Loading Content...

Ibu mengandung menyusu

Loading...


Unique profiles
48
Most used tags
Total likes
0
Top locations
D'Rayhanah Online Baby Shoppe, Selangor
Average media age
772.8 days
to ratio
13.3
KENAPA ibu mengandung, menyusu & berpantang Mesti cube vitamin c nii???? . ???? Boleh di amalkan ...
Media Removed
KENAPA ibu mengandung, menyusu & berpantang Mesti cube vitamin c nii???? . ???? Boleh di amalkan seawal 1 bulan kehamilan ???? Membantu menguatkan tulang & sistem imun ibu & bayi ???? Mengelakkan alergik & eczema pada ibu & bayi ???? Mempercepatkan penyem KENAPA ibu mengandung, menyusu & berpantang Mesti cube vitamin c nii???? . ???? Boleh di amalkan seawal 1 bulan kehamilan ???? Membantu menguatkan tulang & sistem imun ibu & bayi ???? Mengelakkan alergik & eczema pada ibu & bayi ???? Mempercepatkan penyem
Loading...
F O R S K I N O N L Y ! ____________ Cantik tak wajah baru PERLA COFFEE? Kalau dulu Perla Coffee dalam ...
Media Removed
F O R S K I N O N L Y ! ____________ Cantik tak wajah baru PERLA COFFEE? Kalau dulu Perla Coffee dalam kotak kan, sekarang kita dah upgrade ke satu tahap lagi. Perla Coffee in plastic container ala ala tupperware giteww. Harga, kualiti dan kuantiti masih sama seperti yang dulu cuma kita tukar ... F O R S K I N O N L Y !
____________

Cantik tak wajah baru PERLA COFFEE?
Kalau dulu Perla Coffee dalam kotak kan, sekarang kita dah upgrade ke satu tahap lagi. Perla Coffee in plastic container ala ala tupperware giteww. Harga, kualiti dan kuantiti masih sama seperti yang dulu cuma kita tukar packaging sahaja khas untuk pengguna setia perla.
_____________

Packaging ala ala tupperware ni boleh diguna pakai bila isi dah habis. Korang boleh kumpul bekas tu dan terserah korang nak isi apa dalam tu bila coffee dah habis. Kalau tak suka sticker tu boleh tanggalkan sticker dan korang akan dapat sebiji bekas ala ala tupperware yang cantik berwarna putih.
.
.
.
Khasiat Perla Coffee
✔membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✔Membantu Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless.
✔Membantu Meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 1-2 minggu.
✔Membantu Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✔Membantu Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✔Membantu mengurangkan kedutan dan garis halus
✔Membantu mengecilkan liang pori
✔Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
✔Membantu mengatasi masalh jerawat dan jeragat.
.
.
.
Bahan- bahan utama dalam Perla Coffe ingredients:
Serbuk Mutiara, habatussauda , calcium, L- cysteine, Hydrochloride monohydrate, vitamin c, collagen, betik, tomato

BERAPA HARGA?
* RM 50 SAHAJA !
* 20 gram x 20 sachet

SIAPA YANG BOLEH CONSUME ?
* Lelaki dan wanita
* 14 Tahun keatas
* Ibu mengandung (5-6 bulan keatas)
* Ibu menyusu
* Ibu dalam pantang
CARA DAN MASA MINUM
* Ambil 1-2 sachet sehari bancuh dengan air panas atau suam dan sedia diminum. * Boleh diminum pada bila bila masa
DIMANA NAK DAPATKAN PERLA COFFEE?

Www.wasap.my/60173956151  #perlacoffeeexclusive #perlacoffee3in1 #perlacoffee #perlacoffeebaru #hadiahisteri #bellaammararaya2018 #bajuraya2018 #bellaraya2018 #kulitcantik #slimmingproduct
Read more
Rutin seharian mami is very padat!!! Jangan lupa dapatkan tenaga dengan #SHECollagen Ibu mengandung dan menyusu pun boleh ambil #SheCollagen Promo now 1 kotak RM80 2 kotak RM150 Contact #HQSEQYBEAUTY #01121021076716 atau #TeamSQB Dapatkan produk seqybeauty di Bangi : @rackzone Shah ... Rutin seharian mami is very padat!!! Jangan lupa dapatkan tenaga dengan #SHECollagen
Ibu mengandung dan menyusu pun boleh ambil #SheCollagen
Promo now 1 kotak RM80 2 kotak RM150
Contact #HQSEQYBEAUTY #01121021076716 atau #TeamSQB

Dapatkan produk seqybeauty di
Bangi : @rackzone
Shah Alam : @vendorsventure
Melaka :@kakgulaboutiquehouse

Pertanyaan lanjut klik whatsapp link di bio 📱
Read more
@brunei_bulletin Ramai yang amalkan MilkUp Candy. Apa yang best nya MilkUp Candy ni? 1. 9 bahan ...
Media Removed
@brunei_bulletin Ramai yang amalkan MilkUp Candy. Apa yang best nya MilkUp Candy ni? 1. 9 bahan dalam setiap tablet bantu ibu mengandung dan menyusu dapat 4 hingga 5 manfaat. 2. Kunyah atau kemam, tak perlu bancuh dan tak renyah. 3. Rasanya seperti gula-gula. . WA 8747203 untuk ... @brunei_bulletin

Ramai yang amalkan MilkUp Candy. Apa yang best nya MilkUp Candy ni?

1. 9 bahan dalam setiap tablet bantu ibu mengandung dan menyusu dapat 4 hingga 5 manfaat.

2. Kunyah atau kemam, tak perlu bancuh dan tak renyah.

3. Rasanya seperti gula-gula.
.
WA 8747203 untuk keterangan lanjut mengenai MilkUp Candy.
Boleh didapati di:
📍 @bmarket.ent kiub no. C15

FOLLOW @milkupcandy_jerudong
FOLLOW @milkupcandy_jerudong

#bruneibulletin #brunei_bulletin
Read more
@Regrann from @ephyra2u - SALAM JUMAAT #EPHYRAMOMMY! . . Jam 10.30pagi ni kita akan adakan sesi ...
Media Removed
@Regrann from @ephyra2u - SALAM JUMAAT #EPHYRAMOMMY! . . Jam 10.30pagi ni kita akan adakan sesi LIVE Q&A bersama Memey & Mak Bidan Tradisional di IG @ephyra2u. . . Sempena mengambil keberkatan Jumaat, EPHYRA nak “memberi” kepada semua #ephyralovers! Hadiah kali ni yang kita nak bagi ... @Regrann from @ephyra2u - SALAM JUMAAT #EPHYRAMOMMY! .
.
Jam 10.30pagi ni kita akan adakan sesi LIVE Q&A bersama Memey & Mak Bidan Tradisional di IG @ephyra2u.
.
.
Sempena mengambil keberkatan Jumaat, EPHYRA nak “memberi” kepada semua #ephyralovers! Hadiah kali ni yang kita nak bagi - EPHYRA PREMIUM PACK bernilai RM 197! Sapa yang tak nak kan??? .
.
So caranya mudah! .
.
1️⃣ JOIN LIVE EPHYRA jam 10.30am nanti di IG @ephyra2u. (nama yang komen tapi tak join LIVE - tak akan dikira tau!! 😅) .
.
2️⃣ Komen 3 kebaikan EPHYRA yg anda inginkan di bahagian bawah gambar ni dengan “Saya percaya #EPHYRA boleh....”
.
3️⃣ Tag 3 rakan IG korang yg bergelar ibu muda/ibu mengandung/ibu menyusu badan/ibu dalam pantang ataupun yg sedang mencuba untuk hamil! .
.
Seorang pemenang bertuah akan dipilih & menerima 1 x EPHYRA PREMIUM PACK bernilai RM197.
.
.
Jadi, korang kena JOIN RAMAI-RAMAI EPHYRA LIVE @ IG - 10.30am. ❗️Ada soalan nak tanya? Boleh!!!! Tanya je. Insya Allah Kak Memey & Mak Bidan akan jawab. Join ok!!! ❤️
.
.
#ephyra #ephyralovers #journeymommyephyra #ephyradealers #ephyramommy #ephyra2u
Read more
Siapa free jom join live.. yg bertuah dapat hadiah<span class="emoji emoji1f60d"></span> dr @ephyra2u <span class="emoji emoji2764"></span>️ . @Regrann from @ephyra2u ...
Media Removed
Siapa free jom join live.. yg bertuah dapat hadiah dr @ephyra2u ️ . @Regrann from @ephyra2u - SALAM JUMAAT #EPHYRAMOMMY! . . Jam 10.30pagi ni kita akan adakan sesi LIVE Q&A bersama Memey & Mak Bidan Tradisional di IG @ephyra2u. . . Sempena mengambil keberkatan Jumaat, EPHYRA nak ... Siapa free jom join live.. yg bertuah dapat hadiah😍 dr @ephyra2u ❤️
.

@Regrann from @ephyra2u - SALAM JUMAAT #EPHYRAMOMMY! .
.
Jam 10.30pagi ni kita akan adakan sesi LIVE Q&A bersama Memey & Mak Bidan Tradisional di IG @ephyra2u.
.
.
Sempena mengambil keberkatan Jumaat, EPHYRA nak “memberi” kepada semua #ephyralovers! Hadiah kali ni yang kita nak bagi - EPHYRA PREMIUM PACK bernilai RM 197! Sapa yang tak nak kan??? .
.
So caranya mudah! .
.
1️⃣ JOIN LIVE EPHYRA jam 10.30am nanti di IG @ephyra2u. (nama yang komen tapi tak join LIVE - tak akan dikira tau!! 😅) .
.
2️⃣ Komen 3 kebaikan EPHYRA yg anda inginkan di bahagian bawah gambar ni dengan “Saya percaya #EPHYRA boleh....”
.
3️⃣ Tag 3 rakan IG korang yg bergelar ibu muda/ibu mengandung/ibu menyusu badan/ibu dalam pantang ataupun yg sedang mencuba untuk hamil! .
.
Seorang pemenang bertuah akan dipilih & menerima 1 x EPHYRA PREMIUM PACK bernilai RM197.
.
.
Jadi, korang kena JOIN RAMAI-RAMAI EPHYRA LIVE @ IG - 10.30am. ❗️Ada soalan nak tanya? Boleh!!!! Tanya je. Insya Allah Kak Memey & Mak Bidan akan jawab. Join ok!!! ❤️
.
.
#ephyra #ephyralovers #journeymommyephyra #ephyradealers #ephyramommy #ephyra2u
Read more
Loading...
Repost from @alzamin_trading @TopRankRepost #TopRankRepost Alhamdulilah Customers repeat ...
Media Removed
Repost from @alzamin_trading @TopRankRepost #TopRankRepost Alhamdulilah Customers repeat lg . COD Kota Damansara by @alzamin_trading . Ramai yang nak tahu khasiat #umaimabyabbyabadi ini Khasiatnya 🏻 . Susu Umaima: Susu Kambing dengan rasa berry yg sedap (tanpa bau hamis) ... Repost from @alzamin_trading @TopRankRepost #TopRankRepost Alhamdulilah Customers repeat lg
.
COD Kota Damansara by @alzamin_trading .
Ramai yang nak tahu khasiat #umaimabyabbyabadi ini Khasiatnya 👇🏻
.
✅Susu Umaima: Susu Kambing dengan rasa berry yg sedap (tanpa bau hamis) + Makanan Sunnah + Collagen👍🏻Wanita hamil & menyusu Wajib Minum^^ Yang nak amalkan sebagai makanan tambahan untuk kecantikkan dan merancang hamil pun boleh~~ .
🌸Umaima sesuai untuk semua kanak-kanak, wanita dan lelaki, si gadis, wanita bujang, wanita berkahwin, wanita hamil dan usia emas. .
🌸Umaima Nutri C Plus :
1. Susu kambing Umaima mengandungi DHA
.
2. Folat penting untuk pertumbuhan dan pembahagian sel dalam tubuh ibu serta janin. Bagi janin yang sedang berkembang, pembahagian sel berlaku dengan cepat untuk membentuk organ-organ penting seperti otak
.
3. Inulin adalah prebiotik, sementara itu DR10 adalah Bifidobakterium laktis yang merupakan sejenis bakteria hidup. Adalah penting untuk ibu-ibu mengandung mempunyai persekitaran usus yang baik untuk penyerapan nutrien yang efektif
.
4. Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat
.
5. Zink adalah penting untuk pertumbuhan tisu ibu dan janin
.
6. Zat besi dan vitamin B12 penting bagi pembentukkan sel darah merah yang diperlukan untuk menampung penambahan jumlah darah sebanyak 50% semasa kehamilan
.
🌸Manfaat susu kambing UMAIMA pada pengguna terutama pd wanita hamil juga si gadis :
.
Menambahkan tenaga
Memulihkan tulang rapuh.
Mencerdaskan minda.
Menyembuhkan luka.
Tidak menggemukkan.
Menaikkan, mencantikkan, memontokkan & membesarkan payudara kendur & jatuh.
Menaikkan punggung yg jatuh.
Mengetatkan MISS V.
Menghilangkan bau badan.
Menghilangkan bau MISS V.
Meningkatkan keinginan seksual.
Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami.
Menghilangkan masalah keputihan.
Mengatasi masalah dalaman wanita.
Mencegah kanser.
Melawan radikal bebas.
Mencantik & meremajakan kulit.
Menambah tenaga.
Mencegah keletihan & menyegarkan badan.
Merawat masalah rahim.
.
COD FREE/Penghantaran PERCUMA
.
🚙Shah Alam (TTDI Jaya/Bkt Jelutong/ Seksyen 1-14) .
🚙Kota Damansara
🚙Paya Jaras Sg Buloh
🚙Pulau Meranti Puchong&Puchong Perdana
🚙Presint 9 Pu
Read more
Ada masalah kulit kusam, jeragat dan jerawat? Inginkan kulit putih , gebu dan bebas jerawat? Tak ...
Media Removed
Ada masalah kulit kusam, jeragat dan jerawat? Inginkan kulit putih , gebu dan bebas jerawat? Tak perlu rawatan kulit yg mahal hanya dengan glutacol whitening expert. Harga yg sgt berpatutan dapat merawat masalah kulit anda. Khasiat GLUTACOL (whitening+anti-aging) : Kesan seawal ... Ada masalah kulit kusam, jeragat dan jerawat?
Inginkan kulit putih , gebu dan bebas jerawat?
Tak perlu rawatan kulit yg mahal hanya dengan glutacol whitening expert. Harga yg sgt berpatutan dapat merawat masalah kulit anda.
Khasiat GLUTACOL (whitening+anti-aging) :
Kesan seawal 7 hari
1. Meningkatkan kecerahan kulit
2. Menyingkir toksin dari tubuh badan
3. Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
4. Mengatasi masalah jerawat,selulit
5. Mengatasi parut,jeragat,pigmentasi dan kulit kusam
6. Meningkatkan keanjalan kulit
7. Membantu mengekalkan kehalusan dan kelembapan kulit
8. Menyerlahkan keremajaan kulit
9. Sesuai untuk lelaki dan wanita
10. Selamat untuk ibu mengandung dan menyusu
Whatsapp : 011-5117-5823 or Click Link www.bit.ly/01151175823
Read more
Loading...
Repost from @alzamin_trading @TopRankRepost #TopRankRepost Alhamdulilah Customers repeat ...
Media Removed
Repost from @alzamin_trading @TopRankRepost #TopRankRepost Alhamdulilah Customers repeat lg . COD Kota Damansara by @alzamin_trading . Ramai yang nak tahu khasiat #umaimabyabbyabadi ini Khasiatnya 🏻 . Susu Umaima: Susu Kambing dengan rasa berry yg sedap (tanpa bau hamis) ... Repost from @alzamin_trading @TopRankRepost #TopRankRepost Alhamdulilah Customers repeat lg
.
COD Kota Damansara by @alzamin_trading .
Ramai yang nak tahu khasiat #umaimabyabbyabadi ini Khasiatnya 👇🏻
.
✅Susu Umaima: Susu Kambing dengan rasa berry yg sedap (tanpa bau hamis) + Makanan Sunnah + Collagen👍🏻Wanita hamil & menyusu Wajib Minum^^ Yang nak amalkan sebagai makanan tambahan untuk kecantikkan dan merancang hamil pun boleh~~ .
🌸Umaima sesuai untuk semua kanak-kanak, wanita dan lelaki, si gadis, wanita bujang, wanita berkahwin, wanita hamil dan usia emas. .
🌸Umaima Nutri C Plus :
1. Susu kambing Umaima mengandungi DHA
.
2. Folat penting untuk pertumbuhan dan pembahagian sel dalam tubuh ibu serta janin. Bagi janin yang sedang berkembang, pembahagian sel berlaku dengan cepat untuk membentuk organ-organ penting seperti otak
.
3. Inulin adalah prebiotik, sementara itu DR10 adalah Bifidobakterium laktis yang merupakan sejenis bakteria hidup. Adalah penting untuk ibu-ibu mengandung mempunyai persekitaran usus yang baik untuk penyerapan nutrien yang efektif
.
4. Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat
.
5. Zink adalah penting untuk pertumbuhan tisu ibu dan janin
.
6. Zat besi dan vitamin B12 penting bagi pembentukkan sel darah merah yang diperlukan untuk menampung penambahan jumlah darah sebanyak 50% semasa kehamilan
.
🌸Manfaat susu kambing UMAIMA pada pengguna terutama pd wanita hamil juga si gadis :
.
Menambahkan tenaga
Memulihkan tulang rapuh.
Mencerdaskan minda.
Menyembuhkan luka.
Tidak menggemukkan.
Menaikkan, mencantikkan, memontokkan & membesarkan payudara kendur & jatuh.
Menaikkan punggung yg jatuh.
Mengetatkan MISS V.
Menghilangkan bau badan.
Menghilangkan bau MISS V.
Meningkatkan keinginan seksual.
Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami.
Menghilangkan masalah keputihan.
Mengatasi masalah dalaman wanita.
Mencegah kanser.
Melawan radikal bebas.
Mencantik & meremajakan kulit.
Menambah tenaga.
Mencegah keletihan & menyegarkan badan.
Merawat masalah rahim.
.
COD FREE/Penghantaran PERCUMA
.
🚙Shah Alam (TTDI Jaya/Bkt Jelutong/ Seksyen 1-14) .
🚙Kota Damansara
🚙Paya Jaras Sg Buloh
🚙Pulau Meranti Puchong&Puchong Perdana
🚙Presint 9 Pu
Read more
PROMO JANUARI MEMANG BEST !!!! Omega beli 3 botol, less 5% OmegaGuard Shaklee produk ideal untuk ...
Media Removed
PROMO JANUARI MEMANG BEST !!!! Omega beli 3 botol, less 5% OmegaGuard Shaklee produk ideal untuk semua Kanak-Kanak : Ambik Omega untuk lebih bijak dan tingkat kan imuniti Ibu Mengandung : Bekalkan DHA, EPA pada baby, mak pun taklah naik mendadak badan macam di pam-pam Ibu Berpantang ... PROMO JANUARI MEMANG BEST !!!! Omega beli 3 botol, less 5%
OmegaGuard Shaklee produk ideal untuk semua

Kanak-Kanak : Ambik Omega untuk lebih bijak dan tingkat kan imuniti
Ibu Mengandung : Bekalkan DHA, EPA pada baby, mak pun taklah naik mendadak badan macam di pam-pam
Ibu Berpantang : Omega bagi Ibu Berpantang rasa hangat tubuh dan tak sejuk.
Ibu Menyusu : bekalkan DHA & EPA pada baby. Nak anak pandai kann
Nenek : sokongan sendi, bantu pergerakan

Atuk : sokong kesihatan jantung
Semua golongan pendek kata perlukan Omega Guard.

Produk ni memang bestttttt!!!Jom jadi 10 orang terawal untuk harga super jimat ni...😊 #jomsihat
#promoomega
#hargajimat
#omega3terbaik
#shakleelover
#shakleejempol
Read more
Beauty is when you can appreciate yourself!<span class="emoji emoji1f618"></span> Hargai diri uols dengan penggunaan konsisten #productSeQyBeauty ...
Media Removed
Beauty is when you can appreciate yourself! Hargai diri uols dengan penggunaan konsisten #productSeQyBeauty . Setiap #productSeQyBeauty mempunyai keistimewaan yang tersendiri Gunakan product #SEQYBeauty Tanpa RAGU-RAGU kerana #productSeQyBeauty tidak mempunyai bahan-bahan ... Beauty is when you can appreciate yourself!😘 Hargai diri uols dengan penggunaan konsisten #productSeQyBeauty .

Setiap #productSeQyBeauty mempunyai keistimewaan yang tersendiri 😊

Gunakan product #SEQYBeauty Tanpa RAGU-RAGU kerana #productSeQyBeauty tidak mempunyai bahan-bahan terlarang seperti MERKURI, HYDROQUINONE, PARABEN & TRETINOIN .

Ianya juga sesuai digunakan oleh ibu mengandung dan menyusu.
Contact #TeamSQB atau #01121076726
#0182723237
Read more
. Alhamdulillah #SusuUmaima dah sampai ke tangan customer tersayang<span class="emoji emoji1f618"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span> Thank you dear mommies ...
Media Removed
. Alhamdulillah #SusuUmaima dah sampai ke tangan customer tersayang Thank you dear mommies cantik order dari kami @drayhanah_babyshoppe ️ . . Umaima bagus untuk ibu hamil, ibu menyusu, wanita dan lelaki, si gadis, wanita bujang, wanita berkahwin dan warga emas sume boleh ... .
Alhamdulillah #SusuUmaima dah sampai ke tangan customer tersayang😘😍 Thank you dear mommies cantik order dari kami @drayhanah_babyshoppe ❤️❤️❤️
.
.
🌸Umaima bagus untuk ibu hamil, ibu menyusu, wanita dan lelaki, si gadis, wanita bujang, wanita berkahwin dan warga emas sume boleh minum👍😍.
.
🌸Umaima Nutri C Plus :
1. Susu kambing Umaima mengandungi DHA
.
2. Folat penting untuk pertumbuhan dan pembahagian sel dalam tubuh ibu serta janin. Bagi janin yang sedang berkembang, pembahagian sel berlaku dengan cepat untuk membentuk organ-organ penting seperti otak
.
3. Inulin adalah prebiotik, sementara itu DR10 adalah Bifidobakterium laktis yang merupakan sejenis bakteria hidup. Adalah penting untuk ibu-ibu mengandung mempunyai persekitaran usus yang baik untuk penyerapan nutrien yang efektif
.
4. Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat
.
5. Zink adalah penting untuk pertumbuhan tisu ibu dan janin
.
6. Zat besi dan vitamin B12 penting bagi pembentukkan sel darah merah yang diperlukan untuk menampung penambahan jumlah darah sebanyak 50% semasa kehamilan
.
✅Susu Umaima: Susu Kambing dengan rasa berry yg sedap (tanpa bau hamis) + Makanan Sunnah + Collagen👍
.
Manfaat susu kambing UMAIMA pada pengguna terutama pd wanita hamil juga si gadis :
.
Menambahkan tenaga.
Memulihkan tulang rapuh.
Mencerdaskan minda.
Menyembuhkan luka.
Tidak menggemukkan.
Menaikkan, mencantikkan, memontokkan & membesarkan payudara kendur & jatuh.
Menaikkan punggung yg jatuh.
Mengetatkan MISS V.
Menghilangkan bau badan.
Menghilangkan bau MISS V.
Meningkatkan keinginan seksual.
Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami.
Menghilangkan masalah keputihan.
Mengatasi masalah dalaman wanita.
Mencegah kanser.
Melawan radikal bebas.
Mencantik & meremajakan kulit.
Menambah tenaga.
Mencegah keletihan & menyegarkan badan.
Merawat masalah rahim.
.
📲Whatsapp Yana 013-6253018 utk dapatkan Umaima anda sekarang🤗
.
#umaima #umaimayana #umaimabyabbyabadi #testimoniUmaima #susuumaima #susukambing #makanansunnah #cantikdarihati #drayhanahbabyshoppe #abbyabadi #ibuhamil #ibumenyusu #milkbooster #collagen #sayajual #bazaarpaknil #ebm #breastmilk
Read more
Loading...
PUDDING MONTOX TEGANGKAN SEMUA PAYUDARA ANDA!! . . .HARGA ASAL RM 69 EXC POS . . .PROMOSI RM ...
Media Removed
PUDDING MONTOX TEGANGKAN SEMUA PAYUDARA ANDA!! . . .HARGA ASAL RM 69 EXC POS . . .PROMOSI RM 65 SM . .FREE POSTAGE + GIFT . . .+6013-5969771 . .KENAPA AWAK PATUT GUNA PUDDING MONTOX? . . . . . **dapat menambat kembali nafsu suami **aset lebih cantik dan fresh **susu badan ... PUDDING MONTOX TEGANGKAN SEMUA PAYUDARA ANDA!!
.
.
.HARGA ASAL RM 69 EXC POS
.
.
.PROMOSI RM 65 SM .
.FREE POSTAGE + GIFT
.
.
.📲+6013-5969771
.
.KENAPA AWAK PATUT GUNA PUDDING MONTOX?
.
.
.
.
.
**dapat menambat kembali nafsu suami
**aset lebih cantik dan fresh
**susu badan makin meriah
**kesan seawal 7hari dah tegang nyut2 makin mantop
**mudah digunakn mandi gosok bilas tegang

1.sangat2 berkesan beribu testimoni
2.menganjalkn kembali payudara yg lembik
3.membulatkn payudara serta punggung yg jatuh
4.tidak membesarkn tapi menegangkn kembali agar nampak lebih padat dan ranum
5.mencerahkn payudara
6.pinkkn puting payudara tampak segar mcm anak dara
7.tidak berbahaya ada kkm selamat
8.ibu mengandung bole guna sbb dia cuma sabun.
9.ibu menyusu sgt2 digalakn utk guna kerana mampu menambahkn susu dlm badan
10.sbg agen pewangi badan,berbau stoberry yummy.suami suka anak bertambah gembira
.
.
.
#lawakhambar #kurus #sexyladyfakehati2
#motifviral #sayajualmurah #iamsexyladylotion #krimkurus #putih #kuruscepat #puddingmontox #puddingmontoxmurah #besarkanpayudara #berrystoberryhq #payudaramontok
#pootehturboocoffe #auraprettycandy #sexyskinny #besartetek #lawakhambar #kuruscantikputih #kecantikan #kingcoco #mentormelinia #noradanish #asyalliee #bajuraya2018
#bajurayamurah
Read more
Magic Jelly berkesan merawat : 1. Jerawat 2. Jeragat 3. kulit berminyak 4. kulit kering 5. ...
Media Removed
Magic Jelly berkesan merawat : 1. Jerawat 2. Jeragat 3. kulit berminyak 4. kulit kering 5. Eczema 6. Allergic 7. Kulit mengelupas 8. Kudis 9. Kulit kusam 10. Buasir 11. Bisul 12. Sunburn 13. Ruam lampin/susu 14. Puting luka akibat menyusu 15. Rambut kelumumur & gugur 16. ... Magic Jelly berkesan merawat :
1. Jerawat
2. Jeragat
3. kulit berminyak
4. kulit kering
5. Eczema
6. Allergic
7. Kulit mengelupas
8. Kudis
9. Kulit kusam
10. Buasir
11. Bisul
12. Sunburn
13. Ruam lampin/susu
14. Puting luka akibat menyusu
15. Rambut kelumumur & gugur
16. Kulit kasar
17. cracked heels
18. Radang kulit
19. Panau/kayap
20. bibir kering
21. Melecur
22. Mengecilkan pori
23. Memlembutkan kulit

Magic Jelly boleh digunakan sebagai :
1. face moisturizer
2. mengecutkan jerawat
3. serum rambut
4. melebatkan & memanjangkan bulu mata
5. pelembab bibir
6. makeup primer . Boleh campur dgn bb cream atau foundation utk makeup lebih lama dan glowing
7. after shave gel
8. menghilangkan parut2
9. penyegar wajah
10. sunburn gel
11. ruam2 pade bdn bayi
12. lotion badan
13. Makeup remover
14. Pembuang daki (exfoliator) *(Kesan mungkin antara setiap individu berbeza bergantung kepada pemakanan, genetik, masalah kulit, hormon ,
pengambilan ubat-ubatan dan penggunaan produk lain)
.
Kenapa perlu pilih Magic Jelly sbg rutin harian anda:
✔️Ada kelulusan KKM
✔PELBAGAI GUNA (MULTI PURPOSE PRODUCT)
💰 Harga sangat MURAH tetapi berkualiti Antarabangsa
✅HALAL! TIADA bahan berunsur haiwan, hanya bahan-bahan semulajadi tumbuhan
❌ bahan kimia terlarang
❌ paraben , pewarna tiruan , mercury, steroid , hydroquinone
❌ menghakis kulit
❌ kesan sampingan
✔️500 % SELAMAT & TERBUKTI berkesan
✔️Jimat & SERBAGUNA

Magic Jelly sesuai untuk :
👫 Lelaki / Wanita
👫 Semua jenis kulit
👫 Drpd umur 0-100
👫 Selamat untuk ibu mengandung
👫 Selamat untuk bayi
👫 Sesuai untuk ibu yg menyusu dan juga berpantang
.
Harga : RM 70 (Exclude Postage)
Saiz : 60 ml
🎁Free Voucher Lovera Rm10 utk setiap pembelian
🎁Free Sample mj/lcc/bbj, Lipstick, Eyebrow (rm100+)
.
JOM WHATSAAP MEK UNTUK ORDER
+6014-534.1034
+6014-534.1034
. .
NAK COD:
#pasirmas
#kotabharu
#kubangkerian
#koklanas
#melor
#ketereh
#machang
#tanahmerah
. .
WALK IN :
@prettyliciousboutique
👉 Belakang Tesco Kb
👉 Bangunan Sebelah Gulatis
. .
=================================== #magicjellykelantan
#magicjellymurah
#Magicjelly
#magicjellykotabharu
#magicjellyborong
#stokismagicjelly
#stokisloverakelantan
#agentloverakelantan
Read more
Kami cipta khas LUFF<span class="emoji emoji2764"></span>SKIN BOOSTER daripada bahan yang high quality & serbuk vitamin c tulen !! Tak ...
Media Removed
Kami cipta khas LUFFSKIN BOOSTER daripada bahan yang high quality & serbuk vitamin c tulen !! Tak perlu lagi berhabis duit untuk injection vit C atau Botox untuk kelihatan putih !! . Iya memang hebat. Tak ada yang boleh lawan pun serbuk vitamin c ni. . Ni lah vitamin yang produk2 lain duk ... Kami cipta khas LUFF❤SKIN BOOSTER daripada bahan yang high quality & serbuk vitamin c tulen !! Tak perlu lagi berhabis duit untuk injection vit C atau Botox untuk kelihatan putih !!
.
Iya memang hebat. Tak ada yang boleh lawan pun serbuk vitamin c ni. . Ni lah vitamin yang produk2 lain duk guna dalam skincare, jus, supplement dan lain2. Tp mereka guna sikit sahaja sbb kos nya mahal. Tp kami nak bagi special pada anda, sekarang anda sudah boleh menikmati vitamin c yang tulen 100% tanpa campuran untuk jadikan kulit anda perfect!
.
Siapa yang tak cuba t e r s a n g a t t t t t t t la rugiiiiii...
.
Sebab Harga Mampu Milik !! sangat jimat berbaloi-baloi. Natural dan selamat pulak tu.
.
Now dah boleh cantik cara selamat
.
LUFF❤SKIN BOOSTER amat sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN yg mengalami masalah :-
✔Kulit kusam/ gelap
✔ Kulit kering / bersisik
✔ Kulit berjerawat/ berjeragat/blackhead/whitehead
✔Kulit berminyak/ kombinasi .
.

Fungsi LUFF❤SKIN BOOSTER:- ❤Fungsi utama adalah Mencerah dan memutihkan kulit wajah dan badan secara semulajadi ❤ Menjadikan kulit kusam bertukar wajah berseri-seri & glowing ❤Bantu menjadikan tona kulit lebih sekata, glowing dan melembabkan kulit
❤Bantu atasi masalah jerawat , Memudarkan parut kesan dan mengurangkan white dan black head
❤Sangat bagus untuk Menghilangkan jeragat terlampau ❤mengurangkan kesan sunburn, mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
❤Bantu menghasilkan kolagen dalam badan
❤Bantu menggantikan tisu rosak dan sembuhkan luka
❤Bantu tingkatkan imun tubuh
❤Menghilangkan kehitaman ketiak, hitam celah peha, dan juga menghilangkan rekahan tumit
❤Menganjalkan, mengecilkan liang roma & pori terbuka ❤Sesuai untuk ibu yang menyusu dan dapat memberi vitamin kepada bayi
❤Serta mencerahkan kulit bayi yang menyusu badan
❤Sesuai juga untuk ibu mengandung 6 bulan ke atas
Cara pengambilan yg di syorkan:-
✔Boleh Terus kemam ✔ Boleh di bancuh dgn air suam atau campur jer dalam apa2 minuman kegemaran anda seperti milo/sirap/ jus buah-buahan. ✔ 1 Sachet di syorkan untuk 2 hari. Tapi kalau kesan cepat, boleh terus guna 1 sachet perday.

Ingredients utama:-
Serbuk Vitamin C Tulen, Delima, Stevia
Read more
Loading...
Magic Jelly berfungsi merawat: 1. Jerawat 2. Jeragat 3. kulit berminyak 4. kulit kering 5. ...
Media Removed
Magic Jelly berfungsi merawat: 1. Jerawat 2. Jeragat 3. kulit berminyak 4. kulit kering 5. Eczema 6. Allergic 7. Kulit mengelupas 8. Kudis 9. Kulit kusam 10. Buasir 11. Bisul 12. Sunburn 13. Ruam lampin/susu 14. Puting luka akibat menyusu 15. Rambut kelumumur & gugur 16. ... Magic Jelly berfungsi merawat:
1. Jerawat
2. Jeragat
3. kulit berminyak
4. kulit kering
5. Eczema
6. Allergic
7. Kulit mengelupas
8. Kudis
9. Kulit kusam
10. Buasir
11. Bisul
12. Sunburn
13. Ruam lampin/susu
14. Puting luka akibat menyusu
15. Rambut kelumumur & gugur
16. Kulit kasar
17. cracked heels
18. Radang kulit
19. Panau/kayap
20. bibir kering
21. Melecur
22. Mengecilkan pori
23. Memlembutkan kulit

Magic Jelly boleh digunakan sebagai :
1. face moisturizer
2. mengecutkan jerawat
3. serum rambut
4. melebatkan & memanjangkan bulu mata
5. pelembab bibir
6. makeup primer . Boleh campur dgn bb cream atau foundation utk makeup lebih lama dan glowing
7. after shave gel
8. menghilangkan parut2
9. penyegar wajah
10. sunburn gel
11. ruam2 pade bdn bayi
12. lotion badan
13. Makeup remover
14. Pembuang daki (exfoliator) *(Kesan mungkin antara setiap individu berbeza bergantung kepada pemakanan, genetik, masalah kulit, hormon ,
pengambilan ubat-ubatan dan penggunaan produk lain)
.
Kenapa perlu pilih Magic Jelly sbg rutin harian anda:
✔️Ada kelulusan KKM
✔PELBAGAI GUNA (MULTI PURPOSE PRODUCT)
💰 Harga sangat MURAH tetapi berkualiti Antarabangsa
✅HALAL! TIADA bahan berunsur haiwan, hanya bahan-bahan semulajadi tumbuhan
❌ bahan kimia terlarang
❌ paraben , pewarna tiruan , mercury, steroid , hydroquinone
❌ menghakis kulit
❌ kesan sampingan
✔️500 % SELAMAT & TERBUKTI berkesan
✔️Jimat & SERBAGUNA

Magic Jelly sesuai untuk :
👫 Lelaki / Wanita
👫 Semua jenis kulit
👫 Drpd umur 0-100
👫 Selamat untuk ibu mengandung
👫 Selamat untuk bayi
👫 Sesuai untuk ibu yg menyusu dan juga berpantang
.
Harga : RM 70 (Exclude Postage)
Saiz : 60 ml
🎁Free Voucher Lovera Rm10 utk setiap pembelian
🎁Free Sample mj/lcc/bbj, Lipstick, Eyebrow (rm100+)
.
JOM WHATSAAP MEK UNTUK ORDER
+6014-534.1034
+6014-534.1034
. .
NAK COD:
#pasirmas
#kotabharu
#kubangkerian
#koklanas
#melor
#ketereh
#machang
#tanahmerah
. .
WALK IN :
@prettyliciousboutique
👉 Belakang Tesco Kb
👉 Bangunan Sebelah Gulatis
. .
=================================== #magicjellykelantan
#magicjellymurah
#Magicjelly
#magicjellykotabharu
#magicjellyborong
#stokismagicjelly
#stokisloverakelantan
#agentloverakelantan
Read more
Magic Jelly berkesan merawat : 1. Jerawat 2. Jeragat 3. kulit berminyak 4. kulit kering 5. ...
Media Removed
Magic Jelly berkesan merawat : 1. Jerawat 2. Jeragat 3. kulit berminyak 4. kulit kering 5. Eczema 6. Allergic 7. Kulit mengelupas 8. Kudis 9. Kulit kusam 10. Buasir 11. Bisul 12. Sunburn 13. Ruam lampin/susu 14. Puting luka akibat menyusu 15. Rambut kelumumur & gugur 16. ... Magic Jelly berkesan merawat :
1. Jerawat
2. Jeragat
3. kulit berminyak
4. kulit kering
5. Eczema
6. Allergic
7. Kulit mengelupas
8. Kudis
9. Kulit kusam
10. Buasir
11. Bisul
12. Sunburn
13. Ruam lampin/susu
14. Puting luka akibat menyusu
15. Rambut kelumumur & gugur
16. Kulit kasar
17. cracked heels
18. Radang kulit
19. Panau/kayap
20. bibir kering
21. Melecur
22. Mengecilkan pori
23. Memlembutkan kulit

Magic Jelly boleh digunakan sebagai :
1. face moisturizer
2. mengecutkan jerawat
3. serum rambut
4. melebatkan & memanjangkan bulu mata
5. pelembab bibir
6. makeup primer . Boleh campur dgn bb cream atau foundation utk makeup lebih lama dan glowing
7. after shave gel
8. menghilangkan parut2
9. penyegar wajah
10. sunburn gel
11. ruam2 pade bdn bayi
12. lotion badan
13. Makeup remover
14. Pembuang daki (exfoliator) *(Kesan mungkin antara setiap individu berbeza bergantung kepada pemakanan, genetik, masalah kulit, hormon ,
pengambilan ubat-ubatan dan penggunaan produk lain)
.
Kenapa perlu pilih Magic Jelly sbg rutin harian anda:
✔️Ada kelulusan KKM
✔PELBAGAI GUNA (MULTI PURPOSE PRODUCT)
💰 Harga sangat MURAH tetapi berkualiti Antarabangsa
✅HALAL! TIADA bahan berunsur haiwan, hanya bahan-bahan semulajadi tumbuhan
❌ bahan kimia terlarang
❌ paraben , pewarna tiruan , mercury, steroid , hydroquinone
❌ menghakis kulit
❌ kesan sampingan
✔️500 % SELAMAT & TERBUKTI berkesan
✔️Jimat & SERBAGUNA

Magic Jelly sesuai untuk :
👫 Lelaki / Wanita
👫 Semua jenis kulit
👫 Drpd umur 0-100
👫 Selamat untuk ibu mengandung
👫 Selamat untuk bayi
👫 Sesuai untuk ibu yg menyusu dan juga berpantang
.
Harga : RM 70 (Exclude Postage)
Saiz : 60 ml
🎁Free Voucher Lovera Rm10 utk setiap pembelian
🎁Free Sample mj/lcc/bbj, Lipstick, Eyebrow (rm100+)
.
JOM WHATSAAP MEK UNTUK ORDER
+6014-534.1034
+6014-534.1034
. .
NAK COD:
#pasirmas
#kotabharu
#kubangkerian
#koklanas
#melor
#ketereh
#machang
#tanahmerah
. .
WALK IN :
@prettyliciousboutique
👉 Belakang Tesco Kb
👉 Bangunan Sebelah Gulatis
. .
=================================== #magicjellykelantan
#magicjellymurah
#Magicjelly
#magicjellykotabharu
#magicjellyborong
#stokismagicjelly
#stokisloverakelantan
#agentloverakelantan
Read more
GUNA MAGIC JELLY UNTUK SEMUA BENDA?? 1. Jerawat 2. Jeragat 3. kulit berminyak 4. kulit kering ...
Media Removed
GUNA MAGIC JELLY UNTUK SEMUA BENDA?? 1. Jerawat 2. Jeragat 3. kulit berminyak 4. kulit kering 5. Eczema 6. Allergic 7. Kulit mengelupas 8. Kudis 9. Kulit kusam 10. Buasir 11. Bisul 12. Sunburn 13. Ruam lampin/susu 14. Puting luka akibat menyusu 15. Rambut kelumumur & gugur 16. ... GUNA MAGIC JELLY UNTUK SEMUA BENDA??
1. Jerawat
2. Jeragat
3. kulit berminyak
4. kulit kering
5. Eczema
6. Allergic
7. Kulit mengelupas
8. Kudis
9. Kulit kusam
10. Buasir
11. Bisul
12. Sunburn
13. Ruam lampin/susu
14. Puting luka akibat menyusu
15. Rambut kelumumur & gugur
16. Kulit kasar
17. cracked heels
18. Radang kulit
19. Panau/kayap
20. bibir kering
21. Melecur
22. Mengecilkan pori
23. Memlembutkan kulit

Magic Jelly boleh digunakan sebagai :
1. face moisturizer
2. mengecutkan jerawat
3. serum rambut
4. melebatkan & memanjangkan bulu mata
5. pelembab bibir
6. makeup primer . Boleh campur dgn bb cream atau foundation utk makeup lebih lama dan glowing
7. after shave gel
8. menghilangkan parut2
9. penyegar wajah
10. sunburn gel
11. ruam2 pade bdn bayi
12. lotion badan
13. Makeup remover
14. Pembuang daki (exfoliator) *(Kesan mungkin antara setiap individu berbeza bergantung kepada pemakanan, genetik, masalah kulit, hormon ,
pengambilan ubat-ubatan dan penggunaan produk lain)
.
Kenapa perlu pilih M. Jelly sbg rutin harian anda:
✔️Ada kelulusan KKM
✔PELBAGAI GUNA (MULTI PURPOSE PRODUCT)
💰 Harga sangat MURAH tetapi berkualiti Antarabangsa
✅HALAL! TIADA bahan berunsur haiwan, hanya bahan-bahan semulajadi tumbuhan
❌ bahan kimia terlarang
❌ paraben , pewarna tiruan , mercury, steroid , hydroquinone
❌ menghakis kulit
❌ kesan sampingan
✔️500 % SELAMAT & TERBUKTI berkesan
✔️Jimat & SERBAGUNA

Magic Jelly sesuai untuk :
👫 Lelaki / Wanita
👫 Semua jenis kulit
👫 Drpd umur 0-100
👫 Selamat untuk ibu mengandung
👫 Selamat untuk bayi
👫 Sesuai untuk ibu yg menyusu dan juga berpantang
.
Harga : RM 70 (Exc Postage)
Saiz : 60 ml
🎁Free Voucher Lovera Rm10 utk setiap pembelian
🎁Free Sample mj/lcc/bbj, Lipstick, Eyebrow (rm100+)
.
JOM WHATSAAP MEK UNTUK ORDER
+6014-534.1034
+6014-534.1034
. .
NAK COD:
#pasirmas
#kotabharu
#kubangkerian
#koklanas
#melor
#ketereh
#machang
#tanahmerah
. .
WALK IN :
@prettyliciousboutique
👉 Belakang Tesco Kb
👉 Bangunan Sebelah Gulatis
. .
=================================== #magicjellykelantan
#magicjellymurah
#Magicjelly
#magicjellykotabharu
#magicjellyborong
#stokismagicjelly
#stokisloverakelantan
#agentloverakelantan
Read more
Loading...
Magic Jelly berkesan merawat : 1. Jerawat 2. Jeragat 3. kulit berminyak 4. kulit kering 5. ...
Media Removed
Magic Jelly berkesan merawat : 1. Jerawat 2. Jeragat 3. kulit berminyak 4. kulit kering 5. Eczema 6. Allergic 7. Kulit mengelupas 8. Kudis 9. Kulit kusam 10. Buasir 11. Bisul 12. Sunburn 13. Ruam lampin/susu 14. Puting luka akibat menyusu 15. Rambut kelumumur & gugur 16. ... Magic Jelly berkesan merawat :
1. Jerawat
2. Jeragat
3. kulit berminyak
4. kulit kering
5. Eczema
6. Allergic
7. Kulit mengelupas
8. Kudis
9. Kulit kusam
10. Buasir
11. Bisul
12. Sunburn
13. Ruam lampin/susu
14. Puting luka akibat menyusu
15. Rambut kelumumur & gugur
16. Kulit kasar
17. cracked heels
18. Radang kulit
19. Panau/kayap
20. bibir kering
21. Melecur
22. Mengecilkan pori
23. Memlembutkan kulit

Magic Jelly boleh digunakan sebagai :
1. face moisturizer
2. mengecutkan jerawat
3. serum rambut
4. melebatkan & memanjangkan bulu mata
5. pelembab bibir
6. makeup primer . Boleh campur dgn bb cream atau foundation utk makeup lebih lama dan glowing
7. after shave gel
8. menghilangkan parut2
9. penyegar wajah
10. sunburn gel
11. ruam2 pade bdn bayi
12. lotion badan
13. Makeup remover
14. Pembuang daki (exfoliator) *(Kesan mungkin antara setiap individu berbeza bergantung kepada pemakanan, genetik, masalah kulit, hormon ,
pengambilan ubat-ubatan dan penggunaan produk lain)
.
Kenapa perlu pilih Magic Jelly sbg rutin harian anda:
✔️Ada kelulusan KKM
✔PELBAGAI GUNA (MULTI PURPOSE PRODUCT)
💰 Harga sangat MURAH tetapi berkualiti Antarabangsa
✅HALAL! TIADA bahan berunsur haiwan, hanya bahan-bahan semulajadi tumbuhan
❌ bahan kimia terlarang
❌ paraben , pewarna tiruan , mercury, steroid , hydroquinone
❌ menghakis kulit
❌ kesan sampingan
✔️500 % SELAMAT & TERBUKTI berkesan
✔️Jimat & SERBAGUNA

Magic Jelly sesuai untuk :
👫 Lelaki / Wanita
👫 Semua jenis kulit
👫 Drpd umur 0-100
👫 Selamat untuk ibu mengandung
👫 Selamat untuk bayi
👫 Sesuai untuk ibu yg menyusu dan juga berpantang
.
Harga : RM 70 (Exclude Postage)
Saiz : 60 ml
🎁Free Voucher Lovera Rm10 utk setiap pembelian
🎁Free Sample mj/lcc/bbj, Lipstick, Eyebrow (rm100+)
.
JOM WHATSAAP MEK UNTUK ORDER
+6014-534.1034
+6014-534.1034
. .
NAK COD:
#pasirmas
#kotabharu
#kubangkerian
#koklanas
#melor
#ketereh
#machang
#tanahmerah
. .
WALK IN :
@prettyliciousboutique
👉 Belakang Tesco Kb
👉 Bangunan Sebelah Gulatis
. .
=================================== #magicjellykelantan
#magicjellymurah
#Magicjelly
#magicjellykotabharu
#magicjellyborong
#stokismagicjelly
#stokisloverakelantan
#agentloverakelantan
Read more
HAVE A GOOD DAY GUYS! Sip a glass of TeatoXlim and let you lead the day! More energetic! No more sleepyhead ...
Media Removed
HAVE A GOOD DAY GUYS! Sip a glass of TeatoXlim and let you lead the day! More energetic! No more sleepyhead kat office ya! . Manfaat TEATOXLIM ---> 2 elemen detox melalui buah mulberry & lemon ====================== ️ Menurunkan berat badan ️ Nafas lebih segar ️ Atasi masalah perut ... HAVE A GOOD DAY GUYS!
Sip a glass of TeatoXlim and let you lead the day! More energetic! No more sleepyhead kat office ya!
.
Manfaat TEATOXLIM ---> 2 elemen detox melalui buah mulberry & lemon
======================
✔️ Menurunkan berat badan
✔️ Nafas lebih segar
✔️ Atasi masalah perut kembung (bloated)
✔️ Meng-nyah toksin dlm bdn melalui pembuangan @ peluh
✔️ Melancarkan sistem pelawasan
✔️ Anti penuaan
✔️ Kaya antioksida
✔️ Meningkatkan metabolisme (proses burn calorie jadi lebih mudah)
✔️ Menguatkan akar rambut
✔️ Pemikiran lebih relax
✔️ Badan rasa ringan
.
Siapa je yang boleh consume TEATOXLIM?
=================
✔️ Remaja seawal 15 tahun
✔️ Lelaki & Perempuan
✔️ Ibu menyusu SELEPAS pantang
✔️ Asma , pesakit buah pinggang , diabetes , darah tinggi
.
❌ Ibu mengandung & pesakit kronik i.e pesakit jantung❌
.
.
🎈HARGA ASAL RM60/pack (20 teabag)🎈
.
🔹HARGA PROMOSI LANJUT SAMPAI AWAK KURUS is only RM45/pack (exc pos)🔹
🔹HARGA PROMOSI LANJUT SAMPAI AWAK KURUS is only RM45/pack (exc pos)🔹
🔹HARGA PROMOSI LANJUT SAMPAI AWAK KURUS is only RM45/pack (exc pos)🔹
.
Whatsapp iolss ok +6016 633 6048
.
Weolls pun ada 🛍🛍
-->> Combo Fabulousfit + Teatoxlim <<---
-->> Combo Fabulousfit + Teatoxlim <<---
-->> Combo Fabulousfit + Teatoxlim <<---
.
Sila refer hashtag #teatoXlimfeedback #fabulousfitfeedback utk lebih feedback or scroll gambar kat profile iolls!
.
Read more
PROMOSI SEPANJANG SEPTEMBER 2018 . Dapatkan Ostematrix anda hari ini. . Anda memerlukan Ostematrix ...
Media Removed
PROMOSI SEPANJANG SEPTEMBER 2018 . Dapatkan Ostematrix anda hari ini. . Anda memerlukan Ostematrix jika anda mengalami salah satu masalah di bawah : Badan LESU Badan PENAT Badan LETIH SEMBELIT CRAMP KAKI SIMPUL BIAWAK SAKIT TUMIT SAKIT LUTUT SAKIT SARAF SAKIT URAT TAK ... PROMOSI SEPANJANG SEPTEMBER 2018
.
Dapatkan Ostematrix anda hari ini.
.
Anda memerlukan Ostematrix jika anda mengalami salah satu masalah di bawah :
Badan LESU
Badan PENAT
Badan LETIH
SEMBELIT
CRAMP KAKI
SIMPUL BIAWAK
SAKIT TUMIT
SAKIT LUTUT
SAKIT SARAF
SAKIT URAT
TAK SUKA MINUM SUSU
.
*sesuai untuk ibu mengandung, berpantang dan menyusu. .
Tengku Sofia 012-3390665
.
#sayajualshaklee #sayajual #shaklee #shakleegombak #srigombak #giantbatucaves #setkurus #ibumengandung #ibuberpantang #cantikuntuksuami #shakleebysofia #readystock #shakleeeffect #mselegacy #milkboostershaklee #milkbooster #sayajualmurah #instashop #vitaminshaklee #malaysia #setbersalin #sayagunasayajual
#sayajualmurah #ibu
#shakleemurah #bayi #baby #setmenyusushaklee
Read more
PROMOSI SEPANJANG SEPTEMBER 2018 . Dapatkan Ostematrix anda hari ini. . Anda memerlukan Ostematrix ...
Media Removed
PROMOSI SEPANJANG SEPTEMBER 2018 . Dapatkan Ostematrix anda hari ini. . Anda memerlukan Ostematrix jika anda mengalami salah satu masalah di bawah : Badan LESU Badan PENAT Badan LETIH SEMBELIT CRAMP KAKI SIMPUL BIAWAK SAKIT TUMIT SAKIT LUTUT SAKIT SARAF SAKIT URAT TAK ... PROMOSI SEPANJANG SEPTEMBER 2018
.
Dapatkan Ostematrix anda hari ini.
.
Anda memerlukan Ostematrix jika anda mengalami salah satu masalah di bawah :
Badan LESU
Badan PENAT
Badan LETIH
SEMBELIT
CRAMP KAKI
SIMPUL BIAWAK
SAKIT TUMIT
SAKIT LUTUT
SAKIT SARAF
SAKIT URAT
TAK SUKA MINUM SUSU
.
*sesuai untuk ibu mengandung, berpantang dan menyusu. .
Tengku Sofia 012-3390665
.
#sayajualshaklee #sayajual #shaklee #shakleegombak #srigombak #giantbatucaves #setkurus #ibumengandung #ibuberpantang #cantikuntuksuami #shakleebysofia #readystock #shakleeeffect #mselegacy #milkboostershaklee #milkbooster #sayajualmurah #instashop #vitaminshaklee #malaysia #setbersalin #sayagunasayajual
#sayajualmurah #ibu
#shakleemurah #bayi #baby #setmenyusushaklee
Read more
KEBAIKAN DAN MANFAAT . ● Menjadikan kulit lebih lembap, anjal dan awet muda ● Mengimbangi gula ...
Media Removed
KEBAIKAN DAN MANFAAT . ● Menjadikan kulit lebih lembap, anjal dan awet muda ● Mengimbangi gula dan kolestrol dlm darah ● Membantu mengubati kanser,gastrik,asma dan ulser ● Membantu mengatasi masalah insomnia ● Tidak menyebabkn alahan dan kahak ● Membantu memulihkan tenaga batin ● ... KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
● Menjadikan kulit lebih lembap, anjal dan awet muda
● Mengimbangi gula dan kolestrol dlm darah
● Membantu mengubati kanser,gastrik,asma dan ulser
● Membantu mengatasi masalah insomnia
● Tidak menyebabkn alahan dan kahak
● Membantu memulihkan tenaga batin
● Membantu mempertingkatkan daya peka, tumpuan dan ingatan
● Sumber kalsium y hebat
● Membantu menambah pengeluaran susu ibu
● Mengelakkan pnyakit dmm kuning pd bayi
● menguatkan sistem imunisasi
● Melancarkan sistem pghadaman
.
☕☕☕☕☕
☕☕☕☕☕
● Sesuai untuk semua peringkat umur
● Bagus untuk ibu mengandung
PERLA SUSU KAMBING!! SUSU UNTUK SEMUA
● Lelaki
● Wanita
● Ibu mengandung
● Ibu menyusu
● Warga emas
● Kanak kanak
Semua boleh amalkan. Beli sebotol satu keluarga boleh amalkan. Jimatkan??
_______________
PERLA SUSU KAMBING "SUSU UNTUK SEMUA"
#perlacoffeeexclusive #perlacoffee #perlacoffeebaru #hadiahisteri #bajuraya2018 #kulitcantik #slimmingproduct #raya2018 #kurungmurah #bajukurungkanakkanak #teamciknana #perlachoc #perlacapsuleturbo #perlasusukambing
Read more
Ready stock #kolagen #Toujoursadvanced yg pasti beli dgn kami #original direct terus dr HQ..produk ini sudah 4 tahun berada dipasaran..yg mana nk tau kebaikan n fungsi #kolagen ini blh whtsap/DM/klik shj dia bhgian atas bio +60126522437/+60125563021.. kolagen yg sesuai utk lelaki+perempuan+ ... Ready stock #kolagen #Toujoursadvanced yg pasti beli dgn kami #original direct terus dr HQ..produk ini sudah 4 tahun berada dipasaran..yg mana nk tau kebaikan n fungsi #kolagen ini blh whtsap/DM/klik shj dia bhgian atas bio +60126522437/+60125563021.. 🍭🍭kolagen yg sesuai utk lelaki+perempuan+ ibu menyusu+ibu bepantang+ibu mengandung..jom order dgn kami uols akan dpt:-
💐Percuma Gift
💐Percuma paper bag jika COD
💐Percuma postage/Delivery
💐Percuma pamplet sbg panduan
💐Percuma bubble wraping jika pos.
💐Percuma minyak wangi akim 🚗 cod 👉kuala lumpur (seluruh)
👉 putrajaya
👉cyberjaya 👉kajang
👉Damansara,Petaling Jaya
👉Bndr baru bangi semua sekyn
👉Bandar Mahkota n Sri Putra Bangi
👉cheras,PGA,suntex
👉kepong
👉Bandar tun hussein onn(BTHO)
👉bndr mahkota cheras (BMC), sg long
👉cheras jaya, tmn impian ehsan
👉🏻the mines -pekan batu 11
👉🏻ukm,upm,uniten,iukl,unikl,gmi
👉sunway
👉kptm bangi,GMI
👉puncak alam
👉s.alam2
👉Shah alam 👉klang,andalas bayu perdana
👉Bndr saujana putra, jenjarom
👉 banting,klia
👉kota kemuning,jln kebun,bukit rimau
👉bandar puteri,putera,bayuemas
👉 mpkj
👉telok panglima garang
👉salak tinggi,dengkil
👉🏻bandar tun razak
👉🏻gombak, batu caves,UIA
👉🏻selayang
👉🏻keramat
👉Air keroh,Cheng
👉Port Dickson 🏃🏃 walk in @blinksouk.bazaar sekyn 7 shah alam
👉Serta kawasan2 behampiran dengannya

#stockistsah #original #selangor #kualalumpur #like4like #murah #kolagen #beauty #sayajualtoujours #bazarpaknil #cantik #toujoursmurah #stockistoujoursadvanced #toujoursadvanced #sayajualtoujoursadvanced #toujours #toujoursbangi #toujourskajang #keknis #toujoursputrajaya #toujoursshahalam #hairulazreen #haniszalikha
#tateamms
Read more
15 KELEBIHAN BOOSTER WHITENING PREMIUM -Kulit putih 10x ganda -Kulit menjadi pinkish seawal ...
Media Removed
15 KELEBIHAN BOOSTER WHITENING PREMIUM -Kulit putih 10x ganda -Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari -Menghilangkan parut lama -Mengecilkan liang roma terbuka -Mengecutkan jerawat -Menyingkirkan toksin dalam badan -Kulit gebu, lembab dan pink -Menghilangkan pigmentasi ... 15 KELEBIHAN BOOSTER WHITENING PREMIUM
-Kulit putih 10x ganda
-Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
-Menghilangkan parut lama
-Mengecilkan liang roma terbuka
-Mengecutkan jerawat
-Menyingkirkan toksin dalam badan
-Kulit gebu, lembab dan pink
-Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam.
-Kaya dengan Vitamin buah-buahan (Passion Fruit)
-Menghilangkan kantong mata (eyebag)
-Menegangkan kulit muka
-Melancarkan peredaran darah
-Menghaluskan kulit
-Mengsekatakan tona kulit seluruh badan
-Ibu menyusu digalakkan, Bagus untuk kulit ibu dan bayi menjadi lebih cerah

Amaran:Untuk ibu mengandung tidak digalakkan mengambil Booster whitening premium ini.
Untuk wanita yang datang bulan sila stop dulu 10hari dah habis priod baru sambung semua makan bw premium.

1kotak ada 20 sechet untuk 1bulan. Tidak perlu ambil semasa Period. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Boleh diambil seawal umur 12 tahun.
.
Cara Makan Booster Whitening Premium Nshhaz
-Ambil 1 sachet sehari waktu malam sebelum tidur, cuma kemam didalam mulut sahaja (rasa masam-masam manis) -Wajib Minum air putih 2-3 liter sehari
-Jangan minum minuman Berkafien dan air kelapa
Read more
Manfaat TEATOXLIM ---> 2 elemen detox melalui buah mulberry & lemon ====================== <span class="emoji emoji2714"></span>️ ...
Media Removed
Manfaat TEATOXLIM ---> 2 elemen detox melalui buah mulberry & lemon ====================== ️ Menurunkan berat badan ️ Nafas lebih segar ️ Atasi masalah perut kembung (bloated) ️ Meng-nyah toksin dlm bdn melalui pembuangan @ peluh ️ Melancarkan sistem pelawasan ️ Anti ... Manfaat TEATOXLIM ---> 2 elemen detox melalui buah mulberry & lemon
======================
✔️ Menurunkan berat badan
✔️ Nafas lebih segar
✔️ Atasi masalah perut kembung (bloated)
✔️ Meng-nyah toksin dlm bdn melalui pembuangan @ peluh
✔️ Melancarkan sistem pelawasan
✔️ Anti penuaan
✔️ Kaya antioksida
✔️ Meningkatkan metabolisme (proses burn calorie jadi lebih mudah)
✔️ Menguatkan akar rambut
✔️ Pemikiran lebih relax
✔️ Badan rasa ringan
.
Siapa je yang boleh consume TEATOXLIM?
=================
✔️ Remaja seawal 15 tahun
✔️ Lelaki & Perempuan
✔️ Ibu menyusu SELEPAS pantang
✔️ Asma , pesakit buah pinggang , diabetes , darah tinggi
.
❌ Ibu mengandung & pesakit kronik i.e pesakit jantung❌
.
👉Harga RM45/15uncang👈
👉Harga RM45/15uncang👈
👉Harga RM45/15uncang👈
.
pos sm RM8 / ss RM12
Pape roger k +6016 633 6048
.
Weolls pun ada:
-->> Combo Fabulousfit + Teatoxlim <<---
-->> Combo Fabulousfit + Teatoxlim <<---
-->> Combo Fabulousfit + Teatoxlim <<---
.
Sila refer hashtag #teatoXlimfeedback utk lebih feedback or scroll gambar kat profile iolls!
.
Read more
PUTIH GEBU BERSERI ! PERLA COFFEE PROMO PRICE RM50 ONLY ! ____________ Khasiat Perla Coffee <span class="emoji emoji2714"></span>membantu ...
Media Removed
PUTIH GEBU BERSERI ! PERLA COFFEE PROMO PRICE RM50 ONLY ! ____________ Khasiat Perla Coffee membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit. Membantu Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless. Membantu Meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 1-2 minggu. Membantu ... PUTIH GEBU BERSERI !
PERLA COFFEE PROMO PRICE RM50 ONLY !
____________
Khasiat Perla Coffee
✔membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✔Membantu Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless.
✔Membantu Meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 1-2 minggu.
✔Membantu Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✔Membantu Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✔Membantu mengurangkan kedutan dan garis halus
✔Membantu mengecilkan liang pori
✔Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
✔Membantu mengatasi masalh jerawat dan jeragat.
.
.
.
Bahan- bahan utama dalam Perla Coffe ingredients:
Serbuk Mutiara, habatussauda , calcium, L- cysteine, Hydrochloride monohydrate, vitamin c, collagen, betik, tomato

BERAPA HARGA?
* RM 50 SAHAJA !
* 20 gram x 20 sachet

SIAPA YANG BOLEH CONSUME ?
* Lelaki dan wanita
* 14 Tahun keatas
* Ibu mengandung (5-6 bulan keatas)
* Ibu menyusu
* Ibu dalam pantang
CARA DAN MASA MINUM
* Ambil 1-2 sachet sehari bancuh dengan air panas atau suam dan sedia diminum. * Boleh diminum pada bila bila masa
DIMANA NAK DAPATKAN PERLA COFFEE?

Www.wasap.my/60173956151  #perlacoffeeexclusive #perlacoffee3in1 #perlacoffee #perlacoffeebaru #hadiahisteri #bellaammararaya2018 #bajuraya2018 #bellaraya2018 #kulitcantik #slimmingproduct
Read more
Announcing OUR NEW BABY BALM in the house.. . <span class="emoji emoji1f497"></span>IMMUNIZA <span class="emoji emoji1f497"></span>HAPPY <span class="emoji emoji1f497"></span>COOLIO . Baby Balm ini adalah ...
Media Removed
Announcing OUR NEW BABY BALM in the house.. . IMMUNIZA HAPPY COOLIO . Baby Balm ini adalah balm berasaskan Essential Oil yang berasaskan 100% bahan semulajadi. . BEBAS KIMIA SINTETIK BEBAS ALKOHOL SELAMAT untuk BAYI dan KANAK-KANAK termasuk pesakit G6PD SELAMAT untuk ... Announcing OUR NEW BABY BALM in the house..
.
💗IMMUNIZA
💗HAPPY
💗COOLIO
.
Baby Balm ini adalah balm berasaskan Essential Oil yang berasaskan 100% bahan semulajadi.
.
✅ BEBAS KIMIA SINTETIK
✅ BEBAS ALKOHOL
✅ SELAMAT untuk BAYI dan KANAK-KANAK termasuk pesakit G6PD
✅ SELAMAT untuk IBU MENGANDUNG, IBU MENYUSU
✔Diformulasikan oleh Certified Aromatherapist yang memastikan bahawa kandungannya dipilih sesuai dengan usia dan tentunya selamat diterima sistem badan bayi. ✔Efektif untuk dibuat sapuan di bahagian belakang badan dan tapak kaki.
.
*IMMUNIZA* Kandungannya terdiri daripada *Virgin Coconut Oil, Olive Oil, Beeswax, Lemon, Palmarosa, Orange, Dill Seed.*
.
Ia dirumus khas untuk:
- - Mencegah loya / mual
- Meningkatkan immunisasi
- Mencegah jangkitan
- Merawat penyakit Alzheimer
- Membantu penghadaman dan masalah sakit perut
- Mengurangkan demam
- Melawan jangkitan virus
- Menyembuhkan luka
- Baik untuk ruam kulit
- Anti kulat dan anti bakteria
- Memberi kesegaran pada bayi
.
*HAPPY* Kandungannya terdiri daripada *Virgin Coconut Oil, Olive Oil, Beeswax, Lemon, Grapefruit, Bergamot, Lavender, Orange.*
.
Ia dirumus khas untuk:
- Merawat gangguan perut
- Mengurangkan keletihan
- Melegakan kemurungan
- Melegakan keradangan
- Menenangkan bayi
- Melegakan kesakitan
- Meningkatkan peredaran darah
.
*COOLIO* Kandungannya terdiri daripada *Virgin Coconut Oil, Olive Oil, Beeswax, Spearmint, Lemon, Basil, Lavender, Black Pepper.*
.
Ia dirumus khas untuk:
- Meningkatkan sistem imun
- Melegakan bayi kolik
- Bersifat antioksida
- Mencegah loya / mual
- Meningkatkan immunisasi
- Menenangkan bayi
- Melegakan kesakitan
- Menyembuhkan demam
- Mengurangkan tekanan
Read more
Serious sedap <span class="emoji emoji1f60d"></span>🥛<span class="emoji emoji1f44d"></span>🐐<span class="emoji emoji1f36f"></span> . SUSU KAMBING + MAKANAN SUNNAH SEPERTI MADU, KURMA, KISMIS, DELIMA, TIN ...
Media Removed
Serious sedap 🥛🐐 . SUSU KAMBING + MAKANAN SUNNAH SEPERTI MADU, KURMA, KISMIS, DELIMA, TIN & HABBATUS SAUDA . ️Sumber Vitamins yang tinggi untuk kulit dan kesihatan ️Sumber kalsium untuk tulang, gigi, kuku dan rambut ️Sumber magnesium dan protein ️Sangat baik untuk ibu ... Serious sedap 😍🥛👍🐐🍯
.
SUSU KAMBING + MAKANAN SUNNAH SEPERTI MADU, KURMA, KISMIS, DELIMA, TIN & HABBATUS SAUDA
.
▫️Sumber Vitamins yang tinggi untuk kulit dan kesihatan
▫️Sumber kalsium untuk tulang, gigi, kuku dan rambut
▫️Sumber magnesium dan protein
▫️Sangat baik untuk ibu mengandung dan ibu menyusu
▫️Menguatkan sistem imunisasi bagus untuk orang cepat alahan
▫️Bersifat alkali
▫️Tingkatkan daya peka, tumpuan dan ingatan, bagus untuk orang nak fokus dan orang yang cepat pelupa
▫️Melancarkan sistem penghadaman dan usus
▫️Membantu mengubati Kanser, Cyst, Gastrik,Asma (Lelah)
▫️Bagus untuk Penyakit Kulit dan Allergik
▫️Bagus untuk Ulser dan Tonsil
▫️Bagus kepada orang yang mengalami masalah Sukar Tidur
▫️Mengimbangi kadar gula dalam darah dan mengimbangi kolestrol
▫️Memulihkan tenaga batin dan memberi tenaga harian
▫️Mencerahkan kulit dan menaikkan seri
Read more
ESP promo kembali. Jangan lepaskan peluang utk grab ESP ni. ESP ni sangat sesuai utk ibu mengandung, ...
Media Removed
ESP promo kembali. Jangan lepaskan peluang utk grab ESP ni. ESP ni sangat sesuai utk ibu mengandung, ibu menyusu dan yang paling best utk siapa yg nk cantik. Ha rugi kalau tk grab. ESP promo kembali. Jangan lepaskan peluang utk grab ESP ni. ESP ni sangat sesuai utk ibu mengandung, ibu menyusu dan yang paling best utk siapa yg nk cantik. Ha rugi kalau tk grab.
Size chart untuk sakura edition.. . Jangan risau..semua peringkat umur boleh pakai.. . Ibu ...
Media Removed
Size chart untuk sakura edition.. . Jangan risau..semua peringkat umur boleh pakai.. . Ibu mengandung..ibu menyusu..wanita2 plus size mcm sis boleh pakai.. . . Comfirm bertambah cantik dengan sakura edition ni.. . Ws 013 6455910 atau dm je sis. Size chart untuk sakura edition..
.
Jangan risau..semua peringkat umur boleh pakai..
.
Ibu mengandung..ibu menyusu..wanita2 plus size mcm sis boleh pakai..
.
.
Comfirm bertambah cantik dengan sakura edition ni..
.
Ws 013 6455910 atau dm je sis.
PROMOSI SEPTEMBER...!!! . Beli 2 PACK ESP 5% Discount..!!! . KELEBIHAN ESP: <span class="emoji emoji2714"></span> Menghilangkan ...
Media Removed
PROMOSI SEPTEMBER...!!! . Beli 2 PACK ESP 5% Discount..!!! . KELEBIHAN ESP: Menghilangkan parut jerawat dan menghaluskan kulit muka Menjadikan kulit berseri dan menganjalkan kulit kerana Mengandungi protein soya Memberi warna ton kulit yg sekata Bertindak sbg antioksidan ... PROMOSI SEPTEMBER...!!!
.
Beli 2 PACK ESP 5% Discount..!!!
.
KELEBIHAN ESP:
✔ Menghilangkan parut jerawat dan menghaluskan kulit muka
✔Menjadikan kulit berseri dan menganjalkan kulit kerana Mengandungi protein soya
✔ Memberi warna ton kulit yg sekata
✔Bertindak sbg antioksidan ✔Membaiki pigmentasi spt rambut beruban, rambut gugur
✔ Membantu Mengurangkan risiko kanser
✔Mengandungi kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang
✔ Memberi rasa kenyang untuk mengurangkan berat badan
✔Baik untuk hormon- kacang soya kaya isoflavones
✔Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan
✔Pembekal tenaga dan meningkatkan sistem imun ✔ Mencegah migrain dan insomnia
✔Membantu menyembuhkan gastrik
✔Membantu merendahkan paras kolesterol
.
RAMUAN ESP & PERBEZAAN DENGAN SOYA LAIN:
✔ Kacang soya yg Tidak diubahsuai secara genetic (non-GMO) dan diproses dibawah suhu rendah
✔1tin ESP (1kg) dihasilkan dari 30kg kacang soya
✔Protein yg lengkap mengandungi 9 asid amino yg penting untuk fungsi badan
✔ Diperkaya 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
✔ Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone ✔Protein soya lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan
.
SIAPA perlu ambil ESP Shaklee??
✔Wanita yg mengalami masalah kulit jerawat dan parut jerawat
✔Ibu mengandung - makanan nutrisi untuk perkembangan bayi
✔ Ibu yg menyusu - Sbg milk booster
✔Kanak2 1 tahun ke atas - Untuk tumbesaran Kanak2 ✔Orang yang alergik dan alahan
✔Wanita yg ingin kuruskan badan
.
BERMINAT NAK TRY ESP SHAKLEE..???WASSAP SIS YE...018-2027262 😘

#shakleeforlife #shakleeforhealth #shakleeforeveryone #shakleeforbeauty #shakleeforall #shakleeforeveryone #shakleemurah #shakleeberbaloi2 #shakleethesuperb #shakleehalal #shakleedistributor
Read more
Bismillahirrahmanirrahim Attention to mommies gorgeous di luar sana... yer awak..awaklahh!! Nak ...
Media Removed
Bismillahirrahmanirrahim Attention to mommies gorgeous di luar sana... yer awak..awaklahh!! Nak bergaya dengan jubah trendy terkini? Kami ada Koleksi Jubah Menyusu Terbaru! AMANEE JUBAH ~ Turqoise Lace Series Material : Roberto Cavalli Satin & Prada Lace Color : Midnight ... Bismillahirrahmanirrahim

Attention to mommies gorgeous di luar sana... yer awak..awaklahh!!
Nak bergaya dengan jubah trendy terkini?
Kami ada Koleksi Jubah Menyusu Terbaru!

AMANEE JUBAH ~ Turqoise Lace Series

Material : Roberto Cavalli Satin & Prada Lace
Color : Midnight Blue, Magenta, Nude Beige, Plum Red ******************************************************
Apa ISTIMEWA nya Amanee jubah ni???
****************************************************** ☑ Material Roberto Cavalli Satin yang amat selesa, sejuk, tak jarang dan tak panas.
☑ NURSING FRIENDLY - 1 hidden zip di tengah memudahkan ibu menyusukan bayi dengan mudah, cepat dan selesa. Breatfeeding become easy.. ANYTIME & ANYWHERE
☑ WUDHU' FRIENDLY - Hidden zip di kedua-dua lengan
☑ 3D Prada lace yang berkualiti tinggi sangat cantik di bahagian lengan..sangattt cantik..serius xtipu. Custom made lagi..kelass :)
☑ SANGAT MUDAH DIGOSOK!
☑ Cutting A cut/princess cut yang "flowy" ☑ Jubah yang tidak melekap, longgar dan menepati syariah.
☑ Jubah yang ringkas tetapi elegant sesuai untuk pelbagai acara... nak pi keje boleh, pi dinner boleh, pi kenduri semua boleh.. silap2 bole bawa tido..hihi
☑ Sesuai untuk IBU MENGANDUNG juga..confirm xketat di bahagian perut!
☑ "Solat Ready"
☑ Size S, M, L, XL, XXL
☑ Normal Price: RM169 FREE POSTAGE

PROMOTION PRICE ~???!!
Jeng..Jeng..Jeng...
Sempena opening promotion Asysaf Collections, kami beri harga special

HANYA RM129 (Free Postage lagi)

For limited time only!!! Fuhh.. Rugi tak grab!

Quickly..cepat2 pilih color & SMS/Whatapps kami. 013-8994489
Read more
PURE SLIM 7D KURUS CANTIK DAN AWET MUDA DALAM 7 DIMENSI MURAH ORIGINAL BERKESAN Pure Slim 7D Apa ...
Media Removed
PURE SLIM 7D KURUS CANTIK DAN AWET MUDA DALAM 7 DIMENSI MURAH ORIGINAL BERKESAN Pure Slim 7D Apa itu Slim 7D ? Bukan Slim Dalam 7 Hari Yee !! Ini bermaksud Langsing Dalam 7 Dimensi / Cara 1 - Langsingkan dan kuruskan badan 2- Kecilkan Lengan 3- Kecilkan Paha 4- Runcingkan Muka Dan ... PURE SLIM 7D

KURUS CANTIK DAN AWET MUDA DALAM 7 DIMENSI MURAH ORIGINAL BERKESAN

Pure Slim 7D
Apa itu Slim 7D ?
Bukan Slim Dalam 7 Hari Yee !! Ini bermaksud Langsing Dalam 7 Dimensi / Cara

1 - Langsingkan dan kuruskan badan
2- Kecilkan Lengan
3- Kecilkan Paha
4- Runcingkan Muka Dan Pipi
5- Hilangkan Double Chin
6- Kempiskan Perut Dan Pinggang
7- Cantikkan Kulit, Cerah, Berseri serta Awet Muda

SLIM 7D KURUS CANTIK MURAH DAN AWET MUDA DALAM 7 "DIMENSI"

LETIH CARI UBAT KURUS ?
DAH HABIS DUIT BELI UBAT KURUS??
LEMAK TEPU? LEMAK DEGIL??
MALU GEMUK??
TEKAD NAK KURUS?? MEH TRY SLIM 7D!!! ●Miracle Slim 7d in the house! 3in1 - Detox, slimming, whitening. Wahhh semuala boleh dgn hanya mkn pil miracle slimming 7d ni.. awesome! . ●Apa itu SLIM 7D?? Slim in 7 Day??? Ohh bukan! .
Slim7D bermaksud - Langsing dalam 7 Dimensi @ SLIM7D (Dimension) .
1- Langsingkan dan kuruskan badan ( Itu tujuan utama)
2- Kecilkan Lengan 3- Kecilkan Paha
4- Runcingkan Muka dan Pipi
5- Hilangkan Double Chin ( Dagu yang berlapis)
6- Kempiskan Perut dan Pinggang
7- Cantikan Kulit,Cerah,Berseri serta awet muda

Fungsi ●Menguruskan badan ●Meningkatkan kadar metabolisma ●Membakar Kalori berlebihan ●Melawaskan serta melancarkan pembuangan
●Bertindak mengawal selera makan ●Membuang lemak dlm usus dan membuang makanan yg baru diambil ●Menghalang pembentukan lemak ●Menghalang badan drp menerima lebihan lemak dan kabohidrat
●Membantu sistem pencernaan utk berfungsi dgn normal ●Mengatasi masalah sembelit ●Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit ,pening,loya,masuk angin,jantung berdebar ,gangguan tidur,sukar tidur malam, lesu dan alahan insyaallah

Slim7D Pilihan Terbaik Untuk Lelaki Dan Wanita KURUS..LANGSING..CERAH DAN BERSERI.... ●30 biji 1 botol utk 1 bulan ●Cara makan 1 biji shari 15 ke 10 min sebelum or selepas sarapan

#take note
PERINGATAN!!!! Pure Slim 7D tidak sesuai kepada : *.Ibu Mengandung
*.Ibu Menyusu Bayi (6 bln kebawah)
*.Pesakit Jantung
*.Darah Tinggi
*.Kencing Manis
*.Asthma
*.Anemia
*.Pesakit Buah Pinggang
*.serta penyakit2 kronik yg lain

#whatsapp0166501532
Read more
<span class="emoji emoji1f341"></span>Sebotol ada 30 biji . Makan 2biji sehari (selama 1mggu). lepas 1mggu mkn 1biji je sehari..15 mnt ...
Media Removed
Sebotol ada 30 biji . Makan 2biji sehari (selama 1mggu). lepas 1mggu mkn 1biji je sehari..15 mnt selepas sarapan . Sekotak tahan 30 hari . GLUTA-CAPS Mendapat kelulusan MAL dr KKM.. GLUTA-CAPS -ibu menyusu boleh amalkan -ibu mengandung 6bulan ke atas -period boleh amalkan -boleh ... 🍁Sebotol ada 30 biji . Makan 2biji sehari (selama 1mggu). lepas 1mggu mkn 1biji je sehari..15 mnt selepas sarapan . Sekotak tahan 30 hari . 🍁GLUTA-CAPS®
Mendapat kelulusan MAL dr KKM.. 🍁GLUTA-CAPS®
-ibu menyusu boleh amalkan
-ibu mengandung 6bulan ke atas
-period boleh amalkan
-boleh amalkan walaupan guna suplemnt lain
Read more
.<span class="emoji emoji1f49c"></span> d-collagen. <span class="emoji emoji1f49c"></span> TAK MEKAP PUN CANTIK<span class="emoji emoji1f49c"></span><span class="emoji emoji1f49c"></span><span class="emoji emoji1f49c"></span> Rahsia ramai wanita makin berseri seri dan kulit cantik. ...
Media Removed
. d-collagen. TAK MEKAP PUN CANTIK Rahsia ramai wanita makin berseri seri dan kulit cantik. Kini menjadi rahsia anda juga. Banyak perubahan yang rasa selepas mencuba d-collagen. . Dari kulit, rambut, kuku, dan juga kesihatan. Pengakuan ramai wanita sendiri, dia sangat suka ... .💜 d-collagen. 💜

TAK MEKAP PUN CANTIK💜💜💜 Rahsia ramai wanita makin berseri seri dan kulit cantik. Kini menjadi rahsia anda juga.

Banyak perubahan yang rasa selepas mencuba d-collagen. .
Dari kulit, rambut, kuku, dan juga kesihatan. Pengakuan ramai wanita sendiri, dia sangat suka d-collagen dan menjadi produk kecantikan kesayangan ramai.Ramai share pada semua teman rapat dan sekarang ingin share kepada semua wanita Malaysia rahsia kulit ramai wanita makin putih, kulit lembap, glowing dan macam macam khasiat yang didapati selepas mengamalkan d-collagen.
Keberkesanan d-collagen : 💜 Meningatkan kecerahan warna kulit denganketara dalam masa 1~ 2 minggu💎 💜 Melembut, memelihara kelembapan kulit, dan menghaluskan tekstur kulit. 💜Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless) 💜 Anti Penuaan terbaik , menampakkan kulit sentiasa muda remaja. 💜Memulihkan kulit berparut dan bermasalah. 💜Mengurangkan kedutan dan garis halus 💜Mengecilkan liang pori akibat jerawat 💜Meningkatkan sistem imunisasi badan 💜 Mengatasi jerawat dan jeragat 💜Menguatkan otot tulang dan sendi 💜 Menghilangkan sakit sakit sendi 💜Menghilangkan sembab dan lingkaran hitam bawah mata.💎 💜Membantu proses detoksikasi , buang toksin dalam badan. 💜Memelihara kelenturan sendi 💜Mengurangkan stretch mark di pinggul, perut dan peha. 💜Mencerahkan kawasan yang tersembunyi seperti ketiak , kelengkang, leher. 💜Menstabilkan tekanan darah 💜Memberi tenaga tambahan 💜Membantu merawat resdung dan ekzema💎 💜Membantu mengurangkan migrain 💜Membantu masalah sembelit 💜Menstabilkan hormon 💜Membantu pola tidur yg baik 💜Mengawal nafsu makan 💜Boleh diminum oleh ibu mengandung , dalam pantang dan menyusu baby. 💜Banyakkan susu ibu. 💜Mengandungi 100% ramuan semulajadi yang berkuliti tinggi terdiri daripada Hydrolised Collagen, Sarang Burung, Delima, Apple Etemcell, Goji berry, Pitera, Carrot, Sengkuang putih, vit c & e. 💎

Produk 100% HALAL (JAKIM) . Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan, dan GMP standard. 💎
.
PRODUK PALING BANYAK TESTIMONI SEMENJAK DILANCARKAN.
Sesuai untuk semua peringkat umur, lelaki, wanita 🌸
Read more
BAHANG PRU MASIH HANGAT!!! Tapi bahang perla chocolate baru nak bermula! Bg kekakak yg x mnm coffee ...
Media Removed
BAHANG PRU MASIH HANGAT!!! Tapi bahang perla chocolate baru nak bermula! Bg kekakak yg x mnm coffee boleh cuba yg chocolate pulak. Fungsi sama dgn perla coffee cumanya flavour je lain. ____________ Khasiat Perla Coffee membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit. Membantu ... BAHANG PRU MASIH HANGAT!!!
Tapi bahang perla chocolate baru nak bermula!
Bg kekakak yg x mnm coffee boleh cuba yg chocolate pulak.
Fungsi sama dgn perla coffee cumanya flavour je lain. 😋
____________
Khasiat Perla Coffee
✔membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✔Membantu Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless.
✔Membantu Meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 1-2 minggu.
✔Membantu Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✔Membantu Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✔Membantu mengurangkan kedutan dan garis halus
✔Membantu mengecilkan liang pori
✔Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
✔Membantu mengatasi masalh jerawat dan jeragat.
.
.
.
Bahan- bahan utama dalam Perla Coffe ingredients:
Serbuk Mutiara, habatussauda , calcium, L- cysteine, Hydrochloride monohydrate, vitamin c, collagen, betik, tomato

BERAPA HARGA?
* RM 50 SAHAJA !
* 20 gram x 20 sachet

SIAPA YANG BOLEH CONSUME ?
* Lelaki dan wanita
* 14 Tahun keatas
* Ibu mengandung (5-6 bulan keatas)
* Ibu menyusu
* Ibu dalam pantang
CARA DAN MASA MINUM
* Ambil 1-2 sachet sehari bancuh dengan air panas atau suam dan sedia diminum. * Boleh diminum pada bila bila masa
DIMANA NAK DAPATKAN PERLA COFFEE?

Www.wasap.my/60173956151  #perlacoffeeexclusive #perlacoffee3in1 #perlacoffee #perlacoffeebaru #hadiahisteri #bellaammararaya2018 #bajuraya2018 #bellaraya2018 #kulitcantik #slimmingproduct
Read more
Tadaaa... Cantik tak wajah baru PERLA COFFEE? Kalau dulu Perla Coffee dalam kotak kan, sekarang ...
Media Removed
Tadaaa... Cantik tak wajah baru PERLA COFFEE? Kalau dulu Perla Coffee dalam kotak kan, sekarang kita dah upgrade ke satu tahap lagi. Perla Coffee in plastic container ala ala tupperware giteww. Harga, kualiti dan kuantiti masih sama seperti yang dulu cuma kita tukar packaging sahaja ... Tadaaa...
Cantik tak wajah baru PERLA COFFEE?
Kalau dulu Perla Coffee dalam kotak kan, sekarang kita dah upgrade ke satu tahap lagi. Perla Coffee in plastic container ala ala tupperware giteww. Harga, kualiti dan kuantiti masih sama seperti yang dulu cuma kita tukar packaging sahaja khas untuk pengguna setia perla.
Packaging ala ala tupperware ni boleh diguna pakai bila isi dah habis. Korang boleh kumpul bekas tu dan terserah korang nak isi apa dalam tu bila coffee dah habis. Kalau tak suka sticker tu boleh tanggalkan sticker dan korang akan dapat sebiji bekas ala ala tupperware yang cantik berwarna putih.
Saya sebagai pengasas sangat berterima kasih dan menghargai sokongan berterusan dari pengguna produk perla terutama perla coffee dan wajah baru perla coffee ni khas untuk peminat PERLA COFFEE yang tak pernah berubah hati sejak tahun 2014 lagi. ❤️ (you know who you are)
Khasiat Perla Coffee
✔membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✔Membantu Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless.
✔Membantu Meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 1-2 minggu.
✔Membantu Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✔Membantu Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✔Membantu mengurangkan kedutan dan garis halus
✔Membantu mengecilkan liang pori
✔Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
✔Membantu mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

Bahan- bahan utama dalam Perla Coffe ingredients:
Serbuk Mutiara, habatussauda , calcium, L- cysteine, Hydrochloride monohydrate, vitamin c, collagen, betik, tomato

BERAPA HARGA?
* RM 59.90 semenanjung malaysia * Rm 64.90 sabah sarawak
* 20 gram x 20 sachet

SIAPA YANG BOLEH CONSUME ?
* Lelaki dan wanita
* 14 Tahun keatas
* Ibu mengandung (5-6 bulan keatas)
* Ibu menyusu
* Ibu dalam pantang
CARA DAN MASA MINUM
* Ambil 1-2 sachet sehari bancuh dengan air panas atau suam dan sedia diminum. * Boleh diminum pada bila bila masa
DIMANA NAK DAPATKAN PERLA COFFEE?

Whatsapp 0132487329
Read more
CERAH SECARA SELAMAT! Kalau awak nak tahu, serbuk magik #TWC ni berasaskan estrak buah buahan yang kaya dengan pelbagai jenis vitamin dan khasiat. Buah buahan yang berkualiti premium ni lah yang membantu untuk memutihkan dan mencantikkan kulit awak. Setiap 1 sachet ada 6 g, banyak! ... CERAH SECARA SELAMAT!

Kalau awak nak tahu, serbuk magik #TWC ni berasaskan estrak buah buahan yang kaya dengan pelbagai jenis vitamin dan khasiat. Buah buahan yang berkualiti premium ni lah yang membantu untuk memutihkan dan mencantikkan kulit awak.

Setiap 1 sachet ada 6 g, banyak! Kesannya 2x ganda lebih HEBAT dari collagen lain.sebab tu banyak customer akak cepat je nampak kesan, tak payah nak berkotak kotak baru nak dapat kesan.

Okay okay, paling BEST sekali twc boleh #DETOKS sekali badan awak tau. Kalau awak biarkan badan tak detoks, toksin akan berkumpul dan mudah awak nak mendapat penyakit. Bukan penyakit je dapat, muka pun senang gila naik jerawat, kulit pun kusam tak ada cahaya glowing langsung.
.
But jangan risau, TWC ni dihasilkan bukan untuk cerah je tapi boleh detoks sekali badan awak. Kalau konsisten boleh #slim sekali tau.

Bila dalaman dah bersih, masalah kulit macam #jerawat, #sunburn, #kusam semua tu dapat dirawat.

Extract buah buahan dan plant kolagen dalam twc ni mampu topupkan balik kolagen dalam badan supaya kulit awak lebih anjal dan glowing halus lembut. Masalah jerawat, parut jerawat semua tu pun cepat je nak selesaikan.

Bukan #perempuan je boleh consume #lelaki pun boleh! Ibu mengandung 6 bulan keatas, ibu menyusu, ibu berpantang boleh consume twc ni. Bahan bahan dalam twc ni sesuai untuk semua jenis kulit dan kalau berhenti tak ada kesan sampingan.

So, awak nak tunggu apa lagi. Actually banyak lagi manfaat dia tapi panjang naaa nak taip. Jom try ngorat twc nak? 😉 nanti akak akan guide awak.
.

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps
Read more
F O R S K I N O N L Y ! ____________ Cantik tak wajah baru PERLA COFFEE? Kalau dulu Perla Coffee dalam ...
Media Removed
F O R S K I N O N L Y ! ____________ Cantik tak wajah baru PERLA COFFEE? Kalau dulu Perla Coffee dalam kotak kan, sekarang kita dah upgrade ke satu tahap lagi. Perla Coffee in plastic container ala ala tupperware giteww. Harga, kualiti dan kuantiti masih sama seperti yang dulu cuma kita tukar ... F O R S K I N O N L Y !
____________

Cantik tak wajah baru PERLA COFFEE?
Kalau dulu Perla Coffee dalam kotak kan, sekarang kita dah upgrade ke satu tahap lagi. Perla Coffee in plastic container ala ala tupperware giteww. Harga, kualiti dan kuantiti masih sama seperti yang dulu cuma kita tukar packaging sahaja khas untuk pengguna setia perla.
_____________

Packaging ala ala tupperware ni boleh diguna pakai bila isi dah habis. Korang boleh kumpul bekas tu dan terserah korang nak isi apa dalam tu bila coffee dah habis. Kalau tak suka sticker tu boleh tanggalkan sticker dan korang akan dapat sebiji bekas ala ala tupperware yang cantik berwarna putih.
.
.
.
Khasiat Perla Coffee
✔membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✔Membantu Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless.
✔Membantu Meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 1-2 minggu.
✔Membantu Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✔Membantu Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✔Membantu mengurangkan kedutan dan garis halus
✔Membantu mengecilkan liang pori
✔Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
✔Membantu mengatasi masalh jerawat dan jeragat.
.
.
.
Bahan- bahan utama dalam Perla Coffe ingredients:
Serbuk Mutiara, habatussauda , calcium, L- cysteine, Hydrochloride monohydrate, vitamin c, collagen, betik, tomato

BERAPA HARGA?
* RM 50 SAHAJA !
* 20 gram x 20 sachet

SIAPA YANG BOLEH CONSUME ?
* Lelaki dan wanita
* 14 Tahun keatas
* Ibu mengandung (5-6 bulan keatas)
* Ibu menyusu
* Ibu dalam pantang
CARA DAN MASA MINUM
* Ambil 1-2 sachet sehari bancuh dengan air panas atau suam dan sedia diminum. * Boleh diminum pada bila bila masa
DIMANA NAK DAPATKAN PERLA COFFEE?

Www.wasap.my/60173956151  #perlacoffeeexclusive #perlacoffee3in1 #perlacoffee #perlacoffeebaru #hadiahisteri #bellaammararaya2018 #bajuraya2018 #bellaraya2018 #kulitcantik #slimmingproduct
Read more
#Repost @kmbeautyhq with @get_repost ・・・ Wanita wajib makan jamu sweetdara.... Meh dengar !!! . Set Combo Sweetdara RM100 shj Termasuk postage ( jus + jamu) Jus sweetdara ada collagen utk breast n punggung bagi firm, tegang dan mantap. skin jadi lembab tak de pecah2 tumit ... #Repost @kmbeautyhq with @get_repost
・・・
Wanita wajib makan jamu sweetdara....
Meh dengar !!!
.

Set Combo Sweetdara
RM100 shj
Termasuk postage ( jus + jamu)

Jus sweetdara ada collagen utk
breast n punggung bagi firm, tegang dan mantap.
skin jadi lembab tak de pecah2 tumit
Muka glow berseri2
Bertenaga...takde lesu2 bangun pagi. Cergas
Jamu pula khas buat dalaman bagi ketat, buang keputihan, buang angin,regular kan period, xde senggugut, sedap badan ringan. Hilang sakit2 belakang , pinggang dan lutut. Badan jadi ringan. Kempiskan perut kita.

Mkn la dua2

Boleh dimkn seawal umur 13 tahun sehingga warga emas.
.
Cara Makan Sweetdara ************************ JAMU Petang/Malam -----------------------------------
Jamu ambil sebesar duit 10sen dulu dan terus dibulatkan kecil2 jadikan 3 supaya senang telan .... telan dgn air suam
JUS MINUM Pagi SELEPAS MAKAN
---------------------------
2 sudu besar = (30ml) .
*Nota Penting (Sweetdara) ✔ sesuai utk anak dara seawal 13 tahun
✔ sesuai utk ibu menyusu ✔ sesuai utk warga emas ✔ utk ibu dalam pantang selepas 2 minggu melahirkan ❌ stop makan waktu haid ❌ ibu mengandung
.
KM BEAUTY HQ
Salon & Spa
No.65 Jalan SS19/6
1st Floor
Subang Jaya 47500
Selangor
Tel: 03-56355879 /
0194884296

Open everyday :
10am - 8pm
.

AGEN SAH SWEETDARA
📲 WhatsApp : 011-21312502 : 016–3765230
🚘 COD : 📍Cheras
📍Bandar Sri Permaisuri
📍Pudu Ulu
📍Taman Tenaga
📍Bandar Tun Razak
📍Citta Mall Ara Damansara
#sweetdarakakkm #jamusweetdara #jamukakkm #setcintahati #cheras #aradamansara
Read more
@brunei_bulletin . <span class="emoji emoji2764"></span>️KOPI SYMA KOPI SYMA<span class="emoji emoji2764"></span>️ Only $15 Only $15 Only $15 Whatsapp @8636917 Pastikan ...
Media Removed
@brunei_bulletin . ️KOPI SYMA KOPI SYMA️ Only $15 Only $15 Only $15 Whatsapp @8636917 Pastikan yang ORIGINAL..Baru beli k😗 ANTARA KEBAIKKAN SYMA WHITE COFFEE :- 1. Menurunkan berat badan berlebihan 2. Melambatkan penyerapan gula dalam badan 3. Melegakan sistem penghadaman 4. ... @brunei_bulletin
.
❤️KOPI SYMA KOPI SYMA❤️
Only $15
Only $15
Only $15
Whatsapp @8636917

Pastikan yang ORIGINAL..Baru beli k😍😘😗 ANTARA KEBAIKKAN SYMA WHITE COFFEE :-
1. Menurunkan berat badan berlebihan
2. Melambatkan penyerapan gula dalam badan
3. Melegakan sistem penghadaman
4. Menurukan paras kolestrol dalam darah
5. Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
6. kaya dengan vitamin dan mineral
7. Menenaangkan badan dan fikiran
8. Menghilangkan rasa mengantuk
9. Melembap dan mencerahkan kulit
10. Melambatkan proses penuaan
11. Mengurangkan kedutan di wajah
12. Mengurangkan tekanan darah tinggi
13. Membaikki tekstur kulit menjadi lebih sekata
14. Memulihkan kulit berparut dan berjerawat
15. Menguatkan sistem ketahanan badan
.
**Syma White Coffee mengandungi kafein tetapi yang sangat rendah
* Syma White Coffee boleh diamalkan di usia 18 tahun -50 tahun.
* Syma White Coffee boleh diamalkan oleh lelaki mahupun perempuan. Anak dara pun boleh.
* Syma White Coffee juga sesuai untuk ibu menyusu, ibu berpantang (lepas 30 hari ) dan ibu mengandung
* Period boleh minum
* Jika pengambilan bersama collasy, jarakkan pengambilan syma white coffee dan collasy dalam 30 minit
* Jika ada sebarang penyakit, dapatkan dahulu nasihat dari doktor anda..
CARA HIDANGAN SYMA WHITE COFFEE :-
Satu paket untuk secawan (+-150ml)
Masukkan air panas dan kacau

Siap!!! Boleh minum bila-bila masa selepas makan.. Lepas breakfast boleh, lepas lunch boleh.
1 hari 1 sachet

FOLLOW @amal_amiratul_ain
FOLLOW @amal_amiratul_ain

#brunei_bulletin #bruneibulletin
Read more
F O R S K I N O N L Y ! ____________ Cantik tak wajah baru PERLA COFFEE? Kalau dulu Perla Coffee dalam ...
Media Removed
F O R S K I N O N L Y ! ____________ Cantik tak wajah baru PERLA COFFEE? Kalau dulu Perla Coffee dalam kotak kan, sekarang kita dah upgrade ke satu tahap lagi. Perla Coffee in plastic container ala ala tupperware giteww. Harga, kualiti dan kuantiti masih sama seperti yang dulu cuma kita tukar ... F O R S K I N O N L Y !
____________

Cantik tak wajah baru PERLA COFFEE?
Kalau dulu Perla Coffee dalam kotak kan, sekarang kita dah upgrade ke satu tahap lagi. Perla Coffee in plastic container ala ala tupperware giteww. Harga, kualiti dan kuantiti masih sama seperti yang dulu cuma kita tukar packaging sahaja khas untuk pengguna setia perla.
_____________

Packaging ala ala tupperware ni boleh diguna pakai bila isi dah habis. Korang boleh kumpul bekas tu dan terserah korang nak isi apa dalam tu bila coffee dah habis. Kalau tak suka sticker tu boleh tanggalkan sticker dan korang akan dapat sebiji bekas ala ala tupperware yang cantik berwarna putih.
.
.
.
Khasiat Perla Coffee
✔membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✔Membantu Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless.
✔Membantu Meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 1-2 minggu.
✔Membantu Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✔Membantu Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✔Membantu mengurangkan kedutan dan garis halus
✔Membantu mengecilkan liang pori
✔Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
✔Membantu mengatasi masalh jerawat dan jeragat.
.
.
.
Bahan- bahan utama dalam Perla Coffe ingredients:
Serbuk Mutiara, habatussauda , calcium, L- cysteine, Hydrochloride monohydrate, vitamin c, collagen, betik, tomato

BERAPA HARGA?
* RM 50 SAHAJA !
* 20 gram x 20 sachet

SIAPA YANG BOLEH CONSUME ?
* Lelaki dan wanita
* 14 Tahun keatas
* Ibu mengandung (5-6 bulan keatas)
* Ibu menyusu
* Ibu dalam pantang
CARA DAN MASA MINUM
* Ambil 1-2 sachet sehari bancuh dengan air panas atau suam dan sedia diminum. * Boleh diminum pada bila bila masa
DIMANA NAK DAPATKAN PERLA COFFEE?

Www.wasap.my/60173956151  #perlacoffeeexclusive #perlacoffee3in1 #perlacoffee #perlacoffeebaru #hadiahisteri #bellaammararaya2018 #bajuraya2018 #bellaraya2018 #kulitcantik #slimmingproduct
Read more
Khasiat Perla Coffee & perla chocolate . . . <span class="emoji emoji2714"></span>membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit. <span class="emoji emoji2714"></span>Membantu ...
Media Removed
Khasiat Perla Coffee & perla chocolate . . . membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit. Membantu Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless. Membantu Meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 1-2 minggu. Membantu Memulihkan kulit berparut dan bermasalah Membantu ... Khasiat Perla Coffee & perla chocolate
.
.
. ✔membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✔Membantu Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless.
✔Membantu Meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 1-2 minggu.
✔Membantu Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✔Membantu Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✔Membantu mengurangkan kedutan dan garis halus
✔Membantu mengecilkan liang pori
✔Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
✔Membantu mengatasi masalh jerawat dan jeragat.
.
.
.
Bahan- bahan utama dalam Perla Coffe ingredients:
Serbuk Mutiara, habatussauda , calcium, L- cysteine, Hydrochloride monohydrate, vitamin c, collagen, betik, tomato

BERAPA HARGA?
* RM 50 SAHAJA !
* 20 gram x 20 sachet

SIAPA YANG BOLEH CONSUME ?
* Lelaki dan wanita
* 14 Tahun keatas
* Ibu mengandung (5-6 bulan keatas)
* Ibu menyusu
* Ibu dalam pantang
CARA DAN MASA MINUM
* Ambil 1-2 sachet sehari bancuh dengan air panas atau suam dan sedia diminum. * Boleh diminum pada bila bila masa
DIMANA NAK DAPATKAN PERLA COFFEE?

Www.wasap.my/60173956151  #perlacoffeeexclusive #perlacoffee3in1 #perlacoffee #perlacoffeebaru #hadiahisteri #bellaammararaya2018 #bajuraya2018 #bellaraya2018 #kulitcantik #slimmingproductsph
Read more
Khasiat Perla Coffee <span class="emoji emoji2714"></span>membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit. <span class="emoji emoji2714"></span>Membantu Kulit kelihatan ...
Media Removed
Khasiat Perla Coffee membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit. Membantu Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless. Membantu Meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 1-2 minggu. Membantu Memulihkan kulit berparut dan bermasalah Membantu Menjadikan ... Khasiat Perla Coffee
✔membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✔Membantu Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless.
✔Membantu Meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 1-2 minggu.
✔Membantu Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✔Membantu Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✔Membantu mengurangkan kedutan dan garis halus
✔Membantu mengecilkan liang pori
✔Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
✔Membantu mengatasi masalh jerawat dan jeragat.
.
.
.
Bahan- bahan utama dalam Perla Coffe ingredients:
Serbuk Mutiara, habatussauda , calcium, L- cysteine, Hydrochloride monohydrate, vitamin c, collagen, betik, tomato

BERAPA HARGA?
* RM 50 SAHAJA !
* 20 gram x 20 sachet

SIAPA YANG BOLEH CONSUME ?
* Lelaki dan wanita
* 14 Tahun keatas
* Ibu mengandung (5-6 bulan keatas)
* Ibu menyusu
* Ibu dalam pantang
CARA DAN MASA MINUM
* Ambil 1-2 sachet sehari bancuh dengan air panas atau suam dan sedia diminum. * Boleh diminum pada bila bila masa
DIMANA NAK DAPATKAN PERLA COFFEE?

Www.wasap.my/60173956151  #perlacoffeeexclusive #perlacoffee3in1 #perlacoffee #perlacoffeebaru #hadiahisteri #bellaammararaya2018 #bajuraya2018 #bellaraya2018 #kulitcantik #slimmingproduct
Read more
BAHANG PRU MASIH HANGAT!!! Tapi bahang perla chocolate baru nak bermula! Bg kekakak yg x mnm coffee ...
Media Removed
BAHANG PRU MASIH HANGAT!!! Tapi bahang perla chocolate baru nak bermula! Bg kekakak yg x mnm coffee boleh cuba yg chocolate pulak. Fungsi sama dgn perla coffee cumanya flavour je lain. ____________ Khasiat Perla Coffee membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit. Membantu ... BAHANG PRU MASIH HANGAT!!!
Tapi bahang perla chocolate baru nak bermula!
Bg kekakak yg x mnm coffee boleh cuba yg chocolate pulak.
Fungsi sama dgn perla coffee cumanya flavour je lain. 😋
____________
Khasiat Perla Coffee
✔membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✔Membantu Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless.
✔Membantu Meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 1-2 minggu.
✔Membantu Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✔Membantu Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✔Membantu mengurangkan kedutan dan garis halus
✔Membantu mengecilkan liang pori
✔Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
✔Membantu mengatasi masalh jerawat dan jeragat.
.
.
.
Bahan- bahan utama dalam Perla Coffe ingredients:
Serbuk Mutiara, habatussauda , calcium, L- cysteine, Hydrochloride monohydrate, vitamin c, collagen, betik, tomato

BERAPA HARGA?
* RM 50 SAHAJA !
* 20 gram x 20 sachet

SIAPA YANG BOLEH CONSUME ?
* Lelaki dan wanita
* 14 Tahun keatas
* Ibu mengandung (5-6 bulan keatas)
* Ibu menyusu
* Ibu dalam pantang
CARA DAN MASA MINUM
* Ambil 1-2 sachet sehari bancuh dengan air panas atau suam dan sedia diminum. * Boleh diminum pada bila bila masa
DIMANA NAK DAPATKAN PERLA COFFEE?

Www.wasap.my/60173956151  #perlacoffeeexclusive #perlacoffee3in1 #perlacoffee #perlacoffeebaru #hadiahisteri #bellaammararaya2018 #bajuraya2018 #bellaraya2018 #kulitcantik #slimmingproduct
Read more
BAHANG PRU MASIH HANGAT!!! Tapi bahang perla chocolate baru nak bermula! Bg kekakak yg x mnm coffee ...
Media Removed
BAHANG PRU MASIH HANGAT!!! Tapi bahang perla chocolate baru nak bermula! Bg kekakak yg x mnm coffee boleh cuba yg chocolate pulak. Fungsi sama dgn perla coffee cumanya flavour je lain. ____________ Khasiat Perla Coffee membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit. Membantu ... BAHANG PRU MASIH HANGAT!!!
Tapi bahang perla chocolate baru nak bermula!
Bg kekakak yg x mnm coffee boleh cuba yg chocolate pulak.
Fungsi sama dgn perla coffee cumanya flavour je lain. 😋
____________
Khasiat Perla Coffee
✔membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✔Membantu Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless.
✔Membantu Meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 1-2 minggu.
✔Membantu Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✔Membantu Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✔Membantu mengurangkan kedutan dan garis halus
✔Membantu mengecilkan liang pori
✔Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
✔Membantu mengatasi masalh jerawat dan jeragat.
.
.
.
Bahan- bahan utama dalam Perla Coffe ingredients:
Serbuk Mutiara, habatussauda , calcium, L- cysteine, Hydrochloride monohydrate, vitamin c, collagen, betik, tomato

BERAPA HARGA?
* RM 50 SAHAJA !
* 20 gram x 20 sachet

SIAPA YANG BOLEH CONSUME ?
* Lelaki dan wanita
* 14 Tahun keatas
* Ibu mengandung (5-6 bulan keatas)
* Ibu menyusu
* Ibu dalam pantang
CARA DAN MASA MINUM
* Ambil 1-2 sachet sehari bancuh dengan air panas atau suam dan sedia diminum. * Boleh diminum pada bila bila masa
DIMANA NAK DAPATKAN PERLA COFFEE?

Www.wasap.my/60173956151  #perlacoffeeexclusive #perlacoffee3in1 #perlacoffee #perlacoffeebaru #hadiahisteri #bellaammararaya2018 #bajuraya2018 #bellaraya2018 #kulitcantik #slimmingproduct
Read more
Anak Bujang ni, hari-hari bukak kotak stok Tamar Milk Ibu, amek satu. Habis ke dia jeeee. Haha. . Takpelah, ...
Media Removed
Anak Bujang ni, hari-hari bukak kotak stok Tamar Milk Ibu, amek satu. Habis ke dia jeeee. Haha. . Takpelah, minuman berkhasiat kan. . Ada yang nak buat stok untuk puasa? Ibu menyusu, ibu mengandung elok tau minum sepack sehari masa sahur. Sumber tenaga Inshaallah 🏻 . PM or whatsapp ... Anak Bujang ni, hari-hari bukak kotak stok Tamar Milk Ibu, amek satu. Habis ke dia jeeee. Haha.
.
Takpelah, minuman berkhasiat kan. .
Ada yang nak buat stok untuk puasa? Ibu menyusu, ibu mengandung elok tau minum sepack sehari masa sahur. Sumber tenaga Inshaallah 💪🏻
.
PM or whatsapp 01112880425 Shira klu nak order ye. Pos pun boleh tau! 🤗
Read more
Minyak ikan yang disuling 3 peringkat agar segala toksin yang merbahaya seperti merkuri dibuang, ...
Media Removed
Minyak ikan yang disuling 3 peringkat agar segala toksin yang merbahaya seperti merkuri dibuang, tiada kontiminasi agar ianya selamat dimakan dan tiada bau hanyir ikan. . Minyak ikan Omega 3 mengandungi EPA dan DHA yang amat diperlukan untuk tumbesaran otak. Jika diambil oleh ibu mengandung, ... Minyak ikan yang disuling 3 peringkat agar segala toksin yang merbahaya seperti merkuri dibuang, tiada kontiminasi agar ianya selamat dimakan dan tiada bau hanyir ikan.
.
Minyak ikan Omega 3 mengandungi EPA dan DHA yang amat diperlukan untuk tumbesaran otak. Jika diambil oleh ibu mengandung, ia membantu tumbesaran baby dalam kandungan. Jika diambil oleh ibu menyusu, khasiatnya akan disalurkan kepada bayi. Disamping itu, ia juga membantu membantu ibu-ibu dapatkan kembali badan sebelum mengandung.
.
Omega 3 mempunyai sifat anti inflamasi. Ianya dapat melindungi jantung kita. Membantu melegakan gout, sakit sendi.
.
Banyak lagi kebaikan Omega 3 ni dan semuanya dapat diambil dengan hanya 3 biji OmegaGuard setiap hari.
.
Tengku Sofia 012-3390665
.
#shakleebysofia #sayajualshaklee #bajumengandung #codshakleegombak #shaklee #ibumengandung #kpj #hospitalbersalin #hospital #klinikpakar #minyakikan #shaklee #shakleemalaysia #shakleegombak #shakleesrigombak #pengedarshaklee #ejenshaklee #shakleebatucaves #kedaivitamingombakdanbatucaves #nursingcover
#omegaguard
#omega3
#shakleebysofia
Read more
Assalamualaikum uolssss. .... Ibu mengandung boleh consume Vitamin C malah baik untuk ibu mengandung ...
Media Removed
Assalamualaikum uolssss. .... Ibu mengandung boleh consume Vitamin C malah baik untuk ibu mengandung kerana vitamin c dapat menguatkan daya ketahanan ibu.. Selain itu, vitamin c juga penting dalam membina tulang tulang rawan bayi,otot dan tulang tulang fetus. (Untuk kandungan 3 bulan ... Assalamualaikum uolssss. .... Ibu mengandung boleh consume Vitamin C malah baik untuk ibu mengandung kerana vitamin c dapat menguatkan daya ketahanan ibu.. Selain itu, vitamin c juga penting dalam membina tulang tulang rawan bayi,otot dan tulang tulang fetus. (Untuk kandungan 3 bulan ke atas sahaja)
Dan untuk Ibu menyusu boleh amik malah baik untuk bayi serta boleh menambah kuantiti susu badan dan khasiat vitamin c secara automatic akan diterima
#vitcrosehip #vitaminc #vitaminibuhamil
Read more
Ibu mengandung sesuai, anak kulit enzema sesuai. Rasa dia SEDAP sangat confirm repeat order. . SUSU ...
Media Removed
Ibu mengandung sesuai, anak kulit enzema sesuai. Rasa dia SEDAP sangat confirm repeat order. . SUSU RIZQI mamadil susu untuk kulit tanpa kolagen. Sesuai untuk seisi keluarga. . SUSU ajaib berasaskan susu kambing asli & pemakanan sunnah yang lain seperti habbastus sauda, kismis, madu, ... Ibu mengandung sesuai, anak kulit enzema sesuai. Rasa dia SEDAP sangat confirm repeat order.
.
SUSU RIZQI mamadil susu untuk kulit tanpa kolagen. Sesuai untuk seisi keluarga. .
SUSU ajaib berasaskan susu kambing asli & pemakanan sunnah yang lain seperti habbastus sauda, kismis, madu, ekstrak kurma & buah zaitun dihasilkan dalam .
✔️perisa vanilla macam aiskrim vanilla
✔️perisa coklat .
Tiada rasa hamis!
.
Khasiat Susu RIZQI telah diuji sebelum ia dikeluarkan & terbukti amat berkesan untuk
.
✅Otak cerdas, Tenaga extra & rasa kenyang
.
✅ Kulit sangat halus, lembab, licin & berseri
.
✅ Terbukti mampu merawat segala jenis masalah kulit, termasuk ekzema & Psoriasis
.
✅ Merawat tumit kaki pecah-pecah & merekah
.
✅ Melawaskan pembuangan
.
✅ Memulihkan alahan
.
✅ Menguatkan antibody, badan sentiasa sihat, cergas & bertenaga
.
✅ Terbukti berkesan meredakan Resdung, Gastrik, Asma, Batuk, Selsema & masalah kesihatan ringan
.
✅ Memperbanyakkan air susu ibu yang berkualiti
.
✅ Sangat baik untuk ibu mengandung, menyusu, dalam pantang
.
✅ hb ibu mengandung maintain
.
✅ Boleh diambil seisi keluarga LELAKI / WANITA termasuk ibu mengandung. .
✅TIADA PANTANG LARANG.
.
Nak orderr?
.
Wasap 0179670720
.
Hanya Rm79/ sekotak #susurizqi #mamadil #mamadilkuantan #iiumkuantan #kotasas
Read more
Alhamdullillah cust happy,kak za 10kali ganda happy tau <span class="emoji emoji1f483"></span>🏻<span class="emoji emoji1f483"></span>🏻<span class="emoji emoji1f483"></span>🏻<span class="emoji emoji1f483"></span>🏻 harga promo dah nak habis haaaa ...
Media Removed
Alhamdullillah cust happy,kak za 10kali ganda happy tau 🏻🏻🏻🏻 harga promo dah nak habis haaaa cepat!!!!! Nanti menyesal tauuuu 🤭🤭🤭🤭 tq syg bg feedback Nak ketat?? Nak mantain dara?? Nak montok?? Nak anjal ?? Nak kurus?? Nak kulit cantik lembut?? Pada mass sama makin cerah?? ... Alhamdullillah cust happy,kak za 10kali ganda happy tau 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 harga promo dah nak habis haaaa cepat!!!!! Nanti menyesal tauuuu 🤭🤭🤭🤭 tq syg bg feedback 💙 💋Nak ketat??
💋Nak mantain dara??
💋Nak montok?? Nak anjal ??
💋Nak kurus??
💋Nak kulit cantik lembut?? Pada mass sama makin cerah?? ketat melekat😍😍 abam sayam 🌿100% buah buahan TANPA sebarang bahan kimia..ia selamat digunakn tanpa was-was!! Ibu mengandung & menyusu bayi boleh alamalkan 🌿Digunakan untuk merawat dalaman/luaran wanita.. 🌿Remaja(anak dara)hingga dewasa boleh mengamalkan Hwaiteu vit skin 📲 012-3006786
📲 012-3006786 📲 012-3006786
#teamkakzaza
#hwaiteuvitskin
Read more
| Dress ibu mengandung dan menyusu | . . Nela dress. Available untuk size M/L dan XL/XXL . Sesuai ...
Media Removed
| Dress ibu mengandung dan menyusu | . . Nela dress. Available untuk size M/L dan XL/XXL . Sesuai untuk ibu mengandung seawal bulan sehingga 9 bulan. Juga cantik di pkai selepas bersalin untuk fungsi menyusukan baby terus di bawah cape . . . Material ironless, dan loose sesuai untuk ibu ... | Dress ibu mengandung dan menyusu |
.
.
Nela dress. Available untuk size M/L dan XL/XXL . Sesuai untuk ibu mengandung seawal bulan sehingga 9 bulan. Juga cantik di pkai selepas bersalin untuk fungsi menyusukan baby terus di bawah cape . .
.
Material ironless, dan loose sesuai untuk ibu ibu yang suka bersiap cepat dan design yang sopan . .
.
PM kak bunga jom ❤️
Read more
<span class="emoji emoji1f4a1"></span> FAQ #EPHYRAMOMMY - Soalan ni memang paling selalu team EPHYRA terima. So, ni jawapannya... . . <span class="emoji emoji1f476"></span>🏻 ...
Media Removed
FAQ #EPHYRAMOMMY - Soalan ni memang paling selalu team EPHYRA terima. So, ni jawapannya... . . 🏻 Ya, wanita mengandung BOLEH MINUM EPHYRA - malahan ibu yg dalam pantang, ibu menyusu badan dan wanita yg tidak mengandung juga boleh amalkan minum EPHYRA. EPHYRA bukanlah sejenis ubatan. ... 💡 FAQ #EPHYRAMOMMY - Soalan ni memang paling selalu team EPHYRA terima. So, ni jawapannya... .
.
👶🏻 Ya, wanita mengandung BOLEH MINUM EPHYRA - malahan ibu yg dalam pantang, ibu menyusu badan dan wanita yg tidak mengandung juga boleh amalkan minum EPHYRA. EPHYRA bukanlah sejenis ubatan. Ia adalah makanan tambahan yg berperanan meningkatkan fungsi badan kepada lebih baik.
.
.
Bermula sejak 1st Trimester lagi, ibu mengandung boleh minum EPHYRA sebagai persediaan untuk tambahkan susu badan, bekalkan tenaga kepada ibu semasa mengandung dan boleh juga membantu mengawal/mengurangkan alahan morning sickness.
.
.
♥️ Feedback : Duta EPHYRA, Memey Suhaiza amalkan minum EPHYRA semasa mengandung hinggakan doktor yg menjaga beliau terkejut sebab Memey aktif dan tiada bengkak-bengkak kaki sebagaimana ibu hamil yang lain! .
.
🔹 Untuk order EPHYRA DRINK - boleh whatsapp ke talian HOTLINE HQ-
.
.
➡️ 019-3999238 (Yana) .
➡️ 019-3800779 (Jiha) .
➡️ 018-6938500 (Jijie) .
.
Atau melalui website www.oceanlife2u.com
.
Atau hubungi dealer/dropship/agen di sekitar kawasan anda #ephyradealers .
.
#ephyra #journeymommyephyra #kenapaephyrabagus #ephyralovers #ephyramommy
Read more
<span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak ketat?? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak mantain dara?? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak montok?? Nak anjal ?? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak kurus?? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak kulit cantik ...
Media Removed
Nak ketat?? Nak mantain dara?? Nak montok?? Nak anjal ?? Nak kurus?? Nak kulit cantik lembut?? Pada mass sama makin cerah?? ketat melekat abam sayam 100% buah buahan TANPA sebarang bahan kimia..ia selamat digunakn tanpa was-was!! Ibu mengandung & menyusu bayi boleh alamalkan ... 💋Nak ketat??
💋Nak mantain dara??
💋Nak montok?? Nak anjal ??
💋Nak kurus??
💋Nak kulit cantik lembut?? Pada mass sama makin cerah?? ketat melekat😍😍 abam sayam 🌿100% buah buahan TANPA sebarang bahan kimia..ia selamat digunakn tanpa was-was!! Ibu mengandung & menyusu bayi boleh alamalkan 🌿Digunakan untuk merawat dalaman/luaran wanita.. 🌿Remaja(anak dara)hingga dewasa boleh mengamalkan Hwaiteu vit skin 📲 012-3006786
📲 012-3006786 📲 012-3006786
#teamkakzaza
#hwaiteuvitskin
Read more
<span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak ketat?? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak mantain dara?? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak montok?? Nak anjal ?? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak kurus?? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak kulit cantik ...
Media Removed
Nak ketat?? Nak mantain dara?? Nak montok?? Nak anjal ?? Nak kurus?? Nak kulit cantik lembut?? Pada mass sama makin cerah?? ketat melekat abam sayam 100% buah buahan TANPA sebarang bahan kimia..ia selamat digunakn tanpa was-was!! Ibu mengandung & menyusu bayi boleh alamalkan ... 💋Nak ketat??
💋Nak mantain dara??
💋Nak montok?? Nak anjal ??
💋Nak kurus??
💋Nak kulit cantik lembut?? Pada mass sama makin cerah?? ketat melekat😍😍 abam sayam 🌿100% buah buahan TANPA sebarang bahan kimia..ia selamat digunakn tanpa was-was!! Ibu mengandung & menyusu bayi boleh alamalkan 🌿Digunakan untuk merawat dalaman/luaran wanita.. 🌿Remaja(anak dara)hingga dewasa boleh mengamalkan Hwaiteu vit skin 📲 012-3006786
📲 012-3006786 📲 012-3006786
#teamkakzaza
#hwaiteuvitskin
#mampat #padat #montok #tegang #putih #gebu #kurus #anjal
Read more
<span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak ketat?? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak mantain dara?? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak montok?? Nak anjal ?? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak kurus?? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak kulit cantik ...
Media Removed
Nak ketat?? Nak mantain dara?? Nak montok?? Nak anjal ?? Nak kurus?? Nak kulit cantik lembut?? Pada mass sama makin cerah?? ketat melekat abam sayam 100% buah buahan TANPA sebarang bahan kimia..ia selamat digunakn tanpa was-was!! Ibu mengandung & menyusu bayi boleh alamalkan ... 💋Nak ketat??
💋Nak mantain dara??
💋Nak montok?? Nak anjal ??
💋Nak kurus??
💋Nak kulit cantik lembut?? Pada mass sama makin cerah?? ketat melekat😍😍 abam sayam 🌿100% buah buahan TANPA sebarang bahan kimia..ia selamat digunakn tanpa was-was!! Ibu mengandung & menyusu bayi boleh alamalkan 🌿Digunakan untuk merawat dalaman/luaran wanita.. 🌿Remaja(anak dara)hingga dewasa boleh mengamalkan Hwaiteu vit skin 📲 012-3006786
📲 012-3006786 📲 012-3006786
#teamkakzaza
#hwaiteuvitskin
#mampat #padat #montok #tegang #putih #gebu #kurus #anjal
Read more
CLOSE UP dari feedback sebelum ni. Boleh refer previous post untuk baca feedback pengguna Susu ...
Media Removed
CLOSE UP dari feedback sebelum ni. Boleh refer previous post untuk baca feedback pengguna Susu Maaez. . Bila kulit bebas dari masalah jerawat, in shaa Allah kulit akan nampak lebih berseri dan bersih dari sebelumnya. Alhamdulillah, asbab Susu Maaez masalah jerawat dah makin kurang ... CLOSE UP dari feedback sebelum ni. Boleh refer previous post untuk baca feedback pengguna Susu Maaez😘.
.

Bila kulit bebas dari masalah jerawat, in shaa Allah kulit akan nampak lebih berseri dan bersih dari sebelumnya. Alhamdulillah, asbab Susu Maaez masalah jerawat dah makin kurang dan kulit pun makin cerah.
.

Tahu tak, amalkan Susu Maaez 2 kali sehari sangat membantu dalam merawat dan mencantikkan kulit? Kerana bahan kandungan yang terdapat dalam Susu Maaez 100% dari makanan sunnah yang kaya dengan khasiat untuk kulit. Secara tak langsung kulit akan jadi lebih sihat, berseri, parut makin pudar dan kulit akan terjaga dari sebarang cela. Antara bahan yang terdapat dalam Susu Maaez adalah ;
.
.
.
. ✨Susu Kambing
✨Sarang Burung Walit
✨Habbatus Sauda
✨Buah Tin
✨Kismis
✨Kurma
✨Delima
✨Biji Aprikot
✨Madu.
.

Nampak tak bahan-bahan premium yang terdapat dalam Susu Maaez ni? Sebab itulah, kanak-kanak dan ibu mengandung/menyusu pun boleh amalkan. Bahan tak merbahaya langsung. Plus kalau amalkan, memang bagus untuk kandungan dan minda kanak-kanak.
.

Lelaki boleh minum? Ehhh mestilah boleh awak. Tak kan perempuan je yang ada masalah kulit. Lelaki pun mesti ada masalah kulit kan? Cuma tak bagitahu je🤭.
.

Takpe. Nak selesaikan masalah kulit jangan malu-malu. Boleh DM atau whatsapp yaney dan ceritakan masalah kulit awak. In shaa Allah lily cuba bantu🤗
Read more
Bila kulit bebas dari masalah jerawat, in shaa Allah kulit akan nampak lebih berseri dan bersih ...
Media Removed
Bila kulit bebas dari masalah jerawat, in shaa Allah kulit akan nampak lebih berseri dan bersih dari sebelumnya. Alhamdulillah, asbab Susu Maaez masalah jerawat dah makin kurang dan kulit pun makin cerah. . Tahu tak, amalkan Susu Maaez 2 kali sehari sangat membantu dalam merawat dan ... Bila kulit bebas dari masalah jerawat, in shaa Allah kulit akan nampak lebih berseri dan bersih dari sebelumnya. Alhamdulillah, asbab Susu Maaez masalah jerawat dah makin kurang dan kulit pun makin cerah.
.

Tahu tak, amalkan Susu Maaez 2 kali sehari sangat membantu dalam merawat dan mencantikkan kulit? Kerana bahan kandungan yang terdapat dalam Susu Maaez 100% dari makanan sunnah yang kaya dengan khasiat untuk kulit. Secara tak langsung kulit akan jadi lebih sihat, berseri, parut makin pudar dan kulit akan terjaga dari sebarang cela. Antara bahan yang terdapat dalam Susu Maaez adalah ;
.
.
.
. ✨Susu Kambing
✨Sarang Burung Walit
✨Habbatus Sauda
✨Buah Tin
✨Kismis
✨Kurma
✨Delima
✨Biji Aprikot
✨Madu.
.

Nampak tak bahan-bahan premium yang terdapat dalam Susu Maaez ni? Sebab itulah, kanak-kanak dan ibu mengandung/menyusu pun boleh amalkan. Bahan tak merbahaya langsung. Plus kalau amalkan, memang bagus untuk kandungan dan minda kanak-kanak.
.

Lelaki boleh minum? Ehhh mestilah boleh awak. Tak kan perempuan je yang ada masalah kulit. Lelaki pun mesti ada masalah kulit kan? Cuma tak bagitahu je🤭.
.

Takpe. Nak selesaikan masalah kulit jangan malu-malu. Boleh DM atau whatsapp yaney dan ceritakan masalah kulit awak. In shaa Allah lily cuba bantu🤗
Read more
Lagii result <span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f62d"></span> bestnyaaaaa <span class="emoji emoji1f499"></span> Yg penting paduuuuu kan sayang??? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak ketat?? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak mantain ...
Media Removed
Lagii result bestnyaaaaa Yg penting paduuuuu kan sayang??? Nak ketat?? Nak mantain dara?? Nak montok?? Nak anjal ?? Nak kurus?? Nak kulit cantik lembut?? Pada mass sama makin cerah?? ketat melekat abam sayam 100% buah buahan TANPA sebarang bahan kimia..ia selamat ... Lagii result 😭😭😭😭 bestnyaaaaa 💙
Yg penting paduuuuu kan sayang??? 💋Nak ketat??
💋Nak mantain dara??
💋Nak montok?? Nak anjal ??
💋Nak kurus??
💋Nak kulit cantik lembut?? Pada mass sama makin cerah?? ketat melekat😍😍 abam sayam 🌿100% buah buahan TANPA sebarang bahan kimia..ia selamat digunakn tanpa was-was!! Ibu mengandung & menyusu bayi boleh alamalkan 🌿Digunakan untuk merawat dalaman/luaran wanita.. 🌿Remaja(anak dara)hingga dewasa boleh mengamalkan Hwaiteu vit skin 📲 012-3006786
📲 012-3006786 📲 012-3006786
#teamkakzaza
#hwaiteuvitskin
Read more
<span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak ketat?? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak mantain dara?? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak montok?? Nak anjal ?? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak kurus?? <span class="emoji emoji1f48b"></span>Nak kulit cantik ...
Media Removed
Nak ketat?? Nak mantain dara?? Nak montok?? Nak anjal ?? Nak kurus?? Nak kulit cantik lembut?? Pada mass sama makin cerah?? ketat melekat abam sayam 100% buah buahan TANPA sebarang bahan kimia..ia selamat digunakn tanpa was-was!! Ibu mengandung & menyusu bayi boleh alamalkan ... 💋Nak ketat??
💋Nak mantain dara??
💋Nak montok?? Nak anjal ??
💋Nak kurus??
💋Nak kulit cantik lembut?? Pada mass sama makin cerah?? ketat melekat😍😍 abam sayam 🌿100% buah buahan TANPA sebarang bahan kimia..ia selamat digunakn tanpa was-was!! Ibu mengandung & menyusu bayi boleh alamalkan 🌿Digunakan untuk merawat dalaman/luaran wanita.. 🌿Remaja(anak dara)hingga dewasa boleh mengamalkan Hwaiteu vit skin 📲 012-3006786
📲 012-3006786 📲 012-3006786
#teamkakzaza
#hwaiteuvitskin
Read more
nk satu badan putih? nk kulit yg cantik? meh try DIANZ VIT ni. fungsi utama Dianz adlh memutihkan ...
Media Removed
nk satu badan putih? nk kulit yg cantik? meh try DIANZ VIT ni. fungsi utama Dianz adlh memutihkan seluruh badan, melembapkan kulit, mencantikkan kulit, merawat jerawat, jeragat dan sel kulit mati. Sesuai utk lelaki dan wanita.Sesuai jgak utk IBU MENGANDUNG&MENYUSU!!!! harga satu ... nk satu badan putih? nk kulit yg cantik? meh try DIANZ VIT ni.

fungsi utama Dianz adlh memutihkan seluruh badan, melembapkan kulit, mencantikkan kulit, merawat jerawat, jeragat dan sel kulit mati. Sesuai utk lelaki dan wanita.Sesuai jgak utk IBU MENGANDUNG&MENYUSU!!!! harga satu botol RM80 only
exclude postage
whatsapp 011-12519029
Read more
MAXI NAYLA 2.0 Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni. Kenapa? . <span class="emoji emoji2705"></span> Simple tapi elegant ...
Media Removed
MAXI NAYLA 2.0 Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni. Kenapa? . Simple tapi elegant - design trend terkini Ironless - hanya gosok sekali saja (mudah digosok) & tak perlu risau pasal kedut Princess Cut - elok kembang. Sesuai untuk ibu mengandung BF friendly - ada zip ... MAXI NAYLA 2.0

Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni.

Kenapa?
.
✅ Simple tapi elegant - design trend terkini
✅ Ironless - hanya gosok sekali saja (mudah digosok) & tak perlu risau pasal kedut
✅ Princess Cut - elok kembang. Sesuai untuk ibu mengandung
✅ BF friendly - ada zip tersembunyi di bahagian dada baju. Ibu menyusu mesti suka! 😍
✅ Wudhu' friendly - kain stretchable. Lengan baju oleh ditarik hingga melebihi siku
✅ Available dua saiz IBU : FREE SIZE (S, M, L) / PLUS SIZE (XL, XXL)
✅ Available tiga saiz ANAK
✅ Sesuai dipakai untuk apa jua event

TERBARU!

Cuff edition - lengan baju lebih longgar & kemas.

Material : KOREAN LCYRA

Harga untuk IBU :
1 helai - RM89
2 helai - RM160
3 helai - RM240

Harga untuk ANAK :
1 helai - RM59
2 helai - RM95
3 helai - RM145

Free pos ke semenanjung Malaysia, + RM12 sehelai pos ke Sabah Sarawak (+RM3 helaian seterusnya)

Untuk order, boleh dm atau klik link di Bio 🙂

013-353 3125

Act Fast! 🌷

P/s : Warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar, atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin anda.

#teamImannAbdul #maxiNayla #MaxiNaylaJC #IAMaxiNayla #maxidress #jubahmurah #jubahtakpayahgosok #jubahnursingfriendly #jubahlonggar #jubahraya #nursingfriendly #ironless
Read more
"Happynyaaa bila stokis hwaiteu @cintabelleza buat Promo Kat Singapore 🤪🤪!!! Merdeka Promo plak kan!! "Yg penting paduuuuu kan sayang??? "Nak ketat?? Nak mantain dara?? Nak montok?? Nak anjal ?? Nak kurus?? Nak kulit cantik lembut?? Pada mass sama makin cerah?? ketat melekat ... "Happynyaaa bila stokis hwaiteu @cintabelleza buat Promo Kat Singapore 🤪🤪!!! Merdeka Promo plak kan!!
"Yg penting paduuuuu kan sayang??? "💋Nak ketat??
💋Nak mantain dara??
💋Nak montok?? Nak anjal ??
💋Nak kurus??
💋Nak kulit cantik lembut?? Pada mass sama makin cerah?? ketat melekat😍😍 abam sayam 🌿100% buah buahan TANPA sebarang bahan kimia..ia selamat digunakn tanpa was-was!! Ibu mengandung & menyusu bayi boleh alamalkan 🌿Digunakan untuk merawat dalaman/luaran wanita.. 🌿Remaja(anak dara)hingga dewasa boleh mengamalkan Hwaiteu vit skin 📲 012-3006786
📲 012-3006786 📲
berbaloi baloi!!
#hwaiteuampang
#hwaiteuKL
Nana 0169162878

#hwaiteumelaka
Nanna 010-4573939

#hwaiteubatupahat
Bella 017-7500504

#hwaiteumelaka
Iza 0173509150

#hwaiteujohorbahru
Fiza 0162339477

#hwaiteuputrajaya
#hwaiteulangkawi
Suzanna 0126588539

#hwaiteuselayang
#hwaiteugombak
Aina 018 3881998

#hwaiteuKL
#hwaiteuWangsaMaju
@hwaiteushope
Anas 0132723870

#hwaiteukotadamansara
Emma 0142569502

#hwaituebukitkayuhitam
Diana 0175901206

#hwaiteuputrajayacyberjayabangikajang
Fasha 017-6217858

HWAITEU VIT SKIN
#hwaiteukl #hwaiteukualalumpur #hwaiteuselangor *Athirah +60194036150*
- SETAPAK, WANGSA MAJU, SRI RAMPAI ,
GOMBAK , SENTUL , TITIWANGSA , SETIAWANGSA , BUKIT ANTARABANGSA , AMPANG , DANAU KOTA , KLCC , PWTC , PAVILION , BANGSAR , KERAMAT , JALAN KUCHING , JALAN IPOH , BATU CAVES , SELAYANG , KEPONG , SUNWAY PYRAMID
#hwaiteusarawak
Zatha - 0148947044
Seluruh Sarawak

#HwaiteuJohor
*Cik Da*
*www.wasap.my/601111031769/HwaiteuJohor* - Segamat , jalan muar , jementah , taman yayasan , ioi012-3006786

#teamkakzaza
#hwaiteuvitskin
Read more
Back to basic, design simple #jasminebasicjubah ini sesuai untuk semua golongan dari remaja, ...
Media Removed
Back to basic, design simple #jasminebasicjubah ini sesuai untuk semua golongan dari remaja, wanita berkerjaya, ibu ibu mengandung & menyusu atau sesiapa sahaja ~~~ Design yang ringkas ini sangat sesuai digayakan kemana sahaja. Rugi kalau anda tak dapatkan antara design yang ... Back to basic, design simple #jasminebasicjubah ini sesuai untuk semua golongan dari remaja, wanita berkerjaya, ibu ibu mengandung & menyusu atau sesiapa sahaja 😊😊😊
~~~
Design yang ringkas ini sangat sesuai digayakan kemana sahaja. Rugi kalau anda tak dapatkan antara design yang hot nie tau.
~~~
Boleh whatsapp @maleeqa.exclusive sekarang jika anda berminat 😉😉😉
Read more
| DRESS IBU MENGANDUNG & MENYUSU SPECIAL UNTUK MOMMY YANG NAK CEPAT BERSIAP & KEKAL MUDA BERGAYA ...
Media Removed
| DRESS IBU MENGANDUNG & MENYUSU SPECIAL UNTUK MOMMY YANG NAK CEPAT BERSIAP & KEKAL MUDA BERGAYA | . . Kenapa Nuha dress ni asyik cepat sold out? Haa rahsianya sebab ; . . ☘️design sangat fresh, simple tapi tetap gojes . ☘️design loose loose je. Sopan manis suami pun suka . ☘️material ... | DRESS IBU MENGANDUNG & MENYUSU SPECIAL UNTUK MOMMY YANG NAK CEPAT BERSIAP & KEKAL MUDA BERGAYA | .
.
Kenapa Nuha dress ni asyik cepat sold out? Haa rahsianya sebab ;
.
.
☘️design sangat fresh, simple tapi tetap gojes .
☘️design loose loose je. Sopan manis suami pun suka .
☘️material tak perlu nak gosokk. So mommy sangat jimat masa bila bersiap. Sukaa kann? ☘️boleh pakai ke ofis, kenduri, jumpa mak mentua atau everyday wear. Sarung je siss. Transform terus kemas bergaya ❤️
.
.
Kak bunga ada banyaaak sangat feedback mommy yang puas hati dan repeat order as soon as terima Nuha dress yang pertama . .
.
So mommy, jom pm kak bunga untuk dapatkan nuha dress ok ? Sementara ada MERDEKA PROMO NI, jom berjimat . .
.
PM cepat tau ❤️
Read more
Must have kalau mommy seorang yang suka bersiap laju laju , tak suka spend time lama lama untuk iron ...
Media Removed
Must have kalau mommy seorang yang suka bersiap laju laju , tak suka spend time lama lama untuk iron dress & suka dress yang simple & praktikal ️ . . Nuha dress ni sesuai untuk ibu mengandung & menyusu. Tak pregnant pun boleh pakai no worries . . . Size available dari XS- XXL . mommy yang ... Must have kalau mommy seorang yang suka bersiap laju laju , tak suka spend time lama lama untuk iron dress & suka dress yang simple & praktikal ❤️
.
.
Nuha dress ni sesuai untuk ibu mengandung & menyusu. Tak pregnant pun boleh pakai no worries . .
.
Size available dari XS- XXL .
mommy yang comel comel sangat suka design ni sebab bagi mommy nampak langsing 😍
Read more
KENAPA ibu mengandung, menyusu & berpantang Mesti cube vitamin c nii<span class="emoji emoji1f60a"></span> . <span class="emoji emoji1f495"></span> Boleh di amalkan seawal ...
Media Removed
KENAPA ibu mengandung, menyusu & berpantang Mesti cube vitamin c nii . Boleh di amalkan seawal 1 bulan kehamilan Membantu menguatkan tulang & sistem imun ibu & bayi Mengelakkan alergik & eczema pada ibu & bayi Mempercepatkan penyembuhan Luka bersalin Menghilangkan strechmark ... KENAPA ibu mengandung, menyusu & berpantang Mesti cube vitamin c nii😊
.
💕 Boleh di amalkan seawal 1 bulan kehamilan
💕 Membantu menguatkan tulang & sistem imun ibu & bayi
💕 Mengelakkan alergik & eczema pada ibu & bayi
💕 Mempercepatkan penyembuhan Luka bersalin
💕 Menghilangkan strechmark
💕 Boleh menggebukan kulit Bayi secara semulajadi, PUTIH BERSIH KEMERAHAN bila dilahirkan
💕 Boleh memperbanyakkan susu ibu
💕 Mencegah simptom2 alahan hormon pd ibu seperti ️Jerawat, kulit kusam, bahagian2 kehitaman seperti ketiak, leher & lain2
💕 Membuatkan wajah ibu berseri2
.
Pm/whatsapp
01126020713
01126020713
01126020713
01126020713
#lagiputihdaripadaputih😘 #putihgebumerahjambu #vitcrosehip
#vitamincrosehip #dropshipdiperlukan #agenstokisdiperlukan
Read more
KENAPA ibu mengandung, menyusu & berpantang Mesti cube vitamin c nii<span class="emoji emoji1f60a"></span> . <span class="emoji emoji1f495"></span> Boleh di amalkan seawal ...
Media Removed
KENAPA ibu mengandung, menyusu & berpantang Mesti cube vitamin c nii . Boleh di amalkan seawal 1 bulan kehamilan Membantu menguatkan tulang & sistem imun ibu & bayi Mengelakkan alergik & eczema pada ibu & bayi Mempercepatkan penyembuhan Luka bersalin Menghilangkan strechmark ... KENAPA ibu mengandung, menyusu & berpantang Mesti cube vitamin c nii😊
.
💕 Boleh di amalkan seawal 1 bulan kehamilan
💕 Membantu menguatkan tulang & sistem imun ibu & bayi
💕 Mengelakkan alergik & eczema pada ibu & bayi
💕 Mempercepatkan penyembuhan Luka bersalin
💕 Menghilangkan strechmark
💕 Boleh menggebukan kulit Bayi secara semulajadi, PUTIH BERSIH KEMERAHAN bila dilahirkan
💕 Boleh memperbanyakkan susu ibu
💕 Mencegah simptom2 alahan hormon pd ibu seperti ️Jerawat, kulit kusam, bahagian2 kehitaman seperti ketiak, leher & lain2
💕 Membuatkan wajah ibu berseri2
.
Pm/whatsapp
01126020713
01126020713
01126020713
01126020713
#lagiputihdaripadaputih😘 #putihgebumerahjambu #vitcrosehip
#vitamincrosehip #dropshipdiperlukan #agenstokisdiperlukan
Read more
KENAPA ibu mengandung, menyusu & berpantang Mesti cube vitamin c nii<span class="emoji emoji1f60a"></span> . <span class="emoji emoji1f495"></span> Boleh di amalkan seawal ...
Media Removed
KENAPA ibu mengandung, menyusu & berpantang Mesti cube vitamin c nii . Boleh di amalkan seawal 1 bulan kehamilan Membantu menguatkan tulang & sistem imun ibu & bayi Mengelakkan alergik & eczema pada ibu & bayi Mempercepatkan penyembuhan Luka bersalin Menghilangkan strechmark ... KENAPA ibu mengandung, menyusu & berpantang Mesti cube vitamin c nii😊
.
💕 Boleh di amalkan seawal 1 bulan kehamilan
💕 Membantu menguatkan tulang & sistem imun ibu & bayi
💕 Mengelakkan alergik & eczema pada ibu & bayi
💕 Mempercepatkan penyembuhan Luka bersalin
💕 Menghilangkan strechmark
💕 Boleh menggebukan kulit Bayi secara semulajadi, PUTIH BERSIH KEMERAHAN bila dilahirkan
💕 Boleh memperbanyakkan susu ibu
💕 Mencegah simptom2 alahan hormon pd ibu seperti ️Jerawat, kulit kusam, bahagian2 kehitaman seperti ketiak, leher & lain2
💕 Membuatkan wajah ibu berseri2
.
Pm/whatsapp
01126020713
01126020713
01126020713
01126020713
#lagiputihdaripadaputih😘 #putihgebumerahjambu #vitcrosehip
#vitamincrosehip #dropshipdiperlukan #agenstokisdiperlukan
Read more
SUSU RIZQI mamadil ------------------------------ SUSU ajaib berasaskan susu kambing asli ...
Media Removed
SUSU RIZQI mamadil ------------------------------ SUSU ajaib berasaskan susu kambing asli & pemakanan sunnah yg lain spt habbastus sauda, kismis, madu, ekstrak kurma & buah zaitun dihasilkan dalam perisa vanilla dan coklat yg tiada rasa hamis . Khasiat Susu RIZQI telah diuji sebelum ... SUSU RIZQI mamadil
------------------------------ SUSU ajaib berasaskan susu kambing asli & pemakanan sunnah yg lain spt habbastus sauda, kismis, madu, ekstrak kurma & buah zaitun dihasilkan dalam perisa vanilla dan coklat yg tiada rasa hamis
.
Khasiat Susu RIZQI telah diuji sebelum ia dikeluarkan & terbukti amat berkesan untuk
.
- Miliki kulit yg sangat cerah berseri, halus & lembab seluruh badan
.
- Sangat baik utk ibu mengandung, menyusu, dalam pantang
.
- Otak yg cerdas & ligat
.
- Tenaga ekstra tiada rasa lemah badan
.
- Susu ibu bertambah
.
- Sistem pembuangan yg sangat baik
.
- Untuk anda @ anak2 yg liat bangun pagi
.
- Sihat bertenaga di ambil ketika berpuasa
. *** Boleh diambil seisi keluarga LELAKI / WANITA termasuk ibu mengandung. TIADA PANTANG LARANG.
.
HARGA:
1 kotak RM79 sm / RM85 ss
Perisa vanilla dan coklat #susurizqi #mamadil #mamadilkuantan wasap 0179670720 tekan je link kat bio
Read more
SUSU RIZQI mamadil ------------------------------ SUSU ajaib berasaskan susu kambing asli ...
Media Removed
SUSU RIZQI mamadil ------------------------------ SUSU ajaib berasaskan susu kambing asli & pemakanan sunnah yg lain spt habbastus sauda, kismis, madu, ekstrak kurma & buah zaitun dihasilkan dalam perisa vanilla dan coklat yg tiada rasa hamis . Khasiat Susu RIZQI telah diuji sebelum ... SUSU RIZQI mamadil
------------------------------ SUSU ajaib berasaskan susu kambing asli & pemakanan sunnah yg lain spt habbastus sauda, kismis, madu, ekstrak kurma & buah zaitun dihasilkan dalam perisa vanilla dan coklat yg tiada rasa hamis
.
Khasiat Susu RIZQI telah diuji sebelum ia dikeluarkan & terbukti amat berkesan untuk
.
- Miliki kulit yg sangat cerah berseri, halus & lembab seluruh badan
.
- Sangat baik utk ibu mengandung, menyusu, dalam pantang
.
- Otak yg cerdas & ligat
.
- Tenaga ekstra tiada rasa lemah badan
.
- Susu ibu bertambah
.
- Sistem pembuangan yg sangat baik
.
- Untuk anda @ anak2 yg liat bangun pagi
.
- Sihat bertenaga di ambil ketika berpuasa
. *** Boleh diambil seisi keluarga LELAKI / WANITA termasuk ibu mengandung. TIADA PANTANG LARANG.
.
HARGA:
1 kotak RM79 sm / RM85 ss
Perisa vanilla dan coklat #susurizqi #mamadil #mamadilkuantan wasap 0179670720 tekan je link kat bio
Read more
“YA ALLAH!!! BARU TAHU JAGA IBU BERPANTANG YG BENTAN LAGI SUSAH RUPANYA!!!” . . Nah #EPHYRA sharekan TIPS dari Mak Bidan Mimah buat #ephyramommy sekiranya ada yg terkena bentan semasa proses berpantang. . . Korang pls SHARE / TAG video ni pada semua ibu mengandung & ibu dlm pantang. ... “YA ALLAH!!! BARU TAHU JAGA IBU BERPANTANG YG BENTAN LAGI SUSAH RUPANYA!!!”
.
.
Nah #EPHYRA sharekan TIPS dari Mak Bidan Mimah buat #ephyramommy sekiranya ada yg terkena bentan semasa proses berpantang. .
.
Korang pls SHARE / TAG video ni pada semua ibu mengandung & ibu dlm pantang. Mana tahu, tips macam ni boleh membantu mereka yg memerlukan. .
.
EPHYRA LIVE BERSAMA MAK BIDAN TRADISIONAL!!! ••••••••••
Hari : ISNIN (30 Julai 2018).
Masa : 10.30pagi.
IG : @ephyra2u & @memeysuhaiza .
.
Semua dijemput join LIVE ni sebab mak bidan akan share macam-macam tips utk ibu-ibu mengandung, menyusu dan berpantang. .
.
Tunggu tau Isnin ni... jangan lepaskan peluang! .
#ephyra #ephyralovers #journeymommyephyra #ephyramommy #ephyrasupplement #ephyradrink #ephyradealers
Read more
| Dress ibu mengandung dan menyusu | . . Nela dress. Available untuk size M/L dan XL/XXL . Sesuai ...
Media Removed
| Dress ibu mengandung dan menyusu | . . Nela dress. Available untuk size M/L dan XL/XXL . Sesuai untuk ibu mengandung seawal bulan sehingga 9 bulan. Juga cantik di pkai selepas bersalin untuk fungsi menyusukan baby terus di bawah cape . . . Material ironless, dan loose sesuai untuk ibu ... | Dress ibu mengandung dan menyusu |
.
.
Nela dress. Available untuk size M/L dan XL/XXL . Sesuai untuk ibu mengandung seawal bulan sehingga 9 bulan. Juga cantik di pkai selepas bersalin untuk fungsi menyusukan baby terus di bawah cape . .
.
Material ironless, dan loose sesuai untuk ibu ibu yang suka bersiap cepat dan design yang sopan . .
.
PM kak bunga jom ❤️
Read more
MAXI NAYLA 2.0 Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni. Kenapa? . <span class="emoji emoji2705"></span> Simple tapi elegant ...
Media Removed
MAXI NAYLA 2.0 Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni. Kenapa? . Simple tapi elegant - design trend terkini Ironless - hanya gosok sekali saja (mudah digosok) & tak perlu risau pasal kedut Princess Cut - elok kembang. Sesuai untuk ibu mengandung BF friendly - ada zip ... MAXI NAYLA 2.0

Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni.

Kenapa?
.
✅ Simple tapi elegant - design trend terkini
✅ Ironless - hanya gosok sekali saja (mudah digosok) & tak perlu risau pasal kedut
✅ Princess Cut - elok kembang. Sesuai untuk ibu mengandung
✅ BF friendly - ada zip tersembunyi di bahagian dada baju. Ibu menyusu mesti suka! 😍
✅ Wudhu' friendly - kain stretchable. Lengan baju oleh ditarik hingga melebihi siku
✅ Available dua saiz IBU : FREE SIZE (S, M, L) / PLUS SIZE (XL, XXL)
✅ Available tiga saiz ANAK
✅ Sesuai dipakai untuk apa jua event

TERBARU!

Cuff edition - lengan baju lebih longgar & kemas.

Material : KOREAN LCYRA

Harga untuk IBU :
1 helai - RM89
2 helai - RM160
3 helai - RM240

Harga untuk ANAK :
1 helai - RM59
2 helai - RM95
3 helai - RM145

Free pos ke semenanjung Malaysia, + RM12 sehelai pos ke Sabah Sarawak (+RM3 helaian seterusnya)

Untuk order, boleh dm atau klik link di Bio 🙂

013-353 3125

Act Fast! 🌷

P/s : Warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar, atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin anda.

#teamImannAbdul #maxiNayla #MaxiNaylaJC #IAMaxiNayla #maxidress #jubahmurah #jubahtakpayahgosok #jubahnursingfriendly #jubahlonggar #jubahraya #nursingfriendly #ironless
Read more
SUSU MARYAM 1001 KHASIAT!!<span class="emoji emoji1f603"></span><span class="emoji emoji1f603"></span><span class="emoji emoji1f603"></span> Minuman SESUAI untuk seisi keluarga dari baby sehingga ke atok moyang. ...
Media Removed
SUSU MARYAM 1001 KHASIAT!! Minuman SESUAI untuk seisi keluarga dari baby sehingga ke atok moyang. Ibu mengandung, ibu menyusu, ibu dalam pantang semua boleh nikmati keenakan SUSU MARYAM! Mempunyai 3 PERISA dan 3 FUNGSI. Pilihlah yang mana suka!! 1.Susu Maryam COKLAT - khas ... SUSU MARYAM 1001 KHASIAT!!😃😃😃 Minuman SESUAI untuk seisi keluarga dari baby sehingga ke atok moyang. Ibu mengandung, ibu menyusu, ibu dalam pantang semua boleh nikmati keenakan SUSU MARYAM!😍😍😍 Mempunyai 3 PERISA dan 3 FUNGSI. Pilihlah yang mana suka!!😍😍😍 1.Susu Maryam COKLAT - khas untuk MINDA (RM25/ss rm28/15schet)
2.Susu Maryam STRAWBERRY - khas untuk KULIT (RM25/ss rm28/15schet)
3.Susu Maryam ORIGINAL - khas untuk ANTIBODI (RM25/ss rm28/15schet)

Kebaikan Susu Kambing Maryam 🌼Diekstrak dengan makanan sunnah seperti kurma
🌼khas untuk minda dan memberikan tenaga
🌼Meningkatkan sistem imunisasi
🌼membantu menambah air susu ibu
🌼meningkatkan paras HB ibu mengandung
🌼mengimbangi kandungan gula dalam darah 🌼untuk mencantikkan kulit
🌼mengekalkan kecantikan kulit - awet muda

Nak try, wasap je saya
www.wasap.my/60133802135

#JamuNenekViral
#SusuKambing
#SusuMaryam
#jamunenekpuchong
Read more
Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni <span class="emoji emoji1f469"></span>‍<span class="emoji emoji1f467"></span> si ibu terus nampak muda!! sekali pandang ...
Media Removed
Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni si ibu terus nampak muda!! sekali pandang macam adik dan kakak dengan blouse deena ni ecewwahh Direka khas untuk semua wanita, AisysMom hasilkan Nursing Blouse selak je buat ibu-ibu menyusu dan kali ni terdapat juga blouse dewasa ... Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni 👩‍👧 si ibu terus nampak muda!! sekali pandang macam adik dan kakak dengan blouse deena ni ecewwahh

Direka khas untuk semua wanita, AisysMom hasilkan Nursing Blouse selak je buat ibu-ibu menyusu dan kali ni terdapat juga blouse dewasa biasa y bukan menyusu.. Size dewasa dari XS hingga XXL

Untuk size kanak-kanak pilihan size dari umur setahun hingga 12 tahun

Material ringan dan sejuk dari chiffon bubble serta tak perlu iron

Labuh baju melepasi punggung

Potongan efek kurus kerana potongan melebar di bahagian punggung, ada sesetengah ibu mengandung yang boleh pakai blouse ni!! Untuk respon lebih cepat, jom whatsapp kami di 0192811174

Harga Nursing blouse
Sehelai rm60
2 helai rm110
3 helai rm150

Harga Blouse bukan menyusu
RM50

Harga blouse kanak-kanak

Size 1-2 rm25
Size 3-4 rm25
Size 5-6 rm29
Size 7-8 rm29
Size 9-10 rm29
Size 11-12 rm30

Ukuran nursing blouse (inch)

XS

Bahu 14
Dada 34
Pinggang 33
Punggung 40
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

S

Bahu 14.5
Dada 36
Pinggang 35
Punggung 42
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

M

Bahu 15
Dada 38
Pinggang 36
Punggung 44
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

L

Bahu 15.5
Dada 40
Pinggang 38
Punggung 46
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

XL

Bahu 16
Dada 44
Pinggang 41
Punggung 52
Labuh baju 32
Labuh tangan 23

XXL

Bahu 16.5
Dada 46
Pinggang 44
Punggung 54
Labuh baju 32
Labuh tangan 23

Ukuran Blouse kanak-kanak (inch)

Saiz XS
(1-2tahun)

Bahu 8.5
Dada 21
Pinggang 19
Punggung 23
Ketiak 5
Panjang tangan 10.5
Labuh baju 16

Saiz S
(3-4tahun)

Bahu 9.5
Dada 23
Pinggang 21
Punggung 25
Ketiak 5.5
Panjang tangan 13
Labuh baju 19.5

Saiz M
(5-6tahun)

Bahu 10.5
Dada 26
Pinggang 24
Punggung 28
Ketiak 6
Panjang tangan 15
Labuh baju 20.5

Saiz L
(7-8tahun)

Bahu 11.5
Dada 29
Pinggang 27
Punggung 31
Ketiak 6.5
Panjang tangan 16
Labuh baju 21.5

Saiz XL
(9-10 tahun)

Bahu 12.5
Dada 32
Pinggang 30
Punggung 33
Ketiak 7
Panjang tangan 17
Labuh baju 22.5

Saiz XXL
(11-12 tahun)

Bahu 13.5
Dada 34
Pinggang 33
Punggung 36
Ketiak 7.5
Panjang tangan 19
Labuh baju 23
Read more
DAH SEDIA NAK BERPUASA? DILEMA IBU MENGANDUNG,IBU MENYUSU,KANAK-KANAK DAN WARGA TUA. Kurma,madu ...
Media Removed
DAH SEDIA NAK BERPUASA? DILEMA IBU MENGANDUNG,IBU MENYUSU,KANAK-KANAK DAN WARGA TUA. Kurma,madu yemen dan safron bergabung untuk memberikan TENAGA EXTRA sepanjang bulan puasa nanti.Hanya campurkan dengan air,susu atau cereal.Terbaik untuk energy booster anak-anak & milk booster ... DAH SEDIA NAK BERPUASA?
DILEMA IBU MENGANDUNG,IBU MENYUSU,KANAK-KANAK DAN WARGA TUA.
Kurma,madu yemen dan safron bergabung untuk memberikan TENAGA EXTRA sepanjang bulan puasa nanti.Hanya campurkan dengan air,susu atau cereal.Terbaik untuk energy booster anak-anak & milk booster untuk ibu menyusu.Ibu hamil & warga tua pun sangatlah disyorkan!Takdelah lemah longlai,tak punya kudrat jer masa puasa nanti.
Hanya RM 25.00 untuk 25 hari!
Mana nak dapat harga yang lagi murah dengan KHASIAT BERGANDA macam ni kan?
Boleh pm www.wasap.my/60136536509
#preorder #codkemaman #codkemasik #codkijal
Read more
KHASIAT & KEBAIKAN DIANZ VITAMILK . . <span class="emoji emoji1f33a"></span> Kebaikan untuk wanita yang bersedia untuk mendapatkan ...
Media Removed
KHASIAT & KEBAIKAN DIANZ VITAMILK . . Kebaikan untuk wanita yang bersedia untuk mendapatkan zuriat Menguatkan rahim Memberi keseimbangan hormon untuk mendapatkan zuriat Kebaikan untuk ibu yang mengandung dan menyusukan bayi Memberi keseimbangan nutrisi kepada ibu dan ... KHASIAT & KEBAIKAN DIANZ VITAMILK .
.
🌺 Kebaikan untuk wanita yang bersedia untuk mendapatkan zuriat
🌺 Menguatkan rahim
🌺Memberi keseimbangan hormon untuk mendapatkan zuriat
🌺 Kebaikan untuk ibu yang mengandung dan menyusukan bayi
🌺Memberi keseimbangan nutrisi kepada ibu dan bayi
🌺Memberikan extra tenaga
🌺Meningkatkan pengeluaran susu ibu 2 kali ganda 🌺Vitamilk sesuai untuk wanita yang telah berkahwin, yang menginginkan zuriat, ibu mengandung & dan ibu menyusu
.
KANDUNGAN BAHAN UTAMA DALAM DIANZ VITAMILK :
_
💝Omega 3 - penting untuk minda
💝Kolegan ikan - membantu mengurangkan kesan rekahan kulit
💝Apricot & Delima - antioksidan dan memberikan tenaga
💝Madu - baik untuk usus dan kulit ibu dan bayi
.
www.wasap.my/60162363963
www.wasap.my/60162363963
.
#vitamin #dianzvitcmurah #dianzvit #dianzproduk #dianzvitaminmurah #dianzlove #dianzlover #dianz #dianzpixy #dianzvitamin2017 #dianzshahalam #dianzmurah #dianzcombo #dianzvitaminc #dianzvitamilk #dianzcombomurah #codsubangjaya #codkelanajaya #milkboostermurah #perfumedianz #hisaphisapteruscantik #terapiinstagram #ajimaura #dianzklang #agentdianz #codklang #codshahalam #dropshipwanted #dianzvitamin
#NanoLightenerCream
Read more
15 KELEBIHAN BOOSTER WHITENING PREMIUM -Kulit putih 10x ganda -Kulit menjadi pinkish seawal ...
Media Removed
15 KELEBIHAN BOOSTER WHITENING PREMIUM -Kulit putih 10x ganda -Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari -Menghilangkan parut lama -Mengecilkan liang roma terbuka -Mengecutkan jerawat -Menyingkirkan toksin dalam badan -Kulit gebu, lembab dan pink -Menghilangkan pigmentasi ... 15 KELEBIHAN BOOSTER WHITENING PREMIUM
-Kulit putih 10x ganda
-Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
-Menghilangkan parut lama
-Mengecilkan liang roma terbuka
-Mengecutkan jerawat
-Menyingkirkan toksin dalam badan
-Kulit gebu, lembab dan pink
-Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam.
-Kaya dengan Vitamin buah-buahan (Passion Fruit)
-Menghilangkan kantong mata (eyebag)
-Menegangkan kulit muka
-Melancarkan peredaran darah
-Menghaluskan kulit
-Mengsekatakan tona kulit seluruh badan
-Ibu menyusu digalakkan, Bagus untuk kulit ibu dan bayi menjadi lebih cerah

Amaran:Untuk ibu mengandung tidak digalakkan mengambil Booster whitening premium ini.
Untuk wanita yang datang bulan sila stop dulu 10hari dah habis priod baru sambung semua makan bw premium.

1kotak ada 20 sechet untuk 1bulan. Tidak perlu ambil semasa Period. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Boleh diambil seawal umur 12 tahun.
.
Cara Makan Booster Whitening Premium Nshhaz
-Ambil 1 sachet sehari waktu malam sebelum tidur, cuma kemam didalam mulut sahaja (rasa masam-masam manis) -Wajib Minum air putih 2-3 liter sehari
-Jangan minum minuman Berkafien dan air kelapa
Read more
Siapa yg WAJIB mkn OMEGA nie???? Anda perlukan #omega sekiranya : 1. Ada penyakit asma dan lelah ...
Media Removed
Siapa yg WAJIB mkn OMEGA nie???? Anda perlukan #omega sekiranya : 1. Ada penyakit asma dan lelah kerana Omega berperanan mengelakkan kesejukkan. 2. Ingin menurunkan berat badan kerana Omega menggalakkan pembakaran lemak dan mengelakkan pembentukan lemak. 3. Mempunyai penyakit ... Siapa yg WAJIB mkn OMEGA nie???? Anda perlukan #omega sekiranya :
1. Ada penyakit asma dan lelah kerana Omega berperanan mengelakkan kesejukkan.
2. Ingin menurunkan berat badan kerana Omega menggalakkan pembakaran lemak dan mengelakkan pembentukan lemak.
3. Mempunyai penyakit gout kerana Omega mengelakkan imflamation pada sendi-sendi dan langkah berjaga-jaga
supaya bengkak itu tidak membesar.
4. Ada penyakit kulit seperti alahan seafood, resdung, ekzema dan gegata.
5. Penghidap penyakit jantung dan darah tinggi
6. Penghidap kanser.
7. Ingin meningkatkan daya tumpuan dan mengingat seperti pelajar, kanak-kanak, ibu mengandung dan ibu menyusu.
8. Mengalami sakit dan keradangan sendi.
9. Anda mengalami kebas-kebas tangan, kesejukkan kaki dan tangan terutama wanita lewat 50an.

Jom dapatkan OMEGA GUARD dengan liza sekarang yer 📱www.wasap.my/60196191820

#shakleeseremban #shakleeseremban3 #shakleesenawang #shakleeseremban2 #shakleeampangan #shakleesikamat #shakleeparoi #groupibumengandung #omegashaklee #omegashakleeterbaik
#lizanasikinshaklee

#noorlizanasikin
#0196191820
Read more
@brunei_bulletin Apa sebabnya ramai yang pilih MilkUp Candy. Banyak manfaat MilkUp Candy ...
Media Removed
@brunei_bulletin Apa sebabnya ramai yang pilih MilkUp Candy. Banyak manfaat MilkUp Candy ni. Untuk Ibu Mengandung : 1. Bantu rangsang pembentukan kalenjar susu pada badan ibu yang bakal melahirkan bayi. 2. Bantu kurangkan risiko lahir bayi jaundice. 3. Bantu tingkatkan ... @brunei_bulletin

Apa sebabnya ramai yang pilih MilkUp Candy.

Banyak manfaat MilkUp Candy ni.

Untuk Ibu Mengandung :

1. Bantu rangsang pembentukan kalenjar susu pada badan ibu yang bakal melahirkan bayi.

2. Bantu kurangkan risiko lahir bayi jaundice.

3. Bantu tingkatkan tenaga pada badan ibu.

4. Kurang risiko ibu alami kejang kaki ketika mengandung.

5. Bantu cantikkan kulit, kuatkan rambut, kuku dan tulang.
.
Untuk Ibu Menyusu:

1. Bantu meningkatkan penghasilan air susu badan.

2. Membekal tenaga berpanjangan pada tubuh ibu.
3. Bantu mencantikkan semula kulit ibu.

4. Bantu mempercepatkan luka jahitan untuk sembuh.
5. Bantu kuatkan tulang, gigi dan rambut ibu.

Rasai manfaatnya.
.
WA 8747203 untuk keterangan lanjut mengenai Milk Up Candy.
Boleh didapati di:
📍 @bmarket.ent kiub no. C15

FOLLOW @milkupcandy_jerudong
FOLLOW @milkupcandy_jerudong

#brunei_bulletin #bruneibulletin
Read more
<span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f338"></span>Malika juice<span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f338"></span> <span class="emoji emoji1f48b"></span>Resepi bidan turun temurun<span class="emoji emoji1f48b"></span> Ditambahbaikan lagi dengan khasiat Saffron ...
Media Removed
Malika juice Resepi bidan turun temurun Ditambahbaikan lagi dengan khasiat Saffron dan Habbatusauda Wanita-wanita Jawa mengamalkan jamu ni untuk menjaga kecantikan luaran dan kesihatan sekaligus merampingkan badan Selain daripada tu, jamu ni juga boleh melancarkan ... 🌸🌸🌸Malika juice🌸🌸🌸 💋Resepi bidan turun temurun💋
Ditambahbaikan lagi dengan khasiat Saffron dan Habbatusauda 🌷Wanita-wanita Jawa mengamalkan jamu ni untuk menjaga kecantikan luaran dan kesihatan sekaligus merampingkan badan 🌷Selain daripada tu, jamu ni juga boleh melancarkan darah datang bulan, buang angin dalam badan dan juga menyuburkan sistem peranakan serta banyak lagi khasiat, 🌼Tiada pantang larang
🌼Tiada pewarna tiruan
🌼Tiada bahan pengawet
🌼100% bahan semulajadi 🌱Khasiat🌱
🌸Melangsing dan menurunkan berat badan
🌸Anti kanser,anti radang
🌸Menyembuhkan luka dengan cepat
🌸Mencegah cyst dan fibroid
🌸Mengempiskan perut buncit
🌸Melawaskan pembuangan
🌸Menaikkan aura seri muka
🌸Anti penuaan
🌸Mencegah jerawat dan jeragat
🌸Menegangkan dan menganjalkan kulit
🌸Menyembuhkan diabetis
🌸Menurunkan kadar kolestol dalam darah
🌸Merawat dan memantapkan miss "v"
🌸Membuang angin dalam badan
🌸Menyingkirkan toksin dan racun dalam badan
🌸Mengecutkan rahim selepas bersalin
🌸Merawat masalAh keputihan
🌸Merawat sakit sendi dan lenguh badan
🌸Mencuci darah kotor dalam badan
🌸Alergik,enczema,kurap,panau
🌸Ikhtiar zuriat/ merawat kesuburan 🌸Menstabilkan hormon 🌟 jangan ingat perempuan yang berkahwin sahaja boleh minum -🎀Anak Dara -🎀kanak-kanak -🎀 ibu menyusu -🎀 berpantang -🎀 ibu mengandung - 🎀 anak teruna.
Berminat?
0164623252
Read more
SHHAZ BW PREMIUM BOOSTER WHITENING . 15 KELEBIHAN BOOSTER WHITENING PREMIUM : <span class="emoji emoji2728"></span> Kulit putih ...
Media Removed
SHHAZ BW PREMIUM BOOSTER WHITENING . 15 KELEBIHAN BOOSTER WHITENING PREMIUM : Kulit putih 10x ganda Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari Menghilangkan parut lama Mengecilkan liang roma terbuka Mengecutkan jerawat Menyingkirkan toksin dalam badan Kulit gebu, lembab ... SHHAZ BW PREMIUM BOOSTER WHITENING
.
15 KELEBIHAN BOOSTER WHITENING PREMIUM :
✨ Kulit putih 10x ganda
✨ Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
✨ Menghilangkan parut lama
✨ Mengecilkan liang roma terbuka
✨ Mengecutkan jerawat
✨ Menyingkirkan toksin dalam badan
✨ Kulit gebu, lembab dan pink
menghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam.
✨ Kaya dengan Vitamin buah-buahan (Passion Fruit)
✨ Menghilangkan kantong mata (eyebag)
✨ Menegangkan kulit muka
✨ Melancarkan peredaran darah
✨ Menghaluskan kulit
✨ Mengsekatakan tona kulit seluruh badan
✨ Ibu menyusu digalakkan, Bagus untuk kulit ibu dan bayi menjadi lebih cerah
.
Amaran:
❌Untuk ibu mengandung tidak digalakkan mengambil Booster whitening premium ini.
❌Untuk wanita yang datang bulan sila stop dulu 10hari dah habis priod baru sambung semua makan bw premium.
.
Manfaat Kesihatan :
✔️ Melancarkan darah
✔️ Meningkatkan kesihatan jantung
✔️ Melindungi dari Kanser
✔️ Meningkatkan sistem imunisasi
.
1kotak ada 20 sechet untuk 1bulan. Tidak perlu ambil semasa Period. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Boleh diambil seawal umur 12 tahun
.
Cara Makan Booster Whitening Premium Nshhaz :
🌸Ambil 1 sachet sehari waktu malam sebelum tidur, cuma kemam didalam mulut sahaja (rasa masam-masam manis)
_
🌸Wajib Minum air putih 2-3 liter sehari
🌸Jangan minum minuman Berkafien dan air kelapa
.
www.wasap.my/60162363963
www.wasap.my/60162363963
_
#shhazbeauty #shhazbeautywhitening #shhazbeautymurah #shhazbeautyboosterwhitening #shhazbeautyofficial #shhazbeautywhiteningoriginal #produkkesihatanmurah #produkisteri #produkkecantikanoriginal #produkmesrawudukmurah #produkoriginal #produksatinskinz #produkshhaz
Read more
Tgk air tu pun dah rasa fresh.. Bila minum lagi lah rasa lega sgt.. Siapa nak try? Boleh start dgn trial pack.. Serius sedap.. Banyak plk khasiatnya.. Lelaki / perempuan sesuai.. Ibu mengandung,berpantang & menyusu pun sgt bagus.. Sama mcm sy dah melalui semua proses tu... n now ... Tgk air tu pun dah rasa fresh..
Bila minum lagi lah rasa lega sgt..
Siapa nak try?
Boleh start dgn trial pack..
Serius sedap..
Banyak plk khasiatnya..
Lelaki / perempuan sesuai..
Ibu mengandung,berpantang & menyusu pun sgt bagus..
Sama mcm sy dah melalui semua proses tu... n now still continue journey ibu bf...
Berjaya bf kan awishz,aris ,mikayla serentak sampai skrg.. @rezeki anak😍
Sebagai ibu bf apa yg kita amalkan ( pemakanan) kita sgt penting supaya kita sihat luar dalam,energy selalu kan.. 😍
Mcm sy @ephyra2u lah..
Dah sebati👍🏻
Read more
Jom guys, buat sesiapa yg ada masalah celahan gelap dan berdaki tu, nak bagitau hampa yg stok #NanoLightenerCream ...
Media Removed
Jom guys, buat sesiapa yg ada masalah celahan gelap dan berdaki tu, nak bagitau hampa yg stok #NanoLightenerCream dah nak habis di HQ! Dulu harga RM40, sekarang RM35 untuk celahan lebih poleles!! Sesuai untuk lelaki & perempuan Kanak2 Ibu mengandung Ibu menyusu RM35 Dm for order ... Jom guys, buat sesiapa yg ada masalah celahan gelap dan berdaki tu, nak bagitau hampa yg stok #NanoLightenerCream dah nak habis di HQ! Dulu harga RM40, sekarang RM35 untuk celahan lebih poleles!! Sesuai untuk lelaki & perempuan
Kanak2
Ibu mengandung
Ibu menyusu

RM35
Dm for order atau klik jew www.wasap.my/+601126999002/Nano

#agentdianz
Read more
PROMOSI! PROMOSI!! GLUASTACOL 2 BOTOL hanya RM210 (biasa RM216) Free Gift Teh Langsing sebotol Free ...
Media Removed
PROMOSI! PROMOSI!! GLUASTACOL 2 BOTOL hanya RM210 (biasa RM216) Free Gift Teh Langsing sebotol Free Postage (promosi ini hanya dari Dr Azimuth di HQ Gombak sahaja) Gluastacol ini sebagai doktor peribadi yang harus ada di setiap rumah. Kandungan yang ada dalam nya adalah dari bahan ... PROMOSI! PROMOSI!!
GLUASTACOL 2 BOTOL hanya RM210 (biasa RM216)
Free Gift Teh Langsing sebotol
Free Postage (promosi ini hanya dari Dr Azimuth di HQ Gombak sahaja)

Gluastacol ini sebagai doktor peribadi yang harus ada di setiap rumah. Kandungan yang ada dalam nya adalah dari bahan semulajadi, yang bertindak dari dalaman.
.
✅Pemulihan kulit yang rosak dan bermasalah
✅Untuk hilangkan masalah jerawat yg teruk / jeragat /pigmentasi / hilangkan parut dn liang pori terbuka
✅Rambut lebih sihat, halus dan bersinar
✅Mengurangkan kedutan dan garis halus
✅Melambatkan prosess penuaan
✅Mengatasi masalah sembelit
✅Mengurangkan sakit sendi
✅Meningkatkan tenaga dan lebih aktif
✅Mengurangkan rekahan kaki
✅Menguatkan otot, tulang dan kuku
✅Memulihkan payudara yang kendur
✅Meningkatkan penghasilan susu ibu
✅Period, mengandung, menyusu badan dan berpantang boleh juga amalkan
✅Mengandungi nutrien yang tinggi dan sesuai bagi ibu mengandung.
.
GluAstaCol - Sesuai di gunakan bagi semua lapisan umur -
Kandungan :
Cerepron, Astxanthin, Hydrolized Collagen, Olive Hytdroxytyrosol, 6 jenis berries, Vitamin C, Peptide, Chlorella, Spirulina dll.
Kaya dengan Vitamin C & E
Mendapat kelulusan HALAL JAKIM
100% Selamat untuk Wanita hamil & Ibu menyusu
Sesuai untul lelaki dan peremuan .
Formula Dr Azimuth sendiri & kilang juga sendiri di Kelantan. Produk Dr Azimuth Tak ada jual di kedai jamu & farmasi.
.
Sekotak utk 20 hari RM108 🎉🎊HARGA PROMOSI!! 2 kotak RM210
🎁🎁Free gift Teh Lsing sebotol(30 sachet)
🚛🚛Free postage untuk seluruh Malaysia

Untuk cepat respon Klik sini www.wasap.my/60165979950/GAC
Read more
Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni <span class="emoji emoji1f469"></span>‍<span class="emoji emoji1f467"></span> si ibu terus nampak muda!! sekali pandang ...
Media Removed
Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni si ibu terus nampak muda!! sekali pandang macam adik dan kakak dengan blouse deena ni ecewwahh Direka khas untuk semua wanita, AisysMom hasilkan Nursing Blouse selak je buat ibu-ibu menyusu dan kali ni terdapat juga blouse dewasa ... Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni 👩‍👧 si ibu terus nampak muda!! sekali pandang macam adik dan kakak dengan blouse deena ni ecewwahh

Direka khas untuk semua wanita, AisysMom hasilkan Nursing Blouse selak je buat ibu-ibu menyusu dan kali ni terdapat juga blouse dewasa biasa y bukan menyusu.. Size dewasa dari XS hingga XXL

Untuk size kanak-kanak pilihan size dari umur setahun hingga 12 tahun

Material ringan dan sejuk dari chiffon bubble serta tak perlu iron

Labuh baju melepasi punggung

Potongan efek kurus kerana potongan melebar di bahagian punggung, ada sesetengah ibu mengandung yang boleh pakai blouse ni!! Untuk respon lebih cepat, jom whatsapp kami di 0192811174

Harga Nursing blouse
Sehelai rm60
2 helai rm110
3 helai rm150

Harga Blouse bukan menyusu
RM50

Harga blouse kanak-kanak

Size 1-2 rm25
Size 3-4 rm25
Size 5-6 rm29
Size 7-8 rm29
Size 9-10 rm29
Size 11-12 rm30

Ukuran nursing blouse (inch)

XS

Bahu 14
Dada 34
Pinggang 33
Punggung 40
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

S

Bahu 14.5
Dada 36
Pinggang 35
Punggung 42
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

M

Bahu 15
Dada 38
Pinggang 36
Punggung 44
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

L

Bahu 15.5
Dada 40
Pinggang 38
Punggung 46
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

XL

Bahu 16
Dada 44
Pinggang 41
Punggung 52
Labuh baju 32
Labuh tangan 23

XXL

Bahu 16.5
Dada 46
Pinggang 44
Punggung 54
Labuh baju 32
Labuh tangan 23

Ukuran Blouse kanak-kanak (inch)

Saiz XS
(1-2tahun)

Bahu 8.5
Dada 21
Pinggang 19
Punggung 23
Ketiak 5
Panjang tangan 10.5
Labuh baju 16

Saiz S
(3-4tahun)

Bahu 9.5
Dada 23
Pinggang 21
Punggung 25
Ketiak 5.5
Panjang tangan 13
Labuh baju 19.5

Saiz M
(5-6tahun)

Bahu 10.5
Dada 26
Pinggang 24
Punggung 28
Ketiak 6
Panjang tangan 15
Labuh baju 20.5

Saiz L
(7-8tahun)

Bahu 11.5
Dada 29
Pinggang 27
Punggung 31
Ketiak 6.5
Panjang tangan 16
Labuh baju 21.5

Saiz XL
(9-10 tahun)

Bahu 12.5
Dada 32
Pinggang 30
Punggung 33
Ketiak 7
Panjang tangan 17
Labuh baju 22.5

Saiz XXL
(11-12 tahun)

Bahu 13.5
Dada 34
Pinggang 33
Punggung 36
Ketiak 7.5
Panjang tangan 19
Labuh baju 23
Read more
MAXI NAYLA 2.0 Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni. Kenapa? . <span class="emoji emoji2705"></span> Simple tapi elegant ...
Media Removed
MAXI NAYLA 2.0 Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni. Kenapa? . Simple tapi elegant - design trend terkini Ironless - hanya gosok sekali saja (mudah digosok) & tak perlu risau pasal kedut Princess Cut - elok kembang. Sesuai untuk ibu mengandung BF friendly - ada zip ... MAXI NAYLA 2.0

Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni.

Kenapa?
.
✅ Simple tapi elegant - design trend terkini
✅ Ironless - hanya gosok sekali saja (mudah digosok) & tak perlu risau pasal kedut
✅ Princess Cut - elok kembang. Sesuai untuk ibu mengandung
✅ BF friendly - ada zip tersembunyi di bahagian dada baju. Ibu menyusu mesti suka! 😍
✅ Wudhu' friendly - kain stretchable. Lengan baju oleh ditarik hingga melebihi siku
✅ Available dua saiz IBU : FREE SIZE (S, M, L) / PLUS SIZE (XL, XXL)
✅ Available tiga saiz ANAK
✅ Sesuai dipakai untuk apa jua event

TERBARU!

Cuff edition - lengan baju lebih longgar & kemas.

Material : KOREAN LCYRA

Harga untuk IBU :
1 helai - RM89
2 helai - RM160
3 helai - RM240

Harga untuk ANAK :
1 helai - RM59
2 helai - RM95
3 helai - RM145

Free pos ke semenanjung Malaysia, + RM12 sehelai pos ke Sabah Sarawak (+RM3 helaian seterusnya)

Untuk order, boleh dm atau klik link di Bio 🙂

013-353 3125

Act Fast! 🌷

P/s : Warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar, atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin anda.

#teamImannAbdul #maxiNayla #MaxiNaylaJC #IAMaxiNayla #maxidress #jubahmurah #jubahtakpayahgosok #jubahnursingfriendly #jubahlonggar #jubahraya #nursingfriendly #ironless
Read more
Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni <span class="emoji emoji1f469"></span>‍<span class="emoji emoji1f467"></span> si ibu terus nampak muda!! sekali pandang ...
Media Removed
Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni si ibu terus nampak muda!! sekali pandang macam adik dan kakak dengan blouse deena ni ecewwahh Direka khas untuk semua wanita, AisysMom hasilkan Nursing Blouse selak je buat ibu-ibu menyusu dan kali ni terdapat juga blouse dewasa ... Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni 👩‍👧 si ibu terus nampak muda!! sekali pandang macam adik dan kakak dengan blouse deena ni ecewwahh

Direka khas untuk semua wanita, AisysMom hasilkan Nursing Blouse selak je buat ibu-ibu menyusu dan kali ni terdapat juga blouse dewasa biasa y bukan menyusu.. Size dewasa dari XS hingga XXL

Untuk size kanak-kanak pilihan size dari umur setahun hingga 12 tahun

Material ringan dan sejuk dari chiffon bubble serta tak perlu iron

Labuh baju melepasi punggung

Potongan efek kurus kerana potongan melebar di bahagian punggung, ada sesetengah ibu mengandung yang boleh pakai blouse ni!! Untuk respon lebih cepat, jom whatsapp kami di 0192811174

Harga Nursing blouse
Sehelai rm60
2 helai rm110
3 helai rm150

Harga Blouse bukan menyusu
RM50

Harga blouse kanak-kanak

Size 1-2 rm25
Size 3-4 rm25
Size 5-6 rm29
Size 7-8 rm29
Size 9-10 rm29
Size 11-12 rm30

Ukuran nursing blouse (inch)

XS

Bahu 14
Dada 34
Pinggang 33
Punggung 40
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

S

Bahu 14.5
Dada 36
Pinggang 35
Punggung 42
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

M

Bahu 15
Dada 38
Pinggang 36
Punggung 44
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

L

Bahu 15.5
Dada 40
Pinggang 38
Punggung 46
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

XL

Bahu 16
Dada 44
Pinggang 41
Punggung 52
Labuh baju 32
Labuh tangan 23

XXL

Bahu 16.5
Dada 46
Pinggang 44
Punggung 54
Labuh baju 32
Labuh tangan 23

Ukuran Blouse kanak-kanak (inch)

Saiz XS
(1-2tahun)

Bahu 8.5
Dada 21
Pinggang 19
Punggung 23
Ketiak 5
Panjang tangan 10.5
Labuh baju 16

Saiz S
(3-4tahun)

Bahu 9.5
Dada 23
Pinggang 21
Punggung 25
Ketiak 5.5
Panjang tangan 13
Labuh baju 19.5

Saiz M
(5-6tahun)

Bahu 10.5
Dada 26
Pinggang 24
Punggung 28
Ketiak 6
Panjang tangan 15
Labuh baju 20.5

Saiz L
(7-8tahun)

Bahu 11.5
Dada 29
Pinggang 27
Punggung 31
Ketiak 6.5
Panjang tangan 16
Labuh baju 21.5

Saiz XL
(9-10 tahun)

Bahu 12.5
Dada 32
Pinggang 30
Punggung 33
Ketiak 7
Panjang tangan 17
Labuh baju 22.5

Saiz XXL
(11-12 tahun)

Bahu 13.5
Dada 34
Pinggang 33
Punggung 36
Ketiak 7.5
Panjang tangan 19
Labuh baju 23
Read more
Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni <span class="emoji emoji1f469"></span>‍<span class="emoji emoji1f467"></span> si ibu terus nampak muda!! sekali pandang ...
Media Removed
Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni si ibu terus nampak muda!! sekali pandang macam adik dan kakak dengan blouse deena ni ecewwahh Direka khas untuk semua wanita, AisysMom hasilkan Nursing Blouse selak je buat ibu-ibu menyusu dan kali ni terdapat juga blouse dewasa ... Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni 👩‍👧 si ibu terus nampak muda!! sekali pandang macam adik dan kakak dengan blouse deena ni ecewwahh

Direka khas untuk semua wanita, AisysMom hasilkan Nursing Blouse selak je buat ibu-ibu menyusu dan kali ni terdapat juga blouse dewasa biasa y bukan menyusu.. Size dewasa dari XS hingga XXL

Untuk size kanak-kanak pilihan size dari umur setahun hingga 12 tahun

Material ringan dan sejuk dari chiffon bubble serta tak perlu iron

Labuh baju melepasi punggung

Potongan efek kurus kerana potongan melebar di bahagian punggung, ada sesetengah ibu mengandung yang boleh pakai blouse ni!! Untuk respon lebih cepat, jom whatsapp kami di 0192811174

Harga Nursing blouse
Sehelai rm60
2 helai rm110
3 helai rm150

Harga Blouse bukan menyusu
RM50

Harga blouse kanak-kanak

Size 1-2 rm25
Size 3-4 rm25
Size 5-6 rm29
Size 7-8 rm29
Size 9-10 rm29
Size 11-12 rm30

Ukuran nursing blouse (inch)

XS

Bahu 14
Dada 34
Pinggang 33
Punggung 40
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

S

Bahu 14.5
Dada 36
Pinggang 35
Punggung 42
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

M

Bahu 15
Dada 38
Pinggang 36
Punggung 44
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

L

Bahu 15.5
Dada 40
Pinggang 38
Punggung 46
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

XL

Bahu 16
Dada 44
Pinggang 41
Punggung 52
Labuh baju 32
Labuh tangan 23

XXL

Bahu 16.5
Dada 46
Pinggang 44
Punggung 54
Labuh baju 32
Labuh tangan 23

Ukuran Blouse kanak-kanak (inch)

Saiz XS
(1-2tahun)

Bahu 8.5
Dada 21
Pinggang 19
Punggung 23
Ketiak 5
Panjang tangan 10.5
Labuh baju 16

Saiz S
(3-4tahun)

Bahu 9.5
Dada 23
Pinggang 21
Punggung 25
Ketiak 5.5
Panjang tangan 13
Labuh baju 19.5

Saiz M
(5-6tahun)

Bahu 10.5
Dada 26
Pinggang 24
Punggung 28
Ketiak 6
Panjang tangan 15
Labuh baju 20.5

Saiz L
(7-8tahun)

Bahu 11.5
Dada 29
Pinggang 27
Punggung 31
Ketiak 6.5
Panjang tangan 16
Labuh baju 21.5

Saiz XL
(9-10 tahun)

Bahu 12.5
Dada 32
Pinggang 30
Punggung 33
Ketiak 7
Panjang tangan 17
Labuh baju 22.5

Saiz XXL
(11-12 tahun)

Bahu 13.5
Dada 34
Pinggang 33
Punggung 36
Ketiak 7.5
Panjang tangan 19
Labuh baju 23
Read more
Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni <span class="emoji emoji1f469"></span>‍<span class="emoji emoji1f467"></span> si ibu terus nampak muda!! sekali pandang ...
Media Removed
Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni si ibu terus nampak muda!! sekali pandang macam adik dan kakak dengan blouse deena ni ecewwahh Direka khas untuk semua wanita, AisysMom hasilkan Nursing Blouse selak je buat ibu-ibu menyusu dan kali ni terdapat juga blouse dewasa ... Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni 👩‍👧 si ibu terus nampak muda!! sekali pandang macam adik dan kakak dengan blouse deena ni ecewwahh

Direka khas untuk semua wanita, AisysMom hasilkan Nursing Blouse selak je buat ibu-ibu menyusu dan kali ni terdapat juga blouse dewasa biasa y bukan menyusu.. Size dewasa dari XS hingga XXL

Untuk size kanak-kanak pilihan size dari umur setahun hingga 12 tahun

Material ringan dan sejuk dari chiffon bubble serta tak perlu iron

Labuh baju melepasi punggung

Potongan efek kurus kerana potongan melebar di bahagian punggung, ada sesetengah ibu mengandung yang boleh pakai blouse ni!! Untuk respon lebih cepat, jom whatsapp kami di 0192811174

Harga Nursing blouse
Sehelai rm60
2 helai rm110
3 helai rm150

Harga Blouse bukan menyusu
RM50

Harga blouse kanak-kanak

Size 1-2 rm25
Size 3-4 rm25
Size 5-6 rm29
Size 7-8 rm29
Size 9-10 rm29
Size 11-12 rm30

Ukuran nursing blouse (inch)

XS

Bahu 14
Dada 34
Pinggang 33
Punggung 40
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

S

Bahu 14.5
Dada 36
Pinggang 35
Punggung 42
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

M

Bahu 15
Dada 38
Pinggang 36
Punggung 44
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

L

Bahu 15.5
Dada 40
Pinggang 38
Punggung 46
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

XL

Bahu 16
Dada 44
Pinggang 41
Punggung 52
Labuh baju 32
Labuh tangan 23

XXL

Bahu 16.5
Dada 46
Pinggang 44
Punggung 54
Labuh baju 32
Labuh tangan 23

Ukuran Blouse kanak-kanak (inch)

Saiz XS
(1-2tahun)

Bahu 8.5
Dada 21
Pinggang 19
Punggung 23
Ketiak 5
Panjang tangan 10.5
Labuh baju 16

Saiz S
(3-4tahun)

Bahu 9.5
Dada 23
Pinggang 21
Punggung 25
Ketiak 5.5
Panjang tangan 13
Labuh baju 19.5

Saiz M
(5-6tahun)

Bahu 10.5
Dada 26
Pinggang 24
Punggung 28
Ketiak 6
Panjang tangan 15
Labuh baju 20.5

Saiz L
(7-8tahun)

Bahu 11.5
Dada 29
Pinggang 27
Punggung 31
Ketiak 6.5
Panjang tangan 16
Labuh baju 21.5

Saiz XL
(9-10 tahun)

Bahu 12.5
Dada 32
Pinggang 30
Punggung 33
Ketiak 7
Panjang tangan 17
Labuh baju 22.5

Saiz XXL
(11-12 tahun)

Bahu 13.5
Dada 34
Pinggang 33
Punggung 36
Ketiak 7.5
Panjang tangan 19
Labuh baju 23
Read more
Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni <span class="emoji emoji1f469"></span>‍<span class="emoji emoji1f467"></span> si ibu terus nampak muda!! sekali pandang ...
Media Removed
Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni si ibu terus nampak muda!! sekali pandang macam adik dan kakak dengan blouse deena ni ecewwahh Direka khas untuk semua wanita, AisysMom hasilkan Nursing Blouse selak je buat ibu-ibu menyusu dan kali ni terdapat juga blouse dewasa ... Jom comel bersama AisysMom dengan set ibu dan anak ni 👩‍👧 si ibu terus nampak muda!! sekali pandang macam adik dan kakak dengan blouse deena ni ecewwahh

Direka khas untuk semua wanita, AisysMom hasilkan Nursing Blouse selak je buat ibu-ibu menyusu dan kali ni terdapat juga blouse dewasa biasa y bukan menyusu.. Size dewasa dari XS hingga XXL

Untuk size kanak-kanak pilihan size dari umur setahun hingga 12 tahun

Material ringan dan sejuk dari chiffon bubble serta tak perlu iron

Labuh baju melepasi punggung

Potongan efek kurus kerana potongan melebar di bahagian punggung, ada sesetengah ibu mengandung yang boleh pakai blouse ni!! Untuk respon lebih cepat, jom whatsapp kami di 0192811174

Harga Nursing blouse
Sehelai rm60
2 helai rm110
3 helai rm150

Harga Blouse bukan menyusu
RM50

Harga blouse kanak-kanak

Size 1-2 rm25
Size 3-4 rm25
Size 5-6 rm29
Size 7-8 rm29
Size 9-10 rm29
Size 11-12 rm30

Ukuran nursing blouse (inch)

XS

Bahu 14
Dada 34
Pinggang 33
Punggung 40
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

S

Bahu 14.5
Dada 36
Pinggang 35
Punggung 42
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

M

Bahu 15
Dada 38
Pinggang 36
Punggung 44
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

L

Bahu 15.5
Dada 40
Pinggang 38
Punggung 46
Labuh baju 31
Labuh tangan 23

XL

Bahu 16
Dada 44
Pinggang 41
Punggung 52
Labuh baju 32
Labuh tangan 23

XXL

Bahu 16.5
Dada 46
Pinggang 44
Punggung 54
Labuh baju 32
Labuh tangan 23

Ukuran Blouse kanak-kanak (inch)

Saiz XS
(1-2tahun)

Bahu 8.5
Dada 21
Pinggang 19
Punggung 23
Ketiak 5
Panjang tangan 10.5
Labuh baju 16

Saiz S
(3-4tahun)

Bahu 9.5
Dada 23
Pinggang 21
Punggung 25
Ketiak 5.5
Panjang tangan 13
Labuh baju 19.5

Saiz M
(5-6tahun)

Bahu 10.5
Dada 26
Pinggang 24
Punggung 28
Ketiak 6
Panjang tangan 15
Labuh baju 20.5

Saiz L
(7-8tahun)

Bahu 11.5
Dada 29
Pinggang 27
Punggung 31
Ketiak 6.5
Panjang tangan 16
Labuh baju 21.5

Saiz XL
(9-10 tahun)

Bahu 12.5
Dada 32
Pinggang 30
Punggung 33
Ketiak 7
Panjang tangan 17
Labuh baju 22.5

Saiz XXL
(11-12 tahun)

Bahu 13.5
Dada 34
Pinggang 33
Punggung 36
Ketiak 7.5
Panjang tangan 19
Labuh baju 23
Read more
MAXI NAYLA 2.0 Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni. Kenapa? . <span class="emoji emoji2705"></span> Simple tapi elegant ...
Media Removed
MAXI NAYLA 2.0 Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni. Kenapa? . Simple tapi elegant - design trend terkini Ironless - hanya gosok sekali saja (mudah digosok) & tak perlu risau pasal kedut Princess Cut - elok kembang. Sesuai untuk ibu mengandung BF friendly - ada zip ... MAXI NAYLA 2.0

Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni.

Kenapa?
.
✅ Simple tapi elegant - design trend terkini
✅ Ironless - hanya gosok sekali saja (mudah digosok) & tak perlu risau pasal kedut
✅ Princess Cut - elok kembang. Sesuai untuk ibu mengandung
✅ BF friendly - ada zip tersembunyi di bahagian dada baju. Ibu menyusu mesti suka! 😍
✅ Wudhu' friendly - kain stretchable. Lengan baju oleh ditarik hingga melebihi siku
✅ Available dua saiz IBU : FREE SIZE (S, M, L) / PLUS SIZE (XL, XXL)
✅ Available tiga saiz ANAK
✅ Sesuai dipakai untuk apa jua event

TERBARU!

Cuff edition - lengan baju lebih longgar & kemas.

Material : KOREAN LCYRA

Harga untuk IBU :
1 helai - RM89
2 helai - RM160
3 helai - RM240

Harga untuk ANAK :
1 helai - RM59
2 helai - RM95
3 helai - RM145

Free pos ke semenanjung Malaysia, + RM12 sehelai pos ke Sabah Sarawak (+RM3 helaian seterusnya)

Untuk order, boleh dm atau klik link di Bio 🙂

013-353 3125

Act Fast! 🌷

P/s : Warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar, atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin anda.

#teamImannAbdul #maxiNayla #MaxiNaylaJC #IAMaxiNayla #maxidress #jubahmurah #jubahtakpayahgosok #jubahnursingfriendly #jubahlonggar #jubahraya #nursingfriendly #ironless
Read more
[ESOK]- LIVE @ FB (Ephyra Oceanlife2u) & IG (ephyra2u) . Siapa yang BAKAL IBU & BAKAL MENYUSU mahupun ...
Media Removed
[ESOK]- LIVE @ FB (Ephyra Oceanlife2u) & IG (ephyra2u) . Siapa yang BAKAL IBU & BAKAL MENYUSU mahupun yang TELAH JADI IBU & MENYUSU, jom join sembang2 bab mengandung dan menyusu anak. . Siapa ada pengalaman best2 pun jom join share dengan kami esok. . Siapa yg ada soalan2 mengenai Ephyra ... [ESOK]- LIVE @ FB (Ephyra Oceanlife2u) & IG (ephyra2u)
.
Siapa yang BAKAL IBU & BAKAL MENYUSU mahupun yang TELAH JADI IBU & MENYUSU, jom join sembang2 bab mengandung dan menyusu anak.
.
Siapa ada pengalaman best2 pun jom join share dengan kami esok.
.
Siapa yg ada soalan2 mengenai Ephyra untuk ibu2 mengandung dan menyusu pun sila join live esok.
.
Pendek kata siapa yg nak tahu info2 jom ajak semua join Live Ephyra esok!
.
Tarikh: 4 Julai 2018 ( Rabu )
Waktu: 12.30 pm - 1.30 pm
.
Kat mana?
.
Facebook : Ephyra Oceanlife2u
Instagram : ephyra2u
.
Jgn lupa temujanji kita ESOK! 😘
.
#ephyramommy #ephyralovers #ephyra2u #livetomorrow
Read more
[HARI NI!!!]- LIVE @ FB (Ephyra Oceanlife2u) & IG (ephyra2u) . Siapa yang BAKAL IBU & BAKAL MENYUSU ...
Media Removed
[HARI NI!!!]- LIVE @ FB (Ephyra Oceanlife2u) & IG (ephyra2u) . Siapa yang BAKAL IBU & BAKAL MENYUSU mahupun yang TELAH JADI IBU & MENYUSU, jom join sembang2 bab mengandung dan menyusu anak. . Siapa ada pengalaman best2 pun jom join share dengan kami kejap je lagi. . Siapa yg ada soalan2 ... [HARI NI!!!]- LIVE @ FB (Ephyra Oceanlife2u) & IG (ephyra2u)
.
Siapa yang BAKAL IBU & BAKAL MENYUSU mahupun yang TELAH JADI IBU & MENYUSU, jom join sembang2 bab mengandung dan menyusu anak.
.
Siapa ada pengalaman best2 pun jom join share dengan kami kejap je lagi.
.
Siapa yg ada soalan2 mengenai Ephyra untuk ibu2 mengandung dan menyusu pun sila join live pukul 12.30 nanti.
.
Pendek kata siapa yg nak tahu info2 jom ajak semua join Live Ephyra.
.
Lagi sejam lebih je nak start!
.
Tarikh: 4 Julai 2018 ( hari ni! 😍 )
Waktu: 12.30 pm - 1.30 pm
.
Kat mana?
.
Facebook : Ephyra Oceanlife2u
Instagram : ephyra2u
.
Jgn lupa temujanji kita jap lagi! 😘
.
#ephyramommy #ephyralovers #ephyra2u #livetoday
Read more
Salam Ramadhan yg ke-4 semua<span class="emoji emoji1f60d"></span> . . Meh Irine nak sharekan sikit pengalaman Irine . . Selain student, ...
Media Removed
Salam Ramadhan yg ke-4 semua . . Meh Irine nak sharekan sikit pengalaman Irine . . Selain student, ESP @irinenadiabeauty pun ramai yang consume daripada kalangan ibu-ibu yang sedang mengandung dan juga ibu yang sedang menyusukan anak . . Memang satu cabaran besar buat ibu mengandung ... Salam Ramadhan yg ke-4 semua😍 .
.
Meh Irine nak sharekan sikit pengalaman Irine .
.
Selain student, ESP @irinenadiabeauty pun ramai yang consume daripada kalangan ibu-ibu yang sedang mengandung dan juga ibu yang sedang menyusukan anak 💕 .
.
Memang satu cabaran besar buat ibu mengandung tau. Tahun ni merupakan TAHUN KELIMA Irine berpuasa sambil menyusukan anak NON STOP ! Maksudnya start daripada Irine bersalinkan anak pertama Medina, sampailah sekarang tak stop lagi menyusu, semua bersambung-sambung .
.
Dan ada tahun-tahun yang Irine berpuasa SAMBIL mengandung & SAMBIL menyusu . Haaa pakej lengkap . Hehe .
.
Kekal bertenaga dan dapat menahan rasa lapar sehingga waktu berbuka, Alhamdulillah. Irine amalkan ESP semasa sahur dan kalau nak lebih rasa bertenaga campurkan kurma + badam dan blend skali! Fuhhh! .
.

Rata-rata customer Irine yang consume ESP semasa bulan puasa ramai yg bg feedback rasa berbeza daripada segi tenaga dan tak cepat rasa lapar semasa bulan puasa. Lapar tu of course kita akan rasa, tipulaa kalau x rasa kan😂 dah nama pun bulan puasa kan menahan daripada rasa lapar😊 .
.
Tapi dgn minum ESP, rasa lapar tu tak lah sampai kita letih tahap melepek sepanjang hari 💪🏻💪🏻 .
.
Mostly customers yang consume ESP lagi lagi time puasa, memang rasa lain sangat sangat! .
.
✅ Lebih tahan rasa lapar
✅ Lebih bertenaga dan tak cepat letih
✅ Kurang rasa mengantuk .
.
Bonus tambahan of course kulit makin cantik especially bila consume consistent hari hari @irinenadiabeauty ❤ .
.
IRINE NADIA
010-2210776
#irinenadiashaklee
Read more
MAXI NAYLA 2.0 Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni. Kenapa? . <span class="emoji emoji2705"></span> Simple tapi elegant ...
Media Removed
MAXI NAYLA 2.0 Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni. Kenapa? . Simple tapi elegant - design trend terkini Ironless - hanya gosok sekali saja (mudah digosok) & tak perlu risau pasal kedut Princess Cut - elok kembang. Sesuai untuk ibu mengandung BF friendly - ada zip ... MAXI NAYLA 2.0

Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni.

Kenapa?
.
✅ Simple tapi elegant - design trend terkini
✅ Ironless - hanya gosok sekali saja (mudah digosok) & tak perlu risau pasal kedut
✅ Princess Cut - elok kembang. Sesuai untuk ibu mengandung
✅ BF friendly - ada zip tersembunyi di bahagian dada baju. Ibu menyusu mesti suka! 😍
✅ Wudhu' friendly - kain stretchable. Lengan baju oleh ditarik hingga melebihi siku
✅ Available dua saiz IBU : FREE SIZE (S, M, L) / PLUS SIZE (XL, XXL)
✅ Available tiga saiz ANAK
✅ Sesuai dipakai untuk apa jua event

TERBARU!

Cuff edition - lengan baju lebih longgar & kemas.

Material : KOREAN LCYRA

Harga untuk IBU :
1 helai - RM89
2 helai - RM160
3 helai - RM240

Harga untuk ANAK :
1 helai - RM59
2 helai - RM95
3 helai - RM145

Free pos ke semenanjung Malaysia, + RM12 sehelai pos ke Sabah Sarawak (+RM3 helaian seterusnya)

Untuk order, boleh dm atau klik link di Bio 🙂

013-353 3125

Act Fast! 🌷

P/s : Warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar, atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin anda.

#teamImannAbdul #maxiNayla #MaxiNaylaJC #IAMaxiNayla #maxidress #jubahmurah #jubahtakpayahgosok #jubahnursingfriendly #jubahlonggar #jubahraya #nursingfriendly #ironless
Read more
MAXI NAYLA 2.0 Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni. Kenapa? . <span class="emoji emoji2705"></span> Simple tapi elegant ...
Media Removed
MAXI NAYLA 2.0 Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni. Kenapa? . Simple tapi elegant - design trend terkini Ironless - hanya gosok sekali saja (mudah digosok) & tak perlu risau pasal kedut Princess Cut - elok kembang. Sesuai untuk ibu mengandung BF friendly - ada zip ... MAXI NAYLA 2.0

Anda wajib ada at least SATU helai MAXI NAYLA ni.

Kenapa?
.
✅ Simple tapi elegant - design trend terkini
✅ Ironless - hanya gosok sekali saja (mudah digosok) & tak perlu risau pasal kedut
✅ Princess Cut - elok kembang. Sesuai untuk ibu mengandung
✅ BF friendly - ada zip tersembunyi di bahagian dada baju. Ibu menyusu mesti suka! 😍
✅ Wudhu' friendly - kain stretchable. Lengan baju oleh ditarik hingga melebihi siku
✅ Available dua saiz IBU : FREE SIZE (S, M, L) / PLUS SIZE (XL, XXL)
✅ Available tiga saiz ANAK
✅ Sesuai dipakai untuk apa jua event

TERBARU!

Cuff edition - lengan baju lebih longgar & kemas.

Material : KOREAN LCYRA

Harga untuk IBU :
1 helai - RM89
2 helai - RM160
3 helai - RM240

Harga untuk ANAK :
1 helai - RM59
2 helai - RM95
3 helai - RM145

Free pos ke semenanjung Malaysia, + RM12 sehelai pos ke Sabah Sarawak (+RM3 helaian seterusnya)

Untuk order, boleh dm atau klik link di Bio 🙂

013-353 3125

Act Fast! 🌷

P/s : Warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar, atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin anda.

#teamImannAbdul #maxiNayla #MaxiNaylaJC #IAMaxiNayla #maxidress #jubahmurah #jubahtakpayahgosok #jubahnursingfriendly #jubahlonggar #jubahraya #nursingfriendly #ironless
Read more
SIAPA YANG PERLU AMBIL ESP SHAKLEE? Ibu mengandung – makanan nutrisi yang terbaik, membantu ...
Media Removed
SIAPA YANG PERLU AMBIL ESP SHAKLEE? Ibu mengandung – makanan nutrisi yang terbaik, membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik Ibu yang menyusu – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan ESP yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu ... SIAPA YANG PERLU AMBIL ESP SHAKLEE?
Ibu mengandung – makanan nutrisi yang terbaik, membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik Ibu yang menyusu – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan ESP yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihatKanak-kanak 1 tahun ke atas – sangat sesuai untuk tumbesaran yang sempurna Pelajar / pekerja / individu dewasa / warga emas - penambah tenaga / energy booster Penghidap kencing manis Lelaki dan wanita – untuk mencegah dari penyakit Orang yang alergik atau alahan. Wanita ingin menguruskan badan
PERBEZAAN ESP DENGAN SOYA LAIN
Dihasilkan daripada soya non-GMO (selamat dari risiko toksin) Mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 1 tin 850g dihasilkan dari 30kg kacang soya Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone Rendah lemak, tanpa kolestrol Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
#0135112648
Read more
Loading...
Load More
Loading...