Loading Content...
Loading...


Unique profiles
84
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Fitness Village Kaisaniemi, PtvGym, Porto Alegre, Rio Grande do Sul
Average media age
720.1 days
to ratio
10.1
@kasperhelsinki Hei Rakas-niminen laulu nyt https://spoti.fi/2V1V0ge Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Kasper julkaisee pitkästä aikaa uuden singlen, joka on ensimmäinen kurkistus kevääksi valmistuvaan toiseen pitkäsoittoon. Joulukuussa 11.12.2018 kaamoksen keskelle ... @kasperhelsinki Hei Rakas-niminen laulu nyt https://spoti.fi/2V1V0ge Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Kasper julkaisee pitkästä aikaa uuden singlen, joka on ensimmäinen kurkistus kevääksi valmistuvaan toiseen pitkäsoittoon. Joulukuussa 11.12.2018 kaamoksen keskelle julkaistava 'Hei Rakas' on siitä erikoinen synkäksi ja surulliseksi lauluksi, että sen kaunis ja lohdullinen kertosäe saa kokonaan unohtamaan tämän vallitsevan pimeän ajan.
Kappaleen on tuottanut DJ Polarsoul ja sen instrumentaatio on myös poikkeuksellinen: äänitteellä kuullaan muun muassa Kallion kirkon urkuja Tiisu-yhtyeestäkin tutun kosketinsoittaja Antti Vuorenmaan tulkitsemana.
Kasperilta on aikaisemmin julkaistu toukokuussa 2017 esikoisalbumi 'Pehmeä Aika', joka valittiin muun muassa YleX:n viikon albumiksi, sekä viimeisimpänä keväällä 2018 julkaistu single 'Tanssitaanko'. Pehmeän Ajan kuunnelluimpiin lauluihin kuuluvat esimerkiksi kappaleet 'Mä Täytän Aikaa' sekä 'Tunnetkohan Säkin Niin'. Tulevaa toista pitkäsoittoa varten Kasper on palannut työskentelemään Pehmeän Ajan tuottaneen DJ Polarsoulin kanssa. - Pehmeä Aika oli meidän ensimmäinen kokeilu ja näytti mihin me pystytään. Nyt me aiotaan ylittää se vielä kerran. 'Hei Rakas' on tästä ensimmäinen näyte ja se kuvastaa monella tapaa tulevaa. Käytetään lähes pelkästään akustisia ääniä oikeista soittimista ja arvostetaan kaaosta ja keskeneräisyyttä - ne vasta tekevät laulusta elävän. - 'Hei Rakas' kertoo klassisen rakkaustarinan, jossa kertoja tajuaa, ehkä liian myöhään, kuinka tärkeä toinen ihminen on. Lisäksi laulun tarina on myös riippuvuuden ja haavoittuvuuden tunnustus: ettei kukaan meistä yksin ole täällä kokonainen.
Read more
Loading...
Ryhävalas tarttui lauantaina siikarysään Merenkurkussa Bergön pohjoispuolella. Meripelastuskeskus ...
Media Removed
Ryhävalas tarttui lauantaina siikarysään Merenkurkussa Bergön pohjoispuolella. Meripelastuskeskus sai ilmoituksen tapahtuneesta hieman ennen kahta iltapäivällä. Ryhävalaaksi tunnistettu eläin saatiin vapautettua verkosta ja se pääsi uimaan paikalta. Lue koko juttu valaan ... Ryhävalas tarttui lauantaina siikarysään Merenkurkussa Bergön pohjoispuolella. Meripelastuskeskus sai ilmoituksen tapahtuneesta hieman ennen kahta iltapäivällä. Ryhävalaaksi tunnistettu eläin saatiin vapautettua verkosta ja se pääsi uimaan paikalta. Lue koko juttu valaan irroituksesta hs.fi/kotimaa #HS #valas Kuva: MRCC TURKU)
Read more
Kahden viikon päästä Tampereelta käynnistyy Vuoden paras päivä – kirja- & joogakiertue! Valmentaja, ...
Media Removed
Kahden viikon päästä Tampereelta käynnistyy Vuoden paras päivä – kirja- & joogakiertue! Valmentaja, kirjailija ja joogaohjaaja Katri Syvärinen @katrisyvarinen kiertää upean uutuuskirjansa kanssa kahdeksan paikkakuntaa. Ohjelmassa on koskettava joogaharjoitus kirjan teemasta: ... Kahden viikon päästä Tampereelta käynnistyy Vuoden paras päivä – kirja- & joogakiertue! Valmentaja, kirjailija ja joogaohjaaja Katri Syvärinen @katrisyvarinen kiertää upean uutuuskirjansa kanssa kahdeksan paikkakuntaa. Ohjelmassa on koskettava joogaharjoitus kirjan teemasta: henkisen kasvun ja luovuuden luonnollisista sykleistä.
Julkkarijoogaan voi mainiosti tulla, vaikkei olisi aiemmin joogannut – mutta voit olla kokenutkin joogi. Harjoitus käsittelee kirjan teemoja hitaasti ja lempeästi, että jokainen saa liikkua omalla tasollaan.
Katrin ohjaustyyli on empaattinen, salliva ja vaikuttava. Hänen tunneillaan sisäinen kokemus on tärkeämpi kuin ulkoinen muoto. Katri osaa luoda harjoitukseen taianomaisen tilan, jossa jokaisella on rauha löytää itsestään uutta. ”Katrin tunti ei ollut vain joogaharjoitus. Se oli ikään kuin kokonainen taideteos”, kuvaili Maarit joogafestarien jälkeen.

Kaikille paikkakunnille mahtuu vielä mukaan, mutta joillekin paikkoja on enää muutama. Mukaan voi myös tulla hankkimatta kirjaa, lipun voi ostaa pelkkään joogaan. (Ja jos olet jo ostanut kirjan muualta, ota se ihmeessä mukaan, niin saat omistuskirjoituksen.) Toivottavasti nähdään matolla – lämpimästi tervetuloa 🌸 Lisätiedot & ilmoittautumiset Katrin kotisivuilta ➡️ katrisyvarinen.fi 💖 Kuka on mukana?
#jooga #taikaelämää #hidastaelämää #vuodenparaspäivä #hekirjaperhe #tampere #espoo #helsinki #kouvola #mikkeli #kotka #lappeenranta #pori #henkinenkasvu #kasvu #muutos #hyvinvointi #katrisyvärinen
Read more
Sairastuminen voi pysäyttää elämän - ja joskus myös elämänvoiman. Kaikilla meillä tulee joskus ...
Media Removed
Sairastuminen voi pysäyttää elämän - ja joskus myös elämänvoiman. Kaikilla meillä tulee joskus elämässä hetkiä, jolloin haluaisi vain, että joku ottaisi kädestä. Kuiskaisi: ”ei hätää, kaikki on hyvin.” Ja tuossa hetkessä, tuon ihmisen läsnäolevassa seurassa kaikki murheet ja pelot ... Sairastuminen voi pysäyttää elämän - ja joskus myös elämänvoiman. Kaikilla meillä tulee joskus elämässä hetkiä, jolloin haluaisi vain, että joku ottaisi kädestä. Kuiskaisi: ”ei hätää, kaikki on hyvin.” Ja tuossa hetkessä, tuon ihmisen läsnäolevassa seurassa kaikki murheet ja pelot hetkeksi katoavat. Sinut on kohdattu. Sinä olet turvassa. Karita Palomäen uutuuskirja Elämää voi aina parantaa on tällainen lukukokemus. Kirja muistuttaa, että elämän kohtaaminen sellaisena kuin se on, on lopulta itsensä rakastamista ja hyväksymistä. Se kannustaa suhtautumaan koko elämään paranemisprosessina ja ammentamaan elinvoimaa ympäröivän luonnon kauneudesta. Toivon voi löytää sairastumisenkin keskellä ❤️ Lue lisää kirjasta täällä ➡️hidastaelamaa.fi/puoti #hidastaelämääpuoti #hekirjaperhe #uutuus #elämäävoiainaparantaa #sairaus #terveys #keho #mieli #tunteet #paraneminen #elämä #eheys @karita_p @otavankirjat
Read more
Meinasin jättää nää kuvat julkaisematta, mut jotenki kuitenki halusin jukkaista nää. Nää on nimittäi ...
Media Removed
Meinasin jättää nää kuvat julkaisematta, mut jotenki kuitenki halusin jukkaista nää. Nää on nimittäi rehellisiä kuvia naisesta, jolla on vilkas ja aktiivinen taapero hoidettavanaan samalla kun pitäisi pitää yksi koti jotakuinkin järjestyksessä, pyörittää omaa osakeyhtiötä ja ... Meinasin jättää nää kuvat julkaisematta, mut jotenki kuitenki halusin jukkaista nää. Nää on nimittäi rehellisiä kuvia naisesta, jolla on vilkas ja aktiivinen taapero hoidettavanaan samalla kun pitäisi pitää yksi koti jotakuinkin järjestyksessä, pyörittää omaa osakeyhtiötä ja elää melko vilkasta ja matkustelevaa sosiaalista elämää. Sillä naisella ei oo ollut aikaa tai muistikapasiteettia varata ripsihuoltoa. Sillä naisella ei oo ollut aikaa nyppiä täydellisiä kulmakarvoja tai nukkuakaan tarpeeksi. Mut tiedättekö mitä? Harvoista ripsistä ja nyppimättömistä kulmakarvoista huolimatta mua ilahdutti katsoa näin riisuttuna mun ihoa.
Mun ihonhoitorutiinit on nykyään niin vakiintuneita, mutta reissussa kaikki rutiinit vähän kärsii. Meikinpoistoaineen ja seerumin lisäksi pakkaan mukaan MayBeautyn Face Gelin, se on ihan huikee. Sen kanssa ei mene kuin pari minuuttia kasvojen pesun yhteydessä, mutta nukkumaan käydessä olo on kuin uudella. On niin puhtaan ja kuulaan tuntuinen iho.
Face Gelillä siis pyöritellään koko kasvojen iho, joka aiheuttaa sen, että kuollut ihosolukko poistuu ja sen ihan oikeesti näkee kunnolla. Geeli pyörittelee tosi hellävaraisesti kuollutta ihoa pois, jättäen ihon todella puhdistetun ja hyvinoivan näköiseks. Mä rakastan tätä tuotetta reissussa. Kulkee helposti käsimatkatavaroissa, kun on pieni pakkauskoko, ja ennen kaikkea sitä voi käyttää missä tahansa helposti ja vaivatta.

Aina tän pois pesemisen jälkeen on yhtä hämmentyneen hyvä fiilis siitä, miten nopeasti ja vaivatta ihoa saa freshattua. Tässä sekopäisen kiireisessä arjessakin, jossa ei aina ehdi pitämään itsestään niin paljon huolta kuin haluaisi :)
Lisää tietoja blogissa!
Mun seuraajat saa nyt -30 % alennusta MayBeautyltä koodilla gelmungo. Klikkaa linkkiä BIO:ssa tai
mene http://maybeauty.fi/gelmungo! Koodi on voimassa 9.9. asti!

Joko te ootte tutustuneet MayBeautyn ihonhoitotuotteisiin?
.
Kaupallinenyhteistyö @maybeautysuomi #maybeauty #Incrediblefacegel #mybodyismytemple
Read more
Tänään vietetään kansainvälistä Maailman aids-päivää. Se on meille kaikille mahdollisuus vaikuttaa ...
Media Removed
Tänään vietetään kansainvälistä Maailman aids-päivää. Se on meille kaikille mahdollisuus vaikuttaa yleisiin asenteisiin, lisätä oikeaa ja ajankohtaista tietoa hivistä ja taistella hiviin ja hiv-positiivisiin kohdistuvaa stigmaa vastaan. Me kannustamme yhdessä Hivpointin, ... Tänään vietetään kansainvälistä Maailman aids-päivää. Se on meille kaikille mahdollisuus vaikuttaa yleisiin asenteisiin, lisätä oikeaa ja ajankohtaista tietoa hivistä ja taistella hiviin ja hiv-positiivisiin kohdistuvaa stigmaa vastaan. Me kannustamme yhdessä Hivpointin, Positiiviset ry:n, Hiv-Finlandin, Suomen Punainen Ristin ja Pro-tukipiste ry (Pro Centre Finland)in kanssa päivittämään tietosi hivistä ajankohtaisiksi osoitteessa https://www.maailmanaidspaiva.fi/. #hiv #aids #hivhoidonhuippumaa
Read more
Loading...
VOITA GPS-ÄLYKELLOT SEKÄ PAIKAT HUIPPUTIIMIIN SINULLE JA KAVERILLESI! Lataa Hartwall Arena ...
Media Removed
VOITA GPS-ÄLYKELLOT SEKÄ PAIKAT HUIPPUTIIMIIN SINULLE JA KAVERILLESI! Lataa Hartwall Arena App, rekisteröidy siihen sähköpostiosoitteellasi ja kommentoi tämän julkaisun kommenttikenttään kenen huippu-urheilijan treenitiimiin haluaisit, niin voit voittaa sinulle ja kaverillesi ... VOITA GPS-ÄLYKELLOT SEKÄ PAIKAT HUIPPUTIIMIIN SINULLE JA KAVERILLESI!
Lataa Hartwall Arena App, rekisteröidy siihen sähköpostiosoitteellasi ja kommentoi tämän julkaisun kommenttikenttään kenen huippu-urheilijan treenitiimiin haluaisit, niin voit voittaa sinulle ja kaverillesi GPS-älykellot (arvo 590€/kpl) sekä paikat Liikkuvan Suomen huipputiimiin!

Tiimien vetäjinä ovat hiihtäjä Krista Pärmäkoski, rallikuski Kalle Rovanperä, yhdistetyn hiihtäjä Eero Hirvonen, ampumahiihtäjä Mari Eder (os. Laukkanen) ja pyörätuolikelaaja Henry Manni.

Tägää myös julkaisun kommenttikenttään se henkilö kenet ottaisit mukaasi tiimiin, niin lisäät mahdollisuuksiasi voittaa 😉

Arvonta suoritetaan maanantaina 31.10.2018 kello 12:00. Voittajalle ilmoitetaan voitosta ja palkintojen lunastuksesta henkilökohtaisesti. Instagram ei ole mukana arvonnassa.

Tarkemmat tiedot arvonnasta löydät osoitteesta: http://hartwallarena.fi/fi/arvonnat
Read more
Mä tykkään kampaajana testata kaikkia erilaisia tuotteita. En toisi jotain esille jollen itse ...
Media Removed
Mä tykkään kampaajana testata kaikkia erilaisia tuotteita. En toisi jotain esille jollen itse seisoisi tuotteiden takana. Näissä kuvissa värjäsin asiakkaan hiukset. Käytin pesupaikalla MayBeautyn Morrocan Miracle sarjaa, mikä sopi asiakkaani hiuksiin täydellisesti. Moroccan ... Mä tykkään kampaajana testata kaikkia erilaisia tuotteita. En toisi jotain esille jollen itse seisoisi tuotteiden takana. Näissä kuvissa värjäsin asiakkaan hiukset. Käytin pesupaikalla MayBeautyn Morrocan Miracle sarjaa, mikä sopi asiakkaani hiuksiin täydellisesti.

Moroccan miracle shampoo hoitaa hiuksiasi ja on koostumukseltaan aika geelimäistä. Shampoo vaahtoaa erittäin hyvin ja on pesuteholtaan erittäin hyvä, mutta ei kuitenkaan kuivata hiuksia, vaan päinvastoin. Shampoossa hoitavina ainesosina toimii keratiini ja arganöljy.

Hoitoaineen levitin myös märkään puristeltuun hiukseen. Moroccan miracle hoitoaine tekee hiuksista helpommat käsitellä ja siinä on samanlainen hieman geelimäinen koostumus, mutta tämän tuotteen tuoksu on jopa huumaavan ihana. Itse aloitan aina hoitoaineen levityksen hiusten latvoista, siitä syystä että se on vanhinta hiusta ja vaatii eniten kosteutusta. Varsinkin nyt kesän jälkeen asiakkaiden hiukset on todella kuivia ja osalla jopa palaneet. Hoitoaineen levitysvaiheessa hius on jo aivan eri tuntuinen. Se tuntuu todella pehmeältä ja selvittävältä.

Asiakkaan tullessa oli hänen hiukset todella kuivat ja mattaiset. Ennen ja jälkeen kuvista voi huomata, kuinka hyvä kiilto hiuksissa on nyt ja ne tuntui käsiin aivan kun olisi eri päästä. Niin pehmeät ja silkkiset, muttei kuitenkaan mitenkään vetelät.

Nyt tekin voitte kokeilla näitä tuotteita -30% alennettuun hintaan alennuskoodilla primesc. Shoppaile tuotteet täältä http://maybeauty.fi/primesc! Tai mene suoraan bion linkistä ostoksille Koodi umpeutuu 30.9.2018" #kaupallinenyhteistyö @maybeautysuomi #primelifebyumppu
Read more
Loading...
Rainbow food in bed (including vegan BLT<span class="emoji emoji1f60d"></span>) - couldn’t be any cozier<span class="emoji emoji1f495"></span>I’m so in love with my blueberry ...
Media Removed
Rainbow food in bed (including vegan BLT) - couldn’t be any cozierI’m so in love with my blueberry blue bed linen from @familon_fi . Illalla on mukava käpertyä koko perhe yhdessä pehmeisiin pellavalakanoihin iltasatua lukemaan. @familon_fi kaunis mustikansininen pellavalakana ... Rainbow food in bed (including vegan BLT😍) - couldn’t be any cozier💕I’m so in love with my blueberry blue bed linen from @familon_fi .
Illalla on mukava käpertyä koko perhe yhdessä pehmeisiin pellavalakanoihin iltasatua lukemaan. @familon_fi kaunis mustikansininen pellavalakana on hengittävä ja laadukas - se tuntuu kesällä viileältä ja talvella lämpimältä. Olemme testailleet lakanoita muutaman viikon, ja hyvin ovat unet maistuneet😊Tutustu myös syksyn uutuuksiin, linkki biossa!
.

Joskus teemme iltasatuhetkestä hauskan elämyksen tuomalla iltapalan sänkyyn😋🥕Tällä kertaa valmistin sieni”pekoni”leipiä, jotka ovat ihanan meheviä.
.

Sieni”pekoni”
200 g Jumboherkkusieniä tai portobellosieniä
3 rkl oliiviöljyä
2 tl omenaviinietikkaa tai sitruunamehua
1 rkl soijakastiketta
1 tl sipulijauhetta
1/2 tl paprikajauhetta
1/2 tl oreganoa
1/4 tl suolaa
.
Leipä:
tomaattia, avokadoa, salaatinlehtiä ja majoneesia.
.
Lämmitä uuni 150 asteeseen. Pese sienet ja poista kanta sekä lusikalla ruskeaa osaa sienen lakin alta. Viipaloi sienet ohuiksi siivuiksi. Sekoita marinadin ainekset ja sivele sieniviipaleiden päälle molemmin puolin. Asettele sienet leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda uunissa n.30 min, tai kunnes sienet ovat ruskistuneet kunnolla. Kokoa leipä: Paahda leivät rapeiksi, (vegaanista) majoneesia päälle. Viipaloi avokado ja tomaatti. Kokoa leipä: sienipekonia, avokadoa, tomaattisiivuja ja salaatinlehtiä. Nauti🤗 .
#kaupallinenyhteistyö #familon #familonhome #pellavalakanat #hyvinvointi #iltapala #resepti #wellbeing #sleepbetter #sleepwell #veganblt #vegansandwich #eattherainbow #healthyeats #eatmoreplants #plantbasedfoodie #plantbasedfood #plantpowered #veganfoodie #lovefood #beautifulcuisines #hautecuisines #iamwellandgood #thechalkboardeats #eatwellsleepwell #myberryforest
Read more
Fitin boss lady ja päätoimittaja Taina Risto valitsi tärppijutut loppukesän uudesta numerosta. ...
Media Removed
Fitin boss lady ja päätoimittaja Taina Risto valitsi tärppijutut loppukesän uudesta numerosta. Joko luit nämä? 🤩 . 1. HIIT – hiki ja hen­gäs­ty­mi­nen taat­tu s. 26: Fi­tin blog­gaa­ja El­se Lau­ta­la @elselautala ve­tää HIIT-tree­nin, joka on suun­ni­tel­tu juok­si­joil­le. ... Fitin boss lady ja päätoimittaja Taina Risto valitsi tärppijutut loppukesän uudesta numerosta. Joko luit nämä? 🤩
.
1. HIIT – hiki ja hen­gäs­ty­mi­nen taat­tu s. 26: Fi­tin blog­gaa­ja El­se Lau­ta­la @elselautala ve­tää HIIT-tree­nin, joka on suun­ni­tel­tu juok­si­joil­le. Ener­gi­set ku­vat saa­vat ai­na­kin mi­nut ajat­te­le­maan, et­tä pys­tyn tuo­hon kos­ka ta­han­sa!🏃🏽‍♀️
.
2. Rus­kan sa­li­sä­vyt s. 36: Kan­si­mal­lim­me Aman­da At­t­wood @amggu on sir­kus­tai­tei­li­ja, ja sen huo­maa ku­vis­ta. Oli iha­na ku­va­ta hä­nen pääl­lään syk­syn tree­ni­vaat­tei­ta.🤸🏻‍♀️
.
3. "Hi­moit­sen kaik­kea ha­pa­tet­tua" s. 52: Si­sus­tus­s­tai­lis­ti Su­san­na Ven­to @susanna_vento hu­rah­ti puh­taa­seen ruo­kaa ja joo­gaan. Kun hän ker­too ju­tus­sam­me ruo­ka­fi­lo­so­fi­as­taan, ajat­te­len, et­tä en iki­nä syö enää mi­tään epä­ter­veel­lis­tä. 🥑
.
4. "Il­man ter­veyt­tä ei ole mi­tään" s. 64: Viu­lis­ti Jo­han­na Koi­vun @johannakoivu haas­tat­te­lu on us­ko­ma­ton sel­viy­ty­mis­ta­ri­na. Ho­me­ko­din sai­ras­tut­ta­ma Jo­han­na kun­tout­ti sit­ke­äs­ti it­sen­sä – tans­sin avul­la. 💃🏼
.
5. Lä­hi­mat­kai­li­jan top 3 s. 72: Mi­ten vä­hän tie­sin Tal­lin­nan jän­nit­tä­vis­tä kii­pei­ly­koh­teis­ta tai Ah­ve­nan­maan pyö­rä­rei­teis­tä. Lä­hi­mat­ka­ju­tus­sam­me ker­rom­me vin­kit myös tree­naa­jan Han­koon. 🌤
.
#fitlehti #fitjengi #uusilehti #päätoimittajasuosittelee
Read more
Nyt tehdään historiaa! Onni Sairasen muistorahastosta on syntynyt uusi Jyväskylän yliopiston ...
Media Removed
Nyt tehdään historiaa! Onni Sairasen muistorahastosta on syntynyt uusi Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoiden tukisäätiö sr, jonka olemassaolon tehtävä on tukea meidän opiskelijoita, opetusta ja Pörssiä. Nyt tarvitaan säätiölle logo ja virallista nimeä mukavammin ... Nyt tehdään historiaa! Onni Sairasen muistorahastosta on syntynyt uusi Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoiden tukisäätiö sr, jonka olemassaolon tehtävä on tukea meidän opiskelijoita, opetusta ja Pörssiä. Nyt tarvitaan säätiölle logo ja virallista nimeä mukavammin suussa taittuva lempinimi tai lyhenne. Onko sinulla ajatus, idea, hahmotelma siitä miltä säätiön ilme voisi näyttää? Lue ohjeet ja osallistu, kisa päättyy pian!

Ohjeet:
- Lue lyhyt kertomus säätiöstä (kommenteissa).
- Keksi logo ja/tai nimi-idea.
- Hahmottele se visuaaliseen muotoon. Voit piirtää paperille, powerpointtiin, Photoshoppiin, kirjoittaa, perustella... tyyli on vapaa ja idean ei tarvitse olla heti käyttövalmis ja viimeistelty logo (toki se saa olla).
- Lähetä ideasi viimeistään sunnuntaina 11.11. sähköpostilla osoitteeseen [email protected] - Säätiön hallitus käy läpi ideat ja palkitsee niistä parhaan 200€ rahapalkinnolla.
- Myhäile lämmöllä vielä keinustuolissakin kuinka sinun kädenjälkesi kertoo pörssiläisille enemmän kuin tuhat sanaa
Read more
Hyvä mimmit!!<span class="emoji emoji1f60d"></span> Niin upeita tyyppejä mukana Strong and Curvyssa sekä Advancedissa että huh!<span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f525"></span> ...
Media Removed
Hyvä mimmit!! Niin upeita tyyppejä mukana Strong and Curvyssa sekä Advancedissa että huh! motivaatio huipussaan ja se on parasta Tää mieletön meininki on valmennuksessa parasta puhumattakaan tietysti niistä uusista tuloksista mitä mimmit ovat saaneet toivotan sut niin lämpimästi ... Hyvä mimmit!!😍 Niin upeita tyyppejä mukana Strong and Curvyssa sekä Advancedissa että huh!😍🔥 motivaatio huipussaan ja se on parasta💪 Tää mieletön meininki on valmennuksessa parasta puhumattakaan tietysti niistä uusista tuloksista mitä mimmit ovat saaneet😱🍑💪 toivotan sut niin lämpimästi tervetulleeksi messiin! 😘💪❤️🔥 Tilaa omasi bion linkistä tai fitnet.fi/idajemina #strongandcurvy #strongandcurvyadvanced #idajemina
__________________
Getting the best feeling hearing from you guys and your own fitness journeys and workouts! 😍💪 Absolutely love to hear from you! Stronger together am I right😘🔥💪
Read more
Loading...
Vihdoin se on täällä! Paljon odotettu ja toivottu #vegeboksi Kolmen päivän boksia saatavilla ...
Media Removed
Vihdoin se on täällä! Paljon odotettu ja toivottu #vegeboksi Kolmen päivän boksia saatavilla joko neljälle tai kahdelle henkilölle. Ja homma on siis yksinkertainen, tilaat boksin, me toimitetaan se sun kotiovelle maanantaina. Sulle jää helpoista resepteistä ja laadukkaista raaka-aineista ... Vihdoin se on täällä! Paljon odotettu ja toivottu #vegeboksi Kolmen päivän boksia saatavilla joko neljälle tai kahdelle henkilölle. Ja homma on siis yksinkertainen, tilaat boksin, me toimitetaan se sun kotiovelle maanantaina. Sulle jää helpoista resepteistä ja laadukkaista raaka-aineista kokkaaminen! Jos tilaat vielä tänään, on sulla jo ensi maanantaista alkaen helpompi arki! Ja tietty syyskuun kunniaksi, kaikki meidän boksit -20% alennuksella, tsekkaa ruokaboksi.fi #ruokaboksi #parempaaarkea #syödäänyhdessä @ruokaboksi
Read more
Tein pitkästä aikaa lapsuudestani tuttua herkkua eli kolmikerroksista sitruuna-rahkapiirakkaa ...
Media Removed
Tein pitkästä aikaa lapsuudestani tuttua herkkua eli kolmikerroksista sitruuna-rahkapiirakkaa ja se maistui mahdottoman hyvältä näin vuosikymmenten jälkeenkin Käytin leipomiseen äidiltäni perittyä ohjetta, mutta muokkasin siitä entistä kosteamman, nams! Käyttämäni ohjeen ... Tein pitkästä aikaa lapsuudestani tuttua herkkua eli kolmikerroksista sitruuna-rahkapiirakkaa ja se maistui mahdottoman hyvältä näin vuosikymmenten jälkeenkin 😋 Käytin leipomiseen äidiltäni perittyä ohjetta, mutta muokkasin siitä entistä kosteamman, nams! Käyttämäni ohjeen löydät täältä https://kotiliesi.fi/suklaapossu/sitruunainen-rahkamurupiirakka-eli-rahkapiirakka/
#sitruuna #rahkapiirakka #murupiirakka #kevät #bakinblogger #lemon #suklaapossu #nostalgia
Read more
Pääkirjaston yöpalautusluukku uusitaan ja se on pois käytöstä 28.-29.3. Lue lisää kirjaston ...
Media Removed
Pääkirjaston yöpalautusluukku uusitaan ja se on pois käytöstä 28.-29.3. Lue lisää kirjaston verkkosivulta helsinki.fi/kirjasto #kaisatalo #palautukset #yöpalautus #overnightreturn #off Pääkirjaston yöpalautusluukku uusitaan ja se on pois käytöstä 28.-29.3. Lue lisää kirjaston verkkosivulta helsinki.fi/kirjasto #kaisatalo #palautukset #yöpalautus #overnightreturn #off
Loading...
Tässä se nyt on, partiolaisten #adventtikalenteri vuodelle 2018! Upean, joulun tunnelmaan virittelevän ...
Media Removed
Tässä se nyt on, partiolaisten #adventtikalenteri vuodelle 2018! Upean, joulun tunnelmaan virittelevän kuvituksen on tehnyt Elina Warsta. Kalenterin myynti alkaa 15.10. Se on saatavilla verkkokaupasta www.adventtikalenteri.fi ja tietenkin tuttuun tapaan partiolaisilta kautta ... Tässä se nyt on, partiolaisten #adventtikalenteri vuodelle 2018! Upean, joulun tunnelmaan virittelevän kuvituksen on tehnyt Elina Warsta. Kalenterin myynti alkaa 15.10. Se on saatavilla verkkokaupasta www.adventtikalenteri.fi ja tietenkin tuttuun tapaan partiolaisilta kautta maan.
Mitä mieltä olet vuoden adventtikalenterista? 🎅🏻 #joulukalenteri #joulu #parastapartiossa #partioscout
Read more
O abuso do álcool causa sérios problemas ao organismo, sendo responsável, segundo a Organização ...
Media Removed
O abuso do álcool causa sérios problemas ao organismo, sendo responsável, segundo a Organização Mundial da Saúde (OMS), por quase 4% das mortes no mundo. Mas, embora já se saiba que o consumo em excesso prejudica o fígado, eleva a pressão arterial e aumenta o risco de vários tipos ... O abuso do álcool causa sérios problemas ao organismo, sendo responsável, segundo a Organização Mundial da Saúde (OMS), por quase 4% das mortes no mundo. Mas, embora já se saiba que o consumo em excesso prejudica o fígado, eleva a pressão arterial e aumenta o risco de vários tipos de câncer, pela primeira vez um estudo científico mostrou a ligação direta de bebidas alcoólicas com infarto e doenças cardíacas.  #LongevidadeSaudável #QualidadeDeVida #BebidasAlcoólicas #Saúde
Saiba mais sobre o assunto no link:
Revista Longevidade em Foco Edição 9 
bit.ly/revista-longevidadeemfoco
Read more
Ok, it's official: it's summer now! <span class="emoji emoji2600"></span>️ // Arvonta! <span class="emoji emoji1f33f"></span> Käytiin piknik-köllöttelemässä ja vetämässä ...
Media Removed
Ok, it's official: it's summer now! ️ // Arvonta! Käytiin piknik-köllöttelemässä ja vetämässä skuuttirallia oman kylän skeittipuistossa 🏽 Se o kesä ny! Ulos lähtiäkseen ei tarvitse heittää päälle kuin kesälätsät, niin parasta! Lapsilla on tuossa ihan lahden takana Virossa tehdyt ... Ok, it's official: it's summer now! ☀️ // Arvonta! 🌿 Käytiin piknik-köllöttelemässä ja vetämässä skuuttirallia oman kylän skeittipuistossa ✌🏽 Se o kesä ny! Ulos lähtiäkseen ei tarvitse heittää päälle kuin kesälätsät, niin parasta! 👒 Lapsilla on tuossa ihan lahden takana Virossa tehdyt lähituotantolätsät, joista niistäkin lisää blogin puolella uudessa postauksessa, alekoodin kera. Jos haluat lisäksi koittaa onnettaren myötämielisyyttä, osallistu arvontaan ➡️ Sain ilokseni arpoa kolme 50 euron lahjakorttia @breden_suomi nettikauppaan. Osallistauksesi arvontaan, tsekkaa www.bredenkids.fi ja kerro kommenteissa, mitä tuotteita lahjakortilla valitsisit. Arvontaan on aikaa osallistua sunnuntaihin 20.5. asti, minkä jälkeen otan voittajiin yhteyttä täällä Instassa 🌸 #kaupallinenyhteistyö #bredensuomi 📷: @vilma_doumbouya_photography
Read more
Loading...
ONNITTELUT! Kulttuuriministeri Sampo Terho on myöntänyt 11.4.2018 nuorisotyön tunnustuspalkinnon ...
Media Removed
ONNITTELUT! Kulttuuriministeri Sampo Terho on myöntänyt 11.4.2018 nuorisotyön tunnustuspalkinnon palveluoperaatio Saappaalle. Nuorisotyön tunnustuspalkinto on huomionosoitus merkittävästä työstä nuorisotoimialalla, ja se jaetaan vuorovuosin nuorisoalalla toimivalle ... ONNITTELUT!

Kulttuuriministeri Sampo Terho on myöntänyt 11.4.2018 nuorisotyön tunnustuspalkinnon palveluoperaatio Saappaalle.

Nuorisotyön tunnustuspalkinto on huomionosoitus merkittävästä työstä nuorisotoimialalla, ja se jaetaan vuorovuosin nuorisoalalla toimivalle henkilölle ja yleishyödylliselle järjestölle tai muulle yhteisölle

#evl #nuorisotyö #palveluoperaatiosaapas

https://evl.fi/uutishuone/tiedotteet/-/items/item/19003/Palveluoperaatio+Saappaalle+Nuorisotyon+tunnustuspalkinto
Read more
Aurinkokin on alkanut paistaa ja sehän tarkoittaa siis sitä, että luvassa on #keltainenkevät ! Fiilis katossa! Let's get it! • • • #Repost @bcnokiamiehet (@get_repost) ・・・ GAMEDAY! Pudotuspelit starttaavat tänään, kun BC Nokia ja Kataja Basket kohtaavat toisensa Nokian palloiluhallissa ... Aurinkokin on alkanut paistaa ja sehän tarkoittaa siis sitä, että luvassa on #keltainenkevät ! Fiilis katossa! Let's get it!
• • •
#Repost @bcnokiamiehet (@get_repost)
・・・
GAMEDAY! Pudotuspelit starttaavat tänään, kun BC Nokia ja Kataja Basket kohtaavat toisensa Nokian palloiluhallissa kello 17:00 puolivälierien ensimmäisessä kamppailussa.
Liput: tiketti.fi/BCNokia

Se on #KeltainenKevät!💛
Read more
Sunday feeling ♡ Se tunne, kun saat herätä uuteen aamuun ilman herätyskelloa, tietäen että mihinkään ...
Media Removed
Sunday feeling ♡ Se tunne, kun saat herätä uuteen aamuun ilman herätyskelloa, tietäen että mihinkään ei ole kiire. Saat nauttia aamiaisen pitkän kaavan kautta ja tuon jälkeen palata vielä puhtaisiin lakanoihin nauttimaan kupillisen kahvia. #morningslikethese ♡ Iso kiitos @familon_fi ... Sunday feeling ♡ Se tunne, kun saat herätä uuteen aamuun ilman herätyskelloa, tietäen että mihinkään ei ole kiire. Saat nauttia aamiaisen pitkän kaavan kautta ja tuon jälkeen palata vielä puhtaisiin lakanoihin nauttimaan kupillisen kahvia. #morningslikethese ♡ Iso kiitos @familon_fi ja @monasdailystyle ihanista pellavalakanoista! ♡ #sundaylove #enjoyinglife #familon #familonhome
Read more
Seuraava kirjailijavieras @helmikekkonen on oppinut työssään ennen kaikkea kärsivällisyyttä ...
Media Removed
Seuraava kirjailijavieras @helmikekkonen on oppinut työssään ennen kaikkea kärsivällisyyttä ja sen, että tärkeintä on usein se, mitä ei kirjoita. Lue koko haastis lukupiirin sivulla kirjailijankanssa.fi ja ilmoittaudu tapaamiseen 13.2.! @siltalakustannus @kallionkirjasto ... Seuraava kirjailijavieras @helmikekkonen on oppinut työssään ennen kaikkea kärsivällisyyttä ja sen, että tärkeintä on usein se, mitä ei kirjoita. Lue koko haastis lukupiirin sivulla kirjailijankanssa.fi ja ilmoittaudu tapaamiseen 13.2.! 🎈@siltalakustannus @kallionkirjasto #kirjailijankanssa
Read more
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. ...
Media Removed
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: ... Você nunca mais será amada dessa forma.
Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba.
O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa.
Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos.
É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida.
Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou.
Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí ao seu lado.
Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: você nunca mais será amada dessa forma. Texto a.maternidade
Read more
Nenäpäivä on tuloillaan ja pistettiin sen kunniaksi kilpailu pystyyn! ️ Tee max 15sek hauska pätkä johon NENÄ liittyy ees jollain lailla ja julkase se instassa hästägillä #nenäpäivä ja #nenäsketsi. Ei mitään rajoja eli video voi olla vaikka vitsin kertominen, minisketsi tai ihan ... Nenäpäivä on tuloillaan ja pistettiin sen kunniaksi kilpailu pystyyn! ✌️✌️ Tee max 15sek hauska pätkä johon NENÄ liittyy ees jollain lailla ja julkase se instassa hästägillä #nenäpäivä ja #nenäsketsi. Ei mitään rajoja eli video voi olla vaikka vitsin kertominen, minisketsi tai ihan mitä vaan 👌👌 lisätiedot nenäpäivä.fi/kilpailu @nenapaiva_fi
Read more
IHOA KAUNISTAVA JA KEHOA PUHDISTAVA SMOOTHIE<span class="emoji emoji1f340"></span> Puhdista ja hoida kehoa ja ihoa sisältäpäin. Tämän ...
Media Removed
IHOA KAUNISTAVA JA KEHOA PUHDISTAVA SMOOTHIE Puhdista ja hoida kehoa ja ihoa sisältäpäin. Tämän smoothien mukana saat A, E ja C vitamiinia, heleyttä ihoon, tasapainoa kehon PH tasoon, sydän ja verenkierto elimistölle hyviä rasvoja, hiuksille ja iholle pehmeyttä. Olet mitä syöt ... IHOA KAUNISTAVA JA KEHOA PUHDISTAVA SMOOTHIE🍀
Puhdista ja hoida kehoa ja ihoa sisältäpäin.
Tämän smoothien mukana saat A, E ja C vitamiinia, heleyttä ihoon, tasapainoa kehon PH tasoon, sydän ja verenkierto elimistölle hyviä rasvoja, hiuksille ja iholle pehmeyttä.
Olet mitä syöt , siksi olisi hyvä kiinnittää huomiota ravinnon laatuun, alkuperään ja puhtauteen.
Ravinnon tehtävä on ensisijaisesti huolehtia hyvinvoinnistamme ja energia tasosta.
Harmillisen usein se yhdistetään laihduttamiseen . Muuttamalla ajatuksen ja tiedostamalla ravinnon terveyshyödyt, voit saada ihmeitä aikaan ravinto tottumuksissasi.
Autan mielelläni, jos kokonaisuus tuntuu tällä hetkellä haastavalta. 👉🏼 [email protected]
#wellness #health #food #smoothie #vitamins #bodyandmind #skincare #coaching #teamnora
Read more
"Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. ...
Media Removed
"Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: ... "Você nunca mais será amada dessa forma.
Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba.
O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa.
Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos.
É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida.
Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou.
Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí ao seu lado.
Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: você nunca mais será amada dessa forma."
Read more
Veronpalautukset maksetaan tileille huomenna 11.12! Jos kuulut niihin, joille huomenna palautuksia ...
Media Removed
Veronpalautukset maksetaan tileille huomenna 11.12! Jos kuulut niihin, joille huomenna palautuksia maksetaan ja et ole niitä etukäteen tuhlannut, niin hyödynnä tämä tarjous! 12 kk salikortti (24h) 399€!!! (norm. 482€). Kuukautta kohden tuolla hinnalla maksat salista vain 33,25€! ... Veronpalautukset maksetaan tileille huomenna 11.12! Jos kuulut niihin, joille huomenna palautuksia maksetaan ja et ole niitä etukäteen tuhlannut, niin hyödynnä tämä tarjous! 💪

12 kk salikortti (24h) 399€!!! (norm. 482€). Kuukautta kohden tuolla hinnalla maksat salista vain 33,25€! Tarjous voimassa vain 11.-14.12 (ti-pe). Uusille asiakkaille kaupan päälle kulkutunniste.

Huom. Vaikka korttisi olisi jo nyt voimassa pidemmälle, voit ostaa vuoden siihen lisäksi. Jos et pääse asioimaan vastaanoton auki ollessa, niin nykyiset asiakkaat voivat maksaa tarjouksen myös tilille ti-pe aikana. Tilinumero löytyy nettisivuilta (www.powerfitvantaa.fi). .
.

Tiedoksi tähän lisäksi:
Salille tulossa kalustopäivitystä heti alkuvuodesta, mm. uusi prässi, uusi käsipainosarja (10-50kg) ja pari muuta uudistusta joista myöhemmin enemmän.😉 .
.

#veronpalautukset
#vuosikortti
#12kk
#tarjous
#halpaakunsaippua
#kalustopäivittyy
#uuttatulossa
Read more
Hoje fazemos exatamente um ano de RAPHAELLI e O GRÃO, um ano de amor! Quem empreende sabe o quão desafiador é manter um negócio com saúde. Os desafios são constantes e precisa-se de muita força e coragem para seguir em frente. Esse um ano foi de puro aprendizado e descoberta. Um ano de aflorar ... 🙏 Hoje fazemos exatamente um ano de RAPHAELLI e O GRÃO, um ano de amor! Quem empreende sabe o quão desafiador é manter um negócio com saúde. Os desafios são constantes e precisa-se de muita força e coragem para seguir em frente. Esse um ano foi de puro aprendizado e descoberta. Um ano de aflorar emoções e deixar transcender sentimento. Quando muita gente achava loucura empreender no ano de 2017, nós tínhamos frio na barriga mas a certeza do porque tínhamos sido escolhidos. Tínhamos de criar esse espaço integrado que se difunde em um casamento de cuidados internos e externos com o ser humano. Sim, sentíamos a necessidade de reinventar o novo e compilar sonhos nas mais variadas formas. Agradecemos nossas famílias e também aqueles que torceram por nós e depositaram sua expectativa, vocês foram fundamentais para seguirmos em frente quando tudo parecia dar errado! Deixamos nosso agradecimento de coração a cada um dos integrantes desta família @raphaellihairtherapy e @ograorealfood e nossos amados clientes. Um sonho sonhado sozinho, é só um sonho. Um sonho sonhado junto, ja é realidade. Todos vocês fizeram isso ser possível. Que esta realidade cresça e floresça ainda mais ao longo dessa jornada. Acreditamos que o crescimento desse sonho quem faz são as pessoas que compõem ele. Por isso nossos profissionais, colaboradores e fiéis clientes, seus sonhos tornaram esse lugar uma fonte de amor e luz.Independente da profissão de cada um, viemos nesse mundo para compartilhar na essência algo de bom, algo que faça a diferença na vida e no mundo. Gratos somos a Deus pela oportunidade que nos concedeu e a confiança depositada para realizarmos o que muitos não acreditavam ser possível. O mais importante é que sabemos para onde estamos indo, e que estamos levando uma legião de pessoas e sonhos junto de nós e isso é tão confortante, tão maravilhoso! Seguimos sendo RAPHAELLI E O GRÃO, seguimos compartilhando através da nossa arte em existir momentos de pura felicidade e esperança em mundo melhor e mais vivo! #raphaellihairtherapy #ograorealfood #birthday #bday #happiness #grateful #god #thankful #beyou #betrue #withlove
@anacccarloto
Read more
Último dia do ano!!! Hoje só quero ser Grata a Deus por cada dia desse ano de #2018 Foi um dos anos ...
Media Removed
Último dia do ano!!! Hoje só quero ser Grata a Deus por cada dia desse ano de #2018 Foi um dos anos mais difíceis nas nossas vidas, um ano de provações, lutas, mudanças e perdas! Mas foi um dos Melhores anos!! SIM acredite! Nas dificuldades que aprendemos, crescemos e nós tornamos melhores ... Último dia do ano!!!
Hoje só quero ser Grata a Deus por cada dia desse ano de #2018
Foi um dos anos mais difíceis nas nossas vidas, um ano de provações, lutas, mudanças e perdas!
Mas foi um dos Melhores anos!! SIM acredite!
Nas dificuldades que aprendemos, crescemos e nós tornamos melhores e mais fortes!
Espiritualmente foi um ano abençoado onde oramos mais, ficamos mais fieis a Deus!
Estou pronta para receber de presente mais 365 dias!!!
365 novas oportunidades... vocês ja imaginaram o que isso significa??
Somos muitos abençoados por termos mais uma oportunidade!! Obrigada meu Deus, por se fazer presente em cada instante desse ano e nos fortalecer no seu caminho... por nos oferecer o privilégio da Salvação de nossas Almas se formos fiéis!
Obrigada por abrir nosso entendimento, e nos mostrar que essa vida é apenas uma "passagem" que nosso Propósito de Vida é o privilégio de morar contigo!! #Deus #agradecimento #2018 #gratidão
Read more
Taas on häsmäkkä päällä, kun New Yorkin Manhattanille aukeaa uusi Playboy-klubi vuosikymmenten ...
Media Removed
Taas on häsmäkkä päällä, kun New Yorkin Manhattanille aukeaa uusi Playboy-klubi vuosikymmenten jälkeen. ️ Maailma on kuitenkin muuttunut. Osa porukasta kyseenalaistaa uuden klubin esimerkiksi #MeToo -hengessä. Toiset taas puolustelevat sitä sillä, että naiset pukeutuvat oikeastaan ... Taas on häsmäkkä päällä, kun New Yorkin Manhattanille aukeaa uusi Playboy-klubi vuosikymmenten jälkeen. ⚠️ Maailma on kuitenkin muuttunut. Osa porukasta kyseenalaistaa uuden klubin esimerkiksi #MeToo -hengessä. Toiset taas puolustelevat sitä sillä, että naiset pukeutuvat oikeastaan vain kuin uimapukuun samalla tavalla kuin pop-tähdet. ⚠️ Onko Playboy-klubit vuonna 2018 ok? Onko vertaus pop-tähtien pukeutumiseen relevantti? Onko puputytön rooli työ siinä missä muukin, koska se perustuu vapaaehtoisuuteen? ⚠️ Pistä kommenttia alle ja keskustele! Mutta asiallisesti sit hei, eiks ni!

LÄHDE: HS.fi

Seuraa @ylekioski, se on aina muodissa, tyylikäs ja ajankohtainen 😎
Read more
Se olis aika kääriä hihat ylös tän ihanan SUPERMIMMIN @nanna.koo kanssa, nimittäin perjantaina ...
Media Removed
Se olis aika kääriä hihat ylös tän ihanan SUPERMIMMIN @nanna.koo kanssa, nimittäin perjantaina ensimmäinen Helsingin @realtrainingofficial leiri. Syyskuun 24.-30 päivä toinen Espanjan CAMP @mikesgymmarbella. . . . Meillä on visio, mikä halutaan jakaa teidän kanssa. Meidän ... Se olis aika kääriä hihat ylös tän ihanan SUPERMIMMIN @nanna.koo kanssa, nimittäin perjantaina ensimmäinen Helsingin @realtrainingofficial leiri. Syyskuun 24.-30 päivä toinen Espanjan CAMP @mikesgymmarbella.
.
.
.
Meillä on visio, mikä halutaan jakaa teidän kanssa.
Meidän kanssa tulet varmasti löytämään uusia ulottuvuuksia treenaamisesta, itsestäsi ja hyvästä fiiliksestä. Uusia ystäviä ja yhdessä tekemistä, se on parasta 🖤
@theparkhietsu leirille vielä päiväpasseja saatavilla. .
.
.

Tsekkaa www.realtrainingcamp.fi #thisisreal #realtrainingcamp
Read more
Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty || Mä oon käyttänyt nyt säännöllisen epäsäännöllisesti tätä ...
Media Removed
Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty || Mä oon käyttänyt nyt säännöllisen epäsäännöllisesti tätä Face Mask –naamiota, joka lupaa puhtaampaa ihoa jo yhdellä käyttökerralla. Itse lähdin hakemaan apua etenkin nenän mustapäihin. Lisäksi naamio vähentää kivasti öljyisyyttä ja irrottaa ... Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty ||
Mä oon käyttänyt nyt säännöllisen epäsäännöllisesti tätä Face Mask –naamiota, joka lupaa puhtaampaa ihoa jo yhdellä käyttökerralla. Itse lähdin hakemaan apua etenkin nenän mustapäihin. Lisäksi naamio vähentää kivasti öljyisyyttä ja irrottaa kuollutta ihoa. Yleensä olen levittänyt tämän koko kasvoille, mutta nyt testasin täsmäiskua nenän alueelle. 👃🏼 Toimi hyvin näinkin! Naamio viilentää aluksi kasvoja, jonka jälkeen se alkaa kuivumaan ja samalla hieman kiristämään. 30-45 minuutin kuivumisen jälkeen naamiota irrottaessa siihen tarttui kivasti tavaraa. Ehkä pienenä miinuksena kirpaiseva tunne, joka tulee naamiota irti ottaessa😂 Mutta on se kuitenkin pehmeän lopputuloksen arvoista! ⭐️ Jos te haluatte kokeilla tätä saatte –30% alennusta koodilla tiia30 (linkki biossa tai http://maybeauty.fi/tiia30). Koodi voimassa 16.9. saakka. Ihania kasvonaamiohetkiä! 💕 PS. Uus video tubessa! @maybeautysuomi #maybeauty #theincrediblefacemask #facemask
Read more
Miten pitää itsensä terveenä ja iskussa kun elämässä on kiirettä, painetta, härdelliä ja hässäkkää? . Toisin ...
Media Removed
Miten pitää itsensä terveenä ja iskussa kun elämässä on kiirettä, painetta, härdelliä ja hässäkkää? . Toisin kuin yleensä luullaan, meillähän ei ole mitään sitä vastaan, että haluaa kokeilla mitä kaikkea itsestään ja elämästä saa irti ja mitä voi saavuttaa kun vetää työrukkaset kouraan ... Miten pitää itsensä terveenä ja iskussa kun elämässä on kiirettä, painetta, härdelliä ja hässäkkää?
.
Toisin kuin yleensä luullaan, meillähän ei ole mitään sitä vastaan, että haluaa kokeilla mitä kaikkea itsestään ja elämästä saa irti ja mitä voi saavuttaa kun vetää työrukkaset kouraan ja alkaa paiskimaan hommia tavoitteidensa eteen.
.
Ja joskus myös käy niin, että joutuu keskelle aikamoista tuulimyllyä ilman, että sitä varsinaisesti itse suunnitteli tai toivoi.
.
Mutta kuten tiedämme, joskus remontoidaan iltapuhteina omakotitalo, perustetaan firma, kiritään työtiimin deadline kiinni, saadaan lapsia, viritetään omaa suorituskykyä omaksi iloksi maksimiin ja mitä näitä nyt on.
.
Hyvä uutinen on se, että perusterve ihminenhän ei mene rikki muutamasta vierailusta epämukavuusalueelle.
.
Mutta mitä olisi hyvä ottaa huomioon silloin kun lähdetään sykkimään isommin perusmenon ulkopuolelle?
.
✔️ Hyvä tavoite olisi ympärivuotinen perusterveys ja -suorituskyky. Siis sellainen, että jos arki heittää kulman takaa pikkukapulaa rattaisiin niin niiden hoitaminen onnistuu ilman, että putoaa viikoksi sängynpohjalle.
.
✔️ Panostetaan arjen energian peruspalikoihin - syöminen, liikkuminen, palautuminen - niin hyvin kuin vain suinkin mahdollista. Hifistellään vasta jos jää aikaa.
.
✔️ Pyhitetään jokaiseen päivään ainakin pieni rako läsnäololle, jotta voidaan pysähtyä päivittäin tsekkaamaan missä mennään oman kuormituksen ja palautumisen suhteen. Tähän käy mindfulness-harjoitus, ulkona reippailu, muu joutenolo, jne.
.
✔️ Suunnitellaan ja ennakoidaan niin hyvin kuin mahdollista. Toki kun tehdään itselle uusia ja ihmeellisiä juttuja niin yllätyksiä tulee. Mutta paljon voi myös miettiä etukäteen edellisellä viikolla: treenit, lounastunnit, syömisiä, liikkumisia, palautumisia, jne. kalenteriin kuntoon.
.
Semmosta näin lyhyesti. Eli sykitään sen verran kun itselle tuntuu mielekkäältä mutta tehdään se fiksusti niin ei käy hassusti. :) -Joni
.
#Helsinki + etävalmennus: https://bit.ly/2GxRrdc - [email protected] - 040 183 5033
.
#Tampere + etävalmennus: http://bit.ly/2wnd4YP - [email protected] - 050 414 5280
.
Kuva: Jyväskylä Entrepreneurship Society / Katarina Mustonen
Read more
Kirjahylly, seinähylly vai televisiotaso? Kuvaa suosikkihyllysi ja osallistu elokuun lukijakilpailuun. ...
Media Removed
Kirjahylly, seinähylly vai televisiotaso? Kuvaa suosikkihyllysi ja osallistu elokuun lukijakilpailuun. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotihylly. Voit myös lähettää kuvan netissä osoitteeseen gloriankoti.fi/kilpailu. Kerro kommentissa, mikä hylly kuvassa ... Kirjahylly, seinähylly vai televisiotaso? Kuvaa suosikkihyllysi ja osallistu elokuun lukijakilpailuun. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotihylly. Voit myös lähettää kuvan netissä osoitteeseen gloriankoti.fi/kilpailu. Kerro kommentissa, mikä hylly kuvassa on ja mistä siinä pidät. Valitsemme kuvista parhaat ja esittelemme ne lehdessä. Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme kaksi Marimekon villaista Tiiliskivi-huopaa, 130 x 180 cm. palkinnon arvo on 145 e. Kilpailu on voimassa 5.9.2018 asti. Kuva Krista Keltanen #gloriankoti #kilpailu #elokuu
Read more
Uusin intersukupuolisuusartikkeli kertoo T:n näkökulmia aktivismiin sekä toiveita liittyen ...
Media Removed
Uusin intersukupuolisuusartikkeli kertoo T:n näkökulmia aktivismiin sekä toiveita liittyen muutokseen, joka lisääntyvällä tiedolla on mahdollista saavuttaa. "Lähtökohta kaikkeen on, että asiat tulevat näkyviksi. Ihan ensimmäiseksi täytyy puuttua vakaviin ihmisoikeusloukkauksiin ... Uusin intersukupuolisuusartikkeli kertoo T:n näkökulmia aktivismiin sekä toiveita liittyen muutokseen, joka lisääntyvällä tiedolla on mahdollista saavuttaa. "Lähtökohta kaikkeen on, että asiat tulevat näkyviksi. Ihan ensimmäiseksi täytyy puuttua vakaviin ihmisoikeusloukkauksiin Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Lisäksi täytyy kouluttaa terveydenhuollon henkilökuntaa ja lisätä tietoa. Se vaatii sitä, että kuunnellaan." Voit lukea haastattelun Setan sivuilla. https://seta.fi/2018/12/13/intersukupuolisuusaktivisti-en-halua-vahvistaa-sellaista-ajatusta-etta-keho-maaraa-ihmisen-sukupuolen/ #intersukupuolisuus #intersex #ihmisoikeudet
Read more
Veronpalautus tarjous voimassa vielä tänään ja huomenna!!! <span class="emoji emoji1f44a"></span> 12 kk salikortti (24h) 399€!!! ...
Media Removed
Veronpalautus tarjous voimassa vielä tänään ja huomenna!!! 12 kk salikortti (24h) 399€!!! (norm. 482€). Kuukautta kohden tuolla hinnalla maksat salista vain 33,25€! Tarjous voimassa vain 11.-14.12 (ti-pe). Uusille asiakkaille kaupan päälle kulkutunniste. Huom. Vaikka korttisi ... Veronpalautus tarjous voimassa vielä tänään ja huomenna!!! 👊

12 kk salikortti (24h) 399€!!! (norm. 482€). Kuukautta kohden tuolla hinnalla maksat salista vain 33,25€! Tarjous voimassa vain 11.-14.12 (ti-pe). Uusille asiakkaille kaupan päälle kulkutunniste.

Huom. Vaikka korttisi olisi jo nyt voimassa pidemmälle, voit ostaa vuoden siihen lisäksi. Jos et pääse asioimaan vastaanoton auki ollessa, niin nykyiset asiakkaat voivat maksaa tarjouksen myös tilille ti-pe aikana. Tilinumero löytyy nettisivuilta (www.powerfitvantaa.fi). .
.

Tiedoksi tähän lisäksi:
Salille tulossa kalustopäivitystä heti alkuvuodesta, mm. uusi prässi, uusi käsipainosarja (10-50kg) ja pari muuta uudistusta joista myöhemmin enemmän.😉 .
.

#veronpalautukset
#vuosikortti
#12kk
#tarjous
#halpaakunsaippua
#kalustopäivittyy
#uuttatulossa
Read more
Olihan tää huikee setti eilen! Ihan hirvee määrä ihmisiä ja porukka ihan hurmioissa taiteestani. ...
Media Removed
Olihan tää huikee setti eilen! Ihan hirvee määrä ihmisiä ja porukka ihan hurmioissa taiteestani. Kuullostaa itsekehulta mutta rehellisesti niin odotin edes vähän sellasta asennetta tai palautetta ettei nyrkkeilijän taide olis tosissaan otettavaa, tai että "lapsenikin osaa tehdä ... Olihan tää huikee setti eilen! Ihan hirvee määrä ihmisiä ja porukka ihan hurmioissa taiteestani. Kuullostaa itsekehulta mutta rehellisesti niin odotin edes vähän sellasta asennetta tai palautetta ettei nyrkkeilijän taide olis tosissaan otettavaa, tai että "lapsenikin osaa tehdä tollasta" mutta ei yhtään mitään sen suuntaistakaan, päinvastoin jopa taidekriitikotkin ylisti teoksia. Se oli hämmentävää ja liikuttavaa. Ehkä Ripa on siinä oikeassa kun sanoo että mun lahjakkuus ei lainkaan ole nyrkkeilyssä vaan taiteessa. Mutta näillä sanoilla painetaan nyt kohti Venäjää kirjoittamaan ottelusopimusta ja sit fokus takaisin nyrkkeilyn pariin. Kiitos vielä kaikille!
Näyttely on avoinna pääasiassa avoinna joka päivä 11-14, perjantaisin myös 16- 21 ja vloppuna 11-15. Kannattaa tsekata ajat vielä www.ravintolaloop.fi sekä Galleria Loop facebookista, koska ajat saattaa elää. Taulut on siis myynnissä, joten te jotka on kyselly multa tauluja niin nyt niitä löytyy. 😊
#sielunpintoja
@gallerialoop

Kiitos vielä #solera shamppanjasponssista, kuplivaa riitti kaikille! @solerapremium
Read more
Esittelyssä uusi Peugeot RIFTER, aktiiviseen elämäntapaan suunniteltu tila-auto! Tyylikäs, ...
Media Removed
Esittelyssä uusi Peugeot RIFTER, aktiiviseen elämäntapaan suunniteltu tila-auto! Tyylikäs, vankka, ketterä ja tehokas, uusi Peugeot Rifter on todellinen monikäyttöisyyden symboli. Se on aktiiviseen elämäntapaan sopiva monipuolisesti muunneltava tila-auto, joka on saatavilla ... Esittelyssä uusi Peugeot RIFTER, aktiiviseen elämäntapaan suunniteltu tila-auto!

Tyylikäs, vankka, ketterä ja tehokas, uusi Peugeot Rifter on todellinen monikäyttöisyyden symboli. Se on aktiiviseen elämäntapaan sopiva monipuolisesti muunneltava tila-auto, joka on saatavilla 5- ja 7-paikkaisena, 2 eri koripituutena. Myös tavaratila on vaikuttava kooltaan, korimallista rippuen jopa 2693 itraa.

Ajonautinnon sekä matkustusmukavuuden takaavat mm. ergonominen i-Cockpit-ohjaamo, luokkansa parhaat säilytystilat, kaksi sivuliukuovea leveine oviaukkoineen ja avattava takaluukun lasi.

Rifter-malliston hinnat alk. 24.160 €. Lue lisää mallista: www.ppauto.fi

Tervetuloa tutustumaan!

#ppauto #lohja #salo #peugeot #rifter #tilaauto #uutuus
Read more
Ihanan rentoa lauantaita! Voin ihan rehdisti sanoa, että äänikirjat ovat muuttaneet elämäni. ...
Media Removed
Ihanan rentoa lauantaita! Voin ihan rehdisti sanoa, että äänikirjat ovat muuttaneet elämäni. . . Mun on vaikea välillä rentoutua, myönnän. Ja harmitti todella, kun ruuhkavuodet veivät lukuharrastuksen mennessään. . . Mä juoksen ja kävelen kirja korvissa. Nukahdan kirjan kanssa. ... Ihanan rentoa lauantaita! Voin ihan rehdisti sanoa, että äänikirjat ovat muuttaneet elämäni. .
.
Mun on vaikea välillä rentoutua, myönnän. Ja harmitti todella, kun ruuhkavuodet veivät lukuharrastuksen mennessään.
.
.
Mä juoksen ja kävelen kirja korvissa. Nukahdan kirjan kanssa. Joku kommentoi joskus, ettei kuunteleminen ole sama asia, kuin lukeminen, mutta mulle se on paljon enemmän.
.
.
Blogissa uusi postaus, sekä mun suosikkikirjat ja -sarjat lukemiseen ja kuunteluun. Lisäksi linkki, jolla pääset kuuntelemaan lukemattomia kirjoja kuukaudeksi ilmaiseksi💚.
.
@storytel_fi #storytelfi #luekutenhaluat #äänikirja #ekirja #kaupallinenyhteistyö
Read more
Erittäin tarmokasta sunnuntaista huomentapäivää! <span class="emoji emoji1f525"></span> Mulla meni itselläni kesä treenien osalta ...
Media Removed
Erittäin tarmokasta sunnuntaista huomentapäivää! Mulla meni itselläni kesä treenien osalta vähän niin ja näin. Toki sitä pysyi aktiivisena työn puolesta, mutta ihan treenaamassa tuli käytyä todella vähän. Ruokailutkin oli säännöllisen epäsäännöllisiä ja olo kesän jäljiltä sen ... Erittäin tarmokasta sunnuntaista huomentapäivää! 🔥 Mulla meni itselläni kesä treenien osalta vähän niin ja näin. Toki sitä pysyi aktiivisena työn puolesta, mutta ihan treenaamassa tuli käytyä todella vähän. Ruokailutkin oli säännöllisen epäsäännöllisiä ja olo kesän jäljiltä sen mukainen. Nyt mä oon muutaman viikon ajan syönyt säännöllisesti ja ottanut taas treenit mukaan viikko-ohjelmaan. Parin viikon jälkeen olo on taas sellainen, kuin se normaalistkin on: energinen ja keho tuntuu vahvalta. 🤸🏻‍♀️ .
.
.

Jos sulla on rytmi vielä vähän hakusessa kesän jälkeen, niin siihen löytyisi nyt jeesiä. Tone Up With Janni 8-viikon hyvinvointivalmennus on nyt törkätty aleen tiistaihin saakka 59€ (norm. 75€). TUWJ ei ole mikään ihmedieetti, jolla laihdut 10kg viikossa, vaan sillä pyritään terveelliseen elämäntapaan, jonka avulla voi kiinteytyä turvallisesti. .
.
.

Valmennus sisältää:
🔹 8 viikon treeniohjelman, joka vaihtuu puolessa välissä
🔸Ruokavalion, josta valittavana tavallinen, maidoton&gluteeniton tai vegaaninen
🔹Liikepankki, jossa kattavat videot liikkeisiin
🔸Online coaching palvelu, jossa valmentajat vastaavat kysymyksiin
🔹Vinkkejä ravintolisien käyttöön
.
.

Valmennukseen pääset tutustumaan tarkemmin profiilin linkistä. 💙

#toneupwithjanni #TUWJ #coach #onlinecoach #sport #wellness #healthy #lifestyle #workout #gym #fitnet @fitnet.fi
Read more
Inhottavinta salilla käymisestä voi tehdä se, jos ei ole varma siitä mitä siellä tekisi! Salilla ...
Media Removed
Inhottavinta salilla käymisestä voi tehdä se, jos ei ole varma siitä mitä siellä tekisi! Salilla pööpöily on itselleenkin ahdistavaa, kun ei tiedä mitä tehdä, mistä aloittaa, mitä seuraavaksi tai koska on valmis! . . Ohjelma tuo itsevarmuuden tekemiseen ja salilla ei enää tarvitse ... Inhottavinta salilla käymisestä voi tehdä se, jos ei ole varma siitä mitä siellä tekisi! Salilla pööpöily on itselleenkin ahdistavaa, kun ei tiedä mitä tehdä, mistä aloittaa, mitä seuraavaksi tai koska on valmis!
.
.
Ohjelma tuo itsevarmuuden tekemiseen ja salilla ei enää tarvitse miettiä, mitä seuraavaksi, kun valmentaja on tehnyt tämän miettimisen sinun puolestasi! 💪🏻 .
Ohjelman hankkiminen säästää päänvaivalta ja siihen suunniteltu treeniä tukeva ruokavalio tuo lisää energiaa! 🔥
.
.
"Fit By Meri" -Ohjelma on 8-viikon mittainen valmennus, joka antaa sinulle unelmiesi kropan ja virtaa arkeen! 💪🏻 Tämä valmennus sisältää treenaamista tukevan ruokavalion ja tietysti killeri salitreenit! Saliohjelma päivittyy ensimmäisen 4 viikon jälkeen, joten treenaajat saavat tuplasti vinkkejä tekemiseensä! Näiden ohjeiden kanssa sinun ei tarvitse enää pööpöillä salilla! 🔥 Vaan saat itsestäsi kaiken potenttiaalisi irti!
.
.
Valmennus julkaistaan tämän viikon la-su yönä klo: 00:00! @fitnet.fi ! 🔥
.
.
#fitbymeri #fitnet #gym #commingsoon #finland #lapland #fm17 #trainer4youpt
Read more
Kuvaa kesän kaunein kukkakimppu ja osallistu lukijakilpailuun. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse ...
Media Removed
Kuvaa kesän kaunein kukkakimppu ja osallistu lukijakilpailuun. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotikesäkukat. Voit myös lähettää kuvan netissä osoitteeseen gloriankoti.fi/kilpailu. Kerro kommentissa, mitä kukkia kuvassa on ja mistä niissä pidät. Valitsemme ... Kuvaa kesän kaunein kukkakimppu ja osallistu lukijakilpailuun. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotikesäkukat. Voit myös lähettää kuvan netissä osoitteeseen gloriankoti.fi/kilpailu. Kerro kommentissa, mitä kukkia kuvassa on ja mistä niissä pidät. Valitsemme kuvista parhaat ja esittelemme ne lehdessä.

Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme Kitchen Aidin Cold Brew -kylmähaudutuskahvipannun, joka on tyylikäs kahvinkeitinuutuus. Sen avulla voit valmistat trendikästä kylmäuutettua kahvia eli Cold Brew -kahvia helposti. Kilpailu on voimassa 1.8.2018 asti. Palkinnon arvo on 199 e. #kilpailu #gloriankotilehti Kuva: Satu Kemppainen
Read more
Mä oon NIIN kadottanut tän pukkarisaliselfie taidon! (Onneksi!) <span class="emoji emoji1f602"></span>Pointti oli täs kuvassa se ( ...
Media Removed
Mä oon NIIN kadottanut tän pukkarisaliselfie taidon! (Onneksi!) Pointti oli täs kuvassa se ( ja jep, en parempaakaan keksiny 🤣) , et ajattelin kirjoittaa tästä: Joku pari vuotta sitten kun mun fitnesskupla puhkesi, tuli mulle tosi vahva vastareaktio kaikkeen treeniin mikä olis yhtään ... Mä oon NIIN kadottanut tän pukkarisaliselfie taidon! (Onneksi!) 😂Pointti oli täs kuvassa se ( ja jep, en parempaakaan keksiny 🤣) , et ajattelin kirjoittaa tästä: Joku pari vuotta sitten kun mun fitnesskupla puhkesi, tuli mulle tosi vahva vastareaktio kaikkeen treeniin mikä olis yhtään suorittamista / ulkonäkökeskeistä. Salilla käyminen tuntui tosi typerältä hommalta ja jos sinne oli mitään fiilistä mennä, niin halusin vaan haahuilla ihan fiilispohjalta ja tehdä kaikkee, mikä tuntu vaan kivalta. Muistan kerran käyneeni salilla, tein neljä kyykkyä tangolla ja lähdin himaan. se ei tuntunu kivalle ja mikäs pakko mun ois siellä olla jos ei napostele. 🤯Kaipasin vaan rauhallisia lajeja ja selkeästi piti taas opetella kuuntelemaan itseäni ja kehoa ihan alusta. Nyt parin vuoden tauon jälkeen mulle tuli fiilis, että VITSI MUN KROPPA KAIPAA KOVIA TREENEJÄ ja haluan oikeesti noudattaa jotain kehittävää ohjelmaa! 💪 @katarinatunturi ohjeet jälleen siis käsiin ja eikun heiluttelemaan painoja, niinku tosissaan! On ihanaa pitkästä aikaa NAUTTIA kovaa treenaamisesta ja oikeesti tunnen miten nää kovat treenit vaikuttaa koko fiilikseen ja mun keho on ihan et JESS TÄTÄ LISÄÄ! 🤙 Selkeesti mun kroppa & mieli kuitenkin tarvitsi yllättävänkin pitkän tauon kaikesta ja ONNEKSI osasin kuunnella itseäni. Ps. En malta odottaa myös sitä, että päästään aloittamaan 2018 @fitnessmalli.fi finalistien kanssa @lindamanuella / @fitnet.fi suunnittelemat treenit nyt kesällä! 🔥 Aion niin itsekin osallistua tähän valmennukseen ja päästä nauttimaan uusista kehittävistä treeneistä! Tällä kertaa kuitenkin hommassa (sekä koko Lindan valmennuksessa 😊) on myös se järki mukana ja hyvinvointi / jaksaminen on se ykkösjuttu! Eipä mulla muuta, kiva jos jaksoit lukea tähän asti, ja jos vielä haluut tästä aiheesta lisää jauhaa niin jatketaan kommenteissa 👇 Onks sul ollu joskus samanlaisii fiiliksiii jonku asian tai treenaamisen suhteen?
Read more
Ihanaa, syksy ja villasukat<span class="emoji emoji1f64b"></span>🏼‍♀️<span class="emoji emoji1f342"></span><span class="emoji emoji1f341"></span><span class="emoji emoji1f343"></span> Yhdistin villasukkatreeniin roimasti liikkuvuutta ja ...
Media Removed
Ihanaa, syksy ja villasukat🏼‍♀️ Yhdistin villasukkatreeniin roimasti liikkuvuutta ja tästä tuli toimiva setti🏻Helpolla ei taaskaan kyllä pääse, kuten ei villistreeneissä koskaan . . Muista painaa ️ jos treenivideot ovat sun juttu, niin algoritmi nostaa niitä jatkossakin ... Ihanaa, syksy ja villasukat🙋🏼‍♀️🍂🍁🍃 Yhdistin villasukkatreeniin roimasti liikkuvuutta ja tästä tuli toimiva setti👌🏻Helpolla ei taaskaan kyllä pääse, kuten ei villistreeneissä koskaan😄
.
.
Muista painaa ❤️ jos treenivideot ovat sun juttu, niin algoritmi nostaa niitä jatkossakin uutisvirtaasi. Ja treeni kannattaa tallentaa myös myöhempää käyttöä varten tuosta kuvan alta, oikealta puolelta.
.
.
Tein nämä kuusi liikettä flowlla, laskematta sen kummemmin toistoja, mutta noin 10 toistoa varmaankin kutakin. Teki todella hyvää työpäivän jälkeen! Varsinkin kierrot ja taivutukset.
.
.
Reisilihakset ja pakarat olivat myös yllättävän paljon töissä, samoin keskivartalo. Liikkuvuustreeni tulee ikäänkuin kaupanpäälle😊
.
.
Saan muuten tarjota -20% kaikista Keventäjien määräaikaisista jäsenyyksistä, esim Keventäjien kotitreenit (jossa paljon myös mun treenejä videoina, ohjattuna alusta loppuun) 3kk nyt vain 31,20€ Käytä koodia 6ANNA918 kun tilaat. Voimassa 30.9. asti. Kurkkaa lisää keventäjät.fi 😘😘Ihanaa alkanutta viikkoa😘😘 .
.
🍁Mobility, strenght, core & legs🍁 All in one package. 10 reps each exercise, from 1-3 rounds depending on if You warm up or want serious swetting😄💦 #ansaivofit #kotitreeni #treenaakotona #mobility #core #villasukkatreeni #villasukkaworkout #hometraining #homeworkout #workoutvideo #fitness #funkyandfit #jumppa #liikkuvuus #fitgirlsguide #fitgirlvideos #nogymneeded #furrysocks #workout #wod #training
Read more
Tänä yönä julkaistaan Fit By Meri -Valmennus klo: 00:00! <span class="emoji emoji1f525"></span> @fitnet.fi . . Valmennus pitää sisällään ...
Media Removed
Tänä yönä julkaistaan Fit By Meri -Valmennus klo: 00:00! @fitnet.fi . . Valmennus pitää sisällään 8 viikon treeniohjelman sekä ruokavalion! Ohjelma päivittyy 4 viikon jälkeen, joten valmennuksessa olevat saavat tuplasti vinkkejä omaan treenaamiseensa! Ruokavalio on monipuolinen ... Tänä yönä julkaistaan Fit By Meri -Valmennus klo: 00:00! 🔥 @fitnet.fi
.
.
Valmennus pitää sisällään 8 viikon treeniohjelman sekä ruokavalion! Ohjelma päivittyy 4 viikon jälkeen, joten valmennuksessa olevat saavat tuplasti vinkkejä omaan treenaamiseensa! Ruokavalio on monipuolinen ja jokaiselle ruualle on useita eri vaihtoehtoja! Salilla treenataan kovaa, mutta fiksusti! 🔥 Treenit eivät ole monen tunnin mittaisia vaan kaikki treenit on ohi noin tunnissa. 🔥 Valmennus sopii niille, jotka haluavat täydelliset ohjeet salitreeninsä aloittamiseen ja niin myös kokeneille treenaajille niille, jotka kaipaavat uutta potkua treeneihinsä! 🔥
.
.
Valmennuksen hinta on 49€ ja ensimmäiset pari päivää valmennus on tämän lisäksi vielä -20% alennuksessa!! 🔥 Voit ostaa valmennuksen myös etukäteen, tulostaa ohjeet koneellesi ja aloittaa sen silloin kun se sinulle parhaiten sopii! 🔥
.
.
Mie aloitan valmennuksen teidän kanssanne yhtäaikaa maanantaina 3.9.! Joten me ollaan tässä yhdessä! Samoja treenejä samoihin aikoihin! 🔥😍
.
.
Olen kaikille valmennuksessa oleville ja valmennusta harkitseville tavoitettavissa, joko täällä Instagramin puolella tai sähköpostissa!
#fitnessmalli2017 #fitnet #trainer4youpt #pt
Read more
Mitä tulee safkahommiin eli syötyyn ruokaan ja itse syömiseen niin minusta kaikilla olisi hyvä ...
Media Removed
Mitä tulee safkahommiin eli syötyyn ruokaan ja itse syömiseen niin minusta kaikilla olisi hyvä olla kaksi minimitavoitetta. . Jokainen uhraisi ainakin sen verran aikaa, vaivaa, hikeä, kiinnostusta ja testailua, että saavutetaan kaksi asiaa: . 1️⃣ Syöminen ja syöty ravinto ei ... Mitä tulee safkahommiin eli syötyyn ruokaan ja itse syömiseen niin minusta kaikilla olisi hyvä olla kaksi minimitavoitetta.
.
Jokainen uhraisi ainakin sen verran aikaa, vaivaa, hikeä, kiinnostusta ja testailua, että saavutetaan kaksi asiaa:
.
1️⃣ Syöminen ja syöty ravinto ei aiheuta kohtuutonta stressiä.
.
2️⃣ Syöminen ja syöty ravinto tukee omiin tarpeisiin riittävästi terveyttä, hyvinvointia ja suorituskykyä.
.
Nämä kun saavutetaan niin ollaan pitkällä. Näiden jälkeen jokainen voi sitten hifistellä ja viilailla makroja, mikroja ja ajoitusta omiin tarpeisiin just sen verran kun tekee mieli.
.
Mutta noista kahdesta pidettäisiin kiinni kynsin ja hampain.
.
Miten se sitten onnistuu?
.
✅ Moni ravintofilosofia toimii ja tärkeintä on löytää se mikä sopii parhaiten omiin mieltymyksiin ja tarpeisiin. Etsi siis sellainen.
.
✅ Painonhallinnassa tärkeässä roolissa on se, että pidetään kohtuuton nälkä loitolla. Usein parhaiten onnistuu tasaisella ateriarytmillä. Tsemppaa sen kanssa.
.
✅ Muistetaan myös hyvä uni ja säännöllinen liikunta. Molemmat vaikuttaa syömisen määrään ja laatuun, usein vielä niin että itse on vaikea huomata.
.
✅ Pidä fiksua ja em. kahta tavoitetta tukevaa syötävää helposti saatavilla kodin kaapeissa, työpaikalla, auton hanskalokerossa ja treenikassissa. Näin vältyt ”repsahduksilta” jos arki lyö kapuloita rattaisiin.
.
✅ Jos nyt ei rautanauloja syö niin syöminen ei lopulta ole ”ihan niin justiinsa”. Huono päivä tai viikko sinne tänne ei kaada mitään, tärkeintä on päästä takaisin kohtuuden polulle. 80 pointsia energiansaannista fiksusti ja 20 pointsia voi ottaa rennommin.
.
Semmoista tähän päivään. Mennään tällä. :) -Joni
.
Valmennusapua jos heräsi tarvetta:
.
#Helsinki + etävalmennus: https://bit.ly/2GxRrdc - [email protected] - 040 183 5033
.
#Tampere + etävalmennus: http://bit.ly/2wnd4YP - [email protected] - 050 414 5280
.
@optimalperformancefi #optimalperformance #tr #ravinto #elämäntavat #aamupala #lounas #päivällinen #välipala #iltapala #valmennus #terveys #hyvinvointi
Read more
<span class="emoji emoji1f33f"></span> Tän kesän helteet on asettaneet ihon aikamoiselle koetukselle, joten päivittäisillä kauneudenhoitorutiineilla ...
Media Removed
Tän kesän helteet on asettaneet ihon aikamoiselle koetukselle, joten päivittäisillä kauneudenhoitorutiineilla on todella iso rooli siinä, miten ihosi elää ja hengittää. Omat kasvojenhoitorutiinini ovat muotoutuneet viimeisien vuosien aikana selkeämmin, mutta ne elävät myös ... 🌿 Tän kesän helteet on asettaneet ihon aikamoiselle koetukselle, joten päivittäisillä kauneudenhoitorutiineilla on todella iso rooli siinä, miten ihosi elää ja hengittää. Omat kasvojenhoitorutiinini ovat muotoutuneet viimeisien vuosien aikana selkeämmin, mutta ne elävät myös vuodenaikojen mukaan. Joka päiväisten rutiinien lisäksi puhdistan ihoni kerran tai kaksi parissa viikossa perusteellisemmin kuorinnalla ja naamioilla.☀️ 🌿 MayBeautyn The Incredible Face Mask -kasvonaamio on ollut nyt vuoden ajan osana omaa ihonhoitoani. Se on pähkinänkuoressa ihan mun luottokasvonaamio, joka poistaa aina niin ärsyttäviä mustapäitä, rasvaa ja kuollutta ihosolukkoa. On ollut superiso ilo löytää näin toimiva tuote, joka on apu just niihin omiin ongelmakohtiin! 💛 🌿 Näin käytät The Incredible Face Mask -kasvonaamiota:
1. Levitä naamio puhdistetuille kasvoille.
2. Anna vaikuttaa 30-45 minuuttia.
3. Kuori naamio pois.
4. Huuhtele kasvot ja kosteuta.

Naamion jälkeen iho on pehmeä ja niin puhtaan tuntuinen. Face Mask on toimivin ase mustapäitä vastaan, mitä oon koskaan käyttänyt. Naamio imee kiitettävällä tavalla rasvan ja talin iholta – joka näkyy myös irrotetussa naamiossa. Naamio pienentää ihohuokosia huomattavasti, joka on mulle todella tärkeä kriteeri. Olo kasvoilla on ihanan freshi jokaisen käyttökerran jälkeen! 🌼 🌿 Nyt saatte jälleen myös kivan -30% alennuksen koodilla piecemask. Klikkaa linkkiä BIO:ssa tai http://maybeauty.fi/piecemask! Koodi on voimassa 2.9. saakka. 💛

#kaupallinenyhteistyö #maybeauty #facemask #naturalskincare #beautycare #collaboration #piecebypiecefi
Read more
Kohta mennään! <span class="emoji emoji1f525"></span> Yhdessä! <span class="emoji emoji1f4aa"></span>🏻 Paljon on tullut kysymyksiä, tässä alla niihin vastaukset! <span class="emoji emoji2b07"></span>️ . . Valmennuksessa ...
Media Removed
Kohta mennään! Yhdessä! 🏻 Paljon on tullut kysymyksiä, tässä alla niihin vastaukset! ️ . . Valmennuksessa treenataan fiksusti rautaiseen kuntoon! Treenit salilla on noin tunnin mittaisia. Treeniohjelman tavoitteena on tuoda lisää energiaa arkeen! . . Treeniohjelman ... Kohta mennään! 🔥 Yhdessä! 💪🏻 Paljon on tullut kysymyksiä, tässä alla niihin vastaukset! ⬇️
.
.
Valmennuksessa treenataan fiksusti rautaiseen kuntoon!
Treenit salilla on noin tunnin mittaisia.
Treeniohjelman tavoitteena on tuoda lisää energiaa arkeen!
.
.
Treeniohjelman ruokavalio tukee treenaamista ja tietysti "abs are made in the kitchen", ruokavalio mahdollistaa muodon muutoksen! Ruokavalio on monipuolinen ja kaikille aterioille on monta eri vaihtoehtoa!
.
.
Treeniohjelma päivittyy valmennuksen puolessa välissä, joten treenaajat saavat tuplasti vinkkejä treenaamiseensa, myös jatkoa ajatellen! Sisältää myös ohjeet Hiit-treeniin!
.
.
Valmennusta EI tarvitse aloittaa heti! Eli voit hankkia valmennuksen tarjoushintaan -20% heti la-su yönä klo: 00:00! @fitnet.fi
Sivuilta!
Saat kaikki ohjeet tulostettua talteen, ja voit aloittaa ohjelman, kun se sinulle parhaiten sopii! 🔥
.
.
Ohjelman hinta on 49€ ja ensimmäiset pari päivää ohjelma on vielä siihen päälle -20% alennuksessa!! 🔥
.
.
Mie olen tavoitettavissa kaikille valmennukseen osallistuville ja valmennuksesta kiinnostuneille, ja neuvon/vastaan erittäin mielelläni, mikäli jotain kysymyksiä herää, ennen valmennusta tai sen aikana! ❤️
.
.
#youcandoit #fitbymeri #fitnet #fitnessmalli2017 #fm17 #gym #treeniohjelma #liikunta kuva: @annitapio
Read more
Tein teille pienen huuli - & silmämeikki videon mun instastooriin. Oli mun elämäni eka meikkisekoilu ...
Media Removed
Tein teille pienen huuli - & silmämeikki videon mun instastooriin. Oli mun elämäni eka meikkisekoilu videolla 🏽 Mulla on myös teille koodi *BRONX20* jolla saat -20% Bronxin tuotteista! Koodi on voimassa HEINÄKUUN loppuun ja se toimii Sokoksen kivijalkamyymälöissä, Sokos Emotioneissa ... Tein teille pienen huuli - & silmämeikki videon mun instastooriin. Oli mun elämäni eka meikkisekoilu videolla 🙈😅✌🏽 Mulla on myös teille koodi *BRONX20* jolla saat -20% Bronxin tuotteista! Koodi on voimassa HEINÄKUUN loppuun ja se toimii Sokoksen kivijalkamyymälöissä, Sokos Emotioneissa ja Sokos.fi:ssä ❣️ #bronxcolors #bronxcolorsbeauties #ad @bronxcolorsfinland
Read more
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. ...
Media Removed
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: ... Você nunca mais será amada dessa forma.
Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba.
O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa.
Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos.
É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida.
Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou.
Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí ao seu lado.
Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: você nunca mais será amada dessa forma.
Read more
* ARVONTA * Posti toi Hugolle 1v. lahjaksi ikioman pallomeren ja se on niin hieno! @raskauskeiju.fi ...
Media Removed
* ARVONTA * Posti toi Hugolle 1v. lahjaksi ikioman pallomeren ja se on niin hieno! @raskauskeiju.fi valikoimasta löytyy kyllä vaikka mitä ihanaa, käykääpä kurkkaamssa ️ . Yhteistyössä @raskauskeiju.fi :n kanssa, saan arpoa samanlaisen pallomeren, myös jollekin teistä. Onnettaren ... * ARVONTA *
Posti toi Hugolle 1v. lahjaksi ikioman pallomeren ja se on niin hieno! @raskauskeiju.fi valikoimasta löytyy kyllä vaikka mitä ihanaa, käykääpä kurkkaamssa ☺️
.
Yhteistyössä @raskauskeiju.fi :n kanssa, saan arpoa samanlaisen pallomeren, myös jollekin teistä. Onnettaren suosikki saa omakseen MEOW pallomeren ja siihen pallot valitsemissaan väreissä. Osallistu siis arvontaan! Arvonta-aika on 8.-15.9.18
.
Osallistumisohjeet:
1) tykkää tästä kuvasta
2) seuraa tilejä @raskauskeiju.fi ja @jonna_nordiccitylife
3) tägää kommenttikenttään joku ystäväsi
Saat uuden arvan jokaisesta uudesta kommentista/tägäyksestä
.
Arvonta toteutetaan yhdessä ihanan @raskauskeiju.fi :n kanssa eikä instagram liity siihen mitenkään.
.
#arvonta #giveaway #raskauskeiju #yhteistyö #collaboration #pallomeri #lapset #leikki #lastenhuone #kidsroom #meow # #lastenhuoneensisustus #kidsroominterior #sisustusinspiraatio #interiorinspo
Read more
Nyt sulla olis hieno mahdollisuus päästä mukaan John -sinkun musiikkivideolle! Kirjoita paperille se nimi mitä pienenä käytit, tai käytät nyt englannin/ruotsin tunnilla ja ota paperilapun kanssa kolmen sekunnin mittainen vapaamuotoinen video. Lähetä video osoitteeseen [email protected] ... Nyt sulla olis hieno mahdollisuus päästä mukaan John -sinkun musiikkivideolle! Kirjoita paperille se nimi mitä pienenä käytit, tai käytät nyt englannin/ruotsin tunnilla ja ota paperilapun kanssa kolmen sekunnin mittainen vapaamuotoinen video. Lähetä video osoitteeseen [email protected] ja merkitse viestin otsikoksi ”John”. Kaikkien 12.9. mennessä saapuneiden videoiden joukosta arvotaan useampia mukaan musiikkivideolle. Arpaonnea!🤩👌🏼
Read more
Osallistu kuvakisaamme Instagramissa 23.12. mennessä! Jaa löytökissasi kuva ja tarina, ja merkitse ...
Media Removed
Osallistu kuvakisaamme Instagramissa 23.12. mennessä! Jaa löytökissasi kuva ja tarina, ja merkitse se aihetunnisteella #rckoditonkissa. Jaamme syksyn aikana saatuja tarinoita Instagram-tilillämme (@royalcaninsuomi) sekä Facebookissa. Palkitsemme kymmenen mielestämme ... Osallistu kuvakisaamme Instagramissa 23.12. mennessä! Jaa löytökissasi kuva ja tarina, ja merkitse se aihetunnisteella #rckoditonkissa.
Jaamme syksyn aikana saatuja tarinoita Instagram-tilillämme (@royalcaninsuomi) sekä Facebookissa.
Palkitsemme kymmenen mielestämme koskettavinta tarinaa ja kuvaa Royal Canin -yllätyslahjalla sekä viikon kissanruoilla. Arvontaan osallistuaksesi Instagram-käyttäjätilisi tulee olla julkinen. Lue lisää rckoditonkissa.fi
@_helzu_ ・・・ Lilli muutti meille TESYltä ystävänpäivänä 2010. Lilli oli ensimmäinen kissa, jonka TESYn kissalassa näin, ja se oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä! Ruskearaidallinen, valkosukkainen maatiaiskissaneito seisoi uteliaana takatassujensa varassa häkin ovea vasten ja tapitti ystävällisillä silmillään suoraan kohti. Lilli oli tuolloin arviolta vuoden vanha. Hänet oli tuotu veljensä kanssa TESYlle kerrostalon rappukäytävästä, jonne omistajat olivat heidät pois muutettuaan sydämettömästi jättäneet. Lillin veli oli saanut kodin jo aiemmin, mutta Lilli oli ollut TESYllä jo muutaman kuukauden. Minulla on aina ollut kissoja, mutta ei koskaan näin äärimmäisen kilttiä ja sopeutuvaista. Tuntuu, kuin Lilli olisi vieläkin joka päivä kiitollinen siitä, että sai kodin luotamme. Lilli on vieraita kohtaan edelleenkin hyvin varautunut, mutta oman väen kesken hän haluaa olla aina mukana kaikessa touhussa on se sitten ikkunoiden pesua tai lehden lukua. Lillillä on suhteessa muuhun kroppaan hieman lyhyt häntä ja aika pieni pää, ja sanonkin leikillisesti, että hänet on koottu hukkapaloista. Mutta niistä hukkapaloista on muodostettu maailman rakastettavin kattimatilainen, jonka kanssa vietetystä ajasta en antaisi päivääkään pois.
Read more
Ara que per fi ja està tot assimilat... GRÀCIES CLOWNIA, I GRÀCIES FAMILIA DE MACUS<span class="emoji emoji2764"></span>️ @3du_ds @josepmdb86 ...
Media Removed
Ara que per fi ja està tot assimilat... GRÀCIES CLOWNIA, I GRÀCIES FAMILIA DE MACUS️ @3du_ds @josepmdb86 @robert88db Gràcies @txarango per no deixar que se’ns oblidi mai que s’estan vulnerant uns drets fonamentals, però que a la vegada hi ha gent que lluita dia rere dia per defensar-los ... Ara que per fi ja està tot assimilat... GRÀCIES CLOWNIA, I GRÀCIES FAMILIA DE MACUS❤️ @3du_ds @josepmdb86 @robert88db
Gràcies @txarango per no deixar que se’ns oblidi mai que s’estan vulnerant uns drets fonamentals, però que a la vegada hi ha gent que lluita dia rere dia per defensar-los i per defensar a qui ho està patint sense cap culpa.
De les paparres no en penso dir res.🤐😤😂 #Clownia #clownia2018 #clowniafestival #festival #santjoandelesabadesses #bekind #catalunya #natural #gorgues #catalunyaexperience #lamevaterra #obriulesportes #opentheborders #volemacollir #casanostracasavostra #openarms
Read more
Joulukuussa laitettiin homma aluilleen ja tänään se vietiin maaliin. Hienoo olla mukana matkassa ...
Media Removed
Joulukuussa laitettiin homma aluilleen ja tänään se vietiin maaliin. Hienoo olla mukana matkassa lahjakkaan ja lupaavan tyttöpelaajan uralla hänestä kuullaan vielä Tämäkään ei olis ollu mahdollista ilman mun mahtavia yhteistyökumppaneita @puma ja @exelfloorball ja heidän ... Joulukuussa laitettiin homma aluilleen ja tänään se vietiin maaliin. Hienoo olla mukana matkassa lahjakkaan ja lupaavan tyttöpelaajan uralla 😊 hänestä kuullaan vielä 💪
Tämäkään ei olis ollu mahdollista ilman mun mahtavia yhteistyökumppaneita @puma ja @exelfloorball ja heidän varusteitaan. Isoin kiitos kuitenkin kuriirikeskus.fi ja herralle @king49keni. Koko homma ei ois onnistunu ilman teitä, kiitos 🙏
-
From words to action - Today was a wonderful day when we got to meet a future superstar. It is awesome to walk the road alongside such a talented and promising young female.
This could not have been possible without my wonderful sponsors and a huge shoutout belongs to @puma and @exelfloorball. The biggest thanks however belong to kuriirikeskus.fi and the man in charge @king49keni who made this happen for good. Thank you 🙏
#salibandy #floorball #eräviikingit #PSS #ÅIF #sponsorship #nextchapter
Read more
ISÄÄ MASSAA & POLTA RASVAA: Tasan 25 minuutissa. Tämä kokovartalon kiertoharjoitus kestää vain ...
Media Removed
ISÄÄ MASSAA & POLTA RASVAA: Tasan 25 minuutissa. Tämä kokovartalon kiertoharjoitus kestää vain 25 minuuttia päivässä, ja se antaa niin hyvän pumpin ja hien, että ihmettelet miksi et ole aina treenannut TÄLLÄ TAVALLA. Se että treeni kestää vain 25 minuuttia, ei ole kovinkaan houkutteleva ... ISÄÄ MASSAA & POLTA RASVAA: Tasan 25 minuutissa.
Tämä kokovartalon kiertoharjoitus kestää vain 25 minuuttia päivässä, ja se antaa niin hyvän pumpin ja hien, että ihmettelet miksi et ole aina treenannut TÄLLÄ TAVALLA. Se että treeni kestää vain 25 minuuttia, ei ole kovinkaan houkutteleva ehdotus, ainakaan jos se hidastaa kehitystäsi. Koska me uskomme, että useimmat M&F lehden lukijat ovat kuin me, ja meitä ei haittaa viettää pitkiä aikoja punttisalilla. Rauta on meille kuin pakopaikka, ja emme yleensä etsi mitään oikoreittejä.
Mutta samaan aikaan, oman harjoittelun nopeuttaminen voi olla jopa hyvä asia. Kun syke pidetään korkealla, niin rasva palaa paremmin, ja aineenvaihdunta kiihtyy. Koska tämän ohjelman tavoite ei ole niinkään lisätä lihaksien kokoa—haluamme että tulet revityksi—niin siinä on tarpeeksi volyymia kovettaa jo valmiiksi olemassa olevat lihakset. Ensimmäisessä kiertoharjoituksessa on kolme liikettä jotka kehittävät voimaa, ja yksi liike joka kehittää esteettisyyttä; toinen kiertoharjoitus sisältää yhden voimaliikkeen, kaksi voiman lisääjää ja esteettisen viimeistelijäliikkeen. Tee joka päivä kierto 1 kahdesti, ja sen perään kierto 2 kaksi kertaa. Lepää kiertojen välissä kaksi minuuttia. Älä lepää liikkeiden välissä. Lopuksi, pistät homman pakettiin täysiä tehtävällä kardioliikkeellä. Jotta homma pysyy mielenkiintoisena, niin tämä on erilainen joka päivä. Jotta saadaan minimoitua lepoajat, niin laita laite ja tarvittava tila valmiiksi jo ennen ensimmäistäkään toistoa. ///M&F Treenilehti nro 2/2016 ///💪KAIKKI AIKAISEMMIN ILMESTYNEET LEHDET NYT 1,99€ JA EI POSTIKULUJA! Toimi heti, sillä lehtiä on varastossa vain rajallinen määrä!!! 💪
www.muscle-fitness.fi

#mflehti #motivaatio #kovatreeni #voimaa #lihakset #protskua #lisäravinteet #proteiini #massanlisäys #ruoka #resepti #terveys #hyvinvointi #laihdutus #treenilehti #ruokavalio #lihakset #metallisydän #kehonrakennus #kesäkuntoon #gogolahti #kesäkuntoon2017 #fastfinland
Read more
Odottelen täällä jo @vegemessut kuin kuuta nousevaa! Tänä vuonna messuilla nähdään myös @vegeawards ...
Media Removed
Odottelen täällä jo @vegemessut kuin kuuta nousevaa! Tänä vuonna messuilla nähdään myös @vegeawards ohjelmanumero ja Pidempi korsi saa kunnian olla ehdolla "Paras sosiaalisen median kanava" kategoriassa. Aloitin Pidempi korsi-blogin aikoinaan jakaakseni ystäville ja tuttaville ... Odottelen täällä jo @vegemessut kuin kuuta nousevaa! Tänä vuonna messuilla nähdään myös @vegeawards ohjelmanumero ja Pidempi korsi saa kunnian olla ehdolla "Paras sosiaalisen median kanava" kategoriassa.

Aloitin Pidempi korsi-blogin aikoinaan jakaakseni ystäville ja tuttaville parhaat vegaaniruoka reseptini. Kun vegaanivuosia mittariin on kertynyt jo parikymmentä vuotta on ehtinyt tehdä paljon mokia ja onnistumisia muidenkin puolesta. Voin kertoa, että silloin vegaaniksi ryhtyminen ei ollut aivan mutkatonta ja lukion ATK-luokassa printattua muffinssiohjetta kannettiin kuin kukkaa kämmenellä.
Tänään reseptini ovat käytössä muillakin kuin vain ystäväpiirilläni ja se on aivan mielettömän upeaa. Laitan koko sydämeni siihen, että joku voi löytää edes yhden vegaaniruuan arkiseen repertuaariinsa blogistani, inspiroituu ja vähentää omaa lihan kulutustaan.

Samalla on ollut myös ihan mielettömän hienoa seurata kauppojen hyllyjen täyttyvän jatkuvasti uusista vegaanituotteista. Joskus kotona kun yksikseni oikein ajattelen asiaa, melkeinpä häkellyn liikutukseen asti.

Nöyrimmät kiitokset kaikille teille, jotka olette ottaneet käyttöönsä reseptejäni ja jakaneet niitä. <3

Käykää siis äänestämässä suosikianne ja Vegemessuilla nähdään!
https://vegeawards.fi/

#Repost @vegeawards (@get_repost)
・・・
ÄÄNESTYS ON ALKANUT! Suomen ensimmäinen VegeAwards on täällä: Äänestys auki 6.-18.2. osoitteessa https://vegeawards.fi. Äänestä parasta vegebrändiä, somekanavaa, uutta tuotetta, kasviproteiinia, einestä, maitoa ja jäätelöä! Palkintojenjako @vegemessut 2018-tapahtumassa su 25.2. Ehdokasesittelyt tulossa pian instaan, nettisivuilla voit jo valita suosikkisi.
#vegeawards #vegemessut #wearewinning #veganfinland #veganhelsinki #vegansofig #vegaani #vegaanihaaste @saarioinenoy @alpro @mrpaninisuomi @plantisuomi @ingmanjaatelo
Read more
Niin se vain pärähti käyntiin vuosi 2018! Sportsnutrition.fi haluaa toivottaa sen tervetulleeksi ...
Media Removed
Niin se vain pärähti käyntiin vuosi 2018! Sportsnutrition.fi haluaa toivottaa sen tervetulleeksi upeilla SUPERTARJOUKSILLA, jotka ovat voimassa aina tammikuun loppuun saakka! Nyt on aika toteuttaa kaikki tavoitteet ja unelmat liikunnan ja oman hyvinvoinnin suhteen! Matkaan ... Niin se vain pärähti käyntiin vuosi 2018! Sportsnutrition.fi haluaa toivottaa sen tervetulleeksi upeilla SUPERTARJOUKSILLA, jotka ovat voimassa aina tammikuun loppuun saakka!
Nyt on aika toteuttaa kaikki tavoitteet ja unelmat liikunnan ja oman hyvinvoinnin suhteen! Matkaan mukaan kannattaa valita laadukkaita lisäravinteita, jotka tukevat tavoitteitasi! Ne löydät helposti meiltä Sportsnutrition.fi!
Ja nyt ehdottomasti kannattaa tarkistaa nuo SUPERTARJOUKSET ja napata sieltä omansa löydät nämä huikeat tarjoukset: http://www.sportsnutrition.fi/supertarjoukset-c-255.html

Mukana myös helppoja tuotepaketteja, jotka koottu vasta-alkajasta- kokeneempaan treenaajaan! 😉

Mikäli ilmenee mitään kysyttävää, haluat lisätietoa tuotteista tai mietit mitä juuri sinun kannattaisi valita kattavasta valikoimastamme, vastaamme mielellämme! Meihin voit olla yhteydessä [email protected]🤗 #sportsnutritionfi #parhaatlisäravinteet #supertarjous #kipinkapinostoksille #vuodenparasostos @sportsnutritionfi
Read more
LIHASTA PURKISTA! Ruokakaupassa on yksi hylly, jonka vierestä et toivoisi kenenkään näkevän ...
Media Removed
LIHASTA PURKISTA! Ruokakaupassa on yksi hylly, jonka vierestä et toivoisi kenenkään näkevän sinua. Ei, se ei ole maitohylly, siitäkään huolimatta, että se on täynnä sokereita ja kaloreita. Se ei ole myöskään karkkihylly, missä suklaapäällysteiset herkut saattavat olla täysin mahdottomia ... LIHASTA PURKISTA!
Ruokakaupassa on yksi hylly, jonka vierestä et toivoisi kenenkään näkevän sinua. Ei, se ei ole maitohylly, siitäkään huolimatta, että se on täynnä sokereita ja kaloreita. Se ei ole myöskään karkkihylly, missä suklaapäällysteiset herkut saattavat olla täysin mahdottomia vastustaa. Ja se ei todellakaan ole leikkeletiski, jonka ääressä silmä osuu nättiin tyttöön, joka leikkaa ilmakuivattua kinkkua. Se paikka on säilykehylly. Koska säilykkeitä pidetään viimeisenä mahdollisena keinona selviytyä, kun mitään muuta ravintoa ei ole enää saatavilla. Ne ovatkin monen mielestä sopivia ainoastaan opiskelijoille ja kissanruoaksi. *****
Mutta on syy miksi sinun ei pitäisi hävetä, jos keräät ostoskoriin myös hieman peltipurkkeja. Fiksut kaupassakävijät tietävät, että säilykeruoista on mahdollista saada kaikki elimistön vaatimat proteiinit, ja erittäin huokeaan hintaan. Lisäksi niissä on monia muitakin, jopa yllättäviäkin, ravitsemuksellisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pääsemään kuntoon. Voitkin pitää säilykeproteiineja, kuten papuja ja kalaa, hyvänä vaihtoehtona, kun haluat saada terveellisiä aterioita nopeasti ja halvalla. Joten voit mennä säilykehyllylle pystyssä päin, ja metsästää näitä proteiinien raskassarjalaisia aivan rauhassa. ///M&F Treenilehti nro 2/2016 ///💪KAIKKI AIKAISEMMIN ILMESTYNEET LEHDET NYT 1,99€ JA EI POSTIKULUJA! Toimi heti, sillä lehtiä on varastossa vain rajallinen määrä!!! 💪
www.muscle-fitness.fi

#mflehti #motivaatio #kovatreeni #voimaa #lihakset #protskua #lisäravinteet #proteiini #massanlisäys #ruoka #resepti #terveys #hyvinvointi #laihdutus #treenilehti #ruokavalio #lihakset #metallisydän #kehonrakennus #kesäkuntoon #gogolahti #kesäkuntoon2017 #fastfinland
Read more
LATAA #HARTSUAPP JA VOITA TEMPUR-LAHJAKORTTI! Rekisteröidy Hartwall Arena Appiin ja tägää kommenttiosioon samaiseen sovellukseen rekisteröitynyt kaveri niin osallistut unet mullistavaan loppukesän arvontaan, jossa voit voittaa itsellesi Tempur-lahjakortin ja kaverille ... LATAA #HARTSUAPP JA VOITA TEMPUR-LAHJAKORTTI!

Rekisteröidy Hartwall Arena Appiin ja tägää kommenttiosioon samaiseen sovellukseen rekisteröitynyt kaveri niin osallistut unet mullistavaan loppukesän arvontaan, jossa voit voittaa itsellesi Tempur-lahjakortin ja kaverille tyynyn!

Arvottavan lahjakortin arvo on 1000 € ja se käy kaikkiin Tempur Brand Storeihin Vantaalla, Espoossa, Turussa ja Joensuussa. Tyynyt ovat arvoltaan noin 180€/kpl.

Osallistumisohjeet: - Lataa Hartwall Arena -sovellus ja rekisteröidy siihen sähköpostiosoitteellasi!
- Tägää tämän päivityksen kommenttikenttään kaverisi, joka tarvitsee kipeimmin uuden tyynyn 😉
- Molempien osallistujien tulee olla ladannut ja rekisteröitynyt sovellukseen!

Osallistumisaikaa on perjantain 31.8. loppuun asti. Palkintopaketit arvotaan lauantaina 1.9. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse!

Arvonnan säännöt löydät täältä: http://hartwallarena.fi/fi/arvonnat

Instagram ei ole osallisena arvonnassa.
Read more
Olen käyttänyt MayBeauty Face Mask naamiota jo hetken ajan noin kerran kuukaudessa. Ihooni kertyy ...
Media Removed
Olen käyttänyt MayBeauty Face Mask naamiota jo hetken ajan noin kerran kuukaudessa. Ihooni kertyy epäpuhtauksia, joita saan naamiolla hoidettua. Ihohuokoseni ovat myös suht pienet ja talikertymät tuppaavat jäämään ihoon, jollei siitä pidä huolta. Tämä peel-off naamio on tarkoitettu ... Olen käyttänyt MayBeauty Face Mask naamiota jo hetken ajan noin kerran kuukaudessa. Ihooni kertyy epäpuhtauksia, joita saan naamiolla hoidettua. Ihohuokoseni ovat myös suht pienet ja talikertymät tuppaavat jäämään ihoon, jollei siitä pidä huolta. Tämä peel-off naamio on tarkoitettu juuri ihon syväpuhdistukseen ja mustapäiden poistoon. Samalla se poistaa ihon pinnasta niitä ei toivottuja ihokarvoja.
Ensin puhdista iho pois meikistä. Levitä kauttaaltaan kasvoille välttäen kulmakarvojen aluetta mukana tulevan siveltimen avulla, jolloinka sen saa tasaisesti iholle. Tunnet kuinka naamio alkaa pikkuhiljaa kuivumaan, jolloinka se hieman saattaa nipistellä ihoa. Vaikutus aika on n. 30-45 minuuttia. Kun se on täysin kuiva, on hoito valmis. Lähde poistamaan naamiota kasvojen reunoilta. Kuten kuvista voit huomata, niin naamioon jää kiinni ihon epäpuhtauksia ja se poistaa myös pieniä ihokarvoja kasvoilta. Kasvot saattaa punottaa hetken naamion jälkeen, mutta iho tuntuu silkin pehmeältä sen jälkeen. Varsinkin meillä Suomessa kasvojen iho on kovalla koetuksella ja siksi se vaatii ylimääräistä hoitoa. MayBeautyn tuotteet on mulle viikottainen kauneusrutiini, mikä on jäänyt jo tavaksi. Näillä saan myös poistettua kasvoiltani valvomisen merkkejä ja saan kasvoni näyttämään raikkaammilta.

Toistuvalla käytöllä saat pitkäkestoisempia tuloksia ja voit huomata kuinka ihohuokosesi pienentyvät ja epäpuhtaudet vähenevät. Parhaat tulokset näkyvät käyttessäsi naamiota noin 1-2 kertaa viikossa. Iho tuntuu naamion jälkeen aina ihanan fressiltä ja meikki näyttää upealta naamion jälkeen. Naamiota käyttäessä esimerkiksi rusketus tarttuu paremmin kesää kohden kun mennään!

Nyt sinulla on mahdollisuus blogini lukijana tilata itsellesi tuotteet edullisemmin. Koodilla prigmask saat -30% alennuksen. Tarjous on voimassa 28 vuorokautta ja päättyy 11.6.2018. Nyt kannattaa ehdottomasti tilata tuote tarjoushintaan! Klikkaa linkkiä BIO:ssa tai http://maybeauty.fi/prigmask!"
#kaupallinenyhteistyö #maybeauty
Read more
Fitin päätoimittaja Taina Risto valitsi tärpit kesän lehdestä. Joko luit nämä? <span class="emoji emoji1f353"></span> . 1. Pon­nis­ta ...
Media Removed
Fitin päätoimittaja Taina Risto valitsi tärpit kesän lehdestä. Joko luit nämä? . 1. Pon­nis­ta por­taat hal­tuun s. 14: El­se Lau­ta­lan porrast­ree­ni­oh­jeet sai­vat kat­se­le­maan kaik­kia portai­ta ihan eri sil­mäl­lä. Mi­ten te­ho­kas tree­ni­paik­ka por­taik­ko voi­kaan ... Fitin päätoimittaja Taina Risto valitsi tärpit kesän lehdestä. Joko luit nämä? 🍓
.
1. Pon­nis­ta por­taat hal­tuun s. 14: El­se Lau­ta­lan porrast­ree­ni­oh­jeet sai­vat kat­se­le­maan kaik­kia portai­ta ihan eri sil­mäl­lä. Mi­ten te­ho­kas tree­ni­paik­ka por­taik­ko voi­kaan ol­la! Lue myös El­sen uut­ta blo­gia Fitin nettisivuilla.👟
.
2. Kor­ke­am­mal­le, ko­vem­paa s.26: Ext­re­me­la­jien harras­ta­jat ovat oma la­jin­sa. Mikä ih­me saa ih­mi­sen ris­kee­raa­maan jopa oman hen­ken­sä jon­kun la­jin vuok­si? An­ni Pent­ti­lä @vuorenvarma.fi ja An­na-Ma­ria Pek­ka­nen Fi­tin py­säyt­tä­vis­sä haas­tat­te­luis­sa.🧗🏻‍♀️
.
3. Kun sport­taa­ja ra­kas­tuu s. 30: Ra­kas­tu­nee­na uni ei tule, ruo­ka ei mais­tu ja on olo, et­tä pys­tyy mi­hin vaan – mut­ta mi­ten tämä kaik­ki nä­kyy tree­naamisessa? ”Rak­kaus­toh­to­ri” Emi­lia Vuo­ri­sal­mi @docemilia an­taa to­del­la kiin­nos­ta­via sel­li­tyk­siä! Mukana myös @eeviteittinen . 💕

4. Peh­me­än pir­te­ät ke­sä­pir­te­löt s. 46: Smoothie sopii ke­sään – kyl­mää mut­ta tar­vit­ta­es­sa myös täyttä­vää. Ja mie­lui­ten tie­ten­kin tuo­reis­ta raa­ka-aineis­ta. Nap­paa leh­des­tä uu­det suo­sik­ki­re­sep­ti­si!🍌
.
5."Syö­mi­ses­tä ei pi­täi­si teh­dä han­ka­laa" s. 52: Iha­na blog­gaa­ja An­na Sai­vo­sal­mi @ansaivo on tun­net­tu ko­tit­ree­neis­tään, mut­ta mil­lai­nen hä­nen ruo­ka­valionsa on? Pal­jas­tui, et­tä yl­lät­tä­vän ta­val­li­nen. Koti­ruo­ka kun­ni­aan! 🥗

#fitlehti #fitjengi #uusilehti #päätoimittajasuosittelee
Read more
NEW ARRIVAL | PEN E-PL9 in DENIM Denim-on-denim - sininen PEN on täällä! Toisille farkut ovat ...
Media Removed
NEW ARRIVAL | PEN E-PL9 in DENIM Denim-on-denim - sininen PEN on täällä! Toisille farkut ovat vain housut, toisille denim on elämäntapa. Suosittu bloggaaja @natawhitetrash perusti WTD.fi-bloginsa vuonna 2011 auttaakseekseen ihmisiä löytämään ne täydelliset farkut. Denim-kankaan ... NEW ARRIVAL | PEN E-PL9 in DENIM

Denim-on-denim - sininen PEN on täällä! Toisille farkut ovat vain housut, toisille denim on elämäntapa. Suosittu bloggaaja @natawhitetrash perusti WTD.fi-bloginsa vuonna 2011 auttaakseekseen ihmisiä löytämään ne täydelliset farkut. Denim-kankaan syvästä indigonsinisestä väristä on tullut Natalle hyvin tärkeä ja se näkyy hänen elämässään niin vaatteissa, sisustustavaroissa kuin käyttöesineissä.

Tutustu sekä uuteen indigonsiniseen PEN-kameraan että Natan tarinaan oheisesta linkistä (Linkki biossa 👆🏻) - ja hyödynnä Olympus Shopin early bird -tarjous, jossa saat 100€ farkkulahjakortin @veromodafinland tai @jackandjones_finland -liikkeeseen: https://shop.olympus.eu/fi_FI/promo.html?id=10759
Read more
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. ...
Media Removed
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: ... Você nunca mais será amada dessa forma.
Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba.
O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa.
Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos.
É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida.
Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou.
Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí ao seu lado.
Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: você nunca mais será amada dessa forma.
Texto @a.maternidade ❤️
Read more
Nessa estrada que você decidiu trilhar e com as “consequencias” de tamanho esforço para obter sucesso ...
Media Removed
Nessa estrada que você decidiu trilhar e com as “consequencias” de tamanho esforço para obter sucesso em tal, você encontrou algumas pessoas capazes de falar todos os dias o quão especial você é, o quão bem você faz, o quanto você significa pra cada uma. Então acaba que eu caiu no mesmo de sempre. ... Nessa estrada que você decidiu trilhar e com as “consequencias” de tamanho esforço para obter sucesso em tal, você encontrou algumas pessoas capazes de falar todos os dias o quão especial você é, o quão bem você faz, o quanto você significa pra cada uma. Então acaba que eu caiu no mesmo de sempre. Acabo dizendo tudo o que já foi dito. Mas preciso dizer mais mil vezes pra você entender que é uma parte fundamental. O tempo tá passando voando com asas gigantes e velozes e eu tô vendo aquele menino sempre responsável adquirir mais responsabilidades ainda. Algumas coisas estão mudando e estarão sempre mudando, mas a alma brincalhona dona de um talento surreal está intocada. E eu sei que com esse teu sorriso e esse carisma todo você ja se tornou um dos melhores músicos do Mundo. Porque com um microfone, um violão, lápis e papel você já é capaz de mostrar pelo menos metade do que tu sabe fazer de melhor é um dia especial. Teu aniversário. E eu me orgulho por poder estar contigo nesse dia especial. que você, junto com as tuas qualidades, teus defeitos, teus talentos, tuas dificuldades, teus amigos e tua família, consiga chegar cada vez mais longe. Que venham sonhos cada vez maiores e possibilidades de realiza-los na mesma proporção. Que você continue conquistando as pessoas pelo cara incrivel que você é. Que elas se encantem pelo seu trabalho. Que teus fãs dupliquem, tripliquem daqui pra frente e se tornem cada vez mais fiéis e dedicados a ti porque tu realmente merece cada um de nós. Que você sempre tenha um motivo pra sorrir, pra rir e pra sentir que a vida é extremamente boa de ser vivida. Que não te falte abraços verdadeiros, fortes e sufocantes. Que nunca te falte amigos de verdade, que as pessoas que tu ama e quer pra sempre contigo, permaneçam contigo. Saúde, pra você ter sempre disposição a ir em busca dos teus objetivos. Paz, por que faltando essa falta tudo. Feliz aniversário inventor !
Read more
Lisää @alku.fi videoita! Tästä tuli aika havainnollistava mun mielestä. Toteutus @kuvakenguru (ensi kerralla voisin ottaa jonkun käsimallin omien suonikäpälien tilalle) 🤣 #Repost @alku.fi ・・・ Kas, suomalainen syö keskimäärin ilmeisesti vain 300 grammaa kasviksia päivässä? ... Lisää @alku.fi videoita! Tästä tuli aika havainnollistava mun mielestä. 😊 Toteutus @kuvakenguru (ensi kerralla voisin ottaa jonkun käsimallin omien suonikäpälien tilalle) 🤣

#Repost @alku.fi
・・・
Kas, suomalainen syö keskimäärin ilmeisesti vain 300 grammaa kasviksia päivässä? 😮Trendi on muuttumaan päin ja kasviksia syödään koko ajan enemmän, mutta silti liian vähän?
Uskoisin, että ongelma on siinä, että kasvikset ovat tyypillisesti vain lisuke - ei siis ”itse ateria”. Raastepöydästä voipi aloitella. 😁🤷‍♀️
.
Meillä ruokavalion painopiste on nimenomaan hevi-osastossa ja se on yksi ratkaiseva syy siihen, miksi ohjeet toimivat niin hyvin. :) Monesti painotetaan esim. gluteenittomuutta ja koetaan sen tai muiden rajoitusten tuovan hyötyjä, mutta ei huomata, että samalla ollaan lisätty kasvisten määrää huomattavasti - ja kenties JUURI SE onkin ollut tehokkuuden juju.
Jos haluat muokata ruokavaliota helposti paremmaksi, niin:
1. Lisää kasvisten, marjojen ja hedelmien määrää joka aterialle.
2. Yritä syödä säännöllisesti, jotta saat päivään riittävästi energiaa.
3. Juo vettä! 💦
.
Jo noilla liikkeillä pääset eteenpäin ja nyt kesällä tuoreiden raaka-aineiden kanssa homma on helppoa ja herkullista!
Jos kaipaat tarkempia ohjeita nimenomaan painonpudotukseen, niin hyppää kyytiin, Reilumiinus-valmennukseen toukokuussa!
Vain 49 € 🌼😋 Biossa lisää!
#reilumiinus #alkuvalmennus #alkuruokaa #painonpudotus #painonhallinta #energia #kasviksetkunniaan #puolikiloapäivässä #800grammaapäivässä #eatyourgreens #kotimaisetkasvikset #kasvikset #marjat #ruokavalio #ravinto #vege #hyvinvointi #terveellinen
Read more
Täällä mä myssypäässä heilun ja hoidan hiuksia <span class="emoji emoji1f44b"></span>🏼 🧖🏼‍♀️ Mun hiukset on nimittäin tosi hennot ja ...
Media Removed
Täällä mä myssypäässä heilun ja hoidan hiuksia 🏼 🧖🏼‍♀️ Mun hiukset on nimittäin tosi hennot ja lasimaiset, joten ne tarvitsee paljon huolenpitoa sekä kosteutusta. MayBeautyn Hair Mask on tähän huippu ja se laitetaan pyyhekuiviin hiuksiin vaikuttamaan 30minuutiksi. Lopputuloksena ... Täällä mä myssypäässä heilun ja hoidan hiuksia 👋🏼 🧖🏼‍♀️ Mun hiukset on nimittäin tosi hennot ja lasimaiset, joten ne tarvitsee paljon huolenpitoa sekä kosteutusta. MayBeautyn Hair Mask on tähän huippu ja se laitetaan pyyhekuiviin hiuksiin vaikuttamaan 30minuutiksi. Lopputuloksena saa todella pehmoiset kutrit. Siihen vielä muutama tippa mun suosikki tuotetta, eli Hair Serumia joka auttaa latvoja voimaan paremmin. ☺️☺️ Nyt teillä on mahdollisuus saada tämä maski sekä seerumi combo hintaan -30% alella käyttämällä koodia: mmsara (koodi on voimassa 26.9 saakka) @maybeautysuomi #maybeauty #themoroccanmiracle #haircombo tässä linkki ostoksille: http://maybeauty.fi/mmsara / kaupallinen yhteistyö
Read more
Viime viikonloppuna Samoaja2XH-tapahtumassa tehtiin monenlaista. Teemana oli kansainvälisyys, ...
Media Removed
Viime viikonloppuna Samoaja2XH-tapahtumassa tehtiin monenlaista. Teemana oli kansainvälisyys, ja se näkyi muun muassa tapahtuman ruokalistalla. Osallistujat pääsivät toiveidensa mukaisiin ohjelmiin, esimerkiksi karaokeen, geokätköilemään ja pelaamaan sekä lauta- että ... Viime viikonloppuna Samoaja2XH-tapahtumassa tehtiin monenlaista. Teemana oli kansainvälisyys, ja se näkyi muun muassa tapahtuman ruokalistalla. Osallistujat pääsivät toiveidensa mukaisiin ohjelmiin, esimerkiksi karaokeen, geokätköilemään ja pelaamaan sekä lauta- että videopelejä. Lue lisää Hepun verkkojulkaisusta piirin nettisivuilta www.päpa.fi.
Teksti: Milla Muhonen
Kuva: Ossi Hokkanen

#partioscout #päpa #heppumedia
Read more
Vetäsin aikani kuluksi kuukauden mittaisen rajun välidietin. Ihmiskoe oli onnistunut ja tästä ...
Media Removed
Vetäsin aikani kuluksi kuukauden mittaisen rajun välidietin. Ihmiskoe oli onnistunut ja tästä tulee ehdottomasti tyyli jota jatkossakin käytän jos tilanne vaatii kevyen siistimisen. 4vk -10,9kg / -8cm vyötärö. Nopeat diettitulokset säilyäkseen vaatii systemaattista syömistä ... Vetäsin aikani kuluksi kuukauden mittaisen rajun välidietin. Ihmiskoe oli onnistunut ja tästä tulee ehdottomasti tyyli jota jatkossakin käytän jos tilanne vaatii kevyen siistimisen. 4vk -10,9kg / -8cm vyötärö. Nopeat diettitulokset säilyäkseen vaatii systemaattista syömistä myös dietin jälkeen, kaikille varmaan ihan selvää mutta sanoimpa siitä huolimatta. Kovia tuloksia ei koskaan saa ilman kovaa työtä! Käyttämäni systeemi kantaa nimeä HARDCORE DIET ja se ostettavissa osoitteesta www.ptvgym.fi | #ptvgym #ptvatanen #pakkotoisto @fitnesstukku @starnutrition #fitnesstukku #starnutrition
Read more
Joko näillä vinkeillä naudanliha selkään tai sitten menet osoitteeseen www.punttiopisto.fi ...
Media Removed
Joko näillä vinkeillä naudanliha selkään tai sitten menet osoitteeseen www.punttiopisto.fi ja ostat itsellesi 59 eurolla yli 5 tunnin ja lähes 90 liikkeen verran suoritustekniikkaopastusta. Plus neljä treeniohjelmaa. Hinta on voimassa vielä huomisen, ja sen jälkeen se on 74 € ja ... Joko näillä vinkeillä naudanliha selkään tai sitten menet osoitteeseen www.punttiopisto.fi ja ostat itsellesi 59 eurolla yli 5 tunnin ja lähes 90 liikkeen verran suoritustekniikkaopastusta. Plus neljä treeniohjelmaa. Hinta on voimassa vielä huomisen, ja sen jälkeen se on 74 € ja sitten kaikkia vituttaa. @punttiopisto #punttiopisto #valept #pakaratreeni #naudanliha
Read more
Nytte olis Snowcrossin SM kausikin saatu käyntiin eilen, Seinäjoella Oma-SP sadionilla. Keli ...
Media Removed
Nytte olis Snowcrossin SM kausikin saatu käyntiin eilen, Seinäjoella Oma-SP sadionilla. Keli oli kohtuu rapea ja se toi lisä haasteen kisaan kun lumipöly oli todella kova ja välillä näkyvyys nolla mutta se oli toki kaikille sama. Kisat meni kaikinpuolin todella hyvin, kelkka toimi täydellisesti ... Nytte olis Snowcrossin SM kausikin saatu käyntiin eilen, Seinäjoella Oma-SP sadionilla. Keli oli kohtuu rapea ja se toi lisä haasteen kisaan kun lumipöly oli todella kova ja välillä näkyvyys nolla mutta se oli toki kaikille sama. Kisat meni kaikinpuolin todella hyvin, kelkka toimi täydellisesti ja kauan kadoksis ollut se ihan "oma" ajokin tuli tuolla, tänä vuonna oon tiedustanu sen että nyt tuntuu siltä että se tulee tänä vuonna esille, nyt vain reeniä että sen saa pidettyä. Itse kisat alkoi reeneillä ja aika-ajoilla, aika-ajois sain kellotettua ihan kelpo ajan ja olin oman ryhmän 2. Ja suora paikka finaaleihin joihin sain valita paikan 3. Ekas eräs sain hyvän lähdön ollen 3. ekan kurvin jälkeen mutta jouduin käyttämään ulko linjaa ekoilla kierroksilla niin tipuin muutaman sijan, sain kumminki ajon kulkeen ja löysin paremmat linjat niin pystyin nouseen ja maalis 3. Toises eräs sainki nappi lähdön ja pääsin kärkeen mutta sitä iloa ei kestänykkää kauaa kun tokalla kierroksella jo pieni virhe ja tipuin kyytistä, 11. sijalta lähdin ajamaan kärkeä kiinni ja kaikki onnistui täydellisesti ohitukset ja linja valinnat, maalis 3. ja ainoastaan pisteen erolla ykköseen ollen totaalin 3. 🥉Tästä on todella hyvä jatkaa seuraaviin kisoihin 😎👍🏻 Ei voi kun hattua nostaa @extremecircus porukalle, eka tapahtuma ja kaikki toimi melki ongelmitta, tällästä on kaivattu snowcrossiin, nytte näyttää lupaavalta snowcrossin tulevaisuus jos vain kaikki loputki saadaan onnistumaan. Kuskeja on hyvin, taso tiukka ja arvostus nousee luokissa. 🎩
Suuret kiitokset kaikille jotka kannusti ja oli paikan päällä kannustamas, melki räjäytettiin pankki kotikisois mutta ei aivan, oli ilo ajaa! 😎💪🏻
Ja erityis kiitokset jälleen kaikille sponsoreille, yhteistyökumppaneille, vanhemmille, mekaanikoille, ilman teitä kuski ei yksin onnistuisi menestymään 🙌🏻 #brp
#brpfinland
#lynx
#loukkomotors
#teamloukko
#svh.fi
#souruoy
#onnenvuorensora
#ahopajaoy
#sparaloy
#dymont
#duell
#dbcsweden
#scottmotosports
#kamasatools
#vuokatinrinteet
#ikh
#drac
#xps
#majava
#kcitymarketkauhajoki
#husqvarna
#maddevil.fi
#kärcher
#skione.fi
#mklehti
#airohhelmet
#öhlins
Read more
<span class="emoji emoji2728"></span>ARVONTA<span class="emoji emoji2728"></span> ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Blogin puolella avautui tänään #kosmetiikkabloggaajienjoulukalenteri ...
Media Removed
ARVONTA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Blogin puolella avautui tänään #kosmetiikkabloggaajienjoulukalenteri n luukku 22 ja se sisältää mahtavan arvonnan. Palkintona on tämä UPEA @kicks.fi sivellinsetti. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Setti pitää sisällään 8 ovaalia sivellintä joilla loihdit meikin koko kasvoille. ... ✨ARVONTA✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Blogin puolella avautui tänään #kosmetiikkabloggaajienjoulukalenteri n luukku 22 ja se sisältää mahtavan arvonnan. Palkintona on tämä UPEA @kicks.fi sivellinsetti. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Setti pitää sisällään 8 ovaalia sivellintä joilla loihdit meikin koko kasvoille. :) Blogissa lisää juttua näistä ihanuuksista. Linkki biossa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voit osallistua setin arvontaan myös täällä seuraamalla @dioriina tiliä, tykkäämällä kuvasta ja jättämällä kommentin tähän alle. Tägää ihmeessä myös kaverisi :) Jos haluat lisää arpoja arvontaan niin osallistu myös blogin ja Facebookin puolella ja näin saat itsellesi 3 arpaa. :) Palkinnon arvo on 69,90€ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Arvonta on voimassa 31.12.18 klo 23.59
Postitan vain Suomeen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Onnea arvontaan. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#arvonta #siveltimet #kauneus #kauneusbloggaaja #osallistuniinvoitvoittaa #kicks #marsaana #joulu #joulupakkaus #ovalbrushkit
Read more
Mask time! <span class="emoji emoji1f618"></span><span class="emoji emoji270c"></span>️Tehokkain kokeilemani naamio talien poistoon for sure! Tää on just sitä mitä tarttin ...
Media Removed
Mask time! ️Tehokkain kokeilemani naamio talien poistoon for sure! Tää on just sitä mitä tarttin mun kesän tukkimalle iholle🙄 Ensin levitetään naamio kasvoille, annetaan vaikuttaa 30-45 minuuttia ja sitten päästään repimään se pois. Se kirpaisee vähän, koska maski oikein vetää ... Mask time! 😘✌️Tehokkain kokeilemani naamio talien poistoon for sure! Tää on just sitä mitä tarttin mun kesän tukkimalle iholle🙄 Ensin levitetään naamio kasvoille, annetaan vaikuttaa 30-45 minuuttia ja sitten päästään repimään se pois. Se kirpaisee vähän, koska maski oikein vetää kaiken moskan pois mukanaan ja se kaikki jää siihen tutkittavaksi. Superkoukuttavaa!😍 Oli muuten huomattavasti freesimpi, puhtaampi ja sileämpi iho tän jälkeen eikä edes tehnyt mieli laittaa meikkiä siihen koko päivänä😇 Suosittelen kokeilemaan!😍 Koodilla jeminamask saat vielä -30% alennuksen. Klikkaa bion linkistä niin se aktivoituu automaattisesti tai mene http://maybeauty.fi/jeminamask Koodi umpeutuu 26.9! #maybeauty #theincrediblefacemask #facemask #yhteistyössä @maybeautysuomi
_____________
Mask time it is! 😘✌️ My favorite routine and special time to myself. I'm all for these kind of beauty hacks 🙈 Remember to treat yourself 💗💗
Read more
Tällä hetkellä liikkeellä on paljon erilaisia flunssa ja influenssa viruksia. Näiltä voi yrittää ...
Media Removed
Tällä hetkellä liikkeellä on paljon erilaisia flunssa ja influenssa viruksia. Näiltä voi yrittää onneksi välttyä. Erityisesti huomiota kannattaa kiinnittää omaan vitamiinikaappiin. 🤧🤒 Sieltä olisi hyvä löytyä ainakin monivitamiinia, C-vitamiinia, D- vitamiinia ja sinkkiä. ... Tällä hetkellä liikkeellä on paljon erilaisia flunssa ja influenssa viruksia. Näiltä voi yrittää onneksi välttyä. Erityisesti huomiota kannattaa kiinnittää omaan vitamiinikaappiin. 🤧🤒 Sieltä olisi hyvä löytyä ainakin monivitamiinia, C-vitamiinia, D- vitamiinia ja sinkkiä. Näistä saimmekin juuri täydennystä verkkokauppaan ja siellä jälleen saatavilla mm. Selfin D-vitamiinia sekä suosittuja Selfin C-vitamiiniporetabletteja.🤗 Nyt kannattaa todella päivittää omat vitamiinivarastot ja Sportsnutrition.fi: ssä se onnistuu vieläpä edullisin hinnoin!
http://www.sportsnutrition.fi/vitamiinit-mineraalit-c-237.html

Vinkkivitonen: Niin ikävästi, jos on käynyt että, flunssaan olet sairastunut, auttaa siihen myös Glutamiini. Laita mitallinen mehun sekaan kerran tai useamman päivässä. 😉 #sportsnutritionfi #vitamiinitankkaus #vitamiinitkuntoon #taisteluflunssaavastaan @sportsnutritionfi
Read more
Tänään oli jotenkin erityisen kaunis päivä <span class="emoji emoji1f499"></span><span class="emoji emoji1f64f"></span>🏻<span class="emoji emoji2744"></span>️ Aurinko paistoi, lumi kimmelsi saariston jäällä ...
Media Removed
Tänään oli jotenkin erityisen kaunis päivä 🏻️ Aurinko paistoi, lumi kimmelsi saariston jäällä ja ihmiset oli hyvällä tuulella. Musta oli ihanaa päästä ulos pitkän sairastelun jälkeen. Ja tiedättekö mitä: se mitä näin, on myös asenteesta kiinni. 🏼 Hyvinvointi nimittäin lähtee ... Tänään oli jotenkin erityisen kaunis päivä 💙🙏🏻❄️ Aurinko paistoi, lumi kimmelsi saariston jäällä ja ihmiset oli hyvällä tuulella. Musta oli ihanaa päästä ulos pitkän sairastelun jälkeen. Ja tiedättekö mitä: se mitä näin, on myös asenteesta kiinni. ☝🏼 Hyvinvointi nimittäin lähtee susta itsestäsi ja se, mitä valintoja arjessasi teet, on vain ja ainoastaan sun omissa käsissäsi. Blogissa aiheesta lisää -> anna-koo.fi ☀️☀️☀️☀️ #sunnyday #blogupdate #blogipäivitetty #linkkiprofiilissa #hyvinvointi #onnellisuus #terveys #asenne #mielenhyvinvointi #vaikutusvalta #positiivisuus #elämänisotilot #merenjäällä
Read more
Meillä Seurahuoneella järjestetään ihanan rentouttavaa saunajoogaa lauantaisin klo 10:00-10:45. ...
Media Removed
Meillä Seurahuoneella järjestetään ihanan rentouttavaa saunajoogaa lauantaisin klo 10:00-10:45. Joogan hinta on 20€ ja se maksetaan hotellin vastaanottoon ennen joogaa. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse [email protected] joogaa edeltävänä päivänä klo ... Meillä Seurahuoneella järjestetään ihanan rentouttavaa saunajoogaa lauantaisin klo 10:00-10:45. Joogan hinta on 20€ ja se maksetaan hotellin vastaanottoon ennen joogaa. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse [email protected] joogaa edeltävänä päivänä klo 10:00 mennessä. Sekä miehet että naiset ovat tervetulleita joogaamaan! Varustathan itsesi vesipullolla ja pyyhkeellä. Joogailemisiin!
#sololahdenseurahuone #sokoshotels
Read more
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. ...
Media Removed
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: ... Você nunca mais será amada dessa forma.

Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba.
O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa.
Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos.
É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida.
Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou.
Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí ao seu lado.
Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: você nunca mais será amada dessa forma.
Read more
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. ...
Media Removed
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: ... Você nunca mais será amada dessa forma.
Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba.
O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa.
Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos.
É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida.
Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou.
Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí ao seu lado.
Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: você nunca mais será amada dessa forma.
Texto do livro 60 Dias de Nebli
Read more
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. ...
Media Removed
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: ... Você nunca mais será amada dessa forma.
Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba.
O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa.
Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos.
É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida.
Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou.
Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí ao seu lado.
Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: você nunca mais será amada dessa forma.

Texto: @a.maternidade
Read more
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. ...
Media Removed
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: ... Você nunca mais será amada dessa forma.
Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba.
O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa.
Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos.
É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida.
Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou.
Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí ao seu lado.
Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: você nunca mais será amada dessa forma. [Rafaela Carvalho] #tbt #2013
Read more
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. ...
Media Removed
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: ... Você nunca mais será amada dessa forma.
Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba.
O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa.
Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos.
É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida.
Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou.
Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí ao seu lado.
Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: você nunca mais será amada dessa forma.
Texto do livro 60 Dias de Nebli
Read more
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. ...
Media Removed
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: ... Você nunca mais será amada dessa forma.
Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba.
O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: “Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa.
Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos. É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida.
Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou.
Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí ao seu lado.
Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: você nunca mais será amada dessa forma.

Autora: Rafaela Carvalho
Read more
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. ...
Media Removed
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: ... Você nunca mais será amada dessa forma.
Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba.
O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa.
Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos.
É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida.
Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou.
Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí ao seu lado.
Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: você nunca mais será amada dessa forma. ❤️ -livro: 60 Dias de Neblina-
Read more
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. ...
Media Removed
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: ... Você nunca mais será amada dessa forma.
Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba.
O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa.
Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos.
É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida.
Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou.
Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí ao seu lado.
Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: você nunca mais será amada dessa forma.
Texto @a.maternidade
Read more
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. ...
Media Removed
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: ... Você nunca mais será amada dessa forma.
Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba.
O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa.
Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos.
É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida.
Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou.
Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí ao seu lado.
Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: você nunca mais será amada dessa forma.
Melhor texto 💙
Read more
"Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. ...
Media Removed
"Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: ... "Você nunca mais será amada dessa forma.
Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba.
O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa.
Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos.
É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida.
Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou.
Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí ao seu lado.
Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: você nunca mais será amada dessa forma." #loucaporessemoleque #maternidade
Read more
Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. ...
Media Removed
Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba. Você nunca mais será amada dessa forma. O cobrir ... Você nunca mais será amada dessa forma.
A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba.
O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa.
Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos.
É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida.
Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou. Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí do seu lado.
Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: Você nunca será amada dessa forma.

Texto lindo, intenso e verdadeiro do livro "60 dias de neblina" da Rafaela Carvalho, servindo de saudade e de emoção no #tbt de hoje.
Read more
Diário de uma Coach: “ Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ...
Media Removed
Diário de uma Coach: “ Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, ... Diário de uma Coach:
“ Você nunca mais será amada dessa forma.
Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba.
O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa.
Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos.
É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida.
Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou.
Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí ao seu lado.
Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: você nunca mais será amada dessa forma.” #filhos
Read more
U16-pojat (2003) kohtaavat Ruotsin tuplamaaottelun ensimmäisessä osassa tänään tiistaina ...
Media Removed
U16-pojat (2003) kohtaavat Ruotsin tuplamaaottelun ensimmäisessä osassa tänään tiistaina klo 18.30 Sipoossa 🇫🇮🇸🇪 Maaottelu pelataan Nikkilän keskusurheilukentällä ja se näkyy suorana myös Huu-tv:stä. Suomen kapteenina toimii kuvan Lasse Ikonen, katso koko avaus 🏼Palloliitto.fi. ... U16-pojat (2003) kohtaavat Ruotsin tuplamaaottelun ensimmäisessä osassa tänään tiistaina klo 18.30 Sipoossa 🇫🇮🇸🇪 Maaottelu pelataan Nikkilän keskusurheilukentällä ja se näkyy suorana myös Huu-tv:stä. Suomen kapteenina toimii kuvan Lasse Ikonen, katso koko avaus 👉🏼Palloliitto.fi. #Minihuuhkajat
Read more
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. ...
Media Removed
Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. Você nunca mais será amada dessa forma. A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: ... Você nunca mais será amada dessa forma.
Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A incessante necessidade do toque, do contato físico. Acaba.
O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba.
Você nunca mais será amada dessa forma.
A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa.
Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos.
É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida.
Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou.
Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí ao seu lado.
Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: você nunca mais será amada dessa forma.
Read more
<<span class="emoji emoji2764"></span>️> “Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. ...
Media Removed
<️> “Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. A incessante necessidade do toque, do contato físico, acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". ... <❤️> “Você nunca mais será amada dessa forma. Leia mais uma vez. Deixe a frase ancorar, fazer sentido. A incessante necessidade do toque, do contato físico, acaba. O constante chamar, o querer dividir todas as mais simples, minúsculas coisas: "Olha o que eu consigo fazer, mamãe!". Acaba. Você nunca mais será amada dessa forma. O cobrir todas as noites antes de dormir, os pezinhos que te escalam durante as refeições, os beijos molhados pós-banho. Isso acaba. Você nunca mais será amada dessa forma. Os pulos na sua cama, o corpo que vira pista de carrinho, os giros de dança que bagunçam o tapete da sala, o pentear dos cabelos úmidos. Acaba. Você nunca mais será amada dessa forma. Os sanduíches às sete da manhã de domingo, os desenhos debaixo das cobertas, o abraço na madrugada após um pesadelo, o contar histórias. Acaba. Você nunca mais será amada dessa forma. Esse amor, a vontade de estar tão perto que às vezes nos sufoca. Acaba. Você nunca mais será amada dessa forma. A verdade é que quando os filhos são assim, pequenos, é a fase da vida em que nossa adoração é quase que recíproca. Mas passa. Eles crescem e cresce a necessidade de viver outras histórias, outras pessoas, outros sonhos. É a lei da vida, o caminho certo, é saudável. Mas ainda assim, mesmo sabendo que criar asas é um dos atos mais lindos da maternidade, ver voar é um “doce amargo”. Será sempre a alegria mais estranha que já se ouviu falar. Uma felicidade diferente que, ao chegar, forma buracos. Um misto de vazio com a sensação de missão cumprida. Ver voar é aplaudir cada conquista, mas ainda querer sentir as mãozinhas pequenas que te agarravam pelas pernas. É se orgulhar, apoiar, mas com um eterno gostinho de saudade. Saudade do tempo que passou. Saudade de ter os filhos sempre ao alcance dos olhos. E acima de tudo, saudade dessa fase. Desse amor. Esse que você tem agora, tão próximo, palpável, bem aí ao seu lado. Por isso, quando o chamar, o tocar, o pedir, quando tudo estiver te levando à beira de um colapso nervoso, lembre-se: você nunca mais será amada dessa forma.” Texto retirado do livro 60 Dias de Neblina.
Read more
Salsa on herkullinen lisuke tortilloille ja nachoille, ja se on helppo valmistaa myös itse. Rajamäen ...
Media Removed
Salsa on herkullinen lisuke tortilloille ja nachoille, ja se on helppo valmistaa myös itse. Rajamäen salsareseptin #makusalaisuus on Väkiviinaetikka. Kurkkaa resepti: rajamaen.fi/reseptit/salsa Hyvää viikonloppua kaikille! 🍽 #rajamäen #salsa Salsa on herkullinen lisuke tortilloille ja nachoille, ja se on helppo valmistaa myös itse. Rajamäen salsareseptin #makusalaisuus on Väkiviinaetikka. Kurkkaa resepti: rajamaen.fi/reseptit/salsa Hyvää viikonloppua kaikille! 😊🍽 #rajamäen #salsa
Haluatko Timoksi Timon tuolille? Meidän Timo siirtyy talomme sisällä uusiin saappaisiin ja hänen tilalleen etsitään nyt uutta tuoteomistajaa. Oletko se sinä!? Jos kiinnostuit, hae paikkaa pikaisesti sivuiltamme fonecta.fi ja liity iloiseen tuoteomistajien joukkoomme! ps. ... ✨Haluatko Timoksi Timon tuolille? ✨Meidän Timo siirtyy talomme sisällä uusiin saappaisiin ja hänen tilalleen etsitään nyt uutta tuoteomistajaa. Oletko se sinä!? 🔜 Jos kiinnostuit, hae paikkaa pikaisesti sivuiltamme fonecta.fi ja liity iloiseen tuoteomistajien joukkoomme! 😜ps. Katso myös muut auki olevat paikkamme! #fonectalaiset #minunfonectani #sariannanviikko #timotimo #rekry #avointyöpaikka
Read more
Jos olet odottanut merkkiä, se on tässä! Elämä palkitsee sen, joka uskaltaa ottaa askeleen eteenpäin. ...
Media Removed
Jos olet odottanut merkkiä, se on tässä! Elämä palkitsee sen, joka uskaltaa ottaa askeleen eteenpäin. Suositulla Kirjoita kevyempi kesä -verkkokurssilla pääset puhdistamaan mieltäsi, vapauttamaan luovuuttasi ja leikittelemään kokonaan uusilla ajatuksilla valmentaja Katri ... Jos olet odottanut merkkiä, se on tässä! Elämä palkitsee sen, joka uskaltaa ottaa askeleen eteenpäin.
Suositulla Kirjoita kevyempi kesä -verkkokurssilla pääset puhdistamaan mieltäsi, vapauttamaan luovuuttasi ja leikittelemään kokonaan uusilla ajatuksilla valmentaja Katri Syvärisen @katrisyvarinen matkassa. Lue lisää hidastaelamaa.fi ja ilmoittaudu mukaan. Voit aloittaa kurssin vaikka heti ja tehdä tehtäviä omaa tahtiasi pitkin kesää. Tule mukaan voimaantumaan!
#kirjoitakevyempikesä #intuitiivinenkirjoittaminen #kesä #loma #äläjäärannalle #seikkailu
Read more
Heii nyt kuulolla! <span class="emoji emoji1f44b"></span>🏻 Arvon tähän kuvaan kommentoineden kesken 2 kpl FitBooty -verkkovalmennusta! ...
Media Removed
Heii nyt kuulolla! 🏻 Arvon tähän kuvaan kommentoineden kesken 2 kpl FitBooty -verkkovalmennusta! FitBooty on suosituimpia valmennuksiani ja se sisältää: -henkilökohtainen ruokavalio & treeniohjelma salille tai kotiin -aerobinen suunnitelma Valmennuksen kesto on 8 viikkoa, ... Heii nyt kuulolla! 👋🏻 Arvon tähän kuvaan kommentoineden kesken 2 kpl FitBooty -verkkovalmennusta! 😍
FitBooty on suosituimpia valmennuksiani ja se sisältää: -henkilökohtainen ruokavalio & treeniohjelma salille tai kotiin -aerobinen suunnitelma
Valmennuksen kesto on 8 viikkoa, jonka aikana poltat rasvaa, kiinteydyt ja saat kroppaan lisää X-mallia 😏 Kommentoi mitä vain, hymiö tai vaikka kiva tervehdys ja olet mukana arvonnassa! 🤗 Voittaja julkistetaan perjantaina. Jos et malta odottaa niin tsekkaa kaikki valmennukset: wellcamp.fi 💪🏼 #fitbooty #wellcampfi
Read more
”Jääkiekossa hienointa on voittaminen ja se, että se tehdään yhdessä joukkueen kanssa. Porukkaan ...
Media Removed
”Jääkiekossa hienointa on voittaminen ja se, että se tehdään yhdessä joukkueen kanssa. Porukkaan kuuluminen on aina iso asia, minulle joukkue on kuin toinen perhe. Pitkän kauden aikana koetaan hienoja yhteisiä hetkiä ja pidämme aina toistemme puolta.” Näin kertoo Ilveksestä Lukkoon ... ”Jääkiekossa hienointa on voittaminen ja se, että se tehdään yhdessä joukkueen kanssa. Porukkaan kuuluminen on aina iso asia, minulle joukkue on kuin toinen perhe. Pitkän kauden aikana koetaan hienoja yhteisiä hetkiä ja pidämme aina toistemme puolta.” Näin kertoo Ilveksestä Lukkoon siirtynyt Tapio Laakso. Lue lisää siirrosta ➡️ www.liiga.fi. #Ilves #Lukko #Liiga
Read more
Hyväntekeväisyysjärjestö Brother Christmas on saanut erityistarkastuksesta puhtaat paperit. ...
Media Removed
Hyväntekeväisyysjärjestö Brother Christmas on saanut erityistarkastuksesta puhtaat paperit. Tilintarkastusyhteisö RSM Finland on käynyt läpi hyväntekeväisyysjärjestö Brother Christmasin tilit ja pankkisiirrot eikä ole löytänyt tutkituista materiaaleista epäselvyyksiä. ... Hyväntekeväisyysjärjestö Brother Christmas on saanut erityistarkastuksesta puhtaat paperit. Tilintarkastusyhteisö RSM Finland on käynyt läpi hyväntekeväisyysjärjestö Brother Christmasin tilit ja pankkisiirrot eikä ole löytänyt tutkituista materiaaleista epäselvyyksiä. Yhteisö on käynyt läpi tuhansia yhdistykseen liittyviä pankkitietoja. Järjestön nokkamies Ari Koponen kertoo koko hallituksen menevän uusiksi ja itse eroavansa hallituksesta. Toimilla halutaan lisätä läpinäkyvyyttä yhdistyksessä. Ari Koponen on tehnyt tutkintapyynnön poliisille kunnianloukkauksesta Helsingin Sanomien uutisoinnista asiassa. Hän myös harkitsee vakavasti kunnialoukkaustutkintaa Seura-aikakausilehteä ja yksityishenkilöä vastaan. Koposen mukaan uutisointi häntä kohtaan on ollut virheellistä ja se on vaikuttanut merkittävästi siihen, että hänen hyväntekeväisyystoimintaa ei ole voitu jatkaa entisessä laajudessa. Lue lisää osoitteessa yle.fi. #brotherchristmas @brother_christmas #yle #yleuutiset 📷:Jussi Nukari/Lehtikuva
Read more
Tänään on menny tasan vuos siitä ku lähettiin @thelegacyproject17 kaa Brasiliaan kuukaudeks! Tein videon siitä matkasta ja nyt jaan sen teille eli jos kiinnostaa nii mee tsegaa se youtubesta LINKKI BIOSSA Tää video sisältää vaa murto osan meijä matkasta koska en voinu enkä halunnu ... Tänään on menny tasan vuos siitä ku lähettiin @thelegacyproject17 kaa Brasiliaan kuukaudeks!
Tein videon siitä matkasta ja nyt jaan sen teille eli jos kiinnostaa nii mee tsegaa se youtubesta
LINKKI BIOSSA

Tää video sisältää vaa murto osan meijä matkasta koska en voinu enkä halunnu tuua mun kameraa koko ajan kaikkialle you know☺️ Mutta jos halutte nähä meijä virallisen dokkarin matkasta ja et mitä me tehtiin nii mee www.thelegacyproject.fi ja siellä avautuu koko matka ja sen tarkotus!
Mut tässä mun video Belon ja Rion ajoista🇧🇷💕
#travel #brazil #riodejaneiro #belohorizonte #thelegacyproject17
Read more
<span class="emoji emoji2728"></span>Arvonta<span class="emoji emoji2728"></span>Yhteistyössä ViaVitalin kanssa, ilolla järjestämme teille arvonnan ja mahdollisuuden ...
Media Removed
ArvontaYhteistyössä ViaVitalin kanssa, ilolla järjestämme teille arvonnan ja mahdollisuuden päästä kiropraktiseen hoitoon (arvo 80€) heidän vastaanotolleen Helsinkiin. Sen lisäksi, että ViaVitalin Simo ja Joona puhuvat nesteytyksen puolesta ja tarjoavat asiakkailleen ... ✨Arvonta✨Yhteistyössä ViaVitalin kanssa, ilolla järjestämme teille arvonnan ja mahdollisuuden päästä kiropraktiseen hoitoon (arvo 80€) heidän vastaanotolleen Helsinkiin. Sen lisäksi, että ViaVitalin Simo ja Joona puhuvat nesteytyksen puolesta ja tarjoavat asiakkailleen Suomen suosituinta Kookosvettä, he ovat huippukiropraktikoita ja pitävät ainutlaatuisella ammattitaidollaan myös puhdistamolaisten työkyvystä huolta. .
.
Kerro, miksi juuri sinulle olisi kiropraktinen hoito tarpeen ja tägää myös kaveri kenelle se tekisi hyvää, niin voitte molemmat voittaa itsellenne hoidon ViaVitalin kiropraktikolla! Arvomme 1x2 lahjakortit - onnea matkaan ✨ Pssst, arvonta käynnissä myös Facebookin puolella - käy tuplaamassa voittomahdollisuutesi 👏🏻
.
.
Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonta päättyy perjantaina 25.5. Instagram ei ole arvonnassa mukana. .
.
Lisätietoja kiropraktiikasta ja ViaVitalista löydät osoitteesta viavital.fi ja ota ihmeessä seurantaan @viavital ✨
.
.
✅ Paras laatu ✅ Puhtaus ✅ Eettisyys ✅ Alkuperä
Read more
Multa kysytään monesti miten itse treenaan ja säilytän motivaation? Yksinkertaisesti se olo, ...
Media Removed
Multa kysytään monesti miten itse treenaan ja säilytän motivaation? Yksinkertaisesti se olo, minkä saan liikunnasta, motivoi joka viikko. Joka päivä ei ole fiilistä, väkisin en tee mitään, mutta koska tiedän, että alku väsymyksen jälkeen usein tuleekin hyvä treeni ja fiilis myös, ... Multa kysytään monesti miten itse treenaan ja säilytän motivaation?
Yksinkertaisesti se olo, minkä saan liikunnasta, motivoi joka viikko. Joka päivä ei ole fiilistä, väkisin en tee mitään, mutta koska tiedän, että alku väsymyksen jälkeen usein tuleekin hyvä treeni ja fiilis myös, teen treenin vaikkei huvittaisi.
Tavoitteen kirkastaminen on hyvä miettiä, niin fyysinen, ehkä henkinen, kuin monelle tärkeä esteettinenkin tavoite.
Mun tavoite on voida hyvin ja olla monipuolisesti hyvässä kunnossa. Haluan, että peruskuntoni on hyvä, siten että se mahdollistaa monien lajien treenaamisen. Haluan myös olla elastinen ja sopivasti vahva. Selässäni on nikama kulumia ja ne vaatii omat harjoitteet, jotta kivut ei kiusaa.
Treeni muotoja rakentaessani myös Mä mietin esteettisiä juttuja. Tavoitteeni ei ole isossa koossa tai isoissa lihaksissa. Haluaisin pysyä suhteellisen sirona. Siksi en tee pelkkää punttitreeniä maksimi painoilla, mutta kiinteyden ja lihasvoiman takia treenaan painoilla ja vaalin myös oman kehon voimaa. Kuntopiirejä, Cross training treenejä ja super-ja triplasarjoja, maltillisilla painoilla, melko pitkiä sarjoja. Aerobinen liikunta jossain muodossa on lähes aina iso osa treeniäni. Syke on korkealla ja hiki lentää 💦
Mun hyvinvoinnin TOP 5
⭐️Pyrin välttämään stressiä ja elämään kivaa elämää, niin hyvin kun itse voin siihen vaikuttaa
⭐️Treenaan intensiivisiä ja monipuolisia treenejä noin 4x viikossa. Kuuntelen kehoa ja valitsen treenit sen mukaan
⭐️Vältän isoja annoksia kerrallaan. Jokaisella aterialla on paljon värejä vihannesten , marjojen tai hedelmien muodossa. En kiellä itseltäni mitään, mutta tiedän, että sokerin, maidon, viljan ja punaisen lihan vähentämisellä, oloni on parempi. Mut rakastan karkkia 🙄🍬. Allerginen en ole millekkään, enkä siksi ole ehdoton
⭐️Nukun ja muistan lepopäivät
⭐️Lihashuolto. Koko vartalohieronta 1 x kuukaudessa. Venyttely joka päivä, putkirullaus viikottain

Autan suo, jos kaipaat uutta potkua elämääsi👉🏼 [email protected]
www.teamnora.fi
#wellness #lifestyle #coach #personaltrainer #mindcoach #motivation #life #treeni #ravinto #lepo #usapro #teamnora
Read more
Loading...
Load More
Loading...