haft med nogen andre og aldrig kommer til og have med andre du er noget helt specielt ikke som alle andre du er dig! Og det er en vigtig enskab og have som veninde❤️ håber snart vi bliver gode venner igen🙏alt det her der er sket er en stor løgn og en stor fejltagelse og det undskylder jeg meget rygter er bare det værste ever håber du kan tilgive mig for ønsker ik af du ik er en del af mit liv mere... Jeg elsker dig min prinsesse 👭🌸
Read more
72 kg. vægttab!! <span class="emoji emoji1f603"></span><span class="emoji emoji1f64c"></span>🏻 At sige jeg er stolt af min klient Thomas er en underdrivelse af dimensioner. ...
Media Removed
72 kg. vægttab!! 🏻 At sige jeg er stolt af min klient Thomas er en underdrivelse af dimensioner. Taknemlig, inspireret og vanvittigt glad for at Thomas gav mig muligheden for at hjælpe ham i et helt år med at få sig en ny livsstil🏻 - Igår kom Thomas forbi @loadedgym og vi fik snakket, hygget ... 72 kg. vægttab!! 😃🙌🏻
At sige jeg er stolt af min klient Thomas er en underdrivelse af dimensioner. Taknemlig, inspireret og vanvittigt glad for at Thomas gav mig muligheden for at hjælpe ham i et helt år med at få sig en ny livsstil🙌🏻
-
Igår kom Thomas forbi @loadedgym og vi fik snakket, hygget og filmet en masse gode tips og råd som forhåbenligt kan hjælpe andre derude med deres vægttab!!
-
Men Thomas er langt fra færdig!
Der er ingen målstreg når starter et forløb som det her, for de nye vaner er med for livet! Nu skal der fokus på at bygge muskelmasse og styrke, som Thomas med tiden selv kan bygge videre på. Ikke fordi han skal. Men fordi han ikke kan lade være! Han elsker den her livsstil!
-
Gem det her post, og hiv det frem når du har en dårlig dag eller føler dig umotiveret. Jeg ved Thomas historie, altid vil inspirere mig til at komme op af sofaen og afsted til centeret for at arbejde på mine egne mål - uanset hvor fjerne de nogle gange kan syntes at være. Så er det nok peanuts i forhold til at smide 72 kg.!! -
God søndag venner!!
Tag en ven der trænger til en stærk dosis motivation🔥🔥
Read more
Billedet er godt nok fra før der gik ‘Familien Danmark’ i den, men kærligheden til ham her er bestemt ...
Media Removed
Billedet er godt nok fra før der gik ‘Familien Danmark’ i den, men kærligheden til ham her er bestemt ikke blevet mindre ️ I dag fylder min helt egen Morten - min bedste ven - faren til mine børn - 27 år 🇩🇰 og selvom han siger livet aldrig har været bedre, så trykker det vidst lidt at bevæge sig mod ... Billedet er godt nok fra før der gik ‘Familien Danmark’ i den, men kærligheden til ham her er bestemt ikke blevet mindre ❤️ I dag fylder min helt egen Morten - min bedste ven - faren til mine børn - 27 år 🇩🇰 og selvom han siger livet aldrig har været bedre, så trykker det vidst lidt at bevæge sig mod de 30 🤷🏼‍♀️ men kære skat, du holder dig godt trods du hastigt bevæger dig mod level 3.0 😜 og du har jo heldigvis mig til at holde dig ung, ikk? Så no worries; eller det eneste vi nok skal bekymre os om, er nok om JEG bliver gammel før tid med de grå hår du kan give mig nogengange 👵🏻😉 Tillykke med fødselsdagen skat. Jeg elsker dig simpelthen så kæmpe maje @thez 💘
_
#saraogmortenanno2015 #youngwildandfree #førbabyerbleerogskodafabia #minmand #fødselsdagsfyr #27ogtemmeliglækker
Read more
Prøv lige at hør her! <span class="emoji emoji2b50"></span>️ Jeg bandt mig til et halvt års klatring, fordi jeg troede jeg var typen der ...
Media Removed
Prøv lige at hør her! ️ Jeg bandt mig til et halvt års klatring, fordi jeg troede jeg var typen der ville klatre flere gange om ugen. Jeg betaler 287 kr hver måned, og jeg været der 2 gange på det halve år. Jeg meldte mig til crossfit og spinning, selvom det er noget af det værste jeg ved. Jeg var i ... Prøv lige at hør her! ⭐️ Jeg bandt mig til et halvt års klatring, fordi jeg troede jeg var typen der ville klatre flere gange om ugen. Jeg betaler 287 kr hver måned, og jeg været der 2 gange på det halve år. Jeg meldte mig til crossfit og spinning, selvom det er noget af det værste jeg ved. Jeg var i Fitness World i mange år fordi jeg troede at det var den træning der gjorde mig glad. Jeg har gjort rigtig mange ting for at “passe” ind. .
Men bare fordi andre mennesker godt kan lide crossfit og Fitness World, så skal det da ikke betyde at jeg også skal? Jeg elsker yoga, dans og mindfulness. Jeg holder af at træne min indre sundhed og finde ro. Det er træning for mig! Jeg kamp sveder ikke altid, men skal man absolut gøre det? Jeg får ikke trænet mange gange om igen altid, men skal man absolut gøre det? Jeg gør det når jeg kan og jeg elsker det. Det giver mig glæde, ro og kærlighed til mig selv og min krop. Jeg kan klart forbedre min holdning og smidighed, men det er helt okay, øvelse gør mester. Hvis spinning gør dig glad, så giv den gas! Hvis du ikke har formået at løfte din røv afsted til noget træning længe, så er det også SÅ okay! Hvis du får glæde af lange gåture eller en tur på cyklen, så put glimmer på og nyd turen. Hvis du ligesom jeg elsker at danse amok i stuen (se evt dagens story), så hold en mandagsfest og hyld de små sejre. Det jeg vil sige det er jo at du skal gøre det, der gør dig glad! Lad andre gøre det de vil og nu er det dit job at mærke efter hvad din krop fortæller dig. Din krop er klogere end du tror, det eneste den forventer, det er at du lytter 💫
.
.
#yoga #soulfitnessdk #elskdigselv #duernok #dinkropdineregler
Read more
<span class="emoji emoji1f538"></span> Vinter must have <span class="emoji emoji1f538"></span> ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I denne kolde tid er olier til ansigtet et MUST. I hvert fald, hvis ...
Media Removed
Vinter must have ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I denne kolde tid er olier til ansigtet et MUST. I hvert fald, hvis du spørger mig. Personligt elsker jeg, at bruge olier i ansigtet såvel som på kroppen. Elsker hvordan min hud næres, får mere glød og blødhed. Effekten af en god ansigtsolie slår de fleste andre ... 🔸 Vinter must have 🔸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I denne kolde tid er olier til ansigtet et MUST. I hvert fald, hvis du spørger mig. Personligt elsker jeg, at bruge olier i ansigtet såvel som på kroppen. Elsker hvordan min hud næres, får mere glød og blødhed. Effekten af en god ansigtsolie slår de fleste andre produkter på markedet. Plus dét, er de fleste olier multiprodukter, rene og naturlige hvorfor du kan minimere din beauty routine en del OG dermed også minimere risikoen for allergi. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg har skrevet et LANG indlæg over olier, deres virkning, hvorfor, til hvad og hvilken hudtype. Du kan læse det på bloggen. link i bio @nellenoell
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Rigtig skøn dag til DIG❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#skincare #naturalskincare #downsize #beauty #hudpleje #naturlig #nontoxic #oils #ansigtsolie #holisticliving #healing #thehappynow #healthymind #selfcare #slowliving #kærlighed #holistisk
Read more
1 år <span class="emoji emoji2665"></span>️<span class="emoji emoji2665"></span>️<span class="emoji emoji2665"></span>️ i et helt år har denne dejlige mand været min! Først startede vi vores forhold uden at have ...
Media Removed
1 år ️ i et helt år har denne dejlige mand været min! Først startede vi vores forhold uden at have mødt hinanden. Tosset? Ja men det føltes helt rigtigt. Så lidt under 7 måneder efter fik vi vores Nikkah ️ næste skridt er så vi skal have vores lejlighed ️ årh hvor jeg elsker dig skat! ... 1 år ♥️♥️♥️ i et helt år har denne dejlige mand været min! Først startede vi vores forhold uden at have mødt hinanden. Tosset? Ja men det føltes helt rigtigt. Så lidt under 7 måneder efter fik vi vores Nikkah ♥️ næste skridt er så vi skal have vores lejlighed ♥️♥️♥️ årh hvor jeg elsker dig skat! Du er virkelig så dejlig og omsorgsfuld en mand! Du gør mig hel og sammen med dig kan jeg være mig selv! Ser frem til mange mange maaange år med dig! Ja resten af mit liv! Seni seviyorum askim benim ♥️♥️♥️♥️♥️♥️ #mylove #oneandonly #myman #mymanisthebest #oneyear #together #happy #itslikeafairytale #couple #smiling
Read more
2002 hår på hovedet lige blevet gift efter 14 års kæresteri <span class="emoji emoji2764"></span>️Holm var heldig igen - gift i den smukkeste ...
Media Removed
2002 hår på hovedet lige blevet gift efter 14 års kæresteri ️Holm var heldig igen - gift i den smukkeste have med de dejligste mennesker hjemme hos mine svigerforældre - idag 16 år senere føler jeg mig stadig heldig - 30 år i alt ️en rejse på godt og ondt som det skal være ... vi klarede og klare ... 2002 hår på hovedet lige blevet gift efter 14 års kæresteri ❤️Holm var heldig igen - gift i den smukkeste have med de dejligste mennesker hjemme hos mine svigerforældre - idag 16 år senere føler jeg mig stadig heldig - 30 år i alt ♥️en rejse på godt og ondt som det skal være ... vi klarede og klare det sammen - vi tror på hinanden og kærligheden ♥️ elske i med og modgang det er os - Intet er perfekt men vi er tilfredse med morgenkaffe livet og os❤️ jeg har ikke nogen bjergtop jeg kan skrige fra - så hele verden kan hører det så jeg skriger her❤️- jeg elsker dig og alt ved dig - du kan få mig til at smile og huske reglen i dag findes der kun søde mennesker når jeg synes verden er hård - du er min prinsesse og bedste ven som jeg værdsætter hvert sekundt ♥️tak fordi du er i mit liv og bringer alt det som skaber os og mig ❤️❤️❤️❤️idag er vores- vi skal arbejde men vi er sammen og i aften putter vi og smutter til drømmeland sammen ❤️❤️❤️kys på bryllupsdag nr.16
Read more
Elsker du hvordan dine dage ser ud? <span class="emoji emoji1f496"></span><span class="emoji emoji1f4c6"></span> Engang gjorde jeg ikke. Virkelig ikke <span class="emoji emoji1f486"></span>🏼‍♀️ Masser af stress, ...
Media Removed
Elsker du hvordan dine dage ser ud? Engang gjorde jeg ikke. Virkelig ikke 🏼‍♀️ Masser af stress, ingen tid til mig selv, løben rundt og alligevel aldrig føle mig med 🏽‍♀️ ⠀⠀⠀ En dag gik det op for mig, at jeg ikke havde siddet stille og set en film, i 2 år. 2 ÅR! Jeg valgte at det straks skulle ... Elsker du hvordan dine dage ser ud? 💖📆 Engang gjorde jeg ikke. Virkelig ikke 💆🏼‍♀️ Masser af stress, ingen tid til mig selv, løben rundt og alligevel aldrig føle mig med 🏃🏽‍♀️⏳
⠀⠀⠀
En dag gik det op for mig, at jeg ikke havde siddet stille og set en film, i 2 år. 2 ÅR! 😱
Jeg valgte at det straks skulle ske, fordi så langt ude (læs: stresset) ville jeg ikke være.
Og den film, var den sværeste jeg nogensinde har set... 😳
Jeg husker intet af den, det var mig fuldstændig umuligt at sidde stille. ALT i mig skreg på at jeg skulle lette bagen og komme i gang, fordi jeg jo havde 1000 ting det var vigtigere end at sidde der 🌪
⠀⠀⠀
At jeg fysisk ikke var i stand til at slappe af og gøre noget så simpelt som at se film, gav mig et wake up call: Jeg var stresset ⛔️
Og det skulle der laves om på. Jeg besluttede at jeg ikke ville leve mit liv sådan. Det føltes jo af h******* til for at sige det direkte 👎🏼
⠀⠀
Hvordan jeg skulle kunne gøre det anderledes, anede jeg ikke lige der. Men jeg vidste at det anderledes - det skulle det være!
Og det blev det 🙌🏼
Ikke fordi jeg var så heldig, at nogen kom og forærede mig en ny hverdag. Men fordi at jeg gjorde hvad der skulle til, for at ændre den.
⠀⠀⠀
Det handlede i stor grad om at ændre min måde at leve på. Men det handlede i endnu større grad, om mit mindset 🧘🏼‍♀️
⠀⠀
Så min kærlige opfordring til dig i dag er; hvis det ikke føles godt der hvor du er; så beslut dig for at gøre noget ved det 💖🙏🏼 Også selvom at du ikke kan regne det hele ud på forhånd.
⠀⠀⠀
Min oplevelse er, både igennem min egen historie, men også igennem de mange kvinder jeg efterhånden har haft i forløb, at det er som om at vi bliver “hjulpet på vej”, når vi tør lytte til os selv - og vælge en vej det føles bedre 💖✨
⠀⠀⠀
Jeg er dybt taknemmelig for at jeg valgte at gøre hvad der skulle til dengang. Og at mine dage er så skønne nu, at selv en dag som i dag, hvor min tidsplan skrider og jeg må dukke op til et møde på dette smukke sted, iført løbesko og halvt træningstøj, føles tæt på magiske 😅🌟🙏🏼
⠀⠀⠀
Hvad har din dag stået på i dag?
Og måske vigtigst af alt; hvordan føles den? 💖🌟
⠀⠀⠀⠀⠀
~ Karolina
Read more
Jeg knuger mig fast til dig og din kærlighed. Jeg er ikke klar til at give slip. Du er en af de dyrebareste ...
Media Removed
Jeg knuger mig fast til dig og din kærlighed. Jeg er ikke klar til at give slip. Du er en af de dyrebareste personer jeg har mit i liv. Jeg kan ikke forstå jeg er ved at miste dig til kræft. Det er fucked up. Det hele. Jeg føler mig røvrendt af livet. Jeg forsøger at få nuet til at give mening. Jeg forsøger ... Jeg knuger mig fast til dig og din kærlighed. Jeg er ikke klar til at give slip. Du er en af de dyrebareste personer jeg har mit i liv. Jeg kan ikke forstå jeg er ved at miste dig til kræft. Det er fucked up. Det hele. Jeg føler mig røvrendt af livet. Jeg forsøger at få nuet til at give mening. Jeg forsøger at færdiggøre Projekt Leg med en IRONMAN imorgen. Men jeg er afkræftet. Udmattet. Fyldt med frustrationer og afmagt. Jeg mister dig. Det er uvirkeligt. Uforståeligt. Jeg vil gøre alt for at få mere tid. Alt.
På mandag er jeg ved siden af sengen igen på hospice. Til at holde min mormors hånd. Jeg ber til at hun også holder i min, og har kræfter til at se min medalje og hører om min dag. Om ikke andet, så at hun kræfter til at fortælle mig endnu en gang, at hun elsker mig. Fordi det er den bedste sætning i verdenen.
Jeg har forsøgt at sætte ord på mine tanker på bloggen. Et kaos. Ja, jeg har været stille i flere dage, men nu ved i hvorfor. Jeg er knust. Link i bio 💔😢 #fuckcancer #verdensbedstemormor
Read more
@lunamadsen_ @lunsprivat kære smukke, fantastiske, søde, dejlige (kunne blive ved) Luna<span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji2764"></span>️ Jeg ...
Media Removed
@lunamadsen_ @lunsprivat kære smukke, fantastiske, søde, dejlige (kunne blive ved) Luna️ Jeg elsker dig mere end nogen anden Tillykke så blev du også teenager🏼🏼 Vi har haft 1000er af minder og næsten ingen dårlige Savner dig såååååå meget Jeg tror ikke at der har været ... @lunamadsen_ @lunsprivat
kære smukke, fantastiske, søde, dejlige (kunne blive ved) Luna❤️❤️
Jeg elsker dig mere end nogen anden💕💕
Tillykke så blev du også teenager💁🏼💁🏼
Vi har haft 1000er af minder og næsten ingen dårlige💞💞
Savner dig såååååå meget💖💖
Jeg tror ikke at der har været en gang hvor vi har været sammen hvor vi ikke har grinet💗💗
Jeg ville ønske vi boede meget tættere på hinanden💘💘
Ligesom inden jeg DSV flyttede😢😢
Næsten hver gang vi er hos mig hvis ikke hver gang tager i til Lyngby🚌🚌
Og du er nok den person jeg mest er Lyngby med💓💓
Jeg kunne komme med så mange kan du huske at
Vi var ude at svæve i svævebane og...😂❤️
Vi var i Hillerød, på Snapchat sang Se mig nu osv.💜💜
Vi har også et træningsprogram og madprogram men der er vist ingen der overholder det🏋🏼‍♀️🏋🏼‍♀️
Elsker dig meget højt søde💗💗
Jeg håber at vi snart kan være sammen igen og få endnu flere minder💕💕
Igen jeg elsker dig💝💝
Jeg håber at du for en fantastisk føzdag💟💟
Og en masse gode gaver🦄🦄
Du er den bedste veninde man kan ønske sig og jeg er den heldigste person i hele verdenen fordi at jeg kender dig💚💚
Den eneste dårlige ting der er ved dig skat er at når vi tager billeder sammen ser du altid smuk ud og det gør mig grim ved siden af en skønhed som dig💙💙
Hver gang vi tager billeder sammen og af hinanden ser du altid f**king smuk kan du ik lade hver med det bare lige mens at vi er sammen så jeg ogs har en chance😂🌟⭐️
Husk at jeg altid vil være der for dig og at du kan stole 1000p på mig smukke💛💛
Mange knus, kys og kram mig😘😘
Read more
Syvende afsnit, håber i kan lide det! <span class="emoji emoji1f343"></span> Efter jeg slog op med Mark skyndte jeg mig hjem. Han skulle ...
Media Removed
Syvende afsnit, håber i kan lide det! Efter jeg slog op med Mark skyndte jeg mig hjem. Han skulle til at følge efter mig, mens han råbte og skreg, men jeg sagde, at hvis han så meget som tog ét skridt mere, ville jeg melde ham til politiet. Det fik ham til at lukke munden. Da jeg var kommet hjem, ... Syvende afsnit, håber i kan lide det! 🍃
Efter jeg slog op med Mark skyndte jeg mig hjem. Han skulle til at følge efter mig, mens han råbte og skreg, men jeg sagde, at hvis han så meget som tog ét skridt mere, ville jeg melde ham til politiet. Det fik ham til at lukke munden. Da jeg var kommet hjem, ringede jeg til Siw. ”Nu har jeg gjort det. ” sagde jeg stille. ”Gud hvor er jeg bare stolt af dig Klara! Vi bliver nødt til at fejre at du er single igen! Lad os tage i byen i aften! ” Jeg har egentlig ikke lyst, men siger bare ja. Måske hjælper det alligevel, så jeg får mine tanker væk fra Mark. Jeg har ikke lyst til at fortælle Siw, hvad han gjorde, da jeg slog op. Åh Gud, hvor jeg dog elsker ham.
40 min senere ringer Siw på døren med en propfyldt taske. ”Jeg var lidt i tvivl om, hvad jeg skal tage på, så nu har jeg bare taget lidt forskelligt med. Måske lidt for meget. Hihi. ” Vi går ind på mit værelse og begynder at gøre os klar. Det er en langsommelig proces, men jeg er egentlig meget tilfreds med resultatet, da vi er færdige. Det er ellers sjældent, at jeg rent faktisk er glad for sådan, jeg ser ud. Vi går arm i arm ind til centrum af byen og går på vores sædvanlige klub. Da vi træder ind af døren hviler alles øjne på mig, og det kan bestemt ikke være af en positiv grund, for de står alle sammen og griner imens.
Undskyld, at jeg ikke lægger så meget ud, men jeg har simpelthen ikke tid til at skrive så meget, håber i forstår 🍃 #KlarasLiv
Read more
kære liv. i dag udkommer vores anden bog sammen. jeg elsker at arbejde med dig, jeg elsker at vi skaber ...
Media Removed
kære liv. i dag udkommer vores anden bog sammen. jeg elsker at arbejde med dig, jeg elsker at vi skaber ting, men allermest elsker jeg at have fået DIG i mit liv. ’skønne kager & søde sager’ har været det vildeste projekt og jeg lover jer alle at dette er den smukkeste og fineste kagebog! i bogen ... kære liv. i dag udkommer vores anden bog sammen. jeg elsker at arbejde med dig, jeg elsker at vi skaber ting, men allermest elsker jeg at have fået DIG i mit liv. ’skønne kager & søde sager’ har været det vildeste projekt og jeg lover jer alle at dette er den smukkeste og fineste kagebog! i bogen får du en række grundopskrifter - alle sukkerreducerede, som du kan sætte sammen på kryds og tværs og selvfølgelig en masse pynt fra mig. den her bog har en helt særlig betydning for liv, så hop over til hende og hør hele hendes historie❤ @livmartine @kagetid
i kan forudbestille allerede nu, de første 100 personer får en ekslusiv ny kagetid pose med, så skynd jer!! (mere info i link i bio)
Read more
Lucas, jeg tror du er den person der kender mig bedst, og du ved jeg godt kan lide at skrive, og jeg kan ...
Media Removed
Lucas, jeg tror du er den person der kender mig bedst, og du ved jeg godt kan lide at skrive, og jeg kan også skrive meget, og normalt vil jeg nok skrive om hvor meget jeg elsker dig og hvor meget du betyder for mig, men det har jeg faktisk ik rigtig lyst til denne gange. Du kender mig nogle gange bedre ... Lucas, jeg tror du er den person der kender mig bedst, og du ved jeg godt kan lide at skrive, og jeg kan også skrive meget, og normalt vil jeg nok skrive om hvor meget jeg elsker dig og hvor meget du betyder for mig, men det har jeg faktisk ik rigtig lyst til denne gange.💖 Du kender mig nogle gange bedre end mig selv, så derfor vil jeg ik skrive det, du ved jo hvor meget jeg elsker dig og holder af dig, så at skrive det behøves jeg jo ik, når du ved det bare ved at kigge på mig nærmest❤️
Meeeen! (Altid et men) bliver nød til at sige tillykke til dig!!🎉 du har kunne holde ud til at være min kæreste i et helt år nu!!!!!😂 og ærligt jeg kan blive træt af mig selv nogle gange, men du har kunne holde mig ud!!😆 Men altså et helt år, det er sku godt gået min skat, jeg syntes faktisk vi har vært gode til det, selvom vi har haft nogle problemet til tider, men altså de forhold som ik har det, jeg tror altså ik på de holder lige så godt som dem der har😊
Hovsa!!!! det var altså ik meningen jeg skulle skrive en halv roman, men ja.. nu er det skrevet, og så er det jo heldigt du er godt til at læse ik😂
Men ja, mindst 5 gange om dagen siger/skriver vi det nok, men ja du får det også af vide nu, jeg elsker dig min pandekage-glade, pruttende, sovende, sjoveste, sødeste skat❤️❤️
Read more
Rebekka... Du betyder alt for mig. Hver nat ligger jeg og tænker på om det her en dag vil gå galt. Måske ...
Media Removed
Rebekka... Du betyder alt for mig. Hver nat ligger jeg og tænker på om det her en dag vil gå galt. Måske glemmer vi hinanden. DET MÅ ALDRIG SKE! Jeg kan ikke klare at leve uden dig. Vi har begge haft en svær tid. Du har mistede alt det kendte og jeg mistede den eneste person jeg virkelig følte jeg holdt ... Rebekka... Du betyder alt for mig. Hver nat ligger jeg og tænker på om det her en dag vil gå galt. Måske glemmer vi hinanden. DET MÅ ALDRIG SKE! Jeg kan ikke klare at leve uden dig. Vi har begge haft en svær tid. Du har mistede alt det kendte og jeg mistede den eneste person jeg virkelig følte jeg holdt af. Vi har oplevet så mange ting samen Vi har været i biograf og svømmehal og shoppetur. Det har været ekstremt hyggeligt. Men nu er du DSV flyttede en time væk og vi ser kun hinanden engang i måneden.. Selvom det er træls, Er det først nu jeg har opdaget hvor meget du egentlig betyder for mig. Hver dag savner jeg de dage hvor du kom med mig hjem hver eneste tirsdag. Jeg vil fortælle dig en ting. En ting du har mistet og som jeg risikere at miste😭 Jeg elsker dig @rebe2823 kom tilbage til mig!
Read more
Her er tredje del af Klaras Liv <span class="emoji emoji1f343"></span> Næste dag er det heldigvis lørdag. Jeg bliver liggende længe i min ...
Media Removed
Her er tredje del af Klaras Liv Næste dag er det heldigvis lørdag. Jeg bliver liggende længe i min seng. Mor er inde hos mig flere gange og spørger om jeg ikke skal op. Jeg vender mig bare om på den anden side og stirrer ind i vægen. Jeg kan ikke sove. Tankerne bliver ved med at køre rundt i hovedet. ... Her er tredje del af Klaras Liv 🍃
Næste dag er det heldigvis lørdag. Jeg bliver liggende længe i min seng. Mor er inde hos mig flere gange og spørger om jeg ikke skal op. Jeg vender mig bare om på den anden side og stirrer ind i vægen. Jeg kan ikke sove. Tankerne bliver ved med at køre rundt i hovedet. Siden jeg lagde mig til at sove, er der kommet seks beskeder fra Mark. ”Skal vi gentage den dejlige oplevelse igen i morgen???? ;) ”, ”Jeg har så meget lyst til dig lige nu! ”, ”Jeg kan ikke lade være med at tænke på din dejlige krop. ” Jeg smider telefonen fra mig. Mark er virkelig en af de personer jeg elsker allermest i hele verden, men jeg har bare ikke lyst til at være sammen med ham på den måde. Jeg er ikke klar. Igen får jeg tårer i øjnene. Jeg går hen til den modsatte ende af værelse, og til min lettelse er telefonen ikke gået i stykker. Jeg taster nummeret og ringer til Siw med gråd i stemmen.
🍃 #KlarasLiv
Read more
I løbet af foråret blev jeg forelsket. I en mand jeg slet ikke havde planlagt at forelske mig i (det ...
Media Removed
I løbet af foråret blev jeg forelsket. I en mand jeg slet ikke havde planlagt at forelske mig i (det er jo sådan en ting man kan planlægge sig ud af…). Det skete helt ud af det blå. Han kom hen til mig en dag, jeg var ude at spise med en veninde, og sagde noget i stil med “Du ser sød ud, her er mit nummer, ... I løbet af foråret blev jeg forelsket. I en mand jeg slet ikke havde planlagt at forelske mig i (det er jo sådan en ting man kan planlægge sig ud af…). Det skete helt ud af det blå. Han kom hen til mig en dag, jeg var ude at spise med en veninde, og sagde noget i stil med “Du ser sød ud, her er mit nummer, jeg kan godt lide mad og hvis du har lyst til at spise mad med mig, så skriv”, lagde sit nummer på en lap papir, ønskede os en god aften og gik igen. Det var modigt - og guderne skal vide at jeg har en forkærlighed for modige mænd. Han var slet ikke ‘min type’ og passede ikke ind i mine kasser (helt i tråd med min planlægning af forelskelse) men jeg var nysgerrig. Han vidste fra første date at vi var et match - jeg var lidt længere tid om at forstå konceptet. Han var sårbar. Jeg var isdronning. Indtil jeg indså at han gør mig glad helt ind til knoglerne, får mig til at grine - og elsker mig uanset om jeg er i urtekussebukser og uden make-up eller i sexet undertøj og helt dullet op. Han favner mig når jeg er ked af det og danser fjollet med mig når ingen ser det og når alle ser det.
Kærlighed er en helt uforudsigelig størrelse og uanset hvor vi ‘ender henne’, så har jeg virkelig lært to ting den senere tid:
1. at mit valg af partner aldrig skal afgøres af idéen om hvordan en partner bør være (eller forventning om hvordan andre tænker min partner bør være)
2. at livet kan ændre sig på et splitsekund og som regel gør det, når jeg mindst venter det.
Sårbarhed har været nøgleordet. Vi har begge to vores bagage med. Men han var sårbar; sænkede paraderne - og lidt langsommere gjorde jeg det samme. Det har føltes som momentan sindssyge (det har det helt sikkert også været). Men livet er på forunderlig vis et eventyr der byder på uventede drejninger - af og til med risiko for at blive voldsomt såret. Den risiko er jeg villig til at løbe, for jeg ved at selvom sårbarhed utvivlsomt stiller én - jah, sårbar - så er det netop hér at flest givende situationer åbner sig. Jeg håber inderligt at du tør gøre det samme; være sårbar og tillade dig selv at mærke det eventyr, det bringer med sig. Også selvom du tidligere er blevet brændt. Der venter så meget rart på den anden side.
Read more
Dagens TRÆNING - eller i virkeligheden DAGENS BEVÆGELSE. Træning kan i mine øre lyde som en sur pligt, ...
Media Removed
Dagens TRÆNING - eller i virkeligheden DAGENS BEVÆGELSE. Træning kan i mine øre lyde som en sur pligt, noget jeg SKAL og noget som FORPLIGTER. Ubevist kommer der et pres på min skulder og kommer jeg ikke at sted til TRÆNING slå jeg mig selv i hovedet Derfor har jeg leget lidt med ordet - og det ... Dagens TRÆNING - eller i virkeligheden DAGENS BEVÆGELSE. Træning kan i mine øre lyde som en sur pligt, noget jeg SKAL og noget som FORPLIGTER. Ubevist kommer der et pres på min skulder og kommer jeg ikke at sted til TRÆNING slå jeg mig selv i hovedet 😳 Derfor har jeg leget lidt med ordet - og det hedder nu dagens bevægelse (eller hvad kan jeg gøre godt for mig selv i dag). Det handler om at komme afsted og samtidig skal det helst være noget man har lyst til. Ingen tvivl jeg elsker spinning og løb - hvor jeg virkelig kommer til at svede. MEN har i det her forløbet fundet ud af at bevægelse i et andet tempo også passer perfekt til mig. Jeg elsker de her dage - hvor jeg starter stille og roligt. Pigerne afleveres og turen går mod @hedenstedcentret - først svømmer jeg baner (alt mellem 300-1000 meter) - dernæst er der Aqua fitness og så slutter jeg af med en stille stund i dampbadet og det kolde kar 💪Så er dagen ellers skudt i gang og jeg har både givet den gas, trænet min skulder (efter faldet på cykel) og nydt roen (og mig selv). Bevægelse behøver ikke være en sur pligt, men find noget der er godt for dig - nyd det mens du er igang og nyd så din succes når du er færdig ❤️ .
.
.
.
www.fitmom.dk #livetgåropogned #healthyfood #weightloss #paspådigselv #etlivibalance #balance #svømning #stress #food #smoothie #smoothies
Read more
Der er ingen ‘normale’ mennesker der altid bare er i den samme mega gode form konstant . Det svinger, ...
Media Removed
Der er ingen ‘normale’ mennesker der altid bare er i den samme mega gode form konstant . Det svinger, fordi du ved, livet svinger. Et godt råd er dog, at have en rettesnor for, hvor meget du vil lade det svinge til den mindre gode side. Fordi kommer vi for meget ud af den gode kurs, er der for mange ... Der er ingen ‘normale’ mennesker der altid bare er i den samme mega gode form konstant . Det svinger, fordi du ved, livet svinger. Et godt råd er dog, at have en rettesnor for, hvor meget du vil lade det svinge til den mindre gode side. Fordi kommer vi for meget ud af den gode kurs, er der for mange ikke langt til opgivenhed og at skulle starte forfra igen, hvilket hurtigt bliver en uoverskuelig opgave for de fleste.

Personligt er min egen grænse, at jeg altid kan løbe 5 km (måske ikke hurtigt, men jeg kan) og jeg kan altid squatte 45-50 kg og dødløfte min. 70 kg, også når det er mest ringe. Min vægt har aldrig større udsving (min krop kan dog godt have lidt udsving indimellem, hvilket er normalt). Men når man har et balanceret forhold til mad, spiller det ingen rolle, hvor meget man træner eller hvor ringe form man er i, ifht. ens taljemål. Så vil man naturligt altid bare justerer her og der.
Vi ser f.eks heller ikke dyr i naturen som er overvægtige, afhængig af hvilken sæson det lige er. Undtagen dem i fangenskab, hvor det er menneskeskabt. Og kan jeg overhovedet sammenligne det med os homo sapiens? Ja! Fordi vi kan godt lære noget af dyrene, at det primært handler om overlevelse og ikke alt det andet vi tobenede efterhånden har tillagt mad og det forskruet forhold mange efterhånden har fået til bevægelse. ‘Survival of the fittest’, det er der noget om. Var du et dyr i naturen med den form du er i i dag, hvor mange dage ville du så overleve? Det skal naturligvis fortolkes som en metafor. Men det er sgu værd at give en tanke, især ifht. måden mange ofte taler sig selv ned på, om hvorfor de ikke kan komme i form eller tabe sig og hvorfor de ikke kan spise sundt og nærende det meste af tiden.

Personligt ser jeg lidt mig selv som en gazelle med en løves styrke. Jeg elsker jeg er hurtig og stærk. Det har jeg brugt masser af gange i mit liv og min dagligdag, at kunne reagere hurtigt og have en fysisk styrke og et overskud til at klare hverdagen. Jeg ved jeg ville kunne overleve i naturen, jeg ved jeg ville have en chance hvis Orkerne kom.
Det var dagens peptalk herfra og kom så i omdrejninger, med at øve dig! Fordi det er så pisse godt for dig!💪🏼🔥🦁🐆
Read more
Loading...
Load More
Loading...