Handsock dwitone handsockdwitone

Loading...


Unique profiles
3
Most used tags
Total likes
0
Top locations

Average media age
622.2 days
to ratio
Petang2 ni awak2 buat apa je tu? 😀 Kak mira baru siap setelkan postage hari ni. So, kak mira nak belanja ...
Media Removed
Petang2 ni awak2 buat apa je tu? 😀 Kak mira baru siap setelkan postage hari ni. So, kak mira nak belanja awk semua gmbr Handsock Dwitone 27cm yg cukup legend famous since 2014 Dah 4 tahun di pasaran dan 4 tahun di @harmoneecloset . Sebab apa org jatuh cinta dgn handsock dwitone ni? Material ... Petang2 ni awak2 buat apa je tu? 😀 Kak mira baru siap setelkan postage hari ni. So, kak mira nak belanja awk semua gmbr Handsock Dwitone 27cm yg cukup legend famous since 2014 😍 Dah 4 tahun di pasaran dan 4 tahun di @harmoneecloset 😘
.
Sebab apa org jatuh cinta dgn handsock dwitone ni? Material ni sangat best. Tip top 😘 Cotton tak tebal sgt tak nipis, tp sgt selesa dan tak panas atau gatal. Dan bahagian dpn dia memg terletak elok je. Best2. Plg best, sbb ada lebih 100 design yg best2 😍 Rambang mata uols nk memilih 😂
.
Blh tgk full katalog👇🏻
#HChandsockdwitone27cmcatalogue ❤️
.
Sekarang tgh sale tau 🎉 Cecepat dptkan design yg awk nak 😘
.
#handsock #handsockdwitone #handsockdwitonemurah #handsockdwitoneborong #handsocks #dwitonehandsock
Read more
Loading...
Assalamualaikum 😀 Mencari handsock yg cantik lagi kemas terletak? Dapatkan handsock dwitone ...
Media Removed
Assalamualaikum 😀 Mencari handsock yg cantik lagi kemas terletak? Dapatkan handsock dwitone ini. 🤗🤗🤗.. . . Panjang : ± 30 cm (paras siku dewasa) Material : Cotton Tshirt (tidak panas & lembut) Sesuai untuk : - wanita yang bekerjaya - wanita yang sentiasa berurusan di luar rumah - ... Assalamualaikum 😀

Mencari handsock yg cantik lagi kemas terletak?
Dapatkan handsock dwitone ini. 🤗🤗🤗..
.
.
Panjang : ± 30 cm (paras siku dewasa)
Material : Cotton Tshirt (tidak panas & lembut)

Sesuai untuk :
- wanita yang bekerjaya
- wanita yang sentiasa berurusan di luar rumah
- wanita yang sentiasa ingin kelihatan elegent style - wanita yang ingin jimat berganda (dua tona - boleh dipakai kedua² belah)

#handsockdwitone #handsockjimat #handsock #terapiinstagram #wudhufriendly #sarunglengan #muslimahfashion #karnivalmasjid #hadiah #doorgift #ctdk #muslimahwear #muslimahattire
Read more
Sobahul khair <span class="emoji emoji1f60d"></span> Moga dipermudahkan segala urusan kita hari ni 😀 Mulakan setiap tugasan kita dengan ...
Media Removed
Sobahul khair Moga dipermudahkan segala urusan kita hari ni 😀 Mulakan setiap tugasan kita dengan bismillah dan niatkan Lillahi Ta'ala ️ . Featuring Handsock Dwitone 27cm Currrently on sale . Blh tgk full katalog🏻 #HChandsockdwitone27cmcatalogue ️ . #handsock #handsockdwitone ... Sobahul khair 😍 Moga dipermudahkan segala urusan kita hari ni 😀 Mulakan setiap tugasan kita dengan bismillah dan niatkan Lillahi Ta'ala ❤️
.
Featuring Handsock Dwitone 27cm 😘 Currrently on sale 🎉
.
Blh tgk full katalog👇🏻
#HChandsockdwitone27cmcatalogue ❤️
.
#handsock #handsockdwitone #handsockdwitonemurah #handsockdwitoneborong #handsocks #dwitonehandsock
Read more
Hai gaiz! ni bukan baju t-shrit kita tau! hee~ - kita tengah pakai #handsockdwitone yang SANGAT2 ...
Media Removed
Hai gaiz! ni bukan baju t-shrit kita tau! hee~ - kita tengah pakai #handsockdwitone yang SANGAT2 selesa! - Buat kerja kat OFFICE sampai terselak lengan baju, nasib laaa ada handsock dwitone ni, takde lah aurat ternampak kan. hihi. - kalau korang nak boleh order dekat sini 0187761600. ... Hai gaiz! ni bukan baju t-shrit kita tau! hee~
-
kita tengah pakai #handsockdwitone yang SANGAT2 selesa!
-
Buat kerja kat OFFICE sampai terselak lengan baju, nasib laaa ada handsock dwitone ni, takde lah aurat ternampak kan. hihi.
-
kalau korang nak boleh order dekat sini 0187761600. then kalau korang nak yang ada RING and DWITONE, korang boleh juga mintak nak beli #handsocksofya dekat kami.
-
💕
Read more
 #HCAidilAdhaSale2018 <span class="emoji emoji1f389"></span> (Valid till 22.08.18) . <span class="emoji emoji1f388"></span>Handsock Dwitone 27cm <span class="emoji emoji1f388"></span> . . Full katalog<span class="emoji emoji1f447"></span>🏻 #HChandsockdwitone27cmcatalogue ...
Media Removed
#HCAidilAdhaSale2018 (Valid till 22.08.18) . Handsock Dwitone 27cm . . Full katalog🏻 #HChandsockdwitone27cmcatalogue . #handsock #handsockborong #handsockdwitone #handsockmurah #handsockplain #handsockdwitonemurah #handsockdwicolour #HCAidilAdhaSale2018 🎉
(Valid till 22.08.18)
.
🎈Handsock Dwitone 27cm 🎈
.
.
Full katalog👇🏻
#HChandsockdwitone27cmcatalogue ✨
.
#handsock #handsockborong #handsockdwitone #handsockmurah #handsockplain #handsockdwitonemurah #handsockdwicolour
 #HCAidilAdhaSale2018 <span class="emoji emoji1f389"></span> (Valid till 22.08.18) . <span class="emoji emoji1f388"></span>Handsock Dwitone 40cm <span class="emoji emoji1f388"></span> . . Full katalog<span class="emoji emoji1f447"></span>🏻 #HChandsockdwitone40cmcatalogue ...
Media Removed
#HCAidilAdhaSale2018 (Valid till 22.08.18) . Handsock Dwitone 40cm . . Full katalog🏻 #HChandsockdwitone40cmcatalogue . #handsock #handsockborong #handsockdwitone #handsockmurah #handsockplain #handsockdwitonemurah #handsockdwicolour #HCAidilAdhaSale2018 🎉
(Valid till 22.08.18)
.
🎈Handsock Dwitone 40cm 🎈
.
.
Full katalog👇🏻
#HChandsockdwitone40cmcatalogue ✨
.
#handsock #handsockborong #handsockdwitone #handsockmurah #handsockplain #handsockdwitonemurah #handsockdwicolour
Loading...
 #HCAidilAdhaSale2018 <span class="emoji emoji1f389"></span> (Valid till 22.08.18) . <span class="emoji emoji1f388"></span>Handsock Dwitone 18cm <span class="emoji emoji1f388"></span> . . Full katalog<span class="emoji emoji1f447"></span>🏻 #HChandsockdwitone18cmcatalogue ...
Media Removed
#HCAidilAdhaSale2018 (Valid till 22.08.18) . Handsock Dwitone 18cm . . Full katalog🏻 #HChandsockdwitone18cmcatalogue . #handsock #handsockborong #handsockdwitone #handsockmurah #handsockplain #handsockdwitonemurah #handsockdwicolour #HCAidilAdhaSale2018 🎉
(Valid till 22.08.18)
.
🎈Handsock Dwitone 18cm 🎈
.
.
Full katalog👇🏻
#HChandsockdwitone18cmcatalogue ✨
.
#handsock #handsockborong #handsockdwitone #handsockmurah #handsockplain #handsockdwitonemurah #handsockdwicolour
Loading...