Hijabista sayajual fashion

Loading...


Unique profiles
9
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Lynn Andrés Scarf, Shah Alam, Malaysia, Batu Caves
Average media age
1361.8 days
to ratio
Kill it and let your friends jaw dropped! Being a hijabista never mean to stop your fashion creativity. ...
Media Removed
Kill it and let your friends jaw dropped! Being a hijabista never mean to stop your fashion creativity. I love how she pull this off. #bluebellbygadis have one exactly like this but a little bit light in tone which unfortunately, out of stock. Restock upon request and might take some time as ... Kill it and let your friends jaw dropped! Being a hijabista never mean to stop your fashion creativity. I love how she pull this off. #bluebellbygadis have one exactly like this but a little bit light in tone which unfortunately, out of stock. Restock upon request and might take some time as we have to dig deeper for right material. Super love! 💜
Picture source : Google
#bluebellbygadis #shawl #wideshawl #malaysia #shahalam #tudung #igers #igersmalaysia #sayajual #sayajualwideshawl #hijabista #fashionista #fashion #muslimah
Read more
Loading...
Haaaa..comel kan <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span>. Antara anak2 comel yang telah berjaya melaram dengan koleksi terbaru IMAAN ...
Media Removed
Haaaa..comel kan . Antara anak2 comel yang telah berjaya melaram dengan koleksi terbaru IMAAN Kids Hijab Kepada mommies2 yang nak dapatkan sekarang terus whatapps ke 019-266 6305! - Imaan Hijab Kids lah pilihan hot mummies sebab :- 2 saiz customise untuk S - si manja umur 3 -7 ... Haaaa..comel kan 😍😍. Antara anak2 comel yang telah berjaya melaram dengan koleksi terbaru IMAAN Kids Hijab 😘😘
Kepada mommies2 yang nak dapatkan sekarang terus whatapps ke 019-266 6305!
-
Imaan Hijab Kids lah pilihan hot mummies sebab :-
💫 2 saiz customise untuk 👉
S - si manja umur 3 -7 tahun
M - si manja umur 8 -11 tahun
💫 Pakai tudung sarung je setanding ekspres hijab mak -mak yg sedang hot letop2
💫 Sesuai untuk kelas mengaji/hafazan atau casual outing😍
-
#khainisslovers Yang mane dah try jom tambah koleksi hadiahkan pada si manja uols. Material cotton best comfy & sejuk bila pakai. Camne nak dapatkan Imaan Kids Hijab neh?
-
1. Whatsapp +6019 266 6305
2. Hospital Sungai Buloh, Selangor (Weekdays only)
3. Bazarena Stadium Melawati Seksyen 13 Shah Alam,Selangor(Sunday only)
-
#pin #brooch #ring #bawal #shawl #instantshawl #korean #shahalam #malaysia #likeforlike #murah #sale #girl #love #instagood #forsale #scarf #chiffon #squarescarf #exclusive #cute #affordable #photooftheday #sayajual #hijabista #fashion #igers #shawlforkidsmalaysia
Read more
Our kurung kedah Sesuci Cempaka SOLDOUT!!! SOLDOUT!!SOLDOUT!!! @suri.attire #RTW2015 #lebaran2015 ...
Media Removed
Our kurung kedah Sesuci Cempaka SOLDOUT!!! SOLDOUT!!SOLDOUT!!! @suri.attire #RTW2015 #lebaran2015 #eid2015 #eidulfitri #suriattire #simple #lessismore #elegance #lux #comfort #bespoke #girls #hijabista #muslimah #modest #kualalumpur #singapore #brunei #joho #johobaru ... Our kurung kedah Sesuci Cempaka SOLDOUT!!! SOLDOUT!!SOLDOUT!!! @suri.attire

#RTW2015 #lebaran2015 #eid2015 #eidulfitri #suriattire #simple #lessismore #elegance #lux #comfort #bespoke #girls #hijabista #muslimah #modest #kualalumpur #singapore #brunei #joho #johobaru #sayajual #worldwide #instalove #fashion #cufftan #kaftan #muslimahfashion
Read more
Hey seharum chempaka by suri attire spotted at melodi tv3!!!! We well restoke again b4 raya haji ...
Media Removed
Hey seharum chempaka by suri attire spotted at melodi tv3!!!! We well restoke again b4 raya haji soon .. In sha Allah @suri.attire #RTW2015 #lebaran2015 #suriraya #bespoke #girls #hijabista #muslimah #modest #kualalumpur #singapore #brunei #joho #johobaru #sayajual #worldwide ... Hey seharum chempaka by suri attire spotted at melodi tv3!!!! We well restoke again b4 raya haji soon .. In sha Allah
@suri.attire

#RTW2015 #lebaran2015 #suriraya #bespoke #girls #hijabista #muslimah #modest #kualalumpur #singapore #brunei #joho #johobaru #sayajual #worldwide #fashion #embellishment #cufftan #kaftan #muslimahfashion
Read more
Never be too busy to be beautiful! #DolceVita Shawl made from premium Italian Silk. Visit our ...
Media Removed
Never be too busy to be beautiful! #DolceVita Shawl made from premium Italian Silk. Visit our website www.lynnandres.com for an effortless online shopping for scarves and foulards We ship worldwide. Our flagship store: By Lynn Andrés Scarf 57, Sri Bahari Road, 10050 Georgetown, Penang #olshop ... Never be too busy to be beautiful!
#DolceVita Shawl made from premium Italian Silk.
Visit our website www.lynnandres.com for an effortless online shopping for scarves and foulards
We ship worldwide.

Our flagship store:
By Lynn Andrés Scarf
57, Sri Bahari Road,
10050 Georgetown,
Penang

#olshop #hijabstyle #gamis #syari #khimar #fashion #hijabfashion #ootd #hijabsyari #sayajual #hijab #muslimah #muslimahfashion #satinshawl #shawlcantik #tudunglabuh #shawlchiffon #turkishinspired #ootdmalaysia #tudungsatin #hijabers #muslimahfashion #hijabcantik #hijabtrend #shawl #hijabchic #hijaboutfit #hijabista
Read more
It's #Mademoiselle Shawl in Éternité. Limited Edition shawl comes in 7 colours. Only available ...
Media Removed
It's #Mademoiselle Shawl in Éternité. Limited Edition shawl comes in 7 colours. Only available in our flagship store. Visit us today! By Lynn Andrés Scarf 57, Sri Bahari Road, 10050 Georgetown, Penang #olshop #hijabstyle #gamis #syari #khimar #fashion #hijabfashion #ootd ... It's #Mademoiselle Shawl in Éternité.
Limited Edition shawl comes in 7 colours.

Only available in our flagship store.
Visit us today!
By Lynn Andrés Scarf
57, Sri Bahari Road,
10050 Georgetown,
Penang
#olshop #hijabstyle #gamis #syari #khimar #fashion #hijabfashion #ootd #hijabsyari #sayajual #hijab #muslimah #muslimahfashion #satinshawl #shawlcantik #tudunglabuh #shawlchiffon #turkishinspired #ootdmalaysia #tudungsatin #hijabers #muslimahfashion #hijabcantik #hijabtrend #shawl #hijabchic #hijaboutfit #hijabista
Read more
Loading...
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss ...
Media Removed
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!! - Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols ... IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!!
-
Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening💆 cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols mummies!
-
Imaan Hijab Kids lah pilihan hot mummies sebab :-
💫 2 saiz customise untuk 👉
S - si manja umur 3 -7 tahun
M - si manja umur 8 -11 tahun
💫 Pakai tudung sarung je setanding ekspres hijab mak -mak yg sedang hot letop2
💫 Sesuai untuk kelas mengaji/hafazan atau casual outing😍
-
#khainisslovers Yang mane dah try jom tambah koleksi hadiahkan pada si manja uols. Material cotton best comfy & sejuk bila pakai. Camne nak dapatkan Imaan Kids Hijab neh?
-
1. Whatsapp +6019 266 6305
2. Hospital Sungai Buloh, Selangor (Weekdays only)
3. Bazarena Stadium Melawati Seksyen 13 Shah Alam,Selangor(Sunday only)
-
#pin #brooch #ring #bawal #shawl #instantshawl #korean #shahalam #malaysia #likeforlike #murah #sale #girl #love #instagood #forsale #scarf #chiffon #squarescarf #exclusive #cute #affordable #photooftheday #sayajual #love #hijabista #fashion #igers #shawlforkidsmalaysia
Read more
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss ...
Media Removed
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!! - Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols ... IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!!
-
Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening💆 cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols mummies!
-
Imaan Hijab Kids lah pilihan hot mummies sebab :-
💫 2 saiz customise untuk 👉
S - si manja umur 3 -7 tahun
M - si manja umur 8 -11 tahun
💫 Pakai tudung sarung je setanding ekspres hijab mak -mak yg sedang hot letop2
💫 Sesuai untuk kelas mengaji/hafazan atau casual outing😍
-
#khainisslovers Yang mane dah try jom tambah koleksi hadiahkan pada si manja uols. Material cotton best comfy & sejuk bila pakai. Camne nak dapatkan Imaan Kids Hijab neh?
-
1. Whatsapp +6019 266 6305
2. Hospital Sungai Buloh, Selangor (Weekdays only)
3. Bazarena Stadium Melawati Seksyen 13 Shah Alam,Selangor(Sunday only)
-
#pin #brooch #ring #bawal #shawl #instantshawl #korean #shahalam #malaysia #likeforlike #murah #sale #girl #love #instagood #forsale #scarf #chiffon #squarescarf #exclusive #cute #affordable #photooftheday #sayajual #love #hijabista #fashion #igers #shawlforkidsmalaysia
Read more
Loading...
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss ...
Media Removed
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!! - Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols ... IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!!
-
Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening💆 cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols mummies!
-
Imaan Hijab Kids lah pilihan hot mummies sebab :-
💫 2 saiz customise untuk 👉
S - si manja umur 3 -7 tahun
M - si manja umur 8 -11 tahun
💫 Pakai tudung sarung je setanding ekspres hijab mak -mak yg sedang hot letop2
💫 Sesuai untuk kelas mengaji/hafazan atau casual outing😍
-
#khainisslovers Yang mane dah try jom tambah koleksi hadiahkan pada si manja uols. Material cotton best comfy & sejuk bila pakai. Camne nak dapatkan Imaan Kids Hijab neh?
-
1. Whatsapp +6019 266 6305
2. Hospital Sungai Buloh, Selangor (Weekdays only)
3. Bazarena Stadium Melawati Seksyen 13 Shah Alam,Selangor(Sunday only)
-
#pin #brooch #ring #bawal #shawl #instantshawl #korean #shahalam #malaysia #likeforlike #murah #sale #girl #love #instagood #forsale #scarf #chiffon #squarescarf #exclusive #cute #affordable #photooftheday #sayajual #hijabista #fashion #igers #shawlforkidsmalaysia
Read more
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss ...
Media Removed
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!! - Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols ... IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!!
-
Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening💆 cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols mummies!
-
Imaan Hijab Kids lah pilihan hot mummies sebab :-
💫 2 saiz customise untuk 👉
S - si manja umur 3 -7 tahun
M - si manja umur 8 -11 tahun
💫 Pakai tudung sarung je setanding ekspres hijab mak -mak yg sedang hot letop2
💫 Sesuai untuk kelas mengaji/hafazan atau casual outing😍
-
#khainisslovers Yang mane dah try jom tambah koleksi hadiahkan pada si manja uols. Material cotton best comfy & sejuk bila pakai. Camne nak dapatkan Imaan Kids Hijab neh?
-
1. Whatsapp +6019 266 6305
2. Hospital Sungai Buloh, Selangor (Weekdays only)
3. Bazarena Stadium Melawati Seksyen 13 Shah Alam,Selangor(Sunday only)
-
#pin #brooch #ring #bawal #shawl #instantshawl #korean #shahalam #malaysia #likeforlike #murah #sale #girl #love #instagood #forsale #scarf #chiffon #squarescarf #exclusive #cute #affordable #photooftheday #sayajual #hijabista #fashion #igers #shawlforkidsmalaysia
Read more
Back to basic...Less is more! Steal look from Our Founder. As seen here Datin Nur is donning Mia ...
Media Removed
Back to basic...Less is more! Steal look from Our Founder. As seen here Datin Nur is donning Mia Shawl Nude with simple hijab styling. Lovin it️ #hotd #ootd #potd #ootdbynurhuda #nurhudaladies #ideagayanurhuda #nurhudatravelseries #miashawlbynurhuda #nhbasicplainshawl ... Back to basic...Less is more!
Steal look from Our Founder. As seen here Datin Nur is donning Mia Shawl Nude with simple hijab styling. Lovin it❤️❤️❤️ #hotd #ootd #potd #ootdbynurhuda #nurhudaladies #ideagayanurhuda #nurhudatravelseries #miashawlbynurhuda #nhbasicplainshawl #nurhudaladies #fashion #modernmuslimah #nurhudabynh #nurhudanewcollection #hijabfashion #fashionhijabi #exclusivehijabmalaysia #exclusivehijab #hijabista #hijabfashion # #exclusivehijabbrand #mfw #glammagazine #stylo #modestfashion #modestyle #sayajual #womansweeklymagazine #harpersbazaar #vougemagazine #ellemagazine
Read more
Saya nak bukak pakej permulaan follower untuk SUPER TARGETED AUDIENCE sahaja.. Jom ledakkan sales ...
Media Removed
Saya nak bukak pakej permulaan follower untuk SUPER TARGETED AUDIENCE sahaja.. Jom ledakkan sales igshop anda Whatsapp 0136455166 #sayajualmurah #sayajual #baazarpaknil #bazarpaknil #jomcantik #johorbahru #utm #uitm #ukm #upm #selangor #instantshawl #klcc #naelofarhijab ... Saya nak bukak pakej permulaan follower untuk SUPER TARGETED AUDIENCE sahaja.. Jom ledakkan sales igshop anda

Whatsapp 0136455166

#sayajualmurah #sayajual #baazarpaknil #bazarpaknil #jomcantik #johorbahru #utm #uitm #ukm #upm #selangor #instantshawl #klcc #naelofarhijab #murah #sayajualshawl #jomtudung #borongtudung #pemborong #fashion #hijabista #dropship #bawalsatin #borongtudung #reviewig #borongtudungmurah #bawalsatinmurah #paidreview #bawal #bawalmurah
Read more
Loading...
Awwww our trusted princess in Royal Blue Hydrangea Shawl. Only 1 piece left. Kindly whatsapp 016-2434467 ...
Media Removed
Awwww our trusted princess in Royal Blue Hydrangea Shawl. Only 1 piece left. Kindly whatsapp 016-2434467 and be our princess! #bluebellbygadis #bluebellbygadisreview #sayajual #sayajualwideshawl #wideshawl #tudung #shahalam #hijab #hijabista #fashion #fashionista #muslimah ... Awwww our trusted princess in Royal Blue Hydrangea Shawl. Only 1 piece left. Kindly whatsapp 016-2434467 and be our princess! 💋
#bluebellbygadis #bluebellbygadisreview #sayajual #sayajualwideshawl #wideshawl #tudung #shahalam #hijab #hijabista #fashion #fashionista #muslimah #igers #igersmalaysia
By @liza.mahat "Morning monday blues... another shawl buy from @bluebellbygadis ... #monday #morning #working #royal #blue #shawl" via @PhotoRepost_app
Read more
Saya nak tolong banjirkan insta anda dengan like & follower.. taknak ke? Menyesal nanti Jom ledakkan ...
Media Removed
Saya nak tolong banjirkan insta anda dengan like & follower.. taknak ke? Menyesal nanti Jom ledakkan sales igshop anda Whatsapp 0136455166 #sayajualmurah #sayajual #baazarpaknil #bazarpaknil #jomcantik #johorbahru #utm #uitm #ukm #upm #selangor #instantshawl #klcc #naelofarhijab ... Saya nak tolong banjirkan insta anda dengan like & follower.. taknak ke? Menyesal nanti

Jom ledakkan sales igshop anda

Whatsapp 0136455166

#sayajualmurah #sayajual #baazarpaknil #bazarpaknil #jomcantik #johorbahru #utm #uitm #ukm #upm #selangor #instantshawl #klcc #naelofarhijab #murah #sayajualshawl #jomtudung #borongtudung #pemborong #fashion #hijabista #dropship #bawalsatin #borongtudung #reviewig #borongtudungmurah #bawalsatinmurah #paidreview #bawal #bawalmurah
Read more
hey look at the baby bump very comfy by wearing sesuci seroja premium.. you're super cute!!! Tq lovely ...
Media Removed
hey look at the baby bump very comfy by wearing sesuci seroja premium.. you're super cute!!! Tq lovely customer @suri.attire #RTW2015 #lebaran2015 #suriraya #bespoke #girls #hijabista #muslimah #modest #kualalumpur #singapore #brunei #joho #johobaru #sayajual #worldwide #fashion ... hey look at the baby bump very comfy by wearing sesuci seroja premium.. you're super cute!!! Tq lovely customer
@suri.attire

#RTW2015 #lebaran2015 #suriraya #bespoke #girls #hijabista #muslimah #modest #kualalumpur #singapore #brunei #joho #johobaru #sayajual #worldwide #fashion #embellishment #cufftan #kaftan #muslimahfashion
Read more
Loading...
Hot selling scarves... #Beatriz Sparkle Shawl www.lynnandres.com Visit our flagship store: By ...
Media Removed
Hot selling scarves... #Beatriz Sparkle Shawl www.lynnandres.com Visit our flagship store: By Lynn Andrés Scarf 57, Sri Bahari Road, 10050 Penang #olshop #hijabstyle #gamis #syari #khimar #fashion #hijabfashion #ootd #hijabsyari #sayajual #hijab #muslimah #muslimahfashion ... Hot selling scarves... #Beatriz Sparkle Shawl www.lynnandres.com

Visit our flagship store:
By Lynn Andrés Scarf
57, Sri Bahari Road,
10050 Penang

#olshop #hijabstyle #gamis #syari #khimar #fashion #hijabfashion #ootd #hijabsyari #sayajual #hijab #muslimah #muslimahfashion #satinshawl #shawlcantik #tudunglabuh #shawlchiffon #turkishinspired #ootdmalaysia #tudungsatin #hijabers #muslimahfashion #hijabcantik #hijabtrend #shawl #hijabchic #hijaboutfit #hijabista
Read more
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss ...
Media Removed
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!! - Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols ... IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!!
-
Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening💆 cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols mummies!
-
Imaan Hijab Kids lah pilihan hot mummies sebab :-
💫 2 saiz customise untuk 👉
S - si manja umur 3 -7 tahun
M - si manja umur 8 -11 tahun
💫 Pakai tudung sarung je setanding ekspres hijab mak -mak yg sedang hot letop2
💫 Sesuai untuk kelas mengaji/hafazan atau casual outing😍
-
#khainisslovers Yang mane dah try jom tambah koleksi hadiahkan pada si manja uols. Material cotton best comfy & sejuk bila pakai. Camne nak dapatkan Imaan Kids Hijab neh?
-
1. Whatsapp +6019 266 6305
2. Hospital Sungai Buloh, Selangor (Weekdays only)
3. Bazarena Stadium Melawati Seksyen 13 Shah Alam,Selangor(Sunday only)
-
#pin #brooch #ring #bawal #shawl #instantshawl #korean #shahalam #malaysia #likeforlike #murah #sale #girl #love #instagood #forsale #scarf #chiffon #squarescarf #exclusive #cute #affordable #photooftheday #sayajual #hijabista #fashion #igers #shawlforkidsmalaysia
Read more
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss ...
Media Removed
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!! - Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols ... IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!!
-
Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening💆 cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols mummies!
-
Imaan Hijab Kids lah pilihan hot mummies sebab :-
💫 2 saiz customise untuk 👉
S - si manja umur 3 -7 tahun
M - si manja umur 8 -11 tahun
💫 Pakai tudung sarung je setanding ekspres hijab mak -mak yg sedang hot letop2
💫 Sesuai untuk kelas mengaji/hafazan atau casual outing😍
-
#khainisslovers Yang mane dah try jom tambah koleksi hadiahkan pada si manja uols. Material cotton best comfy & sejuk bila pakai. Camne nak dapatkan Imaan Kids Hijab neh?
-
1. Whatsapp +6019 266 6305
2. Hospital Sungai Buloh, Selangor (Weekdays only)
3. Bazarena Stadium Melawati Seksyen 13 Shah Alam,Selangor(Sunday only)
-
#pin #brooch #ring #bawal #shawl #instantshawl #korean #shahalam #malaysia #likeforlike #murah #sale #girl #love #instagood #forsale #scarf #chiffon #squarescarf #exclusive #cute #affordable #photooftheday #sayajual #hijabista #fashion #igers #shawlforkidsmalaysia
Read more
Loading...
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss ...
Media Removed
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!! - Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols ... IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!!
-
Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening💆 cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols mummies!
-
Imaan Hijab Kids lah pilihan hot mummies sebab :-
💫 2 saiz customise untuk 👉
S - si manja umur 3 -7 tahun
M - si manja umur 8 -11 tahun
💫 Pakai tudung sarung je setanding ekspres hijab mak -mak yg sedang hot letop2
💫 Sesuai untuk kelas mengaji/hafazan atau casual outing😍
-
#khainisslovers Yang mane dah try jom tambah koleksi hadiahkan pada si manja uols. Material cotton best comfy & sejuk bila pakai. Camne nak dapatkan Imaan Kids Hijab neh?
-
1. Whatsapp +6019 266 6305
2. Hospital Sungai Buloh, Selangor (Weekdays only)
3. Bazarena Stadium Melawati Seksyen 13 Shah Alam,Selangor(Sunday only)
-
#pin #brooch #ring #bawal #shawl #instantshawl #korean #shahalam #malaysia #likeforlike #murah #sale #girl #love #instagood #forsale #scarf #chiffon #squarescarf #exclusive #cute #affordable #photooftheday #sayajual #hijabista #fashion #igers #shawlforkidsmalaysia
Read more
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss ...
Media Removed
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!! - Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols ... IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!!
-
Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening💆 cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols mummies!
-
Imaan Hijab Kids lah pilihan hot mummies sebab :-
💫 2 saiz customise untuk 👉
S - si manja umur 3 -7 tahun
M - si manja umur 8 -11 tahun
💫 Pakai tudung sarung je setanding ekspres hijab mak -mak yg sedang hot letop2
💫 Sesuai untuk kelas mengaji/hafazan atau casual outing😍
-
#khainisslovers Yang mane dah try jom tambah koleksi hadiahkan pada si manja uols. Material cotton best comfy & sejuk bila pakai. Camne nak dapatkan Imaan Kids Hijab neh?
-
1. Whatsapp +6019 266 6305
2. Hospital Sungai Buloh, Selangor (Weekdays only)
3. Bazarena Stadium Melawati Seksyen 13 Shah Alam,Selangor(Sunday only)
-
#pin #brooch #ring #bawal #shawl #instantshawl #korean #shahalam #malaysia #likeforlike #murah #sale #girl #love #instagood #forsale #scarf #chiffon #squarescarf #exclusive #cute #affordable #photooftheday #sayajual #hijabista #fashion #igers #shawlforkidsmalaysia
Read more
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss ...
Media Removed
IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!! - Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols ... IMAAN KIDS HIJAB yang sedang laku keras di Khainiss Contemporary ni sampai tak sempat nak big boss nak buat shooting dah ade yang grab dekat Bazarena Shah Alam!!
-
Ehh masih ada ke hot mama yg dok pening💆 cari tudung untuk si manja gegirls🧕? Kak Bedah dah tolong selesaikan kerunsingan uols mummies!
-
Imaan Hijab Kids lah pilihan hot mummies sebab :-
💫 2 saiz customise untuk 👉
S - si manja umur 3 -7 tahun
M - si manja umur 8 -11 tahun
💫 Pakai tudung sarung je setanding ekspres hijab mak -mak yg sedang hot letop2
💫 Sesuai untuk kelas mengaji/hafazan atau casual outing😍
-
#khainisslovers Yang mane dah try jom tambah koleksi hadiahkan pada si manja uols. Material cotton best comfy & sejuk bila pakai. Camne nak dapatkan Imaan Kids Hijab neh?
-
1. Whatsapp +6019 266 6305
2. Hospital Sungai Buloh, Selangor (Weekdays only)
3. Bazarena Stadium Melawati Seksyen 13 Shah Alam,Selangor(Sunday only)
-
#pin #brooch #ring #bawal #shawl #instantshawl #korean #shahalam #malaysia #likeforlike #murah #sale #girl #love #instagood #forsale #scarf #chiffon #squarescarf #exclusive #cute #affordable #photooftheday #sayajual #hijabista #fashion #igers #shawlforkidsmalaysia
Read more
Jom ledakkan sales igshop anda Whatsapp 0136455166 #sayajualmurah #sayajual #baazarpaknil ...
Media Removed
Jom ledakkan sales igshop anda Whatsapp 0136455166 #sayajualmurah #sayajual #baazarpaknil #bazarpaknil #jomcantik #johorbahru #utm #uitm #ukm #upm #selangor #instantshawl #klcc #naelofarhijab #murah #sayajualshawl #jomtudung #borongtudung #pemborong #fashion #hijabista ... Jom ledakkan sales igshop anda

Whatsapp 0136455166

#sayajualmurah #sayajual #baazarpaknil #bazarpaknil #jomcantik #johorbahru #utm #uitm #ukm #upm #selangor #instantshawl #klcc #naelofarhijab #murah #sayajualshawl #jomtudung #borongtudung #pemborong #fashion #hijabista #dropship #bawalsatin #borongtudung #reviewig #borongtudungmurah #bawalsatinmurah #paidreview #bawal #bawalmurah
Read more
Sebenarnya naik lebih 100 tauu!! Jom ledakkan sales igshop anda Whatsapp 0136455166 #sayajualmurah ...
Media Removed
Sebenarnya naik lebih 100 tauu!! Jom ledakkan sales igshop anda Whatsapp 0136455166 #sayajualmurah #sayajual #baazarpaknil #bazarpaknil #jomcantik #johorbahru #utm #uitm #ukm #upm #selangor #instantshawl #klcc #naelofarhijab #murah #sayajualshawl #jomtudung #borongtudung ... Sebenarnya naik lebih 100 tauu!! Jom ledakkan sales igshop anda

Whatsapp 0136455166

#sayajualmurah #sayajual #baazarpaknil #bazarpaknil #jomcantik #johorbahru #utm #uitm #ukm #upm #selangor #instantshawl #klcc #naelofarhijab #murah #sayajualshawl #jomtudung #borongtudung #pemborong #fashion #hijabista #dropship #bawalsatin #borongtudung #reviewig #borongtudungmurah #bawalsatinmurah #paidreview #bawal #bawalmurah
Read more
 #AisyaAdeliaMerdekaSale<span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Ameera Instant Shawl Material: High Quality Cotton Measurement: ...
Media Removed
#AisyaAdeliaMerdekaSale . Ameera Instant Shawl Material: High Quality Cotton Measurement: 2m (length) × 1m (width) Sale Price: RM 25 (exclude postage) Add rm 6 (SM) /  rm 9 (SS) Kindly whatsApp +60172901411 to purchase Thank you and happy shopping ladies . #sayajual ... #AisyaAdeliaMerdekaSale🎉🎉🎉 .

Ameera Instant Shawl

Material: High Quality Cotton
Measurement: 2m (length) × 1m (width)

Sale Price: RM 25 (exclude postage)
Add rm 6 (SM) /  rm 9 (SS)

Kindly whatsApp +60172901411 to purchase

Thank you and happy shopping ladies😘 .

#sayajual #sayajualtudung #sale #promotion #bawaldullsatin #bawalprinted #instantshawl #silk #satin #cotton #sayajualmurah #hijab #hijabstailista #hijabista #remaja #fashion #style #merdekasale
Read more
Hi Ladies! <span class="emoji emoji1f64b"></span><span class="emoji emoji1f64b"></span><span class="emoji emoji1f64b"></span> . Our promotion is valid till 28/9 tau. 1 design, 1 piece. Better hurry!! Our stock ...
Media Removed
Hi Ladies! . Our promotion is valid till 28/9 tau. 1 design, 1 piece. Better hurry!! Our stock is running low!! . Kindly whatsApp +60172901411 to place ur order #sayajual #sayajualtudung #sale #promotion #bawaldullsatin #bawalprinted #instantshawl #silk #satin #cotton ... Hi Ladies! 🙋🙋🙋 .

Our promotion is valid till 28/9 tau. 1 design, 1 piece. Better hurry!! Our stock is running low!! 😂😂😂. Kindly whatsApp +60172901411 to place ur order💋💋💋
#sayajual #sayajualtudung #sale #promotion #bawaldullsatin #bawalprinted #instantshawl #silk #satin #cotton #sayajualmurah #hijab #hijabstailista #hijabista #remaja #fashion #style #merdekasale #readystock #bazaarpaknil
Read more
 #InstantShawlTutorialByAisyaAdelia #1 : Sarungkan Instant Shawl. Boleh letak peniti kalau ...
Media Removed
#InstantShawlTutorialByAisyaAdelia #1 : Sarungkan Instant Shawl. Boleh letak peniti kalau longgar ye. #2 : Ambil bahagian sebelah shawl yg panjang, lilit terus di kepala dan adjust kiri dan kanan. #3 : Sila tambah peniti di kiri dan kanan untuk kemasan yg lebih sempurna. Tak nak ... #InstantShawlTutorialByAisyaAdelia

#1 : Sarungkan Instant Shawl. Boleh letak peniti kalau longgar ye.

#2 : Ambil bahagian sebelah shawl yg panjang, lilit terus di kepala dan adjust kiri dan kanan.

#3 : Sila tambah peniti di kiri dan kanan untuk kemasan yg lebih sempurna. Tak nak letak pun takpe sebab material cotton ni tak licin dan tak nipis tau.

#4 : Tadaaaaa. Siap daaa. Ha yg ni back  view Instant Shawl yg tak singkat dan cukup labuh.

Selamat Mencuba! 😉😉😉 .

#sayajual #sayajualtudung #sale #promotion #bawaldullsatin #bawalprinted #instantshawl #silk #satin #cotton #sayajualmurah #hijab #hijabstailista #hijabista #remaja #fashion #style #merdekasale
Read more
SOLDOUT!!! SOLDOUT!!! SOLDOUT!!!!! Uolss bleh dapatkan collection suri.attire di BAZAR KARAT ...
Media Removed
SOLDOUT!!! SOLDOUT!!! SOLDOUT!!!!! Uolss bleh dapatkan collection suri.attire di BAZAR KARAT JB booth berhampiran DAPUR JENDELA!!!! Cepat!!! Cepat!!! ABG SADO tgh bukak harga baik punya.. Harga KASI JALAN!!!!! @suri.attire #RTW2015 #lebaran2015 #eid2015 #suriraya #eidulfitri #suriattire ... SOLDOUT!!! SOLDOUT!!! SOLDOUT!!!!! Uolss bleh dapatkan collection suri.attire di BAZAR KARAT JB booth berhampiran DAPUR JENDELA!!!! Cepat!!! Cepat!!! ABG SADO tgh bukak harga baik punya.. Harga KASI JALAN!!!!!
@suri.attire

#RTW2015 #lebaran2015 #eid2015 #suriraya #eidulfitri #suriattire #simple #girls #hijabista #muslimah #modest #kualalumpur #singapore #brunei #joho #johobaru #sayajual #fashion #limited #cufftan #kaftan #muslimahfashion
Read more
Selamat Hari Raya dr kami @suri.attire to all muslim n muslimat... Siapa yg bersuri dipagi syawal ...
Media Removed
Selamat Hari Raya dr kami @suri.attire to all muslim n muslimat... Siapa yg bersuri dipagi syawal ni tag skit #suriraya ya!!! Mmuahhciked @suri.attire #RTW2015 #lebaran2015 #eid2015 #suriraya #eidulfitri #suriattire #simple #lessismore #elegance #lux #comfort #girls #hijabista ... Selamat Hari Raya dr kami @suri.attire to all muslim n muslimat... Siapa yg bersuri dipagi syawal ni tag skit #suriraya ya!!! Mmuahhciked 😘😘😘 @suri.attire

#RTW2015 #lebaran2015 #eid2015 #suriraya #eidulfitri #suriattire #simple #lessismore #elegance #lux #comfort #girls #hijabista #muslimah #modest #kualalumpur #singapore #brunei #joho #johobaru #sayajual #fashion #embellishment #diamond #limited #cufftan #kaftan #muslimahfashion
Read more
 #AisyaAdeliaMerdekaSale<span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Full Printed Square Scarf Material: Satin Silk Measurement: ...
Media Removed
#AisyaAdeliaMerdekaSale . Full Printed Square Scarf Material: Satin Silk Measurement: Approximately 45" × 45" Sale Price: RM 10 (exclude postage) Add rm 6 (SM) / rm 9 (SS) Kindly whatsApp +60172901411 to purchase Thank you and happy shopping ladies . #sayajual #sayajualtudung ... #AisyaAdeliaMerdekaSale🎉🎉🎉 .

Full Printed Square Scarf

Material: Satin Silk
Measurement: Approximately 45" × 45"

Sale Price: RM 10 (exclude postage)
Add rm 6 (SM) / rm 9 (SS)

Kindly whatsApp +60172901411 to purchase

Thank you and happy shopping ladies😘 .

#sayajual #sayajualtudung #sale #promotion #bawaldullsatin #bawalprinted #instantshawl #silk #satin #cotton #sayajualmurah #hijab #hijabstailista #hijabista #remaja #fashion #style #merdekasale
Read more
 #AisyaAdeliaMerdekaSale<span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Full Printed Square Scarf Material: Satin Silk Measurement: ...
Media Removed
#AisyaAdeliaMerdekaSale . Full Printed Square Scarf Material: Satin Silk Measurement: Approximately 45" × 45" Sale Price: RM 10 (exclude postage) Add rm 6 (SM) / rm 9 (SS) Kindly whatsApp +60172901411 to purchase Thank you and happy shopping ladies . #sayajual #sayajualtudung ... #AisyaAdeliaMerdekaSale🎉🎉🎉 .

Full Printed Square Scarf

Material: Satin Silk
Measurement: Approximately 45" × 45"

Sale Price: RM 10 (exclude postage)
Add rm 6 (SM) / rm 9 (SS)

Kindly whatsApp +60172901411 to purchase

Thank you and happy shopping ladies😘 .

#sayajual #sayajualtudung #sale #promotion #bawaldullsatin #bawalprinted #instantshawl #silk #satin #cotton #sayajualmurah #hijab #hijabstailista #hijabista #remaja #fashion #style #merdekasale
Read more
 #AisyaAdeliaMerdekaSale<span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Ameera Instant Shawl Material: High Quality Cotton Measurement: ...
Media Removed
#AisyaAdeliaMerdekaSale . Ameera Instant Shawl Material: High Quality Cotton Measurement: 2m (length) × 1m (width) Sale Price: RM 25 (exclude postage) Add rm 6 (SM) /  rm 9 (SS) Kindly whatsApp +60172901411 to purchase Thank you and happy shopping ladies . #sayajual ... #AisyaAdeliaMerdekaSale🎉🎉🎉 .

Ameera Instant Shawl

Material: High Quality Cotton
Measurement: 2m (length) × 1m (width)

Sale Price: RM 25 (exclude postage)
Add rm 6 (SM) /  rm 9 (SS)

Kindly whatsApp +60172901411 to purchase

Thank you and happy shopping ladies😘 .

#sayajual #sayajualtudung #sale #promotion #bawaldullsatin #bawalprinted #instantshawl #silk #satin #cotton #sayajualmurah #hijab #hijabstailista #hijabista #remaja #fashion #style #merdekasale
Read more
 #AisyaAdeliaMerdekaSale<span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Ameera Instant Shawl Material: High Quality Cotton Measurement: ...
Media Removed
#AisyaAdeliaMerdekaSale . Ameera Instant Shawl Material: High Quality Cotton Measurement: 2m (length) × 1m (width) Sale Price: RM 25 (exclude postage) Add rm 6 (SM) /  rm 9 (SS) Kindly whatsApp +60172901411 to purchase Thank you and happy shopping ladies . #sayajual ... #AisyaAdeliaMerdekaSale🎉🎉🎉 .

Ameera Instant Shawl

Material: High Quality Cotton
Measurement: 2m (length) × 1m (width)

Sale Price: RM 25 (exclude postage)
Add rm 6 (SM) /  rm 9 (SS)

Kindly whatsApp +60172901411 to purchase

Thank you and happy shopping ladies😘 .

#sayajual #sayajualtudung #sale #promotion #bawaldullsatin #bawalprinted #instantshawl #silk #satin #cotton #sayajualmurah #hijab #hijabstailista #hijabista #remaja #fashion #style #merdekasale
Read more
 #AisyaAdeliaMerdekaSale<span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Ameera Instant Shawl Material: High Quality Cotton Measurement: ...
Media Removed
#AisyaAdeliaMerdekaSale . Ameera Instant Shawl Material: High Quality Cotton Measurement: 2m (length) × 1m (width) Sale Price: RM 25 (exclude postage) Add rm 6 (SM) /  rm 9 (SS) Kindly whatsApp +60172901411 to purchase Thank you and happy shopping ladies . #sayajual ... #AisyaAdeliaMerdekaSale🎉🎉🎉 .

Ameera Instant Shawl

Material: High Quality Cotton
Measurement: 2m (length) × 1m (width)

Sale Price: RM 25 (exclude postage)
Add rm 6 (SM) /  rm 9 (SS)

Kindly whatsApp +60172901411 to purchase

Thank you and happy shopping ladies😘 .

#sayajual #sayajualtudung #sale #promotion #bawaldullsatin #bawalprinted #instantshawl #silk #satin #cotton #sayajualmurah #hijab #hijabstailista #hijabista #remaja #fashion #style #merdekasale
Read more
Assalamualaikum & Good Morning everyone! <span class="emoji emoji1f33b"></span><span class="emoji emoji1f33b"></span><span class="emoji emoji1f33b"></span> . #AisyaAdeliaMerdekaSale<span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> is happening now ...
Media Removed
Assalamualaikum & Good Morning everyone! . #AisyaAdeliaMerdekaSale is happening now dearies! . Only a few colours still available for our square scarf tauuu. Especially our dull satin square scarf tinggal these 2 colours je . Takmo la whatsApp tanya kaler lain. Sedih kita ... Assalamualaikum & Good Morning everyone! 🌻🌻🌻 .

#AisyaAdeliaMerdekaSale🎉🎉🎉 is happening now dearies! .

Only a few colours still available for our square scarf tauuu. Especially our dull satin square scarf tinggal these 2 colours je ☝☝☝ . Takmo la whatsApp tanya kaler lain. Sedih kita nk jawab sebab kaler lain dah sold out dah 😂😂😂 .

Tunggu apa lagi? Let's WhatsApp +60172901411 to purchase ur beautiful scarf at the cheapest price!!! 😘😘😘 .

#sayajual #sayajualtudung #sale #promotion #bawaldullsatin #bawalprinted #instantshawl #silk #satin #cotton #sayajualmurah #hijab #hijabstailista #hijabista #remaja #fashion #style #merdekasale #readystock #bazaarpaknil
Read more
 #AisyaAdeliaMerdekaSale<span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Ameera Instant Shawl Material: High Quality Cotton Measurement: ...
Media Removed
#AisyaAdeliaMerdekaSale . Ameera Instant Shawl Material: High Quality Cotton Measurement: 2m (length) × 1m (width) Sale Price: RM 25 (exclude postage) Add rm 6 (SM) /  rm 9 (SS) Kindly whatsApp +60172901411 to purchase Thank you and happy shopping ladies . #sayajual ... #AisyaAdeliaMerdekaSale🎉🎉🎉 .

Ameera Instant Shawl

Material: High Quality Cotton
Measurement: 2m (length) × 1m (width)

Sale Price: RM 25 (exclude postage)
Add rm 6 (SM) /  rm 9 (SS)

Kindly whatsApp +60172901411 to purchase

Thank you and happy shopping ladies😘 .

#sayajual #sayajualtudung #sale #promotion #bawaldullsatin #bawalprinted #instantshawl #silk #satin #cotton #sayajualmurah #hijab #hijabstailista #hijabista #remaja #fashion #style #merdekasale
Read more
Our Maroon Tulip Shawl, L size. Non edited photo. Colour to be exact as in picture. Only 2 pieces left. ...
Media Removed
Our Maroon Tulip Shawl, L size. Non edited photo. Colour to be exact as in picture. Only 2 pieces left. Whatsapp 0162434467 to place order. Thank you #bluebellbygadis #sayajual #sayajualwideshawl #wideshawl #tudung #malaysia #shahalam #shawl #igers #igersmalaysia #hijabista #hijab ... Our Maroon Tulip Shawl, L size. Non edited photo. Colour to be exact as in picture. Only 2 pieces left. Whatsapp 0162434467 to place order. Thank you 💋
#bluebellbygadis #sayajual #sayajualwideshawl #wideshawl #tudung #malaysia #shahalam #shawl #igers #igersmalaysia #hijabista #hijab #fashionista #fashion #muslimah
Read more
 #AisyaAdeliaMerdekaSale<span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f389"></span> . Ameera Instant Shawl Material: High Quality Cotton Measurement: ...
Media Removed
#AisyaAdeliaMerdekaSale . Ameera Instant Shawl Material: High Quality Cotton Measurement: 2m (length) × 1m (width) Sale Price: RM 25 (exclude postage) Add rm 6 (SM) /  rm 9 (SS) Kindly whatsApp +60172901411 to purchase Thank you and happy shopping ladies . #sayajual ... #AisyaAdeliaMerdekaSale🎉🎉🎉 .

Ameera Instant Shawl

Material: High Quality Cotton
Measurement: 2m (length) × 1m (width)

Sale Price: RM 25 (exclude postage)
Add rm 6 (SM) /  rm 9 (SS)

Kindly whatsApp +60172901411 to purchase

Thank you and happy shopping ladies😘 .

#sayajual #sayajualtudung #sale #promotion #bawaldullsatin #bawalprinted #instantshawl #silk #satin #cotton #sayajualmurah #hijab #hijabstailista #hijabista #remaja #fashion #style #merdekasale
Read more
Fill your wardrobe with fun & hassle-free instant shawls! Crafted with love, Demure by Popposhh ...
Media Removed
Fill your wardrobe with fun & hassle-free instant shawls! Crafted with love, Demure by Popposhh is amazingly affordable and comfortable too! Here is the tutorial of how to style our Demure shawls! (clockwise) . Click http://popposhh.tictail.com for more latest pieces and get 10% off ... Fill your wardrobe with fun & hassle-free instant shawls! Crafted with love, Demure by Popposhh is amazingly affordable and comfortable too! Here is the tutorial of how to style our Demure shawls! (clockwise) .
Click http://popposhh.tictail.com for more latest pieces and get 10% off every purchase! [ promocode: PPSHHEID ]
For a better view, search our recent upload videos and click #popposhhstylingseries on our IG: Popposhh for cool update!
Image copyright: Popposhh
#singapore #malaysia #tictail #facebook #modest #fashion #instantshawl #instant #pinlesshijab #international #readytowear #pretty #dualtone #sayajual #facebook #affordable #dressmycloset #muslimahfashion #hijab #hijabster #fashion #fashionablemuslimah #hijabista #streetwear #tutorial #popposhhstylingseries #popposhh
Read more
Good morning shoppers! Don't forget to enjoy our Eid promo, Popposhh shopper will be entitled to ...
Media Removed
Good morning shoppers! Don't forget to enjoy our Eid promo, Popposhh shopper will be entitled to get 10% off for every purchase of Demure shawls! Click http://popposhh.tictail.com/ and key in our promo code PPSHHEID! To secure your desired item(s), follow our Facebook page : Popposhh ... Good morning shoppers! Don't forget to enjoy our Eid promo, Popposhh shopper will be entitled to get 10% off for every purchase of Demure shawls! Click http://popposhh.tictail.com/ and key in our promo code PPSHHEID!
To secure your desired item(s), follow our Facebook page : Popposhh and PM our team.
#singapore #malaysia #instantshawl #instant #pinless #pinlesshijab #modest #fashion #tictail #facebook #affordable #sayajual #pretty #readytowear #popposhh #hijabista #hijabers #sales #instagram #ecommerce #onlinestore #muslimahfashion #hijabifashion
Read more
Specially styled for you, here is our tutorial instant dual tone shawl from Popposhh latest Demure ...
Media Removed
Specially styled for you, here is our tutorial instant dual tone shawl from Popposhh latest Demure collection! (In clockwise sequence) Steal this look and grab this pin-free amazing shawl from http://popposhh.tictail.com For more #popposhhstylingseries , checkout our recent upload ... Specially styled for you, here is our tutorial instant dual tone shawl from Popposhh latest Demure collection! (In clockwise sequence)
Steal this look and grab this pin-free amazing shawl from http://popposhh.tictail.com
For more #popposhhstylingseries , checkout our recent upload tutorial video! [image copyright: Popposhh]
#singapore #malaysia #tictail #facebook #popposhh #readytowear #fashion #muslimah #muslim #modest #hijab #hijabster #hijabista #shawl #sayajual #dualtone #instantshawl #pinlessshawl #colorblock #pretty #style #ig #instagram #onlineshop
Read more
Yayy its Saturday! And guess what, our neighbor Malaysia is having their official Hari Sukan Negara ...
Media Removed
Yayy its Saturday! And guess what, our neighbor Malaysia is having their official Hari Sukan Negara ( Malaysia Sports Day ) today! Featured here is our stripey instant & pin less hijab, breathable material, airy & hassle-free ; perfect for outdoor activity! Cause we bet you still want ... Yayy its Saturday! And guess what, our neighbor Malaysia is having their official Hari Sukan Negara ( Malaysia Sports Day ) today!
Featured here is our stripey instant & pin less hijab, breathable material, airy & hassle-free ;
perfect for outdoor activity! Cause we bet you still want to look good while exercise, right ladies?
Get this versatile piece at http://popposhh.tictail.com
For inquiry: PM our team on Facebook.
[Styling tutorial is in clockwise order & image copyright exclusively for Popposhh only]
#popposhhstylingseries #sportsfriendly #instanthijab #singapore #malaysia #tictail #onlineshop #ig #instagram #hijab #instanthijab #pinfreehijab #modest #model #fashion #stripe #affordable #pretty #cool #hijab #hijabista #hijabster #streetwear #sayajual #readytowear #popposhh
Read more
Butterfly Shawl Crown Material chiffon dengan manik kristal Hanya RM25/pc Boleh juga dibeli ...
Media Removed
Butterfly Shawl Crown Material chiffon dengan manik kristal Hanya RM25/pc Boleh juga dibeli secara borong 10-19pcs RM23 20pcs dan keatas RM20 Jika berminat sila pm 0139660699 #sayajual #shawl #shawlchiffon #shawlkristal #chiffon #kristal #igbiz #igshop #instashop ... Butterfly Shawl Crown
Material chiffon dengan manik kristal
Hanya RM25/pc

Boleh juga dibeli secara borong 😆
10-19pcs RM23
20pcs dan keatas RM20

Jika berminat sila pm 0139660699

#sayajual #shawl #shawlchiffon #shawlkristal #chiffon #kristal #igbiz #igshop #instashop #shoppingonline #shoppingonlinemalaysia #onlineshop #jualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #hijabista #hijabster #stylista #fashion #cantik #murah #tudungonline #tudung #hijab #hijabonline #borongdarikilang #borongonline #borong
Read more
Our new arrival Dahlia Shawl for princesses out there. Fresh from store this Dahlia Shawl size L ...
Media Removed
Our new arrival Dahlia Shawl for princesses out there. Fresh from store this Dahlia Shawl size L have the measurement of 2m long and 0.75m wide just nice for our princesses to cover their chest perfectly. Non edited photo to ensure colour are not far deviated from actual product. RM35 free ... Our new arrival Dahlia Shawl for princesses out there. Fresh from store this Dahlia Shawl size L have the measurement of 2m long and 0.75m wide just nice for our princesses to cover their chest perfectly. Non edited photo to ensure colour are not far deviated from actual product. RM35 free postage and RM30 COD Shah Alam area. Place order via whatsapp. Thank you 💋
#sayajual #sayajualwideshawl #wideshawl #bluebellbygadis #igers #igersmalaysia #wideshawl #muslimah #fashionista #fashion #hijabista #shawl #tudung
Read more
Our Apple Blossom Shawl (L size). Non edited picture to ensure that the exact colour did not deviate ...
Media Removed
Our Apple Blossom Shawl (L size). Non edited picture to ensure that the exact colour did not deviate too much from the actual product (it is mint green to be exact). Only 2 pieces left. To place order kindly whatsapp or left comments below. First come first serve basis. Thank you #sayajual ... Our Apple Blossom Shawl (L size). Non edited picture to ensure that the exact colour did not deviate too much from the actual product (it is mint green to be exact). Only 2 pieces left. To place order kindly whatsapp or left comments below. First come first serve basis. Thank you 💋
#sayajual #sayajualwideshawl #wideshawl #bluebellbygadis #igers #igersmalaysia #malaysia #hijabista #fashion #fashionista #shahalam #shawl #tudung #muslimah
Read more
Our Wood Brown Maple Shawl restock. A hot seller item, we always make sure this baby always in stock. ...
Media Removed
Our Wood Brown Maple Shawl restock. A hot seller item, we always make sure this baby always in stock. Non edited picture to keep its actual quality product colour. Only 3 pieces left. Whatsapp for order. Thank you #sayajual #sayajualwideshawl #wideshawl #shawl #bluebellbygadis #hijabista ... Our Wood Brown Maple Shawl restock. A hot seller item, we always make sure this baby always in stock. Non edited picture to keep its actual quality product colour. Only 3 pieces left. Whatsapp for order. Thank you 💋 #sayajual #sayajualwideshawl #wideshawl #shawl #bluebellbygadis #hijabista #malaysia #shahalam #fashionista #fashion #tudung #muslimah #igers #igersmalaysia
Read more
Happy Monday #nurhudaladies<span class="emoji emoji1f60d"></span> Have a great day ahead Hijab :Mia Shawl with Glitter Inner Midnight ...
Media Removed
Happy Monday #nurhudaladies Have a great day ahead Hijab :Mia Shawl with Glitter Inner Midnight Blue #hotd #ootd #potd #ootdbynurhuda #nurhudaladies #ideagayanurhuda #nurhudatravelseries #miashawlbynurhuda #nhbasicplainshawl #nurhudaladies #fashion #modernmuslimah ... Happy Monday #nurhudaladies😍

Have a great day ahead

Hijab :Mia Shawl with Glitter Inner Midnight Blue
#hotd #ootd #potd #ootdbynurhuda #nurhudaladies #ideagayanurhuda #nurhudatravelseries #miashawlbynurhuda #nhbasicplainshawl #nurhudaladies #fashion #modernmuslimah #nurhudabynh #nurhudanewcollection #hijabfashion #fashionhijabi #exclusivehijabmalaysia #exclusivehijab #hijabista #hijabfashion # #exclusivehijabbrand #mfw #glammagazine #stylo #modestfashion #modestyle #sayajual #womansweeklymagazine #harpersbazaar #vougemagazine #ellemagazine
Read more
Loading...