Faralisamzmn

Loading...


Unique profiles
10
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Cokerlat Studio, Jubah Souq, Kuala Terengganu, Kumpulan Media Karangkraf
Average media age
588.9 days
to ratio
7
. "As long as you've got passsion, faith and are willing to work hard, you can do anything you want in this life" . #Desirae dah sampai Japan haisshh takleh jadi ni, jelezz iollss thanks #deseiraelovers pilihan yg tepat nak travel pun senang tak risau utk protect your skin anywhere at ... .
"As long as you've got passsion, faith and are willing to work hard, you can do anything you want in this life" 😘
.
#Desirae dah sampai Japan haisshh takleh jadi ni, jelezz iollss 😌
thanks #deseiraelovers pilihan yg tepat nak travel pun senang tak risau utk protect your skin anywhere at anytime just with desirae . 😃
.
Kulit lebih lembap + fresh + glowing spray jer dgn desirae dalam masa yg sama boleh merawat mslh kulit kering, kulit sensitif, jeragat & parut2 jerawat. Nak ke nak ??? 😍 .
#Desirae #desiraeantiaging #desiraeadvancedessence
@desirae_hq @faralisamzmn
Read more
Loading...
. . nah kite bg sebeso pinggan hehe @faralisamzmn for @marshmallowscarf <span class="emoji emoji1f4f7"></span> @qamaaidil . #hidungtufakeje ...
Media Removed
. . nah kite bg sebeso pinggan hehe @faralisamzmn for @marshmallowscarf @qamaaidil . #hidungtufakeje #namosentaptau #kepitjetadelobang #makeupartistmalaysia #muamalaysia #makeupphotoshoot #mekap #mekapartis #makeupsanding #muashahalam #muakl #muaklang .
.
nah kite bg sebeso pinggan hehe
@faralisamzmn for @marshmallowscarf
📷 @qamaaidil
.
#hidungtufakeje #namosentaptau #kepitjetadelobang #makeupartistmalaysia #muamalaysia
#makeupphotoshoot #mekap #mekapartis #makeupsanding #muashahalam #muakl #muaklang
Client : @properhijab Model : @faralisamzmn Makeup : @atiharun Photo : @syakircokerlat @cokerlatstudio
Media Removed
Client : @properhijab Model : @faralisamzmn Makeup : @atiharun Photo : @syakircokerlat @cokerlatstudio Client : @properhijab
Model : @faralisamzmn
Makeup : @atiharun
Photo : @syakircokerlat @cokerlatstudio
MALAYSIANHIJJABI @faralisamzmn #malaysianhijjabi . 📸 do tag @malaysianhijjabi & #malaysianhijjabi ...
Media Removed
MALAYSIANHIJJABI @faralisamzmn #malaysianhijjabi . 📸 do tag @malaysianhijjabi & #malaysianhijjabi to be featured on this page 📸 MALAYSIANHIJJABI
@faralisamzmn
#malaysianhijjabi
.
📸 do tag @malaysianhijjabi & #malaysianhijjabi to be featured on this page 📸
Jangan lupa pakai inner sis... tq @faralisamzmn Kredit: Outfit @zara & Hijab @sofearose_hq #hijabistamag #hijabi #tutorialhijab Jangan lupa pakai inner sis... tq @faralisamzmn
Kredit: Outfit @zara & Hijab @sofearose_hq
#hijabistamag
#hijabi
#tutorialhijab
@thara.scarf_byhaima Model @faralisamzmn Makeup @makeupbyqasehanna Photog @hezriyaakubphotography ...
Media Removed
@thara.scarf_byhaima Model @faralisamzmn Makeup @makeupbyqasehanna Photog @hezriyaakubphotography @hystudio_ #makeupbyqasehanna #sentiasabersyukur #syukuralhamdulillah @thara.scarf_byhaima
Model @faralisamzmn
Makeup @makeupbyqasehanna
Photog @hezriyaakubphotography @hystudio_
#makeupbyqasehanna
#sentiasabersyukur
#syukuralhamdulillah
Loading...
MALAYSIANHIJJABI @faralisamzmn #malaysianhijjabi . 📸 do tag @malaysianhijjabi & #malaysianhijjabi ...
Media Removed
MALAYSIANHIJJABI @faralisamzmn #malaysianhijjabi . 📸 do tag @malaysianhijjabi & #malaysianhijjabi to be featured on this page 📸 MALAYSIANHIJJABI
@faralisamzmn
#malaysianhijjabi
.
📸 do tag @malaysianhijjabi & #malaysianhijjabi to be featured on this page 📸
<span class="emoji emoji1f338"></span> Model @faralisamzmn Makeup @makeupbyqasehanna Photog @hezriyaakubphotography @hystudio_ ...
Media Removed
Model @faralisamzmn Makeup @makeupbyqasehanna Photog @hezriyaakubphotography @hystudio_ Client @rdbeauty_com Eyeshadow cantik #summerbabybynd must have ok! ️ #malaywedding #malayweddingguide #makeupartistmalaysia #muamalaysia #muabrunei #muasingapore ... 🌸
Model @faralisamzmn
Makeup @makeupbyqasehanna
Photog @hezriyaakubphotography @hystudio_
Client @rdbeauty_com
Eyeshadow cantik #summerbabybynd must have ok! ❤️
#malaywedding #malayweddingguide
#makeupartistmalaysia
#muamalaysia
#muabrunei
#muasingapore
#muakualalumpur #muaseremban #muaselangor #muamelaka #muabangi #muashahalam #muanilai #muaselayang #muagombak #muaampang #muakepong
Read more
Loading...
Cantiknyaaaa! Sapa yang boleh jadi geng Kak Min sebab suka all black? Nampak mewah & slim gitteww.. ...
Media Removed
Cantiknyaaaa! Sapa yang boleh jadi geng Kak Min sebab suka all black? Nampak mewah & slim gitteww.. Cantik sangat @faralisamzmn pakai #hasreetakurung ni kan? Awak tak nak cantik macam ni sekali ke? Hehe . Untuk orang Terengganu, Kak Min nak bagitau yang Team JubahSouq nak berkampung kat ... Cantiknyaaaa! Sapa yang boleh jadi geng Kak Min sebab suka all black? Nampak mewah & slim gitteww.. Cantik sangat @faralisamzmn pakai #hasreetakurung ni kan? Awak tak nak cantik macam ni sekali ke? Hehe .
Untuk orang Terengganu, Kak Min nak bagitau yang Team JubahSouq nak berkampung kat sana sempena dengan Jubahsouq Terengganu Raya Fest.
Kak Min bawak banyak stok & of course la banyak Promosi best untuk orang Ganu! Kita jumpa pada 18 & 19 May di Butik JubahSouq Terengganu,Dataran Austin,Gong Badak nanti tau💋 Pakat maghi belake nanti boh!
.
#JubahsouqTerengganuRayaFest #jubahsouq #jubahsouqraya2018
Read more
thank you <span class="emoji emoji1f49c"></span> #Repost with @Repostlyapp @faralisamzmn Makeup done by @atiharun <span class="emoji emoji2764"></span>️ . . For @hijabistamag ...
Media Removed
thank you #Repost with @Repostlyapp @faralisamzmn Makeup done by @atiharun ️ . . For @hijabistamag @keluargamag . . . #makeupartistmalaysia #muamalaysia #muashahalam #muakl #makeupartistkl thank you 💜
#Repost with @Repostlyapp @faralisamzmn Makeup done by @atiharun ❤️ .
.
For @hijabistamag @keluargamag
.
.
.
#makeupartistmalaysia #muamalaysia #muashahalam
#muakl #makeupartistkl
. . photoshoot for @nurluxury lama x jumpe Rien <span class="emoji emoji1f60d"></span> fagha pon dh jarang jumpe.. bz sokmo dak tecik ...
Media Removed
. . photoshoot for @nurluxury lama x jumpe Rien fagha pon dh jarang jumpe.. bz sokmo dak tecik ni.. rindu dok gelak2 ngn die 🧕🏼 @faralisamzmn @syakircokerlat . . . #makeupartistmalaysia #muamalaysia #makeupphotoshoot #mekap #muakl #muashahalam #muaklang .
.
photoshoot for @nurluxury
lama x jumpe Rien 😍
fagha pon dh jarang jumpe.. bz sokmo dak tecik ni.. rindu dok gelak2 ngn die
🧕🏼 @faralisamzmn
📷 @syakircokerlat
.
.
.
#makeupartistmalaysia #muamalaysia
#makeupphotoshoot #mekap
#muakl #muashahalam #muaklang
Client : @nurluxury Model : @faralisamzmn Makeup : @atiharun Photo : @syakircokerlat @cokerlatstudio
Media Removed
Client : @nurluxury Model : @faralisamzmn Makeup : @atiharun Photo : @syakircokerlat @cokerlatstudio Client : @nurluxury
Model : @faralisamzmn
Makeup : @atiharun
Photo : @syakircokerlat @cokerlatstudio
Loading...
Rindu laa budak @faralisamzmn @ayuharriss yg sokmo bising ni tak reti2 tidur. Sape dah pernah hadap ...
Media Removed
Rindu laa budak @faralisamzmn @ayuharriss yg sokmo bising ni tak reti2 tidur. Sape dah pernah hadap budak dua ketul ni? Mesti paham . Next trip please! @syafix.vendimia @asrixs Rindu laa budak @faralisamzmn @ayuharriss yg sokmo bising ni tak reti2 tidur. Sape dah pernah hadap budak dua ketul ni? Mesti paham 😂
.
Next trip please! @syafix.vendimia @asrixs
. dah lama x mekap mek fara ni.. moga pakwe cepat sembuh ye hehe #tiber shoot for @mtj_malaysia model ...
Media Removed
. dah lama x mekap mek fara ni.. moga pakwe cepat sembuh ye hehe #tiber shoot for @mtj_malaysia model @faralisamzmn photo @aadilkodir | @huzeifastudio . . #makeupartistmalaysia #muamalaysia #muashahalam #muakl #makeupphotoshoot #mekap .
dah lama x mekap mek fara ni..
moga pakwe cepat sembuh ye hehe #tiber
shoot for @mtj_malaysia
model @faralisamzmn
photo @aadilkodir | @huzeifastudio
.
.
#makeupartistmalaysia #muamalaysia #muashahalam #muakl
#makeupphotoshoot #mekap
Eh @faralisamzmn pun ada #lilybasickurung lah __ #caliceootd #selesamaximum
Media Removed
Eh @faralisamzmn pun ada #lilybasickurung lah __ #caliceootd #selesamaximum Eh @faralisamzmn pun ada #lilybasickurung lah
__
#caliceootd #selesamaximum
Loading...
Kenali lebih dekat model cantik @faralisamzmn <span class="emoji emoji1f338"></span> . Jom baca artikel penuh di www.hijabfesyen.com.my Swipe ...
Media Removed
Kenali lebih dekat model cantik @faralisamzmn . Jom baca artikel penuh di www.hijabfesyen.com.my Swipe di IGS . #hijabfesyen #hijabfesyenmagz #jombaca #hijabfesyenonline #xpose #hijabimalaysia #ootd #lifestyle Kenali lebih dekat model cantik @faralisamzmn 🌸
.

Jom baca artikel penuh di www.hijabfesyen.com.my
Swipe 🔝 di IGS
.

#hijabfesyen #hijabfesyenmagz #jombaca #hijabfesyenonline #xpose #hijabimalaysia #ootd #lifestyle
Loading...