Hele det af livet

Unique profiles
81
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Gundsømagle sø og naturreservat, fitness dk Nygårdsvej, Holstebro, Denmark
Average media age
517.9 days
to ratio
19
I dag er dagen, hvor jeg fylder 31 år🇩🇰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ En dejlig og lidt underlig dag. For ...
Media Removed
I dag er dagen, hvor jeg fylder 31 år🇩🇰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ En dejlig og lidt underlig dag. For blot 10 år siden, var jeg sikker på, at jeg i denne alder var blevet mor, med min egen lille familie og trygge base. Livet ville dog noget andet, eller også ville jeg noget andet med livet? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ... I dag er dagen, hvor jeg fylder 31 år🇩🇰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En dejlig og lidt underlig dag. For blot 10 år siden, var jeg sikker på, at jeg i denne alder var blevet mor, med min egen lille familie og trygge base. Livet ville dog noget andet, eller også ville jeg noget andet med livet? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Istedet for trygheden og familielivet har jeg oplevet og jeg har rejst. Turde springe ud i eventyr, i karriere, i usikkerheden, ud af normen, i ensomheden og ind og ud af kærligheden. Jeg har fået mod til at turde, til at kigge gevaldig meget ind og til at ville mere af livet, end min fantasi kunne forestille sig. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg har vendt det hele lidt på hovedet, måske også mere end hvad godt er😂 så nu er det tid til at vende det hele lidt rundt igen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fra min evige eventyrlystne Skytte side, vil jeg med dette nye år, give mere plads til den kærlige, rolige kvinde jeg OGSÅ er. Med lidt mere ro, lidt mere stabilitet og måske endda med lidt mere fokus på det dér familieliv. ❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#31 #birthdaygirl #newme #newenergy #holisticliving #thehappynow #iamawoman #healthymind #holisticmentor #theartofliving #nellenoell #holisticblogger #spiritual #slowlifestyle #slowliving #kærlighed #holistisk
Read more
Det jeg plejer at sige mht. vægttab osv. Hvis det bliver på bekostning af ens generelle livskvalitet, ...
Media Removed
Det jeg plejer at sige mht. vægttab osv. Hvis det bliver på bekostning af ens generelle livskvalitet, og ens indre ro ligefrem bliver sat over styr - så skal man finde en anden vej. Det kan ikke være lige fedt hele tiden, nej - that’s life. Men prisen er bare ofte for stor. F.eks et naturligt, fredfyldt ... Det jeg plejer at sige mht. vægttab osv. Hvis det bliver på bekostning af ens generelle livskvalitet, og ens indre ro ligefrem bliver sat over styr - så skal man finde en anden vej. Det kan ikke være lige fedt hele tiden, nej - that’s life. Men prisen er bare ofte for stor. F.eks et naturligt, fredfyldt og sundt forhold til mad (det skal man værne om). Personligt har jeg været igennem utallige, slankekurer, flere mislykkedes varige vægttab, kæmpet lidt med forskellige spiseforstyrrelser, hadet min krop, hadet træning - og generelt var det ofte på et dårligt fundament, af had og dårligt selvværd. Det ikke varigt på den lange bane. ‘You can’t hate yourself, into loving yourself’. Basically 🤷🏻‍♀️ Som jeg ser det, er et varigt vægttab både en kombination (selvfølgelig af vane-ændringer mht. kost og motion) men især også omkring tanker, overbevisninger, selvværd, selvbillede osv. Det kræver bare ofte rigtig meget hårdt arbejde at ændre! Selv prøver jeg at se det som en proces hvor jeg lærer hver dag. Når jeg spiser for meget, ryger tilbage i de dårlige mønstrer, hvordan jeg retter ind igen - og bliver klogere på HVORFOR jeg gør som jeg gør. Det har hjulpet mig meget. Igen .. det har også fjernet rigtig meget skyld og skam, at indse. Man skal næsten begå ‘fejl’, tage på igen, lære af det og komme videre derfra. Det ikke en lineær proces eller rejse, tværtimod. I det store hele, prøver jeg bare at huske mig selv på, at det handler om - at jeg SKAL HA’ DET GODT! Fysisk og følelsesmæssigt. Men at få dét til at gå op i en højere enhed, må jeg bare konstatere (for mig) er en lang læringsproces 🤷🏻‍♀️❤️ Ha’ kærlighed og tålmodighed med dig selv! Det har man brug for, i livet - men også under et vægttab 😘 #tankerforidag #delerbare
Read more
Til dig, som er her for maden: Her er din aftensmad. Den passer sig selv og smager forrygende godt ...
Media Removed
Til dig, som er her for maden: Her er din aftensmad. Den passer sig selv og smager forrygende godt med ris, naanbrød og chutney • Til dig, der vil have det hele med: Når jeg sludrer med venner, kiropraktoren, mens hun brækker løs eller frisøren.. Okay, jeg “studsede” igen selv mit hår forleden, ... Til dig, som er her for maden:
Her er din aftensmad. Den passer sig selv og smager forrygende godt med ris, naanbrød og chutney😄🙌

Til dig, der vil have det hele med: Når jeg sludrer med venner, kiropraktoren, mens hun brækker løs eller frisøren.. Okay, jeg “studsede” igen selv mit hår forleden, så hun er nok mere på en strid formaning. •
Men så får jeg spørgsmål. Til min solopreneur-business. Og det her er et af de spørgsmål, som suser forbi mellem snak om arbejdstider, omsætning og livsvalg:
"Hvordan kan du blive ved med at have gnisten?"

Helt ærligt, så er det virkelig nemt for mig, at svare på: Det at skabe noget.
Lige nu er jeg i gang med et kæmpe projekt, som gør, at jeg hverken har "tid" til at spise, sove, interagere med mennesker eller scrolle gennem sociale medier.

For selvfølgelig har jeg tid, vi har allesammen 24 timer, som vi råder over. Yes, jeg har det lidt stramt med tidsbegrebet.
Så lad os skifte ordet "tid" ud med "lyst". Jeg har ikke "lyst" til at bruge min tid på at spise andet end nemme rugbrødsmadder. Sove, så timerne forsvinder og ideerne bliver sat på stand-by. Interagere med andre, fordi jeg er så meget inde i mit eget projekt, at jeg ikke kan være der 100%. scrolle gennem sociale medier, blive påvirket af andre og lade det fylde i tankerne.
Alle minutter er dedikeret til at skabe noget nyt i de her uger og jeg er opslugt. Fuldstændig.

Gay Hendricks kalder det i bogen ‘The big Leap’ for "Zone of genius".
Fra en nordjydes perspektiv er bogen liiiidt vild og der var da også et hævet øjnbryn eller 5, mens jeg læste den.
Men han har fat i noget. Og jeg vil faktisk gerne smide en anbefaling din vej. Også selvom du ikke er vild med kreative labels.

Så. Zone of genius. For mig er det, i de her år(jeg tror på, den hele tiden udvikler sig), at skabe noget med et formål. Om det er et billede, et blogindlæg, en e-bog, et kursus, et koncept, en kampagne eller projekt.

Det er der, min gnist får krudtet op på ny. Det er derfor, jeg bliver ved - også de dage, hvor selvtilliden halter, energien er væk, livet bare er mere op af bakke.

Hvad er din “zone” lige nu? Har du fundet den eller udforsker du terrænet?

#dagensspekulationer
Read more
Vil du have mig som din personlige mentor i de næste 4-5 måneder? Så har jeg åbnet for en ekstra plads ...
Media Removed
Vil du have mig som din personlige mentor i de næste 4-5 måneder? Så har jeg åbnet for en ekstra plads til 1 person mere, der gerne vil i gang inden sommer med et intensivt forløb hos mig. Som din personlige mentor er jeg med dig hele vejen i den periode på 4 – 5 måneder, forløbet varer. Vi vil have ... Vil du have mig som din personlige mentor i de næste 4-5 måneder?
Så har jeg åbnet for en ekstra plads til 1 person mere, der gerne vil i gang inden sommer med et intensivt forløb hos mig.
Som din personlige mentor er jeg med dig hele vejen i den periode på 4 – 5 måneder, forløbet varer.
Vi vil have tæt kontakt med hinanden mellem sessionerne, og du vil få al den støtte, healing, coaching og guidance samt de øvelser og meditationer, du har brug for, i forhold til at udvikle dig.
Forløbet er for dig, hvis du kan genkende dig selv i et eller flere af disse udsagn: 🌷 Du får oftere og oftere fornemmelsen af, at der er andet og mere i livet, end det, du oplever nu, og det vil du gerne udforske noget mere. 🌷 Du kører lidt på automatpilot, er træt af at fokusere på andres behov og forventninger, og vil gerne vil blive bedre til at høre din egen stemme. 🌷 Du er træt af at leve livet på den ”maskuline”, målrettede knokle-måde, som begynder at føles meningsløs, og vil gerne mere i kontakt med din bløde, sensitive og feminine side. 🌷 Du mærker noget indeni, der kalder, som du ikke helt ved hvad er, men du kan bare mærke, at du er nødt til at lytte til den indre hvisken. 🌷 Du har fået en nysgerrighed og dragning efter at åbne lidt mere for din spirituelle side (men holder måske lidt igen, fordi du er bange for at blive for ”hippieagtig”). 🌷 Du har fået nogle knubs på stress-fronten og vil gerne blive meget bedre til at lytte til dig selv og din krop.
🌷 Du vil gerne tage livet og kærligheden mere ind – og træde helt ind i din egen power. 🌷 Du føler dig lost og ved ikke hvilken vej, du skal gå i dit liv. 🌷 Du er iværksætter og vil gerne arbejde med din egen personlige (og spirituelle) udvikling i takt med dit firmas udfoldelse, fordi du ved at de to ting hænger sammen og er afgørende for din succes.

Lyder det som noget for dig, så gå ind og læs mere om forløbet her:
http://feelcompany.dk/mentor/
Jeg vil elske at være din mentor og se dig folde dine vinger ud! #mentorforløb #mentor #spirituelmentor #spirituelmentoring #samtaler #meditation #folddinevingerud #personligtmentorforløb #vinger #foldvingerneud
Read more
Når kærligheden finder nye veje🥀 . De sidste par uger er jeg blevet bombarderet med spørgsmål ...
Media Removed
Når kærligheden finder nye veje🥀 . De sidste par uger er jeg blevet bombarderet med spørgsmål i min indbakke om, jeg ikke længere er sammen med Rasmus mere. . Det har taget noget tid for mig lige at skulle finde ud af, hvordan jeg lige skulle fortælle jer det, især fordi det ikke har været ... Når kærligheden finder nye veje🥀
.
De sidste par uger er jeg blevet bombarderet med spørgsmål i min indbakke om, jeg ikke længere er sammen med Rasmus mere.
.
Det har taget noget tid for mig lige at skulle finde ud af, hvordan jeg lige skulle fortælle jer det, især fordi det ikke har været helt let at være mig. Deraf mit sene svar til jer🥀 .
Men som I måske nok har kunne fornemme, så er Rasmus og jeg ikke længere sammen, hvilket først ramte mig meget meget hårdt, især fordi han valgte at gøre det over en sølle SMS. At han ikke var mand 👱🏻‍♂️nok til at sige det under fire øjne, ja det ved jeg egentlig ikke, hvad jeg skal sige til, eller jo det ved jeg egentlig godt.
.
Velkommen til 1. klasse lille Rasmus 👶🏻 At du så efterfølgende hverken ville tale i tlf eller besvare mine sms’er i hele fem dage, hvor jeg intet vidste, hvad jeg havde gjort galt, var der mon en anden eller hvad der var sket. Ja da følte jeg mig virkelig mildest talt holdt godt og grundig for nar.
.

Samtidig følte jeg mig også taget ved næsen ved, at han åbenbart spillede så meget skuespil, når vi var sammen. Fortælle at han elskede mig, når han så i sidste ende ikke gjorde. Invitere mig med på sommerferie i sommerhus samt samtlige familie-sammenkomster med hans familie, hvor jeg selvfølgelig havde planlagt min sommerferie efter det og taget fri for at være sammen med ham.
.
Jeg følte mig udmygt og taget ved næsen, for at sige det mildt og det har derfor som sagt været rigtig svært for mig at skulle fortælle og snakke om det.
.
Om jeg finder kærligheden en dag vil tiden vise, men uanset hvad, så mister jeg ikke livsglæden ved livet, mit kreative lille hjerte 💗 og ikke mindst livsviljen ved at komme op igen 🥀🌹❤️
. .
Jeg tror der er mere mellem himmel og jord, tror på at livet ikke altid skal være en dans på røde roser. Med de kampe jeg indtil videre har taget her i livet, er jeg heldigvis kun blevet stærkere❤️
.
Af hjertet tak fordi du læste med så langt, uden jer var IG slet ikke det samme❤️❤️❤️
.
.
.
.
.
#nårkærlighedenfindernyeveje #takemyhand
Read more
En af de værdier, der danner fundamentet for Iron & Ink, er at sikre, at vores gæster har en god oplevelse hele vejen igennem processen. Vi arbejder derfor dedikeret og målrettet på at give alle en god velkomst, en god introduktion, en god tid, et unikt håndværk og en fin afsked. Det er et mål ... En af de værdier, der danner fundamentet for Iron & Ink, er at sikre, at vores gæster har en god oplevelse hele vejen igennem processen. Vi arbejder derfor dedikeret og målrettet på at give alle en god velkomst, en god introduktion, en god tid, et unikt håndværk og en fin afsked.

Det er et mål og en prioritet for os at sikre, at det ikke blot er det evige minde på huden, men også besøget hos os, som man husker tilbage på med et veltilfreds smil. Når kunden forlader studiet, skal han/hun derfor være både en tatovering og en oplevelse rigere.
I en industri, hvor fokus oftest er større på kunstneren end på kunden, har vi arbejdet hårdt på at gøre en forskel og på at mestre balancen mellem kvalitetstatoveringen og den sublime oplevelse inden for vores rammer.

Vi har arbejdet på at skabe et miljø og en indretning som er lyst og åbent, men samtidigt også trygt og hjemmeligt, enhver kan føle sig velkommen og tilpas.

Kaffen er altid klar, når du kommer forbi, uanset om du kommer til din aftale, om du er med som påhæng eller bare kigger op til en uforpligtende snak omkring dine ideer til din første eller din næste tatovering.

Der er altid frisk frugt, så du har lidt at fylde i depoterne, når de bliver drænet under din session.

Vores managers er tilgængelige hele dagen, både hvis du skulle have spørgsmål, har brug for sparring omkring dine ideer eller er i tvivl omkring dine tanker. Det er deres vigtigste opgave hos Iron & Ink at være værter for vores gæster og sikre at kundeplejen og kundeoplevelserne er i absolut topklasse. Hver gang.

Efter processen står den bedst mulige after-care løsning klar i studiet sammen med en folder du kan få med. Heri står der alt det du skal vide om den rigtige pleje fra det øjeblik du træder ud af døren hos os.

Vi er på ingen måder perfekte, for vi er blot mennesker. Men vi har efterhånden mange års erfaring i branchen. Vi har også været på adskillige rejser rundt omkring i hele verden for få inspiration og for at få bekræftet, at det vi gør er det rigtige, når vi skal skabe den bedst mulige oplevelse for vores kunder.

Hos os handler det ikke blot om godt håndværk. Det handler også om at skabe et godt minde for livet.
#standard
Read more
 #Repost @dossierdanmark (@get_repost) ・・・ ”Vi ser os ikke bare som et firma, der sælger kosttilskud, ...
Media Removed
#Repost @dossierdanmark (@get_repost) ・・・ ”Vi ser os ikke bare som et firma, der sælger kosttilskud, vi ser @puorilife (tidl. Pure Pharma), som et firma, der vil hjælpe folk med at leve et sundere og bedre liv. Det lyder måske banalt, men vi har selv en kæmpe passion for at gøre det samme. ... #Repost @dossierdanmark (@get_repost)
・・・
”Vi ser os ikke bare som et firma, der sælger kosttilskud, vi ser @puorilife (tidl. Pure Pharma), som et firma, der vil hjælpe folk med at leve et sundere og bedre liv. Det lyder måske banalt, men vi har selv en kæmpe passion for at gøre det samme. @oliveramdrup og jeg startede jo det her, fordi vi var frustrerede over, at man ikke kunne købe fiskeolie, der ikke var råddent og smagte ad helvedes til. I dag dør vi jo af livsstilssygdomme og af de valg, vi træffer i hverdagen. Hvis man skal være mindre dramatisk, så handler det vel om at være et glad menneske med energi til hverdagen? Derfor vil vi gerne inspirere og hjælpe folk med at få styr på kost, motion, restituering og balancen i livet igennem artikler, billeder og videoer, som vi producerer til vores blog og sociale medier. Vi laver det hele på engelsk, fordi vi i dag er repræsenteret i 25 markeder, og vi satser stærkt på at vokse i USA. Her er vores tilgang til markedet meget onlinefokuseret, da størstedelen af vores trafik kommer fra sociale medier. Og derfor leder vi hele tiden efter influensers, både store og små, som kan repræsentere os. Det er virkelig den bedste markedsføring, vi kan få. Vi er ret anerkendte indenfor CrossFit, hvilket er lidt sjovt, fordi vi aldrig har lavet sportsprodukter. Men vores produktfilosofi omkring passer godt til CrossFit miljøet, så vi har tidligere sponsoreret både CrossFit EM og VM.
Når vi skal slå igennem på det tyske marked, som vi netop er trådt ind på, satser vi først på CrossFit miljøet og får en etableret en distribution, og så går vi videre derfra.” – Julius Heslet, @heslet, medstifter af Puori (tidligere Pure Pharma, red.) 📸 @philiphopner 📝 @ditlevfejerskov #dossierdanmark #puori #purepharma
Read more
Idag fik jeg simpelthen målt alt fra BMI (<span class="emoji emoji1f602"></span>), væskebalance, metaboliske alder til vægt og fedtprocent ...
Media Removed
Idag fik jeg simpelthen målt alt fra BMI (), væskebalance, metaboliske alder til vægt og fedtprocent Jeg ved godt, at der er mange måder at måle det på, og tro mig - jeg har prøvet næsten dem alle Men jeg synes altid det er spændende, at få nogle cirka tal på hvordan ens krop egentlig har det! ... Idag fik jeg simpelthen målt alt fra BMI (😂), væskebalance, metaboliske alder til vægt og fedtprocent 🌸 Jeg ved godt, at der er mange måder at måle det på, og tro mig - jeg har prøvet næsten dem alle 😂 Men jeg synes altid det er spændende, at få nogle cirka tal på hvordan ens krop egentlig har det! 😯 og for nogle kan det jo også blive en øjenåbner! 👍🏻 Jeg var personligt glad for mine resultater, men havde heller ikke nogle forventninger til noget bestemt 😄🍑 Og jeg har valgt at dele tallene, fordi jeg ikke synes ens vægt, fedtprocent eller lignede skal være et tabu - bare fordi den ikke er mega lav 😅👏🏼 lige meget hvad ens tal er, så er det vigtigste selvfølgelig at man er glad i sin egen krop 😘 Min metaboliske alder er 12 år, og det har alle maskiner sagt til mig siden jeg var 16 år! Så noget gør jeg rigtigt 😂 mine mål for fedt på indre organer er på 1 (det laveste wuuhu)! ✌🏼 Alm. fedt procent på 21,3% ( alm går fra 21-32,9% ) - så i den lavere ende 🍑 44,2 kg ud af mine 59,2 kg er muskelmasse - så over normal 😏🙌🏻 osv osv.. 💖💖 Jeg er som sagt glad for mine resultater! Og de viser blot det jeg pointerede i min tidligere story! 😯 Disse resultater har jeg fået uden at træne i 3 uger og hvor jeg har spist temmelig meget 🤔 MEN jeg har spist balanceret, gået turer, taget mine kosttilskud og brugt min sunde fornuft, hvilket har gjort sådan at jeg har tabt nogle kilo 🤔 Og vigtigst af alt, så har jeg lært at slappe af! ❤️ Jeg har lært at elske min krop, og bare nyde livet! Og det tror jeg på har påvirket min krop så positivt! Hvis man hele tiden går og stresser over træning, eller kosten, eller livet generelt.. ja så bliver kroppen påvirket.. OG ikke på den gode måde 😕 Selvfølgelig glæder jeg mig til at træne igen! Men jeg har også lært, at nogle gange kommer andet først 😇 •• Så husk at passe din krop! Vi får kun en af dem 😆❤️ Grin, Elsk, Spis❤️
Read more
Du kan vælge at hænge stædigt fast i dine begrænsende overbevisninger og fortsætte med at køre i ...
Media Removed
Du kan vælge at hænge stædigt fast i dine begrænsende overbevisninger og fortsætte med at køre i samme gear som du altid har gjort og dermed opnå de samme resultater, som du altid ender op med. Der er også den mulighed, at du begynder at blive mere nysgerrig, åben og lydhør overfor, at der faktisk ... Du kan vælge at hænge stædigt fast i dine begrænsende overbevisninger og fortsætte med at køre i samme gear som du altid har gjort og dermed opnå de samme resultater, som du altid ender op med.

Der er også den mulighed, at du begynder at blive mere nysgerrig, åben og lydhør overfor, at der faktisk er flere muligheder og flere veje at gå. Hvis du altså tør, tør at pege fingeren indad og forstå hvorfor du indtil nu har gjort som du gør og konstant sætter en kæp i hjulet for dig selv!

Har du modstand på forandring, at se nye veje, at se på dig selv og erkende, at du spænder ben for dig selv af en årsag, så vil du unægteligt fortsætte i samme spor og få samme afkast som du altid har fået.

Er du derimod parat til at tage et nyt og modigt skridt, hvor du er ærlig overfor dig selv, vil det over tid føre til, at du udvikler dig som menneske, ja i det hele taget udvider dit perspektiv ifht. hvad der faktisk er muligt for dig at opnå endnu mere af, her i livet.

At leve stærkt og sundt er så meget mere end blot motion og mad. Faktisk udgør det blot en del af det arbejde jeg udfører, når det kommer til, at hjælpe mennesker med at skabe en vedvarende forandring. Altså der hvor de ændrer sig fundamentalt indeni og hvor det meste de foretager sig i livet, er drevet udfra et højere formål og selvkærlige til og fravalg.

Desværre selvsarboterer alt for mange deres ønske om at ændre sig, ved netop at køre i ring og oftest blive ved med, år efter år, at søge udenfor sig selv. Jeg har igennem årerne været så heldig at opleve så mange mennesker ændre deres liv eller dele af det. Jeg har samtidig og selvfølgelig også været vidne til, at flere bliver ved med i årevis at tåge rundt. Fordi de stadig jagter deres gennembrud udenfor sig selv. Og med ‘udenfor sig selv’ mener jeg, at man tror ‘noget’ eller ‘nogle’ kan ændre en. Men virkeligheden er, at intet ændrer sig før DU gør. Og det tager tid. Det gør det bare! Fordi vi mennesker er komplekse og har brugt årevis, ja måske et helt liv på, at ‘hænge fast’ i vores destruktive mønstre. Så meget at vi har hjernevasket os selv til at tro det er vores virkelighed. FORTSÆTTES I KOMMENTARSPORET👇🏽
Read more
For et år siden var jeg sikker på, at jeg skulle være personlig træner resten af mit liv. Jeg var også ...
Media Removed
For et år siden var jeg sikker på, at jeg skulle være personlig træner resten af mit liv. Jeg var også sikker på, at jeg skulle have børn inden jeg blev 25, at det var forfærdeligt at drikke sig fuld og, at jeg skulle bo i Danmark resten af mit liv. Siden da har jeg lært meget om ordet ‘livskvalitet’, ... For et år siden var jeg sikker på, at jeg skulle være personlig træner resten af mit liv. Jeg var også sikker på, at jeg skulle have børn inden jeg blev 25, at det var forfærdeligt at drikke sig fuld og, at jeg skulle bo i Danmark resten af mit liv.
Siden da har jeg lært meget om ordet ‘livskvalitet’, jeg har lært meget om mig selv og vigtigst af alt har jeg lært, at hele livet ikke bør handle om at være sexet og leve sundt. Jeg har simpelthen bare fået øjnene op for hvad jeg egentlig godt kan lide, at bruge min tid på og hvad der gør mig glad. Mine planer har derfor ændret sig drastisk og der kommer snart til, at ske mange nye ting i mit liv i fremtiden 👯‍♀️🌟. #jegglædermig
Read more
Nogle af de aller bedste<span class="emoji emoji2764"></span> #vennerforlivet ♡ Tusinde tak for jer<span class="emoji emoji1f618"></span> Glæder mig til at gøre brug af ...
Media Removed
Nogle af de aller bedste #vennerforlivet ♡ Tusinde tak for jer Glæder mig til at gøre brug af Norhs 1 års fødselsdagsgave fortællingen om Bjørnen Tjugga af @femmeemilie ♡ Samt den lille ting til mor og far .. mor og far tid alene♡ #barnepiger @hellevh @riksen116 Norh snork sover, mor ... Nogle af de aller bedste❤ #vennerforlivet ♡
Tusinde tak for jer😘
Glæder mig til at gøre brug af Norhs 1 års fødselsdagsgave fortællingen om Bjørnen Tjugga af @femmeemilie ♡😍 Samt den lille ting til mor og far .. mor og far tid alene♡ #barnepiger @hellevh @riksen116 ❤
Norh snork sover, mor her har fanget 2 store edderkopper (tror jeg lader støvsugeren stå lidt endnu) Vil se film og nyde roen før weekenden snart banker på.. 1 års fødselsdag for Norh med hele familien 😍 Samt lækre vagter i hjemmeplejen❤👌 #livet
Det er gået super i vuggestuen.. I morgen atter en dag♡ #taknemlig
Read more
For 30 år siden gav min far mig et sæt sengetøj med Bamse & Kylling - og for 25 år siden fik min lillebror ...
Media Removed
For 30 år siden gav min far mig et sæt sengetøj med Bamse & Kylling - og for 25 år siden fik min lillebror det samme af ham Bella har brugt mit de sidste 5 år, så det har været sådanne en circle of recycle ️ Vi har så mange billeder af min far, der ligger i stuen og sover med vores dyner med det ‘åndssvage’ ... For 30 år siden gav min far mig et sæt sengetøj med Bamse & Kylling - og for 25 år siden fik min lillebror det samme af ham 🐻🐥 Bella har brugt mit de sidste 5 år, så det har været sådanne en circle of recycle ♻️ Vi har så mange billeder af min far, der ligger i stuen og sover med vores dyner med det ‘åndssvage’ sengetøj❤️ Det er endt med at blive nogle af mine yndlings billeder og de får mig til at smile - derfor var vi også enige hele familien i, at min far selvfølgelig skulle begraves i dét og ikke en hvid satindyne, som han ville ha’ hadet. Min far var den vildeste håndværker, og har hele mit liv altid haft sorte negle, det havde været helt malplaceret at han lå der i det fine sengetøj.
Jeg har tænkt meget over hvilket billede jeg skulle poste på hans 2 mdr’s dag, og jeg ved godt dette måske kan støde nogle sarte sjæle, men det er også bare et meget virkeligt ‘sådan er livet’ billede❤️ Jeg knus elsker det (dog pånær mine udgroede negle 😬) han så så fin ud, og det eneste der gjorde man kunne se han var død, var farven på ham. Han lignede sig selv, han lignede han bare sov, han lå der med sit skæve smil, som han jo altid gjorde. Flere gange da vi stod over ham, der var jeg overbevist om han ville rejse sig op og råbe ‘gotcha’ for det var sådan han var. Han tog pis på ALLE😂 Så det ville ha’ lignet ham at snyde os🙈 But he didn’t.
Så for alle dem der er bange for at se dem de mister, kan jeg kun sige, for MIG der var det den fineste oplevelse, og jeg er så glad for, jeg har 700 billeder af ham i kisten. Jeg er så glad for jeg krammede ham, og jeg er så glad for jeg kyssede ham på munden 💋 Det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Så selvom han var kold som en frossen kylling, så tager jeg det med mig, jeg fik sagt på gensyn til ham, nu hvor jeg ikke fik muligheden i virkeligheden. Men frygt ikke at se døde mennesker - der er noget fredsfyldt over dem⚰️❤️👼🏼 Min far fik alt med han elskede. Hans yndlings musik, hans værktøj så han kan fikse himmelporten, hvis den knirker. Breve, tegninger fra Bella og hans yndlings tøj🌈

Døden gør pisse ondt, Men når det ikke kunne være anderledes, så var det faktisk rigtig smukt👼🏼 I dag mindes jeg min farmand❤️
Read more
Kender i det når følelserne vitterligt sidder uden på tøjet? <span class="emoji emoji1f633"></span> Når man sådan flere uger efter, kan ...
Media Removed
Kender i det når følelserne vitterligt sidder uden på tøjet? Når man sådan flere uger efter, kan knibe en tåre over et øjeblik der fylder og rummer alt.... Dette er en del af mit liv, en del af mange seriøse atleters liv.... Ord ikke kan beskrive! Når man først har mærket et nederlag, er frygten ... Kender i det når følelserne vitterligt sidder uden på tøjet? 😳 Når man sådan flere uger efter, kan knibe en tåre over et øjeblik der fylder og rummer alt.... Dette er en del af mit liv, en del af mange seriøse atleters liv.... Ord ikke kan beskrive! Når man først har mærket et nederlag, er frygten for flere der kronisk. Jeg har været meget åben omkring min tilstand efter DM sidste år, ikke at jeg ikke under andre tingene, men var så skuffet over min egen fejl bedømmelse. Den eneste skyld - kunne jeg skyde på mig selv. Hele vejen op til IRON REBEL, føltes som mit prep mod DM. Jeg var ærligt, bange for det meste. Op mod DM blev jeg ramt af forstoppelse, ikke engang 7 forskellige præparater kunne tage det. Frygtede hver dag, det samme ville ske. Selvom man godt ved, at det hele ikke er som den gang. At det var uheldigt netop på det givende tidspunkt og livet går videre..... Til præmie overrækkelsen er det meget uvirkeligt at stå der, man føler at ens navn siges ved hver placering. Man tør knap håbe, men drømmer om at stå øverst. Dette år har indtil videre været ubeskriveligt, ikke bare at ende med at sætte et flue-ben ved det første show, men processen i at lære mig selv og min krop at kende. At rykke nye grænser og nå nye højder. Fremtiden har meget at bringe, kan slet ikke vente.... ⭐️
Read more
Ligegyldigt billede til vigtig tekst<span class="emoji emoji1f49c"></span>Jeg har her på det seneste forsøgt at lægge Instagram en lille ...
Media Removed
Ligegyldigt billede til vigtig tekstJeg har her på det seneste forsøgt at lægge Instagram en lille smule på hylden. Jeg tjekker det stadig flere gange dagligt, men ikke i nær så høj en grad som tidligere. Jeg har til tider været lidt for god til at leve mit liv på Instagram.. Faktisk så god, ... Ligegyldigt billede til vigtig tekst💜Jeg har her på det seneste forsøgt at lægge Instagram en lille smule på hylden. Jeg tjekker det stadig flere gange dagligt, men ikke i nær så høj en grad som tidligere.
Jeg har til tider været lidt for god til at leve mit liv på Instagram.. Faktisk så god, at jeg i perioder glemte, at det jo er livet, der passerer mens man glor ned i en skærm, der rent faktisk er noget værd. Jeg kunne før i tiden være helt stresset over tanker som “Åh nej, jeg skal have taget et godt billede til Instagram - det er jo nogle dage siden, at jeg sidst har lagt noget op!”, hvilket jo er fuldstændig latterligt. Jeg begyndte nemlig bare at føle, at mit liv ikke var godt, hvis ikke jeg lagde noget godt op herinde. Og jeg sammenlignede dagligt mit eget liv med andres, hvilket der absolut intet godt kommer ud af!✋🏼
Jeg er nu begyndt at fokusere på mit virkelige liv i stedet for livet på Instagram, og det har både medført, at jeg får meget mere ud af mine dage, og at jeg faktisk bare er langt mere tilfreds med både min krop og mit liv generelt❤️🙌🏼 Og hold nu op, det er skønt at stå op og LEVE livet, i stedet for at glo på andre gøre det😄 Jeg spiser stadig sundt, jeg træner 6 dage om ugen, men jeg er blevet meget mere bevidst om, at det blot er en del af mig, og ikke HELE mig😊
Nå.. Det var dagens refleksioner🤓😂 Brug dem eller scroll videre😄 God tirsdag derude!!💜
Read more
Den her “smiley” beskriver meget godt hvordan jeg har det lige pt<span class="emoji emoji1f60a"></span> GLAD jeg er glade i hovedet, koppen ...
Media Removed
Den her “smiley” beskriver meget godt hvordan jeg har det lige pt GLAD jeg er glade i hovedet, koppen og sindet🦄 jeg er faktisk et sted i mit liv lige pt hvor jeg det rigtig godt og jeg nyder hvert sekundet da jeg ved det nok ikke vare foreviget for sådan er livet fyldt med op og nedture og det er ... Den her “smiley” beskriver meget godt hvordan jeg har det lige pt😊 GLAD jeg er glade i hovedet, koppen og sindet💕🌸🦄 jeg er faktisk et sted i mit liv lige pt hvor jeg det rigtig godt og jeg nyder hvert sekundet da jeg ved det nok ikke vare foreviget for sådan er livet fyldt med op og nedture og det er okay for man lære af det hele så lige nu nyder jeg det hele min søn, familie, veninde, træning, det at sommeren er på vej, at dagene tiltaget med 4timer.... 4timer! Ondt i hovedet søndag efter en god fest lørdag, smil, sne på min græsplæne... Alle de store og små ting livet tilbyder mig❤️ livet er gave og jeg har tænkt mig nyde det #kysdetnudetsatansliv #SACKit #godmusikimineøre #intetandetendkærlighed #dejligfredag
Read more
Sidder i toget tilbage til Silkeborg med et smil på læben. De sidste par dage har været en blandning ...
Media Removed
Sidder i toget tilbage til Silkeborg med et smil på læben. De sidste par dage har været en blandning af bekymring og forvirring. Hvad kommer fremtiden til at bringe? Hvor skal jeg arbejde? Hvornår får jeg et arbejde? Det er ikke altid ting kan være overskuelige eller helt til at forstå, men ... Sidder i toget tilbage til Silkeborg med et smil på læben.
De sidste par dage har været en blandning af bekymring og forvirring. Hvad kommer fremtiden til at bringe? Hvor skal jeg arbejde? Hvornår får jeg et arbejde? Det er ikke altid ting kan være overskuelige eller helt til at forstå, men det er egentlig også helt ok! Jeg har jo egentlig ikke lyst til kende til hver en ting der skal ske i fremtiden, for ville livet så ikke være pænt kedeligt? Det sætter tingene i perspektiv.
Jeg vil hellere sætte min lid til Jesus, og stole på at det hele nok skal gå. Og i sidste ende har jeg intet at bekymre mig om 🌸💜 #itsgoodnews
Read more
På vej til træning i morges tænkte jeg på.. Det er 1 år siden det første afsnit af Robinson ekspeditionen ...
Media Removed
På vej til træning i morges tænkte jeg på.. Det er 1 år siden det første afsnit af Robinson ekspeditionen 2017 rullede over skærmen Tiden flyver.. Stylet og klar til premieren.. Jeg fik et deja vu fra 2015.. Jeg blev taget tilbage til øerne.. Alle de fantastiske udfordringer jeg blev sat over ... På vej til træning i morges tænkte jeg på.. Det er 1 år siden det første afsnit af Robinson ekspeditionen 2017 rullede over skærmen🙈 Tiden flyver.. Stylet og klar til premieren.. Jeg fik et deja vu fra 2015.. Jeg blev taget tilbage til øerne.. Alle de fantastiske udfordringer jeg blev sat over for. En personlig kamp mellem det mentale og fysiske. Den evige sult. Energidepoterne der var tømte. Min udsultet krop der fik blå mærker af at sove i sandet. Insekterne der kravlede alle steder. Uvisheden.. Jeg tænker tilbage på Robinson som en del af min rejse her i livet. Både i 2015 og 2017 oplevede jeg op- og nedture. Jeg oplevede hvordan jeg blev sat helt derud, hvor viljen var det eneste redskab jeg havde tilbage. Et værktøj jeg har puttet i min rygsæk og vokset mig endnu stærkere med. Jeg har været helt derude hvor jeg mentalt og fysisk har været presset til mit ypperste. I disse situationer overvandt jeg flere gange følelsen af” Det her kan jeg ikke”. Når jeg bliver stillet en udfordring eller jeg aktivt vælger at gå ind til noget jeg skal løse, så gør jeg det 100%. Intet mindre. Jeg er et menneske - men et menneske der lukker alt ude når gamet starter. Jeg fokuserer KUN på mig selv - Min tro på mig selv. Uanset hvor håbløst og uoverskueligt det kan se ud, så vælger jeg at blive ved. Det gør ubeskriveligt ondt. Men smerte fysisk såvel som psykisk er en midlertig følelse. En følelse der ender ud i forløsning og selvrespekt når viljen hiver dig igennem. Så ja hvad vil jeg sige.. Dine tanker er din egen værste fjende. Hvis du forbereder dig på du ikke kan.. Ja så kan du ikke. Du vil falde og blive liggende. Men hvis du tror du kan og du ved det kræver du river de sidste kræfter frem.. Ja så kan du lige det du vil! Tvivl aldrig på dig selv og hvad du er i stand til. Det gælder alle livets udfordringer. Drop offerrollen. Skyd brystet frem. Tag udfordringen op & kom ud af komfortzonen. For tro mig.. Det er lige der du for alvor vil udvikle dig og lære usansynligt meget om dig selv, hvilket er et værktøj du kan bruge hele livet igennem❤️ Intet kommer af sig selv og sommetider er det vigtigt at huske sig selv på, at hver succesoplevelse kræver en indsats❤️
Read more
I dag har jeg haft en lang snak med min kæreste om livet, og alle dens udfordringer - Jeg føler jeg har ...
Media Removed
I dag har jeg haft en lang snak med min kæreste om livet, og alle dens udfordringer - Jeg føler jeg har fået den største mavepuster, efter min far er gået bort, og jeg har svært ved at finde glæden ved livet igen den sidste mdr. - Jeg føler ikke jeg er den samme, som jeg var for 3 måneder siden, og om ... I dag har jeg haft en lang snak med min kæreste om livet, og alle dens udfordringer - Jeg føler jeg har fået den største mavepuster, efter min far er gået bort, og jeg har svært ved at finde glæden ved livet igen den sidste mdr. - Jeg føler ikke jeg er den samme, som jeg var for 3 måneder siden, og om jeg nogensinde bliver den samme igen, det ved jeg ikke. Måske er jeg forevigt forandret, måske kommer hun stille tilbage om nogle måneder, når jeg har fundet hovede og hale i alt det her, jeg ved det ikke. Tiden må vise!

Vi snakkede om, hvordan man udstiller sit eget liv på de sociale medier, hvor han mente jeg tegnede et lyserødt billede af mit liv - Måske har han ret, selvom min egen opfattelse er, jeg er meget ærlig, specielt når det ikke går så godt - men får jeg kun det ud på bloggen? Formår jeg ikke at vise det her?

Well, billedet her er taget for 2 dage siden, hvor jeg lige er landet fra Singapore. Jeg er jetlagged, hangry, hjerteknust, og har hylet hele vejen fra Nordhavn til Lyngby, noget jeg har gjort hver eneste dag, de sidste mange uger - altså ikke været i Lyngby, men grædt. Jeg tuder hver eneste dag, om jeg er ude i byen, om jeg er hjemme, om jeg er med veninder, om jeg er alene. Jeg græder konstant - jeg er langt fra lykkelig inde i mit eget lille hus. Jeg er blevet menneskesky, der går længe mellem jeg føler mig glad. Jeg synes livet er uretfærdigt, og til tider hader jeg alle der poster billeder af deres far! Jeg er konstant skuffet over folk, som slet ikke fortjener jeg er skuffet over dem - ingen kan gøre noget rigtigt i denne tid, ej heller selvom de prøver deres bedste. Jeg kan ikke overskue at være en god mor, eller en glad kæreste, for jeg har ikke noget at ‘skyde med’, og jeg orker ikke engang at prøve, for jeg ved jeg rammer ved siden af🎯

Så det er MIN realitet, og hvis jeg tegner et billede af mit liv er perfekt, så er jeg sgu oprigtigt ked af den fejl information, for mit liv er langt for perfekt. Faktisk slet ikke 🕊👼🏼🌾🌲 #vierallebaremennesker #imjustagirl #nårlivetrammer
Read more
Savner dig min lille mio<span class="emoji emoji1f613"></span> er ked af det sku ende på den måde du havde ik fortjent det du havde hele livet ...
Media Removed
Savner dig min lille mio er ked af det sku ende på den måde du havde ik fortjent det du havde hele livet foran dig😶 men du er et bedre sted nu..️mioSavner dig min lille mio😓 er ked af det sku ende på den måde du havde ik fortjent det du havde hele livet foran dig😶 men du er et bedre sted nu..❤️mio❤️
Nå, nu skal I høre... Jeg kom rigtig galt afsted i en fodboldkamp her for 10 dage siden. Skulle heade ...
Media Removed
Nå, nu skal I høre... Jeg kom rigtig galt afsted i en fodboldkamp her for 10 dage siden. Skulle heade til bolden, og så kom der en med støvlen oppe i luften og ramte mig lige i ansigtet... Jeg blev derefter syet inde i munden og det viste sig at noget i overkæben var brækket og det var min næse også, ... Nå, nu skal I høre... Jeg kom rigtig galt afsted i en fodboldkamp her for 10 dage siden. Skulle heade til bolden, og så kom der en med støvlen oppe i luften og ramte mig lige i ansigtet... Jeg blev derefter syet inde i munden og det viste sig at noget i overkæben var brækket og det var min næse også, to steder faktisk. Så blev opereret her i lørdags på Rigshospitalet. Det tog 56 minutter, men var i fuld narkose 😴😴 Det værste af det hele er faktisk alle de koncerter jeg har været nødt til at aflyse de sidste to weekender. Og i aften skulle jeg have spillet en koncert i Odense som jeg desværre også har måtte aflyse. Men sådan er livet indimellem og jeg håber I ved at jeg havde glædet mig rigtig meget og at min booking gør alt hvad de kan for at få nogle nye datoer i kalenderen!
.
.
Sikke en omgang... Idag er jeg ude og gå en lille tur og få lidt luft. Så send endelig lidt kærlighed herover så jeg kan blive hurtigt klar igen ✌️😷❤️
Read more
Jeg vil gerne have æren af at vise jer en fantastisk kvinde, som ikke kun gør en kæmpe forskel i mit ...
Media Removed
Jeg vil gerne have æren af at vise jer en fantastisk kvinde, som ikke kun gør en kæmpe forskel i mit liv! Hver dag gør en forskel for udviklingshæmmede, der ikke har de samme forudsætninger som andre. Hun har hele livet været mit rollemodel, for det store menneske hun er! Hun har altid stået med ... Jeg vil gerne have æren af at vise jer en fantastisk kvinde, som ikke kun gør en kæmpe forskel i mit liv! Hver dag gør en forskel for udviklingshæmmede, der ikke har de samme forudsætninger som andre. Hun har hele livet været mit rollemodel, for det store menneske hun er! Hun har altid stået med armene åbne for veninder, venner af huset eller dem der har passeret sin vej forbi vores hjem ☺️😘💪🏾
.
Jeg ved at der findes flere mennesker i verden som min mor! Måske du også har en mor eller en tæt person, som lyser din verden op og er dit store forbillede i livet? 😘👊🏾 #følermigheldig #morogdatter #mitstoreforbillede #minkildetilenergi #sættertingeneiperspektiv #tidtiltanke
Read more
HVORFOR?!? Jeg sidder også og gerne vil inkorporere det danske flag i design - men næsten ligegyldigt ...
Media Removed
HVORFOR?!? Jeg sidder også og gerne vil inkorporere det danske flag i design - men næsten ligegyldigt hvordan, så får jeg en fornemmelse af enten Dansk Folkeparti (som jeg personligt slet ikke kan døje) eller en kolonihave. Men hverken racister eller andre mennesker med rabiate holdninger ... HVORFOR?!?
Jeg sidder også og gerne vil inkorporere det danske flag i design - men næsten ligegyldigt hvordan, så får jeg en fornemmelse af enten Dansk Folkeparti (som jeg personligt slet ikke kan døje) eller en kolonihave. Men hverken racister eller andre mennesker med rabiate holdninger bør egentlig kunne skabe denne fornemmelse ift. et flag, og hvor er det egentlig ærgerligt at jeg har det sådan. Er jeg den eneste der har det på den måde?
Men jeg skal nok finde en sober måde at inkorporere det på - og så kan jeg jo aldrig styre hvad andre end må tænke når de ser Dannebrog. Selvom Dannebrog i mange sammenhænge bruges ifm. politiske budskaber eller andet som jeg er personligt uenig i, så er det vel op til mig at bruge det på en måde som jeg selv synes om. Det er ikke alt ved ets land som man nødvendigvis er stolt af, men der er bestemt også værdier som jeg er super stolt af. Og som med så meget andet her i livet, så kan du enten fokusere på det negative eller det positive, og ikke mindst forsøge at ændre det negative, i stedet for blot at acceptere det. Elsk rejsen, ikke kun destinationen, ellers bliver livet en lang frustration over at du ikke er nået dertil hvor du gerne vil være. Og er du god til at sætte mål hele tiden, så når du aldrig destinationen - og det er meningen med det hele i min optik 🙏
Den blev lang den her 🤣
God mandag - god påske 🇩🇰
#genuinelifting
Read more
Happy pride Min familieform og valg af partner er noget jeg meget sjældent gør noget ud af. For det er for mig det mest naturlige i hele verden, at jeg har valgt at tilbringe livet med den person, jeg for over 10 år siden forelskede mig hovedkulds i. I min optik er det en menneskeret at forfølge ... 🌈🌈 Happy pride 🌈🌈 Min familieform og valg af partner er noget jeg meget sjældent gør noget ud af. For det er for mig det mest naturlige i hele verden, at jeg har valgt at tilbringe livet med den person, jeg for over 10 år siden forelskede mig hovedkulds i. I min optik er det en menneskeret at forfølge kærligheden og ikke føle skam uanset køn 🌈💗 #happypride #pride
Read more
Forhold er ikke altid nemme , men hvorfor skulle de også være det ? Jeg værdsætter faktisk uenigeheder ...
Media Removed
Forhold er ikke altid nemme , men hvorfor skulle de også være det ? Jeg værdsætter faktisk uenigeheder , debatter , og diskutioner . Bare ikke altid med denne mand Kender ingen der argumenterer stærkere , og har holdninger og principper der er så stærke af en hver kan glemme at omvende ham . ... Forhold er ikke altid nemme , men hvorfor skulle de også være det ? Jeg værdsætter faktisk uenigeheder , debatter , og diskutioner . Bare ikke altid med denne mand 😂 Kender ingen der argumenterer stærkere , og har holdninger og principper der er så stærke af en hver kan glemme at omvende ham . (At det faktisk er lykkes mig , er en kæmpe sejr) 😜 Men når det er sagt, så er det samtidig det, jeg elsker og respekterer ved ham. Jeg tror alle synes deres partner, som er den de er aller tættest på, den som du spejler og deler livet på godt og ondt med, samtidig er den som kan være allermest irriterende . Men der er nogen øjeblikke blandt en, som er så stærke og betydningsfulde, at det overgår de små bagateller. Jeg spurgte igår Emil om han tror han ville kunne svare rigtig på 20 spørgsmål omkring mig uden at fejle . Den selvsikre type kigger bare op og afventer selvsikkert 🙄 MEN manden præsterede, at svare rigtig på samtlige spørgsmål. Der omhandlede alt fra hvad jeg prioterer højest i livet, passioner, til hvilket blad , sko mærke , osv er mit yndlings . Det gik faktisk op for mig, at jeg ikke kender et menneske der er mere opmærksom på hvem jeg er , hvad jeg står for , og mest af alt hvad der betyder noget for mig . At være tilstede ved samtale , være lyttende og nærværnede giver så meget mere til et forhold , end bare det at være sammen. Selvom jeg mener han kan sidde begravet i sin tlf , ikke hjælpe med at sætte i opvasken eller give børnene aften bad når det passer mig , så er han tilstede, selv når jeg ikke tror han er det . Jeg skal helt sikkert være bedre til at trække vejret og ikke stresse for alt står som et glansbillede og nogen gange bare lade det hele sejle , for i disse momenter finder man ud af at alt det omkring en er lige gyldigt , hvis bare man har hinanden , og små dumme hverdags diskutioner bliver minimeret og overflødige.

Ham her elsker jeg langt ind i sjælen for den han er , men også for den måde han kender hver en styrke og svaghed ved mig , altid sætter mig først , men også for at være den mest stædige , sort / hvid , jeg vil have ret type . Havde nok løbet om hjørner med dig hvis du var anderledes 😜
Read more
I mandags tog jeg alene til Portugal i et desperat forsøg på at redde alt mit arbejde for RAREMOND. ...
Media Removed
I mandags tog jeg alene til Portugal i et desperat forsøg på at redde alt mit arbejde for RAREMOND. Der var sket en masse ting, som bl.a. havde forsinket hele processen, men inden jeg var blevet informeret om det, havde jeg allerede planlagt min deltagelse under Copenhagen Fashion Week 2018 ... I mandags tog jeg alene til Portugal i et desperat forsøg på at redde alt mit arbejde for RAREMOND. Der var sket en masse ting, som bl.a. havde forsinket hele processen, men inden jeg var blevet informeret om det, havde jeg allerede planlagt min deltagelse under Copenhagen Fashion Week 2018 hvor jeg alene var arrangør. Alt var på plads - aftaler med journalister, sponsorat af Absolut Vodka, invitationer sendt ud osv. Bekymringerne startede allerede for 2 måneder siden, men for 10 dage siden fik jeg at vide at de ikke ville kunne nå at levere til mit modeshow. Selvom det lyder forfærdeligt, så tror jeg alligevel ikke man 100% kan sætte sig ind i hvad der skete oppe i mit hoved da jeg fik den besked. Det her modeshow kunne have den største betydning for at tage mit brand til nye højder - samtidig, hvis jeg ikke kunne levere når så mange mennesker havde en forventning til mig, så ville jeg få et sort stempel og ødelægge en masse ting for mig selv i fremtiden. Jeg tog til Portugal uden at vide om tøjet var syet, om det var fastlåst et sted og så mange andre scenarier, som kunne have resulteret i noget forfærdeligt. Sandsynligheden for at det ville gå galt, var så meget større end at det ville ende godt. Inden jeg tog afsted sagde jeg, “mor, jeg tager afsted med en lille tom kuffert, men når du ser mig igen står jeg med 2 store fyldte”. Guess what, det kommer jeg nu til, men nemt har det bestemt ikke været og tro mig når jeg siger det her, hvis ikke jeg var taget afsted havde der intet show været d. 2 februar. Jeg er taknemmelig for den rejse jeg har været på og jeg har efterhånden lært at man skal omfavne de udfordringer som man møder, for jeg ved at når det hele er overstået så kommer man ud som en ny person på den anden side og pludselig får glæden en helt anden betydning. Det er så nemt at lægge sig på maven og give op når livet ikke er fair, men hvis man gør det så får man ikke noget godt liv. Livet får en helt anden betydning når der er noget at kæmpe for, så uanset hvad man står i så er det vigtigste at bevare håbet og tage kampen op. Min kamp er ikke slut og nu venter der bare en masse udfordringer i Danmark, men oppe i mit hoved har jeg allerede vundet...
Read more
En gang imellem så er livet ens største modspiller. Den seneste måned har været virkelig, virkelig ...
Media Removed
En gang imellem så er livet ens største modspiller. Den seneste måned har været virkelig, virkelig hård, og jeg har skulle igennem den værste tid i hele mit liv. Jeg er langt fra ude på den anden side, og jeg er ikke klar til at dele endnu, men vid, at jeg spiller det bedste, jeg har lært. Én ting, ... En gang imellem så er livet ens største modspiller. Den seneste måned har været virkelig, virkelig hård, og jeg har skulle igennem den værste tid i hele mit liv. Jeg er langt fra ude på den anden side, og jeg er ikke klar til at dele endnu, men vid, at jeg spiller det bedste, jeg har lært. Én ting, der har fungeret for mig har været træning. For på samme tid med at min verden styrtede i grus, startede jeg på @strongcurvesbootcamp sammen med 9 andre helt almindelige kvinder. Det har været et fristed, hvor både min træningsglæde og ikke mindst min muskelmasse (på trods af et 7 kg vægttab på 25 dage) er blevet bevaret og styrket 🙏🏼 Det er længe siden, jeg har været en del af et mere positivt og rummeligt træningsfællesskab, og det har virkelig mine varmeste anbefalinger ❤️ Tak @linewittrup for at være præcis den coach, jeg har haft brug for. Min respekt for dig og din garage er fuldstændig uovertruffen 🙏🏼 #traintolive
Read more
Jeg giver vitterligt ikke en flyvende F*ck, hvis folk ikke kan håndtere budskaber der bliver leveret ...
Media Removed
Jeg giver vitterligt ikke en flyvende F*ck, hvis folk ikke kan håndtere budskaber der bliver leveret direkte og uden indpakning og sløjfe omkring. Vi lever efterhånden i en verden, hvor det meste bliver overfortolket. Så snart du kalder en spade for en spade eller lægger svesken på disken, ... Jeg giver vitterligt ikke en flyvende F*ck, hvis folk ikke kan håndtere budskaber der bliver leveret direkte og uden indpakning og sløjfe omkring. Vi lever efterhånden i en verden, hvor det meste bliver overfortolket. Så snart du kalder en spade for en spade eller lægger svesken på disken, og udfordrer folk en smule end hvad der føles ‘rart’, så er det enten ‘stødende’, ‘diskriminerende’ eller ‘at overtræde folks grænser og følelser’ og hvad har vi ellers.

Men vi er ikke først og fremmest ude efter ‘rart’, hvis vi ønsker at få et andet resultat, end det vi står med.

Selvfølgelig skal vi alle have respekt for hinanden (det burde være unødvendigt at skrive), men slap nu af med det hensynsbetændelse og gro noget hår på brystet. Fordi, hvem gavner det at stryge folk med hårene, og synes det er synd for dem de f.eks ikke kan tage ansvaret for dem selv (dem der nu kan det, hvilket er de fleste af os) og lægge den indsats i det, som det kræver, at få det godt med sig selv?

Ingen, hvis du spørger mig. Og nej, jeg taler slet ikke om ikke at forstå mennesker. Det er udgangspunktet i mit job. Empati, det som de fleste mennesker besidder, ihvertfald når vi står ansigt til ansigt med hinanden. Til gengæld ser jeg masser af mennesker ‘dyrke’ den form for selvmedlidenhed og / eller deres knap så flaterende fortid, som de (derfor) desværre bliver ved med at hænge fast i og identificere sig med. Som ikke fører dem andre steder hen, end der hvor de er i dag.

Og jeg underkender på ingen måde, at mange mennesker har en masse lort med i bagagen, som er svært at slippe af med. Men personligt, med min livserfaring og via mit arbejde og berøring med flere tusind mennesker de sidste mange år ved jeg, at vi alle igennem livet støder på både mindre og større udfordringer, men også at det faktisk er muligt, at komme ‘over på den anden side’, og (igen!?) leve det frie liv vi drømmer om.

Jeg har dog tilgode at møde nogle som er gået den vej, ved netop at hænge fast og blive ved med at dyrke det.
Og det er hele pointen i den her opdatering – at turde løsrive sig.

Fordi mange dyrker netop det de ønsker at slippe væk fra, fordi ‘det giver dem noget’ LÆS VIDERE VIA LINKET OPPE I PROFILEN☝
Read more
Kender du det med at glemme at man gerne må reagere på ting der sker? Også på en uhensigtsmæssig måde, ...
Media Removed
Kender du det med at glemme at man gerne må reagere på ting der sker? Også på en uhensigtsmæssig måde, som ikke gavner noget større... Man gerne må reagere på livet. Man også gerne reagere på en måde som ikke er at sætte sig ned og rumme og trække vejret ️ Som snart uddannet psykomotorisk kan jeg ... Kender du det med at glemme at man gerne må reagere på ting der sker? Også på en uhensigtsmæssig måde, som ikke gavner noget større... Man gerne må reagere på livet. Man også gerne reagere på en måde som ikke er at sætte sig ned og rumme og trække vejret ❤️ Som snart uddannet psykomotorisk kan jeg have tendens til at glemme det, i forhold til mig selv. Man må jo reagere på livet på alle mulige måder!!! Det har jeg en veninde der hedder @simoneibendk der minder mig om, og det er det bedste jeg ved ❤️ Hvis du ikke har sådan en veninde vil jeg minde dig om at det også er okay ikke altid at spise intuitivt og mærke din sult, men at spise en pose chips og pommes og toast. Eller drikke verdens største glas vin. Eller 4. For det høje ideal om hvad man skal kunne som menneske kan ende med at have en modsat effekt. I en verden hvor man helst skal (udover være slank, succesfuld, nærværende og god til alt) være tilstede og rumme kan man også hurtigt komme til at føle sig forkert når man så f.eks. overspiser... men det er ikke farligt eller forkert. Det er menneskeligt. Og selvfølgelig er det en god idé at arbejde med de ting hvis man ikke har det godt med det, men det også okay ikke hele tiden at arbejde på at blive en “bedre version af sig selv” eller at prøve at “opnå sit fulde potentiale” (som ingen alligevel ved hvad er 😘) ❤️ P.S. Lige før jeg tog billedet havde jeg set Christian Bitz som engang for lang tid siden snakkede om hans uperfekte liv hvor han havde spist en croissant og drukket et glas vin 😘 Jeg sender ham og alle andre der kæmper med idealer kærlighed og en måske en tanke om at vi alle til tider er ude og skide og træffer uhensigtsmæssige valg i forhold til vores sundhed. Og det er okay. Du er okay ❤️ #ninafrahorsens #hverdagssund #dugørdetskidegodt
Read more
Love the proces! Endelig i gang med at røre mig efter mange dages sygdom. Det er længe siden jeg stoppede ...
Media Removed
Love the proces! Endelig i gang med at røre mig efter mange dages sygdom. Det er længe siden jeg stoppede det evige styrkefokus, og ny forsøger alene at fokusere på to simple ting. 1. Udvikling, og 2. Velvære. Det betyder, at det altid er en fornøjelse at træne. På denne måde bliver det ikke ... Love the proces!
Endelig i gang med at røre mig efter mange dages sygdom. Det er længe siden jeg stoppede det evige styrkefokus, og ny forsøger alene at fokusere på to simple ting. 1. Udvikling, og 2. Velvære. Det betyder, at det altid er en fornøjelse at træne. På denne måde bliver det ikke en evig kamp på rekorder, selvom det i sig selv kan være en udmærket målsætning, men min kalender egner sig ikke til det. Jeg vil alt for meget andet med min tid også, og det ville ende med at jeg blot skuffede mig selv hvis jeg er for ambitiøs på alle parametre. Jeg ser livet som en stor flod der er ustoppelig, men hvor du selv kan være med til at ændre retning ved at korrigere strømmen i den retning du gerne vil. Det er således en blanding af massere af store og små justeringer der afgør hvor din flod er på vej hen - og hvis blot du tilstræber at lave disse justeringer hele tiden, så bliver dit liv også drejet i den retning du gerne vil. Det værste du kan gøre er at skuffe dig selv gang på gang, og derved miste tiltroen på at du kan styre dit eget liv i den retning du gerne vil, og blot lade floden løbe og alene flyde med uden styring. Hændelser sker ikke IMOD dig - de sker bare. Det er op til dig hvordan du anskuer dem og hvordan du handler på dem. Ud af zombie mode og tag roret i hænderne folkens.
#genuinelifting
Read more
Kender i det der når man ikke har hørt andet end ens barns stemme hele dagen? Hver gang man har prøvet ...
Media Removed
Kender i det der når man ikke har hørt andet end ens barns stemme hele dagen? Hver gang man har prøvet at føre en samtale med en anden voksen, så blev man afbrudt af en lille lort der har noget yderst vigtigt lige at fortælle. Der bliver spillet højlydt luftguitar, skreget (helt uden grund!!!!), ... Kender i det der når man ikke har hørt andet end ens barns stemme hele dagen? Hver gang man har prøvet at føre en samtale med en anden voksen, så blev man afbrudt af en lille lort der har noget yderst vigtigt lige at fortælle. Der bliver spillet højlydt luftguitar, skreget (helt uden grund!!!!), sunget, snakket om alt muligt som man slet ikke kan følge med i fordi sproget laver nogle forhindringer når det skal gå stærkt med at forklare.. man bliver baaaare såååå træt....... MEN. Af og til kommer jeg til at tænke på alle de venner og bekendte som jeg har kendt, som mistede livet inden de nåede de gyldne 20’er.. jeg tænker på deres forældre som HVER DAG ville ønske deres barns stemme fyldte hele rummet. Der ville ønske at deres barn var der så de kunne kysse på dem og kramme dem. se dem vokse op. Så tænker man lige over det en ekstra gang når man er ved at få kriller over den 500. Gang barnet vil høre #mikaogtobias med #ikkmeremælk eller de pludselig out of nowhere i en fuldstændig stille bil beslutter sig for at skråle løs på den skide luftguitar.. Jeg er taknemmelig❤️ og træt i hovedet men taknemmelig. ❤️❤️ #morlivet #taknemmelig #elskerhambetingelsesløst
Read more
Hejsa mine skønne piger, hvor lang tid siden er det jeg sidst postede? Et par uger!<span class="emoji emoji1f631"></span> Jeg har virkelig ...
Media Removed
Hejsa mine skønne piger, hvor lang tid siden er det jeg sidst postede? Et par uger! Jeg har virkelig villet sige det her på den bedste måde jeg kunne, så det har taget mig noget tid. For det første vil jeg sige at jeg ikke er blevet hacket, og jeg har hørt at der er nogen rygter om at jeg er blevet ... Hejsa mine skønne piger,
hvor lang tid siden er det jeg sidst postede? Et par uger!😱
Jeg har virkelig villet sige det her på den bedste måde jeg kunne, så det har taget mig noget tid.😅
For det første vil jeg sige at jeg ikke er blevet hacket, og jeg har hørt at der er nogen rygter om at jeg er blevet det, men det passer altså ikke💗

Så @pige_verden_ny og @pige_verden_mathilde er ikke ægte!!!❤️
Jeg har haft en super skøn oplevelse med @pige_verden og er virkelig glad for at jeg startede☺️
1000 tak for al den gode respons jeg har fået, det gjorde mig virkelig glad❤️
Jeg har danset lige siden at jeg var tre år, og nu er jeg sikker på at det er det jeg elsker allermest at gøre. Jeg kan virkelig også godt lide at skrive til jer, men nu vil jeg udleve min passion for dans💖
Husk nu at det overhovedet ikke har noget med jer at gøre, det har bare noget at gøre med hvem jeg er og hvad jeg elsker❤️
Jeg er virkelig super glad for at have kunnet hjælpe mange af jer, men nu stopper jeg altså med at poste tips💘
Jeg vil ikke lave en giveaway med profilen, eller give den til en anden, INGEN undtagelser, det nytter ikke noget at spørge mig💝
Desuden har jeg lagt så mange tips op, hvis jeg har brug for noget kan jo bare bruge mit " # system", jeg tror ikke nogen af jer har læst dem ALLE sammen💞
1000 tak for en mega fed oplevelse, det har været helt fantastisk for mig💓
Og forresten, glædelig jul og godt nytår!🎉
Jeg håber at i allesammen finder ud af hvad I elsker at lave i livet en dag😘
Igen, mange tak for at have fulgt mig hele vejen igennem (og for at have læst helt til bunden)💝
Knus @pige_verden (Mathilde)❤️
Hav et super godt år!🎉
-
PS: Måske kommer jeg til at bruge profilen igen på et eller andet tidspunkt💞
PPS: Jeg håber at I gerne vil blive ved med at følge med hvis jeg en dag laver profilen om til en privat profil (altså hvor jeg lægger mine egne billeder fra min hverdag op)💖
Read more
Min motivation og inspiration kommer fra det søde smil bag mig på billedet. Alice er det dyrebareste, ...
Media Removed
Min motivation og inspiration kommer fra det søde smil bag mig på billedet. Alice er det dyrebareste, jeg har i mit liv. Der er 12 års forskel mellem os, og selv om jeg klart er den ældste, så føler jeg, at hun på mange måder har været den, der har gjort mig klogere, og til den jeg er i dag. I vores ... Min motivation og inspiration kommer fra det søde smil bag mig på billedet. Alice er det dyrebareste, jeg har i mit liv. Der er 12 års forskel mellem os, og selv om jeg klart er den ældste, så føler jeg, at hun på mange måder har været den, der har gjort mig klogere, og til den jeg er i dag. 🌱

I vores kinesiske kultur har familien en stor, hvis ikke den største betydning. Det har betydet, at jeg i en alder af 12 år har skulle aflevere og hente hende i vuggestuen, inden jeg selv tog i skole, fordi mine forældre skulle arbejde. Grundet deres sprogbarriere har det også betydet, at jeg fra en ung alder har været primære kontaktperson for Alice. Jeg har siddet med til skolehjemsamtaler, booket læge- og tandlægetider, tilmeldt hende fritidssport, skiftet bleer, madet, bøvset og puttet hende alle de dage mine forældre ikke selv kunne. Jeg har sjældent haft tid til legeaftaler, men derimod meget ansvar og mange forpligtelser. Jeg har skulle være voksen alt for ung... Mit forhold til mine forældre har i mange år været anstrengt, fordi jeg har følt, at jeg er blevet uretfærdigt behandlet og frarøvet min barndom. I dag kan jeg ikke takke dem nok, for den gave det har været at passe Alice. Hun er grunden til, at jeg er omsorgsfuld. Hun har lært mig at være ansvarsfuld. Hun har vist mig, hvad det betyder at ofre, og hvad man kan få igen ved at give. Jeg tør sige, at vores bånd er stærkere end de fleste søskendepar. Jeg tør sige, at jeg aldrig vil elske nogen mere end hende. Og noget af det vigtigste for mig her i livet er at sætte et godt eksempel for hende. Jeg er ivrig for at skabe en god karriere, så hun aldrig skal mangle noget. Jeg vil gerne vise hende mine bedste kvaliteter, så hun kan være stolt af at have mig som storesøster. 🧒🏻👩🏻 Jeg tror, at mange kommunikatører har en vison om at gøre en forskel. Og for mig gælder det samme. Min fornemmeste opgave som kommunikatør er at formidle og inspirere min lillesøster til at være og blive den bedste version af sig selv. Hun skal forstå, at jeg ikke prøver at være ambitiøs på hendes vegne, men at jeg kæmper for at være i stand til at give hende hele verdenen. 💫🌎
Read more
Vi må gerne være det hele, for det gør os til hele mennesker. Der kommer støj i det fysiske og mentale ...
Media Removed
Vi må gerne være det hele, for det gør os til hele mennesker. Der kommer støj i det fysiske og mentale flow, hvis vi lukker sider af os selv nede. Det er ikke ensbetydende med, at vi nu skal være, ja undskyld sproget, store egoistiske røvhuller hele tiden. Men vi er det alle sammen ind i mellem, ... Vi må gerne være det hele, for det gør os til hele mennesker. Der kommer støj i det fysiske og mentale flow, hvis vi lukker sider af os selv nede. Det er ikke ensbetydende med, at vi nu skal være, ja undskyld sproget, store egoistiske røvhuller hele tiden. Men vi er det alle sammen ind i mellem, så hvorfor bruge energi på at fortrænge det. Nogle gange er det måske netop sundt for på den måde at få sat nogle grænser, prioriteret sig selv mv. Vi skal ikke lukke ned for de mørke sider i os selv el. de mørke perioder i livet, det er alt sammen med til at give lyset værdi og mening❤️
#strøtanker #herfra
#skygger #kontraster #lys og #mørke #hurraformangfoldigheden #taknemmelighed #elskdethele #værdethele for på den måde #atblivehel #dethandlerombalancen
#karinadahlmann #growyourpassion #mastercoach #mentor #speaker #facilitator #lifecoach #businesscoach #parcoach #stresscoach
Read more
Kære lille ryg. Hvor er det bare træls vi ikke kan blive enige. Skændes om og om igen. I dag er en af de ...
Media Removed
Kære lille ryg. Hvor er det bare træls vi ikke kan blive enige. Skændes om og om igen. I dag er en af de dage, hvor et nys føles som en eksplosion af farver og sokkerne næsten ikke kan komme på uden det ligner en avant garde Dance performance. 🤷🏼‍♀️ Men hold nu op en evne du har til at flytte fokus, til ... Kære lille ryg. Hvor er det bare træls vi ikke kan blive enige. Skændes om og om igen. I dag er en af de dage, hvor et nys føles som en eksplosion af farver og sokkerne næsten ikke kan komme på uden det ligner en avant garde Dance performance. 🤷🏼‍♀️ Men hold nu op en evne du har til at flytte fokus, til det der er vigtigt! For vi to, vi skal jo være sammen hele livet- som min Mormor siger 🌸 Lille ryg, TAK fordi du lærer mig at sætte pris på de gode dage, endnu mere end jeg nogensinde kunne have gjort uden dig og vores ture. TAK, fordi du åbner mine øjne og skubber min måde at tænke på. Jeg ved, vi kan klare det hele sammen, vi skal nok knække koden os to, det er jeg sikker på! (Men please nu ikke alt for meget ballade!!) 😂 TAK fordi du viser mig, hvad der er vigtigt ♥️ #YingYang 🙏🏻
Read more
Jeg har det virkelig svært, ved at lade mig selv være lykkelig, og har en tildens til at ødelægge ting ...
Media Removed
Jeg har det virkelig svært, ved at lade mig selv være lykkelig, og har en tildens til at ødelægge ting før mig selv, før andre kan få muligheden. Det sker ret meget, fordi jeg igennem min barndom kun har haft grunde til ikke at stole på folk, så når jeg så forelsker mig eller bare virkelig elsker ... Jeg har det virkelig svært, ved at lade mig selv være lykkelig, og har en tildens til at ødelægge ting før mig selv, før andre kan få muligheden. Det sker ret meget, fordi jeg igennem min barndom kun har haft grunde til ikke at stole på folk, så når jeg så forelsker mig eller bare virkelig elsker en veninde/ven, så sabotere jeg og spænder ben for mig selv, fordi jeg inderst inde ikke tror på, at de kan holde mig ud, eller vil blive ved med at syntes godt om mig/elske mig tilbage.. I nat var en af de hårde, og jeg havde for første gang længe et depressivt anfald, og ente med bare at ligge og stirre ud i luften i 6 timer, ikke spise eller drikke noget og kun sige godnat, da min far kom ind.
Jeg prøver så vidt som muligt, at være virkelig positiv og altid gøre mit bedste, på at få andre til at føle sig elsket eller godt tilpas når de er med mig, og bearbejde ting over kort tid, så jeg kan se fremad og ikke sidde fast, eller bruge situationer som undskyldninger på ting. Jeg er absolut ikke personen der sidder og har ondt af sig selv, men det betyder ikke, at ting ikke er hårdt og at alt ud af ingenting... Kan føle sig super uoverskuelige!
Jeg ville bare dele de her tanker med jer, fordi jeg hele tiden får beskeder om, hvordan jeg kan være så glad og positiv. Det er ikke altid sådan.. Jeg er menneskelig, men jeg prøver dog bare mit aller bedste, på at leve livet i en rolig og positiv tilstand.
At satse sine følelser på et andet menneske, og give sig selv og sin tillid ud, er noget af det modigste vi kan gøre for os selv, for hvis vi ikke satser på kærligheden og venskabeligheden på et dybt niveau, så mister vi ikke kun chancen for at blive dybt såret, men mest af alt chancen for at elske en dybt, og opleve den lykke der følger med den form for kærlighed. Giver det mening? Det håber jeg.
Jeg håber at i får en super dejlig torsdag, og ikke er bange for at give jer hen i jeres forhold med andre ❤️
P.s. Hvis noget ikke giver mening, så er det fordi jeg kører på 3 1/2 timers søvn 😂
Read more
Meget er sket siden vi for 6 måneder siden tog de her billeder vi havde hele livet foran os sammen<span class="emoji emoji2764"></span>️ ...
Media Removed
Meget er sket siden vi for 6 måneder siden tog de her billeder vi havde hele livet foran os sammen️ men nu er du ramt hårdt af din sygdom og det æder mig langsom op indeni at se dig sådan nu føles det som om at jeg siger farvel til dig hver aften jeg ligger mig til og sove😴 og at vi pludselig ikke har ... Meget er sket siden vi for 6 måneder siden tog de her billeder vi havde hele livet foran os sammen❤️ men nu er du ramt hårdt af din sygdom og det æder mig langsom op indeni at se dig sådan😢 nu føles det som om at jeg siger farvel til dig hver aften jeg ligger mig til og sove😴 og at vi pludselig ikke har hele livet til og nå alt det vi har snakket og planlagt👶🏼💍👨‍👩‍👧‍👦 😢 jeg savner dig mere end noget andet😘 savner måden du kiggede på mig på, måden du holdte om mig på! Ja bare dig uden alle de piller og jeg har det dårligt i dag😌 men jeg elsker dig mere end noget andet❤️😘😍
Read more
Throwback to Sydbank Sommercamp 2017 <span class="emoji emoji2600"></span>️ • Mange af jer kan nok huske at Irish og jeg var med på Sydbank ...
Media Removed
Throwback to Sydbank Sommercamp 2017 ️ • Mange af jer kan nok huske at Irish og jeg var med på Sydbank Sommercamp 2017 og nu er konkurrencen om at komme med på Sydbank Sommercamp 2018 startet I år er der dog den forskel at alle 12 vindere udelukkende kommer med ved udvælgelse af juryen og ikke ... Throwback to Sydbank Sommercamp 2017 ☀️

Mange af jer kan nok huske at Irish og jeg var med på Sydbank Sommercamp 2017 og nu er konkurrencen om at komme med på Sydbank Sommercamp 2018 startet 🙈 I år er der dog den forskel at alle 12 vindere udelukkende kommer med ved udvælgelse af juryen og ikke på stemmer som de andre år 😄 Det gør, at ALLE har en god chance for at komme med, hvis bare man laver en fin video, som viser ens historie og forhold hesten + en vis sikkerhed omkring ridningen 😍
Campen kommer igen i år til at foregå på Helgstrand Dressage (tjek lokationen i mit opslag, hvis du er usikker på hvor i landet det er👆🏻) og det er seriøst noget af det smukkeste jeg nogensinde har set!!! Faciliteterne og den orden der var på det hele må nok være enhver hestepige/-drengs paradis👌🏻
Campen foregår d. 24-26/8 2018 og det er virkelig en oplevelse for livet 😄 Det vil være en lærerig, men hyggelig weekend sammen med din hest/pony, ven/veninde(ja, alle vinderne får lov til at tage en heldig ven med!) og en masse jævnaldrende med samme interesse og passion for heste og ridesporten ❤️😍
Du kan komme med uanset om du er spring- eller dressurrytter, for der vil både være dygtige undervisere indenfor begge grene af sporten, men selvfølgelig vil der også være ekstremt gode faciliteter 💪🏻

Dette er bare en kort opridsning af hvor fantastisk en mulighed Sydbank Sommercamp er for lige netop DIG, din pony/hest og din ven/veninde ☺️ Derfor synes jeg virkelig, at alle jer, der er mellem 9-16 år skulle tage og lave en helt igennem fantastisk video, som kan sikre jer en plads på Sydbank Sommercamp 2018!💪🏻😘
I kan læse mere om campen + sende jeres video ind på https://sydbank-sommercamp.dk 📍 Linket er også i min bio 😜
Og husk at hvis I har nogle spørgsmål, skal I bare skrive her i kommentarfeltet og så vil jeg svare 👍🏻❤️

Dette opslag er sponsoreret af Sydbank
Read more
Simple life.<span class="emoji emoji2764"></span>️Folk spørger mig tit, hvor jeg er blevet af, fordi de finder mig ikke aktiv på some ...
Media Removed
Simple life.️Folk spørger mig tit, hvor jeg er blevet af, fordi de finder mig ikke aktiv på some som før. De stiller ? til mit hår, min krop/træning og min mad, når jeg endelig deler det eks. på instastory. Som jeg skrev for ca. 2 mdr. siden, så har jeg fundet en indre ro med mig selv og livet. Jeg ... Simple life.❤️Folk spørger mig tit, hvor jeg er blevet af, fordi de finder mig ikke aktiv på some som før. De stiller ? til mit hår, min krop/træning og min mad, når jeg endelig deler det eks. på instastory. Som jeg skrev for ca. 2 mdr. siden, så har jeg fundet en indre ro med mig selv og livet. Jeg føler, at jeg er blevet til den gamle Sy Lee og meget mere til, før jeg blev kendt - nemlig at have de rette prioriteringer og livsværdier, som jeg har glemt. Jeg har fundet den perfekte balance med livet, kærlighed, familie, venner, og alle de jobs som jeg jonglerer med i dag og elsker at lave. Some skal ikke være en del af min hverdag, medmindre jeg har lyst. Nu arb. jeg også som social media manager for flere brands, så min lyst til mine egne some er begrænset. Meditation, som jeg har forsømt i mange år, har hjulpet mig gennem hele mit liv, var en del af min hverdag, før DK fik kendskab til mig. Den får mig til at være mere tilstede. Meditation får mig også til at tilgive og elske enhver (også mennesker der sårer/hader mig), og den får mig til at slappe af mht. arbejde og træning, for der er andre vigtigere ting i livet. Jeg går ikke med makeup mere til daglig (jeg har endda været på røde løber uden makeup fornyligt, hvilket er stort for mig, hvis man kender mig rigtig godt), jeg træner meget mindre og ikke går op i str., men mere teknik og styrke (ja, Sy Lee fitnessfreak har ændret sig), for vi alle er smukke på hver sin måde og i alle størrelser, og jeg spiser alt, hvad jeg har lyst til med måde. Jeg får altid komplimenter for mit udseende, hvad angår hud, hår og krop (dybt smigret), men de sidste mange mdr. har jeg bare været afslappet, og jeg tror, at den indre ro i mig selv afspejler mit ydre. Ydre negative faktorer som venner der udnytter mig pga. mit netværk eller mine jobs, som jeg oplever tit, eller had/sladder etc. rører mig ikke spor i dag. De er også mennesker, og de har også livslektier som de skal lære gennem livet til at blive bedre. Vi alle fortjener en masse kærlighed, og vi alle er her på jorden for at læres for at blive en bedre udgave af os selv, og i sidste ende forlader vi jorden også med tomme hænder. Så lev livet med masser af kærlighed.
Read more
 #heltærligt .De sidste mange måneder har jeg levet i helvede på jord! Hver dag har været en konstant ...
Media Removed
#heltærligt .De sidste mange måneder har jeg levet i helvede på jord! Hver dag har været en konstant kamp, og jeg har til tider levet minut for minut, for smerten indeni har ædt mig op og min krop har skreget på at blive sat fri! Jeg er ikke flov over at fortælle, jeg har lidt af en svær depression ... #heltærligt .De sidste mange måneder har jeg levet i helvede på jord! Hver dag har været en konstant kamp, og jeg har til tider levet minut for minut, for smerten indeni har ædt mig op og min krop har skreget på at blive sat fri! Jeg er ikke flov over at fortælle, jeg har lidt af en svær depression og har været nødt til at lade mig selv indlægge, fordi jeg ikke stolede på mig selv til sidst.. Heldigvis tog jeg kampen op, selvom jeg næsten ingen styrke havde tilbage i min krop! Efter en lang kamp, den sværeste i mit liv, er jeg kommet ud på den anden side.. Jeg er nu gladere end jeg har været længe og fuld af håb og ikke mindst troen på, jeg har et godt liv i vente.. Jeg har haft et stærkt netværk, som jeg et evigt taknemmelig, for uden dem, er jeg ikke sikker på, jeg ville være her i dag! Jeg har lært så meget om mig selv og min egen krop, viden jeg aldrig vil være foruden, så selvom at depressionen næsten tog livet af mig, har det vist sig at være en lektie for livet, som jeg kan bruge hver dag! Til slut vil jeg sige, livet er smukt, så lev det fuldt ud og elsk med hele hjertet ❤️ #fuckdepression #elskditliv #alterlove
Read more
BRYLLUPPET <span class="emoji emoji1f49b"></span>. Her får I dem så: 10 af mine yndlingsbilleder fra vores bryllup <span class="emoji emoji2728"></span>. Det var og er til ...
Media Removed
BRYLLUPPET . Her får I dem så: 10 af mine yndlingsbilleder fra vores bryllup . Det var og er til dato, den dag jeg har oplevet mest kærlighed, varme og bekræftigelse. Bekræftigelse fordi, at et andet menneske sagde ja til at dele hele sit liv med mig alene . Og ikke mindst fordi, at over 100 ... BRYLLUPPET 💛.
Her får I dem så: 10 af mine yndlingsbilleder fra vores bryllup ✨. Det var og er til dato, den dag jeg har oplevet mest kærlighed, varme og bekræftigelse. Bekræftigelse fordi, at et andet menneske sagde ja til at dele hele sit liv med mig alene 💛. Og ikke mindst fordi, at over 100 mennekser valgte at troppe op på dagen og lykønske os og give os den bedste start på livet som mand og kone. Jeg er så taknemmelig for den her dag, og jeg er så taknemmelig for de mange smukke øjeblikke @jakobboie fik fanget 💛. Jeg har mange, mange flere yndlings billeder, men dem må I vente med at se, til at jeg endelig har fået bloggen op at køre 😙.. God lørdag! 🍯✨ .. #wedding #bryllup #weddingdress #weddingvibes #bryllup2018 #fjeldstedbirkedal #marriedlife #husbandandwife #denbedstedag #kærlighed #lykkelig #taknemmelig
Read more
Efterårets finhed i dets milde rusken. Sætter sig. Mit indre får lyst til, at trække sig lidt tilbage. ...
Media Removed
Efterårets finhed i dets milde rusken. Sætter sig. Mit indre får lyst til, at trække sig lidt tilbage. Passe lidt særligt på. Årets skiften. Viser os af og til vejen. Trækker os et sted med hen. Og så ganske nu. Trækkes vi lidt ind. Der ind, hvor skæret fra det levende lys. Varmer. Der ind, hvor ... Efterårets finhed i dets milde rusken. Sætter sig. Mit indre får lyst til, at trække sig lidt tilbage. Passe lidt særligt på. Årets skiften. Viser os af og til vejen. Trækker os et sted med hen. Og så ganske nu. Trækkes vi lidt ind. Der ind, hvor skæret fra det levende lys. Varmer. Der ind, hvor kroppen mærker dets hjertes slag. Det er her vi fornemmer. Hvis vi tør. Det er her vi mærker, hvis vi griber. En særlig duft af finhed. Hvis vi lader finheden. Stå. Forcen stund.
Min magiske skriver er itu. Du milde. Mit hjerte gør ondt. Denne gamle dame, hvis sjæl havde fundet sin vej. Til mig. Mon én af jer kender, én som ved hvordan livet skabes i hende igen?
#minmagiskeskriver #itu #magiskskriver #skrivemaskine #efterår #altdetjegelsker #liv #sjæl
......................................................
Tasken på billedet er modtaget i gave. Der er tale om et af de smukkeste kunstmæssige samarbejder, jeg længe har set. @nunoobags og @evintersborg har sammen skabt en taske af kvinden. For kvinden. I samarbejde. Og det er hvad denne taske bærer. Ideen om, hvad vi kan løfte, hvis vi løfter sammen i solidaritet. Et så let og enkelt udtryk. Der skriger det hele ud. I en alvor og i en lethed. Der forener. Præcis. Kvindeligheden. Jeg har aldrig i mit liv eget en smukkere taske. Af hjertet tak for denne vidunderlighed. Af hjertet tak for, I sammen skaber. Min dybeste respekt. #danskdesign #kunst
Bæltet er fra @stolbjergcopenhagen Jeg har levet med det hver dag, siden jeg købte det. Jeg bruger det til alt. Jeg er fuldstændig forelsket i dets æstetiske enkelthed. #danskdesign #læder #design #karmavinder #smukhed
Read more
Premiere<span class="emoji emoji2764"></span>️ I aften på @kanal4dk ka vi endelig præsentere vores helt nye program “Din Sang” kl 21. ...
Media Removed
Premiere️ I aften på @kanal4dk ka vi endelig præsentere vores helt nye program “Din Sang” kl 21. Vi går tæt på danskere der gør en forskel i livet for andre - fordi de selv har været nede og vende. Vi overrasker hver enkelt en med deres helt egen sang fra deres yndlingskunstner. I aften ka du møde ... Premiere❤️ I aften på @kanal4dk ka vi endelig præsentere vores helt nye program “Din Sang” kl 21. Vi går tæt på danskere der gør en forskel i livet for andre - fordi de selv har været nede og vende. Vi overrasker hver enkelt en med deres helt egen sang fra deres yndlingskunstner. I aften ka du møde Anemone, der kun vejede ca 600 g da hun blev født og har en kronisk sygdom, men som 14 årig er den sejeste fighter og spræder glæde hvor end hun er. Hendes yndlingsmusiker er @skinzmusic - og mon ikke han lige pludselig står på hendes skole med en sang? 😍🎤🎼🎹🥁🎺 Også Tina - som har haft en meget hård barndom og ungdom, har vendt skuden og gør en forskel for andre mennesker i sit liv - hun får en sang af Sanne Salomonsen. Jeg ka med hånden på hjertet sige - at det er det bedste fjernsyn jeg nogensinde har været med til at lave. Der er kærlighed og omsorg, musik og latter hele vejen igennem denne programserie. Håber du vil følge med de næste 8 torsdage. “Din Sang” vil blive genudsendt hver lørdag på @kanal5dk ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎤🎹🥁🎤🎼🧑🏻👧🏼👩🏼👦🏿👵🏽👴🏽👱🏿‍♀️🧔🏼👨🏻🧓🏼👳🏻‍♀️💃🏻👯‍♀️👨‍👩‍👧‍👦🙏 #musik #kærlighed #overraskelse #skinz #sannesalomonsen @victorray #kanal4 #kanal5 #GodtTv #bluproduction
Read more
Det er snart 2 år siden jeg fødte tvillingerne og nu tror jeg faktisk at min krop er tilbage til normal. ...
Media Removed
Det er snart 2 år siden jeg fødte tvillingerne og nu tror jeg faktisk at min krop er tilbage til normal. Nu bevæger jeg mig frit uden mærkelige spændinger, smerter eller andre spændende sager. Men vildt nok alligevel, at kroppen skal bruge 2 år på at komme sig ovenpå en fødsel. Det siger lidt ... Det er snart 2 år siden jeg fødte tvillingerne og nu tror jeg faktisk at min krop er tilbage til normal. Nu bevæger jeg mig frit uden mærkelige spændinger, smerter eller andre spændende sager. Men vildt nok alligevel, at kroppen skal bruge 2 år på at komme sig ovenpå en fødsel. Det siger lidt om, hvor hårdt det er og hvor meget du skal respektere kroppen og de signaler den sender. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, men min oplevelse er, at mange ikke lytter til deres krop og istedet er optaget af idealer og egne forestillinger om hvordan kroppen skal se ud. Det kan også være svært at acceptere, at kroppen ikke gør som den plejer og at du ikke kan styre det. Men jeg tror der er en vigtig læring i det og det er, at du IKKE kan kontrollere og styre alt, slet ikke naturens og kroppens cyklus. Jeg tror så meget på at lytte til min krop og det har gjort hele vejen igennem alle mine graviditeter. Det første år har jeg mest af alt bare gået, lavet yoga og lidt andre øvelser. Efter 1 år begyndte jeg at prøve at løbe, og flere øvelser osv. Og først nu føler jeg mig tæt på min krop igen og det er vidunderligt!
Jeg har hele tiden spist optimalt, fordi jeg bare har mest lyst til min egen mad - grønt, grønt, fisk, kylling, fedt, nødder, frø, kerner, krydderier, krydderurter, frugt og bær☘️ Jeg går som regel i seng mellem 22-22.30, drikker sjældent alkohol og er bare glad i livet. Mit bæger er altid halv fyldt, og aldrig halv tomt - det kommer du langt med! Du er din egen lykkes smed! Det er sgu en stor sandhed ❤️ #detselvhelbredendemenneske #madenerdinmedicin #intelligentbevægelse #running #lovelife @moshimoshimind
Read more
Midt i alle vores sundhedsregimer og bootcamps, synes jeg vi alt for ofte glemmer livsglæden. Jeg ...
Media Removed
Midt i alle vores sundhedsregimer og bootcamps, synes jeg vi alt for ofte glemmer livsglæden. Jeg mener – handler det hele i virkeligheden ikke om at have det fantastisk og nyde livet?! At leve sundt er kun et middel – det er ikke målet i sig selv. Børn griner ca. 400 gange om dagen, voksne griner ... Midt i alle vores sundhedsregimer og bootcamps, synes jeg vi alt for ofte glemmer livsglæden. Jeg mener – handler det hele i virkeligheden ikke om at have det fantastisk og nyde livet?! At leve sundt er kun et middel – det er ikke målet i sig selv.
Børn griner ca. 400 gange om dagen, voksne griner i gennemsnit kun 15 gange om dagen!
At grine er faktisk vanvittigt sundt! For det første styrker det din lungekapacitet, du ilter dit blod bedre. Latter øger udskillelsen af endorfiner (kroppens naturlige smertestillere). Når du griner øges antallet af hvide blodlegemer og dit immunforsvar styrkes dermed, de indre organer trænes og får øget blodtilførsel, hvilket også stimulerer din fordøjelse. Latter er et af de bedste  midler mod stress, latter får dig til at slappe af i både krop og sind, du bliver mindre irriteret, angst, og depressiv og så modvirker latter søvnløshed. Du bliver tilmed smukkere, fordi latter øger blodgennemstrømningen i ansigtshuden, hvilket virker opstrammende. Vi har endda et ordsprog, som siger at “latter er den bedste medicin” Og det er faktisk slet ikke usandt.
Gør noget, som glæder dig og er sjovt hver dag. Glæde hæmmer stresshormonernes nedbrydende effekt på kroppen. Hop i trampolin, lav vejrmøller, dans og grin til du er lige ved at tisse i bukserne.
Det sjove (!) er at mennesket er en af de eneste arter, som griner.
Latter er faktisk en kompleks handling, som involverer mange af de samme processer, som vi også bruger når vi skal løse problemer.
Flere antropologer og filosoffer mener, at latter er opstået som en måde, at vise lettelse efter en fare er drevet over. Og det kan der faktisk meget vel være noget om, for den afslappede følelse, der opstår efter et godt grin, hæmmer faktisk kamp-flugt responsen.
Latteren ser ud til at skabes i den del af hjernen, som kaldes det limbiske system.
Når vi griner reduceres mængden af stresshormoner i kroppen og en kamp-flugt reaktion afbrydes på den måde effektiv efter en stressende situation eller efter vredesudbrud og skænderier.
Disse stresshormoner hæmmer immunforsvaret, øger blodsammenklumpningen og øger blodtrykket – hvilket altså mindskes når du griner.
Nogle forskere estimerer endda, [1] 👇🏻👇
Read more
Kontrasterne i fuldt flor på Zanzibar. Dyr og mennesker. Himmel og hav. Rige og fattige. Det hele ...
Media Removed
Kontrasterne i fuldt flor på Zanzibar. Dyr og mennesker. Himmel og hav. Rige og fattige. Det hele findes side om side. For mange er det ubehageligt at opleve den fattigdom, der er ude i verden. Det ligger dybt i vores DNA, at vi ikke ønsker at føle os overlegne, arrogante eller at se andre folk ... Kontrasterne i fuldt flor på Zanzibar. Dyr og mennesker. Himmel og hav. Rige og fattige. Det hele findes side om side. For mange er det ubehageligt at opleve den fattigdom, der er ude i verden. Det ligger dybt i vores DNA, at vi ikke ønsker at føle os overlegne, arrogante eller at se andre folk lide. Det kan vi hurtigt komme til, når vi oplever folk, som ikke har de samme muligheder og privilegier som os. Jeg bliver også påvirket af at se fattigdom, men det afholder mig ikke fra at rejse. Jeg oplever, at rejserne giver en dybere forståelse for andre menneskers situation og et perspektiv på livet, som jeg ikke vil være foruden. Min erfaring er, at vi er heldige, at vi har et system, der virker, men at lykken ikke afhænger af det system. Lykken kan også findes på en bjergtop i Nepal, i en lerhytte på Zanzibar eller i en bambushytte på Bali. WHO spår, at stress, depression og angst bliver de mest udbredte sygdomme i den vestlige verden i 2030. Muligheder og privilegier er dermed ikke den eneste vej til at mærke glæde i livet. På mine rejser oplever jeg, at livsglæden handler om sociale fællesskaber, kontakten med naturen og den rolige livsstil. Den handler selvfølgelig også om at få de basale behov som mad og vand dækket ind. Her må vi hjælpe hinanden ved at dele ud frem for at holde på vores. Det kan føles som om, at hjælpen forslår som en skrædder i helvede, men det er aldrig et argument for at stoppe med at give. Lidt er bedre end intet. Altid. Medmenneskeligheden forplanter sig, når vi åbner øjnene for, at vi ikke er alene i denne verden #zanzibar #beachwalk #sidebyside
Read more
I det seneste afsnit af vores videoføljeton Mine vigtigste rim fortæller Don x Lee x Barber om tre rim, der betyder særligt meget for dem. En fællesnævner synes at være livet på gaden, som de selv kender fra opvæksten i Aarhus V. Temaet går igen i de tre rim, hvad end det er deres eget eller fra ... I det seneste afsnit af vores videoføljeton Mine vigtigste rim fortæller Don x Lee x Barber om tre rim, der betyder særligt meget for dem. En fællesnævner synes at være livet på gaden, som de selv kender fra opvæksten i Aarhus V. Temaet går igen i de tre rim, hvad end det er deres eget eller fra 2Pac og L.O.C. Videoen er præsenteret i samarbejde med Spotify. Se den hele på Soundvenue.com #minevigtigsterim @don.lee.barber
Read more
For 19 år siden kom der en lille dreng til verden på Hvidovre Hospital. De første mange timer vidste ...
Media Removed
For 19 år siden kom der en lille dreng til verden på Hvidovre Hospital. De første mange timer vidste vi ikke om vi måtte beholde dig og tiden holdt op med at gå. Du var det man kalder svært asfyktisk -havde ikke fået ilt nok under fødslen og du var slap, bleg og man begyndte at tale om der skulle komme ... For 19 år siden kom der en lille dreng til verden på Hvidovre Hospital. De første mange timer vidste vi ikke om vi måtte beholde dig og tiden holdt op med at gå. Du var det man kalder svært asfyktisk -havde ikke fået ilt nok under fødslen og du var slap, bleg og man begyndte at tale om der skulle komme en præst. Et chok. Lykke og ulykke i samme rytme. Den dag i august mærkede jeg hele livet på én gang. At alting var forandret... Dagene gik og du blev stærkere og stærkere. Det gjorde vi andre også, for vi havde fået noget at kæmpe for. Troen, håbet og kærligheden. Dig. Du blev udskrevet efter 3 uger, gik til kontrol i månedsvis, for ingen kunne forstå, at de mén man mente du burde ha’, ikke viste sig. Efter et år lukkede man din journal og lægen skrev en tiltel på toppen af papiret. Miraklet fra Hvidovre. Min elskede dreng. Uden dig findes kun ingenting. Jeg elsker elsker elsker dig. ❤️ #myson #mylove @sylvesterbyder #sylle Tillykke 🇩🇰🇩🇰🇩🇰 #leo 🦁
Read more
Du er min lille stjerne og lyset i min hverdag. At du blev fundet, skræmt og gemt under en container ...
Media Removed
Du er min lille stjerne og lyset i min hverdag. At du blev fundet, skræmt og gemt under en container ved en mark i Rumænien vil altid skære i mit hjerte - især når jeg kan mærke de små træk i dig, formet af din fortid. Min lille skat, du er måske bare en hund for mange, men for mig er du min største kærlighed ... Du er min lille stjerne og lyset i min hverdag. At du blev fundet, skræmt og gemt under en container ved en mark i Rumænien vil altid skære i mit hjerte - især når jeg kan mærke de små træk i dig, formet af din fortid. Min lille skat, du er måske bare en hund for mange, men for mig er du min største kærlighed og ham jeg vil beskytte igennem livet. Du vil aldrig mangle kærlighed, omsorg eller noget som helst... Du vil aldrig blive efterladt igen. Vi to har fået et bånd man skal se, for at forstå. Folk siger vi skal bruge tid fra hinanden, at jeg skal lade dig være alene noglegange - Men jeg forstår din angst og ved hvad du har været igennem, så derfor er det os to igennem hele livet og derfor bruger vi alt den tid og tager et skridt af gangen på at lære dig de forskellige ting i livet. Du er så loyal allerede - og så dygtig. Du er min lille bølle og den eneste jeg kan tilgive for at have ødelagt mine chanel sko...💜 Lucky, min største kærlighed. Jeg håber vi kan motivere resten af verden til at tage en gadehund ind, fremfor at støtte det at avle. Mor vil altid kæmpe for små stjerner som dig, får en chance til livet, ligesom du fik hos os. Jeg elsker dig @luckylaursen
Read more
Sådan kan en lille hverdags-sejr også se ud... 6 dage efter at jeg (fredag) blev opereret i 3 timer ...
Media Removed
Sådan kan en lille hverdags-sejr også se ud... 6 dage efter at jeg (fredag) blev opereret i 3 timer har jeg været ude i virkeligheden!!! I en times tid... Med mit 12 cm lange ar... Ude blandt smukke mennesker, der taler om sjove ting - bøger, de er i gang med at skrive, foredrag de skal holde i aften, ... Sådan kan en lille hverdags-sejr også se ud... 6 dage efter at jeg (fredag) blev opereret i 3 timer har jeg været ude i virkeligheden!!! I en times tid... Med mit 12 cm lange ar... Ude blandt smukke mennesker, der taler om sjove ting - bøger, de er i gang med at skrive, foredrag de skal holde i aften, danse-programmer og podcasts, der er skægge at deltage i, børn der er begyndt i gymnasiet, en kolonihave, jeg lige skal kigge på, hvor man finder jule-halløj i naturen til billeder lige nu og så en hel masse om hår, hud og serum... Hvor skønt at opleve LIVET derude... 🙏🏼🦋🙏🏼🦋🙏🏼
Tak til @uffebuchard og @charlottetorpegaard for at hive mig væk fra sygesengen! Nu skal jeg hjem og slappe af og drikke te! Tak for spas @saselines @ellenhillingsoe @leonorachristinaskov @katrineengberg @ibenkenobi @emiliavanhauen @jenslokke @signelindkvist @pernillerosen - og min @rosenkaren (som nogen vil kunne huske at jeg har rejst med i Nord-Bangladesh og Qatar (det var noget m menneskerettigheder og kvinder))... .... 🙏🏼💙🙏🏼💙🙏🏼Særlig tak til min mor, der har lånt mig hele sin skuffe med gamle fine silketørklæder, så jeg kan dække forbindinger :) Det er den nye stil - vintage tørklæder i halsen fra nu af! Skjorten er 20 år gammel. Nederdel skræddersyet (hvilket er enormt bæredygtigt, det taler vi om en anden dag) fra @love_lou_atelier og så rosa snedkers fra @storm_copenhagen -
PS - hvis jeg anbefaler nogle produkter skal jeg nok huske at skrive, at de er #gifted fra dagens #goodiebag #copenhagen @beautyavenuedk @beautybuffetcph @darlingcreativestudio #taknemmelig #desmåting #apprciationpost #vintage #silkscarf #genbrug
Read more
Jeg sidder med min yndlings Astrid. Min veninde gennem 24 år. Vi snakker om mænd, skilsmisse, børn, ...
Media Removed
Jeg sidder med min yndlings Astrid. Min veninde gennem 24 år. Vi snakker om mænd, skilsmisse, børn, Instagram perfekte familier, hvor meget man føler sig bagud som forælder og hvor ensom man kan være. Og griner af det hele. For venner. Det er sgu et show nogle gange Jeg kan bl.a. nævne da jeg ... Jeg sidder med min yndlings Astrid. Min veninde gennem 24 år. Vi snakker om mænd, skilsmisse, børn, Instagram perfekte familier, hvor meget man føler sig bagud som forælder og hvor ensom man kan være. Og griner af det hele. For venner. Det er sgu et show nogle gange 😂 Jeg kan bl.a. nævne da jeg følte mig udmattet for nylig efter to ugers ferie med dejligt og evigt lydproducerende barn (og jo, jeg elsker ham meget højt), og lå og græd på et håndklæde mens vi havde en hyggelig familiedag på stranden 😭😂 Livet. Familieliv indebærer det hele. Alle de perfekte stunder hvor man kun oplever kærlighed, og de øjeblikke hvor du græder i det skjulte fordi du er træt. Og du er okay. Du er ikke forkert. Møz til dig kære forælder, stedforælder eller anden form for omsorgsperson 😘😘😘
Read more
Jeg deler sjældent transformationsbilleder, da jeg ikke synes, at det er det æstetiske, der er ...
Media Removed
Jeg deler sjældent transformationsbilleder, da jeg ikke synes, at det er det æstetiske, der er mest interessant. Mere glæde i hverdagen, mere energi og mentalt overskud, lyst til bevægelse, bedre relationer, mere eller bedre sex (fordi ro i egen krop giver lyst til at være en sexy kittycat) ... Jeg deler sjældent transformationsbilleder, da jeg ikke synes, at det er det æstetiske, der er mest interessant. Mere glæde i hverdagen, mere energi og mentalt overskud, lyst til bevægelse, bedre relationer, mere eller bedre sex (fordi ro i egen krop giver lyst til at være en sexy kittycat) og mindre madstress er langt mere betydningsfuldt for de fleste end vægttabet i sig selv (er min erfaring). Men i dag deler jeg hende her fordi hendes case er interessant. Hendes ønske var at have frihed til at passe det tøj, hun har lyst til. Der er 1 1/2 år og 12 kg imellem de to billeder. Hun er mor til to og selvstændig. Vi har igennem det sidste 1 1/2 år nørdet med at finde frem til, hvad der fungerer bedst i hendes afvekslende hverdag. Snacking på ‘travlhed’ har været i fokus såvel som ‘hygge i weekenden’ fordi weekenden var lig med mentalt pitstop ovenpå travle hverdage. Kombineret med fokus på at få indblik i den mængde af energi der er i maden (mest det der røg ind på autopilot). Jeg bruger sjældent kalorietælling - men NÅR jeg gør, er det med henblik på ‘uddannelse’ og ikke restriktion. I en kort periode. Formålet er at få en idé om hvor meget energi der er i hvad OG indsigt i, at alt mad kan passes ind i en vægttabsproces.
Fysisk aktivitet er gradvist blevet optrappet. Fra gåture til løb, så til styrketræning, senere boksetræning og lige nu en kombination.
Min pointe med at dele, er processen derhen. Vi har brugt krudt på ‘trial and error’ for at hun selv er blevet skarp på, hvad der fungerer bedst for hende. På den måde er hun selv i stand til at samle hverdagsvanerne op igen, i perioder hvor det hele skrider lidt. For det vil skride. Det er en del af livet. Den afgørende forskel fra denne proces og én hvor jeg havde dikteret hendes adfærd, fx via en kostplan er, at hun er klogere på, hvor hun skal sætte ind først. Og det er hele essensen i varige vægttab; selv at være så meget en del af processen, at du får lov til at mærke hvad der duer og ikke duer for dig. Det tager muligvis lidt længere tid men gør det potentielt nemmere at fastholde på den anden side - og tager i sidste ende kortere tid fordi du ikke skal starte forfra NÅR det skrider.
Read more
For præcis et år siden tog jeg afsted på mit livs første date, en date der bare skulle have været en ...
Media Removed
For præcis et år siden tog jeg afsted på mit livs første date, en date der bare skulle have været en sjov oplevelse til et tv program- men den her date, gik over alle forventninger. Trods en akavet stemning fordi vi havde kamera i nakken konstant, så var der kemi og jeg kunne mærke der var noget ... For præcis et år siden tog jeg afsted på mit livs første date, en date der bare skulle have været en sjov oplevelse til et tv program- men den her date, gik over alle forventninger. Trods en akavet stemning fordi vi havde kamera i nakken konstant, så var der kemi og jeg kunne mærke der var noget som tiltrak mig helt sindsygt.
Tiden er fløjet afsted og jeg kan næsten ikke følge med- men tiden har også uden at blinke været den mest fantastiske i hele mit liv, som jeg aldrig vil glemme. Vi gik fra at være nyforelskede og skulle lære hinanden at kende, til ligepludselig at skulle være forældre og alt hvad der høre med dertil- men jeg synes fandeme, at vi har gjort det til perfektion (mene hvad i vil) men, vi har haft os selv med hele vejen, respekteret hinanden, været åbne og ærlige, og taget en dag af gangen- og her stor vi så, et år efter vi mødte hinanden for allerførste gang, med en søn. Vi har skabt vores egen lille familie på rekord tid, og selvom folk siger man skal huske at nyde hinanden, ungdommen og tiden uden børn- så kunne jeg/vi ikke drømme om andet end det her perfekte liv.
Skat, tak for det bedste og vildeste år i mit liv! Du har ændret alt, til det mest perfekte. Jeg elsker dig og glæder mig til resten af livet med dig- med dig kan jeg kun være lykkelig og med dig er alt muligt! Tak for dig @mikkel_due95 ❤️❤️❤️
Read more
Ingenting har givet mig større glæde, mere kærlighed (og flere rynker) end at blive mor. Ville ikke ...
Media Removed
Ingenting har givet mig større glæde, mere kærlighed (og flere rynker) end at blive mor. Ville ikke bytte det ud med hvilken som helst spa i hele verden, om de end tilbød mig et ophold resten af livet... and that says it all... #morsdag #mothersday #drengemor #kærlighed Ingenting har givet mig større glæde, mere kærlighed (og flere rynker) end at blive mor. Ville ikke bytte det ud med hvilken som helst spa i hele verden, om de end tilbød mig et ophold resten af livet...😳 and that says it all... 💘 #morsdag #mothersday #drengemor #kærlighed
Lige om snart skal jeg møde denne ekstraordinære dame, Kirsten Stendevad. Hun er en visionær kvinde, ...
Media Removed
Lige om snart skal jeg møde denne ekstraordinære dame, Kirsten Stendevad. Hun er en visionær kvinde, der er fortaler for feminint lederskab og mener at fremtiden er feminin! Hun har skrevet adskillige bøger og holder foredrag for ledere verden over om netop dette. Derfor repræsentere ... Lige om snart skal jeg møde denne ekstraordinære dame, Kirsten Stendevad. Hun er en visionær kvinde, der er fortaler for feminint lederskab og mener at fremtiden er feminin! Hun har skrevet adskillige bøger og holder foredrag for ledere verden over om netop dette. Derfor repræsentere hun også hele essensen af #celebrate som netop er, at hylde denne feminine kraft 🧡🙏🏼 jeg vil bl.a spørge hende om de 7 spilleregler i det 21. Århundrede, om hvad vi kvinder kan gøre for bedre at balancere yin og yang og hvordan man går til livet, når man mister et barn 🙏🏼 er der noget i gerne vil spørge Kirsten om? ☀️ #magasindunord #magasindunord150år #powerful #women #gudindeskolen #kirstenstendevad
Read more
Vinter måne Lad mig vise dig det hele Det overvældende Virkelige Uendelighedens faldende Blik Vægtløse ...
Media Removed
Vinter måne Lad mig vise dig det hele Det overvældende Virkelige Uendelighedens faldende Blik Vægtløse sanselighed Strejf af varme mod min Kind Fra natten jeg lukker Ind Udholde synet af himlen Skride #minverdeniverdendigte #minmagiskeskriver #magiskskriver #ord ... Vinter måne
Lad mig vise dig det hele
Det overvældende
Virkelige
Uendelighedens faldende
Blik
Vægtløse sanselighed
Strejf af varme mod min
Kind
Fra natten jeg lukker
Ind
Udholde synet af himlen
Skride

#minverdeniverdendigte #minmagiskeskriver #magiskskriver #ord #digt #lyrik #poesi #skrivsådumenerdet #mendetduskriver #skriv #vinter #uld #uldudtryk #inatten #lever #i #livet #detsmukkeste #solstrejf #magi #magisk #morgen #minmorgen #iord #nårord #danserindeni #ogvilud #lever .......................................
Alt på billedet har jeg selv købt og betalt- og lidt arvegods. Der er ikke tale om nogen form for samarbejde. Blot lidt vinter karma #karmavinder
Read more
Livet bumler afsted... med sine fødselsdagsfester og buldrende maver af uro. Her er hverdagens ...
Media Removed
Livet bumler afsted... med sine fødselsdagsfester og buldrende maver af uro. Her er hverdagens uforudsigelige udgifter blandet med en pludselig himmelsk fred. Vi bliver aldrig helt kloge på det liv... Bedst som vi tænkte: Dette har jeg helt styr på, så væltede læsset eller tonen i dagens ... Livet bumler afsted... med sine fødselsdagsfester og buldrende maver af uro.
Her er hverdagens uforudsigelige udgifter blandet med en pludselig himmelsk fred.
Vi bliver aldrig helt kloge på det liv...
Bedst som vi tænkte: Dette har jeg helt styr på, så væltede læsset eller tonen i dagens salme ændrede sin klang.
Der er ikke så meget vi kan gøre andet end at elske... hviske et taknemmeligt 'tak', folde hånden om blomsten, snuse sommeren ind og hvirvle videre med vores længsler.
Jeg har bare tæer i et par gummistøvler, hundesnoren om livet i en løkke og titusind planer om ingenting i disse dage hvor 'alt' burde fylde det hele.
Det er en kunst... og jeg øver mig 🌻
#10kilo10uger #kunstenatleve #lykke #sundetanker
Read more
STUDY ABROAD<span class="emoji emoji2b50"></span>️ Jeg ville kunne skrive en hel roman om hvad man opnår af at studere i udlandet, men ...
Media Removed
STUDY ABROAD️ Jeg ville kunne skrive en hel roman om hvad man opnår af at studere i udlandet, men her er nogle få punkter. Et internationalt netværk, venner fra hele verden, personlig udvikling, oplevelser for livet, uafhængighed, evnen til at starte et “nyt liv” i det ukendte, interkulturelle ... STUDY ABROAD⭐️
Jeg ville kunne skrive en hel roman om hvad man opnår af at studere i udlandet, men her er nogle få punkter.
Et internationalt netværk, venner fra hele verden, personlig udvikling, oplevelser for livet, uafhængighed, evnen til at starte et “nyt liv” i det ukendte, interkulturelle kompetencer og jeg skal give dig. ☀️
Den livserfaring mit ophold giver mig er uundværlig og kommer kun til at gavne mig resten af livet. 🎁

#edudanmark #edumacquarie #travel #studyabroad #takeover #edutakeover #australia #macquarieuniversity
Read more
Nogle gange kan jeg virkelig blive skræmt over, hvor meget ansvar og hvor mange forpligtelser jeg, ...
Media Removed
Nogle gange kan jeg virkelig blive skræmt over, hvor meget ansvar og hvor mange forpligtelser jeg, i en alder af 23, har bundet mig til. Faktisk så meget at jeg tog beslutningen om at drage på udveksling i Hong Kong i foråret 19 for lidt tid siden. ️ Og fornyeligt tog jeg den endelige beslutning ... Nogle gange kan jeg virkelig blive skræmt over, hvor meget ansvar og hvor mange forpligtelser jeg, i en alder af 23, har bundet mig til. 💼
Faktisk så meget at jeg tog beslutningen om at drage på udveksling i Hong Kong i foråret 19 for lidt tid siden. ✈️ Og fornyeligt tog jeg den endelige beslutning om at tage et 3 ugers fagligt forløb i Aarhus. Væk fra København... 🚲

Jeg tror bestemt ikke, at jeg er den eneste, der kan have så lynende travlt i denne branche. Et ønske om at være god i en fart og komme frem og længere i en branche med meget konkurrence og udskiftning. Men når jeg tænker over mig selv i det landskab, så er det noget, som jeg ærligst talt godt kan synes er lidt åndssvagt i sidste ende. Det tænker jeg især, når jeg takker ja til endnu et job, mere ansvar og flere opgaver, når jeg i forvejen måske står med flere end gennemsnittet. 🙋🏻‍♀️ Derfor glæder jeg mig faktisk til at vende tilbage til studietlivet og nyde min sidste tid som studerende, der rummer en anden form for frihed for mit vedkommende. Jeg glemmer nogle gange, at jeg skal leve i nuet i karrieremæssige sammenhænge i stedet for altid at opsøge mere og bedre. Jeg er bange for at brænde ud for tidligt i en hurtig omskiftelig branche, så derfor prøver jeg at sætte pris på mit sidste 4. semester, hvor jeg er knyttet til skolen og kan nyde, dog til en vis grænse, at jeg “kun” skal have ansvar for mig selv.
Jeg prøver bestemt ikke at løbe fra ansvar, og er ikke bange for at knokle. Men det jeg frygter er mig selv og mine ambitioner om at opnå alt og det hele på en gang. Så derfor minder jeg en gang imellem mig selv hudløst ærligt om følgende: Hvorfor have så travlt lige nu, når du har resten af livet til at knokle dig selv ihjel? 🥠
Read more
Advarsel! Fortryllet og stoppet i tiden... det kommer til at ske dagligt for helt almindelige københavnere ...
Media Removed
Advarsel! Fortryllet og stoppet i tiden... det kommer til at ske dagligt for helt almindelige københavnere og turister, når Cph Opera Festivals Operettebåd sejler gennem kanalerne fra 25 juli. Ved generalprøven idag ser jeg dem stå der på bredden- magisk forstenet med et forunderligt ... Advarsel! Fortryllet og stoppet i tiden... det kommer til at ske dagligt for helt almindelige københavnere og turister, når Cph Opera Festivals Operettebåd sejler gennem kanalerne fra 25 juli. Ved generalprøven idag ser jeg dem stå der på bredden- magisk forstenet med et forunderligt smil om læben. Og så ved jeg at jeg har ret, når jeg siger at opera er for alle. Det er livet selv nedkogt i en espresso af det store drama, den store krig, den store rejse, den store sorg, det store håb og selvfølgelig den uendeligt store kærlighed. Til alt held fås det hele også som en letfordøjelig latte i operettens legende, lystige til tider lettere lumre format. Konceptet er en af festivalens absolutte genialiteter! Giv dig selv og din kære (og dit barn - Operettebåden og Tryl på Folketeatret) et skud helt særlig sommermagi. Tjek festival programmet på operafestival.dk (disclaimer: sidder komplet ulønnet con amore i festivalens bestyrelse). ❤️ #cphoperafest #cphoperafestival #opera #operettebåden #festival #københavn #copenhagen
Read more
Throwback til dengang hvor Niclas og jeg var i Tisvilde og boede på @pensionkildegaard (verdens ...
Media Removed
Throwback til dengang hvor Niclas og jeg var i Tisvilde og boede på @pensionkildegaard (verdens hyggeligste sted btw!) og badede i minus grader 😬 Det var så koldt. Og så sjovt. Vi skreg og grinede. Jeg elsker at have det sjovt. Jeg elsker at grine. Idag hos min terapeut snakkede vi om hvad jeg ... Throwback til dengang hvor Niclas og jeg var i Tisvilde og boede på @pensionkildegaard (verdens hyggeligste sted btw!) og badede i minus grader 😬 Det var så koldt. Og så sjovt. Vi skreg og grinede. Jeg elsker at have det sjovt. Jeg elsker at grine. Idag hos min terapeut snakkede vi om hvad jeg gerne vil i livet. Og alt jeg gerne vil er at have det rart. Og sjovt. Være sammen med mennesker jeg elsker. På sigt få et hus, en have, lære at strikke og gå tur med min kommende lille hund. Mit fokus var i mange år på at knokle, ud fra tanken om at jeg skulle blive til noget. Jeg skulle have en karriere (ikke bare et arbejde), mit eget sted, skabe et navn, skabe noget stort. Men jeg er jo bare Nina fra Horsens. Helt ærlig. Typen der gerne bare vil grine og have det sjovt. Typen der vil arbejde som terapeut og med bevægeglæde, netop fordi det er fantastisk og jeg elsker det. Fordi det er det jeg brænder for. Fordi at hjælpe andre til at få det bedre fysisk og psykisk er fantastisk. Men mit værd udgøres ikke af hvor stor en karriere jeg får. Jeg er allerede nogen og noget. Også uden en kæmpe karriere, navn og hele det show. Det er rart. Det er rart at træde et skridt tilbage og nyde og slappe af. Uanset om du har en karriere, et stort navn eller ej... så er du nogen. Noget. Et vigtigt menneske. Det kan være ret rart at minde sig selv om, specielt i verden hvor ydre faktorer i høj grad gør sig gældende ❤️ Uanset min ven, uanset 😘
Read more
Lad os starte mandagen med en fantastisk nyhed <span class="emoji emoji1f44d"></span>🏻<span class="emoji emoji1f603"></span>Nicklas på 25 år er blevet erklæret kræftfri efter ...
Media Removed
Lad os starte mandagen med en fantastisk nyhed 🏻Nicklas på 25 år er blevet erklæret kræftfri efter sin sidste kontrol. Nu deler han sin historie – for som han selv siger, så forsvinder sygdommen ikke af, at vi stopper med at snakke om den: ”Unge får da ikke kræft? Eller det troede jeg i hvert ... Lad os starte mandagen med en fantastisk nyhed 👍🏻😃Nicklas på 25 år er blevet erklæret kræftfri efter sin sidste kontrol. Nu deler han sin historie – for som han selv siger, så forsvinder sygdommen ikke af, at vi stopper med at snakke om den: ”Unge får da ikke kræft?
Eller det troede jeg i hvert fald ikke. I august sidste år fandt lægerne nogle knuder bag mit kraveben. Senere kunne en biopsi konstatere, at jeg havde Hodgkin's lymphom. Dette vendte, logisk nok, fuldstændig op og ned på mit liv - både på godt og ondt.
Det eneste jeg kendte til var de overdramatiserede film omkring kræftsyge mennesker, og hvad kemoterapien gjorde. Og ja, jeg var nok lidt bange, men det var nok fordi jeg ikke vidste, hvad der ventede mig. Men jeg fik hurtigt et andet syn på min kur, allerede da jeg kom hjem efter første behandling var mine knuder formindsket betydeligt. Selvfølgelig kunne bivirkninger efter terapien mærkes, og det var ikke altid lige sjovt - men jeg prøvede at se det som en RIGTIG voldsom gang tømmermænd og tage én dag af gangen. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke var hårdt både fysisk som psykisk. Men det hjalp rigtig meget, at vi var åbne omkring sygdommen i min familie, og vi kunne snakke frit omkring den.
Forløbet gav mig også et nyt perspektiv på tingene, så jeg begyndte at være taknemmelig over så mange ting, som jeg normalt ikke tænker over - f.eks. at kunne køre hånden igennem mit hår, at have muligheden for at gå til lægen (uden at jeg er gældsat resten af livet), den hjælp min familie og venner gav mig og i det hele taget at være til! Nu, ca. et år efter, sidder jeg på Kreta med min familie og fejrer resultatet fra min sidste kontrol!” Sådan Nicklas! Det er vi så glade for at høre 💪🏻❤️ #lymfekræft #kræft #kræftfri #ungkræft #duerikkealene #tillykke #kræftensbekæmpelse
Read more
Held findes ikke, hvis du spørger mig. Kun i den forstand at man f.eks kan være heldig at vinde i ...
Media Removed
Held findes ikke, hvis du spørger mig. Kun i den forstand at man f.eks kan være heldig at vinde i lotto eller modsat, være uheldig at blive kørt ned bagfra, af en spritbilist. Men når det kommer til at være ‘heldig’ med det liv vi lever og hvad der kommer i ens retning, har det for mig intet med ... Held findes ikke, hvis du spørger mig.

Kun i den forstand at man f.eks kan være heldig at vinde i lotto eller modsat, være uheldig at blive kørt ned bagfra, af en spritbilist.
Men når det kommer til at være ‘heldig’ med det liv vi lever og hvad der kommer i ens retning, har det for mig intet med held at gøre. Vi skaber selv vores omstændigheder og vi vælger selv, på hvilken måde vi ønsker at være i verden på, på godt og ondt. Ingen andre kan nemlig være herre over det og held er det sidste det er. ‘Du er heldig med den krop du har’, ‘Du er heldig med de samarbejdspartnere du har’, ‘Du er heldig med det parforhold du har’, ‘Du er heldig med den gode forretning du har’, ‘Du er heldig, du har et balanceret forhold til mad’, ‘Du er heldig med de gode mennesker du har omkring dig’. ‘Du er heldig med det netværk du har’. Og det hele kan også læses med omvendt fortegn, som ‘uheldig’. Men sagen er, at det liv vi lever, på godt og også ondt, i perioder, intet har med held eller uheld at gøre. Alle de valg vi træffer og ikke træffer former os som menneske og udfra det perspektiv åbner der sig døre og nye muligheder eller omvendt, døre lukkes eller forbliver lukket.

Når vi gør en indsats og lægger hårdt arbejde i at skabe nye og forbedrede omstændigheder i vores liv og med os selv, så vil det give pote på et givent tidspunkt. Det kræver dog vedholdenhed (og naturligvis meget andet) og derfor er det heller ikke alle, der vil opnå eller tiltrække mere og endnu bedre foranstaltninger i deres liv. Fordi, de fleste giver op inden de overhovedet er kommet i gang, for alvor. Jeg tror den vigtigste lektie jeg kan give videre er, at der ikke rigtig findes en målstreg man skal stræbe efter at komme til. Tankegangen om at “jeg skal bare skynde mig ‘derhen’ og så er jeg i mål”, bliver oftest kun til en kortvarig oplevelse og en jagt på selve målet. Og så stopper det også der, da det aldrig rigtigt havde en dybere mening og var velovervejet.

Intet kommer ud af ingenting, så se det som en del af livet, at den indsats du lægger for dagen, med dig selv, personligt, privat og professionelt er en måde du lever og dit liv udvikler sig på.....FORTSÆTTES NEDENFOR👇🏾
Read more
“Dage bliver til minder, som bliver lagret i vores bevidsthed. Videnskaben siger at vi mennesker ...
Media Removed
“Dage bliver til minder, som bliver lagret i vores bevidsthed. Videnskaben siger at vi mennesker har en fortid, nutid og fremtid. Jeg ser det som, at det eneste vi har hele livet igennem er nuet” 🏾 Fortiden er skabt af nuet og fremtiden vil altid handles i nuet. Jeg vil gerne træne hele livet ... “Dage bliver til minder, som bliver lagret i vores bevidsthed. Videnskaben siger at vi mennesker har en fortid, nutid og fremtid. Jeg ser det som, at det eneste vi har hele livet igennem er nuet” 😘👊🏾 Fortiden er skabt af nuet og fremtiden vil altid handles i nuet. Jeg vil gerne træne hele livet i et tempo der virker for min krop, spise den mad der giver mig mest energi - så jeg kan leve livet og smile imens! ☺️😘👊🏾
.
Har du gjort dig nogle tanker over livet og hvad der giver dig god energi? En af mine ønsker i livet er at sprede min træningsglæde og livsglæde gennem mine programmer til jer unge piger og kvinder ☺️😘💪🏾 Har du også noget du ønsker at gøre i livet der giver mening og glæde for dig?
Så er du meget velkommen til at dele din livsglæde som
jeg 😘👇🏾 www.selinasbodyguide.dk @selinasbodyguide #mitbudskab #livsfilosofi #træningsglæde #livsglæde #levlivet #spisgodt #trængodt #sundlivsstil #godenergi
Read more
Min tur startede med, at jeg blindt fulgte efter et kærestepar ind og ud af elevatoren i lufthavnen. Som et får. Imidlertid stod de af på den ‘forkerte’ etage, og jeg kunne derfor konstatere, at jeg gerne ville rejse over på den anden side af jorden uden at besidde kompetencer til at trykke på ... Min tur startede med, at jeg blindt fulgte efter et kærestepar ind og ud af elevatoren i lufthavnen. Som et får. Imidlertid stod de af på den ‘forkerte’ etage, og jeg kunne derfor konstatere, at jeg gerne ville rejse over på den anden side af jorden uden at besidde kompetencer til at trykke på den rigtige knap i elevatoren... Derfra gik det rimeligt smertefrit, og jeg begyndte at tænke, at jeg egentligt havde fået meget godt styr på hele det her lufthavnscirkus. Den optimisme holdte lige indtil jeg landede i Doha.
Da jeg skulle igennem check-in, og derfor tage al elektronik op af tasken, havde min tamponæske væltet og jeg blev derfor bare ved med at hive tamponer op. Her er min Macbook – og en tampon. Her er min ene oplader – og en tampon. Lige foran sikkerhedskonsulenten. Den mandlige sikkerhedskonsulent. Egentligt er jeg ligeglad, men jeg begyndte at tænke på, at tamponer og menustration nok er ret tabubelagt i arabiske lande, så det var bare så underligt at stå der. Og det var som om, at det bare ikke ville stoppe med at regne med tamponer. Til sidst sendte han mig også bare videre. Fuck elektronik op af tasken så.

Efter mit lille tamponstunt stod jeg på rulletrappen, hvor en indisk mand i samme uniform som ’mit’ flyselskab hilste på mig. Jeg hilste igen, og tænkte ikke yderligere over det, da jeg så – hvad der umiddelbart lignende– en kæmpe Pikachu midt i Doha Lufthavn, som jeg gerne ville have et billede af.
Her begyndte hr. Rulletrappe så at snakke til mig. Alt det sædvanlige lufthavnssmalltalk; hvor skal du hen, blablabla. Hans bus hjem og mit fly videre afgik samme tid, så han spurgte om jeg ville gå lidt rundt med ham.
I starten var vores samtale egentligt bare mest sociologisk interessant. Danske værdier kontra indiske osv. Men relativt hurtigt – og efter at han havde oplyst, at han var gift – begyndte han at skamrose mig. Jeg vidste ikke helt hvad fanden, jeg skulle svare tilbage, så jeg prøvede bare at smile og kigge rundt. Hr. Rulletrappe kørte dog bare endnu mere på. Nu handlede det ikke kun om mig, men også om at have brug for nogen at snakke med, og at gribe alle chancer i livet 👇🏼
Read more
Tilbage i februar kontaktede 2 piger mig. De havde et projekt i skole der hed “elsk dig selv” og pigerne ...
Media Removed
Tilbage i februar kontaktede 2 piger mig. De havde et projekt i skole der hed “elsk dig selv” og pigerne fik så emnet “vægttab på de sociale medier” Pigerne stillede mig en række spørgsmål omkring mit vægttab. Og i dag kom denne fine artikel ud af det. Men efterfølgende har jeg tænkt meget ... Tilbage i februar kontaktede 2 piger mig. De havde et projekt i skole der hed “elsk dig selv” og pigerne fik så emnet “vægttab på de sociale medier”
Pigerne stillede mig en række spørgsmål omkring mit vægttab.
Og i dag kom denne fine artikel ud af det.
Men efterfølgende har jeg tænkt meget omkring det at ligge billeder og tekst ud på de sociale medier.
Fordi jeg netop i sidste uge overhørt en samtale mellem 2 piger i fw, pigerne havde fokus på deres fedtprocent skulle ned og ligge omkring de 10-12%, inden de skulle på efterskole,efter sommerferien, men hvor er de lige pludselig fået den idé fra?
Ja da jeg var barn, var jeg barn, der tænkte man ikke over alt det sundhed, og alt skulle tages billeder af, men tror desværre de sociale medier den dag i dag, spiller en mere større rolle og har en meget negativ virkning på mange uge, fordi de tror alt det de ser er det “perfekte”

Jeg har tænkt meget over alt det med sociale medier.
Synes der kun bliver lagt alt det PERFEKTE ud, hvad med alt det negative både i forhold til træning, vægttab og bare livet generelt.
Vi for os til at fremstå, som de perfekte over for alle dem som følger med. De ser ikke bagside af medaljen.
Derfor er jeg begyndt at ligge billeder ud når jeg spiser kage, slik og måske bare har en øv dag, fordi de unge piger, skal vide at der intet forkert i at havde det sådan.
Pigerne bliver jo skræmt fra vid og sans i alt det her, hvis ikke de ser det hele billede af det.
Og med det vil jeg bare sige, stå nu ved hvem du er og at det er fedt ikke og være som alle andre.
Anja Sommer det er mig og jeg er fucking stolt af mig selv. ———————————————————————— #viljestyrke #fitgirl #bigsmile #motivation #fitfam #fighter #fitnessfreak #vægttabsrejse #fitnessaddict #fitnessmotivation #danishaesthetics #sundhed #weightloss #training #hardwork #healthylife #livsglæde #vægttabsinspiration #fitlife #cardio #styrketräning #energy #jegerstolt #fuckjanteloven #fighting #jegkæmpervidere
Read more
Inspiration <span class="emoji emoji2b50"></span> jeg er mor i hjertet. Elsker at tage mig af mennesker - alle mulige mennesker. For ALLE ...
Media Removed
Inspiration jeg er mor i hjertet. Elsker at tage mig af mennesker - alle mulige mennesker. For ALLE mennesker har brug for omsorg, et kærligt spark i røven eller nogen som ikke stiller nogen krav dem (for guderne ved hvor mange krav vi stiller til os selv - hele tiden!). Det er en evig balance-dans ... Inspiration ⭐ jeg er mor i hjertet. Elsker at tage mig af mennesker - alle mulige mennesker. For ALLE mennesker har brug for omsorg, et kærligt spark i røven eller nogen som ikke stiller nogen krav dem (for guderne ved hvor mange krav vi stiller til os selv - hele tiden!). Det er en evig balance-dans at være menneske... og nogen gange er dét at bede om en hjælpende hånd, det helt rigtig.
Jeg er selv blevet bedre! Men skal stadig tage mig sammen, og huske at dét at bede om hjælp, ikke er et svaghedstegn, men faktisk indikerer at man er moden nok til at passe på sig.
Jeg kommer bare ikke fra en baggrund med familie-fællesskab, eller et hjem hvor "barnets behov" blev prioriteret. Og når jeg føler mig aller mest sårbar, er det der jeg har sværest ved at sige: "Jeg har brug for en ekstra krammer og hjælp til det her!". Første reaktion er, at jeg lukker mig inde. Dernæst forsøger jeg at lukke op - så min Kerne (lille familie), kan få lov til at komme tæt på mig.

Her på det seneste, har jeg haft brug for, at implementere en ny styrke. En styrke til at kunne klare tingene på egen hånd være GRUNDIG og kærlig, uden at være bange for at fejle / ikke gøre det godt nok. Det føles rigtig rart og fint indeni 🌻
Men det er kun muligt, fordi jeg netop træner det med at spørge om hjælp, uden at føle mig som et offer. Hele tiden! For livet har vist mig, at jeg faktisk ikke bliver afvist. Det forsøger at hjælpe mig med at holde balancen i dette paradoksale voksenliv, hvor at bede om hjælp kan være det aller bedste at gøre - (træde frem og stille sig sårbar) - og derefter gøre dét der skal gøres på egen hånd (genetablere fornyet indre styrke). .
⭐Vis dig selv, at du har den!⭐
Og når du mærker at du ikke har styrken eller modet til at have den, så vis dig selv, at du har dig selv, og kan passe på dig selv, ved kærligt at bede om lidt hjælp ❤
Lige en kærlig reminder fra mig og min ømme opererede kæbehule.
P.s. Er alene med Astor hele weekend - og selvom frygten for smerte og manglende overskud til at kunne dække hans behov, lytte til den gravide krop og fragte det hele op og med at 3.sal flere gange dagligt, er der, mærker jeg også en anden ro omkring det 🌻🌞 I GOT THIS!❤
Read more
Hvis du behandler dig selv med respekt, vil det være meget lettere for andre at gøre det samme Hvis ...
Media Removed
Hvis du behandler dig selv med respekt, vil det være meget lettere for andre at gøre det samme Hvis du ser på dig selv – kærligt i spejlet, er det den udstråling du vil tage med dig hele resten af dagen Hvis du tilgiver dig selv en fejl, dvæler ved den et øjeblik. Handler på den om nødvendigt ... Hvis du behandler dig selv med respekt, vil det være meget lettere for andre at gøre det samme

Hvis du ser på dig selv – kærligt i spejlet, er det den udstråling du vil tage med dig hele resten af dagen

Hvis du tilgiver dig selv en fejl, dvæler ved den et øjeblik. Handler på den om nødvendigt og efterfølgende betragter den som en kærkommen læring … så vil du pludselig føle dig mere rig end fattig.

Hvis du virkelig, af hjertet, kan elske dig selv med alt hvad der følger med – så vil du blive elsket tilbage for den kvalitet, thi kærlighed avler kærlighed. Og den ro man oplever når alt er ’godt nok’ … den er så tiltrækkende i sig selv, at andre også ønsker at være en del af glæden.

Med tiden, når du har øvet dig længe nok, vil du tro på alle dine positive selv-bekræftelser og derved frigives den energi, der giver dig overskuddet til den lykke du, som alle andre mennesker, har fortjent.

Livet er simpelt, kærligheden simpel, lykken … Det er alle os der står midt i det hele, der komplicerer forudsætningerne for at nærme sig det vi drømmer om.

Så plej den … denne nødvendige selvkærlighed. Der er jo kun dig til at starte den proces. Du står med det sidste ansvar. Ikke de andre. Men dig.

Den gode nyhed må være, at du bærer kraften til at kunne gennemføre lige netop dén bedrift. Men det kræver at du vander og vander og vander … kærligt, den jord du skal gro i.
#detduvandergror #selvkærlighed #juiceretreat #zenluxurytravels #hotellesdeuxtours #marrakech #minmorgenmad
@zenluxurytravels
Read more
Hvis du behandler dig selv med respekt, vil det være meget lettere for andre at gøre det samme. Hvis ...
Media Removed
Hvis du behandler dig selv med respekt, vil det være meget lettere for andre at gøre det samme. Hvis du ser på dig selv – kærligt i spejlet, er det den udstråling du vil tage med dig hele resten af dagen. Hvis du tilgiver dig selv en fejl, dvæler ved den et øjeblik. Handler på den om nødvendigt ... Hvis du behandler dig selv med respekt, vil det være meget lettere for andre at gøre det samme.

Hvis du ser på dig selv – kærligt i spejlet, er det den udstråling du vil tage med dig hele resten af dagen.

Hvis du tilgiver dig selv en fejl, dvæler ved den et øjeblik. Handler på den om nødvendigt og efterfølgende betragter den som en kærkommen læring… så vil du pludselig føle dig mere rig end fattig.

Hvis du virkelig, af hjertet, kan elske dig selv med alt hvad der følger med – så vil du blive elsket tilbage for den kvalitet, thi kærlighed avler kærlighed. Og den ro man oplever når alt er ’godt nok’… den er så tiltrækkende i sig selv, at andre også ønsker at være en del af glæden.
Med tiden, når du har øvet dig længe nok, vil du tro på alle dine positive selv-bekræftelser og derved frigives den energi, der giver dig overskuddet til den lykke du, som alle andre mennesker, har fortjent.
Livet er simpelt, kærligheden simpel, lykken… Det er alle os der står midt i det hele, der komplicerer forudsætningerne for at nærme sig det vi drømmer om.
Så plej den… denne nødvendige selvkærlighed. Der er jo kun dig til at starte den proces. Du står med det sidste ansvar. Ikke de andre. Men dig.
Den gode nyhed må være, at du bærer kraften til at kunne gennemføre lige netop dén bedrift. Men det kræver at du vander og vander og vander… kærligt, den jord du skal gro i.
#10kilo10uger #tidtiltanker #zenluxurytravels #kvindeliv
#moshimoshimind
@moshimoshimind
Read more
[ analogue living // bog modtaget i gave ] ‘I rod og jag’ • det er ren utopi at tro at hele livet, måske ...
Media Removed
[ analogue living // bog modtaget i gave ] ‘I rod og jag’ • det er ren utopi at tro at hele livet, måske især med små børn, består af lutter idylliske øjeblikke med smilende, glade børn i rent, foto-venligt tøj og ditto omgivelser. Men derfor kan man sagtens forsøge at bringe lidt slow living og ... [ analogue living // bog modtaget i gave ] ‘I rod og jag’ • det er ren utopi at tro at hele livet, måske især med små børn, består af lutter idylliske øjeblikke med smilende, glade børn i rent, foto-venligt tøj og ditto omgivelser. Men derfor kan man sagtens forsøge at bringe lidt slow living og ‘fra jord til bord’ tanker ind i hverdagen. Det er nemlig sundt for både krop og sind. Så selvom brødets tilblivelse indebar ufattelige mængder mel i hele køkkenet og børnefingre så klistret ind i dej, at jeg overvejede bare at opgive alle tanker om at få dem rene igen på forhånd, så smagte det dejligt - og smørret blev rystet af pigerne som en perfekt afledningsmanøvre, mens jeg gik ned med skraldet. Det behøver ikke være så svært eller perfekt og det har jeg skrevet lidt om på bloggen. Inspireret af den fine bog ‘Luk naturen ind i hele året’ af duoen Lisa Grue og Denis Sytmen og deres designfirma @summerwillbeback
Read more
Du kan udvide dit repertoire, dit territorie, dit maksimale. Du kan skifte livsbane, partner, ...
Media Removed
Du kan udvide dit repertoire, dit territorie, dit maksimale. Du kan skifte livsbane, partner, job, uddannelse, udsigt, indsigt, madvaner, kroppens fremtoning.. din måde at tænke på – NU og hele vejen gennem resten af livet. Du kan rejse dig op og du kan rejse helt væk. Med 7 sække tøj ... Du kan udvide dit repertoire, dit territorie, dit maksimale.

Du kan skifte livsbane, partner, job, uddannelse, udsigt, indsigt, madvaner, kroppens fremtoning.. din måde at tænke på – NU og hele vejen gennem resten af livet.

Du kan rejse dig op og du kan rejse helt væk. Med 7 sække tøj og en mønt til den næste vask. Cykle til Kreta, vandre til Nepal. Møde en mand og elske ham i sænk uden at skele til hverken hans alder eller hans position i livet – men bare gribe kærligheden, hvis den pludselig er der, og så ellers bare prise dig taknemmelig over, at den bankede på for et sekund eller en time, en nat eller for resten af dit liv.

Du kan det hele – i dit hoved – uden begrænsninger. I din handling – et godt stykke på vej.

Men du kan kun, hvis du virkelig vil.

Hvis du ser det for dig, hvis du tænker det, beder om det, laver en plan og handler på den plan struktureret og uden at sukke, eller tale om lidelse, afsavn og alle de besværligheder alle mennesker møder, som en naturlov, når vi flytter noget radikalt.

Du må ikke vakle, fjerne fokus eller tvivle på drømmen – når først dit tog er sat på skinner, må du lade det køre. Tage én station ad gangen, nyde udsigten – stige ud lidt i etaper, hvis luftlagene bliver tynde, trække vejret dybt og suge de nye scenarier til dig. Gør dem til dine – disse de første skridt mod noget bedre.

Og lad ikke andre fortælle dig om besværlige ruter, den farlige verden, chancer og afsavn.

Hvis du dybt i dit hjerte véd, at det er dette, du er født til at gøre og alt det, der fylder dit liv lige nu – det giver dig ingen lykke i længden.. så MÅ du lægge dén rejseplan én gang for alle, stige på dét tog – mærke suget af frygt, når dørene lukkes bag dig, men også den fortættede følelse af frihed, der venter forude.

Du er selv alle svarene på alle de spørgsmål der vokser i dig. Og hvis du ikke honorerer dem med handling, vil de hobe sig op i skunken som mørke stabler af hengemt liv.

Du kan ting – du ikke ved du kan.
#altdetdukan #ditnyeliv #dinstyrke #dintro #10kilo10uger #nyd
Read more
Vil du være bedre til squat, dødløft og andre øvelser? Så skal du arbejde med din bevægelighed. @trine_dj ...
Media Removed
Vil du være bedre til squat, dødløft og andre øvelser? Så skal du arbejde med din bevægelighed. @trine_dj giver dig her tre gode øvelse: 1 - Mobilitet i håndleddene er undervurderet. Vi bruger hænderne hver dag, hele tiden, og de fortjener derfor opmærksomhed. Denne øvelse giver stærke ... Vil du være bedre til squat, dødløft og andre øvelser? Så skal du arbejde med din bevægelighed. @trine_dj giver dig her tre gode øvelse:

1 - Mobilitet i håndleddene er undervurderet. Vi bruger hænderne hver dag, hele tiden, og de fortjener derfor opmærksomhed. Denne øvelse giver stærke og smidige håndled. Underdrej hænderne i måtten så forsiden ligger nedad ind mod hinanden. Spred fingrene, og luk derefter hånden/fingrene HELT sammen (også pegefingeren!) Det er sværere end det ser ud ;) 2. Mobilitet i anklerne er ligeså nødvendigt, da de er vægtbærende hele livet og nemt bliver skadet. Denne øvelse træner både balancen, stabiliteten og smidigheden.
Sid i dyb squat position. Løft hælene og kom så højt op på forfoden som muligt, herefter rejser du dig langsomt med fuld kontrol op til stående, og kommer roligt ned i start position igen.

3. De fleste har prøvet ømhed i ryg/lænde regionen. I mange tilfælde kommer det af manglende bevægelse og dårlig holdning, fordi vi sidder mere og mere ned. Denne øvelse afhjælper dig med stivheden. Kom ned på alle fire på en måtte og bevæg rygsøjlen i alle retninger, stræk siderne, svaj og krum ryggen. Øvelsen kan ikke laves forkert, kun hvis den springes over ;)
Read more
Jeg knuger mig fast til dig og din kærlighed. Jeg er ikke klar til at give slip. Du er en af de dyrebareste ...
Media Removed
Jeg knuger mig fast til dig og din kærlighed. Jeg er ikke klar til at give slip. Du er en af de dyrebareste personer jeg har mit i liv. Jeg kan ikke forstå jeg er ved at miste dig til kræft. Det er fucked up. Det hele. Jeg føler mig røvrendt af livet. Jeg forsøger at få nuet til at give mening. Jeg forsøger ... Jeg knuger mig fast til dig og din kærlighed. Jeg er ikke klar til at give slip. Du er en af de dyrebareste personer jeg har mit i liv. Jeg kan ikke forstå jeg er ved at miste dig til kræft. Det er fucked up. Det hele. Jeg føler mig røvrendt af livet. Jeg forsøger at få nuet til at give mening. Jeg forsøger at færdiggøre Projekt Leg med en IRONMAN imorgen. Men jeg er afkræftet. Udmattet. Fyldt med frustrationer og afmagt. Jeg mister dig. Det er uvirkeligt. Uforståeligt. Jeg vil gøre alt for at få mere tid. Alt.
På mandag er jeg ved siden af sengen igen på hospice. Til at holde min mormors hånd. Jeg ber til at hun også holder i min, og har kræfter til at se min medalje og hører om min dag. Om ikke andet, så at hun kræfter til at fortælle mig endnu en gang, at hun elsker mig. Fordi det er den bedste sætning i verdenen.
Jeg har forsøgt at sætte ord på mine tanker på bloggen. Et kaos. Ja, jeg har været stille i flere dage, men nu ved i hvorfor. Jeg er knust. Link i bio 💔😢 #fuckcancer #verdensbedstemormor
Read more
Der er ingen helt som dig. Du er den eneste ene af din slags og grundlæggende helt perfekt. Der er ...
Media Removed
Der er ingen helt som dig. Du er den eneste ene af din slags og grundlæggende helt perfekt. Der er sikkert en del ting du ønsker at justere. Og det er sundt. Vi udvikler os hele vejen gennem livet. Men den inderste del af din kerne kan intet rokke ved. Der er en række kampesten i dit fundament som ... Der er ingen helt som dig.
Du er den eneste ene af din slags og grundlæggende helt perfekt.
Der er sikkert en del ting du ønsker at justere. Og det er sundt. Vi udvikler os hele vejen gennem livet. Men den inderste del af din kerne kan intet rokke ved. Der er en række kampesten i dit fundament som ikke kan flyttes. Det er ovenpå dem, du skal bygge din fremtid.
Denne verdens mest succesfulde mennesker har alle det tilfælles, at de er ’sig selv’ – de er autentiske. Også excentriske måske, lidt uden for nummer og så er det yderst sjældent de har gået den traditionelle og forventede vej. De har gået ’deres’ vej. De har været ægte og de har stolet på at de var gode nok alene i kraft af sig selv.
Hvis du er dig selv, vil du hvile i dig selv og intet er så attraktivt som et menneske, der kan netop den kunst.
-Hvis du bærer din krop med stolthed, vil du opleves som stærk og indbydende uanset størrelsen på din bagdel, antallet af deller og tallene på din dåbsattest. Det er DIG der bærer ‘dig’ … og ikke omvendt. • Hvis du trives med det, du beskæftiger dig med. Vil du yde bedre, bidrage til at forfine dine arbejdsopgaver og dermed gøre en forskel. Du vil flytte dig til nye niveauer og vokse. Og med dig … dit område, din karriere og dine muligheder. • Hvis du stoler på at du er grundlæggende dejlig som du er, vil du tiltrække den kærlighed og den partner du har brug for og som i sidste ende kan gøre dig lykkelig. Du sætte dig selv i en position hvor du kan befolke dit liv med mennesker der lige som dig lever autentisk og er autentiske. Ægte.
For at kunne lægge en plan for fremtiden, må du kende dine drømme og længsler, men du kan kun sætte ord på de sande drømme, dem der beriger dig med et meningsfyldt liv, hvis du har afdækket dine behov og kender dig selv.
Det er ikke dine forældres forventninger til dig der skal råde. Ikke de venner du har kendt en årrække, din mands syn på dig eller dine børns. Ikke aviserne eller de dameblade du indimellem sluger.
Det er DIT syn på dig, set oppefra og ned …
Den du i virkeligheden er.
#ditnyeliv #dybglæde #livsvalg #detvigtigste #minfamilie #børnebørn #desmåting #selvkærlighed
Read more
SÅ BROK DIG DA FOR HELVEDE! A pro pro opdateringen igår ifht. at du selv har en kæmpe indflydelse ...
Media Removed
SÅ BROK DIG DA FOR HELVEDE! A pro pro opdateringen igår ifht. at du selv har en kæmpe indflydelse på hvordan din (man)dag bliver og hvad du tiltrækker mest af i livet. Så er jeg ikke kun fortaler for at vi bare hver dag skal leve totalt ‘happy go lucky’ og ikke må hænge lidt med næbet. Men det ved ... SÅ BROK DIG DA FOR HELVEDE!

A pro pro opdateringen igår ifht. at du selv har en kæmpe indflydelse på hvordan din (man)dag bliver og hvad du tiltrækker mest af i livet. Så er jeg ikke kun fortaler for at vi bare hver dag skal leve totalt ‘happy go lucky’ og ikke må hænge lidt med næbet.
Men det ved de fleste! Mange (alt for mange) er nemlig verdensmestre i at hænge fast og sætte den plade på. Fordi er der noget vi mennesker er gode til, så er det at brokke os.
Tag bare det lortevejr, det er fandme heller ikke til at regne med og hvad med andre menneskers stupide handlinger, de fatter jo ikke en bjælde. Ja, og så er der jo livet generelt, som bare er hårdt og besværligt, og ikke mindst alt det der er galt ude i verden.
De fleste kan den svada i søvne og repeterer den igen og igen igennem livet. Så det er ikke ligefrem dét vi har brug for at blive mindet om, ‘husk at brokke dig højlydt og konstant’. Nej vel? Det kører sgu meget godt i forvejen.

Pointen er, at selvfølgelig er det okay at brokke sig (også over en ‘træt’ mandag) indimellem, det gør jeg da også selv. Men ‘brokkeriet’ eller de negative tanker får ikke lov til at styre hverken mig eller min dag. Fordi jeg formår at ryste mig fri af det (det meste af tiden) og have mit fokus et andet sted. Kun fordi jeg har lært mig selv det, ved at blive bevidst og øve mig - og det kan alle.
Og det er en god ide, at øve sig (det starter med bevidsthed) i at fjerne sit fokus fra det der trækker en ned, HVIS man en tendens til og et mønster, hvor det forekommer alt for ofte!

Det er mit ønske og håb med det jeg formilder, at ‘ruske’ lidt i mennesker (dig?), ikke kun ifht. emnet her, men i det hele taget. Med det formål at du måske en dag har n***** nok til, at se dig selv lidt udefra og så begynde at øve dig i at vende pladen, til noget der bringer dig nærmere det du ønsker inderst inde.
Fordi INGEN andre kommer og gør det for dig, kun DU kan gøre det for dig og INTET ændrer sig før du gør! Så gå efter at leve dit liv, hvor du det meste af tiden styrer det/dig selv, har god energi, overskud til dig selv og andre og de fleste dage vælger at have en god dag! Fordi det kan du!
.
#Sundhedudenfilter #forandring
Read more
2018 var et underligt og styrkekrævende/styrkende turboår med indbyggede broer, broer mellem ...
Media Removed
2018 var et underligt og styrkekrævende/styrkende turboår med indbyggede broer, broer mellem fortid og fremtid for som kvinde på 33 med barn på 4 kan livet gå i alle retninger lige nu. Sådan opleves det. Skæbnesvangert. Sygdom i familien og min vens død har lært mig at elske endnu mere inderligt. ... 2018 var et underligt og styrkekrævende/styrkende turboår med indbyggede broer, broer mellem fortid og fremtid for som kvinde på 33 med barn på 4 kan livet gå i alle retninger lige nu. Sådan opleves det. Skæbnesvangert. Sygdom i familien og min vens død har lært mig at elske endnu mere inderligt. Eller jeg har ikke lært det med hovedet. Men det hele vokser i mig. Og så var 2018 det sidste år hvor 24syv står uberørt som den kanal vi kender. Jeg har været med i otte år, og savner allerede den lille isbryder og alt hvad vi har været igennem, men det forgange år viste mig også at nok stækkes klassisk public service, men kulturen og den autentiske samtale stiger lige nu i værdi i kommercielle sammenhænge og i erhvervslivet. Hvilket er spændende for en type som moi. Lad mig sige det sådan: jeg er stolt af at se, hvilken retning mit arbejdsliv tager. Jeg har i 2018 fået det som føltes som stort ansvar bagom forskellige produktioner i forskellige kommercielle sammenhænge, og det passer mig enormt godt ikke nødvendigvis at være ansigtet udadtil. Billedet er fra Gambia, her har man også både liv og problemer men forskellen på deres problemer og mine problemer er, at deres problemer er massive. Og at der er så mange at man ikke kan få øje på den gren man skal rejse sig ved. Det er kun tre uger siden jeg rejste hjem, og allerede nu er der en af dem jeg mødte adskillige gange på min tur, som er død. ‘What can I do!’ Siger Ibrahim når jeg spørger hvordan han har det med at miste sin bror. Og det er jo helt rigtigt, what can we do når nogen dør og efterlader os i sorg. Være i det. Måske. Og oveni det, en tilsyndeladende lille ting, en forlygte på en bil som er smadret hvilket har efterladt ham i en ret stor gæld.
Og selvom det hverken bringer døde brødre eller smadrede forlygter tilbage, så tænker jeg over hvor meget samtalen betyder for vores forståelse af hinanden og vores evne til at hjælpe hinanden. I 2019 vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at udbrede den gode samtale yderligere, lytte endnu mere indædt, og hjælpe dem jeg elsker. Pas på hinanden, jeres omgivelser og jeres forlygter. Godt nytår! Kys og kram, Iben. Ps og ja, det er noget af en kjole jeg har på❤️🙌🏼
Read more
Smilet går fra øre til øre. En stolt bror(to brødre faktisk). Det er en stor dag. Rigtig stor dag. ...
Media Removed
Smilet går fra øre til øre. En stolt bror(to brødre faktisk). Det er en stor dag. Rigtig stor dag. Tænk engang så sej du er, min lillesøster og en forgangkvinde. Du har besejret mistro, fornuft og endda logik.. men hvad fanden betyder det også i livet!! Du er modig, du er stolt, du er stædig, du ... Smilet går fra øre til øre. En stolt bror(to brødre faktisk). Det er en stor dag. Rigtig stor dag. Tænk engang så sej du er, min lillesøster og en forgangkvinde. Du har besejret mistro, fornuft og endda logik.. men hvad fanden betyder det også i livet!! Du er modig, du er stolt, du er stædig, du er dygtig, du er smuk og du er en fighter.
Hvad er en fighter : ..“en person der kæmper uanset hvor svært situationen eller modstanderen er".. Nogle behøver aldrig, mange må kæmpe i perioder, andre hele livet. Du er en inspiration for mig og jeg vil fighte ved din side, resten af mit liv. Noget er anderledes i dag, jeg kan ikke skydes ned og det skyldes min lillesøster.
I dag skal vi smile, grine og glæde os for du bliver Kandidat.
DU ER KANDIDAT❤️
Jeg er stolt og jeg elsker dig.
Read more
COMEBACK <span class="emoji emoji1f44c"></span><span class="emoji emoji26bd"></span>️ Da jeg var barn elskede jeg at spille fodbold, ja faktisk elskede jeg fodbold så meget ...
Media Removed
COMEBACK ️ Da jeg var barn elskede jeg at spille fodbold, ja faktisk elskede jeg fodbold så meget at det første ord jeg sagde her i livet det var: bold Jeg er vokset op på fodbold banen næsten, jeg var ALTID på stadion og se min far spille fodbold. Hele min barndom spillede jeg fodbold, ... COMEBACK 👌⚽️ Da jeg var barn elskede jeg at spille fodbold, ja faktisk elskede jeg fodbold så meget at det første ord jeg sagde her i livet det var: bold 😱
Jeg er vokset op på fodbold banen næsten, jeg var ALTID på stadion og se min far spille fodbold.⚽️👌
Hele min barndom spillede jeg fodbold, og ja tro det eller ej, men jeg var faktisk ret god, faktisk så god at jeg fik at vide at jeg kunne blive til noget inden for fodbolden! MEN....
Jeg havde desværre det ene problem at jeg ikke kunne løbe meget og bevæge mig optimalt pga min overvægt😨 og jeg var nok os lidt doven på det tidspunkt, men mit spark var et af de bedste, jeg var "kendt" som ham der skød hårdt og godt hos vores modstandere , og til træning måtte jeg ikke altid sparke igennem😜💪
Og jeg var på det tidspunkt ikke et sted i mit liv hvor jeg overvejede eller kunne ændre min livsstil, og det ærger jeg mig da meget over den dag i dag.
Jeg fortsatte med at spille lidt fodbold da jeg var midt I 20erne, men så kom alle problemerne med mit knæ og min ryg og ja jeg havde altid ondt, så jeg droppede at spille fodbold, det var en svær beslutning for mig, fordi det var noget jeg virkelig elskede, og jeg havde altid haft fodbolden meget tæt, og det fællesskab man har på et hold, det finder man ikke andre steder🤨
Og ja jeg elsker faktisk fodbold så st jeg har min yndlingsfodbold klub tatoveret på kroppen❤💙
Jeg har i dag valgt at tage endnu en chance og prøve at give fodbolden en chance igen som 32 årig, så må vi se hvad kroppen siger 😱

Jeg bor tæt på en fodbold bane, så her til aften snørrede jeg de nye støvler og pumpede den nye fodbold op og så gik jeg ellers hen på banen og fik løbet, spurtet og sparket en masse, og shiiiiit jeg er ringe!!!!😂😂 inde i mit hovede var jeg Messi inden jeg kom hen på banen😉
Og jeg fik løbet og skudt i en times tid, og jeg kan godt mærke det er noget hårdere for ens ankler og ben end normalt løb.
Men det giver mig bare motivation til at træne, træne, træne, træne og løbe en masse med bolden.⚽️ jeg vil og tror på jeg kan komme til at spille igen og tror os på jeg stadig Jeg kan kom

#efb #fodbold #soccer #2018 #comeback #nevergiveup #fitness #healthylifestyle #healthy
Read more
Sikken jul. Sikke gaver. Men det er i grunden underordnet <span class="emoji emoji1f384"></span><span class="emoji emoji2764"></span>️ jeg kan roligt sige, at dette års jul ...
Media Removed
Sikken jul. Sikke gaver. Men det er i grunden underordnet ️ jeg kan roligt sige, at dette års jul har været mit livs hidtil bedste. At min bedre halvdel overrasker mig med billetter til en koncert jeg har drømt om, siden jeg var en lille pige - det er i sig selv voldsomt overvældende. ️ Men at ... Sikken jul. Sikke gaver. Men det er i grunden underordnet 🎄❤️ jeg kan roligt sige, at dette års jul har været mit livs hidtil bedste. At min bedre halvdel overrasker mig med billetter til en koncert jeg har drømt om, siden jeg var en lille pige - det er i sig selv voldsomt overvældende. ❤️ Men at jeg får lov til at bruge lillejuleaften og juleaften med nogle af de mennesker, der betyder allermest for mig i hele verden - det er da et privilegie. Og så var det ovenikøbet Carlos første jul (det var til tider lidt for spændende - og halen fik vist ramt et lys eller 10) 🌸💕❤️🎄❄️ ej, hvor er livet dog vidunderligt. Og hvor er jeg dog heldig at mussefar er så fucking fantastisk.
Read more
Og her kommer femte del <span class="emoji emoji1f343"></span> I lang tid sidder vi bare uden at sige noget. Jeg kan ikke tage mig sammen ...
Media Removed
Og her kommer femte del I lang tid sidder vi bare uden at sige noget. Jeg kan ikke tage mig sammen til at sige, hvad Mark har gjort. Jeg er bange for, at Siw vil sige det, jeg frygter. ”Hvad er der galt? ” spørger hun blidt. Igen kan jeg mærke tårerne begynde at presse på. Lorte tårer. Jeg plejer ... Og her kommer femte del 🍃
I lang tid sidder vi bare uden at sige noget. Jeg kan ikke tage mig sammen til at sige, hvad Mark har gjort. Jeg er bange for, at Siw vil sige det, jeg frygter. ”Hvad er der galt? ” spørger hun blidt. Igen kan jeg mærke tårerne begynde at presse på. Lorte tårer. Jeg plejer ellers ikke at være typen, der hele tiden græder, men sådan er det åbenbart ikke lige nu. ”Det er Mark” får jeg fremstammet. ”Han. Han. Han gjorde noget ved mig i går, som jeg ikke kunne lide. Noget jeg ikke havde lyst til. ” Jeg ser væk. Ved egentlig godt hvad jeg skal gøre. ”Jeg elsker ham bare så højt. ” Siw sætter sig over ved siden af mig og giver mig et kram. Hun ved altid, hvad hun skal gøre. ”Lille skat da. Du ved godt, hvad du skal gøre. Du ved godt, hvad det eneste rigtige er. Men jeg ved godt, at det er svært. Jeg ved godt at du elsker ham. ” I lang tid sidder vi igen uden at sige noget. ”Livet er bare sådan noget lort nogle gange” siger hun til sidst.
Håber i kunne lide det!! 🍃 #KlarasLiv
Read more
»Jeg vælger hver morgen at tænke på, hvor vidunderligt det er, at nu har jeg igen en dejlig dag. Jeg ...
Media Removed
»Jeg vælger hver morgen at tænke på, hvor vidunderligt det er, at nu har jeg igen en dejlig dag. Jeg har virkelig værdsat ... livet. Hele livet«. Kaptajnen og forfatteren Troels Kløvedal døde ud på formiddagen lillejuleaftens dag hjemme på sin gård i Gravlev på Djursland omgivet af samtlige ... »Jeg vælger hver morgen at tænke på, hvor vidunderligt det er, at nu har jeg igen en dejlig dag. Jeg har virkelig værdsat ... livet. Hele livet«. Kaptajnen og forfatteren Troels Kløvedal døde ud på formiddagen lillejuleaftens dag hjemme på sin gård i Gravlev på Djursland omgivet af samtlige sine fem børn og sin kone Else Marie. I foråret fyldte Troels Kløvedal 75 år. Da havde han allerede i to år vidst besked om, at han led af den sjældne nerve-knogle-sygdom ALS.
Tak for de mange historier, Troels.
Vil du læse mere, så har vi lagt link i bio.

Foto: Erik Gleie
Read more
Lone ville ønske, at hun kunne læse sin historie dengang hun blev ramt af kræft – hun ledte med lys ...
Media Removed
Lone ville ønske, at hun kunne læse sin historie dengang hun blev ramt af kræft – hun ledte med lys og lygte efter en historie, der kunne give hende håb. Derfor deler hun sin historie i dag – for at sprede håb ”Tilbage i september 2014 fik jeg inden for en uge konstateret kræft i bugspytkirtlen ... Lone ville ønske, at hun kunne læse sin historie dengang hun blev ramt af kræft – hun ledte med lys og lygte efter en historie, der kunne give hende håb. Derfor deler hun sin historie i dag – for at sprede håb 🍀❤ ”Tilbage i september 2014 fik jeg inden for en uge konstateret kræft i bugspytkirtlen med spredning til leveren. Jeg fik 3–6 måneder at leve i og blev erklæret terminal. Jeg var 57 år. Jeg fik tilbudt livsforlængende kemo. Men efter 46 kemobehandlinger af den skrappe slags, blev jeg erklæret kræftfri! Lægerne havde aldrig set noget lignende. Alle bivirkningerne – kvalme, opkast, snurren i fingre, synsforstyrrelser, madlede, stress, tanker – fik jeg hjælp til bl.a. via akupunktur. Ikke at det tog det hele, men jeg fik en tålelig tilværelse. Jeg gik aldrig ombord i ”sundhedsmad” som f.eks. rawfood eller vegetarmad, og tog gerne et glas vin på gode dage. Vi tog endda til Kreta tre gange i forløbet, selvom vi ikke kunne få forsikringer. Vi fik dog altid støtte fra hospitalet – det var jo sidste tur hver gang! Nu har jeg været kræftfri siden september 2017 – og det er faktisk svært at vænne sig til. Jeg bliver stadig scannet hver anden måned med tilhørende lægesamtale. Men jeg lever livet så godt jeg kan, og det er faktisk fint! ”Kræftaben” vil dog altid sidde på skulderen, og det får jeg hjælp til at håndtere gennem Kræftens Bekæmpelses psykolog. Jeg deler min historie, fordi der er håb for alle. Håbet er det vigtigste i et kræftforløb.” #bugspytkirtelkræft #håb #kræftfri #duerikkealene #kræftensbekæmpelse
Read more
2018 blev på mange måder et turbulent år. Det startede med at jeg blev færdiguddannet og året har ...
Media Removed
2018 blev på mange måder et turbulent år. Det startede med at jeg blev færdiguddannet og året har budt mig et par jobskifte eller tre. Er både stolt og taknemmelig over at jeg på den måde har kunne vælge frit fra de sygeplejehylder jeg troede jeg kun skulle drømme om. Jeg har fundet verdens bedste ... 2018 blev på mange måder et turbulent år. Det startede med at jeg blev færdiguddannet og året har budt mig et par jobskifte eller tre. Er både stolt og taknemmelig over at jeg på den måde har kunne vælge frit fra de sygeplejehylder jeg troede jeg kun skulle drømme om. Jeg har fundet verdens bedste arbejdsplads nu. Jeg elsker at arbejde i Viborg og det skal jeg heldigvis fortsætte med hele næste år! Steffen har arbejdet vanvittig meget og har dygtiggjort sig i sit tillidsmandshverv - telefonen kimer dagligt fra både nære kollegaer og netværk på Sjælland. Han får ros. Og det fortjener han. I foråret gik vi i jorden på den skønneste matrikel i Funder. Et husbyggeri, der har kostet blod, sved og tårer. Og tid, MASSER af tid! I november kom det vi havde ventet på; flytning. Det blev et punktum på et kapitel i det hus, hvor vi mødtes, forelskede os, fik vores børn. Det var der vi flyttede sammen. Der vandet gik med Silje. Der i stuen vi øvede brudevals. Et sted hvor vi har vi skabt og hvor vi har skændtes og grædt. Et sted hvor vi har fundet ro. Fået ideer. Tegnet vores nye hus - det som vi nu kalder “hjem”. Det der på mange måder danner rammen om et nyt kapitel - her skal vi nu udleve de drømme og ønsker vi har for vores familie. Lilly og Lynne er startet i børnehave - og Silje er rykket med i den nye institution, som er idrætscertificeret og har fokus på natur og bevægelse. Børnene elsker det. Og vi elsker at de elsker det! Vi tror på at de nye rammer både hjemme og når de er afsted, er med til at udvikle vores skøre børn på en rigtig sund måde ♥️ I efteråret kulminerede et sygdomsforløb, der med ét rev benene væk under os, da livet viste sig fra sin værste side. Det har resulteret i et afsavn, der dagligt mærkes.
Vi ønsker os et 2019 med mere ro, mindre sygdom, mere kærlighed og ingen tab. Et år vi ønsker at have mere tid til at omfavne dem, der er elsket. Et år som absolut ikke bliver kedeligt - blot mindre turbulent. Godt nytår derude - må I komme godt ind i det og sikkert igennem det ♥️
Read more
Det er særlige dage for mig pt. Ifm. prøverne på Død over Eliten på @odenseteater er vi nu rykket ned ...
Media Removed
Det er særlige dage for mig pt. Ifm. prøverne på Død over Eliten på @odenseteater er vi nu rykket ned på scenen. Det er ret magisk for mig at stå midt i dette univers af tæppetræk, teaterlamper, et knirkende scenegulv og et syn ud i en tom teatersal. Da jeg var en stor dreng drømte jeg kæmpe store ... Det er særlige dage for mig pt. Ifm. prøverne på Død over Eliten på @odenseteater er vi nu rykket ned på scenen. Det er ret magisk for mig at stå midt i dette univers af tæppetræk, teaterlamper, et knirkende scenegulv og et syn ud i en tom teatersal. Da jeg var en stor dreng drømte jeg kæmpe store dagdrømme om lige bestemt dette. Jeg var så priviligeret, at jeg slap gennem nåleøjet og blev uddannet som skuespiller her på teatret og havde en god og spændende skuespillerkarriere i 10 år. Så tog livet et par drejninger i helt andre retninger. Men nu er jeg tilbage. På denne her magiske og eventyrlige scene, hvor skuespillere har spillet aften efter aften efter aften i hundredede af år. Grædt og grint sammen med publikum i den smukke klassicistiske teatersal. Vi har premiere 1. februar 2019 og spiller hele februar. Kom endelig. Jeg tror det bliver godt. 👍🎭 #odense #odenseteater #dødovereliten
Read more
Jeg ville gerne gøre det kort, men jeg tror det bliver svært- for jeg har så meget på mit hjerte. I ...
Media Removed
Jeg ville gerne gøre det kort, men jeg tror det bliver svært- for jeg har så meget på mit hjerte. I søndags holdte vi det vildeste barnedåb for Valias og først idag har jeg haft tid til at opdatere jer, for Valias var heldigvis enig med moren om at, det at holde fest er ret hårdt- så vi sov det meste ... Jeg ville gerne gøre det kort, men jeg tror det bliver svært- for jeg har så meget på mit hjerte.
I søndags holdte vi det vildeste barnedåb for Valias og først idag har jeg haft tid til at opdatere jer, for Valias var heldigvis enig med moren om at, det at holde fest er ret hårdt- så vi sov det meste af dagen igår og var bare hysteriske 😅!
Dagen var virkelig bedre end jeg nogensinde havde drømt om og nok en af de allerbedste. Den var fyldt med sååååå meget kærlighed, kærlighed til Valias som virkelig bare gjorde mig varm om hjertet.
At han er beriget med så fantastiske mennesker i sit liv, gør mig hamrende stolt.
Valias fik simpelthen de flotteste gaver, gaver som jeg kunne se var blevet valgt med kærlighed og dertil var de dejligste kort, skrevet med de fineste tekster.
Tusinde tusinde tak til vores familie og venner, i gør livet sjovt og fyldt med kærlighed ❤️ Og et kæmpe stort tak til Valias Gudfar og faddere, han kommer til at elske jer lige så højt som moren og faren gør 😘❤️
Vi er simpelthen så taknemmelige, rørte og overvældet over denne smukke og vilde dag.
Et stort tak skal også lyde til @cakeliciouscopenhagen for den vildeste smukkeste og bedste kage vi nogensinde har set og smagt.
Den gjorde hele 60 gæster fuldstændig i ekstatiske og pludselig stod alle med deres telefoner/kameraer fordi der skulle foreviges billeder af der vildeste mesterværk inden vi satte tænderne i den 🤪
Tak for alle lykkeønskeningerne ved Valias dåb og tak fordi i gad at læse min lange roman ❤️ mere spam kommer snart.
Read more
 #Tbt - På de sociale medier ser alle godt ud. Du ser altid folk fra deres bedste sider. Det kan jeg selvfølgelig ...
Media Removed
#Tbt - På de sociale medier ser alle godt ud. Du ser altid folk fra deres bedste sider. Det kan jeg selvfølgelig delvis forstå, især hvis du er en rolemodel for mange mennesker og du derfor har et bestemt ansvar og derfor ikke er ligegyldigt hvordan du handler og ses udadtil. Men vi skal alle huske, ... #Tbt - På de sociale medier ser alle godt ud. Du ser altid folk fra deres bedste sider. Det kan jeg selvfølgelig delvis forstå, især hvis du er en rolemodel for mange mennesker og du derfor har et bestemt ansvar og derfor ikke er ligegyldigt hvordan du handler og ses udadtil. Men vi skal alle huske, at vi alle er mennesker og at vi ikke kan se vores bedste ud eller præstere lige godt hver dag. Og denne del er også vigtig at vise synes jeg :)
.
Vi har alle highs og lows i hele vores liv. Hvordan vi håndterer de dårlige tider afgør vores fremtid. Du bliver enten nede, eller du fortsætter med at kæmpe, indtil du kommer tilbage på dine fødder igen.
.
Her er et par tips til at forblive stærke gennem disse brudpunkter i livet:
.
1. Vide at nogen ser dig som en rollemodel. Du ved aldrig, hvem der holder øje. Forsøg altid at tænke positivt og være et godt eksempel.
.
2. Alt er ikke så slemt, som det kan synes. Nogle gange er du nødt til at tage et skridt tilbage, tage en dyb indånding, se hele situationen og find en løsning på problemet i stedet for at holde dig selv i en dum cirkel ved at fortsætte med at tænke, hvor slemt alt er. Det vil kun føre til mere stress.
.
3. Husk, at ingen er perfekte. Vi fejler alle på et tidspunkt og har fejl og forskelle, hvilket er okay.
.
4. Giv aldrig op! Vær ligeglad med og bliv ikke påvirket af hvad andre muligvis siger om dig, eller hvad andre synes om dig. Se istedet op til de mennesker, der har opnået dét du gerne vil have og overbevis dig selv; "Hvis de kan, så kan jeg også!".
.
5. Vær sikker på dig selv. Tro på dig selv og stol på dig selv. Dette vil gøre dig stærkere som en person og mere behagelig og glad med dig selv.
.
☑️ Få hjælp til at skabe din #transformation 👉 LINK IN MY BIO 💻
.
.
➖➖➖➖➖➖
#ifbbpro #ifbbproleague #bodybuilding #firstdanishprobodybuilder #fisicoculturismo #onlyapprovedathlete #muscles #muskelaufbau #trainieren #swole #musculacao #motivation #fitnessdanmark #fitnessdk #bigmuscles #ironrebel #muskler #hardwork #evolution #fatorripped #sixpack #abdominals #attitude #motivation #confidence #strength #rolemodel #nevergiveup
Read more
Balance er et af de vigtige temaer jeg personligt har arbejdet meget med ☯️ For mig har det altid været ...
Media Removed
Balance er et af de vigtige temaer jeg personligt har arbejdet meget med ☯️ For mig har det altid været naturligt at arbejde meget, knokle og kæmpe, for det jeg gerne ville opnå. Men min krop sagde stop til den metode. “Heldigvis” fristes jeg til at sige nu. Min krop var drænet og svarede igen ... Balance er et af de vigtige temaer jeg personligt har arbejdet meget med ☯️ For mig har det altid været naturligt at arbejde meget, knokle og kæmpe, for det jeg gerne ville opnå. Men min krop sagde stop til den metode. “Heldigvis” fristes jeg til at sige nu. Min krop var drænet og svarede igen med angst, allergi og fedt der ikke ville forsvinde, uanset hvad jeg gjorde. Så jeg var tvunget til at lytte. Som min gamle chef engang sagde til mig “Karolina, du brænder dit lys i begge ender!”. Og lige med det, havde han ret. Det var præcis det jeg gjorde, og jeg betalte prisen for det.
Men jeg ville ikke have været foruden. Læringen har nemlig været det hele værd. Nu ved jeg at jeg ikke behøver at køre mig selv over, for at opnå det jeg vil og skabe de resultater jeg ønsker mig. Faktisk har jeg lært og bevist overfor mig selv, igen og igen, at det hele kommer langt lettere, når jeg ikke gør det.
“Livet må gerne føles godt”.
Sandt. Det må det faktisk godt 💖
I dag er det min virkelighed. Det er det mantra jeg lever efter - og nyder stadig at øve mig i.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skøn dag til dig 💖
~ Karolina
___________________________________
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg hjælper dig til at skabe en krop & et liv du elsker!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
K A R O L I N A K Æ R S N E R . D K
Read more
ALT SKER AF EN GRUND - OG INTET HAR SLÅET MIG HELT UD AF SPILLET (ENDNU). Jeg kom til at tænke, efter ...
Media Removed
ALT SKER AF EN GRUND - OG INTET HAR SLÅET MIG HELT UD AF SPILLET (ENDNU). Jeg kom til at tænke, efter mit opslag igår. Dels fordi jeg hørte fra en del af jer bekymrende medmennesker; som sendte mig en masse kærlighed, kærlige tanker og god karma - hvilket jeg dybt taknemmelig for ️ MEN det bringer ... ALT SKER AF EN GRUND - OG INTET HAR SLÅET MIG HELT UD AF SPILLET (ENDNU). Jeg kom til at tænke, efter mit opslag igår. Dels fordi jeg hørte fra en del af jer bekymrende medmennesker; som sendte mig en masse kærlighed, kærlige tanker og god karma - hvilket jeg dybt taknemmelig for ❤️ MEN det bringer mig hen til hvorfor jeg skriver - jeg skriver for at dele, for at sætte fokus på intet er perfekt og vi alle kæmper vores forskellige kampe. Jeg kan mange ting, har en meget stærk vilje og har generelt haft medvind. Har måtte lære tingene på den hårde måde - men kæmpet mig derhen hvor jeg ville. Jeg har stået stærkt - og så blevet “slået hjem” igen - MEN hvergang lærer jeg. Lærer noget om mig selv, livet, hvad der betyder noget for mig og hvad jeg vil finde mig i. MÅSKE blev 2018 det år jeg ramte bunden - eller BLEV DET?? Lærte jeg i virkeligheden hvad der betyder noget i mit liv, hvad jeg vil fylde det med for fremtiden - fandt jeg i virkeligheden bare MIG SELV ❤️ Så hvad er formålet - at dele mig med jer, at vi alle har dårlige perioder.
Kunsten er at rejse sig igen - lære og overleve. Jeg er på vej og midt i det hele fandt jeg mit fokus ❤️ Jeg bliver dagligt mindet om en af de største gaver jeg har fået; nemlig at kunne kalde mig for MOR ❤️
.
.
.
www.fitmom.dk #livetgåropogned #etlivibalance #hvisjegkankanduogså #balance #stress #healthy #sundhed #love #kids #mineprinsesser
Read more
Her til aften, havde jeg den vildeste succesoplevelse med Melia. Vi knokler med læsning og at accepterer, ...
Media Removed
Her til aften, havde jeg den vildeste succesoplevelse med Melia. Vi knokler med læsning og at accepterer, at alting kan være svært, før det bliver nemt . (Som Emil altid siger) Det kan være svært for et barn på 7 år, at forstå I dag læste hun sin første bog , næsten helt fejlfrit . Og at se selvtilliden ... Her til aften, havde jeg den vildeste succesoplevelse med Melia. Vi knokler med læsning og at accepterer, at alting kan være svært, før det bliver nemt . (Som Emil altid siger) Det kan være svært for et barn på 7 år, at forstå 😅 I dag læste hun sin første bog , næsten helt fejlfrit . Og at se selvtilliden strømme igennem hendes øjne og blive så glad, får bare alle følelser til at strømme i mig😩 Jeg er så stolt af hende , at jeg slet ikke kan forstå, at jeg har så stor en datter , der nu skal lære at læse , skrive og begå sig i livet uden mor er med hende hele tiden.
Nu vil hun bare ind på værelset og danse til “In my feelings”😜 Og jeg har seriøst lyst til at gå ind og fyre den af med hende 👏🏼😅😂Verdens stolteste mor❤️ Shit livet er det fedeste med børn 🙌🏼
Read more
Prutten de kaldte 2018 er stille og rolig på vej ud af kalendernumsen.. Enden er nær, som proktologen ...
Media Removed
Prutten de kaldte 2018 er stille og rolig på vej ud af kalendernumsen.. Enden er nær, som proktologen mumlede. Og hvorfor denne anale , flatulerende analogi ? Arhmen for helvede .. året her i butikken har været præget af døden .. på både godt og ondt. Så her på årets sidste dag skal der 120% være ... Prutten de kaldte 2018 er stille og rolig på vej ud af kalendernumsen.. Enden er nær, som proktologen mumlede. Og hvorfor denne anale , flatulerende analogi ? Arhmen for helvede .. året her i butikken har været præget af døden .. på både godt og ondt. Så her på årets sidste dag skal der 120% være plads til at smile igennem sine våde øjne, mumlebande sammenbidt , men I DEN GRAD også huske på at de folk der rejste videre på ingen måde lader mig stå alene som en lille gennemblødt klynkemus, en druknende kattekilling eller på anden vis gennemsørgende type. Indrømmet , visse tider af året er der gået lidt EMO i lortet, men sådan er det at få hjælp til at forstå hvorfor naturen nogle gange svinger lidt til den tungsindede side. Men her må jeg citerer en af dette århundredets største filosoffer og doktorer, hvis ikke DEN største: “ Im on one , I might Ball up in the Country Club. With my jeans on and my team strong “ Dr Dre Fra The Next Episode. Og det er netop holdet der vinder i år !! De vinder det hele.. ALT. Jeg respekterer døden som noget definitivt , men accepterer den ikke som noget afsluttende, det er bare en ny måde at skulle eksisterer i et venskab på.. hvor ens ven/veninde ikke altid svarer lige hurtigt .. for nogle en desperat hokus-pokus tanke , for andre en måde at holde sorgen i live på.. men for undertegnede en 120% ligit måde at elske livet på. Og Døden. Jeg er i den grad heldig med min familie , mine venner .. som også er familie. At have hjerner og hjerter omkring sig som man tør støtte sig op ad, turde spørger om hjælp , lade sig hjælpe af, være pisse skrøbelig og umulig, bange og ked af det overfor : Det er noget der virker !! Nu skal jeg ud at have mig en Mayland lommekalender og en ny fiskestang.. så ved jeg at 2019 starter lidt som sædvanlig men med et snert af nyt. Motorerne virker og selvom GPS’en er løbet tør for strøm , er jeg 100 på at selvom vejen ender så rammer jeg det helt rigtige sted , som jeg ikke kender endnu. Skål !! og husk at nylontøj somregel er en lorte ide når man leger romerlyskrig.. tak for et godt insta år folkens. Godt Nytår for helvede 🌺🙏🏽🌺
Read more
Skyder fredagen i gang og føler mig allerede tilbage på sporet efter en lang, rolig og på alle parametre yderst velsmagende sommer.️ Jeg elsker min evne til at blive ved, presse mig selv og nyde det hele imens. Min træning er en leg, en passion, en glædesindsprøjtning som bidrager med så meget ... Skyder fredagen i gang og føler mig allerede tilbage på sporet efter en lang, rolig og på alle parametre yderst velsmagende sommer.☀️ Jeg elsker min evne til at blive ved, presse mig selv og nyde det hele imens. Min træning er en leg, en passion, en glædesindsprøjtning som bidrager med så meget indre power, at det løfter mig op og får mig til at se livets muligheder. Og jo selvfølgelig har jeg også mindre gode dage. Men jeg er ‘ked af at sige det’ (i disse tider, hvor ‘positiv psykologi’ møder lidt modstand fra visse kredse, hvor man helst skal vise hvor dårligt man har det og hvor meget leverpostej livet er. Jeg har prøvet ‘leverpostej’ det virkede ikke for mig og bliver et nej tak herfra OG der kan sagtens være indhold og dybde uden mest ‘leverpostej’), jeg lever MEST fra et stærkt og selvopretholdende sted. Det er et valg og det kræver naturligvis også en indsats udover det fysiske. Det kræver feks også lysten og nysgerrigheden til at se på de lidt mere dystre sider vi alle render rundt med, men som ikke bakker os op på nogen måde. Lysten til at turde se på og få bugt med dem, så de ikke spænder ben for at kunne komme videre. Hvis ikke jeg også ‘gik vejen selv’ og praktiserede dén, ville jeg aldrig tilbyde at hjælpe andre dén vej. Simpelthen fordi jeg endnu ikke har mødt nogle, som fra dét sted, formår ikke at flette alt sit eget lort ind i andre, imens de selv går og kæmper med en masse dæmoner. Du skal selvfølglig gøre hvad du vil, men personligt investerer jeg kun i det/dem hvor jeg ved og det er HELT tydeligt, at de har styr på det shit de prædiker. Med ønsket om at DU (hvis du har brug for det) også når dertil hvor du det meste af din tid, står op om morgenen og vælger en god dag og et liv, som bakker det op du inderst inde går og ønsker du vil udleve. Fordi det ER en mulighed, at træne det og leve dét sted fra!
Vi ses imorgen til foredrag jer der kommer, hvor jeg uddyber, også hvordan jeg selv steppede op i sin tid.
.
.
#girlpower #empowerment #hardworkpaysoff #styrkenkommerindefra #sundhedudenfilter #vælgdinetankermedomhu #duerstærkereEndDuTror
Read more
Vi kunne ikke nå det hele på en dag<span class="emoji emoji2764"></span>️men så blev det lørdag aften og vi smuttede bare os to på vel nok ...
Media Removed
Vi kunne ikke nå det hele på en dag️men så blev det lørdag aften og vi smuttede bare os to på vel nok Danmarks bedste idag imorgen og for altid #lieffroy kærlighed til mad til gæster til livet ️nuiii der blev sparket røv smut forbi ️vi sad der og pludrede så på vandet og hinanden vi er i grunden ... Vi kunne ikke nå det hele på en dag❤️men så blev det lørdag aften og vi smuttede bare os to på vel nok Danmarks bedste idag imorgen og for altid #lieffroy kærlighed til mad til gæster til livet ♥️♥️nuiii der blev sparket røv 👊smut forbi ♥️vi sad der og pludrede så på vandet og hinanden vi er i grunden heldige og meget tilfredse og vi glædede os over de mange hundrede af hilsner fra alle steder ❤️tak for jer tak fir kærligheden og livet... jeg elsker den lille pige der🤓fik en fuglebog .. ja jeg er blevet gammel elsker at sidde og kigge på mine fisk og de to stør med damp- sikker på kender mig og fuglene i min have fascinere mig og når svalerne bomber mig som små fly .. ja det er min hverdag 😂😂😂søndags hygge vi planter i haven og drikker søndags øl - søndags sild og lur i hængekøjen - længe leve livet- det er den bedste gave ❤️❤️❤️❤️
Read more
Fie har livmoderhalskræft og har haft sygdommen i 5 år. Alligevel formår hun at bevare livsglæden ...
Media Removed
Fie har livmoderhalskræft og har haft sygdommen i 5 år. Alligevel formår hun at bevare livsglæden – hun er en kæmpe inspiration 🏻️Læs blot her: "Jeg bliver tit mødt med spørgsmål om, hvordan jeg kan have så meget livsglæde i mig Når man er ramt af en dødelig sygdom, så går det pludseligt ... Fie har livmoderhalskræft og har haft sygdommen i 5 år. Alligevel formår hun at bevare livsglæden – hun er en kæmpe inspiration 👍🏻❤️Læs blot her: "Jeg bliver tit mødt med spørgsmål om, hvordan jeg kan have så meget livsglæde i mig 🌸
Når man er ramt af en dødelig sygdom, så går det pludseligt op for en, hvor sårbart og tilfældigt livet kan være 🍃
Det er forskelligt hvordan vi mennesker reagerer, når vi møder modstand i livet.
I starten reagerede jeg meget modsat, hvor jeg er nu.
Havde ondt af mig selv, og stillede spørgsmålet “hvorfor mig?” hele tiden. Jeg græd og havde ondt af mig selv hver dag.
Jeg har kæmpet med den her sygdom i over 5 år. FEM ÅR !!! Det er helt vildt jo 😳
Jo længere tid der er gået, jo større kampgejst har jeg fået 🤺Jeg har accepteret min situation, hvilket i mine øjne er det sværeste i hele verden.
Efter jeg kom derhen, hvor jeg sagde “okay, det er det her jeg har at arbejde med”, så ændrede min livsindstilling også.
Jeg har gået fra at være et offer til at være en kæmpe kriger 🏹 Jeg er fandeme stolt, af min måde at takle hele livet på.
Men når alt det her er sagt, så kommer jeg altså fra en familie der kan noget udover det sædvanlige. Både min mor, far og bror har noget livs-magi, kampgejst og en ukuelighed, som jeg ikke har mødt andre steder. I min lille familie, så er det mig der er pessimisten 🙈
Selvom der aldrig har været større modgang hos os, så står de med en masse smil, håb og livs energi 🌈❤️ Og jeg er så evig taknemmelig for, at have en familie som ens store forbillede 🙏🏼
Hvis der er noget en dødelig sygdom kan lære en, så er det at lære sig selv 100% at kende - på alle områder. Det er fandme en gave.
Jeg har stadig dage, hvor alt håbet bliver revet fra mig, og intet lyst er at finde i tilværelsen. Men det er også helt okay. Alle følelser og tanker skal accepteres, og det har jeg lært nu ☺️ Jeg vil også lige tilføje, at måden jeg lever på med smil, optimisme og kampgejst er et valg, som jeg har taget. Ens lykke, glæde og taknemlighed kommer ikke af sig selv. Det er et valg man tager. Smækkys til jer💋☀️💕” #ungkræft #livsglæde #duerikkealene #livmoderhalskræft #kræftensbekæmpelse
Read more
Nu er der tilpas mange venner, bekendte og søde følgere, der har spurgt, hvor jeg er blevet af, så ...
Media Removed
Nu er der tilpas mange venner, bekendte og søde følgere, der har spurgt, hvor jeg er blevet af, så måske var det på sin plads med en opdatering ️ Heldigvis er der ingen dramatisk årsag til, at jeg har været forsvundet fra sendefladen de seneste måneder. Jeg orkede simpelthen bare ikke flere ... Nu er der tilpas mange venner, bekendte og søde følgere, der har spurgt, hvor jeg er blevet af, så måske var det på sin plads med en opdatering ☺️ Heldigvis er der ingen dramatisk årsag til, at jeg har været forsvundet fra sendefladen de seneste måneder. Jeg orkede simpelthen bare ikke flere opstillede fotos og kan-du-ikke-lige-tage-et-billede-af-mig-situationer - og så kan man jo bare lade være 😉 Så det har jeg gjort, og det har været skønt at have fuldt fokus henne i virkeligheden. Jeg kan godt savne at have et helt hold entusiatiske læsere at kommunikere med, men de to ting er jo i sagens natur svære at kombinere. Bloggen er også endegyldigt lukket ned (I savner virkelig den knækbrødsopskrift, hva’? 😜), fordi jeg havde brug for en eller anden form for afslutning på den del af mit liv - som jeg altså i øvrigt er meget stolt af og glad for. Så alt er egentlig godt - måske er jeg bare ved at blive gammel?! 😂 Jeg fylder trods alt snart 30 år, gisp! 🙈 Heldigvis har jeg aldrig været lykkeligere, så mon ikke det hele nok skal gå. Jeg håber, at I også har det fantastisk. Nyd livet, venner! ❤️
Read more
Benjamin 20 år <span class="emoji emoji2764"></span>️🇩🇰 Det var nemmere at føde ham end at hente en pizza. Han sov ca 23 timer i døgnet det ...
Media Removed
Benjamin 20 år ️🇩🇰 Det var nemmere at føde ham end at hente en pizza. Han sov ca 23 timer i døgnet det første år, han sov engang fra hans far og jeg stod op og han sov hele vejen til babysvømning, han sov da jeg gav ham blebadebukser på og han vågnede først i vandet. Svømmelæreren sagde at hun aldrig ... Benjamin 20 år ❤️🇩🇰 Det var nemmere at føde ham end at hente en pizza.
Han sov ca 23 timer i døgnet det første år, han sov engang fra hans far og jeg stod op og han sov hele vejen til babysvømning, han sov da jeg gav ham blebadebukser på og han vågnede først i vandet. Svømmelæreren sagde at hun aldrig før havde set så stor en baby. 7 uger og 7 kilo.
Han har aldrig grædt. Kun en gang hvor han skreg i 4 timer indtil han sked gennem både ble og tøj. Selvfølgelig i en flyver, han skreg hele vejen fra vi lettede til vi landede. Jeg havde en nøgen baby i favnen da vi ankom i lufthavnen. På gran canaria hvor han så åd al sandet på øen.
Han nåede at høre oldefar fortælle selv hvorfor han var Ridder af Dannebro og alt hvad nogen nogensinde har fortalt ham siden, kan han huske. På nær hvis det indeholder sproget fransk eller viden om kemi. Faktisk ville han ikke i skole, jeg forklarede ham at han skulle. Det var et slagsmål og da jeg gik første dag i børnehaveklassen sagde han bravt “Ok mor. Vi ses om 10 år”, jeg havde tænkt kl 13. Han havde spurgt hvor længe han skulle gå i skole, jeg havde svaret “Minimum 10 år”. Kom på hans hold hvis du nogensinde skal spille TP og han er tilstede, det hold vinder. Han har slæbt mig med gennem græske ruiner, pyramider og skeletter i klamme katakombere i Paris. Men jeg har også slæbt ham med igennem en del (!) Både i verden og i livet.
Hver dag i 5 år var han vokset ud af sine bukser og hver anden uge kunne han ikke passe sin cykel og pludselig flyttede han bare. Åh Benjamin, ingen kan få mig til at grine mere end dig. Du er så elsket. Tillykke ❤️🇩🇰 #fødselsdag #mor #søn
Read more
Så er vi kun 2 dage fra den store dag, hvor al magien starter <span class="emoji emoji1f31f"></span><span class="emoji emoji1f4ab"></span><span class="emoji emoji1f31f"></span> - - - Dagen i dag har stået på rengøring ...
Media Removed
Så er vi kun 2 dage fra den store dag, hvor al magien starter - - - Dagen i dag har stået på rengøring & tilberedring af fond som nu står og koger ind for 3. time i træk, efter bradepanden med andelår, bacon, gulerødder, skalotteløg, alm. løg, svampe, porre, laurbærblade, et ordenligt ... Så er vi kun 2 dage fra den store dag, hvor al magien starter 🌟💫🌟 -
-
-

Dagen i dag har stået på rengøring & tilberedring af fond som nu står og koger ind for 3. time i træk, efter bradepanden med andelår, bacon, gulerødder, skalotteløg, alm. løg, svampe, porre, laurbærblade, et ordenligt bundt frisk timian fra haven, salt & peber havde fået 1 1/2 time i ovnen, så det var godt branket af og dermed både giver naturlig farve til sovsen og en masse god smag 😋😋😋 Da det kom over i gryden, blev det mast godt & grundigt så tilsatte jeg vand og 1/2 flaske rødvin, så om et par timer når det har fået ca 5 timer, skulle jeg gerne stå med en super lækker kraftfuld fond, jeg kan lave sovsen på juleaften ❤️🎅🏻 -
-
-

Jeg nyder så meget sådan en dag ❤️ det er så hyggeligt når vi alle er hjemme, og går og ordne de forskellige ting vi har der skal laves, musikken spiller i baggrunden, stearinlysene hygger, gryden med fond spreder den lækreste duft i hele huset, mine smukke julebuketter fra @blomsterpigenaarhusn står så smukt og pynter, 🌟💫🌸 alle er glade og i godt humør, DET er julehygge når det er allerbedst ❤️ glææææder mig så meget, til at være sammen med min skønne familie den næste uge, hvor de alle har fri & Fie & Mikkel er hjemme fra Ålborg 😍👏👏 de bliver hjemme til den 2 januar 🙏😍🙏😍🙏😍🙏😍🙏 -
-
-

Lige nu er livet skønt ❤️ -
-
-

Rigtig skøn aften til jer alle 😍 håber i alle nyder, det er lige om lidt........ 🎅🏻🎅🏻🎅🏻 -
-
-

#jul2018 #familie #kærlighed #sammenhold #bedstetid #forberedelser #smukkeblomster #gørmigglad #sovsenskalværegod👌
Read more
Nogen gange ville jeg ønske at jeg bare kunne være i nuet. Men det er som om jeg hele tiden stræber efter ...
Media Removed
Nogen gange ville jeg ønske at jeg bare kunne være i nuet. Men det er som om jeg hele tiden stræber efter det næste eventyr. Det er som om jeg aldrig rigtigt bliver helt tilfreds. Jeg føler på nogen punkter at det kan være en styrke, da man så hele tiden forbedrer sig. Men samtidigt føler jeg også ... Nogen gange ville jeg ønske at jeg bare kunne være i nuet. Men det er som om jeg hele tiden stræber efter det næste eventyr. Det er som om jeg aldrig rigtigt bliver helt tilfreds. Jeg føler på nogen punkter at det kan være en styrke, da man så hele tiden forbedrer sig. Men samtidigt føler jeg også at jeg stresser mine omgivelser, for når jeg forlanger mere af mig selv, føler jeg også jeg presser mine nærmeste til at gøre det endnu bedre. Det bunder også i at jeg altid tror på, at man altid kan gøre det lidt bedre!💪🏻 Jeg tror bare det jeg prøver at sige er, at jeg føler mig som en stor motor der er tørstig på livet, og uanset hvad jeg hælder i den, vil den have mere. Jeg kan ikke svare på om det er godt eller dårligt, men det er vel nu engang bare sådan jeg er, og det må man bare respektere. ☺️ Det var lige mine tanker her til aften. Jeg sender jer god karma og masser af kærlighed. ❤️
Read more
I dag har jeg fået en vidunderlig, hjertevarm gave af min søster @krea_pernille, som ejer @bohoshop.dk<span class="emoji emoji1f44c"></span>🏼<span class="emoji emoji2728"></span> ...
Media Removed
I dag har jeg fået en vidunderlig, hjertevarm gave af min søster @krea_pernille, som ejer @bohoshop.dk🏼 Hun ejer også @livink.dk Vi er super gode til at forkæle hinanden, og da vi bor langt fra hinanden, er det altid mega hyggeligt at modtage en pakke, som man ved, der er lagt tanker og ... I dag har jeg fået en vidunderlig, hjertevarm gave af min søster @krea_pernille, som ejer @bohoshop.dk👌🏼✨ Hun ejer også @livink.dk 😍
Vi er super gode til at forkæle hinanden, og da vi bor langt fra hinanden, er det altid mega hyggeligt at modtage en pakke, som man ved, der er lagt tanker og masser af kærlighed i!🎁
Min søster & jeg er ikke vokset op sammen. Faktisk vidste jeg ikke, at hun eksisterede, før jeg en dag, som 15-årig fik en SMS fra @krea_pernille, som skrev, at hun var min søster😳🤯 Jeg tænkte : WHAT THE FUCK? Har mine forældre skjult det for mig hele mit liv? Hvem fanden er I egentligt? 😱
Jeg husker, midt i min hormonraserende krop og hjerne, at det var en mærkelig, anderledes tanke at forlige sig med. Jeg kunne ikke rigtig tage det seriøst, tror jeg.
Jeg havde drenge (læs: MIN MAND) i hovedet, og ikke så meget andet.
Men som 18-årig “vågnede” jeg ligesom op, og var blevet mere voksen, og kunne mærke, at jeg virkelig ville min søster, så vi kom for alvor i kontakt, og jeg kunne ikke forestille mig et liv uden hende, den dag i dag👭
Fra dag ét klikkede vi bare - Og vi er så ens på mange måder, at det ofte skræmmer os begge 😂♥️
Vi er begge selvstændige individer. Vi har begge et stort hjerte. Vi lever og ånder begge for at hjælpe andre mennesker. Vi har begge et vildt temperament (som hos os begge, er blevet bedre med årene😂) Vi er bare ens, trods to forskellige opdragelser og familier.
Jeg er så pisse stolt af hende! Hun har kæmpet sig igennem livet med knubs og skavanker, og fandeme, om ikke hun er selvstændig den dag i dag med TO mega voksende, fantastiske virksomheder. Det er så vildt og jeg ser op til hende hver evig eneste dag.
Som livet dog kan give os små, fantastiske overraskelser en gang imellem.
Jeg elsker dig, søs ♥️💋
#livink #bohoshop #stolt #kreapernille #iværksætter #dygtig #søster
Read more
6 ÅR!!<span class="emoji emoji23f3"></span> De seneste 6 år, næsten på datoen, har dette været mit hjem! <span class="emoji emoji1f334"></span> Men nu er det snart tid til en ny ...
Media Removed
6 ÅR!! De seneste 6 år, næsten på datoen, har dette været mit hjem! Men nu er det snart tid til en ny begyndelse og nye udfordringer! Igår kunne jeg, efter mange op og nedture igennem tiden, endelig se min sidste eksamen afsluttet, og derfor kan jeg nu kalde mig Cand. Manu. (Kiropraktor)!! ... 6 ÅR!!⏳ De seneste 6 år, næsten på datoen, har dette været mit hjem! 🌴 Men nu er det snart tid til en ny begyndelse og nye udfordringer! 💪

Igår kunne jeg, efter mange op og nedture igennem tiden, endelig se min sidste eksamen afsluttet, og derfor kan jeg nu kalde mig Cand. Manu. (Kiropraktor)!! 🙌🎉🍾
En resultatliste med 83 karakterer/gennemførte moduler, vidner om at det ikke altid har været lige let! Men jeg er stolt over at kæmpet mig igennem og have klaret det! Jeg er glad for alt det, som modgangen har lært mig som menneske! Ville jeg ønske det havde gået lidt mere let - selvfølgelig! Men jeg håber på, at min kamp kan have indflydelse, og give tro på tingene, hos den næste person, som måske føler det hele bare er et sort hul og bare vil give op! Hvad du end gør, så vil du altid være god nok, så længe du arbejder for det! 💪🙏😁
Og til de personer som har været der når det var nødvendigt: Tak, fra bunden af mig hjerte! ❤️ Med en bestået kandidat kommer turnus, og det bliver på Amagerbrogade, hvilket betyder at mine ting skal pakkes ned og sender mig tilbage over broen! 🌉
Om en uge starter turnus og om 2 uger siger jeg officielt farvel til dette sted! Jeg må indrømme at det er vemodigt at skulle forlade Cortex, som har været mit hjem så længe! Jeg har mødt en masse dejlige mennesker gennem min tid, som alle i større eller mindre grad, har sat deres aftryk i mit liv! 😁😁 Og jeg håber da også jeg har gjort det i deres! 😇 (Selvfølgelig har jeg det! Fuck de får det kedeligt uden mig! 😂) Så idag skal bruges på at fejre livet i dejligt selskab, og så må den virkelige verden vente lidt endnu 😁🔥🍻 Så som en afslutning på det hele, efter en omgang regnvejr havde renset luften, var det kun på sin plads at få et overblik fra toppen!
The view from the s... CORTEX 🌴🌴 *high-five hvis du har læst her til! ✋
Read more
• b u e n o s d í a s • God god morgen! Rigtig god tirsdag til jer alle! Det er ubeskriveligt at forklare, ...
Media Removed
• b u e n o s d í a s • God god morgen! Rigtig god tirsdag til jer alle! Det er ubeskriveligt at forklare, hvor godt det er at være på ferie igen efter et langt sygdomsforløb (ikke at jeg hænger fast i det, men det har ændret meget i mit og vores liv, og vi bliver mindet om det hver dag, men den ukuelige ... • b u e n o s d í a s •
God god morgen! Rigtig god tirsdag til jer alle! Det er ubeskriveligt at forklare, hvor godt det er at være på ferie igen efter et langt sygdomsforløb (ikke at jeg hænger fast i det, men det har ændret meget i mit og vores liv, og vi bliver mindet om det hver dag, men den ukuelige optimist her ser fremad med gode og hårde erfaringer i bagagen!). Det er blevet, som jeg hele tiden har holdt fast i: en endnu kærligere, stærkere og mere taknemlig familie - er hvad forløbet har betydet! Nu er vi klar til livets næste kapitel og glæder os hver dag over livet og det, der følger med uanset udfordringer, smerter og glæder. Sidste sommer syntes jeg, at det var lidt hårdt at se på andres feriebilleder, så mine tanker går til alle dem, der af mange forskellige grunde ikke kan rejse på ferie! Jeg ville ønske, at alle havde den glæde i livet, men sandheden er jo, at langt størstedelen af jordens befolkning ikke har de privilegier! Jeg er SÅ taknemlig for livet og for familietid ude og hjemme! #estepona #taknemlighed #thankful #familytime #familyfun #relax #sommerferie #mountains #andalusien #estepona #buenosdias #mivida #preciosa #familietid #thoughtsoftheday #nofilters #livetsopogned #breastcancersurvivor #breastcancerawareness #støtbrysterne #sierrabermeja
Read more
A dream dosent become a reality through magic; it takes sweat, determination and hard work<span class="emoji emoji1f4aa"></span>🏼<span class="emoji emoji2764"></span><span class="emoji emoji1f469"></span>🏼‍<span class="emoji emoji1f373"></span> ...
Media Removed
A dream dosent become a reality through magic; it takes sweat, determination and hard work🏼🏼‍ der er ingen tvivl om hvor jeg vil hen i livet! drømme mål og fremtids planer, når jeg kigger tilbage har det koster sved tåre , en træt afkræftet og stresset krop og sind i perioder. Det er både ... A dream dosent become a reality through magic; it takes sweat, determination and hard work💪🏼❤👩🏼‍🍳 der er ingen tvivl om hvor jeg vil hen i livet! drømme mål og fremtids planer, når jeg kigger tilbage har det koster sved tåre , en træt afkræftet og stresset krop og sind i perioder. Det er både fysisk og psykisk hårdt! Men jeg elsker det! Og ville jeg give op havde jeg gjordt det for længe siden for der er mange bump på vejen. Men jeg klaret dem og jeg klare os de næste mange udfordringer der kommer! Det vigtigste for mig er at jeg kan se tilbage og vide jeg kunne intet have gjordt bedre jeg har ydet mit bedste hele vejen. Jeg mangler en indre ro og har manglet den i flere måneder nu, jeg har svært ved at sove og sover virkelig skidt af ren bekymringer og spekulationer🤔🙄 men mutti har altid lært mig at tag 1 dag af gangen og det har jeg gjordt, og jeg står stadig op! Nu skal jeg bare finde den indre ro så jeg kan sparke røv de næste 2 år af min udd. Jeg halvvejs og det er først nu det er begyndt at være rigtig sjovt😁der er ingen tvivl om jeg elsker mit fag og jeg er på vej mod store drømme i livet😍💪🏼 #cheflife #foodlover #work #mywork #school #chef #chefstudent #kok #kokkeelev #elskermad #madelsker #foodpics #foodprep #healthyliving #palæo #cheese #workhard #inspired #motivated #instafood #instagood #love #kitchen #gohardorgohome
Read more
Loading...
Load More