Haziq hotfm hotfm976

Loading...


Unique profiles
12
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Media prima,sri pentas (TV3), KLCC Convention Centre, Hot.FM @sri pentas,bandar utama
Average media age
609 days
to ratio
3.3
Alangkah bahagianya kalau kami daripada @hotfm976 boleh berfutsal dengan YB @syedsaddiq Kan @ajakshiro kan @shuk_hotfm kan @fizie_hotfm kan @zetty_hotfm kan @deen_hotfm kan @el_hotfm kan @haziq_hotfm . Kalau YB on komen sini please #YouthPower @kbsmalaysia Alangkah bahagianya kalau kami daripada @hotfm976 boleh berfutsal dengan YB @syedsaddiq 😁
Kan @ajakshiro kan @shuk_hotfm kan @fizie_hotfm kan @zetty_hotfm kan @deen_hotfm kan @el_hotfm kan @haziq_hotfm 😍
.
Kalau YB on komen sini please 😊👍
#YouthPower @kbsmalaysia
Loading...
Salam Ramadhan buat semua followers instagram ni, Shironattors, pendengar2 kami dan seluruh ...
Media Removed
Salam Ramadhan buat semua followers instagram ni, Shironattors, pendengar2 kami dan seluruh umat Islam...Semoga kita mendapat berkah dibulan mulia ini..Salam Ramadhan sekali lagi ikhlas daripada keluarga kedua Baba ni.. . @hotfm976 @shuk_hotfm @fizie_hotfm @zetty_hotfm @sarancak ... Salam Ramadhan buat semua followers instagram ni, Shironattors, pendengar2 kami dan seluruh umat Islam...Semoga kita mendapat berkah dibulan mulia ini..Salam Ramadhan sekali lagi ikhlas daripada keluarga kedua Baba ni..😊
.
@hotfm976 @shuk_hotfm @fizie_hotfm @zetty_hotfm @sarancak @isseyfazlisham @armadaammar @deen_hotfm @haziq_hotfm @el_hotfm .
#HotFm #GengPagiHot #SalamRamadhan
Read more
Thank you @haziq_hotfm ajak lepak dekat @hotfm976 tadi. #kakasibuk #independenceday #malaysiaku ...
Media Removed
Thank you @haziq_hotfm ajak lepak dekat @hotfm976 tadi. #kakasibuk #independenceday #malaysiaku #hotfm #kakaazraff Thank you @haziq_hotfm ajak lepak dekat @hotfm976 tadi. #kakasibuk #independenceday #malaysiaku #hotfm #kakaazraff
@Regrann from @aydajebat - <span class="emoji emoji1f470"></span>🏻 Dress by @syafieq_ayman . Dengar TOP 40 HOT harini 10 pagi di @hotfm976 ...
Media Removed
@Regrann from @aydajebat - 🏻 Dress by @syafieq_ayman . Dengar TOP 40 HOT harini 10 pagi di @hotfm976 dan ulangan esok 8 malam! Baby girl ditemani abang-abang hensem @haziq_hotfm @el_hotfm untuk promo lagu baru ‘Pinjamkan Hatiku’ dengan @adi6thsense ️ . Almost 800K Views for PinjamkanHatiku ... @Regrann from @aydajebat - 👰🏻 Dress by @syafieq_ayman
.
Dengar TOP 40 HOT harini 10 pagi di @hotfm976 dan ulangan esok 8 malam! Baby girl ditemani abang-abang hensem @haziq_hotfm @el_hotfm untuk promo lagu baru ‘Pinjamkan Hatiku’ dengan @adi6thsense ♥️
.
Almost 800K Views for PinjamkanHatiku and thank you for all the lovely comments! Click link on my bio! Suka tak music video ni? Baby girl direct dengan abang @zalhilman by @themalayatv @paranormalmy hiks! 🎬
.
‘It’s not a mistake to make a mistake, but it’s a mistake to repeat the same mistake. You must purge yourself before finding faults in others.’
.
#AydaJebat #PinjamkanHatiku #LailaSafitri #OSTPinjamkanHatiku #Top40HOT #HOTFM976 #AJscreamer #KitaParanormal #Aydataktinggipunguys #AydaWillMakeYouProud 🌹 - #regrann
Read more
Jom dengar @hotfm976 skang!! ada nana @haziq_hotfm @el_hotfm <span class="emoji emoji1f618"></span> #sitinordiana #hotfm #hatikumilikmu
Media Removed
Jom dengar @hotfm976 skang!! ada nana @haziq_hotfm @el_hotfm #sitinordiana #hotfm #hatikumilikmu Jom dengar @hotfm976 skang!! ada nana @haziq_hotfm @el_hotfm 😘 #sitinordiana #hotfm #hatikumilikmu
️ #Repost @hotfm976 with @get_repost ・・・ Mantap la step #kekechallenge @dayangsayangkamu , @el_hotfm dan @haziq_hotfm #inmyfeelingschallenge #MegaHot #layarlahkembali #layarlahkembali 🙈✌️ #Repost @hotfm976 with @get_repost
・・・
Mantap la step #kekechallenge @dayangsayangkamu , @el_hotfm dan @haziq_hotfm #inmyfeelingschallenge #MegaHot #layarlahkembali #layarlahkembali
Loading...
Semalam nyer citer! Kitorang mmg hantu hindustan ! Walaupun x paham @el_hotfm buat ape kat belakang tu . Dia pulak yg feeling 🤦🏼‍♀️🤣 . . @haziq_hotfm #sitinordiana @hotfm976 . Nak dgr full tgk kat igtv nn k #pardes #merimehbooba #bollywood #shahrukhkhan #mahimachaudhry Semalam nyer citer! Kitorang mmg hantu hindustan ! Walaupun x paham @el_hotfm buat ape kat belakang tu . Dia pulak yg feeling 🤦🏼‍♀️🤣 .
.
@haziq_hotfm #sitinordiana @hotfm976 . Nak dgr full tgk kat igtv nn k😘 #pardes #merimehbooba #bollywood #shahrukhkhan #mahimachaudhry
Pagi! Dengar @hotfm976 sekarang jom<span class="emoji emoji1f525"></span> Sampai pukul 2 petang budak kecik teman korang dalam kereta ...
Media Removed
Pagi! Dengar @hotfm976 sekarang jom Sampai pukul 2 petang budak kecik teman korang dalam kereta or di mana2 anda berada hari ni! Nak bercerita dengan abang2 handsome @haziq_hotfm @el_hotfm! Tukar radio sekarang please! Hehe 😎 . #suriarecords #akusukakamu @wkayriesquad Pagi! Dengar @hotfm976 sekarang jom🔥 Sampai pukul 2 petang budak kecik teman korang dalam kereta or di mana2 anda berada hari ni! Nak bercerita dengan abang2 handsome @haziq_hotfm @el_hotfm! 🙆🌹 Tukar radio sekarang please! Hehe 😎🙈 .

#suriarecords #akusukakamu @wkayriesquad
Loading...
Thanks @haziq_hotfm sbb tolong amek gambar nii hehhehe chehhh . Harap2 talkset kami tadi bersama ...
Media Removed
Thanks @haziq_hotfm sbb tolong amek gambar nii hehhehe chehhh . Harap2 talkset kami tadi bersama @el_hotfm di @hotfm976 cukup menghiburkan! Korang berdua seriously kelakar gilaaa hahahaha dah rindu dah.... eh. Hahahha kk just kidding. Thanks @haziq_hotfm sbb tolong amek gambar nii hehhehe chehhh . Harap2 talkset kami tadi bersama @el_hotfm di @hotfm976 cukup menghiburkan! Korang berdua seriously kelakar gilaaa hahahaha dah rindu dah.... eh. Hahahha kk just kidding. 😂♥
 #SAY DI @hotfm976 Malam ni Jam 9.00mlm bersama DJ kembar aku @haziq_hotfm @eirasyaziraofficial ...
Media Removed
#SAY DI @hotfm976 Malam ni Jam 9.00mlm bersama DJ kembar aku @haziq_hotfm @eirasyaziraofficial @positifart @seriladyofficial @mncmusicchannel #SAY DI @hotfm976 Malam ni Jam 9.00mlm bersama DJ kembar aku @haziq_hotfm @eirasyaziraofficial @positifart @seriladyofficial @mncmusicchannel
Hari hari radio sedunia @haziq_hotfm @suriamalaysia Dan @hotfm976 Berganding petang tadi @tehtarikplacesetapakcentral
Media Removed
Hari hari radio sedunia @haziq_hotfm @suriamalaysia Dan @hotfm976 Berganding petang tadi @tehtarikplacesetapakcentral Hari hari radio sedunia
@haziq_hotfm
@suriamalaysia Dan @hotfm976
Berganding petang tadi
@tehtarikplacesetapakcentral
Saturday Nite LIVE Thank You All <span class="emoji emoji1f44d"></span><span class="emoji emoji270c"></span>️ @anuarzainnetwork @bclsinclair @kharismayuka @hotfm976 @haziq_hotfm #bclanuarzainyuka
Media Removed
Saturday Nite LIVE Thank You All ️ @anuarzainnetwork @bclsinclair @kharismayuka @hotfm976 @haziq_hotfm #bclanuarzainyuka Saturday Nite LIVE
Thank You All 👍✌️ @anuarzainnetwork
@bclsinclair
@kharismayuka
@hotfm976
@haziq_hotfm
#bclanuarzainyuka
Loading...
PROMO #JomCoffeeCoffee <span class="emoji emoji2615"></span>️🧡 . . I’ll be on HotFM tonight at 9PM untuk mempromosikan lagu Jom Coffee ...
Media Removed
PROMO #JomCoffeeCoffee ️🧡 . . I’ll be on HotFM tonight at 9PM untuk mempromosikan lagu Jom Coffee Coffee. Jangan lupa tune in okay ! . . ️DATE & TIME : 24/8 (Jumaat) ️TIME : 9pm . ️RADIO : @hotfm976 . ️SEGMEN : MegaHot (bersama Haziq & El) . . #JomCoffeeCoffee #NanaSheme @official.nanashemers ... PROMO #JomCoffeeCoffee ☕️🧡 .
.

I’ll be on HotFM tonight at 9PM untuk mempromosikan lagu Jom Coffee Coffee. Jangan lupa tune in okay 😍 ! .
.
▪️DATE & TIME : 24/8 (Jumaat)
▪️TIME : 9pm .
▪️RADIO : @hotfm976 .
▪️SEGMEN : MegaHot (bersama Haziq & El) .
.

#JomCoffeeCoffee #NanaSheme @official.nanashemers @liferecordsmy @novamusicmy @omarkrk @ikhwanfatanna @a_aidaproduction
Read more
Loading...