Häst och sommar höst

Loading...


Unique profiles
94
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Elite Grand Hotel, Gärtuna Stall & Fritidscenter, Stockholm Saltspa
Average media age
654.6 days
to ratio
11.5
Jag gillar egentligen bara vår och sommar. Höst o vinter får man stå ut med, funderar på att ändra ...
Media Removed
Jag gillar egentligen bara vår och sommar. Höst o vinter får man stå ut med, funderar på att ändra mig då det gäller höst. Jag gillar egentligen bara vår och sommar.
Höst o vinter får man stå ut med, funderar på att ändra mig då det gäller höst.
Loading...
Grymt kul vår och sommar med det här gänget. Skivsläpp för Stefan Missios och förhoppningsvis fler gig för oss i höst och vinter. Håll ögonen öppna! Grymt kul vår och sommar med det här gänget. Skivsläpp för Stefan Missios och förhoppningsvis fler gig för oss i höst och vinter. Håll ögonen öppna!
Ibland blir jag avundsjuk när jag kollar på instagram. Nån har varit på loppis och gjort världens ...
Media Removed
Ibland blir jag avundsjuk när jag kollar på instagram. Nån har varit på loppis och gjort världens fynd. Och jag tänker, fasen, jag skulle gått på loppis idag... . Men sen får jag påminna mig om att jag ju faktiskt inte ville gå på loppis idag. Och att jag faktiskt redan gjort ganska många fynd ... Ibland blir jag avundsjuk när jag kollar på instagram. Nån har varit på loppis och gjort världens fynd. Och jag tänker, fasen, jag skulle gått på loppis idag...
.
Men sen får jag påminna mig om att jag ju faktiskt inte ville gå på loppis idag. Och att jag faktiskt redan gjort ganska många fynd i sommar.
.
Loppisrundor är kul men de tar ju så himla mycket tid! Och jag vill ju göra massa andra saker också.
.
Smala vasen, bubbliga katten, långa tjejen och mysfågeln är några av sommarens gladfynd. Annars har det mest blivit en massa bra textila fynd som jag ser fram emot att pyssla med i höst.
Read more
TACK för i sommar Malmö! <span class="emoji emoji2764"></span> Här en gammal bild från i somras när jag träffade oljemiljardären Dimitri ...
Media Removed
TACK för i sommar Malmö! Här en gammal bild från i somras när jag träffade oljemiljardären Dimitri van Snausendürf och hans livvakt Gulfner "trollkarlen" Usbher (han kan inte trolla men han får enligt honom själv folk att "försvinna"). Dimitri hade hört "Dice of victory" och gav mig miljontals ... TACK för i sommar Malmö! ❤ Här en gammal bild från i somras när jag träffade oljemiljardären Dimitri van Snausendürf och hans livvakt Gulfner "trollkarlen" Usbher (han kan inte trolla men han får enligt honom själv folk att "försvinna"). Dimitri hade hört "Dice of victory" och gav mig miljontals kronor för att producera fler "helt sjukt genomtänkta radiolekar" så räkna med action i höst! (Obs, inget löfte, om Red dead 2 är FÖR bra dör jag förmodligen snabbare av näringsbrist än en koreansk liten pojke framför WoW på ett internetcafé) PUSS!
Read more
Musiken i Norje har tystnat och fälten är rensade. Snart är det dags för lite välbehövlig semester ...
Media Removed
Musiken i Norje har tystnat och fälten är rensade. Snart är det dags för lite välbehövlig semester för oss i Sweden Rock-teamet. Innan vi stänger ner kontoret kommer vi – precis som vanligt - att slutföra utvärderingen av årets festival. Detta är något vi gör varje år, med målsättningen att ... Musiken i Norje har tystnat och fälten är rensade. Snart är det dags för lite välbehövlig semester för oss i Sweden Rock-teamet. Innan vi stänger ner kontoret kommer vi – precis som vanligt - att slutföra utvärderingen av årets festival. Detta är något vi gör varje år, med målsättningen att ytterligare utveckla och förbättra vår festival. Vi vill därför passa på att rikta ett stort TACK till alla som tagit sig tid att fylla i besökarundersökningen, och även till er som hört av er på annat sätt. Vi läser allting och uppskattar ert engagemang, och era synpunkter blir dessutom en värdefull pusselbit i planeringen av nästa års festival. Den 20 augusti är vi tillbaka med laddade batterier och då lovar vi att fortsätta uppbyggnaden av en grym festival till 2019! VI ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT TREVLIG SOMMAR!! - - Soon it’s time for some well-needed vacation for the Sweden Rock team. Before we temporarily close down the office for the summer, we will – as we always do – finalize the evaluation process. Every year we evaluate our festival, in order to further develop and improve our performance next year. Therefore, we would like to THANK everyone who has been in touch with us to pass on input! We read everything and appreciate your dedication. Besides, your comments become an important piece of the puzzle in the planning process for next year! August 20th we’ll be back at the office, fully “charged” and committed to building an even greater festival for 2019. In the meantime, wishing you all a wonderful summer! Photo: http://pasisfoto.se/ #srf #swedenrock #srf2018 #swedenrock2018
Read more
Nu finns den här fantastiska koftan i butiken.<span class="emoji emoji2728"></span><span class="emoji emoji2728"></span><span class="emoji emoji2728"></span>Älskar spetsen nertill och så är den så sagolikt ...
Media Removed
Nu finns den här fantastiska koftan i butiken.Älskar spetsen nertill och så är den så sagolikt skön att ha på sig.🏻En kofta med vackert fall som verkligen har det lilla extra. Måste provas för att man ska förstå hur underbar den är.Trevlig kväll på er.Idag ska jag i alla fall inte missa ... Nu finns den här fantastiska koftan i butiken.✨✨✨Älskar spetsen nertill och så är den så sagolikt skön att ha på sig.👌🏻🌟En kofta med vackert fall som verkligen har det lilla extra. Måste provas för att man ska förstå hur underbar den är.✨Trevlig kväll på er.🍂Idag ska jag i alla fall inte missa Ernst. Har tyvärr bara sett ett halvt program i sommar.🙃😜Men det är den magiska soliga sommarens skull.☀️Nu är höst känslorna helt klart här och därmed lite mera TV-tid.🍂✨🍂 #nätbutiktulipa #tulipablomsterverkstad #kläder #ootd #mixbyheart #magiskkofta #autumniscoming #fashion #romantic
Read more
Loading...
Idag rivstartar vi vardagen efter att ha susat in på uppfarten till vårt hus i lördags kväll. Och ...
Media Removed
Idag rivstartar vi vardagen efter att ha susat in på uppfarten till vårt hus i lördags kväll. Och eftersom ni var så fina och kloka när jag tvekade om varat eller icke varat så går jag helt på er linje och fortsätter som jag alltid gjort ️ Uppdaterat bloggen med picnic under broarna i Paris, lite ... Idag rivstartar vi vardagen efter att ha susat in på uppfarten till vårt hus i lördags kväll. Och eftersom ni var så fina och kloka när jag tvekade om varat eller icke varat så går jag helt på er linje och fortsätter som jag alltid gjort ♥️ Uppdaterat bloggen med picnic under broarna i Paris, lite små snabba parisiska stadstips ( det kommer så mycket mer ) och ett supersmart ( visade det sig ) tips vid åksjuka !!! Jisses , jag har knappt varit ledig något ( dåligt egentligen ) men jag vet inte när vi hade en sådan galen händelserik sommar! Allt från Dalarna till Paris och allt däremellan. Så ytterst FÖRVÅNAD att vår ändå rätt stora familj med 4 barn och hund kunde ta oss runt så enkelt utan nästintill ingen planering. Soft som sockervadd fast jaja vi är som sagt 7 ( inkl 🐶 ) i en bil och 4 är ständigt åksjuka så kräkfest får man liksom räkna med! Och liiite kaos. Och miss av skolstart 🙈 Livet vet ni.
Read more
Bambu deluxe.. . . . Stora väskor är ett måste för mig- alltid miljoners små och stora saker med ...
Media Removed
Bambu deluxe.. . . . Stora väskor är ett måste för mig- alltid miljoners små och stora saker med mig.. denna är så välanvänd denna sommar - till stranden och bästa till modemässan- fyller allt från byte till skor, ordrar och allt det där man måste ha med sig. Nu i höst får den agera tidningsställ ... Bambu deluxe..
.
.
.
Stora väskor är ett måste för mig- alltid miljoners små och stora saker med mig.. denna är så välanvänd denna sommar - till stranden och bästa till modemässan- fyller allt från byte till skor, ordrar och allt det där man måste ha med sig. Nu i höst får den agera tidningsställ här hemma.:) Älskar när ngt fyller så stor funktion!
.
.
.
#frustilista #jennyhjalmarsonboldsen #bag #love #best #summer #work
Read more
Loading...
Nu var det dags för fina Fabbe att åka hem till sin familj igen, efter en sommar här hos oss. Det har ...
Media Removed
Nu var det dags för fina Fabbe att åka hem till sin familj igen, efter en sommar här hos oss. Det har varit ett rent nöje att ha honom här och det känns redan oerhört tomt utan honom. ️ Som tur är... dröjer det inte länge innan vi ses igen. Inte längre än... ett par dagar faktiskt. Om hans lilla ... Nu var det dags för fina Fabbe att åka hem till sin familj igen, efter en sommar här hos oss. Det har varit ett rent nöje att ha honom här och det känns redan oerhört tomt utan honom. ❤️ Som tur är... dröjer det inte länge innan vi ses igen.
Inte längre än... ett par dagar faktiskt. 😂
Om hans lilla rivsår han fick här om dagen inte ställer till det något (håll tummarna, är ni snälla! 🙏) så ska jag åka och hoppträna med honom redan i veckan, för på lördag är ju tanken att vi ska debutera två klasser i Täby, hehe. Bästa lilla guldgossen! 😻 @fibantos
Read more
En trädgårdsdag med höstfix. Några gurkplantor har levererat färdigt, och fick åka i komposten. ...
Media Removed
En trädgårdsdag med höstfix. Några gurkplantor har levererat färdigt, och fick åka i komposten. Planterat lite höstplantor fast än får sommarblommor hänga kvar också Gräsmattan börjar äntligen bli grön och nu har maken toppdressat den så det blir reparerat på solskadade områden. Älskar ... En trädgårdsdag med höstfix. Några gurkplantor har levererat färdigt, och fick åka i komposten. Planterat lite höstplantor fast än får sommarblommor hänga kvar också 🌸Gräsmattan börjar äntligen bli grön och nu har maken toppdressat den så det blir reparerat på solskadade områden.
Älskar dagar som ger jord under naglarna 😊

#trädgård #trädgårdsinspiration #odling #alunrot #höst #sommar #gräsmatta #toppdress #reparera
Read more
Vem älskar inte en riktigt god Piña colada en varm sommardag!? Smaken av härligt söt ananas och kokos, ...
Media Removed
Vem älskar inte en riktigt god Piña colada en varm sommardag!? Smaken av härligt söt ananas och kokos, krämigt, exotiskt och gott! Denna glass smakar lika gott sommar som höst, vinter och vår.. mums! . NYTT INLÄGG med RECEPT på hemsidan 🏻 www.kostvetarn.com (länk i profil) @kostvetarn Vem älskar inte en riktigt god Piña colada en varm sommardag!? Smaken av härligt söt ananas och kokos, krämigt, exotiskt och gott! 🍍🍍 Denna glass smakar lika gott sommar som höst, vinter och vår.. mums!
.
NYTT INLÄGG med RECEPT på hemsidan 👉🏻 www.kostvetarn.com (länk i profil) @kostvetarn
Sommaren 2014 sa jag och Wilma att vi kör ”massive action” på detta, vi skulle satsa på youtube och vår e-handel vid sidan av plugget för att se hur långt vi kan ta det. Jag hade nyss börjat universitet och Wilma gymnasiet. Vårt mål var att nästa sommar kunna ha detta som sommarjobb. Vi skulle ... Sommaren 2014 sa jag och Wilma att vi kör ”massive action” på detta, vi skulle satsa på youtube och vår e-handel vid sidan av plugget för att se hur långt vi kan ta det. Jag hade nyss börjat universitet och Wilma gymnasiet. Vårt mål var att nästa sommar kunna ha detta som sommarjobb. Vi skulle samtidigt klara av skolan och den tid som fanns över lägga på vårt företag. Ett år efter kunde ha det som sommarjobb. Vårt nästa stora mål var att när vi gått ut skolan ska vi kunna ha råd att flytta till Stockholm och ha youtube och e-handeln som heltidsjobb. Ett steg i den riktningen var att starta en andra kanal (Wilma & Emil) samt ett nytt varumärke (@hickap). För att göra detta skulle det krävas mer tid, skippa alla sovmorgnar inte hänga med på alla utekvällar. 2017 tog vi både examen och kunde konstatera att vi uppnått målet. Nu lite mer än ett år senare kör vi på som aldrig förr! Många roliga saker på g framöver och stora planer för framtiden 💯 Tack för allt ert fantastiska stöd, utan er att vi hade vi aldrig kunnat göra detta ❤️
Read more
Loading...
Vi är tillbaka i Stockholm efter fem veckor på resande fot och idag vaknade vi till svala vindar och ...
Media Removed
Vi är tillbaka i Stockholm efter fem veckor på resande fot och idag vaknade vi till svala vindar och en liten föraning av höst. Otto och jag åt frukost på vårt kvarterscafé och tog en väldigt tidig morgonpromenad genom parken. Nu ska jag baka röd vinbärskaka av bären som finns kvar i frysen ... Vi är tillbaka i Stockholm efter fem veckor på resande fot och idag vaknade vi till svala vindar och en liten föraning av höst. Otto och jag åt frukost på vårt kvarterscafé och tog en väldigt tidig morgonpromenad genom parken.
Nu ska jag baka röd vinbärskaka av bären som finns kvar i frysen och ta en påtår vid köksbordet. Det ser ut att bli en riktigt fin måndag ❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #vinbär #currants #kakor #berries #bär #kuchen #streusel #backen #recept #sommar #baka #sötasaker #helasverigebakar #bakefulness #swedish #cakeinspiration #gateau #sweetness #schweden #süß #sweetlife #indulge #eats #fika #lättlagat #tips @sota.saker
Read more
Oιl Lαмpѕ ♡ Det blir mörkare på kvällarna och nu får vi börja tända ljus och mysa igen ♡ Tacksam för ...
Media Removed
Oιl Lαмpѕ ♡ Det blir mörkare på kvällarna och nu får vi börja tända ljus och mysa igen ♡ Tacksam för en fin sommar och det känns helt ok att hösten är påväg tycker jag... Hur känner ni? De fina olje lamporna från Tell Me More är favoriter hos oss, och jag kan redan nu avslöja att det kommer två nya ... Oιl Lαмpѕ ♡
Det blir mörkare på kvällarna och nu får vi börja tända ljus och mysa igen ♡
Tacksam för en fin sommar och det känns helt ok att hösten är påväg tycker jag... Hur känner ni?
De fina olje lamporna från Tell Me More är favoriter hos oss, och jag kan redan nu avslöja att det kommer två nya storlekar till Sprudla inom kort ♡ ♡ ♡
Det kommer bli en magisk höst jag lovar....
Kram Linda & Sprudlatjejerna
#oillamp #tellmemoregbg #tellmemore #sprudla #ljungskile #webshop #webbutik
Read more
Det är kul att träna, men framförallt är det skönt att inte träna om man inte känner för det. 2,5månad ...
Media Removed
Det är kul att träna, men framförallt är det skönt att inte träna om man inte känner för det. 2,5månad med massa vila var härligt och säkert väldigt välbehövligt. Har hänt att jag stått redo vid dörren för att fara på gymmet i sommar, men bara känt "Nää jag vill inte" och stannat hemma! Att träna ... Det är kul att träna, men framförallt är det skönt att inte träna om man inte känner för det. 2,5månad med massa vila var härligt och säkert väldigt välbehövligt. Har hänt att jag stått redo vid dörren för att fara på gymmet i sommar, men bara känt "Nää jag vill inte" och stannat hemma!🏡 Att träna betyder inte att man är duktigare än nån annan och att avstå är inget som ska va ångestladdat heller💪🏼 Nu är jag dock på't igen och dags att skaffa mig en liten muskel någonstans🏋🏼‍♀️
Read more
Loading...
I samarbete med @babyshop.se] Beställde hem nya sandaler från Kavat till Sophia som hon kan ha ...
Media Removed
I samarbete med @babyshop.se] Beställde hem nya sandaler från Kavat till Sophia som hon kan ha till nästa sommar. Dessa två modeller tillhör @babyshop.se ☘️eko vänliga barnkläder/ skor kategori☘️ ___________________________________ Hällevik EP Sandaler Rosa: Är på Rea just ... I samarbete med @babyshop.se]
Beställde hem nya sandaler från Kavat till Sophia som hon kan ha till nästa sommar.

Dessa två modeller tillhör @babyshop.se ☘️eko vänliga barnkläder/ skor kategori☘️
___________________________________
Hällevik EP Sandaler Rosa:
Är på Rea just nu!

Sandalerna är tillverkade av
en kromfri, vattenavstötande och miljövänlig Eco Performance-läder. Förutom dessa egenskaper även slitstarka och vädertåliga. Lätt sula med halkskydd mm.
____________________________________
Blombacka XC Sandaler Vit:
även dessa är på Rea plus många fler.

Gjorda i vattentätt cross country läder med god andningsförmåga. Flexibel och super lätt sula med halkskydd.
– Fria från teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten.
____________________________________

Fynda barnskor nu till höst på @babyshop.se
____________________________________
#babyshop #ekologiskt #ecofriendly #ekologiskabarnkläder #baby #babyclothes #organic #kavat #babyshopse #kavatskor
Read more
Igår hade vi alltså premiär här, på @bakfickan_karlsborg , där jag fått äran att stå och jobba i sommar. ...
Media Removed
Igår hade vi alltså premiär här, på @bakfickan_karlsborg , där jag fått äran att stå och jobba i sommar. Läget är magiskt, menyn är utsökt (alltså på riktigt med egentillverkad glass från @wetternglass och italienska delikatesser som pizza, ost och chark osv ) och mina kollegor är riktiga ... Igår hade vi alltså premiär här, på @bakfickan_karlsborg , där jag fått äran att stå och jobba i sommar. Läget är magiskt, menyn är utsökt (alltså på riktigt med egentillverkad glass från @wetternglass och italienska delikatesser som pizza, ost och chark osv 👌✨) och mina kollegor är riktiga stjärnor. Igår busade elektriciteten och tekniken med oss (med kylar och diskmaskin som la av) men vi rodde ändå ihop en riktigt jäkla härlig kväll tillsammans med gästerna som faktiskt gjorde så att vi sålde slut på det mesta. Jag ska inte pressa min gravida kropp (vecka 31 idag ju!) för hårt och kommer ju därför ha många lediga dagar i sommar men passen jag ska tillbringa här kommer bli riktigt roliga! Mycket superlativ i den här texten märker jag men så bubblar det ju också i min kropp av positiva känslor idag ☺️ Har du vägarna förbi Karlsborg i sommar tycker jag verkligen du ska besöka vårt härliga @bakfickan_karlsborg . Nu har vi stängt till på torsdag men annars kommer vi ha öppet alla dagar (fast inte om det öser ner pga vi har bara uteservering) mellan 10-sent vilket helt enkelt innebär att vi håller öppet till 01 ifall vi har gäster på plats. Bra va? Hoppas verkligen att vi ses☀️
Read more
Tack för alla spelningar i sommar. Nu är live-butiken stängd ett tag, öppnar åter senare i höst. ...
Media Removed
Tack för alla spelningar i sommar. Nu är live-butiken stängd ett tag, öppnar åter senare i höst. Datum och spelställen uppdateras här. Kärlek till alla som har tagit sig ut för att lyssna & känna. Tack till @mtaprod som bokat och @linushasselbergartist som spelat med mig. Tack till @hanneshassel ... Tack för alla spelningar i sommar. Nu är live-butiken stängd ett tag, öppnar åter senare i höst. Datum och spelställen uppdateras här. Kärlek till alla som har tagit sig ut för att lyssna & känna. Tack till @mtaprod som bokat och @linushasselbergartist som spelat med mig. Tack till @hanneshassel också för att du är en broder. #jenshult #live #vadgörjagnu? #omduvillhamig. 📸: @edwinrasberg
Read more
Loading...
”Söndagar <span class="emoji emoji1f499"></span> yoga! Favoritdagen för yoga, mindfulness, meditation och reflektion! Äntligen ...
Media Removed
”Söndagar yoga! Favoritdagen för yoga, mindfulness, meditation och reflektion! Äntligen får jag in det i min vardag mer löpande efter något års tragglande. Ibland blir det bara 1 eller 5 minuter, ibland 30, ibland 60 minuter. Jag försöker hålla det helt kravlöst och lyssna på vad kroppen ... ”Söndagar 💙 yoga!
Favoritdagen för yoga, mindfulness, meditation och reflektion! Äntligen får jag in det i min vardag mer löpande efter något års tragglande. Ibland blir det bara 1 eller 5 minuter, ibland 30, ibland 60 minuter. Jag försöker hålla det helt kravlöst och lyssna på vad kroppen behöver. Älskar den här övningen som får mig att bli väldigt närvarande & fokuserad.
I sommar har jag haft stor hjälp av @Yogobe som ger inspiration och massvis med bra program att välja bland. Ingen reklam, bara ren nyfunnen yogalycka!”
Så härligt att höra☺️Tack för att du delar @ptbylisa
#beyoga365 #yogobe #yoga #mindfulness #meditation #andning
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#yogaonline #onlineyoga #doyoga #beyoga #liveloveyoga #sommarträning #sommaryoga #närvaro #glädje #inspiration
Read more
|| Here are the workshops and seminars we are doing this summer and fall. Maybe one or two of them catches ...
Media Removed
|| Here are the workshops and seminars we are doing this summer and fall. Maybe one or two of them catches your interest? Go to ywamrestenas.se and read more! || Här är de seminarier vi kör denna sommar och höst. Kanske någon eller några av dom fångar ditt intresse? Gå in på ywamrestenas.se ... || Here are the workshops and seminars we are doing this summer and fall. Maybe one or two of them catches your interest? Go to ywamrestenas.se and read more!
|| Här är de seminarier vi kör denna sommar och höst. Kanske någon eller några av dom fångar ditt intresse? Gå in på ywamrestenas.se och läs mer!
#ywamrestenas
Read more
Vad är klimatsmart mat? Och hur får man barnen och deras kompisar att våga äta vegetariskt? Läs intervjun ...
Media Removed
Vad är klimatsmart mat? Och hur får man barnen och deras kompisar att våga äta vegetariskt? Läs intervjun med @krickelin på länken i bion! Här kommer några av hennes smarta tips: - Använd alla råvaror och rester i kylen. Släng så lite som möjligt. - Köp ekologiskt och närproducerat så ofta ... Vad är klimatsmart mat? Och hur får man barnen och deras kompisar att våga äta vegetariskt? Läs intervjun med @krickelin på länken i bion!
Här kommer några av hennes smarta tips:
- Använd alla råvaror och rester i kylen. Släng så lite som möjligt.
- Köp ekologiskt och närproducerat så ofta du kan.
- Anpassa maten efter säsong. Frukt och bär på sommar och höst, sedan svamp, kål och rotfrukter.
- Med bönor och konserverade tomater i skafferiet kan du alltid lätt svänga ihop en vegorätt!

#klimatkampen #kungmarkatta1983 #kungmarkatta #denriktigtgodamaten
Read more
Så mycket grönska efter en het och varm sommar.<span class="emoji emoji1f33f"></span> Tränat, varit hos min yngsta och är vrålhungrig ...
Media Removed
Så mycket grönska efter en het och varm sommar. Tränat, varit hos min yngsta och är vrålhungrig nu. (Kika in på min story🏼) Här ska mumsas äta och kopplas av ett tag. Njut av fredagen och ta hand om dom du gillar och tycker om. Kram på Er alla.🤗 ______________________________________ #home ... Så mycket grönska efter en het och varm sommar.🌿
Tränat, varit hos min yngsta och är vrålhungrig nu.😼
(Kika in på min story☝🏼)
Här ska mumsas äta och kopplas av ett tag.
Njut av fredagen och ta hand om dom du gillar och tycker om.
Kram på Er alla.🤗
______________________________________
#home #friday #fredag #grönska #älskarhösten #autumn #höst #varmdag #vilkensommar #mylife #sweden #nature #lovelyday #fridaymood #evalevaboinspo #höstmys #september
Read more
Artisten Rennie Mirro bjuder på en show i säsongens sista Sommar! Han spelade in med en orkester inför publik. #sommarip1 #renniemirro #sommarpratare #avslutning Förutom Rennie Mirro uppträder hans systrar Sarah Dawn Finer och Zoie Kim Finer, hans kompis Joachim Bergström och ... Artisten Rennie Mirro bjuder på en show i säsongens sista Sommar! Han spelade in med en orkester inför publik. ☀️💖 #sommarip1 #renniemirro #sommarpratare #avslutning
✨Förutom Rennie Mirro uppträder hans systrar Sarah Dawn Finer och Zoie Kim Finer, hans kompis Joachim Bergström och hans pappa Eric Bibb. @sdfinerofficial @ericbibbmusic @joachimbergstrom #zoiekimfiner

Rennie Mirro berättar i sitt Sommar-program att han som barn utsattes för sexuella övergrepp. Om du själv, eller du som anhörig, behöver hjälp eller råd kan du bland annat vända dig hit:
💛
Barnens rätt i samhället
bris.se
💛
Inte ensam aldrig glömd
inteensamaldrigglomd.se
💛
UMO är en webbplats för alla som är mellan 13 och 25 år. På UMO kan du hitta svar på frågor om sex, hälsa och relationer. Bakom UMO står alla landsting och regioner.
umo.se
💛
Brottsofferjouren för unga
ungaboj.se
💛
Rädda Barnen - global barnrättsorganisation.
raddabarnen.se
Read more
Känns som höst...men ändå så ljummet, varmt, soligt och fint denna tisdag. <span class="emoji emoji1f343"></span> Härliga augusti. ...
Media Removed
Känns som höst...men ändå så ljummet, varmt, soligt och fint denna tisdag. Härliga augusti. Snart september. Och jag, om ni känner mig väl vet att jag gillar hösten. _______________________________________________ #augusti #august #sweden #sommar #skövde #lovelyweather #findag ... Känns som höst...men ändå så ljummet, varmt, soligt och fint denna tisdag. 🍃
Härliga augusti. Snart september. Och jag, om ni känner mig väl vet att jag gillar hösten.
_______________________________________________
#augusti #august #sweden #sommar #skövde #lovelyweather #findag #fulltupp #minvy #myplace #city #nature #citylife #family #sverige #grönska #green #nature_photo #city_walk #snartseptember
Read more
SKAFFA KEPS - DRICK VATTEN Runt om i landet är det torka, eldsvådor och brist på regn. Men något som ...
Media Removed
SKAFFA KEPS - DRICK VATTEN Runt om i landet är det torka, eldsvådor och brist på regn. Men något som det inte är brist på är festivaler och utomhuskonserter. Här kommer några tips på hur du bäst klarar av konsertvärmen. ️ Glöm inte att dricka mycket! Vatten! "Alkohol är inte det bästa du ... SKAFFA KEPS - DRICK VATTEN
Runt om i landet är det torka, eldsvådor och brist på regn. Men något som det inte är brist på är festivaler och utomhuskonserter. Här kommer några tips på hur du bäst klarar av konsertvärmen.
☀️
Glöm inte att dricka mycket! Vatten!
"Alkohol är inte det bästa du kan dricka i värmen eftersom att de torkar ut kroppen inifrån. Så talesättet varannan vatten är kanske extra viktig nu i sommar", säger Anders Tegnell på Hälsovårdsmyndigheten till Musikguiden.
☀️
Håll ögonen öppna och hjälp varandra längst fram vid scenen.
"Vi har självklart personal på plats som ska ge vatten och hjälpa publiken som står närmast scenen där det blir väldigt varmt", säger Agnes Lundmark, arrangör för Trästockfestivalen, som är i Skellefteå nu i helgen.
☀️
Ta på din truckerkeps!
Det är viktigt att man skydda och hålla huvudet kallt under den gassande solen. Så svalka skallen och behåll stilen genom att rocka en fräck huvudbonad i sommar!
☀️
Så tänk på att drick vatten och på med hatten! Ha nu en helt underbar musiksommar med mycket dans, sång och skratt!
📷: Vilhelm Stokstad/TT
Read more
”Elaine varför är du så arg på nätet och så skön när man träffar dig, jag får inte ihop det.” så sa han ...
Media Removed
”Elaine varför är du så arg på nätet och så skön när man träffar dig, jag får inte ihop det.” så sa han mitt i en sommar då jag hade slut på energi av debatterna jag deltagit i och drivit. Av kärlek? Nej, av uppgivenhet och ibland ilska. Han sa det brutalt ärligt men också från en fin plats - hjärtat. ... ”Elaine varför är du så arg på nätet och så skön när man träffar dig, jag får inte ihop det.” så sa han mitt i en sommar då jag hade slut på energi av debatterna jag deltagit i och drivit. Av kärlek? Nej, av uppgivenhet och ibland ilska. Han sa det brutalt ärligt men också från en fin plats - hjärtat. Det är lättare att ta till sig feedback/kritik som kommer därifrån. Jag blev lite ställd, hade inte alls den bilden av mig själv. Men två månader efter vårt möte har jag en pegboard där det står ”Prata inte med hat i munnen”. Det här är Johannes Hansen @hansen_johannes , Sveriges motsvarighet till Tony Robbins. Utan kontakter har han fått en stor publik organiskt för att han får individer att växa på riktigt. Personlig utveckling i tider av personliga motgångar som vi alla har. ⭐️ Det blir mitt lördagstips till er att följa på instagram för att få dagliga injektioner av personlig utveckling.
Och @nyhetsmorgon ni borde haffa tag i honom innan nån annan gör det. Han skulle leverera tips som jag vet att er publik skulle älska. ⭐️Vad är ditt tips på vem man ska följa på instagram och varför?⭐️ #Repost @hansen_johannes with @get_repost
・・・
Jobba för att göra ditt bästa. Vila som att ditt liv hängde på det. Träna alltid för att levla. Skratta som en bäbis. Fira som en president ✊👑
.
.
.
#motivation #inspiration #träning #framtid #skratta #fira #utmana #levande #johanneshansen #toughlove #opensession #nyår
Read more
Jag förstår att ni säkert inte hänger med i vad som ”händer” med Anna. Det kanske är för att det inte heller händer speciellt mycket just nu. Vi skrittjobbar mest, med lite ”vanliga pass” då och då bara, som vanligt. Men tanken är faktiskt att nu, under typ en månads tid, öka på träningen så hon ... Jag förstår att ni säkert inte hänger med i vad som ”händer” med Anna. Det kanske är för att det inte heller händer speciellt mycket just nu. 😂 Vi skrittjobbar mest, med lite ”vanliga pass” då och då bara, som vanligt. Men tanken är faktiskt att nu, under typ en månads tid, öka på träningen så hon är i ”fullgång” i sommar igen. 💃 Jag tror att vi båda längtar efter att träna ordentligt nu.
Det har inte varit några som helst fel på Anna, utan hon har bara fått stå tillbaka några steg denna våren då det varit så mycket med allt annat för mig. Hon har såklart fått uppmärksamhet ändå och kommit ut på turer i skogen i princip dagligen, så jag tror inte hon varit så ledsen för det, men nu längtar JAG efter att träna med henne ordentligt. Det är ju nämligen så med Anna, att det inte går att göra något mellanting. Antingen är hon skogsmulle eller i full form. Hon har gamla fysiska problem som gör att hon måste tränas ORDENTLIGT och VARJE dag om det ska fungera att träna hårt och exempelvis hoppa. Tidigare, innan hon gick på lösdrift, var hon tvungen att tränas ordentligt dagligen året om för att inte ha ont i kroppen, men nu fungerar det utmärkt även med lugna perioder. Det är verkligen fantastiskt hur lösdrift kan göra sån skillnad för en trasig hästkropp. 😍
Jag har, som ni säkert vet, inte längre några ambitioner eller mål på det viset med Anna. Hon har exempelvis inte haft bett i munnen på 2 år nu, och det kommer hon ALDRIG ha igen. Det gör ju att vi tävlingsmässigt blir lite mer begränsade, men vet ni vad? Det gör mig absolut ingenting. Hon kommer aldrig bli en tävlingshäst, och det är ingenting jag sörjer över huvud taget. Anna är vääärldens lyxigaste hobby-ridhäst. Jag har aldrig suttit på en häftigare häst i mitt liv. 🦄❤️
Read more
<span class="emoji emoji1f3b6"></span>🖤 Nu lyser ängarna av sommarens alla blommor Nu surrar bin, och fåglar sjunger överallt Nu stryker ...
Media Removed
🖤 Nu lyser ängarna av sommarens alla blommor Nu surrar bin, och fåglar sjunger överallt Nu stryker vinden genom trädens höga kronor men i min trädgård är det visset, mörkt och kallt Här är det risigt och förvuxet, fult och snårigt och lika hopplöst trist och grått som i mitt bröst Därute ... 🎶🖤 Nu lyser ängarna av sommarens alla blommor
Nu surrar bin, och fåglar sjunger överallt
Nu stryker vinden genom trädens höga kronor
men i min trädgård är det visset, mörkt och kallt
Här är det risigt och förvuxet, fult och snårigt
och lika hopplöst trist och grått som i mitt bröst
Därute doftar det av sommarns alla dofter
Där är det sommar, men härinne är det höst 🍂
Read more
Visste du att EN ko släpper ut 100 kg metan? Det motsvarar mängden koldioxid som en bil som kör 1000 ...
Media Removed
Visste du att EN ko släpper ut 100 kg metan? Det motsvarar mängden koldioxid som en bil som kör 1000 mil spyr ut under ett år. Vi har den varmaste sommaren på 260 år och det brinner över hela Sverige. Vissa påstår att detta ”bara är en ovanligt varm sommar” medans de flesta experter är eniga ... Visste du att EN ko släpper ut 100 kg metan? Det motsvarar mängden koldioxid som en bil som kör 1000 mil spyr ut under ett år.

Vi har den varmaste sommaren på 260 år och det brinner över hela Sverige.
Vissa påstår att detta ”bara är en ovanligt varm sommar” medans de flesta experter är eniga om att detta är precis sånna här somrar vi kommer få uppleva framöver.

Vad man än tror, så vet vi att temperaturen ökat på jorden. Och ökar i snabbare takt än nånsin. Korallreven dör. Fiskarna håller på att dö ut i våra hav. Isen smälter i Sibirien. Permafrosten smälter i Svalbard. (Och när Permafrosten smält så kommer utsläppen öka snabbare än nånsin). Jag kan fortsätta hur länge som helst här. Men de flesta av oss vet allt det här.

Nu står politikerna i Tv och bråkar om vems fel det är att vi inte köpt in fler flygplan som kan vattenbomba bränder i Sverige.
Men Alltså på riktigt. Borde inte diskussionerna lika mycket handla om vad vi KAN och MÅSTE göra för att den globala uppvärmningen inte ska fortsätta öka?

Precis så slagkraftigt som grillförbudet. (Alltså att det nu är totalt förbjudet att grilla) Borde vi inte ha samma regler mot allt som bidrar till uppvärmningen?

Om jag fick bestämma skulle jag vilja se att gemene mans köttätande minskar. Att varenda en av oss tar vårt ansvar och flyger mindre? Jag skulle vilja se att plasttillverkningen upphör!

Tyvärr är det så illa att vi inte kommer göra detta om man inte får lite hjälp på traven. Typ en lagstiftning som helt enkelt tvingar folk att tex sluta frossa kött.

Detta låter kanske extremt? Men jag tycker på allvar att varje person borde ha ett slags maxkonto per år. Typ att man max får köpa max 5 kg kött per år, flyga max 4 gånger per år osv...
Hur extremt det än kan verka..med tanke på hur vi förbrukat jordens resurser fram tills idag så är det bara extrema metoder som kan göra skillnad.

Personligen har jag helt slutat äta kött och det var hur lätt som helst. Och jag flyger max ca 4 gånger per år (i jämförelse med ca 20 gånger per år som jag gjorde 2013 och turnerade som mest i europa). Diskutera här nedan. Låt mig höra dina ideer om vad DU och vi ALLA kan göra för att minska utsläppen! Jag är nyfiken. Kör!
Read more
Nu när underlaget är bättre så kommer mina träningar att dra igång! Hej jag heter Thea Filipsson ...
Media Removed
Nu när underlaget är bättre så kommer mina träningar att dra igång! Hej jag heter Thea Filipsson och jag är 16 år i sommar! Jag har 11 års erfarenhet av hästar och ungefär 9 års tävlingserfarenhet! Jag har ridit storhäst i 3 år nu jag har både tävlat och tränat! Innan jag red storhäst så har jag ... Nu när underlaget är bättre så kommer mina träningar att dra igång!
Hej jag heter Thea Filipsson och jag är 16 år i sommar!
Jag har 11 års erfarenhet av hästar och ungefär 9 års tävlingserfarenhet! Jag har ridit storhäst i 3 år nu jag har både tävlat och tränat! Innan jag red storhäst så har jag ridit ponny och tävlat framgångsrikt. Jag har exempel kommit Sverige tvåa i tränings serien Sugar Cup där finalen gick på Ribbersborg 2015.

Jag har bestämt mig att satsa på er ponny ryttare som kanske vill satsa på sig själv och sin ponny och vill ut och tävla.

Jag kommer i vår att hålla träningar hemma i mitt stall! Det som finns att träna på är Banhoppning,Terränghoppning och Grundläggande Dressyr.

Hos mig kommer vi att träna på din balans och dina vägar mot hindren. Tempot mellan hindren men även ekipaget samarbete. Det finns mer info på min blogg (swedishrider02). Träningarna kommer att kosta 150 kr + 50 kr för paddockavgift. Jag kommer att köra igång när det blir bättre underlag! Men vi kan lösa ridhus med med lite dyrare avgift!

Det är bara att börja boka på sms eller här på sidan! ( 072-047-77-38)
Det finns även fler lektioner på Stall Skattegården som det kommer att hållas på! (Utanför Lidköping) Info på bloggen swedishrider02 #dalentinehorsie #dalique #lidensbaronesse
Read more
Ytterligare en säsong är snart slut. Det återstår en träning/avslutning innan vi tar sommar. Jag ...
Media Removed
Ytterligare en säsong är snart slut. Det återstår en träning/avslutning innan vi tar sommar. Jag är så otroligt stolt och imponerad över ”mina” grabbar. Sättet de utvecklats på under säsongen är fantastiskt roligt att se. De har tagit så otroligt stora steg som människor, lagkamrater ... Ytterligare en säsong är snart slut. Det återstår en träning/avslutning innan vi tar sommar.
Jag är så otroligt stolt och imponerad över ”mina” grabbar. Sättet de utvecklats på under säsongen är fantastiskt roligt att se. De har tagit så otroligt stora steg som människor, lagkamrater och innebandyspelare.
Det är verkligen få förunnat att få vara barn/ungdomsledare, det spelar ingen roll inom vilken idrott eller område. Den glädjen man känner varje gång man träffar dessa hjältar är obeskrivlig.
Att kunna sitta här efter ytterligare en säsong och veta att man gjort någonting bra för dessa grabbar är en magisk känsla, samtidigt som det är vemodigt. Man vet att det dröjer tills i höst innan man får chansen att fortsätta vara en del av dessa fantastiska grabbars resa.
En hel sommar utan innebandy blir tufft såklart, men även skönt. Det blir skönt att få koppla bort plasten för en stund, skönt att få fokusera helt på andra saker som är viktiga här i livet.
När hösten väl kommer, då börjar ett nytt kapitel av denna saga. Då byter vi ut dessa fantastiska poolspel och kliver in i seriespel istället. Det ska bli otroligt roligt och intressant att se hur vi tacklar den omställningen.
Stort tack mina härliga tränarkollegor Stefan, Johnny och Tobbe. Stort tack till alla fantastiska spelare och alla underbara föräldrar som varit med under säsongen!
Forza IBK Köping P-08! 🏆❤️
Read more
I samarbete med stayhard.se Familjen framför torpet i Värmland, en het sommarförmiddag 1987. ...
Media Removed
I samarbete med stayhard.se Familjen framför torpet i Värmland, en het sommarförmiddag 1987. Jag kan fortfarande känna det juli-knastriga gräset under mina fötter. Det är lite "dysfunktionella familjen" över bilden, märker jag nu i efterhand. Det är dålig hållning både här och där ... I samarbete med stayhard.se
Familjen framför torpet i Värmland, en het sommarförmiddag 1987. Jag kan fortfarande känna det juli-knastriga gräset under mina fötter. Det är lite "dysfunktionella familjen" över bilden, märker jag nu i efterhand. Det är dålig hållning både här och där bland bröderna. Notera Niklas till höger, hur han limmar händer längs låren och försiktigt lyfter ena foten ett par centimeter över marken. Notera Calles farligt högt sittande shorts. Själv håller jag av någon anledning i min egen arm, som om det vore en protes som måste fixeras. Jag är osäker, krum - och lycklig. För vi är familjen och vi är tillsammans. Där bakom står pappa i sin smedskjorta. Minnet av den skjortan är särskilt starkt, för han bar den varje dag på torpet, vecka efter vecka, sommar efter sommar. Den betyder ingenting för någon, men för mig är den magisk. Därför är det drömlikt, nästan bisarrt att skjortan nu är tillbaka. Den 6 april 2018 lanseras kollektionen "Barndomsminnen" som jag och Sigge Eklund har skapat i samarbete med Stayhard. Och skjortan är med. (Följ lanseringen via @stayhard_official)
Read more
Ännu en jaktsäsong har passerat, även om det fortfarande är ett bra tag kvar på rovdjurssäsongen! ...
Media Removed
Ännu en jaktsäsong har passerat, även om det fortfarande är ett bra tag kvar på rovdjurssäsongen! Varje år såhär dags tycker man alltid att man hade kunnat jaga mer än man gjort, men iår har både väder och skolan hindrat en från att komma ut. Kan heller inte klaga på den säsongen som gått, jag ... Ännu en jaktsäsong har passerat, även om det fortfarande är ett bra tag kvar på rovdjurssäsongen! Varje år såhär dags tycker man alltid att man hade kunnat jaga mer än man gjort, men iår har både väder och skolan hindrat en från att komma ut. Kan heller inte klaga på den säsongen som gått, jag hade turen att fälla denna bock som även blev min första medaljbock, vilket jag inte ens vågat drömma om, även om jag inte kan kalla mig troféjägare. Jag och Marcus har skjutit 70 rovdjur tillsammans, även om han skjutit flertalet, men å andra sidan har han den lyxen att kunna jaga med hundarna hur mycket han vill... önskar att man fick vara ute mer med dom, man lär sig nåt nytt varje jaktdag. I sommar kommer jag vara hemma längre och få chansen att jaga mer grävling än jag hann i somras, det är den jaktform jag gillar allra mest! Även om det mestadels ramlar in bilder på fåglar här så kan jag säga att om jag kunde jaga grävling med Zita året runt så vore det den enda jakten jag skulle bedriva! Även om man saknar och längtar till hösten igen som den jaktidiot man är, så ser jag ändå fram emot sommar nu faktiskt, vi kan hoppa över våren tycker jag 😂 att få cykla med hundarna på ljusa och svala sommarnätter och springa ner till älven och bada med dom på dagarna, det längtar jag till nu! Önskar att jag hade mer tid att lägga på hundarna för de förtjänar dom verkligen, det är ju trots allt dom som gör mesta jobbet under jaktsäsongen! Men nu ska jag avsluta denna roman med att tipsa om en kniv från jaktkit som jag har fått förmånen att testa. Den funkar till det mesta och har tyngden på rätt ställen. Den är otroligt lätt att hantera även om man har små händer och jag skulle rekommendera er att införskaffa en innan nästa säsong 🙈 #jaktkit
Read more
Sommar! Sommar och sooool (kämpar på med kriget gentemot @petratungarden som önskar höst?!) <span class="emoji emoji1f457"></span><span class="emoji emoji2728"></span>
Media Removed
Sommar! Sommar och sooool (kämpar på med kriget gentemot @petratungarden som önskar höst?!) Sommar! Sommar och sooool (kämpar på med kriget gentemot @petratungarden som önskar höst?!) 👗✨
Säger god morgon med en gammal bild pga lite rörigare just nu, städning har inte varit prio denna ...
Media Removed
Säger god morgon med en gammal bild pga lite rörigare just nu, städning har inte varit prio denna sommar Idag tänkte vi åka och bada, ser ut att bli hyfsat varmt så måste ju passa på då vädret framöver ser sämre ut så kanske inte blir några fler tillfällen i sommar Hoppas ni alla får en härlig ... Säger god morgon med en gammal bild pga lite rörigare just nu, städning har inte varit prio denna sommar 😅 Idag tänkte vi åka och bada, ser ut att bli hyfsat varmt så måste ju passa på då vädret framöver ser sämre ut så kanske inte blir några fler tillfällen i sommar 😳💦 Hoppas ni alla får en härlig dag 🌸
_________________________________
#barnrum #barnerom #barnrumsdetaljer #barnrumsinspo #barnrumsinredning #kidsroom #finabarnsaker #familylivingfint #mittbarnerom #numero74 #mrsmighetto #upwarsaw #stringhylla #vintage #fermliving
Read more
Klockan är 02.19 och jag känner hur livslusten sakta men säkert sipprar ur mig. ”Hur kan ni gnälla ...
Media Removed
Klockan är 02.19 och jag känner hur livslusten sakta men säkert sipprar ur mig. ”Hur kan ni gnälla på värmen? Minns ni inte regnet och snön?” säger ni. Jo, jag minns det. Och jag saknar det. Jag välkomnar det. För ALLT är nämligen bättre än detta. Jag hatar fan detta. Det är outhärdligt och inte ... Klockan är 02.19 och jag känner hur livslusten sakta men säkert sipprar ur mig. ”Hur kan ni gnälla på värmen? Minns ni inte regnet och snön?” säger ni. Jo, jag minns det. Och jag saknar det. Jag välkomnar det. För ALLT är nämligen bättre än detta. Jag hatar fan detta. Det är outhärdligt och inte ALLS härligt längre. Jag bara svettas, suckar, stånkar och lider.. dag ut och dag in. Hur jag än klär mig! VAD JAG ÄN GÖR! Helt tom på energi och livsglädje. Matt! Ingenting fungerar. Inget av livets alla basic-grejor! Äta, sova, träna.. omöjligt ju?! Jag tappar hela min funktionalitet. Mitt förstånd går liksom puttsväck. Jag reduceras till en blöt svag meningslös fläck. Utan styrning. Utan hopp. Utan energi. Utan logiskt tänkande. Utan nånting. Detta är inget värdigt liv ju.. Hatar detta! Jag vill ju bara sova! Men jag kommer inte undan. Denna djävulens sommar biter tag i mig. Han finner mig överallt. Ingenting funkar. Ingen har en chans mot honom....djävulen! Jag minns tex inte ens när jag sov bra sist? Hur fan känns det? Kan någon berätta? Jag bara duschar och byter kläder dagarna i ända. Enda jag gör. Och sen svettas jag igen. Och suckar. Stånkar. Och allt går som på repeat. Fan... Nu längtar jag. Drömmer om hösten. Åh, hösten! Underbara årstid! Snygga kläder, vind i håret och behagligt svalt klimat! Mmmm.... Snart.. Nu kommer väl säkert folk bli lite upprörda, för detta är ju typ som att svära i kyrkan i detta land.. HUR KAN HAN KLAGA PÅ EN VARM SOMMSR?! Men vet ni vad? Man får visst gnälla. Man får klaga. För detta är fan inte naturligt. Landet brinner upp, djur dör, småbarnen lider, bondgårdarna går på knäna och vi smälter... nu får det vara nog. Hej då. Nu ska jag svettas sönder nattens tredje uppsättning sängkläder. Stör ej, tack.. 😑
Read more
Åh som jag kommer sakna att hänga i trädgården! Vilken magisk sommar det varit, jag har hunnit fixa ...
Media Removed
Åh som jag kommer sakna att hänga i trädgården! Vilken magisk sommar det varit, jag har hunnit fixa så mycket nytt, målat och byggt. Nu är det dags att börja fixa inför hösten, är det någon som sitter på bra höst DIYs för trädgården? #trädgårdsdiy #trädgårdsinspiration #garden Åh som jag kommer sakna att hänga i trädgården! Vilken magisk sommar det varit, jag har hunnit fixa så mycket nytt, målat och byggt. Nu är det dags att börja fixa inför hösten, är det någon som sitter på bra höst DIYs för trädgården? #trädgårdsdiy #trädgårdsinspiration #garden
~ l o v e l y h a i r ~ En av trenderna denna sommar och höst är bland annat luggen. I alla former, vanlig ...
Media Removed
~ l o v e l y h a i r ~ En av trenderna denna sommar och höst är bland annat luggen. I alla former, vanlig lugg, snedlugg, gardinlugg m.m. På Hilda klippte vi lite längre variant på snedlugg och frächade upp den blonda färgen. Kolla vad snyggt det blev! Speciellt när man lockar till den också! ... ~ l o v e l y h a i r ~
En av trenderna denna sommar och höst är bland annat luggen. I alla former, vanlig lugg, snedlugg, gardinlugg m.m.

På Hilda klippte vi lite längre variant på snedlugg och frächade upp den blonda färgen. Kolla vad snyggt det blev! Speciellt när man lockar till den också!
Frisör: Signe
Boka en tid du också! Gå in på vår hemsida www.trendbyhabibson.se
#blondehair #lovelyhair #balayage #blondme #summer2018 #schwarzkopfpro #schwarzkopfprosverige #trendbyhabibson
Read more
Min fina häst skötte sig faktiskt riktigt bra idag! Första 4-års programmet vi startat ihop och skrapade ändå ihop 73.8% Han kämpade faktiskt på riktigt bra för mattes skull trots att han uppenbart var väldigt trött efter en lång sommar ute, tidig morgon, lång resa och tydligen lite för lång ... Min fina häst skötte sig faktiskt riktigt bra idag! Första 4-års programmet vi startat ihop och skrapade ändå ihop 73.8% Han kämpade faktiskt på riktigt bra för mattes skull trots att han uppenbart var väldigt trött efter en lång sommar ute, tidig morgon, lång resa och tydligen lite för lång uppvärmning. Matte tar på sig det såklart och vi får träna vidare 😍 Jag njuter av varje pass ihop med honom iaf 💕👌 #Fonzie
Read more
Nytt pod-avsnitt ute nu ( avsnitt 27 ). Vi pratar om att gå från sommar till höst och allt vad det innebär. ...
Media Removed
Nytt pod-avsnitt ute nu ( avsnitt 27 ). Vi pratar om att gå från sommar till höst och allt vad det innebär. Både praktiskt, ekonomiskt och mentalt. Finns på #acast och där poddar finns. @daligmottagning #dåligmottagning #shirleyanna länk i bio. Nytt pod-avsnitt ute nu ( avsnitt 27 ). Vi pratar om att gå från sommar till höst och allt vad det innebär. Både praktiskt, ekonomiskt och mentalt. Finns på #acast och där poddar finns. @daligmottagning #dåligmottagning #shirleyanna länk i bio🔝.
En stund för eftertanke. Minns några goa stunder av denna fantastiska sommar. Stunder man gärna ...
Media Removed
En stund för eftertanke. Minns några goa stunder av denna fantastiska sommar. Stunder man gärna vill uppleva igen. Stunder som gör mig glad. Stunder som lagras. Stunder som plockas fram de där ruggiga höst-och vinterdagarna och som ger värme och energi. En stund för eftertanke.
Minns några goa stunder av denna fantastiska sommar.
Stunder man gärna vill uppleva igen.
Stunder som gör mig glad.
Stunder som lagras.
Stunder som plockas fram de där ruggiga höst-och vinterdagarna och som ger värme och energi.
Den här sommaren samarbetar jag som ni vet med @swebarsverige och berättar då bland annat om mina ...
Media Removed
Den här sommaren samarbetar jag som ni vet med @swebarsverige och berättar då bland annat om mina bästa träningstips. Idag tipsar jag om vikten av att ge egentid till dina svaga länkar i sommar! - Istället för att stressa över att du inte kan träna de hårdaste passen i gymmet eller längsta löppassen ... Den här sommaren samarbetar jag som ni vet med @swebarsverige och berättar då bland annat om mina bästa träningstips. Idag tipsar jag om vikten av att ge egentid till dina svaga länkar i sommar! - Istället för att stressa över att du inte kan träna de hårdaste passen i gymmet eller längsta löppassen under din semester - identifiera dina svaga länkar och fokusera på dom under några veckor i sommar istället. Kanske rörlighetsfokus för att bli bättre på knäböj i höst, fotgympa för att kunna springa med ett starkare löpsteg efter semestern eller greppstyrka för att kunna prestera bättre i marklyft eller chins när löven börjar falla är exempel på fokusområden mina PT-klienter satsar på under sommaren. Det är mycket roligare fokus än att vara lite bitter över att inte kunna träna ”som vanligt”. Och du: var inte rädd för att äta ordentligt i sommar, bara för att du inte är i en hård träningsperiod - kroppen behöver energi oavsett! Swebar Low Sugar - WHITE CHOCOLATE RASPBERRY (16 gram protein) har jag haft med mig några av i resväskan på vår USA-resa, perfekt att äta när maten har varit sisådär under dagen men det ändå spritter i benen och jag vill orka ett träningspass med kvalitet! Det går faktiskt att vara klok, TROTS att det är sommar. 😊 Fler sommarträningstips hittar du länkat i min profil!
#tränamedswebar 
#swebar
#jävlaranamma
Read more
Varje dag är ett litet äventyr. Så beskriver Mårten Wallendahl livet i Kenya. @svenskayle ger varje ...
Media Removed
Varje dag är ett litet äventyr. Så beskriver Mårten Wallendahl livet i Kenya. @svenskayle ger varje vecka utrymme åt en finlandssvensk utomlands att berätta om sin vardag i vår serie #nyahemlandet. 🌍 Afrika är dynamiskt. Och samtidigt underutvecklat. Bägge skälen gör det spännande ... Varje dag är ett litet äventyr. Så beskriver Mårten Wallendahl livet i Kenya. @svenskayle ger varje vecka utrymme åt en finlandssvensk utomlands att berätta om sin vardag i vår serie #nyahemlandet.
🌍
Afrika är dynamiskt. Och samtidigt underutvecklat. Bägge skälen gör det spännande att bo här. Kenya är en turistdestination – och vill man se Afrika, fyller Kenya säkert de flesta stereotypier. 🌍
Metropolkultur varvat med stammarnas uråldriga seder. Här finns också elände, korruption och behov av hjälp – och därför är vi här. Däremot finns här natur och djurliv som brädar det mesta.
🌍

Varje dag är ett litet äventyr jämfört med i Finland. Som finländsk barnfamilj är vi bortskämda här. Stort hus med gårdsplan och ständig sommar. 🌍
Dessutom lyxen att eliminera det största skälet till gräl i hemmen. Vi har personal som städar, tvättar och kockar! Men med personal följer ansvar – och vi är livlinan för vår personal.
🌍
I Afrika är socialskydd nästan obefintligt. Vi förväntas sponsorera takreparation, sädesanskaffning och begravningskostnader för folk i hembyarna. 🌍
Men det är ett ansvar man måste hantera, om man ska ha städat hus, klippt gräsmatta och mat på bordet då man kommer hem. 🌍
Bor du utomlands? Vill du dela med dig om din vardag och ditt liv i utlandet i vår serie? Kontakta oss på [email protected]

#svenskayle
Read more
Höѕтlα̈ɴɢтαɴ ♡ Efter en sommar som går till historien så känns det riktigt mysigt med höst ♡ Hur ...
Media Removed
Höѕтlα̈ɴɢтαɴ ♡ Efter en sommar som går till historien så känns det riktigt mysigt med höst ♡ Hur snyggt är det inte med söt kjol, stickad tröja och boots - we love ♡ Idag är det lördag och vi har öppet kl 10-15! Hjärtligt välkomna ♡ Kram Linda, Jannike, Stina, Lavinia & Lovisa #oddmolly ... Höѕтlα̈ɴɢтαɴ ♡
Efter en sommar som går till historien så känns det riktigt mysigt med höst ♡
Hur snyggt är det inte med söt kjol, stickad tröja och boots - we love ♡
Idag är det lördag och vi har öppet kl 10-15! Hjärtligt välkomna ♡
Kram Linda, Jannike, Stina, Lavinia & Lovisa
#oddmolly #rabenssaloner #as98boots #höstnyheter #sprudla #ljungskile #webshop #webbutik
Read more
September. Höst. Nja. Jag vill gärna ha mer sommar. Köpte elmoppe igår. Och satt ute och åt ...
Media Removed
September. Höst. Nja. Jag vill gärna ha mer sommar. Köpte elmoppe igår. Och satt ute och åt middag. Det är ju ändå härligt. Nu. Yoga. Sedan åka moppe. Hon heter Gun-Britt (min moppe/ se stories). #hemmahososs September.
Höst.
Nja.
Jag vill gärna ha mer sommar.
Köpte elmoppe igår.
Och satt ute och åt middag.
Det är ju ändå härligt.
Nu. Yoga.
Sedan åka moppe.
Hon heter Gun-Britt (min moppe/ se stories). #hemmahososs
Måste erkänna att jag älskar att kunna dra på mig en stor hoodie igen på mina powerwalks <span class="emoji emoji1f60d"></span>🤗 Vilken ...
Media Removed
Måste erkänna att jag älskar att kunna dra på mig en stor hoodie igen på mina powerwalks 🤗 Vilken sommar vi haft, men jag älskar höst också, den får gärna komma nu för jag ser fram emot massa träning, en weekend till Prag, mys, tända ljus och varma snygga kläder Njuter nu av sista semesterveckan, ... Måste erkänna att jag älskar att kunna dra på mig en stor hoodie igen på mina powerwalks 😍🤗 Vilken sommar vi haft, men jag älskar höst också, den får gärna komma nu för jag ser fram emot massa träning, en weekend till Prag, mys, tända ljus och varma snygga kläder 😃 Njuter nu av sista semesterveckan, på måndag är jag tillbaka på kontoret - har faktiskt längtat efter det och mina härliga kollegor ❤️🙈😊
Read more
Ena dagen får man klä sig för sommar, och nästa för höst. Svensk augusti. Här i Norrköping har vi varmt ...
Media Removed
Ena dagen får man klä sig för sommar, och nästa för höst. Svensk augusti. Här i Norrköping har vi varmt och skönt idag. Ha en fin lördag alla! Ena dagen får man klä sig för sommar, och nästa för höst. Svensk augusti. Här i Norrköping har vi varmt och skönt idag. Ha en fin lördag alla!
Inge mer sommarlov och jag älskar det! Tillbaka till rutiner och jag älskar det! Världens bästa ...
Media Removed
Inge mer sommarlov och jag älskar det! Tillbaka till rutiner och jag älskar det! Världens bästa sommar hittills. Bara massa mys och vädret har varit galet bra. Semester med mitt hjärta. Drömsommaren. Men som jag längtat till denna höst. Så mycket roligt inplanerat. Lillan skolas in snart ... Inge mer sommarlov och jag älskar det! Tillbaka till rutiner och jag älskar det! Världens bästa sommar hittills. Bara massa mys och vädret har varit galet bra. Semester med mitt hjärta. Drömsommaren. Men som jag längtat till denna höst. Så mycket roligt inplanerat. Lillan skolas in snart och då kommer jag kunna kunna jobba mer, vad jag längtat ☺️. Är du färdig med sommarlov? 😂
Read more
Let This Week Begin • Vaknar upp i magiska Livigno. Det är något så speciellt med alperna. Har varit ...
Media Removed
Let This Week Begin • Vaknar upp i magiska Livigno. Det är något så speciellt med alperna. Har varit här en del vintertid så jag älskar skidåkning. Nu ska jag få uppleva allt från hiking, yoga, crossfit, god mat, mycket skratt ( vilket vi redan klarat av en del med underbara @vickangedda ) Ni ... Let This Week Begin •
Vaknar upp i magiska Livigno. Det är något så speciellt med alperna. Har varit här en del vintertid så jag älskar skidåkning. Nu ska jag få uppleva allt från hiking, yoga, crossfit, god mat, mycket skratt ( vilket vi redan klarat av en del med underbara @vickangedda )

Ni vet jag älskar träningsresor. Men den här resan är viktigare för mig en någonsin. Efter en tuff vår och sommar, men som också varit fin, så kommer den här resan så lägligt. Att bara ta hand om mig själv. Stärka mig själv, vila när jag vill, skratta och kanske gråta. Och viktigast ... jag ska andas. Och den här alpluften och magiska vyer gör det så mycket enklare.
Livigno kallas även ”lilla Tibet” för att byn ligger i en dal, på en platt kan man säga. Jag kommer att trivas här. Det gör jag redan!🙏🏻
@thinkhealthcare_ab #kristingoodmorning #peakperformance
Read more
I annonssamarbete med @Almondybakery <span class="emoji emoji2764"></span>️ Som ni vet älskar jag alla anledningar att fira. Idag firade ...
Media Removed
I annonssamarbete med @Almondybakery ️ Som ni vet älskar jag alla anledningar att fira. Idag firade vi med en mysig fika att vi fick en så fin sommar ihop och att vi alla nu går in i något nytt. Mannen börjar nytt jobb, Hollie ny förskola och jag och lillan ska spendera dagarna tillsammans, samtidigt ... I annonssamarbete med @Almondybakery ❤️ Som ni vet älskar jag alla anledningar att fira. Idag firade vi med en mysig fika att vi fick en så fin sommar ihop och att vi alla nu går in i något nytt. Mannen börjar nytt jobb, Hollie ny förskola och jag och lillan ska spendera dagarna tillsammans, samtidigt som jag har massa spännande jobb på sidan om. Livet går i ett och vi är ganska trötta, men oj så vi älskar det och som vi ser fram emot denna höst. Mysigt att fira med en fika och precis så här gillar jag det, enkelt men såää gott. Almondys kladdkaka tillsammans med lite havssalt och lättvispad grädde. MUMS. Och visst blir det så fint att dekorera med blommor?! Väljer physalis istället för bär då det känns lite mer höstigt. Perfekt att ha dessa tårtor i frysen då det blir tillfälle att fira.. Alla @almondybakery tårtor hittar du i frysdisken, de glutenfria, svensktillverkade och fantastiskt goda! #almondy #spontanfira #firamedfika @almondybakery
Read more
En liten försmak av AW 2018<span class="emoji emoji2764"></span>️ Efter denna glimrande sommar har vi en sååå härlig (och snygg) höst ...
Media Removed
En liten försmak av AW 2018️ Efter denna glimrande sommar har vi en sååå härlig (och snygg) höst att se fram emot En liten försmak av AW 2018❤️
Efter denna glimrande sommar har vi en sååå härlig (och snygg) höst att se fram emot👌😘
Nu har vi stängt @kolarenscafe för denna gång. Vi vill tacka alla som besökt oss i sommar och önska ...
Media Removed
Nu har vi stängt @kolarenscafe för denna gång. Vi vill tacka alla som besökt oss i sommar och önska er en fortsatt fin sommar höst vinter och vår! @boqvistcarro @fia72 Nu har vi stängt @kolarenscafe för denna gång. Vi vill tacka alla som besökt oss i sommar och önska er en fortsatt fin sommar höst vinter och vår! ☀️🍂❄️🌷 @boqvistcarro @fia72
Har privilegiet att få dela mitt liv mellan två paradis. Gotland och Åre. Efter en intensiv het sommar ...
Media Removed
Har privilegiet att få dela mitt liv mellan två paradis. Gotland och Åre. Efter en intensiv het sommar kommer jag inleda hösten med att ta med lite glöd till fjälls och vara en del av det uppskattade eventet, #höstglöd tillsammans med ett stort härligt inspirerande gäng instruktörer. Det ... Har privilegiet att få dela mitt liv mellan två paradis. Gotland och Åre. Efter en intensiv het sommar kommer jag inleda hösten med att ta med lite glöd till fjälls och vara en del av det uppskattade eventet, #höstglöd tillsammans med ett stort härligt inspirerande gäng instruktörer. Det blir yoga,vandring,löpning, pilates, dans mm. En skön träningshelg för kropp o knopp. Kolla in på holidayclub.se
#boosta #höst #träning #rörelse #natur #stillhet #kroppochsjäl #meditation #yoga #dans #glädje
Read more
SHARING IS CARING <span class="emoji emoji2764"></span>️ - Vad sägs om ett inspirerande PT-pass under ledning av mig och tillsammans ...
Media Removed
SHARING IS CARING ️ - Vad sägs om ett inspirerande PT-pass under ledning av mig och tillsammans med en vän? Tagga och motivera varför ni borde vinna och jag slänger även på ett varsitt dunderpaket från @barebells - Från och med Måndag kommer Duo-pass finnas under mina tjänster, perfekt ... SHARING IS CARING ❤️
-
Vad sägs om ett inspirerande PT-pass under ledning av mig och tillsammans med en vän? Tagga och motivera varför ni borde vinna och jag slänger även på ett varsitt dunderpaket från @barebells 💪😍
-
Från och med Måndag kommer Duo-pass finnas under mina tjänster, perfekt för er som vill hålla igång träningen tillsammans! Finns som enskilda tillfällen eller paketpris för rullande rutin över sommar, höst eller vinter. Sharing is caring! 🏋🏻‍♀️🏋🏾
-
Ps. Kom ihåg att följa mig & Barebells för att medverka, tävlingen avslutas under kommande Lill-lördag! Trevlig helg ☀️ #Barebells #Inspiration #GymmetSthlm #Duopass #TillsammansÄrViStarka
Read more
Var ut på en kort löprunda med Freya. Jag försökte få henne sitta i vagnen, men ikke hon ville med springa. ...
Media Removed
Var ut på en kort löprunda med Freya. Jag försökte få henne sitta i vagnen, men ikke hon ville med springa. Men nästa gång vet hon att det är jobbigt och väljer vagnen i stället. I höst blir det Zombierun i Örebro så de är bara att gå ut och röra på fläsket nu så att man kanske hinner komma iform och ... Var ut på en kort löprunda med Freya. Jag försökte få henne sitta i vagnen, men ikke hon ville med springa. Men nästa gång vet hon att det är jobbigt och väljer vagnen i stället. I höst blir det Zombierun i Örebro så de är bara att gå ut och röra på fläsket nu så att man kanske hinner komma iform och även förlora 11kg igen så jag har min målvikt. Tur att jag träffar min PT @sandrazq som hjälper mig med detta. Så nu laddar vi för en sommar med massa löpning och simning. Heja heja! #löpträna #springa #zombierunörebro2018
Read more
Åh! Nu kör vi igen, härliga härliga Stockholm som nu börjar visa sig i de mest underbara färger! Efter ...
Media Removed
Åh! Nu kör vi igen, härliga härliga Stockholm som nu börjar visa sig i de mest underbara färger! Efter ett sommar uppehåll är vi nu tillbaka och redo att visa Sthlm från sin bästa sida via detta konto Välkomna tillbaka och glad höst! Åh! Nu kör vi igen, härliga härliga Stockholm som nu börjar visa sig i de mest underbara färger! Efter ett sommar uppehåll är vi nu tillbaka och redo att visa Sthlm från sin bästa sida via detta konto 🍁🍂 Välkomna tillbaka och glad höst!
Har du som många andra avslutat semestern och är återigen tillbaka i rutiner, jobb och vardag? <span class="emoji emoji1f454"></span><span class="emoji emoji1f4bc"></span> ...
Media Removed
Har du som många andra avslutat semestern och är återigen tillbaka i rutiner, jobb och vardag? Skulle det känns härligt med en nystart kanske, efter all god mat och lite för lite rörelse under veckorna du varit ledig? 🏼‍♀️Då har vi nu ett passande detoxerbjudande 🍋 Just nu får du 20% rabatt ... Har du som många andra avslutat semestern och är återigen tillbaka i rutiner, jobb och vardag? 👔💼 Skulle det känns härligt med en nystart kanske, efter all god mat och lite för lite rörelse under veckorna du varit ledig? 🏃🏼‍♀️💦Då har vi nu ett passande detoxerbjudande 🌿🍋 Just nu får du 20% rabatt på våra tre detoxprodukter från @renewlifesverige 🌟 Om du klickar dig in på vår hemsida finner du detta erbjudande allra högst upp på sidan 🤗 Börja hösten på bästa sätt med en riktig utrensning 🌱 #renewlife #detox #sommar #höst #erbjudande #piggabutiken #frifrakt
Read more
Kommer du till Falsterbo Horse Show i sommar? Onsdagen den 11 juli är Mulle och Min Häst på plats igen ...
Media Removed
Kommer du till Falsterbo Horse Show i sommar? Onsdagen den 11 juli är Mulle och Min Häst på plats igen och delar ut goodiebags och kramar ända tills vi inte orkar mer! Ses vi? #minhäst #tidningenminhäst #mulle #lenafurberg #fhs #falsterbohorseshow @falsterbohorseshow Kommer du till Falsterbo Horse Show i sommar? Onsdagen den 11 juli är Mulle och Min Häst på plats igen och delar ut goodiebags och kramar ända tills vi inte orkar mer! Ses vi? ❤ #minhäst #tidningenminhäst #mulle #lenafurberg #fhs #falsterbohorseshow @falsterbohorseshow
Sista Juli~ Tack för allt du bjudit på! <span class="emoji emoji1f64f"></span>🏼 Det har varit fortsatt varmt väder! <span class="emoji emoji2600"></span>️Faktiskt lite för ...
Media Removed
Sista Juli~ Tack för allt du bjudit på! 🏼 Det har varit fortsatt varmt väder! ️Faktiskt lite för varmt för min smak... Vi har firat vår fina Hampuz som fyllt 15 år, varit på små utflyktsmål, bl.a. Öland och fått ölandssand mellan tårna. Vi har njutit på solvarma klippor i Flatvarp, haft sköna ... Sista Juli~ Tack för allt du bjudit på! 🙏🏼 Det har varit fortsatt varmt väder! ☀️Faktiskt lite för varmt för min smak... Vi har firat vår fina Hampuz som fyllt 15 år, varit på små utflyktsmål, bl.a. Öland och fått ölandssand mellan tårna. Vi har njutit på solvarma klippor i Flatvarp, haft sköna dagar på stranden, njutit hemma vid poolen. 💦 Anton har kommit över sin rädsla och badar och hoppar massor! Vi har fortsatt att knyta an, skapa trygghet & närhet till vår lilla tös som vi nu varit familjehem till i en hel månad. 💕 Vi har dessutom fått små söta kaniner till vår familj. 🐰🐰Renoveringen av Hampuz rum har blivit färdig och han har flyttat in där. Vi har skiftat alla barnens rum, som bytt med varandra och iordningställt ett rum till vår lilla tös. Vi har njutit av sena varma sommarkvällar och långa sovmorgnar... Ett härligt sommarlov med massor bad, (isglass) och tid för varandra! ☀️Imorgon går vi in i augusti, sista veckorna av sommarlovet. Månaden med skolstart, rutiner, min och mammas födelsedag, månaden mellan sommar & höst. Välkommen augusti! ❤️
Read more
Uteeee idag!!! Första avsnittet av podden som jag & @felixsandman har hos @spotifysweden är äntligen ...
Media Removed
Uteeee idag!!! Första avsnittet av podden som jag & @felixsandman har hos @spotifysweden är äntligen här! Älskar att prata i mun på varandra som ni kanske märker.. men oavsett - in och lyssna samt följ för att inte missa alla avsnitt under sommar/höst där vi delar allt om oss som artister och ... Uteeee idag!!! Första avsnittet av podden som jag & @felixsandman har hos @spotifysweden är äntligen här! Älskar att prata i mun på varandra som ni kanske märker.. men oavsett - in och lyssna samt följ för att inte missa alla avsnitt under sommar/höst där vi delar allt om oss som artister och förberedelser inför turnén i höst!! Det är liveeeets liv! 🙌🎉
Read more
Längtar efter höstens nya utmaningar <span class="emoji emoji1f604"></span> Byter jobb och siktar mot nya mål <span class="emoji emoji1f601"></span><span class="emoji emoji270c"></span> Men först, en grym sommar ...
Media Removed
Längtar efter höstens nya utmaningar Byter jobb och siktar mot nya mål Men först, en grym sommar 😎 Äntligen! Galet glad och supertaggad! #excited #sommar #höst #nyttjobb #Nordemansbil #Audi #a4 #wiiho #mytimetoshine #nyamål #nyautmaningar Längtar efter höstens nya utmaningar 😄 Byter jobb och siktar mot nya mål 😁✌ Men först, en grym sommar 😎 Äntligen! Galet glad och supertaggad! 😄😄😁 #excited #sommar #höst #nyttjobb #Nordemansbil #Audi #a4 #wiiho #mytimetoshine #nyamål #nyautmaningar
Ok den här bilden är från imorses, innan jag lämnade barnen till pappan och farfarn och husbilen. ...
Media Removed
Ok den här bilden är från imorses, innan jag lämnade barnen till pappan och farfarn och husbilen. Innan jag åt importerade sandiga jordgubbar och somnade med @waldersten i öronen. (Tips; sommar P1 och bra musik valde människan också). Sanden ja. Faktum är att det är lättare att tala om för ... Ok den här bilden är från imorses, innan jag lämnade barnen till pappan och farfarn och husbilen. Innan jag åt importerade sandiga jordgubbar och somnade med @waldersten i öronen. (Tips; sommar P1 och bra musik valde människan också). Sanden ja.
Faktum är att det är lättare att tala om för er var jag _inte_ har sand på min kropp just nu och vi flöt i ett ljusgrönt hav i timmar och innan det och innan jag brände brösten i Fiskebäck skrubbade vi oss med grovsalt och ångbastade med en turkisk tant som var så jäkla piffig sen fick jag ofrivilligt ragg på bussen hem (det är alltid de galna farbröderna som ska ta kontakt, de druckna och de infantila) för jag tittar ju sällan bort, mitt väsen säger antagligen hejkomochsättdigvemärduhurmårdu det har alltid varit så och eventuellt är jag ju lite knäpp själv i största allmänhet eller iallafall öppen som en bok, eller ett barn.
Julia säger att vi kan göra vad vi vill och sen flöt vi lite till och funderade på vad det där VILL skulle kunna bestå i. Och mer än så åstadkom vi inte på hela jävla dagen och nu har jag små lyckliga sandkorn över hela mig och passionen slog plötsligt ut som en stor pion i bröstet. Mitt brända längtiga bröst alltså... Som svalt en skopa sinnesro dagen till ära. (Även om det inte verkar så av ordsvadan).
Read more
I sommar bjuder vi länets alla barn/ungdomar som är aktiva i en idrottsförening att gå gratis på ...
Media Removed
I sommar bjuder vi länets alla barn/ungdomar som är aktiva i en idrottsförening att gå gratis på våra hemmamatcher och hyllar samtidigt våra lokala spelare i truppen. Idag svarar @simonamiin på några snabba frågor: 1. Vilka klubbar har du tidigare spelat i? - IFK Hallsberg och Karlslunds ... I sommar bjuder vi länets alla barn/ungdomar som är aktiva i en idrottsförening att gå gratis på våra hemmamatcher och hyllar samtidigt våra lokala spelare i truppen. Idag svarar @simonamiin på några snabba frågor:

1. Vilka klubbar har du tidigare spelat i?
- IFK Hallsberg och Karlslunds IF

2. Vilket är ditt bästa fotbollsminne från när du var liten?
- Det var att spela Gothia Cup i Göteborg

3. Vilket lag höll du på som ung?
- FC Barcelona

4. Vem var din största förebild inom fotbollen när du växte upp?
- Ronaldinho

5. Vad är ditt bästa tips till barn/ungdomar som en dag vill spela i ÖSK?
- Ge aldrig upp och arbeta hårt. Sen måste man även ha tålamod

Läs mer om sommarkampanjen på: oskfotboll.se/fotbollssommar

#ösk #öskfotboll #oskfotboll
Read more
M å n d a g ~ hoppas ni haft en bra helg <span class="emoji emoji2728"></span> vi kör en team presentation för att kicka igång denna härliga ...
Media Removed
M å n d a g ~ hoppas ni haft en bra helg vi kör en team presentation för att kicka igång denna härliga höstvecka ~ Hej på er! :) Nu är det min tur för en presentation! Elina här på 25 år, bosatt i Söderhamn med mina två katter. Jobbar med projektering av kraftledningar samt som instruktör på Sportsgym. ... M å n d a g ~ hoppas ni haft en bra helg ✨ vi kör en team presentation för att kicka igång denna härliga höstvecka 🍁 ~ Hej på er! :) Nu är det min tur för en presentation! Elina här på 25 år, bosatt i Söderhamn med mina två katter. Jobbar med projektering av kraftledningar samt som instruktör på Sportsgym. 💪🏼
Älskar allt som har med träning och hälsa att göra! Jag är mitt inne i min satsning till scen inom body fitness. Följ gärna min resa här på insta @elinalindroth
Förutom träningen ligger mina vänner och familj mig varmt om hjärtat och det är även dem som får mig att må som bäst och ger mig energi ❤️ Reser även till värmen så ofta jag kan då jag är en riktig soldyrkare och en sommar utan en tripp till Marmaris känns som en misslyckad sommar för mig då det är som mitt andra hem🇹🇷😎🌴 #teamjustcheck #inspiring
Read more
Tänkte på (eller fler saker): hörde på radion idag, lyssnade även på en podd häromdagen och läste ...
Media Removed
Tänkte på (eller fler saker): hörde på radion idag, lyssnade även på en podd häromdagen och läste även i tidningen för nån dag sen om samma tema. Nämligen att folk mår psykiskt dåligt av att de ”tappar följare” på sociala medier. Ja, iom att jag läst och hört detta så verkar det stämma. Då ska ... Tänkte på (eller fler saker): hörde på radion idag, lyssnade även på en podd häromdagen och läste även i tidningen för nån dag sen om samma tema. Nämligen att folk mår psykiskt dåligt av att de ”tappar följare” på sociala medier. Ja, iom att jag läst och hört detta så verkar det stämma. Då ska jag from nu tala om fakta om livet! NEJ, alla kan inte älska eller ens gilla dig. NEJ, du kan inte vara alla till lags. NEJ, du DÖR inte för att du nån gång då och då känner dig impopulär. Det är liksom en del av LIVET! Personligen har jag nog tappat 2-300 pers på detta kontot (har faktiskt noll jävla koll) sen jag va aktiv PT. Tappar nog nån då och då på mitt privata konto (familjens fotoalbum) och på Facebook har jag verkligen ingen aning då jag går in där en gång per år (1/1 varje år sen 2 år) och säger hej och grattis samt tackar för eventuella grattis... Det man däremot ALDRIG får lov att tappa det är sig själv! Så ta reda på vem fan du själv är, vad du står för och vad du själv gillar, resten är liksom bara en jävla bonus helt enkelt. När man väl funnit sig själv, kommer sakta men säkert ÄKTA vänner vilja umgås och vara vid din sida i ur och skur. Sist men inte minst så är det helt sjukt att människor kan må dåligt psykiskt av så förbannat mycket saker. #ensamärstarksomFAN #rakochärlig #takeitorleaveit #internet ej #verkligheten 👊🏻 PS snart är det sommar och ☀️ Over and out på detta konto för ett tag. 🤙🏻
Read more
Idag får våra händer och fötter stå i fokus med bl.a. ProSpa skrubb, serum och olja får de välbehövlig ...
Media Removed
Idag får våra händer och fötter stå i fokus med bl.a. ProSpa skrubb, serum och olja får de välbehövlig fukt efter mycket sol och bad i sommar Idag får våra händer och fötter stå i fokus med bl.a. ProSpa skrubb, serum och olja får de välbehövlig fukt efter mycket sol och bad i sommar ☀️👣🌊
 #Repost @kontrast.inkgallery with @get_repost ・・・ <span class="emoji emoji2b1b"></span>️<span class="emoji emoji26aa"></span>️<span class="emoji emoji2b1b"></span>️<span class="emoji emoji26aa"></span>️<span class="emoji emoji2b1b"></span>️<span class="emoji emoji26aa"></span>️<span class="emoji emoji2b1b"></span>️<span class="emoji emoji26aa"></span>️<span class="emoji emoji2b1b"></span>️<span class="emoji emoji26aa"></span>️<span class="emoji emoji2b1b"></span>️<span class="emoji emoji26aa"></span>️<span class="emoji emoji2b1b"></span>️<span class="emoji emoji26aa"></span>️<span class="emoji emoji2b1b"></span>️<span class="emoji emoji26aa"></span>️<span class="emoji emoji2b1b"></span>️<span class="emoji emoji26aa"></span>️<span class="emoji emoji2b1b"></span>️ ...
Media Removed
#Repost @kontrast.inkgallery with @get_repost ・・・ NU ÄR DET DAGS ATT BOKA UPP SEN SOMMAR-HÖST! Danne Kulagin @danne_inkslinger , Andreas Engblom @and_earth , Emil Pettersson @tattoosbyemil finns på plats mån-lör. Vi önskar nya och ... #Repost @kontrast.inkgallery with @get_repost
・・・
⬛️⚪️⬛️⚪️⬛️⚪️⬛️⚪️⬛️⚪️⬛️⚪️⬛️⚪️⬛️⚪️⬛️⚪️⬛️ 📢NU ÄR DET DAGS ATT BOKA UPP SEN SOMMAR-HÖST!
Danne Kulagin @danne_inkslinger , Andreas Engblom @and_earth , Emil Pettersson @tattoosbyemil
finns på plats mån-lör.
Vi önskar nya och gamla kunder välkomna till KonTrast Ink Gallery på Rutger fuchsgatan 4 , 🚉
T-banan:Skanstull
Kom in och ta en kaffe ☕️ eller boka en konsultation med någon av oss.
Eller varför inte bara komma in och kolla lite konst! 🤘🏼 / Mvh KonTrast Crew #timeformoreink
Read more
Sitta i salt på @stockholmsaltspa som förbättrar syreupptagningsförmågan innan träning på gym ...
Media Removed
Sitta i salt på @stockholmsaltspa som förbättrar syreupptagningsförmågan innan träning på gym etc ska förutom bättre andning, immunförsvar och hy förhoppningsvis även ge bättre träningsresultat i sommar och i höst kombinerar vi lugnande saltbehandlingar med kondition och styrka ... Sitta i salt på @stockholmsaltspa som förbättrar syreupptagningsförmågan innan träning på gym etc ✨👌 ska förutom bättre andning, immunförsvar och hy förhoppningsvis även ge bättre träningsresultat 💪 i sommar och i höst kombinerar vi lugnande saltbehandlingar med kondition och styrka på @nordicwellness 👈 bra för både kropp och själ ❤🌸🌹 #hälsa #träning #salt #motion #antiseptiskt
Read more
Den svenska sommaren har varit nåt väldigt speciellt både på gott och ont men nu är det burrigt värre ...
Media Removed
Den svenska sommaren har varit nåt väldigt speciellt både på gott och ont men nu är det burrigt värre och det är dax att plocka fram kläderna igen. Personligen så välkomnar jag hösten och alla härliga event, träningsdagar o resor fulla av inspiration och möten med er som är med mig Vi ... Den svenska sommaren har varit nåt väldigt speciellt både på gott och ont men nu är det burrigt värre och det är dax att plocka fram kläderna igen. Personligen så välkomnar jag hösten och alla härliga event, träningsdagar o resor fulla av inspiration och möten med er som är med mig 🙌💛😄☀️🍁🍂 Vi ses! #sabinadufberg #sommar #höst #inspiration #livet #sverige #livsstil #träning #hälsa #mindset #fitnessmotivation #femalefitness #trainer #lifestyle 📸 @gaahlinphotography
Read more
Finezze har känts fin senaste veckan och jag har äntligen börja rida mer ordentligt efter en lång ...
Media Removed
Finezze har känts fin senaste veckan och jag har äntligen börja rida mer ordentligt efter en lång sommar (pollensäsong). I dag kändes hon redo för att skutta lite på banan, hon var inte så taggas som hon kan vara men hon känns ändå på gång och det blev ett bra pass 😀. Om ni undrar va det är hon har ... Finezze har känts fin senaste veckan och jag har äntligen börja rida mer ordentligt efter en lång sommar (pollensäsong). I dag kändes hon redo för att skutta lite på banan, hon var inte så taggas som hon kan vara men hon känns ändå på gång och det blev ett bra pass 😀👍🐴. Om ni undrar va det är hon har i munnen är det lite ”färdkost” som hon snodde när vi skrittade efter passet 😅🙈. #intelättmedpollen #höst #horse #showjumping #swbsåklart #swb #häst #snartigångigen #tjockishäst #kvällsmys #hoppningärkul
Read more
Uj vilken sommar vi har. Helt fantastisk. Och den verkar inte vilja ge sig heller. Jag är i Säter och ...
Media Removed
Uj vilken sommar vi har. Helt fantastisk. Och den verkar inte vilja ge sig heller. Jag är i Säter och Dalarna. Huset är prästgården i Säter och ett av de vackraste och jag skall säga mest välskötta husen jag vet. Jag är själv uppvuxen i Säter och har ju sett huset massor av gånger när jag växte upp ... Uj vilken sommar vi har. Helt fantastisk. Och den verkar inte vilja ge sig heller. Jag är i Säter och Dalarna. Huset är prästgården i Säter och ett av de vackraste och jag skall säga mest välskötta husen jag vet. Jag är själv uppvuxen i Säter och har ju sett huset massor av gånger när jag växte upp men inte tänkt jag väl så mycket då som jag gör nu när jag ser huset när jag inte är så ofta hem och besöker min gamla hemstad. Säter kallar för trästaden. Det finns en stadskärna som är gammal och massor av gamla trähus som ligger i kvartersformation. Kringbyggda kvarter med vackra lummiga hemliga innergårdar. Även fast jag bott många år i Säter så har jag inte sett allt. Säter är absolut värt ett besök. Och inte minst Säterdalen med sin kilometerlånga ravin som är som en djungel med en å man kan följa. I slutet av ravinen kan man fortsätta några kilometer upp på Bispbergs klack. Ett berg med två toppar. Minns jag rätt så är det över 300 m högt och med en magisk utsikt. Så stanna gärna till när ni passerar 😀. Måste backa tillbaka till prästgården lite grann, för sisådär 25 år sen så fick jag och några kompisar för oss att till lucia gå runt och sjunga lite och ett stopp var just hos dåvarande präst att sjunga lite och bjuda på lite glögg och pepparkakor på hans trapp. Skall väl tilläggas att vi inte var helt nyktra men det blev väldigt uppskattat och ett härligt minne😀 #säter #flaggfönster #pardörrar #snickarglädje #byggnadsvård #platsbyggtkök #prästgård #byggnadsverk #magasin #urna #bispbergsklack #säterdalen
Read more
Fina ni! Hoppas ni har denna sommar, den som aldrig ville ta slut. Vi tycker ändå att det börjar dra ...
Media Removed
Fina ni! Hoppas ni har denna sommar, den som aldrig ville ta slut. Vi tycker ändå att det börjar dra ihop sig till att blicka framåt och hoppas på en lång och behaglig höst. Undrar om vi kan hitta någon bra person här på insta som vill vara med i projekt ”ta körkort” med oss i höst. Är det du, din kompis, ... Fina ni! Hoppas ni har denna sommar, den som aldrig ville ta slut. Vi tycker ändå att det börjar dra ihop sig till att blicka framåt och hoppas på en lång och behaglig höst. Undrar om vi kan hitta någon bra person här på insta som vill vara med i projekt ”ta körkort” med oss i höst. Är det du, din kompis, partner, släkting eller kanske kollega som ska ut och roadtrippa till våren kanske det är dax att tipsa hen om detta. Gör såhär: följ oss, lämna kommentar nedan om varför det ska bli just du eller just hen. PS. Tipsar du om någon annan än dig själv - kom ihåg att länka personen ❤️🚘🏎🚚TutTut & Lycka till ⭐️ #körkort #bil #tävling #blogozine #2018 #körkortexpresshallstahammar #uppkörning #intensivkurs
Read more
Jag har berört det här tidigare, men jag tänker att jag vill göra det igen, för att ge en mer rimlig ...
Media Removed
Jag har berört det här tidigare, men jag tänker att jag vill göra det igen, för att ge en mer rimlig bild av hur jag hamnade här. Och hur man hamnar här. . Ensamma tillsammans må vara min debut, men det var inte min första bok. Jag har skrivit fem outgivna romaner. Jag har gett allt till samtliga, ... Jag har berört det här tidigare, men jag tänker att jag vill göra det igen, för att ge en mer rimlig bild av hur jag hamnade här. Och hur man hamnar här.
.
Ensamma tillsammans må vara min debut, men det var inte min första bok. Jag har skrivit fem outgivna romaner. Jag har gett allt till samtliga, skickat in till förlag och hoppats. Men de har inte getts ut. De kommer sannolikt heller inte att ges ut, för de håller inte riktigt måttet. Men samtidigt kan jag konstatera, nu när jag precis läst lite i dem för första gången på tio-femton år, att de är klart bättre än jag mindes dem. Man kan säga att jag varit skadligt självkritisk.
.
Jag vill mest förklara att saker kan ta tid ibland. Det är ett budskap. Jag har misslyckats tio gånger oftare än jag lyckats. Jag misslyckas än, om och om igen, men har blivit duktigare på att hantera det. Det är rörelsen som är det viktiga.
.
Första boken hette Rytmstörningar (2003). Jag skrev den på två dygn. Jag var 20 år gammal, rädd för att ge mig ut i vuxenvärlden och inte helt tänd på det jag fått se. Boken skildrar en kvinna som flyr med två ungdomar som sätter upp lappar på stan.
.
Bok två hette Dagar som Paul (vinter-vår 2004). Den var influerad av Leif Panduros En man från Danmark. Historien berör minnesförlust, är dråplig och språket humoristiskt. Hyfsat väl genomförd helhet.
.
Min stora satsning var bok tre. Den magiska teatern (sommar-vår 2004-2005, bilden). Influerad av Hermann Hesse förstås. Historien behandlar en man som ångrar allt han inte vågat och bestämmer sig för att leva ett parallellt liv i fantasin. Berättelsen är nog min mest mentalt ansträngande. Minns att jag knappt kunde tänka på annat bara för att hålla fast i alla trådarna. Jag ska läsa den här boken nu, hade jag tänkt. Kanske skriver jag den igen.
.
Bok fyra hette Till Paris (vår-sommar 2005) och var inte så lite inspirerad av svenske författaren Gustaf Ericssons fingerade självmord. Skrev den för att bevisa för mamma och mormor att jag kunde uttrycka mig begripligt
.
Bok fem hette Limbo (höst-vinter 2005) och är läslig. Jag var fascinerad av en föreläsare som kallade växter för vegetabilier och skrev en roman utifrån honom. Han ballar ur, kort och gott.
Read more
Fotar en del men är alltid sjukt seg på att lägga ut något här.. Hoppades på en fin och solig höst efter ...
Media Removed
Fotar en del men är alltid sjukt seg på att lägga ut något här.. Hoppades på en fin och solig höst efter denna sommar, men det känns som att när solen väl kikat fram för en stund så har jag jobbat. I söndags fick jag och kidsen en liten gnutta sol och frisk luft i alla fall. Vad ska man hitta på denna ... Fotar en del men är alltid sjukt seg på att lägga ut något här.. Hoppades på en fin och solig höst efter denna sommar, men det känns som att när solen väl kikat fram för en stund så har jag jobbat. I söndags fick jag och kidsen en liten gnutta sol och frisk luft i alla fall. Vad ska man hitta på denna lediga gråtrista dag?
Read more
I samarbete med @eleven.se <span class="emoji emoji1f48b"></span> Nu har väl bröllopssäsongen dragit igång, någon som ska på bröllop ...
Media Removed
I samarbete med @eleven.se Nu har väl bröllopssäsongen dragit igång, någon som ska på bröllop eller kanske till och med gifta sig i sommar? 🏼🤵🏻 Just nu har nämligen Eleven bröllopstema och där hittar du alla produkter du behöver, både som gäst och brud. Denna foundation från Max Factor ... I samarbete med @eleven.se 💋 Nu har väl bröllopssäsongen dragit igång, någon som ska på bröllop eller kanske till och med gifta sig i sommar? 👰🏼🤵🏻 Just nu har nämligen Eleven bröllopstema och där hittar du alla produkter du behöver, både som gäst och brud. Denna foundation från Max Factor har jag använt länge, den ger fin lyster och ett resultat som håller länge och dessutom innehåller den vårdande serum. 👌🏻 Om du anger rabattkoden BRIDAL18 får du 20% på hela din order om du beställer för mer än 399kr. Precis som alltid har de fri frakt och snabb leverans! På länken i min bio kan du spana in deras bröllopsprodukter! 💒💕 #elevenbeauty
Read more
Sveriges Nöjesbransch består som bekant av en väv av ekonomiska intressen och dålig personlig ...
Media Removed
Sveriges Nöjesbransch består som bekant av en väv av ekonomiska intressen och dålig personlig smak. Olika VD´s från nöjesbranschen träffas i noppiga batistinikostymer från dressman och bestämmer om det är Benjamin Ingrosso eller Danni Saucedo som är årets manliga artist. Med minimal ... Sveriges Nöjesbransch består som bekant av en väv av ekonomiska intressen och dålig personlig smak.
Olika VD´s från nöjesbranschen träffas i noppiga batistinikostymer från dressman och bestämmer om det är Benjamin Ingrosso eller Danni Saucedo som är årets manliga artist. Med minimal ansträngning kan man få ut maximal vinst. Artisten gnäller inte om nya kreativa utmaningar, Scenerna står där, bandet kan redan spela bas, trummor, gitarr och rockgimmicksen funkar som dom ska.
Jag hatar inte spelarna. Men visst blir man förvånad över den ovetgiriga inställningen många har till sitt eget konstnärsutövande. Ängsliga, vattenkammade trendsättare är rädda för att testa nya saker, man hör den kritiska massans häxjaktsvrål så fort Lil Wayne gör en rockplatta eller Paris Hilton börjar dj:a. Den kvasiintellektulla diskursen kan helt enkelt inte acceptera att Mats Wilander skriver dikter - även om det skapar lysande underhållning .
Paradoxalt kämpar festivaler för att bli helt vegetariska samtidigt som deras vd lägger upp bilder på helgrillad fridlyst tapir-bog från Amazonas-floden. Samtidigt som dom kämpar för ett mindre taffsigt dansgolv tillåts gråzons-sexförbrytare att återgå till samma jobb de fick lämna under metoo, givetvis i en ny fräsch bilhandlarkostym med en matchande hatt.
Men varje era har sina kaos-mäklare.
Vi har ensamma utnyttjat dom arenor som erbjudits oss för att göra totalt kompromisslös konst. När Nöjesbranschen träffas och trivs i morgonsoffor och tävlar om att vara så oströrig som möjligt har vi inte anpassat oss en centimeter. Det här har tagit oss till platser och samarbeten som andra Svenskar bara kan drömma om.
Vi pissar på influencers, skiter i det svenska musikundret, recensioner, lunch-raves, trendsättare, flashmob-techno-parties på plattan och keffa events.
Vi kommer mellan den 13 juli och den 21 juli att erbjuda er en möjlighet att uppleva något helt unikt. En resa bortom tid och rum, en odyssee och ett sommaräventyr utan gränser. Ni kan lita på oss vi jobbar inom nöjesbranschen.
Dom ångrar att de gav oss ett finger för nu sliter vi av hela armen och ger tillbaka fingret!
MAN SKA INTE SLUTA NÄR MAN HAR SOM ROLIGAST!
#dunderklassen 🖍@marc.ua
Read more
Min ”modepyjamas” av siden från @ahlvargallery <span class="emoji emoji1f44c"></span>🏽lätt mitt favoritplagg i sommar/höst! PS: @p_flinkenberg ...
Media Removed
Min ”modepyjamas” av siden från @ahlvargallery 🏽lätt mitt favoritplagg i sommar/höst! PS: @p_flinkenberg säger att jag inte får bli brunare nu, eftersom han 1. Tycker jag ser ut som en och 2. Han tror att jag är helt malign/att det är farligt. Vilken tur då att sommarens sista sol verkar ... Min ”modepyjamas” av siden från @ahlvargallery 👌🏽lätt mitt favoritplagg i sommar/höst! PS: @p_flinkenberg säger att jag inte får bli brunare nu, eftersom han 1. Tycker jag ser ut som en 💩och 2. Han tror att jag är helt malign/att det är farligt. Vilken tur då att sommarens sista sol verkar ha kommit - och gått... #matchingset #modepyjamas #fashionpyjamas
Read more
Vi har fått höst & fläkten som var ett måste för att kunna sova på nätterna för bara någon vecka sedan ...
Media Removed
Vi har fått höst & fläkten som var ett måste för att kunna sova på nätterna för bara någon vecka sedan är undanplockad. Som jag älskar sommar, sol & värme. Visst, sommaren har varit ovanligt varm o lite jobbig stundtals men jag längtar redan efter nästa sommar. Jag har iaf tankat en hel del energi ... Vi har fått höst & fläkten som var ett måste för att kunna sova på nätterna för bara någon vecka sedan är undanplockad. Som jag älskar sommar, sol & värme. Visst, sommaren har varit ovanligt varm o lite jobbig stundtals men jag längtar redan efter nästa sommar.
Jag har iaf tankat en hel del energi & D-vitamin som kommer att göra hösten och vintern mkt lättare 🙏🏻 Nu hoppas jag på en lika snörik vinter som förra året och en lika fin sommar nästa år!
🏂⛷Nattis!
Read more
Imorse hände det..!! Det var nästan så man kunde förnimma hur snöflingorna snart kommer att lägga sig som bomull kring slotts-grindarna. Plus att jag hade glömt stänga väldigt många fönster som stod öppet i mitt hus inatt så det var lite frys-läge som man inte känt på länge nu på morgonkvisten! ... Imorse hände det..!! Det var nästan så man kunde förnimma hur snöflingorna snart kommer att lägga sig som bomull kring slotts-grindarna. Plus att jag hade glömt stänga väldigt många fönster som stod öppet i mitt hus inatt så det var lite frys-läge som man inte känt på länge nu på morgonkvisten! Jag trivs verkligen bra här i Steninge slottsby och inser verkligen att jag älskar att bo på landet. A real country girl. Här kan vi rocka i ladan minsann, vinter vår sommar och höst. Vi ska bara få allt på plats först och inviga träladan perfekt lagom till mina julkonserter i november! Kommer att bli amazing grace. Tack för alla härliga tips på önska jul sånger. Vi kommer att ta jul konserterna / upplevelserna till en helt ny nivå! Har du inte införskaffat biljetter ännu kan du göra det på Ticketmaster.se Jul med Carola. Julbord på Steninge bruk se länk ovan i bion. Välkomna och ha en fin augustidag idag! #steninge slottsby #julmarknad #julmedcarola #jul #glädje #destinationsigtuna #happy
Read more
HJÄLP MIG NU! Min bok ”Bränn alla mina brev” kommer ut senare i höst och nu sitter vi med omslaget. ...
Media Removed
HJÄLP MIG NU! Min bok ”Bränn alla mina brev” kommer ut senare i höst och nu sitter vi med omslaget. Vi har haft en rad olika förslag, men nu är det bara tre kvar och tävlar. Skriv en kommentar och säg vilken ni tycker jag ska ta. Förslag 1, förslag 2 eller förslag 3. Jag har en som jag gillar lite mer ... HJÄLP MIG NU! Min bok ”Bränn alla mina brev” kommer ut senare i höst och nu sitter vi med omslaget. Vi har haft en rad olika förslag, men nu är det bara tre kvar och tävlar. Skriv en kommentar och säg vilken ni tycker jag ska ta. Förslag 1, förslag 2 eller förslag 3. Jag har en som jag gillar lite mer än de andra, men era röster kan mycket väl få mig att ändra mig helt. Kort bakgrund till handlingen, så att ni förstår vad det är för bok som ska omslagifieras: För tre år sedan började jag gräva i min släkts mörker, alla bråk och uppgörelser, allt hat och all vrede. Det visar sig att urfadern till detta mörker är min morfar, Sven Stolpe. Där började allt. Han förgiftade släkten. Han var författare och debattör, och hans största fiende var Olof Lagercrantz. De bedrev ett 60 år långt krig mot varandra i spalterna. Deras hat mot varandra var så starkt att det nästan var märkligt. Vad kunde det vara som gjorde att de till och med skrev böcker om varandra och hur usla de var? När jag började gräva så fick jag allt fler ledtrådar till hur allt började. Det visade sig att det eventuellt var så att sommaren 1932 hade Karin Stolpe, min mormor, en kärleksaffär med Lagercrantz. Jag grävde och letade och sökte i arkiv, men kom ingenstans, tills jag en dag fick ett samtal från en person i släkten Lagercrantz, som sa: ”Jag har kärleksbreven mellan Karin Stolpe och Olof Lagercrantz från 1932.” Och plötsligt hade jag i famnen en otrolig kärlekshistoria som var både bland det vackraste jag läst och och bland det sorgligaste jag läst. En kärlek som brann en sommar, och som fick ett brutalt slut när Sven Stolpe kom dem på spåren. Jag är väldigt stolt över boken och blir mycket glad om ni vill hjälpa mig hitta rätt omslag till denna bok, som jag arbetat så länge med.
Read more
Årets mål var att jobba mindre, längre sommar semester och hinna andas....alla tre mål uppfylldes och tack vare en galen höst med rekord i antal pooler sept, okt, nov så lyckades jag precis komma upp i 100 pooler (106 ifjol) Som gammal tradition och nu för 3:e året på rad så fick Gotland och ... Årets mål var att jobba mindre, längre sommar semester och hinna andas....alla tre mål uppfylldes och tack vare en galen höst med rekord i antal pooler sept, okt, nov så lyckades jag precis komma upp i 100 pooler (106 ifjol) 💯😃 Som gammal tradition och nu för 3:e året på rad så fick Gotland och @folkpool_gotland denna ärofyllda 100-poolen 👍🏼 Nu stänger jag fabriken och tackar alla involverade poolpartners för ännu ett bra poolår och nu blir det yoga, träning och skidor på tv...och semester ☀️🌴 #poolkampen2018 #pool #poolsvetsning #100 #kämpa #semester
Read more
Godmorgon<span class="emoji emoji2764"></span>️! Idag har vardagen börjat så smått här, mannen jobbar och imorgon drar skola och förskola ...
Media Removed
Godmorgon️! Idag har vardagen börjat så smått här, mannen jobbar och imorgon drar skola och förskola igång för tjejerna. En sommar som kanske inte precis blev som man hade hoppats på med för lite mycket sjukdomar och skador men i slutet av sommaren kom vi iväg på ångra små riktigt härliga ... Godmorgon❤️!
Idag har vardagen börjat så smått här, mannen jobbar och imorgon drar skola och förskola igång för tjejerna. En sommar som kanske inte precis blev som man hade hoppats på med för lite mycket sjukdomar och skador men i slutet av sommaren kom vi iväg på ångra små riktigt härliga semestertrippar😍. Nu ser jag fram emot vardag och rutiner, en spännande höst med redan en massa samarbeten som ska förbereddas, se lilleman utvecklas än mer och njuta det sista av min mammaledighet. En vecka i värmen kommer det också och bli☀️. Så välkommen höst och vardag vi är redo👏🏻! Ha en fin start på veckan vänner❤️
Read more
I tisdags raderade jag instagramappen från mobilen. Det var inte rimligt att hela tiden kolla vad ...
Media Removed
I tisdags raderade jag instagramappen från mobilen. Det var inte rimligt att hela tiden kolla vad som hände på andra platser än där jag själv var. Det var inte rätt mot de jag var med. Första dagen var så jobbig att jag kände fysisk smärta i bröstet och magen. Flera gånger om dagen fingrade jag ... I tisdags raderade jag instagramappen från mobilen. Det var inte rimligt att hela tiden kolla vad som hände på andra platser än där jag själv var. Det var inte rätt mot de jag var med. Första dagen var så jobbig att jag kände fysisk smärta i bröstet och magen. Flera gånger om dagen fingrade jag mig fram till den plats där appen tidigare låg. Men redan på kvällen andra dagen hade jag brutit delar av beteendet. Jag upptäckte att jag betydligt oftare än tidigare inte hade nån koll på var min mobil var någonstans och att karaktären på de samtal jag hade med människor i min omgivning förändrades. Framförallt blev de längre. Förr avbröts samtal ofta av att jag emellanåt gick in och scrollande runt på instagram. Sedan kunde samtalet förstås fortsätta - men med ursprungligt fokus och närvaro nollställt. På ruta ett. Men det är inte den största skillnaden. Den största skillnaden är att jag nu inte längre värderar de händelser jag är i utifrån om de är material till en story eller inte. Tänk va oerhört sjukt egentligen att hela tiden ha en liten tv-producent i sig som skissar. En regissör som ständigt bär ett antal utkast i sitt huvud till vad som kanske kan komma att bli en stark post. Idag laddade jag ner appen igen av en anledning: att berätta det här. För jag tycker du ska fundera på om du inte också ska ta en paus? Iallafall under semestern med barnen. Det förtjänar ni. Puss och glad sommar. Ses i augusti!
Read more
Jag tänker öppna upp detta med att ställa frågan; vem kommer vilja vara bonde om 30 år? Något som ...
Media Removed
Jag tänker öppna upp detta med att ställa frågan; vem kommer vilja vara bonde om 30 år? Något som torde tänkas på under denna extremt torra sommar och alla de konsekvenser som bristen på regn medfört. Jag känner ett ansvar att sprida medvetenhet till er alla som gärna tittar ner i en välfylld ... Jag tänker öppna upp detta med att ställa frågan; vem kommer vilja vara bonde om 30 år?
Något som torde tänkas på under denna extremt torra sommar och alla de konsekvenser som bristen på regn medfört. Jag känner ett ansvar att sprida medvetenhet till er alla som gärna tittar ner i en välfylld grönsaks- och köttdisk en svinkall februaridag när det är daga att handla hem råvaror som vi slutligen slänger 1/3 (EN TREJDE DEL!!!) av. Utbudet är något som som tas helt för givet, och folk kan nästa bli upprörda om matbutiken inte har svenska råvaror, om det inte finns tomater osv..
Konsekvenserna av torkarn blir följande: de mindre odlarna kommer få en minskad, kanske t.o.m helt utebliven, skörd denna höst. Alltså en helt utebliven inkomst efter många månader av slit. Den lilla skörd som kommer, utbringar samma inkomst per kg som det övriga marknadspriset. Detta innebär att i matvaruhandelns kassor kan de svenska råvarorna få ett ökat kg-pris eftersom ”bristen är så stor” MEN detta UTAN att själva producenten får några extra kronor.

Tex; Gotland lider just nu av foderbrist vilket har resulterat i nödslakt. Detta har i sin tur skapat ett överflöd av kött. Då tar inköparna av köttet det drastiska beslutet att sänka priset per kg kött med X kronor. Detta slår återigen tillbaka mot köttproducenterna extremt hårt. Först tvingas slakta djur innan de fått tid att växa sig stora och sedan få mycket mindre betalt för dem. OCH nästa år så har man inte kvar lika många kreatur och får därav några riktigt tuffa år framför sig. Så vad händer då med allt kött som går till slakt nu? Jo, nästa ÅR när debatten startar om en brist på svenskt kött så kommer priserna skjuta i höjden och då sitter de stora handlarna redan redo med fyllda frysar och kan de helt enkelt förse marknadens efterfrågan och fylla sina fickor med pengar, medan bonden kommer behöva göra besparingar för att inte gå i konkurs; de besparingarna kommer ske på djurens bekostnad.
Så frågan är; vad ska hen göra? Kan man klandra dem för att de försöker överleva?
jag frågar dig; vem kommer vilja jobba 364 dagar per år med en verksamheten som knappt ger någon avkastning, är helt tagen föregivet och består av tungt fysiskt arbe
Read more
Aaaand it's a wrap! Fantastisk sommar med massor av resor, skratt, kärlek och återhämtning. <span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji2600"></span> ...
Media Removed
Aaaand it's a wrap! Fantastisk sommar med massor av resor, skratt, kärlek och återhämtning. Det är sista helgen innan hösten startar och jag är så laddad. Mycket kommer att hända veckorna framöver så jag hoppas ni är lika laddade som vi. 😀 Under sommaren tog vi en välbehövd paus från ... Aaaand it's a wrap! Fantastisk sommar med massor av resor, skratt, kärlek och återhämtning. ❤️☀ 🌴 Det är sista helgen innan hösten startar och jag är så laddad. 👏👊 Mycket kommer att hända veckorna framöver så jag hoppas ni är lika laddade som vi. 😀 Under sommaren tog vi en välbehövd paus från sociala medier med undantag för storyn som jag ser att ni följer dagligen. Kul! Nytt på instagram i höst är att vi kommer att jobba mycket med vårt gemensamma konto @annaochphilip för att dela med oss av så mycket kost och träning till er som möjligt. Ni som är intresserade så klart. Därför är det bra att vi har ett konto med all fokus på det. Så in och följ vetja. ✌️😀😀 Jag vill passa på att påminna er om hur viktigt det är att ni gillar, kommenterar och tipsar andra när ni ser saker ni gillar på våra instagram (och andras med för den delen). När man har sociala medier som jobb betyder det allt för att man ska motiveras, orka, ha råd osv att fortsätta med vad man gör. Det ni ser på våra kanaler är inte bara vår hobby utan även vårt arbete. Precis som många av er går till jobbet sitter vi timmar framför datorerna och skapar innehåll för er. Vi uppskattar väldigt mycket ifall ni klickar gilla på det ni gillar och ger oss feedback, pepp, frågor osv. Ni är så härliga allihopa och vi är glada att ni följer oss och tar del av vår kunskap.
Nu ser vi till att göra hösten till en språngbräda in i 2019 som kommer bli det bästa året för oss alla. Hur taggade är ni för en grym träningshöst? Berätta i kommentarsfältet. Nu kööör vi! 👏 👏 👊 @atennmark
Read more
Jag har tänkt mycket på den här söndagen. På om det här skulle bli min sista sommar med de rättigheter ...
Media Removed
Jag har tänkt mycket på den här söndagen. På om det här skulle bli min sista sommar med de rättigheter jag haft hela livet. De som kanske inte alltid känts tillräckliga men som kvinnor före mig krävde när de inte hade några alls. Och jag har tänkt mycket på dem. De som kom före. Och jag har tänkt ... Jag har tänkt mycket på den här söndagen. På om det här skulle bli min sista sommar med de rättigheter jag haft hela livet.
De som kanske inte alltid känts tillräckliga men som kvinnor före mig krävde när de inte hade några alls.
Och jag har tänkt mycket på dem. De som kom före. Och jag har tänkt så jävla mycket på er som ska komma efter. Som tvingas stå vid sidan av nu samtidigt som andra tar beslut om den värld som kommer att vara er längre än den kommer att vara min.
Och jag tänker på att vi är de kvinnorna, nu. För er.
De som kom före.
97 år efter att kvinnor fick makt att välja sina egna möjligheter och rättigheter för första gången så står vi här igen.
Och jag har tittat mig själv i spegeln så många gånger inför i dag och undrat vad det är med mig som gör att andra supportar tanken om att jag ska ha det sämre.
Och jag har tittat på människor runt mig och undrat samma sak. Hur deras rättigheter och möjligheter kommer att se ut i morgon.
Jag har aldrig behövt tänka så innan. Inte första gången jag röstade, inte andra. Men så kom tredje och jag tänker på min lillasyster som är gay och på min bästa vän och hennes rötter i Syrien och på allt det som gör oss människor till dem vi är och jag blir ställd av tanken på att det ska behöva fightas för. 2018.
Det självklara att få... existera. Vara den en är. I frihet.
Söndagen är här nu. Och i morgon kommer måndagen och jag vet inte hur det kommer att kännas men jag tror att vi mer än någonsin kommer att behöva prata. Med varandra. Och vill ni prata med mig kan ni göra det klockan 11 på aftonbladet.se. Jag chattar med alla som vill och kan och behöver. Tills dess; be loud and proud. Puss ✊🏻
Read more
Jag älskar verkligen att åka hit till London på besök. Pulsen och det enorma utbudet av ALLT. Men ...
Media Removed
Jag älskar verkligen att åka hit till London på besök. Pulsen och det enorma utbudet av ALLT. Men att bo här. Nej tack. Och att bo här med barn. ÄNNU VÄRRE. Aldrig i livet. De flesta med barn här tycker nog att det är Dyrt, omständigt och jävligt dyrt. De flesta Svenskar som får barn flyttar hem ... Jag älskar verkligen att åka hit till London på besök. Pulsen och det enorma utbudet av ALLT. Men att bo här. Nej tack. Och att bo här med barn. ÄNNU VÄRRE. Aldrig i livet. De flesta med barn här tycker nog att det är Dyrt, omständigt och jävligt dyrt. De flesta Svenskar som får barn flyttar hem till Sverige efter många år i städer som London och New York. Hem till trygga Sverige vill man. Då passar det. Många i Sverige fattar inte hur bra vi har det. Jag älskar verkligen Sverige. Och efter årets sommar så kan man inte heller klaga på vädret. Sverige är bäst och snart är det dags att bestämma sig för vad man skall rösta på i valet. Det blir nog moderaterna för mig. Har ju numera lite blandade känslor för folket som styr vårt land. Alltså våra politiker. Men jag kommer nog alltid fortsätta ge mitt stöd till de borgliga. Jag var tidigt engagerad i MSU och sen även MUF så för mig ligger hjärtat och mina värdegrunder mest hos moderaterna. Även om jag taktikröstat på Centern en gång och även en gång på Miljöpartiet🙈 Det var på den tiden då bara Miljöpartiet tänkte på miljön och INGEN annan. Nu känns det som de flesta partier har förstått hur viktigt miljön är. Har ni bestämt er? Skulle vara kul att se hur många av er röstar. Lite märkligt att det är så tabu att prata om var man står politiskt eller tjänar i Sverige. Hur ska ni rösta och vem är er favoritpolitiker genom tiderna? Jag kommer rösta på Moderaterna. Mina favoriter är Carl Bildt och Göran Persson. Trots att han var sosse så var han ju klockren som stadsminister. Man saknar ju inte hans politik. Men man saknar Göran GP Persson 🤣👊🏼 och Carl Bildt. Hans skarpa intellekt och torra humor kan jag sakna när jag ser debatten idag. Allt var inte bättre förr i politiken. Men det är mycket sämre idag. Eller hur? Glöm inte rösta. Det är viktigt. ❤️🇸🇪
Read more
Haft en helt underbar vecka i Grekland, nu är jag laddad för allt spännande i sommar/ höst 🇬🇷 Nu ska ...
Media Removed
Haft en helt underbar vecka i Grekland, nu är jag laddad för allt spännande i sommar/ höst 🇬🇷 Nu ska jag minsann hem och pussa på mina älsklingar ️ #bratjejerskahadetbra Haft en helt underbar vecka i Grekland, nu är jag laddad för allt spännande i sommar/ höst 🇬🇷 Nu ska jag minsann hem och pussa på mina älsklingar ❤️ #bratjejerskahadetbra
Tack @gillabocker @lillapiratforlaget och @piratforlaget för att jag fått vara hos er denna sommar! ...
Media Removed
Tack @gillabocker @lillapiratforlaget och @piratforlaget för att jag fått vara hos er denna sommar! Är otroligt tacksam och har lärt mig massor. Dessa böcker är för övrigt några som jag (om även små sätt) varit inblandad i processen håll utkik i höst Tack @gillabocker @lillapiratforlaget och @piratforlaget för att jag fått vara hos er denna sommar! Är otroligt tacksam och har lärt mig massor. Dessa böcker är för övrigt några som jag (om även små sätt) varit inblandad i processen 📚 håll utkik i höst ✨
me, thinking about my spf-konsumtion i vår, sommar, höst och vinter Foto @emmagrann
Media Removed
me, thinking about my spf-konsumtion i vår, sommar, höst och vinter Foto @emmagrann me, thinking about my spf-konsumtion i vår, sommar, höst och vinter
Foto @emmagrann
Varit till Ås Trädgård och plockat en liten bukett sommar/höst blommor<span class="emoji emoji1f496"></span> Som jag längtar blommor..
Media Removed
Varit till Ås Trädgård och plockat en liten bukett sommar/höst blommor Som jag längtar blommor.. Varit till Ås Trädgård och plockat en liten bukett sommar/höst blommor💖 Som jag längtar blommor..
Dagen har varit lång har hunnit med mycket dagens höjd punkt min häst har fått massage han var väldig ...
Media Removed
Dagen har varit lång har hunnit med mycket dagens höjd punkt min häst har fått massage han var väldig fin och inget ont någon stans bara en liten stel muskel som går att massera ut så jag avslutar dagen med en kvälls promenad med SagaLi i trädgården #trädgård #torpet #sommar #lantliv #katt ... Dagen har varit lång har hunnit med mycket dagens höjd punkt min häst har fått massage han var väldig fin och inget ont någon stans bara en liten stel muskel som går att massera ut 😊 så jag avslutar dagen med en kvälls promenad med SagaLi i trädgården #trädgård #torpet #sommar #lantliv #katt #vitkatt #blommor
Read more
Nu söker vi en kock till sommar/höst med möjlighet till fast tjänst! Du bör ha några års erfarenhet ...
Media Removed
Nu söker vi en kock till sommar/höst med möjlighet till fast tjänst! Du bör ha några års erfarenhet av restaurangbranschen. Speciellt svensk husmanskost och à la carte. Varierad arbetstid både vardagar och helger. Låter det intressant? Ring Calle på 070-3502818, maila [email protected] ... Nu söker vi en kock till sommar/höst med möjlighet till fast tjänst!

Du bör ha några års erfarenhet av restaurangbranschen.
Speciellt svensk husmanskost och à la carte.
Varierad arbetstid både vardagar och helger.

Låter det intressant? Ring Calle på 070-3502818, maila [email protected] eller kom in och presentera dig.
Read more
40-60% RABATT på vårt sortiment, skor, kläder och prylar för både vår/sommar/höst/vinter! Storlekar ...
Media Removed
40-60% RABATT på vårt sortiment, skor, kläder och prylar för både vår/sommar/höst/vinter! Storlekar fr nyfödd upp till 16år och i skor stl 19-42! Dessutom kan ni köpa galgar, våra fina presentpapper, skyltmaterial och massa annat! Idag har vi öppet 10-15! Välkomna! 40-60% RABATT på vårt sortiment, skor, kläder och prylar för både vår/sommar/höst/vinter! Storlekar fr nyfödd upp till 16år och i skor stl 19-42!
Dessutom kan ni köpa galgar, våra fina presentpapper, skyltmaterial och massa annat!
Idag har vi öppet 10-15!
Välkomna!
Nu börjar det dra ihop sig, inte många dagar kvar att göra fina fynd innan butiken upphör! 40-60% ...
Media Removed
Nu börjar det dra ihop sig, inte många dagar kvar att göra fina fynd innan butiken upphör! 40-60% RABATT på vårt sortiment, skor, kläder och prylar för både vår/sommar/höst/vinter! Storlekar fr nyfödd upp till 16år och i skor stl 19-42! Dessutom kan ni köpa galgar, våra fina presentpapper, ... Nu börjar det dra ihop sig, inte många dagar kvar att göra fina fynd innan butiken upphör!
40-60% RABATT på vårt sortiment, skor, kläder och prylar för både vår/sommar/höst/vinter! Storlekar fr nyfödd upp till 16år och i skor stl 19-42!
Dessutom kan ni köpa galgar, våra fina presentpapper, skyltmaterial och massa annat!
Fredag 12-18
Lördag 10-15
Välkomna!
Read more
Jag har gjort 63 (!) shows sen januari och i sommar/höst blir det ännu fler!! Galet kul men ska se till att få plats för lite semester också! 🏖🌞 Nya barnskivan "Världens bästa barnmusik!" skickas snart på mixning och jag längtar till att ni får höra!! ALLTID KALAS! #JOMPA Jag har gjort 63 (!) shows sen januari och i sommar/höst blir det ännu fler!!
Galet kul men ska se till att få plats för lite semester också! 🏖🌞
Nya barnskivan "Världens bästa barnmusik!" skickas snart på mixning och jag längtar till att ni får höra!! ALLTID KALAS! 💜
#JOMPA
Här ska jag sitta och njuta av vår, sommar, höst och såklart också vinter <span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji2600"></span>️ #homesweethome #paradise
Media Removed
Här ska jag sitta och njuta av vår, sommar, höst och såklart också vinter ️ #homesweethome #paradise Här ska jag sitta och njuta av vår, sommar, höst och såklart också vinter ❤️😍☀️ #homesweethome #paradise
Imorgon är det dags för operation. Nervöst. Och Esther känner ju på sig att något är på gång, hon känner ...
Media Removed
Imorgon är det dags för operation. Nervöst. Och Esther känner ju på sig att något är på gång, hon känner ju precis allt jag känner. Men det ska gå bra har vi bestämt och snart är det sommar och vi kan ligga ute i gräset och klia en mage fri från tumör. Men håll tummarna är ni snälla! Imorgon är det dags för operation. Nervöst. Och Esther känner ju på sig att något är på gång, hon känner ju precis allt jag känner. Men det ska gå bra har vi bestämt och snart är det sommar och vi kan ligga ute i gräset och klia en mage fri från tumör. Men håll tummarna är ni snälla! ❤
En vår, sommar, höst och vinter har gått sedan du lämnade jordelivet. Saknaden och tomheten finns ...
Media Removed
En vår, sommar, höst och vinter har gått sedan du lämnade jordelivet. Saknaden och tomheten finns där, men jag är övertygad om att du finns med och vakar över oss som en skyddsängel och att du är på en bättre plats. Farmor. En vår, sommar, höst och vinter har gått sedan du lämnade jordelivet. Saknaden och tomheten finns där, men jag är övertygad om att du finns med och vakar över oss som en skyddsängel och att du är på en bättre plats.
Farmor.
Det här är Ellen och jag tror på henne. Jag känner inte Ellen, men hon är en syster. För drygt två år ...
Media Removed
Det här är Ellen och jag tror på henne. Jag känner inte Ellen, men hon är en syster. För drygt två år sedan blev hon våldtagen. Precis som jag blivit, precis som så många av oss blivit. Ellen anmälde men det lades ner. Såsom det nästan alltid gör. Under #metoo i höstas så valde Ellen, precis som ... Det här är Ellen och jag tror på henne. Jag känner inte Ellen, men hon är en syster. För drygt två år sedan blev hon våldtagen. Precis som jag blivit, precis som så många av oss blivit. Ellen anmälde men det lades ner. Såsom det nästan alltid gör. Under #metoo i höstas så valde Ellen, precis som jag att berätta sin historia öppet. Och berätta vem som våldtagit henne. Framförallt för att varna andra för en farlig förövare som inte lagförts och kan fortsätta begå övergrepp. Ellen anmäldes för grovt förtal. Så kom domen. 👇
Hon fälldes och dömdes i tingsrätten till att betala sin våldtäktsman tiotusentals kronor. Ellen överklagades men fälldes igen. För att hon ville ha någon slags upprättelse. Men nu är Ellen en dömd brottsling. Ett våldtäktsoffer som straffats i rättssal. Såsom jag antagligen också kommer straffas i höst. För att jag också varnade för en uppenbart farlig person som jag vet har fortsatt förgripa sig på unga kvinnor. 🙄
Det bland annat jag och Ellen har gjort är ju en sorts civil olydnad. En sista utväg när samhället sviker och åter sviker. Vi har ingen reell rättssäkerhet åt främst kvinnor och barn i Sverige. Vi som utsätts absolut mest för övergrepp men nästan aldrig får upprättelse. Då tvingas man tillslut skapa sin egen upprättelse. Och det har ett högt pris.
.
Ellen är i nuläget skyldig sin förövare och staten över 100.000 kronor. Pengar hon inte har. Som hennes mamma nu vill försöka låna av banken.
Jag tror som sagt på Ellen. Och jag tror också på att ingen utsatt ska behöva betala sin förövare. Därför tycker jag vi ska hjälpa Ellen
❗️
Hennes mamma ska inte behöva belåna sitt hem för att betala sin dotters våldtäktsman! Ellen har gett mig grönt ljus att lägga upp detta, är fine med att vara öppen med sin identitet.
Jag tycker vi som kan ska swisha Ellen en slant, så hennes sommar blir lite mindre tung. Så hon slipper betala sin våldtäktsman själv. ❗️
Stötta Ellen på swish-nummer 0737521819 och dela gärna detta. Systerskapet, syskonskapet är starkare än ruttenheten i våldtäktskulturen och rättsväsendets systematiska misstro mot främst kvinnor och barn. Låt oss än en gång bevisa det. Låt oss bära varann när det är tungt. Tack❤️
Read more
Loading...
Load More
Loading...