Loading Content...

Har ikke ord dere

Loading...


Unique profiles
52
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Kirkenes, Norway, Vardefjellet, Bali, Indonesia
Average media age
831.9 days
to ratio
54
Er det lov å si fy faaaaaaaaaader! Jeg VISSTE at denne tapeten kom til å bli helt RÅ! OMG! Jeg har ikke ...
Media Removed
Er det lov å si fy faaaaaaaaaader! Jeg VISSTE at denne tapeten kom til å bli helt RÅ! OMG! Jeg har ikke ord ! Dere vet den følelsen når dere er helt sikre på et valg. Det var jeg i fjor høst, da jeg valgte denne tapeten "Blossom" produsert av @mrperswall , levert av @borgetapet. Og nå, som den endelig ... Er det lov å si fy faaaaaaaaaader!
Jeg VISSTE at denne tapeten kom til å bli helt RÅ! OMG! Jeg har ikke ord ! Dere vet den følelsen når dere er helt sikre på et valg. Det var jeg i fjor høst, da jeg valgte denne tapeten "Blossom" produsert av @mrperswall , levert av @borgetapet. Og nå, som den endelig er på veggen, er jeg 1000 prosent sikker! Hvis det går an 😂😂😂 .
Hvis du vil se litt fra prosessen, sjekk ut festa story "tapetsering" på min profil ! .
Nå gjenstår bare listing, maling av lister, oppussing av vindu, maling av skap og det elektriske😂
_________________________________
[ samarbeid] .
.
.
.
.
.
.
#borgetapet
#mrperswall
#mrperswallblossom
#fototapet
#tapet
#wallpaper
#wallpaperwednesday
#oppussing
#soverom
#bedroom
#bedroominspo
#interior
#interior_april
#stemning_casachicks
#levlandlig   #vakrehjemoginterior
#interiørmagasinet
#underbaraboning
#interior4all   #interior4you1   #interior123
  #passion4interior
#whiteinterior
#minmagi @nlimme_blogg
#flowersmakemehappy
#morningmood
Read more
Loading...
Oi, som dagene flyr avgårde når man har det fint på ferie! <span class="emoji emoji1f605"></span> Vi er fremdeles på Tenerife, men nå går ...
Media Removed
Oi, som dagene flyr avgårde når man har det fint på ferie! Vi er fremdeles på Tenerife, men nå går oppholdet mot slutten. Gleder oss veldig til å komme hjem til jentene! Ser at det er meldt fint vær hjemme også, så blir ikke klimasjokket så stort. Tusen takk for alle ️ og fine ord fra dere! Leser ... Oi, som dagene flyr avgårde når man har det fint på ferie! 😅 Vi er fremdeles på Tenerife, men nå går oppholdet mot slutten. Gleder oss veldig til å komme hjem til jentene! 💞 Ser at det er meldt fint vær hjemme også, så blir ikke klimasjokket så stort. 😁 Tusen takk for alle ♥️ og fine ord fra dere! Leser og koser meg med alt, men har nedprioritert å svare på alt i ferien. ☺️ Kos dere, alle sammen med sommeren - ferie eller ei! 🌺
.
.
.
#by_medandreord #spisestue #skeidar #skeidartvedtsenteret #boconcept #diningtable #diningroom #diningroomdecor #interior123 #interior125 #sommer2018 #nordicinspiration #scandinavianhome #scandinaviandesign #taramagasin #gullfjæren_sommer #instahome #homestyling #boligstyling #micasa #interiør #interiørmagasinet #interior4all #boligmagasinet #inredning #inredningsdesign #rom123 #vakrehjemoginteriør #boligdrøm #interiör
Read more
Dere er fantastiske! ❤ Denne blomsterbuketten her har jeg vært så heldig å få jobbe med det ...
Media Removed
Dere er fantastiske! ❤ Denne blomsterbuketten her har jeg vært så heldig å få jobbe med det siste året og det har vært en opplevelse jeg ikke klarer å sette ord på. Vi har ledd sammen, grått sammen, diskutert, danset, reist, og jobbet rundt all Dere er fantastiske! ❤ Denne blomsterbuketten her har jeg vært så heldig å få jobbe med det siste året og det har vært en opplevelse jeg ikke klarer å sette ord på. Vi har ledd sammen, grått sammen, diskutert, danset, reist, og jobbet rundt all

Denne ble med meg hjem i dag, selvom kjæresten har sagt at huset er fullt. Jeg svarte at det ikke er ...
Media Removed
Denne ble med meg hjem i dag, selvom kjæresten har sagt at huset er fullt. Jeg svarte at det ikke er plantenes feil at huset er for lite, og at vi ikke burde la det gå utover de. Han svarte at 300 kvm ikke er et «for lite» hus. Uansett. Dette er en #alocasia, og de er så sykt lette å ha i hus (i tillegg ... Denne ble med meg hjem i dag, selvom kjæresten har sagt at huset er fullt. Jeg svarte at det ikke er plantenes feil at huset er for lite, og at vi ikke burde la det gå utover de. Han svarte at 300 kvm ikke er et «for lite» hus. 😏
Uansett. Dette er en #alocasia, og de er så sykt lette å ha i hus (i tillegg til at de er dritkule). De trenger lite vann og jo mindre lys de får, jo større blir de. Med andre ord perfekt for de av dere som bor i hybel eller leilighet med lite lys! 🍂
TIPS! Når du skal vanne plantene dine, sett de oppi et fat med noen cm vann i og la planten stå ca 30 minutt. Da drikker nemlig planten det den ønsker selv og blir en mye mer lykkelig plante 🤓 Mvh GartnerBelinda
Read more
- how to: TENTAMEN - det nærmer seg tentamenstider for mange, og her er et tips som kan hjelpe. - <span class="emoji emoji1f349"></span> ...
Media Removed
- how to: TENTAMEN - det nærmer seg tentamenstider for mange, og her er et tips som kan hjelpe. - › mat når det gjelder mat så synes jeg man kan unne seg noe godt når man har store prøver. ta med noe som du liker! ta for eksempel med frukt, nøtter, en liten sjokolade eller baguett. husk at ... -
how to:
TENTAMEN
-
det nærmer seg tentamenstider for mange, og her er et tips som kan hjelpe.
-
🍉 › mat
når det gjelder mat så synes jeg man kan unne seg noe godt når man har store prøver. ta med noe som du liker! ta for eksempel med frukt, nøtter, en liten sjokolade eller baguett. husk at dette ikke nødvendigvis er dagen for å ta med seg en haug med godteri.
-
👚 › klesvalg
det er viktig å trives i klærne man har på seg, kanskje ekstra viktig når man skal sitte en hel dag med hard jobbing. ta på deg noe som du føler deg komfortabel i.
-
💤 › søvn
vi vet alle at søvn er viktig. det er viktig med nok søvn for å være opplagt og for å kunne prestere sitt beste.
-
📊 › matematikk
matematikk er noe som mange kanskje synes er vanskelig. det gjelder å være godt forbedredt for å kunne mestre oppgavene. spør læreren om dere kan få fjorårets tentamen for å øve. repeter oppgaver, og spør om hjelp! til tentamensdagen så er det viktig å ha med rett utstyr. sørg for å få med deg lærerboka, regelbøker, kalkulator, passer, gradskive o.l.
-
📝 › engelsk
tentamen i engelsk er ikke noe man kan øve på på samme måte som matematikk. i engelsk skal man skrive en tekst, og da er det viktig å kunne skrive så rett engelsk som mulig. gramatikk er viktig å få repetert. det er nyttig å ha med seg ordbok, regelbok og lærerbok.
-
📄 › hovedmål
hovedmål er det språket du til vanlig lærer og skriver på skolen. det er viktig å øve på gramatikk. ofte er det ulike typer tekster dere skal skrive. det kan være snakk om en fortelling, eventyr eller artikkel. ta med det dere måtte få lovt til av skolematerialer.
-
📑 › sidemål
sidemål kan være vanskelig, og det er derfor viktig å lære seg regler. ordbok er et viktig hjelpemiddel som er verdt å ta i bruk under tentamen. gjetting av hvordan ord skrives og bøyes går sjeldent bra.
-
👓 › nervøsitet
tentamen kan virke skremmende. det er snakk om en hel dag hvor man skal jobbe i ett. spør læreren din hvis det er noe du lurer på slik at du slipper å grue deg. tentamen er egentlig ikke noe som er farlig i det hele tatt! det er vanlig å være litt spent og nervøs, men det kommer til å ordne seg.
-
qotd › har du tentamen?
Read more
Kjære alle følgere, nye og gamle bekjente, venner og familie! Dag 170, med over 3000 km i beina tok ...
Media Removed
Kjære alle følgere, nye og gamle bekjente, venner og familie! Dag 170, med over 3000 km i beina tok jeg mine siste steg av dette eventyret. Med vind og snø piskende fra nord, feber i kroppen og utmattelse i beina fikk jeg den oppturen jeg kunne drømt om da solen tittet fram og vinden løyet en kort ... Kjære alle følgere, nye og gamle bekjente, venner og familie!
Dag 170, med over 3000 km i beina tok jeg mine siste steg av dette eventyret. Med vind og snø piskende fra nord, feber i kroppen og utmattelse i beina fikk jeg den oppturen jeg kunne drømt om da solen tittet fram og vinden løyet en kort stund ved enden av denne reisen. Et følelsesladet øyeblikk som ennå ikke har sluppet taket. Kanskje det aldri vil!

Til tross for at det ble stille fra mitt hold et sted nede i nordland, har jeg fått enormt mye styrke fra alle dere som har støttet meg underveis på turen. Om det har vært et klapp på skulderen ved et tilfeldig møte, en mail eller melding med oppmuntrende ord. Jeg hadde ikke klart dette uten dere!! Turen ble så utrolig mye tøffere en jeg kunne forestilt meg! Men jeg har klart det! Å fy fader det føles så godt!

Tusen takk til dere alle! Nå venter nye eventyr.. #msnorge #nordkapp #framotgangtilnordkapp #ilovenorway
Read more
Loading...
FUCK CANCER | just breathe Mitt personlige ‘mantra’ den siste tiden. Det er umulig å ikke bli litt ...
Media Removed
FUCK CANCER | just breathe Mitt personlige ‘mantra’ den siste tiden. Det er umulig å ikke bli litt ekstra tankefull i dag • e n m å n e d etter en stor operasjon ... det er kanskje ikke så rart at kroppen har brukt tid på å komme tilbake til normalen :) Jeg hadde et ønske om at flinkeste @frukvile ... FUCK CANCER | just breathe
Mitt personlige ‘mantra’ den siste tiden. Det er umulig å ikke bli litt ekstra tankefull i dag • e n m å n e d etter en stor operasjon ... det er kanskje ikke så rart at kroppen har brukt tid på å komme tilbake til normalen :)
Jeg hadde et ønske om at flinkeste @frukvile kunne lage et armbånd til meg med denne personlige teksten, og selvfølgelig kunne hun det 🖤 tusen takk! Jeg bærer det med glede.
Samtidig vil jeg takke alle dere fine her på insta • dere er fantastiske!
Alle fine ord, klemmer og hjerter • det varmer og hjelper meg videre - og til dere som deler personlige erfaringer 🖤 tusen takk! Det er så godt å ikke føle seg alene.
Min lille profil her blir nok litt preget av hva som har skjedd meg den siste måneden • jeg håper dere overlever ;) Det vil alltid være mest strikk og garn her uansett • snakk om verdens beste terapi!
#fuckcancer #nytøyeblikket #takkforallstøtte #folkerfine #hverdagsglede #godsøndag
Read more
Good morning <span class="emoji emoji2600"></span>️<span class="emoji emoji2615"></span>️ I dag skal fridagen nytes og brukes fornuftig <span class="emoji emoji1f3b6"></span> Ser at mye rart skjer med insta for ...
Media Removed
Good morning ️ I dag skal fridagen nytes og brukes fornuftig Ser at mye rart skjer med insta for tida! Enkelte har 15000 likes på alle bildene sine, noen har 500! For et år siden hadde jeg 15000, nå har jeg 500-2000! Spørsmålet er da, er folk lei meg eller er det noen som styrer hele insta? Jeg ... Good morning ☀️☕️ I dag skal fridagen nytes og brukes fornuftig 🎶 Ser at mye rart skjer med insta for tida! Enkelte har 15000 likes på alle bildene sine, noen har 500! For et år siden hadde jeg 15000, nå har jeg 500-2000! Spørsmålet er da, er folk lei meg eller er det noen som styrer hele insta? Jeg håper og tror det siste! Jeg får daglig Mail om kjøp av følgere, likes osv! Jeg ville ALDRI finne på noe sånn tull! Noen opplever at det raser inn med falske følgere og likes! Hvem står bak? Jeg fortsetter på min måte, i min boble og med min glede ❤️Det at folk ikke får opp bildene mine er synd! Jeg håper at de som liker det jeg gjør husker på å like bildene mine og leter meg frem om de vil👍 Tusen takk for at jeg får lov til å holde på med dette ❤️ Jeg ler og koser meg når dere legger igjen små ord! TUSEN TAKK ❣️
-
-
#kjøkken #kjøkkeninspirasjon #kök #hem #mitthjem #nordichome #kitchenview #kitchen #boligstyling #ukensprofil @hanneromhavaas
Read more
Loading...
- how to: VALENTINSDAGEN - [ tagg gjerne noen som trenger dette tipset ] - valentinsdagen ...
Media Removed
- how to: VALENTINSDAGEN - [ tagg gjerne noen som trenger dette tipset ] - valentinsdagen er en perfekt dag for å si at du er glad i noen. det trenger nødvendigvis ikke være kjæresten din. gi gjerne foreldrene dine eller vennen/venninnen din ekstra oppmerksomhet. her er noen ideer til ... -
how to:
VALENTINSDAGEN
-
[ tagg gjerne noen som trenger dette tipset ]
-
valentinsdagen er en perfekt dag for å si at du er glad i noen. det trenger nødvendigvis ikke være kjæresten din. gi gjerne foreldrene dine eller vennen/venninnen din ekstra oppmerksomhet. her er noen ideer til hva du kan gi og gjøre!
-
💌 KORT
å lage kort er alltid hyggelig! her er det utallige muligheter, og det er nok kun fantasien som setter stopper. skriv noen fine ord om hva du setter pris på hos denne personen.
-
💋 PERSONLIGE GAVEKORT
gavekort på for eksempel kosekvelder, klemmer, kyss og tjenester er en omtenksom og søt gave å gi. dette kan re en søt gave å gi til kjæresten.
-
🌹 BLOMSTER
å gi en rose til venninne og/eller familie er en fin ting å gjøre for å vise at du tenker på dem. veldig enkelt, men en handling som betyr mye.
-
🥂 MIDDAG
hva med å spise middag sammen? dere kan enten dra ut å spise eller lage en skikkelig middag hjemme. hvis du planlegger middag med kjæresten kan du gjøre det romantisk ved å tenne lys og sette på musikk.
-
☕️ KAFÉ
om middag ikke passer, så dra på kafé! dette passer dessuten uavhengig av kjønn og relasjon. ta for eksempel med en venninne for å hygge dere på en kafé!
-
🍫 KLASSIKEREN
det er fullt mulig å gå for det klassiske og gi roser og sjokolade. dette er en sikker vinner som valentinsgave.
-
📷 BILDE AV DERE
kanskje kan du ramme et bilde av dere sammen, eller en montasje av flere bilder. Du kan også lage fotoalbum/minnealbum fra tiden dere har vært sammen.
-
💍 SMYKKER
smykker, øredobber og armbånd er søte gaver å gi til både venninner og kjærester. det finnes rimelige alternativer, men også dyrere hvis du planlegger å legge noe ekstra til valentinsdagen.
-
🎫 EN OPPLEVELSE
gi kjæresten, familie eller en venn et gavekort på noe dere kan gjøre sammen. dette kan for eksempel være kino. en opplevelse er noe fint for begge.
-
🖋 DIKT
er du en kreatkv sjel? da kan du kanskje ta å skrive et flott dikt til din kjære. dette er noe personlig som absolutt kommer til å bli satt pris på.
-
QOTD: klarer du å skrive 'rose' i kommentarfeltet uten å bli avbrutt ved å kun poste én bokstav om gangen?
Read more
3 ukers russefeiring er over. Bak disse ukene ligger flere års planlegging, svette, tårer, krangling, ...
Media Removed
3 ukers russefeiring er over. Bak disse ukene ligger flere års planlegging, svette, tårer, krangling, overenskomming, vennskap, og samarbeid. Vi vil takke alle som har bidratt til å skape insane minner, alle som er på buss, van, løsruss eller ikke russ i det hele tatt! Vi vil takke norsk ... 3 ukers russefeiring er over. Bak disse ukene ligger flere års planlegging, svette, tårer, krangling, overenskomming, vennskap, og samarbeid. Vi vil takke alle som har bidratt til å skape insane minner, alle som er på buss, van, løsruss eller ikke russ i det hele tatt! Vi vil takke norsk media, i tillegg til resten av våre haters, men mest vil vi takke alle våre "fans"! Dere har virkelig gjort russetiden til en lek, og vi kunne ikke vært mer takknemlig ❤️ Vi vil også takke våre samarbeidspartnere TIX, Russeservice, Høvik Hørsel, Audio & Lights, Asker Farvehandel, Landstreff Stavanger, og Russebussgarasjen.
✅ Årets Live
✅ Årets Russeservice-buss
✅ Årets NRJ-låt
✅ Årets Interiør - Stabekkåringen
✅ Totalt 18600 likes på Facebook
✅ Solgt ut Sentrum Scene
✅ Uoffisielt Årets Alt

Merk våre ord, dette blir ikke det siste dere hører fra oss!😏
Sjeiken out 🙌
Read more
My boy <span class="emoji emoji1f33e"></span> Verdens beste Liam har lært sin første bokstav S i dag<span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span>Så stolt over å kunne ramse opp mange ...
Media Removed
My boy Verdens beste Liam har lært sin første bokstav S i dagSå stolt over å kunne ramse opp mange ord som begynte på S!!! Og ordene tok ikke slutt før han la hodet på puten og sovnet godt. Det er store øyeblikk i mammahjertet det🤗 Måtte bare dele det med dere Fin kveld til dere alle ____________________________________________________ De ... My boy 🌾
Verdens beste Liam har lært sin første bokstav S i dag👏👏Så stolt over å kunne ramse opp mange ord som begynte på S!!! Og ordene tok ikke slutt før han la hodet på puten og sovnet godt. Det er store øyeblikk i mammahjertet det🤗 Måtte bare dele det med dere💙
Fin kveld til dere alle💫
____________________________________________________
De fineste klærne er fra @babyshop.no
#babyshop #miniature_cph #miniature #kenzo
Read more
Jeg har gjort årets DEAL i dag og det på en søndag! Et ord: RÅTT! Gleder meg vilt. Reklame / Nettbonus ...
Media Removed
Jeg har gjort årets DEAL i dag og det på en søndag! Et ord: RÅTT! Gleder meg vilt. Reklame / Nettbonus Må i samme slengen tipse dere om Nettbonus. Gjør en god deal du også ved å registrere deg på Nettbonus. 1. Registrer deg 2. Legg igjen kommentar på blogg. Link i bio. 3. Vinn gavekort til ... Jeg har gjort årets DEAL i dag og det på en søndag! Et ord: RÅTT! Gleder meg vilt.
Reklame / Nettbonus
Må i samme slengen tipse dere om Nettbonus. Gjør en god deal du også ved å registrere deg på Nettbonus.

1. Registrer deg

2. Legg igjen kommentar på blogg. Link i bio.

3. Vinn gavekort til verdi 1000.- Og vinner du ikke gavekortet sparer du uansett MYE penger på å bruke Nettbonus🌟
Read more
Loading...
<span class="emoji emoji1f499"></span>FREMSNAKK FREDAG<span class="emoji emoji1f499"></span> For en uke OG for noen rå mennesker dere er! SO MUCH LOVE for alle de fantastiske ...
Media Removed
FREMSNAKK FREDAG For en uke OG for noen rå mennesker dere er! SO MUCH LOVE for alle de fantastiske menneskene som finnes. Denne uken vil jeg fremsnakke en helt spesiell person jeg setter veldig pris på. Martine er fantastisk og gleder så utrolig mange. Hun er unik og ser hver enkelt person. ... 💙FREMSNAKK FREDAG💙

For en uke OG for noen rå mennesker dere er! SO MUCH LOVE for alle de fantastiske menneskene som finnes.
Denne uken vil jeg fremsnakke en helt spesiell person jeg setter veldig pris på. Martine er fantastisk og gleder så utrolig mange. Hun er unik og ser hver enkelt person. Omsorgsfull og en man alltid kan stole på. Jeg tror ikke Martine selv skjønner hvor utrolig fantastisk hun er, men når andre prater om henne hører jeg de vakreste ord. Du har gitt meg så mye både i forhold til dans, men også ellers i hverdagen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du inspirerer meg. Måten du er så godhjertet og lyttende. La oss inspirere av Martine: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💙 BRY DEG OM ANDRE
💙 LYTT TIL DET ANDRE HAR Å SI
💙 ROS DE DU ER GLAD I ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvem inspirerer DEG? Send meg DM ☀️☀️ Utrolig morsomt å høre det fine dere har å si!
#FREMSNAKK
Read more
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive hvor takknemlig jeg er etter gårsdagens feiring! Jeg ...
Media Removed
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive hvor takknemlig jeg er etter gårsdagens feiring! Jeg kan virkelig ikke tro at jeg har så mange fantastiske mennesker rundt meg! Tusen tusen takk for alle gode ord, klemmer, gaver og skåler ️ Og ikke minst, tusen takk for alt hjelp - denne festen hadde ... Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive hvor takknemlig jeg er etter gårsdagens feiring! Jeg kan virkelig ikke tro at jeg har så mange fantastiske mennesker rundt meg! Tusen tusen takk for alle gode ord, klemmer, gaver og skåler ♥️ Og ikke minst, tusen takk for alt hjelp - denne festen hadde ikke blitt til uten dere!
Read more
I dag er det Verdensdagen for psykisk helse. Flagget må frem. I den anledning har jeg skrevet noen ...
Media Removed
I dag er det Verdensdagen for psykisk helse. Flagget må frem. I den anledning har jeg skrevet noen ord til folk som jobber med de som sliter mest. Vær raus mot de som på sitt mest sårbare blir lagt inn på psykiatrisk i dag. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Vær raus med at de du møter kan ha en virkelighetsoppfatning ... I dag er det Verdensdagen for psykisk helse. Flagget må frem. I den anledning har jeg skrevet noen ord til folk som jobber med de som sliter mest. Vær raus mot de som på sitt mest sårbare blir lagt inn på psykiatrisk i dag.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vær raus med at de du møter kan ha en virkelighetsoppfatning som er annerledes enn din. Forsøk å delta i den andres virkelighet.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vær raus med aksept av hvor vanskelig det kan være å bli adskilt fra sine nærmeste. Når du møter en psykiatrisk pasient første gang er dette mennesket ofte helt alene blant fremmede. Du er en fremmed. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vær raus med aksept for at roping og skriking kan være en del av bearbeidelsen.
Det er ikke farlig å rope. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vær raus med aksept av at noen sliter med å passe inn i systemet som tilbys. Det kan være at du må ta til orde for å endre behandlingen mennesket foran deg får, ikke endre mennesket.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vær raus ved å vise at du er et menneske. Gjerne med erfaringer fra eget liv. Tre ut av den faglige rollen og vis at du er på lag med pasienten. Tusen takk for innsatsen dere gjør! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mentalhelse #psykiskhelse #psykisk #mentalhealth #psykologi #psyke #psykiskhälsa #psykiskohälsa #helse #verdensdagen #verdensdagenforpsykiskhelse #psykiatri
Read more
Loading...
Det er mange år siden jeg har skrevet en nyttårshilsen på SoMe, men dette året fortjener noen ord! ...
Media Removed
Det er mange år siden jeg har skrevet en nyttårshilsen på SoMe, men dette året fortjener noen ord! 2017 ble et helt annet år enn forventa, men jammen kom vi oss gjennom dette også️ Vi er heldige som har så mange fine folk rundt oss – og det merkes når livet blir snudd på hodet. 2017 har lært meg å ... Det er mange år siden jeg har skrevet en nyttårshilsen på SoMe, men dette året fortjener noen ord! 2017 ble et helt annet år enn forventa, men jammen kom vi oss gjennom dette også❤️ Vi er heldige som har så mange fine folk rundt oss – og det merkes når livet blir snudd på hodet. 2017 har lært meg å sette enda mer pris på det vi har, og at det man eier ikke betyr alt! Familie og venner og nært bygdemiljø er det som har gjort at vi står sterkere enn noen gang inn i det nye året, og vi er så takknemlige for det❤️ Måtte 2018 bli et år med flere oppturer – jeg har i hvertfall stor tro på det! Glad i dere alle, og riktig godt nytt år❤️🎉✨
Read more
På tide med nok en introduksjon! Nest siste jente ut, vi gir dere Ine Marie Sem!! Gjengens: nip-slip Bare ...
Media Removed
På tide med nok en introduksjon! Nest siste jente ut, vi gir dere Ine Marie Sem!! Gjengens: nip-slip Bare for å avklare det med en gang, navnet kommer av hennes alt for små bh-er, da hun har pupper større enn Dolly Parton.. Ellers kan denne jenta beskrives med et enkelt ord: gæærn. Hun kan sees ... På tide med nok en introduksjon! Nest siste jente ut, vi gir dere Ine Marie Sem!! Gjengens: nip-slip

Bare for å avklare det med en gang, navnet kommer av hennes alt for små bh-er, da hun har pupper større enn Dolly Parton.. Ellers kan denne jenta beskrives med et enkelt ord: gæærn. Hun kan sees på som en aktiv hoppende duracell-kanin, altså; hun er alltid full av energi. Selvom mange tror Ine er drita full til en hver tid, er RedBull faktisk hemmeligheten hennes, med mindre hun skeier skikkelig ut og drar på med en Mickey Finn. Ine er den i gjengen med mest penger. Det sies at hun har så mye penger at hun kunne finansiert russetiden for oss alle, om hun ikke hadde valgt å bruke alle pengene sine på poloskjorter som matcher russebuksa, da. Ine er alltid gira i starten av festen, men når alle andre begynner å komme i god-humøret, kaster hun seg ned i sofaen med mobilen planta i hånda, godt fornøyd med innsatsen sin. Her blir hun som regel resten av kvelden, snakkende med sin elskede. Og når vi først snakker om kjæresten hennes; han fortjener virkelig en diplom eller en form for pris, for at han holder ut. Klapp på skuldra til deg! Tilbake til Ine. Hvis du ser henne hoppe å sprette etter klokka tolv, er noe alvorlig feil og lege bør kontaktes. På denne tiden pleier hun enten å sove, eller oppdatere Facebook-feeden, da selvfølgelig fra sofaen! Ine er også en dyktig politiker og vi er sikre på at hun en dag vil bli statsminister i Norge. Helst unngå en diskusjon om politikk med henne, da dette vanligvis ender opp med at du taper. Pass opp for Ine, hun vil enten hate eller elske deg.

Typisk setning på fest: Jeg har så jævlig lyst på baconpølse!😏
Read more
God jul til alle mine venner her på Instagram. Jeg fikk historisk få julegaver i år. Når det er sagt ...
Media Removed
God jul til alle mine venner her på Instagram. Jeg fikk historisk få julegaver i år. Når det er sagt så er jeg en sånn person som får når jeg gir, hvis dere skjønner hva jeg mener. Med dette i tankene vil jeg påstå at jeg har fått historisk mye i år. Til slutt vil jeg bare dele noen ord som jeg plukket ... God jul til alle mine venner her på Instagram. Jeg fikk historisk få julegaver i år. Når det er sagt så er jeg en sånn person som får når jeg gir, hvis dere skjønner hva jeg mener. Med dette i tankene vil jeg påstå at jeg har fått historisk mye i år. Til slutt vil jeg bare dele noen ord som jeg plukket opp i min tid som misjonær i Sør Amerika: Julen handler om Jesus ikke om pesos.
Fred være med dere alle.
Read more
Loading...
Home sweet home <span class="emoji emoji1f64f"></span>🏼 Ord kan ikke beskrive hvor godt det var å sove i egen seng inatt 🤪 Har tilbrakt store ...
Media Removed
Home sweet home 🏼 Ord kan ikke beskrive hvor godt det var å sove i egen seng inatt 🤪 Har tilbrakt store deler av dagen her 🏼 Og blir her i noen timer til. Mye som må tas tak i etter en måned borte fra det meste Og jeg har savnet dere masse!! Håper Tirsdagen deres har vært god så langt ________________________________ #homeoffice ... Home sweet home 🙏🏼 Ord kan ikke beskrive hvor godt det var å sove i egen seng inatt 🤪 Har tilbrakt store deler av dagen her 👆🏼 Og blir her i noen timer til. Mye som må tas tak i etter en måned borte fra det meste 😅 Og jeg har savnet dere masse!! Håper Tirsdagen deres har vært god så langt 🌸
________________________________
#homeoffice #office #workspace #homedecor #decoração #mynordicroom #interior4all #skandinaviskehjem #modernhome #nordiskehjem #nordicinspiration #instadaily #interiordecor #interiordesign #interior123 #interiørmagasinet #rom123 #bonytt #kajastef #frutanem #ukensinstagrammer @abito.no #inspiremeinterior @andrea.gravningen @immyandindi @myinterior #villavangnes #interiorwife #minimalism #scandinaviandesign #interiorstyling #frufjellstad #boligpluss_maling
Read more
For å feire Beat for Beat-deltakelsen, dro jeg til Spanias solkyst! 🌞 Tok på en hatt for å imponere ...
Media Removed
For å feire Beat for Beat-deltakelsen, dro jeg til Spanias solkyst! 🌞 Tok på en hatt for å imponere de lokale jentene! Her har jeg nettopp sagt noe kult til dem og de likte det godt! (Hvis dere scroller til høyre ser dere den mørke sannheten: jeg turte ikke si et eneste ord til dem Jeg er så mislykket!! ... For å feire Beat for Beat-deltakelsen, dro jeg til Spanias solkyst! 🌞 Tok på en hatt for å imponere de lokale jentene! 😍 Her har jeg nettopp sagt noe kult til dem og de likte det godt! (Hvis dere scroller til høyre ser dere den mørke sannheten: jeg turte ikke si et eneste ord til dem 😔 Jeg er så mislykket!! 😡)
Read more
Meg <span class="emoji emoji1f64b"></span>‍♀️ Ikke så ofte foran kamera , men tenkte å si hei til alle dere fine Instafølgere. Jeg vet ikke ...
Media Removed
Meg ‍♀️ Ikke så ofte foran kamera , men tenkte å si hei til alle dere fine Instafølgere. Jeg vet ikke om jeg noen gang har lagd en post hvor jeg introduserer meg selv, så her kommer noe. Jeg er fulltidsfotograf, samboer, mamma til to, bor i Oslo, snart på Stanghelle(jepp, på flyttefot), med-starter ... Meg 🙋‍♀️ Ikke så ofte foran kamera , men tenkte å si hei til alle dere fine Instafølgere. Jeg vet ikke om jeg noen gang har lagd en post hvor jeg introduserer meg selv, så her kommer noe. Jeg er fulltidsfotograf, samboer, mamma til to, bor i Oslo, snart på Stanghelle(jepp, på flyttefot🙈), med-starter (prøver å lage et norsk ord her) av @spirestudio.no, iskaffe-avhengig, A-menneske og en strikker (@knits_and_pixels ) Ble 40 for 11 dager siden, derav dette bildet. Jeg feirer livet, og feirer mine første 40 med en fantastisk tur til Santorini på workshop i mai, for påfyll av bryllupsinspirasjon før sesongen starter for fullt. Puh, det var meg 🙈. Hvem er du? Og hva gleder du deg mest til i vår 🌱 (foto📷 @benteboge )
Read more
Jeg kan ikke annet enn å si tusen takk for alle de fine ordene dere har sendt meg det siste døgnet<span class="emoji emoji1f49b"></span> Vit ...
Media Removed
Jeg kan ikke annet enn å si tusen takk for alle de fine ordene dere har sendt meg det siste døgnet Vit at jeg setter uendelig stor pris på det, og jeg prøver virkelig å svare alle Akkurat nå føler jeg meg imidlertid helt tom, både for energi, humør, ord og følelser. Tankene er vanskelig å skru ... Jeg kan ikke annet enn å si tusen takk for alle de fine ordene dere har sendt meg det siste døgnet💛 Vit at jeg setter uendelig stor pris på det, og jeg prøver virkelig å svare alle🌸 Akkurat nå føler jeg meg imidlertid helt tom, både for energi, humør, ord og følelser. Tankene er vanskelig å skru av og selv om mange av dem er helt irrasjonelle så klarer jeg ikke helt stenge de ute😓 Nå prøver jeg å bare la ting synke litt inn, så får vi se hva som skjer videre✨
Read more
Altså! Først og fremst tusen takk for alle hyggelige gratulasjoner for at jeg har gjennomført steg ...
Media Removed
Altså! Først og fremst tusen takk for alle hyggelige gratulasjoner for at jeg har gjennomført steg 2 i behandlingen. Setter så utrolig stor pris på alle fine ord, heiarop og omsorg fra dere. Det gir meg masse glede og ikke minst energi å fortsette . Nå skal jeg ha en velfortjent pause på tre uker ... Altså! Først og fremst tusen takk for alle hyggelige gratulasjoner for at jeg har gjennomført steg 2 i behandlingen. Setter så utrolig stor pris på alle fine ord, heiarop og omsorg fra dere. Det gir meg masse glede og ikke minst energi å fortsette . Nå skal jeg ha en velfortjent pause på tre uker før stråling i Oslo setter igang. Når de siste dråpene gikk inn med cellegift. Ble jeg inspirert av @trygveskaug . Så jeg ha laget mitt første #dikt.
Tenk a, jeg er ferdig
Med
Cellegift
Som har
Herjet
Ødelagt
Styrket
Og
Endret meg
På samme tid 🎀👊🏻🎀 ———————————————————————— #kitchen #kitcheninspo #kitchendesign
#mitthjem #myhome #interior_delux #decor #style #habitat #nordiskehjem #interiordecor #myinterior #interiors #interiorstyling #interior444 #interior125 #inspiration #inspirasjon #elledecor #boligpluss #inspirasjonsguidennorge #micasa #interior_and_living #finahem #skandinaviskehjem #passion4interior #interior_magasinet #gullfjæren
@interior_and_living
@inspirasjonsguidennorge @gullfjaeren @interior_magasinet @asafoton @interior123 @interior_delux @passion4interior @boligdrom @bobedrenorge @interior4inspo @interior4all @casachicks @maisoninterior @furnlovers @finahem @nordicroom #livingroomdecor @kava_interior @interior12follow @interior4all @interior_magasinet @simplyuniquespace
Read more
Det ble mange fine ord, gode klemmer, våte øyner, herlige bilder og ikke minst mange fantastiske ...
Media Removed
Det ble mange fine ord, gode klemmer, våte øyner, herlige bilder og ikke minst mange fantastiske gaver til både den kommende mor og far samt lillegutt i magen i dag så utrolig takknemlig for alle de fine menneskene jeg har i livet mitt! Tusen takk til alle som gjorde dagen så fantastisk som ... Det ble mange fine ord, gode klemmer, våte øyner, herlige bilder og ikke minst mange fantastiske gaver til både den kommende mor og far samt lillegutt i magen i dag💙 så utrolig takknemlig for alle de fine menneskene jeg har i livet mitt! Tusen takk til alle som gjorde dagen så fantastisk som den ble, dere er gull verdt! #29daysleft #momtobe
Read more
Ord kan ikke beskrive hvor utrolig stolt og fornøyd jeg er over min fantastiske stjernehest! <span class="emoji emoji1f604"></span><span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji2b50"></span>️<span class="emoji emoji1f434"></span> ...
Media Removed
Ord kan ikke beskrive hvor utrolig stolt og fornøyd jeg er over min fantastiske stjernehest! Vi endte opp med 76,2% i dagens finaleprogram. Noe som resulterte i en 3.plass, kun 0,4% bak 1. og 2.plassen Og med gårsdagens resultat som stevnets høyeste prosent må vi vel virkelig være ... Ord kan ikke beskrive hvor utrolig stolt og fornøyd jeg er over min fantastiske stjernehest! 😄❤️⭐️🐴 Vi endte opp med 76,2% i dagens finaleprogram. Noe som resulterte i en 3.plass, kun 0,4% bak 1. og 2.plassen 😊 Og med gårsdagens resultat som stevnets høyeste prosent må vi vel virkelig være fornøyd 😉 Vi er nå på vei nordover, og selv om vi har hatt 2 suupre uker her sør så gleder vi oss til å komme hjem igjen 😁 @lisamathildeprivat - du er best! Tusen, tuusen takk for kjempegod hjelp! 😘 Gleder meg masse til å se deg igjen om en god uke😉 Og tusen takk for all støtte og hjelp @esterkatrineas , Mikael og John Kenneth! Tusen takk til Veslemøy og Verner, for at vi fikk bo hos dere😊 Til #stallelsetgård for at La Costa fikk et supert opphold i Skien, til #valstadgård for to flotte dager med trening for beste @annzanko. Og til Jens og Steinar, for at dere ville komme å heie på oss 😊 En stor takk sendes også til #masternesgjenvinningas #finnmarkfylkeskommune #tanavgs #finnmarkrytterkrets og #tanamassasjeogkroppsterapi for støtte på reisa! 😄 #landschampionatet #tanahestesportsklubb #dressagehorse #6yearold #younghorse #starinthemaking #futurestar #lacostamajlund #stutterimajlund
Read more
Nå må vi slutte med å sammenligne vær, med ord som «fint», «finere» og ikke minst: «dårlig» vær. Hvordan ...
Media Removed
Nå må vi slutte med å sammenligne vær, med ord som «fint», «finere» og ikke minst: «dårlig» vær. Hvordan får dette vær til å føle seg? Har dere tenkt over det? Nå må vi slutte med å sammenligne vær, med ord som «fint», «finere» og ikke minst: «dårlig» vær. Hvordan får dette vær til å føle seg? Har dere tenkt over det?
Da jeg var på sykehuset på reumatologisk avdeling på mandag fikk jeg endelig svar på hvorfor jeg ...
Media Removed
Da jeg var på sykehuset på reumatologisk avdeling på mandag fikk jeg endelig svar på hvorfor jeg har hatt det som jeg har de siste seks årene. Jeg får ikke forklart med ord hvor vondt og sliten jeg er og har vært de siste årene. Men jeg håper nå at dere kan forstå, dere som ikke har trodd meg. Jeg ... Da jeg var på sykehuset på reumatologisk avdeling på mandag fikk jeg endelig svar på hvorfor jeg har hatt det som jeg har de siste seks årene. Jeg får ikke forklart med ord hvor vondt og sliten jeg er og har vært de siste årene. Men jeg håper nå at dere kan forstå, dere som ikke har trodd meg.
Jeg er ikke lat, det er ikke bare unnskyldninger, det sitter ikke bare i hodet på meg. Selv om det ikke er noen synlige sår på utsiden, så har jeg det fryktelig vondt. Jeg er helt tom for energi og utmattet. Hverdagen er en stor utfordring. Jeg er syk. Jeg har fått diagnosen Fibromyalgi...😞
Nå må jeg finne den riktige balansen for meg og den beste måten for meg å leve med dette på!❤️ #fibromyalgi
Read more
#Repost fra @heddasmelvold ・・・ I anledning verdensdagen for psykisk helse ønsker @gemini_crew og @styd.no å dele denne med dere. I år er teamet «Vær Raus» og gjennom denne videoen prøver vi å formidle hvor viktig det er å ta kontakt når du selv eller andre har det vanskelig. Det viktigste ... #Repost fra @heddasmelvold
・・・
I anledning verdensdagen for psykisk helse ønsker @gemini_crew og @styd.no å dele denne med dere. I år er teamet «Vær Raus» og gjennom denne videoen prøver vi å formidle hvor viktig det er å ta kontakt når du selv eller andre har det vanskelig. Det viktigste er ikke nødvendigvis å si kloke eller riktige ting, men det handler om å gjøre kontakt og være raus med seg selv. Tenk litt over hva dette betyr for deg, for det handler ikke om hva vi kun gjør i dag – men hver eneste dag sammen med andre.
Vær raus – med eller uten ord.

Video: @jonasselim
Musikk av fineste @miiamusic 🌸
Dansere:
@fredrikastenersen, @ninaatran, @kaja_eriksen, @erlebjurgren, @ida_patricia_lefsaker, @kiyara_aron, @sarahlfurhovden, @fridasmelvold, @lindaatran og meg selv ⭐️
Read more
Har kjempet meg igjennom en ganske tøff periode, og tok denne for å minne meg på at jeg aldri skal gi ...
Media Removed
Har kjempet meg igjennom en ganske tøff periode, og tok denne for å minne meg på at jeg aldri skal gi meg!🎗Tusen takk for all støtten jeg har fått! Er helt tom for ord! Tusen takk for alle varme ord, meldinger og samtaler! Det betyr så mye, og det hjelper så enormt!️ Har ikke ord for hvor mye det ... Har kjempet meg igjennom en ganske tøff periode, og tok denne for å minne meg på at jeg aldri skal gi meg!🎗Tusen takk for all støtten jeg har fått! Er helt tom for ord! Tusen takk for alle varme ord, meldinger og samtaler! Det betyr så mye, og det hjelper så enormt!❤️ Har ikke ord for hvor mye det betyr å se hvor mye dere bryr dere! Tusen tusen takk❤️ Og spesielt takk til mamma @stinebugge, pappa @stigatle, Jørgen @jorned, tante @helleru og resten av familien min for at dere stiller opp hver eneste dag! Klarer ikke dette uten dere!❤️ #warrior #fuckcancer #ungkreft #braincancersucks #kreftforeningen
Read more
Årets @grenselost er over, og jeg er så himla stolt av og glad for dere alle sammen <span class="emoji emoji2764"></span>️Pedagogene, ...
Media Removed
Årets @grenselost er over, og jeg er så himla stolt av og glad for dere alle sammen ️Pedagogene, elevene, teknikerne, crewet og de frivillige. Og ikke minst dere i publikum - som kom med gode klemmer, ord og applaus. Tusen takk!! Det har vært tre nydelige dager med musikk og kjærlighet i @kolbenkulturhus ... Årets @grenselost er over, og jeg er så himla stolt av og glad for dere alle sammen ❤️Pedagogene, elevene, teknikerne, crewet og de frivillige. Og ikke minst dere i publikum - som kom med gode klemmer, ord og applaus. Tusen takk!! Det har vært tre nydelige dager med musikk og kjærlighet i @kolbenkulturhus ! ☀️🎶
#musikkenskalreddemenneskene
@poprommet @grenselost
Read more
HERLIGHET! Årets kvinnelig håndballspiller i @dameligaen !! Jeg har ikke ord, men noen ord skal ...
Media Removed
HERLIGHET! Årets kvinnelig håndballspiller i @dameligaen !! Jeg har ikke ord, men noen ord skal jeg finne. TUSEN TAKK til @growkristensen for å ha utviklet meg til en sterkere person og ikke minst en sterkere spiller. Du ser spillere som en helhet og ikke bare som en håndballspiller. Du ... HERLIGHET! Årets kvinnelig håndballspiller i @dameligaen !! Jeg har ikke ord, men noen ord skal jeg finne.
TUSEN TAKK til @growkristensen for å ha utviklet meg til en sterkere person og ikke minst en sterkere spiller. Du ser spillere som en helhet og ikke bare som en håndballspiller. Du har utfordret meg i noen oppgaver jeg er utrolig takknemlig for🙏🏽 TUSEN TAKK til @mmadsen18 for å ha gitt meg nye nivåer i forsvarsspillet - å lære av selve forsvars generalen har vært en ære🙏🏽 TUSEN TAKK til @fcmhaandbold , @jakobmchristensen202 , ledelsen, supporterne og ikke minst alle frivillige for alle opplevelsene, reisene, tilretteleggingen, fasilitetene og tryggheten🙏🏽 TUSEN TAKK til alle spillerne jeg har fått muligheten til å bli kjent med, spille med, trene med, dele opplevelser med, dele nedturer med, dele seiere med, dele hverdagen med 💜

TUSEN TAKK for tilliten dere alle har gitt meg💜 ☝🏽 UTEN DERE ville jeg ALDRI vunnet denne prisen! TUSEN TAKK⭐️
Read more
WOW! WOW! WOW <span class="emoji emoji1f632"></span><span class="emoji emoji1f525"></span><span class="emoji emoji1f64c"></span> Vi har ikke ord - bilettene til LF19 ble revet vekk på bare noen dager! <span class="emoji emoji1f389"></span> Til dere ...
Media Removed
WOW! WOW! WOW Vi har ikke ord - bilettene til LF19 ble revet vekk på bare noen dager! Til dere som ikke fikk kapret billetter denne gangen, neste billettslipp lønner det seg å være tidlig ute! 😎 WOW! WOW! WOW 😲🔥🙌
Vi har ikke ord - bilettene til LF19 ble revet vekk på bare noen dager! 🎉 Til dere som ikke fikk kapret billetter denne gangen, neste billettslipp lønner det seg å være tidlig ute! 😎🔥🙌
Altså, den følelsen når du åpner Instagram og ser dette bildet - med følgende tekst: #Repost @camilla_raade ...
Media Removed
Altså, den følelsen når du åpner Instagram og ser dette bildet - med følgende tekst: #Repost @camilla_raade with @get_repost ・・・ @ninalyseggen inspirerer meg på så mange måter️ En sprudlende herlig PT, alltid smil og latter og Instagram er full av fantastisk deilig mat!! Himmel-og-hav ... Altså, den følelsen når du åpner Instagram og ser dette bildet - med følgende tekst:

#Repost @camilla_raade with @get_repost
・・・
@ninalyseggen inspirerer meg på så mange måter❤️ En sprudlende herlig PT, alltid smil og latter 😄 og Instagram er full av fantastisk deilig mat!! Himmel-og-hav😍😍😍 Dette er en av mange retter jeg ble inspirert av: kesam, skyr og bær-dessert - naammmm !!!💃🏼☝🏼💃🏼
———————————————
Herregud som du gjorde dagen min @camilla_raade ❤️😭 Og dere, sjekk ut denne dama for hun er helt RÅÅÅ, en ekte hverdagshelt rett og slett!🙌🏻😍 Den jobben du har gjort med @hinderskogen_klatrepark for å gi andre treningsglede og muligheten til å trene, leke og være sammen!❤️ Altså, jeg har ikke ord..😌
Read more
FOR et bryllup!! Har ikke ord en gang <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span> Tusen takk til @sunninor og @jesper.sundberg at vi fikk ...
Media Removed
FOR et bryllup!! Har ikke ord en gang Tusen takk til @sunninor og @jesper.sundberg at vi fikk være med å ferie dere 🏼🤵🏼️ #jespersunniva FOR et bryllup!! Har ikke ord en gang 😍😍😍 Tusen takk til @sunninor og @jesper.sundberg at vi fikk være med å ferie dere 👰🏼🤵🏼❤️ #jespersunniva
Sunday funday <span class="emoji emoji1f64b"></span>🏽‍♀️ I dag er dagen før jeg flytter, wiihu!! Endelig boligeier og et nytt kapittel ...
Media Removed
Sunday funday 🏽‍♀️ I dag er dagen før jeg flytter, wiihu!! Endelig boligeier og et nytt kapittel i livet starter. Gleden er stor, har ikke ord. Spennende tider i vente Ønsker dere alle en fin søndag! Sunday funday 🙋🏽‍♀️ I dag er dagen før jeg flytter, wiihu!! Endelig boligeier og et nytt kapittel i livet starter. Gleden er stor, har ikke ord. Spennende tider i vente 🌸 Ønsker dere alle en fin søndag!
TUSEN TUSEN TAKK FOR ALLE HILSNINGER I DAG<span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f38a"></span><span class="emoji emoji1f388"></span> Å bli 34 år her inne er en drøm<span class="emoji emoji1f495"></span> Fantastiske fine ...
Media Removed
TUSEN TUSEN TAKK FOR ALLE HILSNINGER I DAG Å bli 34 år her inne er en drøm Fantastiske fine personlige meldinger som betyr mye for meg Kom ikke å fortell meg at positivitet ikke gjør noe med humøret😛 Jeg har fått høre at fargene bør smelte i hverandre på kontoen min.. .. så jeg smekka ... TUSEN TUSEN TAKK FOR ALLE HILSNINGER I DAG😭❤️🎉🎊🎈
Å bli 34 år her inne er en drøm💕
Fantastiske fine personlige meldinger som betyr mye for meg🙏
Kom ikke å fortell meg at positivitet ikke gjør noe med humøret😛
Jeg har fått høre at fargene bør smelte i hverandre på kontoen min.. .. så jeg smekka til med dette bildet, siden kjolen går i samme tone som putebildet fra i går🤡😂
Blir ikke kjole i dag.. siden huset står på hodet😅😅😅 Å bli sett på instagram er en fin ting, men enda finere er det å sette lys på andre❤️
Jeg gir dere derfor 10 nye kontoer som ofte rører meg. Dere 10 er meget raus med ord. Dere setter ofte igjen spor. Dere er positive & dere har grisefine hjem😀❤️
Nyt kontoene & en stor stor klem fra meg😀
Nå venter venninnekveld med tapas💕💕💕
@modernehus53
@hk__interior
@avset_home
@glennandresolis
@tinewitnes
@regineforsund
@jorunn_78
@fjellheimlinda
@myhomethire .
@eileenstulen
Dere gir meg mye i hverdagen🥂🥂🥂
.
.
.
#mybirthday #bday #insta #instagram #followme #selfie #dagensbilde #myhome #homeinterior #homesweethome #bestpic #bestpicture #lovemyhome
Read more
Kjære alle dere. Jeg har ikke orket å sette ord på dette. Det gjør så alt for vondt. Det går ikke en ...
Media Removed
Kjære alle dere. Jeg har ikke orket å sette ord på dette. Det gjør så alt for vondt. Det går ikke en eneste dag forbi meg uten at jeg blir minnet om dette bunnløse savnet. Charlott var så god, så snill og så forbasket rå! Sorgen er så nådeløs. Men midt oppi alt dette vonde og uforståelige, strømmer ... Kjære alle dere.
Jeg har ikke orket å sette ord på dette. Det gjør så alt for vondt. Det går ikke en eneste dag forbi meg uten at jeg blir minnet om dette bunnløse savnet. Charlott var så god, så snill og så forbasket rå! Sorgen er så nådeløs. Men midt oppi alt dette vonde og uforståelige, strømmer det inn varme fra dere fine, fine mennesker. Tusenvis av hjerter og meldinger med støtte, varme og kjærlighet. Det betyr mye mer enn dere nok tror. Takk - for all omsorgen dere har vist. Vær så snill å ta vare på hverandre. Og takk til deg, kjære Charlott. Ingenting blir noen gang det samme igjen. Linda ❤️
-
In loving memory of our dear Charlott. Thank you for all the support, kindness and love you have sent us during this painful time. It means the world. Linda❤️
Read more
//Annonse// En måned har gått siden jeg startet med mitt samarbeid med @GoMentorNorge 24/7. Jeg ...
Media Removed
//Annonse// En måned har gått siden jeg startet med mitt samarbeid med @GoMentorNorge 24/7. Jeg visste egentlig ikke hva jeg ga meg ut på, bare at dette var et budskap jeg ville bidra til å spre. Rope det ut i fra et fjell - eller gjennom sosiale medier hvor man gjerne når ut til enda flere. Har ... //Annonse// En måned har gått siden jeg startet med mitt samarbeid med @GoMentorNorge 24/7. Jeg visste egentlig ikke hva jeg ga meg ut på, bare at dette var et budskap jeg ville bidra til å spre. Rope det ut i fra et fjell - eller gjennom sosiale medier hvor man gjerne når ut til enda flere. Har du følelser du ikke greier å sette ord på? Et problem du føler ikke er stort nok til at det fortjener oppmerksomhet? Søk hjelp! Vær med og riv ned tabuene rundt psykisk helse, bidra til å skape et samfunn som snakker åpent om det som er vanskelig, riv ned fasadene og vis hvordan du egentlig har det. Livet er ikke til enhver tid #InstaPerfect.
Jeg er så stolt over hva vi har fått ut av vårt samarbeid. Her på Instagram har jeg hatt mange fortrolige samtaler med dere, om kampene dere kjemper, men få aner noe om. Flere av dere har uttrykt at dere kommer til å søke hjelp. Jeg gjestet God Morgen Norge for en uke siden, og er så glad for at jeg greide å spre budskapet til flere hundre tusen gjennom TV-ruta. Men aller mest stolt er jeg likevel over at jeg parallelt selv har tatt tak i de usikkerhetene som har vokst frem i meg etter jeg ble mamma. Jeg har hatt en utrolig læringsrik dialog med min terapeut i GoMentor 24/7 den siste måneden. Hun har løftet meg, fått meg til å akseptere at jeg er bra nok selv om jeg ikke er 100 % tilstede i alle mine relasjoner. Hun har hjulpet meg å stake ut et mål i livet også etter permisjonen. Hun har gitt meg troen på at jeg strekker til som mamma, selv om jeg aldri føler at jeg gjør nok for sønnen min. Og hun har lært meg å ivareta begge mine to store kjærligheter.
Jeg håper og tror at det er flere med meg som har blitt inspirert til å søke hjelp. Når du i dag kan skrive med din terapeut hvor du vil, når du vil, finnes det ikke lenger noen unnskyldning. Finnes det noe bedre å investere i enn sin egen lykke?
@GoMentorNorge #GoMentor #letstalkaboutit
https://www.gomentor.no/gomentor-24-7
Read more
Det er så rart. Hvordan et møte med en person kan forandre deg så mye. Moldova. Ett år siden. Minusgrader, ...
Media Removed
Det er så rart. Hvordan et møte med en person kan forandre deg så mye. Moldova. Ett år siden. Minusgrader, frost, ni barn i 4 senger, eldre som er blinde, hønsefjær i peis, fordi man har ikke råd til ved. Barn som mister foreldre, foreldre som mister barn. Jeg klarer liksom ikke å sette ord på det ... Det er så rart. Hvordan et møte med en person kan forandre deg så mye. Moldova. Ett år siden. Minusgrader, frost, ni barn i 4 senger, eldre som er blinde, hønsefjær i peis, fordi man har ikke råd til ved. Barn som mister foreldre, foreldre som mister barn. Jeg klarer liksom ikke å sette ord på det en gang. Jeg føler meg bare så heldig. Heldig som fikk lov til å møte dere. Som fikk lov til å komme inn i huset deres, som fikk lov til å bare lære av dere. Og oppi alt det triste gav dere meg den fineste gaven av alt. Håp. Og jeg håper jeg gav dere det tilbake. Ofte er det ikke mer vi kan gjøre. Bare være der, akkurat der og da og le og smile. Det er det jeg er mest stolt og takknemlig over. At jeg fikk lov til å være med på noe sånn. At jeg fikk lov til å dele den ene dagen med dere. Dere gav meg noe å kjempe for, noe å snakke om, noe større enn meg, mening kanskje? Jeg er lei meg for jeg kommer til å glemme fjesene deres, fordi jeg bare er et menneske. Men jeg kommer aldri til å glemme at det alltid finnes noe godt der ute. Jeg kommer aldri til å glemme at dere gav meg håp til å alltid fortsette uansett hvor vanskelig det er, til å snakke for de som ikke har muligheten til det. Dere lærte meg at et hjem ikke er fire vegger og tak, men rom fullt av kjærlighet. Takk. Bare takk.
Read more
Igår ble jeg overrasket med babyshower hos Marija! Der var mine nærmeste, og jeg hadde ingen anelse! ...
Media Removed
Igår ble jeg overrasket med babyshower hos Marija! Der var mine nærmeste, og jeg hadde ingen anelse! Skjønner ikke hvordan jeg ikke kan ha skjønt noen av tegnene som egentlig var rett foran nesa på meg så mange ganger! det kom mange gledestårer og jeg var i sjokk hele kvelden! Det er jeg enda. ... Igår ble jeg overrasket med babyshower hos Marija! Der var mine nærmeste, og jeg hadde ingen anelse! Skjønner ikke hvordan jeg ikke kan ha skjønt noen av tegnene som egentlig var rett foran nesa på meg så mange ganger! 🙈 det kom mange gledestårer og jeg var i sjokk hele kvelden! Det er jeg enda. At dere gjorde så mye ut av alt dette er helt sykt💙 og jeg kunne virkelig ikke ønsket meg noe annet! det var fantastisk mat, kaker, beste selskapet og masse gaver! Jeg, som ikke hadde kjøpt inn noe enda, har nå fått alt jeg trenger! Tusen, tusen hjertelig takk for at dere gjorde dette for meg og for alt jeg har fått til meg og lille! Dere er fantastiske!! 💙❤️ har ingen ord altså!
#happy #lucky #babyshower
Read more
Denne teksten er beregnet for noen få individer som vet hvem dem selv er. Ok, nå har jeg ikke postet ...
Media Removed
Denne teksten er beregnet for noen få individer som vet hvem dem selv er. Ok, nå har jeg ikke postet noe under revyen men fy fader detter hovedsakelig til gutta mine i bandet. Dette har vært en helt herlig opplevelse og jeg kunne ikke ønsket meg noen andre i det rare lille bandet vårt. Jeg kan ... Denne teksten er beregnet for noen få individer som vet hvem dem selv er.

Ok, nå har jeg ikke postet noe under revyen men fy fader detter hovedsakelig til gutta mine i bandet. Dette har vært en helt herlig opplevelse og jeg kunne ikke ønsket meg noen andre i det rare lille bandet vårt. Jeg kan ikke få satt ord på hvor glad jeg har blitt i dere på disse 3 ukene... så denne går feil dere karer, jeg kan med hånden på hjertet si at dere er essensiellt familie.
Read more
Tusen takk for tidenes kuleste, lolleste, skumleste og mest uforventede utdrikningslaget/utfiskningslaget/utleskningslaget. ...
Media Removed
Tusen takk for tidenes kuleste, lolleste, skumleste og mest uforventede utdrikningslaget/utfiskningslaget/utleskningslaget. Jeg har nesten ikke ord. Enormt! Jeg er veldig heldig og dere er veldig gærne @alexanderwj @konghalvor @benjaminvj @krimerk @hakon.j.kjeldsen @fredrikrandgaard ... Tusen takk for tidenes kuleste, lolleste, skumleste og mest uforventede utdrikningslaget/utfiskningslaget/utleskningslaget. Jeg har nesten ikke ord. Enormt! Jeg er veldig heldig og dere er veldig gærne @alexanderwj @konghalvor @benjaminvj @krimerk @hakon.j.kjeldsen @fredrikrandgaard ❤️
Read more
Våre kjæreste dyr.. dere som konstant må være på vakt. Alltid et øre opp, forberedt på noen som er ...
Media Removed
Våre kjæreste dyr.. dere som konstant må være på vakt. Alltid et øre opp, forberedt på noen som er på jakt. Kalven du får nå i vår.. har du tenkt å få være sammen med et helt år.. men ofte blir det bare en dag, å ditt savn får bli et flere ukers jag. Ja du passer på ditt lille vesen, men ørna hugger ... Våre kjæreste dyr.. dere som konstant må være på vakt. Alltid et øre opp, forberedt på noen som er på jakt.

Kalven du får nå i vår.. har du tenkt å få være sammen med et helt år.. men ofte blir det bare en dag, å ditt savn får bli et flere ukers jag.
Ja du passer på ditt lille vesen, men ørna hugger uansett.. å det rett framfor nesen.
Kalvens rop får du lenge høre, men du selv kan ingenting gjøre. Vår rett å verne deg fra dette, er etter lovens ord; ikke det rette.
Vi må mette ditt største mareritt, å du må bære på konsekvensene mens staten blomstrer ørne antallet sitt. Det loves et bedre liv for dere, men før den tid har dere fått gjennomgå kalveløse år enda mere.
Dermed blir våre ressurser for å gi deg mat..resultert med usikker framtid på våre egne fat. Alt for dere vi gjør, arbeidet slutter ikke før hendene blør.
Dette livet forstår ingen...men det handler ikke bare om den usikre svingen. Det vakre i det hele, er å tenke på våre forfedres glede. En glede over at vi fremdeles ferdes over våre fjell å marker, en glede over at vi i dag tråkker over andres fordømmende tanker... Ja mye skal vi måtte tåle, men dyras velferd er alltid første målet.
Vi som oppvokst i denne driften, ser forbi vakre ord men står uten motgiften.. Gaskasuorbma lea dal oidnosis, å dette godtar vi ikke lengre uansett pris. .
.
.
.
.
Foto: @goytun_naturegallery
Read more
Så... kom bilde jeg faktisk trodde jeg ALDRIG kom til å ligge ut! Men så, går jeg over den siste streken ...
Media Removed
Så... kom bilde jeg faktisk trodde jeg ALDRIG kom til å ligge ut! Men så, går jeg over den siste streken min i kampen!! Etter mangen år med stygge blikk, fæle ord, mobbing fra barndom til en alder av 28, kan jeg faktisk heve meg over alt og alle og være stolt av meg selv jeg også! Jeg er enda ikke i mål, ... Så... kom bilde jeg faktisk trodde jeg ALDRIG kom til å ligge ut! Men så, går jeg over den siste streken min i kampen!! Etter mangen år med stygge blikk, fæle ord, mobbing fra barndom til en alder av 28, kan jeg faktisk heve meg over alt og alle og være stolt av meg selv jeg også! Jeg er enda ikke i mål, men jeg er der nesten, men fysøren, jeg ser ut som en helt annen person, og ja, så stolt av alt. Jeg har gått igjennom mye for å komme der jeg er nå, men det har vert verdt alt sammen. Takk til alle som har støttet meg, sagt fine ord, hatt samtaler med, dere har vært fantastiske! Ps: har ikke lært meg å smile på bilde nr 1 🙄
#proud #changes #strong #girlpower #fighting #happy #weightlossjourney #workout #weightloss
Read more
Blokk til blokk. Det var så jævlig kult å få slippe dette løs på folk i går. Takk @cicihenriksen for ...
Media Removed
Blokk til blokk. Det var så jævlig kult å få slippe dette løs på folk i går. Takk @cicihenriksen for at du har gjort dette. Og Jonathan jeg veit jeg talk attacka deg i går men jeg fikk dessverre/heldigvis ikke gjort det samme mot Felipe så jeg sier kortversjonen her. Jeg er jævlig stolt av dere ... Blokk til blokk. Det var så jævlig kult å få slippe dette løs på folk i går. Takk @cicihenriksen for at du har gjort dette.

Og Jonathan jeg veit jeg talk attacka deg i går men jeg fikk dessverre/heldigvis ikke gjort det samme mot Felipe så jeg sier kortversjonen her. Jeg er jævlig stolt av dere for alt dere har satt ord på i det her.
Og @heddasa @henkebaphomet Blasmtmaster @olabrick og hele @detnorsketeatret crewet - takk.
#blokktilblokk
Read more
Etter flere år med "diskré hinting" om surprise-bursdag, så hadde mitt fantastiske crew stelt ...
Media Removed
Etter flere år med "diskré hinting" om surprise-bursdag, så hadde mitt fantastiske crew stelt i stand dette for meg, helt i ekte andy-stil! ‍♀️🥂🍾 tusen hjertelig takk for all oppmerksomhet, kjærlighet, gaver og fine ord dere har overøst meg med! det varmer et aldrende hjerte og den store ... Etter flere år med "diskré hinting" om surprise-bursdag, så hadde mitt fantastiske crew stelt i stand dette for meg, helt i ekte andy-stil! 👯‍♀️✨🥂🍾 tusen hjertelig takk for all oppmerksomhet, kjærlighet, gaver og fine ord dere har overøst meg med! 💛 det varmer et aldrende hjerte og den store bursdags-entusiasten som jeg er! Jeg har virkelig de beste av de beste i livet mitt (selvom sangfremførelse ikke er deres sterkeste side... 😂) 😍 love you babes! xoxo the birthdayfreak ❤️❤️❤️
Read more
Utrolig hva man får gjort på fire timer<span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f495"></span> Fornøyd med å ha ryddet gjennom alt utstyr vi har, i tillegg ...
Media Removed
Utrolig hva man får gjort på fire timer Fornøyd med å ha ryddet gjennom alt utstyr vi har, i tillegg til pussing og vasking av alt, før frøkna fikk kiropraktorbehandling Men ikke la dere lure av det blikket der, jeg kunne bare glemme å leie henne pent på tur i dag, hun løp i ring rundt meg som ... Utrolig hva man får gjort på fire timer🌸💕 Fornøyd med å ha ryddet gjennom alt utstyr vi har, i tillegg til pussing og vasking av alt, før frøkna fikk kiropraktorbehandling🐴 Men ikke la dere lure av det blikket der, jeg kunne bare glemme å leie henne pent på tur i dag, hun løp i ring rundt meg som en villstyring! Kroppen hennes er i alle fall veldig fin, og mer motivert og glad hest finner du ikke😍✨
Og tusen hjertelig takk til alle som har gratulert oss og kommet med gode ord siden fredagen - det betyr enormt mye for meg❤️ Tenk at denne fantastiske skapningen er hesten min!!
Read more
2018 er straks historie, og med det må jeg oppsummere mitt år, med noen ord. Hvor skal jeg starte? ...
Media Removed
2018 er straks historie, og med det må jeg oppsummere mitt år, med noen ord. Hvor skal jeg starte? Jeg hadde ingen forventninger til dette året, da året før, altså 2017 var et av mine aller værste år i «voksen alder». Jeg bestemte meg for å ta en dag om gangen, og prøve å se positivt på alt jeg kom ... 2018 er straks historie, og med det må jeg oppsummere mitt år, med noen ord. Hvor skal jeg starte? Jeg hadde ingen forventninger til dette året, da året før, altså 2017 var et av mine aller værste år i «voksen alder». Jeg bestemte meg for å ta en dag om gangen, og prøve å se positivt på alt jeg kom til å møte på dette året. 2018 startet med at jeg fikk drømmejobben min hos @magmalou. En mnd senere, altså februar, fikk @wandamashadi og jeg glad nyhet om at @vitaogwanda får en sesong 2. Midt oppi dette møtte jeg en fantastisk fyr, som viste meg at jeg også kan finne kjærligheten der ute- selv om det ikke ble oss. Jeg fikk muligheten til å være med på noe jeg aldri hadde turt å tro jeg skulle få muligheten til å delta på, nemlig 71 grader nord. Her møtte jeg mennesker jeg ALDRI ellers noen gang ville møtt på, hadde det ikke vært for denne deltakelsen. Mennesker som virkelig har satt sine spor i mitt hjerte på hver sin måte. Jeg fikk utfordret meg selv og lært meg å kjenne, og at jeg kan hvis jeg vil. Som om alt dette ikke var nok, så toppet det hele seg når NRK ønsket enda en sesong av @vitaogwanda, altså en sesong 3. Det betyr at vi på 1 år har laget 2 sesonger (!!!), det er så sykt det! Jeg skulle ønske jeg hadde noe negativt jeg kunne ramset opp her, men dette året for meg har vært et fantastisk år, som jeg har nytt hvert eneste sekund av. Selvfølgelig har jeg også hatt vonde dager, dager som jeg håpet skulle være en vond drøm, men det har vært så alt for få av disse i år, og jeg ønsker å fokusere på det positive, da det er det som gir meg motivasjon og håp til et nytt år. Til slutt vil jeg bare takke alle dere støttende menneskene rundt meg; familie, venner, kollegaer, kjente og kjære. Dette året hadde aldri vært så uforglemmelig, lærerikt, fint og full av kjærlighet uten dere.❤️ Godt nyttår alle sammen- jeg gleder meg til vi sees i 2019 🎆
Read more
4 ~ Jeg legger fra meg nødsekken på benken, og setter meg. I øyekroken ser jeg Erlend stirre på meg. ...
Media Removed
4 ~ Jeg legger fra meg nødsekken på benken, og setter meg. I øyekroken ser jeg Erlend stirre på meg. Jeg snur hodet mitt i hans retning, og han trekker seg vekk. Han stirrer alltid. Snakker nesten aldri med meg. Men bare stirrer. Forferdelig ubehagelig, men jeg får vel ta det som et kompliment... ... 4
~
Jeg legger fra meg nødsekken på benken, og setter meg. I øyekroken ser jeg Erlend stirre på meg. Jeg snur hodet mitt i hans retning, og han trekker seg vekk. Han stirrer alltid. Snakker nesten aldri med meg. Men bare stirrer. Forferdelig ubehagelig, men jeg får vel ta det som et kompliment... Eller noe sånt.
Alarmen går. Det skjærer i ørene mine. Jeg skjærer en grimase, og ser på Henning i håp om instruksjoner.
-"Ta fram våpnene, kle på dere og ønsk hverandre lykke til! Nå skal vi i krig. Alle her har vært eksemplariske. Jeg er glad for at jeg har fått tilbrakt min tid med dere. Han smiler mykt og ser blygt på meg. Jeg nikler mot han som takk. Nå er det alvor! Men så kommer jeg på at jeg ikke har fått sagt noe til Daniel hjemme. Han vet ikke hva som skjer, og får nok heller ikke vite det hvis jeg dør! Jeg må få sagt mine siste ord til han, om dette er mine siste timer. Jeg spurter over golvet og tar tak i skuldrene til Henning. Jeg rister han og babler i frustrasjon. Plutselig føles alt dette uvirkelig. Jeg er svimmel. Alarmen durer fortsatt, men svakere og svakere for hvert minutt. Henning rister i meg og ber meg om å skjerpe meg.
~
Read more
• Mange har sikkert fått med seg at kontoen min White Interior ble hacket i dag. For en grusom opplevelse! ...
Media Removed
• Mange har sikkert fått med seg at kontoen min White Interior ble hacket i dag. For en grusom opplevelse! Jeg ble skjelven og redd, og følte at 3 år med arbeid og 645.000 følgere var borte på et blunk Jeg oppdaget det når jeg ikke fikk til å logge på i dag tidlig. Jeg fikk feilmelding og beskjed ... • Mange har sikkert fått med seg at kontoen min White Interior ble hacket i dag. For en grusom opplevelse! 😱 Jeg ble skjelven og redd, og følte at 3 år med arbeid og 645.000 følgere var borte på et blunk 😭 Jeg oppdaget det når jeg ikke fikk til å logge på i dag tidlig. Jeg fikk feilmelding og beskjed om at passordet var gammelt og at det var blitt endret i går. Når jeg trykte på «glemt passord» sto det «passordet er sendt til e-post xxxxx» og den e-postadressen var ikke min! 😱 Heldigvis var @instagram rask med å svare meg når jeg sendte de e-post og jeg fikk mange spørsmål som jeg måtte svare på. Og HELDIGVIS så hadde ikke hackerne ødelagt noe på kontoen 🙏 De har «stjelt» navnet White Interior, men kontoen er tilbake på navnet @white.interior1 så lenge. Jeg husker ikke om jeg hadde totrinnsvertifisering, men DET har jeg fikset nå. Det sies at det skal være umulig å bli hacket om du har det 👌 Så sjekk om du har totrinnsvertifisering og bytt passord ofte er mitt tips til deg i dag! Håper det aldri vil skje noen av dere 🙏 Og TUSEN TAKK for alle gode ord og meldinger på PM - det har kokt i dag 🙉 Dere er så gode! ❤️
.
#bedroom #bedroominspo #soverom #interiør #interiormagasinet #boligpluss #boligplussminstil #aimforhappinessblue #nordsjømaling #interior123 #interior4all @interior123 @interior4all #interior4you1 @interior4you1 @interior_delux #bohus #charmingsunday
Read more
Ord blir fattige... Etter en helt fantastisk bryllupshelg kommet man hjem til helt forferdelige ...
Media Removed
Ord blir fattige... Etter en helt fantastisk bryllupshelg kommet man hjem til helt forferdelige nyheter. 6 fantastiske mennesker har i helgen blitt revet fra oss. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte men det hele er så ufattelig trist og tragisk som det kan bli. Sjokket, sorgen og tapet er stort ... Ord blir fattige... Etter en helt fantastisk bryllupshelg kommet man hjem til helt forferdelige nyheter. 6 fantastiske mennesker har i helgen blitt revet fra oss. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte men det hele er så ufattelig trist og tragisk som det kan bli. Sjokket, sorgen og tapet er stort for alle som lot seg berøre av livene deres. Noen av dere kjente jeg svært godt mens resten var bekjente, men dere var alle fantastiske og ble tatt fra oss alt for fort! Mine tanker går nå til Familie, kjærester og venner. Ta vare på hverandre og hold sammen ❤️ Kragerø og Langrenn, mer trenger man ikke si de berørte vet hvem det dreier seg om og hva de betydde ❤️ Dere vil aldri bli glemt, hvil i fred ❤️
#kragerø #langrenn #kjærlighet #sorg #hvilifred
Read more
<span class="emoji emoji1f31f"></span>INSTADAGER I BUTIKKEN PÅ TEIE<span class="emoji emoji1f31f"></span> - Denne helgen vil vi gjøre litt ekstra stas på våre lokale følgere, ...
Media Removed
INSTADAGER I BUTIKKEN PÅ TEIE - Denne helgen vil vi gjøre litt ekstra stas på våre lokale følgere, som har vært med på å gjøre oppstarten av vår fysiske butikk til et lite eventyr. Vi har fått såååå mange koselige ord og tilbakemeldinger fra kunder i butikken️. Instagram er for oss en viktig ... 🌟INSTADAGER I BUTIKKEN PÅ TEIE🌟 - Denne helgen vil vi gjøre litt ekstra stas på våre lokale følgere, som har vært med på å gjøre oppstarten av vår fysiske butikk til et lite eventyr😍🙏. Vi har fått såååå mange koselige ord og tilbakemeldinger fra kunder i butikken❤️. Instagram er for oss en viktig markedsføringskanal, og vi er SÅ takknemlige for alle våre lokale kunder som følger med oss her inne😍. Denne helgen vil vi feire dere litt ekstra, og gir altså alle instafølgere 20% RABATT på kjøp i den fysiske butikken vår på Teie🙌🙌🙌. Butikken bugner virkelig av flotte varer nå, og vi gleder oss til å se nettopp DEG❤️. Åpent fra 9-18 i dag og 9-16 i morgen, lørdag. Tilbudet gjelder KUN i fysisk butikk, og ikke på tilbudsvarer eller i kombinasjon med andre rabatter. PS: Vi er selvsagt også veldig takknemlige overfor alle dere som følger oss, men ikke bor i nærheten😘. Men av ulike grunner kan vi dessverre ikke tilby samme kampanje i nettbutikken denne gangen🙈.
Read more
Bidra for at @inakari får privat helsehjelp for å bekjempe kreften! <span class="emoji emoji1f495"></span><span class="emoji emoji1f495"></span><span class="emoji emoji1f495"></span><span class="emoji emoji1f495"></span> ———————————————————————— Vi ...
Media Removed
Bidra for at @inakari får privat helsehjelp for å bekjempe kreften! ———————————————————————— Vi ber om hjelp til en siste mulighet for behandling til kreftsyke Ina Kari Kvernberg Heggset. Vår alles kjære Ina Kari har blitt rammet av kreft i magesekken, bare 30 år gammel. Dette er ... Bidra for at @inakari får privat helsehjelp for å bekjempe kreften! 💕💕💕💕 ————————————————————————
Vi ber om hjelp til en siste mulighet for behandling til kreftsyke Ina Kari Kvernberg Heggset.
Vår alles kjære Ina Kari har blitt rammet av kreft i magesekken, bare 30 år gammel. Dette er en sjelden og svært alvorlig krefttype. Ina Kari (31) er fra Rindal kommune, der bor hun sammen med sin ektemann Steinar og sine 3 barn (1, 8, 10 år) som alle vil ha mamma’en sin hos seg så lenge som mulig.
Dette er en helt ufattelig situasjon som det er svært vanskelig å sette ord på, og vi vil gjøre alt vi kan for at verdens beste mor, kone, datter, søster, svigerdatter, venninne, tante, kollega, lagspiller og medmenneske med ett hjerte av gull skal få muligheten til å leve et langt og lykkelig liv. Ett 30 år gammelt gullhjerte har fortsatt så utrolig mye mer å hente i framtiden. Vi har ingen å miste, vi håper og tror på at mirakler vil skje slik at Ina Kari skal få fortsette sitt gode liv sammen med alle oss som er så glade i henne.

Ina Kari har siden mars mottatt flere harde cellegiftkurer, men har nå fått den brutale beskjed om at norsk helsevesen desverre ikke har helbredende behandling å tilby innenfor sine godkjente behandlingsprogram, og dermed fått prognosen «noen måneder igjen å leve». Ina Kari må derfor søke alternativ og eksperimentell behandling i Oslo eller utland, i privat regi, så dette koster masse penger.
Vi ønsker derfor å kartlegge alle muligheter, for å samle inn penger som hun kan bruke på behandling. Derfor har vi nå opprettet denne innsamlingsaksjonen, og vi bere dere alle gode mennesker om hjelp til dette.

Alle bidrag er til stor nytte, og pengene blir utbetalt til konto i Rindal sparebank, som er øremerket for dette formålet.
Det kan leses mer om situasjonen og intervjuer med Ina Kari på Tidens Krav og Trollheimsporten.

Kontonummer: 4111 15 53406
Vipps: 41645078

På forhånd en stor takk til dere alle for god støtte til en sterk sak.
Hilsen nærmeste venner og familie.
Vi lever i håpet!

DEL,DEL,DEL.....❤️ #fuckcancer #ungkreft #kreftforeningen @kreftforeningen @ungkreft #cancer #kreft
Read more
What a week🍾🥂 Endelig er @studioworoom åpnet og jeg kan ikke annet enn å si TUSEN MILLIONER TAKK til ...
Media Removed
What a week🍾🥂 Endelig er @studioworoom åpnet og jeg kan ikke annet enn å si TUSEN MILLIONER TAKK til alle som har bidratt til at dette ble en enorm suksess!️ Takk til alle som har kommet med blomster, vin og gode ord. Alle som har støttet og heiet i tiden frem til åpningen, til verdens flotteste ... What a week🍾🥂 Endelig er @studioworoom åpnet og jeg kan ikke annet enn å si TUSEN MILLIONER TAKK til alle som har bidratt til at dette ble en enorm suksess!❤️ Takk til alle som har kommet med blomster, vin og gode ord. Alle som har støttet og heiet i tiden frem til åpningen, til verdens flotteste kollegaer @kinupnorth @vildejenssen og @emmasivertseen Dere er helt rå❤️ Takk til familien som har stilt opp som både snekkere og barnepassere. Takk til verdens beste storesøster som har brukt av sine siste feriedager til å stå fulle dager i butikken og sist, men ikke minst TAKK til alle fantastiske kunder som har kommet innom og handlet. Jeg er helt overveldet❤️ #studioworoom #omgwereopen #suksess #conseptstore #tromsøsentrum #nerstranda #livemyjob #takk
Read more
<span class="emoji emoji1f331"></span> agurk som medisin...? I går var planen min å være på Hadeland med hyggelig folk og vakre mynder ...
Media Removed
agurk som medisin...? I går var planen min å være på Hadeland med hyggelig folk og vakre mynder . . . istedenfor ble jeg operert .. igjen! Fredag ettermiddag fikk jeg intense magesmerter som ikke ga seg, dro til legevakta og ble sendt videre i ambulanse til akutten på A-hus. Her fant de ... 🌱 agurk som medisin...?
I går var planen min å være på Hadeland med hyggelig folk og vakre mynder . . . istedenfor ble jeg operert .. igjen! 😔
Fredag ettermiddag fikk jeg intense magesmerter som ikke ga seg, dro til legevakta og ble sendt videre i ambulanse til akutten på A-hus.
Her fant de ‘knekk’ i tynntarmen, det er sårkantene fra forrige operasjon som har grodd litt ‘feil’ sammen.
For et smertehelvete med mye oppkast og frustrasjon! 😝
Det var ingen annen løsning enn ny operasjon som ble gjort i går morges.
Jeg prøver så godt jeg kan å være positiv, men det er tøft å være her igjen kun ti uker etter forrige operasjon.
Heldigvis skinner sola gjennom vinduet mitt, og jeg klarer og spise små biter med agurk 🌱😉
Tusen takk for alle oppmuntrende og gode ord på storyen min - dere er best!♥️♥️
#akershusuniversitetssykehus #operasjonigjen 😝 #måværepositiv
Read more
Loading...