Jom tengok design

Loading...


Unique profiles
33
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Nur Sajat Gold Sdn Bhd, Sekoci's Craft House, Kuala Lumpur
Average media age
659 days
to ratio
11.5
SAMPUL RAYA 2018 . Wowwww. Walaupun raya lambat lagi tapi ramai yang dah start memborong. . Ofkos ...
Media Removed
SAMPUL RAYA 2018 . Wowwww. Walaupun raya lambat lagi tapi ramai yang dah start memborong. . Ofkos design yang eksklusif, limited edition dan chantekkkkk sangad. Kualiti yang awesome plus sampul besar muat note RM50 tak perlu lipat2. . 1 set 7 design 70 pcs . Boleh guna sendiri atau ... SAMPUL RAYA 2018
.
Wowwww. Walaupun raya lambat lagi tapi ramai yang dah start memborong. .
Ofkos design yang eksklusif, limited edition dan chantekkkkk sangad. Kualiti yang awesome plus sampul besar muat note RM50 tak perlu lipat2. .
1 set 7 design 70 pcs😍
.
Boleh guna sendiri atau buat free gift pada kasteme yang beli produk korang. Kasteme will love it. .
Jom tengok design meletop sampai ke bintang ni. .
Read more
Loading...
Bawal manik tabur yg selalu jd permintaan no 1 drpd cust eza scarf<span class="emoji emoji1f618"></span><span class="emoji emoji1f618"></span> Sbb nya design sngt simple tp ...
Media Removed
Bawal manik tabur yg selalu jd permintaan no 1 drpd cust eza scarf Sbb nya design sngt simple tp nice nice jer tengok dan ayu jer bila dipakaii Murah pulak tu borong rm12 sahaja sehelai harga runcit rm14 jer sehelai wahhh lg la jimattt Pelabagi pilihan wrna yg ada huk minat yg pastel ... Bawal manik tabur yg selalu jd permintaan no 1 drpd cust eza scarf😘😘 Sbb nya design sngt simple tp nice nice jer tengok dan ayu jer bila dipakaii 😍😍😍 Murah pulak tu borong rm12 sahaja sehelai harga runcit rm14 jer sehelai wahhh😫😫😫 lg la jimattt👏👏👏👏 Pelabagi pilihan wrna yg ada huk minat yg pastel boleh grab yg pastel sesuai trend skrg uollss💋 jom wasap untuk pilih wrna tudung dan manik #tudungbawalmanik #tudungbawalmurah #senangdibentuk
Read more
Bila tetiba bunyi tikus cencurut tu kau rasa macam nak cari racun tikus menusuk2 ke gegendang telinga ...
Media Removed
Bila tetiba bunyi tikus cencurut tu kau rasa macam nak cari racun tikus menusuk2 ke gegendang telinga kau, beberapa perkara kau kena tengok; 1. Check jarum 2. Tengok ada tak sisa2 benang terselit kat mana2 especially kat takul tu (ni pun penyebab benang asik putus atau sulam jd huduh selain ... Bila tetiba bunyi tikus cencurut tu kau rasa macam nak cari racun tikus menusuk2 ke gegendang telinga kau, beberapa perkara kau kena tengok;
1. Check jarum
2. Tengok ada tak sisa2 benang terselit kat mana2 especially kat takul tu (ni pun penyebab benang asik putus atau sulam jd huduh selain design mmg huduh)
3. Buh minyak mesin kat takul tu, dalam bobbin house and sendi2 tu... jangan kau buh minyak masak cap murni ke kapak ke helang terbang pulak!!! Cik kak dengar 1st video mmg rasa nak jerit2... video 2 dia dah behave, suara merdu jek... jangan takut nak bukak cover tu, basic2 kena tau sikit mcm mana nak handle mesin... kalau dah horror habis cara, sila la call sepantas cahaya ke @needle_thread_enterprise ... kau bebel la ngan Mr.Vicky untuk menyelamatkan keaddan sebelum ko rasa nak makan kucing!! Hahahha okay bye!!! Ha mesin apa? Cik guna Brother V3. Nak beli? Bolehhhhhh!!! RM8.5k jek... cik ajar FREE!!! Jom koje di hujung minggu... #sulambysekoci ... #brotherv3
Read more
Serenity series eau de toilette by naelofarhijab Ready stok ya uollss ! . 3 bau dalam satu kotak, ...
Media Removed
Serenity series eau de toilette by naelofarhijab Ready stok ya uollss ! . 3 bau dalam satu kotak, kotak cantik pulak tu.. Aduhh pengsan admin tengok.. Geram rasa macam nak grab semua ! Hihihi.. Design box dia sangat cantik tau, sesuai as a gift and jadikan barang hantaran.. . Jom jom grab ... Serenity series eau de toilette by naelofarhijab Ready stok ya uollss !
.
3 bau dalam satu kotak, kotak cantik pulak tu..
Aduhh pengsan admin tengok.. Geram rasa macam nak grab semua ! Hihihi.. Design box dia sangat cantik tau, sesuai as a gift and jadikan barang hantaran.. .
Jom jom grab harini..
Yang jauh lekas whatsapp admin !
Read more
Wahhh best nya sis!!! Emas 916 segram rm170 jer sayang untuk hari ini 22/7/2018!!! Jom uols datang ramai ramai ke NUR SAJAT GOLD!!!! Tengok customer kita ini,membeli cincin untuk hari pertunangan beliau!! Puas hati beb!!!! Dah lah murah!!!design meletop!!!! So tunggu apa lagi 🏼‍♀️ NUR ... Wahhh best nya sis!!! Emas 916 segram rm170 jer sayang untuk hari ini 22/7/2018!!! Jom uols datang ramai ramai ke NUR SAJAT GOLD!!!! Tengok customer kita ini,membeli cincin untuk hari pertunangan beliau!! Puas hati beb!!!! Dah lah murah!!!design meletop!!!! So tunggu apa lagi
🏃🏼‍♀️💨💨💨💨💨💨💨💨💨
NUR SAJAT GOLD
Building No B-27 (5 Storey ShopLot),
​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16,
​40200, Shah Alam, Selangor
☎️03-5523 3470
📲 011-1110 6243

Waktu operasi dari pukul
🕙 10am - 6pm 🕕
( isnin - ahad )
Jom follow ig official kami🏃🏼‍♀️💨💨💨💨💨
@nursajatgold02
@nursajatgold02
@nursajatgold02
Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
#nursajatgold02 #nursajat02 #gelangwomenfuhh916 #newdesign #916 #999 #seksyen16 #alamavenue #janganmengata #readytoangkut #perempuanfuhh #emasmurah
Read more
JOM PAKAT P TENGOK #Repost @27legacytiedye with @repostapp. ・・・ SEKARANG. Diskaun sehingga ...
Media Removed
JOM PAKAT P TENGOK #Repost @27legacytiedye with @repostapp. ・・・ SEKARANG. Diskaun sehingga 70% ! Jumpa anda di S E L A N G O R Get ready #Legacian 3pcs RM100 Tiada jualan online Jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan Design-Design terpilih di sana. Perhatian : Stok adalah ... JOM PAKAT P TENGOK

#Repost @27legacytiedye with @repostapp.
・・・
SEKARANG.
Diskaun sehingga 70% !

Jumpa anda di
S E L A N G O R

Get ready #Legacian
3pcs RM100
Tiada jualan online
Jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan Design-Design terpilih di sana.
Perhatian : Stok adalah Terhad
Jumpa anda disana !

Online Order
Whatsapp/sms : 0133170433 (ABU)

#legacian #27legacy #27legacytiedye #tempatanfest #tfkl #tfkl2015 #lokalah #malaysia #jalurgemilang #tfselangor #tempatanfest #darulehsan #selangor
Read more
Loading...
TOTEBAG CUSTOMMADE EXCLUSIVE HOTSALES TERKINI! 🕊 __ Lelaki & Perempuan pun boleh pakai Totebag ...
Media Removed
TOTEBAG CUSTOMMADE EXCLUSIVE HOTSALES TERKINI! 🕊 __ Lelaki & Perempuan pun boleh pakai Totebag Haffiya ni tau . .. Apa specialnya totebag haffiya ni? 1. Custom design; boleh letak nama sendiri. Tak kisah rumi atau jawi. 2. Kain High Quality Canvas yang tebal, tak cepat koyak dan ... TOTEBAG CUSTOMMADE EXCLUSIVE HOTSALES TERKINI! 🕊
__
Lelaki & Perempuan pun boleh pakai Totebag Haffiya ni tau .
..
Apa specialnya totebag haffiya ni?
1. Custom design; boleh letak nama sendiri.
Tak kisah rumi atau jawi.
2. Kain High Quality Canvas yang tebal, tak cepat koyak dan kuat utuh talinya.
3. Tiada zip, senang terus nak keluar masuk barang.
4. Tengok saja gambar customer, dengan colour yang cantik, harga berpatutan, mana lagi kalian dapat cari design simple but nice macam ni 😬🤭 .
..
Hanya RM30 saja exc postage.
Paling murah dan boleh bawa ke semua tempat; kelas, majlis ilmu, jalan jalan
__
Jom dapatkan sekarang! 0192442460.
#haffiya
Read more
Ha! #imaanlovers tau tak kenapa Team IMAAN Boutique dapat nama Cempaka untuk baju kurung moden ...
Media Removed
Ha! #imaanlovers tau tak kenapa Team IMAAN Boutique dapat nama Cempaka untuk baju kurung moden ni?🧐 — Meh sini la Lady B nak cerita sikit je sejarah Cempaka kiring ni. Duduk rapat-rapat sikit. Kalau #imaanlovers tengok sendiri design Cempaka ni, ada nampak macam vintage gitu kan?🧐🏻 — Kurung ... Ha! #imaanlovers tau tak kenapa Team IMAAN Boutique dapat nama Cempaka untuk baju kurung moden ni?🧐

Meh sini la Lady B nak cerita sikit je sejarah Cempaka kiring ni. Duduk rapat-rapat sikit😆. Kalau #imaanlovers tengok sendiri design Cempaka ni, ada nampak macam vintage gitu kan?🧐👍🏻

Kurung moden + Design moden = Cempaka😍. Eh, Lady B bukan nak bercerita paniang😍. Just nak bagitau yang Cempaka Kurung pun ada less 10%😱.

Jangan malu-malu😗. Jom ke website :www.imaanboutique.com📲
.
Full cataloque : @imaan.catalogue lepas tu terus contact di Whatsapp : +6016-3297631📲
Read more
Loading...
[ KINI DILANCARKAN!!] – Khas buat peminat Blouse yang mintak kami keluarkan design yang lain dari ...
Media Removed
[ KINI DILANCARKAN!!] – Khas buat peminat Blouse yang mintak kami keluarkan design yang lain dari yang lain tapi dengan harga sangat mampu milik, we heard you! . . New in stocks! Chloe Princess Tunic yang dicipta paling selesa dengan rekaan elegant bak seorang puteri dan bakal membuatkan ... [ KINI DILANCARKAN!!] – Khas buat peminat Blouse yang mintak kami keluarkan design yang lain dari yang lain tapi dengan harga sangat mampu milik, we heard you! 😄
.
.
New in stocks! Chloe Princess Tunic yang dicipta paling selesa dengan rekaan elegant bak seorang puteri dan bakal membuatkan kawan2 opis jeles tengok awak pakai!
.
.
KEISTIMEWAAN CHLOE PRINCESS TUNIC??
.
.
🌈Design original yang sangat gorgeous! Belum release pun dan berpuluh2 whatsapp masuk tanya tau! 😃
.
.
🌈 Material soft como crepe yang selesa yakmat dan sangat senang nak iron. Jimat masa pagi2 nak iron baju ke pejabat.
.
.
🌈Cutting princess yang sangat unik gorgeous bakal membuatkan anda kelihatan satu size lebih kecil dan super flattering!
.
.
🌈 Design modern yang sangat versatile untuk pakai ke pejabat, casual wear atau pakai ke tempat kendurik.
.
.
🌈 Detailing hotfix Swarovski yang super exclusive! Bakal membuatkan anda kelihatan sangat elegant!
.
.
🌈 BF dan Wuduk friendly untuk keselesaan pemakai nak menyusukan anak atau ambil wuduk.
.
.
🌈Harga sangat2 mampu milik dan berbaloi gilaaa dengan kualiti jahitan bertaraf butik mahal! Buat apa membazir bayar beratus2 kalau ada yang lebih cantik dan berbaloi macam ni?!
.
.
🌈 Didatangkan dengan Enam warna paling sweet dan sejuk mata memandang. Sumpah ayu sangat! .
.
.
PRICE:
RM 69/pcs exclude postage
2 pcs and above RM 65/pcs
COMBO PRICE : 3 PCS RM 190 FREE POSTAGE (PAYMENT BEFORE 1/8 MIDNIGHT) .
.
Murah sangat dah ni sayang semua,serius dijamin SANGAT BERBALOI dengan kualiti dan exclusivity material yang SUPER LIMITED nie!
.
.
Jom dapatkan segera sebelum terlambat. Perlu diingatkan, STOCK LIMITED tau ! 😄😄💋
.
.

Whatsapp: 📲 +6013 2791865 or click link di Bio 👆👆
.
.
.

#wardatulbaydhahijab #sayajualblousejeans #sayajualjubah #sayajualdress #sayajualskirt #sayajualjubahcantik #sayajualdresscantik #sayajualdressmurah #dressmurah #sayajualjubahmurah #jubahmurah #dressmuslimah #jubahmuslimah #skirtmurah #chiffonskirt #sayajualtudungmurah #sayajualscarftcantik #BAWALRUFFLE #TUDUNGBAWAL #BAWALLABUH #sayajualbawalbucubulat #bajurayamurah #kurungmodern #kebarungmurah
Read more
 #FeedbackCustomer - Assalamualaikum, lama benar Sis Nida menyepi. Hehe. Harini nak share feedback ...
Media Removed
#FeedbackCustomer - Assalamualaikum, lama benar Sis Nida menyepi. Hehe. Harini nak share feedback customers tentang the latest design, Midori Series, tudung 'rare' tu. Cik adik manis Elwani ni bagi feedback, 'tu tengok tu, memang jadi je tudung ni'. Hehe :) So anda yang berkaca mata, ... #FeedbackCustomer - Assalamualaikum, lama benar Sis Nida menyepi. Hehe.

Harini nak share feedback customers tentang the latest design, Midori Series, tudung 'rare' tu.

Cik adik manis Elwani ni bagi feedback, 'tu tengok tu, memang jadi je tudung ni'. Hehe :) So anda yang berkaca mata, tak perlu risau ya, fabrik Midori ni lembut dan cantik terbentuk.

Btw,... warna purple Ironic Sketchy dah pun habis... tapi Swiss elegant macam cik adik ni pakai still ada tau. Gabungan purple hijau, aarghh....So sweet !
Tak caya? Jom whatsapp Sis nida, nanti saya send warna-warna yang pasti mencairkan hati anda ! Pastu anda semua mesti nak tahu COMBO PRICE kan? Boleh standby dah tudung raya ni. Nanti Ramadan fokus sahaja.

Klik sini ya :
www.annurnida.com/WhatsApp

View koleksi tudung di @annurnidakatalog
Read more
EH!<span class="emoji emoji1f60f"></span>Menyorok lagi sis?<span class="emoji emoji1f602"></span> . Jom tunjuk pada #imaanlovers yang NAK SANGAT tengok betapa sweetnya ...
Media Removed
EH!Menyorok lagi sis? . Jom tunjuk pada #imaanlovers yang NAK SANGAT tengok betapa sweetnya DAPHNE PAISLEY ni! Material LEMBUT, corak CONFIRM KREATIF!🏻‍ - Siap ada OFFER yang SUPER SWEET; 5 FOR RM100! - Jangan risau ek? BANYAK lagi design DAPHNE SHAWL NI!Nak fikir apa ... EH!😏Menyorok lagi sis?😂
.
Jom tunjuk pada #imaanlovers yang NAK SANGAT tengok betapa sweetnya DAPHNE PAISLEY ni!😍😘
Material LEMBUT, corak CONFIRM KREATIF!👩🏻‍🎨
-
😱Siap ada OFFER yang SUPER SWEET; 5 FOR RM100!💸
-
Jangan risau ek? BANYAK lagi design DAPHNE SHAWL NI!😲Nak fikir apa lagi kan?😏 GRAB 5 NOW sebelum dikebas orang!😱
.
SCROLL website kami laju-laju 👩🏻‍💻: www.imaanboutique.com
Read more
Sesapa yang tengah dok pening tak tahu mana nk carik baju kanak2? . Jom singgah or visit @chantek.manis ...
Media Removed
Sesapa yang tengah dok pening tak tahu mana nk carik baju kanak2? . Jom singgah or visit @chantek.manis kat sini kami ada sediakan baju kanak2 by @lovelynfofficial yang comey2 and sweet2 jee . Ha dah tengok? Comey2 kan design “Maria Peplum” ni, berminat boleh lah pm kami @chantek.manis ... Sesapa yang tengah dok pening tak tahu mana nk carik baju kanak2?
.
Jom singgah or visit @chantek.manis kat sini kami ada sediakan baju kanak2 by @lovelynfofficial yang comey2 and sweet2 jee
.
Ha dah tengok? Comey2 kan design “Maria Peplum” ni, berminat boleh lah pm kami @chantek.manis atau datang terus di butik kami @chantek.manis
.
#bajucottonkanak2 #bajucottonkanak2
.
#shahalam #subang #sunway #seremban #bangi #kajang #kuantan #kualatrengganu #kotakinabalu #kuching #alorsetar #langkawi #ipoh #melaka #johorbahru #brunei #singapura #bangisentral #klsentral #damansara #klang #tv3 #astro #tvalhijrah #upm #uitm #ukm #bandung #jakarta
Read more
Loading...
<span class="emoji emoji2728"></span>Untuk peminat PRINTED, INI UNTUK ANDA!<span class="emoji emoji1f481"></span>🏻‍♀️ . <span class="emoji emoji2728"></span>Peminat PLAIN, INI UNTUK ADA JUGA!<span class="emoji emoji1f481"></span>🏻‍♀️ . <span class="emoji emoji1f640"></span>DAHLIA ...
Media Removed
Untuk peminat PRINTED, INI UNTUK ANDA!🏻‍♀️ . Peminat PLAIN, INI UNTUK ADA JUGA!🏻‍♀️ . DAHLIA KURUNG YANG ANDA NANTIKAN DAH TIBA!🤩 . 🤑Inilah ‘ganjaran’ untuk #imaanlovers yang SELALU nantikan kami! Lady B bawakan terus dua-dua design ya! . NOW AVAILABLE untuk anda semua ... ✨Untuk peminat PRINTED, INI UNTUK ANDA!💁🏻‍♀️
.
✨Peminat PLAIN, INI UNTUK ADA JUGA!💁🏻‍♀️
.
🙀DAHLIA KURUNG YANG ANDA NANTIKAN DAH TIBA!🤩
.
🤑Inilah ‘ganjaran’ untuk #imaanlovers yang SELALU nantikan kami! Lady B bawakan terus dua-dua design ya!
.
✨NOW AVAILABLE untuk anda semua di OUTLETS KAMI :💫
.
Apa lagi? Jom FOLLOW @imaan.catalogue untuk tengok colour lain juga.📚
.
Jom SHOP DI WEBSITE 👩🏻‍💻: www.imaanboutique.com atau Whatsapp us at📲 (WEEKDAYS - 9AM-6PM) : 016- 3297631.
Jom visit 5 outlets kami 🚗:
- IMAAN Boutique Shah Alam
- IMAAN Boutique Bangi
- IMAAN Boutique Kota Damansara
- IMAAN Boutique Johor Bahru
- IMAAN Boutique Kuala Terengganu #dahliakurungbyimaan
Read more
<span class="emoji emoji2665"></span>️JUHI<span class="emoji emoji2665"></span>️ . Amboi lahaiiii sejak dua menjak ni kemain lagi awak suka yg ada pleats ye, sampaikan ...
Media Removed
️JUHI️ . Amboi lahaiiii sejak dua menjak ni kemain lagi awak suka yg ada pleats ye, sampaikan kite pun nak design si Juhi attach sekali pleats detailing yg awak loveee sangat tu Rasa macam perfectttt dah bila pakai Juhi ni especially pergi openhouse fuhhh . Baru je nak salam2 orang ... ♥️JUHI♥️
.
Amboi lahaiiii sejak dua menjak ni kemain lagi awak suka yg ada pleats ye, sampaikan kite pun nak design si Juhi attach sekali pleats detailing yg awak loveee sangat tu 😍 Rasa macam perfectttt dah bila pakai Juhi ni especially pergi openhouse fuhhh
.
Baru je nak salam2 orang dah tanya baju tempah kat mana, nak ambil lauk orang tanya lagi, nak cari tempat duduk orang sebelah duk jegil mata nak tengok baju awak brand apa 🙈 Susah benorrr kalau baju dah gojes sampaikan kite yg pakai ni pun asyik kena jawab soalan sama jela kihkih. Kalau awak perasan colour si Juhi ni semua nya soft2 geram2 kite dibuatnya eeee nape lah mimin ni pergi upload memalam nak tido ni 😭😭 memang masuk mimpi la cemni esok confirm tunggu butik bukak haha. Agak2 ada tak geng awak yg suka colour2 cemni? Pergi tag sikit kite hasut dia sama2 jom 😛
Read more
Good Morning #inhannalovers !! . . Thankyou @nraininnzln__ <span class="emoji emoji1f495"></span> Kreatif betul caption kan <span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span> . . Kalau ...
Media Removed
Good Morning #inhannalovers !! . . Thankyou @nraininnzln__ Kreatif betul caption kan . . Kalau nak cantik and ayu macam @nraininnzln__ boleh GRAB CEPAT #padmakurungkedah ni !! Kain memang sedap sengat taw. Sejuk dan tak panas langsung. Selesa di pakai untuk berhari raya, pejabat ... Good Morning #inhannalovers !!
.
.
Thankyou @nraininnzln__ 💕 Kreatif betul caption kan 😂😂
.
.
Kalau nak cantik and ayu macam @nraininnzln__ boleh GRAB CEPAT #padmakurungkedah ni !! Kain memang sedap sengat taw. Sejuk dan tak panas langsung. Selesa di pakai untuk berhari raya, pejabat mahupun kelas 💕
.
.
Dapatkan dengan harga serenda RM149 dengan PROMO COMBO SALE !! Jangan lambat2 kerana PROMO COMBO ini akan berakhir pada bila2 masa sahaja taw !!
.
.
Anda boleh walk-in sekarang di showroom Inhanna di Subang Bestari !! Waze je Inhanna !! Selain tu jugak anda boleh layari website kami www.inhanna.com dan dapatkan Koleksi Raya Inhanna 💕
.
Atau komen je kat bawah ni "SAYA NAK" untuk pembelian terus bersama agen sah Inhanna.
.
#Repost @nraininnzln__ with @get_repost
・・・
29062018. . Saya suka Inhanna kerana...kalau nak tahu sebabnya. Jom ikuti flashback kami berdua. "Elin, hang nak pakai baju raya tahun ni design macam mana?" Tanya si tudung pink. "Aku nak lain dari yang lain." "Contoh macam bila aku pakai baju tu, aku nampak macam pemalu. Tapi aku bukannya pemalu, aku hanya menahan personaku." (orang yang rapat dengan aku akan tau perangai aku) hahaha 🙈. "Hang pulak Nida nak pakai macam mana?" "Aku nak pakai baju yang menunjukkan aku ni orang Kedah (yeah kami asal orang kedah) and pastikan baju tu look simple gitu." Hehehee.. "So tugas hang hari ni Elin, pi usha IG yang jual baju kita nak pakai untuk raya yang setahun sekali ni." .
.

Keesokkan harinya..
"Wey aku dah jumpa dah, mai tengok." panggil aku. "Wehh cantiknyaa baju ni . ." Teruja si tudung pink. "Glamour la raya kita tahun ni." 😝😝
.
.

Di pagi Raya...
Bestnyaaa, cantiknyaa, selesanya kain ni and tak perasan tergedik pulak dua orang kami ni depan cermin. Hahahaha.. 😂😂 Pada hari yang mulia ni, kami berdua tak dapat nak menutup pesona, keayuan dan kecantikkan setelah memakai baju 'Padma Kurung Kedah'. Thanks @inhannashop kerana kami dapat menutupi tubuh kami dengan 'Padma Kurung Kedah'. Serious tak menyesal beli.. Inshaallah nanti repeat lagi 😘

#inhannaraya2018 #raya2018 #inhannaglamourrayacontest #1syawal #inhannacontest #Aidilfitri2018 #hariraya #siscubajoin #throwbackdipagisyawal
Read more
Loading...
<span class="emoji emoji26a1"></span><span class="emoji emoji26a1"></span> TPOD KIT BY TESLACIGS <span class="emoji emoji26a1"></span><span class="emoji emoji26a1"></span> NEW GEAR !! NEW GEAR !! NEW GEAR !! JOM KAWAN KAWAN VAPERS !! MUSIM PODS ...
Media Removed
TPOD KIT BY TESLACIGS NEW GEAR !! NEW GEAR !! NEW GEAR !! JOM KAWAN KAWAN VAPERS !! MUSIM PODS KEMBALI DAN KALI INI KAMI BAWAKAN TPOD KIT DARIPADA TESLACIGS !! DESIGN NIPIS DAN SELESA DI TANGAN NI MEMANG SESUAI UNTUK PENGGEMAR PODS MOD !! DISPLAY YANG BESAR DAN JELAS MEMUDAHKAN LAGI ABAM ... ⚡⚡ TPOD KIT BY TESLACIGS ⚡⚡ NEW GEAR !!
NEW GEAR !!
NEW GEAR !! JOM KAWAN KAWAN VAPERS !! MUSIM PODS KEMBALI DAN KALI INI KAMI BAWAKAN TPOD KIT DARIPADA TESLACIGS !! DESIGN NIPIS DAN SELESA DI TANGAN NI MEMANG SESUAI UNTUK PENGGEMAR PODS MOD !! DISPLAY YANG BESAR DAN JELAS MEMUDAHKAN LAGI ABAM ABAM TRACK DAILY VAPE ABAM !! 2ML POD CAPACITY CKUP UNTUK ABAM ABAM VAPE FLAVOUR KESUKAAN ABAM ABAM !! MARI TENGOK DAN DPTKAN DI VAPERSLEGACY SEKARANG !! TPOD SPECS :

DIMENSION : 83×44×15MM
MATERIAL : ZINC ALLOY
BATTERY : 500mAh BUILD IN
CHARGE TIME : 1.3 HOURS ⚡⚡ TPOD KIT BY TESLACIGS ⚡⚡ ____________________________________________________ ⏰ Waktu Operasi:
ISNIN-KHAMIS 11AM-11PM
JUMAAT 3PM-12AM
SABTU-AHAD 11AM-12AM 📞 Whatsapp Link:
www.wasap.my/60174148131 🚚 POSTAGE AVAILABLE (ADD RM10) 🏠 A-6-G, JALAN SERAI WANGI F16/F, ALAM AVENUE, SEKSYEN 16 SHAH ALAM

#vaperslegacy #vaperslegacyshahalam #vape #vapemalaysia #kedaivape #kedaivapeshahalam #vapeshopshahalam #kedaivapeklang #kedaivapesubang #vapeshopsubang #kedaivapeselangor #vapeshopselangor #instavape #vapecommunity #vapetricks #shahalam #uitmshahalam #vapemurah #tpodkit #teslacigs
Read more
Jom korang ramai-ramai follow Ig Shop @Borongmurahhh <span class="emoji emoji2764"></span> CANTIK SANGAT BLOUSE PASTEL KAT SINI ! MEMANG ...
Media Removed
Jom korang ramai-ramai follow Ig Shop @Borongmurahhh CANTIK SANGAT BLOUSE PASTEL KAT SINI ! MEMANG RAMBANG MATA TENGOK KOLEKSI DIORANG HARGA MURAH PULAK TU ! . Follow @LawanisStore BLOUSE CANTIK-CANTIK 3 HELAI RM100 boleh campur design Jom korang ramai-ramai follow Ig Shop @Borongmurahhh ❤ CANTIK SANGAT BLOUSE PASTEL KAT SINI ! MEMANG RAMBANG MATA TENGOK KOLEKSI DIORANG 😍 HARGA MURAH PULAK TU !
.
Follow @LawanisStore BLOUSE CANTIK-CANTIK 3 HELAI RM100 boleh campur design ❤❤
Worry less , be happy & stay fabulous with @fabulousheejab <span class="emoji emoji1f495"></span><span class="emoji emoji1f495"></span><span class="emoji emoji1f495"></span> Spotted lil angel in her KHAYLA ...
Media Removed
Worry less , be happy & stay fabulous with @fabulousheejab  Spotted lil angel in her KHAYLA tribal love pink kurung kedah . Shooooo cute !  Thank you @little_imans  . Momies yang ada anak dara umur 7 tahun hingga 6 bulan , jom la grab KHAYLA kurung kedah ni. Baju dah siap jahit , tak ... Worry less , be happy & stay fabulous with @fabulousheejab 💕💕💕 Spotted lil angel in her KHAYLA tribal love pink kurung kedah . Shooooo cute ! 🌸 Thank you @little_imans 😘
.
Momies yang ada anak dara umur 7 tahun hingga 6 bulan , jom la grab KHAYLA kurung kedah ni. Baju dah siap jahit , tak yah dah pening nak pegi hantar tailor. Harga pun murah RM79 je sepasang tapi kualiti fabrik tetap kualiti butik ✨😍
.
Ada 2 lagi design kanak kanak yang available , boleh tengok di post sebelum ni atau klik je link di bio , akan terus direct ke official website kami 🙌
.
Read more
Loading...
… Tak tahan tengok Naminara kaler Dark Blue ni. Menggegar poket sangat! . Design unik lain dari yang lain tau . Grab selai dua jom! Wasap +6012-6643545
Tak tahan tengok Naminara kaler Dark Blue ni. Menggegar poket sangat! .
Design unik lain dari yang lain tau 🌸
.
Grab selai dua jom! Wasap 📲+6012-6643545 😘😘😘
🥇Tudung selalu tak tetap pendirian? 🥈Tudung selalu senget tiba2? 🥉Tudung buat anda berpeluh ...
Media Removed
🥇Tudung selalu tak tetap pendirian? 🥈Tudung selalu senget tiba2? 🥉Tudung buat anda berpeluh panas mcm duduk dlm oven? ..... Jangan risau semua masalah ni poofff hilang bila anda ber’SHAWL’by V.Snow terutama sekali bila anda cuba Iconic Orchid RM129 ni...bukan sebarang shawl, ... 🥇Tudung selalu tak tetap pendirian?
🥈Tudung selalu senget tiba2?
🥉Tudung buat anda berpeluh panas mcm duduk dlm oven?
.....
Jangan risau semua masalah ni poofff 💨 hilang bila anda ber’SHAWL’by V.Snow terutama sekali bila anda cuba Iconic Orchid RM129 ni...bukan sebarang shawl, shawl ni kan kami design sendiri corak dia, lepastu material dia dahsyat, crepe syurga, nak tahu kenapa syurga? Anda kena cuba dulu 😁😘😘 Serious admin tak tipu, kalau admin tipu awal2 post admin dah cakap @shawlbyvsnow shawl no. 1 paling selesa di alam semesta. Sesungguhnya admin adalah seorang yang berpijak dibumi yg nyata, sayang tak admin? ❤️
......
Takut 😱 tengok harga? Admin pun sama...jangan risau sebab sekarang kami menawarkan POTONGAN HARGA sebanyak 50%. Nak tahu maklumat lanjut? Layari sekarang www.shawlbyvsnow.com Menu > Seasonal Clearance atau JOM KUNJUNGI butik Shawlbyvsnow hari ini!
Read more
@farelmikhailmalaysia is out now! available at @isetankl. grab it now for raya! . . Repost from ...
Media Removed
@farelmikhailmalaysia is out now! available at @isetankl. grab it now for raya! . . Repost from @farelmikhailmalaysia #JOM Raya dgn KURTA AL-WASIM (Yang Kacak Lagi Bergaya) DENGAN REKAAN YANG LEBIH "SANTAI" , "LEBIH CASUAL" , LEBIH SELESA KINI DILANCARKAN. . . "kali ni koleksi yg ... @farelmikhailmalaysia is out now! available at @isetankl. grab it now for raya!
.
.
Repost from @farelmikhailmalaysia #JOM Raya dgn KURTA AL-WASIM (Yang Kacak Lagi Bergaya) DENGAN REKAAN YANG LEBIH "SANTAI" , "LEBIH CASUAL" , LEBIH SELESA KINI DILANCARKAN. .
.
"kali ni koleksi yg lebih simple, ringan, tak panas dan selesa "
.
.
Bagi jejaka2 yg inginkan yg simple.. Kami juga beri pilihan utk koleksi2 kurta A-Wasim yg lebih santai tapi masih bergaya dengan warna2 favorite menjadi tren tahun ini, keep it simple bro raya nii.. janji korang selesa bergerak bebas tanpa rasa rimas.. nak pakai raya ? nak pakai kerja ? nak pakai tengok world cup? nak pakai pi event ? all in one bro .. nak pakai kat mana pun okey dengan koleksi yang simple mcm ni.
.
.
AL-Wasim boleh didapati di Isetan KLCC dimana kualiti nya dijaga sbb antara kriteria utk masuk mall adalah mesti brg yg berkualiti. .
.
wait! belum habis lagi.. jum baca apa kelebihan Al-Wasim (Yang Kacak Lagi Bergaya) versi raya 2018 ni..
.
.
===============
5 kelebihan Al-Wasim
===============
.
.
simple casual wear – rekaan kurta berkonsepkan simple casual wear , nak pakai hari raya , hari biasa , ke office pun sgt sesuai .. ”simple is better”
.
.
Material cooling cotton yang anti-kedut , ringgan dan serap peluh , cepat kering, sejuk & selesa sgt suggest untuk lelaki yang lasak .. raya nak pakai stay sampai malam pun masih selesa okey.. .
.
comfort neck – rekaan round neck dan butang dua di depan yang paling high demand dan Beri keselesaan kepada pemakai. .
.
Rekaan di bahu( kiri kanan hadapan) nya terbelah.. Ia memeberi keselesaan bergerak dan design yg unik utk Al-Wasim. .
.
Pilihan Saiz yg lebih banyak dari S sampai ke XL Regular fit yg bukan utk badan sado2 saje. DENGAN pilihan warna2 yg in trend iaitu Emerald Green, Light Grey & Dark Blue. .
bos ! saya pilih untuk "simple" mcm MANA nak order?!
.
.
WASAP "012-3127538 " SEKARANG !
WASAP "012-3127538 " SEKARANG !
WASAP "012-3127538 " SEKARANG !
.
.
ATAU KOMEN "Al-Wasim"
ATAU KOMEN "Al-Wasim"
ATAU KOMEN "Al-Wasim"
.
.
P/S: nak bg special diskaun dengan harga yg sgt rendah dr harga pasaran utk sapa2 komen terawal.
Read more
Assalamualaikum and hello Kazza Lovers!! Siapa yang excited bila tengok jersey Kazza? If ada yang ...
Media Removed
Assalamualaikum and hello Kazza Lovers!! Siapa yang excited bila tengok jersey Kazza? If ada yang excited, jangan happy lebih je!! Jom datang ke kedai kami and beli maybe? 🤪 We have lots of new design in the store and more to come!! • Can’t wait to show it to you guys! Stay tune with us ok. • #jerseys ... Assalamualaikum and hello Kazza Lovers!! Siapa yang excited bila tengok jersey Kazza? If ada yang excited, jangan happy lebih je!! Jom datang ke kedai kami and beli maybe? 🤪 We have lots of new design in the store and more to come!! •

Can’t wait to show it to you guys! Stay tune with us ok. •

#jerseys #open #heatpress #stickers #printingshop #sublimation #open #kazzajerseys #kazzanetwork #heatoress #stickers #malaysia
Read more
1 Minute Miracle Mascara RM 45.00 M/P 5% - -Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda -Mengandungi ...
Media Removed
1 Minute Miracle Mascara RM 45.00 M/P 5% - -Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda -Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata -Design khas berus silicone yang unik -Special bauan coklat -Membuatkan mata lebih galak -Tidak bergumpal / comot -Mesra ... 1 Minute Miracle Mascara
RM 45.00
M/P 5%
-
-Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda
-Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata
-Design khas berus silicone yang unik
-Special bauan coklat
-Membuatkan mata lebih galak
-Tidak bergumpal / comot
-Mesra Wudhuk (Sangat mudah cuci)
.
NO 19, JALAN PLAZA MERDEKA, PLAZA MERDEKA, 75000 MELAKA⠀⠀
⠀⠀
Opened: ⠀⠀
Tuesday - sunday (monday close)⠀⠀
10am - 9pm⠀⠀
⠀⠀
atau

Whatsapp:
0127908511
.
Jom singgah tengok
.
#melaka⠀⠀
#onniemonnie #conceptboutique #boutiquevendor #boutique #bazarpaknil #igshopmalaysia #sayajual #sayajualmurah #vsco #lipmatte⠀
#jubahmuslimah #blousemalaysia #mua #muamelaka #makeup #makeupartist #makeupaddict #beauty #rosetyara #foundationkorea #eyeliner #makeupmelaka #makeupmurahmalaysia
#kerengga #kerenggakurus #kerenggalentik #kerenggamelaka
Read more
Cuba #imaanlover tengok dua design ni saja?🧐. Try ZOOM sikit.<span class="emoji emoji1f50d"></span> — Leona Scarf warna Icy Blue dan ...
Media Removed
Cuba #imaanlover tengok dua design ni saja?🧐. Try ZOOM sikit. — Leona Scarf warna Icy Blue dan Ash Lavender. Nama pun kemain sedap kan? Cuba try test beli satu helai dulu. Confirm tak cukup satu nanti😎. Website kami tunggu je #imaanlovers tau️ — Apa lagi, jom ke www.imaanboutique.com🏻‍ ... Cuba #imaanlover tengok dua design ni saja?🧐. Try ZOOM sikit.🔍

Leona Scarf warna Icy Blue dan Ash Lavender✨. Nama pun kemain sedap kan? Cuba try test beli satu helai dulu. Confirm tak cukup satu nanti😏😎. Website kami tunggu je #imaanlovers tau☺️

Apa lagi, jom ke www.imaanboutique.com👩🏻‍💻 dan FOLLOW @imaanhijabs untuk tengok lagi dekat😇. Jangan malu jangan segan, nanti terlepas🙍🏻‍♀️
Read more
Attention student ID & design - atau sesiapalah yang sukakan decor makeover. <span class="emoji emoji1f499"></span> Jom tonton IMPIANA ...
Media Removed
Attention student ID & design - atau sesiapalah yang sukakan decor makeover. Jom tonton IMPIANA Episod 01 bermula hari ni, jam 12.30pm. Tengok decor dia ikut taste korang ke tak.. 😙 . #majalahremaja #remaja #impianatv #dekorimpiana Attention student ID & design - atau sesiapalah yang sukakan decor makeover. 💙 Jom tonton IMPIANA Episod 01 bermula hari ni, jam 12.30pm. Tengok decor dia ikut taste korang ke tak.. 😙
.
#majalahremaja #remaja
#impianatv #dekorimpiana
SAMPUL RAYA 2018 . Wowwww. Walaupun raya lambat lagi tapi ramai yang dah start memborong. . Ofkos ...
Media Removed
SAMPUL RAYA 2018 . Wowwww. Walaupun raya lambat lagi tapi ramai yang dah start memborong. . Ofkos design yang eksklusif, limited edition dan chantekkkkk sangad. Kualiti yang awesome plus sampul besar muat note RM50 tak perlu lipat2. . 1 set 7 design 70 pcs . Boleh guna sendiri atau ... SAMPUL RAYA 2018
.
Wowwww. Walaupun raya lambat lagi tapi ramai yang dah start memborong. .
Ofkos design yang eksklusif, limited edition dan chantekkkkk sangad. Kualiti yang awesome plus sampul besar muat note RM50 tak perlu lipat2. .
1 set 7 design 70 pcs😍
.
Boleh guna sendiri atau buat free gift pada kasteme yang beli produk korang. Kasteme will love it. .
Jom tengok design meletop sampai ke bintang ni. .
Klik sini untuk place order wasap.my/0175316922/SampulRayaHot
Read more
CC CREAM TERBARU SUDAH MENDARATTTTT!! . Fuhh masih panas lagi masih hot meletop-letop macam baru ...
Media Removed
CC CREAM TERBARU SUDAH MENDARATTTTT!! . Fuhh masih panas lagi masih hot meletop-letop macam baru keluar daripada oven!! . Saja je admin up gambar CC Cream ni banyak-banyak nak bagi korang terliur tengok. Cer tengok design kotak tu yang tersangattt lahhh ESKLUSIF nya.. Botolnya yang ... CC CREAM TERBARU SUDAH MENDARATTTTT!! .
Fuhh masih panas lagi masih hot meletop-letop macam baru keluar daripada oven!!
.
Saja je admin up gambar CC Cream ni banyak-banyak nak bagi korang terliur tengok. Cer tengok design kotak tu yang tersangattt lahhh ESKLUSIF nya.. Botolnya yang BESAR bersama logo yang memukau kepada sesiapa yang memandangnya.
.
Tu baru luarannya tapi kalau try isi kandungannya tu haihh toksah sembang lebih la dengan tekturnya yang SUPER RINGAN dan macam-macam kelebihan lagi lah... MEMANG BESTTT YAAMAT!! Tatau nak kata apa selagi korang tak buat preorder.
.
So gaiss preorder masih terbuka!! Hanya RM48 je siap dapat FREE Beauty Blender lagi tu.. so cepatttt la dapatkannnnn segeraaaaaaa....
.
JOM PM KAT WASAP CIK REENA
.
Klik www.wasap.my/60193447788/PreorderCC
Klik www.wasap.my/60193447788/PreorderCC
Klik www.wasap.my/60193447788/PreorderCC
.
#CalitCalitMakinCantik #zamzarinazambri #adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarrabyzamzarina #zsp #skincare #skin #beautycare #beautyproduct #product #skincaremalaysia #localproduct #serumbeyouthful #serum #tititistitisterosmuda #lipbalm #zarrasinarputeri #lipviral #zarrabjoy #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincomemalaysia
Read more
SAMPUL RAYA 2018 . Wowwww. Walaupun raya lambat lagi tapi ramai yang dah start memborong. . Ofkos ...
Media Removed
SAMPUL RAYA 2018 . Wowwww. Walaupun raya lambat lagi tapi ramai yang dah start memborong. . Ofkos design yang eksklusif, limited edition dan chantekkkkk sangad. Kualiti yang awesome plus sampul besar muat note RM50 tak perlu lipat2. . 1 set 7 design 70 pcs . Boleh guna sendiri atau ... SAMPUL RAYA 2018
.
Wowwww. Walaupun raya lambat lagi tapi ramai yang dah start memborong. .
Ofkos design yang eksklusif, limited edition dan chantekkkkk sangad. Kualiti yang awesome plus sampul besar muat note RM50 tak perlu lipat2. .
1 set 7 design 70 pcs😍
.
Boleh guna sendiri atau buat free gift pada kasteme yang beli produk korang. Kasteme will love it. .
Jom tengok design meletop sampai ke bintang ni. .
Read more
SAMPUL RAYA 2018 . Wowwww. Walaupun raya lambat lagi tapi ramai yang dah start memborong. . Ofkos ...
Media Removed
SAMPUL RAYA 2018 . Wowwww. Walaupun raya lambat lagi tapi ramai yang dah start memborong. . Ofkos design yang eksklusif, limited edition dan chantekkkkk sangad. Kualiti yang awesome plus sampul besar muat note RM50 tak perlu lipat2. . 1 set 7 design 70 pcs . Boleh guna sendiri atau ... SAMPUL RAYA 2018
.
Wowwww. Walaupun raya lambat lagi tapi ramai yang dah start memborong. .
Ofkos design yang eksklusif, limited edition dan chantekkkkk sangad. Kualiti yang awesome plus sampul besar muat note RM50 tak perlu lipat2. .
1 set 7 design 70 pcs😍
.
Boleh guna sendiri atau buat free gift pada kasteme yang beli produk korang. Kasteme will love it. .
Jom tengok design meletop sampai ke bintang ni. .
Read more
. . [JUALAN HARI RAYA] - Special for WallpaperLovers dan Owner Rumah Baru atau Lama . Koleksi ...
Media Removed
. . [JUALAN HARI RAYA] - Special for WallpaperLovers dan Owner Rumah Baru atau Lama . Koleksi EUROPE WALLPAPER ada pakej 40%, pakej 50% sampai pakej 60%.. . Koleksi KOREA WALLPAPER bermula dgn harga RM350 per roll up to RM 499 per roll. . 5000 design yang di import dr KOREA dan EUROPE ... .
.
[JUALAN HARI RAYA] - Special for WallpaperLovers dan Owner Rumah Baru atau Lama
.
Koleksi EUROPE WALLPAPER ada pakej 40%, pakej 50% sampai pakej 60%..
.
Koleksi KOREA WALLPAPER bermula dgn harga RM350 per roll up to RM 499 per roll.
.
5000 design yang di import dr KOREA dan EUROPE utk dipilih.
.
.
AMARAN : STOK LAKU KERAS,
SLOT PSG SELALU FULLY BOOK. LG2 TIME WEEKEND !! .
.
SO BOOK AWAL2 OKEY, NANGIS HENTAK KAKI PUN XBLH TLG.. .
.
Nak tengok hasil kerja WallpaperFactory? Jengah jengah ke link dibawah ye
.
http://bit.ly/2x8oOfz
http://bit.ly/2x8oOfz
http://bit.ly/2x8oOfz
.
.
Harga tak masuk AKAL ni sehingga HARI PERTAMA RAMADHAN saja tau. Lepas pada tu harga kembali asal..
.
1 roll boleh cover 45 sqft hingga 150sqft
.
.
BONUS
======
FREE installation bagi wallpaper KOREA dan RM50/roll untuk installation charge kalau sis ambik 9roll ke ats bg wallpaper EUROPE..
.
WallpaperFactory, Petaling Jaya
https://www.wasap.my/60193319606
https://www.wasap.my/60133919606
.
Jom singgah gallery kami di #PJCC. Buka HARI HARI from dari 10am sampai 6pm
.
WAZE : WallpaperFactory
No 62A-1 Jln PJS 5/30
Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan
PJCC, 4600 Petaling Jaya Selangor .
NAK TENGOK DESIGN LAIN LAGI? Jom LIKE page kami WallpaperFactory
https://m.facebook.com/Wallpaperfactoryy/
.
#WallpaperFactory #wallcovering
#homewallpaper #tipsWallpaperFactory
#promowall #promoraya #koreawallpaper #europewallpaper
#kertasdinding
#interiordecor #hiasandalaman #hiasandinding #customerWallpaperFactoryperlutahu
Read more
. . [JUALAN HARI RAYA] - Special for WallpaperLovers dan Owner Rumah Baru atau Lama . Koleksi ...
Media Removed
. . [JUALAN HARI RAYA] - Special for WallpaperLovers dan Owner Rumah Baru atau Lama . Koleksi EUROPE WALLPAPER ada pakej 40%, pakej 50% sampai pakej 60%.. . Koleksi KOREA WALLPAPER bermula dgn harga RM350 per roll up to RM 499 per roll. . 5000 design yang di import dr KOREA dan EUROPE ... .
.
[JUALAN HARI RAYA] - Special for WallpaperLovers dan Owner Rumah Baru atau Lama
.
Koleksi EUROPE WALLPAPER ada pakej 40%, pakej 50% sampai pakej 60%..
.
Koleksi KOREA WALLPAPER bermula dgn harga RM350 per roll up to RM 499 per roll.
.
5000 design yang di import dr KOREA dan EUROPE utk dipilih.
.
.
AMARAN : STOK LAKU KERAS,
SLOT PSG SELALU FULLY BOOK. LG2 TIME WEEKEND !! .
.
SO BOOK AWAL2 OKEY, NANGIS HENTAK KAKI PUN XBLH TLG.. .
.
Nak tengok hasil kerja WallpaperFactory? Jengah jengah ke link dibawah ye
.
http://bit.ly/2x8oOfz
http://bit.ly/2x8oOfz
http://bit.ly/2x8oOfz
.
.
Harga tak masuk AKAL ni sehingga HARI PERTAMA RAMADHAN saja tau. Lepas pada tu harga kembali asal..
.
1 roll boleh cover 45 sqft hingga 150sqft
.
.
BONUS
======
FREE installation bagi wallpaper KOREA dan RM50/roll untuk installation charge kalau sis ambik 9roll ke ats bg wallpaper EUROPE..
.
WallpaperFactory, Petaling Jaya
https://www.wasap.my/60193319606
https://www.wasap.my/60133919606
.
Jom singgah gallery kami di #PJCC. Buka HARI HARI from dari 10am sampai 6pm
.
WAZE : WallpaperFactory
No 62A-1 Jln PJS 5/30
Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan
PJCC, 4600 Petaling Jaya Selangor .
NAK TENGOK DESIGN LAIN LAGI? Jom LIKE page kami WallpaperFactory
https://m.facebook.com/Wallpaperfactoryy/
.
#WallpaperFactory #wallcovering
#homewallpaper #tipsWallpaperFactory
#promowall #promoraya #koreawallpaper #europewallpaper
#kertasdinding
#interiordecor #hiasandalaman #hiasandinding #customerWallpaperFactoryperlutahu
Read more
. . [JUALAN HARI RAYA] - Special for WallpaperLovers dan Owner Rumah Baru atau Lama . Koleksi ...
Media Removed
. . [JUALAN HARI RAYA] - Special for WallpaperLovers dan Owner Rumah Baru atau Lama . Koleksi EUROPE WALLPAPER ada pakej 40%, pakej 50% sampai pakej 60%.. . Koleksi KOREA WALLPAPER bermula dgn harga RM350 per roll up to RM 499 per roll. . 5000 design yang di import dr KOREA dan EUROPE ... .
.
[JUALAN HARI RAYA] - Special for WallpaperLovers dan Owner Rumah Baru atau Lama
.
Koleksi EUROPE WALLPAPER ada pakej 40%, pakej 50% sampai pakej 60%..
.
Koleksi KOREA WALLPAPER bermula dgn harga RM350 per roll up to RM 499 per roll.
.
5000 design yang di import dr KOREA dan EUROPE utk dipilih.
.
.
AMARAN : STOK LAKU KERAS,
SLOT PSG SELALU FULLY BOOK. LG2 TIME WEEKEND !! .
.
SO BOOK AWAL2 OKEY, NANGIS HENTAK KAKI PUN XBLH TLG.. .
.
Nak tengok hasil kerja WallpaperFactory? Jengah jengah ke link dibawah ye
.
http://bit.ly/2x8oOfz
http://bit.ly/2x8oOfz
http://bit.ly/2x8oOfz
.
.
Harga tak masuk AKAL ni sehingga HARI PERTAMA RAMADHAN saja tau. Lepas pada tu harga kembali asal..
.
1 roll boleh cover 45 sqft hingga 150sqft
.
.
BONUS
======
FREE installation bagi wallpaper KOREA dan RM50/roll untuk installation charge kalau sis ambik 9roll ke ats bg wallpaper EUROPE..
.
WallpaperFactory, Petaling Jaya
https://www.wasap.my/60193319606
https://www.wasap.my/60133919606
.
Jom singgah gallery kami di #PJCC. Buka HARI HARI from dari 10am sampai 6pm
.
WAZE : WallpaperFactory
No 62A-1 Jln PJS 5/30
Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan
PJCC, 4600 Petaling Jaya Selangor .
NAK TENGOK DESIGN LAIN LAGI? Jom LIKE page kami WallpaperFactory
https://m.facebook.com/Wallpaperfactoryy/
.
#WallpaperFactory #wallcovering
#homewallpaper #tipsWallpaperFactory
#promowall #promoraya #koreawallpaper #europewallpaper
#kertasdinding
#interiordecor #hiasandalaman #hiasandinding #customerWallpaperFactoryperlutahu
Read more
. . [JUALAN HARI RAYA] - Special for WallpaperLovers dan Owner Rumah Baru atau Lama . Koleksi ...
Media Removed
. . [JUALAN HARI RAYA] - Special for WallpaperLovers dan Owner Rumah Baru atau Lama . Koleksi EUROPE WALLPAPER ada pakej 40%, pakej 50% sampai pakej 60%.. . Koleksi KOREA WALLPAPER bermula dgn harga RM350 per roll up to RM 499 per roll. . 5000 design yang di import dr KOREA dan EUROPE ... .
.
[JUALAN HARI RAYA] - Special for WallpaperLovers dan Owner Rumah Baru atau Lama
.
Koleksi EUROPE WALLPAPER ada pakej 40%, pakej 50% sampai pakej 60%..
.
Koleksi KOREA WALLPAPER bermula dgn harga RM350 per roll up to RM 499 per roll.
.
5000 design yang di import dr KOREA dan EUROPE utk dipilih.
.
.
AMARAN : STOK LAKU KERAS,
SLOT PSG SELALU FULLY BOOK. LG2 TIME WEEKEND !! .
.
SO BOOK AWAL2 OKEY, NANGIS HENTAK KAKI PUN XBLH TLG.. .
.
Nak tengok hasil kerja WallpaperFactory? Jengah jengah ke link dibawah ye
.
http://bit.ly/2x8oOfz
http://bit.ly/2x8oOfz
http://bit.ly/2x8oOfz
.
.
Harga tak masuk AKAL ni sehingga HARI PERTAMA RAMADHAN saja tau. Lepas pada tu harga kembali asal..
.
1 roll boleh cover 45 sqft hingga 150sqft
.
.
BONUS
======
FREE installation bagi wallpaper KOREA dan RM50/roll untuk installation charge kalau sis ambik 9roll ke ats bg wallpaper EUROPE..
.
WallpaperFactory, Petaling Jaya
https://www.wasap.my/60193319606
https://www.wasap.my/60133919606
.
Jom singgah gallery kami di #PJCC. Buka HARI HARI from dari 10am sampai 6pm
.
WAZE : WallpaperFactory
No 62A-1 Jln PJS 5/30
Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan
PJCC, 4600 Petaling Jaya Selangor .
NAK TENGOK DESIGN LAIN LAGI? Jom LIKE page kami WallpaperFactory
https://m.facebook.com/Wallpaperfactoryy/
.
#WallpaperFactory #wallcovering
#homewallpaper #tipsWallpaperFactory
#promowall #promoraya #koreawallpaper #europewallpaper
#kertasdinding
#interiordecor #hiasandalaman #hiasandinding #customerWallpaperFactoryperlutahu
Read more
. . [JUALAN HARI RAYA] - Special for WallpaperLovers dan Owner Rumah Baru atau Lama . Koleksi ...
Media Removed
. . [JUALAN HARI RAYA] - Special for WallpaperLovers dan Owner Rumah Baru atau Lama . Koleksi EUROPE WALLPAPER ada pakej 40%, pakej 50% sampai pakej 60%.. . Koleksi KOREA WALLPAPER bermula dgn harga RM350 per roll up to RM 499 per roll. . 5000 design yang di import dr KOREA dan EUROPE ... .
.
[JUALAN HARI RAYA] - Special for WallpaperLovers dan Owner Rumah Baru atau Lama
.
Koleksi EUROPE WALLPAPER ada pakej 40%, pakej 50% sampai pakej 60%..
.
Koleksi KOREA WALLPAPER bermula dgn harga RM350 per roll up to RM 499 per roll.
.
5000 design yang di import dr KOREA dan EUROPE utk dipilih.
.
.
AMARAN : STOK LAKU KERAS,
SLOT PSG SELALU FULLY BOOK. LG2 TIME WEEKEND !! .
.
SO BOOK AWAL2 OKEY, NANGIS HENTAK KAKI PUN XBLH TLG.. .
.
Nak tengok hasil kerja WallpaperFactory? Jengah jengah ke link dibawah ye
.
http://bit.ly/2x8oOfz
http://bit.ly/2x8oOfz
http://bit.ly/2x8oOfz
.
.
Harga tak masuk AKAL ni sehingga HARI PERTAMA RAMADHAN saja tau. Lepas pada tu harga kembali asal..
.
1 roll boleh cover 45 sqft hingga 150sqft
.
.
BONUS
======
FREE installation bagi wallpaper KOREA dan RM50/roll untuk installation charge kalau sis ambik 9roll ke ats bg wallpaper EUROPE..
.
WallpaperFactory, Petaling Jaya
https://www.wasap.my/60193319606
https://www.wasap.my/60133919606
.
Jom singgah gallery kami di #PJCC. Buka HARI HARI from dari 10am sampai 6pm
.
WAZE : WallpaperFactory
No 62A-1 Jln PJS 5/30
Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan
PJCC, 4600 Petaling Jaya Selangor .
NAK TENGOK DESIGN LAIN LAGI? Jom LIKE page kami WallpaperFactory
https://m.facebook.com/Wallpaperfactoryy/
.
#WallpaperFactory #wallcovering
#homewallpaper #tipsWallpaperFactory
#promowall #promoraya #koreawallpaper #europewallpaper
#kertasdinding
#interiordecor #hiasandalaman #hiasandinding #customerWallpaperFactoryperlutahu
Read more
Tengah bersantai santai sambil layan gulai daging ke tu Imaan Lovers? Boleh lah layan puzzle Lady ...
Media Removed
Tengah bersantai santai sambil layan gulai daging ke tu Imaan Lovers? Boleh lah layan puzzle Lady B ni. Jom tengok mata siapa paling tajam! — Abaya series 2.0 ni available di semua outlets dan www.imaanboutique.com tau! Masih menggunakan material yang sama tetapi dengan penambahan ... Tengah bersantai santai sambil layan gulai daging ke tu Imaan Lovers? Boleh lah layan puzzle Lady B ni. Jom tengok mata siapa paling tajam!

Abaya series 2.0 ni available di semua outlets dan www.imaanboutique.com tau! Masih menggunakan material yang sama tetapi dengan penambahan “ Bishop Sleeve Design with Cuff “ tau!

Shop online at www.imaanboutique.com now ❤️
Read more
"Korang semua yg minat dekat @Ninanadira_ jom follow nina punya perniagaan on9 #Ninarozz @ninarozz_ ...
Media Removed
"Korang semua yg minat dekat @Ninanadira_ jom follow nina punya perniagaan on9 #Ninarozz @ninarozz_ Nina dgn kakak dia nina munira baru nak memulakan perniagaan. Jadi apa lagi jom kita sama-sama tengok design baru nina. Cantik sangat. Jangan lupa Follow ig #Ninarozz @Ninarozz_ terima ... "Korang semua yg minat dekat @Ninanadira_ jom follow nina punya perniagaan on9 #Ninarozz @ninarozz_ Nina dgn kakak dia nina munira baru nak memulakan perniagaan. Jadi apa lagi jom kita sama-sama tengok design baru nina. Cantik sangat. Jangan lupa Follow ig #Ninarozz @Ninarozz_ terima kasih"
Read more
HI UOLS, ADA YG TERCARI-CARI TUDUNG SUPER SELESA NAK DIPAKAI SEMASA OPEN HOUSE ATAU RAYA HAJI NANTI? ...
Media Removed
HI UOLS, ADA YG TERCARI-CARI TUDUNG SUPER SELESA NAK DIPAKAI SEMASA OPEN HOUSE ATAU RAYA HAJI NANTI? . . . Apa kata cuba TUDUNG SARUNG VIRAL dari CWS yang mendapat sambutan hangat. Berpinar mata tengok corak LYCRA BLOSSOM DWI-TONE terbaru kali ni! Cuba zoom design ni lagi dekat comfirm ... HI UOLS, ADA YG TERCARI-CARI TUDUNG SUPER SELESA NAK DIPAKAI SEMASA OPEN HOUSE ATAU RAYA HAJI NANTI? .
.
.
Apa kata cuba TUDUNG SARUNG VIRAL dari CWS yang mendapat sambutan hangat. Berpinar mata tengok corak LYCRA BLOSSOM DWI-TONE terbaru kali ni! Cuba zoom design ni lagi dekat comfirm cair 🤤 .
.
Jom tengok 10 warna menarik utk koleksi Lycra Tone ni .
.
👇👇👇👇👇 .
.
@butikchenta_abadi
@butikchenta_abadi
@butikchenta_abadi
Read more
"Korang semua yg minat dekat @Ninanadira_ jom follow nina punya perniagaan on9 #Ninarozz @ninarozz_ ...
Media Removed
"Korang semua yg minat dekat @Ninanadira_ jom follow nina punya perniagaan on9 #Ninarozz @ninarozz_ Nina dgn kakak dia nina munira baru nak memulakan perniagaan. Jadi apa lagi jom kita sama-sama tengok design baru nina. Cantik sangat. Jangan lupa Follow tau "Korang semua yg minat dekat @Ninanadira_ jom follow nina punya perniagaan on9 #Ninarozz @ninarozz_ Nina dgn kakak dia nina munira baru nak memulakan perniagaan. Jadi apa lagi jom kita sama-sama tengok design baru nina. Cantik sangat. Jangan lupa Follow tau
Salam jumaat! Selamat pagi! Good morning! Tengok lah baju baju ni. Cool and style giteww..! . Nak ...
Media Removed
Salam jumaat! Selamat pagi! Good morning! Tengok lah baju baju ni. Cool and style giteww..! . Nak baju warna apa? Nak design yg macam mana? Kain jersey? Kain cotton? Jom custom made dgn kami🤗 #treetshirt #sayajual #sayajualbaju #printingmalaysia #printingseries #familyday #tshirtfamily ... Salam jumaat! Selamat pagi! Good morning!
Tengok lah baju baju ni. Cool and style giteww..! .

Nak baju warna apa? Nak design yg macam mana? Kain jersey? Kain cotton?
Jom custom made dgn kami🤗

#treetshirt #sayajual #sayajualbaju #printingmalaysia #printingseries #familyday #tshirtfamily #tshirtprintingmurah #muslimahtshirt #hostel #muslimahfashion #tshirtkosong #tshirtdesign #graphicdesign #printing #printingkl #silkscreen #kualalumpur #customemade #bajukelas
Read more
Minat Batik? <span class="emoji emoji1f33a"></span> . Jom tengok koleksi Telekung Bateeqa kami, design ekslusif hanya disini. . Harganya ...
Media Removed
Minat Batik? . Jom tengok koleksi Telekung Bateeqa kami, design ekslusif hanya disini. . Harganya RM170 & FREE postage seluruh Malaysia. . Jom cepat order di - http://tco.bz/bateeqa . #telekungHantaran #telekungCotton #telekungBatik Minat Batik? 🌺
.
Jom tengok koleksi Telekung Bateeqa kami, design ekslusif hanya disini.
.
Harganya RM170 & FREE postage seluruh Malaysia.
.
Jom cepat order di - http://tco.bz/bateeqa
.
#telekungHantaran #telekungCotton #telekungBatik
Wahhh best nya!!! Emas mur mur murah uols!!! Hari ini sajat ada kat kedai!!! Memang penuh hari hari tau uols!!! Emas 916 segram rm174... Untuk harga hari ini 15/7/2018 So tunggu apa sis!!!! Jom tengok gelang2 cantik,loket2 cantik cantik!!!design meletop letop untuk anda semua!!!! Lets ... Wahhh best nya!!! Emas mur mur murah uols!!! Hari ini sajat ada kat kedai!!! Memang penuh hari hari tau uols!!! Emas 916 segram rm174...
Untuk harga hari ini 15/7/2018
So tunggu apa sis!!!! Jom tengok gelang2 cantik,loket2 cantik cantik!!!design meletop letop untuk anda semua!!!! Lets walk in di🏃🏼‍♀️💨💨💨
NUR SAJAT GOLD
Building No B-27 (5 Storey ShopLot),
​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16,
​40200, Shah Alam, Selangor
☎️03-5523 3470
📲 011-1110 6243

Waktu operasi dari pukul
🕙 10am - 6pm 🕕
( isnin - ahad )
Jom follow ig official kami🏃🏼‍♀️💨💨💨💨💨
@nursajatgold02
@nursajatgold02
@nursajatgold02
Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
#nursajatgold02 #nursajat02 #gelangwomenfuhh916 #newdesign #916 #999 #seksyen16 #alamavenue #janganmengata #readytoangkut #perempuanfuhh #emasmurah
Read more
<span class="emoji emoji2728"></span>ABAYA 2.0 KAMI TELAH ‘MENDARAT’ DI WEBSITE & OUTLETS SELURUH MALAYSIA!🤩 . Berwajah baru : Wrist-cuff ...
Media Removed
ABAYA 2.0 KAMI TELAH ‘MENDARAT’ DI WEBSITE & OUTLETS SELURUH MALAYSIA!🤩 . Berwajah baru : Wrist-cuff dengan Butang Klip yang menjadikan praktikal untuk berwudhu’ . Cutting yang sangat mesra muslimah! FOLLOW @imaan.catalogue untuk tengok design & colour lain juga. . Jom SHOP DI ... ✨ABAYA 2.0 KAMI TELAH ‘MENDARAT’ DI WEBSITE & OUTLETS SELURUH MALAYSIA!🤩
.
Berwajah baru : Wrist-cuff dengan Butang Klip yang menjadikan praktikal untuk berwudhu’ . Cutting yang sangat mesra muslimah! FOLLOW @imaan.catalogue untuk tengok design & colour lain juga.🌈
.
Jom SHOP DI WEBSITE 👩🏻‍💻: www.imaanboutique.com atau Whatsapp order sister di 📲 (WEEKDAYS - 9AM-6PM) : 016- 3297631. Jom visit 5 outlets kami 🚘:
- IMAAN Boutique Shah Alam
- IMAAN Boutique Bangi
- IMAAN Boutique Kota Damansara
- IMAAN Boutique Johor Bahru
- IMAAN Boutique Kuala Terengganu
#abayabyimaan
Read more
<span class="emoji emoji1f525"></span>Demam World Cup Makin Membara<span class="emoji emoji1f525"></span>Tengok best offer jersey world cup di @apparelmalayaa sekarang Percuma ...
Media Removed
Demam World Cup Makin MembaraTengok best offer jersey world cup di @apparelmalayaa sekarang Percuma Lanyard World Cup Edition untuk 100 Pembelian Pertama Jersi World Cup 2018. Swipe Left untuk tengok design jersi lain ==>> . Deman World Cup Dah Mula Jom Dapatkan Jersi FanMade ... 🔥Demam World Cup Makin Membara🔥Tengok best offer jersey world cup di @apparelmalayaa sekarang

Percuma Lanyard World Cup Edition untuk 100 Pembelian Pertama Jersi World Cup 2018. Swipe Left untuk tengok design jersi lain ==>>
.
🔥Deman World Cup Dah Mula🔥

Jom Dapatkan Jersi FanMade Edisi World Cup.
✅6 Design Negara 🇫🇷🇪🇸🇧🇷🇦🇺🇩🇪.
✅Jersi Ni Guna Sublimation Printing Tech .
✅Size XS-3XL
✅Ada Free Gift Bro .
.
Harga Sehelai RM 50.
Postage SM + RM 8
Postage SS + RM 10
.
Macam Mana Nak Order ?.
.
Whatapp 0185784564 @ klik je link kat bio .
_______________________________________________________________
#malaysiasoccer #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah
Read more
@topy.co jual topi murah gila! Jom tengok guys. Topi murah and ready stock. Snapback and full cap ...
Media Removed
@topy.co jual topi murah gila! Jom tengok guys. Topi murah and ready stock. Snapback and full cap with different colours & design. Mana yang berkenan pm terus www.wasap.my/+60182278685 atau dm @topy.co . Layanan tiptop 🏻 harga boleh runding 🤙🏻 berbaloi baloi. Follow @topy.co @topy.co ... @topy.co jual topi murah gila! Jom tengok guys. Topi murah and ready stock. Snapback and full cap with different colours & design. Mana yang berkenan pm terus www.wasap.my/+60182278685 atau dm @topy.co . Layanan tiptop 👍🏻 harga boleh runding 🤙🏻 berbaloi baloi.
Follow @topy.co @topy.co @topy.co
#codiium
#poskeseluruhnegeri
#capmurah
Read more
COMBO SALE RAYA 2018 !! . 3 item for RM100 1 item for RM49 *can mix with any item at the same price Kakak ...
Media Removed
COMBO SALE RAYA 2018 !! . 3 item for RM100 1 item for RM49 *can mix with any item at the same price Kakak bagi combo price kt korang ni, best tak uolss ?? Combo sale untuk semua item yg harga RM49 (boleh campur blouse, shirt, pant dan skirt). Beli 3 item tersebut dgn harga RM100 jee . Jimat ... COMBO SALE RAYA 2018 !! .

3 item for RM100
1 item for RM49
*can mix with any item at the same price

Kakak bagi combo price kt korang ni, best tak uolss ?? Combo sale untuk semua item yg harga RM49 (boleh campur blouse, shirt, pant dan skirt). Beli 3 item tersebut dgn harga RM100 jee .

Jimat terokkk ni !! Boleh laa pakai petang raya karang bila kena basuh pinggan mangkuk kt dapur tu kann 😄 .

Nak tengok design apa yg available jom pi butik ramai-ramai. Sampai malam raya ni je tau kakak bagi harga combo sale ni 😘 .

Lokasi:
.
Butik Casualieta Fashion & Style
No. 13, Tingkat 1,
Jalan Usahawan 4/1,
Kompleks Dato' Kailan,
13200 Kepala Batas,
Pulau Pinang
(Sederet CIMB Kepala Batas, di atas Klinik Impiana)
.
Waktu Operasi: 10am - 6pm .

#casualietaraya2018 #koleksiraya2018 #raya2018  #vendorbutikpenang #vendorbutikkepalabatas #bazaarpaknil #uitmbertam #uitmmerbok #uitmpenang #kolejkomunitikepalabatas #kmpp #jomsinggah #kepalabatas #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #readystock #trustedseller
Read more
COMBO SALE RAYA 2018 !! . 3 item for RM100 1 item for RM49 *can mix with any item at the same price Kakak ...
Media Removed
COMBO SALE RAYA 2018 !! . 3 item for RM100 1 item for RM49 *can mix with any item at the same price Kakak bagi combo price kt korang ni, best tak uolss ?? Combo sale untuk semua item yg harga RM49 (boleh campur blouse, shirt, pant dan skirt). Beli 3 item tersebut dgn harga RM100 jee . Jimat ... COMBO SALE RAYA 2018 !! .

3 item for RM100
1 item for RM49
*can mix with any item at the same price

Kakak bagi combo price kt korang ni, best tak uolss ?? Combo sale untuk semua item yg harga RM49 (boleh campur blouse, shirt, pant dan skirt). Beli 3 item tersebut dgn harga RM100 jee .

Jimat terokkk ni !! Boleh laa pakai petang raya karang bila kena basuh pinggan mangkuk kt dapur tu kann 😄 .

Nak tengok design apa yg available jom pi butik ramai-ramai. Sampai malam raya ni je tau kakak bagi harga combo sale ni 😘 .

Lokasi:
.
Butik Casualieta Fashion & Style
No. 13, Tingkat 1,
Jalan Usahawan 4/1,
Kompleks Dato' Kailan,
13200 Kepala Batas,
Pulau Pinang
(Sederet CIMB Kepala Batas, di atas Klinik Impiana)
.
Waktu Operasi: 10am - 6pm .

#casualietaraya2018 #koleksiraya2018 #raya2018  #vendorbutikpenang #vendorbutikkepalabatas #bazaarpaknil #uitmbertam #uitmmerbok #uitmpenang #kolejkomunitikepalabatas #kmpp #jomsinggah #kepalabatas #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #readystock #trustedseller
Read more
Arissa nama diberi. Simple je kan design Arissa ni. Tapi ada jalur kat hujung lengan dan kat depan ...
Media Removed
Arissa nama diberi. Simple je kan design Arissa ni. Tapi ada jalur kat hujung lengan dan kat depan baju. . So tak lah nampak kosong sangat kan . Jom tengok apa lagi yang best pasal Jubah Arissa ni . Material peach koshibo Potongan A Cut Hujung lengan zip (easy wuduk) Leher berzip ... Arissa nama diberi. Simple je kan design Arissa ni. Tapi ada jalur kat hujung lengan dan kat depan baju.
.
So tak lah nampak kosong sangat kan 😊. Jom tengok apa lagi yang best pasal Jubah Arissa ni 👇
.
🎀 Material peach koshibo
🎀 Potongan A Cut
🎀 Hujung lengan zip (easy wuduk)
🎀 Leher berzip (easy nursing)
🎀 Less iron
🎀 Tak mudah kedut
🎀 Kain tebal tak jarang
🎀 Tak panas serap peluh
.
📲 Whatsapp : 019.244.2469 (Yasmin)
.
#busanaabayamuslimah #busanaabayamuslimahdearies #jubahmuslimah #jubahcantik #jubahonline #bajumuslimah #jubahterkini #fesyenjubahterkini #butikmuslimah #muslimahdress #jubahabayamurah #jubahmoden #jubahdress #fesyenmuslimah #fesyenterkini #jubahsaizxshingga5xl #jubahplussize #jubahbesardisini #jubahmesramenyusu #jubahmesrawudhuk #jubahbridesmaid #jubahtunang #jubahmurah #jubahnorhir #norhircollection #bajuraya #salerayanorhircollection #edisiraya #sale #salerayabync
Read more
Bila dengar ada sale, weehoo! <span class="emoji emoji1f483"></span>🏻<span class="emoji emoji1f483"></span>🏻<span class="emoji emoji1f483"></span>🏻<span class="emoji emoji1f389"></span> - Happynya tengok mom & doter melaram sedondon dengan narissa ...
Media Removed
Bila dengar ada sale, weehoo! 🏻🏻🏻 - Happynya tengok mom & doter melaram sedondon dengan narissa kurung . Cantik! takkan nak tengok je? Jom lah join sekali - NARISSA kurung tengah ada sale , beli dua helai cuma RM99 ! Boleh campur design dengan kurung yang lain tapi cuma untuk design ... Bila dengar ada sale, weehoo! 💃🏻💃🏻💃🏻🎉
-
Happynya tengok mom & doter melaram sedondon dengan narissa kurung . Cantik! 😍 takkan nak tengok je? Jom lah join sekali 😘😘😘
-
NARISSA kurung tengah ada sale , beli dua helai cuma RM99 ! Boleh campur design dengan kurung yang lain tapi cuma untuk design kanak-kanak ye. Sebab dewasa dah sold out 😥
-
Klik link di bio sekarang atau terus whatsapp ke nombor +60132271168 untuk order 📲
Read more
Nadiah Ghazali in Mastani Luxe Nude. Thank you so much and congrats on your big day! Nak tengok koleksi ...
Media Removed
Nadiah Ghazali in Mastani Luxe Nude. Thank you so much and congrats on your big day! Nak tengok koleksi Luxe yang masih available? Tengok Instastory sekarang sebab ada beberapa design yang kita dah restock size! Jom shopping jom, whatsapp +601128816761, sesetengah design boleh didapati ... Nadiah Ghazali in Mastani Luxe Nude. Thank you so much and congrats on your big day! Nak tengok koleksi Luxe yang masih available? Tengok Instastory sekarang sebab ada beberapa design yang kita dah restock size! Jom shopping jom, whatsapp +601128816761, sesetengah design boleh didapati di @modvier Bangsar & @gondola.31 Ipoh! #ainaharizlebaran #ainahariz
Read more
Alhamdulillah...ramai giler Client dari johor gitew!!! Terima kasih kepada semua warga2 johor️ Emas 916 segram rm170 sahaja!!! Tengok lah design cantik bangle TALI PINGGANG!!! Mur mur murah jer sayang!!!lets walk in di🏼‍♀️ NUR SAJAT GOLD Building No B-27 (5 Storey ... Alhamdulillah...ramai giler Client dari johor gitew!!! Terima kasih kepada semua warga2 johor❤️❤️❤️❤️
Emas 916 segram rm170 sahaja!!!
Tengok lah design cantik bangle TALI PINGGANG!!! Mur mur murah jer sayang!!!lets walk in di🏃🏼‍♀️💨💨💨
NUR SAJAT GOLD
Building No B-27 (5 Storey ShopLot),
​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16,
​40200, Shah Alam, Selangor
☎️03-5523 3470
📲 011-1110 6243

Waktu operasi dari pukul
🕙 10am - 6pm 🕕
( isnin - ahad )
Jom follow ig official kami🏃🏼‍♀️💨💨💨💨💨
@nursajatgold02
@nursajatgold02
@nursajatgold02
Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
#nursajatgold02 #nursajat02 #gelangwomenfuhh916 #newdesign #916 #999 #seksyen16 #alamavenue #janganmengata #readytoangkut #perempuanfuhh #emasmurah
Read more
Loading...