Galt galtã¼r gã r det

Unique profiles
96
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Fitness World Skive, Loaded Gym, Ofelia Plads
Average media age
882.6 days
to ratio
19
SÅ BROK DIG DA FOR HELVEDE! A pro pro opdateringen igår ifht. at du selv har en kæmpe indflydelse ...
Media Removed
SÅ BROK DIG DA FOR HELVEDE! A pro pro opdateringen igår ifht. at du selv har en kæmpe indflydelse på hvordan din (man)dag bliver og hvad du tiltrækker mest af i livet. Så er jeg ikke kun fortaler for at vi bare hver dag skal leve totalt ‘happy go lucky’ og ikke må hænge lidt med næbet. Men det ved ... SÅ BROK DIG DA FOR HELVEDE!

A pro pro opdateringen igår ifht. at du selv har en kæmpe indflydelse på hvordan din (man)dag bliver og hvad du tiltrækker mest af i livet. Så er jeg ikke kun fortaler for at vi bare hver dag skal leve totalt ‘happy go lucky’ og ikke må hænge lidt med næbet.
Men det ved de fleste! Mange (alt for mange) er nemlig verdensmestre i at hænge fast og sætte den plade på. Fordi er der noget vi mennesker er gode til, så er det at brokke os.
Tag bare det lortevejr, det er fandme heller ikke til at regne med og hvad med andre menneskers stupide handlinger, de fatter jo ikke en bjælde. Ja, og så er der jo livet generelt, som bare er hårdt og besværligt, og ikke mindst alt det der er galt ude i verden.
De fleste kan den svada i søvne og repeterer den igen og igen igennem livet. Så det er ikke ligefrem dét vi har brug for at blive mindet om, ‘husk at brokke dig højlydt og konstant’. Nej vel? Det kører sgu meget godt i forvejen.

Pointen er, at selvfølgelig er det okay at brokke sig (også over en ‘træt’ mandag) indimellem, det gør jeg da også selv. Men ‘brokkeriet’ eller de negative tanker får ikke lov til at styre hverken mig eller min dag. Fordi jeg formår at ryste mig fri af det (det meste af tiden) og have mit fokus et andet sted. Kun fordi jeg har lært mig selv det, ved at blive bevidst og øve mig - og det kan alle.
Og det er en god ide, at øve sig (det starter med bevidsthed) i at fjerne sit fokus fra det der trækker en ned, HVIS man en tendens til og et mønster, hvor det forekommer alt for ofte!

Det er mit ønske og håb med det jeg formilder, at ‘ruske’ lidt i mennesker (dig?), ikke kun ifht. emnet her, men i det hele taget. Med det formål at du måske en dag har n***** nok til, at se dig selv lidt udefra og så begynde at øve dig i at vende pladen, til noget der bringer dig nærmere det du ønsker inderst inde.
Fordi INGEN andre kommer og gør det for dig, kun DU kan gøre det for dig og INTET ændrer sig før du gør! Så gå efter at leve dit liv, hvor du det meste af tiden styrer det/dig selv, har god energi, overskud til dig selv og andre og de fleste dage vælger at have en god dag! Fordi det kan du!
.
#Sundhedudenfilter #forandring
Read more
Det er set før at stjerner fra show business går i krig for at motivere tropperne. I 1954 optrådte ...
Media Removed
Det er set før at stjerner fra show business går i krig for at motivere tropperne. I 1954 optrådte Marilyn Monroe for 60.000 amerikanske soldater i Korea med stor succes, og under Irak-krigen muntrede Amin Jensen de danske styrker i Basra op med sang og musik. Nu er der brug for at den danske ... Det er set før at stjerner fra show business går i krig for at motivere tropperne.
I 1954 optrådte Marilyn Monroe for 60.000 amerikanske soldater i Korea med stor succes, og under Irak-krigen muntrede Amin Jensen de danske styrker i Basra op med sang og musik.
Nu er der brug for at den danske fodboldtrup til VM får sig en opsang, og jeg vil foreslå at det bliver skuespilleren Mikkel Boe Følsgaard, der rejser ud til landsholdslejren i Anapa.
Han har tidligere optrådt i rollen som Jørgen Gamle Hansen i Den Bedste Mand og spillede Kim Vilfort i filmen om EM-sejren i 92.
Der er brug for at Følsgaard holder en motiverende tale for Åke og spillerne. Og den er allerede skrevet, for i et opslag på Instagram skriver han: "Kære Åge,
Jeg synes du er rigtig, rigtig fed - men der er noget galt. Jeg forstår ikke mentaliteten på vores hold? Så jeg vil bede dig om noget: BANK nu for helvede ind i hovedet på vores spillere, at de skal slås, kæmpe og dø med den rød/hvide trøje på! Ikke mere taktik. Ikke flere aftaler. Ikke flere undskyldninger om VAR, trætte kroppe - eller hvad ved jeg - og ikke mere fjol på de sociale medier! Nu skal der fanme smadres igennem. (...)Indgyd noget gejst og ære i alle mand! Så selv jeg ville kunne vinde VM. Og apropos: Jeg gider heller ikke høre mere om at det er "godkendt" hvis vi går videre fra gruppen. Bullshit! Vi skal da vinde hele lortet! Kig på Island og find jeres indre kriger frem og så sætter vi de frøgnaskere på plads på tirsdag!
KOM NU FOR HELVEDE!" Hvem sørger for noget crowdfunding, så vi kan få sendt @mikkelboefolsgaard afsted?
Read more
Jeg stemmer for kvinnedag hver dag. <span class="emoji emoji1f4aa"></span>🏼 La oss drive hverandre fremover! 🤩 <span class="emoji emoji1f44d"></span>🏼<span class="emoji emoji1f60a"></span><span class="emoji emoji1f44c"></span>🏼<span class="emoji emoji1f31f"></span>🤩<span class="emoji emoji1f44d"></span>🏼 ... - Den forfremmelsen ...
Media Removed
Jeg stemmer for kvinnedag hver dag. 🏼 La oss drive hverandre fremover! 🤩 🏼🏼🤩🏼 ... - Den forfremmelsen har du fortjent. -Det prosjektansvaret har du kompetanse til. .. -Den lederjobben kan du klare. 🏼‍♀️🏼‍♀️🏼‍♀️🏼‍♀️🏼‍♀️🏼‍♀️🏼‍♀️🏼‍♀️ -Det styrevervet er du god nok ... Jeg stemmer for kvinnedag hver dag. 💪🏼 La oss drive hverandre fremover! 🤩 👍🏼😊👌🏼🌟🤩👍🏼 ... - Den forfremmelsen har du fortjent.
-Det prosjektansvaret har du kompetanse til. 🌟🌟🌟 .. -Den lederjobben kan du klare. 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ -Det styrevervet er du god nok til.
Tro at du kan få det til, ikke vent på at noen andre skal si at du er god nok... Gå etter det du vil ha! 🌟

#thefutureisfemale #yougotthis #FEMINIST #DNB
Disclaimer: Du kommer til å gjøre feil, og ting går galt av og til. Du overlever. Ring hvis jeg kan hjelpe! 😊
Read more
ZHENZI’s nye fitness serie er i hus! Og vi Er vilde med den <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span> Står du og mangler noget lækkert træningstøj? ...
Media Removed
ZHENZI’s nye fitness serie er i hus! Og vi Er vilde med den Står du og mangler noget lækkert træningstøj? Så går du ikke galt i byen med et sæt fra ZHENZI Så kig ind forbi butikken og se, føl og mærk hvor lækkert det er - men skynd dig for det går stærkt! 🏼‍♀️ Psst... vi har også ZIZZI Fitness ... ZHENZI’s nye fitness serie er i hus! Og vi Er vilde med den 😍😍😍 Står du og mangler noget lækkert træningstøj? Så går du ikke galt i byen med et sæt fra ZHENZI 😉
Så kig ind forbi butikken og se, føl og mærk hvor lækkert det er - men skynd dig for det går stærkt! 🏃🏼‍♀️💨 Psst... vi har også ZIZZI Fitness tøj 😉 #nannaxl_herningcentret #nannaxl #herningcentret #fitness #zhenzi
Read more
Det var træningen for i dag - en times tid <span class="emoji emoji270c"></span>🏼 Så længe jeg ikke er ‘på toppen’ mentalt, så prøver jeg ...
Media Removed
Det var træningen for i dag - en times tid 🏼 Så længe jeg ikke er ‘på toppen’ mentalt, så prøver jeg at sænke forventningerne til mig selv 🏼 Det hedder 1-2 træninger i ugen på 60 min ca.. Og i den her uge er det faktisk blevet overholdt Så nu handler det om at vedligeholde og ikke øge forventningerne, ... Det var træningen for i dag - en times tid ✌🏼 Så længe jeg ikke er ‘på toppen’ mentalt, så prøver jeg at sænke forventningerne til mig selv 🙌🏼 Det hedder 1-2 træninger i ugen på 60 min ca.. Og i den her uge er det faktisk blevet overholdt 😱 Så nu handler det om at vedligeholde og ikke øge forventningerne, for ellers går det galt. De 2x60 min skal først være en vane, før der sættes mere på ❤️ #sænkbarren #lavtselværd #startsmåt #træning #styrketræning #godtforsindet
Read more
Bag det perfekte ydre - det kan også gå galt her i mit forsøg på at vise jer to nye styles fra Gestuz. Det var så tredje gang det røg ned🙄 Men pænt er er det @gestuz Blazeren koster 1299,- og blusen 599,- #mandagpåentirsdag Bag det perfekte ydre 😂 - det kan også gå galt her i mit forsøg på at vise jer to nye styles fra Gestuz. Det var så tredje gang det røg ned🙄😅 Men pænt er er det 😍💘 @gestuz Blazeren koster 1299,- og blusen 599,- #mandagpåentirsdag
<span class="emoji emoji1f4a7"></span>TÄVLING<span class="emoji emoji1f4a7"></span> Fyll pennan med vanligt vatten och se hur färger och bilder magiskt träder fram på sidorna ...
Media Removed
TÄVLING Fyll pennan med vanligt vatten och se hur färger och bilder magiskt träder fram på sidorna i Water Magic-blocket när du målar med pennan! Och när vattnet dunstat blir sidan vit igen, och kan användas om och om igen. Perfekt pyssel t ex i bilen, på flyget eller på restaurangen - inget ... 💧TÄVLING💧
Fyll pennan med vanligt vatten och se hur färger och bilder magiskt träder fram på sidorna i Water Magic-blocket när du målar med pennan! Och när vattnet dunstat blir sidan vit igen, och kan användas om och om igen. Perfekt pyssel t ex i bilen, på flyget eller på restaurangen - inget risk för kladd!! Nu tävlar vi ut tre Water Magic! Varje block har sex sidor och en penna och vinnarna får själv välja vilket block de vill ha - djur, bondgård, safari, havet, fordon, féer eller dinosaurier. Värde 139 kr/st.
💦🎨💦🎨💦🎨💦🎨💦🎨💦🎨💦🎨Så här enkelt är du med och tävlar:
1️⃣ Följ @leksaksborgen här på Instagram.

2️⃣ Gilla denna tävlingsbild.

3️⃣ Tagga en vän i kommentarsfältet. Du kan tävla hur många gånger du vill, men du måste tagga nya vänner varje gång. Gärna vänner du tror kan vilja vara med och tävla, och bara personer som du känner. Dela gärna tävlingen, men det är inget måste för att kunna vinna.
Tävlingen avslutas tisdag 17 april kl 21.00 och vinnarna kontaktas samt presenteras här under tävlingsbilden. Vinsten skickas till vinnaren eller hämtas i butiken. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. #watermagic #galt #målamedvatten
Read more
Hende her, hun er vores mor <span class="emoji emoji2764"></span>️ Nok det eneste menneske i hele verden , jeg ser op til og beundre så specielt ...
Media Removed
Hende her, hun er vores mor ️ Nok det eneste menneske i hele verden , jeg ser op til og beundre så specielt som jeg gør . Du er mor til perfektion , og verdens mest kærlige og omsorgsfulde menneske . Du har lært os hvad det vil sige at elske , være pligtopfyldende , gode mennesker og så meget andet ... Hende her, hun er vores mor ❤️ Nok det eneste menneske i hele verden , jeg ser op til og beundre så specielt som jeg gør . Du er mor til perfektion , og verdens mest kærlige og omsorgsfulde menneske . Du har lært os hvad det vil sige at elske , være pligtopfyldende , gode mennesker og så meget andet . Du har fulgt os trygt gennem livet , men altid lært os man skal yde hvis man vil nyde (den gik galt med nogen af os 😜) Du har altid kunne klare alting selv , være stærk når det gælder , og loyal til det sidste , hvis man har en som dig ved sin side , så har man alt ❤️ Tak for dig mor , du er vores alles klippe.
Vi elsker dig ... Kevin, Dustin og jeg❤️❤️❤️ @kse83 @dystong
Read more
42 Kapitel!<span class="emoji emoji1f4ab"></span> || Jeg vågner igen op, denne gang alene på stuen. Der er næsten helt mørkt pånær et svagt ...
Media Removed
42 Kapitel! || Jeg vågner igen op, denne gang alene på stuen. Der er næsten helt mørkt pånær et svagt Hvidt lys der lyser en lille smule op. Jeg sukker. Mit syn er sløret og jeg har det dårligt. Orker ikke engang at rejse mig eller bare sætte mig op. Rummet blive iskoldt. Jeg gyser og gisper. En ... 42 Kapitel!💫 || Jeg vågner igen op, denne gang alene på stuen. Der er næsten helt mørkt pånær et svagt Hvidt lys der lyser en lille smule op. Jeg sukker. Mit syn er sløret og jeg har det dårligt. Orker ikke engang at rejse mig eller bare sætte mig op. Rummet blive iskoldt. Jeg gyser og gisper. En skikkelse toner sig frem, sløret. Jeg kan ikke få et ord frem. Skikkelsen kommer nærmere, hun så bekendt ud. Det... Det var min mor! Det lignede et spøgelse, men jeg var ikke sikker. Jeg gisper og klamrer mig til sengen. Jeg holder så godt fast at mine knoer bliver hvide. Jeg kvæler et skrig og skikkelsen kommer nærmere. Hun laver næsten en hviskelyd, hun skræmmer mig. Den her gang kan jeg godt få en lyd frem. På få sekunder føles det som om hun kaster sig over mig. Jeg skriger af mine lungers fulde kræft og gemmer mig under dynen. Ligger bare skræmt fra vid og sans og skriger. Indtil lyset bliver tændt og der farer en læge hen til mig. Jeg ligger og vugger mig frem og tilbage indtil dynen bliver trukket af. Jeg er urolig, ikke til at komme i kontakt med. " Eleanour, lyt på mig" siger lægen og jeg forsvinder ud af min lille verden. Jeg nikker stille og lægen går hen og snakker med min tante. De snakker dæmpet og ser meget alvorlige ud. Jeg frygter det værste.
Lægen og min tante Sophie kommer hen til mig. Sophie tager min hånd og lægen rømmer sig.
" Eleanour, jeg er meget ked af at være den der skal overbringe dig nyheden men" siger lægen og holder en lille pause.
" Fra imorgen af, bliver du rykket. Du kommer hen på Radley, sindsygshospitalet" siger lægen og afslutter. Jeg lægger som for stenet og tygger på den. Radley.. Det er noget galt med mig... ||
Read more
Always laugh when you can, it is cheap medicine <span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span> Når du kommer opp i en kinkig situasjon - tenker ...
Media Removed
Always laugh when you can, it is cheap medicine Når du kommer opp i en kinkig situasjon - tenker du "why me?" eller "try me"? Forrige uke var jeg i Los Angeles med ei god venninne. Vi bestemte oss for å gå til en gitt destinasjon med bistand fra kjære Google maps. Vi gikk og vi gikk. Det var varmt ... Always laugh when you can, it is cheap medicine 😂😂 Når du kommer opp i en kinkig situasjon - tenker du "why me?" eller "try me"? Forrige uke var jeg i Los Angeles med ei god venninne. Vi bestemte oss for å gå til en gitt destinasjon med bistand fra kjære Google maps. Vi gikk og vi gikk. Det var varmt og veien vi gikk på var nok ikke ment for fotgjengere, for vi var nemlig de eneste. På et tidspunkt tok fortauet vi gikk på slutt og vi sto midt i ingenmannsland uten fortau. Vi lo. Mye. Vi kunne valgt å bli sinte på Google maps, som helt tydelig hadde mislykket når det kom til dens ene jobb, nemlig vise veg til gitt destinasjon. Vi kunne valgt å bli sinte på oss selv som valgte å gå istedenfor å kjøre. Vi kunne valgt å bli sinte på USA som tydeligvis ikke er lagd for fotgjengere. Istedenfor å tenke "why us?" og fokusere på det som gitt galt, valgte vi å le. Vi valgte å se humoren i det som hadde skjedd. .

Resten av historien er at vi ble plukket opp av en politibetjent som kjørte oss til gitt destinasjon. Og jammen fikk vi oss en god latter igjen. .

Velg å smil til livet. Velg å se det positive i det livet kaster i din retning. Velg å være kusken i ditt eget liv, ikke passasjeren.
Read more
Hvad sker der egentlig når man ikke har drukket alkohol i 2 måneder og kun har levet af kylling og broccoli, ...
Media Removed
Hvad sker der egentlig når man ikke har drukket alkohol i 2 måneder og kun har levet af kylling og broccoli, så ens krop er total udrenset, og man så vælger at bælle 2 flasker champagne i 35 graders varme til ens yndlings event? Det kan jeg nu svare på! Der sker det, at man får det vanvittigt dårligt ... Hvad sker der egentlig når man ikke har drukket alkohol i 2 måneder og kun har levet af kylling og broccoli, så ens krop er total udrenset, og man så vælger at bælle 2 flasker champagne i 35 graders varme til ens yndlings event?
Det kan jeg nu svare på! Der sker det, at man får det vanvittigt dårligt og brækker sig i 6 timer før man bare føler sig en lille smule menneskelig igen. Det har været verdens længste dag med følelsen af at skulle både dø og aldrig komme til at stå op igen! Jeg ville næsten hellere gå på kul og spise søm i en uge end have det så skidt igen. 🤢 Men for dælen hvor var det sjovt før det gik galt. 🐎❤️🙌🏻 #wheninsydney #horserace #champagne #fotofinn #takforbilledernemie #ogstøtten 😅
Read more
Så er hovedtrailer til DEN TID PÅ ÅRET landet<span class="emoji emoji1f384"></span><span class="emoji emoji1f468"></span>‍<span class="emoji emoji1f469"></span>‍<span class="emoji emoji1f467"></span>‍<span class="emoji emoji1f466"></span><span class="emoji emoji1f4a3"></span>. Alt ser meget idylisk ud her, men tro os - ...
Media Removed
Så er hovedtrailer til DEN TID PÅ ÅRET landet. Alt ser meget idylisk ud her, men tro os - det er DEN TID PÅ ÅRET, hvor ALT går galt for vores stjernebesatte familie Se fuld trailer via link i bio #vielskerfilm #ViElskerDenTidPåÅret Så er hovedtrailer til DEN TID PÅ ÅRET landet🎄👨‍👩‍👧‍👦💣. Alt ser meget idylisk ud her, men tro os - det er DEN TID PÅ ÅRET, hvor ALT går galt for vores stjernebesatte familie😂 Se fuld trailer via link i bio🎬 #vielskerfilm #ViElskerDenTidPåÅret
»Man går jo ikke og tænker over den slags, så jeg blev faktisk overrumplet. Man er et sted i livet, ...
Media Removed
»Man går jo ikke og tænker over den slags, så jeg blev faktisk overrumplet. Man er et sted i livet, hvor det kommer som en overraskelse, at man pludselig bliver enormt følsom og sårbar«. Renée Toft Simonsen har skrevet en bog om overgangsalderen. Hendes egen - og andres kvinders. Og om at blive ... »Man går jo ikke og tænker over den slags, så jeg blev faktisk overrumplet. Man er et sted i livet, hvor det kommer som en overraskelse, at man pludselig bliver enormt følsom og sårbar«. Renée Toft Simonsen har skrevet en bog om overgangsalderen. Hendes egen - og andres kvinders. Og om at blive ældre. For det er der i den grad brug for, siger hun: »Det bliver skammet ud, når kvinder bliver ældre og får rynker. Man er ikke længere lækker, men bare ved at blive gammel. Nu er jeg selv nået derhen, og den slags gider jeg da ikke at finde mig i. Der er ikke noget galt med at blive 50«. 📸 @madsnissenphoto. Du kan læse hele artiklen på Politiken.dk
Read more
Når jeg kigger tilbage på året der gik har det været et helt igennem fantastisk år. I april mdr. ringede ...
Media Removed
Når jeg kigger tilbage på året der gik har det været et helt igennem fantastisk år. I april mdr. ringede min telefon det var fra @prontocallcenter og de ville høre om jeg ikke ville komme til jobsamtale, jeg svarede ja og jeg fik jobbet det viste sig så at det var drømmejobbet, ja i tænker nok ... Når jeg kigger tilbage på året der gik har det været et helt igennem fantastisk år. I april mdr. ringede min telefon det var fra @prontocallcenter og de ville høre om jeg ikke ville komme til jobsamtale, jeg svarede ja og jeg fik jobbet 📞det viste sig så at det var drømmejobbet, ja i tænker nok hvor sjovt er det at tage telefonen? Men de kollegaer der arbejder der er guld vær ❤️
Jeg har klaret 4 ocr løb hvor et af dem var sammen med familien, de har alle været hårde men så fede og jeg glæder mig til endnu flere 💪🏼💦
I maj mdr. fejrede manden og jeg 10 årsdag og 2 års bryllupsdag i Rom, en virkelig fantastisk tur, hvor der var fyldt med kærlighed ❤️
Min lille familie har været på en masse forskellige ture, der virkelig har samlet os og en af dem fandt min datter på, højt oppe i træ toppende skulle vi klatre, hvis der er nogen der er bange for højder så er det mig! Men min seje datter heppede på mig og jeg klarede de højeste baner 💪🏼 I slutningen af august tog vi til Mallorca med svigerforældrene, en ø der ikke er sidste gang jeg skal til. Sikke et skønt folk og sikke en natur 😍Det var ren afslapning ved poolen og et par ture til byen, jeg elsker at holde ferie sammen med dem.
I slutningen af november skulle min far til en planlagt operation af hjertet, hvilket var helt fint han havde jo klaret en tidligere akut operation for 6 år siden, men det gik galt. Han mistede en masse blod og lå i narkose i over 15 timer. Han er på rette vej men det går langsomt, han er stadig meget træt og ligner stadig ikke sig selv, jeg har altid været fars pige og at se sin far sådan er det værste 😞❤️ Jeg ser frem mod 2018 med oprejst pande og håber det bliver lige så godt vis ikke bedre, der bliver i hvert fald et par fester inkl. min 30 års 😅🎉 RIGTIG GODT NYTÅR ALLE SAMMEN 🍾🥂
#nytår
Read more
I mange år har jeg døjet med skulderskade i begge skuldre. Lægerne sagde at det aldrig vil blive godt ...
Media Removed
I mange år har jeg døjet med skulderskade i begge skuldre. Lægerne sagde at det aldrig vil blive godt igen, da det var nerverne det var galt med. Jeg var helt ødelagt.. Bænkpres blev pludselig en øvelse hvor jeg max kunne tage 50kg fra den ene dag til den anden. Så stædig som jeg er, så var det ... I mange år har jeg døjet med skulderskade i begge skuldre. Lægerne sagde at det aldrig vil blive godt igen, da det var nerverne det var galt med.
Jeg var helt ødelagt..
Bænkpres blev pludselig en øvelse hvor jeg max kunne tage 50kg fra den ene dag til den anden.
Så stædig som jeg er, så var det ikke noget jeg kunne acceptere.
Jeg kan nu mærke at det går den rigtige vej.
Det gør mig glad..rigtig glad.. - God lørdag til jer derude ☺️🐒.
Read more
“Du er sq lidt mærkelig!” 🤪🤨 Hvis ikke det er blevet sagt højt, hvilket det nogle gange er, så er der ...
Media Removed
“Du er sq lidt mærkelig!” 🤪🤨 Hvis ikke det er blevet sagt højt, hvilket det nogle gange er, så er der ihvertfald nogen der har tænkt det. 🤓 Jeg er sådan lidt et “glad i bøtten” menneske og nogle mennesker har svært ved at forstå det. “Hun lader nok som om” 🤨 Eller “Det er falsk og overfladisk!” Jeg ... “Du er sq lidt mærkelig!” 🤪🤨 Hvis ikke det er blevet sagt højt, hvilket det nogle gange er, så er der ihvertfald nogen der har tænkt det. 🤓 Jeg er sådan lidt et “glad i bøtten” menneske og nogle mennesker har svært ved at forstå det. “Hun lader nok som om” 🤨 Eller “Det er falsk og overfladisk!” 😉 Jeg må smile lidt skævt, når jeg bliver mødt med den form for udmelding og holdning. Hvorfor? Jamen det undre mig helt vildt, at mennesker der er positive og glade, bliver mødt med en form for skepsis 🤔 “Der er nok noget galt i roen på hende?!” Hvem fanden har besluttet at det er bedst at være små negativ og lettere grå? Det stiller vi ikke spørgsmål til. Men er man glad og har overskud, så er “hun sq nok på noget?” 😂 Indrømmet, jeg er ikke altid super positiv og lalle glad, men oftest! For hvorfor ikke? Jeg HAR haft en depression og det var skrækkeligt. Gråt i sort i gråt. 😳 Dét ønsker jeg ikke for nogen, for dam det er frygteligt. Så lad os holde fast i glæden, overskuddet og de små mirakler i hverdagen. HEY! Du er i live, det er sq da noget at blive glad af. Gør ihvertfald dit bedste for at få noget godt ud af i dag 👍🏼😘 Hvis du bliver dømt som små skør eller hvad det ellers er folk tænker, så kan jeg love dig for én ting. Du har et langt sjovere liv og et bedre indreklima. Ka’ godt være vejrudsigten ikke står på høj sol, men skru op for solen inden i👍🏼 🌞 Tro mig “Hellere skør end kedelig” Det er det nye sorte 👌🏼😆🤓😘 #karmalicious #karmacompany #happy #whynot? #antigrey #livelikeaqueen #dontgiveafuck #life #love
Read more
Når kærligheden finder nye veje🥀 . De sidste par uger er jeg blevet bombarderet med spørgsmål ...
Media Removed
Når kærligheden finder nye veje🥀 . De sidste par uger er jeg blevet bombarderet med spørgsmål i min indbakke om, jeg ikke længere er sammen med Rasmus mere. . Det har taget noget tid for mig lige at skulle finde ud af, hvordan jeg lige skulle fortælle jer det, især fordi det ikke har været ... Når kærligheden finder nye veje🥀
.
De sidste par uger er jeg blevet bombarderet med spørgsmål i min indbakke om, jeg ikke længere er sammen med Rasmus mere.
.
Det har taget noget tid for mig lige at skulle finde ud af, hvordan jeg lige skulle fortælle jer det, især fordi det ikke har været helt let at være mig. Deraf mit sene svar til jer🥀 .
Men som I måske nok har kunne fornemme, så er Rasmus og jeg ikke længere sammen, hvilket først ramte mig meget meget hårdt, især fordi han valgte at gøre det over en sølle SMS. At han ikke var mand 👱🏻‍♂️nok til at sige det under fire øjne, ja det ved jeg egentlig ikke, hvad jeg skal sige til, eller jo det ved jeg egentlig godt.
.
Velkommen til 1. klasse lille Rasmus 👶🏻 At du så efterfølgende hverken ville tale i tlf eller besvare mine sms’er i hele fem dage, hvor jeg intet vidste, hvad jeg havde gjort galt, var der mon en anden eller hvad der var sket. Ja da følte jeg mig virkelig mildest talt holdt godt og grundig for nar.
.

Samtidig følte jeg mig også taget ved næsen ved, at han åbenbart spillede så meget skuespil, når vi var sammen. Fortælle at han elskede mig, når han så i sidste ende ikke gjorde. Invitere mig med på sommerferie i sommerhus samt samtlige familie-sammenkomster med hans familie, hvor jeg selvfølgelig havde planlagt min sommerferie efter det og taget fri for at være sammen med ham.
.
Jeg følte mig udmygt og taget ved næsen, for at sige det mildt og det har derfor som sagt været rigtig svært for mig at skulle fortælle og snakke om det.
.
Om jeg finder kærligheden en dag vil tiden vise, men uanset hvad, så mister jeg ikke livsglæden ved livet, mit kreative lille hjerte 💗 og ikke mindst livsviljen ved at komme op igen 🥀🌹❤️
. .
Jeg tror der er mere mellem himmel og jord, tror på at livet ikke altid skal være en dans på røde roser. Med de kampe jeg indtil videre har taget her i livet, er jeg heldigvis kun blevet stærkere❤️
.
Af hjertet tak fordi du læste med så langt, uden jer var IG slet ikke det samme❤️❤️❤️
.
.
.
.
.
#nårkærlighedenfindernyeveje #takemyhand
Read more
Det vanskeligste med å fly i vindtunnel med skjorte og slips i går var ikke å holde balansen, det var ...
Media Removed
Det vanskeligste med å fly i vindtunnel med skjorte og slips i går var ikke å holde balansen, det var det sosiale rundt. På bildet ser dere Greg og Michael (han i midten er instruktør). De er på bachelor party her i Las Vegas, men kommer egentlig fra Palm Springs. Vi ble sittende og vente utenfor ... Det vanskeligste med å fly i vindtunnel med skjorte og slips i går var ikke å holde balansen, det var det sosiale rundt. På bildet ser dere Greg og Michael (han i midten er instruktør). De er på bachelor party her i Las Vegas, men kommer egentlig fra Palm Springs. Vi ble sittende og vente utenfor vindtunnelen i ti minutter, og jeg fant fort ut at vi tre hadde lite til felles. De tulla for eksempel mye med at de hadde drukket en del pils kvelden før, men jeg synes ikke dette er morsomt i seg selv. Det er jo så lett å drikke mye pils, det krever bare at du kan løfte et glass og svelge innholdet. Men de syntes det var gøy å tenke på at de hadde klart å bli fulle. De trakk også paralleller til The Hangover-filmen som er satt her i Las Vegas, de følte seg som Bradley Cooper (den kjekke) begge to, sa de. Men begge mente The Hangover 3 fra Thailand var den morsomste av filmene. Dette er jo riv ruskende galt. De gjorde for øvrig også denne håndbevegelsen til hverandre før vi gikk inn i vindtunnelen: 🤙🏻 Der var vi heller ikke enig, jeg mener jo den håndbevegelsen suger.
Read more
Simone var med på mit online forløb HormonKuren. På trods af stofskifteproblemer og PCOS fik hun ...
Media Removed
Simone var med på mit online forløb HormonKuren. På trods af stofskifteproblemer og PCOS fik hun fantastiske resultater: -7 kg, renere hud, regelmæssigere menstruation, færre migræner og mere energi. "Jeg tilmeldte mig Hormonkuren, fordi jeg døjede med: * Uregelmæssige menstruationer * ... Simone var med på mit online forløb HormonKuren. På trods af stofskifteproblemer og PCOS fik hun fantastiske resultater: -7 kg, renere hud, regelmæssigere menstruation, færre migræner og mere energi.
"Jeg tilmeldte mig Hormonkuren, fordi jeg døjede med:
* Uregelmæssige menstruationer
* PCOS
* Migræner
* Uren hud
* Et for lavt stofskifte
* Lavt energiniveau
Jeg havde fået konstateret for lavt stofskifte og var begyndt på medicinen. Og selvom jeg gjorde en masse for at spise sundt, gå lange ture med min hund, løbetræne osv. synes jeg ikke, jeg fik det bedre af medicinen. Jeg tænkte, at der måtte være noget andet på spil, som gav mig migræne, uren hud osv.
Derfor besluttede jeg mig for at prøve HormonKuren.
Det var tydeligt allerede fra uge 2 at der var noget galt i min hormonbalance. Jeg begyndte at tænke anderledes på projektet og så det som det der kunne hjælpe mig med mine udfordringer, fordi ”medicinen” her var alt det naturlige i form af mad, drikke, vitaminer, vejrtrækning, yoga og træning – alle nogle emner der var let at implementere, da der ikke var nogen bivirkninger.
Det er gået op for mig, hvor godt man kan have det. Mange ved ikke, hvor godt man kan have det med en lille indsats.“
Efter at have prøvet ALT, fik jeg endelig ren hud
Jeg har undervejs både fået en væsentlig pænere hud, færre migræner, regelmæssige menstruationer og mere energi. Derudover har jeg tabt 7 kilo, og jeg har på intet tidspunkt følt mig hverken sulten eller snydt. Tværtimod er mit syn på yoga, træning og kost ændret, da jeg nu kigger på alle 3 ting som noget der kan og skal gavne mig og min krop – ikke blot et redskab der er ”rart” imens det står på, men det har en langtidseffekt og dén tanke er jeg vild med!
I 9 år har jeg døjet med uren hud, og jeg har prøvet alt (inkl. de allerskrappeste hudkure) og købt mig fattig i diverse produkter. Min hud begyndte lynhurtigt at reagere, efter jeg var startet på HormonKuren, og nu har jeg den pæneste hud, jeg har haft de sidste 9 år. Tusind tak til Caroline og hele holdet bag! I har været en kæmpe hjælp og en sand fornøjelse!” I morgen udløber rabatten på årets sidste hormonkur. Tjek link i bio 💋
Read more
•Afsnit fire• Skriger udvikler sig til gråd og gråd udvikler sig til lyde. ”Logan!“ jeg høre den ...
Media Removed
•Afsnit fire• Skriger udvikler sig til gråd og gråd udvikler sig til lyde. ”Logan!“ jeg høre den skingre lyse stemme i hele mit hovede. ”Logan, hjælp!“ jeg flår døren op og spæner ud af mit værelse. Mangen af tingene ligger på gulvet, som smadret glas og køkken redskaber og der.. der ser jeg ... •Afsnit fire•

Skriger udvikler sig til gråd og gråd udvikler sig til lyde. ”Logan!“ jeg høre den skingre lyse stemme i hele mit hovede. ”Logan, hjælp!“ jeg flår døren op og spæner ud af mit værelse. Mangen af tingene ligger på gulvet, som smadret glas og køkken redskaber og der.. der ser jeg min lille søsters plys kanin.. jeg tager den op i hænderne og den er splittet helt op og der er en del rødt på den ene arm. Er det meningen? Eller er det.. blod?!! Jeg smider den fra mig og løber ind på min søsters værelse. Da jeg ser hun ligger bevidstløs på sin seng med blod på hele hendes ben, bliver jeg for alvor bange. ”nej nej.. søde.. er du okay? Hallo?! Brooky..“ jeg slår hårdt ned i sengen kanten med min hånd og det gør selfølgelig ondt, meget ondt. Men smerten siger mig ikke noget da jeg ikke har nogen mor. ”Brooky!!" Råber jeg og falder ud i gråd. Hvorfor lige min familie?! Jeg græder lidt mere indtil jeg ser på hendes ansigt. Hele hendes kind er fyldt med blod og et dybt sår og hendes ansigt er hvidt som kridt. Hvorfor låste jeg bare mig selv inde og lod min søster komme i fare? Jeg kan ikke andet end at hade mig selv mere og mere. Jeg kigger på Brooklyns hånd og hun har grebet om en seddel hvor der står følgende; »Kære Logan. Vi har lavet en lille gruppe og vi skal nok udrydde alt hvad du holder den mindste smule af! Nuurgh, er du ked af hvad vi har gjort ved lille Brooky? Bare rolig. Hun klare den. Men pas på, vi havde ikke nok tid, ellers ville hun være død, men det er hun snart. -C«
Nu bliver jeg for alvor bange.. blodet pumper i årene på mig og tårerne får frit løb. En gruppe kaldet C der vil dræbe alt jeg elsker? Det kan kun gå galt..
Read more
🤔Stress kan ramme på mange måder. Det kan gå ud over humøret, din trivsel, dit helbred, din appetit, ...
Media Removed
🤔Stress kan ramme på mange måder. Det kan gå ud over humøret, din trivsel, dit helbred, din appetit, din søvn og meget, meget mere. Siden jeg fyldte 30 (4år siden) har mit liv været præget af ingen rigtig ferie ( mere end 3 uger uden forpligtelser) mange store livs ændrende begivenheder som ... 🤔Stress kan ramme på mange måder. Det kan gå ud over humøret, din trivsel, dit helbred, din appetit, din søvn og meget, meget mere.

Siden jeg fyldte 30 (4år siden) har mit liv været præget af ingen rigtig ferie ( mere end 3 uger uden forpligtelser) mange store livs ændrende begivenheder som har udfordret mig på mine kerneværdier og presset mit ellers glade ansigt og legeme til at konfrontere mine indre dæmoner og se på dem.

Det har ikke været en rar process, og den er slet ikke færdig... Men hold da fast hvor er jeg blevet bedre til at leve med ting som ikke passer ned i de kasser jeg synes de skal være i. 🤗😄 Jeg vil gerne sige tak til alle jer som er i mit liv og som insisterer på at holde af mig for den jeg er.
I gør mit liv rigere, og højner mit bundniveau når jeg er nede så tingene ikke går alt for galt 😘😶 Og tak til en mand som jeg aldrig har mødt, men som med sin åbenhed og mod har mindet mig om at det er ok ikke at være på toppe hele tiden. @rasmuskelbaek. Du er cool, bliv ved med at være dig. Det er en inspiration,særligt når tingene bliver lidt svære og du stadig tør dele dem med verdenen.

#staystrong #beyourselfalways #taknemmelig #næstekærlighed
Read more
På trods af at alt hvad der mere eller mindre kunne gå galt, er gået galt, og et stress niveau der er ...
Media Removed
På trods af at alt hvad der mere eller mindre kunne gå galt, er gået galt, og et stress niveau der er livstruende. Fly forsinkelser, bil firmaer det har været lukket og ikke villet udlevere vores bil, ekstra regning på hotel der alt i alt har kostet mig min 21.000 kr. Så er vi nu ankommet, langt ... På trods af at alt hvad der mere eller mindre kunne gå galt, er gået galt, og et stress niveau der er livstruende. Fly forsinkelser, bil firmaer det har været lukket og ikke villet udlevere vores bil, ekstra regning på hotel der alt i alt har kostet mig min 21.000 kr. Så er vi nu ankommet, langt om længe, ja og min lille hyggediæt ligner heller ikke den har taget skade😅🤔. Godt jeg har min kæreste til at holde mit hovede en smule koldt engang imellem, ellers havde jeg nok aflivet en spanier eller to😅. Undskyld jeg ikke har svaret mine kunder helt så hurtigt som jeg plejer. Men alle får svar, når jeg lige har fået en lur og kølet hovedet lidt ned. Min lillebror passer huset i år, så det skal jeg heller ikke bekymre mig om. @emilsaugmann @jadeehansen ❤️ Hav en dejlig dag... #hyggediæt #saugmannfitness #fitdk #fitnesslifestyle #happy #lovelife #positive #instafit #malaga #marbella
Read more
Selvkærlighed er ikke kun at gøre gode ting for dig selv. Nogle gange er det også at acceptere, at ...
Media Removed
Selvkærlighed er ikke kun at gøre gode ting for dig selv. Nogle gange er det også at acceptere, at du ikke gør dem. Selvkærlighed er at respektere dine egne grænser, at turde at sige fra, at være dig selv, at acceptere at du ikke altid kan alt det du gerne vil, at melde pas til en fest fordi energien ... Selvkærlighed er ikke kun at gøre gode ting for dig selv. Nogle gange er det også at acceptere, at du ikke gør dem.
Selvkærlighed er at respektere dine egne grænser, at turde at sige fra, at være dig selv, at acceptere at du ikke altid kan alt det du gerne vil, at melde pas til en fest fordi energien ikke er til det, at tilgive dig selv for dine fejl, ikke at sætte urealistiske krav for dig selv - for derefter at skælde dig selv ud over ikke at nå dem.
Selvkærlighed er at omgive dig med mennesker der vil dig det godt. Der kan rumme din glæde, succes - og dine dårlige dage. Selvkærlighed er at turde rumme alle følelser og ikke føle dig forkert over dem; alle de positive og også dem vi stempler som negative.
Selvkærlighed er først og fremmest at vide at du er præcis som du skal være. At der aldrig er noget galt med dig, at du aldrig er forkert. Og det samme gælder din krop!
Men selvkærlighed er også at unde dig selv det bedste du kan, og turde vokse og udvikle dig. Lære.
Selvkærlighed er accept og respekt af hele dig.
Og selvkærlighed er også, at tilgive dig selv for, at du ikke føler at du kan noget som helst af det ovenstående (endnu) ♡
⠀⠀⠀⠀⠀
Skøn dag til dig smukke ♡
~ Karolina
___________________________________
⠀⠀⠀⠀
Jeg hjælper dig til at skabe en krop & et liv du elsker!
⠀⠀⠀⠀⠀
K A R O L I N A K Æ R S N E R . D K
Read more
Det frarådes at give børn under tre år rå gulerødder (til at gnave i). Dette skyldes, at der er risiko ...
Media Removed
Det frarådes at give børn under tre år rå gulerødder (til at gnave i). Dette skyldes, at der er risiko for, at barnet kan få stykker af den hårde grøntsag galt i halsen. Generelt gælder det, at barnet altid skal være under opsyn, når det spiser selv🍐 Det frarådes at give børn under tre år rå gulerødder (til at gnave i). Dette skyldes, at der er risiko for, at barnet kan få stykker af den hårde grøntsag galt i halsen. Generelt gælder det, at barnet altid skal være under opsyn, når det spiser selv🍎🍊🍐
Å akseptere deg selv er den største gaven du gir deg selv. Du trenger ikke digge enhver cm av kroppen ...
Media Removed
Å akseptere deg selv er den største gaven du gir deg selv. Du trenger ikke digge enhver cm av kroppen din, men det er viktig at du lærer akseptere det fantastiske maskineriet du bor i. Vi er alle forskjellige, en har kviser mens en annen har ujevne pupper. Kanskje du føler at det meste med deg er ... Å akseptere deg selv er den største gaven du gir deg selv. Du trenger ikke digge enhver cm av kroppen din, men det er viktig at du lærer akseptere det fantastiske maskineriet du bor i. Vi er alle forskjellige, en har kviser mens en annen har ujevne pupper. Kanskje du føler at det meste med deg er galt. Det er faktisk ganske så vanlig. Vi blir tross alt bombadert med bilder av «det perfekte». Men du skal vite at vi A L L E kjemper samme kamp. Kampen heter selvaksept. Noen dager er vi flinkere enn andre dager. Og sånn går nu dagan. Vi er alle i samme båt på vei mot samme destinasjon. Hvis ingen har fortalt deg det i dag så la oss si det klart og tydelig: du er normal, du er bra nok, og du kan klare hva enn du bestemmer deg for! 🦋🌈💛✨ #gcvalues
Read more
Fick vält ikull ca 100 panner galt idag<span class="emoji emoji1f609"></span> Det sköna vädret gör ju inte allt sämre 🤓 Tack för idag @adde.beng ...
Media Removed
Fick vält ikull ca 100 panner galt idag Det sköna vädret gör ju inte allt sämre 🤓 Tack för idag @adde.beng #Hedda Fick vält ikull ca 100 panner galt idag😉 Det sköna vädret gör ju inte allt sämre 🤓 Tack för idag @adde.beng #Hedda
🇳🇴: Hei! Videoen ble ikke lastet opp i går fordi det var noe som gikk galt, og derfor ville den ikke ...
Media Removed
🇳🇴: Hei! Videoen ble ikke lastet opp i går fordi det var noe som gikk galt, og derfor ville den ikke bli lagt ut Jeg skal prøve å få gjort det i kveld, men jeg kan ikke garantere noe ----------------------- 🇳🇴: Hei! Videoen ble ikke lastet opp i går fordi det var noe som gikk galt, og derfor ville den ikke bli lagt ut😁 Jeg skal prøve å få gjort det i kveld, men jeg kan ikke garantere noe💗
-----------------------
Sekundet det går galt <span class="emoji emoji1f602"></span> Alle mand i vandet #Asta
Media Removed
Sekundet det går galt Alle mand i vandet #Asta Sekundet det går galt 😂 Alle mand i vandet #Asta
Bagte denne dejlige kage med rabarber til eftermiddagskaffen i dag. Helt simpel og så med en god ...
Media Removed
Bagte denne dejlige kage med rabarber til eftermiddagskaffen i dag. Helt simpel og så med en god øko creme fraiche til - det går man altså bare aldrig galt i byen med 🏻 Bagte denne dejlige kage med rabarber til eftermiddagskaffen i dag. Helt simpel og så med en god øko creme fraiche til - det går man altså bare aldrig galt i byen med 🍰👌🏻
Man går aldrig galt i byen så længe det med ham her <span class="emoji emoji1f603"></span><span class="emoji emoji1f44d"></span> #drunk #bro #brotherfromanothermother #daisyerovervuderet ...
Media Removed
Man går aldrig galt i byen så længe det med ham her #drunk #bro #brotherfromanothermother #daisyerovervuderet #vihardetgodt #godaftenboysandgirls Man går aldrig galt i byen så længe det med ham her 😃👍 #drunk #bro #brotherfromanothermother #daisyerovervuderet #vihardetgodt #godaftenboysandgirls
Dagens frokost.. Let og lækkert! Det går aldrig galt med salat og pesto- 300 kcal #lchf #paleo #palæo #kur #livsstil #healthyliving #paleolife #vægttab #salat #calorielet
Media Removed
Dagens frokost.. Let og lækkert! Det går aldrig galt med salat og pesto- 300 kcal #lchf #paleo #palæo #kur #livsstil #healthyliving #paleolife #vægttab #salat #calorielet Dagens frokost.. Let og lækkert! Det går aldrig galt med salat og pesto- 300 kcal #lchf #paleo #palæo #kur #livsstil #healthyliving #paleolife #vægttab #salat #calorielet
Velkomstgave fra hotellet, det går de ikke helt galt i byen med. Samme dejlige værelse #ferieerlivet ...
Media Removed
Velkomstgave fra hotellet, det går de ikke helt galt i byen med. Samme dejlige værelse #ferieerlivet #feelswelcome Velkomstgave fra hotellet, det går de ikke helt galt i byen med. Samme dejlige værelse #ferieerlivet #feelswelcome
Lækkert vejr og lækre damer! Intet går galt i det her selskab <span class="emoji emoji1f44c"></span>🏼<span class="emoji emoji2764"></span>️ #alpedhuez #9graderogfuldsol ...
Media Removed
Lækkert vejr og lækre damer! Intet går galt i det her selskab 🏼️ #alpedhuez #9graderogfuldsol #slapperbare #Kattengemmersig #hunerher ⛷🏼️ #vimanglermolse @emmafalkjaer @sofielmichaelsen @katrinesamdal Lækkert vejr og lækre damer! Intet går galt i det her selskab 👌🏼❤️ #alpedhuez #9graderogfuldsol #slapperbare #Kattengemmersig #hunerher ⛷✌🏼️🐰 #vimanglermolse @emmafalkjaer @sofielmichaelsen @katrinesamdal
Ups, så gik det galt igen... Denne gang røg moren med på ballade... Homei leverede 2 flotte tatoveringer ...
Media Removed
Ups, så gik det galt igen... Denne gang røg moren med på ballade... Homei leverede 2 flotte tatoveringer hos @ironinktattoo #tattoo #ironandinktattoo #ink #inkedup #homeitattoos #sejmor #aldrigforgammel #Enyogårdbandit Ups, så gik det galt igen... Denne gang røg moren med på ballade... Homei leverede 2 flotte tatoveringer 👍 hos @ironinktattoo

#tattoo #ironandinktattoo #ink #inkedup #homeitattoos #sejmor #aldrigforgammel #Enyogårdbandit
Godt nytår allesammen, det går galt i århus i nat <span class="emoji emoji1f601"></span>
Media Removed
Godt nytår allesammen, det går galt i århus i nat Godt nytår allesammen, det går galt i århus i nat 😁
Karoline: "ej, hvor er det dumt med alle de turister der sidder yderst på klippen! Det går jo galt!" Kristina: ...
Media Removed
Karoline: "ej, hvor er det dumt med alle de turister der sidder yderst på klippen! Det går jo galt!" Kristina: "fuldstændig! Men jeg skal også derud og sidde" Karoline: "Så skal jeg også!!!" #2tosserpåtur Karoline: "ej, hvor er det dumt med alle de turister der sidder yderst på klippen! Det går jo galt!"
Kristina: "fuldstændig! Men jeg skal også derud og sidde"
Karoline: "Så skal jeg også!!!"
#2tosserpåtur
Hvad er der galt i at gå i stå, hvis man står et godt sted 🗯 Det var min taktik da Jacob sagde vi skulle ...
Media Removed
Hvad er der galt i at gå i stå, hvis man står et godt sted 🗯 Det var min taktik da Jacob sagde vi skulle klippe hæk i dag Lange arme i morgen.... men heller det end lange p..... #inredningsinspo #danskehjem #nordicdeco #nordicliving #nordicinterior #nordicdesign #nordichome #inspiremyinstagram #interior_delux #interior_design #interior_and_living #scandinavianhome #mynordicroom #mynordichome #boligliv #louispoulsen #scandinaviandesign #scandistyle #scandidecor #fritzhansen #inredning123 #altbauliebe #altbauwohnung #livingroominspo #danskerum #interiørmagasinet #inspirasjonsguidennorge #hem_inspiration #ukensinstagrammer #ukensprofil Hvad er der galt i at gå i stå, hvis man står et godt sted 🗯 Det var min taktik da Jacob sagde vi skulle klippe hæk i dag 😫Lange arme i morgen.... men heller det end lange p..... 😉#inredningsinspo #danskehjem #nordicdeco #nordicliving #nordicinterior #nordicdesign #nordichome #inspiremyinstagram #interior_delux #interior_design #interior_and_living #scandinavianhome #mynordicroom #mynordichome #boligliv #louispoulsen #scandinaviandesign #scandistyle #scandidecor #fritzhansen #inredning123 #altbauliebe #altbauwohnung #livingroominspo #danskerum #interiørmagasinet #inspirasjonsguidennorge #hem_inspiration #ukensinstagrammer #ukensprofil
@suspekt koncert igår var vild - sammen med det meste suspekte hold, så er det klart at det ikke går ...
Media Removed
@suspekt koncert igår var vild - sammen med det meste suspekte hold, så er det klart at det ikke går galt! 🤘🏼. Og nu tager jeg på juleferie til London - vi ses! 🤗🏼🌲🤶🏼 #altforsuspekt #vildungdom #juleferiemeefamilien @suspekt koncert igår var vild - sammen med det meste suspekte hold, så er det klart at det ikke går galt! 🤘🏼🎉😍. Og nu tager jeg på juleferie til London - vi ses! 😍🤗💞🎅🏼🌲🤶🏼🎉 #altforsuspekt #vildungdom #juleferiemeefamilien
...and then they lived happily ever after <span class="emoji emoji1f1fa1f1f8"></span><span class="emoji emoji1f48d"></span><span class="emoji emoji1f1ec1f1e7"></span> Ble inspirert av det britiske prinsebryllupet. ...
Media Removed
...and then they lived happily ever after Ble inspirert av det britiske prinsebryllupet. Det meste gikk galt da jeg lagde denne i går. Les om kremkatastrofer og få alle detaljene om bryllupsinspirert kake på krem.no nå . . . #royalwedding #meghanmarkle #princeharry #wedding ... ...and then they lived happily ever after 🇺🇸💍🇬🇧 Ble inspirert av det britiske prinsebryllupet. Det meste gikk galt da jeg lagde denne i går. Les om kremkatastrofer og få alle detaljene om bryllupsinspirert kake på krem.no nå .
.
.
#royalwedding #meghanmarkle #princeharry #wedding #cake #feedfeed @thefeedfeed #f52grams #kremno #levlandlig #godtno #yum #eeeats #cake #cakedecorating #epicurious #thekitchn #beautifulcusines #instacake #bonapetit #love #buzzfeedfood #gloobyfood #chefstalk #weddingcake #heresmyfood @food #tastemyrecipe #huffposttaste
Read more
Det går total galt når mor og lillesøster allernådigst får lov til at være med på en #musically 😬 #atjuu #pinligmor #millebothilde #augustaofelia Det går total galt når mor og lillesøster allernådigst får lov til at være med på en #musically 😂🙈😬😳😝 #atjuu #pinligmor #millebothilde #augustaofelia
TAKEOVER I går var vi ude og sejle på floden ved Niagara Falls. Det var en MEGA oplevelse og alle pengene værd. Vi sejlede fra den canadiske side med "The Hornblower". Det kostede 20 CAD, men var egentlig ikke galt for den oplevelse /Rasmus #niagarafalls #usarejsetips #thehornblower ... TAKEOVER I går var vi ude og sejle på floden ved Niagara Falls. Det var en MEGA oplevelse og alle pengene værd. Vi sejlede fra den canadiske side med "The Hornblower". Det kostede 20 CAD, men var egentlig ikke galt for den oplevelse 😊😉/Rasmus
#niagarafalls #usarejsetips #thehornblower #sevoresusa #canada #vismigditusa
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
www.usarejsetips.dk
Read more
Godaften sødeste IG’er <span class="emoji emoji1f49e"></span> Se lige to søde englebasser 😇 Lad jer ikke narre af smilet, hold op hvor ...
Media Removed
Godaften sødeste IG’er Se lige to søde englebasser 😇 Lad jer ikke narre af smilet, hold op hvor kan de være nogle djævler i tiden 😈.. Putningen herhjemme har de sidste tre dage taget en KRIG De har skreget og skreget, og vi har været magtesløse ! Det gør så ondt i hjertet I dag har dog været ... Godaften sødeste IG’er 💞
Se lige to søde englebasser 😇 Lad jer ikke narre af smilet, hold op hvor kan de være nogle djævler i tiden 😈.. Putningen herhjemme har de sidste tre dage taget en KRIG 😪 De har skreget og skreget, og vi har været magtesløse 😥! Det gør så ondt i hjertet 💔 I dag har dog været anderledes, de har kun fået en lur - og de kom i seng præcis kl. 19. Jeg ved ikke hvad der er galt med dem, måske det bare er varmen der driller ? 😫.....
Håber i har kunne være i varmen 💦 Vi synes det er alt for varmt 😂! Tak for tanken i dag sødeste @simone_baltersen 💕
_______________________________________________________
#AliceogLucas #tvillinger #tvilling #twins #twinmom #mom #mommy #voresbørn #twinningiswinning #kid #kids #kidsmood #kidsstyle #kidsfashion #kiddo #børn #familie #family #kærlighed #love
Read more
Med en yrende , liten flyskrekk, er jeg nå klar for avreise<span class="emoji emoji2600"></span>️ Foto: @eddiestrano Selv om vi skal ...
Media Removed
Med en yrende , liten flyskrekk, er jeg nå klar for avreise️ Foto: @eddiestrano Selv om vi skal tilbringe mye tid på Allinclusive og være bassengvakter, håper jeg på noen slike fine kvelder inne i fine Lindos Og skulle det gå galt på flyreisen, så har det vært herlig å være her inne sammen ... Med en yrende , liten flyskrekk, er jeg nå klar for avreise☀️
Foto: @eddiestrano Selv om vi skal tilbringe mye tid på Allinclusive og være bassengvakter, håper jeg på noen slike fine kvelder inne i fine Lindos💕 Og skulle det gå galt på flyreisen, så har det vært herlig å være her inne sammen med deg🤣(prøver å ta det med humor ja🤭🤷🏼‍♀️)
Klem fra Renate🌸

________________________________________
#travelblogger #traveller #travelgram #travelphotography #reiselyst #reiseblogger #reise #interior_delux #interiores #interiør #interior #inthesun #restaurant #dining #outdoordecor #outdoordesign #outdoorliving #summernights #summerlovin #summertime
Read more
Først og fremmest - beklager virkelig hvis I fik kaffen galt i halsen tidligere ved synet af min brystpumpe ...
Media Removed
Først og fremmest - beklager virkelig hvis I fik kaffen galt i halsen tidligere ved synet af min brystpumpe 🤷🏻‍♀️ Men det er altså lidt svært at dele meget andet, når det er min virkelighed pt + det er okay at ryste posen et par gange om året🥛 Vi nåede dog også en kort gåtur i optursvejret, som jeg ... Først og fremmest - beklager virkelig hvis I fik kaffen galt i halsen tidligere ved synet af min brystpumpe 🤷🏻‍♀️ Men det er altså lidt svært at dele meget andet, når det er min virkelighed pt + det er okay at ryste posen et par gange om året🥛📷 Vi nåede dog også en kort gåtur i optursvejret, som jeg ikke har været ude at nyde siden fredag formiddag 😱 #lejlighedskuller #desmåsejre #livetmedenbaby
Read more
Ja, jeg har også andet på end træningstøj ... sommetider <span class="emoji emoji1f606"></span> • Kender i det, når ens dag bare starter ...
Media Removed
Ja, jeg har også andet på end træningstøj ... sommetider • Kender i det, når ens dag bare starter ud på den dårligste måde uden nogen grund? Hvor alt bare går galt, og hvor kaffen nærmest virker modsat? 🤷🏼‍♀️ Sådan en morgen havde jeg i høj grad MEN. Så kan dagen også kun blive bedre - og det ... Ja, jeg har også andet på end træningstøj ... sommetider 😆

Kender i det, når ens dag bare starter ud på den dårligste måde uden nogen grund? Hvor alt bare går galt, og hvor kaffen nærmest virker modsat? 🤷🏼‍♀️ Sådan en morgen havde jeg i høj grad 😅 MEN. Så kan dagen også kun blive bedre - og det blev den heldigvis også 🌸
Nu skal jeg lige ind af døren og slappe en smule af inden @aagaard_physique og jeg smutter over og træner 🏋🏽‍♀️❤️

▫️ De fine smykker (øreringe og fingerringe) jeg bærer på billederne er fra @maimanniche_jewlscph / @jewlscph_aarhus 💍.
▫️ Neglene er som altid lavet af den bedste @manailsranders 💅🏼.
▫️ Blusen er fra H&M og bukser + taske er fra Pieces 💕
Read more
Det er aldrig helt nemt at få taget det perfekte julebillede, men alle de billeder der “gik galt”, ...
Media Removed
Det er aldrig helt nemt at få taget det perfekte julebillede, men alle de billeder der “gik galt”, fordi vi var ved at dø af grin over en ufotogen far, siger egentligt også meget mere om os som familie Det ene pæne billede vi fik taget, sagde ikke noget om hvor sjov en aften vi havde i går, hvorimod ... Det er aldrig helt nemt at få taget det perfekte julebillede, men alle de billeder der “gik galt”, fordi vi var ved at dø af grin over en ufotogen far, siger egentligt også meget mere om os som familie 🌟 Det ene pæne billede vi fik taget, sagde ikke noget om hvor sjov en aften vi havde i går, hvorimod det her billede afspejler præcis hvor stort mit julehjerte var ❤️ #denperfektefamilie #julehjerte
Read more
“Hey Anders prøv lige at tage et billede af mig i ble og spandex, hvor jeg ikke ligner en kæmpe nørd, ...
Media Removed
“Hey Anders prøv lige at tage et billede af mig i ble og spandex, hvor jeg ikke ligner en kæmpe nørd, der som den eneste ikke er på @roskildefestival og høre @eminem lige nu” .... jep, jeg har luftet min racer for første gang i år 🚴🏻‍♀️ For mig er cykelsporten ret intimiderende fordi der er så meget ... “Hey Anders prøv lige at tage et billede af mig i ble og spandex, hvor jeg ikke ligner en kæmpe nørd, der som den eneste ikke er på @roskildefestival og høre @eminem lige nu” .... jep, jeg har luftet min racer for første gang i år 🚴🏻‍♀️💨 For mig er cykelsporten ret intimiderende fordi der er så meget udstyr og fordi, at jeg har en enorm respekt for, hvor lidt der skal til for, at det går rigtig galt 🐥 Men efter en snak med Jonas fra @endurancesportdk i sidste uge, der i sin tid hjalp mig med at finde den rigtige cykel og lavede et bike fit, så den passede, så fik jeg blod på tanden, og idag fik jeg cyklet årets første 50k 💯 Det var en rolig tur, men det føltes fantastisk, og jeg har derfor overvejet, at lave nogle gratis fællesture med @endurancesportdk i efteråret for alle jer, der har lyst til at cykle med, og som måske også gerne vil lære lidt mere om, hvordan man skifter slange og gebærder sig på landevejene 💙 Tak for en hyggelig tur og stabil kameraføring @dontudse 📸
#argon18 #pasnormalstudios #poc #bike
Read more
Når det først går galt, gjør det verre 😈🧜🏽‍♀️ #glassblåsing #glassblowing #thosedays #fun #gjørdetbesteutavdet ...
Media Removed
Når det først går galt, gjør det verre 😈🧜🏽‍♀️ #glassblåsing #glassblowing #thosedays #fun #gjørdetbesteutavdet #blelittfancy Når det først går galt, gjør det verre 😈🧜🏽‍♀️ #glassblåsing #glassblowing #thosedays #fun #gjørdetbesteutavdet #blelittfancy
 #Isskraberen handler om børns beskyttertrang og at blive overvældet af stærke følelser. Jacob ...
Media Removed
#Isskraberen handler om børns beskyttertrang og at blive overvældet af stærke følelser. Jacob går i panik fordi hans mor er længe væk og han forestiller sig alt det der kan gå galt med lillebroren som han pludselig skal passe på. Hans følelser overvælder ham og han bliver utrolig ked af det. ... #Isskraberen handler om børns beskyttertrang og at blive overvældet af stærke følelser. Jacob går i panik fordi hans mor er længe væk og han forestiller sig alt det der kan gå galt med lillebroren som han pludselig skal passe på. Hans følelser overvælder ham og han bliver utrolig ked af det. Da mor kommer tilbage synes han selv at hans voldsomme reaktion var for meget - og kommer til at lyve, så hans lillebror får skæld ud og får taget sit legetøj. Og så får Jacob ondt i maven. Men heldigvis kan han trøste lillebror igen.
Det er en rigtig fin fortælling til at tale med barnet om de voldsomme følelser og at det er helt okay at blive rigtig ked af det og at man skal tale om det. Har barnet selv oplevet at blive rigtig bange og ked af det? Hvad gjorde det? 
Barnet behøver ikke have en søskende, men det er et fint udgangspunkt hvis de har. Bogen kan sagtens bruges til at tale generelt om følelser og i særdeleshed at være ked af det og bagefter føle sig fjollet, fordi man føler at man overdrev. Men der er ikke noget fjollet i situationen og det er en vigtig dialog at have med børnene.
Bogen er ret teksttung og derfor er den bedst til større børn fra ca. 5 år. 📚
#forlageteksistensen #jacobriewe #bogsnak #børnogbøger #billedbøger #simonvæth #eksistensen #højtlæsningforlivet
Read more
Blød er jeg måske, men mit selvværd er højere nu, end når jeg kæmper mig ned i en vægt, som jeg har svært ...
Media Removed
Blød er jeg måske, men mit selvværd er højere nu, end når jeg kæmper mig ned i en vægt, som jeg har svært ved at holde i mere en 2 uger.. Kroppen er en smuk ting, som jeg lærer at elske ligegyldigt hvad! Jeg har efterhånden lært at et vidst slags udseende ikke kan skabe lykke, men nærmest bare endnu ... Blød er jeg måske, men mit selvværd er højere nu, end når jeg kæmper mig ned i en vægt, som jeg har svært ved at holde i mere en 2 uger.. Kroppen er en smuk ting, som jeg lærer at elske ligegyldigt hvad! Jeg har efterhånden lært at et vidst slags udseende ikke kan skabe lykke, men nærmest bare endnu mere stress.. Sådan er det i hvert fald hos mig!
Jeg elsker kroppe, og har aldrig gået op i sixpack og veins hos andre, ligegyldigt hvor trænet jeg selv var, og når det er sagt er der intet galt i det, og jeg kan sagtens se det tiltrækkende ved det, men det jeg tror på, er at det er det indre der tæller, og at det er det der gør os smukke og tiltrækkende som mennesker. Kroppen i sig selv er bare et hyldester, som vi er heldige nok til at kunne bo i, hvis det giver mening? Dine strækmærker, ar, rynker, farver (på/i øjne, hud, kønsdel, nipples, hår mm.), kropsbehåringer og resten af dig fortæller en unik historie, og det syntes jeg er noget at fejre!
Jeg har slet ikke noget imod at vise alle dele af mig frem (noget er måske bare ikke forbeholdt nettet, for mig personligt), fordi at jeg ikke syntes at kroppen er noget vi behøver være så blufærdige over! At nogle (fx) Instagram profiler vælger at vise alle dele af dem frem, på så naturlige måder.. Det hylder jeg med stor respekt! Jeg forstår udemærket godt, hvorfor mange er så blufærdige og har forståelse for de som nemt dømmer folk der viser hud, fordi at det er sådan vi er blevet oplært (for det meste). Jeg, som person, har bare en meget large tankegang og rummer alles behov og personligheder, så derfor har jeg nemt ved at dele så meget af mig selv både personligt og krops mæssigt. Jeg vælger ikke at dele mine bryster (som et eksempel) fordi jeg personligt ser mine som noget, jeg kun vil dele med en partner jeg er intim med, men jeg elsker at se, når andre inderligt gerne vil dele deres! Jeg syntes det er så sejt, og det giver en større sikkerhed i en selv, når man ser at andre også kan se sådan ud!
(Fortsætter i kommentar)
Read more
Hvis han var en emoji 🤕<span class="emoji emoji1f649"></span> Når man er en vildbasse, så går det jo også galt indimellem - især når man kun ...
Media Removed
Hvis han var en emoji 🤕 Når man er en vildbasse, så går det jo også galt indimellem - især når man kun tager fra med ansigtet! For fa'en Victor. Selvom jeg er vant til at han slår sig og jeg ved det hører med i børne-gamet, gjorde det altså avs i mit mor-hjerte da jeg så hans ansigt da jeg hentede ham ... Hvis han var en emoji 🤕🙉 Når man er en vildbasse, så går det jo også galt indimellem - især når man kun tager fra med ansigtet! For fa'en Victor. Selvom jeg er vant til at han slår sig og jeg ved det hører med i børne-gamet, gjorde det altså avs i mit mor-hjerte da jeg så hans ansigt da jeg hentede ham i vuggeren i dag. Så han fik lov til at 'time ud' med 'tratooooor' på YouTube da vi kom hjem. Når man er så aktiv som han er og er på hele tiden, så er det en god løsning indimellem. I hvert fald hos os - og endelig gider han! 😌 #Victorballademager
Read more
 #morgenmad #skyr #frugt min morgen starter stort set altid fornuftigt, jeg syntes det er nemmeste ...
Media Removed
#morgenmad #skyr #frugt min morgen starter stort set altid fornuftigt, jeg syntes det er nemmeste at være målrettet om morgenen. Så går det som regel altid galt midt på dagen. :-( #morgenmad #skyr #frugt min morgen starter stort set altid fornuftigt, jeg syntes det er nemmeste at være målrettet om morgenen. Så går det som regel altid galt midt på dagen. :-(
Og her kommer femte del <span class="emoji emoji1f343"></span> I lang tid sidder vi bare uden at sige noget. Jeg kan ikke tage mig sammen ...
Media Removed
Og her kommer femte del I lang tid sidder vi bare uden at sige noget. Jeg kan ikke tage mig sammen til at sige, hvad Mark har gjort. Jeg er bange for, at Siw vil sige det, jeg frygter. ”Hvad er der galt? ” spørger hun blidt. Igen kan jeg mærke tårerne begynde at presse på. Lorte tårer. Jeg plejer ... Og her kommer femte del 🍃
I lang tid sidder vi bare uden at sige noget. Jeg kan ikke tage mig sammen til at sige, hvad Mark har gjort. Jeg er bange for, at Siw vil sige det, jeg frygter. ”Hvad er der galt? ” spørger hun blidt. Igen kan jeg mærke tårerne begynde at presse på. Lorte tårer. Jeg plejer ellers ikke at være typen, der hele tiden græder, men sådan er det åbenbart ikke lige nu. ”Det er Mark” får jeg fremstammet. ”Han. Han. Han gjorde noget ved mig i går, som jeg ikke kunne lide. Noget jeg ikke havde lyst til. ” Jeg ser væk. Ved egentlig godt hvad jeg skal gøre. ”Jeg elsker ham bare så højt. ” Siw sætter sig over ved siden af mig og giver mig et kram. Hun ved altid, hvad hun skal gøre. ”Lille skat da. Du ved godt, hvad du skal gøre. Du ved godt, hvad det eneste rigtige er. Men jeg ved godt, at det er svært. Jeg ved godt at du elsker ham. ” I lang tid sidder vi igen uden at sige noget. ”Livet er bare sådan noget lort nogle gange” siger hun til sidst.
Håber i kunne lide det!! 🍃 #KlarasLiv
Read more
<span class="emoji emoji1f31f"></span>Tiden er det eneste i denne verden vi aldrig kan få igen, vi kan ikke købe mere af den ligemeget hvor ...
Media Removed
Tiden er det eneste i denne verden vi aldrig kan få igen, vi kan ikke købe mere af den ligemeget hvor mange penge vi så har. Så bruger du din tid fornuftigt? Sætter du pris på nutiden eller tænker du altid ud i fremtiden ? Er du i vente position til lykke, venter på at nogle ting i dit liv ændre sig ... 🌟Tiden er det eneste i denne verden vi aldrig kan få igen, vi kan ikke købe mere af den ligemeget hvor mange penge vi så har. Så bruger du din tid fornuftigt? Sætter du pris på nutiden eller tænker du altid ud i fremtiden ? Er du i vente position til lykke, venter på at nogle ting i dit liv ændre sig før du er glad? .... men Intet ændre sig før du selv ændre det ! - Jeg oplever tit kvinder venter på den måde at de siger - “når jeg har tabt 5 kg er jeg glad”.... betyder der virkelig at de kun kan nyde livet når de har opnået et mål? Der er ikke noget i vejen med at have mål, tværtimod - uden mål vil man aldrig opleve succes, udvikling som menneske, erfaring og vejen derhen kan være hård, - hvis der var let ville alle gøre det jo og værdien ville ikke være den samme. ☝🏻Men der er noget galt i at udsætte sine mål, vente til det bliver mandag eller “det rette tidspunkt kommer”. Tiden er dyrebar og livet er for kort til at være middelmådig tilfreds, kom i sving og gå efter det du ønsker, start vejen hen til der hvor du gerne vil være, der er ingen undskyldning som er god nok til at udskyde for du spilder din tid - vejen derhen kan også være lang, men du skal starte et sted og det we altså NU! Venter du på et mirakel eller at tiden er rigtig vil du vente for evigt og blot udsætte din egen glæde og udvikling. Du vil leve dit liv på stand-by ... har du virkelig råd til at misbruge din tid på den måde? Brug nu tiden fornuftigt! Brug tiden på at være glad, brug den til at udvikle dig, nyde de mennesker du har kær, nyde de små ting her i livet - for det øjeblik LIGE nu, det øjeblik du sidder og læser dette - det kommer aldrig igen. Brug din energi på det som gør dig glad eller invester tiden i det som vil gøre dig glad, brug aldrig tiden på negativitet og dårlig karma, brug aldrig energi på at brokke dig over andres dårlige adfærd- pyt, du har kun ansvar for dig selv og lad de sure være sure❤️ mit liv er for kort til at høre på brok - er du utilfreds med noget, så er det bare at komme i gang og vende skuden 😘 jeg hepper på alle som har viljen og motivationen til at ændre ting de er utilfreds med, for hvis vi vil det nok så kan vi alt !!!! Jeg tror på dig 💓
Read more
Klæder skaber folk, det er der helt sikkert noget om. Overfladisk vil mange mene, hvilket jeg til ...
Media Removed
Klæder skaber folk, det er der helt sikkert noget om. Overfladisk vil mange mene, hvilket jeg til dels også synes! Hvis det fylder for meget vel at mærke og der samtidig er lidt for hult på indersiden. Min egen erfaring er, at som med alt andet når vi vender snuden indad og finder frem til eller ... Klæder skaber folk, det er der helt sikkert noget om. Overfladisk vil mange mene, hvilket jeg til dels også synes! Hvis det fylder for meget vel at mærke og der samtidig er lidt for hult på indersiden.
Min egen erfaring er, at som med alt andet når vi vender snuden indad og finder frem til eller tilbage til hvem vi virkelig er inderst inde, så bliver det også helt simpelt og naturligt at navigere i det ydre. Jeg synes også det hører med til at være selvopretholdende, at gøre noget ud af sig selv og se sig selv i spejlet inden man går ud af døren og spørge ‘vil jeg gerne møde mig ude i verden?’ Både hvad angår hvem vi er som menneske, vores energi, hvad vi udstråler, vores værdier og hvordan vi præsenterer os selv. Mit eget svar er HELL YEAH! Og når man ved man har noget at byde ind med, kan lide sig selv og er et godt menneske, så er det ikke en skid overfladisk at gøre noget ud af sit ydre og gå op i hvad man iklæder sig, når man går ud i verden.
Det hele har en sammenhæng, tro på det og vi mennesker har alle dage været forfængelige, på den ene og anden måde, det er der intet galt i. Selvom flere i dag gør mere ud af at vise hvor ‘grim’ man kan være og hvor ligegyldigt det er med det ydre. Og selvfølgelig skal vi alle også bare have fedtet hår og gå i joggingbukser indimellem. Men det gør de fleste normale mennesker og det ved vi godt er helt fint. Jeg lever selv flere dage om ugen i spandex, stinker fælt og med sveden dryppende ned af mig. Det er vigtigt for mig at have det ‘rum’ hvor jeg bare tonser igennem og er totalt ligeglad med mig selv, som en anden urkvinde.
Men jeg elsker også at gøre noget ud af mig selv og hånden på hjertet, jeg gør det for MIG og ikke for andres skyld. Ligesom jeg klæder mig i det jeg har det hamrende godt i og som matcher min personlighed og så tænker jeg ikke mere over det, når jeg går ud af døren. Fordi JEG det meste af tiden har det pisse godt i dét og indeni. Hvis jeg gjorde det for andre og for at få anerkendelse faldt det til jorden på et split sekund. FORTSÆTTES NEDENFOR👇🏾
Read more
Er du ikke redd for noe du, da? Fearless? Jo, Anja er redd hun også. Det tror jeg alle er i blant. Det ...
Media Removed
Er du ikke redd for noe du, da? Fearless? Jo, Anja er redd hun også. Det tror jeg alle er i blant. Det går like fullt an å øve seg på å ikke la frykten stå i veien for å ta valg som er bra for deg eller forhindre deg i å gjøre noe du har inderlig lyst til å gjøre. Være bevisst på at det ikke er noe galt i å være ... Er du ikke redd for noe du, da? Fearless?
Jo, Anja er redd hun også. Det tror jeg alle er i blant. Det går like fullt an å øve seg på å ikke la frykten stå i veien for å ta valg som er bra for deg eller forhindre deg i å gjøre noe du har inderlig lyst til å gjøre. Være bevisst på at det ikke er noe galt i å være redd. Det går an å utforske om det er mulig å gjennomføre selv om det kjennes skummelt. Hvis du har lyst til det.
Mio heter Mio inspirert av Astrid Lindgrens «Mio min Mio» som handler om å være modig selv om du er litt redd. Fordi det krevde mot å bli mamma første gang. Vi visste jo definitivt ikke hvordan vi ville klare oss i denne nye rollen. Kanskje den viktigste og mest krevende jobben som finnes. Å være forelder. Forsøke å bidra til at et lite menneske skal få et godt utgangspunkt til å leve sitt liv.
Det er i grunn ganske heftig å forsøke å lære gutta at det er helt ok å feile. Forsøke å få barna til å forstå at man gjerne på øve seg veldig lenge før noe begynner å føles trygt. Jeg sa til Mio og venninnen hans en morgen før skolen er at jeg tror noe av det smarteste man kan gjøre her i livet er å minne seg selv på (så ofte som mulig) at det i grunn ikke er så farlig om noen ler av deg. Det er alltid en risk for at noen vil gjøre det. Om jeg blir god til å minne meg selv på at det ikke trenger å påvirke meg negativt så er det en rimelig kul «superpower» å ha i ermet. Gjett om det er bevisstgjørende å stå å si disse tingene til kidsa.
Det er jo ikke noe man nødvendigvis mestrer på et blunk. Jeg gjør i alle fall ikke det til enhver tid selv om jeg har trent en stund. Likevel kjenner jeg at jeg har trent nok på det til at jeg i stor grad følger hjertet mitt når jeg tar valg. Det innebærer at jeg har fått noen ekstremt fine opplevelser og møtt fantastiske mennesker. Det koster definitivt i blant og er krevende å våge. I perioder lever jeg kun i den trygge sonen og utfordrer ikke noe som helst. Andre ganger er jeg modig å trøkker til selv om kjenner at pulsen er høy, svetten siler under armene og grunnen kjennes ustø.
Det er å være menneske. Å føle. Kjenne. Frykte. Våge. Hele spekteret.
#doitafraid?
Read more
So this was fun🤰🏻TUSIND TAK for alle jeres meget søde og kærlige beskeder🏻️ Det alt for galt og gør mig meget glad️ Thank you so much for your kind og loving messages🏻 Makes me so happy️ #announcingpregnancy #preggo #natholdet #happiestweightgaininmylife So this was fun🤰👼🏻TUSIND TAK for alle jeres meget søde og kærlige beskeder🙏🏻❤️ Det alt for galt og gør mig meget glad❤️ Thank you so much for your kind og loving messages🙏🏻 Makes me so happy❤️ #announcingpregnancy #preggo #natholdet #happiestweightgaininmylife
MCS-crew mistolker ord og uttrykk. Her går det galt for Carl Erik, når Harald ber om en pekepinn.. #flaut #bokstaveligtalt #facepalm #erremulig #mcscrew #mcsharald #mcscarlerik MCS-crew mistolker ord og uttrykk. Her går det galt for Carl Erik, når Harald ber om en pekepinn.. #flaut #bokstaveligtalt #facepalm #erremulig #mcscrew #mcsharald #mcscarlerik
Jeff og Hannah blev gift i går, det var en fest, og vi prøvede ihærdigt at få et godt billede af os alle.. ...
Media Removed
Jeff og Hannah blev gift i går, det var en fest, og vi prøvede ihærdigt at få et godt billede af os alle.. men gruppebilleder er tilsyneladende dømte til at gå galt i drejerfamilien. ️ #ingenkiggerpådetsammekamera #påsammetid #blitzenvirkerikke #typiskdrejer Jeff og Hannah blev gift i går, det var en fest, og vi prøvede ihærdigt at få et godt billede af os alle.. men gruppebilleder er tilsyneladende dømte til at gå galt i drejerfamilien. ❤️❤️❤️ #ingenkiggerpådetsammekamera #påsammetid #blitzenvirkerikke #typiskdrejer
På fredag går det lige så galt som det gjorde denne aften <span class="emoji emoji1f602"></span> #pigerne #debedste #glimtiøjet #partyyy
Media Removed
På fredag går det lige så galt som det gjorde denne aften #pigerne #debedste #glimtiøjet #partyyy På fredag går det lige så galt som det gjorde denne aften 😂 #pigerne #debedste #glimtiøjet #partyyy
Dælme spændende fiskeri her i november-mørket, og her til aften, var det stille som en sommernat, ...
Media Removed
Dælme spændende fiskeri her i november-mørket, og her til aften, var det stille som en sommernat, bare koldere og mørkere.️🌚 Med @karl_fishing som guide går det aldrig helt galt...️ #pikefishing #geddefiskeri #inthedark #catchandrelease for the future... Dælme spændende fiskeri her i november-mørket, og her til aften, var det stille som en sommernat, bare koldere og mørkere.❄️🌚😌 Med @karl_fishing som guide går det aldrig helt galt...✌️ #pikefishing #geddefiskeri #inthedark #catchandrelease for the future...
Mange af jer har undret jer over, hvorfor jeg ikke poster bikini billeder på min Instagram. Jeg er ...
Media Removed
Mange af jer har undret jer over, hvorfor jeg ikke poster bikini billeder på min Instagram. Jeg er hverken flov over eller utilfreds med min krop. Jeg har bare ikke lyst til, at poste billeder af min krop. Det betyder selvfølgelig ikke, at jeg ser noget galt i at andre gør det - det er bare ikke ... Mange af jer har undret jer over, hvorfor jeg ikke poster bikini billeder på min Instagram. Jeg er hverken flov over eller utilfreds med min krop. Jeg har bare ikke lyst til, at poste billeder af min krop. Det betyder selvfølgelig ikke, at jeg ser noget galt i at andre gør det - det er bare ikke for mig. Jeg kunne dog ikke lade være, med at poste det her billede, for jeg synes det er mega godt hehe! #summervibes
Read more
Jeg tog for noget tid siden en beslutning om at sælge stort set alt mit musselmalede stel og dermed ...
Media Removed
Jeg tog for noget tid siden en beslutning om at sælge stort set alt mit musselmalede stel og dermed 'sende det videre', som man netop kan med sådan et tidsløst design. På mange måder har den seneste tid været en vigtig proces for mig og har sat mange ting i et helt anderledes perspektiv, i takt ... Jeg tog for noget tid siden en beslutning om at sælge stort set alt mit musselmalede stel og dermed 'sende det videre', som man netop kan med sådan et tidsløst design. På mange måder har den seneste tid været en vigtig proces for mig og har sat mange ting i et helt anderledes perspektiv, i takt med, at roen har taget bo i mig.
For mange er det bare en udskiftning af stel, men for mig er det en hel del mere. Jeg føler mig nemlig ikke længere bundet af anerkendelse og 'status', som man vel godt kan kalde det, når man følger andres spor. Ikke dermed sagt, at det er galt at gøre - eller at det er hvad alle der samler på musselmalet gør, men det var situationen for mig. Nu handler det istedet om at se mig omkring på egen hånd, fralægge mig lidt af de støttende inspirationskilder og mærke efter hvad der gør mig glad - og det indebærer åbenbart tallerkner fra IKEA og de fineste skåle fra Søstrene Grene. Jeg er i hvert fald helt tosset med det 👐🏻
.
.
#home #kitchen #kitchenware #ikea #ikeadanmark #søstrenegrene #borddækning #mitstel #service #homeinspiration #romantic
Read more
Hejsa piger <span class="emoji emoji1f42f"></span><span class="emoji emoji1f495"></span> Måske har du noget tøj som du ikke bruger, selvom det er i fin stand? Eller måske har ...
Media Removed
Hejsa piger Måske har du noget tøj som du ikke bruger, selvom det er i fin stand? Eller måske har du noget tøj du ikke kan passe som der heller ikke er noget galt med længere ? Så arranger en bytte-tøj-dag med 3-5 af dine veninder! Men hvordan er det lige man gør det? Ja, det kan du læse her - - 1. ... Hejsa piger 🐯💕 Måske har du noget tøj som du ikke bruger, selvom det er i fin stand? Eller måske har du noget tøj du ikke kan passe som der heller ikke er noget galt med længere 💗? Så arranger en bytte-tøj-dag med 3-5 af dine veninder! Men hvordan er det lige man gør det? Ja, det kan du læse her 👇
-
-
1. Find alt det tøj du gerne vil bytte frem
-
2. Aftal hvor i skal mødes og hvilken dag
-
3. Læg alt jeres tøj frem så alle kan se tøjet
-
4. Tag et stykke tøj af gangen, og hør hvem der er interesseret og hvad de vil bytte med
-
5. Hende der ejer tøjet må selv bestemme hvad hun vil bytte med
-
-
#pigetipsdkveninder
-
Håber i kunne bruge det 😽💗
Read more
<span class="emoji emoji1f49b"></span>GARMENT PROJECT SNEAKERS<span class="emoji emoji1f49b"></span> - med denne Vibram sål er du ikke gået helt galt i byen, når det drejer ...
Media Removed
GARMENT PROJECT SNEAKERS - med denne Vibram sål er du ikke gået helt galt i byen, når det drejer sig om kvalitet. @garmentproject . . . #vibramsole #garmentproject #yellowsneakers #qnts #qntsvibes #qntswebshop #newseason 💛GARMENT PROJECT SNEAKERS💛
- med denne Vibram sål er du ikke gået helt galt i byen, når det drejer sig om kvalitet.
@garmentproject .
.
.
#vibramsole #garmentproject #yellowsneakers #qnts #qntsvibes #qntswebshop #newseason
Successhistorie fra PT Gintare og Katja <span class="emoji emoji1f4aa"></span>🏻 • <span class="emoji emoji1f525"></span>-10,2kg på de sidste 3 måneder!<span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji2764"></span>️ Et shoutout ...
Media Removed
Successhistorie fra PT Gintare og Katja 🏻 • -10,2kg på de sidste 3 måneder!️ Et shoutout til min seje fit-pige ...!! Læs Katja’s historie her: 🏻 • “Jeg er så glad i øjeblikket 🤩🏻 Her får i en lille historie: Jeg startede i 2016 med at smide 30 kg, og holdt nogenlunde vægten året ... Successhistorie fra PT Gintare og Katja 💪🏻

🔥-10,2kg på de sidste 3 måneder!🔥❤️
Et shoutout til min seje fit-pige ...!! Læs Katja’s historie her: 😍😭🏆👇🏻

“Jeg er så glad i øjeblikket 😍🤩🙏🏻 Her får i en lille historie:
Jeg startede i 2016 med at smide 30 kg, og holdt nogenlunde vægten året ud, men i 2017 havde jeg JoJo vægt, og kæmpede en kamp for at skulle fortsætte med at tabe mig, men jeg endte faktisk med at miste mig selv lidt i 2017.. Jeg tog 10 kg på i det år, og i slutningen af 2017, som jeg har nævnt før, så skulle jeg flytte og bo i genhusning og så gik det helt galt 😩
Røg ud af mine rutiner og komfortzone og tog yderligere på.. Starten af 2018 stod jeg på vægten, og jeg var blevet 3’cifret igen😪 Jeg blev så ked af det, og fik en snak med den skønne @giliute_fitness 🙏🏻 Så startede vi missionen BACK ON TRACK for cirka 3 måneder siden 🙏🏻 Jeg skulle begynde at tracke min mad, min vægt, mine cm diverse steder og gå efter et mål på vægten, så jeg fik tingene i “kasser”😀 og det viste sig at virke... Jeg begyndte at tabe mig stille og roligt, begyndte pludselig at lægge mærke til, hvad jeg egentlig propper i hovedet og det har udviklet sig til minus 10,2 kg på vægten, på de sidste 3 måneder 😍 og jeg er stadig igang med min mission ❤️🙏🏻 Det er én af årsagerne til, at jeg er så glad 😍 De andre årsager er, at jeg kan mærke at min krop elsker det, jeg har det godt, sover bedre, har meget mere overskud i hverdagen, er blevet mindre, kan passe mit lækre tøj igen, jeg har fået mere selvtillid og jeg stråler 🙏🏻❤️😍🤩 Mine følelser er ofte en stor årsag til, at jeg ikke har kunne styrer min livsstilsændring, vægten gik op og ned hele tiden, da jeg spiste sundt og usundt skiftevis hver dag, så jeg har også haft stor fokus på, at fortælle mig selv; DU KAN GODT KATJA❤️ GIV IKKE OP❤️
- the end ❤️”

Jeg, som Katja’s coach, må tilføje - selvfølgelig kan hun godt og hun vil nå alle hendes mål 🏆Hun har allerede gjort så meget, smidt hendes gamle vaner ud, glemt om diæt - men ændret hendes livsstil ❤️

Giv Katja et Kæmpe Like!! Hun fortjener det!! 🏆

FB: Gintarė Giliūtė - Online Coach, Personlig Træner , @giliute_fitness •
@loadedgym #loadedgym
Read more
Når tingene er tunge, triste og uoverskuelige, så er det vigtigt at huske på hvor langt man er kommet. ...
Media Removed
Når tingene er tunge, triste og uoverskuelige, så er det vigtigt at huske på hvor langt man er kommet. Sådan har jeg det pt. Alt er galt, der er hele tiden noget negativt, stress, modgang og plus på vægten. Jeg er kommet langt. Rigtig langt. Både mht. min vægt, men også mht. jagten for et bedre ... Når tingene er tunge, triste og uoverskuelige, så er det vigtigt at huske på hvor langt man er kommet. Sådan har jeg det pt. Alt er galt, der er hele tiden noget negativt, stress, modgang og plus på vægten.
Jeg er kommet langt. Rigtig langt. Både mht. min vægt, men også mht. jagten for et bedre og stærkere jeg. Men lige nu er jeg det ikk. Faktisk har jeg en ordentlig nedtur, en masse ting blandet med at jeg har nået mit mål om -30 kilo.
Efter mit første mål på -18,5 kilo, fik jeg også en kæmpe nedtur, der var så bare ikk så meget andet lort, som der er nu. Måske er det bare sådan det er. At når man når i mål med noget, så kan man ikk rigtig finde ud af det mere og man ved ikk hvordan man skal forholde sig.
Jeg er i tvivl om mine holdninger, i tvivl om hvem Camilla er, og hvad fremtiden for mig skal bringe og bruges til. Jeg vil så gerne have det hele giver mening. Og det gør det ikk pt. Min selvtillid er helt i bund. Utrolig man kan gå fra 🔝 til at klaske hovedet imod jorden og tvivle på alt.
Aldrig har udsagnet "højt at flyve, dybt at falde" givet mere mening.
Billederne her trøster mig lidt. Det er ikk kun kiloene jeg kan se forskel på, mit blik er også forandret!
#selvtillid #jegkanogjegvil #hyphyptykke #motivation #vægttab #oppåhestenigen #dukan #sense #vægttabsrejse #vægt #fed #normal #nedtur #foranding #forandringfryder #jegnåededet #træt #transformation #detgårnok #detskaldet #personligudvikling #jagtenpåetbedrejeg #retryggen
Read more
En af de ting som jeg mindst bryder mig om, er følelsen af at være udkørt. Jeg tror at det bunder i, at ...
Media Removed
En af de ting som jeg mindst bryder mig om, er følelsen af at være udkørt. Jeg tror at det bunder i, at jeg tidligere ofte var det. Og for at klare mig igennem endnu en arbejdsdag, fyldte jeg godt med kaffe, sukker og energidrikke på... og det føltes bare på ingen måder ret selvkærligt... At presse ... En af de ting som jeg mindst bryder mig om, er følelsen af at være udkørt. Jeg tror at det bunder i, at jeg tidligere ofte var det. Og for at klare mig igennem endnu en arbejdsdag, fyldte jeg godt med kaffe, sukker og energidrikke på... og det føltes bare på ingen måder ret selvkærligt...
At presse sig selv til det yderste, vil bare aldrig føles godt i længden. Og både kroppen og psyken betaler en høj pris...
⠀⠀⠀⠀⠀
Derfor er det virkelig et af de områder jeg værner om nu; min energi.
⠀⠀⠀⠀⠀
Og det er faktisk ret sjældent at jeg føler mig udkørt nu. Naturligvis bliver jeg træt engang imellem, det gør vi alle. Det er naturligt.
Men min energi er langt de fleste dage høj nok til, at jeg vågner frisk om morgenen, nyder min træning, glæder mig til at arbejde, har overskud til lange gåture, at være nærværende med min mand, lave sund mad og ikke falde i sukkerfælden hver eftermiddag eller aften (som tidligere...) og kun være i stand til at være zombie foran tv’et (Ikke at det er noget galt i at se tv engang imellem. Det er bare ærgerligt hvis det er det eneste vi kan overkomme *hver* aften...).
⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg deler hvordan jeg opretter en høj energi, på mail senere i dag, og hvordan du skønne sjæl, kan gøre det samme ♡
⠀⠀⠀⠀⠀
Tjek din indbakke senere i dag.
Er du ikke tilmeldt min mail-liste endnu, hvor jeg deler endnu mere end jeg deler her og på Facebook, er du hjertelig velkommen til at tilmelde dig helt gratis og uforpligtende.
Tilmeld dig på →KarolinaKærsner.dk ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➤ ➤ ➤ Link i profil @Karolina_Kaersner
⠀⠀⠀⠀⠀
Skøn dag til dig ♡
~ Karolina Kærsner
___________________________________
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg hjælper dig til at skabe en krop & et liv du elsker!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
K A R O L I N A K Æ R S N E R . D K
Read more
 #BRYDTABUET Det at aborter er stærkt tabuiseret - hvilket jeg gerne vil gøre mit for at bryde. ...
Media Removed
#BRYDTABUET Det at aborter er stærkt tabuiseret - hvilket jeg gerne vil gøre mit for at bryde. Vi har formået at score hattrick i antal aborter i det seneste halve år - en hattrick vi hellere end gerne havde været foruden. Det at aborter er utrolig smertefuldt - især når det gentager sig. ... #BRYDTABUET

Det at aborter er stærkt tabuiseret - hvilket jeg gerne vil gøre mit for at bryde.
Vi har formået at score hattrick i antal aborter i det seneste halve år - en hattrick vi hellere end gerne havde været foruden.

Det at aborter er utrolig smertefuldt - især når det gentager sig. Drømmen, håbet og troen svinder mere og mere for hver gang illusionen om vores familie på 4 brister.

Vi har oplevet at det kan være svært for omverden at forstå hvad man præcist gennemgår - for det er jo stadig tidligt i graviditeten! “Man” har vel ikke nået at få et bånd til “barnet” endnu, hvis man mister inden uge 12? Her kan jeg så bare sige, JO det har man. Forestillingerne om familien er allerede igang fra du tester positivt. Vi har fået mange kommentarer i forløbet om at vi “bare må op på hesten igen”, “at vi skal tænke mindre over det, og så lykkedes det pludseligt”, “Husk nu bare at nyde det I har og vær’ tilfreds med det”. Alle kommentarerne har været velmenende - men ikke noget vi kan bruge til noget. Istedet kan det nogle gange føles lidt negligerende og som om ens følelser ikke bliver taget alvorligt.

Der er en kæmpe skam og skyldfølelse forbundet med at abortere - især når det sker flere gange. For mig er det utroligt svært, netop fordi det højst sandsynligt er noget ved mig, der gør at jeg afstøder fosteret tidligt. Efter man har aboteret 3 gange bliver man henvist til udredning - hvilket er noget jeg ser frem til. I denne udredning håber jeg også at man kan føle sig mindre alene og måske møde andre der har oplevet det samme. Netop fordi det er så tabuiseret er der ingen der rigtigt deler deres tab - heller ikke med deres tætteste.
Rundt omkring myldrer det med gravide og babyer - hvilket jeg under dem og er glad på deres vegne, men samtidig er det også en konstant påmindelse om det man selv drømmer om.
Inden længe når vi terminsdatoen på vores første abort som desværre gik til i uge 11. 28 september skulle Fleur være blevet storesøster - dengang det gik galt holdte vi hinanden oppe på at det sikkert var grundet en kromosom fejl og at vi håbede at jeg kunne nå at blive gravid inden vi nåede terminsdagen. Læs sidste del i kommentarfeltet👇🏻 #abort #pcos
Read more
Jeg skulle etter planen reise på backpacking i februar. Det har jeg sagt til veldig mange og det er ...
Media Removed
Jeg skulle etter planen reise på backpacking i februar. Det har jeg sagt til veldig mange og det er også grunnen til at jeg skriver det her. Det er så vanskelig å forklare. Jeg fikk bare aldri bestilt de billettene. Jeg klarte det ikke. Jeg ville det ikke. Og det er så frustrerende for i over ett ... Jeg skulle etter planen reise på backpacking i februar. Det har jeg sagt til veldig mange og det er også grunnen til at jeg skriver det her. Det er så vanskelig å forklare. Jeg fikk bare aldri bestilt de billettene. Jeg klarte det ikke. Jeg ville det ikke. Og det er så frustrerende for i over ett år, var det ingenting annet jeg ville. Denne turen her. Så hva skjedde? Ja, du... det lurer jeg og på. Det er et gigantisk puslespill foran meg som jeg ikke skjønner noe av. Jeg vet hvordan en hjørnebrikke ser ut men jeg klarer ikke å finne den. Verst av alt, jeg vet ikke hva slags bilde jeg pusler. Det er ingenting mer irriterende for meg, å ikke forstå. For jeg vil så gjerne. Brikkene... kvalme, angst, gråting, store spørsmål uten svar. Får det ikke til. Finner de ikke. Redd, redd for alt. Sitter på flyplassen og må flytte meg hele tiden når folk går fra bagasjen fordi jeg får panikk. Høye lyder. Kvalm igjen. Tenk på alt som kan gå galt Benedicte. Tenk på det du.
1. Jeg har ikke noen plan lengre. Jeg liker ikke det. Jeg har følt meg dust som ikke vet noe, som ikke klarer å ta meg sammen.
2. Jeg har laget en video, der jeg forklarer alt mye mer i detalj. Se den hvis du vil, og ikke se den hvis du ikke vil.
3. Hvorfor snakker vi ikke mer om dette? Hvorfor er det så flaut å ikke vite, å være usikker? Å faile? For hvem går gjennom livet sitt uten å føle på dette? Ingen. Det er ingenting som heter å faile, det betyr bare at det ikke er den veien du er ment til å gå nå. Og når det gjelder meg. Hehe, jeg er nok ganske så forvirra jeg. Men jeg finner nye brikker, et nytt bilde. Det ordner seg for alle til slutt. Men det betyr ikke at det ikke er vanskelig. Og hvis du føler det litt som meg, så går det greit for da er vi ikke alene om det. Ting vil snu. Vær tålmodig. Okei? Husk det.
Read more
Hva så, Elizabeth, hvordan går det? Hvad sker der i dit liv? Hvorfor det filter? Holder du vægten? ...
Media Removed
Hva så, Elizabeth, hvordan går det? Hvad sker der i dit liv? Hvorfor det filter? Holder du vægten? Har du taget på? Hvor i verden er du? Er du glad? Halli halløj. Lang tid siden! Tænkte det var tid til en update. Jeg bor i London, hvor jeg arbejder som salgs & marketing analyst i en software virksomhed. ... Hva så, Elizabeth, hvordan går det? Hvad sker der i dit liv? Hvorfor det filter? Holder du vægten? Har du taget på? Hvor i verden er du? Er du glad?
Halli halløj. Lang tid siden! Tænkte det var tid til en update. Jeg bor i London, hvor jeg arbejder som salgs & marketing analyst i en software virksomhed. Efter 11 måneder på #danskkfuk (K - et hostel) flyttede jeg for to måneder siden til Wimbledon, hvor jeg bor med to danske veninder jeg har mødt herovre. 😊 Min tid på K var skøn, jeg har tidligere følt, at jeg ikke passede ind socialt - altid fået af vide jeg skal nedtone min personlighed og at jeg var for akavet. Min tid på k har lært mig, at der intet er galt med at være den jer er - og ja, nogen vil ikke kunne lide en men, at når jeg er omgivet af søde og åbne mennesker, så passer jeg ind - uanset hvor forskellige vi er 😊 Det er nok en af de største læringer 2017 har budt på. En anden læring er nok en mere negativ. Man bliver ikke så stor som jeg var uden, at have et afhængighedsforhold til mad - jeg tror det sidste år har lært mig, at jeg har en afhængigheds personlighed for mange ting. Derudover ved jeg, at jeg er meget påvirket af mine omgivelser. Det sidste år har stået på en del fester med alt for meget alkohol, tømmermænds mad og hvad der ellers hører til. Jeg har nok haft nogle forsinkede ungdomsår jeg ikke helt fik da jeg var teenager😅 Desværre, så har også betydet at der er nogle kg der er røget på igen (ca 20 kg - de første 5 kg er allerede af igen). Det har ikke været noget jeg har haft lyst til at indrømme og dele med jer - men jeg har altid vægtet ærlighed herinde højt. Det vigtigste er også, at jeg er opmærksom på det og gjort min fysiske og mentale sundhed til mit primære fokuspunkt igen.
Er jeg glad? Jeg tror mest jeg er meget forvirret for tiden. Men jeg tror det hører til når man står og er 24 år og færdiguddannet for lidt over et år siden (allerede på 3. Job) - at finde en sikker plads i tilværelsen som "voksen" (eller noget i den dur 😅), er ikke altid det nemmeste. Men jeg føler de sidste måneder har budt på nye og sunde valg, små skridt - og det er det vigtigste. 😊 Håber I har det godt!
Read more
Alt min muskel masse er forduftet... jeg har ikke trænet i 3 måneder, spist hvad jeg har haft lyst ...
Media Removed
Alt min muskel masse er forduftet... jeg har ikke trænet i 3 måneder, spist hvad jeg har haft lyst til inden for det vegetariske og ikke tænkt så meget på hvordan jeg ser ud. Det har været den største befrielse længe. Jeg ved jeg vender tilbage til træning for savner lidt min fyldigere bagdel. ... Alt min muskel masse er forduftet... jeg har ikke trænet i 3 måneder, spist hvad jeg har haft lyst til inden for det vegetariske og ikke tænkt så meget på hvordan jeg ser ud. Det har været den største befrielse længe. Jeg ved jeg vender tilbage til træning for savner lidt min fyldigere bagdel. 🍑🍑 😜 men det har ikke mit hovedfokus nu. Jeg er pt sygemeldt med angst og stress og dette skal jeg først have behandlet. Det hele gik galt for et par måneder siden med to jobs , fuldstidsstudie , husholdning og prøve slå til alle steder. Jeg har længe gost vidst mit hoved ikke var “rigtigt”. Jeg havde tankemylder, koncentrationsbesvær, hukommelsessvigt, angst konstant , angst når jeg fik en SMS eller min telefon ringede og græd en del. Jeg sygemeldte mig 18 juni og er derfor pt sygemeldt frem til januar. Jeg har følt mig som en falliterklæring men har også prøvet i tiden efter at lære mig selv at 80 % af de ting jeg går og bekymrer mig om aldrig bliver til noget. Lige nu er fokus at lave ting jeg har lyst til dag for dag. Jeg begyndt at tegne og høre lydbånd. Jeg går ture . Jeg får set en masse mennesker jeg elsker og holder af.. og nu begynder lysten til at genoptage træning også komme stille og roligt igen. Men denne gang skal det ikke være en pligt og noget jeg skal gøre pga angst for ikke se ud på en bestemt måde. Jeg har fundet ud af at på trods af min muskelmasse er væk og jeg har fået en lidt højere fedtprocent selvom jeg ser slank ud, så er mit liv ikke faldet fra hinanden og jeg faktisk også godt kan trives i denne krop ;) ❤️ #insta #instagram #fit #fitfam #follow #anxiety #depression #staystrong #bestrong #vegetarian #love #instafit #ink
Read more
God eller dårlig ide at tage sine nye stramme jeans på til julefrokost?🤔 Jeg kan da i hvert fald stadig ...
Media Removed
God eller dårlig ide at tage sine nye stramme jeans på til julefrokost?🤔 Jeg kan da i hvert fald stadig passe dem🏻 Kan du? Apropos stramt. Engang havde jeg det usandsynlig stramt med julefrokoster. Mit forhold til mad var, at jeg skulle være det sundeste menneske i verden, og derfor måtte ... God eller dårlig ide at tage sine nye stramme jeans på til julefrokost?🤔 Jeg kan da i hvert fald stadig passe dem🙌🏻 Kan du?😉 Apropos stramt. Engang havde jeg det usandsynlig stramt med julefrokoster. Mit forhold til mad var, at jeg skulle være det sundeste menneske i verden, og derfor måtte jeg kun spise sunde ting. Og kun én portion - det er jo sådan sunde mennesker gør. Det gik sjældent godt, og jeg havde altid dårlig samvittighed resten af dagen med dertilhørende faste og en lang løbetur som kompensation næste morgen.

Mit udgangspunkt for en julefrokost var altså virkelig dårligt. Det kunne faktisk kun gå galt for mig, fordi jeg havde så vældig mange begrænsninger og regler. Heldigvis er det muligt at lære denne sort-hvide tankegang om mad og sundhed fra sig. Når du ved, at du kan spise lige, hvad du gerne vil, så længe du har øje for de rette mængder, så bliver du ikke tynget af dårlig samvittighed over ikke at kunne overholde disse regler. Det er vitterligt ikke julemaden (eller noget andet mad) i sig selv, som er usund eller feder. Det er mængderne, vi indtager, og dit madindtag hænger sammen med det sociale selskab, traditioner, den høje tilgængelighed, spisefrekvens og velsmag, som de fleste oplever i juledagene. Selvom du kommer til at spise lidt for meget, for det gør vi alle sammen indimellem ( #metooish 🙋🏼‍♀️😅), så er det heldigvis ikke verdens ende. Du kan altid regulere lidt på resten af dagens eller næste dags madindtag eller dyrke noget motion, så det udligner sig. Kan vi arbejde os uden om dårlig samvittighed forbundet med mad, så tror jeg, at vi kan komme omkring en stor del af alle de desperate og uholdbare sultekure som forsøg på vægttab i januar.

Jeg håber, at I har haft nogle dejlige juledage🎄⭐️ #msblpt #nojoynogain #fitnisse #selfie #fitnessselfie
Read more
[sødesureløg]<span class="emoji emoji1f48b"></span> Det er da også for galt, at man ikke må spise chokoladekiks til morgenmad, at man ...
Media Removed
[sødesureløg] Det er da også for galt, at man ikke må spise chokoladekiks til morgenmad, at man ikke må cykle i børnehave helt alene, at man ikke må have “læb’gloss” på hver dag og ja, HELT galt er det, at man ikke engang må få en lille rød slikkepind med i madpakken, når nu der er SÅ lang tid til ... [sødesureløg]💋
Det er da også for galt, at man ikke må spise chokoladekiks til morgenmad, at man ikke må cykle i børnehave helt alene, at man ikke må have “læb’gloss” på hver dag og ja, HELT galt er det, at man ikke engang må få en lille rød slikkepind med i madpakken, når nu der er SÅ lang tid til fredag! 😠😳😂 Spørger man den 4 årige, når hun er i dét mood, så “må hun bare heller aldrig noget-som-helst” og jeg er “bare overhovedet ikke en særlig sød Mor”🙄🙇🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Men altså, heldigvis så varer sådan et scenarie aldrig meget mere end 5 minutter og det bliver altid afsluttet med et kram og et kys❤️ Imorgen er det fredag og der er kun 1 dag til, men når man er 4 år og slikmaven (næsten) altid er sulten, så kan den ene dag føles som en evighed!
#bellisminbellis #kidphotography #sureløg #kidphoto #livetsommor #mammaliv #lifeofafouryearold #krøltop #lilouandlouis #cosisaidso #kidportrait #sweetchildofmine #digelskerjeg #lifeasamom #livetmedbørn #myheartsaysyesbutmymomsaysno
Read more
Jeg elsker det her billede fra Peru. I juli. Jeg husker mig selv på at jeg har brugt året (mest) godt. ...
Media Removed
Jeg elsker det her billede fra Peru. I juli. Jeg husker mig selv på at jeg har brugt året (mest) godt. Jeg synes også jeg har brugt det dumt. Som om jeg blev ved med at satse alt på samme spring, som så aldrig helt blev til noget. Der blev taget tilløb mange gange og da jeg var langt inde i springet og ... Jeg elsker det her billede fra Peru. I juli. Jeg husker mig selv på at jeg har brugt året (mest) godt. Jeg synes også jeg har brugt det dumt. Som om jeg blev ved med at satse alt på samme spring, som så aldrig helt blev til noget. Der blev taget tilløb mange gange og da jeg var langt inde i springet og hverken kunne eller ville stoppe, opdagede jeg at det ikke var et tandemspring. Som jeg troede. Men det må man jo gøre, springe, tro på ting, bruge energi der hvor man tror den kan noget specielt, og når det så viser sig at det intet kunne, så må man huske på alt det smukke der trods alt lykkedes. Også når man ender i luften alene og efterfølgende må tage faldet. Alene.
Jeg husker i stedet på alt det fantastiske jeg har oplevet i år, udsigten fra teltet den aften i Peru. USA turen med ungerne. Kilimanjaro. Og siger ret opgivende igen: Hej. jeg hedder Michelle Hviid, jeg er 46 år og single. Jeg føler mig brændemærket som forkert og læser citater a la “Brug energien på mennesker der ikke finder dig svær at elske”. Og det er paradokset, jeg føler mig elskelig. Mere end nogensinde. Det sker bare ikke. Så fylder jeg noget andet ind i livet. Yoga, løb, bøger. Det behøver ikke engang være “Der er intet galt med mig bøger”, det har jeg opdaget. Måske derfor jeg trods alt er så rolig og hel.
Read more
NYTT MAGASIN! – Tanken på at det var meg det kunne være noe galt med hadde ikke slått meg, sier «Lars» ...
Media Removed
NYTT MAGASIN! – Tanken på at det var meg det kunne være noe galt med hadde ikke slått meg, sier «Lars» (28). I over et år prøvde han og samboeren å bli gravide. Ingenting skjedde. Han var 24 år, hun 27. Begge var friske. Hun tenkte at noe måtte være galt, og dro for å teste seg. Hun sendte Lars av gårde ... NYTT MAGASIN! – Tanken på at det var meg det kunne være noe galt med hadde ikke slått meg, sier «Lars» (28). I over et år prøvde han og samboeren å bli gravide. Ingenting skjedde. Han var 24 år, hun 27. Begge var friske. Hun tenkte at noe måtte være galt, og dro for å teste seg. Hun sendte Lars av gårde for en sædprøve. Resultatet: «Du har redusert fertilitetspotensial med mulighet til å befrukte en partner over tid, hvis hun har bra fruktbarhet.» – Det var litt sjokkerende. Det sto jo ikke at jeg var infertil, men likevel, sier han.

Når det kommer til testikkelkreft, som
henger sammen med sædkvalitet, er Norge i verdenstoppen – med dobbelt så høy forekomst som svenskene. I denne utgaven har vi forsøkt å se på hvorfor sædkvaliteten til vestlige menn er halvert på 40 år.
Tekst: Pelle Bamle #dbmagasinet
Read more
En til akut operation igen i går aftes, de fjernede mere betændelse. Jeg var meget ufrisk inden, ...
Media Removed
En til akut operation igen i går aftes, de fjernede mere betændelse. Jeg var meget ufrisk inden, jeg er i gang med et udvide Murphys lov som med “Alt hvad der kan gå galt, går galt”, virker lidt uambitiøs, jeg går virkelig grundigt til værks her. Allerede da jeg vågnede efter narkosen havde jeg ... En til akut operation igen i går aftes, de fjernede mere betændelse. Jeg var meget ufrisk inden, jeg er i gang med et udvide Murphys lov som med “Alt hvad der kan gå galt, går galt”, virker lidt uambitiøs, jeg går virkelig grundigt til værks her. Allerede da jeg vågnede efter narkosen havde jeg det bedre. Spiste for første gang i flere dage. Min skønne veninde hentede en vitaminfyldt Big Mac med nærende pommes til. Min kæreste kom med kærlighed og vandmelon, min storebror kom med mere kærlighed og mere vandmelon. Jeg var nærmest speeded i nat, som om jeg havde glemt at man ikke behøvede være tung og dårlig og mat. Jeg har været i bad, ryddet op på stuen, kikket ud af vinduet og konstateret at det er sensommer og har regnet. Jeg vil derud, men det bliver (heller) ikke i dag. Hver dag har jeg tænkt at jeg fik en dag mindre på Smuk Fest, men i dag tænker jeg at jeg ikke når Smuk Fest i år 😬 I dag kommer Kamille til gengæld - og jeg glæder mig sådan ❤️
Read more
Hvorfor er Shaun the sheep på vej til småt brændbart! 03:00, uret ringer og vi er så klar! Alt går ...
Media Removed
Hvorfor er Shaun the sheep på vej til småt brændbart! 03:00, uret ringer og vi er så klar! Alt går som det plejer på ferie, lige efter bogen. Måske flyveturen var lidt presset med 2 små børn. Men nogle græd mere end vores. Dog sov Felix 3 min før landing. Der var tale om dårlig timing. Trætte børn ... Hvorfor er Shaun the sheep på vej til småt brændbart!
03:00, uret ringer og vi er så klar!
Alt går som det plejer på ferie, lige efter bogen. Måske flyveturen var lidt presset med 2 små børn. Men nogle græd mere end vores. Dog sov Felix 3 min før landing. Der var tale om dårlig timing. Trætte børn og ingen udsigt til søvn. Det frygter alle forældre.
Vi rammer Cypern 12:15 og fy for satan, hvor var det mandag!
1 time står vi i kø til paskontrol. Vi er 5-10 meter fra det er vores tur, da Magnus smadrer sine tænder ned i stengulvet. Nu bløder han og har løse tænder. Men hey, vi kom forrest i køen.
Sygeplejersken i lufthavnen ser til tænderne og sender os til det offentlige sygehus, de kan ikke hjælpe ham, da det er tænder. Vi sendes derfra til det gamle hospital, hvor en tandlæge står klar til at hjælpe os. Han er dog gået hjem. Så via forsikring blir vi sendt på privat hospital, som kigger på knægten og sender ham videre til en tandlæge. Tandlægen er vores 5 fagpersonale besøg idag og hun redder lige dagen ved at se til tænderne og sende os videre på ferie. Troede vi. For på vej til hotellet kommer jeg i tanke om jeg har brugt 800kr på taxa og klokken nu er 18.
Vores elskede græske burger på McDonald's skulle redde sulten og aftenen. Lige indtil Felix valgte at skide i hele sin natdragt, så den måtte kasseres og vi smuttede fra Mac, for den smelly.
Købte iskaffe til imorgen, for det kan kun blive bedre. Lige indtil jeg taber den på gulvet på hotellet.
Klokken er kun 21. Meget kan gå galt endnu. Men det kan os kun blive bedre resten af ugen!
Alt det bare fordi Magnus faldt af Shaun!
Read more
Dagen startede godt, jeg kom op af vandet i tiden 57.10. Derefter kom jeg hurtigt ud af T1 og ud på de ...
Media Removed
Dagen startede godt, jeg kom op af vandet i tiden 57.10. Derefter kom jeg hurtigt ud af T1 og ud på de 180 km. cykling. Jeg startede roligt ud, da jeg lige skulle have gang i benene, samt have pulsen ned igen efter svømmeturen. Jeg fandt en god rytme og lå med lidt over 38 i gennemsnitsfart og jeg ... Dagen startede godt, jeg kom op af vandet i tiden 57.10. Derefter kom jeg hurtigt ud af T1 og ud på de 180 km. cykling. Jeg startede roligt ud, da jeg lige skulle have gang i benene, samt have pulsen ned igen efter svømmeturen. Jeg fandt en god rytme og lå med lidt over 38 i gennemsnitsfart og jeg holdte de watt som jeg nu skulle.
Efter 70 km. er jeg desværre nødt til at skulle af cyklen, fordi mit styr var gået løst og vippede op og ned ☹ Jeg vidste heldigvis at det kun var en skrue jeg skulle spænde, men desværre er min unbrakonøgle ikke helt lang nok til at spænde styret ordentligt, så det tog mig desværre 5-6 min. Det plejer normalt kun tage 30 sek. Det var virkelig psykisk at stå stille og kæmpe med den skrue og se alle dem man havde overhalet på cyklen kom susende forbi! Jeg kom op på cyklen igen og havde virkelig lyst til at cykle hurtigt for at hente det tabte tid igen, men beslutter mig heldigvis for at holde mig til de planlagte watt, så jeg ikke ville komme ind til maratonet med trætte cykelben. Jeg får sat cyklen i tiden 6:01:28. Jeg får hurtigt skiftet til løbesko og et hurtigt smut ind på toilettet for at tisse. De første kilometer går super godt og føler at jeg har okay med energi. Men med en lilesmule rumlen i maven, beslutter jeg hurtigt at jeg skal en tur på tønden, før det går galt. Turen på tønder gjorde virkelig godt for min mave, men mine ben begyndte at blive trætte. De blev trættere og trættere, så jeg kunne godt se at SUB 10 desværre var umuligt ☹. Jeg kommer i mål i tiden 10:10:26 og er selvfølgelig træt af jeg ikke kom under de 10 timer, men alligevel også super glad.
Et stort tak skal det også lyde fra min side, til min dejlige kæreste og familie som er med til at gøre det her muligt! Pia du skal virkelig lægge øre, øjne og krop til mange ting i hverdagen, når jeg træner og ikke træner, du er en fantastisk støtte! Tusinde tak skat!
Også en stor tak til svigerfamilie, venner og klubkammerater som var mødt op på dagen for at heppe på mig og til alle jer der har fulgt med hjemmefra!
Alt dette ville ikke være det samme uden jer! #kmdironmancopenhagen #ironman #1900tri #triathlon #swim #bike #run #im #kmd #iwillbeback #seyounextyear
Read more
Drømmer du ligesom jeg også om en rejse til Paris? Min veninde @c_and_thecity er lidt af en ekspert, ...
Media Removed
Drømmer du ligesom jeg også om en rejse til Paris? Min veninde @c_and_thecity er lidt af en ekspert, når det kommer til Paris (og mange andre ting), men derfor har hun i dag gæstet bloggen med et indlæg om 3 spisesteder i Paris, du ikke kan gå galt Drømmer du ligesom jeg også om en rejse til Paris? Min veninde @c_and_thecity er lidt af en ekspert, når det kommer til Paris (og mange andre ting), men derfor har hun i dag gæstet bloggen med et indlæg om 3 spisesteder i Paris, du ikke kan gå galt
Kære Jeanette, du løfter et øjenbryn og bryder så ud i latter. Du dasker mig på låret eller i siden ...
Media Removed
Kære Jeanette, du løfter et øjenbryn og bryder så ud i latter. Du dasker mig på låret eller i siden hver gang du føler jeg ikke lytter eller har fanget hvad du siger. Du har så travlt med at være Mor til 2, få det hele til at løbe rundt. Du sminker mig hver gang jeg laver fjernsyn og vi krøller op i sofaen ... Kære Jeanette, du løfter et øjenbryn og bryder så ud i latter. Du dasker mig på låret eller i siden hver gang du føler jeg ikke lytter eller har fanget hvad du siger. Du har så travlt med at være Mor til 2, få det hele til at løbe rundt. Du sminker mig hver gang jeg laver fjernsyn og vi krøller op i sofaen og snakker om mænd, kærlighed, tiden der går. Så sker der et skifte. Vi er ikke længere med i ræset. Ræset har kørt os over. Vi følges ad til Riget. Du går den ene vej - jeg går den anden vej. Vi mødes og griner og græder i bilen. Glor på tulipantræer og ryggen på den muntre kusk i Dyrehaven. Vi spiser alt for mange piller. Så skifter vi igen. Eller jeg gør. Du ka ikke komme op og stå. Der er noget galt. Det er ikke meningen at du skal blive nede i hullet. Jeg holder din hånd og ser ind i dine våde, smukke, stressede øjne. Det må ikke ende med det. Det må det bare ikke. Men kræften tog dig. 4 år er lang tid at ligge i hullet. De lysglimt du havde kom fra dine børn, din familie og dine venner. Du vil aldrig blive glemt. Min veninde. Tak for alle grinene, for dit engagement, for at trøste mig og spørge mig om jeg var okay - selvom jeg var kommet op. Tak for dig. Du holdt fast til du ikke kunne mere. Det bedste sted du kunne være var i armene på dine børn - det fortalte du mig. Ved ikke hvor du er nu. Det fucker mig op at jeg ikke ved det.Jeg håber der er musik og kærlighedsfrakker du ka tage på og mindes alle dem der stadig hænger i - på planeten. ❤️ @jeanettevanbeeck 😢🦋 Tak for 14 års latter og minder. Elsker dig❤️
Read more
Vi har ramt uge 31 idag, og 3/4 af graviditeten er gået <span class="emoji emoji1f476"></span>🏼 Det er jo for vildt! Lige nu går tiden lynende ...
Media Removed
Vi har ramt uge 31 idag, og 3/4 af graviditeten er gået 🏼 Det er jo for vildt! Lige nu går tiden lynende stærk. Igår spurgte Thomas om jeg kunne huske dengang der var eeeevigheder til nakkefoldsscanningen, kønsscanningen, misdannelsesscanningen og 3D-scanningen, og nu er de forlængst ... Vi har ramt uge 31 idag, og 3/4 af graviditeten er gået 👶🏼 Det er jo for vildt! Lige nu går tiden lynende stærk. Igår spurgte Thomas om jeg kunne huske dengang der var eeeevigheder til nakkefoldsscanningen, kønsscanningen, misdannelsesscanningen og 3D-scanningen, og nu er de forlængst overstået 😱 Baby vejer pt omkring 1600g og er 37 cm lang, og jeg kan stadig ikke forstå at der kan være så meget derinde, når jeg ser ned på min mave 😆 men det er også som om at alting bliver mere virkeligt, når baby endelig er kommet op på den størrelse! Og jeg er heller ikke nervøs for at noget skal gå galt mere, det er skønt👌🏼 til gengæld har jeg plukveer dagen lang, men jordemoderen siger at det ikke er “den farlige type”, så jeg skal ikke være nervøs, selvom det kan være lidt ubehageligt. Jeg er også overbevist om at det bliver bedre når jeg går på barsel, og det gør jeg faktisk på fredag 🤩👌🏼 det bliver dejligt, men også virkelig mærkeligt at overlade det hele til kollegaerne 🙈 #gravid #graviditet #mave #gravidmave #preggo #pregnant #babybump #babybule #baby #babyboy #only #uge31 #terminjuni2018 #terminjuni18 #terminjuni #sunday #søndag #haderslev #danmark
Read more
I mandags tog jeg alene til Portugal i et desperat forsøg på at redde alt mit arbejde for RAREMOND. ...
Media Removed
I mandags tog jeg alene til Portugal i et desperat forsøg på at redde alt mit arbejde for RAREMOND. Der var sket en masse ting, som bl.a. havde forsinket hele processen, men inden jeg var blevet informeret om det, havde jeg allerede planlagt min deltagelse under Copenhagen Fashion Week 2018 ... I mandags tog jeg alene til Portugal i et desperat forsøg på at redde alt mit arbejde for RAREMOND. Der var sket en masse ting, som bl.a. havde forsinket hele processen, men inden jeg var blevet informeret om det, havde jeg allerede planlagt min deltagelse under Copenhagen Fashion Week 2018 hvor jeg alene var arrangør. Alt var på plads - aftaler med journalister, sponsorat af Absolut Vodka, invitationer sendt ud osv. Bekymringerne startede allerede for 2 måneder siden, men for 10 dage siden fik jeg at vide at de ikke ville kunne nå at levere til mit modeshow. Selvom det lyder forfærdeligt, så tror jeg alligevel ikke man 100% kan sætte sig ind i hvad der skete oppe i mit hoved da jeg fik den besked. Det her modeshow kunne have den største betydning for at tage mit brand til nye højder - samtidig, hvis jeg ikke kunne levere når så mange mennesker havde en forventning til mig, så ville jeg få et sort stempel og ødelægge en masse ting for mig selv i fremtiden. Jeg tog til Portugal uden at vide om tøjet var syet, om det var fastlåst et sted og så mange andre scenarier, som kunne have resulteret i noget forfærdeligt. Sandsynligheden for at det ville gå galt, var så meget større end at det ville ende godt. Inden jeg tog afsted sagde jeg, “mor, jeg tager afsted med en lille tom kuffert, men når du ser mig igen står jeg med 2 store fyldte”. Guess what, det kommer jeg nu til, men nemt har det bestemt ikke været og tro mig når jeg siger det her, hvis ikke jeg var taget afsted havde der intet show været d. 2 februar. Jeg er taknemmelig for den rejse jeg har været på og jeg har efterhånden lært at man skal omfavne de udfordringer som man møder, for jeg ved at når det hele er overstået så kommer man ud som en ny person på den anden side og pludselig får glæden en helt anden betydning. Det er så nemt at lægge sig på maven og give op når livet ikke er fair, men hvis man gør det så får man ikke noget godt liv. Livet får en helt anden betydning når der er noget at kæmpe for, så uanset hvad man står i så er det vigtigste at bevare håbet og tage kampen op. Min kamp er ikke slut og nu venter der bare en masse udfordringer i Danmark, men oppe i mit hoved har jeg allerede vundet...
Read more
1.000 ting skal gå godt for at det lykkes, men kun 1 ting skal gå galt, før at det virkelig går galt. ...
Media Removed
1.000 ting skal gå godt for at det lykkes, men kun 1 ting skal gå galt, før at det virkelig går galt. Se hvad der gik galt på Youtube. - link i bio. #thedanes #brækketben @sofusgranlund 1.000 ting skal gå godt for at det lykkes, men kun 1 ting skal gå galt, før at det virkelig går galt. 😲 Se hvad der gik galt på Youtube. 🎥 - link i bio.

#thedanes #brækketben @sofusgranlund
Smukke stjerne hest <span class="emoji emoji2b50"></span>️ - - Igår red vi dressur, og han var virkelig god! Det gik super godt, og han ...
Media Removed
Smukke stjerne hest ️ - - Igår red vi dressur, og han var virkelig god! Det gik super godt, og han lyttede på hvad jeg bad ham om. Super dejligt! Vi har stadig lidt problemer på venstre volte, men det skal vi nok på indhentet! - - Idag har vi sprunget, hvilket også gik noglelunde godt. Første ... Smukke stjerne hest ⭐️
-
-
Igår red vi dressur, og han var virkelig god! Det gik super godt, og han lyttede på hvad jeg bad ham om. Super dejligt! Vi har stadig lidt problemer på venstre volte, men det skal vi nok på indhentet! 💫
-
-
Idag har vi sprunget, hvilket også gik noglelunde godt. Første bane gik super godt med gode afstande og det hele. Men anden rundet fik jeg en dårlig afstand, og jeg styrede ham hurtigt udenom springet for det ikke skulle gå galt. Så vi begge blev meget forvirrede, og Cas vidste ikke rigtigt hvad der var galt. Så jeg blev lidt usikker, og det kunne Cas mærke med det samme. Så vi begge var usikre og lidt irriteret, og så ender det bare ikke altid så godt 😝. Men vi kom efter det, og fik nogle super gode spring tilsidst også 💙 Stjerne hest der gør alt for at redde mig!
-
-
Nu vil jeg sove, og tage i skole igen imorgen 🙄💤
Read more
I alt min tid i folkeskolen har jeg været en af de dårligere. Da jeg helt fra de mindre klasser ikke ...
Media Removed
I alt min tid i folkeskolen har jeg været en af de dårligere. Da jeg helt fra de mindre klasser ikke kunne følge med de andre i at læse og stave. Og da engelsk kom ind i billedet gik det helt galt. Det har givet mig så mange nedture, bl.a. når jeg fik diktater tilbage med nul rigtige, for jeg havde faktisk ... I alt min tid i folkeskolen har jeg været en af de dårligere. Da jeg helt fra de mindre klasser ikke kunne følge med de andre i at læse og stave. Og da engelsk kom ind i billedet gik det helt galt. Det har givet mig så mange nedture, bl.a. når jeg fik diktater tilbage med nul rigtige, for jeg havde faktisk brugt hele dagen før på at træne ordene. Men det gjorde ikke at jeg gav op, mere at jeg vidste jeg skulle træne mere til næste gang. Den dag der var nul fejl og ikke nul rigtige, var lykkens dag. Den dag kunne jeg gøre alt det jeg ville, bare jeg trænede nok. I dag står jeg som student, og en meget glad en af dem. For det er ikke kommet let for mig. Det er der måske mange der ikke har lagt mærke til, men jeg vil ikke have at folk skulle tro det var synd mig, for det har det bestemt ikke været, mere en lektie om at man kan gøre hvad man vil. Mine karakterer er gode, men de afspejler ikke alt det hårde arbejde jeg laver. Men det gør min udvikling i mine karakterer til gengæld. Faglighed er ikke noget jeg bare kan, men noget jeg har trænet for. Uden hårdt arbejde har jeg ikke stået som student. Uden støtte fra familie og lærer har jeg heller ikke stået som student. Lige nu føler jeg kan gøre lige hvad jeg vil og blive hvad jeg vil, hvis jeg selv tror nok på det. Jeg ved min dejlige familie vil støtte mig til verdens ende for jeg bliver glad og opnår det jeg vil. Ikke nok var huen en anerkendelse, men jeg har også modtaget et udviklingslegat fra gymnasiet, som betyder mere end noget andet for mig. Denne kamp viser alt. Den viser også at man ikke skal være bange for at tro på sig selv. Tre gode år er nu færdige, og jeg ser frem til at flytte til Aalborg sammen med @faxehelten og starte på UCN for at læse til markedsføringsøkonom som skal toppes med en professionsbachelor i international handel og markedsføring. Glæder mig til fremtiden og er glad for hvad der er sket i fortiden. ~ #theysaidshecouldsoshedidit #takmorogfar #verdensbedstefamilieogstøtte #ucn #udviklingslegat #stærkerendaldrigfør #hardworkpaysoff
Read more
Etter at 339 sykepleiere ble uriktig sagt opp i Malawi, har påvirkningsarbeidet til landets sykepleierorganisasjon ...
Media Removed
Etter at 339 sykepleiere ble uriktig sagt opp i Malawi, har påvirkningsarbeidet til landets sykepleierorganisasjon nå ført frem 🏼 Alle de 339 er igjen ansatt, og ytterligere 336 helsearbeidere (inkludert sykepleiere) er ansatt. Norsk Sykepleierforbund samarbeider med organisasjonen, ... Etter at 339 sykepleiere ble uriktig sagt opp i Malawi, har påvirkningsarbeidet til landets sykepleierorganisasjon nå ført frem 😊👍🏼 Alle de 339 er igjen ansatt, og ytterligere 336 helsearbeidere (inkludert sykepleiere) er ansatt.
Norsk Sykepleierforbund samarbeider med organisasjonen, og beskriver dette som en svært viktig seier 😀! Sykepleiere og jordmødre i Malawi har stort arbeidspress, liten tilgang på medisiner og dårlige transportmuligheter. Når noe går galt, hender det de beskyldes for forsømmelse og uaktsomhet. Juridisk bistand i forbindelse med dette er derfor en annen viktig tjeneste som ytes av sykepleierforbundet i Malawi.
Som medlem i Norsk Sykepleierforbund støtter du det internasjonale arbeidet både i Rwanda og Malawi, og bidrar til bedre helsevesen for befolkningen. Mens Norge har 17,8 sykepleiere per 1000 innbyggere, har Malawi bare 0,6 😷. NB. Sykepleierne på bildet har ikke noe med den aktuelle saken å gjøre.

Les mer om NSFs internasjonale arbeid på www.nsf.no

#stoltsykepleier #nsf #malawi
Read more
Girl power, magien fra 92’ og silonedbrydende gratis fadøl gjorde, at vi i hummel i går aftes vandt ...
Media Removed
Girl power, magien fra 92’ og silonedbrydende gratis fadøl gjorde, at vi i hummel i går aftes vandt hele 4 priser ifm. den internationale CLIO SPORTS AWARD. CLIO regnes som en af verdens mest anerkendte internationale reklame/design/aktiverings- prisuddelinger, og vi var oppe mod krabater ... Girl power, magien fra 92’ og silonedbrydende gratis fadøl gjorde, at vi i hummel i går aftes vandt hele 4 priser ifm. den internationale CLIO SPORTS AWARD.
CLIO regnes som en af verdens mest anerkendte internationale reklame/design/aktiverings- prisuddelinger, og vi var oppe mod krabater som Nike, Adidas og NFL.
To af priserne er direkte korreleret med vores gode samarbejde med DBU, herunder så har en af dem et dejligt og kraftigt kvindelandsholds aftryk.
Som man siger ift. Murphys lov, så gælder det nogle gange, at kan noget gå galt, så går det galt. Man taler også om, at en ulykke sjældent kommer alene, MEN heldigvis så gælder det modsatte også, og det er svært at få hænderne ned i hummel for tiden. Om det så skyldes Jungiansk synkronicitet, held, nyansættelser, hårdt arbejde eller tidens trends. Måske er det en blanding.
Super GODT gået til Allan og hele teamet 👍🙏🏻 Følg link i bio for at se hummels guld case #linkibio
Girl power, 92's magic and silo breaking free draught beer, contributed to winning 4 awards in hummel last night at the international CLIO SPORTS AWARD.
CLIO is considered one of the world's most recognized international advertising/design/activation awards, and we were up against whoppers like Nike, Adidas, and NFL.
Two of the awards are directly correlated with our good collaboration with DBU and one of them have a beautiful and powerful women's national team imprint.
As the saying goes in Murphy's law, ‘anything that can go wrong will go wrong’ and it is also said that misery loves company, but fortunately the opposite applies as well and it is hard not to be very excited in hummel these days. Whether it is due to Jungian synchronicity, luck, new recruitments and colleagues, hard work or trends of the time. Maybe it's a mix.
WELL DONE by Allan and the whole team 👍🙏🏻 Please follow the link in bio to see hummel’s gold case. #linkinbio
https://clios.com/sports/winner/innovation/hummel/the-sex-change-35628

@hummelsport @clioawards #changetheworldthroughsport #hunmel #cliosportawards
Read more
Hvorfor er det her årets video? - Alle de nominerede videoer er meget forskellige, og det er op til ...
Media Removed
Hvorfor er det her årets video? - Alle de nominerede videoer er meget forskellige, og det er op til hver enkelt af jer derude, at vælge hvad der har ramt jer mest. - det vildeste er, at jeg HAVDE GIVET OP, på at overhovedet lave den her video. Hele dagen kæmpede jeg med at få lortet til at virke, ... Hvorfor er det her årets video? - Alle de nominerede videoer er meget forskellige, og det er op til hver enkelt af jer derude, at vælge hvad der har ramt jer mest.
- det vildeste er, at jeg HAVDE GIVET OP, på at overhovedet lave den her video. Hele dagen kæmpede jeg med at få lortet til at virke, mit kamera gik ud efter 3 minutter hele tiden (defekt batteri, hvilket ikke er heldigt når man skal filme i 60min+ i en speeddrawing). Udover det så er der en genspejling i mit drawboard, og det havde jeg ikke tænkt over da jeg valgte en sort glasplade istedet for et traditionelt whiteboard, det betød at man nu kunne se loft, lamper, røgalarm og alt mulig andet i loftet når jeg filmede, og det var grimt. Så jeg valgte at stille det hele op udenfor om aftenen, så jeg kunne have flotte skyer i min afspejling. Nu kunne jeg næsten starte med at lave den video jeg havde forsøgt på hele dagen.. men nej, lyset fra de store lamper tiltrak overdrevet mange myg udenfor, så jeg kunne ikke koncentrere mig og fik så meget trip af myg og at mit kamera gik ud hvert 3. minut, at jeg valgte at ikke ville lave videoen alligevel.. Inde i min seng ligger jeg og tænker over hvad essensen i den video jeg skulle til at lave var, at man ALDRIG må give op.
Så jeg tog en dyb indånding og fik fixet fejlen på mit kamera, lyset sat op på værelset denne gang, og motivationen til at lave videoen tilbage.
Jeg lavede videoen og gik i seng.
Dagen efter skulle jeg ud og filme "Freaky Friday" videoen med stupid, og den troede jeg virkelig meget på!
Jeg holder altid en to do list på mit værelse, og jeg havde her skrevet:
Edit TegnMitLiv
Optage FreakyFriday
#1 på HOT.

Jeg havde skrevet #1 på HOT for sjov, men dagen efter da jeg lagde min tegn mit liv op, så fik jeg en besked pludseligt.. "Tillykke din video er på hot"
Og fandme om den så ikke var nummer 1.
Det var virkelig mærkeligt.
Så nu tror jeg at jeg har et magisk whiteboard på mit værelse.

Det korte og det lange er, ligemeget hvor nederen alt er, hvor mange myg du bliver spist af, hvor meget alting går galt. Så hold fokus, se målet, tro på det og så FKN FLÆK DEN!

Hvis du har læst helt her til så smid lige en 💪
Read more
At det var chokolade jeg var afhængig af engang, og ikke chips eller bland-selv-slik, var ikke tilfældigt ...
Media Removed
At det var chokolade jeg var afhængig af engang, og ikke chips eller bland-selv-slik, var ikke tilfældigt Det var det jeg bedst kunne lide, men der lå mere under... ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Der var et budskab til mig i chokoladen, som jeg var ret længe om at opfatte. Det fortæller jeg mere om i den næste ... At det var chokolade jeg var afhængig af engang, og ikke chips eller bland-selv-slik, var ikke tilfældigt 🍫 Det var det jeg bedst kunne lide, men der lå mere under...
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Der var et budskab til mig i chokoladen, som jeg var ret længe om at opfatte.
Det fortæller jeg mere om i den næste mail jeg sender ud, til jer skønne læsere på min mail-liste 💖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Indtil da, vil jeg sige, at der absolut intet er galt i at nyde chokolade, bland-selv-slik eller chips. Hvis man altså nyder det...
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg nød ikke min chokolade dengang. Det gør jeg nu. I mængder jeg også kan nyde - bagefter. Dengang, var det “alt eller intet”. Og de fleste dage, var det “alt”...
Det var på ingen måde nydelsesfuldt.
⠀⠀⠀⠀⠀
Har du noget mad, du bare ikke kan “styre”? 🍦🍫🍬🍰🍤🍕
⠀⠀⠀⠀⠀
Skøn dag til dig 💖
~ Karolina
⠀⠀⠀⠀⠀
PS:
Hvis du gerne vil være med på min mail-liste, er du hjertelig velkommen 💖 Her deler jeg guides, tips og inspiration, til hvordan du kan skabe en krop og et liv du elsker, på en selvkærlig og nydelsesfuld måde 🙏🏼
Tilmeld dig på KarolinaKærsner.dk
Klikbart link i profil @karolina_kaersner 💖
Read more
Jeg oplever regelmæssigt kvinder sige noget i stil med: ’Jeg spiser faktisk rigtig sundt, jeg forstår ...
Media Removed
Jeg oplever regelmæssigt kvinder sige noget i stil med: ’Jeg spiser faktisk rigtig sundt, jeg forstår ikke hvor det går galt’. Faktum er at det (ofte - hvis vi dykker lidt dybere) går galt fordi hverdagen er ’for sund’ - forstået på den måde at den er for restriktiv. Måske for lidt mad henover ... Jeg oplever regelmæssigt kvinder sige noget i stil med: ’Jeg spiser faktisk rigtig sundt, jeg forstår ikke hvor det går galt’.
Faktum er at det (ofte - hvis vi dykker lidt dybere) går galt fordi hverdagen er ’for sund’ - forstået på den måde at den er for restriktiv.
Måske for lidt mad henover dagen – og så sniger der sig små (eller større) snack-attacks ind sidst på ugen (eller i løbet af eftermiddagen eller aftenen).
Måske for mange afsavn i hverdagene, der gør weekenden til et mentalt helle, hvor du kan 'slippe kontrollen lidt'.
”Men det kan da ikke vælte læsset?” tænker du.
Jo, det kan det faktisk godt.
Det betyder ikke at overspisning engang imellem vælter læsset (det gør vi allesammen af og til i forskellige situationer) – men cyklisk overspisning i weekenden (eller om aftenen) som resultat af en restriktiv kost i hverdagen og for lidt mad henover ugen, kan potentielt være med til at afholde dig fra at nå i mål (hvis målet er vægttab).
Løsning? Mere mad henover ugen + færre forbud = mere stabile spisevaner = vægttab på sigt.
Note: ovenstående kan være én af mange (vidt forskellige) årsager til at et vægttab udebliver.
Er det nemt at 'fixe'? Nej, ikke nødvendigvis.
Er løsningen ens for alle? Slet ikke.
Er det værd at være at være bevidst om? Uden tvivl.
Read more
"Det går tit godt - det går også tit galt... "så er man dækket ind <span class="emoji emoji1f44d"></span><span class="emoji emoji1f609"></span> @silasholsttheflamingoorchestra ...
Media Removed
"Det går tit godt - det går også tit galt... "så er man dækket ind @silasholsttheflamingoorchestra #jyllandstour "Det går tit godt - det går også tit galt... "så er man dækket ind 👍😉 @silasholsttheflamingoorchestra #jyllandstour
Når man starter op som selvstændig bliver man ofte mødt af mennesker som har visse holdninger og ...
Media Removed
Når man starter op som selvstændig bliver man ofte mødt af mennesker som har visse holdninger og bekymringer omkring det at have sit eget firma og dermed en ikke-sikret fuldtidsløn hver måned. Mange siger bl.a ting som: “Er du ikke nervøs for at det går galt? Vil du ikke hellere være sikret ... Når man starter op som selvstændig bliver man ofte mødt af mennesker som har visse holdninger og bekymringer omkring det at have sit eget firma og dermed en ikke-sikret fuldtidsløn hver måned. Mange siger bl.a ting som: “Er du ikke nervøs for at det går galt? Vil du ikke hellere være sikret med en fast løn? Eller: “Jeg kender mange der har startet op selv hvor det er gået galt og uden succes”. Alle de her bekymringer er der selvfølgelig også hos en selv, og det skal de også være! Man skal tænke tingene igennem 😌 Men, man skal virkelig også prøve at lukke ned for nej-hattene og gå efter det man gerne vil i hele processen. Det må ikke stoppe én for at gøre det man vil. Hvis man brænder for at være selvstændig og starte op selv, så skal man gå efter det og knokle sin røv i laser! Så skal drømmen nok lykkedes 💪👏 Jeg tror og brænder for at @fysiolykkehoj nok skal blive en succes, hvis personen bag er motiveret, passioneret og gør hvad der skal til, så skal det nok gå godt 🤞🤝 Spring ud i det! 🏃‍♀️💭 #iværksætter #selvstændig #fysio #fysiolykkehøj #drømmen #firma #egenvirksomhed #sundhed #healthy #nutrition #kostvejleder #personligtræner #silkeborg #dontletanyonebringyoudown #dontletanythingstopyou #viseordpåenonsdag
Read more
Nå, nu skal I høre... Jeg kom rigtig galt afsted i en fodboldkamp her for 10 dage siden. Skulle heade ...
Media Removed
Nå, nu skal I høre... Jeg kom rigtig galt afsted i en fodboldkamp her for 10 dage siden. Skulle heade til bolden, og så kom der en med støvlen oppe i luften og ramte mig lige i ansigtet... Jeg blev derefter syet inde i munden og det viste sig at noget i overkæben var brækket og det var min næse også, ... Nå, nu skal I høre... Jeg kom rigtig galt afsted i en fodboldkamp her for 10 dage siden. Skulle heade til bolden, og så kom der en med støvlen oppe i luften og ramte mig lige i ansigtet... Jeg blev derefter syet inde i munden og det viste sig at noget i overkæben var brækket og det var min næse også, to steder faktisk. Så blev opereret her i lørdags på Rigshospitalet. Det tog 56 minutter, men var i fuld narkose 😴😴 Det værste af det hele er faktisk alle de koncerter jeg har været nødt til at aflyse de sidste to weekender. Og i aften skulle jeg have spillet en koncert i Odense som jeg desværre også har måtte aflyse. Men sådan er livet indimellem og jeg håber I ved at jeg havde glædet mig rigtig meget og at min booking gør alt hvad de kan for at få nogle nye datoer i kalenderen!
.
.
Sikke en omgang... Idag er jeg ude og gå en lille tur og få lidt luft. Så send endelig lidt kærlighed herover så jeg kan blive hurtigt klar igen ✌️😷❤️
Read more
Noen dager er jeg verdens beste mamma. Virkelig, bedre enn de fra amerikanske tv-serier! Andre ...
Media Removed
Noen dager er jeg verdens beste mamma. Virkelig, bedre enn de fra amerikanske tv-serier! Andre dager har jeg dager jeg er en god mamma. Men dager som i dag, når alt går galt når 2åringen tester grensene til mammaen sin, da føler jeg meg som verdens verste mamma. Men samtidig, så satt jeg med tårer ... Noen dager er jeg verdens beste mamma. Virkelig, bedre enn de fra amerikanske tv-serier! Andre dager har jeg dager jeg er en god mamma. Men dager som i dag, når alt går galt når 2åringen tester grensene til mammaen sin, da føler jeg meg som verdens verste mamma. Men samtidig, så satt jeg med tårer i øynene på kjøkkengulvet og tenkte: «Herregud så flink jeg var til å håndtere denne situasjonen og korrigere de feilene jeg gjorde underveis». Veldig rar følelse!😳 Jeg er SÅ takknemlig for COS kurs fra kommunen, og hvor mye det har gjort for meg som mamma og for barna mine til å vite hvor mamma har grensene sine, og hvor de trygge rammene alltid befinner seg. (Til syvende og sist)👏🏼 Shit jenter og damer! Vi er helt fantastiske. Vi oppdrar små mennesker, og hittil ser det ut som mine blir noen jeg kommer til å bli uendelig stolt av. Så klapp dere selv på skulderen! Underveis er det tøft, men Gud så verdt det!⭐️ Sov godt. Det skal jeg (tror jeg😂)
Read more
Sådan forebygger vi, at børn bliver forældreløse <span class="emoji emoji2728"></span> En stor del af SOS Børnebyernes arbejde er ...
Media Removed
Sådan forebygger vi, at børn bliver forældreløse En stor del af SOS Børnebyernes arbejde er at støtte udsatte familier, før det går galt og forældrene dør eller ikke ser anden udvej end at forlade børnene. For vi mener, at børn som udgangspunkt har bedst af at vokse op i deres biologiske ... Sådan forebygger vi, at børn bliver forældreløse ✨

En stor del af SOS Børnebyernes arbejde er at støtte udsatte familier, før det går galt og forældrene dør eller ikke ser anden udvej end at forlade børnene.

For vi mener, at børn som udgangspunkt har bedst af at vokse op i deres biologiske familier ❤️ En af de udsatte familier, der får hjælp, er María Luisas.

Familien havde svært ved at overleve, men med hjælp fra SOS Børnebyerne har María Luisa etableret en lille kyllingefarm, der både giver mad på bordet og en indkomst fra salg af æg og hønsekød.

SOS Børnebyerne hjælper også med at dække udgifterne til børnenes skolegang, indtil familien er i stand til at klare sig selv. For med en god uddannelse har børnene en mulighed for en fremtid fri for fattigdom. ”Nu har mine børn fået en chance for få et bedre liv, end jeg har haft. Jeg gik ikke i skole, da jeg var barn. Men gennem SOS Børnebyerne har jeg modtaget undervisning, og jeg er nået til sjette klasse. Nu kan jeg læse og skrive,” siger María Luisa. 📷: Alejandra Kaiser.
Read more
Idag har min bedre halvdel, Sylvesters far, min mand FØDSELSDAG🇩🇰<span class="emoji emoji1f389"></span> 34 år gammel og jeg har kun kendt ...
Media Removed
Idag har min bedre halvdel, Sylvesters far, min mand FØDSELSDAG🇩🇰 34 år gammel og jeg har kun kendt ham de sidste 3 1/2 år - men hvilke vilde år! Sylvester er 2 1/2 år, så der skal ikke den vilde hovedregning til, for at konstatere at vi blev temmelig hurtigt gravide🤪 Det ku’ ha gået galt, men altså ... Idag har min bedre halvdel, Sylvesters far, min mand FØDSELSDAG🇩🇰🎉 34 år gammel og jeg har kun kendt ham de sidste 3 1/2 år - men hvilke vilde år! Sylvester er 2 1/2 år, så der skal ikke den vilde hovedregning til, for at konstatere at vi blev temmelig hurtigt gravide🤪 Det ku’ ha gået galt, men altså eftersom vi lige er blevet gift for 2 måneder siden, tyder noget sgu på at vi gerne vil hænge på hinanden🤵🏽👰🏽 Tak skat, for at ha’ givet mig verdens lækreste søn, de medfølgende rynker og en masse grå hår. Din gave er sparet væk, eller det vil sige at jeg har overført lidt penge til vores huskøbs-opsparing, så der går liiiidt tid før du får noget ud af dem💸🏡 Til gengæld lover jeg dig, at ta’ Sylvesters lorte ble i aften og at du må bestemme din fødselsdagsmenu🍕🍟🍔 #happybirthday 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰 @nicolailhl
#hurra #minmand #superman #superdad #wedding #stadigsprødoglækker #newlyweds
Read more
Dagligt bliver jeg mindet om citatet her - husker jeg det; NEJ For i virkeligheden er jeg den hårdeste ...
Media Removed
Dagligt bliver jeg mindet om citatet her - husker jeg det; NEJ For i virkeligheden er jeg den hårdeste dommer overfor mig selv og skal nok være den første til at banke mig selv i hovedet, hvis noget går galt. Bliver jeg et bedre menneske af det; NEJ Så jeg øver - står dagligt foran spejlet og betragter, ... Dagligt bliver jeg mindet om citatet her - husker jeg det; NEJ
For i virkeligheden er jeg den hårdeste dommer overfor mig selv og skal nok være den første til at banke mig selv i hovedet, hvis noget går galt. Bliver jeg et bedre menneske af det; NEJ
Så jeg øver - står dagligt foran spejlet og betragter, overvejer hvad jeg siger om mig selv og gør ting som giver mig øget selvværd ❤️
For når man siger noget mange gange nok - begynder kroppen og hovedet at tro på det. Et sind og en krop der ikke føler sig elsket - har svært ved at være sammen med andre mennesker, har svært ved at føle sig elsket af andre og bliver fyldt med negativitet. Jeg tror på det hele hænger sammen, så min kropsopfattelse af MIG - er en vigtig del af denne rejse ❤️
Jeg bliver bedre til at rose mig selv, sige PYT til de små ting og så begynder jeg at ELSKE MIG igen ❤️
Passer du på dig selv? Har du rost dig selv? Taler DU pænt til DIG? ❤️
.
.
.
www.fitmom.dk #livetgåropogned #førogefter #healthyfood #weightloss #harmoni #balance #stress #citat #citater
Read more
FOR TRE ÅR SINDEN SOLGTE JEG MINE TRE BLOMSTERBUTIKKER . OG RETTIGHETENE TIL NAVNET MITT Det er vanlig ...
Media Removed
FOR TRE ÅR SINDEN SOLGTE JEG MINE TRE BLOMSTERBUTIKKER . OG RETTIGHETENE TIL NAVNET MITT Det er vanlig at selger lar noe av salgssummen stå i selskapet . SÅ OGSÅ HER Dette er nå selvsagt tapt . DISSE PENGENE HAR JEG ALDRI HOLDT I HÅNDEN . Dette Tåler jeg godt . Også tap vdr gratiner , må også tåles ... FOR TRE ÅR SINDEN SOLGTE JEG MINE TRE BLOMSTERBUTIKKER . OG RETTIGHETENE TIL NAVNET MITT Det er vanlig at selger lar noe av salgssummen stå i selskapet . SÅ OGSÅ HER Dette er nå selvsagt tapt . DISSE PENGENE HAR JEG ALDRI HOLDT I HÅNDEN . Dette Tåler jeg godt . Også tap vdr gratiner , må også tåles . JEG HAR DET ALTSÅ FINT . Min jobb i selskapet besto av en 20% stilling . Det ble presse , insta og blogg samt svare på spørsmål som var min jobb (styreposten min settes i en parentes) . Vår daglige leder og øvrig styret har virkelig klart å redusere tapene , når først så galt er skjedd . De fleste står i sine stillinger arbeidsplasser er reddet Aksjonærer har tapt store summer , Det må også tåles . SELV ER JEG SÅ HELDIG AT INTERFLORA NORGE HAR TRO PÅ MEG OG JEG KAN BRUKE MINE EVNER VIDERE , I DERES REGI Alt i alt så er det bedre å forsøke å begrense tap en ta store tjangser påandre vegne . Det er vemodig , men til dere fine som føler dere låst i en situasjonen er det vanskelig å gi råd . selv så vet jeg at å løfte blikket kan være en bra ting å gjøre . Det kan fort gå godt klem og ♥️♥️Fra her #Finn
Read more
I dag blev jeg læge efter 6,5 års studier! <span class="emoji emoji1f469"></span>🏼‍⚕️Tusinde tak til alle der har støttet mig undervejs, ...
Media Removed
I dag blev jeg læge efter 6,5 års studier! 🏼‍⚕️Tusinde tak til alle der har støttet mig undervejs, og de der var med i dag Hvis det går galt kan jeg åbne en blomster-biks - tak for alle de fine gaver! I dag blev jeg læge efter 6,5 års studier! 👩🏼‍⚕️Tusinde tak til alle der har støttet mig undervejs, og de der var med i dag 💙Hvis det går galt kan jeg åbne en blomster-biks - tak for alle de fine gaver! 🌸🌺🌹
Loading...
Load More