Loading Content...

Göteborg för stockholm loppis

Loading...


Unique profiles
1
Most used tags
Total likes
0
Top locations

Average media age
633.3 days
to ratio
HURULA SLÄPPER KONSTBOK Punkrockaren Hurula ger ut en konstbok baserad på kladd och anteckningar ...
Media Removed
HURULA SLÄPPER KONSTBOK Punkrockaren Hurula ger ut en konstbok baserad på kladd och anteckningar i en gammal bibel han köpt på loppis. Den tidigare ägaren hade strukit under meningar och antecknat i delar av boken, vilket inspirerade Hurula att börja måla i den. "Jag gjorde det helt ... HURULA SLÄPPER KONSTBOK
Punkrockaren Hurula ger ut en konstbok baserad på kladd och anteckningar i en gammal bibel han köpt på loppis. Den tidigare ägaren hade strukit under meningar och antecknat i delar av boken, vilket inspirerade Hurula att börja måla i den.
📖
"Jag gjorde det helt utan plan eller tanke. Precis som jag gjort med alla döda fåglar som jag hittat på gatan, burit hem och sparat i min frys tills jag vetat exakt vad jag skulle göra med dem. Det gjorde jag också utan att alls veta varför, men även det gav mig rysningar" skriver Hurula i ett pressmeddelande.
🎨
Hurula brukar göra layouten till sina album och även affischer som finns med i vissa vinylutgåvor, men det här blir hans debut i bokform. I samband med bokreleasen kommer han även ställa ut sin konst i bland annat Stockholm och Göteborg.
📷: Per Kristiansen
Read more
Loading...
Loading...