Loading Content...

Jadi sendiri jom repost

Loading...


Unique profiles
6
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Kumpulan Media Karangkraf
Average media age
1134.9 days
to ratio
5
 #Repost @baby_bootboot ・・・ #Repost @baby_bootboot ・・・ Hi semua, apa khabar jom dapatkan ...
Media Removed
#Repost @baby_bootboot ・・・ #Repost @baby_bootboot ・・・ Hi semua, apa khabar jom dapatkan COMOTOMO untuk keselesaan bayi anda. Rasai sendiri kelembutan botol silikon yang terkini. CepatCepatCepat SEBABNYA: Punting dan botol baby ni buat daripada 100% gred silikon yang  jamin ... #Repost @baby_bootboot
・・・
#Repost @baby_bootboot
・・・
Hi semua, apa khabar jom dapatkan COMOTOMO untuk keselesaan bayi anda. Rasai sendiri kelembutan botol silikon yang terkini. CepatCepatCepat

SEBABNYA:
Punting dan botol baby ni buat daripada 100% gred silikon yang  jamin selamat kebersihan dan perubatan
COMOTOMO NATURAL SILICONE BABY BOTTLE Nipple and body is made of 100% safe hygienic medical grade silicone.
Harganya Ialah:
5oz=RM 70
8oz=RM 75

Memang lembut dan sangat selesa. Saya sendiri dah sentuh dan mendapat maklumbalas dari pelanggan menyatakan ia sangat berguna dan benar.

Jadi apalagi jom beli dan dapatkan segera. Harga sangat berpatutan dan tidak mahal.  Baby selesa dan gembira anda akan lebih bahagia.  Anak adalah permata hati ibu&bapa.
#Babysukadangembira #Babytaknangislagi #Botolkesayangananakku #Botollembutdanterkini #BotolterjaminSeratusperatusilikonberkualiti #JombelijomHADIAKAN #JOMBOOKING #Murahdanmampubelihargaberpatutan. #BABY_BOOTBOOT #Macam-macamado. #babykubusyukkuanakkudialahpermatahatiku.
@BABY_BOOTBOOT
@BABY_BOOTBOOT
@BABY_BOOTBOOT
@BABY_BOOTBOOT
@BABY_BOOTBOOT @BABY_BOOTBOOT @BABY_BOOTBOOT
@BABY_BOOTBOOT
@BABY_BOOTBOOT
@BABY_BOOTBOOT
@BABY_BOOTBOOT

Whatapp je nak tahu & nak tanya jgn malu:
013 6784746

Dapatkan segera
Jom singgah ke ig kami:

@BABY_BOOTBOOT

@BABY_BOOTBOOT

@BABY_BOOTBOOT

@BABY_BOOTBOOT

atau whatapp terus ke
0136784746 untuk sebarang pertanyaan.. jommm
Read more
Loading...
 #Repost @natalismothercare ・・・ 1. MENDAPAT KEBEBASAN Bila isteri berada jauh di kampung, ...
Media Removed
#Repost @natalismothercare ・・・ 1. MENDAPAT KEBEBASAN Bila isteri berada jauh di kampung, maka di sinilah bermulanya langkah suami yang rasa dirinya bebas. Ini adalah peluang yang pertama, kerana bila berjauhan, macam-macam boleh jadi. Siap ada yang bawa balik rumah! Nauzubillah. ... #Repost @natalismothercare
・・・
1. MENDAPAT KEBEBASAN
Bila isteri berada jauh di kampung, maka di sinilah bermulanya langkah suami yang rasa dirinya bebas. Ini adalah peluang yang pertama, kerana bila berjauhan, macam-macam boleh jadi. Siap ada yang bawa balik rumah! Nauzubillah. Sudah tentu bila ada anak kecil, anak itu juga akan di ‘eksport‘ juga ke kampung. Lain kali, biar pantang di rumah sendiri.Biar dia tolong isteri, sengkang mata sama-sama.
2. HASUTAN KAWAN-KAWAN
Mulalah ada yang mengajak, “Eh, relakslah bro. Bini kau bukan ada kat rumah. Kat kampung kan? Masa ni la kita enjoyyyy. Jom pi massage?”
3. TIADA PANTAUAN DARI PIHAK BERWAJIB
Apa tidaknya, isteri jauh di kampung. Maka terlepaslah dia dari kena audit telefon bimbit. Malahan pukul berapa suami balik juga tiada siapa peduli.
4. SUAMI ‘BAJET‘ SINGLE
Bila jalan berseorangan, tampak seperti lelaki bujang trang-tang-tang pula. Bila berpakaian kemas sejurus balik pejabat, tentu ada mata-mata yang menyinggah.
5. TIDAK HARGAI PENGORBANAN ISTERI
Kalaulah suami tahu betapa sakitnya isteri melahirkan anak, tentu dia tidak sanggup curang. Lain kali, cuba bawa suami masuk dalam labour room. Biar dia tengok dengan mata kepala dia sendiri. Sekarang ini, sudah banyak hospital yang membenarkan suami masuk dalam labour room untuk temankan isteri. Mesra suami katanya
6. PANTANG LAMA SANGAT, SAMPAI 100 HARI
Yang 44 hari pun tak boleh tahan, inikan lagi yang 100 hari. Wahai suami, 100 hari tu bukannya untuk isteri. Itu untuk kamu juga. Bagi isteri peluang untuk ‘recover‘ sepenuhnya. Bukannya isteri tak mahu ‘bagi‘, cuma bawa bersabar boleh tak?
Read more
 #Repost @babeskin_stokis with @repostapp. ・・・ My first choice! Apa guna syada jadi agent tapi ...
Media Removed
#Repost @babeskin_stokis with @repostapp. ・・・ My first choice! Apa guna syada jadi agent tapi xguna produk sendiri ye tak? Haaa. Meh nak promote uolls brg baikkkk!!! . Mutiara Abyra Foundation! Memang bes!! MAF ni harga mampu milik tau! Sekarang pun tgh promo ramadhan, nak cecantik ... #Repost @babeskin_stokis with @repostapp.
・・・
My first choice!
Apa guna syada jadi agent tapi xguna produk sendiri ye tak?
Haaa. Meh nak promote uolls brg baikkkk!!!
.
Mutiara Abyra Foundation!
Memang bes!!
MAF ni harga mampu milik tau!
Sekarang pun tgh promo ramadhan, nak cecantik raya ni!
Jom beli 1, rm30 jeee!
Harga normal rm39 tau!
Murah tak promo yg syada bagi?
Hehehe
.
Mcm mn MAF ni boleh bagi kulit kt makin flawless?
Sebab dlm MAF ni ad serbuk mutiara!
Awk boleh rasa sendiri kulit makin hari makin best, lembut, lebih sekata!
Bkn sembarangan compact powder, tp act as foundation!
Awk basahkan span, so blh guna as foundation!
Mmg terbaik!!!
.
Meh wasap ye kalau nak. Sementara stok ada lagi ni.
Limited pieces okayy utk harga promo tu!
Special utk yg first whatsapp first serve!
.
0149035190/0107791793
.
.
#vsireh_agent #vsirehofficial #uitmlendu #vslipglow #vsirehofficial #vsireh #sayajualVsireh #vsirehtestimoni #vsirehlover #periodpain #keputihan #uitmjasin #uitmlendu #mmumelaka #uum #upm #upsi #kolejkomuniti #kolejkejururawatan #tmpoint #tv3 #trending #politeknik #melakaboutique #melakabandarayabersejarah #trustedseller #akedemifantasia #pelaminfantasia
Read more
#Repost @ukhwah4ummah (@get_repost) ・・・ Sesi Meet & Greet bersama Ikon @farahlee_ tak lama lagi akan melanjutkan pelajaran ke UK. Jadi ini masanya nak tanya itu ini kat Omma..sebelum terlambat . Anda ingin membeli sambil beramal? Dan memiliki barangan peribadi selebriti ... #Repost @ukhwah4ummah (@get_repost)
・・・
Sesi Meet & Greet bersama Ikon
@farahlee_ tak lama lagi akan melanjutkan pelajaran ke UK.
Jadi ini masanya nak tanya itu ini kat Omma..sebelum terlambat 😉
.
✅ Anda ingin membeli sambil beramal?
✅ Dan memiliki barangan peribadi selebriti Dato [email protected] @errafazira [email protected]_izzah?
✅ Dan melihat @therealfafau @faizalismailfbi menyanyi? 🎤🎼 😀
✅ Dan aktiviti lain!!
.
📣 📣 📣 📣 📣
JOM BERAMAI-RAMAI DATANG KE : “Preloved4u Charity Sale”
1 September 2018
10am hingga 6pm
Tamu Hotel & Suites Kuala Lumpur
.
🛒 🛍 🛒 🛍
Jualan amal ini diadakan bagi mengutip dana untuk Kempen Squad Celebrity Global Volunteers (SCGV) berjumlah RM2.4juta.
@tabang4Marawi – BANTUAN KEPERLUAN KEHIDUPAN baru bagi mangsa perang yang kehilangan tempat tinggal & pekerjaan di Marawi Filipina.
@misija4Bosnia – PEMBANGUNAN KOMUNITI untuk masyarakat miskin Islam di Bosnia.
@water4Malawi – PEMBINAAN PAM TELAGA AIR bersih untuk penduduk kampong pedalaman di Malawi Afrika.
@school4Godda – PEMBINAAN SEKOLAH perempuan di kawasan termiskin di Godda, India.
.
📍
Selain jualan barangan Preloved selebriti, ada juga jualan dari butik selebriti sendiri dan butik-butik ternama lain.
Sebahagian dari hasil jualan akan didermakan ke tabung Squad.
Antaranya :
@leanencloset @najjahgroup
@ommaesabel @irmahasmie
@sucibyyatthamzah
@bookawear
@darwishrichdesign @walidexclusive
@eighteen18malaysia.hq
Mary Kay
dan lain-lain lagi
.
📌 📌 📌
AKTIVITI PENTAS
.
🎼 PERSEMBAHAN oleh @lah_ahmad, @nurhelizahelmi @hazwanihelmi @suffianamrin @saujanaofficial @irenecatalinaofficial dan lain-lain
.
🎤 SESI SHARING dari ikon-ikon SCGV @faizalfbi76 @zoeyrahman & motivator @drtahaomar
.
🥁 SESI LELONGAN PREMIUM ITEM @ctdk @n_izzah @errafazira oleh @therealfafau
.
💃🏻 FASHION TUTORIAL - @farahlee_ @dianaamir @irmahasmie @lufyalaana
.
🍴 DEMO MASAKAN - CHEF SELEBRITI SABRI HASSAN .
Jika ada individu atau pihak korporat yang ingin menderma, boleh terus bank in ke :
🏧
MAYBANK Account 5647 9912 4590 - Ukhwah For Ummah (U4U)
(Nota : sila nyatakan untuk "SCGV")
.
Untuk info lanjut sila layari : www.ukhwahforummah.org
.
📞 General WhatsApp U4U 011.5147.6963

#squadcelebrity
#globalvolunteers
#charitycha
Read more
Ni la kedai partner @awanblu , @firzaliyana. Haaa gi singgah!! hehe . . #Repost @sundaydotruck ...
Media Removed
Ni la kedai partner @awanblu , @firzaliyana. Haaa gi singgah!! hehe . . #Repost @sundaydotruck with @get_repost ・・・ SIAPA PERNAH MAKAN NASI LEMAK HAJI ALI KAT KEDAH? . Kalau korang nak tau, diorang dah ada branch kt Shah Alam. Yang special nyaaa. . cucu dengan anak Haji Ali sendiri ... Ni la kedai partner @awanblu , @firzaliyana. Haaa gi singgah!! hehe .
.
#Repost @sundaydotruck with @get_repost
・・・
SIAPA PERNAH MAKAN NASI LEMAK HAJI ALI KAT KEDAH?
.
Kalau korang nak tau, diorang dah ada branch kt Shah Alam. Yang special nyaaa. . cucu dengan anak Haji Ali sendiri yang jaga kedai ni. Jadi quality wise memang tip top! 👍🏼
.
Tadi lepas settle office delivery, kami singgah pekenaaaaa. Fuhhhh memang terbaikkk. Yang bestnya pulak. . selain nasi, ada jugak bihun sup utara, burger baek yang memang terbaikk. Dengar cerita, depa nak bukak pagi juga untuk breakfast. Tengah train penebar roti canai 🙊
.
Haaa sesiapa yang ada kt Shah Alam ni maiii laaaa bawak kawan-kawan office dan family. Banyakkk pilihan makanan yang diorang boleh pilih. Nak info lebih lanjut, jom follow instagram @nasilemakhjali
.
#nasilemakhajiali #nasiroyale #kedah #hijaukuning
Read more
Salam girls, . Grab your very own Edisi Kolektor #hijabistatraveltheworldin60days tomorrow, ...
Media Removed
Salam girls, . Grab your very own Edisi Kolektor #hijabistatraveltheworldin60days tomorrow, ok? . Plus join our #themissinghijabimodelcasting 19.0 . See you. . @Regrann_App from @hijabistamag - Stocks are running low, guys! Secure yours today via walk in to #jualangudangkarangkraf @kumpulan_media_karangkraf ... Salam girls,
.

Grab your very own Edisi Kolektor #hijabistatraveltheworldin60days tomorrow, ok?
.

Plus join our #themissinghijabimodelcasting 19.0 😍😍😍
.

See you.
.

@Regrann_App from @hijabistamag - Stocks are running low, guys! Secure yours today via walk in to #jualangudangkarangkraf
@kumpulan_media_karangkraf or simply purchase it via online mall.karangkraf.com, kays? Seriously, worth grabbing! Swing by if you're nearby Shah Alam, Subang or Klang, kay?
.

Alternatively, purchase #edisikolektor
#HijabistaTravelTheWorldIn60Days hijab via mall.karangkraf.com.
.

Repost from @karangkrafmall Facebook.
.
.
SERIUS KE ADA BAJET MURAH UNTUK JADI CANTIK? NAMPAK ANGGUN EKSKLUSIF TAPI HANYA PERLU KELUAR MODAL RM19.90 JE? WOW! KM NAK JUGAK LA KALAU CENGGITU!
.
.
Hey ladies semua! Jom tampil ANGGUN JELITA bak REMBULAN dengan hijab EKSKLUSIF SOFEAROSE! Menampilkan 60 warna menawan yang pasti tertawan! Wowww! 60 PILIHAN WARNA okayyyy! Warna2 pula memang SANGAT MENARIK daripada rona terang hinggalah ke rona lembut! KM cadangkan uols beli 7 warna. Sebab apa? Sebab nanti boleh la melaram seminggu!hikhik 😻😻😻
.
.
Okay, why not uols beli 2 untuk diri sendiri, manakala 5 lagi hadiahkan untuk ibu tersayang, sahabat dan besday kawan! Mesti diorang happy punyalah! Mana taknya, bukan hanya Hijab Hijabista x Sofearose je dapat, dalam 1 SET BOX tu ada MAJALAH HIJABISTA isu NOVEMBER, box tu pula kemain menarik lagi! 👍👍👍
.
.
Pasal harga jangan risau sebab kitaorang nak bagi harga kasih sayang ni! Beli 1 BOX cuma RM19.90 (tidak termasuk kos penghantaran) manakala beli 5 BOX PERCUMA "CAJ PENGHANTARAN" (tidak termasuk Sabah & Sarawak). Psstt..HARGA ASAL RM69.90 uolss..yes, memang SANGAT JIMAT OFFER yang KM buat ni.
.
KAT MANA NAK BELI ?
Kalau nak beli dengan cepat tanpa perlu redah jammed & bersesak bagai boleh klik terus link dibawah ni :
.
http://mall.karangkraf.com/products/Hijabista-Edisi-Kolektor/5267
http://mall.karangkraf.com/products/Hijabista-Edisi-Kolektor/5267
http://mall.karangkraf.com/products/Hijabista-Edisi-Kolektor/5267
http://mall.karangkraf.com/products/Hijabista-Edisi-Kolektor/5267
http://mall.karangkraf.com/products/Hijabista-Edisi-Kolektor/5267 - #regrann
Read more
Loading...
Loading...